Reisprogramma: Helens s Choice India, de gouden driehoek met Udaipur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reisprogramma: Helens s Choice India, de gouden driehoek met Udaipur"

Transcriptie

1

2 Reisprogramma: Helens s Choice India, de gouden driehoek met Udaipur 11 dagen uit en thuis Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Delhi. Transfer naar het hotel, auto met chauffeur. Hotel: The Claridges (deluxe of Claridge room) The Claridges is een smaakvol en luxueus hotel, gelegen in een groene en rustige omgeving. Met een elegante inrichting (mix van art deco en Indiase elementen) en een zweem van kolonialisme een heerlijke uitvalsbasis om het hectische Delhi te ontdekken. Centraal gelegen ten opzichte van een aantal historische trekpleisters en het vliegveld. Dag 2, Delhi Na een rustig ontbijt en een ontmoeting met een vertegenwoordiger van onze lokale agent om de laatste details door te nemen en vouchers/e-tickets te ontvangen, kunt u vandaag met een privé-gids Delhi verkennen. U stelt in overleg met uw gids uw programma samen, u kunt bijvoorbeeld Old Delhi in de ochtend bezoeken, en New Delhi na de lunch. Old Delhi is druk met nauwe winkelstraten, markten, tempels en vele moskeeën; New Delhi is statig en groen. Ochtend Old Delhi: U bezoekt de grootste moskee van India, de Jama Masjid, de gedenkplaats voor Mahatma Gandhi (Raj Ghat ) en verkent te voet een van de oudste markten van India, de Chandni Chowk. Wij kunnen voor u een lunch reserveren in het elegante Imperial Hotel, een van de mooiste hotels van de stad. De lunch is in buffet-stijl. Middag New Delhi: U rijdt langs de beroemde India Gate en de parlementsgebouwen, bezoekt de minaret Qutab Minar en de prachtig gerestaureerde Humayun s Tomb, inspiratiebron voor de Taj Mahal. Een bezoek aan het Red Fort in Delhi is niet in het programma opgenomen, omdat u in Agra eveneens het Red Fort bezoekt. Deze twee forten lijken erg op elkaar en de ligging van het fort in Agra is mooier, met de rivier op de achtergrond. Hotel: The Claridges

3 Dag 3, Udaipur Transport: vliegtuig Na het ontbijt laat u de drukte van Delhi achter u, en stapt u in het vliegtuig naar Udaipur. De romantische stad Udaipur, wordt ook wel de stad van de meren of stad van de paleizen genoemd. Misschien herkent u het paleis, tegenwoordig een hotel, dat in het Picholameer ligt uit de James Bond-film Octopussy? U kunt vandaag rustig door de stad lopen en heeft de dag vrij te besteden. Dag 4, Udaipur Transport: te voet, (gedeelde) boottocht U wordt door uw gids opgehaald voor een stadstoer door Udaipur. Samen met uw gids gaat u vanochtend op pad in Udaipur, door velen gezien als de mooiste stad van Rajasthan. De ligging aan het Picholameer, de schitterende paleizen en vele haveli s maken Udaipur uniek. U bezoekt het indrukwekkende City Palace-complex en de mooie Saheliyon I Bari tuin. Ook de Jagdish-tempel staat op het programma. De middag kunt u gebruiken door zelf door het oude deel van de stad te wandelen. Udaipur is een rustig stadje en leent zich goed om te voet te verkennen. Aan het eind van de dag maakt u een (gedeelde) boottocht over het meer en geniet van de spectaculaire zonsondergang. Dag 5, Delwara Uw chauffeur brengt u naar Delwara, waar u zult inchecken in een fantastisch hotel - volgens ons het mooiste fort-paleishotel van India. De rest van de dag kunt u hier ontspannen en genieten van de subtiele luxe en prachtige ligging van het fort. Het hotel ligt op het platteland en is omgeven door groen en lage heuvels. Dag 6, Raipur, L, D Met privé-auto wordt u richting Raipur gebracht. Onderweg bent u getuige van het dagelijks leven op het platteland en de dorpen van Rajasthan. Het hotel waar u hier verblijft is oorspronkelijk gebouwd als hunting lodge voor de Thakur van Raipur. Thakur is een feodale titel die veel in Noord- India gebruik wordt. Het hotel bestaat uit 12 cottages die gebouwd zijn van lokale materialen en zeer kleurrijk zijn ingericht, en omvat een prachtig zwembad dat uit rots gehouwen is. Rond het hotel zijn ook allerlei activiteiten te ondernemen. Het hotel is een heerlijk rustpunt in het toch drukke India met een uitstekende keuken, zeer vriendelijk personeel en s nachts een totale stilte.

4 Dag 7, Jaipur Na een heerlijk ontbijt in het hotel brengt uw chauffeur u vandaag naar Jaipur, de hoofdstad van Rajasthan. Jaipur wordt ook wel de roze stad genoemd, omdat de meeste gebouwen deze kleur hebben. Om de prins van Wales in 1876 te verwelkomen werd Jaipur in roze gehuld - de kleur roze staat symbool voor gastvrijheid. De autorit is vrij lang, dus nadat u bent ingecheckt in uw hotel kunt u de rest van de middag ontspannen in de tuin van uw hotel. Dag 8, Jaipur Met uw gids vertrekt u in de ochtend naar het Amber Fort (foto boven). Onderweg kunt u een stop maken bij Hawa Mahal (Paleis der Winden). Hawa Mahal is geen echt paleis maar vooral een gevel, met 953 ramen en nissen over 5 verdiepingen. Door de kleine ramen konden de vrouwen van de Maharadja naar het straatbeeld en de processies kijken zonder zelf gezien te worden. U kunt het paleis bezoeken om door de ramen te kijken en te ervaren wat de haremvrouwen zagen (vraag uw gids!). Het Amber fort (ook wel Ajmer fort) ligt net buiten Jaipur op een heuvel en diende als verblijfplaats voor de keizers in Ajmer, de toenmalige hoofdstad van de Moghuls. Het werd gebouwd in de 16 de eeuw en is meer dan een bezoek waard. U wordt met de auto naar boven gereden; we hebben ervoor gekozen de olifantenrit naar boven niet in het programma op te nemen omdat dit erg toeristisch is en de olifanten niet altijd even goed behandeld worden. In de middag bezoekt u het centrum van Jaipur; het City Palace en het sterrenkundig observatorium Jantar Mantar staan op het programma, het indrukwekkende observatorium dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Jaipur heeft ook vele bazaars en wijken met traditionele ambachtslieden.

5 Dag 9, onderweg naar Agra U rijdt vandaag Rajasthan uit en gaat op weg naar Agra, naar de Taj Mahal. Onderweg bezoekt u met een gids Fatehpur Sikri, wederom op de UNESCO-lijst. Fatehpur Sikri werd gebouwd in de tweede helft van de 16 de eeuw door de Moghul keizer Akbar de Grote en staat ook wel bekend als de verlaten stad : slechts enkele jaren nadat het voor het eerst werd bewoond, werd de stad alweer verlaten wegens een tekort aan drinkwater. U kunt een extra stop maken voor een bezoek aan de Chand Baori stepwell. Stepwells zijn karakteristieke ondergrondse systemen voor watervoorraad en -opslag op het Indiase subcontinent, aangelegd sinds het 3e millennium voor Christus. U dient dan in de ochtend vroeg uit Jaipur te vertrekken. Aan het eind van de dag komt u aan in Agra. Uw hotel is het hotel van Agra, met fabuleus uitzicht op de Taj Mahal. Dag 10, Agra Vandaag staat u vroeg op om bij zonsopgang met uw gids de wereldberoemde Taj Mahal te bezoeken. Zonsopgang is de beste tijd om de Taj te bezoeken, met de mooiste lichtreflecties. Dit enorme mausoleum is gebouwd in opdracht van de Mogolse keizer Shah Jahan uit verdriet en eerbetoon aan zijn liefste vrouw Mumtaz Mahal, die stierf tijdens de geboorte van hun 14e kind. Na deze indrukwekkende ochtend keert u terug naar uw hotel voor het ontbijt en daarna staat nog een bezoek aan het Red Fort op het programma. Het fort van Agra werd gebouwd in opdracht van de Moghul keizer Akbar van 1565 tot 1571, om zichzelf en de nieuwe hoofdstad Agra te beschermen. Na het fort van Agra bezocht te hebben met een gids, brengt uw chauffeur u naar Delhi. In een hotel nabij het vliegveld kunt u zich nog even opfrissen, voor uw nachtelijke vlucht Delhi-Amsterdam.

6 Prijs Definitieve prijs op aanvraag. Inclusief Binnenlandse vlucht Delhi-Udaipur Alle transfers (vervoer per airconditioned auto met privéchauffeur) Begeleiding van Engels sprekende gidsen tijdens lokale excursies Overnachtingen incl. ontbijt in hotels zoals genoemd O/L/D op dag 6 Stadstours en excursies zoals beschreven in het programma (incl. entree) Gedeelde boottocht over het meer in Udaipur Assistentie van onze lokale agent indien noodzakelijk Exclusief Intercontinentale vlucht Amsterdam-Delhi-Amsterdam Drankjes bij de maaltijden Tipgeld Persoonlijke uitgaven Late check-out Bijdrage Calamiteitenfonds ( 2,50 per boeking) Inentingen Reis- en/of annuleringsverzekering Visa India

7 Waarom Dashwood Travel Kwaliteit voor uw geld Bij ons vindt u geen aanbiedingen of last minute-deals. Wat wij wel leveren is kwaliteit voor uw geld. Wij boeken 4-sterren en boutique-hotels, het ontbijt is altijd inclusief en andere genoemde maaltijden worden geserveerd in de geselecteerde hotels of andere bijzondere locaties. We gebruiken alleen privé-vervoer, en we werken met vertrouwde agenten en goed getrainde staf en gidsen. In 2014 en 2015 beoordeelde 98% van onze klanten ons na evaluatie uitstekend òf goed. Op maat Wij staan open voor uw inbreng. Vertrekdata, meer of minder vrije dagen, strandverlengingen, meer of minder cultuur; alle reizen op onze website kunnen worden aangepast. In samenspraak plannen we ook reizen geheel op maat, zoals een huwelijksreis of een bezoek aan familie in Azië. Vakkundig en servicegericht personeel Als u contact opneemt met Dashwood Travel wordt u te woord gestaan door iemand met kennis van zaken. Wij spreken uit ervaring en hebben zelf intensief gereisd. Dus informatie uit de eerste hand, over het land, het eten en wat u vooral niet moet vergeten. Financiële zekerheid Wij zijn aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. De SGR-garantie houdt in dat u er van verzekerd bent dat u vooruitbetaald reisgeld terugkrijgt als wij door financieel onvermogen de afspraken niet nakomen. Als de plaats van bestemming al is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat de reis moet worden aangepast of afgebroken in verband met een natuurramp, bijvoorbeeld een vulkaanuitbarsting of een tropische orkaan.

8

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Het is een bewuste keuze om uw reis in Nepal te starten. Niet alleen

Nadere informatie

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Yangon. Dag 2, aankomst Yangon Maaltijden: D Transport: auto Op het vliegveld wordt u opgehaald voor de

Nadere informatie

De Kroonjuwelen van Rajasthan 16-daagse privé reis

De Kroonjuwelen van Rajasthan 16-daagse privé reis Page 1 De Kroonjuwelen van Rajasthan 16-daagse privé reis Deze reis biedt een uitgebreide kennismaking met de prachtige woestijnstaat Rajastan. Een ontspannen rondreis in een rustig tempo langs de hoogtepunten

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Nepal (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Nepal (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Nepal (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Transport: auto Transfer naar Summit Village Lodge, een prachtige,

Nadere informatie

Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel

Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel Dag 1, Amsterdam - Yangon Vlucht van Amsterdam naar Bangkok, transfer naar Yangon. Dag 2, aankomst in Yangon Maaltijden: - Transport:

Nadere informatie

10-daagse individuele rondreis Noord-India: Taj & Tigers

10-daagse individuele rondreis Noord-India: Taj & Tigers 10-daagse individuele rondreis Noord-India: Taj & Tigers Droomde u ook altijd van de sprookjes van 1001 nacht? Dan is India de droombestemming voor u! Het land biedt een kleurrijk spectakel, waar al uw

Nadere informatie

Festivalreis Rajasthan met Pushkar Camel Fair - 8 dagen reiscode IF.02

Festivalreis Rajasthan met Pushkar Camel Fair - 8 dagen reiscode IF.02 Festivalreis Rajasthan met Pushkar Camel Fair - 8 dagen reiscode IF.02 Vertrekdata : iedere dag mogelijk van 15 t/m 21 november 2015 Accommodatie : hotelklasse naar keuze Vervoer : auto met chauffeur (prive-vervoer)

Nadere informatie

India Delhi-Agra-Rishikesh-Pushkar-Jaipur-Goa 15 dagen Lustrumreis 2014

India Delhi-Agra-Rishikesh-Pushkar-Jaipur-Goa 15 dagen Lustrumreis 2014 India Delhi-Agra-Rishikesh-Pushkar-Jaipur-Goa 15 dagen Lustrumreis 2014 Deze lustrumreis brengt jullie naar het bijzondere India. Na een bezoek aan hoofdstad Delhi en Agra met zijn fantastische Taj Mahal

Nadere informatie

Treasures of India. India - Hoogtepunten: Dag 1 - Delhi-Arga. Dag 2 - Agra (Taj Mahal) - Ranthambore N.P. Dag 3 - Jaipur.

Treasures of India. India - Hoogtepunten: Dag 1 - Delhi-Arga. Dag 2 - Agra (Taj Mahal) - Ranthambore N.P. Dag 3 - Jaipur. Treasures of India India - DELHI AGRA RANTHAMBORE JAIPUR DELHI Hoogtepunten: Bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal Bezoek aan Agra Fort Tijgers spotten in Ranthambore N.P. Demonstratie polowedstrijd met

Nadere informatie

Naar aanleiding van jouw prijsaanvraag voor een groepsreis met 50 deelnemers naar India, stuur ik jou hierbij graag onze aangepaste offerte toe.

Naar aanleiding van jouw prijsaanvraag voor een groepsreis met 50 deelnemers naar India, stuur ik jou hierbij graag onze aangepaste offerte toe. Offerte India - VTK 50 personen 04 februari tot en met 15 februari 2018 Vilvoorde, 16 november 2017 Goedenamiddag Kitty, Naar aanleiding van jouw prijsaanvraag voor een groepsreis met 50 deelnemers naar

Nadere informatie

De Blauwe Vogel. NOORD INDIA & RAJASTHAN 16-daags programma

De Blauwe Vogel. NOORD INDIA & RAJASTHAN 16-daags programma De Blauwe Vogel NOORD INDIA & RAJASTHAN 16-daags programma 16-daags programma NOORD INDIA & RAJASTHAN Pagina 3 - India & Rajasthan Dag 1 Brussel - Delhi Vertrek vanuit Zaventem met de Jet Airways vlucht

Nadere informatie

Brahma, Vishnu, Shiva

Brahma, Vishnu, Shiva Brahma, Vishnu, Shiva de goddelijke drie-eenheid van India Een reis door Noord-India met kunst en cultuur, filosofie en yoga 20 oktober t/m 8 november 2009 20 dagen o.l.v. dr. Paul van der Velde Anneke

Nadere informatie

17-daagse rondreis India Maharadja's en tijgers in Rajasthan

17-daagse rondreis India Maharadja's en tijgers in Rajasthan Reizen met persoonlijke aandacht organiseert in samenwerking met Fontys Hogescholen Sittard 17-daagse rondreis India Maharadja's en tijgers in Rajasthan Van 16 oktober 2010 t/m 1 november 2010 Een 17-daagse

Nadere informatie

INDIA & RAJASTHAN. Ontdek indrukwekkende tempels en paleizen 15/10-29/10/2017 VERRE REIZEN OZ GROEPSREIZEN 2017

INDIA & RAJASTHAN. Ontdek indrukwekkende tempels en paleizen 15/10-29/10/2017 VERRE REIZEN OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 VERRE REIZEN INDIA & RAJASTHAN 15/10-29/10/2017 Ontdek indrukwekkende tempels en paleizen Tijdens deze rondreis in het tot de verbeelding sprekende Noord-India en Rajasthan ontdek

Nadere informatie

Reisprogramma: Slow Travel Thailand (2015)

Reisprogramma: Slow Travel Thailand (2015) Reisprogramma: Slow Travel Thailand (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Chiang Mai. Het is een bewuste keuze van Dashwood Travel om uw rondreis te starten in Chiang Mai. Er zijn uitstekende

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Tailor Made Travel. Noord India - Rajasthan. Presenteert. Begeleide rondreis in de herfstvakantie 29 oktober tot 6 november 2016

Tailor Made Travel. Noord India - Rajasthan. Presenteert. Begeleide rondreis in de herfstvakantie 29 oktober tot 6 november 2016 Tailor Made Travel Presenteert Noord India - Rajasthan Begeleide rondreis in de herfstvakantie 29 oktober tot 6 november 2016 Dag 1: Brussel Zurich Delhi Afspraak op de luchthaven van Zaventem. Vlucht

Nadere informatie

Reis naar India 1998 reisorganisatie: KRAS

Reis naar India 1998 reisorganisatie: KRAS Reis naar India 1998 reisorganisatie: KRAS Met Kras Stervakanties van 20 september 1998 t/m 4 oktober 1998. Dag 1 ( 20 september 1998) Vanochtend vliegen we via Abu Dhabi naar Delhi de mysterieuze en bruisende

Nadere informatie

Tailor Made Travel. Noord India - Rajasthan. Herfstvakantie 31 oktober tot 8 november 2015. Presenteert o.l.v. Wilfried Geraerts

Tailor Made Travel. Noord India - Rajasthan. Herfstvakantie 31 oktober tot 8 november 2015. Presenteert o.l.v. Wilfried Geraerts Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Wilfried Geraerts Noord India - Rajasthan Herfstvakantie 31 oktober tot 8 november 2015 Dag 1: Brussel Zurich Delhi Taxitransfer van bij u thuis naar Zaventem. Vlucht

Nadere informatie

Een reis naar India is geen vakantie, maar een ervaring. houd u klaar voor een onthaal als een echte maharadja beleef de rit in een riksja door een

Een reis naar India is geen vakantie, maar een ervaring. houd u klaar voor een onthaal als een echte maharadja beleef de rit in een riksja door een Een reis naar India is geen vakantie, maar een ervaring. houd u klaar voor een onthaal als een echte maharadja beleef de rit in een riksja door een bruisende bazaar in Delhi bezoek de Taj Mahal, een van

Nadere informatie

Dag 2, Yangon - Kyaikhtiyo - Golden Rock Maaltijden: O Transport: auto

Dag 2, Yangon - Kyaikhtiyo - Golden Rock Maaltijden: O Transport: auto Reisprogramma: Helen s Choice Myanmar (2015) _ Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Yangon. Dag 2, aankomst Yangon Maaltijden: D Transport: auto Op het vliegveld wordt u opgehaald voor de

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

India Kleurrijk overweldigend Rajasthan. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 2730 km

India Kleurrijk overweldigend Rajasthan. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 2730 km India Kleurrijk overweldigend Rajasthan 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 2730 km Hoogtepunten Taj Mahal Delhi, Jaipur, Udaipur, Jodhpur en Jaisalmer Optionele verlenging

Nadere informatie

India G R O E P S R E I Z E N. R a j a s t h a n & V a r a n a s i. 3 0 j a n u a r i t / m 1 7 f e b r u a r i 2 0 1 2

India G R O E P S R E I Z E N. R a j a s t h a n & V a r a n a s i. 3 0 j a n u a r i t / m 1 7 f e b r u a r i 2 0 1 2 India R a j a s t h a n & V a r a n a s i D e l h i, V a r a n a s i, A g r a, R a n t h a m b o r e, J a i p u r, S a m o d e, K h i m s a r, J o d h p u r, D e v i g a r h, U d a i p u r, D e l h i 3

Nadere informatie

Reis India: Kleurrijk Rajasthan - 8 dagen reiscode IK.05

Reis India: Kleurrijk Rajasthan - 8 dagen reiscode IK.05 Reis India: Kleurrijk Rajasthan - 8 dagen reiscode IK.05 Startdatum Beste reistijd : iedere dag van het jaar mogelijk : tussen 1 januari 1 mei en 1 oktober 31 december Reisbeschrijving Een bijzondere reis

Nadere informatie

India. Dag 4 Delhi (dinsdag 9 april) (O-M-A) VVA Afdeling Oost-Vlaanderen Reisperiode: 6-20 april 2019 Voorstel 5 september 2018

India. Dag 4 Delhi (dinsdag 9 april) (O-M-A) VVA Afdeling Oost-Vlaanderen Reisperiode: 6-20 april 2019 Voorstel 5 september 2018 India VVA Afdeling Oost-Vlaanderen Reisperiode: 6-20 april 2019 Voorstel 5 september 2018 Dag 1 Brussel Dubai (zaterdag 6 april) Vertrek uit Zaventem met lijnvlucht van Emirates naar Dubai. 6 april EK184

Nadere informatie

Festivalreis Rajasthan met Pushkar Camel Fair - 8 dagen reiscode IF.02

Festivalreis Rajasthan met Pushkar Camel Fair - 8 dagen reiscode IF.02 Festivalreis Rajasthan met Pushkar Camel Fair - 8 dagen reiscode IF.02 Startdata: iedere dag mogelijk van 11 t/m 18 november 2018 Reisbeschrijving Een bijzondere festivalreis door kleurrijk Rajasthan!

Nadere informatie

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ GRAND ZIMBABWE Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ Ontdek de magie van Zimbabwe tijdens een safari door dit adembenemend mooie land. Trek naar de beroemdste

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

In de sporen van Marco Polo naar China

In de sporen van Marco Polo naar China In de sporen van Marco Polo naar China 40 daagse autoreis via de legendarische zijderoute Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over verharde wegen en gravel roads

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Reisprogramma: The Himalaya Experience (Little Tibet) 2016. Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Delhi. Transfer naar hotel, auto met chauffeur.

Reisprogramma: The Himalaya Experience (Little Tibet) 2016. Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Delhi. Transfer naar hotel, auto met chauffeur. _ Reisprogramma: The Himalaya Experience (Little Tibet) 2016 Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Delhi. Transfer naar hotel, auto met chauffeur. Hotel: The Claridges (deluxe of Claridge room) The

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Fascinerende 16-daagse reis naar India

Fascinerende 16-daagse reis naar India Fascinerende 16-daagse reis naar India New Delhi / Delhi International Marathon / Varanasi / Agra / Jaipur 16 daagse reis naar India van 21 februari t/m 8 maart 2018 PROGRAMMA WOENSDAG 21 FEBRUARI / DAG

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

UNIEK RAJASTHAN 19-daagse privérondreis India

UNIEK RAJASTHAN 19-daagse privérondreis India UNIEK RAJASTHAN 19-daagse privérondreis India Dag 01 Vandaag vertrek je vanaf Schiphol met een rechtstreekse KLM vlucht naar Delhi. Aankomst kort na middernacht. Na de ontvangst op de luchthaven word je

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Wandelen over de Chinese draak

Wandelen over de Chinese draak Wandelen over de Chinese draak 10 daagse wandelreis over de Chinese muur Profiel Uitdagende wandeltocht De mooiste secties van de 6000 km lange Chinese muur Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking

Nadere informatie

Reisprogramma: Sulawesi Off the beaten tracks (2015) Dag 1, Vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Jakarta-Makassar

Reisprogramma: Sulawesi Off the beaten tracks (2015) Dag 1, Vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Jakarta-Makassar Reisprogramma: Sulawesi Off the beaten tracks (2015) _ Dag 1, Vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Jakarta-Makassar _ Dag 2: aankomst Makassar Maaltijden: - Transport: vliegtuig, auto U arriveert in Makassar.

Nadere informatie

India en Nepal. Djoser BV Breestraat CM Leiden

India en Nepal. Djoser BV Breestraat CM Leiden India en Nepal Ja, we zijn aangekomen in Delhi en bezoeken gelijk Quwwat-ul Islam moskee. Het ford En nog een plaatje van de moskee De oudst bewaarde moskee van India Hoge muren en vooral even wennen aan

Nadere informatie

Onbekend Punjab Ontdek het land van de vijf rivieren. 16-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 1630 km

Onbekend Punjab Ontdek het land van de vijf rivieren. 16-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 1630 km Onbekend Punjab Ontdek het land van de vijf rivieren 16-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 1630 km Hoogtepunten van deze reis Gouden Tempel in Amritsar Rit UNESCO-boemeltreintje

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 6 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

Great Rail Journeys: India's Gouden Driehoek en Tijger Safari

Great Rail Journeys: India's Gouden Driehoek en Tijger Safari Great Rail Journeys: India's Gouden Driehoek en Tijger Safari Great rail - Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap De hoogtepunten: Een stadstour door Delhi met een rit per rickshaw Treinreis

Nadere informatie

Noord-India nov-dec 2008 met Rattan (26 dagen)

Noord-India nov-dec 2008 met Rattan (26 dagen) Noord-India nov-dec 2008 met Rattan (26 dagen) Delhi We zijn s nachts toegekomen in Delhi, waar Rattan ons al stond op te wachten. De rit naar het hostel dat we voor twee nachten op voorhand hadden geboekt,

Nadere informatie

Rajasthan Kunst & Cultuur Route

Rajasthan Kunst & Cultuur Route Rajasthan Kunst & Cultuur Route 14 dagen /13 nachten Route: Delhi- Agra - Jaipur - Mandawa - Bikaner - Jaisalmeer Jodhpur - Udaipur - Varanasi - Delhi -Amsterdam Dag 01: Delhi Bij aankomst wordt u opgehaald

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

Junior: India. India met de kids, 15 dagen

Junior: India. India met de kids, 15 dagen Junior: India India met de kids, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Delhi Dag 2 Delhi Dag 3 Delhi - Pushkar Dag 4 Pushkar Dag 5 Pushkar - Kumbulgarh Dag 6 Kumbulgarh Dag 7 Kumbulgarh - Udaipur Dag 8

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Cambodja

Reisprogramma: Helen s Choice Cambodja Reisprogramma: Helen s Choice Cambodja _ Dag 1, Vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Bangkok-Siem Reap _ Dag 2: aankomst Siem Reap Maaltijden: - Transport: auto, boot U komt aan op het vliegveld van Siem

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

Reisprogramma: Thailand & Cambodja, het beste van twee werelden (2015)

Reisprogramma: Thailand & Cambodja, het beste van twee werelden (2015) Reisprogramma: Thailand & Cambodja, het beste van twee werelden (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Chiang Mai. Het is een bewuste keuze van Dashwood Travel om uw rondreis te starten

Nadere informatie

Reisprogramma: Myanmar boutique reis met cultuur en strand (2015)

Reisprogramma: Myanmar boutique reis met cultuur en strand (2015) Reisprogramma: Myanmar boutique reis met cultuur en strand (2015) Dag 1, Amsterdam - Bangkok Dag 2, Vlucht Bangkok-Mandalay Maaltijden: -, boot Na aankomst op het vliegveld wordt u opgehaald door onze

Nadere informatie

Volg het spoor van de Transsiberië Express

Volg het spoor van de Transsiberië Express Volg het spoor van de Transsiberië Express 34 daagse reis per eigen classic car, 4x4 of motor van Amsterdam naar Peking Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Thailand (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Thailand (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Thailand (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Chiang Mai. Het is een bewuste keuze van Dashwood Travel om uw rondreis te starten in Chiang Mai. Er zijn

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Desert Trail Sudan 9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Profiel Per 4x4 en Soedan kameel Over zandduinen, langs bergmeren en historische plaatsen Sprookjesachtige landschappen

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Het goddelijke hart van yoga

Het goddelijke hart van yoga Het goddelijke hart van yoga een reis door Noord-India langs de heilige plaatsen van Brahma, Vishnu en Shiva 16 oktober - 1 november 2015 17 dagen o.l.v. dr. Ajay Kumar Singh, Anneke Verweijen, Diana Plenckers

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Spectaculair Sri Lanka, de highlights én de minder betreden paden

Spectaculair Sri Lanka, de highlights én de minder betreden paden Reisprogramma: Spectaculair Sri Lanka, de highlights én de minder betreden paden 24 dagen uit en thuis Dag 1, vertrek Amsterdam Vertrek uit Amsterdam afhankelijk van vluchtschema. Dag 2, aankomst Colombo

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Spirituele reis India ~ Namasté Himalayas & Beyond

Spirituele reis India ~ Namasté Himalayas & Beyond Spirituele reis India ~ Namasté Himalayas & Beyond Periode : 03 april - 14 april Vliegschema : 03 april Amsterdam - Delhi 14:25-01:45 14 april Delhi - Amsterdam 03:45-08:4 Stel je voor Je opent je ogen

Nadere informatie

Rondreis India, 15 dagen

Rondreis India, 15 dagen Rondreis India, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Delhi Dag 2 aankomst Delhi Dag 3 Delhi Dag 4 Delhi Amberfort Jaipur Dag 5 Jaipur Dag 6 Jaipur Ranthambore nationaal park Dag 7 Ranthambore NP Dag 8 Ranthambore

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

9WEERGALOZE KLEUREN IN INDIA

9WEERGALOZE KLEUREN IN INDIA Jet Airways persnieuwsbrief Editie November 2017 9WEERGALOZE KLEUREN IN INDIA Als er een land met de bokaal voor kleurrijkste land ter wereld naar huis gaat, dan is het India. Felgekleurde sari s van Indiase

Nadere informatie

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 26 januari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 27 januari Ochtend: groepsbijeenkomst met

Nadere informatie

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt Okavango Delta Trail 6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana Profiel Wandelen in de sporen van dieren Weg van onze moderne wereld naar de wieg van onze beschaving Het echte

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 16-daagse stammenreis Zuid- Ethiopië + Riftvallei DAG 1 ADDIS ABEBA-SODO In de ochtend maakt u een korte stadstour met een bezoek aan het national Museum (lucy) waarna u richting

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

Colombia De ontdekking van El Dorado

Colombia De ontdekking van El Dorado COLOMBIA Colombia De ontdekking van El Dorado Privérondreis met chauffeur en -gids Kant-en-Klaar - 15 dagen / 12 nachten REF: 110 REISBESCHRIJVING - Laguna Guatavita - - Triangulo del Cafe - Salento -

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Delhi Dag 2 aankomst Delhi Dag 3 Delhi Dag 4 Delhi - Agra Dag 5 Agra Dag 6 Agra - Kalakho Dag 7 Kalakho - Jaipur Dag 8 Jaipur Dag 9

Dag 1 Amsterdam - Delhi Dag 2 aankomst Delhi Dag 3 Delhi Dag 4 Delhi - Agra Dag 5 Agra Dag 6 Agra - Kalakho Dag 7 Kalakho - Jaipur Dag 8 Jaipur Dag 9 K ookre is I ndia, 1 5 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Delhi Dag 2 aankomst Delhi Dag 3 Delhi Dag 4 Delhi - Agra Dag 5 Agra Dag 6 Agra - Kalakho Dag 7 Kalakho - Jaipur Dag 8 Jaipur Dag 9 Jaipur

Nadere informatie

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls Start je safari met het ontdekken van de Moremi regio. Zie giraffen, olifanten, zebra's, leeuwen en wildebeesten in het Moremi-wildreservaat vanuit je open 4x4-voertuig. Ontdek de Okavango-delta in traditionele

Nadere informatie

Voorlopig reisprogramma Myanmar maart 2017 (in 2 delen)

Voorlopig reisprogramma Myanmar maart 2017 (in 2 delen) Voorlopig reisprogramma Myanmar maart 2017 (in 2 delen) 3 maart vertrek KL 875 17.25 naar Bangkok 4 maart aankomst Bangkok 10.00 U wordt opgewacht op de luchthaven met een bord Docendo Orbis en/of Avani

Nadere informatie

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights 21 daagse rondreis Sri Lanka De Highlights Sri Lanka, de parel uit de Indische oceaan, biedt de reiziger een unieke ervaring door zijn uitbundige natuur, schitterende stranden, verlaten koningssteden,

Nadere informatie

India - Noord compleet, 15 dagen Rajasthan, Gouden driehoek & Varanasi, cultuurrondreis vanuit hotels

India - Noord compleet, 15 dagen Rajasthan, Gouden driehoek & Varanasi, cultuurrondreis vanuit hotels Rondreizen / Azië / India Code 282200 LA individuele reis Niveau Accommodatie Waardering India - Noord compleet, 15 dagen Rajasthan, Gouden driehoek & Varanasi, cultuurrondreis vanuit hotels Een cultuurrondreis

Nadere informatie