KUNSTSTOF. Verbindingstechnieken voor leidingsystemen. Lijmen Fixeren Reinigen Glijmiddel. Griffon. Kwaliteit voor de installateur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KUNSTSTOF. Verbindingstechnieken voor leidingsystemen. Lijmen Fixeren Reinigen Glijmiddel. Griffon. Kwaliteit voor de installateur."

Transcriptie

1 KUNSTSTOF Verbindingstechnieken voor leidingsystemen Lijmen Fixeren Reinigen Glijmiddel Griffon. Kwaliteit voor de installateur.

2 GRIFFON. KWALITEIT VOOR DE INSTALLATEUR. Als professionele installateur stelt u de allerhoogste eisen aan het materiaal waarmee u werkt. Terecht, vinden wij bij Griffon. Daarom bieden we u een uitgebreid assortiment lijmen, fixeermiddelen, reinigingsmiddelen en glijmiddelen van professionele kwaliteit. Producten die recht doen aan uw vakwerk. En die garant staan voor duurzame lijmverbindingen voor zowel drukleidingen als afvoersystemen. Gebruiksgemak staat hoog in het vaandel. Bijna al onze lijmen zijn verpakt in plastic potten met goed in de hand liggende dop met snelsluiting. Daarnaast zijn potten voorzien van een unieke borstel of penseel in de dop, voor een snelle en vakkundige verwerking. Ook voor het verbinden van metaal bieden wij u altijd een passende en professionele oplossing. Kijk hiervoor in onze speciale folder over verbindingstechnieken voor metaal of kijk op

3 LIJMEN GESCHIKT VOOR DIAMETERS TOT 90 MM (DRUK) EN 160 MM (DRUKLOOS) VOOR NAUWSLUITENDE PASSINGEN MET KIWA KEUR; GOEDGEKEURD VOOR DRINKWATERSYSTEMEN GESCHIKT VOOR DIAMETERS TOT 315 MM MET KIWA KEUR; GOEDGEKEURD VOOR DRINKWATERSYSTEMEN GESCHIKT VOOR GROTE DIAMETERS TOT 800 MM SPECIAAL VOOR TOEPASSINGEN ONDER TROPISCHE OMSTANDIGHEDEN CSTBat T-88 UNI-100 UNI-100 GT Dunvloeibare snelle hard PVC lijm met KIWA en KOMO keur voor het verlijmen van hard PVC buizen, moffen en fittingen in drukleidingen en afvoersystemen. Toleranties: Perspassing max. 0,2 mm / Spleetpassing max. 0,3 mm. Thixotrope snelle hard PVC lijm met KIWA keur voor het verlijmen van hard PVC buizen, moffen en fittingen in drukleidingen en afvoersystemen. Toleranties: Perspassing max. 0,2 mm / Spleetpassing max. 0,8 mm. Thixotrope hard PVC lijm voor het verlijmen van hard PVC buizen, moffen en fittingen in drukleidingen en afvoersystemen. Toleranties: Perspassing max. 0,2 mm / Spleetpassing max. 0,8 mm. LIJMEN SPECIAAL VOOR ABS GESCHIKT VOOR DIAMETERS TOT 250 MM GESCHIKT VOOR LEIDINGSYSTEMEN CONFORM O.A. EN EN FIXEREN VOORKOMT LOSRAKEN BUIS EN FITTING VOOR AFVOERSYSTEMEN GESCHIKT VOOR ALLE DIAMETERS REINIGEN ZORGT VOOR EEN OPTIMAAL LIJMPROCES VAN HARD PVC, PVC-C EN ABS GESCHIKT VOOR ALLE DIAMETERS / PASSINGEN B-25 Middelvisceuse snelle ABS lijm voor het verlijmen van ABS buizen, moffen en fittingen in drukleidingen en afvoersystemen. Speciaal voor ABS leidingsystemen in perslucht-, koel- en industriële installaties. Toleranties: Perspassing max. 0,2 mm / Spleetpassing max. 0,6 mm. F-40 FIXATIEMIDDEL Fixatiemiddel voor het fixeren van polypropyleen (PP) buizen en fittingen met manchetverbindingen in afvoersystemen. CLEANER PVC Reiniger voor het reinigen en ontvetten van te verlijmen hard PVC buizen, moffen en fittingen in drukleidingen en afvoersystemen. Zorgt voor een optimale verlijming van PVC. Ook voor ABS en PVC-C. Gebruiken in combinatie met Griffon PVC lijmen. Tevens voor het verwijderen van lijmresten en het reinigen van kwasten en gereedschap.

4 NASTELBAAR VOOR AFVOERSYSTEMEN GESCHIKT VOOR DIAMETERS TOT 160 MM VOOR NAUWSLUITENDE PASSINGEN MET KOMO-KEUR VOOR AFVOERSYSTEMEN GESCHIKT VOOR DIAMETERS TOT 250 MM MET KOMO-KEUR HOGE CHEMISCHE BESTENDIGHEID GESCHIKT VOOR DIAMETERS TOT 110 MM VOOR NAUWSLUITENDE PASSINGEN GR-95 Zeer dunvloeibare hard PVC lijm met KOMO keur voor het verlijmen van hard PVC buizen, moffen en fittingen in afvoersystemen. Toleranties: Perspassing max. 0,2 mm / Spleetpassing max. 0,3 mm. RU-22 Thixotrope snelle hard PVC lijm met KOMO keur voor het verlijmen van hard PVC buizen, moffen en fittingen in afvoersystemen. Toleranties: Perspassing max. 0,2 mm / Spleetpassing max. 1,0 mm. HCR-36 Dunvloeibare snelle hard PVC lijm voor het verlijmen van hard PVC buizen, moffen en fittingen in drukleidingen en afvoersystemen. Toleranties: Perspassing max. 0,2 mm / Spleetpassing max. 0,5 mm. GLIJMIDDEL ZORGT VOOR EEN OPTIMAAL LIJMPROCES TE GEBRUIKEN WAAR HOGE CHEMISCHE RESISTENTIE IS VEREIST VAN HARD PVC GESCHIKT VOOR ALLE DIAMETERS / PASSINGEN VAN PE ZORGT VOOR EEN OPTIMAAL LASPROCES OOK VOOR NATTE ONDERGRONDEN WATEROPLOSBAAR MET KIWA KEUR; GOEDGEKEURD VOOR DRINKWATERSYSTEMEN GESCHIKT VOOR ALLE DIAMETERS HCR-36 CLEANER PVC Reiniger voor het reinigen en ontvetten van te verlijmen hard PVC buizen, moffen en fittingen in drukleidingen en afvoersystemen. Zorgt voor een optimale verlijming van PVC. Gebruiken in combinatie met Griffon HCR-36. PE-CLEANER Reiniger voor het reinigen en ontvetten van te lassen PE buizen, moffen en fittingen in drukleidingen en afvoersystemen. Zorgt voor een optimale lasproces van PE. BLUE GEL Blauw gelachtig glijmiddel met KIWA keur voor de montage van manchetverbindingen in drukleidingen en afvoersystemen. Geschikt voor PVC-U, PE, Glasvezel versterkte kunststoffen (GVK), beton en gietijzer voorzien van een coating.

5 4- SPECIAAL VOOR PVC-C VOOR DIAMETERS TOT 160 MM GESCHIKT VOOR LEIDINGSYSTEMEN CONFORM O.A. EN1566, EN ISO PVC-C. SPECIAAL VOOR PVC-C GESCHIKT VOOR DIAMETERS TOT 250 MM MET KIWA-ATA KEUR SPECIAAL VOOR ABS MET SNELSLUITING VOOR DIAMETERS TOT 160 MM GESCHIKT VOOR LEIDINGSYSTEMEN CONFORM O.A. EN1455 EN ISO (ABS) HT-110 HT-120 # 0 6 # B-21 Snelle dunvloeibare PVC-C Lijm voor het verlijmen van buizen, moffen en fittingen met nauwe passing in druk- en afvoersystemen. Geschikt voor diameters t/m 160 mm. Max. 25 bar (PN 25). Toleranties: Perspassing max. 0,2 mm. / spleetpassing max. 0,3 mm. max. 0,3 mm Tixotrope snelle PVC-C lijm met KIWA-ATA keur voor het verlijmen van PVC-C buizen, moffen en fittingen in drukleidingen en afvoersystemen. Geschikt en toegelaten voor CORZAN CPVC systemen. Toleranties: Perspassing max. 0,2 mm / Spleetpassing max. 0,8 mm. Snelle dunvloeibare ABS Lijm voor het verlijmen van buizen, moffen en fittingen met nauwe passingen in druk- en afvoersystemen. Geschikt voor diameters tot 160 mm. Max 16 bar (PN 16). Toleranties: Perspassing max. 0,2 mm. / spleetpassing max. 0,3 mm. WATEROPLOSBAAR MET KIWA KEUR; GOEDGEKEURD VOOR DRINKWATERSYSTEMEN GESCHIKT VOOR ALLE DIAMETERS GOED NASTELBAAR OOK VERKRIJGBAAR IN SPUITBUS VOOR AFVOERSYSTEMEN GESCHIKT VOOR ALLE DIAMETERS P-20 LUBRICANT HEEFT U NOG VRAGEN? Wit pasteus glijmiddel met KIWA keur voor de montage van manchetverbindingen in drukleidingen en afvoersystemen. Geschikt voor PVC-U, PE, glasvezel versterkte kunststoffen (GVK), beton en gietijzer voorzien van een coating. Zuurvrij pasteus glijmiddel voor de montage van manchetverbindingen in afvoersystemen. Geschikt voor PVC-U, PE, PP, glasvezel versterkte kunststoffen (GVK), beton en gietijzer voorzien van een coating. Heeft u nog vragen over de toepassing van onze producten? Kijk dan op onze website of bel het Griffon informatiecentrum. Wij helpen u verder met deskundig advies. Bel voor Nederland ( 0,10 p/min.), voor België ( 0,10 p/min.).

6 Van welke materiaalsoort is het leidingsysteem vervaardigd? Rubber manchetten (Verbinding niet verlijmen; buis en manchet insmeren met glijmiddel) Is er sprake van een drinkwatersysteem? KIWA keur verplicht! Is er sprake van een natte of vochtige ondergrond? PVC Wat voor soort moffen worden er bij uw leidingsysteem toegepast? Afvoer / drukloos (KOMO-keur aanbevolen) Zijn de delen nauw passend?, spleetpassing 0,3-0,8 mm, spleetpassing max. 0,3 mm Lijmmoffen (Verbinding verlijmen) KIWA keur verplicht! Toevoor / druk Is er sprake van een drinkwatersysteem? Is een hoge chemische bestendigheid vereist (geconcentreerde zuren / logen)? PVC-C Wat voor soort moffen worden er bij uw leidingsysteem toegepast? Druklijmmoffen (Verbinding verlijmen) PP Hulpstukken met rubber manchet Verbinding niet verlijmen Is fixatie van de verbinding noodzakelijk (ter voorkoming dat buizen/hulpstukken kunnen losraken)? Manchet insmeren met fixatiemiddel Buis en manchet insmeren met glijmiddel Is er sprake van een natte of vochtige ondergrond? PE Verbinding niet verlijmen maar lassen / knellen (volg instructies fabrikant leidingsysteem) Te verbinden delen reinigen met PE-reiniger ABS Wat voor soort moffen worden er bij uw leidingsysteem toegepast? Druklijmmoffen (Verbinding verlijmen) DISCLAIMER Deze Griffon Kunststofwijzer is bedoeld als richtlijn voor de montage van de meest voorkomende leidingsystemen in de bouw- en installatiemarkt, grond-, weg- en waterbouw en (agrarische) industrie. I.v.m. de grote versc aansprakelijkheid worden aanvaard voor de verkregen resultaten. Volg daarom altijd nauwgezet de eventueel van toepassing zijnde officiële voorschriften en richtlijnen als ook de montagevoorschriften en werkinstructies van de

7 GRIFFON KUNSTSTOFWIJZER Lubricant Dient de verbinding na montage nog enigszins corrigeerbaar te zijn? P-20 Blue Gel Is een langere open-/verwerkingstijd vereist? (b.v. moeilijk te monteren constuctie) RU-22 / UNI 100 GR-95 Diameter buis tot max. 160 mm GR-95 / T-88 Diameter buis tot max. 315 mm RU-22 Zijn de delen nauw passend? Spleetpassing 0,3-0,8 mm Spleetpassing max. 0,3 mm (diameter buis tot max. 90 mm) UNI-100 T-88 HCR-36 Zijn de delen nauw passend? Spleetpassing 0,3-0,8 mm Is een langere open-/ verwerkingstijd vereist? (b.v. moeilijk te monteren constuctie) Diameter buis tot max. 315 mm Diameter buis tot max. 800 mm UNI-100 UNI-100 GT Spleetpassing max. 0,3 mm Is een langere open-/ verwerkingstijd vereist? (b.v. moeilijk te monteren constuctie) Diameter buis tot max. 90 mm T-88 Diameter buis tot max. 315 mm UNI-100 Diameter buis tot max. 800 mm UNI-100 GT HT-120 F-40 Dient de verbinding na montage nog enigzins corrigeerbaar te zijn? P-20 Blue Gel PE-reiniger B-25 heidenheid aan leidingsystemen kan geen enkele fabrikant van het betreffende leidingsysteem.

8 GRIFFON IS EEN MERK VAN BISON INTERNATIONAL. Griffon Nederland Dr. A.F. Philipsstraat 9 Postbus 160, NL-4460 AD Goes Tel. (0113) Fax (0113) Griffon Belgium Dijkstraat 28 B-9140 Temse Tel. (070) ( 0,10 p/min.) Kijk voor meer informatie over verbindingstechnieken voor metaal leidingsystemen in de speciale folder over Metaal /01

Als vakman vertrouw ik op VERBINDINGSTECHNIEKEN. voor leidingsystemen. Griffon. Professional.

Als vakman vertrouw ik op VERBINDINGSTECHNIEKEN. voor leidingsystemen. Griffon. Professional. Als vakman vertrouw ik op Griffon. VERBINDINGSTECHNIEKEN voor leidingsystemen BisonGriffon. Professional. voor deweet installateur. De Kwaliteit betere vakman er alles van. GRIFFON. KWALITEIT VOOR DE INSTALLATEUR.

Nadere informatie

KUNSTSTOF LEIDINGSYSTEMEN

KUNSTSTOF LEIDINGSYSTEMEN KUNSTSTOF LEIDINGSYSTEMEN DE PERFECTE VERBINDING Datum: HET VOORTRAJECT Voorkom breuk en ovaliteit van buizen Transporteer buizen op juiste manier Sla buizen op juiste manier op TRANSPORT OPSLAG DE VOORBEREIDING

Nadere informatie

Uni-100. Inhoudsopgave Griffon UNI-100 Flacon 1 L NL/FR...6. Bison International B.V. - P.O. Box NL 4460 AD Goes.

Uni-100. Inhoudsopgave Griffon UNI-100 Flacon 1 L NL/FR...6. Bison International B.V. - P.O. Box NL 4460 AD Goes. Inhoudsopgave 6111030 - Griffon UNI-100 Flacon 250 ml NL/FR...2 6111040 - Griffon UNI-100 Flacon 500 ml NL/FR...4 6111050 - Griffon UNI-100 Flacon 1 L NL/FR...6 www.griffon.nl 6111030 - Griffon UNI-100

Nadere informatie

Bison lijmen en kitten Bison vochtvreters Bison Tapes

Bison lijmen en kitten Bison vochtvreters Bison Tapes Bison lijmen en kitten Bison vochtvreters Bison Tapes Bison Kit Super sterke, vloeibare, universele contactlijm op basis van neopreenrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. Lijmt plastic bekledingsplaat,

Nadere informatie

Binnenriolering. PVC Bipeau buis voor binnenriolering

Binnenriolering. PVC Bipeau buis voor binnenriolering Binnenriolering PVC Bipeau buis voor binnenriolering PVC buis voorzien van KOMO-keurmerk, volgens BRL 2023. Bipeau buis bestaat uit een binnen en buitenlaag van nieuw materiaal en een binnenlaag van gerecycled

Nadere informatie

Binnenriolering. PVC Bipeau buis voor binnenriolering

Binnenriolering. PVC Bipeau buis voor binnenriolering Binnenriolering PVC Bipeau buis voor binnenriolering PVC buis voorzien van KOMO-keurmerk, volgens BRL 2023. Bipeau buis bestaat uit een binnen en buitenlaag van nieuw materiaal en een binnenlaag van gerecycled

Nadere informatie

PVC buis met KIWA keur (NL)

PVC buis met KIWA keur (NL) .0.070.0.00.0.090.0..0..0..0.0.0..0.4..4.0. 2,6 2,79,6,2 7,69,06 6,,,22 44, 6,72 PVC buis met KIWA keur (NL) P.V.C. buis KIWA 7, bar een zijde gemoft GRIJS, lengtes à mtr. Maat Mtr. per pallet Lengtes

Nadere informatie

Drukleiding Hulpstukken II - 1

Drukleiding Hulpstukken II - 1 Drukleiding Hulpstukken II - 1 BOCHTEN 90º uit buis 200030 32 mm 10 350 200040 40 mm 10 200 200050 50 mm 10 100 200060 63 mm 10 60 200070 75 mm 10 35 200080 90 mm 10 20 200090 110 mm 12,5 10 200100 125

Nadere informatie

GRIFFON CLEANER RANGE

GRIFFON CLEANER RANGE GRIFFON CLEANER RANGE Ontdek ons complete en krachtige assortiment reinigingsmiddelen voor professionals KALKVRETER Zeer krachtige en geconcentreerde schuimspray voor het eenvoudig verwijderen van (hardnekkige)

Nadere informatie

METAAL. Verbindingstechnieken voor leidingsystemen. Solderen Draadafdichting. Griffon. Kwaliteit voor de installateur.

METAAL. Verbindingstechnieken voor leidingsystemen. Solderen Draadafdichting. Griffon. Kwaliteit voor de installateur. METAAL Verbindingstechnieken voor leidingsystemen Solderen Draadafdichting Griffon. Kwaliteit voor de installateur. GRIFFON. KWALITEIT VOOR DE INSTALLATEUR. Uw vakmanschap verdient een professioneel verbindingsproduct.

Nadere informatie

PRESTATIE VERKLARING No: 00007 GRIFFON GR-95

PRESTATIE VERKLARING No: 00007 GRIFFON GR-95 No: 00007 GRIFFON GR-95 NL-62 EW Goes, Netherlands EN 1680:2006 Na 80 uur droogtijd 3,0 MPa EN 1680 No: 00038 GRIFFON HT-110 PVC-C lijm voor thermoplastische leidingsystemen onder druk, in installaties

Nadere informatie

PVC. Pollet Pool Group 23 HYDROTUBO... 282 HYDROTUBO +... 283 ASTORE INBOUWSTUKKEN... 284 GRIFFON PRODUCTEN AND ACCESSOIRES...

PVC. Pollet Pool Group 23 HYDROTUBO... 282 HYDROTUBO +... 283 ASTORE INBOUWSTUKKEN... 284 GRIFFON PRODUCTEN AND ACCESSOIRES... 23 HYDROTUBO... 282 HYDROTUBO +... 283 ASTORE INBOUWSTUKKEN... 284 GRIFFON PRODUCTEN AND ACCESSOIRES... 289 Pollet Pool Group 23 281 HYDROTUBO Flexibele thermoplastische buis versterkt met hoogwaardige

Nadere informatie

De Rijk Sevenum bv Deckersgoedtweg RR Sevenum T +31 (0) F +31 (0)

De Rijk Sevenum bv Deckersgoedtweg RR Sevenum T +31 (0) F +31 (0) De Rijk Sevenum bv Deckersgoedtweg 8 5975 RR Sevenum T +31 (0)77-46 41 467 F +31 (0)77-46 40 022 e-mail: sevenum@derijk.nl www.derijk.nl - www.derijk.eu De Rijk Veenendaal bv Inductorstraat 60 9303 KB

Nadere informatie

LIJM, GEREEDSCHAP EN SOLDEERARTIKELEN

LIJM, GEREEDSCHAP EN SOLDEERARTIKELEN 13 LIJM, GEREEDSCHAP EN SOLDEERARTIKELEN Lijmen - Reinigers - Tape - Kitten - Waarschuwingslinten - Gereedschappen - Afdichtingsmaterialen - Soldeerartikelen NKI catalogus H13 30-09-2014 NKI NEEDE Postbus

Nadere informatie

PVC-lijmen, Reinigers & Speciaal lijmen

PVC-lijmen, Reinigers & Speciaal lijmen PVC-lijmen, Reinigers & Speciaal lijmen Henkel Quality for Professionals Als specialist in toegepaste chemie is Henkel op het gebied van kleefstoffen, voegkitten en oppervlaktebehandeling wereldwijd marktleider.

Nadere informatie

Beregening

Beregening www.wilkon.nl Beregening Teruplast B.V. Inhoudsopgave blz. Aanboorzadels 82 t/m 84 Binnenriolering 138 t/m 160 Buitenriolering 161 t/m 181 Cintropur filters + toebehoren 34 t/m 41 Drainage 182 t/m 188

Nadere informatie

Hemelwaterafvoer. In 3 stappen monteert u uw afvoerbuis

Hemelwaterafvoer. In 3 stappen monteert u uw afvoerbuis K L U S W I J Z E R Hemelwaterafvoer In 3 stappen monteert u uw afvoerbuis Hemelwaterafvoer Algemeen Programma Montage Belangrijke aandachtspunten Algemeen Het hemelwater wordt van het dak via de afvoerbuis

Nadere informatie

AMScat07_versie6 4/19/07 11:41 AM Pagina 1

AMScat07_versie6 4/19/07 11:41 AM Pagina 1 AMScat07_versie6 4/19/07 11:41 AM Pagina 1 A.M.S. A.M.S. Service Groothandel (kunststof)-leidingsystemen Deckersgoedtweg 8 5975 RR Sevenum - Holland Tel. 077-46 41 467 Fax 077-46 40 022 e-mail: info@amsbv.eu

Nadere informatie

PRODUCT CATALOGUS Griffon. Verbonden met vakwerk.

PRODUCT CATALOGUS Griffon. Verbonden met vakwerk. PRODUCT CATALOGUS Griffon. Verbonden met vakwerk. Griffon, verbonden met vakwerk Griffon is dé specialist op het gebied van lijmen, afdichten, zacht- en hardsolderen en smeren en onderhouden. Speciaal

Nadere informatie

Leidingsysteem. sanitair. In 4 stappen monteert u uw leidingsysteem

Leidingsysteem. sanitair. In 4 stappen monteert u uw leidingsysteem K L U S W I J Z E R Leidingsysteem sanitair In 4 stappen monteert u uw leidingsysteem Leidingsysteem sanitair Algemeen Programma Montage Belangrijke aandachtspunten Algemeen Binnen en onder onze woningen

Nadere informatie

Girair kunststof leidingsysteem. voor het transport van perslucht

Girair kunststof leidingsysteem. voor het transport van perslucht Girair kunststof leidingsysteem voor het transport van perslucht Optimaal presteren Een enorm breed pakket aan kunststof leidingsystemen en toebehoren. Ruim 27.000 kwaliteitsartikelen, altijd op voorraad

Nadere informatie

GRIFFON HOUTKONSTRUKTIELIJMEN. Uit het juiste hout gesneden. Griffon. Bison Professional.

GRIFFON HOUTKONSTRUKTIELIJMEN. Uit het juiste hout gesneden. Griffon. Bison Professional. GRIFFON HOUTKONSTRUKTIELIJMEN Uit het juiste hout gesneden Bison Professional. Griffon. De betere Verbonden vakman weet met vakwerk. alles van. GRIFFON: UIT HET JUISTE HOUT GESNEDEN. Griffon is dé lijmspecialist

Nadere informatie

LEVERINGSPROGRAMMA. Griffon. Verbonden met vakwerk.

LEVERINGSPROGRAMMA. Griffon. Verbonden met vakwerk. LEVERINGSPROGRAMMA Griffon. Verbonden met vakwerk. Griffon, verbonden met vakwerk Griffon staat voor kwaliteit voor de installateur. Speciaal voor de vakman biedt Griffon kwalitatief hoogwaardige, duidelijke

Nadere informatie

Het pakket VDL drukhulpstukken omvat een uitgebreide serie spuitgegoten en uit buis vervaardigde fittingen voor PVC drukleidingsystemen.

Het pakket VDL drukhulpstukken omvat een uitgebreide serie spuitgegoten en uit buis vervaardigde fittingen voor PVC drukleidingsystemen. PVC drukhulpstukken VDL Het pakket VDL drukhulpstukken omvat een uitgebreide serie spuitgegoten en uit buis vervaardigde fittingen voor PVC drukleidingsystemen. Karakteristieken PVC-U - Lijmverbindingen

Nadere informatie

Uni-100. Inhoudsopgave. 6111050 - Griffon UNI-100 Flacon 1 L NL/FR 5. Bison International - P.O. Box 160 - NL 4460 AD Goes. www.griffon.

Uni-100. Inhoudsopgave. 6111050 - Griffon UNI-100 Flacon 1 L NL/FR 5. Bison International - P.O. Box 160 - NL 4460 AD Goes. www.griffon. Inhoudsopgave 6111030 - Griffon UNI-100 Flacon 250 ml NL/FR 2 6111040 - Griffon UNI-100 Flacon 500 ml NL/FR 4 6111050 - Griffon UNI-100 Flacon 1 L NL/FR 5 www.griffon.nl 6111030 - Griffon UNI-100 Flacon

Nadere informatie

POLY16 Plus en POLYFAST AZ De klemfittingen die altijd veilig afdichten!

POLY16 Plus en POLYFAST AZ De klemfittingen die altijd veilig afdichten! POLY16 Plus en POLYFAST AZ De klemfittingen die altijd veilig afdichten! POLY16 Plus en POLYFAST AZ > Comple Georg Fischer klemfittingen POLY16 Plus (d 7 d 110) met een actief afdichtsysteem bestaand uit

Nadere informatie

NEN-EN 1610 Buitenriolering - Aanleg en beproeving van leidingsystemen

NEN-EN 1610 Buitenriolering - Aanleg en beproeving van leidingsystemen OVERZICHT RELEVANTE NEN-NORMEN RIOLERING Ontwerp/Rioolsystemen ENV 1046 Kunststofleiding- en mantelbuissystemen - Systemen buitenshuis voor het transport van water of afvalwater - Praktijkrichtlijnen voor

Nadere informatie

Oog voor detail. van Nederland

Oog voor detail. van Nederland Oog voor detail van Nederland Als specialist in leidingsystemen denken we graag met u mee. Voor elk vraagstuk hebben wij een passende oplossing. Onze klanten zijn actief in installatietechniek scheepsbouw

Nadere informatie

Tangit DTX Speciaallijm voor het verlijmen van leidingsytemen met hoge concentraties zuren en logen CTERISTICS EIGENSCHAPPEN BESTENDIGHEID

Tangit DTX Speciaallijm voor het verlijmen van leidingsytemen met hoge concentraties zuren en logen CTERISTICS EIGENSCHAPPEN BESTENDIGHEID Tangit DTX Speciaallijm voor het verlijmen van leidingsytemen met hoge concentraties zuren en logen CTERISTICS EIGENSCHAPPEN - Voor het verlijmen van thermoplastische PVC- U drukleidingen conform EN ISO

Nadere informatie

PP buizen en fittingen voor vrijverval rioolsystemen

PP buizen en fittingen voor vrijverval rioolsystemen Wavin X-Stream ASSORTIMENTSOVERZICHT PP buizen en fittingen voor vrijverval rioolsystemen innovatieve oplossing voor buitenriolering X-Stream Assortimentsoverzicht 1 Inleiding Polypropeen Polypropeen (PP)

Nadere informatie

YERSEKE HANDEL WEG- EN WATERBOUW

YERSEKE HANDEL WEG- EN WATERBOUW Normen voor PVC drukleidingen Kwaliteitseisen nr. 49 Waterleidingen van ongeplastificeerd polyvinylchloride. Kwaliteitseisen nr. 53 Dubbele moffen en hulpstukken van PVC voor waterleidingbuizen KIWA criteria

Nadere informatie

PVC Drukbuis 7,5 bar lijmmof KIWA 5 meter lengte. PVC Drukbuis 10 bar lijmmof KIWA 5 meter lengte. PVC Drukbuis 12,5 bar lijmmof 5 meter lengte

PVC Drukbuis 7,5 bar lijmmof KIWA 5 meter lengte. PVC Drukbuis 10 bar lijmmof KIWA 5 meter lengte. PVC Drukbuis 12,5 bar lijmmof 5 meter lengte PVC drukbuizen PVC Drukbuis 7,5 bar lijmmof KIWA 5 meter lengte 3016440 PVC drukbuis 40 x 1,8 mm 7,5 bar KIWA 3016450 PVC drukbuis 50 x 2,0 mm 7,5 bar KIWA 3016463 PVC drukbuis 63 x 2,0 mm 7,5 bar KIWA

Nadere informatie

Catalogus. Catalogus. altijd een slim idee

Catalogus. Catalogus. altijd een slim idee Catalogus Catalogus Index Binnenhuisriolering... 1 Hemelwaterafvoer... 35 Buitenhuisriolering... 53 Riolering beton... 69 Drukleiding... 73 Electriciteitsleiding... 93 Drainage... 97 Kabelbuis... 105

Nadere informatie

dimensionering leidingwerk PVC PVC slang capaciteitstabel

dimensionering leidingwerk PVC PVC slang capaciteitstabel 9 9 9 dimensionering leidingwerk Bij het construeren van het zwembad is het kiezen van de juiste leidingdiameters een zeer belangrijk aspect. Zowel voor de watercirculatie bij skimmerbaden of overloopbaden,

Nadere informatie

pipes for life PE catalogus 2014 maart 2014 PE Buis en Hulpstukken gas en water

pipes for life PE catalogus 2014 maart 2014 PE Buis en Hulpstukken gas en water pipes for life PE catalogus 2014 maart 2014 PE Buis en Hulpstukken gas en water pipes for life inhoud / overzicht PE80 & PE100 buis Gas 1 PE100 buis Drinkwater 2, 3, 4 PE100 buis zwart 5, 6 PE100 Bochten

Nadere informatie

Diverse materialen tbv putboringen

Diverse materialen tbv putboringen Diverse materialen tbv putboringen Prijzen per meter (standaard 0,3 mm op aanvraag 0,5 mm). Slagvaste filterpijp 7,5 bar. leverbaar in 0,3 en 0,5 mm. gezaagd (5 mtr. lang). Code Euro 63 mm. A5.11.119 6,25

Nadere informatie

dimensionering leidingwerk PVC PVC slang capaciteitstabel

dimensionering leidingwerk PVC PVC slang capaciteitstabel materialen 9 9 dimensionering leidingwerk Bij het construeren van het zwembad is het kiezen van de juiste leidingdiameters een zeer belangrijk aspect. Zowel voor de watercirculatie bij skimmerbaden of

Nadere informatie

BUIS, PLAAT, STAF EN DRAAD

BUIS, PLAAT, STAF EN DRAAD 01 BUIS, PLAAT, STAF EN DRAAD PVC drukbuis - PVC industriebuis - PVC fittingbuis - PVC transparantbuis - PVC luchtkanaalbuis - PVC filterbuis - HDPE buis - ZPE buis - MPE buis - PP drukbuis - PP fittingbuis

Nadere informatie

Trekvaste PVC verbindingen Type 3, 4 en 5. trekvaste. het. PVC verbindingen. voor drinkwater en riool

Trekvaste PVC verbindingen Type 3, 4 en 5. trekvaste. het. PVC verbindingen. voor drinkwater en riool Trekvaste PVC verbindingen Type 3, 4 en 5 het trekvaste PVC verbindingen voor drinkwater en riool tijdwinst door installatiegemak Het antwoord op uitdagingen De aanleg van PVC Drukleidingen voor drinkwater

Nadere informatie

Wadal PVC. binnen. het. riolering. afvoersysteem

Wadal PVC. binnen. het. riolering. afvoersysteem het Wadal PVC binnen riolering afvoersysteem Het meest gebruikte systeem voor binnenriolering Een zorgeloze afvoer De waterafvoer binnenshuis: geen mens die daar dagelijks bij stilstaat. Anders wordt het

Nadere informatie

PE buizen en koppelingen

PE buizen en koppelingen PE buizen en koppelingen PE buizen en koppelingen Referentie Code Beschrijving Hoeveelheid / st R22 212 307 BUIS PE 100 25x2,0 PN12 100 m 110 212 004 BUIS PE 100 32x2,0 PN10 50 m 68 212 007 BUIS PE 100

Nadere informatie

Zo kunt u zelf uw leidingwerk installeren

Zo kunt u zelf uw leidingwerk installeren bouwmaterialen Zo kunt u zelf uw leidingwerk installeren Aan- en afvoerleidingen maken Soldeerfittingen Knelfittingen Flexibele leidingen PVC afvoerleidingen Leidingwerk installeren Inleiding In deze folder

Nadere informatie

Hoofdstuk 2 Afvoerleidingen - PVC - PE - PP

Hoofdstuk 2 Afvoerleidingen - PVC - PE - PP Hoofdstuk 2 Afvoerleidingen - PVC - PE - PP Flexibele koppelingen Drainage & Klikverbindingen Hemelwaterafvoer Pagina 1 t/m 2 Pagina 3 Pagina 4 t/m 6 Bevestigingsmaterialen PP buis & Manchethulpstukken

Nadere informatie

Wavin Belgium nv. Prijslijst

Wavin Belgium nv. Prijslijst Wavin Belgium nv Prijslijst augustus 20 17 Beste klant, Gezien de sterke stijgingen van grondstofprijzen sinds begin dit jaar zijn we genoodzaakt onze prijzen aan te passen voor alle bestellingen vanaf

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 6306553 - Bison Poly Max Original Wit Koker 425 g NLFR 12

Inhoudsopgave. 6306553 - Bison Poly Max Original Wit Koker 425 g NLFR 12 Inhoudsopgave 6306530 - Bison Poly Max Original Wit Koker 425 g NL 2 6306534 - Bison Poly Max Original Grijs Koker 425 g NL 4 6306536 - Bison Poly Max Original Bruin Koker 425 g NL 6 6306538 - Bison Poly

Nadere informatie

LIJMEN, KITTEN & OVERIGE 13

LIJMEN, KITTEN & OVERIGE 13 LIJMEN, KITTEN & OVERIGE 13 LIJM & REINIGER 1310 ART.NR. OMSCHRIJVING MAAT MERK/TYPE 13110603 LIJMKWAST ROND (12-40MM) 9MM 13110606 LIJMKWAST PLAT (50-75MM) 1 13110609 LIJMKWAST PLAT (90-250MM) 1.5 13110612

Nadere informatie

PVC Buizen PE40 / PE100 Buizen 2012-01 I - 1

PVC Buizen PE40 / PE100 Buizen 2012-01 I - 1 PVC Buizen PE40 / PE100 Buizen I - 1 PVC BUIS afmeting 100010 10 x 1,0 mm 105080 12 x 1,0 mm 105085 14 x 1,0 mm 105100 16 x 1,5 mm 105120 20 x 1,5 mm 105140 25 x 1,9 mm 105220 32 x 1,8 mm 100230 32 x 1,8

Nadere informatie

Buizen & Slangen. Groep 07

Buizen & Slangen. Groep 07 Buizen & Slangen Groep 07 Buizen & Slangen BUIZEN WE 700.007 700.007.040 buis 040x01,80 pn07 5000T we 700 m 357 700.007.050 buis 050x02,00 pn07 5000T we 700 m 226 700.007.063 buis 063x02,00 pn07 5000T

Nadere informatie

Hoofdstuk 12 LIJMEN Lijmen Voordelen: Nadelen

Hoofdstuk 12 LIJMEN Lijmen Voordelen: Nadelen Hoofdstuk 12 LIJMEN Inleiding Lijmen: aanbrengen van onverbrekelijke verbinding tussen twee delen met natuurlijke en synthetische kleefstoffen. (verharding door fysische binding of chemische reactie) Voordelen:

Nadere informatie

Wadal PVC. binnen. het. riolering. afvoersysteem

Wadal PVC. binnen. het. riolering. afvoersysteem Wadal PVC het binnen riolering afvoersysteem Het meest gebruikte systeem voor binnenriolering Een zorgeloze afvoer De waterafvoer binnenshuis: geen mens die daar dagelijks bij stilstaat. Anders wordt het

Nadere informatie

PE/PVC drukbuis en hulpstukken gas en water

PE/PVC drukbuis en hulpstukken gas en water PIPES FOR LIFE CATALOGUS PE/PVC drukbuis en hulpstukken gas en water 2019 PIPES FOR LIFE INHOUD / OVERZICHT Inhoud 1. PE drukleidingen PE80 & PE100 buis Gas 5 PE40 & PE100 buis Drinkwater 6 PE100 buis

Nadere informatie

: 0,5 mm/m bij 25% maximale druk (vrijliggende buis) : 80 tot 180 C (smelttraject)

: 0,5 mm/m bij 25% maximale druk (vrijliggende buis) : 80 tot 180 C (smelttraject) PVC drukbuis (grijs) PVC drukbuis wordt gebruikt voor het transporteren van vloeistoffen onder druk. Het productpakket wordt onderverdeeld in verschillende drukklassen, die de maximale werkdruk aangeven.

Nadere informatie

PLASSON PUSH-FIT, KLEM- EN ELEKTROLAS, HAWLE

PLASSON PUSH-FIT, KLEM- EN ELEKTROLAS, HAWLE 03 PLASSON PUSH-FIT, KLEM- EN ELEKTROLAS, HAWLE Plasson push-fit insteekfittingen - Plasson klemfittingen - Plasson elektrolasfittingen - Elektrolas machines en gereedschappen - Aanboorzadels - Draadfittingen

Nadere informatie

KUNSTSTOF. ventilatieleidingen

KUNSTSTOF. ventilatieleidingen KUNSTSTOF ventilatieleidingen 100 3.1 MATERIAALKEUZE Duurzame en betrouwbare ventilatiematerialen zijn in elke industrietak onontbeerlijk. Kunststoffen scoren wat betreft deze 2 criteria goed en zijn bijgevolg

Nadere informatie

Het nieuwe beugelen!

Het nieuwe beugelen! Het nieuwe beugelen! Checklist Inhoud: Burgerhout en het nieuwe beugelen...3 Enkelwandig kunststof rookgasafvoersysteem...4 Enkelwandig metalen rookgasafvoersysteem...6 Concentrisch rookgasafvoersysteem...8

Nadere informatie

Rogafa. Het nieuwe beugelen! Rogafa. Nieuw advies Wat is de beste manier om een rookgasafvoersysteem

Rogafa. Het nieuwe beugelen! Rogafa. Nieuw advies Wat is de beste manier om een rookgasafvoersysteem Het nieuwe beugelen! Nieuw advies Wat is de beste manier om een rookgasafvoersysteem te installeren? Die vraag is nu eenvoudig te beantwoorden, dankzij een uniek gezamenlijk advies van de Nederlandse fabrikanten

Nadere informatie

Staarten PL Boxtel 0031 (0) Toebehoren infra Bruto prijslijst 2016

Staarten PL Boxtel 0031 (0) Toebehoren infra Bruto prijslijst 2016 Staarten 2 5281 PL Boxtel 0031 (0) 411 674725 info@conval.nl www.conval.nl Toebehoren infra Bruto prijslijst 2016 toebehoren infra prijslijst 2016 INHOUDSOPGAVE 1. Straatpotten en inlegplaatjes Pag. 04

Nadere informatie

PVC Lijm & reiniger SABA

PVC Lijm & reiniger SABA PVC Lijm & reiniger SABA SABA SABA PVC lijmen zijn een begrip in land- en tuinbouw, voor toepassingen in de meest uiteenlopende PVC-installaties. Het assortiment bestaat uit zowel lijmen als cleaners die

Nadere informatie

Rotterdam Tel. 010-415 99 83

Rotterdam Tel. 010-415 99 83 Rotterdam Tel. 010-415 99 83 1 Copyright 2014 Milder Holland B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Complete kunststof leidingsystemen van. GF Piping Systems. Dé transportleidingen achter de hemodialyse. GF Piping Systems

Complete kunststof leidingsystemen van. GF Piping Systems. Dé transportleidingen achter de hemodialyse. GF Piping Systems Complete kunststof leidingsystemen van GF Piping Systems Dé transportleidingen achter de hemodialyse GF Piping Systems Inhoud 1 Kunststof leidingsystemen 2 Waterbehandeling en hemodialyse applicatie Eisen

Nadere informatie

Epoxy Steel. Product. Volumes. Eigenschappen. Beperkingen

Epoxy Steel. Product. Volumes. Eigenschappen. Beperkingen Supersnelle, 2-component epoxylijm in metaalgrijze kleur voor extra sterke hechtingen, afdichtingen en reparaties van metalen: staal, ijzer, aluminium, koper, brons, enz., maar ook beton, hout en kunststof.

Nadere informatie

Georg Fischer N.V. Kennis van kunststof. Gerrit Proper

Georg Fischer N.V. Kennis van kunststof. Gerrit Proper Georg Fischer N.V. Kennis van kunststof Gerrit Proper Inhoud 1 Georg Fischer 2 Kunststof, een verantwoorde keuze Geen corrosie Chemische bestendigheid Glad oppervlak Eco voetafdruk 2 Georg Fischer 3 Georg

Nadere informatie

A11. Insteekkoppeling 11-serie voor drinkwater. Corrosiebestendig. Spanningsvrije verbinding! BEULconnect

A11. Insteekkoppeling 11-serie voor drinkwater. Corrosiebestendig. Spanningsvrije verbinding! BEULconnect Insteekkoppeling 11-serie voor drinkwater A11 Spanningsvrije verbinding! BEULconnect Corrosiebestendig Productgroep A11 BEULconnect: Loodvrije Cuphin insteekkoppeling voor drinkwater Materiaal: Cuphin

Nadere informatie

PVC buizen voor binnen en buitenriolering

PVC buizen voor binnen en buitenriolering PVC buizen voor binnen en buitenriolering 00003 32x3,0 5 2,47 00004 PVC meerlagen buis 40x3,0 5 3,0 00005 KOMO L=5mtr grijs 50x3,0 5 4,02 00007 75x3,0 5 6,02 300 PVC meerlagen buis 0 5 9,89 2002 KOMO L=5mtr

Nadere informatie

KOMO Attest-met-productcertificaat K96771/01

KOMO Attest-met-productcertificaat K96771/01 474/171015 KOMO Attest-met-productcertificaat K96771/01 Uitgegeven 2017-12-01 Vervangt - Geldig tot Onbepaald D.d. Pagina 1 van 4 VERKLARING van KIWA Dit attest-met-productcertificaat is op basis van BRL

Nadere informatie

Verbruik: Indicatie van het aantal lijmverbindingen per 1 L:

Verbruik: Indicatie van het aantal lijmverbindingen per 1 L: 6300545 - Griffon Tube in Vouwdoos 125 ml NL/FR/EN/DE in lengterichting aanbrengen op beide lijmvlakken (buis dik, mof dun). 4. Minimaal 24 maanden in ongeopende verpakking opgeslagen tussen +5 C en 6300545

Nadere informatie

Tangit DTX Speciaal lijm Tangit DTX is een Speciaal lijm voor het verlijmen van leidingsystemen met hoge concentraties zuren en logen.

Tangit DTX Speciaal lijm Tangit DTX is een Speciaal lijm voor het verlijmen van leidingsystemen met hoge concentraties zuren en logen. Tangit DTX Speciaal lijm Tangit DTX is een Speciaal lijm voor het verlijmen van leidingsystemen met hoge concentraties zuren en logen. EIGENSCHAPPEN Voor het verlijmen van thermoplastische PVC-U drukleidingen

Nadere informatie

De RACI-Spacers voldoen ruimschoots aan deze eisen en bieden bovendien de volgende extra voordelen:

De RACI-Spacers voldoen ruimschoots aan deze eisen en bieden bovendien de volgende extra voordelen: raci-spacers INLEIDING In veel landen is het een voorschrift, dat bij pijpleidingen die wegen of dijken kruisen, gebruik gemaakt wordt van mantelbuizen. Om te voorkomen dat er contact ontstaat tussen de

Nadere informatie

Epoxy Rapid. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen

Epoxy Rapid. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen Supersnelle, transparante, 2-component epoxylijm voor extra sterke hechting, afdichting en reparaties voor keramiek, aardewerk, edelsteen, glas, hout, kunststof, ivoor. Volumes 24 ml Eigenschappen Voor

Nadere informatie

HANDLEIDING BIJ HET PLAATSEN VAN EEN ZELFBOUWPAKKET AFVOEREN

HANDLEIDING BIJ HET PLAATSEN VAN EEN ZELFBOUWPAKKET AFVOEREN 1 HANDLEIDING BIJ HET PLAATSEN VAN EEN ZELFBOUWPAKKET AFVOEREN INHOUDSTABEL Voorwoord p. 03 HOOFDSTUK 1: benodigdheden en levering p. 05 HOOFDSTUK 2: systemen voor afvoer sanitair water, toiletten en regenafvoeren

Nadere informatie

Telefoon 074 2435334 Telefax 074 2434323 E mail ubel@ubel.nl Internet www.ubel.nl. 95 C - 10 bar 14.27

Telefoon 074 2435334 Telefax 074 2434323 E mail ubel@ubel.nl Internet www.ubel.nl. 95 C - 10 bar 14.27 14 95 C - 10 bar 14.27 Leiding specificaties ext. O mm dikte mm E mail Internet systeem PN10 bij 95 C UNI 10954/1 standaard - KLEUR WIT alu. mm O int. mm inhoud H 2 O l/m rol ongeïsol. verpakking lengte

Nadere informatie

De Rijk Sevenum bv Deckersgoedtweg 8 5975 RR Sevenum T +31 (0)77-46 41 467 F +31 (0)77-46 40 022 e-mail: sevenum@derijk.nl

De Rijk Sevenum bv Deckersgoedtweg 8 5975 RR Sevenum T +31 (0)77-46 41 467 F +31 (0)77-46 40 022 e-mail: sevenum@derijk.nl De Rijk Sevenum bv Deckersgoedtweg 8 5975 RR Sevenum T +31 (0)77-46 41 467 F +31 (0)77-46 40 022 e-mail: sevenum@derijk.nl www.derijk.nl - www.derijk.eu De Rijk Veenendaal bv Inductorstraat 60 9303 KB

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE PVC - PE

INHOUDSOPGAVE PVC - PE INHOUDSOPGAVE PVC - PE Econo-Line fittingen met barcode Econo-Line fittingen met barcode Inch-lijm Inch-lijm Inch-lijm pag. 1 pag. 1 pag. 1 pag. 1 pag. 2 pag. 2 pag. 3 pag. 3 pag. 3 pag. 5 pag. 7 pag.

Nadere informatie

BIS Pacifyre AWM III Brandmanchet BIS Pacifyre IWM III Brandwerend Band

BIS Pacifyre AWM III Brandmanchet BIS Pacifyre IWM III Brandwerend Band BIS Pacifyre AWM III Brandmanchet BIS Pacifyre IWM III Brandwerend Band BIS Pacifyre AWM III Brandmanchet Productbeschrijving Opbouwbrandmanchet voor kunststof (brandbare) buizen respectievelijk leidingsystemen.

Nadere informatie

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen Het leidingsysteem voor professionals Wij hebben TECElogo. En u het bijbehorende gereedschap: uw handen. De nieuwe generatie professionele

Nadere informatie

Silence is blue... Stilla. Een geluiddempend afvoersysteem in PP

Silence is blue... Stilla. Een geluiddempend afvoersysteem in PP Silence is blue... Stilla Een geluiddempend afvoersysteem in PP Silence is blue... Stilla Pipelife Belgium nv Brasschaatsteenweg 302 2920 Kalmthout www.pipelife.be info@pipelife.be Stilla - een geluiddempend

Nadere informatie

VERSIE BETTER INSTALLATION SYSTEMS

VERSIE BETTER INSTALLATION SYSTEMS VERSIE 2005 BETTER INSTALLATION SYSTEMS BEKERSIFONS Bekersifons MINIMAC 00 5140 0 5/4" x 32 mm 00 5145 0 6/4" x 40 mm art. nr. 00 5145 0 art. nr. 00 5105 0 Bekersifons Groot 00 5100 0 5/4" x 32 mm 00 5102

Nadere informatie

KUNSTSTOFLEIDINGSYSTEMEN VAN POLYETHYLEEN (PE) VOOR DE DRINKWATERVOORZIENING EN VOOR DE AFVOER EN RIOLERING ONDER DRUK

KUNSTSTOFLEIDINGSYSTEMEN VAN POLYETHYLEEN (PE) VOOR DE DRINKWATERVOORZIENING EN VOOR DE AFVOER EN RIOLERING ONDER DRUK BELGIAN CONSTRUCTION CERTIFICATION ASSOCIATION Stichters: WTCB en SECO Aarlenstraat 53 B-1040 Brussel Tel. + 32 (0) 2 238.24.11 Fax. + 32 (0) 2 238.24.01 www.bcca.be info@bcca.be TECHNISCHE VOORSCHRIFTEN

Nadere informatie

kluswijzer De dakgoot In 9 stappen een dakgoot plaatsen

kluswijzer De dakgoot In 9 stappen een dakgoot plaatsen kluswijzer De dakgoot In 9 stappen een dakgoot plaatsen De dakgoot Algemeen Programma Montage Vernieuwen Preventieve maatregelen algemeen Het regenwater loopt bij schuine daken vanuit de goot via de regenpijp

Nadere informatie

Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen

Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen Leenders Repair clamps Type L3A Type L1A, L2A en L3A klemmen zijn roestvast stalen reparatie klemmen met aftakking voor het repareren van gebroken

Nadere informatie

Two-component. structural adhesives. and hardware. 3M Industriële lijmen. Tweecomponenten structurele lijmen en lijmpistolen

Two-component. structural adhesives. and hardware. 3M Industriële lijmen. Tweecomponenten structurele lijmen en lijmpistolen 3M Industriële lijmen Lijmsystemen 3M Scotch-Weld EPX Snelle verwerking Verbeterde productiviteit Economisch Schoon proces Nauwkeurige verwerking Eenvoudig te gebruiken materiaal Two-component structural

Nadere informatie

transport van gas, drinkwater en riool

transport van gas, drinkwater en riool het Wavin PE drukleidingen veilig en flexibel transport van gas, drinkwater en riool veilig en flexibel transport van gas, drinkwater en riool Flexibele leidingsystemen zijn een must De Nederlandse bodem

Nadere informatie

LEVERINGSPROGRAMMA. Griffon. Verbonden met vakwerk.

LEVERINGSPROGRAMMA. Griffon. Verbonden met vakwerk. LEVERINGSPROGRAMMA Griffon. Verbonden met vakwerk. Griffon, verbonden met vakwerk Griffon staat voor kwaliteit voor de installateur. Speciaal voor de vakman biedt Griffon kwalitatief hoogwaardige, duidelijke

Nadere informatie

Verwerking van Wafix PP voor binnenriolering

Verwerking van Wafix PP voor binnenriolering Verwerking van Wafix PP voor binnenriolering Toepassingsgebied: Benodigdheden: PP-C afvoerleidingen binnen gebouwen Buizensnijder Glijmiddel Buisaanschuiner Inleiding Wavin heeft met Wafix PP een programma

Nadere informatie

Wavin PE. binnen. het. riolering. afvoersysteem

Wavin PE. binnen. het. riolering. afvoersysteem het Wavin PE binnen riolering afvoersysteem PE binnenriolering uitstekend en betrouwbaar De grootste zekerheid De grootte of complexiteit van het gebouw, hoogoplopende kosten in het geval van lekkage,

Nadere informatie

TECElogo. het leidingsysteem voor professionals. Uw handen zijn het beste gereedschap. Intelligente Installatietechniek

TECElogo. het leidingsysteem voor professionals. Uw handen zijn het beste gereedschap. Intelligente Installatietechniek TECElogo het leidingsysteem voor professionals Intelligente Installatietechniek Uw handen zijn het beste gereedschap September 2015 In een competitieve markt wil je concurrerend, snel en foutloos werk

Nadere informatie

Griffon pvc glijmiddel. Artikel Beschrijving Prijs. Griffon Bus pvc glijmiddel 700 gram. Griffon Pe Cleaner. Artikel Beschrijving Prijs

Griffon pvc glijmiddel. Artikel Beschrijving Prijs. Griffon Bus pvc glijmiddel 700 gram. Griffon Pe Cleaner. Artikel Beschrijving Prijs Griffon-Ru22 910000 Griffon-Ru22-1/4-ltr-lijm 8,41 910001 Griffon-Ru22-1/2-ltr-lijm 14,76 910002 Griffon-Ru22-1-ltr-lijm 24,81 910003 Griffon-Ru22-5-ltr-lijm 110,34 Griffon T-88 910004 Griffon-T-88-1/10-ltr-lijm

Nadere informatie

Wavin PE. binnen. het. riolering. afvoersysteem

Wavin PE. binnen. het. riolering. afvoersysteem het Wavin PE binnen riolering afvoersysteem PE binnenriolering uitstekend en betrouwbaar De grootste zekerheid De grootte of complexiteit van het gebouw, hoogoplopende kosten in het geval van lekkage,

Nadere informatie

AUTOMOTIVE GEREEDSCHAPPEN BEVESTIGEN AEROSPACE VIBA NV. Duallock en lijmsystemen Alex Scheenstra

AUTOMOTIVE GEREEDSCHAPPEN BEVESTIGEN AEROSPACE VIBA NV. Duallock en lijmsystemen Alex Scheenstra BEVESTIGEN AUTOMOTIVE GEREEDSCHAPPEN AEROSPACE VIBA NV Duallock en lijmsystemen Alex Scheenstra VHB Tapedispenser van Vulkan Technik 3M Hersluitbaar bevestigingssysteem: Dual lock 3M Hersluitbaar bevestigingssysteem:

Nadere informatie

PE AFVOER. PE Afvoerprogramma inclusief accessoires

PE AFVOER. PE Afvoerprogramma inclusief accessoires 11 PE AFVOER PE Afvoerprogramma inclusief accessoires NKI catalogus H11 30-07-2014 NKI NEEDE Postbus 80 7160 AB Neede Parallelweg 80 7161 AG Neede info@nkineede.nl www.nkineede.nl 2014 NKI Leidingsystemen

Nadere informatie

,50 4,50 0, ,50 4,50 0, ,00 5,00 0,

,50 4,50 0, ,50 4,50 0, ,00 5,00 0, ISIFLO SPRINT WATER De Isiflo Sprint is de sterkste in zijn klasse en uiterst eenvoudig te installeren. Het composiet materiaal combineert de sterkte van metaal met de corrosieweerstand van thermoplastische

Nadere informatie

TANKS, PP QUICK BOX. Vetvangers - Septic tanks - Polyester bakken - Vaten - Vloeistoftanks - PP Quick Box - Kesselafscheiders

TANKS, PP QUICK BOX. Vetvangers - Septic tanks - Polyester bakken - Vaten - Vloeistoftanks - PP Quick Box - Kesselafscheiders 17 TANKS, PP QUICK BOX Vetvangers - Septic tanks - Polyester bakken - Vaten - Vloeistoftanks - PP Quick Box - Kesselafscheiders NKI catalogus H17 07-04-2014 NKI NEEDE Postbus 80 7160 AB Neede Parallelweg

Nadere informatie

ULTRA KYMA. PP dubbelwandig leidingsysteem. www.dyka.nl

ULTRA KYMA. PP dubbelwandig leidingsysteem. www.dyka.nl ULTRA KYMA PP dubbelwandig leidingsysteem www.dyka.nl ULTRA KYMA PP SN8 gecorrugeerd leidingsysteem ULTRA KYMA leidingsysteem voor afvoer van oppervlakte- en regenwater ULTRA KYMA leiding bestaat uit tweelaags

Nadere informatie

Cuphin Insteekfittingen voor drinkwater A11. BEULconnect

Cuphin Insteekfittingen voor drinkwater A11. BEULconnect Cuphin Insteekfittingen voor drinkwater A11 BEULconnect Productgroep A11-Cuphin BEULconnect: Trek vaste insteekfitting voor kunststofbuizen Materiaal: Cuphin CW724R Thermisch ontspannen en corosiebestendig

Nadere informatie

HET COMPLETE ISOLATIEPAKKET VAN POLYETHYLEEN VOOR EFFECTIEVE ENERGIEBESPARING & AKOESTISCHE BESCHERMING

HET COMPLETE ISOLATIEPAKKET VAN POLYETHYLEEN VOOR EFFECTIEVE ENERGIEBESPARING & AKOESTISCHE BESCHERMING HET COMPLETE ISOLATIEPAKKET VAN POLYETHYLEEN VOOR EFFECTIEVE ENERGIEBESPARING & AKOESTISCHE BESCHERMING Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Volledig assortiment PE thermische en akoestische isolatieproducten

Nadere informatie

Universele aanboorzadels met zwenkbeweging

Universele aanboorzadels met zwenkbeweging Universele aanboorzadels met zwenkbeweging NL Waterdicht en makkelijk te monteren Uitstekende mechanische weerstand Groot economisch voordeel i.v.m. Aansluitverbinding is klaar voor gebruik beperkte voorraad

Nadere informatie

Maart 2015 ELEKTROLAS-ASSORTIMENT VOOR PE DRUKLEIDINGSYSTEEM. Solutions for Essentials

Maart 2015 ELEKTROLAS-ASSORTIMENT VOOR PE DRUKLEIDINGSYSTEEM. Solutions for Essentials Maart 2015 Monoline Brochure ELEKTROLAS-ASSORTIMENT VOOR PE DRUKLEIDINGSYSTEEM PE drukleidingsysteem DE ZEKERHEID VAN EEN STERKE VERBINDING Voor de aanleg van gas- en drinkwaterdistributienetwerken of

Nadere informatie

PVR AIRLINE Perslucht-leidingsysteem, lichtblauw

PVR AIRLINE Perslucht-leidingsysteem, lichtblauw EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN D45.005 ENERGIEBEHOUD D45.006 STOP: BETERE: LEKKAGE: KOSTEN: lekkage eigenschappen 1 mm 275,- per jaar energieverlies luchtkwaliteit 2 mm 1.400,- per jaar corrosie-schade doorstroming

Nadere informatie

PSI Fire Safe afdichtingen

PSI Fire Safe afdichtingen PSI Fire Safe afdichtingen Het afdichtingsysteem van PSI Sealing is hét ideale afdichtingsysteem voor de enkelvoudige doorvoering van leidingen. De afdichting bestaat uit twee gelijke, halfronde rubberen

Nadere informatie

Vloeibaar Hard PVC-lijm Speciaal kleefstof voor Hard-PVC (PVC-U)

Vloeibaar Hard PVC-lijm Speciaal kleefstof voor Hard-PVC (PVC-U) Vloeibaar Hard PVC-lijm Speciaal kleefstof voor Hard-PVC (PVC-U) EIGENSCHAPPEN Geschikt voor o.a. afvoer-/drukleidingen KIWA en KOMO gekeurd Speciale kwast voor snelle en veilige verlijming Chemisch bestendig

Nadere informatie