Icopal Kunststof Dakgoten Het klikt met Icopal!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Icopal Kunststof Dakgoten Het klikt met Icopal!"

Transcriptie

1 Icopal Kunststof Dakgoten Het klikt met Icopal! Zonder lijm en waterdicht Slagvast kunststof 100% corrosievrij Onderhoudsarm 15 jaar garantie

2 Sterke dakgoten voor zowel nieuwbouw als renovatie Eenvoudig -zonder lijm- waterdicht met elkaar te verbinden. Solide dakgoten met kraal - bestand tegen de druk van een ladder. Corrosievrij. Kunnen in alle weersomstandigheden (zon, vorst, sneeuw en regen) gemonteerd worden. Zeer geschikt voor renovaties. Het grote assortiment hulpstukken garandeert een mooie afwerking. Speciale onderdelen op bestelling leverbaar. 15 jaar garantie. Slagvast kunststof De moderne dakgoten van Icopal zijn gemaakt van sterk slagvast kunststof en aan voor- en achterzijde voorzien van een kraal. Door het model en hun sterkte zijn ze bovendien bestand tegen de druk van een ladder, bijv. tijdens het reinigen van de dakgoot. Veel kunststof dakgoten zijn hier niet tegen bestand en raken uit vorm. Met Icopal dakgoten loopt u bij het plaatsen of daarna geen risico op deuken of beschadigingen. Innovatief verbindingssysteem Door het innovatieve verbindingssysteem kunnen de dakgoten van Icopal zonder lijm gemonteerd worden. De afzonderlijke delen hoeven alleen maar aan elkaar worden geklikt, terwijl het speciale afdichtingsysteem voor een effectieve en lekdichte dakgoot zorgt.

3 Icopal Kunststof Dakgoten 100% corrosievrij Uitgebreid assortiment Onderhoudsarm Niet alle dakgoten zijn corrosievrij. Zelfs stalen dakgoten met een coating van zink of kunststof kunnen roesten wanneer de coating is aangetast. De kunststof elementen van het Icopal dakgotensysteem zijn 100% corrosievrij. Dit is een extra garantie voor een zeer lange duurzaamheid. Icopal dakgoten zijn verkrijgbaar in 2 formaten. U kunt kiezen uit de kleuren grafiet, lichtgrijs en wit. Hierbij hoort een uitgebreid assortiment hulpstukken, waardoor dakgoten van Icopal fraai en waterdicht zijn. Icopal Kunststof Dakgoten hebben nauwelijks onderhoud nodig. De goten zijn eenvoudig te reinigen. Het is wel belangrijk de doorvoer van de goten regelmatig te controleren om verstoppingen te voorkomen. Ga naar voor onze garantievoorwaarden. 15 jaar garantie De dakgoten van Icopal zijn gemaakt van sterk slagvast kunststof en zijn 100% corrosievrij. Dit is een garantie voor een zeer lange duurzaamheid. Icopal geeft bovendien 15 jaar garantie op alle kunststof dakgoten.

4 2 formaten - 3 kleuren die bij elke woning passen Icopal Kunststof Dakgoten zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en wit. De kunststof dakgoten kunnen op aanvraag ook in grafiet geleverd worden. De goten zijn leverbaar in 2 formaten: bodembreedte 100 mm en 125 mm. Het 100 mm systeem wordt aangeraden voor kleinere huizen, vakantiewoningen, carports en terrassen. Het 125 mm systeem heeft een grote capaciteit en wordt aangeraden voor grote woningen en bedrijfsgebouwen. Door middel van het schema kunt u bepalen welk formaat het meest geschikt is voor uw woning De getallen zijn gebaseerd op een regenintensiteit van 130 liter per seconde per hectare. LET OP! Een 75 mm afvoerpijp kan voor zowel een 100 mm als een 125 mm dakgoot worden gebruikt. Bodembreedte 100 mm Plaatsing van de afvoerpijp Max. dakoppervlak Bodembreedte 100 mm Bodembreedte 125 mm 90 m m m m 2 Bodembreedte 125 mm 180 m m 2

5 Icopal Kunststof Dakgoten

6 Het klikt met Icopal 2 8! 1 9!! !! 4! 11 A ! 1 Dakgoten (diverse soorten) 8 2 Eindstuk links of rechts 9 3 Binnen- of Buitenhoekstukken 10 Bladvanger Gootuitlopen Verbindingsstuk 4 Dakgoot verbindingsstukken 11 Afvoerpijp 5 Expansiestukken 12 S-Buis 6 Gootbeugels (kunststof) 13 Grondmanchete 7 Beugelwig (voor het stellen van de dakgoot) A Overgangsstukken (Op aanvraag)

7 Icopal Kunststof Dakgoten Icopal Kunststof Dakgotenlijst Afhankelijk van het dakoppervlak en de plaatsing van de afvoerpijp kunt u kiezen voor kunststof dakgoten met een bodembreedte van 100 of 125 mm. Leverbare kleuren: laatste twee cijfers van artikelcode 20 Grijs, 30 Wit, 10 Antraciet - op aanvraag Dakgoot 100mm - 3.6m Dakgoot 100mm - 6m Dakgoot 125mm - 3.6m Dakgoot 125mm - 6m Eindstuk links 100mm Eindstuk links 125mm Eindstuk met afvoer links 100mm Eindstuk met afvoer links 125mm Eindstuk rechts 100mm Eindstuk rechts 125mm Eindstuk met afvoer rechts 100mm Eindstuk met afvoer rechts 125mm Binnenhoekstuk 100mm, 90 o Binnenhoekstuk 125mm, 90 o Gootbeugel, kort, gegalvaniseerd of kunststof coating 100mm Gootbeugel, kort, gegalvaniseerd of kunststof coating 125mm Gootbeugel, lang, gegalvaniseerd of kunststof coating 100mm Gootbeugel, lang, gegalvaniseerd of kunststof coating 125mm Gootbeugel, gegalvaniseerd of kunststof coating 100mm Gootbeugel, gegalvaniseerd of kunststof coating 125mm Kunststof beugel 100mm Kunststof beugel 125mm Mof 75mm Afvoerpijp 3m, 75mm Afvoerpijp bocht, 45 o Afvoerpijp bocht, 60 o Afvoerpijp bocht, 70 o Afvoerpijp bocht, 75 o Afvoerpijp T-stuk 75mm, 120 o Afvoerpijp Beugel S-Buis 75mm Buitenhoekstuk 100mm, 90 o Buitenhoekstuk 100mm, 90 o Dakgoot verbindingsstuk 100mm Dakgoot verbindingsstuk 125mm Expansiestuk met 2 eindstukken 100mm Expansiestuk met 2 eindstukken 125mm Overgangsstuk _ Op aanvraag Beugelwig Bladvanger 75mm Gootuitloop 100mm Gootuitloop 125mm Gootuitloop speciaal 100mm Op aanvraag Gootuitloop speciaal 125mm Op aanvraag Grondmanchete 110mm Grondmanchete 75mm 150mm Bodembreedte 100 mm Bodembreedte 125 mm

8 Montage van de stalen gootbeugels 60 cm M mm De goot moet worden gemonteerd met een verval van ca. 2 mm per m 1, zodat het water op de juiste manier door de afvoerpijp kan lopen. Dit verval wordt bereikt door de gootbeugels op verschillende punten te buigen. Wilt u een dakgoot van 6 meter plaatsen, dan moet u 11 gootbeugels gebruiken, omdat er op elke 60 cm 1 gootbeugel geplaatst moet worden. 2. Leg de 11 gootbeugels zoals op de afbeelding. Markeer het buigpunt op beugel 1, de beugel het verst van de afvoerpijp. Het buigpunt ligt mm boven de bevestigingsnokken. Markeer het buigpunt op beugel 11 die naast de afvoerpijp komt. Het buigpunt ligt 12 mm hoger - 6x2 mm = 12 mm. Trek een streep, zodat u buigpunten voor alle 11 beugels hebt. 3. Alle gootbeugels moeten in dezelfde hoek als de dakhelling gebogen worden. Let op dat u de gootbeugel tijdens het buigen niet beschadigd. Als de kunststof coating beschadigd raakt, kan er later roest ontstaan. 4. Gebruik een buigijzer, zodat u gemakkelijk het buigpunt kunt bepalen. Let op dat u de kunststof coating niet beschadigd. Een buigijzer kunt u gewoonlijk bij een bouwmarkt of verhuurbedrijf van gereedschap huren. 5. Zo wordt de gootbeugel op de lat geschroefd Schroef nu de buitenste gootbeugels (1 en 11) elk aan een uiteinde van het dak. Span een verbindingskoord tussen de twee beugels en monteer de resterende gootbeugels langs het koord. Controleer het verval met een waterpas. Op daken met een vlak dak moeten de beugels in de dakplaten/ multiplex verzonken zijn. 7. Monteer de gootbeugel met een tussenruimte van 60 cm. 8. Wanneer alle beugels gemonteerd zijn, controleert u of de voorzijden op een lijn liggen. Indien dit niet het geval is, kunt u ze met de hand buigen.

9 Icopal Kunststof Dakgoten Zagen en verbinden 9. Zaag de goot in de gewenste lengte met een beugelzaag. Schuur de zaagkanten lichtjes bij met schuurpapier. 10. Plaats de dakgoot losjes in de gootbeugels. Plaats de gootuitloop op de juiste manier in verhouding tot de de afvoerpijp en haal de dakgoot vervolgens uit de beugels. 11. Houd de gootuitloop op zijn plaats en teken de diameter van de gootuitloop op de dakgoot. 12. Haal het uitloopstuk van de goot en zaag met behulp van de beugelzaag een schuin gat. 13. de eindstukken op hun plaats, zoals op de afbeelding. Er moet een rechter- en een linker eindstuk worden gebruikt. 14. Wanneer u de dakgoot op de vloer aan elkaar heeft gezet, wordt hij in de beugel geplaatst en vastgeklikt door hem vast te haken aan de voorzijde en vast te klikken aan de achterzijde. Onder een bestaand dak kan de goot op zijn plaats worden geschoven en vervolgens aan de voorzijde worden vastgezet. 15. Zorg dat er tenminste 25 mm ruimte tussen de eindstukken en de dakrand zit. Op zeer warme dagen moet dit 5 mm zijn, zodat het materiaal bij temperatuurschommelingen kan krimpen en uitzetten. 16. Het uitloopstuk wordt op zijn plaats geklikt.

10 Expansie 17. Is de dakgoot langer dan 13 m, dan moet er een uitloopstuk met de mogelijkheid tot expansie gemonteerd worden. De dakgoot wordt doorgezaagd en gemonteerd, waarbij rekening moet worden gehouden met de huidige temperatuur. Let er op dat de gootbeugel aan elke kant van de gootuitloop vergrendeld zit. Tussen twee gootuitlopen met expansie wordt een vergrendelstuk gemonteerd. 18. Op dakgoten met 18 m ruimte tussen twee gootuitlopen, moet een expansiestuk in het midden gemonteerd worden. De dakgoot wordt doorgezaagd en er worden 2 eindstukken op het expansiestuk gemonteerd, waarbij rekening wordt gehouden met de huidige temperatuur. 19. Daarna wordt het expansiestuk aan de voorzijde gehaakt. Max. 13 m Expansie gootuitloop Max. 13 m Expansie gootuitloop Exp. Uitloop Exp. Uitloop Meer dan 8 m Max. 8 m Expansie gootuitloop Expansie gootuitloop 20. En vervolgens aan de achterzijde vastgeklikt. 21. Bij woningen met een puntdak, waarbij de dakgoot rond het gehele huis loopt, mag de dakgoot niet uitkomen op slechts een uitloop. Daar wordt een expansie met 2 gootuitlopen geplaatst. 22. Is de gevel van de woning langer dan 8 m, dan moet ook hier een expansiestuk worden geplaatst.

11 Icopal Kunststof Dakgoten Verbindingsstukken, hoekstukken en afvoerpijpen 23. Het verbindingsstuk wordt vastgeklikt, door het vast te haken aan de voorzijde en vast te klikken aan de achterziijde. De nokken van het verbindingsstuk moeten altijd in de uitsparing van de dakgoot vallen. Gebruik een vijl om een uitsparing te maken, wanneer deze door het afkorten van de dakgoot ontbreekt. Vanwege de expansie moet er altijd minimaal 40 mm ruimte tussen een verbindingsstuk en een gootbeugel zitten. 24. Het buitenhoekstuk wordt vastgeklikt en vervolgens wordt het gootdeel erop geklikt. De nokken van de hoekstukken moeten altijd in de uitsparing van de dakgoot vallen. 25. Zo wordt het gootdeel op het binnenhoekstuk geklikt. Ook hier moeten de nokken van het hoekstuk altijd in de uitsparing van de dakgoot vallen. 26. Wanneer de hele goot geplaatst is, wordt de afvoerpijp gemonteerd. Monteer een bocht op de gootuitloop, vervolgens een stuk afvoerpijp en bij de muur nogmaals een bocht. 27. Maak de beugel aan de muur vast en zet de afvoerpijp vast. De standaardlengte voor buizen is 3 meter. Voor langere buizen moeten er moffen gebruikt worden die aan de muur worden vastgezet met een beugel. Zorg dat de bovenste buis tenminste 1 cm boven de mof uitsteekt, zodat er plaats voor expansie is. 28. Er zijn twee manieren voor de eindafvoer. 1. Moet het water op de grond lopen, dan wordt er een gewone bocht gebruikt. 2a. De S-buis en de grote grondmanchete worden gebruikt bij de afvoer in betonnen riolen. 2b. De S-buis en kleine grondmanchete worden gebruikt bij de afvoer in kunststof afvalwaterleidingen. De afvoerpijp moet 10 cm in de S-buis ingevoerd worden. 29. Nu bent u klaar. Gefeliciteerd met uw nieuwe dakgoot. Uw huis wordt beschermd en het ziet er bovendien fraai uit. Maak de dakgoot een paar keer per jaar schoon, zodat er geen verstoppingen ontstaan. Op deze manier kunt u echt op uw Icopal Kunststof Dakgoot rekenen.

12 Icopal bv Hoendiep TC Groningen Tel: Fax:

kluswijzer De dakgoot In 9 stappen een dakgoot plaatsen

kluswijzer De dakgoot In 9 stappen een dakgoot plaatsen kluswijzer De dakgoot In 9 stappen een dakgoot plaatsen De dakgoot Algemeen Programma Montage Vernieuwen Preventieve maatregelen algemeen Het regenwater loopt bij schuine daken vanuit de goot via de regenpijp

Nadere informatie

Stanza Terrasoverkapping Assemblage- en montagehandleiding

Stanza Terrasoverkapping Assemblage- en montagehandleiding Assemblage- en montagehandleiding * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze handleiding, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit

Nadere informatie

Montagehandleiding. Montagehandleiding voor het dakgootsysteem van staal PLASTAL

Montagehandleiding.  Montagehandleiding voor het dakgootsysteem van staal PLASTAL voor het dakgootsysteem van staal PLASTAL voor het dakgootsysteem van PVC PLASTMO voor het expansiestuk PLASTMO pagina 2 t/m 3 pagina 4 t/m 6 pagina 7 t/m 8 1 www.hmg-benelux-shop.com voor het dakgootsysteem

Nadere informatie

Sunstock Holland. Assemblagehandleiding. Castor

Sunstock Holland. Assemblagehandleiding. Castor Sunstock Holland Assemblagehandleiding Castor Inhoud Handleiding Castor 3 Algemene informatie Castor 4 Assemblage-instructie Castor 9 Assemblage-instructie Castor, spie afdichting (optioneel) 1 Attentie:

Nadere informatie

Hemelwaterafvoer. In 3 stappen monteert u uw afvoerbuis

Hemelwaterafvoer. In 3 stappen monteert u uw afvoerbuis K L U S W I J Z E R Hemelwaterafvoer In 3 stappen monteert u uw afvoerbuis Hemelwaterafvoer Algemeen Programma Montage Belangrijke aandachtspunten Algemeen Het hemelwater wordt van het dak via de afvoerbuis

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

CUSTAFER. Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN. Montagehandleiding Carport

CUSTAFER. Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN. Montagehandleiding Carport CUSTAFER Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN TEL 089 76 07 04 FAX 089 765285 Montagehandleiding Carport Beste klant Van harte gefeliciteerd met de aankoop van

Nadere informatie

Montagehandleiding lijmen

Montagehandleiding lijmen Hemelwaterafvoersysteem Montagehandleiding lijmen Verwerking en montage 1-1 2-2 2-1 Lijmen van het RHEINZINK- Hemelwaterafvoersysteem 2-3 Handleiding voor lijmtechniek Let op: deze handleiding is gebaseerd

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

TZ1. Dakgoten in de beugel. Gootbeugels Specificatie. Montage dakgoten in de beugel. Dakgoten en hulpstukken. Voorbewerking dakgoten.

TZ1. Dakgoten in de beugel. Gootbeugels Specificatie. Montage dakgoten in de beugel. Dakgoten en hulpstukken. Voorbewerking dakgoten. TZ1 Dakgoten in de beugel Gootbeugels De toe te passen thermisch verzinkte gootbeugels moeten voldoen aan NEN-EN 1462 en moeten volgens opgaven van de fabrikant geschikt zijn voor het te monteren goottype.

Nadere informatie

* * A T T E N T I E * *

* * A T T E N T I E * * Assemblage van Stanza Terrasoverkapping * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze handleiding, noch voor eventuele nadelige gevolgen die

Nadere informatie

Montage-instructie Screen

Montage-instructie Screen Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking Benodigd gereedschap 3 3 1. Montage (L)HTF geleider 4 1.1 4 1. Boren montage-gaten in geleiders 5 1.3 Monteren geleiders 6. Gat bediening 7 3. Plaatsen screenkast

Nadere informatie

Wavin Azura HQ-systeem

Wavin Azura HQ-systeem Wavin Azura HQ-systeem Toepassingsgebied: Hemelwaterafvoer Algemeen Het AZURA HQ-systeem is bedoeld voor het bovengronds transport van regenwater van achter de woning naar de voorkant van de woning. Het

Nadere informatie

Fastlock Uni Montagehandleiding

Fastlock Uni Montagehandleiding Fastlock Uni Montagehandleiding 1 Fastlock Uni Robuust en sterk Fastlock Uni is een enkelwandig systeem en uitermate geschikt voor carports, terrassen en pergola s. Heldere of witte variant Een Fastlock

Nadere informatie

Montagehandleiding carport. Bouwmaterialen webshop

Montagehandleiding carport. Bouwmaterialen webshop Montagehandleiding carport Bouwmaterialen webshop Inhoudsopgave Stap 1: Plaatsbepaling en hoekpalen plaatsen 3 Stap 2: Tussenpalen en liggers 4 Stap 3: Dakconstructie maken 6 Stap 4: Afwerking 8 Vragen?

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Tel. +32 (0)11 72 96 50 Fax +32 (0)11 76 79 14 www.allimex.eu INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Type dak In deze handleiding gaan we uit van een goed bereikbaar

Nadere informatie

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer)

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) *100% UV-bestendig *Blijvend soepel en elastisch * Hoge elasticiteit. Tot 400% rek * Scheur-, breuk-,

Nadere informatie

Werkvoorbereiding 5.1

Werkvoorbereiding 5.1 5.1 Werkvoorbereiding Bepaal kleur en model van de Keralit dakrandpanelen Advies: werk met twee man, dan kunt u samen klikken en stellen Zie principe details voor wel/geen overstek van de dakrand, alsook

Nadere informatie

Fastlock Overkappingen Het klikt met Icopal!

Fastlock Overkappingen Het klikt met Icopal! Fastlock Overkappingen Het klikt met Icopal! Sterk en flexibel Vrijwel onbeperkt daglicht Weerbestendig Briljant kliksysteem Geen boorgaten Geef uw overkapping vorm met Fastlock Fastlock is speciaal ontworpen

Nadere informatie

Montagehandleiding Carport

Montagehandleiding Carport Montagehandleiding Carport Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw Carport. Deze handleiding beschrijft stap voor stap hoe u uw Carport kunt monteren. Wij wensen u veel plezier toe. Haal de materialen

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING. zonnepanelen op een schuin pannendak

INSTALLATIEHANDLEIDING. zonnepanelen op een schuin pannendak INSTALLATIEHANDLEIDING zonnepanelen op een schuin pannendak Type dak In deze handleiding gaan we uit van een goed bereikbaar pannendak met gebolde pannen. ONDERDELEN De onderdelen die gebruikt worden bij

Nadere informatie

Quadro by Icopal Een stijlvolle keuze voor het leven

Quadro by Icopal Een stijlvolle keuze voor het leven Quadro by Icopal Een stijlvolle keuze voor het leven I C O P A L 30 JAAR G A R A N T I E Een stijlvolle keuze voor het leven... Bij Icopal weten we dat dakbedekking functioneel moet zijn: het moet bescherming

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL V540 Ritz Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Montage-instructie Rolluik

Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend: afstandbediening + stekker 1 3 verpakking 2 3. 2 geleiders 4. afdekdopjes 5. afsluitdoppen (alleen

Nadere informatie

Sepia bruin. structuurlak. Gebroken wit. gladlak. Antraciet grijs. structuurlak. markt. veranda. .nl. terrasoverkapping Handleiding

Sepia bruin. structuurlak. Gebroken wit. gladlak. Antraciet grijs. structuurlak. markt. veranda. .nl. terrasoverkapping Handleiding Antraciet grijs structuurlak Gebroken wit gladlak Sepia bruin structuurlak de veranda markt terrasoverkapping Handleiding.nl Exploded view 1 Dakplaat afsluitprofiel 14 Polycarbonaatplaat 9 Zijsluitprofiel

Nadere informatie

Quadro by Icopal Montagehandleiding

Quadro by Icopal Montagehandleiding Quadro by Icopal Montagehandleiding Quadro by Icopal Europa s nieuwe design voor daken Met de Quadro by Icopal dakpannen bent u jarenlang verzekerd van een waterdicht en solide dak. Quadro by Icopal is

Nadere informatie

Montage handleiding. Overkapping. montagehandleiding overkapping - www.aluprotect.nl Tel.: 0528-241258 / Fax.: 0528-241845

Montage handleiding. Overkapping. montagehandleiding overkapping - www.aluprotect.nl Tel.: 0528-241258 / Fax.: 0528-241845 Montage handleiding Overkapping montagehandleiding overkapping - www.aluprotect.nl Tel.: 0528-241258 / Fax.: 0528-241845 Blz.1/21 Inleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van uw terrasoverkapping! Alvorens

Nadere informatie

Montagehandleiding: Rolluiken

Montagehandleiding: Rolluiken Montagehandleiding: Rolluiken Montage-instructie Rolluik Inhoud Verpakking 1 1 1. Pantser in de kast 2. Bediening a. Handbediening: Koord- of bandopwinder b. Elektrisch: Schakelaar + stekker c. Afstandbediend:

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 - V599 - V599R - V599 L - V599 XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel

Nadere informatie

MONTAGEFICHE. 1. De voorbereiding en de opmetingen. 1.1 de werfinrichting. 1.2 Het nodige gereedschap. 1.2 de opmetingen

MONTAGEFICHE. 1. De voorbereiding en de opmetingen. 1.1 de werfinrichting. 1.2 Het nodige gereedschap. 1.2 de opmetingen 1. De voorbereiding en de opmetingen 1.1 de werfinrichting De omgeving van het gebouw moet vrij zijn van hinderlijke bestaande elementen, en de constructie waaraan de dakgoot zal worden bevestigd moet

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL Ritzscreen V599 V599R V599 XL V540 Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset 4. bediening

Nadere informatie

Montagehandleiding Carport

Montagehandleiding Carport Montagehandleiding Carport Pagina 1 Beste klant Van harte gefeliciteerd met de aankoop van uw carport. Gelieve deze plaatsingshandleiding nauwkeurig door te nemen vooraleer over te gaan tot montage. Indien

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Neem de tijd om deze opbouwbeschrijving rustig helemaal door te lezen. U krijgt dan alvast een idee waarvoor de geleverde materialen bedoeld

Nadere informatie

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Plat dak

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Plat dak Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Plat dak Voorbereiding Veiligheid Het is mogelijk de zonnepanelen alleen te installeren, maar met hulp is het een stuk makkelijker en veiliger. De panelen

Nadere informatie

Beemdstraat 4f 4158 EM Deil. tel. 0345 652 623 fax. 0345 652 624. www.hollandgoot.nl info@hollandgoot.nl

Beemdstraat 4f 4158 EM Deil. tel. 0345 652 623 fax. 0345 652 624. www.hollandgoot.nl info@hollandgoot.nl Beemdstraat 4f 4158 EM Deil tel. 0345 652 623 fax. 0345 652 624 www.hollandgoot.nl info@hollandgoot.nl HOLLAND GOOT Holland Goot Holland Goot is sinds 1995 actief met het fabriceren, leveren en monteren

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens V585 V595

Montage-instructie. Screens V585 V595 Montage-instructie Screens V585 V595 Montage-instructie Screen V585 - Screen V595 Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking 2 Benodigd gereedschap 2 Specificaties screens 3 Specificaties geleiders 4 1. Montage

Nadere informatie

Carport met houten dak

Carport met houten dak Carport 300 x 500 Afmetingen: 300cm x 500cm x 251cm Carport met houten dak Voordat u aan de opbouw van uw carport begint, lees dan eerst aandachtig deze handleiding. Dit om problemen te voorkomen, en om

Nadere informatie

Montage handleiding Veranda

Montage handleiding Veranda Montage handleiding Veranda Productinhoud 123polycarbonaat - van Doornik Trading v.o.f. - Montage handleiding Veranda - Versie 1, 4 december 2018 2 Overzichtsafbeelding 123polycarbonaat - van Doornik Trading

Nadere informatie

Montagehandleiding terrasoverkappingen

Montagehandleiding terrasoverkappingen Montagehandleiding terrasoverkappingen Benodigde gereedschappen Hamer Rolmaat Waterpas Winkelhaak Stanleymes Stap 1: Indien breedte inkorten Stap 2: Indien breedte inkorten Stap 3: Indien breedte inkorten

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING. Het installeren van zonnepanelen op een schuin pannendak. Geert Lenoir Erik de Leeuw Wico Gerritsen vs. 2.

INSTALLATIEHANDLEIDING. Het installeren van zonnepanelen op een schuin pannendak. Geert Lenoir Erik de Leeuw Wico Gerritsen vs. 2. INSTALLATIEHANDLEIDING Het installeren van zonnepanelen op een schuin pannendak Geert Lenoir Erik de Leeuw Wico Gerritsen vs. 2.0 INHOUDSOPGAVE Standaardsituatie 3 Onderdelen 3 Veiligheid 4 Draagprofielen

Nadere informatie

BUITENBAR. moeilijkheidsgraad. Klustijd:6 uur

BUITENBAR. moeilijkheidsgraad. Klustijd:6 uur BUITENBAR moeilijkheidsgraad Klustijd:6 uur MATERIALEN Materiaalkosten ca. 285,- cm Aantal Materiaal Dikte Breedte Lengte 11 Steigerhout 3 1,5 107 3 Steigerhout 3 1,5 130,5 1 Steigerhout 3 1,5 12,5 2 Steigerhout

Nadere informatie

Montageplan, vrijstaande carport.

Montageplan, vrijstaande carport. Montageplan, vrijstaande carport. - Laat de beschermfolie, tijdens de montage, zo veel mogelijk rond de profielen en platen. De folie enkel verwijderen op de plaatsen waar u werkt. Dit voorkomt beschadigingen

Nadere informatie

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL)

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP **optioneel ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0 m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie het

Nadere informatie

Schroef de zijplaat van de goot vast met de schroeven in de gaten aangegeven met rood en dek ze af met een eindkapje.

Schroef de zijplaat van de goot vast met de schroeven in de gaten aangegeven met rood en dek ze af met een eindkapje. MONTAGEHANDLEIDING Onderdelen klaarmaken De goot samenstellen, normale gootkap 1 2 3 Breng de siliconenkit aan op de randen van het gootprofiel die met rood zijn aangegeven. Schroef de zijplaat van de

Nadere informatie

Zelf een kinderbed maken - HORNBACH

Zelf een kinderbed maken - HORNBACH Pagina 1 van 7 Zelf een kinderbed maken - HORNBACH Dit heb je nodig voor jouw project! Materialen Gereedschap 360 x JD Plus spaanplaatschroef verzonken kop 4 x 40 mm 70 x JD Plus spaanplaatschroef verzonken

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Installatie instructies

Installatie instructies Onderdelen klaarmaken De goot samenstellen normale gootkap Installatie instructies De nummer één veranda specialist in Nederland Goot profiel 100% Kwaliteits garantie Het hele jaar droog onder een aluminium

Nadere informatie

Capella Terrasoverkapping algemene info

Capella Terrasoverkapping algemene info Capella algemene info * * A T T E N T I E * * Sun Stock Holland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze handleiding, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit

Nadere informatie

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage.

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage. Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Brandklasse 2 Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk

Nadere informatie

UITVOERING DAKGOTEN. Pottenbakkerstraat 20 9403 VK Assen Telefoon 0592-346600 Fax 0592-346885 info@polyplus.nl

UITVOERING DAKGOTEN. Pottenbakkerstraat 20 9403 VK Assen Telefoon 0592-346600 Fax 0592-346885 info@polyplus.nl Pottenbakkerstraat 20 9403 VK Assen Telefoon 0592-346600 Fax 0592-346885 E-mail Internet info@polyplus.nl www.polyplus.nl UITVOERING DAKGOTEN Productomschrijving: Polyplus dakgoten worden precies op de

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Hudson, douchebrancard elektrisch in hoogte verstelbaar Installatiehandleiding Aangepast sanitair Populierenlaan 59, 1911 BK Telefoon (0251) 316482 Fax (0251) 314043 Website www.sanmedi.nl E-mail mail@sanmedi.nl

Nadere informatie

Afvoerbuizen & Hulpstukken 2012-01 IX - 1

Afvoerbuizen & Hulpstukken 2012-01 IX - 1 Afvoerbuizen & Hulpstukken IX - 1 PVC BUIS zonder KOMO KEUR afmeting wanddikte lgt art.nr. in mm in mm klasse in mtrs 191120 125 x 120,0 2,5 SN2 manchettromp 6.00 191130 160 x 153,6 3,2 SN2 manchettromp

Nadere informatie

Montagehandleiding. Kozijnen-inkoop.nl B.V. MONTAGEHANDLEIDING TERRASOVERKAPPING PRESTIGE

Montagehandleiding. Kozijnen-inkoop.nl B.V. MONTAGEHANDLEIDING TERRASOVERKAPPING PRESTIGE Montagehandleiding Terrasoverkapping Prestige Kozijnen-inkoop.nl B.V. MONTAGEHANDLEIDING TERRASOVERKAPPING PRESTIGE 1 Gefeliciteerd met je terrasoverkapping! Voordat je kunt gaan genieten van je nieuwe

Nadere informatie

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak Voorbereiding Veiligheid Het is mogelijk de zonnepanelen alleen te installeren, maar met hulp is het een stuk makkelijker en veiliger. De panelen

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. Standaard Standaard XL V595

Montage-instructie. Screens. Standaard Standaard XL V595 Screens Standaard Standaard XL V595 Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking 2 Benodigd gereedschap 2 Specificaties screens 3 Specificaties geleiders 4 1. Montage (L)HTF geleider 5 1.1 Aftekenen montage-gaten

Nadere informatie

Montage-instructie. Terrasoverkapping. V950 Lugano

Montage-instructie. Terrasoverkapping. V950 Lugano Montage-instructie Terrasoverkapping V950 Lugano Inhoudsopgave pagina Inhoud 1 Benodigd gereedschap 2 Belangrijk vóór het monteren 2 1. Montage van het muurprofiel 3 2. Prepareren van de goot 4 3. Prepareren

Nadere informatie

Een uitgave van Polytech Kunststoffen - Musselkanaal

Een uitgave van Polytech Kunststoffen - Musselkanaal TECHNISCHE GIDS Een uitgave van Polytech Kunststoffen - Musselkanaal Technischegids Focus op details! Download technische specificaties ook op patentgoot.nl Om het tekenwerk te vereenvoudigen, kan men

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING TOPLINE TERRASOVERKAPPING

MONTAGEHANDLEIDING TOPLINE TERRASOVERKAPPING MONTAGEHANDLEIDING TOPLINE TERRASOVERKAPPING Benodigdheden Voordat u begint, heeft u het geschikte gereedschap nodig. Hieronder vindt u een overzicht van alles wat u nodig heeft om uw Topline Terrasoverkapping

Nadere informatie

AC-TRSP-2.7/3.5 SPLIT AIRCONDITIONER INSTALLATIEHANDLEIDING

AC-TRSP-2.7/3.5 SPLIT AIRCONDITIONER INSTALLATIEHANDLEIDING AC-TRSP-2.7/3.5 SPLIT AIRCONDITIONER INSTALLATIEHANDLEIDING Installatiehandleiding Tronix Split Airconditioner Gefeliciteerd met uw aankoop van deze Tronix airconditioner. U beschikt hiermee over een airconditioner

Nadere informatie

Montage-instructie. Verandazonwering. V625 Halmstad V628 Göteborg

Montage-instructie. Verandazonwering. V625 Halmstad V628 Göteborg Montage-instructie Verandazonwering V2 Halmstad V28 Göteborg V2 V28 V2 Halmstad - V28 Göteborg Belangrijk vóór het monteren Algemene waarschuwing Als u het Verano product zelf monteert, is dat voor uw

Nadere informatie

Decoratieve vensterbanken Past in elk interieur

Decoratieve vensterbanken Past in elk interieur Decoratieve vensterbanken Past in elk interieur In een handomdraai het interieur verfraaien? Het is eenvoudig te realiseren met CanDo decoratieve venster banken, ze passen in ieder interieur. Zo creëert

Nadere informatie

De wanden die verticaal vervoerd worden kunnen zonder hulp middelen worden opgehesen aan de speciaal ingestorte hijsvoorziening.

De wanden die verticaal vervoerd worden kunnen zonder hulp middelen worden opgehesen aan de speciaal ingestorte hijsvoorziening. Holle wanden Montage handleiding 1.1 Transport De wanden kunnen op 2 manieren vervoerd worden afhankelijk van de grote van de wanden. a) horizontaal op een platte wagen, elementen boven op elkaar. b) Verticaal

Nadere informatie

Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen

Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen Concentrisch systeem, flexibele-en starre voering. Duinkerkenstraat 27 Postbus 509 9700 AM Groningen Telefoon: 0503139944 Telefax : 0503185423

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

Blokhutten. Blokhutmodellen / Actiemodellen MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap

Blokhutten. Blokhutmodellen / Actiemodellen MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap MONTAGEHANDLEIDING Blokhutten Blokhutmodellen / Actiemodellen Benodigd gereedschap Accuschroefboor Waterpas Lijmtang Nijptang Zakrolmaat Hamer Voor het opbouwen zijn doorgaans twee personen voldoende.

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING ECOLINE TERRASOVERKAPPING

MONTAGEHANDLEIDING ECOLINE TERRASOVERKAPPING MONTAGEHANDLEIDING ECOLINE TERRASOVERKAPPING Benodigdheden Voordat u begint, heeft u het geschikte gereedschap nodig. Hieronder vindt u een overzicht van alles wat u nodig heeft om uw Ecoline Terrasoverkapping

Nadere informatie

Modul Huizen model zadeldak

Modul Huizen model zadeldak MONTAGEHANDLEIDING Modul Huizen model zadeldak Benodigd gereedschap Accuschroefboor Waterpas Lijmtang Nijptang Zakrolmaat Hamer Voor het opbouwen zijn doorgaans twee personen voldoende. Bij grotere tuinhuisjes

Nadere informatie

HANDLEIDING BESTELFORMULIER RECHTE LENGTE GOOT EN WINDVEREN

HANDLEIDING BESTELFORMULIER RECHTE LENGTE GOOT EN WINDVEREN HANDLEIDING RECHTE LENGTE GOOT EN WINDVEREN ALGEMENE ORDER EN GEVENS KLEUR Voer hier de NAW-gegevens in van uw bedrijf : Naam, contactpersoon, PC + plaats, telefoon, fax Voer hier de gegevens in die betrekking

Nadere informatie

In deze opdracht gaan we een houten vogelhuisje maken.

In deze opdracht gaan we een houten vogelhuisje maken. MPo 2008 In deze opdracht gaan we een houten vogelhuisje maken. Je krijgt een stuk hout van 12 cm breed en 122 cm lang. Dit is genoeg om een vogelhuisje te maken zoals het voorbeeld. We zagen het hout

Nadere informatie

Installatiehandleiding plaatsen van twee zonnecollectoren op een schuindak

Installatiehandleiding plaatsen van twee zonnecollectoren op een schuindak Installatiehandleiding plaatsen van twee zonnecollectoren op een schuindak 1) Neem de arbo-voorschriften in acht, plaats bij voorkeur een in hoogte verstelbare steiger met valbeveiliging op de werkruimte.

Nadere informatie

WWW.ANTOSBOUW.NL. Antos Bouw. Slingelandseweg 5c 3381 KZ Giessenburg info@antosbouw.nl 06 82 00 00 18

WWW.ANTOSBOUW.NL. Antos Bouw. Slingelandseweg 5c 3381 KZ Giessenburg info@antosbouw.nl 06 82 00 00 18 Antos Bouw Voor al uw dakpanplaten, isolatie en montage in Nederland en België WWW.ANTOSBOUW.NL GEWENSTE KLEUR Antos Bouw kan gewenste kleur zowel voor dakpanplaten als voor damwandplaten voor u zonder

Nadere informatie

Algemene voorschriften

Algemene voorschriften Hoe monteert u de dakpanplaat? Bepaalde procedures en details in dit voorschrift zijn sterk geënt op de onderconstructie waarop de platen zijn bevestigd. Lees daarom nauwkeurig de instructies die bij uw

Nadere informatie

HANDLEIDING PREMIUM. De krachtigste en zuinigste douche ter wereld GEFELICITEERD! MONTAGE UPFALLSHOWER

HANDLEIDING PREMIUM. De krachtigste en zuinigste douche ter wereld GEFELICITEERD! MONTAGE UPFALLSHOWER HANDLEIDING MONTAGE UPFALLSHOWER PREMIUM De krachtigste en zuinigste douche ter wereld GEFELICITEERD! In Nederland verbruiken we gemiddeld 52 procent van het drinkwater per persoon per dag met douchen.

Nadere informatie

Montage-instructies Ritsscreens S99 - S99R - S99 XL - S40

Montage-instructies Ritsscreens S99 - S99R - S99 XL - S40 Fabrieksgarantieretourbon Alluma dealergegevens: Emailadres: Telefoonnummer: PC + woonplaats: Adres: Naam: Klantgegevens: Gelieve onderstaande kaart af te scheuren en retour te zenden naar Alluma ten behoeve

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

COLORAL Het kleurrijke aluminium hemelwaterafvoerpakket!

COLORAL Het kleurrijke aluminium hemelwaterafvoerpakket! COLORAL Het kleurrijke aluminium hemelwaterafvoerpakket! RAL 6005 RAL 8011 RAL 9010 RAL 7035 RAL 7016 RAL 5013 HET COLORAL PAKKET IS IN IEDERE RAL - KLEUR VERKRIJGBAAR. ER ZIJN ZES STANDAARD KLEUREN. COLORAL,

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

CATALOGUS. Dakpanplaten, profielplaten en alle toebehorende materialen

CATALOGUS. Dakpanplaten, profielplaten en alle toebehorende materialen CATALOGUS Dakpanplaten, profielplaten en alle toebehorende materialen januari 2016 Dakbedekking Stuntpast een strategie toe van constante ontwikkeling. Dakbedekking Stunt behoudt zich het recht voor aanpassingen

Nadere informatie

Belangrijke normen en richtlijnen:

Belangrijke normen en richtlijnen: Katern voor scholing, her- en bijscholing 8 inhoud Goten zetten en monteren Basiskennis Een uitgave van Intech Klimaat & Sanitair en OTIB juli/augustus 2009 Goten zetten en monteren Onderaan hellende daken

Nadere informatie

Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds.

Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds. Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds. S Het Dakpan-Paneel is een product van de nv ROBS PRODUCTKENMERKEN Gebruik

Nadere informatie

EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN

EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN Een voortent opzetten is veel eenvoudiger dan het lijkt. Tenminste als je het op de juiste manier doet. In 10 stappen laten we zien hoe. STAP 1 1 Voorbereiding Stel

Nadere informatie

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer)

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) *100% UV-bestendig *Blijvend soepel en elastisch * Hoge elasticiteit. Tot 400% rek * Scheur-, breuk-,

Nadere informatie

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak Lindab I Snel en eenvoudig bouwen Lindab Felsdak Een elegant en tijdloos dak 1525.01 Snel en eenvoudig een elegant en modern dak Wanneer u kiest voor een Lindab Felsdak kiest u voor een tijdloos en elegant

Nadere informatie

Afvoer. Nummer 32. Op de achterpagina van deze KlusZo vindt u een handige checklist zodat u weet wat u allemaal nodig hebt voor dit soort klussen.

Afvoer. Nummer 32. Op de achterpagina van deze KlusZo vindt u een handige checklist zodat u weet wat u allemaal nodig hebt voor dit soort klussen. Nummer 32 Art. nr. 912760 In deze KlusZo kunt u lezen hoe u de afvoer in uw huis moet aanleggen. Wij geven u informatie en handige tips over het aanleggen en de materialen. Afvoer Op de achterpagina van

Nadere informatie

HANDLEIDING PIAZZA TERRASOVERKAPPING

HANDLEIDING PIAZZA TERRASOVERKAPPING HANDLEIDING PIAZZA TERRASOVERKAPPING Timmerbedrijf van den Heuvel uw Verandaspecialist. Leembaan 52, 5753 CV Deurne Tel: 0493-317815 mail: info@timmerbedrijfvandenheuvel.nl website: www.timmerbedrijfvandenheuvel.nl

Nadere informatie

Montage / Gebruikers- handleiding Rolluiken

Montage / Gebruikers- handleiding Rolluiken Montage / Gebruikers- handleiding Rolluiken Bestel-zonwering.nl Montagehandleiding Rolluiken versie 2014 1 Montage Handleiding Rolluiken De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman.

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER

Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER SPEELHUIS TIJGER Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER Omschrijving Nummer Onderdeel Hoeveelheid hoeveelheid 1 1 Vloerplaat-terras 1 4 2 2 Vloerplaat-speelhuis 1 5 3 3 dakpaneel 1 4 4 4 dakpaneel 2 1 5 5 Verbindingsstrook

Nadere informatie

Profort. Het professionele gevelbekledingssysteem. Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse 2. Zeer onderhoudsvriendelijk

Profort. Het professionele gevelbekledingssysteem. Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse 2. Zeer onderhoudsvriendelijk Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Slag- en stootvast Massieve toplaag in RAL kleur Brandklasse 2 Zeer onderhoudsvriendelijk Eenvoudige montage 100% recyclebaar 10 jaar garantie KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Montage-instructies Rolluiken

Montage-instructies Rolluiken 10501693-150818 Montage-instructies Rolluiken Inhoud Verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

BOOTZEIL. Zie BOOTZEIL.NL voor instructiefilmpjes HANDLEIDING. Amstel UVX. web. v: 4/2011

BOOTZEIL. Zie BOOTZEIL.NL voor instructiefilmpjes HANDLEIDING. Amstel UVX. web. v: 4/2011 NL BE Zie.NL voor instructiefilmpjes HANDLEIDING Amstel UVX web v: 4/0 Notities Type: Amstel UVX Het pakket TYPE AMSTEL UVX Elastieken Spanelastieken Bevestigingknoppen Stokken 4,3 4,6 5, 5,9 6,4 7,0 7,7

Nadere informatie

2.Verwijder de verpakking en transport tape van de binnen-unit. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen om taperesten te verwijderen.

2.Verwijder de verpakking en transport tape van de binnen-unit. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen om taperesten te verwijderen. 1.Haal de binnen-unit voorzichtig uit de doos. 2.Verwijder de verpakking en transport tape van de binnen-unit. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen om taperesten te verwijderen. 3.Verwijder de montageplaat

Nadere informatie

Doe Het Zelf handleiding zonnepanelen installatie voor schuin dak

Doe Het Zelf handleiding zonnepanelen installatie voor schuin dak Doe Het Zelf handleiding zonnepanelen installatie voor schuin dak 1 Benodigdheden De volgende onderdelen zijn benodigd voor een schuine dak installatie: - De door u uitgekozen zonnepanelen; - De door u

Nadere informatie

Goten & Buizen PVC. Van Biesen - Everaert Bouwspecialiteiten. Omschrijving Eenheid Prijs( ) STABILISATOR C140 BRUIN ST 1,56

Goten & Buizen PVC. Van Biesen - Everaert Bouwspecialiteiten. Omschrijving Eenheid Prijs( ) STABILISATOR C140 BRUIN ST 1,56 Goten & Buizen PVC Omschrijving Eenheid Prijs( ) STABILISATOR C140 BRUIN ST 1,56 VERBINDINGSSTUK C140 BRUIN ST 6,39 DAKGOOT COEX C140 3M BRUIN ST 26,86 DAKGOOT COEX C140 2M BRUIN ST 18,21 BUITENHOEK C140

Nadere informatie

NAUTRACOM BV. Inleiding. http://www.nautracom.com/printen_pdf.htm

NAUTRACOM BV. Inleiding. http://www.nautracom.com/printen_pdf.htm pagina 1 van 9 NAUTRACOM BV Op deze bladzijde onze montage handleiding van de Stanacol Aluminium & Stalen Dakpanplaten. Hierdoor hopen wij (veel gemaakte) fouten tijdens de montage te voorkomen. Ook voor

Nadere informatie

B E A C B D D C C1 M C G J I H L K F A1 B1 M D K H C1 C B1 B A1 A E D D J A G C I G F F B I G F 6 4 7 8 A C D A 7 4 6 9 3 B 4 9 4 8 B C D 12 10 1 13 10 2 6 4 7 7 4 6 H J I K F G 12 11 1 13 11 2 9 9

Nadere informatie

Leidingsysteem. sanitair. In 4 stappen monteert u uw leidingsysteem

Leidingsysteem. sanitair. In 4 stappen monteert u uw leidingsysteem K L U S W I J Z E R Leidingsysteem sanitair In 4 stappen monteert u uw leidingsysteem Leidingsysteem sanitair Algemeen Programma Montage Belangrijke aandachtspunten Algemeen Binnen en onder onze woningen

Nadere informatie

creatief bouwen voor binnen en buiten

creatief bouwen voor binnen en buiten creatief bouwen voor binnen en buiten Werktekening : Salontafel Boodschappenlijst Aantal Materiaal Lengte Artikelcode 4 x Aluminium of stalen buizen 80 cm Afhankelijk van gekozen materiaal 4 x Aluminium

Nadere informatie

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL)

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie het overzicht op de volgende

Nadere informatie