Dit is WiFinn. Stichting WiFinn is geen verzorgingsinstelling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dit is WiFinn. Stichting WiFinn is geen verzorgingsinstelling"

Transcriptie

1

2 Dit is WiFinn Een eigen plek voor uw kind waar hij/zij zichzelf kan/mag zijn, zich veilig en gelukkig voelt en waar tevens mogelijheden zijn voor verdere ontwikkeling Stichting WiFinn is geen verzorgingsinstelling maar een eigen thuis voor ca 14 normaal begaafde jongeren binnen het Autisme Spectrum Syndroom. Zij zullen worden gemotiveerd om zoveel mogelijk zelfstandig te doen, maar wel met elkaar te leven. Er zal worden gewaakt dat deze jongeren niet vereenzamen of uitgesloten worden. Er zullen ca. 14 bewoners in WiFinn komen wonen met daarnaast enkele logeer en/ of opvangplekken. Bij aanvang zal worden gezocht naar een juiste balans in de leeftijdscategorie van ca. 14 tot ca. 25 jaar met vergelijkbare zorgvragen.

3 Om ons wooninitiatief te kunnen verwezenlijken zijn we op zoek naar ouders of andere na belangstellenden die samen met ons de schouders er onder willen zetten. Het streven is om in 2017 een stichting op te richten met een bestuur van minimaal 3 leden. Jacky Gerrits zal als initiatiefnemer, de rol van voorzitter tijdelijk op zich nemen, totdat het initiatief staat. Voor het bestuur zoeken wij o.a. nog een secretaris en penningmeester. Naast de velen praktische zaken die er op dit moment al lopen, zoals; - creeren van een website - maken van folders, flyers etc - vele lobby gesprekken Is het zaak dat onderstaande formele zaken worden geregeld; 1. Komen tot een bestuur van Stichting WiFiNN 2. Oprichten van de Stichting, statuten 3. Het aantrekken van bewoners en ouders om het initiatief vorm te gaan geven 4. Vinden van sponsors en investeerder(s) 5. Op zoek naar een geschikte locatie in Beneden-Leeuwen

4 OnZe DRoom Betekent; 1. Een eigen (t)huis in Beneden-Leeuwen voor onze normaal begaafde kinderen binnen het Autisme Spectrum Syndroom. Een eigen plek voor onze kinderen waar hij/zij zichzelf kan/mag zijn, zich veilig en gelukkig voelt en waar tevens mogelijkheden zijn voor verdere ontwikkeling 2. Een (t)huis waar 24 uur per dag, 7 dagen in de week professionele begeleiding aanwezig is. We streven er naar de zorg door een enkele zorgaanbieder te laten verlenen. 3. In samenwerking met de zorgaanbieder wordt specifieke deskundigheid per individu ingezet en krijgt ieder de zorg die hij/zij nodig heeft. 4. Iedereen bewoont zelfstandig een eigen appartement; De appartementen, in Beneden-Leeuwen, zijn geclusterd in een rustige, sociaal veilige woonomgeving, waar gebruik kan worden gemaakt van voorzieningen als winkels en openbaar vervoer. Tevens beschikt het complex over gemeenschappelijke voorzieningen zoals huiskamer, keuken, hal en terras. In deze ruimte kan er eventueel gekookt en/of gegeten worden en vinden er gezamenlijke activiteiten plaats. 5. Omdat veel jongeren uit de doelgroep financieel afhankelijk zijn van een uitkering zoals Wajong, streven we naar wonen met huurtoeslag zodat de woonlasten betaalbaar blijven. 6. Waar je als ouder(s) niet van alles hoeft te regelen wanneer je een weekend er op uit wilt of op vakantie kunt gaan met de wetenschap dat je zoon of dochter een eigen plek heeft en in goede handen is. 7. Waar je als ouder kunt meehelpen aan het vormgeven van deze ideale woonvoorziening, maar je tot niets verplicht bent.

5

6 ZORG en WOnen Zorg; Doel van het wooninitiatief is om de bewoners in staat te stellen om een zo zelfstandig mogelijk eigen leven te leiden. Als we naar de toekomst van onze bewoners kijken, beseffen we echter dat de stoornis in het autismespectrum het voor hen niet mogelijk maakt om volledig zelfstandig te wonen. Door het realiseren van dit wooninitiatief willen we voor hen een eigen plek (appartement) creëren waar ze een veilig, vertrouwd en geborgen (t)huis zullen vinden. Dit zal alleen mogelijk zijn als de bewoners voldoende en op maat gesneden woonbegeleiding en aanvullende ondersteuning krijgen. Begeleiding; Voor iedere bewoner zal een persoonlijk begeleidingsplan in samenspraak met bewoners, ouders en begeleiders worden opgesteld en jaarlijks worden geëvalueerd en indien nodig worden bijgesteld. Het begeleidingsklimaat zal gebaseerd moeten worden op respectvolle omgang met de bewoners. Het is van belang dat de begeleiding de eigen waarde en normen op de achtergrond houdt. De bewoner(s) moeten kunnen zijn en blijven wie hij/zij is, maar de bewoner(s) moeten naar de begeleiding en medebewoners ook respectvol kunnen reageren. betaalbaar Wonen; Gewoon waar het kan, bijzonder waar het nodig is. Wonen betekent in de eerste plaats een thuis hebben. Een omgeving waar men zich op zijn gemak en veilig voelt, waar hij/zij gelukkig is, geaccepteerd en gewaardeerd wordt en waar tevens de mogelijkheden zijn voor verdere ontwikkeling. iedere bewoner binnen WiFinn heeft een eigen appartement met alle voorzieningen zoals een zitkamer met keukenblok, aparte slaapkamer, douche ruimte met toilet en een berging. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes waarin men elkaar kan ontmoeten en waarbinnen sociale activiteiten plaatsvinden. Verder moet het mogelijk zijn een huisdier te hou-

7 den. Omdat veel bewoners financieel afhankelijk zijn van een uitkering, zoals Wajong, is wonen met huurtoeslag een must. arbeid/dag en vrije tijd; Zinvolle arbeid/dag invulling heeft een belangrijke functie in het leven, het betekent zingeving, erbij horen, gewaardeerd worden. Tevens geeft het structuur aan het leven en de mogelijkheid vaardigheden en talenten te ontwikkelen en te onderhouden. Binnen WiFiNN verwachten we dat alle bewoners in een week volledige of gedeeltelijke arbeid/dag invulling hebben. Naast arbeid/dag invulling is het belangrijk voor de bewoners vrije tijd te hebben. Vrije tijd die ze mogen en kunnen besteden zoals zij dat willen.

8 het verhaal achter WiFinn Ik (Twan) ben geboren op 28 november 2000 samen met mijn tweelingzus Inge. Ik woon eigenlijk in Dreumel, samen met mijn ouders, mijn 2 zussen en mijn grote vriend Finn. Ik denk terug aan ongeveer 4/5 jaar geleden: Ik woonde thuis, samen met mij ouders en twee zussen en ik had een leuk leventje. Maar dit liep niet goed, ik had heel vaak woede-uitbarstingen waarbij ik hard te keer ging. Ik wist niet meer wat ik deed en deed dingen waarvan ik niet wist dat ik ze durfde. Na heel veel onderzoeken, testen en therapieën, is er bij mij ADHD, Autisme en Gilles De La Tourette uitgekomen. Hier heb ik zelf nooit veel last van gehad, maar mijn omgeving wel! Mijn woede-uitbarstingen werden heviger, mijn onrust meer en thuis was ik niet meer de Twan die ik nu wil zijn. Toen ik 2 jaar geleden opgenomen werd op Herlaarhof, een behandelgroep. Was dit voor mij een soort van hoop, ik hoopte dat ik op deze groep dingen zou leren wat ik thuis kon toepassen als het mis ging. Ik heb hier 1 jaar gezeten. Aan het eind van dat jaar was is bang om naar huis te gaan, bang om weer die Twan te worden die niets kon hebben. Eenmaal thuis liep het best lekker, maar zeker nog niet altijd. Ik bleef mijn best doen. Maar het lukte me niet. Ik ben nu terecht gekomen op een woongroep in Rosmalen, waar ook mijn school zit. Op deze groep mag je jezelf zijn, druk doen wanneer dat nodig is en je nergens voor hoeft te schamen. Dit is voor mij zo n opluchting. Maar ik wil niets liever dan gewoon thuis wonen. Ik weet dat dat niet meer lukt, maar laat mij dan dichter bij huis wonen dacht ik. Zodat ik dichter bij mijn ouders ben, mijn zussen en mijn hond Finn. Toen papa dit begreep, is hij begonnen met het opzetten van Wooninitiatief Finn. Wat in Beneden-Leeuwen gevestigd moet worden. Het doel om mij dichter bij (t) huis te laten wonen, maar zeker ook om ander kinderen dit ook te gunnen. Een plek waar je het fijn hebt en waar je mag zijn wie je bent! Dit wil ik heel graag! en vast en zeker nog

9 meer jongeren in West Maas en Waal en omstreken. U kunt de droom om een Wooninitiatief (Finn) op te zetten steunen, door uiteraard dit bericht te delen. Maar zeker ook om er eens over na te denken om samen met mijn vader de schouders eronder te zetten. Zodat Wooninitiatief Finn een goed thuis wordt voor mij en vele andere! (Dit artikel is geschreven en gepost op facebook door Twan Gerrits d.d. 21 mei 2017)

10 Land van maas en Waal

11 Beneden-Leeuwen, gemeente West Maas en Waal ligt binnen de stedenvierhoek Arnhem Nijmegen S-Hertogenbosch Utrecht. Zowel met de auto als het openbaar vervoer zijn deze steden makkelijk te bereiken. Beneden-Leeuwen is een levendige locatie. Je woont weg van de drukte; ruimte, natuur en alle vrijheid in een dorp waar je je welkom voelt. Beneden-Leeuwen kent een hoog voorzieningenniveau. Naast grote winkelketens als Hema, Jumbo, Lidl, Aldi, BCC en Action, zijn er ook veel detaillisten en horecagelegenheden. Er zijn tal van sportaccommodaties en clubs, ook het verenigingsleven is bloeiend en uitgebreid. Ieder jaar zijn er tal van evenementen zoals de Dijkensport en het Bourgondisch wandelen. Rust, groen en ruimte bepalen het karakter van Beneden-Leeuwen. Je kunt er eindeloos wandelen en fietsen, langs de rivier of door polders en bossen. Tevens ligt het waterrecreatiegebied De Gouden Ham met jachthavens binnen de gemeente. Wat een kwaliteiten om je elke dag heerlijk vrij te voelen en te genieten!

12 JaCKY GeRRIts, FInn een puppy met een missie! opgeleid te worden tot Autisme geleidenhond De naam Wooninitiatief Finn (WiFinn) is gekozen omdat Finn als puppy van 8 weken bij ons is komen wonen met als doel opgeleid te worden tot Autisme Geleidehond voor onze zoon.

dit is WiFinn ouderinitiatief

dit is WiFinn ouderinitiatief dit is WiFinn ouderinitiatief Mensen met autisme of een andere beperking hebben het niet altijd makkelijk in de huidige maatschappij. Door andere waarneming van hun omgeving en het tekort in sociaal functioneren

Nadere informatie

Visie op Zorg JOVO Veldhoven Augustus 2016

Visie op Zorg JOVO Veldhoven Augustus 2016 Visie op Zorg JOVO Veldhoven Augustus 2016 Binnen Ouderinitiatief JOVO wordt gestreefd naar het realiseren van een woonproject voor jongvolwassenen (verder bewoners genoemd) met een stoornis in het autismespectrum

Nadere informatie

ANBI-beleidsplan Januari Inleiding

ANBI-beleidsplan Januari Inleiding ANBI-beleidsplan Januari 2017 Inleiding Voor u treft u het beleidsplan van 2017. De Stichting Uniek is opgericht op 17 juli 2015. Het komende jaar staat onder andere in het teken om de Stichting organisatorisch

Nadere informatie

ANBI-beleidsplan Zorgstichting Woongroep De Vlinder

ANBI-beleidsplan Zorgstichting Woongroep De Vlinder ANBI-beleidsplan Zorgstichting Woongroep De Vlinder Inhoudsopgave 1. naam van de instelling 2. RSIN/fiscaal nummer 3. contactgegevens 4. doelstelling 5. beleidsplan 6. bestuurssamenstelling 7. beloningsbeleid

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Binnenrijk.

Binnenrijk. Binnenrijk www.pleyade.nl Van een kort praatje tot een diepgaand gesprek; Pleyade koestert ieder contact. Welkom bij Binnenrijk, welkom bij Pleyade Bij Binnenrijk bieden we liefdevolle zorg aan ouderen

Nadere informatie

wonen dagbesteding vrije tijd

wonen dagbesteding vrije tijd wonen dagbesteding vrije tijd Sommige mensen, jong of oud, hebben wat meer hulp nodig in het dagelijkse leven dan anderen. Voor hen is meedoen aan sociale activiteiten, werken of zelfstandig wonen niet

Nadere informatie

WoonInitiatief Waalre Visie op zorg en begeleiding

WoonInitiatief Waalre Visie op zorg en begeleiding WoonInitiatief Waalre Visie op zorg en begeleiding Pagina 1 van 15 1. Inleiding... 3 2. Uitgangspunten in de visie op zorg... 4 2.1. Doelstelling van het Wooninitiatief Waalre... 4 2.2. Visie op zelfstandig

Nadere informatie

DOELGROEP BESCHRIJVING STICHTING WIFINN

DOELGROEP BESCHRIJVING STICHTING WIFINN DOELGROEP BESCHRIJVING STICHTING WIFINN Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Inleiding... 3 2 Doelgroep... 3 3 Indicaties... 4 4 Uitsluitingscriteria... 4 2 1 Inleiding Een eigen plek voor uw kind waar hij/zij

Nadere informatie

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk Angela is hier gelukkig. Wij dus ook. Hannie, moeder groeien geluk van 1 GROEIEN VAN GELUK Vakantiefoto s kijken met Rob, met Alex een boekje lezen op de bank, samen met Jeroen naar de sportschool. Al

Nadere informatie

Lobede.

Lobede. Lobede www.pleyade.nl Samen eropuit. Bij Pleyade koesteren we ieder contact. Welkom bij Lobede, welkom bij Pleyade Bij Lobede bieden we liefdevolle zorg aan ouderen met en zonder een specifieke zorgbehoefte.

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Lopik Een lief E dev en lief ol thuis v dev oor mensen met een v ol thuis v erstandelijke beper oor mensen met een v king

Lopik Een lief E dev en lief ol thuis v dev oor mensen met een v ol thuis v erstandelijke beper oor mensen met een v king Lopik Een liefdevol thuis voor mensen met een verstandelijke beperking Een mooie en gezellige plek waar je mag zijn wie je bent Een zo gewoon mogelijk thuis In ons Thomashuis is er plek voor 9 mensen met

Nadere informatie

Fijn- en kleinschalig wonen met een beperking

Fijn- en kleinschalig wonen met een beperking Logeren & opvang Individuele begeleiding Wonen Dagbesteding Wonen Fijn- en kleinschalig wonen met een beperking Cemgil is al vanaf het begin begeleider bij het Prader Willi wooninitiatief en trots op André

Nadere informatie

Thuis en vertrouwd in Westerpoort

Thuis en vertrouwd in Westerpoort Thuis en vertrouwd in Westerpoort WESTERPOORT IEDEREEN KOMT OP ZIJN GEMAK ONTBIJTEN IN DE HUIS KAMER. HEEL ONTSPANNEN. Een thuisgevoel. Dat willen we u graag geven als u bij ons woont. Westerpoort is ingericht

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Mienskip in Van Harenshuus

Mienskip in Van Harenshuus Mienskip in Van Harenshuus VAN HARENSHUUS HET OPHALEN VAN HERINNERINGEN ZORGT ERVOOR DAT MENSEN ZICH NUTTIG EN ERKEND VOELEN. DAT IS BELANGRIJK ALS JE DOOR DEMENTIE NIETS MEER VAN HET HIER EN NU HERKENT.

Nadere informatie

Beleidsplan. Contact. Inhoud. 1 Inleiding. 1. Inleiding 2. Missie/visie 3. Doelstelling 4. Strategie 5. Organisatie 6. Financiën

Beleidsplan. Contact. Inhoud. 1 Inleiding. 1. Inleiding 2. Missie/visie 3. Doelstelling 4. Strategie 5. Organisatie 6. Financiën Beleidsplan Contact Stichting Vlinderduin p/a Steenweg 8 4328 RL Burgh-Haamstede KvK-nummer: 68339054 Rek.nr.: NL69 RABO 0317715232 www.vlinderduin.nl info@vlinderduin.nl Inhoud 1. Inleiding 2. Missie/visie

Nadere informatie

Beleidsplan Fundament

Beleidsplan Fundament Beleidsplan Fundament 2015-2017 1 Inleiding Stichting Wooninitiatief Fundament, hierna Fundament genoemd, is een ouderinitiatief, dat is opgericht door een aantal ouders om woonruimte voor 14 bewoners

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Hof van Batenstein Hof van Batenstein, dicht bij u in de buurt In Vianen kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis zijn of in Hof van Batenstein, in uw eigen

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Samen herinneringen ophalen. koester het contact Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar u zich prettig voelt.

Nadere informatie

Dat is mensenwerk. Wonen met ondersteuning en zorg bij Reinaerde. Voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Ambulante Begeleiding

Dat is mensenwerk. Wonen met ondersteuning en zorg bij Reinaerde. Voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Ambulante Begeleiding REINAERDE Dat is mensenwerk 1 met ondersteuning en zorg bij Reinaerde Voor volwassenen met een verstandelijke beperking Ambulante Begeleiding Op zoek naar een woning Individueel met begeleiding in de buurt

Nadere informatie

Inhoud VISIE OP ZORG. KVK : Geregistreerde ANBI status IBAN: NL49RABO : :

Inhoud VISIE OP ZORG. KVK : Geregistreerde ANBI status IBAN: NL49RABO :   : Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Zorgverlener... 3 3 Visie op zorg... 4 3.1 Mensvisie... 4 3.2 Visie op zorg en welzijn... 5 3.3 De regie ligt bij de cliënt... 5 3.4 Rol van de zorgaanbieder... 6 3.5 Verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Inhoud VISIE OP ZORG. KVK : Geregistreerde ANBI status IBAN: NL49RABO : :

Inhoud VISIE OP ZORG. KVK : Geregistreerde ANBI status IBAN: NL49RABO :   : Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Zorgverlener... 3 3 Visie op zorg... 4 3.1 Mensvisie... 4 3.2 Visie op zorg en welzijn... 5 3.3 De regie ligt bij de cliënt... 6 3.4 Rol van de zorgaanbieder De zorgaanbieder

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Hoi allemaal, Groetjes, Kim

Hoi allemaal, Groetjes, Kim Even voorstellen Ik heet Harjon van den Poll, ben 38 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen. Ik ben creatief, ondernemend, sociaal en sportief. Mijn passie is om mensen te laten ervaren wat ze willen

Nadere informatie

Thuvine.

Thuvine. Thuvine www.pleyade.nl Van een kort praatje tot een diepgaand gesprek; Pleyade koestert ieder contact. Welkom bij Thuvine, welkom bij Pleyade Bij Thuvine bieden we liefdevolle zorg en ondersteuning aan

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Mill - Sint Hubert en gemeente Sint Anthonis. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Mill - Sint Hubert en gemeente Sint Anthonis. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Mill - Sint Hubert en gemeente Sint Anthonis Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners.

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving,

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Cuijk. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Cuijk. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Cuijk Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Aannamebeleid Kandidaat-bewoners WiFinn

Aannamebeleid Kandidaat-bewoners WiFinn Aannamebeleid Kandidaat-bewoners WiFinn Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Toelating... 4 2.1 Bewonersprofiel... 5 2.2 Toelatingscommissie... 5 2.3 Toelatingscriteria... 6 3. Stappenplan... 7 4. Bijlage

Nadere informatie

Verpleeghuis. Oudshoorn

Verpleeghuis. Oudshoorn Verpleeghuis Oudshoorn Onze visie We willen allemaal graag gezond en vitaal ouder worden. Maar dat hebben we niet altijd zelf in de hand. Soms stelt het leven ons onverwacht voor moeilijkheden en hebben

Nadere informatie

Jouw thuis vind je bij Daelzicht

Jouw thuis vind je bij Daelzicht Jouw thuis vind je bij Daelzicht Kijk voor de mogelijkheden en het complete woningaanbod op onze nieuwe woonsite www.daelzicht.nl/wonen en zoek de woning die bij jou past. Kennismaken met wonen Wonen bij

Nadere informatie

Kleinschalig wonen voor jongeren met een autisme spectrum stoornis (ass) in Oldenzaal. Projectplan ============

Kleinschalig wonen voor jongeren met een autisme spectrum stoornis (ass) in Oldenzaal. Projectplan ============ Concept met vragen Kleinschalig wonen voor jongeren met een autisme spectrum stoornis (ass) in Oldenzaal. Projectplan ============ 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. De bewoners 4.Zorgbehoefte en zorgverlening:

Nadere informatie

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Voelt beter Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Zorgcentrum Aldenhorst in Mill ligt aan de rand van de dorpskern en biedt een

Nadere informatie

1-1 VISIE OP MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING

1-1 VISIE OP MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING In deze zorgvisie willen wij - als ouders van toekomstige bewoners van het woonproject- onze wensen en verwachtingen beschrijven in de vorm van de volgende zorgvisie. HOOFDSTUK 1 VISIE OP ZORG In dit hoofdstuk

Nadere informatie

De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl

De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl Een fijne woning in een vertrouwde en veilige omgeving Inhoudsopgave Welkom in De Gaarden Een buurt met

Nadere informatie

Wonen en leven zoals u dat wenst

Wonen en leven zoals u dat wenst Wonen en leven zoals u dat wenst Veilig oud worden in uw nieuwe thuis, omringd door liefdevolle mensen Uw levensgeluk: onze missie Wij vinden dat zorg voor ouderen met een dementie anders moet en kan.

Nadere informatie

Verhuurbrochure. Nieuwbouw in Oosterbeek 14 ruime appartementen aan de Munninghofflaan

Verhuurbrochure. Nieuwbouw in Oosterbeek 14 ruime appartementen aan de Munninghofflaan Verhuurbrochure Nieuwbouw in Oosterbeek 14 ruime appartementen aan de Munninghofflaan Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Algemene informatie Wonen in het groen 3 Het appartement 3 Veilig gevoel 3 Isolatie en

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Elke week leest mevrouw Vervoort de weekbladen in de lounge van Transwijk. Met een kopje koffie erbij, is dat een echt ontspannen

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar je je prettig voelt. Waar de omgeving bekend is. En vertrouwd, met wat

Nadere informatie

Kijk mee en maak het mee. Onze toekomst: Maasduinen, hoe mooi het gaat worden.

Kijk mee en maak het mee. Onze toekomst: Maasduinen, hoe mooi het gaat worden. Kijk mee en maak het mee. Onze toekomst: Maasduinen, hoe mooi het gaat worden. Hier denken we aan. Zo zien we de toekomst van Maasduinen. Met dit boekje vertellen we waar we de komende jaren aan willen

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN &Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN & & VOLWASSENEN Ondersteuning voor mensen met een beperking Heb je een beperking of heeft je zoon of dochter een beperking? Dan is wat ondersteuning soms erg welkom. Ons Tweede

Nadere informatie

interieursuggestie Kleine Wiel 28 Beneden-Leeuwen Appartement

interieursuggestie Kleine Wiel 28 Beneden-Leeuwen Appartement interieursuggestie Kleine Wiel 28 Beneden-Leeuwen Appartement Beneden-Leeuwen een dijk van een dorp! Beneden-Leeuwen is één van de 8 kerkdorpen die samen de Gelderse gemeente West Maas en Waal vormen.

Nadere informatie

Zelfstandig wonen, maar niet alleen?

Zelfstandig wonen, maar niet alleen? Schrijf in voor een woning ng in Het Ouden Huis _ H Zelfstandig wonen, maar niet alleen? Als oudere zelfstandig wonen in een betaalbare huurwoning en je dagelijks leven zelf bepalen, met zorg en aandacht

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht De lounge van restaurant Het Goede van Zuylenstede is een gezellig ontmoetings punt. Mevrouw Achterberg komt er graag. Welkom bij

Nadere informatie

WONEN IN Wiemersheerd Loppersum

WONEN IN Wiemersheerd Loppersum WONEN IN Wiemersheerd Loppersum Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Eldenstaete. www.pleyade.nl

Eldenstaete. www.pleyade.nl Eldenstaete www.pleyade.nl Welkom op Eldenstaete Op Eldenstaete bieden we verpleeghuiszorg in een kleinschalige woonomgeving voor mensen met Alzheimer, een andere vorm van dementie of hersenletsel. Beschermd

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

Beleidsplan. Telefoon: +31 (0) Postadres: Beetke van Rasquertstraat JB Leek

Beleidsplan.  Telefoon: +31 (0) Postadres: Beetke van Rasquertstraat JB Leek Beleidsplan E-mail: info@waardigwonen.nl Website: www.waardigwonen.nl Telefoon: +31 (0)6 292 165 68 Postadres: Beetke van Rasquertstraat 61 9351 JB Leek KvK-nummer: 66882370 RISN: 856738712 Bankrekening

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen Valkenaerhof Valkenaerhof 1 t/m 36 Ruime driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Nijmegen Nijmegen is een sfeervolle historische stad vol waardevolle monumenten en voorzien van een prachtige omgeving.

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2018

Beleidsplan 2014-2018 Beleidsplan 2014-2018 (versie 20 oktober 2014) INLEIDING Wooninitiatief Plu-S is een stichting waarvan het bestuur wordt gevormd door ouders of de wettelijke vertegenwoordigers van mensen met een beperking.

Nadere informatie

WenWearde Dienstverlening voor senioren

WenWearde Dienstverlening voor senioren Meer informatie Voor meer informatie over wat Meriant u kan bieden, kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. G010-04-11 Meriant Locatie WenWearde Ericalaan 22 8411 VK

Nadere informatie

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus Comfortabel en vertrouwd in Erasmus ERASMUS ACCORDEON SPELEN IS ZO N MOOIE AFLEIDING. ONLANGS IS MIJN MAN OVERLEDEN EN DAT IS MOEILIJK. Goede zorg, veiligheid en zoveel mogelijk zelfstandigheid, terwijl

Nadere informatie

Een nieuw thuis voor mensen met dementie -

Een nieuw thuis voor mensen met dementie - Een nieuw thuis voor mensen met dementie Vivium Zorggroep Een nieuw thuis voor mensen met dementie In deze bijzondere fotoserie maakt u kennis met familieleden en bewoners van de Vivium woonlocaties voor

Nadere informatie

WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn

WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen waardoor

Nadere informatie

Wonenbij SDW. SDW ondersteunt mensen met een handicap.

Wonenbij SDW. SDW ondersteunt mensen met een handicap. Wonenbij SDW SDW ondersteunt mensen met een handicap. Wat kan SDW voor u betekenen? Iedereen in West-Brabant met een verstandelijke beperking kan terecht bij SDW voor ondersteuning op het gebied van wonen,

Nadere informatie

Eldenstaete.

Eldenstaete. Eldenstaete www.pleyade.nl Welkom op Eldenstaete Samen er op uit. koester het contact Op Eldenstaete bieden we liefdevolle zorg in een kleinschalige woonomgeving voor mensen met Alzheimer, een andere vorm

Nadere informatie

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Mevrouw Van Vliet woont in een zorgwoning van Vecht en IJssel, in woonzorg centrum Zuylenstede. Met haar vriendinnen drinkt ze als vanouds

Nadere informatie

Dorps wonen in de stad

Dorps wonen in de stad Dorps wonen in de stad 16 luxe appartementen Luxe wonen aan het groen In het compleet vernieuwde Boswinkel Oost in Enschede komt een kleinschalig appartementencomplex met 16 luxe appartementen. De appartementen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Een spannend weekend met de toekomstige WoonMeerders bij het korps Commando s in Waspik

Nieuwsbrief 12. Een spannend weekend met de toekomstige WoonMeerders bij het korps Commando s in Waspik Stichting WoonMere Nieuwsbrief 12 Het weekendje met de Korps Commando s Wat ik in de vorige nieuwsbrief al vertelde, zijn alle toekomstige bewoners van WoonMere in het weekend van 15, 16 en 17 mei met

Nadere informatie

Passend Vertrouwd Dichtbij. Even voorstellen: Syndion

Passend Vertrouwd Dichtbij. Even voorstellen: Syndion Passend Vertrouwd Dichtbij Even voorstellen: Syndion Passend Vertrouwd Dichtbij Syndion ondersteunt mensen met een handicap; volwassenen en kinderen met een lichamelijke, verstandelijke, zintuiglijke of

Nadere informatie

Stichting De Bastide. Programma van Eisen. Versie 1.1. Corné Simons. april 2008

Stichting De Bastide. Programma van Eisen. Versie 1.1. Corné Simons. april 2008 Stichting De Bastide Programma van Eisen Versie 1.1 Corné Simons 08 april 2008 Inleiding Dit is het Programma van Eisen dat de Stichting De Bastide Eindhoven hanteert met uitgangspunten voor de gewenste

Nadere informatie

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Bij de dierenweide van Ewoud is altijd wat te zien, voor jong en oud. Heerlijk genieten van de dieren en de mensen om je heen. Welkom bij Vecht

Nadere informatie

BELEIDSPLAN: Visie op zorg;

BELEIDSPLAN: Visie op zorg; Stichting Samen toch apart Arnold van Rodelaan 65 5527 BS Hapert 0497-843196 Email: Info@Samentochapart.nl Website: www.samentochapart.nl KvK Eindhoven: 17203470 Rabobank Reusel: 12.12.05.991 BELEIDSPLAN:

Nadere informatie

Onze droom Een eigen woning. Woongroep/ Stichting De Toekomst

Onze droom Een eigen woning. Woongroep/ Stichting De Toekomst Onze droom Een eigen woning Woongroep/ Stichting De Toekomst Bewoners De Toekomst Wie zijn de bewoners van De Toekomst 11 jong volwassen verstandelijke meiden met al dan niet een andere beperking/ ziekte

Nadere informatie

Subenhara.

Subenhara. Subenhara www.pleyade.nl Van een kort praatje tot een diepgaand gesprek; Pleyade koestert ieder contact. Welkom bij Subenhara, welkom bij Pleyade Bij Subenhara bieden we liefdevolle zorg en ondersteuning

Nadere informatie

Wonen in Parc Drieën-Huysen

Wonen in Parc Drieën-Huysen Wonen in Parc Drieën-Huysen 1 Wonen in Parc Drieën-Huijsen Nieuw verpleeghuis In het vierde kwartaal 2017 is het zover; vanaf dan kan het nieuwe verpleeghuis op Parc Drieën-Huysen worden bewoond. In dit

Nadere informatie

Passend Vertrouwd Dichtbij. Maak kennis met. Syndion

Passend Vertrouwd Dichtbij. Maak kennis met. Syndion Passend Vertrouwd Dichtbij Maak kennis met Syndion Dat het gewoon is dat ik er ben Syndion ondersteunt mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap: kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Nadere informatie

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P carintreggeland huis Dokter Eekmanhof DENEKAMP Veilig thuis in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag een woning met op een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd terras?

Nadere informatie

Veilig en prettig wonen in een groene omgeving. Eikenhorst. Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking

Veilig en prettig wonen in een groene omgeving. Eikenhorst. Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking Veilig en prettig wonen in een groene omgeving Eikenhorst Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking Van harte welkom in Eikenhorst, woonzorglocatie voor beschermd wonen op Park

Nadere informatie

Waar staat onze woongroep voor?

Waar staat onze woongroep voor? Waar staat onze woongroep voor? Magnolia is een vooruitstrevende woongroep, gericht op de toekomst. Comfortabel wonen en leven met respect voor elkaar staat voorop. De bewoners bepalen door regelmatig

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting AVE

Beleidsplan Stichting AVE Beleidsplan 2014-2017 Stichting AVE Alleen dan wanneer zich de opgave van de ganse gemeenschap in de ziel van het individu spiegelt, zal elkeen in zijn initiatief aangespoord worden en zal zijn kracht

Nadere informatie

Gewoon meedoen! www.estinea.nl

Gewoon meedoen! www.estinea.nl Gewoon meedoen! Hoe wil jij meedoen? Dat vragen we aan iedereen die bij Estinea komt voor ondersteuning bij wonen, werken of leren. Meedoen in de samenleving - op je eigen niveau en je eigen manier - levert

Nadere informatie

Gemeente Beesel en haar inwoners presenteren: Blij in Beesel, vandaag, morgen en overmorgen

Gemeente Beesel en haar inwoners presenteren: Blij in Beesel, vandaag, morgen en overmorgen Gemeente Beesel en haar inwoners presenteren: Blij in Beesel, vandaag, morgen en overmorgen Visie Blij in Beesel, vandaag, morgen en overmorgen Een visie die van u is; die het (toekomst)beeld van inwoners

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: De strategische koers

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: De strategische koers Een uitgave van Careander - 1 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: De strategische koers VAN DE BESTUURDER: Aan de slag Careander heeft een nieuwe visie. We hebben de visie opgeschreven, hier staat in hoe

Nadere informatie

Eldenstaete. www.pleyade.nl

Eldenstaete. www.pleyade.nl Eldenstaete www.pleyade.nl Welkom op Eldenstaete Op Eldenstaete bieden we verpleeghuiszorg in een kleinschalige woonomgeving voor mensen met Alzheimer, een andere vorm van dementie of hersenletsel. Beschermd

Nadere informatie

MISSIE & VISIE STICHTING WIFINN

MISSIE & VISIE STICHTING WIFINN MISSIE & VISIE STICHTING WIFINN Inhoudsopgave 1 Missie... 3 2 Visie... 4 2.1 Uitgangspunten... 4 2.2 Waar wij voor staan... 4 3 Kernwaarden... 5 2 WONEN KUNNEN WE SAMEN! 1 Missie Gewoon waar kan, bijzonder

Nadere informatie

Victoria Regiadreef 70 c Utrecht Overvecht. 9 appartementen.

Victoria Regiadreef 70 c Utrecht Overvecht. 9 appartementen. Victoria Regiadreef 70 c Utrecht Overvecht. 9 appartementen. Verhuurder: SSH (Stichting Studenten Huisvesting) Zorgaanbieder: Reinaerde Algemene informatie: De woningen, nabij winkelcentrum 'De Klop',

Nadere informatie

Visie en uitgangspunten Kleinschalig Wonen RijnWaal Zorggroep

Visie en uitgangspunten Kleinschalig Wonen RijnWaal Zorggroep Visie en uitgangspunten Kleinschalig Wonen RijnWaal Zorggroep See Me: Wat zien jullie, zusters, wat zien jullie? Denken jullie, als jullie naar mij kijken, Een humeurige oude vrouw, niet goed bij haar

Nadere informatie

Weet wat je kan. Je laten horen

Weet wat je kan. Je laten horen Weet wat je kan Je laten horen Jij bent er ook nog Hoofdstuk 7 gaat over vertellen wat je moeilijk vindt. Onderwerpen in dit hoofdstuk: Stripje: Jij bent er ook nog. blz 2 Je laten horen. blz 3 Moeite

Nadere informatie

Enkele reis Europa Enkele reis Europa.indd 3 Enkele reis Europa.indd : :19

Enkele reis Europa Enkele reis Europa.indd 3 Enkele reis Europa.indd : :19 Enkele reis Europa Ali (27 jaar): In Irak zou niet meer Naam: Ali Leeftijd: 27 jaar Komt uit: Irak Woont in België: 3,5 jaar Ik ben kunstenaar. Ik maak kalligrafieën. Dat zijn teksten met mooi versierde

Nadere informatie

EEN EIGEN PLEK VOOR UW KIND WAAR HIJ/ZIJ ZICHZELF KAN/MAG ZIJN, ZICH VEILIG EN THUIS VOELT EN WAAR TEVENS MOGELIJKHEDEN ZIJN VOOR VERDERE

EEN EIGEN PLEK VOOR UW KIND WAAR HIJ/ZIJ ZICHZELF KAN/MAG ZIJN, ZICH VEILIG EN THUIS VOELT EN WAAR TEVENS MOGELIJKHEDEN ZIJN VOOR VERDERE EEN EIGEN PLEK VOOR UW KIND WAAR HIJ/ZIJ ZICHZELF KAN/MAG ZIJN, ZICH VEILIG EN THUIS VOELT EN WAAR TEVENS MOGELIJKHEDEN ZIJN VOOR VERDERE ONTWIKKELINGEN Beleidsplan 2017-2020 Stichting WiFiNN Wooninitiatief

Nadere informatie

1. Luisteren. 2. Luisteren

1. Luisteren. 2. Luisteren 1. Luisteren Lees eerst de zinnen 1 t/m 5. 1. Maria komt uit het zuiden van Brazilië. 2. Maria heeft twee zussen en een broer. 3. De vriendin van Maria heet Jaap. 4. Den Haag ligt in de provincie Zuid-Holland.

Nadere informatie

Een eerste kennismaking met. Thomashuis Posterholt

Een eerste kennismaking met. Thomashuis Posterholt Een eerste kennismaking met Thomashuis Posterholt Wij bieden de aandacht en begeleiding die de klanten nodig hebben Even voorstellen Wij zijn Tineke en Michael Sira, de zorgondernemers van Thomashuis Posterholt.

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet

Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet Westerstein biedt professionele, liefdevolle zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Nadere informatie

Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking. Maak kennis met... S n i. D s.

Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking. Maak kennis met... S n i. D s. Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking Maak kennis met... S n i. D s. Visie en kernwaarden Een eigen leven leiden Onze kernwaarden: Zeggenschap. Verbindend. Maatwerk, met lef! Kansen

Nadere informatie

Laurens De Elf Ranken

Laurens De Elf Ranken Laurens De Elf Ranken Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Modern gebouw met een levendige sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Elf Ranken Levendige locatie in Carnisselande Laurens

Nadere informatie

voor jongeren Stap voor stap zelfstandig Wat betekent beschermd en begeleid wonen bij RIBW AVV voor jou?

voor jongeren Stap voor stap zelfstandig Wat betekent beschermd en begeleid wonen bij RIBW AVV voor jou? voor jongeren Stap voor stap zelfstandig Wat betekent beschermd en begeleid wonen bij RIBW AVV voor jou? WAT JE IN DEZE BROCHURE LEEST 1 RIBW AVV in het kort 2 Zo gaan we met jou aan de slag 3 Training

Nadere informatie

Adres woning ; Heikant 6, Waterleidingstraat 2, Rosmalen

Adres woning ; Heikant 6, Waterleidingstraat 2, Rosmalen Woning profiel Adres woning ; Heikant 6, Waterleidingstraat 2, Rosmalen Leeftijd Bandbreedte doelgroep ZZP Volwassenen 7 Extreme zorgzwaarte Groepsgrootte Woontype 6 App individueel beschermd Groepswonen

Nadere informatie

Leekerweide. Wij hebben de woonvorm die jou past. www.leekerweide.nl

Leekerweide. Wij hebben de woonvorm die jou past. www.leekerweide.nl Leekerweide Wonen Wij hebben de woonvorm die jou past www.leekerweide.nl Inhoud Een eigen (t)huis 3 Wonen op maat 4 Wonen voor mensen met een ernstige 5 en/of meervoudige beperking Samen wonen met anderen

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie