Autoriteit Persoonsgegevens Windows 10 Home/Pro Onderzoek: Microsoft Fact Sheet. Privacykeuzescherm Aan/Volledig (Engels & Nederlands):

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Autoriteit Persoonsgegevens Windows 10 Home/Pro Onderzoek: Microsoft Fact Sheet. Privacykeuzescherm Aan/Volledig (Engels & Nederlands):"

Transcriptie

1 Autoriteit Persoonsgegevens Windows 10 Home/Pro Onderzoek: Microsoft Fact Sheet Nieuwsbericht AP Microsoft informeert gebruikers niet duidelijk over welke gegevens zij voor welke doelen gebruikt. Microsoft Opmerkingen Microsoft informeert Windows 10-gebruikers op diverse manieren over de gegevens die wij verzamelen en hoe deze gebruikt worden. Zo kunnen Windows 10-gebruikers in de Creators Update en de komende Fall Creators Update meer informatie krijgen over hun privacy-keuzes en instellingen via: De tekst en keuzeschakelaars in de gebruikerservaring, waaronder (i) het Privacy Keuze Scherm dat aan gebruikers getoond wordt wanneer zij de Creators Update installeren of een upgrade naar de Creators Update of naar de Fall Creators Update uitvoeren (zie onderstaande schermafbeelding) en (ii) de algemene Windows 10 Privacy-instellingen ervaring (zie onderstaande schermafbeelding). De Meer informatie-documenten die nadere informatie geven over de privacykeuzes van gebruikers en als aanvulling gelden op de tekst die in de gebruikerservaring getoond wordt. Deze documenten zijn beschikbaar voor gebruikers bij het maken van privacy-keuzes in Windows 10; De Microsoft Privacyverklaring, die in meer detail ingaat op de Windows 10 privacy-keuzes en instellingen, en algemene informatie verstrekt over Microsofts privacy praktijken; en Windows 10 in blogs en andere documentatie die wij publiceren. Wij publiceren een document dat alle gegevensbestanddelen opsomt die via Windows diagnostics (genoemd telemetriegegevens in de berichtgeving van de AP) worden verzameld, met uitgebreide voorbeelden van ieder type op onze Windows IT Prowebsite (bezoek deze hier). Daarnaast publiceren wij een meer gedetailleerde lijst met ieder data element verzameld via standaard telemetrie (available hier). Privacykeuzescherm Aan/Volledig (Engels & Nederlands):

2 Privacykeuzescherm Uit/Standaard (Engels & Nederlands): 13 oktober 2017

3 Algemene privacy-instellingen ervaring (Engels & Nederlands): N.B. Deze afbeelding toont niet alle privacykeuzes die gebruikers kunnen maken.

4 Mensen kunnen geen rechtsgeldige toestemming geven voor de verwerking van hun gegevens door de werkwijze van Microsoft. Door de werkwijze van Microsoft hebben de gebruikers gebrek aan controle over hun gegevens. Wanneer de AP verwijst naar de werkwijze van Microsoft verwijst zij naar de werking en het toezicht op het Windows 10- diagnostics programma. Daar wij Diagnostische gegevens gebruiken om snel te reageren op dreigingen en prestatie problemen, dienen onze engineers de mogelijkheid te hebben om gegevens te verzamelen wanneer zij een kwestie onderzoeken die van invloed is op het Windows-ecosysteem. Tegenwoordig kunnen Windows-engineers die een zakelijke behoefte aantonen, overeenkomstig het rechtmatige gebruik van gegevens, nieuwe Diagnostische gegevens verzamelen. Deze engineers hebben robuuste privacy- en beveiligingstraining gehad en voeren hun werkzaamheden onder scherp toezicht uit. Engineers die nieuwe typen gegevens aan telemetrie willen toevoegen moeten bijvoorbeeld goedkeuring krijgen van een groepsoverstijgend team met privacydeskundigen en advocaten. De AP beweert dat wij geen rechtmatige toestemming kunnen verkrijgen vanwege de flexibiliteit van ons telemetrieprogramma, aangezien de gegevens die wij verzamelen in de loop der tijd kunnen veranderen. Hoewel wij het hier niet mee eens zijn, zijn wij van plan om met de AP samen te werken om cruciale aspecten van onze gegevensverwerkingen te bespreken en verbeteringen door te voeren. Ze worden niet geinformeerd welke gegevens waarvoor worden gebruikt, noch dat er op basis van deze gegevens gepersonaliseerde Wij delen gebruikers mee voor welke doeleinden wij hun gegevens verwerken in de Windows 10-gebruikersinterface (tekst/keuzeschakelaars), de Meer informatiedocumenten, de Microsoft Privacyverklaring en in andere materialen. Wij zijn transparant geweest over het feit dat wij Diagnostische gegevens verwerken ten behoeve van personalisatie (wij willen dat onze gebruikers het beste uit Windows

5 advertenties en aanbevelingen aan hen kunnen worden getoond, als de gebruikers hiertegen via de standaard instellingen bij installatie of daarna, geen bezwaar hebben gemaakt. 10 halen, zodat zij het met plezier gebruiken), afhankelijk van hoe een gebruiker haar privacy-instellingen heeft geconfigureerd. Wij hebben er hard aan gewerkt om het voor gebruikers eenvoudig te maken om keuzes te maken over personalisatie in Windows 10. Wij hebben bijvoorbeeld de gebruikerservaring met de privacy-instellingen geüpdatet om het Privacykeuzescherm voor de Creators Update of de Fall Creators Update aan te bieden, waarmee de privacy-keuzes voor gebruikers zijn vereenvoudigd. Sinds de Creators Update kunnen gebruikers ervoor kiezen om Op maat gemaakte ervaringen te ontvangen. Indien gebruikers de optie Op maat gemaakte ervaringen inschakelen, zal Microsoft hun Diagnostische gegevens (standaard of volledig) gebruiken om hun Windows 10-ervaring te personaliseren. Zo kunnen wij deze gegevens bijvoorbeeld gebruiken om aanbevelingen te doen. Sinds de Creators Update kunnen gebruikers ervoor kiezen om Relevante advertenties te ontvangen. Indien gebruikers de optie Relevante advertenties inschakelen, waardoor het Advertising-ID wordt geactiveerd, dan kunnen apps gebruiken van de Advertising-ID om hen gepersonaliseerde advertenties te tonen in de apps. Indien gebruikers de optie Relevante advertenties uitschakelen, dan zal hen nog steeds advertenties getoond worden in apps; maar deze advertenties zijn dan niet gepersonaliseerd. Deze instelling heeft op geen enkele wijze invloed op de verzameling of het gebruik van Diagnostische gegevens. De instelling aanzetten, maakt het niet mogelijk om Windows Diagnostische gegevens te gebruiken voor advertenties in apps. Het bedrijf vertelt niet duidelijk dat het bij de standaardinstellingen voortdurend gegevens verzamelt over het gebruik van apps en het surfgedrag via de browser Edge. We informeren gebruikers in Privacy Keuze Scherm over deze dataverzameling, zoals hierboven beschreven. Indien de gebruiker geen gebruik maakt van de keuzeschakelaars op het Privacy Keuze Scherm (zie hieronder), dan staat er bij Diagnostische gegevens het volgende vermeld: Help ons problemen op te lossen en de producten en services van Microsoft te verbeteren. Stuur Diagnostische gegevens (waaronder gebruik van uw browser, apps en functies, plus handschrift- en typegegevens) naar Microsoft. Indien de gebruiker op dit scherm voor Akkoord kiest, dan zal Microsoft via de Microsoft Edge-browser gegevens verzamelen over het appgebruik en surfgedrag. Gebruikers kunnen hun privacy-instellingen op elk gewenst moment wijzigen wanneer zij Windows 10 gebruiken.

6 Microsoft heeft aangegeven alle overtredingen te willen beëindigen. Wij kijken uit naar een mogelijkheid om met de AP potentiële oplossingen te bespreken die aan haar bezorgdheid tegemoetkomen.

7 Microsoft verzamelt continu technische prestatie- en gebruiksgegevens (bijvoorbeeld welke apps zijn geïnstalleerd en, als de gebruiker de standaardinstellingen niet heeft gewijzigd, hoe vaak ze worden gebruikt en alsook gegevens over hun surfgedrag) over deze apparaten. Deze gegevens worden telemetriegegevens genoemd. Windows 10 is een uniek en divers ecosysteem. Er zijn vele miljoenen combinaties van hardware-apparaten, randapparatuur en stuurprogramma s die op Windowsapparaten werken en die honderden miljoenen mensen essentiële functionaliteit bieden. Ook zijn er meer dan 20 miljoen softwareapplicaties die op Windows 10 werken. Dit aantal blijft groeien omdat er steeds meer software-apps worden ontwikkeld. Microsoft moet Diagnostische gegevens (oftewel telemetrie) verzamelen om te begrijpen hoe Windows 10-apparaten functioneren en hoe deze gebruikt worden. Zonder al deze combinaties te kunnen zien door middel van Diagnostische gegevensverzameling zou Microsoft niet in staat zijn vast te stellen dat een bepaalde update van het besturingssysteem kan worden uitgevoerd zonder een compatibiliteitsprobleem te veroorzaken voor computers met unieke combinaties van hardware en software. Daarom verzamelt Microsoft informatie over elk apparaat. Met deze informatie is Microsoft in staat om op succesvolle wijze een moderne Windowscomputerervaring te bieden aan alle klanten en voor alle typen en configuraties van Windows-apparaten. Microsoft dient informatie over apparaten van gebruikers te verzamelen om een veilige computeromgeving te kunnen bieden. o Een belangrijke reden waarom Microsoft betrouwbaarheidsgegevens van het besturingssysteem en alle Windows-apps (niet alleen de apps die wij meeleveren met het besturingssysteem) verzamelt, is dat crashende apps vaak duiden op een schending van de beveiliging, of een poging daartoe, omdat kwaadaardige software lopende processen probeert binnen te dringen. o Door te begrijpen welke apps er op Windows-apparaten geïnstalleerd zijn en gebruikt worden is het mogelijk om de potentiële impact te beoordelen en om snel oplossingen te vinden voor kwetsbare apparaten, waardoor bescherming wordt geboden aan individuele Windows-apparaten en het bredere netwerk, waaronder het publieke internet, tegen schade en kwade opzet. Indien de gebruiker geen gebruik maakt van de keuzeschakelaars op het Privacy Keuze Scherm (zie hierboven), dan staat er bij Diagnostische gegevens het volgende vermeld: Help ons problemen op te lossen en de producten en services van Microsoft te verbeteren. Stuur Diagnostische gegevens (waaronder gebruik van uw browser, apps en functies, plus handschrift- en typegegevens) naar Microsoft. Indien de gebruiker op dit scherm voor Akkoord kiest, dan zullen wij inderdaad via de Edge-browser gegevens verzamelen over het appgebruik en surfgedrag. Gebruikers kunnen hun privacy-instellingen op elk gewenst moment wijzigen wanneer zij Windows 10 gebruiken. Microsoft maakt als het ware non-stop foto s van het computergedrag van Windowsgebruikers en stuurt dit naar zichzelf. Primair zijn Windows 10-Diagnostische gegevens uiterst technische gegevens over een product of service gegevens die in veel gevallen niet interessant zijn voor de gebruiker, onbegrijpelijk zouden zijn voor haar, en weinig tot niets over haar onthullen. Diagnostische gegevens zijn naar hun aard gegevens over een ding: gegevens over een stuurprogramma, een apparaat, software of een app.

8 Dit soort apparaatafhankelijke gegevens zijn precies de gegevens die Windows 10 nodig heeft om ervoor te zorgen dat Windows 10 goed blijft werken en veilig en up-todate blijft in een divers ecosysteem. Zelfs waar Diagnostische gegevens kunnen worden teruggekoppeld aan een geïdentificeerde of identificeerbare persoon geldt dat deze gegevens doorgaans niet bijzonder onthullend of privé zijn. De meeste gegevens die door Windows 10 worden verzameld zijn uiterst gedetailleerd en technisch, en eerlijk gezegd vrij saai. Wij verzamelen gegevens om er bijvoorbeeld achter te komen dat apparaat XYZ123 penenabled is (d.w.z. dat het apparaat functionaliteit biedt die een gebruiker in staat stelt gegevens in te voeren met een digitale pen of stylus), welk stuurprogramma een apparaat heeft, en of een apparaat een bepaalde processor heeft. Hoewel wij begrijpen dat ten minste sommige van deze gegevens als persoonsgegevens zouden worden aangemerkt onder de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens, benadrukken wij dat de meeste Diagnostische gegevens niet ontwikkeld zijn om persoonsgegevens te vergaren. Voor zover wij wel persoonsgegevens verwerken, streven wij ernaar dergelijke gegevens correct te behandelen onder alle toepasselijke wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Uit de documentatie over diagnostiek die wij aan het publiek hebben verstrekt blijkt dat de meeste Diagnostische gegevens apparaatafhankelijk, uiterst technisch en grotendeels alledaags van aard zijn. o Bekijk de lijst van alle gegevensbestanddelen die we verzamelen in Windows diagnostiek op onze Windows IT Pro-website (hier beschikbaar). o En tref hier een nog meer gedetailleerde opsomming aan van ieder data element dat we verzamelen bij standaard telemetrie (hier beschikbaar). Het blijkt dat Microsofts besturingssysteem ongeveer iedere stap die je op je computer zet, volgt. Dat levert een indringend beeld van jou op, zegt Wilbert Tomesen, vicevoorzitter van de AP. Wat betekent dat? Weten mensen dat, willen ze dat? Microsoft moet mensen de kans geven hier zelf over te beslissen. Zie bovenstaande punten over de technische aard van de Diagnostische gegevens. Gebruikers kunnen hun privacy-instellingen op elk gewenst moment wijzigen wanneer zij Windows 10 gebruiken. We geven gebruikers de mogelijkheid om keuzes te maken door middel van vijf belangrijke privacy instellingen wanneer de gebruiker overgaat naar de Windows 10 Creators Update of de Fall Creators Update installeert (zie bovenstaande schermafbeelding). Gebruikers hebben via het Privacy Keuze Scherm toegang tot informatielagen die hen kunnen helpen bij het maken van hun keuzes. Voor overige privacy-opties wordt gebruikers de mogelijkheid geboden keuzes in context te maken. Wanneer de gebruiker bijvoorbeeld voor het eerst gebruik maakt van de Camera-app, dan zal zij gevraagd worden keuzes te maken over de verzameling en het gebruik van gegevens die gepaard gaan met de functionaliteit van de camera. Bij volledige telemetrie worden daarnaast gedetailleerde gegevens over het appgebruik en het surfgedrag via de browser Edge en (delen Met betrekking tot de inhoud van handgeschreven documenten : Bij volledige Diagnostische gegevens verzamelt Microsoft kleine steekproef exemplaren van handschrift- en type-input, die worden verwerkt om identifiers, sequentiegegevens, en andere gegevens te verwijderen (zoals namen, adressen

9 van) de inhoud van met de elektronische pen geschreven documenten verwerkt. en numerieke waarden) die gebruikt zouden kunnen worden om de oorspronkelijke content te reconstrueren of om de input met de gebruiker in verband te brengen. Anders gezegd, Microsoft verwerkt deze gegevens om ons in staat te stellen de informatie te gebruiken om invoerherkenning te verbeteren, maar vermijdt het bewaren van gegevens van een persoonlijke aard of die met een bepaalde gebruiker in verband kunnen worden gebracht. Deze gegevens worden nooit gebruikt voor Op maat gemaakte ervaringen. Microsoft verwerkt gegevens van zowel standaard als volledige telemetrie daarnaast om gepersonaliseerde reclame in Windows, Edge (inclusief apps uit de Windows store) te tonen en wordt de Advertising ID gebruikt om gepersonaliseerde reclame in andere apps te tonen, als de gebruikers dit bij installatie, of daarna, niet hebben uitgeschakeld. Dit is onjuist, omdat de AP hier twee afzonderlijke privacy-instellingen door elkaar haalt. Als de gebruiker voor Op maat gemaakte ervaringen kiest, dan gebruikt Microsoft Diagnostische gegevens, die op het niveau basis of volledig zijn verzameld, om de Windows-ervaring van de gebruiker te personaliseren. Als de gebruiker voor Relevante advertenties kiest, waarmee het gebruik van het Advertising-ID wordt ingeschakeld, zullen haar gepersonaliseerde advertenties getoond worden in apps. Deze instelling beinvloedt niet of enigerlei wijze de verzameling of het gebruik van de Diagnostiscge gegevens. Wanneer het Advertising-ID is ingeschakeld, kunnen apps het Advertising-ID raadplegen en gebruiken op grotendeels dezelfde manier waarop websites een unieke identifier in een cookie kunnen raadplegen en gebruiken. Het aanzetten van de Relevante advertentie instelling betekent niet dat Diagnostische gegevens gebruikt worden ten behoeve van advertenties in de apps. Microsoft kan de verzamelde gegevens voor de verschillende algemeen omschreven doeleinden gebruiken. Door deze combinatie van doeleinden en het gebrek aan transparantie kan Microsoft geen wettelijke grondslag verkrijgen voor de gegevensverwerking, zoals toestemming. Microsoft is transparant over hoe zij de Diagnostische gegevens die zij verzamelt gebruikt: Microsoft verzamelt Windows Diagnostische gegevens om ervoor te zorgen dat Windows goed blijft werken en up-to-date en veilig blijft. Daarnaast helpt het ons Windows te verbeteren en, voor gebruikers die op maat gemaakte ervaringen hebben ingeschakeld, kan het gebruikt worden om relevantere tips en aanbevelingen te verschaffen om Microsoft-producten toe te snijden op de behoeften van de gebruiker. Microsoft gebruikt de verzamelde gegevens voor meer dan een van de door ons gespecificeerde doeleinden, wanneer een dergelijk gebruik verenigbaar is met het doeleinde waarvoor deze gegevens zijn verzameld. Zo kunnen wij bijvoorbeeld gegevens verzamelen om betrouwbaarheidsproblemen met Windows 10 op te lossen. Indien die gegevens ook gebruikt kunnen worden om een beveiligingsfunctie van Windows te verbeteren, dan zouden wij die gegevens ook voor dat doeleinde kunnen gebruiken. Microsoft biedt gebruikers een overzicht van de soorten persoonsgegevens die zij via telemetrie verzamelt, maar informeert alleen op hoofdlijnen, met voorbeelden, over de soorten gegevens die zij In aanvulling op de informatie in de Privacyverklaring, de gebruikersinstellingen en Meer informatie-documenten zoals hierboven beschreven, stellen wij een uitputtende lijst ter beschikking van alle datatypes die we verzamelen in Windows diagnostics, ook op het niveau Volledig, op onze Windows IT Pro site (hier beschikbaar).

10 via volledige telemetrie verwerkt. Het wordt niet duidelijk dat Microsoft bij volledige telemetrie voortdurend gegevens verzamelt over het gebruik van apps en het surfgedrag via Edge, inclusief bijvoorbeeld gelezen nieuwsartikelen en ingevoerde locaties in apps. Wij zijn het daar niet mee eens. Een gebruiker kan uitvinden wat er bij volledige telemetrie verzameld wordt door de tekst in het Privacy Keuze Scherm te lezen, en door de informatie te lezen die wordt verschaft in het Meer informatie-document dat eenvoudig toegankelijk is voor de gebruiker bij het maken van haar keuzes. Indien de gebruiker geen gebruik maakt van de keuzeschakelaars op het Privacy Keuze Scherm (zie hierboven), dan staat er bij Diagnostische gegevens het volgende vermeld: Help ons problemen op te lossen en de producten en services van Microsoft te verbeteren. Stuur Diagnostische gegevens (waaronder gebruik van uw browser, apps en functies, plus handschrift- en typegegevens) naar Microsoft. In aanvulling op de informatie die op het scherm te zien is, kunnen gebruikers Meer informatie selecteren om meer te weten te komen over wat Microsoft verzamelt met volledige telemetrie. Gebruikers kunnen hun privacy-instellingen op elk gewenst moment wijzigen wanneer zij Windows 10 gebruiken. De AP heeft bovendien vastgesteld dat Microsoft bestaande privacykeuzes van een deel van de gebruikers niet heeft gerespecteerd bij de overstap naar de Creators Update. Het gaat om mensen die het besturingssysteem zelf hadden gedownload. Als zij eerder hadden gekozen voor standaard telemetrie en de privacyinstellingen niet actief hebben gewijzigd bij installatie van de update,is dat nu op volledig gezet. Aan de meerderheid van de Windows 10-gebruikers die de upgrade hebben uitgevoerd is gevraagd om instellingen voor de Creators Update te selecteren op basis van hun bestaande privacy-instellingen. Deze gebruikers hebben gewacht tot hen de Creators Upgrade werd aangeboden via de reguliere en verwachte upgrade-ervaring. Een kleine minderheid van Windows 10-gebruikers die actief met de Media Creation Tool op zoek zijn gegaan naar de nieuwe versie is gevraagd om instellingen te selecteren op basis van de standaardinstellingen in plaats van op basis van hun bestaande instellingen. De Media Creation Tool is bedoeld voor technisch onderlegde gebruikers en is niet het verwachte upgradetraject voor de gemiddelde gebruiker. In alle gevallen is gebruikers een toestemmingsvenster getoond met informatie over hun keuzes aangaande de 5 instellingen en zijn deze keuzes gerespecteerd.

Handleiding privacyvriendelijk instellen van Windows 10 (Makersupdate/Creators Update)

Handleiding privacyvriendelijk instellen van Windows 10 (Makersupdate/Creators Update) Handleiding privacyvriendelijk instellen van Windows 10 (Makersupdate/Creators Update) Gebruikt u Windows 10, dan verstuurt uw computer telemetriegegevens naar Microsoft. U kunt deze handleiding gebruiken

Nadere informatie

Privacy Statement Mulders Motoren

Privacy Statement Mulders Motoren Privacy Statement Mulders Motoren Mulders Motoren respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Nadere informatie

COOKIES- EN PRIVACY-BELEID

COOKIES- EN PRIVACY-BELEID COOKIES- EN PRIVACY-BELEID ACHTERGROND: De Warranty Group begrijpt dat uw privacy belangrijk is voor u en dat u zich bekommert om de manier waarop uw persoonlijke gegevens online worden gebruikt en gedeeld.

Nadere informatie

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 7 december 2018.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 7 december 2018. Privacyverklaring flevotradeservice.nl Binnen de dienst flevotradeservice.nl van het bedrijf Flevo Trade Service worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Flevotradeservice.nl

Nadere informatie

Privacy verklaring de-boerbouw.nl

Privacy verklaring de-boerbouw.nl Privacy verklaring de-boerbouw.nl Via de dienst www.de-boerbouw.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. De-boerbouw.nl acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van

Nadere informatie

Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens en Eigenaar Rugby Club West-Friesland (RCWF) Postadres: Smaragd RL Hoorn Nederland

Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens en Eigenaar Rugby Club West-Friesland (RCWF) Postadres: Smaragd RL Hoorn Nederland Privacy beleid van Rugby Club West-Friesland Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens en Eigenaar Rugby Club West-Friesland (RCWF) Postadres: Smaragd 162 1625 RL Hoorn Nederland Eigenaar contact-e-mailadres:

Nadere informatie

3. Welke cookies kunnen gebruikt worden op de websites en apps van Homeras?

3. Welke cookies kunnen gebruikt worden op de websites en apps van Homeras? Cookiebeleid Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Wat zijn cookies?... 2 3. Welke cookies kunnen gebruikt worden op de websites en apps van?... 2 4. Wat zijn cookies die mijn gebruikerservaring optimaliseren?...

Nadere informatie

Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens en Eigenaar

Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens en Eigenaar Privacybeleid van http://www.groepdriemo.be/ Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens en Eigenaar Dhr Philippe Driegelinck, philippe@driemo.be Soorten verzamelde Gegevens Onder het soort gegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring. Kapsalon it Waed Hynstewaed 7a 9051CV Stiens T PRIVACY VERKLARING Kapsalon it Waed

Privacyverklaring. Kapsalon it Waed Hynstewaed 7a 9051CV Stiens T PRIVACY VERKLARING Kapsalon it Waed Privacyverklaring Privacyverklaring Vooraf (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zzo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen

Nadere informatie

Privacyverklaring. Reproplus NWFNH Slachtedijk TC Stiens T PRIVACY VERKLARING Autoschade van der Meer

Privacyverklaring. Reproplus NWFNH Slachtedijk TC Stiens T PRIVACY VERKLARING Autoschade van der Meer Privacyverklaring Privacyverklaring Vooraf Reproplus Noard-West Fryslân en Noord Holland (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten

Nadere informatie

Privacyverklaring. Verkeersschool H. de Bos Santplaet BT Lemmer T PRIVACY VERKLARING Verkeersschool H.

Privacyverklaring. Verkeersschool H. de Bos Santplaet BT Lemmer T PRIVACY VERKLARING Verkeersschool H. Privacyverklaring PRIVACY VERKLARING Privacyverklaring Vooraf (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst

Nadere informatie

Ingangsdatum: March 07, 2019

Ingangsdatum: March 07, 2019 Privacybeleid Ingangsdatum: March 07, 2019 Youreka bvba ("ons", "wij" of "onze") beheert de https://www.youreka.be website en de mobiele App ("hierna genoemd Dienst"). Deze pagina bevat informatie over

Nadere informatie

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? Webdesign-bb kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen:

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? Webdesign-bb kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen: PRIVACY POLICY Waarom dit privacy statement? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig

Nadere informatie

Privacybeleid van het schoolplein

Privacybeleid van het schoolplein Privacybeleid van het schoolplein Het schoolplein is een product van Lynxit (http://lynxit.nl) Deze Applicatie host deze pagina en verzamelt bepaalde Persoonsgegevens van de Gebruikers. Samenvatting van

Nadere informatie

Privacyverklaring. Autoschade van der Meer Nieuweweg GN Marrum T PRIVACY VERKLARING Autoschade van der Meer

Privacyverklaring. Autoschade van der Meer Nieuweweg GN Marrum T PRIVACY VERKLARING Autoschade van der Meer Privacyverklaring PRIVACY VERKLARING Privacyverklaring Vooraf Autoschade-industriespuiterij Van der Meer (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit

Nadere informatie

OP WELKE MANIER VERZAMELEN WIJ PERSOONSGEGEVENS?

OP WELKE MANIER VERZAMELEN WIJ PERSOONSGEGEVENS? PRIVACY STATEMENT WAAROM DIT PRIVACY STATEMENT? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en

Nadere informatie

Privacyverklaring. Boonstra Installaties Seeduker VB Stiens T PRIVACY VERKLARING Boonstra Installaties

Privacyverklaring. Boonstra Installaties Seeduker VB Stiens T PRIVACY VERKLARING Boonstra Installaties Privacyverklaring PRIVACY VERKLARING Privacyverklaring Vooraf Loodgieters & Installatiebedrijf Boonstra (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit

Nadere informatie

ifire Privacybeleid iwall

ifire Privacybeleid iwall ifire Privacybeleid iwall Ingangsdatum: Oktober 3, 2018 ifire ("ons", "wij" of "onze") beheert de website en de iwall mobiele App ("hierna genoemd Dienst"). Deze pagina bevat informatie over ons beleid

Nadere informatie

Privacy Statement. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? WBE verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacy Statement. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? WBE verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacy Statement Westland Bloemen Export B.V. bekend onder KVK nr. 27229387, vestigingsnr. 16978978, Middel broekweg 29, 2675 KB te Honselersdijk (en hierna verder te noemen als WBE ) verwerkt persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacybeleid van Stormfinance app En De Hypotheekzaak app

Privacybeleid van Stormfinance app En De Hypotheekzaak app Privacybeleid van Stormfinance app En De Hypotheekzaak app Deze Applicatie host deze pagina en verzamelt bepaalde Persoonsgegevens van de Gebruikers. Samenvatting van het beleid Persoonsgegevens worden

Nadere informatie

mprivacy Handleiding mprivacy: de advertising-id

mprivacy Handleiding mprivacy: de advertising-id mprivacy Handleiding mprivacy: de advertising-id Hier vind je een handleiding voor het vragen van toestemming voor het uitlezen en gebruiken van de advertising-id. Onderstaande tekst voldoet volgens de

Nadere informatie

Windows 10 Privacy instellingen

Windows 10 Privacy instellingen Windows 10 Privacy instellingen DKTP Informatie Technologie Amsterdam, maandag 24 augustus 2015 Auteur: Jan-willem Schimmel Versie 2.0 Over dit document Wanneer je MS Windows 10 installeert staan standaard

Nadere informatie

Privacyverklaring. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel.

Privacyverklaring. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel. Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel. Privacy beleid Qdiving is een duikcentrum, met daaraan verbonden een opleidingscentrum

Nadere informatie

PRIVACY & COOKIEVERKLARING INFOLEARN (een handelsnaam van Flodago B.V.)

PRIVACY & COOKIEVERKLARING INFOLEARN (een handelsnaam van Flodago B.V.) PRIVACY & COOKIEVERKLARING INFOLEARN (een handelsnaam van Flodago B.V.) Auteur : Infolearn Datum : 14 september 2017 Versie : 1.0 Via onze website Infolearn.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel

Nadere informatie

Cookies. Wettelijke regels. Aanbevelingen Autoriteit Persoonsgegevens. Nieuws

Cookies. Wettelijke regels. Aanbevelingen Autoriteit Persoonsgegevens. Nieuws Cookies Cookies zijn kleine bestanden die de aanbieder van een website op de apparatuur van een bezoeker plaatst, bijvoorbeeld op een computer, telefoon of tablet. Met cookies kan informatie worden verzameld

Nadere informatie

Privacyverklaring. Heay internet & marketing Petterhústerdyk CZ Stiens T PRIVACY VERKLARING Heay

Privacyverklaring. Heay internet & marketing Petterhústerdyk CZ Stiens T PRIVACY VERKLARING Heay Privacyverklaring Privacyverklaring Vooraf (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen

Nadere informatie

Mocht u opmerkingen of suggesties hebben over deze informatie, stuurt u dan een naar

Mocht u opmerkingen of suggesties hebben over deze informatie, stuurt u dan een  naar The Review Company hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy en wij waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft. Zo zal The Review Company uw persoonlijke gegevens ( persoonsgegevens ) nooit

Nadere informatie

BELEID VOOR COOKIES OP DE WEBSITE EN PRIVACY

BELEID VOOR COOKIES OP DE WEBSITE EN PRIVACY ACHTERGROND: BELEID VOOR COOKIES OP DE WEBSITE EN PRIVACY The Warranty Group beseft dat uw privacy belangrijk is en dat u graag wilt weten hoe uw persoonsgegevens online worden gebruikt en gedeeld. Wij

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Versie

PRIVACY STATEMENT. Versie PRIVACY STATEMENT Versie 1 Algemene informatie Dit privacy statement oftewel privacy- en cookieverklaring, versie 1, is voor het laatst gewijzigd op en is van toepassing op al onze overeenkomsten, producten,

Nadere informatie

Privacyverklaring. Cafetaria/Lunchroom de Koedijk Rembrandtplein 75 PRIVACY VERKLARING Cafetaria/Lunchroom de Koedijk 7944GG Meppel T.

Privacyverklaring. Cafetaria/Lunchroom de Koedijk Rembrandtplein 75 PRIVACY VERKLARING Cafetaria/Lunchroom de Koedijk 7944GG Meppel T. Privacyverklaring Privacyverklaring Vooraf De Koedijk (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn

Nadere informatie

Privacyverklaring Grip IT Consultancy B.V. Website

Privacyverklaring Grip IT Consultancy B.V. Website Privacyverklaring Grip IT Consultancy B.V. Website Copyright 2018, Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Privacybeleid. Definities. Ingangsdatum: 07 Januari Quivive beheert de Q-thuis mobiele App ("hierna genoemd Dienst").

Privacybeleid. Definities. Ingangsdatum: 07 Januari Quivive beheert de Q-thuis mobiele App (hierna genoemd Dienst). Privacybeleid Ingangsdatum: 07 Januari 2019 Quivive beheert de Q-thuis mobiele App ("hierna genoemd Dienst"). Deze pagina bevat informatie over ons beleid met betrekking tot de verzameling, het gebruik

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT RECOMMENDR

PRIVACY STATEMENT RECOMMENDR PRIVACY STATEMENT RECOMMENDR Waarom dit privacy statement? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk

Nadere informatie

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN 1. Algemeen 1.1 Reikwijdte De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM (NVM/Wij/Ons) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

BUITENPLAATS MOBIEL. Privacybeleid

BUITENPLAATS MOBIEL. Privacybeleid BUITENPLAATS MOBIEL Privacybeleid Deze Applicatie verzamelt enkele Persoonsgegevens van de Gebruikers. In dit document wordt uiteengezet welke gegevens, voor welke doeleinden en op welke manier ermee wordt

Nadere informatie

Privacy policy. Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? bijstox kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen:

Privacy policy. Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? bijstox kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen: Privacy policy Waarom dit privacy statement? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig

Nadere informatie

COOKIE STATEMENT HOUTSHOP

COOKIE STATEMENT HOUTSHOP COOKIE STATEMENT HOUTSHOP 1. Wat zijn cookies? Cookies zijn kleine data- of tekstbestanden die door websites en applicaties op uw lokale computer worden geplaatst. Dergelijke cookies kunnen verschillende

Nadere informatie

Privacyverklaring voor de gemeentelijke website

Privacyverklaring voor de gemeentelijke website Realisatie Handreiking Privacyverklaring voor de gemeentelijke website Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De stappen van een privacyverklaring...4 2.1 Verwerkt u persoonsgegevens?...4 2.2 Bijzondere en/of

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring solvo.nl

Privacy- en cookieverklaring solvo.nl Privacy- en cookieverklaring solvo.nl Via de website www.solvo.nl en de applicatie (app) van Solvo B.V. (hierna: Solvo ) worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Solvo vindt

Nadere informatie

Versie: Privacy & Cookie Statement

Versie: Privacy & Cookie Statement Privacy & Cookie Statement Persoonsgegevens Inleiding Voor onze dienstverlening verzamelen, gebruiken en bewaren wij persoonsgegevens. In dit Privacy Statement lees je welke gegevens wij verzamelen en

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS SITEBEZOEK GEGEVENS Net als de meeste bedrijven verzamelt ook de Maniye niet-persoonlijke (anonieme) informatie zoals het type webbrowser, de taalvoorkeuren, de oorsprong site en de datum en tijd van het

Nadere informatie

PP Juridisch Advies ("ons", "wij" of "onze") beheert de website ("hierna genoemd Dienst").

PP Juridisch Advies (ons, wij of onze) beheert de   website (hierna genoemd Dienst). Ingangsdatum: January 08, 2019 PP Juridisch Advies ("ons", "wij" of "onze") beheert de https://www.ppjuridischadvies.nl/ website ("hierna genoemd Dienst"). Deze pagina bevat informatie over ons beleid

Nadere informatie

Ons privacybeleid. Persoonsgegevens

Ons privacybeleid. Persoonsgegevens Ons privacybeleid Persoonsgegevens Op Weethetsnel.nl verzamelen en gebruiken we diverse gegevens van jou. De wet noemt dit persoonsgegevens: alle gegevens die direct of indirect aan jou te koppelen zijn.

Nadere informatie

Privacyverklaring Wood & Apples

Privacyverklaring Wood & Apples Privacyverklaring Wood & Apples Datum laatste wijziging: 18 mei 2018 Uw privacy is belangrijk voor ons. Dit beleid, (samen met onze algemene voorwaarden), vormt de basis waarop alle persoonlijke gegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring. Privacy beleid Houserenting4all. Gebruik van persoonsgegevens. Telefonisch Houserenting4all.

Privacyverklaring. Privacy beleid Houserenting4all. Gebruik van persoonsgegevens. Telefonisch Houserenting4all. Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Privacy beleid Houserenting4all

Nadere informatie

Privacyverklaring. FinneFleur Pyter Jurjensstrjitte BS Stiens T PRIVACY VERKLARING FinneFleur

Privacyverklaring. FinneFleur Pyter Jurjensstrjitte BS Stiens T PRIVACY VERKLARING FinneFleur Privacyverklaring Privacyverklaring Vooraf Finne Fleur (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding. Privacy Statement CoinCare B.V.

Inhoud. Inleiding. Privacy Statement CoinCare B.V. Privacy Statement CoinCare B.V. Inhoud Inleiding 1. Welke persoonsgegevens verwerken wij? 2. Verwerkt CoinCare B.V. ook bijzondere persoonsgegevens? 3. Met welk doel verwerken wij uw gegevens? 4. Hoe beschermen

Nadere informatie

Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics

Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics Laatste update: 31 oktober 2017 Gebruikt u Google Analytics, dan verwerkt u met analytische cookies persoonsgegevens van uw websitebezoekers.

Nadere informatie

Administratie & Advieskantoor Houten gevestigd aan Fossa Italica 119, 399 Houten, is

Administratie & Advieskantoor Houten gevestigd aan Fossa Italica 119, 399 Houten, is Versie 1.0 AVG Deze pagina is voor het laatst aangepast op 23-05-2018. Administratie & Advieskantoor Houten gevestigd aan Fossa Italica 119, 399 Houten, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring Focus Websolutions

Privacyverklaring Focus Websolutions Focus Websolutions Paasheuvelweg 50, 1105 BJ Amsterdam KvK: 56053991 VAT: NL 221282373B01 www.focusws.nl info@focusws.nl Privacyverklaring Focus Websolutions In deze privacyverklaring legt Focus Websolutions

Nadere informatie

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen Privacybeleid Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens wij verzamelen

Nadere informatie

Ons cookiebeleid ("Beleid") maakt integraal deel uit van ons Privacybeleid. Lees ze beiden aandachtig.

Ons cookiebeleid (Beleid) maakt integraal deel uit van ons Privacybeleid. Lees ze beiden aandachtig. COOKIEBELEID Delvaux Design Coordination et Finance S.A., en/of haar verbonden ondernemingen en dochterondernemingen (hierna "we/wij, onze " of "Maison Delvaux"), verbinden zich ertoe uw privacy te beschermen

Nadere informatie

Privacyverklaring. Toepasselijkheid

Privacyverklaring. Toepasselijkheid Privacyverklaring U stelt als afnemer vertrouwen in ons en in onze diensten. Nu behoren vertrouwen en vertrouwelijkheid tot de kernwaarden van onze diensten. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de privacy

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Huidverzorgingsstudio Ageeth (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Izé Personal 2 Style (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van

Nadere informatie

Schagen Groep BV en privacy

Schagen Groep BV en privacy SG Beleid Privacyverklaring internet Schagen Groep BV en privacy De privacyverklaring geldt voor de Schagen Groep BV en de onder haar behorende werkmaatschappijen. In deze privacyverklaring leggen wij

Nadere informatie

Groep voor de bescherming van personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens. Aanbeveling 1/99

Groep voor de bescherming van personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens. Aanbeveling 1/99 5093/98/NL/def. WP 17 Groep voor de bescherming van personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens Aanbeveling 1/99 inzake de onzichtbare en automatische verwerking van persoonsgegevens op

Nadere informatie

voor- en achternaam; adres; surf-/navigatiegedrag; technische gegevens van de apparatuur die u gebruikt; browserinstellingen; IP-adres.

voor- en achternaam;  adres; surf-/navigatiegedrag; technische gegevens van de apparatuur die u gebruikt; browserinstellingen; IP-adres. pagina 1 van 5 De website is een product van Gino b.v.. Gino b.v. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd

Nadere informatie

Privacyverklaring PROVADA

Privacyverklaring PROVADA Privacyverklaring PROVADA Voor het gebruik van onze diensten en via deze website worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. PROVADA acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring PostNL

Privacyverklaring PostNL Privacyverklaring PostNL Deze privacyverklaring is van toepassing op alle online PostNL branded diensten die vallen onder de PostNL Holding B.V. en voorzien zijn van het PostNL logo, uitgezonderd de diensten

Nadere informatie

Gebruik van onze diensten

Gebruik van onze diensten privacyverklaring en cookies Wij zijn er ons van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke

Nadere informatie

Geautomatiseerde besluitvorming

Geautomatiseerde besluitvorming Privacy Verklaring STICHTING KUNSTKRING HATTEM hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Logisch dat je naar onze privacyverklaring kijkt. Practice what you preach, toch? Komt ie! Ons uitgangspunt: jouw privacy staat voorop

Logisch dat je naar onze privacyverklaring kijkt. Practice what you preach, toch? Komt ie! Ons uitgangspunt: jouw privacy staat voorop Privacyverklaring. Logisch dat je naar onze privacyverklaring kijkt. Practice what you preach, toch? Komt ie! In deze privacyverklaring legt Priviance B.V. ( Priviance of wij ) uit welke persoonsgegevens

Nadere informatie

Gebruiksregels en privacybeleid voor websites

Gebruiksregels en privacybeleid voor websites Gebruiksregels en privacybeleid voor websites Contents Algemeen... 3 Beperkte aansprakelijkheid... 3 Auteursrechten... 3 Privacyverklaring... 3 Verwerkte gegevens... 4 Algemeen... 4 Gebruik van persoonsgegevens...

Nadere informatie

Privacy statement stiltecoaching. Privacy statement

Privacy statement stiltecoaching. Privacy statement Privacy statement Dit is het privacy statement van stiltecoaching *, gevestigd aan de Jan van Embdenweg 24, 6861ZT te Oosterbeek (hierna: stiltecoaching), www.stiltecoaching.nl Dit privacy statement is

Nadere informatie

TOESTEMMING. Wij vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming wettelijk is vereist.

TOESTEMMING. Wij vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming wettelijk is vereist. PRIVACY BELEID- EN COOKIEVERKLARING Indien u de website andhappy.nl bezoekt, producten of diensten van ons afneemt, kunnen er privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens van u worden verwerkt. HappyLab

Nadere informatie

Privacyverklaring PAT-Krüger Systems B.V. Website

Privacyverklaring PAT-Krüger Systems B.V. Website Privacyverklaring PAT-Krüger Systems B.V. Website Copyright 2018, Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Privacyverklaring Rekladruk

Privacyverklaring Rekladruk Privacyverklaring Privacyverklaring BV (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en

Nadere informatie

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Privacyverklaring Studio Maestro Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan natuurlijk erg zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord

Nadere informatie

HANDREIKING: PRIVACYVERKLARING VOOR DE GEMEENTELIJKE WEBSITE

HANDREIKING: PRIVACYVERKLARING VOOR DE GEMEENTELIJKE WEBSITE HANDREIKING: PRIVACYVERKLARING VOOR DE GEMEENTELIJKE WEBSITE Versie 1.00 3 juli 2017 Wanneer burgers op zoek zijn naar informatie over hoe de gemeente met privacy omgaat gaan ze meestal naar de privacyverklaring

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Tjonger Radio (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar luisteraars en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze luisteraars zo goed mogelijk van dienst te

Nadere informatie

Cookies beleid. 1. Wat is een cookie? 2 Waarom gebruiken we Cookies? 3 Wat zijn de verschillende soorten Cookies die we gebruiken?

Cookies beleid. 1. Wat is een cookie? 2 Waarom gebruiken we Cookies? 3 Wat zijn de verschillende soorten Cookies die we gebruiken? Cookies beleid Dit cookies beleid (de "Cookies Policy") beschrijft hoe Pernod Ricard België, naar Belgisch recht, gevestigd in Chaussée de Charleroi 112, 1060 Brussel ( "Pernod Ricard" of "wij"), vastbesloten

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Lautenbag Architectuur (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk

Nadere informatie

Als u klant bent van Edwin s Law verzamelen wij de volgende klantgegevens die u ons verstrekt:

Als u klant bent van Edwin s Law verzamelen wij de volgende klantgegevens die u ons verstrekt: Privacy Policy Edwin s Law Dit is de Privacy Policy (Beleid) van Edwin s Law (hierna te noemen: wij, ons of onze ), een onderneming met adres; Solebaystraat 6 huis, 1055 ZR, Amsterdam en bezoekadres; Keizerrijk

Nadere informatie

Versie: /01/19. Wij begrijpen dat uw vertrouwen in ons het belangrijkste is dat telt. Daarom leggen wij in

Versie: /01/19. Wij begrijpen dat uw vertrouwen in ons het belangrijkste is dat telt. Daarom leggen wij in PRIVACYVERKLARING Introductie Wij begrijpen dat uw vertrouwen in ons het belangrijkste is dat telt. Daarom leggen wij in dit document uit hoe wij omgaan met uw gegevens en de bescherming van uw privacy

Nadere informatie

Persoonsgegevens die wij verwerken

Persoonsgegevens die wij verwerken Bell Coaching Bell Coaching, gevestigd aan Obrechtstraat 2517 VJ Den Haag Zuid- Holland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens:

Nadere informatie

Privacy verklaring Pagina 2 van 5

Privacy verklaring Pagina 2 van 5 Privacy verklaring Pagina 2 van 5 Wie zijn we? ZUMMITT is een besloten vennootschap, gevestigd Golfpark 95, 8241 AC Lelystad [KvK: 71973818] Website adres: www.zummitt.com, hierna de website. ZUMMITT neemt

Nadere informatie

Privacy Policy

Privacy Policy Stramark B.V. Zekeringstraat 17 1014 BM Amsterdam 020 71 65 411 www.stramark.nl Privacy Policy www.stramark.nl Dit is de Privacy Policy van Stramark B.V. (hierna te noemen Stramark, "wij," "ons" of "onze").

Nadere informatie

en/of haar partners toebehoren. U mag deze content uitsluitend gebruiken om van de website en de daarop aangeboden diensten gebruik te maken.

en/of haar partners toebehoren. U mag deze content uitsluitend gebruiken om van de website en de daarop aangeboden diensten gebruik te maken. Privacy Statement Kaat Administraties en Belastingadvies hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Klaas Bijlsma en Zonen BV (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Vellema Hallum (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst

Nadere informatie

Privacy policy SUPERDEALUX. Wie zijn we en wat doen we? Privacy en de Relevante Wetgeving. Wat is dit? Persoonsgegevens. Bent u jonger dan Achttien?

Privacy policy SUPERDEALUX. Wie zijn we en wat doen we? Privacy en de Relevante Wetgeving. Wat is dit? Persoonsgegevens. Bent u jonger dan Achttien? Privacy policy SUPERDEALUX Laatste versie: April 2018 Wie zijn we en wat doen we? Advalley B.V. handelt onder de handelsnaam Superdealux.com. U kunt onze (contact) gegevens vinden aan het eind van deze

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Wat voor gegevens verzamelen wij? Log file informatie

PRIVACYVERKLARING. Wat voor gegevens verzamelen wij? Log file informatie PRIVACYVERKLARING Dit is de Privacyverklaring van Workspace BV en Workfield (hierna te noemen Workspace, Workfield, "wij," "ons" of "onze"), een onderneming met als adres Elektraweg 5, 3144 CB, Maassluis.

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING APP

PRIVACYVERKLARING APP -NL- PRIVACYVERKLARING APP Laatste revisie: 9 Januari 2017 Wie zijn wij? Deze Lip Sync Challenge applicatie (de Applicatie ) is ontwikkeld door Genzyme Europe B.V. ( Sanofi Genzyme, wij, ons ), behorend

Nadere informatie

Esther Maas Coaching (hierna: EMC ), gevestigd aan de Waalstraat 82 (1079 EA) te

Esther Maas Coaching (hierna: EMC ), gevestigd aan de Waalstraat 82 (1079 EA) te Esther Maas Coaching (hierna: EMC ), gevestigd aan de Waalstraat 82 (1079 EA) te Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens

Nadere informatie

De websites en hierna (de Websites ) worden aangeboden door:

De websites   en   hierna (de Websites ) worden aangeboden door: Privacy Verklaring De websites https://www.busschaertparket.be en https://zandstraalatelier.be hierna (de Websites ) worden aangeboden door: Busschaert Parket bvba, Wij en Ons ) Vekestraat 29 A4 1910 Kampenhout

Nadere informatie

Hoe gebruiken wij verzamelde gegevens

Hoe gebruiken wij verzamelde gegevens Privacy Statement Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerk ik die persoonsgegevens? Ik verwerk persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerk ik die persoonsgegevens? Ik verwerk persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring CommU2 (hierna: ik ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en andere contactpersonen. Ik doe dit om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Copy Service Leeuwarden B.V. CSL Digitaal (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten

Nadere informatie

Persoonsgegevens die wij verwerken

Persoonsgegevens die wij verwerken Introductie Bij het bezoek aan letsbetty.com kan Betty B.V. jouw gegevens verzamelen en verder verwerken. Dat gebeurt nadat je een formulier invult of geanonimiseerd op basis van cookies. Betty B.V. respecteert

Nadere informatie

Marcel Kaatman Projectdecoraties B.V. Nijverheidsweg NG ELST

Marcel Kaatman Projectdecoraties B.V. Nijverheidsweg NG ELST Privacy Statement Marcel Kaatman Projectdecoraties B.V. (hierna te noemen: Marcel Kaatman Projectdecoraties) hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan

Nadere informatie

Uw samenwerking met New Media 2Day b.v. duidelijk vastgelegd in afspraken.

Uw samenwerking met New Media 2Day b.v. duidelijk vastgelegd in afspraken. Uw samenwerking met New Media 2Day b.v. duidelijk vastgelegd in afspraken. 1. Inhoudsopgave... 2 2. Privacy verklaring website New Media 2Day... 3 3. New Media 2Day B.V.... 4 Pagina 2 van 8 Wij zijn er

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Uythof Position Projects (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk

Nadere informatie

Dit is de privacy- en cookie policy van Sportaneous B.V. [i.o] ("Sportaneous"). Sportaneous is de

Dit is de privacy- en cookie policy van Sportaneous B.V. [i.o] (Sportaneous). Sportaneous is de Privacybeleid Sportaneous B.V. [i.o] Algemeen Dit is de privacy- en cookie policy van Sportaneous B.V. [i.o] ("Sportaneous"). Sportaneous is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacybeleid Flamecontrol b.v.

Privacybeleid Flamecontrol b.v. Privacybeleid Flamecontrol b.v. Versie 0.1 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 01-08-2016. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Daar waar in deze verklaring sprake is van A.C. Koijen & Partners worden feitelijk beide bedrijven bedoeld.

Daar waar in deze verklaring sprake is van A.C. Koijen & Partners worden feitelijk beide bedrijven bedoeld. Cookie & privacyverklaring Website A.C. Koijen & Partners Dit is de privacyverklaring van A.C. Koijen & Partners. Dit document legt uit hoe A.C. Koijen & Partners omgaat met persoonsgegevens zoals die

Nadere informatie

-PRIVACY STATEMENT- We respecteren je privacy. Waar verwerken we jouw gegevens voor?

-PRIVACY STATEMENT- We respecteren je privacy. Waar verwerken we jouw gegevens voor? -PRIVACY STATEMENT- Hier vind je de Privacy Statement van Tessy de Werd - Familieopstellingen. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Tessy

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring KBM Machinefabriek (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van

Nadere informatie