Het Chiro Tiptoefke!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Chiro Tiptoefke!"

Transcriptie

1 Jaargang Nummer 2 (april) Het Chiro Tiptoefke! Hét blad voor de echte chirovriend. Een uitgave van Chiro-Sint Katrien Steenhuize In dit nummer: Het woord van de groepsleiding! Pasen! Spaghettifestijn! Sfeerfoto s!

2 Woord van de groepsleiding... 3 Verslag Spaghettifestijn Kalender... 5 Bivaklied!... 7 Opdrachtje!... 8 Spelletjes... 9 Mopjes! De lente is in het land! Sfeerbeelden van doorheen het jaar Wist je datjes... 14

3 Woord van de groepsleiding In deze vaste rubriek laat de groepsleiding hun licht schijnen over de actualiteit, zowel binnen als buiten de chiro. In tijden van onzekerheid, waar bommen ons om de hoofden vliegen, waar gifgasaanvallen compleet worden ontkend, en waar er dreiging is van nog meer en nog grotere bommen die ons luchtruim zouden binnendringen (en gelukkig nog wat verder vliegen), is er één rots in de branding. Één Zekerheid die de tand des tijds zal doorstaan. Namelijk Het woord van de groepsleiding in een Tiptoefke. Na een paar maand van afwezigheid is het Tiptoefke dus terug, de redactie is volledig vernieuwd, en dus de schrijvers van dit blaadje tekst dus ook. Wij, Peter en Nick, proberen al een paar maand de Chiro in goede banen te leiden en dit lukt wonderwel met de hulp van de beste medeleiding waar een mens maar kan op hopen. Zo was het ook weer afgelopen weekend ons spaghettifestijn. Een weekend waar de leiding hard samenwerkt om de beste spaghetti of iets te dikke boerenhesp (hiervoor onze excuses) op uw bord te kunnen presenteren. De slierten vlogen ons om de oren, kilo s gehakt werden gebakken op de braadslee, de groentjes allemaal zelf in kleine blokjes gesneden om zo toch maar weer tot een lekker geheel te komen. 520 eters mochten wij dit jaar verwelkomen op ons 19 de eetfestijn, hiervoor dank! Buiten dat het dit jaar ons 50 ste jaar bestaan is, vieren we volgend jaar opnieuw een verjaardag en mag men zich dus aan iets speciaals verwachten op het eetfestijn. Ook voor dit grote evenement moet ik ook weer mijn bedanking uiten aan de oudleiding die altijd paraat staat om na al die jaren dienst ook nog steeds een handje uit de mouwen te steken dat weekend. Maar ook aan de oudere leden die zo al eens proeven van de loodzware verantwoordelijkheid waar wij onder staan om er voor te zorgen dat iedereen met een goed gevulde maag weer huiswaarts kan keren. En dat is ook dit jaar weer gelukt! Op naar volgend jaar, en op naar de 600 (of meer mag ook altijd) eters! Verder wil ik ook hier nog wat reclame maken voor de flapjes van Joyvalle die wij naarstig verzamelen (op melk en Appelsientje), alsook de codes die te vinden zijn bij de speculoospasta en andere producten van Lotus. U mag deze nog altijd komen binnen brengen na de chiro. Daardoor zorgt u er ook voor dat uw kind zijn of haar botten niet verzwakken op kamp door elke morgen een liter melk naar binnen te spelen, gevolgd door een boterham met een 5 centimeter dikke laag speculoospasta. Zodat ze een hele dag kunnen ravotten en lachen! Maar we zijn alweer aan het einde gekomen van het woord van de groepsleiding, ik wens u nog veel leesplezier in wat weer een prachtige Tiptoefke belooft te worden. Ik zou u nog veel meer kunnen vertellen over wat er nog speelt in deze wereld en vooral in onze chiro-wereld maar dat zal voor een volgende keer zijn. Ik heb zonet de paashaas zien passeren en moet dus snel eitjes gaan rapen in de tuin. Tot de volgende!

4 Creatief Verslag Spaghettifestijn 2017 Hoe verliep het spaghettifestijn? ZO! Spaghetti is niet enkel lekker en ontzettend voedzaam, het kost ook wat tijd om te maken! Pas zaterdagochtend beginnen wij saus te maken, zo is ze heerlijk vers. Als we goed doorwerken, zijn we net op tijd klaar om jullie in stijl te ontvangen. Gelukkig was de spaghetti zoals elk jaar superlekker! Hebben jullie ook genoten? Eet iemand geen spaghetti? Geen probleem! We hebben ook boerenhesp. Tienduizenden mensen kwamen weer eten bij ons. Toch hadden wij iets te veel saus voorzien, maar da s niet erg, nu kunnen we er nog lang van genieten. Iedereen at zijn bordje leeg, en kon dan nog een portie vragen. Feest op kamp! Met de verdiende centjes kunnen wij nieuw spelmateriaal kopen. Eerst moesten we de zaal wel nog volledig opruimen, veel werk dat het weer was. Slapen? Dat is wat de leiding zondagavond heel goed kon, wij waren heeeeeeeel moe! Toch doen wij het volgend jaar opnieuw, want het is de moeite waard. Ik zal er alvast bij zijn, Jij ook? Niet dat we elkaar tussendoor niet meer zien he ;) JOEPIE BINNENKORT WEER CHIRO!!!

5 Kalender Zondag 16 april Geen Chiro (Pasen) Zondag 23 april Chiro Vrijdag 28 april zondag 30 april Minibivak (Sloepie, Speelclub, Rakwi) Zondag 30 april Chiro Zaterdag 7 mei Chiro Zondag 14 mei Chiro Zondag 21 mei Chiro Zondag 28 mei Chiro Zondag 30 juli Start voorkamp (Tito, Keti, Aspi) Woensdag 2 augustus Start kamp (Sloepie, Speelclub, Rakwi) september Feestweekend! Voor de verdere kalender kan u terecht op onze website!

6 HOERA! De Chiro is jarig! De chiro bestaat in Steenhuize 50 jaar en dat wordt gevierd, van 15 tot en met 17 september. Allemaal noteren in de agenda s dus! Wij zoeken wel nog sponsors om er zo n leuk mogelijk feest van te maken. Interesse om te steunen of ken je iemand die interesse heeft? Laat het ons weten! Spreek iemand aan van de leiding aan of mail naar: bramgosseye@hotmail.com

7 Bivaklied! Waarom nu al het bivaklied? Omdat je op tijd kan beginnen oefenen! Op kamp zingen we dit allen uit volle borst, dus hoe voller je je borst nu kan proppen, hoe beter!

8 Opdrachtje! We hebben op de redactie besloten om niet enkel spelletjes te voorzien, maar ook iets actiever, waarvoor onze leden hun best zullen moeten doen. Dus bij deze: opdrachtjes! Hieronder vinden jullie de nieuwe opdracht van het nieuwe werkjaar. Het lid dat als eerste een haar van leider Félix zijn hoofd trekt en bij leider Mets brengt, zal een snoepje winnen!

9 Spelletjes Rebussen! Woordzoeker!

10 Doolhof! Raadseltje! Raadsel 1: Welke letter van het alfabet kun je drinken? Raadsel 2: Een wolk is mijn moeder, de wind is mijn vader. Mijn dochter is het fruit dat groeit aan de bomen en mijn zoon vult de rivieren met water. Ik slaap op een regenboog en val dood neer op de aarde. Wat ben ik? Raadsel 3: Zeg mijn naam en ik verdwijn. Wie ben ik? Raadsel 4: Ik ben van jou, maar andere mensen gebruiken het meer dan jezelf. Wat ben ik? Oplossingen: ʇ ןɹǝʇʇǝ ǝp :1 ǝspɐɐɹן uǝƃǝɹ ǝp :2 ǝspɐɐɹן ǝʇןıʇs ǝp :3 ǝspɐɐɹן ɯɐɐu ʍnoɾ :4 ǝspɐɐɹן

11 Mopjes! De moeder van Tuur zet een bord soep voor hem op tafel en roept Tuur dat hij moet eten. Ze zegt: Ik heb het tafelkleed net gewassen, dus maak het niet vies! Als je knoeit houd ik per vlek twee euro op je zakgeld in. Vervolgens gaat ze de keuken weer in. Als ze terugkomt, ziet ze Tuur met zijn lepel soep uitsmeren over het laken. Ze is woedend en schreeuwt naar Tuur: Wat ben je aan het doen!? Tuur zegt: Ik maak van drie vlekken één vlek, dan ben ik minder zakgeld kwijt. Een man vraagt aan Robin: 'Weet jij waar Steenhuize is?' Robin zegt: 'Ja, alleen ik zeg het lekker niet!' De man zegt: 'Jij komt nooit in de hemel.' Robin antwoordt: 'En jij nooit in Steenhuize!' Twee mussen zitten op een tak. Er komt een straaljager voorbij. Zegt de een tegen de ander: 'Zo, die maakt veel lawaai!' Zegt de andere: 'Wat zou jij doen dan als je staart in brand stond?' Sander loopt over een brug. Het is net 12 uur 's middags. Hij eet zijn brood maar half op en dan gooit hij de rest naar beneden. Een man die net voorbij loopt krijgt het brood op zijn hoofd. Hij vraagt: Was dat met opzet? ` Zegt Sander: Nee, met confituur! Yara komt op school. Waar is je huiswerk?, vraagt meester. Mijn hond heeft het opgegeten. De volgende dag komt Yara alweer zonder huiswerk op school. Je hond heeft je schrift zeker weer opgegeten? bromt de meester. Nee, mijn moeder, antwoordt Yara. Er liggen twee onderbroeken in de wasmand. Zegt de ene tegen de ander: 'Ga je mee naar het strand?' Zegt de ander: 'Nee sorry ik ben al bruin genoeg!' Anne en Jaana gaan naar de zoo, en op een gegeven moment komen ze aan de apenkooi. Anne zegt: Hey, kijk Jaana, die aap lijkt net op Jasper, Jaana antwoordt: Dat mag je niet zeggen! Dan zegt het Anne: Wat, die aap hoort het toch niet?

12 De lente is in het land! De lente is in het land, dus stuurden wij onze huisfotograaf er op uit om enkele opmerkelijke lentekiekjes vast te leggen op de gevoelige plaat.

13

14 Sfeerbeelden van doorheen het jaar

15 Voor meer foto s kan je altijd terecht op de website!

16 Wist je datjes Wist je dat sommige foto s uit de lenterubriek niet 100% echt zijn? leidster Sarah op zoek is naar een tandem? de Chiro in Steenhuize dit jaar 50 jaar oud wordt? Dat moeten we vieren! leidster Anne onlangs verjaarde? Eindelijk 16!!! er meer dan 500 mensen kwamen eten op het spaghettifestijn? Djiezes alvast verkozen wordt tot woord van het jaar? we deze zomer op kamp gaan naar? VERRASSING! we op 9 juli met z n allen een dagje naar de Gavers trekken? springkastelen gewoon zalig zijn? de leiding heel erg veel van de leden houdt? het beter weer begint te worden? je leider Robin altijd een trap voor de kont mag geven? het feestweekend plaatsvindt van september? er vanalles te doen zal zijn tijdens het feestweekend? nu ook Tuur en Fien hun rijbewijs hebben? je de kalender altijd kan bekijken op

Weekendhopsadeke Berlare

Weekendhopsadeke Berlare Weekendhopsadeke Berlare 3-5 maart 2017 Voorwoord Liefste Chirowietjes, Allereerst een gelukkig nieuwjaar gewenst van jullie allertofste leiding! Wat heeft het nieuwe jaar allemaal in petto voor onze chiro?

Nadere informatie

Wat leuk dat jullie gaan werken in ons zomerwerkboek. In het werkboek vind je allemaal leuke oefeningen en spelletjes om te maken in de zomervakantie.

Wat leuk dat jullie gaan werken in ons zomerwerkboek. In het werkboek vind je allemaal leuke oefeningen en spelletjes om te maken in de zomervakantie. Wat leuk dat jullie gaan werken in ons zomerwerkboek. In het werkboek vind je allemaal leuke oefeningen en spelletjes om te maken in de zomervakantie. Fijne vakantie! Lieve groetjes van alle Praatjuffen.

Nadere informatie

Het Chiro Tiptoefke!

Het Chiro Tiptoefke! Jaargang 2016-2017 Nummer 1 (september) Het Chiro Tiptoefke! Hét blad voor de echte chirovriend. Een uitgave van Chiro-Sint Katrien Steenhuize www.chirosteenhuize.be In dit nummer: Verslag kamp Erezée!

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Kreezie Krant. Kamplied (Melodie luchtballonnen K3)

Kreezie Krant. Kamplied (Melodie luchtballonnen K3) Kreezie Krant Kamplied (Melodie 10.000 luchtballonnen K3) Couplet 1 Wat is er nu gebeurd? Alles kapot De draaimolen draait ook geen Rondjes meer Waar is onze monteur HUP aan de slag! Maar niet de glazenbol,

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - 14u @PZ Tongerlo Inhoud Þ Bonte dagen Þ Een terugblik Þ Algemene info Þ Recreatie Þ Agenda Bonte dagen Bijna is het weer

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Mei-juni 2017 2 juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Beste ouders & leden De laatste maanden van het Chirojaar zijn gestart, het kamp komt steeds dichter en dichter bij! Wie heeft er al zin in? Spaghetti-avond

Nadere informatie

Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel!

Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel! Maart 2018 Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel! De paasvakantie staat voor de deur en dan gaan Keti, Aspi en leiding (of sympathisanten) op wandel met de rolstoelbewoners van WZC De Stichel. Zo brengt

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

t Kletserke Mei 2015

t Kletserke Mei 2015 t Kletserke Mei 2015 Voorwoord Het leukste aan de maand mei is ongetwijfeld de vakantiedagen! Niks is immers zo leuk als een verlengd weekendje. Als er in dat weekend dan ook nog eens een chirozondag op

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Januari 2019

De Eurefantokrant. Januari 2019 Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Januari 2019 05/06/2004 Camie Dekens 15 jaar Lid Tiptiens 06/01/2011 Floor Nieuwborg 8 jaar Lid Speelclub 06/01/2010 Lisa Kaneza 9 jaar

Nadere informatie

Juli De lusthof krant

Juli De lusthof krant Juli 2017 De lusthof krant interview Mijn naam is Fee ik zit in 5A en doe mee aan de schoolkrant. Ik heb hier voor elke vrijdag een vergadering. Op een vergadering moest ik een onderwerp uit kiezen. ik

Nadere informatie

CHIROMANNEKESBLAD. Februari Jaargang 30 Nr. 6.

CHIROMANNEKESBLAD. Februari Jaargang 30 Nr. 6. CHIROMANNEKESBLAD Februari 2011 Jaargang 30 Nr. 6 www.chiroviersel.be Woordje van de redactie Met de feestdagen achter de rug, alle overschotjes die op zijn en nu ook de kerstboom uit het huis is, kunnen

Nadere informatie

JRKRANT December Januari

JRKRANT December Januari JRKRANT December Januari 2016 2017 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 1 Junior Helper + initiaties Nieuws van de afdeling Verjaardagen 3 Woordzoeker

Nadere informatie

Enthousiast oktober november

Enthousiast oktober november Enthousiast oktober november Ribbels: oktober en november Zaterdag 06 oktober Je kan lekkere spaghetti komen eten op de chiro om 17.30u of om 19u. Voor of na het eten kan je ook naar de foto s van het

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

jaargang November

jaargang November 3 SPARTIKIJN jaargang 2018-2019 November www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Contactgegevens Tak Leiding Mailen naar: Bellen naar: Sparlekijn Kapoenen Alexia

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leden

Informatieblad voor ouders en leden Informatieblad voor ouders en leden Chiro De Schakel Nummer 1 2007-2008 Hoi chiro-fanaten, Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier is hij dan: het 1 e Schakeltje van dit chirowerkjaar!!! Hiep

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

F L U P K E O K T O B E R

F L U P K E O K T O B E R F L U P K E O K T O B E R I N H O U D S T A F E L KAMPFOTO S TWEEDEHANDKLEDIJ PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA KETI PROGRAMMA ASPI VRAAG VAN DE MAAND

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Krantje maart. Scouts Carpe Diem

Krantje maart. Scouts Carpe Diem Krantje maart Scouts Carpe Diem Wat staat er op de kalender Zondag 11 maart PLANNINGSWEEKEND Dit weekend gooit de hele leidingsgroep nogmaals hun creatieve brein op tafel zodat het kamp een oneindige herinnering

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Maart-April KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hoi roodkapjes, sjimmers en ouders, Januari en februari zijn alweer voorbij

Nadere informatie

The Regenboog Times NEDERBOELARE, OKTOBER NOVEMBER

The Regenboog Times NEDERBOELARE, OKTOBER NOVEMBER The Regenboog Times NEDERBOELARE, OKTOBER NOVEMBER INHOUD VOORWOORD 3 KALENDER 4 VERJAARDAGEN 5 LEUTIG BLADVULSEL 6 WIST JE DAT... 7 RIBBELS 8 SPEELCLUB 9 RAKWI S 10 TITO S 11 KASPI S 12 2 VOORWOORD Lieve

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108 BLUB. België Belgique P.B. P.P. 1190 VORST SINT DENIJS BC 30108 Verschijnt 5x/jaar. BLUB is een uitgave van CHIRO H2O VORST jaargang 17 V.U. Céline De Moor, Boergondiëstraat 12, 1190 Vorst Afgiftekantoor:

Nadere informatie

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf)

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf) Spaghettiavond Chiro Sint-Dionysius Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de Tiptiranten van Chiro Sint-Dionysius op zaterdag 4 mei een spaghettiavond in het Gildenhuis te Putte. Tijdens dit eetfestijn

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 18de jaargang 2014-2015

Nadere informatie

Welkom. Beste chirovrienden,

Welkom. Beste chirovrienden, Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Binnenkort is het weer zover. De zondag waar je al een heel jaar naar uitkijkt. Zeker de oudere afdelingen weten al waarover we het hebben, binnenkort is het

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Programmaboekje December Januari

Programmaboekje December Januari Programmaboekje December Januari Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand te zien.

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Neem zeker ook eens een kijkje op www.debanier.be voor tof knutselmateriaal en Chirospulletjes!

Neem zeker ook eens een kijkje op www.debanier.be voor tof knutselmateriaal en Chirospulletjes! 2015-2016 Neem zeker ook eens een kijkje op www.debanier.be voor tof knutselmateriaal en Chirospulletjes! Inhoudsopgave Een foto zegt meer dan duizend woorden... 5 Afgelopen activiteiten... 8 Joyvalle

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart Chiro Bloemendaal Programma januari tot maart Hallo aller-coolste Chiroleden van de hele wereld (en ouders)! Ook deze paar maanden staan er weer heel wat super leuke en spannende dingen op het programma,

Nadere informatie

De Kierewieter. editie 5 - mei, juni maart en april in beeld

De Kierewieter. editie 5 - mei, juni maart en april in beeld De Kierewieter editie 5 - mei, juni 2013 maart en april in beeld Voorwoord Dag beste ouders en leden. Met spijt in het hart moeten we bijna afscheid nemen van dit chiro werkjaar. Door de examens van zowel

Nadere informatie

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 KRABBELS MEI JUNI Inhoudstafel Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 2 Hallo chirowieten en ouders, Gekrabbeld Hier zijn we al met de voorlaatste krabbels

Nadere informatie

Zaterdag 5/05 Zwembad Geel. Zaterdag 12/05 70 jaar Bel

Zaterdag 5/05 Zwembad Geel. Zaterdag 12/05 70 jaar Bel Zaterdag 5/05 Zwemmen @ Zwembad Geel 36 ste jaargang: 2017-2018 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: mei 2018 Nummer: 9 P409906 Zaterdag 12/05 70 jaar activiteit @ Bel Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

F L U P K E D E C E M B E R

F L U P K E D E C E M B E R F L U P K E D E C E M B E R I N H O U D S T A F E L SNOEPVERKOOP HAMBURGERAVOND PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA KETI PROGRAMMA ASPI VRAAG VAN DE MAAND

Nadere informatie

Paashopsadeke

Paashopsadeke Paashopsadeke 2017 1 Voorwoord Dag allerbeste Chirowietjes, Na de jaarlijkse winterstop zijn we er weer onmiddellijk ingevlogen. De koude en de regen hielden jullie niet tegen en er is waarschijnlijk nog

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 20 e jaargang 2015-2016

Nadere informatie

Wij sparen ook dit jaar de rode flapjes!

Wij sparen ook dit jaar de rode flapjes! Agenda: 7-11/07: Kapoenenkamp 21-31/07: Kamp Tak van dienst: 23/05: Kabouters (Verkenners doen de opening) 30/05: Welpen (JIN doen de opening) Het Schilderhofke Jaargang: 2014-2015 Redactie: Eline Debrock

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

MEI

MEI MEI Allerbeste Chirovrienden Vooreerst: excuses van het kletserteam. We zijn een beetje te laat met het ter perse brengen van het maandelijkse Chiroboekje. Maar niet getreurd! Want in deze uitgave geven

Nadere informatie

t Kamperke Jaargang 41, 3e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart

t Kamperke Jaargang 41, 3e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart t Kamperke Jaargang 41, 3e uitgave V.U. KSA Lichtaart, Molenstraat 56 bus 1, 2460 Lichtaart Voorwoord Het KSA-jaar loopt stilletjes aan ten einde. Over een kleine drie maanden is het kamp al achter de

Nadere informatie

Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus.

Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus. 1 Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus. 2 Het verhaal De Goede Week Trouw, Hoop en Spijt Ik wil jullie vandaag vertellen over de Goede Week. Dat

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

Wij dagen jou uit! Herkennen jullie je leidstertjes toen ze nog kleine meisjes waren? Chiro Nele Lede heeft GOESTINK!

Wij dagen jou uit! Herkennen jullie je leidstertjes toen ze nog kleine meisjes waren? Chiro Nele Lede heeft GOESTINK! Chiro Nele Lede heeft GOESTINK! Wij dagen jou uit! Herkennen jullie je leidstertjes toen ze nog kleine meisjes waren? Eerste hulp bij Chirogevallen! In deze editie: De VISGRAATVLECHT WOORDJE VAN DE REDACTIE

Nadere informatie

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden,

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden, Algemeen informatieboekje 2016-2017 1. Voorwoord Hey beste ouders en leden, Welkom in het nieuwe werkingsjaar dat, zoals elk jaar, vol zit met geweldige Chirozondagen, maar er zijn ook nog anderen dingen

Nadere informatie

Als je t ons vraagt: Diep in de ZEE. Klein Bivak 2019 van vrijdag 15 tot zondag 17 februari.

Als je t ons vraagt: Diep in de ZEE. Klein Bivak 2019 van vrijdag 15 tot zondag 17 februari. Als je t ons vraagt: Diep in de ZEE Klein Bivak 2019 van vrijdag 15 tot zondag 17 februari www.chirozuienkerke.be 16 Lieve Chirowietjes en ouders Tijdens het weekend van 15-16-17 februari trekken we met

Nadere informatie

FUZZY 3 APRIL MEI JUNI

FUZZY 3 APRIL MEI JUNI FUZZY 3 APRIL MEI JUNI 2 VOORWOORD Beste Chirovrienden en vriendinnen, We zijn reeds aanbeland in de laatste drie maanden van het werkjaar. Tijd dus voor de laatste Fuzzy. Je komt te weten welke spannende

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte!

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 begint meer en meer op een echte te lijken! Lange grijze haren worden eraan toegevoegd doordat we de eerder gescheurde

Nadere informatie

Maart. De lente komt eraan!

Maart. De lente komt eraan! Maart De lente komt eraan! ALGEMEEN NIEUWS Hoi allemaal, Zoals jullie allemaal al weten ligt de kampdatum officieel vast. We verwachten onze leden met hun ouders op zaterdag 1 augustus op de kampplaats

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

F L U P K E N O V E M B E R

F L U P K E N O V E M B E R F L U P K E N O V E M B E R I N H O U D S T A F E L VERLOREN VOORWERPEN KATHARINAFEESTEN CHRISTUS KONING SCHATTENTOCHT PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA

Nadere informatie

Postbus 360 6700 AJ Wageningen www.brood.net. Het ontbijt van Thijs

Postbus 360 6700 AJ Wageningen www.brood.net. Het ontbijt van Thijs Postbus 360 6700 AJ Wageningen www.brood.net Het ontbijt van Thijs Het ontbijt van Thijs Hoi! Ik ben Brody. In dit boek kom je mij regelmatig tegen. Ik stel vragen die de juf of meester met jullie in de

Nadere informatie

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur.

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur. Evenementenblaadje December, het vriest zo hard dat uw oren erbij van zouden afvallen en u billen zien blauw van het vallen op de gladde stoep. Maar geen nood, de Chiro is daar om u van binnenuit te verwarmen

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ketten en ouders, Met de wintermaanden, en de koude lenteperiode achter de rug kunnen we nu uitkijken naar mooie zonnige zondagen vol geravot en warme beentjes. Het -12 weekend

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

November-December-Januari

November-December-Januari November-December-Januari 2 INHOUD Woordje van de leiding Afdelingshoekjes: Pinkelpaleis Speelclubhoekje* Rakwihoek + Titohoek $ Keticorner @ Aspi-tastisch Kalender Woordje van de leiding Beste mama s

Nadere informatie

t Kletserke December 2014

t Kletserke December 2014 t Kletserke December 2014 Voorwoord December, de maand van zowel de sint als de kerstman! De sint is in het land en dat is altijd feest! Iedereen kent het fenomeen wel: uren wakker liggen om te luisteren

Nadere informatie

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven.

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Pit Groeihuis Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Aangeboden door 7.30-8.30 uur Brengen van de kindjes Ik maak je nog even mooi,

Nadere informatie

Sprokkelblad- tweede editie Den diner

Sprokkelblad- tweede editie Den diner Sprokkelblad- tweede editie 2016-2017 Den diner 1 Voorwoord Beste chirovrienden, We beginnen aan ons 2 de semester in nieuwe lokalen, Een mooie plek voor nieuwe verhalen. Om te beginnen gaan we per groep

Nadere informatie

Kersthopsadeke

Kersthopsadeke Kersthopsadeke 2017-2018 1 Voorwoord Hallo allerliefste Chirowietjes! Het Chirojaar is alweer goed begonnen. De eerste twee maanden zijn zoals gewoonlijk voorbijgevlogen. Dit betekent dus, zoals jullie

Nadere informatie

Stelt voor: 7 e jaargang Driejaarlijkse uitgave Maart 2015

Stelt voor: 7 e jaargang Driejaarlijkse uitgave Maart 2015 Stelt voor: 7 e jaargang Driejaarlijkse uitgave Maart 2015 We hebben nu ook een kalender op de website! Belangrijke data Zondag 15 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 19 april Geen chiro; we zetten

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen,

Jongknapen. Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen, Jongknapen Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen, We zijn alweer toe aan het tweede boekje van dit jaar. Wat gaat de tijd toch snel

Nadere informatie

Inleiding Waarom vind jij bewegen belangrijk?

Inleiding Waarom vind jij bewegen belangrijk? Buitenspelen Inleiding In dit boekje lees je over Ayse en haar gezin. Haar kinderen zijn snel moe. Ayse en haar man Ali willen fitte kinderen die lekker in hun vel zitten. Daarom gaan ze meer buiten spelen

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Mijn huis, mijn thuis

Mijn huis, mijn thuis Les 5: Mijn huis, mijn thuis (A-klas) Mijn huis, mijn thuis 1. Mijn huis Mijn naam is Ik ben jaar oud. Ik woon in Ik woon samen met... mensen. Heb je een broer? JA / NEE Heb je een zus? JA / NEE Mijn huis

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

De allerliefste tante

De allerliefste tante De allerliefste tante Er zijn tantes die je vreselijk verwennen er zijn tantes en die hebben al grijs haar er zijn tantes die je naam gewoon niet kennen en tja dat is dan best een beetje raar Er zijn tantes

Nadere informatie

uur uur

uur uur 08.30 uur Ontbijt 09.45 09.55 uur Voorbereiden 1ste training 09.55 12.20 uur 1ste training 12.45 13.45 uur Lunch 13.45 14.15 uur Rust, klein spelletje, T-shirts 14.15 14.30 uur Voorbereiden 2de training

Nadere informatie

HEB JE HUISWERK VANDAAG?

HEB JE HUISWERK VANDAAG? BLAD 1 HEB JE HUISWERK VANDAAG? Je kind moet thuis werken voor school. In de agenda kan je kijken wat je kind moet doen. Wat moet je doen? 1 Maak oefening 1 op blad 2: Wat doet je kind na de school? 2

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd.

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Ook maart wordt een zeer leuke maand, vol toffe chirodingen, Lees eerst onderstaande mededelingen alvorens

Nadere informatie

Melkweg. Een dagje ouder. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Ouder worden

Melkweg. Een dagje ouder. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Ouder worden Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B Een dagje ouder Ouder worden Colofon Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B: Een dagje ouder, 2013 Auteurs: Merel Borgesius Kaatje Dalderop Willemijn Stockmann Dit katern

Nadere informatie

Jokske Januari Februari 2017

Jokske Januari Februari 2017 Jokske Januari Februari 2017 Aandacht! Aandacht! Praktische informatie Chirodagen Een chirodag gaat normaal door van 14u00 17u30 tenzij anders vermeld in het programma. Onze lokalen zijn gelegen in de

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Januari & Februari t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be

Nadere informatie

Februari-Maart-April

Februari-Maart-April Februari-Maart-April 2 INHOUD Woordje van de leiding Afdelingshoekjes: Pinkelpaleis Speelclubhoekje* Rakwihoek + Titohoek $ Keticorner @ Aspi-tastisch Kalender Woordje van de leiding Hier zijn we weer

Nadere informatie

Hutsepotje April 2018

Hutsepotje April 2018 Hutsepotje April 2018 Beste iedereen, Ondertussen in de lente weer in ons land. Tijd voor zon, bloemen, blote benen en PAASEITJES. Want als we denken aan de lente, dan denken we ook aan Pasen. Hopelijk

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Sint in de stad. Het feest gaat door! Mireille de Vries - Numbi

Sint in de stad. Het feest gaat door! Mireille de Vries - Numbi Sint in de stad Het feest gaat door! Mireille de Vries - Numbi H et is bijna Sinterklaas in Blauwwaterland. Nog zeven nachtjes slapen en het is zover! De tv mag even aan in de klas. Voor deze bijzondere

Nadere informatie