Veilig en betrouwbaar. FUSEAL Sea Drain - het systeem voor zwart en grijs water in de scheepsbouw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veilig en betrouwbaar. FUSEAL Sea Drain - het systeem voor zwart en grijs water in de scheepsbouw"

Transcriptie

1 Veilig en betrouwbaar FUSEAL Sea Drain - het systeem voor zwart en grijs water in de scheepsbouw

2 Totaaloplossing voor afvoer en transport van afvalwater Certificering FUSEAL Sea Drain is gecertificeerd*) en goedgekeurd voor de scheepsbouw. FUSEAL Sea Drain, wat is het? FUSEAL is een compleet lichtgewicht kunststof afvoersysteem speciaal ontwikkeld voor o.a. transport van hoog corrosief afvalwater. Ook wel bekend als zwart en grijs water. FUSEAL Sea Drain is een vacuümbestendig leidingsysteem bedoeld voor drukloze systemen zoals afvalwaterinstallaties, toiletinstallaties en ontluchtingsinstallaties. FUSEAL Sea Drain leidingsystemen zijn beschikbaar in de maten 1 ½, 2, 3, 4 en 6. FUSEAL LD (grote diameters) is te verkrijgen in 8, 10 en 12. De schedule 40 buis is beschikbaar van 1 ½ Dankzij het onderhoudsvrije karakter, de eenvoudige installatie, brandveiligheid en bovenal de hoge corrosiebestendigheid, is FUSEAL Sea Drain een zeer veilige en betrouwbare afvoeroplossing aan boord van plezier-, passagier-, en cruisevaart, commerciële schepen en offshoreplatforms. *) Keurmerken Naast FUSEAL Sea Drain zijn ook andere producten van GF Piping Systems goedgekeurd voor de scheepsbouw. Bekijk op onze website: georgfischer.com onder Shipbuilding - Approvals de volledige lijst met keurmerken.

3 Uw voordeel: FUSEAL Sea Drain is zeer corrosiebestendig en is daardoor uitermate geschikt voor het transport en de afvoer van zwart en grijs afvalwater. FUSEAL Sea Drain is vacuümbestendig en dus toepasbaar voor alle soorten afvoersystemen aan boord. FUSEAL Sea Drain is gemaakt van brandvertragend polypropeen (PPFR) en bestand tegen wisselend lage en hoge temperaturen (tot 100 C) FUSEAL Sea Drain is eenvoudig en snel te installeren door middel van een elektrolasverbindingsmethode. FUSEAL Sea Drain is licht in gewicht. Dit maakt dat het systeem goed en gemakkelijk is te plaatsen aan boord van schepen. FUSEAL Sea Drain is een betrouwbaar onderhoudsvrij systeem met een lange levensduur. Het materiaal wordt niet aangetast door corrosie of UV-straling. FUSEAL Sea Drain fittingen zijn door de voorgemonteerde draaibare kraag flexibel te installeren op moeilijk te bereiken plaatsen. FUSEAL Sea Drain is dankzij bovenstaande voordelen goed te gebruiken in zowel nieuwbouw als retrofit. Eén producent - één partner: GF Piping Systems Uw alles-in-één oplossing Buizen, fittingen, afsluiters of meet- en regelproducten. Wereldwijd één leverancier voor al uw benodigdheden. Betrouwbaar Doe uw voordeel met de kwaliteit van onze producten! GF Piping Systems heeft veel ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en kwaliteitscontrole van kunststof leidingsystemen. De combinatie van goed geschoolde medewerkers en een continu verbeteringsproces is de ideale basis voor een hoogstaande product- en systeemkwaliteit. Wereldwijd lokaal aanwezig GF Piping Systems beschikt over een wereldwijd netwerk van eigen verkooporganisaties en handelspartners. Hierdoor kunt u beschikken over kwaliteitsproducten, advies op maat en een uitstekende serviceverlening, altijd binnen handbereik.

4 FUSEAL Sea Drain, de montage Door het gebruik van een MSA elektrolasmachine kunt u in korte tijd de leidingen en fittingen van het FUSEAL Sea Drain systeem met elkaar verbinden. Dit maakt niet alleen het installeren eenvoudig maar ook onderhoud of uitbreiding is zeer snel en gemakkelijk te realiseren. 1a 1b 1e 2a 1. Snij, kalibreer, ontbraam en reinig Snij de buis haaks af op de gewenste lengte met behulp van een buizensnijder (a). Kalibreer en ontbraam de buis met behulp van kalibreergereedschap (b). Maak de randen van de buis en de fitting goed schoon (c t/m e). 1c 2b 2. Bepaal de juiste insteekdiepte en plaats de fitting Bepaal de juiste insteekdiepte (fitting 1 ½ = 22 mm, 2 = 25 mm, 3 en 4 = 27 mm, 6 = 33 mm) en markeer deze op de buis (a). Draai de laskraag in de gewenste positie en plaats de fitting over de buis tot aan de insteekmarkering (haal de kraag niet uit de fitting) (b). 1d 3a

5 Snelle installatie door elektrolasverbindingsmethode 3b FOUT 4c 3. Trek de laskraag goed aan Trek de kraag aan tot deze goed vast zit. Na de tweede keer klik zit de kraag normaliter goed vast en kan de fitting niet meer handmatig worden gedraaid (a). Controleer of de kraag op de juiste manier is geplaatst (b - c). 3c 4a GOED 4d 4e 4. Start het lasproces Controleer de weerstand van de kraag met de tester in de barcodeset (a). Schuif de MSA250 aansluitplug over de laskraagconnector (b). Scan de barcode om de juiste lasparameters te selecteren (c). Controleer met de barcodekaart de lasijd op het display (De MSA250 heeft een interne temperatuursensor die zich automatisch aan de omgevingstemperatuur aanpast) (d). Druk op de groene startknop om het lasproces te starten (e). 4b 5 5. Na het lassen Trek de laskraag na het lassen nog eenmaal goed aan. Ontkoppel vervolgens de lasmachine. De afkoeltijd start, deze is af te lezen in het display van de lasmachine. Nadat de afkoeltijd volledig is verstreken, is de las voltooid.

6 Duurzame oplossing voor de afvoer van corroderende vloeistoffen FUSEAL Sea Drain, het materiaal FUSEAL Sea Drain bestaat uit leidingen en fittingen die volledig gemaakt zijn van polypropeen. Dit is een thermoplastisch polymeer dat een zeer brede toepassing kent. Uiteraard voor het gebruik in leidingsystemen maar we komen het ook tegen in bijvoorbeeld scheepstouwen. Brandvertragend FUSEAL Sea Drain is gemaakt van polypropeen verrijkt met brandvertragende stoffen. Hierdoor draagt het de naam PPFR (Polypropeen Fire Retardant). Het FUSEAL Sea Drain systeem is dus een brandveilige oplossing. FUSEAL Sea Drain, het systeem Hoge resistentie FUSEAL Sea Drain heeft een hoge corrosiebestendigheid. Dit betekent dat alle componenten van FUSEAL Sea Drain uitstekend bestand zijn tegen de corrosieve bijtende werking van zuren, oplosmiddelen, zoutoplossingen en andere agressieve vloeistoffen. Ook is het materiaal bestand tegen bacteriegroei en daarom een ideale oplossing voor afvoerinstallaties van zwart en grijs water, maar ook voor ontluchtingsinstallaties. Corrosievrij De componenten van FUSEAL Sea Drain zijn praktisch corrosievrij. Zelfs wanneer het materiaal langere tijd aan bijvoorbeeld stilstaand water is blootgesteld, heeft corrosie geen invloed. Het systeem is hierdoor onderhoudsvrij en heeft een zeer lange levensduur. Voordelen die zwaar wegen in de scheepsbouw en offshore-industrie. Vacuümbestendig Het FUSEAL Sea Drain systeem is vacuümbestendig. Dit betekent dat het systeem toepasbaar is voor zowel afvoerinstallaties die gebruik maken van vrij verval als voor toiletinstallaties en andere systemen aangestuurd door een vacuümpomp.

7 Temperatuur- en UV-bestendig FUSEAL Sea Drain is bestand tegen grote temperatuurschommelingen. Van zeer lage tot hoge temperaturen (tot 100 C). Handig, aangezien aan boord temperaturen sterk kunnen wisselen. Bijvoorbeeld in situaties waar leidingen direct of vlakbij machinekamers liggen en waar temperaturen hoog kunnen oplopen. Daarnaast is FUSEAL Sea Drain UV-bestendig. Dit maakt het mogelijk om ook bovendeks te installeren. Beide eigenschappen garanderen een lange levensduur. Flexibel te installeren Aan boord van schepen maar ook op offshoreplatforms bevinden zich vaak plaatsen die moeilijk te bereiken zijn of waar de ruimte beperkt is. De fittingen van het FUSEAL Sea Drain systeem zijn allen voorzien van draaibare kragen waardoor deze zeer flexibel te monteren zijn. Een positief punt voor toepassing in de scheepsbouw. Eenvoudig en snel U kunt het FUSEAL Sea Drain systeem snel en gemakkelijk installeren. Met behulp van de elektrolasverbindingsmethode bent u in staat, zonder het gebruik van open vuur, op moeilijk te bereiken plaatsen te monteren. Bovendien hebt u weinig extra gereedschap nodig en een minimum aantal componenten om een uitbreiding of vervanging van fittingen uit te voeren. Lichtgewicht FUSEAL Sea Drain is een lichtgewicht kunststof leidingsysteem. Dit maakt het systeem goed te gebruiken aan boord van schepen en offshoreplatforms. Het plaatsen en hanteren tijdens installatie is gemakkelijk en tevens doet u in geen enkele zin consessies aan de vervoerscapaciteit van uw schip. Duurzaam Alle componenten van het FUSEAL Sea Drain systeem kunnen eenvoudig gerecycled worden. Dit komt dus volledig tegemoet aan de strenge milieumaatregelen in het kader van het bouwen aan emissieloze schepen. Bovendien heeft het leidingsysteem dankzij het lichte gewicht een positieve invloed op het laadvermogen van uw schip. Dit betekent dat het brandstofverbruik afneemt wanneer gekozen wordt voor het FUSEAL Sea Drain systeem in plaats van conventionele leidingmaterialen zoals staal of koper. Dit in combinatie met de lange levensduur maken FUSEAL Sea Drain tot een zeer duurzame keuze.

8 GF Piping Systems wereldwijd lokaal aanwezig Onze oplossingen Georg Fischer N.V. is dé specialist op het gebied van kunststof leidingsystemen. Ons ruime assortiment aan producten wordt sinds vele jaren succesvol gebruikt voor o.a. de scheepsbouw en industrie. Naast FUSEAL Sea Drain bieden wij ook andere voor de scheepsbouw toepasbare productprogramma s: Onze know-how Georg Fischer Piping Systems is met een groot aantal lokale verkoopmaatschappijen op 4 continenten aanwezig. Hierdoor kunnen wij u overal in de wereld van dienst zijn. Ook in Nederland kunt u een beroep doen op onze specialisten. Zij adviseren en ondersteunen u waar nodig. GF Piping Systems biedt u: INSTAFLEX (PB) ifit (PB / ML) PE100 COOL-FIT / ABS FGR (RVS fittingen) POLY16 Plus (kunststof klemfittingen) Primofit (stalen klemfittingen) Hoogwaardige kwaliteit Breed productprogramma Optimale beschikbaarheid van producten Klantgerichte oplossingen Technische advisering en opleidingen Wereldwijd lokale ondersteuning Adding Quality to People s Lives Aan de technische gegevens in dit document kunnen geen rechten worden ontleend. Wij verwijzen naar onze algemene verkoopvoorwaarden VG-NL FUSEAL Sea Drain SB 7 (08.10) Georg Fischer N.V. NL 8161 PA - 19 Epe Gedrukt in Nederland Georg Fischer N.V. Lange Veenteweg 19, 8161 PA / Postbus 35, 8160 AA Epe T +31 (0) / F +31 (0) nl.ps@georgfischer.com /

POLY16 Plus en POLYFAST AZ De klemfittingen die altijd veilig afdichten!

POLY16 Plus en POLYFAST AZ De klemfittingen die altijd veilig afdichten! POLY16 Plus en POLYFAST AZ De klemfittingen die altijd veilig afdichten! POLY16 Plus en POLYFAST AZ > Comple Georg Fischer klemfittingen POLY16 Plus (d 7 d 110) met een actief afdichtsysteem bestaand uit

Nadere informatie

DE COOL-FIT FAMILIE. Oplossingen voor klimaaten koudetechniek

DE COOL-FIT FAMILIE. Oplossingen voor klimaaten koudetechniek DE COOL-FIT FAMILIE Oplossingen voor klimaaten koudetechniek De COOL-FIT familie, vier systemen van topkwaliteit De keuze van een leidingsysteem heeft directe invloed op de betrouwbaarheid, efficiency

Nadere informatie

Georg Fischer DEKA. Producent van industriële kunststof buizen

Georg Fischer DEKA. Producent van industriële kunststof buizen Georg Fischer DEKA Producent van industriële kunststof buizen Het bedrijf Voor elke industriële of chemische toepassing is wel een specifieke kunststof denkbaar. Tegenwoordig komen we dus steeds meer kunststof

Nadere informatie

GF Piping Systems. UNI-Coupling. Beter, sneller en veiliger

GF Piping Systems. UNI-Coupling. Beter, sneller en veiliger GF Piping Systems UNI-Coupling Beter, sneller en veiliger Beter, sneller en veiliger een verbinding maken... Met de UNI-Coupling maakt u een verbinding tussen twee buizen in een handomdraai. Beter dan

Nadere informatie

EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING

EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING M EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING Speciaal voor perslucht! 1 FLEXIBEL EN BESTENDIG Structuur en eigenschappen Gecoëxtrudeerde binnenlaag van PE-RT (kleurloos) Dankzij de bijzondere structuur, biedt

Nadere informatie

gereedschapverhuur prijslijst in EURO

gereedschapverhuur prijslijst in EURO gereedschapverhuur prijslijst in EURO uitgave mei 2010 1 veilige systemen afgestemd op uw toepassing chemische procesindustrie waterbehandeling Chemische processen die materialen en chemische samenstellingen

Nadere informatie

Georg Fischer N.V. Kennis van kunststof. Gerrit Proper

Georg Fischer N.V. Kennis van kunststof. Gerrit Proper Georg Fischer N.V. Kennis van kunststof Gerrit Proper Inhoud 1 Georg Fischer 2 Kunststof, een verantwoorde keuze Geen corrosie Chemische bestendigheid Glad oppervlak Eco voetafdruk 2 Georg Fischer 3 Georg

Nadere informatie

EPIC. September 2013 PP BUIZEN EN FITTINGEN VOOR VRIJVERVAL RIOOLSYSTEMEN. Solutions for Essentials

EPIC. September 2013 PP BUIZEN EN FITTINGEN VOOR VRIJVERVAL RIOOLSYSTEMEN. Solutions for Essentials EPIC B525 September 2013 Wavin X-Stream Assortimentoverzicht PP BUIZEN EN FITTINGEN VOOR VRIJVERVAL RIOOLSYSTEMEN X721 Wavin X-Stream - Assortimentoverzicht Inleiding Polypropeen Polypropeen (PP) is een

Nadere informatie

Georg Fischer N.V. De verbinding voor alle buismaten trekvast - niet trekvast DN50 - DN600 MULTI/JOINT 3000 Plus

Georg Fischer N.V. De verbinding voor alle buismaten trekvast - niet trekvast DN50 - DN600 MULTI/JOINT 3000 Plus Georg Fischer N.V. De verbinding voor alle buismaten trekvast - niet trekvast DN50 - DN600 MULTI/JOINT 3000 Plus MULTI/JOINT 3000 Plus Bij uw dagelijkse werkzaamheden kunt u oude leidingen van verschillende

Nadere informatie

Georg Fischer N.V. Prijslijst uitgave januari FUSEAL Sea Drain

Georg Fischer N.V. Prijslijst uitgave januari FUSEAL Sea Drain Georg Fischer N.V. Prijslijst uitgave januari 2016 FUSEAL Sea Drain 2 Inhoudsopgave pagina Technische informatie FUSEAL Sea Drain 4 FUSEAL Sea Drain, het systeem 4 FUSEAL Sea Drain, materiaaleigenschappen

Nadere informatie

Georg Fischer N.V. Prijslijst Nederland geldig vanaf januari FUSEAL Sea Drain

Georg Fischer N.V. Prijslijst Nederland geldig vanaf januari FUSEAL Sea Drain Georg Fischer N.V. Prijslijst Nederland geldig vanaf januari 2018 FUSEAL Sea Drain 2 Inhoudsopgave pagina Technische informatie FUSEAL Sea Drain 4 FUSEAL Sea Drain, het systeem 4 FUSEAL Sea Drain, materiaaleigenschappen

Nadere informatie

Aquasystem PP-R De juiste oplossing voor een aangenaam klimaat

Aquasystem PP-R De juiste oplossing voor een aangenaam klimaat Georg Fischer N.V. Aquasystem PP-R De juiste oplossing voor een aangenaam klimaat Aangenaam... Bent u op zoek naar een systeem voor uw klimaatinstallatie dat onderhoudsvriendelijk, duurzaam én rendabel

Nadere informatie

PP buizen en fittingen voor vrijverval rioolsystemen

PP buizen en fittingen voor vrijverval rioolsystemen Wavin X-Stream ASSORTIMENTSOVERZICHT PP buizen en fittingen voor vrijverval rioolsystemen innovatieve oplossing voor buitenriolering X-Stream Assortimentsoverzicht 1 Inleiding Polypropeen Polypropeen (PP)

Nadere informatie

PIONEERING GREEN SOLUTIONS

PIONEERING GREEN SOLUTIONS PIONEERING GREEN SOLUTIONS PIONEERING GREEN SOLUTIONS Milieuverantwoord ondernemen speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse bestaan. Overheden stimuleren het bedrijfsleven duurzaam te opereren. Steeds

Nadere informatie

Wavin Hep2O. push-fit. het. leidingsysteem voor warm en koud water

Wavin Hep2O. push-fit. het. leidingsysteem voor warm en koud water Wavin Hep2O het push-fit leidingsysteem voor warm en koud water Toevoer van drinkwater en CV-installaties Slimme keuzes, sneller werken Haastige spoed is zelden goed. Maar met snel werken is niks mis!

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

Georg Fischer N.V. Kennisdagen. Verbreed uw kennis van onze leidingsystemen en verbindingstechnieken

Georg Fischer N.V. Kennisdagen. Verbreed uw kennis van onze leidingsystemen en verbindingstechnieken Georg Fischer N.V. Kennisdagen Verbreed uw kennis van onze leidingsystemen en verbindingstechnieken Kennisdagen Data en onderwerpen 2018 Klimaattechniek, PP-R & COOL-FIT 2.0 15-01-2018 Ontwerpen en installeren

Nadere informatie

Aluminium leidingen, koppelingen en toebehoren ALUMINIUM LEIDINGSYSTEEM VOOR PERSLUCHT

Aluminium leidingen, koppelingen en toebehoren ALUMINIUM LEIDINGSYSTEEM VOOR PERSLUCHT ALUMINIUM LEIDINGSYSTEEM VOOR PERSLUCHT Aluminium leidingen, koppelingen en toebehoren l Universeel en makkelijk uit te breiden l Snelle en eenvoudige montage l Schokbestendig l Corrosievrij l UV bestendig

Nadere informatie

Tigris leidingsysteem

Tigris leidingsysteem Wavin Tigris K1 M1 smartfix het Tigris leidingsysteem 1 buis - 3 fittingen Toevoer van drinkwater Betrouwbare bron Een leven zonder drinkwater is nauwelijks voor te stellen. 24/7 rekenen we op warm en

Nadere informatie

het leidingsysteem voor professionals

het leidingsysteem voor professionals Intelligente Installatietechniek het leidingsysteem voor professionals Uw handen zijn het beste gereedschap Snel en foutloos werk leveren In een competitieve markt wilt u concurrerend, snel en foutloos

Nadere informatie

TECElogo. het leidingsysteem voor professionals. Uw handen zijn het beste gereedschap. Intelligente Installatietechniek

TECElogo. het leidingsysteem voor professionals. Uw handen zijn het beste gereedschap. Intelligente Installatietechniek TECElogo het leidingsysteem voor professionals Intelligente Installatietechniek Uw handen zijn het beste gereedschap September 2015 In een competitieve markt wil je concurrerend, snel en foutloos werk

Nadere informatie

NIEUW! Fit voor de nieuwe drinkwaterwet: met TECE fittingen van brons en PPSU

NIEUW! Fit voor de nieuwe drinkwaterwet: met TECE fittingen van brons en PPSU NIEUW! Fit voor de nieuwe drinkwaterwet: met TECE fittingen van brons en PPSU Drie goede redenen voor de nieuwe bronzen fittingen van TECE. Volgens de nieuwe drinkwaterwet moet drinkwater vanaf 1 december

Nadere informatie

ULTRA KYMA. PP dubbelwandig leidingsysteem. www.dyka.nl

ULTRA KYMA. PP dubbelwandig leidingsysteem. www.dyka.nl ULTRA KYMA PP dubbelwandig leidingsysteem www.dyka.nl ULTRA KYMA PP SN8 gecorrugeerd leidingsysteem ULTRA KYMA leidingsysteem voor afvoer van oppervlakte- en regenwater ULTRA KYMA leiding bestaat uit tweelaags

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Wavin Apollo en PVC drukleiding. betrouwbaar en duurzaam. het. transport. van drinkwater

Wavin Apollo en PVC drukleiding. betrouwbaar en duurzaam. het. transport. van drinkwater Wavin Apollo en PVC drukleiding het betrouwbaar en duurzaam transport van drinkwater Betrouwbare en duurzame leidingen voor transport van drinkwater Kies voor een duurzame oplossing U wilt uw drinkwaternetwerk

Nadere informatie

transport van gas, drinkwater en riool

transport van gas, drinkwater en riool het Wavin PE drukleidingen veilig en flexibel transport van gas, drinkwater en riool veilig en flexibel transport van gas, drinkwater en riool Flexibele leidingsystemen zijn een must De Nederlandse bodem

Nadere informatie

Lente-aanbieding 1. Balgengasmeters en toebehoren. Actie loopt t/m 30-06-2011 of zolang de voorraad strekt. Ik bestel..

Lente-aanbieding 1. Balgengasmeters en toebehoren. Actie loopt t/m 30-06-2011 of zolang de voorraad strekt. Ik bestel.. Lente-aanbieding 1 Balgengasmeters en toebehoren Onze gasmeters voldoen aan alle voorgeschreven eisen. Het betreft elektronische temperatuur-gecompenseerde balgengasmeters met een hoge nauwkeurigheid.

Nadere informatie

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen Het leidingsysteem voor professionals Wij hebben TECElogo. En u het bijbehorende gereedschap: uw handen. De nieuwe generatie professionele

Nadere informatie

Georg Fischer N.V. Leidingsystemen voor industriële applicaties, water- & gasdistributie en woningbouw & utiliteit

Georg Fischer N.V. Leidingsystemen voor industriële applicaties, water- & gasdistributie en woningbouw & utiliteit Georg Fischer N.V. Leidingsystemen voor industriële applicaties, water- & gasdistributie en woningbouw & utiliteit 1 Het concern Wereldwijd lokaal aanwezig Breed georiënteerd Georg Fischer AG is een Zwitsers

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

PSI Fire Safe afdichtingen

PSI Fire Safe afdichtingen PSI Fire Safe afdichtingen Het afdichtingsysteem van PSI Sealing is hét ideale afdichtingsysteem voor de enkelvoudige doorvoering van leidingen. De afdichting bestaat uit twee gelijke, halfronde rubberen

Nadere informatie

KUNSTSTOF. Verbindingstechnieken voor leidingsystemen. Lijmen Fixeren Reinigen Glijmiddel. Griffon. Kwaliteit voor de installateur.

KUNSTSTOF. Verbindingstechnieken voor leidingsystemen. Lijmen Fixeren Reinigen Glijmiddel. Griffon. Kwaliteit voor de installateur. KUNSTSTOF Verbindingstechnieken voor leidingsystemen Lijmen Fixeren Reinigen Glijmiddel Griffon. Kwaliteit voor de installateur. GRIFFON. KWALITEIT VOOR DE INSTALLATEUR. Als professionele installateur

Nadere informatie

,50 4,50 0, ,50 4,50 0, ,00 5,00 0,

,50 4,50 0, ,50 4,50 0, ,00 5,00 0, ISIFLO SPRINT WATER De Isiflo Sprint is de sterkste in zijn klasse en uiterst eenvoudig te installeren. Het composiet materiaal combineert de sterkte van metaal met de corrosieweerstand van thermoplastische

Nadere informatie

KUNSTSTOF LEIDINGSYSTEMEN

KUNSTSTOF LEIDINGSYSTEMEN KUNSTSTOF LEIDINGSYSTEMEN DE PERFECTE VERBINDING Datum: HET VOORTRAJECT Voorkom breuk en ovaliteit van buizen Transporteer buizen op juiste manier Sla buizen op juiste manier op TRANSPORT OPSLAG DE VOORBEREIDING

Nadere informatie

PE QuickStream. Regenwater afvoer. op z n slimst

PE QuickStream. Regenwater afvoer. op z n slimst PE QuickStream Regenwater afvoer op z n slimst Wavin QuickStream Het technisch slimste volvulsyste Voor de afvoer van regenwater in de bouw wordt steeds meer gebruik gemaakt van zogeheten volvultech nologie.

Nadere informatie

Georg Fischer N.V. Kennisdagen. Verbreed uw kennis van onze leidingsystemen en verbindingstechnieken

Georg Fischer N.V. Kennisdagen. Verbreed uw kennis van onze leidingsystemen en verbindingstechnieken Georg Fischer N.V. Kennisdagen Verbreed uw kennis van onze leidingsystemen en verbindingstechnieken Kennisdagen Data en onderwerpen 2017 Ontwerpen en installeren van industriële 09-01-2017 kunststof leidingsystemen

Nadere informatie

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen voor moderne stalinrichting Bouwplast kunststof panelen: Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen

Nadere informatie

Marine Luchtverwarmers. Air Top Serie

Marine Luchtverwarmers. Air Top Serie Marine Luchtverwarmers Air Top Serie www.webasto.nl www.webasto-marine.com Marine Luchtverwarmers Air Top Evo 3900 / 5500 De nieuwe generatie Air Top luchtverwarmers: krachtiger met extra functies. Air

Nadere informatie

Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen

Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen Leenders Repair clamps Type L3A Type L1A, L2A en L3A klemmen zijn roestvast stalen reparatie klemmen met aftakking voor het repareren van gebroken

Nadere informatie

Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem. Een compleet, duurzaam en luchtdicht geïsoleerd leidingsysteem

Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem. Een compleet, duurzaam en luchtdicht geïsoleerd leidingsysteem Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem Een compleet, duurzaam en luchtdicht geïsoleerd leidingsysteem AERFOAM GEÏSOLEERD LEIDINGSYSTEEM Ubbink levert een nieuw en duurzaam geïsoleerd leidingsysteem: Aerfoam.

Nadere informatie

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden Een flexibele en servicegerichte partner Al bijna vijfendertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Trekvaste PVC verbindingen Type 3, 4 en 5. trekvaste. het. PVC verbindingen. voor drinkwater en riool

Trekvaste PVC verbindingen Type 3, 4 en 5. trekvaste. het. PVC verbindingen. voor drinkwater en riool Trekvaste PVC verbindingen Type 3, 4 en 5 het trekvaste PVC verbindingen voor drinkwater en riool tijdwinst door installatiegemak Het antwoord op uitdagingen De aanleg van PVC Drukleidingen voor drinkwater

Nadere informatie

Wavin PE. binnen. het. riolering. afvoersysteem

Wavin PE. binnen. het. riolering. afvoersysteem het Wavin PE binnen riolering afvoersysteem PE binnenriolering uitstekend en betrouwbaar De grootste zekerheid De grootte of complexiteit van het gebouw, hoogoplopende kosten in het geval van lekkage,

Nadere informatie

MIDI Composiet buizen

MIDI Composiet buizen Bij publicatie van dit overzicht vervallen alle voorgaande uitgaven. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en druk- en zetfouten voorbehouden - 02-202 MIDI Composiet buizen

Nadere informatie

Collectieve kunststof rookgasafvoersystemen. Geen kunst met kunststof!

Collectieve kunststof rookgasafvoersystemen. Geen kunst met kunststof! Collectieve kunststof rookgasafvoersystemen Geen kunst met kunststof! COLLECTIEVE KUNSTSTOF ROOKGASAFVOERSYSTEMEN Ubbink is dé specialist in kunststof rookgasafvoersystemen. Wij bieden tal van oplossingen

Nadere informatie

VERSTEDEN LEIDINGSYSTEMEN BV LEIDINGGEVEND IN GVK

VERSTEDEN LEIDINGSYSTEMEN BV LEIDINGGEVEND IN GVK LEIDINGGEVEND IN GVK PROFIEL Versteden Leidingsystemen ontwerpt, produceert, construeert, monteert en onderhoudt glasvezelversterkte polyester, vinylester en epoxy leidingen, al dan niet voorzien van PVC-U,

Nadere informatie

Wadal PVC. binnen. het. riolering. afvoersysteem

Wadal PVC. binnen. het. riolering. afvoersysteem het Wadal PVC binnen riolering afvoersysteem Het meest gebruikte systeem voor binnenriolering Een zorgeloze afvoer De waterafvoer binnenshuis: geen mens die daar dagelijks bij stilstaat. Anders wordt het

Nadere informatie

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Product-Data-Blad Remeha Warmwaterboilers Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Remeha warmwaterboilers AQUA PLUS Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing De Remeha warmwaterboilers uit

Nadere informatie

Uni-100. Inhoudsopgave Griffon UNI-100 Flacon 1 L NL/FR...6. Bison International B.V. - P.O. Box NL 4460 AD Goes.

Uni-100. Inhoudsopgave Griffon UNI-100 Flacon 1 L NL/FR...6. Bison International B.V. - P.O. Box NL 4460 AD Goes. Inhoudsopgave 6111030 - Griffon UNI-100 Flacon 250 ml NL/FR...2 6111040 - Griffon UNI-100 Flacon 500 ml NL/FR...4 6111050 - Griffon UNI-100 Flacon 1 L NL/FR...6 www.griffon.nl 6111030 - Griffon UNI-100

Nadere informatie

Collectieve kunststof rookgasafvoersystemen. Geen kunst met kunststof!

Collectieve kunststof rookgasafvoersystemen. Geen kunst met kunststof! Collectieve kunststof rookgasafvoersystemen Geen kunst met kunststof! COLLECTIEVE KUNSTSTOF ROOKGASAFVOERSYSTEMEN Ubbink is dé specialist in kunststof rookgasafvoersystemen. Wij bieden tal van oplossingen

Nadere informatie

Overal waar je zou moeten lassen, maar dit liever

Overal waar je zou moeten lassen, maar dit liever PYPLOK fittingen Het Tube-Mac PYPLOK Systeem Leidingen en buizen verbinden zonder lassen of schroeven Overal waar je zou moeten lassen, maar dit liever niet doet. Daar waar vonken en open vuur gevaarlijke

Nadere informatie

fittingtechnologie Geïntegreerde persfunctie

fittingtechnologie Geïntegreerde persfunctie fittingtechnologie Drinkwater is ons belangrijkste levensmiddel en vereist optimale bescherming op zijn weg tot aan tappunt. fittingtechnologie Voor Uponor komt technologie en ontwikkeling altijd op de

Nadere informatie

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam Royal EPDM Royal EPDM is een hoogwaardig rubber membraan. Deze dakbedekking heeft een zeer gunstige milieubelastingfactor, een levensduurverwachting van ruim 50 jaar en is rechtstreeks toe te passen op

Nadere informatie

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Lucht-, Elektroen EBS-spiralen TRP biedt een compleet assortiment accu s van hoge kwaliteit. TRP accu's zijn ontworpen, getest en

Nadere informatie

Handleiding voor toepassing van de Impressor buizen van Elektropa Kunststoffen B.V. onder spoordijken van de Nederlandse Spoorwegen.

Handleiding voor toepassing van de Impressor buizen van Elektropa Kunststoffen B.V. onder spoordijken van de Nederlandse Spoorwegen. Handleiding voor toepassing van de Impressor buizen van Elektropa Kunststoffen B.V. onder spoordijken van de Nederlandse Spoorwegen. Versie : 1.1 Titel : PVC Impressor Persboorbuizen Elektropa Kunststoffen

Nadere informatie

Wavin PE. binnen. het. riolering. afvoersysteem

Wavin PE. binnen. het. riolering. afvoersysteem het Wavin PE binnen riolering afvoersysteem PE binnenriolering uitstekend en betrouwbaar De grootste zekerheid De grootte of complexiteit van het gebouw, hoogoplopende kosten in het geval van lekkage,

Nadere informatie

Wavin PE. binnen- het. huisafvoer

Wavin PE. binnen- het. huisafvoer het Wavin PE binnen- huisafvoer PE binnenriolering uitstekend en betrouwbaar De grootste zekerheid De grootte of complexiteit van het gebouw, hoogoplopende kosten in het geval van lekkage, chemicaliën

Nadere informatie

Rilsan. Toepassingen. unieke wervelsinterprocédé bekleedt Kersten Kunststofcoating leidingdelen en andere constructies met een.

Rilsan. Toepassingen. unieke wervelsinterprocédé bekleedt Kersten Kunststofcoating leidingdelen en andere constructies met een. Rilsan Rilsan Rilsan is een hoogwaardige thermoplastische poedercoating, die wordt geproduceerd op basis van plantaardige ricinusolie. Deze olie wordt gewonnen uit de zaden van de ricinus communis, die

Nadere informatie

Wadal PVC. binnen. het. riolering. afvoersysteem

Wadal PVC. binnen. het. riolering. afvoersysteem Wadal PVC het binnen riolering afvoersysteem Het meest gebruikte systeem voor binnenriolering Een zorgeloze afvoer De waterafvoer binnenshuis: geen mens die daar dagelijks bij stilstaat. Anders wordt het

Nadere informatie

KUNSTSTOF. ventilatieleidingen

KUNSTSTOF. ventilatieleidingen KUNSTSTOF ventilatieleidingen 100 3.1 MATERIAALKEUZE Duurzame en betrouwbare ventilatiematerialen zijn in elke industrietak onontbeerlijk. Kunststoffen scoren wat betreft deze 2 criteria goed en zijn bijgevolg

Nadere informatie

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing GRUNDFOS sololift & unilift Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing sololift+ Uitstekende prestaties elegant ontwerp & De range is gemaakt volgens de Grundfos kwaliteitsnormen. De is eenvoudig

Nadere informatie

BEKOFLOW HET KOSTENSPAREND PERSLUCHT- LEIDINGSSYSTEEM

BEKOFLOW HET KOSTENSPAREND PERSLUCHT- LEIDINGSSYSTEEM BEKOFLOW HET KOSTENSPAREND PERSLUCHT- LEIDINGSSYSTEEM 150 % INZET VOOR 100 % OPBRENGST Vrije doorgangen en gladde oppervlakken zorgen voor een wrijvingsvrij transport van de perslucht. DIT IS DE DURE WERKELIJKHEID.

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Icopal Kunststof Dakgoten Het klikt met Icopal!

Icopal Kunststof Dakgoten Het klikt met Icopal! Icopal Kunststof Dakgoten Het klikt met Icopal! Zonder lijm en waterdicht Slagvast kunststof 100% corrosievrij Onderhoudsarm 15 jaar garantie Sterke dakgoten voor zowel nieuwbouw als renovatie Eenvoudig

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Product-Data-Blad Remeha Warmwaterboilers Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Remeha warmwaterboilers AQUA PLUS Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing De Remeha warmwaterboilers uit

Nadere informatie

De perfecte klik! Het nieuwe Vision push fit-systeem van Henco met álle voordelen van DYKA

De perfecte klik! Het nieuwe Vision push fit-systeem van Henco met álle voordelen van DYKA De perfecte klik! Het nieuwe Vision push fit-systeem van Henco met álle voordelen van DYKA En wéér heeft DYKA een geweldig product van Henco in haar assortiment: Vision push fit. Het snelle, super gemakkelijke

Nadere informatie

CONMAXX Modulair kabeldoorvoersysteem voor schakelkasten

CONMAXX Modulair kabeldoorvoersysteem voor schakelkasten Modulair kabeldoorvoersysteem voor schakelkasten Eén systeem - eindeloze mogelijkheden: van WISKA Zo eenvoudig is de installatie met Wij breiden ons assortiment uit met het modulaire systeem: Dit innovatieve

Nadere informatie

Rolux 5G. Combineer design met een topprestatie

Rolux 5G. Combineer design met een topprestatie Rolux 5G Combineer design met een topprestatie De Rolux 5G, innovatie in rookgasafvoeren U wilt een uitstekende prestatie én een fraai ontwerp? Met de nieuwe Rolux 5G kunststof rookgasafvoer van Ubbink

Nadere informatie

Als vakman vertrouw ik op VERBINDINGSTECHNIEKEN. voor leidingsystemen. Griffon. Professional.

Als vakman vertrouw ik op VERBINDINGSTECHNIEKEN. voor leidingsystemen. Griffon. Professional. Als vakman vertrouw ik op Griffon. VERBINDINGSTECHNIEKEN voor leidingsystemen BisonGriffon. Professional. voor deweet installateur. De Kwaliteit betere vakman er alles van. GRIFFON. KWALITEIT VOOR DE INSTALLATEUR.

Nadere informatie

Maart 2015 ELEKTROLAS-ASSORTIMENT VOOR PE DRUKLEIDINGSYSTEEM. Solutions for Essentials

Maart 2015 ELEKTROLAS-ASSORTIMENT VOOR PE DRUKLEIDINGSYSTEEM. Solutions for Essentials Maart 2015 Monoline Brochure ELEKTROLAS-ASSORTIMENT VOOR PE DRUKLEIDINGSYSTEEM PE drukleidingsysteem DE ZEKERHEID VAN EEN STERKE VERBINDING Voor de aanleg van gas- en drinkwaterdistributienetwerken of

Nadere informatie

INLEIDING. Als meest standaard perslucht (werkplaats) slang wordt van oudsher veelal PVC slang gebruikt.

INLEIDING. Als meest standaard perslucht (werkplaats) slang wordt van oudsher veelal PVC slang gebruikt. INLEIDING Perslucht-slanghaspels zijn er in vele uitvoeringen. Wij voeren een standaard pakket waarbij de prijs en kwaliteit in een goede verhouding staan. Wij voeren de merken Airworks, Faicom, Mavel,

Nadere informatie

Toekomst bestendig met kunststof luchtbehandelingskasten

Toekomst bestendig met kunststof luchtbehandelingskasten Kunststof luchtbehandelingskasten type liberty > zwembaden Eigenschappen kunststof luchtbehandeling volgens NEN-EN 1886: - Luchtdichtheid: klasse L1 - Filterafdichting: klasse F7 - Sterkte: klasse D2 -

Nadere informatie

Tigris leidingsysteem 1 buis - 3 fittingen

Tigris leidingsysteem 1 buis - 3 fittingen Wavin Tigris K1 M1 smartfix het Tigris leidingsysteem 1 buis - 3 fittingen Toevoer van drinkwater Betrouwbare bron Een leven zonder drinkwater is nauwelijks voor te stellen. 24/7 rekenen we op warm en

Nadere informatie

PVC KOPPELMATERIAAL 238

PVC KOPPELMATERIAAL 238 238 IN DIT HOOFDSTUK: Flexibele slangen PVC buizen PVC Koppelmateriaal 2-weg kogelkranen 3-weg kogelkranen Griffon PVC lijmen MTS PVC/ABS lijm MTS PVC/ABS cleaner Griffon PVC reinigingsmiddelen Griffon

Nadere informatie

TriboBall sferische lagers De volledig onderhoudsvrije en zeer corrosiebestendige TriboBall

TriboBall sferische lagers De volledig onderhoudsvrije en zeer corrosiebestendige TriboBall ELCEE BELUX BVBA Al meer dan 0 jaar is Elcee dé specialist op het gebied van glijlagers en u vindt bij ons het grootste assortiment glijlagers binnen de Benelux. Inspelend op de behoefte van de markt zijn

Nadere informatie

BIS HD 500 en 1501 Heavy Duty Beugels

BIS HD 500 en 1501 Heavy Duty Beugels BIS HD 500 en 1501 Heavy Duty Beugels walraven.com BIS Heavy Duty Beugels Houdt grip op uw installatie! Met en zonder inlage Het geheel vernieuwde assortiment BIS HD Beugels bestaat uit type HD 1501 (met

Nadere informatie

Systeem van voorgeïsoleerde flexibele Microflex leidingen. voor toepassingen met hernieuwbare energieën

Systeem van voorgeïsoleerde flexibele Microflex leidingen. voor toepassingen met hernieuwbare energieën Systeem van voorgeïsoleerde flexibele Microflex leidingen voor toepassingen met hernieuwbare energieën Een compleet systeem QUADRO-buis DUO-buis Stofkap voor UNO UNO-buis COOL-buis (met zelfregulerende

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Compleet aanbod pushfi ttingen voor snelle, fl exibele montage

Compleet aanbod pushfi ttingen voor snelle, fl exibele montage Compleet aanbod pushfi ttingen voor snelle, fl exibele montage Beste installateur, Natuurlijk kent u VSH. Vooral ons brede assortiment fi ttingen van metaal tot kunststof is bij u bekend. En dat is logisch,

Nadere informatie

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak ref. 12.401-09 HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak HPL Kwaliteit. Innovatie. Flexibiliteit. o.a. geschikt voor de renovatievloeren van slechts 40 of 60 millimeter

Nadere informatie

fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie

fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie RTM de fitting met geïntegreerde persfunctie Een veilige en duurzame installatie dankzij de RTM technologie van Uponor! De fitting

Nadere informatie

GrainDrain flexibele drainage PE of PP

GrainDrain flexibele drainage PE of PP GrainDrain flexibele drainage PE of PP 1 GrainDrain van GrainPlastics B.V. wordt geproduceerd uit PE en/of PP in de maten Ø 25mm, 50mm, 0mm, 5mm, 80mm, 100mm, 125mm, 10mm en 200mm. Het toepassen van PE-

Nadere informatie

Catalogus Electro. Pipes

Catalogus Electro. Pipes Catalogus 2013 Electro Pipes forlife I N H O U D / O V E R Z I C H T PVC buizen star en flexibel, RAL7035 Polivolt, Polivolt versterkt 2 Flexivolt 3 Polvite sok 3 Beugel 4 Clip 4 Bocht 4 PVC buizen star

Nadere informatie

elektrolas assortiment

elektrolas assortiment het Monoline elektrolas assortiment voor PE drukleiding systeem De zekerheid van een sterke verbinding Voor de aanleg van gas- en drinkwaterdistributienetwerken of drukriolering zijn PE drukleiding systemen

Nadere informatie

TriboBall sferische lagers De volledig onderhoudsvrije en zeer corrosiebestendige TriboBall

TriboBall sferische lagers De volledig onderhoudsvrije en zeer corrosiebestendige TriboBall ELCEE BELUX BVBA Al meer dan 50 jaar is Elcee dé specialist op het gebied van glijlagers en u vindt bij ons het grootste assortiment glijlagers binnen de Benelux. Inspelend op de behoefte van de markt

Nadere informatie

DRUK AFDICHTINGEN. Functionaliteit: voor buis en kabel. Tel: Fax: Website:

DRUK AFDICHTINGEN. Functionaliteit: voor buis en kabel. Tel: Fax: Website: Functionaliteit: voor buis en kabel Druk afdichting enkellaags blindplug Druk afdichting dubbellaags blindplug Druk afdichting enkellaags gesloten uitvoering Druk afdichting enkellaags openklapbare uitvoering

Nadere informatie

Veiligheid voor uw leidingwerk GIRAIR SYSTEM Leidingen, fittingen en kranen voor perslucht

Veiligheid voor uw leidingwerk GIRAIR SYSTEM Leidingen, fittingen en kranen voor perslucht Veiligheid voor uw leidingwerk GIRAIR R SYSTEM Leidingen, fittingen en kranen voor perslucht Perslucht Haal een kruis door: Lekkage, verontreinigde perslucht, korrosie en tijdverlies.. ALS PERSLUCHT UW

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

o g lo E C E T TECElogo Prijslijst 2015

o g lo E C E T TECElogo Prijslijst 2015 Prijslijst 2015 WIJ HEBBEN, EN U HET BIJBEHORENDE GEREEDSCHAP: UW HANDEN De nieuwe generatie professionele leidingsystemen gemaakt voor de vakman. Persgereedschap? Niet nodig. Geen extra investeringen:

Nadere informatie

PenTec knelkoppelingen

PenTec knelkoppelingen PenTec knelkoppelingen voor dunwandig staal - RVS - koper voor kunststofleiding voor kunststof/aluminium leiding Pentec knelkoppelingen Toepassingen PenTec knelsets, knelverloopsets en overgangskoppelingen

Nadere informatie

40L-1802B. Original-Gebrauchsanleitung V1/1117

40L-1802B. Original-Gebrauchsanleitung V1/1117 40L-1802B 400137 Original-Gebrauchsanleitung V1/1117 NL/B Technische parameters Naam Art.-Nr.: 400137 Materiaal: Uitvoering: Afmetingen: Gewicht: Mengkraan met dubbele greep 40L-1802B CNS 18/10, staal

Nadere informatie

Het kunststofleidingsysteem met TH-profiel pressfittingen

Het kunststofleidingsysteem met TH-profiel pressfittingen Het kunststofleidingsysteem met TH-profiel pressfittingen Beste installateur, Natuurlijk kent u VSH. Vooral ons brede assortiment fittingen van metaal tot kunststof is bij u bekend. En dat is logisch,

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Bundelbanden en bevestigingselementen. Robusto-serie. Industriële bundelbanden. * materialen getest door Cetim-Cermat.

Bundelbanden en bevestigingselementen. Robusto-serie. Industriële bundelbanden. * materialen getest door Cetim-Cermat. Robusto-serie * materialen getest door Cetim-Cermat. Veelzijdige bundelbanden, bestand tegen industriële belastingen De Robusto-serie onderscheidt zich van andere bundelbanden met een vlakke kopgeometrie

Nadere informatie

STAALVERZINKT RVS KOPER. Hét complete leidingsysteem met M-contour pressfittingen

STAALVERZINKT RVS KOPER. Hét complete leidingsysteem met M-contour pressfittingen STAALVERZINKT RVS KOPER Hét complete leidingsysteem met M-contour pressfittingen XPress, één systeem voor elke denkbare toepassing Inleiding XPress is het kwaliteitsprogramma M-contour-pressfittingen van

Nadere informatie

Premium dairy tubes & fittings

Premium dairy tubes & fittings RVS buis met EHEDG-certificaat Premium dairy tubes & fittings food RVS buis met EHEDG-certificaat Premium dairy tubes & fittings Buis: kern van procesinstallatie Hygiëne en voedselveiligheid zijn belangrijke

Nadere informatie

RVS-INOX 24/04/13 E 75050

RVS-INOX 24/04/13 E 75050 . RVS-INOX De WT kabelbinders uit roestvrijstaal worden vervaardigd uit INOX AISI-304 of AISI 316 en vinden hun toepassing in applicaties waar zeer goede weerstand tegen omgevingsfactoren vereist is. Deze

Nadere informatie

Toepassing Combi-Seal-G: Combi-Seal-TW: Toepassing:

Toepassing Combi-Seal-G: Combi-Seal-TW: Toepassing: Combi-Seal isolatiepakkingen in combinatie met bout isolatiesets zijn een belangrijke functionele schakel voor flens isolatiesystemen. De isolatiepakkingen garanderen een veilige afdichting voor onder

Nadere informatie