17-daagse Air Cruise 'Parels van de Oriënt' Vertrekdatum op 17 maart 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "17-daagse Air Cruise 'Parels van de Oriënt' Vertrekdatum op 17 maart 2018"

Transcriptie

1 17-daagse Air Cruise 'Parels van de Oriënt' Vertrekdatum op 17 maart 2018 De reissom van de Air Cruise 'Parels van Afrika' per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Toeslag voor alleengebruik is 5275,00. Dag 1: Rotterdam - Aqaba (Jordanië) Op de luchthaven van Rotterdam-The Hague Airport wordt je ontvangen door de tourmanagers en de bemanning van het privévliegtuig. De ontvangst is in het KLM Jetcentre. Om uur vlieg je naar de eerste bestemming van de ontdekkingsreis door Azië: Aqaba in Jordanië. Geniet van de service en relax in de comfortabele stoelen aan boord. Om ongeveer uur kom je aan in Aqaba. Onze touringcars staan klaar op de luchthaven voor de transfer naar Wadi Rum, een rit van ongeveer 50 minuten. Na aankomst in het Wadi Rum Fort gaat het eerste avontuur beginnen en beleef je het jaar 1916, de tijd van Lawrence of Arabia, opnieuw. Wadi Rum is de plek waar de moderne Arabische wereld tot leven kwam. Het wordt een overweldigende ervaring en de ultieme manier om Wadi Rum te ontdekken. Hier wacht je een bijzonder welkom en een exclusief diner in de wereld van Lawrence of Arabia. Je verblijft 2 nachten in het InterContinental Aqaba Resort.

2 Dag 2: Petra Na het ontbijt rijdt je naar Petra. De toegang naar het indrukwekkende Petra gaat per voet door een smalle Sig. De lokale gids verteld alles over de boeiende geschiedenis van deze roze-rode stad. Het magische Petra is een van de 7 wereldwonderen. Petra is de nummer één bezienswaardigheid van Jordanië en staat bekend als de roze-rode stad die half zo oud is als de tijd. De Khazneh (de Schatkist) was te zien in de film Indiana Jones and The Last Crusade. Na het bezoek aan Petra gaat u terug naar Aqaba, waar je nog kunt genieten van de faciliteiten van het resort. Het diner wordt genoten op het strand bij het hotel in Aqaba. Dag 3: Aqaba - Agra (India) Na een vroeg ontbijt vlieg je naar Agra in India. Laat je tijdens de vlucht verwennen door de service en geniet van de drankjes, hapjes en lunch aan boord. Je komt om ongeveer uur aan in Agra. Het massieve maar elegante Agra Fort, het delicate kunstzinnige graf van Itimad-ud-Daulah, de prachtige Taj Mahal en de verlaten hoofdstad van Akbar de Grote, Fatehpur Sikiri. Ze zijn uniek en van buitengewoon hoge kwaliteit. s Avonds geniet je van een bijzonder thema-diner. Dag 4: Agra De Taj Mahal is alles wat er ooit over gezegd is en nog veel meer. De bouw nam 22 jaar in beslag en voorzag man van werk. De Taj Mahal is gebouwd door de Mughal keizer Shah Jahan, die er de liefde voor zijn vrouw Mumtaz Mahal mee uitdrukte. De Taj Mahal is een van de zeven wereldwonderen. Je geniet tijdens de lunch van Indiase muziek en klassieke dans en heeft een indrukwekkend uitzicht op de Taj Mahal. Na de lunch kun je een stadstour maken door Agra. Je kunt er ook voor kiezen om heerlijk te genieten van het comfort en de luxe van het resort. s Avonds dineer je in het hotel.

3 Dag 5: Agra - Hanoi (Vietnam) Na een vroeg ontbijt vertrek je naar Hanoi in Vietnam. Geniet van de lunch tijdens de vliegreis. Laat je tijdens het verblijf in Vietnam verrassen door culinaire hoogstandjes, de lokale cultuur en het gebruik van unieke middelen van vervoer. In Hanoi bezoek je op dag 6 de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende stad met haar invloeden uit de Boeddhistische en Taoïstische cultuur. Je bezoekt naast de historische wijk ook de Hoa Lo gevangenis (tijdens de Amerikaanse oorlog beter bekend als Hanoi Hilton ). Het diner wordt genoten op de bovenste verdieping van het Cau Go restaurant met een schitterend uitzicht op het Ho Guom- Meer. Je overnacht in het Sofitel Legend Metropole Hotel. Dag 6 en 7: Cruise Halong Bay Na het ontbijt volgt een stadstour door het boeiende Hanoi. Na de lunch vertrek je naar Halong Bay waar je in de namiddag aan boord gaat voor een luxe 3-daagse cruise met de 55 meter lange Au Co door een van de mooiste natuurlijke baaien ter wereld: Halong Bay. Halong Bay bestaat uit duizenden kleine eilandjes en kleurrijke drijvende dorpjes gelegen in een emerald groene zee. Halong Bay is één van de mooiste baaien van de wereld en staat op de lijst van de Unesco World Heritage. Dag 8: Hanoi - Siem Reap (Cambodja) Voor de vroege vogels, is om uur op het zonnedek de laatste Tai Chi-sessie. Na het ontbijt ga je terug naar Hanoi voor de vlucht naar Siem Reap in Cambodja.

4 Tijdens de vlucht wordt de lunch geserveerd. In het hart van Cambodja, ten noorden van het Tonlé Sap-meer, ligt het groene provinciestadje Siem Reap. Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en heeft ongeveer inwoners. Daarmee is het de derde stad van Cambodja. Siem Reap betekent Siamezen Verslagen. In de stad vindt je verschillende invloeden van de Franse koloniale en Chinese architectuur. De plaats is vooral bekend als uitvalsbasis voor een bezoek aan de wereldberoemde tempels van Angkor Wat en voor de Wat Bo tempel in Siem Reap zelf. Deze laatste tempel heeft prachtige, goed bewaarde muurschilderingen over het leven van Boeddha. De overnachting is in het zeer luxe Park Hyatt Siem Reap. Dag 9: Siem Reap Je gaat per Tuk Tuk eerst naar de oude stad van Angkor Thom. Je bezoekt de Bayon Tempel met haar 54 torens die ieder een provincie vertegenwoordigen van het Khmerrijk. Ta Prohm is een van de beroemdste tempels van Cambodja, mede dankzij de film Tomb Raider. Na de lunch in het Malis restaurant ga je terug naar het hotel om te ontspannen tijdens de middaghitte. In de namiddag begint de verkenning per Amerikaanse Jeep van de beroemde Angkor Wat Tempel die gebouwd is tijdens het bewind van koning Suryavarman II in de vroege 12de eeuw. U dineert in een Khmer huis. Dag 10: Siem Reap - Mandalay (Myanmar) Je hebt alle tijd om te genieten van een uitgebreid ontbijt voor het vertrek naar Mandalay in Myanmar. Geniet tijdens de vlucht van Cambodja naar Myanmar van een heerlijke lunch aan boord van het vliegtuig. Mandalay ligt aan de Irrawaddy rivier en is een van de belangrijkste handelscentra van het land. Het wordt ook wel de culturele en religieuze hoofdstad van Myanmar genoemd. Na aankomst in Mandalay ga je naar Mandalay Hill voor een prachtig uitzicht over de stad en de Irrawaddy rivier. In de middag verken je het historische Mandalay en bezoek je onder andere Amarapura, de stad van de onsterfelijkheid. Onder het genot van een cocktail maak je tijdens de zonsondergang een boottocht over het meer van Taungthaman met uitzicht op de wereldberoemde U Bein Bridge. Het hotel in Mandalay is het luxueuze Mandalay Hill Resort Hotel gelegen aan de voet van de Mandalay heuvel met haar prachtige pagodes.

5 Dag 11: Mandalay Popa Bagan Na het ontbijt vertrek je naar Bagan. De lunch wordt onderweg genoten in het Popa Mountain Resort. Na de lunch rij je verder naar het hotel in Bagan waar je kunt genieten van de faciliteiten van het Aureum Palace Hotel. Bagan, vroeger Pagan genaamd, ligt aan de oostelijke oever van de Irrawaddy rivier. Het is verdeeld in Old Bagan, New Bagan en Nyaung Oo. Van de 11e tot de 13e eeuw, toen Bagan nog de hoofdstad van Myanmar was, construeerden de heersers hier duizenden enorme stoepa s en tempels, waarvan er nog steeds veel op de oever van de rivier Irrawaddy staan. In de namiddag bezoek je met een paard en wagen het oude Bagan met lokale gidsen. Je zult genieten van de zonsondergang en een onvergetelijk uitzicht vanaf O Gyan Pe Hill. Je dineert in het hotel. Dag 12: Bagan Begin de ochtend met een ongelooflijke vlucht per luchtballon over de met tempels bezaaide vlakte van Bagan. Geniet van heerlijke broodjes, croissants en een kopje koffie of thee, terwijl de ballon vol hete lucht wordt geblazen. Klim aan boord en stijg langzaam boven duizenden vergulde stoepa s en tempels uit met op de achtergrond de indrukwekkende Irrawaddy. Dit is een unieke en onvergetelijke ervaring. (Het programma van de ballontocht is onder voorbehoud van de weersomstandigheden). Lunch in restaurant Sunset Garden met een geweldig uitzicht op de Irrawaddy rivier. Na de lunch transfer naar New Bagan voor een bezoek aan een werkplaats waar je de gedetailleerde productie van lakwerk, een van de bekendste en meest traditionele ambachten van Myanmar, kunt zien. In de middag maak je met kleine lokale boten een mini-cruise over de Irrawaddy rivier. Op een zandbank kun je onder het genot van cocktails en hapjes genieten van de zonsondergang. Temple View diner in Birmese stijl met traditionele muziek.

6 Dag 13: Mandalay - Malé (Malediven) Het eigen vliegtuig kan helaas geen gebruik maken van het vliegveld bij Bagan. De startbaan is te kort. Van Bagan vlieg je met de lokale luchtvaartmaatschappij naar Mandalay en aansluitend met de privéjet naar Malé op de Malediven. Na aankomst op Malé Airport op de Malediven ga je met een watervliegtuig naar het resort. Deze vlucht is al een belevenis op zich. Gedurende de vlucht zie je de enorme uitgestrektheid van deze archipel. De Malediven is een eilandengroep bestaande uit 1190 koraaleilanden, gegroepeerd in 26 atollen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. De eilanden liggen verspreid over een oppervlakte van circa km², maar de totale landoppervlakte is slechts 300 km². Het grootste eiland is 5 km² groot en er zijn er maar negen die groter zijn dan 2 km². Tweehonderd eilanden zijn bewoond, waarvan 88 resorts zijn. Het is een waar paradijs met hagelwitte stranden en azuurblauw water. De eilanden hebben een prachtige onderwaterwereld met kleurrijke koraalriffen en een grote verscheidenheid aan vissoorten, zoals trompetvissen, clownsvissen, stingrays, barracuda s, manta s en haaien. De bevolking is gastvrij en leeft voornamelijk van het toerisme, de visvangst en scheepsbouw. Dag 14 en 15: Malediven Het Hurawalhi Resort in de Malediven is ongeëvenaard, buitengewoon en volkomen origineel. Milieuvriendelijk innovatie, een adembenemend onderwaterrestaurant, een tropisch Champagne Pavilion, stijlvolle villa s, uitsluitend voor volwassenen en geen andere resorts zo ver als het oog reikt. Hurawalhi biedt zijn eigen kijk op het paradijs. Dit is de Malediven geherdefinieerd; een unieke vijf-sterren resort ervaring, verscholen tussen de spectaculaire koraalriffen van het Lhaviyani Atoll. Het resort heeft een collectie van prachtig ontworpen, exclusieve en uiterst ruime

7 villa s. Perfect gepositioneerd, zodat alle gasten kunnen genieten van zowel zonsopgang of zonsondergang panorama s. Er is een keuze uit restaurants die onder meer op het strand, over het water en zelfs onder het water gelegen zijn en zij ondersteunen de filosofie dat in Hurawalhi niets onmogelijk is. Dag 16: Male - Abu Dhabi Per watervliegtuig ga je terug naar Malé Airport. Je vliegt met het eigen vliegtuig naar Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. De lunch wordt aan boord van het vliegtuig geserveerd. Tijdens het verblijf in Abu Dhabi maak je een stadstour door Abu Dhabi en bezichtig je de belangrijkste bezienswaardigheden van deze bijzondere stad. Het diner is in het wereldberoemde Hakkasan Restaurant. Je overnacht in het schitterende Emirates Palace in Abu Dhabi. Dag 17: Abu Dhabi Rotterdam Voordat u terugvliegt naar Rotterdam is er tijd om te genieten van alle luxe van het resort. Abu Dhabi heeft ook een aantal prachtige Shopping Malls zoals de Al Wahda Mall, de Marina Mall en de Yas Mall. Wil je nog wat inkopen doen, dan regelen wij de transfers naar een van de Malls. Je kunt desgewenst ook een bezoek brengen aan Ferrari World. Het park is een eerbetoon aan de passie, kwaliteit, prestaties en technische innovatie die Ferrari door de jaren heen aan de dag heeft gelegd en heden vertegenwoordigt.

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 6 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

Hoogtepunten. 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam

Hoogtepunten. 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam Een onvergetelijke vakantie naar Vietnam! De 'Parel van Indochina heeft een rijke geschiedenis, prachtige natuur en een vriendelijke bevolking, u kunt

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Yangon. Dag 2, aankomst Yangon Maaltijden: D Transport: auto Op het vliegveld wordt u opgehaald voor de

Nadere informatie

Een resort met schoonheid zover het oog reikt

Een resort met schoonheid zover het oog reikt 89 Tropische vakantievilla S Een resort met schoonheid zover het oog reikt indigo Garden wordt een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. op dit glooiende terrein verrijzen

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Hemingstone Travel. Myanmar. Meet the Lady. Myanmar: Meet the Lady Pag. 1

Hemingstone Travel. Myanmar. Meet the Lady. Myanmar: Meet the Lady Pag. 1 Myanmar Meet the Lady Myanmar: Meet the Lady Pag. 1 MYANMAR Meet the Lady 16 dagen Luxury Comfort YANGON Mandalay Ava Sagaing - Bagan Inle Lake - Ngapali Yangon Privileged Zorgvuldig geselecteerde sfeerhotels

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel

Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel Dag 1, Amsterdam - Yangon Vlucht van Amsterdam naar Bangkok, transfer naar Yangon. Dag 2, aankomst in Yangon Maaltijden: - Transport:

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat

15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat 15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat 25 april : Aankomst in Saigon Na aankomst op de luchthaven van Saigon wordt u door de hostess van Vietnamtravel naar uw hotel gebracht om in te checken. De rest

Nadere informatie

Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour

Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour Juni & september 2019 In 2019 doet de Workshop on Tour Internationaal naast New York ook dé relax- geniet- en feesthotspot van Europa

Nadere informatie

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen In deze reis ontdekt u de grote onderlinge verschillen tussen het binnenland en de oost- en westkust van West Maleisië. De westkust is duidelijk

Nadere informatie

Reis naar India 1998 reisorganisatie: KRAS

Reis naar India 1998 reisorganisatie: KRAS Reis naar India 1998 reisorganisatie: KRAS Met Kras Stervakanties van 20 september 1998 t/m 4 oktober 1998. Dag 1 ( 20 september 1998) Vanochtend vliegen we via Abu Dhabi naar Delhi de mysterieuze en bruisende

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Voorlopig reisprogramma Myanmar maart 2017 (in 2 delen)

Voorlopig reisprogramma Myanmar maart 2017 (in 2 delen) Voorlopig reisprogramma Myanmar maart 2017 (in 2 delen) 3 maart vertrek KL 875 17.25 naar Bangkok 4 maart aankomst Bangkok 10.00 U wordt opgewacht op de luchthaven met een bord Docendo Orbis en/of Avani

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Het is een bewuste keuze om uw reis in Nepal te starten. Niet alleen

Nadere informatie

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig Maleisiё. Uw rondreis begint in historisch Melaka, u bezoekt de bruisende hoofdstad

Nadere informatie

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Dubai is de afgelopen jaren van relatief onbekende stad ergens in het Midden-Oosten uitgegroeid tot de topbestemming van de jetset en het

Nadere informatie

Uw adresgegevens: Mevrouw P Jonker Kemperweg 9 2012DK ROOSENDAAL Nederland E-mailadres: jonker49654@1tis.nl Datum offerte: 18-4-2013

Uw adresgegevens: Mevrouw P Jonker Kemperweg 9 2012DK ROOSENDAAL Nederland E-mailadres: jonker49654@1tis.nl Datum offerte: 18-4-2013 Uw adresgegevens: Mevrouw P Jonker Kemperweg 9 2012DK ROOSENDAAL Nederland E-mailadres: jonker49654@1tis.nl Datum offerte: 18-4-2013 Geachte mevrouw Jonker, Allereerst hartelijk dank voor uw interesse

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

De Verenigde Arabische Emiraten: Doha (Qatar), Abu Dhabi, Dubai

De Verenigde Arabische Emiraten: Doha (Qatar), Abu Dhabi, Dubai Georganiseerd door de Architectenkrant Van 30 april tot 6 mei 2014 De Verenigde Arabische Emiraten: Doha (Qatar), Abu Dhabi, Dubai Logistieke organisatie: INCENTIVE PHILOSOPHIES in samenwerking met Preference

Nadere informatie

Reisprogramma: Helens s Choice India, de gouden driehoek met Udaipur

Reisprogramma: Helens s Choice India, de gouden driehoek met Udaipur Reisprogramma: Helens s Choice India, de gouden driehoek met Udaipur 11 dagen uit en thuis Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Delhi. Transfer naar het hotel, auto met chauffeur. Hotel: The Claridges

Nadere informatie

20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR. Dag 1: Aankomst in Hanoi

20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR. Dag 1: Aankomst in Hanoi 20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR Dag 1: Aankomst in Hanoi Na aankomst op de luchthaven van Hanoi wordt u opgehaald door onze hostess die u naar het hotel brengt. Nadat u want bent bijgekomen

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

21-daagse individuele rondreis combinatie Vietnam & Cambodja

21-daagse individuele rondreis combinatie Vietnam & Cambodja 21-daagse individuele rondreis combinatie Vietnam & Cambodja Deze individuele rondreis is een combinatie van twee landen met een rijke en bewogen geschiedenis. U begint de reis in het veelzijdige Vietnam

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Halong Bay & de Red River

Halong Bay & de Red River Halong Bay & de Red River 13 Dagen/12 Nachten Het beste van Noordelijk Vietnam 28/9/2019 tot 10/10/2019 Dag 1 BRUSSEL - HANOI Vertrek per lijnvlucht met tussenstop naar Hanoi. Nachtvlucht. THAI AIRWAYS

Nadere informatie

16 Daagse rondreis: West Maleisiё

16 Daagse rondreis: West Maleisiё Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 16 Daagse rondreis: West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig

Nadere informatie

18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE

18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE In deze reis ontdekt

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

Exclusieve reis naar Birma (Myanmar) met riviercruise Road To Mandalay

Exclusieve reis naar Birma (Myanmar) met riviercruise Road To Mandalay Exclusieve reis naar Birma (Myanmar) met riviercruise Road To Mandalay Birma (Myanmar) Birma (officiële naam: Myanmar) is een mysterieus en magisch land met een beschaving die meer dan 2500 jaar oud is.

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016

Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016 Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016 Totale zonsverduistering 9 maart 2016 in Indonesië Programma (*) Dag 1 (25/02) Brussel - Bangkok Vertrek van op de luchthaven

Nadere informatie

RV PAUKAN. Uw cruiseervaring naar Birma! IRRAWADDY Maak een riviercruise door het hartje van Birma. natuur, veroveren. communistisch bewind.

RV PAUKAN. Uw cruiseervaring naar Birma! IRRAWADDY Maak een riviercruise door het hartje van Birma. natuur, veroveren. communistisch bewind. Uw cruiseervaring naar Birma! RV PAUKAN IRRAWADDY Maak een Birma Birma beter bekend als Myanmar was voor decennia lang geï geïsoleerd van de buitenwereld onder het juk van een communistisch bewind. bewind.

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië 15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië Wij nemen u met deze rondreis mee door dit magische land en haar oneindige schoonheid. Bezoek de hoofdstad Kuala Lumpur voor een stukje historie, cultuur

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Brahma, Vishnu, Shiva

Brahma, Vishnu, Shiva Brahma, Vishnu, Shiva de goddelijke drie-eenheid van India Een reis door Noord-India met kunst en cultuur, filosofie en yoga 20 oktober t/m 8 november 2009 20 dagen o.l.v. dr. Paul van der Velde Anneke

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier K R O A T I E ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S ATLANTIC gebouwd

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis Zimbabwe KROMOXI Vriendenreis Van 24 oktober tot 02 november 2014 1 5 4 Zimbabwe 3 2 1 Onze reis route op de kaart 24 okt. 2014 Vertrek per Luxe touringcar naar Dusseldorf voor de nachtvlucht op Harare

Nadere informatie

Myanmar - Bagan. Bangkok - Royal Palace

Myanmar - Bagan. Bangkok - Royal Palace Myanmar - Bagan Bangkok - Royal Palace Brussel Bangkok Bangkok/ Myanmar Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Ontbijt In het hotel In het hotel In het hotel In het hotel In het hotel In het hotel

Nadere informatie

13 oktober 2007 Amsterdam - Hanoi Vliegreis van Amsterdam naar Hanoi per lijndienst van Cathay Pacific. (CX 270)

13 oktober 2007 Amsterdam - Hanoi Vliegreis van Amsterdam naar Hanoi per lijndienst van Cathay Pacific. (CX 270) Vietnam Geboekt bij Bex Uitgevoerd in Vietnam door Tulip tours Aanvang reis: 13 oktober 2007 Datum terugkomst: 08 november 2007 13 oktober 2007 Amsterdam - Hanoi Vliegreis van Amsterdam naar Hanoi per

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

EDUCATIONAL TOUR DUBAI EN ABU DHABI 2015!

EDUCATIONAL TOUR DUBAI EN ABU DHABI 2015! EDUCATIONAL TOUR DUBAI EN ABU DHABI 2015! presenteert educational tour dubai & abu dhabi 2015! Na de successen van vijf studiereizen naar de achterkant van de attractie business in de VS organiseert Van

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

VAN DODE ZEE NAAR RODE ZEE

VAN DODE ZEE NAAR RODE ZEE JORDANIE VAN DODE ZEE NAAR RODE ZEE De uitdaging Deze uitdaging voert ons op de mountainbike door Jordanië, van de Dode Zee naar de Rode Zee, via een uitgekiende route, langs uitgelezen landschappen en

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE Business Development Mission naar Dubai en Qatar Een buitengewone kennismaking vol highlights Dubai en Qatar behoren op dit moment tot de meest interessante landen ter

Nadere informatie

Deze rondreis biedt je de hoogtepunten : Hanoi, Halong, Hoi An, Ho Chi Minh ville (het vroegere Saigon).

Deze rondreis biedt je de hoogtepunten : Hanoi, Halong, Hoi An, Ho Chi Minh ville (het vroegere Saigon). VIETNAM RONDREIS : LIFESTYLE VIETNAM 11 Daagse 10 overnachtingen Genesteld in Zuidoost-Azië met China, Laos en Cambodja als buren en met Thailand in de nabijheid, grenst dit land met enorme stranden aan

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

The Natural Wonders of Sabah 17 dagen / 14 overnachtingen

The Natural Wonders of Sabah 17 dagen / 14 overnachtingen The Natural Wonders of Sabah 17 dagen / 14 overnachtingen Sabah, ook wel Land onder de Wind genoemd, is op één na de grootste staat van Maleisië. In deze, meest noordelijk gelegen deelstaat van Maleisisch

Nadere informatie

ZIN Magazine: Exclusieve reis naar Birma (Myanmar)

ZIN Magazine: Exclusieve reis naar Birma (Myanmar) ZIN Magazine: Exclusieve reis naar Birma (Myanmar) Dag 1 - Amsterdam - Kuala Lumpur In de loop van de ochtend vertrekt u vanaf Schiphol met Malaysia Airlines naar Kuala Lumpur. Dag 2 - Kuala Lumpur-Yangon

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Van 29 juli 8 augustus 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Ethiotrial, een avontuurlijk hardloopevenement midden in een beschermd natuurgebied

Nadere informatie

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights 21 daagse rondreis Sri Lanka De Highlights Sri Lanka, de parel uit de Indische oceaan, biedt de reiziger een unieke ervaring door zijn uitbundige natuur, schitterende stranden, verlaten koningssteden,

Nadere informatie

Dag 2, Yangon - Kyaikhtiyo - Golden Rock Maaltijden: O Transport: auto

Dag 2, Yangon - Kyaikhtiyo - Golden Rock Maaltijden: O Transport: auto Reisprogramma: Helen s Choice Myanmar (2015) _ Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Yangon. Dag 2, aankomst Yangon Maaltijden: D Transport: auto Op het vliegveld wordt u opgehaald voor de

Nadere informatie

Vietnam & Cambodja (Nicole Buyl )

Vietnam & Cambodja (Nicole Buyl ) Vietnam & Cambodja (Nicole Buyl ) Vietnam & Cambodja 2007 Hanoi Hanoi Hanoi Halong Bay Halong Bay Halong Bay Hué (na een regenperiode) Hué (na een regenperiode) Hué (na een regenperiode) Hué Hué - de Verboden

Nadere informatie

17 Daagse rondreis: The Natural Wonders of Sabah

17 Daagse rondreis: The Natural Wonders of Sabah Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 17 Daagse rondreis: The Natural Wonders of Sabah Sabah wordt het Land onder de Wind

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 9 dagen / 8 nachten code: PhuAdv02 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV Budapest Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010 Debreceni VSC - PSV Budapest, de hoofdstad van Hongarije, telt 1,7 miljoen inwoners. De Donau splitst de stad in twee delen; het heuvelachtige Buda en Pest,

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Weelderige oerwouden, indrukwekkende

Weelderige oerwouden, indrukwekkende Weelderige oerwouden, indrukwekkende rijstterrassen, pittoreske dorpjes, authentieke bergstammen, mysterieuze tempels en prachtige bouwwerken Vietnam is ongetwijfeld een parel van een bestemming! Beleef

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Tailor Made Travel presenteert Thailand, Laos en Cambodja Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Een Aziatisch avontuur Tijdens de zomervakantie van 2016 plannen we een rondreis

Nadere informatie

SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL ****

SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL **** SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL **** MET EEN TRIPADVISOR TEVREDENHEIDSSCORE VAN 91% IS DIT PRACHTIGE 4-STERREN HOTEL UW PERFECTE KEUZE VOOR EEN ZALIGE ZONVAKANTIE IN DUBAI. HET HOTEL IS BOVENDIEN

Nadere informatie

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro Routeomschrijving Kaapstad - Caïro Dag 1: Aankomst Kaapstad. Transfer naar Cape Grace hotel bij V&A Waterfront. Welkom, diner en overnachting in het hotel. Dag 2: Om 08.30 uur wijnproeverij bij Groot Constantia

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

15 daagse Priverondreis Sri Lanka & Malediven

15 daagse Priverondreis Sri Lanka & Malediven 15 daagse Priverondreis Sri Lanka & Malediven v.a 2198,00 per persoon (vertrek 30 april op basis van 2 personen) Programma Dag 1 Amsterdam - Colombo U vliegt vanaf Amsterdam naar de Sri Lankaanse hoofdstad

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY

Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY Curacao Altijd al naar Curaçao willen reizen, maar staat de lange vlucht of de reissom u tegen? Zet deze gedachten even opzij! Het klinkt erg cliché, maar u stelt zich

Nadere informatie