Hartelijk welkom.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hartelijk welkom. www.bielefeld.de"

Transcriptie

1 Hartelijk welkom

2 Inhoud Eerste aanloopadres voor gasten: Bielefeld Marketing Van harte welkom in Bielefeld Welkom in Bielefeld, de veelzijdige, levendige universiteitsstad in het Duitse Teutoburger Woud. De stad die een hoge levenskwaliteit biedt. Bielefeld is in economisch en cultureel opzicht de grootste stad van Oost-Westfalen Lippe, een van de meest dynamische economische centra van Europa. Met ca inwoners behoort Bielefeld tot de 20 grootste steden van Duitsland. Bielefeld werd in het jaar 1214 als koopmansstad opgericht en heeft zich aan een linnen draadje verder ontwikkeld tot een moderne grote stad. Linnenwevers, de stoommachine en de Ravensberger Spinnerij zijn de meest markante getuigen van deze ontwikkeling. Historische, industriële bouwcultuur is net zo bepalend voor het tegenwoordige stadsbeeld als de royaal aangelegde groenzones en de moderne architectuur. De ligging van Bielefeld in het middelhoge berglandschap van het Teutoburger Woud biedt mensen die ontspanning zoeken veel mogelijkheden. Het culturele aanbod met een contrastvol programma boordevol hoogtepunten is zeer breed gevarieerd. Bielefeld ontdekken: bezienswaardigheden Te gast in Bielefeld Winkelstad Bielefeld Conferenties en congressen Economie en onderwijs Recreatie en sport Uitnodigende evenementen Culturele veelzijdigheid Bereikbaarheid Ontdek Bielefeld als sympathieke stad in het groen hier vindt u onderwijs, recreatie, cultuur en sport en u kunt hier heerlijk winkelen. In deze brochure vindt u hiervoor eerste ideeën, wetenswaardigheden, belangrijke adressen en informatie over waar u nadere gegevens kunt vinden. Geniet van uw verblijf!

3 Kaartenvoorverkoop Entreekaarten voor evenementen in Bielefeld en het hele land, waardebonnen voor musicals, concerten, theater, variété... Tel. +49 (0) Eerste aanloopadres voor gasten Bielefeld Marketing De Bielefeld Marketing GmbH met Tourist Information is voor alle vragen rondom uw verblijf in Bielefeld uw eerste aanloopadres. Van hotelkamer tot ticket-service, van stadsrondleiding tot compleet verzorgd arrangement wij adviseren u graag competent, individueel en vriendelijk. Tourist-Information in het nieuwe raadhuis Niederwall 23 D Bielefeld Tel. +49 (0) Fax +49 (0) touristinfo@bielefeld-marketing.de ma. vr uur za uur Evenementenkalender, stadsinformatie en souvenirs Wetenswaardigheden over bezienswaardigheden en musea, actuele informatie over evenementen, uitgebreid foldermateriaal en souvenirs Tel. +49 (0) Evenementen- en Citymanagement Voor het plannen, organiseren en de marketing van uw evenementen en feesten Tel. +49 (0) Congresbureau Bielefeld De snelle verbinding voor organisatoren en congrespartners Tel. +49 (0) Wetenschapsbureau De koppeling tussen universiteit, scholen, economie en stad Tel. +49 (0) Serviceaanbod: Bemiddeling bij hotelkamers In meer dan 60 hotels en pensions, in alle categorieën en prijsklassen Tel. +49 (0) Stadsrondleidingen en aanbiedingen voor toeristen Organisatie van rondleidingen en rondritten door de stad, begeleidingen door stadsgidsen, raamprogramma s en veel uiteenlopende complete aanbiedingen Tel. +49 (0) Tourist-Card Bielefeld ontdekken en besparen Vrij reizen met bussen en trams, gratis entree in acht musea en kasteel de Sparrenburg, gratis rondleiding door de stad en kortingen op 20 interessante attracties in Bielefeld, van ijsbaan tot schouwburg dat alles biedt onze toeristische chequekaart, de Tourist-Card Bielefeld verkrijgbaar als ticket voor 1 of 3 dagen, voor enkele personen of kleine groepen.

4 Bielefeld ontdekken bezienswaardigheden Ontdek Bielefeld onder vakkundige begeleiding of op eigen houtje. Beleef indrukken en aanzichten van de 800 jaar oude, afwisselende geschiedenis van de stad. Sparrenburg De Sparrenburg werd rond 1240 gebouwd en is het meest markante symbool van de stad. Vanuit de toren heeft u een geweldig panorama-uitzicht over de stad en de omgeving. Een bijzondere belevenis is ook een rondleiding door de kazematten, het ondergrondse gangensysteem. Leineweber-monument Het door Hans Perathoner in 1909 ontworpen monument symboliseert de economische ontwikkeling van de stad, die nauw verbonden is met de linnenverwerking. Naast de Sparrenburg is Der Leineweber hét symbool van de stad. Altes Rathaus Rond 1904 gebouwd in een historiserende combinatie van stijlen, vormen het stadstheater (Stadttheater) en het oude raadhuis (Alte Rathaus) een bouwtechnische eenheid. In de foyer van Leineweber-monument het raadhuis staat een model dat de stad rond 1650 toont. Ravensberger Park In het historische gebouwencomplex van de vroegere Ravensberger Spinnerij zijn diverse culturele instellingen gevestigd. Naast het museum Huelsmann met meesterwerken van de Europese kunstnijverheid bevinden zich hier o.a. de Volkshogeschool, het Historische Museum, een filmtheater en een evenementencentrum. Blik op de Sparrenburg Alter Markt (linksboven) De historische oude stadskern van Bielefeld met zijn fraaie aristocratenhuizen, zoals het Crüwell-Haus met zijn prachtige laatgotische trapgevel uit Spiegelshof Bouwwerk uit de vroege Renaissance in de stijl van de Weserrenaissance met fraai uitzicht op de Sparrenburg. Tegenwoordig is hierin het museum namu (natuur, mens, milieu) gevestigd. Museum Huelsmann Kerken in Bielefeld In het centrum van Bielefeld is een aantal belangrijke sacrale bouwwerken met kostbare kunstschatten te bezichtigen. In het oude stadscentrum zijn met name de Altstädter Nicolaikirche, de Neustädter Marienkirche, de Süsterkirche en de vroegere kloosterkerk Sankt Jodokus een bezoek meer dan waard.

5 Te gast in Bielefeld Aankomen en je thuis voelen meer dan 60 hotels en pensions bieden accomodaties in alle categorieën en prijsklassen. Naast de grote comfort- en conferentiecentra van internationale hotelketens wordt u ook graag verwelkomd door vele kleine en middelgrote hotels dichtbij het centrum, in de verschillende stadsdelen of rustig buiten de stad gelegen. Recreëren en genieten zo veelzijdig als de stad is ook de gastronomie van Bielefeld. U kunt hier zowel naar de gezellige kroeg op de hoek gaan als naar de veelzijdige belevenisrestaurants en in -restaurants of het chique gourmetrestaurant. De gastronomie in Bielefeld biedt voor iedere gelegenheid en stemming de passende omgeving. Naast een groot aantal restaurants en cafés in en rond het oude stadscentrum beloven ook talrijke bars, restaurants, muziekbars en discotheken buiten het centrum een aangenaam verblijf. Meer informatie over hotels en gastronomie krijgt u bij de Bielefeld Marketing GmbH of onder. Winkelstad Bielefeld Als winkelstad is Bielefeld de nr. 1 in de regio en door het grote assortiment zeer in trek bij gasten en inwoners. Tussen het Centraal Station en de Sparrenburg ligt de aantrekkelijke voetgangerszone. In de vele winkelstraten en passages is het heerlijk winkelen. Veel straatcafés, bistro s en restaurants nodigen uit om wat langer te blijven. De grote warenhuizen en bekende winkelketens vindt u in de buurt van de Bahnhofstraße. Rond de Alte Markt is een aantal chique en exclusieve speciaalzaken te vinden. Obernstraße Handelscentrum Straatcafé Sinds de oprichting werd de economische ontwikkeling van de stad Bielefeld vooral bepaald door zijn kooplieden. Ook nu nog speelt de handel een belangrijke rol in het economische leven van de stad. Meer dan 2000 winkels van detaillisten symboliseren de grote betekenis van Bielefeld als dynamische handelsplaats en aantrekkelijke winkelstad.

6 Conferenties en congressen Bielefeld is een congresstad waar alles dicht bij elkaar ligt. Daarvoor zorgen zeer goede verkeersverbindingen, een uitstekende congresinfrastructuur en de centrale binnenstadligging van alle van belang zijnde instanties. Economie en onderwijs De economie van Bielefeld kent een breed gevarieerde branchestructuur, gedeeltelijk zelfs met internationale reputatie. Wij noemen hier slechts een klein aantal namen, dat representatief is voor vele anderen. Dr. Oetker, Seidensticker, Dr. Wolff, Dürkopp, Gildemeister, Gundlach en Schüco. Bielefeld heeft zich met name op het gebied van de gezondheidszorg sterk geprofileerd. De grootste diaconische instanties van Europa, de Von Bodelschwinghschen Anstalten Bethel en het Evangelische Johanneswerk, zijn in Bielefeld gevestigd. Ravensberger Spinnerij De Stadthalle Bielefeld (afb. boven) heeft als multifunctioneel congrescentrum grote capaciteiten. Ook de cultuur- en evenementencentra Ravensberger Park en Ringlokschuppen bieden uitgebreide mogelijkheden. Maar er zijn nog veel andere conferentieoorden en -hotels in de stad te vinden. Het congresbureau van de Bielefeld Marketing GmbH zorgt voor een goede verbinding tussen organisatoren en conferentiepartners. Het aanbod varieert van de organisatorische begeleiding tot de complete organisatie incl. bijprogramma. Kijk voor contactpersonen en adressen onder het hoofdstuk Eerste aanloopadres voor gasten: Bielefeld Marketing. Dr. Oetker Welt Onderwijs made in Bielefeld dat wil zeggen leven en leren in een jonge, dynamische, grote stad: met ca studenten, een internationaal vermaarde universiteit en zeven uitstekende hbo-scholen is Bielefeld wetenschapsstad en hbo-stad nr.1 van Oostwestfalen-Lippe. Meer dan 100 algemeen vormende scholen, beroepsscholen en beroepsgerichte scholen maken het spectrum van opleidingscentra compleet.

7 Een bijzondere aantrekkingskracht oefenen het vlakbij het centrum gelegen sport- en recreatiebad Ishara en het klimpark op de Johannisberg uit. Een groot aantal andere complexen bieden meer sport- en recreatiemogelijkheden, van badminton tot tennis en van golfen tot paardrijden. Recreatie en sport Bielefeld ligt midden in een uniek middelhoog berglandschap. Slechts enkele meters van het stadscentrum verwijderd, loopt de heuvelrug van het Teutoburger Woud van het zuidoosten naar het noordwesten door de stad. 580 km wandelwegen nodigen in het stadsgebied tot wandelingen en uitstapjes uit. Geliefde trekpleisters zijn Olderdissen, het park met inheemse dieren, waar 450 dieren van 100 verschillende rassen te zien zijn, de Botanische Tuin met zijn uitgebreide plantenverzameling uit de hele wereld en de Obersee in de wijk Schildesche. Meer dan 100 sportplaatsen bieden veel mogelijkheden voor een sportieve vrijetijdsbesteding. De SchücoArena is de thuisbasis van de Duitse eredivisieclub DSC Arminia Bielefeld. De Seidensticker-Hal, die als grote sporthal is ontworpen, kan multifunctioneel worden gebruikt. Verder zijn er een ijsbaan en diverse zwembaden (overdekte en buitenbaden). Sport- en recreatiebad ISHARA Geliefde bestemmingen voor uitstapjes in de omgeving zijn het Hermannsmonument, de Externsteine en het Safariland Stukenbrock met Hollywood Park. Andere interessante plaatsen zijn de oude Hanzestad Lemgo, Detmold met zijn vorstelijke residentieslot, het Westfaalse Openluchtmuseum en het museum MARTa in Herford met bijzondere exposities van de moderne kunst. Fietsen rond de Obersee Internationale sportevenementen Klimpark in Bielefeld en omgeving zijn o.a. de Hermannslauf, die jaarlijks georganiseerd wordt over een afstand van ca. 31 km en van Detmold naar de Sparrenburg in Bielefeld gaat en het tennistoernooi voor heren in Halle/Westfalen, dat als voorbereiding voor Wimbledon geldt. Data en informatie over binnenkort plaats vindende sportevenementen en wedstrijden van de voetbalclub DSC Arminia Bielefeld vindt u op het internet onder.

8 Carnival der Kulturen Internationaal straatcarnaval waarover men alleen in superlatieven kan spreken. Deze bonte parade met deelnemers uit de hele wereld vindt in juni plaats. Sparrenburgfeest (afb. boven) Eind juli vindt dit middeleeuwse spektakel plaats met een uitgebreid cultuur- en evenementenprogramma dat al jarenlang een van de hoogtepunten in Bielefeld is. Uitnodigende evenementen Onder het motto Bielefeld zeer uitnodigend lokken afwisselende evenementen en feesten ieder jaar bezoekers naar de stad. Grote publiekstrekkers zijn behalve de vele eenmalige hoogtepunten vooral de jaarlijks wederkerende evenementen. Wijnmarkt In september presenteren wijnboeren en handelaren hun Duitse wijnen in een sfeervolle omgeving rondom de Oude Markt. Nachtansichten Begegnungen der Bielefelder ART (Nachtaanzichten Bielefelder ontmoetingen) De lange nacht van de musea, kerken en galerieën in Bielefeld in april. La Strada De open air automobielshow lokt in mei veel mensen naar de stad. Leineweber-markt De drie dolle dagen in Oostwestfalen een groot aantal programma s op verschillende podia, kleinkunst en eet- en drinkstandjes lokken eind mei honderdduizenden mensen naar het grootste stadsfeest van de regio. Kerstmarkt run&roll day van de gemeentewerken Hardlopen, walken, skeeleren op de Ostwestfalendamm een must voor alle sporters in september! Oktoberfest Een gezellige Beierse avond met originele Wiesn -stemming in de Seidensticker-Hal. Kerstmarkt Gedurende de hele advents- en kersttijd presenteren meer dan 100 feestelijk versierde vakwerkhuisjes kunstnijverheid, glühwein en nog veel meer in de binnenstad. Erbij zijn is eenvoudig Carnival der Kulturen KulturSommer Bielefeld Dit breed gevarieerde cultuurprogramma nodigt van mei tot september uit naar de fraaiste plekken van de stad te komen. Voor veel van deze evenementen biedt de Bielefeld Marketing voordelige all-in arrangementen. Kijk voor een uitgebreid overzicht van alle evenementen en actuele data in de officiële evenementenkalender en op het internet onder.

9 dichterbij brengt. In de aangrenzende, vroegere directeursvilla is nu het museum Huelsmann voor toegepaste kunst en design ondergebracht. Culturele veelzijdigheid Vrienden van kunst en cultuur vinden in Bielefeld een brede keuze. De ensceneringen van de Drei-Sparten-Bühne van het Bielefelder stadstheater en de concerten in de Rudolf- Oetker-Hal met zijn geweldige akoestiek zijn tot ver buiten de regio bekend. Internationale concert- en cultuurevenementen bieden ook de Stadthalle Bielefeld, de Seidensticker-Hal, het Ravensberger Park en de Ringlokschuppen. Vrije theatervoorstellingen, kleinkunst en clubconcerten worden op talrijke plaatsen opgevoerd. De Bunker Ulmenwall is vooral zeer geliefd bij internationale jazzliefhebbers. Kunsthal Bielefeld Bijzonder in trek zijn ook de musea namu (natuur, mens, milieu), het Bauernhaus-Museum en het vakwerkgebouwencomplex van het Museumshof Senne. Zeer de moeite waard zijn verder het Duitse waaiermuseum (Fächermuseum), het museum Wäschefabrik (lakenfabriek), de historische verzameling van de Von Bodelschwinghschen Anstalten Bethel, het pedagogische museum (Pädagogisches Museum), het museum Osthusschule en een groot aantal openbare en particuliere galerieën. Concert in het Ravensberger Park Een programma vol contrasten is ook te zien bij de musea in Bielefeld. De kunsthal Bielefeld presenteert een uitgebreide permanente verzameling en interessante wisselende exposities. Geheel in het teken van de moderne kunst staat de Bielefelder Kunstverein/Museum Waldhof. In de gerestaureerde gebouwen van de vroegere Ravensberger Spinnerij is tegenwoordig het historische museum gevestigd, dat de geschiedenis van Bielefeld en de omgeving Musea die dicht bij de mensen staan... Bielefelder kinderkoor bieden in Bielefeld veel museumpedagogische activiteiten, zoals de schilderwerkplaats van de kunsthal Bielefeld. Geschiedenis die dicht bij de mensen staat bieden bijvoorbeeld het historische museum en de origineel bewaard gebleven bedrijfsruimtes van het museum Wäschefabrik. De sociale geschiedenis van het platteland tegen de originele achtergrond wordt in het Bauernhaus-Museum gepresenteerd.

10 Bereikbaarheid Spenger JÖLLENBECK Overzicht van Bielefeld Siegfriedstr. Adenauerplatz Große- Stapenhorststr. Kiskerstr. Ostwestfalendamm A 2 Dortmund Berlijn A 33/44 Kassel Osnabrück A 30 Bad Oeynhausen Amsterdam Bielefeld Centraal Station met ICE-, IC-, EC-verbindingen Dortmund 45 min., Hamburg 2,5 uur, Berlijn 2,5 uur Vliegveld Paderborn/Lippstadt (45 km) Vliegveld Hannover (120 km) Vliegveld Düsseldorf (190 km) Verkeerslandingsplaats vliegveld Bielefeld (9 km) Kurfürsten- Klosterplatz Artur- Ladebeck- Plattegrond binnenstad Jöllenbecker Weststr. Alfred-Bozi- Jahnplatz Waldhof Kreuzstr. Friedenstr. Ritterstr. Obernstr. H.-Sachs- Hauptbahnhof Feilenstr. Bahnhofstr. Goldstr. Zimmerstr. Niedernstr. Hagenbruchstr. Am Bach Moltkestr. Arndtstr. Stresemannstr. E.-Brändströmstr. Neustädter Alter Markt Herforder Friedrich-Verleger- Niederwall str. Willy- Brandt- Platz Körnerstr. Ravensberger Rohrteichstr. Tunnel Paulusstr. Turnerstr. Kavalleriestr. Friedrich-Ebert- Wilhelm- Rathausstr. Renteistr. Güsenstr. Nahariyastr. Albrechtstr. August-Bebel- Heeper MITTE August-Bebel- B61 Hamm / Köln / Bonn Gütersloh UMMELN DORNBERG Osnabrück Dissen / Bad Rothenfelde B68 Gütersloher Schröttinghauser Osnabrücker QUELLE Wertherstr. Dornberger Carl-Severing- Südring HAUSEN BABENHAUSEN B61 BRACKWEDE WINDFLÖTE Ostwestfalendamm Jöllenbecker Babenhauser Voltmannstr. Schüco Arena Stapenhorststr. Johannistal Artur-Ladebeck- Stadtring Südring SENNE Kreuz Bielefeld Buschkampstr. THEESEN Vilsendorfer SCHILDESCHE Jöllenbecker Dortmund / Köln Westerfeldstr. A.-Bozi- MITTE Engersche Detmolder GADDERBAUM B68 Niederwall Brackweder A2 str. Werner-Bock- Flugplatz Bielefeld HILLE- KIRCH- DORNBERG SCHRÖTTING- VILSEN- DORF Herforder Eckendorfer Otto-Brenner- Osningstr. Engersche BUSCHKAMP ECKARDTSHEIM Heeper HORST BRAKE Herforder SIEKER B66 STIEG- TEUTOBURGER- W ALD Buschkampstr. Bielefeld- Sennestadt Obersee A33 Ostwestfalen- Talbrücken- Lämershagener Paderborner B61 Hannover / Hamburg / Bremen SENNESTADT Hillegosser Ostring Lagesche MILSE Altenhagener HEEPEN Salzufler OLDENTRUP A2 Ostring Senner Hellweg Paderborn Paderborn Herford HOBERGE- Golfanlage Hoberge- UERENTRUP Uerentrup Bielefeld- Zentrum UBBEDISSEN Detmolder GOSSEN Oerlinghauser Ostwestfalen- Lippe B66 Hannover / Berlin Gütersloher m str. A2 Lemgo Lage / Lemgo Detmold Tourist-Information in het nieuwe raadhuis Goed bereikbaar Door zijn centrale ligging in Duitsland is Bielefeld vanuit alle delen van het land goed bereikbaar. In de stad zorgt een goed opgezet verkeersnet van het streekvervoer met korte intervallen voor optimale verbindingen. In de binnenstad staan bovendien parkeerplaatsen voor auto s ter beschikking. Een uitgestrekt parkeersysteem wijst al aan de toegangswegen de juiste weg. Reis- en tariefinformatie Der Sechser +49 (0) (0,09 /min. vanuit het Duitse telefoonnet, de prijzen voor mobiele en buitenlandse verbindingen kunnen afwijken.)

11 Colofon Uitgever: Bielefeld Marketing GmbH Willy-Brandt-Platz 2 D Bielefeld Tel. +49 (0) Fax +49 (0) info@bielefeld-marketing.de Verantwoordelijk voor de inhoud: Hans-Rudolf Holtkamp Redactie: Kati Bölefahr-Behrends Vertaling: Interna Vertaalbureau, Bielefeld Concept, tekst, vormgeving, ontwerpen: com,ma Werbeberatung, Bielefeld Druk: Druckerei Gieselmann, Bielefeld Foto s: Bielefeld Marketing GmbH, Andreas Frücht, Heinrich Gräfenstein, Alexander Haselhoff, Interakteam GmbH, Dr. August Oetker Nahrungsmittel KG, Dieter Rensing, Matthias Schrumpf, Stadthalle Bielefeld Betriebs GmbH, Thomas F. Starke, Studio Bielesch, Irene von Uslar, Detlef Wittig Stand: Januari 2009 Tourist-Information in het nieuwe raadhuis Niederwall 23 D Bielefeld Tel. +49 (0) Fax +49 (0) touristinfo@bielefeld-marketing.de

FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN

FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN FRANKFURT AM MAIN ligt zowel wat Duitsland betreft, alsook in Europees verband, centraal. De internationale lucht - haven is vanuit alle windstreken wereldwijd gemakkelijk

Nadere informatie

In de zomer van 2015 viert Karlsruhe zijn jubileum op grootse wijze

In de zomer van 2015 viert Karlsruhe zijn jubileum op grootse wijze In de zomer van 2015 viert Karlsruhe zijn jubileum op grootse wijze Karlsruhe viert zijn driehonderdjarige bestaan met veel shows, kunst en cultuur Er staan in 100 dagen meer dan 500 evenementen op het

Nadere informatie

Koopzondag, 13.12.2015 van 13 18 uur

Koopzondag, 13.12.2015 van 13 18 uur Foto: www.air-klick.de Welkom in de Advent Koopzondag, 13.12.2015 van 13 18 uur Foto: Romana Dombrowski Arrangement Advent in Münster : Wij boeken graag voor u 2 hotelovernachtingen incl. ontbijt, 1 tegoedbon

Nadere informatie

Brakel. Natuurlijk een ervaring.

Brakel. Natuurlijk een ervaring. Routebeschrijving Colofon Stadt Brakel Tourist-Information Haus des Gastes Am Markt 5 33034 Brakel Fon: +49 (0)52 72 360-269 Fax: +49 (0)52 72 360-44-269 E-Mail: tourist-info@brakel.de Internet: www.brakel.de

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Bladzijde 4. Bladzijde 6. Bladzijde 11. Charlotten - burg Blz. 218. Bladzijde 266. Bladzijde 271. Bladzijde 272. Berlijn

Bladzijde 4. Bladzijde 6. Bladzijde 11. Charlotten - burg Blz. 218. Bladzijde 266. Bladzijde 271. Bladzijde 272. Berlijn Inhoud WELKOM IN BERLIJN Bladzijde 4 BERLIJN-TIPS Bladzijde 6 ONZE MUST DO S IN 24 UUR Bladzijde 11 REGISTER Bladzijde 266 Charlotten - burg Blz. 218 over DE AUTEURS Bladzijde 271 COLOFON Bladzijde 272

Nadere informatie

Huizen. Vrij parkeren. Betaalbaar wonen. Park. Centrale ligging. Winkelvoorzieningen. Azielaan 598, 3526 ST Utrecht H61

Huizen. Vrij parkeren. Betaalbaar wonen. Park. Centrale ligging. Winkelvoorzieningen. Azielaan 598, 3526 ST Utrecht H61 Huizen vanhendriks Azielaan 598, 3526 ST Utrecht Betaalbaar wonen Centrale ligging Park Vrij parkeren Winkelvoorzieningen H61 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN

REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN FEITEN EN CIJFERS Hoofdstad van het district Porto, stad die door UNESCO sinds 1996 als werelderfgoed erkend is Ligging:: zuidwesten van Europa, aan de Atlantische

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

U zult genieten van uw bezoek aan de bezoekersmijn Fell! Bezoekersmijn Fell

U zult genieten van uw bezoek aan de bezoekersmijn Fell! Bezoekersmijn Fell Bezoekersmijn Fell een plaats waar geschiedenis tot leven komt een plaats vol liefde voor de natuur een plaats vol plezier een plaats waar jong en oud elkaar ontmoeten U zult genieten van uw bezoek aan

Nadere informatie

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes Historie werd omstreeks 1930 gebouwd en heeft dienst gedaan als sanatorium voor mijnwerkers. Deze zouden door de gezonde lucht weer snel op krachten komen. In de vijftiger jaren kreeg het de functie van

Nadere informatie

Huizen. Actieve, gezonde Vereniging van Eigenaren. Dichtbij de binnenstad. luxe keuken en modern sanitair. Zo te betrekken. Parkeerplaats in onderbouw

Huizen. Actieve, gezonde Vereniging van Eigenaren. Dichtbij de binnenstad. luxe keuken en modern sanitair. Zo te betrekken. Parkeerplaats in onderbouw Huizen vanhendriks Amsterdamseweg 8 E, 3812 RS Amersfoort Dichtbij de binnenstad Zo te betrekken luxe keuken en modern sanitair Actieve, gezonde Vereniging van Eigenaren Parkeerplaats in onderbouw H47

Nadere informatie

WELKOM. bij Schloss Landau

WELKOM. bij Schloss Landau WELKOM bij Schloss Landau HET GRAFELIJK KASTEEL LANDAU heet al zijn gasten hartelijk welkom. Laat u betoveren door de sprookjesachtige middeleeuwse wereld en bezoek een landgoed, dat u naar een andere

Nadere informatie

Wonen in groene omgeving Ruime woonkamer + zonnig balkon

Wonen in groene omgeving Ruime woonkamer + zonnig balkon Huizen vanhendriks Keesomstraat 33 B, 3817 JX Amersfoort Wonen in groene omgeving Goed onderhouden Nieuwe cv installatie (2014) Ruime woonkamer + zonnig balkon H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Inhoud - Algemene / technische omschrijving appartementen 2, 3 - Plattegrond appartementen 4, 5,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Lichte woonkamer met openhaard en schuifpui Tuin aan het water

Lichte woonkamer met openhaard en schuifpui Tuin aan het water Huizen van Hoekstra & van Eck Snoekstraat 13, 1121 PS Landsmeer Lichte woonkamer met openhaard en schuifpui Moderne instapklare woning Complete en mooie badkamer Tuin aan het water H6H Kenmerken Soort

Nadere informatie

RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000

RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000 RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000 RUSTIGE LIGGING RUIME KAVEL EIGEN GROND Ruime recreatiebungalow op eigen grond in het rustige Hulshorst. De woning is gebouwd in 2007 en ligt

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Zes moderne appartementen

Zes moderne appartementen Zes moderne appartementen in het mooie Deventer Deventer is een van de oudste steden in Neder- Ook tevreden in Deventer wonen? Waar u in elk geval over beschikt: Beleef Deventer! land. Bezienswaardig,

Nadere informatie

Wonen in Winterswijk. Meddo. Winterswijk Henxel. Den Möllenhof. Huppel. Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Wonen in Winterswijk. Meddo. Winterswijk Henxel. Den Möllenhof. Huppel. Streekziekenhuis Koningin Beatrix De omgeveving beschikt over een grote natuurlijke rijkdom. Een fraai coulisselandschap waarin diverse wandel, fiets, skeeler en ruiterroutes zijn uitgezet. Wonen in Winterswijk Recreatiepark Den Möllenhof

Nadere informatie

Huizen. Centrale locatie. Uitgebouwde woonkamer. Zonnige tuin op het zuiden. Kindvriendelijke ligging. Kattenbroekerweg 44, 3813 EA Amersfoort H47

Huizen. Centrale locatie. Uitgebouwde woonkamer. Zonnige tuin op het zuiden. Kindvriendelijke ligging. Kattenbroekerweg 44, 3813 EA Amersfoort H47 Huizen vanhendriks Kattenbroekerweg 44, 3813 EA Amersfoort Uitgebouwde woonkamer Kindvriendelijke ligging Zonnige tuin op het zuiden Centrale locatie H47 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Een heerlijk royaal familiehuis met een diepe zonnige achtertuin

Een heerlijk royaal familiehuis met een diepe zonnige achtertuin Een heerlijk royaal familiehuis met een diepe zonnige achtertuin Verspronckweg 45 Haarlem Eerste indruk: Een prachtig pand met een karakteristieke trapgevel in de gewilde Kleverparkbuurt. Het herenhuis

Nadere informatie

Gastenverblijf Eenink

Gastenverblijf Eenink Gastenverblijf Eenink Bed & Breakfast Verhuur ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops Welkom Genieten in het groene hart van de Achterhoek, ook wel de parel van Gelderland genoemd, een veelzijdig

Nadere informatie

Huizen. Eigen overdekte parkeerplaats. Instapklaar. Sfeervolle woonkamer. Luxe en moderne badkamer. Balkon op het zuidwesten

Huizen. Eigen overdekte parkeerplaats. Instapklaar. Sfeervolle woonkamer. Luxe en moderne badkamer. Balkon op het zuidwesten Huizen vanhendriks Hogeweg 13 D, 3814 CA Amersfoort Instapklaar Luxe en moderne badkamer Sfeervolle woonkamer Eigen overdekte parkeerplaats Balkon op het zuidwesten H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

4-kamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping. Huurprijs 950 Per maand. Zeer ruime woning van 155 m²

4-kamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping. Huurprijs 950 Per maand. Zeer ruime woning van 155 m² 4-kamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping Huurprijs 950 Per maand Zeer ruime woning van 155 m² Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt:

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

Advent. Welkom in de. in Münster. 25 november tot 23 december VRIJDAG, 20.12.: MOONLIGHT-SHOPPING TOT 22 UUR. Kerstmarkten

Advent. Welkom in de. in Münster. 25 november tot 23 december VRIJDAG, 20.12.: MOONLIGHT-SHOPPING TOT 22 UUR. Kerstmarkten Welkom in de Advent Kerstmarkten in Münster 25 november tot 23 december 2013 VRIJDAG, 20.12.: MOONLIGHT-SHOPPING TOT 22 UUR MÜNSTER IN DE ADVENT EEN FEEST DER LICHTEN De adventstijd is in Münster elk jaar

Nadere informatie

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond TE HUUR Appartement met vaste parkeerplaats Mariagardestraat 143 Roermond WILT U WONEN IN HARTJE CENTRUM ROERMOND MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP EEN AFGESLOTEN TERREIN EN VOOR EEN AANTREKKELIJKE HUURPRIJS?

Nadere informatie

Notel 42 Oirschot, Code: MIKL 3804

Notel 42 Oirschot, Code: MIKL 3804 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon: 06-53 298 925

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

n en Ein Service des Kultur- und Begegnungszentrums der Deutschsprachigen Gemeinschaft in Burg Reuland

n en Ein Service des Kultur- und Begegnungszentrums der Deutschsprachigen Gemeinschaft in Burg Reuland n Programma voor sch ol as n en o Ein Service des Kultur- und Begegnungszentrums der Deutschsprachigen Gemeinschaft in Burg Reuland Welkom in het KUZ Centrum Het Ourdal aan het drielandenpunt België Duitsland

Nadere informatie

Toespraak Gastvrij! (Gastvrij Gelderland) 12 oktober 2017

Toespraak Gastvrij! (Gastvrij Gelderland) 12 oktober 2017 1 Toespraak Gastvrij! (Gastvrij Gelderland) 12 oktober 2017 Geachte heer Van Wijk, geachte heer Droogh, beste aanwezigen uit alle windstreken van Nederland, over het antwoord op het verzoek van de heer

Nadere informatie

Gütersloh is sterk. is middenin. Snelweg: A2/A33. Luchthaven: Paderborn/Lippstadt (rond 60 km) Münster/Osnabrück (rond 80 km)

Gütersloh is sterk. is middenin. Snelweg: A2/A33. Luchthaven: Paderborn/Lippstadt (rond 60 km) Münster/Osnabrück (rond 80 km) Gütersloh Marketing GmbH ServiceCenter Berliner Straße 63 33330 Gütersloh Telefoon: +49 (0)5241. 211360 Fax: +49 (0)5241. 2113649 www.guetersloh-marketing.de Ma. t/m vr. 10-18 uur, za. 10-14 uur Colofon

Nadere informatie

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Oud-Beijerland Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Julianastraat 66 & 68 Tel.: 010-442 75 62 http://wittewoningmakelaars.nl 1 Oud-Beijerland

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

Camping Sonnenberg Sonnenberg 3 29328 Müden/Örtze N 52º 53 17 - E 10º 5 57

Camping Sonnenberg Sonnenberg 3 29328 Müden/Örtze N 52º 53 17 - E 10º 5 57 Rondreis Noord Duitsland : Camping Sonnenberg Sonnenberg 3 29328 Müden/Örtze N 52º 53 17 - E 10º 5 57 Aan de rand van dit mooie authentieke dorpje, ook wel die Perle der Südheide genoemd, midden op de

Nadere informatie

Appartementen Studio-appartementen

Appartementen Studio-appartementen Welkom... even weg. Een paar dagen, een paar weken. Naar de glooiende heuvels, naar het Bourgondische leven, naar een vleugje buitenland in eigen land, naar echte ontspanning. Op een plaats waar mensen

Nadere informatie

Kastelen, burchten, landhuizen

Kastelen, burchten, landhuizen Kastelen, burchten, landhuizen Kasteel Cappenberg in Selm Het architectonische juweeltje van het district staat in het noorden: het kasteel Cappenberg werd in 1122 door de graven Gottfried en Otto von

Nadere informatie

Vergader- en congrescentrum De Stenge

Vergader- en congrescentrum De Stenge Vergader- en congrescentrum De Stenge Echt Zeeuws, echt maatwerk altijdeen belevenis Uw bijeenkomst op maat Zoekt u een mooie locatie voor uw congres? Wilt u een vergadering combineren met een theaterarrangement?

Nadere informatie

K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d. Venster op het verleden

K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d. Venster op het verleden K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d Venster op het verleden Wonen in weelde Wonen in het hart van Sittard Wonen in het hart van Sittard is wonen in weelde. Genieten van wie sjoon oos Zitterd is.

Nadere informatie

TE HUUR. Frederikstraat LR Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Frederikstraat LR Den Haag p.m. ex. TE HUUR Frederikstraat 585 2514 LR Den Haag 2.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 2.250 p.m. ex. Postcode 2514 LR Ligging In centrum Woningtype Portiekflat Woonruimte 96m² Inhoud 318m³ Kamers 4 Oplevering per

Nadere informatie

Lüneburger Heide 8 dagen

Lüneburger Heide 8 dagen Lüneburger Heide 8 dagen individuele fietsreis vanaf 590 Tussen Heide en Hanze Lüneburg - tien tegen één dat u niet eerder van die plaats gehoord had. Lüneburg gaf zijn naam aan de Lüneburger Heide, een

Nadere informatie

Een uitgave van Eifel vakanties thema vakanties in de Eifel

Een uitgave van Eifel vakanties thema vakanties in de Eifel Een uitgave van Eifel vakanties thema vakanties in de Eifel Eifel thema vakanties Pad door de Middeleeuwen Eifel Thema Vakanties Haal meer uit uw vakantie! Wie zijn wij en wat bieden wij u? Wij zijn het

Nadere informatie

Stadt Bocholt Berliner Platz 1 46395 Bocholt Tel.: +49 28 71 95 33 28 Fax: +49 28 71 95 31 21 Bocholt......is aantrekkelijk! Internet: www.bocholt.de E-Mail: stadtverwaltung@mail.bocholt.de Tourist-Info

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Von Kleistlaan Utrecht

Von Kleistlaan Utrecht Von Kleistlaan Utrecht Huurprijs 950,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Utrecht Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Dom Toren, die u geen

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

Epen in de Geulvallei

Epen in de Geulvallei Epen in de Geulvallei Welkom in de Geulvallei In de Geulvallei, net buiten het schilderachtige dorp Epen, ligt een opmerkelijk stiltegebied. Dit zachtglooiende landschap is een lust voor het oog: hellingbossen,

Nadere informatie

Ontdek de highlights in Noordrijn-Westfalen

Ontdek de highlights in Noordrijn-Westfalen Go2City 4 metropolen 7 City-Hostels Honderden opties Ontdek de highlights in Noordrijn-Westfalen Go2City, het reisbureau en servicekantoor van de City-hostels in Duisburg, Düsseldorf, Keulen en Bonn, stelt

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

10 MINUTEN WANDELEN NAAR HISTORISCHE BINNENSTAD 8 MINUTEN VAN STATION/ SNELWEG 42 KOOPAPPARTEMENTEN 224 HUURAPPARTEMENTEN

10 MINUTEN WANDELEN NAAR HISTORISCHE BINNENSTAD 8 MINUTEN VAN STATION/ SNELWEG 42 KOOPAPPARTEMENTEN 224 HUURAPPARTEMENTEN 10 MINUTEN WANDELEN NAAR HISTORISCHE BINNENSTAD 8 MINUTEN VAN STATION/ SNELWEG 42 KOOPAPPARTEMENTEN 224 HUURAPPARTEMENTEN PALEISKWARTIER MAKELAARS Hugo de Grootlaan 82 5223 LC s-hertogenbosch T: 073 612

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg verkoopt Eind 2015 Mientekade in Halfweg Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Zeven woningen aan Mientekade * Veel ruimte vanaf ca. 114m2 * Zonnig balkon op zuid-oost * Met uitzicht op het

Nadere informatie

Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007.

Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007. Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007. Te veilen kavels 2 Big Five schilderijen (origineel) TT VIP arrangement (2 personen) 3 schilderijen van realisten

Nadere informatie

Reisverslag Boedapest 2015 Deel 2 [1]

Reisverslag Boedapest 2015 Deel 2 [1] Gepubliceerd op Willem-Jan van der Zanden (http://www.wjvanderzanden.nl) Home > Reisverslag Boedapest 2015 Deel 2 Reisverslag Boedapest 2015 Deel 2 [1] Door wjvanderzanden[2]op vr, 07/24/2015-13:29 Tags:reizen

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prima staat van onderhoud. Hoekligging. Prettige woonwijk. Parkeerplaats voor de deur. Zonnige achtertuin

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prima staat van onderhoud. Hoekligging. Prettige woonwijk. Parkeerplaats voor de deur. Zonnige achtertuin Huizen van Hoekstra & van Eck Harpoenier 41, 1121 ML Landsmeer Hoekligging Parkeerplaats voor de deur Prettige woonwijk Prima staat van onderhoud Zonnige achtertuin H16 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

De Rietvelden 1.1 VLEUTERWEIDE (VLEUTEN)

De Rietvelden 1.1 VLEUTERWEIDE (VLEUTEN) De Rietvelden 1.1 VLEUTERWEIDE (VLEUTEN) Mattenbieslaan Dwergbieslaan Huurprijzen van 825,- tot 1025,- per maand De Rietvelden 1.1 te Vleuterweide (VLEUTEN) Leidsche Rijn Wonen in Leidsche Rijn Utrecht

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0635 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Milaan INDRUKWEKKEND KASTEEL BIJ MILAAN TE KOOP BESCHRIJVING

Nadere informatie

TRAVEL & ACCOMMODATION

TRAVEL & ACCOMMODATION Hotel Almere Van der Valk Veluwezoom 45 1327 AK Almere Tel.: +31 (0)36-8000 800 valk.nl Het Van Der Valk Almere ligt net voorbij de snelweg de A6 en dicht bij het groene gebied Almeerderhout in Almere.

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND. Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Enquetedatum: 2006 Volgnr. Enquete:

ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND. Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Enquetedatum: 2006 Volgnr. Enquete: Zakon o dr`avni statistiki (Uradni list RS {t. 45/95 in {t. 9/01) NL TU TURISTI/2006 2104 ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Plaats: Soort plaats:

Nadere informatie

Copyright en realisatie: http://www.makelaarsfolders.nl MAKELAARSGILDE. Koolstraat 11 te Leiden. 150.000,- kosten koper. www.remax.

Copyright en realisatie: http://www.makelaarsfolders.nl MAKELAARSGILDE. Koolstraat 11 te Leiden. 150.000,- kosten koper. www.remax. MAKELAARSGILDE Koolstraat 11 te Leiden 150.000,- kosten koper www.remax.nl In 2008 gebouwd huisje volgens de moderne bouweisen. Hierdoor ondervindt u het woongenot van nieuwbouw in het oude centrum van

Nadere informatie

Het Winkelhart van Vlissingen

Het Winkelhart van Vlissingen E e n n i e u w s t a d s h a r t d a t b r u i s t a l s n o o i t t e v o r e n Het Winkelhart van Vlissingen W i n k e l u n i t s t e h u u r! Dynamiek en sfeer krijgen de ruimte! De Fonteyne biedt

Nadere informatie

DESTINATION MANAGEMENT COMPANY

DESTINATION MANAGEMENT COMPANY DESTINATION MANAGEMENT COMPANY Full Service Event Planning bedrijf Corporate reizen en Incentive events Conferenties, seminars en congressen DE VERENIGDE STATEN... THE AMERICAN DREAM! U ontvangt een offerteaanvraag...

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. 4 slaapkamers. Veranda. Luxe complete badkamer. Openslaande deuren met sfeervolle roede. Schoener 59, 1625 CW Hoorn

Hoekstra & van Eck. Huizen van. 4 slaapkamers. Veranda. Luxe complete badkamer. Openslaande deuren met sfeervolle roede. Schoener 59, 1625 CW Hoorn Huizen van Hoekstra & van Eck Schoener 59, 1625 CW Hoorn Veranda Openslaande deuren met sfeervolle roede Luxe complete badkamer 4 slaapkamers H14 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Heilige Geeststraat 1, Roermond

Heilige Geeststraat 1, Roermond Heilige Geeststraat 1, Roermond Algemene informatie Straat: Heilige Geeststraat 1 Postcode: 6041GB Stad: Roermond Perceeloppervlakte: 116 m² Woonoppervlakte: 234 m² Volume: 632 m³ Bouwjaar: 1881 Type:

Nadere informatie

Bloemendaalseweg 251-251A Overveen. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 1.612,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Bloemendaalseweg 251-251A Overveen. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 1.612,- p/m. www.kokmakelaars.nl Overveen 1.612,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend goed

Nadere informatie

Verslag themabijeenkomst Toerisme en Werelderfgoed

Verslag themabijeenkomst Toerisme en Werelderfgoed URHAHN BREEN FERWERDA Dorpsontwikkelingsvisie Middenbeemster Verslag themabijeenkomst Toerisme en Werelderfgoed Dorpsontwikkelingsvisie Middenbeemster 16 mei 2019 Inleiding Op donderdag 16 mei 2019 organiseerde

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Zwolle ontmoet. Een kunstroute als plek voor ontmoeting. Ontmoeting met. de persoonlijke karakter van Zwolle en haar binnenstad vol

Zwolle ontmoet. Een kunstroute als plek voor ontmoeting. Ontmoeting met. de persoonlijke karakter van Zwolle en haar binnenstad vol ONTMOET WOLLE Een kunstroute als plek voor ontmoeting. Ontmoeting met de persoonlijke karakter van Zwolle en haar binnenstad vol geschiedenis en cultuur. Zwolle kent jaarlijks vele bezoekers, ieder met

Nadere informatie

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ VERHUUR POPZAAL 150-500 personen THEATERZAAL 175 RODE 68 BLAUWE 62 FOYER 75-150 CAFÉ 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink PODIUM VOOR ONTMOETING EVENEMENTENLOCATIE CENTRUM APELDOORN Ieder

Nadere informatie

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL PARK MAASHORST Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL Een gebied met ongekende mogelijkheden In het Noorden van Uden, aan de rand van één van

Nadere informatie

9 M 5 ore than to 275

9 M 5 ore than to 275 5 More than to 275 275 95 to schiphol rijk am en de boeing avenue Inspirerend zaken doen Boeing Avenue 275 In de uitdagende werkomgeving van het parkachtige Schiphol-Rijk ligt het moderne en multifunctionele

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

3232LE Brielle. 710,68 p/mnd. 70,58 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3232LE Brielle. 710,68 p/mnd. 70,58 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Geuzenhof Plantageweg 10 3232LE Brielle Netto huur Servicekosten 710,68 p/mnd 70,58 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Begane grond woning in de Geuzenhof. Gelegen dicht bij de entree, postboxen, recreatiezaal

Nadere informatie

KLEIN KLEIN HOFMEIJER

KLEIN KLEIN HOFMEIJER Amersfoort LORENTZSTRAAT 63 MAKELAARSHUIS KLEIN KLEIN HOFMEIJER THUIS IN AMERSFOORT AMERSFOORT De Onze Lieve Vrouwetoren is het middelpunt van de stad, gelegen aan één van de mooiste pleinen van de stad,

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

Huurprijs Per maand

Huurprijs Per maand Huurprijs 4.437 Per maand Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Centrum Buurt: Centrum Oost Adres: Harry Banninkstraat 51 Postcode: 1011 DD Prijs: 4.437,- Prijs type:

Nadere informatie

AZIËRING WP AMERSFOORT

AZIËRING WP AMERSFOORT AZIËRING 14 3823WP AMERSFOORT Fraaie vrijstaande woonvilla. Opvallend, verrassend en markant. Wat een ruimte! Een villa met potentie.. Ontwerp en vormgeving Door zijn bouwkundig ontwerp heeft de architect

Nadere informatie

Resideren in Haagsche Historie

Resideren in Haagsche Historie Resideren in Haagsche Historie Residence Wilshout Monumentaal wonen in s-gravenhage Wilshout Appartementengebouw Wilshout is een voormalig woonhotel. Wonen in Wilshout is wonen in een monumentaal pand

Nadere informatie

Westrand fase 2a Wervershoof. 6 Twee-onder-één-kapwoningen

Westrand fase 2a Wervershoof. 6 Twee-onder-één-kapwoningen Westrand fase 2a Wervershoof 6 Twee-onder-één-kapwoningen Stijlvolle woningen aan het water in Wervershoof Welkom in Wervershoof Tussen de historische havenstadjes Medemblik en Enkhuizen ligt het vriendelijke

Nadere informatie

JUAN -LES -PINS FRANKRIJK. Nice/vliegveld. Juan -les -Pins. Antibes. Cannes. Côte d Azur

JUAN -LES -PINS FRANKRIJK. Nice/vliegveld. Juan -les -Pins. Antibes. Cannes. Côte d Azur JUAN -LES -PINS Côte d Azur FRANKRIJK Nice/vliegveld Monaco Juan -les -Pins Antibes Cannes Juan-Les-Pins Côte d Azur Frankrijk Côte d Azur Juan-les-Pins Boulevard Juan-Les-Pins Côte d Azur Frankrijk Welkom

Nadere informatie

Zeer ruim appartement met lift en garage in de Plantage

Zeer ruim appartement met lift en garage in de Plantage Zeer ruim appartement met lift en garage in de Plantage Plantage Kerklaan 189 in Amsterdam Eerste indruk: Zeer ruim en licht appartement op de derde verdieping van een modern complex op eigen grond en

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Groot nieuws voor geluksvogels Nieuwe grote en middelgrote eengezinswoningen In Klavertje Delft wordt het geluk steeds groter. Lag hier een paar jaar geleden

Nadere informatie

Gr Go ro. 11 ruime koopappartementen met privé-parkeerplaats in het centrum van Hoogeveen Groene Hart - 1

Gr Go ro. 11 ruime koopappartementen met privé-parkeerplaats in het centrum van Hoogeveen Groene Hart - 1 He et Gr Go ro oe en ne Ha ar rt 11 ruime koopappartementen met privé-parkeerplaats in het centrum van Hoogeveen Groene Hart - 1 Het Groene Hart is een nieuwbouwplan dat bestaat uit 11 appartementen, een

Nadere informatie