AGENDA 13 t/m 17 maart Leuk leren week van Squla. 20 maart t/m 6 april schoolproject Kinderkunstweek: Kijk, zo zijn wij.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA 13 t/m 17 maart Leuk leren week van Squla. 20 maart t/m 6 april schoolproject Kinderkunstweek: Kijk, zo zijn wij."

Transcriptie

1 10 maart 2017 nummer 12 AGENDA 13 t/m 17 maart Leuk leren week van Squla woe 15 mrt juf Anoeska afwezig do 16 mrt juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 vrij 17 mrt juf Jeannette afwezig, meester Dave vervangt vrij 17 mrt gastles Liliane Fonds i.v.m. schoolactie Trekken aan de bel 20 maart t/m 6 april schoolproject Kinderkunstweek: Kijk, zo zijn wij. ma 20 mrt juf Nellie afwezig di 21 mrt juf Lian afwezig woe 22 mrt Actie Trekken aan de bel van Het Liliane Fonds woe 22 mrt Boomplantdag groep 8 vrij 24 mrt juf Mirjam afwezig vrij 24 mrt workshops Kipvis voor groep 7 en 8 vrij 24 mrt Jozefweetjes 13 woe 5 apr Studieochtend voor de groep 1 en 2 DIRECTIE Tijdens mijn eerste weken op de St. Jozefschool heb ik al heel wat ouders en leerlingen gesproken. Fijn dat zoveel van u mij al weet te vinden. Mocht u een vraag hebben of iets willen bespreken, loop dan gerust even binnen. Ik ben er op maandag, dinsdag, woensdag GROEP 1/2 en donderdag. U kunt mij ook mailen: avandennoort@prisma-scholen.nl. Kleuterpraat: Een deel van de ouders heeft een herinneringsbrief gekregen over het betalen van de ouderbijdrage. We hebben gemerkt GROEP dat 3 sommige brieven ten onrechte meegegeven zijn omdat de ouderbijdrage al wel betaald is. Hiervoor onze excuses! Mocht dit bij u ook het geval zijn, meld dit dan alstublieft GROEP bij Mirjam 4 of Anoeska. De nieuwe groep 5 is deze week GROEP goed van 5 start gegaan met drie klassenvergaderingen over wat voor groep zij willen zijn. Er zijn afspraken gemaakt over de klassenregels. Deze GROEP 6 regels gaan vooral over de sfeer in de klas en de manier waarop de kinderen met elkaar willen omgaan. Ook in de andere GROEP groepen 7 zullen we hier de komende tijd veel aandacht aan besteden. GROEP 8 De gemeente Vlissingen doet onderzoek naar het aantal kinderen met of zonder zwemdiploma binnen de gemeente. Onze school is gevraagd om hier aan deel te nemen en daarvoor zoeken we ouders die geïnterviewd willen worden over dit onderwerp. Het interview duurt zo n minuten. Wilt u meedoen? Meld dit dan alstublieft bij Anoeska.

2 JARIGEN 10 mrt juf Angelique groep 1/2A 14 mrt Thomas Kourtakis groep 5/6 15 mrt Julia Owiesek groep 3 17 mrt Sophie van der Hansz groep 7 18 mrt Kate Ordelman groep 1/2A 21 mrt Brian Meulmeester groep 5/6 We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. EVEN VOORSTELLEN Hallo allemaal, bij deze wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Arjan Meijer (36) en kom uit Zierikzee. Ik ben vader van een jong gezin met drie kinderen. Deze week ben ik begonnen in groep 5, waar ik tot de zomervakantie op donderdag en vrijdag zal werken. Vanaf 10 april zal daar ook de maandag bijkomen in groep 4. Ik ben al zo n 15 jaar werkzaam binnen het onderwijs en heb als langdurig invaller veel ervaring op mogen doen in verschillende vormen van onderwijs, van de allerkleinsten tot het volwassenonderwijs en van kleine dorpsschooltjes en grote stadsscholen tot speciaal onderwijs. Het afgelopen jaar werkte ik voor Scalda als docent inburgering en (taal)niveauverhoging en nu ben ik weer terug bij de leeftijdscategorie waarvoor ik ooit de leerkrachtenopleiding ben gaan doen. Ik heb er veel zin in om er samen met de kinderen een leuke en leerzame tijd van te gaan maken. Kleuterpraat: GROEP 1/2 Kleuter heeft vandaag voor het eerst een T-shirt aan met korte mouwen en komt trots melden: Dan kan je goed mijn sperke stiereballen zien!!!!! Studieochtend!! Noteert u vast in uw agenda: 5 april zijn alle kleuters vrij, de juffen hebben een studieochtend. 14 februari: Valentijnsdag, ook bij de kleuters

3 Gina heeft pas een liefzusje, Sofia, we hebben gezien hoe klein de vingertjes en voetjes waren. Gina mocht trakteren op lekkere Nijntjes met roze muisjes er aan.het was heel lekker mmmm! Gefeliciteerd papa en mama, van de kleuters. Ze heeft met turnen ook nog een medaille gekregen die ze hier trots laat zien aan de groep. VASTENACTIE Alle groepen hebben een presentatie gehad op woensdag 8 maart over het project van de Vastenactie van 2017 over El Salvador. We hopen dat veel kinderen geld willen verzamelen in hun spaardoosjes om de kinderen veilige speelplaatsen te geven en tuintjes waar ze groenten en fruit kunnen laten groeien. Verdere informatie kunt u lezen in de brief die is meegegaan of op de website van de Vastenactie. MAILART Op maandag 9 januari 2017 is het mailart project van start gegaan. Er doen 6 Alphascholen en 3 Prisma scholen mee aan dit project. Negen weken lang komt er steeds een ander paneel op school wat dan voor 1/9 deel gevuld mag worden door een groep van onze school. Daarna gaat het door naar een volgende school. Zo ontstaat er een verbinding tussen alle scholen. Na afloop zullen de panelen tentoongesteld worden. Na die negen weken start de kinderkunstweek. Op de foto de bijdrage van groep 1/2 B (in het midden)

4 CARNAVAL We hebben carnaval gevierd, eerst de pinguindans bij de tribune, daarna mochten we kiezen uit spelletjes spelen, schminken, clowns kleuren, opmaken met make up, nagels lakken, e.d. We waren leuk verkleed en hebben het prima naar ons zin gehad. Hier een korte impressie, er komen ook nog foto s van de optredens bij de tribune op de website van school. Jailynn was jarig en werd 6 jaar, zij mocht op de trommel van meester Dave slaan.

5 LEUK LEREN WEEK SQULA De allerleukste én leerzaamste week van het jaar komt eraan! Van 13 t/m 17 maart 2017 organiseert Squla voor de 7 e keer de Leuk Leren Week voor alle basisschoolklassen in Nederland. Dit jaar is dit wel een heel bijzondere week. Squla werkt namelijk samen met UNICEF en wij strijden samen met hen om ondervoeding terug te dringen. Dit betekent dat we tussen 13 en 17 maart niet alleen voor een leuke en leerzame week spelen, maar ook om andere kinderen een betere toekomst te bieden. Klassen die tijdens de Leuk Leren Week dagelijks een UNICEF-quiz én een Squla-quiz spelen, verdienen zakjes voedzame pindapasta. Aan het einde van de Leuk Leren Week doneert Squla het bedrag voor alle bij elkaar gespaarde zakjes pindapasta aan UNICEF. UNICEF deelt deze voedzame pindapasta uit aan kinderen met acute ondervoeding. We hopen met zijn allen zakjes bij elkaar te spelen! Wij doen mee en spelen met een aantal klassen een week lang 2 quizzen per dag!! Leren, spelen en gezond opgroeien: dat lukt alleen als je goed te eten krijgt. 16 miljoen kinderen zijn acuut ondervoed. UNICEF gaat ondervoeding tegen, zowel op lange termijn als bij acute ondervoeding. Acute ondervoeding wordt onder andere tegen gegaan met speciale voeding, zoals voedzame pindapasta. Deze voedzame pindapasta is ontzettend belangrijk. Ernstig ondervoede kinderen kunnen gemakkelijk overlijden aan ziektes als malaria, diarree en longontsteking. In voedzame pindapasta zitten alle essentiële voedingsstoffen die een kind nodig heeft om te herstellen en te groeien. Pindapasta is een gemakkelijke behandeling die moeders zelf aan hun kinderen kunnen geven. Na een behandeling van ongeveer acht weken kunnen ondervoede kinderen weer rustig overstappen op normale voedzame voeding. Het doel van de Leuk Leren Week? Minimaal zakjes voedzame pindapasta bij elkaar spelen! TREKKEN AAN DE BEL Op woensdag 22 maart 2017 vindt de jaarlijkse actie 'Wij trekken aan de bel' plaats. Op deze dag maken basisschoolleerlingen één minuut lang samen kabaal op het schoolplein met onder meer toeters en trommels. Wij zullen samen met de kinderen van De Ravenstein en Het Vlot om 11.55u verzamelen op het schoolplein bij Het Vlot. Om uur geeft een wethouder vervolgens het sein en maken wij samen heel veel herrie. Op deze manier vragen wij aandacht voor het recht op onderwijs van leeftijdgenootjes met een handicap in ontwikkelingslanden die niet naar school kunnen. Dat zijn meer dan 23 miljoen kinderen. Het Liliane Fonds maakt onderwijs mogelijk. Van de kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden gaat 90% niet naar school. Hoe dat komt? De school is te ver of niet toegankelijk voor hen. Ze worden geweigerd of weggestuurd. Leerkrachten willen of kunnen hen geen lesgeven. Speciaal lesmateriaal is er niet. Ouders schamen zich voor hun kind of hebben geen geld voor school.

6 Om kinderen met een handicap zich te laten ontwikkelen is onderwijs van groot belang. Daarvoor moeten scholen toegankelijk zijn. Het Lilianefonds investeert daarom in voorzieningen, leermiddelen en onderwijstraining. Elk jaar gaan ruim kinderen met hulp van het Liliane Fonds naar school. Vrijdag 17 maart krijgen alle kinderen een gastles over wat het Liliane Fonds doet en waarom. We hopen dat iedereen hierdoor goed begrijpt waarom we woensdag 22 maart samen kabaal maken op het schoolplein. GROEP 4 Wellicht heeft u het al gezien of gehoord dat groep 4 verhuisd is. De juffen zijn druk bezig geweest om de klas in te richten. We krijgen daar van andere scholen allemaal spullen voor. We missen nog wel een groot whiteboard. Heeft u er nog een beschikbaar, dan horen wij dit graag van u! We zijn ook gestart met een nieuwe methode: Alles in 1 voor groep 4. Ons project heet: Hoe werkt het? Dit project duurt 8 weken. Neem gerust eens een kijkje op de website van alles in 1 groep 4! GROEP 6 Deze week kwamen er een heleboel ouders, opa s of oma s en andere familieleden en vrienden langs in de groepen om te kijken hoe we de afgelopen periode hadden gewerkt aan het project Romeinen en Grieken en de Prehistorie. Tsjonge wat was het lekker druk. Geweldig dat velen deze belangstelling voor de groep toonden. Dank ervoor namens de leerlingen. Hieronder wat impressies van de tentoonstelling. En wij maakten dit allemaal! Groep 6

7 Muzeeum GROEP 7 Wij gingen woensdag 8 maart naar het MuZEEum in Vlissingen. We gingen met de fiets naar het MuZEEum en het regende hard. We gingen een speurtocht doen van Michiel de Ruyter. Er waren veel schilderijen, daar kon je bijvoorbeeld op het glas drukken en dan kwam er een filmpje op de grond of op het glas. Er was er ook een toren van 2 verdiepingen, de eerste verdieping kon je naar buiten maar het regende hard. Je kon ook nog hoger dan zat je in een soort hut. Er waren ook spelletjes bijv. knopen maken. Het was heel leuk op het laatste maakten we nog een paar leuke foto s met gekke hoedjes. We hebben ook een aantal VOC schepen gezien, dit paste goed bij ons thema van Alles-in-1. Gemaakt door Perla & S ophie Uit groep 7 De Jozefweetjes nr.13 kunt u verwachten op vrijdag 24 maart 2017 Natuurlijk kunt u ook via de website, school-app en onze Facebook-pagina op de hoogte blijven van alle weetjes.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN 20 januari 2017 nummer 9 AGENDA ma 23 jan vrij 27 jan ma 30 jan di 31 jan woe 1 febr vrij 3 febr wo 8 febr juf Nellie afwezig start project geschiedenis groepen 4/5, 5/6, 7 en 8 juf Jeannette afwezig juf

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

7 oktober 2016 nummer 3

7 oktober 2016 nummer 3 7 oktober 2016 nummer 3 AGENDA vrij 14 okt. voorleeswedstrijd groep 7 en 8 ma 17 okt. juf Nellie vrij ma 17 okt. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 di 18 okt. ouderraad vergadering vrij 21 okt.

Nadere informatie

11 november 2016 nummer 5 AGENDA

11 november 2016 nummer 5 AGENDA 11 november 2016 nummer 5 AGENDA Ook deze week zijn er voortgangsgesprekken. di 15 nov. Ouderraadvergadering di 15 nov. Sponsorloop Schoenendoosactie! do 17 nov. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

4 maart 2016 nummer 12 AGENDA

4 maart 2016 nummer 12 AGENDA 4 maart 2016 nummer 12 AGENDA Di. 8 mrt Atelier Do. 10 mrt trekken aan de bel Ma. 14 t/m 18 mrt Week van de Lentekriebels Do. 17 mrt. Vastenactiedoosjes worden naar de kerk gebracht Vrij 18 mrt. Jozefweetjes

Nadere informatie

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds AGENDA nr. 9 Dinsdag 17 januari GMR-vergadering Woensdag 25 januari MR-SR-vergadering Donderdag 26 januari nieuwsbrief 10 Vrijdag 27 januari studiedag: alle leerlingen vrij JARIG Moos Slingerland 15-01

Nadere informatie

10 juni 2016 nummer 18

10 juni 2016 nummer 18 10 juni 2016 nummer 18 woe 15 juni do 16 juni za 18 juni Studiemorgen groep 1 en 2, alle kleuters zijn deze ochtend vrij. juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Cruyff Court, finale in Eindhoven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 2017 OBS De Pipegaal Weer naar Iedereen nog een fijn toegewenst! school!!!!!! nieuw jaar In deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verlof juf Sietske Even voorstellen voorleesontbijt Filmweekend

Nadere informatie

25 november 2016 nummer 6 AGENDA

25 november 2016 nummer 6 AGENDA 25 november 2016 nummer 6 AGENDA ma 28 nov. do 1 dec. vrij 2 dec. do 8 dec. vrij 9 dec. juf Lian afwezig -juf Tamara studieverlof, meester Steve en juf Mirjam vervangen -groep 6, 7 en 8 surprise op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

1 april 2016 nummer 14 AGENDA

1 april 2016 nummer 14 AGENDA 1 april 2016 nummer 14 AGENDA ma 4 apr juf Tamara studieverlof di 5 apr Atelier dans voor groep 7 en 8 woe 6 apr Start Kinderkunstweek Schoolvoetbal voor jongensteam groep 7 en 8 do 7 apr project Ik (w)eet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. maart 2018

Nieuwsbrief. maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 In deze nieuwsbrief: - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - muziekproject en opening kunstuitleen - Bibliotheek Grote Markt - Kinder Kunst Week - Frans Naerebout site - ouderbijdrage

Nadere informatie

21 oktober 2016 nummer 4. AGENDA Herfstvakantie, 21 t/m 30 okt. Start schoolfruit, alle kinderen krijgen drie keer in de week fruit

21 oktober 2016 nummer 4. AGENDA Herfstvakantie, 21 t/m 30 okt. Start schoolfruit, alle kinderen krijgen drie keer in de week fruit 21 oktober 2016 nummer 4 zat 21 okt. Ma 7 nov AGENDA Herfstvakantie, 21 t/m 30 okt. Start schoolfruit, alle kinderen krijgen drie keer in de week fruit Vanaf maandag 31 oktober starten de voortgangsgesprekken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 10 maart Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Allereerst willen wij jullie bedanken voor de grote opkomst op de algemene ouderavond. De bijeenkomst van afgelopen dinsdag stond zoals afgesproken in het teken van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5 31 januari 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 5 Agenda 21 januari t/m 8 februari cito afname 8 februari studiedag 16 februari t/m 24 februari voorjaarsvakantie 8 8 februarifebruari studiedag Lang zullen

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Nummer 24 schooljaar 2014-2015 Verjaardagen leerlingen en juffen 3 maart Matthijs (7 jaar) - groep 3 4 maart Tim (5 jaar) - groep Lieveheersbeestjes 7 maart Ivy (8

Nadere informatie

Naar de basisschool. Informatieboekje groep 1 en 2

Naar de basisschool. Informatieboekje groep 1 en 2 Naar de basisschool Informatieboekje groep 1 en 2 O.B.S. t Swarte Meer De Blokken 22 7894 CL Zwartemeer Tel: 0591-390213 locatieleider@obs-swartemeer.nl De basisschool Meestal gaat een kind vlak na zijn

Nadere informatie

9641 LT Veendam Week 9,10,11,12 Judo op school voor de groepen 1/2a,b,c,d,4b, 6a, 7a, 7b, 8a, 8b

9641 LT Veendam Week 9,10,11,12 Judo op school voor de groepen 1/2a,b,c,d,4b, 6a, 7a, 7b, 8a, 8b Nieuwsbrief 23 02-03-2017 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 28 februari en 9 maart Rapportgesprekken groepen 1 t/m 7 Week 9,10,11,12

Nadere informatie

AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart.

AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart. Het Toermalijntje 19-02-2018 2017/2018 nummer 11 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart. Rapportgesprekken donderdag 8 maart

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

22 juli 2016 nummer 21 AGENDA

22 juli 2016 nummer 21 AGENDA 22 juli 2016 nummer 21 AGENDA ma 5 sept Eerste schooldag schooljaar 2016-2017 vrijdag 9 sept Jozefweetjes nr. 1 woe 21 sept Prismadag, alle leerlingen zijn deze dag vrij vrij 23 sept Jozefweetjes nr. 2

Nadere informatie

GROEP 1/2. Kleuterpraat:

GROEP 1/2. Kleuterpraat: GROEP 1/2 Kleuterpraat: DIRECTIE Staking (herhaling) Op donderdag 5 oktober 2017 zullen opnieuw vele basisscholen in Nederland deelnemen aan de staking. Ook de leerkrachten van de Sint Jozefschool en andere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Mei 2017 Kent u hem nog? Uw kind (straks) wel! Deze maand 15-18 mei Avond4daagse Do 25 mei Hemelvaartsdag (vrij) Vr 26 mei Vrij Wo 31 mei Schoolfotograaf Do 1 juni OJW-tentoonstelling Ma 5

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

9 januari 2015 nr. 9 AGENDA JARIGEN

9 januari 2015 nr. 9 AGENDA JARIGEN 9 januari 2015 nr. 9 AGENDA Dinsdag 13 januari Studiemiddag groepen 1,2,en 3, deze kinderen zijn om 12.00 uur vrij. Donderdag 15 januari 19.30u informatieavond Scheldemond dinsdag 16 januari juf Marije

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Op donderdag 22 maart is de Archipel personeelsdag. Op deze dag zijn alle kinderen vrij.

Op donderdag 22 maart is de Archipel personeelsdag. Op deze dag zijn alle kinderen vrij. Nieuwsbrief maart 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van maart. Leerlingen nieuws Vienna Leijnse, Pim Köther en Tamia van Gend worden in maart 4 jaar. Michelle Lamper is gestart in groep

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Maandinfo oktober 2016

Maandinfo oktober 2016 Admiraal de Ruyterweg 2 1931 VE Egmond aan Zee telefoonnummer 072-5061661 e-mail: info.driemaster@isobscholen.nl website: www.obsdriemaster.nl Maandinfo oktober 2016 Beste ouders/ verzorgers, De vorige

Nadere informatie

kerstviering/kerstdiner (let op! datum is veranderd) Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!!

kerstviering/kerstdiner (let op! datum is veranderd) Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!! 20 november 2015 nummer 6 AGENDA Vr 4 dec Wo 16 dec Sinterklaasfeest kerstviering/kerstdiner (let op! datum is veranderd) JARIGEN 21 nov Edmilson Francisco groep 3 21 nov Arda Özcan groep 5 25 nov Louise

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6 1 Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3 Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4 Dagprogramma Pagina 5 Klassenregels Pagina 6 Schooltijden Pagina 6 Met welke mensen krijg je te maken Pagina 6 Gedragsondersteuning

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Margedag. Nieuwe leerlingen. Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Margedag. Nieuwe leerlingen. Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018 Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Margedag Nieuwe leerlingen Leerling naar een andere school Gymnastiek Verhuizing Schoolfruit Verjaardagen januari Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

23 september 2016 nummer 2. AGENDA Deze week is het De week van de pauzehap voor groep 5 t/m 8.

23 september 2016 nummer 2. AGENDA Deze week is het De week van de pauzehap voor groep 5 t/m 8. 23 september 2016 nummer 2 AGENDA Deze week is het De week van de pauzehap voor groep 5 t/m 8. Dinsdag 27 september t/m donderdag 29 september 2016 zijn de kinderen van groep 8 op schoolkamp. Ook deze

Nadere informatie

Nieuwsflits 6 februari 2018

Nieuwsflits 6 februari 2018 Nieuwsflits 6 februari 2018 Van de leerlingen administratie Wij heten de volgende leerling en haar ouders van harte welkom in onze instroomgroep: Tara Ahmead en Anna Zant Wij wensen jullie en jullie ouders

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties Nieuwsflits 31 maart 2016 Kalender: Agenda: Zondag 3 april: Eerste Heilige Communie groep 4 Donderdag 7 april: Theoretisch verkeersexamen groep 7 Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei: Meivakantie Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 31-03-2017 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Beste ouders, U heeft vast gemerkt dat we deze weken gewerkt

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie Schooljaar 2015-2016 Datum: 23-10-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie oktober Maandag 2 november Weer naar school

Nadere informatie

18 december 2015 nummer 8 AGENDA JARIGEN

18 december 2015 nummer 8 AGENDA JARIGEN 18 december 2015 nummer 8 AGENDA ma 21 dec. t/m 3 jan.dec. kerstvakantie JARIGEN 20 dec Elvera Lenders groep 1/2A 23 dec Inass Elambari groep 3 24 dec Ashley Meulmeester groep 8 26 dec Luna Baltic groep

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog.

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog. Datum: 08-09-2017 VAN DE REDACTIE Beste ouders/verzorgers, Vandaag eindigt alweer de derde week van ons nieuwe schooljaar. Een schooljaar dat gestart is met een lach en een traan. Een lach vanwege een

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Maandag 16 t/m vrijdag 20 april 2018

Maandag 16 t/m vrijdag 20 april 2018 Maandag 16 t/m vrijdag 20 april 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld: Opera, kinderboerderij, gastlessen > Zaanse Zomerschool > Uitval meester Stephan > Ouderbijdrage Extra >

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 22 februari Zaterdag 23 februari

Nadere informatie

27 mei 2016 nummer 17 AGENDA. vrij 10 juni Jozefweetjes 18 woe 15 juni Studiemorgen groep 1 en 2, alle kleuters zijn deze ochtend vrij.

27 mei 2016 nummer 17 AGENDA. vrij 10 juni Jozefweetjes 18 woe 15 juni Studiemorgen groep 1 en 2, alle kleuters zijn deze ochtend vrij. 27 mei 2016 nummer 17 AGENDA vrij 3 juni Geen weerbaarheidles ma 6 juni Juf Tamara studieverlof di 7 juni Schoolfotograaf vrij 10 juni Jozefweetjes 18 woe 15 juni Studiemorgen groep 1 en 2, alle kleuters

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 13-04-2017 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Afsluiting techniekproject scholen Nagele Basisscholen Klimop

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf oproep gezinnen met meerdere kinderen op school > Start met Operajaar! > Een nieuw schooljaar

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie