Protocol WK Agility 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Protocol WK Agility 2017"

Transcriptie

1 Protocol WK Agility 2017 Art. 1 Organisatie Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden (VDH) Organisatie leiding Toine Jonkers Algemene leiding IPO WUSV Ben van Swaaij Algemene leiding WM Agility Ada Middelkoop Algemene leiding vrijwilligers, logistiek Lisette Schafrat Financieel, Sponsoring, ICT Hans van Erven Gastenbegeleiding,contacten pers Maud Diemer Secretariaat Chantal Sneijkers 1.2 Kontactadres voor aanvragen en informatie In principe via de website van de organisatie: WUSV-WM 2017 / org@wusv2017.nl 1.3 Algemene leiding IPO WUSV Ben van Swaaij 1.4 Algemene leiding WK Agility Keurmeester Reserve keurmeester Wedstrijdleider Ada Middelkoop Ben Grafe Mark Fonteijn Wim de Hoogt 1.5 Algemeen Reglement: Het FCI reglement is van toepassing. Art. 2 Periode en voorlopig schema. Het evenement vindt plaats van 6 okober tot 9 oktober 2017 in Tilburg, Nederland. In het Willem II stadion. Het volgende, voorlopige schema is van toepassing. 2.1 Aankomst van de deelnemers In verband met de aanvang van het evenement moet de heen reis zo gepland worden dat de deelnemers uiterlijk donderdag 5 oktober 2017 om uur in Tilburg zijn. Elk land moet 1 vlag meebrengen (vlag en standaard houder).

2 2.2 Melden voor de dierenartscontrole Donderdag 5 oktober 2017 vanaf 10 uur tot uur. Plaats: Stadion 2.3 Trainingsmogelijkheden op het veld Trainingsdag1: Woensdag, 4 oktober 2017 vanaf 9.00 uur tot uur Trainingsdag2: Donderdag, 5 oktober 2017 vanaf 9.00 uur tot uur Het tijdschema voor de training wordt voor aanvang van het evenement bekend gemaakt. 2.4 Teamleider (landenteam) bespreking Donderdag 5 oktober 2017 om tot uur, ruimte in het stadion. 2.5 Loting startvolgorde en begroeting Dinsdag, 3 oktober 2017 om uur in het stadion. 2.6 Wedstrijd begin Agility Vrijdag, 6 oktober 2017, om 8.00 uur op het veld Vrijdag 2 x Vast Parcours en 1 x Jumping. Zaterdag 2 x Jumping en 1 x Vast Parcours. Zondag bekend maken van de finalisten, verder een kleine prijsuitreiking op het bijveld en de finale op het hoofdveld. 2.7 Prijsuitreiking Zondag, 8 oktober 2017, ca uur in het stadion. Geëerd worden de beste 10 individuele deelnemers uit de finale en de beste 3 landenteams. Alle deelnemers moeten bij de prijstuitreiking aanwezig zijn, in principe met hond. 2.8 Feestavond Zaterdag, 7 oktober 2017, om uur in het stadion. Vrije Toegang 2.9 Loopse teven Loopse teven moeten voor aanvang van de wedstrijd bij het secretariaat worden gemeld. Zij lopen elke keer het parcours aan het eind van de betreffende klasse. Ze moeten starten vanaf een startmatje. Het is mogelijk dat ze bij de finale in het stadion met een broekje moeten lopen Niet toegelaten honden Niet toegelaten zijn teruggeplaatste honden en veteranen. Een verandering van het schema is mogelijk

3 Art Laatste aanmelding: 10 september 2017 De sluiting van de aanmelding staat vast op 10 september 2017 Voor de inschrijving moeten de originele formulieren van de organisatie worden gebruikt. Op het inschrijfformulier moeten de volgende gegevens worden vermeld: Naam van de geleider Naam en geslacht van de hond Stamboomnummer van de hond Tatoeage of chipnummer Geboortedatum Namen en stamboomnummer van de ouder dieren van de hond Naam en adres van het verenigingsverband Klasse (1e graad, 2e graad of 3e graad) Foto van de geleider in paspoortformaat 3.2 Inschrijvingsadres: VDH Nederland / (de)(com) Enkel via de website Inschrijfgeld: 35 per hond Het inschrijfgeld moet betaald worden aan:v.d.h. Rekeningnummer houder: V.D.H. Bank: Rabo IBAN: NL89RABO BIC: RABONL2U Kenmerk: Stamboomnummer en naam hond 3.3 Catalogusnummer (rugnummer): Het catalogusnummer wordt door de organisatie bepaald. Het uitgegeven rugnummer is eigendom van de geleider na de WK Het rugnummer moet zichtbaar gedragen worden bij de loting, alsook bij het aanmelden voor de A1, A2, A3 en de jumping 1, 2 en 3 en de finale. Verder ook bij de prijsuitreiking. Het rugnummer bevat het landennummer (volgens de Olympische regels en het individuele nummer van de geleider. 3.4 Onderkomen deelnemers en hotelreserveringen voor bezoekers Hotelboekingen via VVV of op de internet site van de organisatie zijn zonder problemen mogelijk. Voor speciale vragen kunt u zich wenden tot de organisatie org@wusv2017.nl De kamerprijzen schommelen tussen de 70 en 120 euro. Ontbijt is over het algemeen niet inbegrepen in de kamerprijs. Het meenemen van de honden is in de meeste gevallen, eventueel tegen een kleine vergoeding, mogelijk. In de kamer is over het algemeen een TV, toilet, douche of bad en telefoon.

4 3.5 Voor de deelnemende honden moeten de volgende papieren worden meegenomen: Stamboom of bewijs van registratie in het aanhangregister Rashondenlogboek, Beurteilungs - und Bewertungsheft Geldig inentingsbewijs. 3.6 Regels voor de dieren Voor het werken met de honden gelden de volgende verboden: Gebruik van bovenmatige hardhandigheid bij Agility voor de honden Het gebruik van stroom Het dragen van een spijkerband (pennenband) Bovenstaande regels zijn van kracht vanaf de binnenkomst in Nederland voor de gehele omgeving van de WK inclusief alle trainingsvelden. Het niet opvolgen van de regels kan tot gevolg hebben dat je wordt gediskwalificeerd en verwijderd wordt van de terreinen van de organisatie. Ditzelfde geldt ook voor de honden van bezoekers. In de stad Tilburg is het verplicht honden aangelijnd te hebben. 3.7 Dierenwelzijn Dierenwelzijn houdt toezicht op het evenement. De instructies van de officiële dierenarts en/of instantie moet worden opgevolgd door de deelnemers. Het kan zijn dat screening van honden door de officiële dierenarts noodzakelijk is. De volgende bepalingen zijn van toepassing voor binnenkomst in Nederland en voor de toelating tot het evenement: alleen het internationale vaccinatie certificaat is geldig voor invoer in Nederland en in het trainingsveld (stadion) voor de honden. Alleen honden waartegen geen verdenking bestaat van rabiës kunnen Nederland binnenkomen. Gedetailleerde informatie over de vaccinatie vereisten vindt u op de website van de organisator. 3.8 Personen verkeer / Douane verkeer voor Nederland Voorwaarde voor de binnenkomst in Nederland is een geldig reisdocument of uit de EU landen een geldig identiteitsbewijs. Het Nederlandse consulaat gezeteld in het land van vertrek kan verdere informatie geven. Onderdanen, die aankomen zonder voorgaande papieren kunnen aan de buitengrens van de EU al worden teruggestuurd.

5 3.9 Bijzonderheden waar je in Nederland rekening mee moet houden: Dierenbeschermingseisen (zie hierboven) moeten in acht worden genomen. De geleider of eigenaar van een hond die zich bevind in de auto of in de aanhanger moet er zorg voor dragen dat er frisse lucht binnen kan komen en dat de hond niet in de felle zon staat. De parkeerplaatsen in de omgeving van het stadion zijn maar voor een deel in de schaduw Arts / Tandarts Buitenlandse ziektekostenverzekeringen worden soms erkend Het is soms beter een particuliere ziektekostenverzekering voor uw duur in Nederland af te sluiten. {Particuliere ziektekostenverzekerningen bevatten vaak ook tandartsverzekeringen en ook repatriëring. Verzekeringen zijn meestal particuliere verzekeringsmaatschappijen, automobielclubs en soms ook banken Restaurantbezoek Het meenemen van een hond in het restaurant is soms toegestaan. Het bedienend personeel kan u dit vertellen. Bij grote gezelschappen is het beter om van te voren een tafel te reserveren. Menu en drankkaarten zijn in bijna alle restaurants in de Nederlandse taal. Met uitzondering van de duurdere restaurants. Het bedienend personeel heeft soms Engelse of Duitse taalvaardigheden. Consumptie prijzen (voedsel en dranken) en hotel ontbijt zijn altijd inclusief servicekosten. In de regel is het gewoon om een aanvullende vrijwillige bijdrage van ongeveer 10% van de factuur te vergoeden voor de service. Prijzen van hotelovernachtingen zijn doorgaans exclusief ontbijt. Credit card betalingen zijn mogelijk in de meeste hotels en restaurants met de grote creditcards Wegverkeer In Nederland geldt het rechts rijden. De auto s moeten op parkeerplaatsen altijd worden afgesloten, zelfs als je de auto maar een korte tijd verlaat. Laat waardevolle spullen, camera's, geld, paspoorten, e.d. nooit open in het voertuig. Nederland heeft een dicht netwerk van straten en wegen. Met verkeersvertragingen moet rekening worden gehouden Benzine prijzen De benzineprijzen zijn afhankelijk van de maatschappijen en de actuele olieprijs.

6 3.14 Valuta en betaalmethode in nederland De valuta is de EURO. Valutawissel van een vreemde valuta naar EURO is mogelijk in veel banken tijdens kantooruren, maar ook in wisselkantoren op luchthavens. Valutawissel in hotels is niet aan te bevelen. Traveler's checks of creditcards van grote bedrijven (VISA, Diners, Mastercard) biedt de meest veilige optie. Bij de huur van een auto is het essentieel om in het bezit te zijn van een creditcard. Ook met een creditcard, kan geld worden gepind op vertoon van een paspoort in elke bank tot een beperkte hoogte. Het is ook mogelijk om geld te pinnen bij geldautomaten. Art. 4 Algemene informatie over het evenement 4.1 Teamleidersbespreking Op donderdag 5 oktober 2017, om uur in het stadion. Bij deze bespreking worden toegelaten: wedstrijdsecretariaat Wedstrijdleider Keurmeester Team coach Bespreekpunten: Informatie over de organisatie Voorstellen van de keurmeester, Informatie over bijzonderheden De aanwezigheid van de deelnemers vaststellen Bekend maken van loopse honden 4.2 Al op het moment van registratie worden alle documenten voor de deelnemers zoals catalogi, rugnummers, instructies over organisatorische zaken, parkeerkaarten, etc. doorgegeven aan de teamleiders. Van honden en/of hondengeleider die ziek of afwezig zijn moeten alle papieren worden teruggegeven. 4.3 Trainingsmogelijkheden op het veld Woensdag 4 oktober 2017 en donderdag 5 oktober 2017 is het mogelijk vanaf 9 uur te trainen. Er wordt een trainingsschema samengesteld. De te trainen tijd is afhankelijk van het aantal gemelde honden. Komt iemand op de voorgeschreven tijd niet dan kan die op het eind nog trainen. Loopse honden zijn van training uitgesloten. Zij kunnen trainen direct na de training van de deelnemende honden.

7 4.4 Loting De loting vindt plaats op dinsdag, 3 oktober 2017 om uur plaats. De loting vindt plaats in het stadion. Voor de geleiders en aanhang zijn zitplaatsen gereserveerd indien ze aan zijn aangemeld voor de loting. Er is voldoende plaats voor toeschouwers. 4.5 EHBO en alarmnummer dierenarts EHBO en het alarmnummer voor de dierenarts is tijdens het evenement in het stadion aanwezig. 4.6 Tato of chipcontrole Het tato of chip controle van de voorgebrachte honden wordt in ieder geval elke keer na de prestatie gecontroleerd. 4.7 Verzorging in het stadion De verzorging in het stadion is voldoende gewaarborgd Ook zijn er drinkplaatsen ingericht voor de honden. 4.8 Veld Het evenement vindt plaats op een bijveld. Op dit bijveld is het niet mogelijk om tenten of benches te plaatsen. Deze kunnen geplaatst worden direct naast het bijveld. 4.9 Tijdschema Het tijdschema wordt door de organisatie vastgesteld Stadion Het stadion is het Willen II stadion in Tilburg. De route naar het stadion wordt op de (rijks)wegen aangegeven. Het stadion is een vriendelijk, open voetbalstadion zonder atletiek baan. Het stadion heeft 4 tribunes. Het heeft zitplaatsen. Agility wordt op een bijveld van het stadion georganiseerd. Bij langdurige regen moeten de toestellen regelmatig iets omgezet worden. Gereserveerde parkeerplaatsen van de deelnemers en coach zijn in de onmiddellijke nabijheid van het veld. Art Toegang tot het veld Landen teamleider moet zich melden voor toegang tot het veld. Het tatoeagenummer controle of chipcontrole vindt plaats na het parcours gelopen te hebben bij de uitgang.

8 5.2 Toestellen De toestellen voldoen aan de eisen van de FCI. Art Individueel Er wordt gelopen volgens de FCI-regels, fouten en tijd worden bij elkaar opgeteld. Er wordt voor de individuele beoordeling 1 maal een vast parcours en 1 maal een jumping (de slechtste) weggestreept. Als er te veel deelnemers zijn wordt er in twee ringen gelopen. Zondag rond de middag is de finale in het stadion. In de finale lopen de beste 20% uit alle drie de klassen (A1, A2 en A3). De finalisten worden zondagochtend bekend gemaakt. Zondagochtend voor de finale vindt de individuele prijsuitreiking plaats van de beste uit de A1 klasse (2 maal vast parcours en 2 maal jumping), uit de A2 klasse en uit de A3 klasse. 6.2 Landenteams Er kunnen totaal 6 teams voor het landenklassement worden aangemeld. Minimaal bestaat een landenteam uit 3 teams. De teams worden door de landelijke vereniging aangemeld. Er komt geen internationaal (mix) landenteam. Regels met betrekking tot het landenklassement: De teams die in het landenteam zitten krijgen per gelopen onderdeel rangpunten. 1 e plaats is 1 punt, 2 e plaats 2 punten, 3 e plaats 3 punten enz. De slechtste 3 teams uit het landenteam worden weggestreept. Het landenteam bestaat dan uit de 3 beste teams bij elkaar geteld. Bij deze beste 3 teams wordt niets weggestreept. Bij deze beste 3 teams wordt eerst gekeken hoeveel Diskwalificaties er zijn behaald. Dan wordt er gekeken hoeveel punten er zijn behaald. Het land met de minste diskwalificaties en de minste punten wordt winnaar. Art. 7 Prijsuitreiking 7.1 Opstellen voor de erehuldiging Voor een vlotte maar ook waardige erehuldiging is het noodzakelijk: Nadat, op zondag de laatste hond de afd. C heeft afgewerkt moeten alle landenteams, - zowel Agility en IPO - op eerste afroep zich met hun hond opstellen op de aangewezen plaats aan de buitenzijde het stadion.* De teams moeten plaatsnemen achter het naambord en de vlag van hun land. De geleiders stellen zich naast elkaar op max 5 personen bij meerdere 2 rijen. De erehuldiging op het wedstrijd terrein begint max 60 minuten nadat de laatste hond afdeling C heeft beëindigd.

1. Herziene tijdsplan en activiteiten. 1.1 Aankomst van de ploegen

1. Herziene tijdsplan en activiteiten. 1.1 Aankomst van de ploegen Richtlijnen voor de WUSV WK Nederland 2017 1. Herziene tijdsplan en activiteiten De WUSV- WK 2017 vindt plaats van 4-10 tot en met 08-10 in Tilburg/Nederland in het Willem II stadion, adres : Goirlseweg

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011 Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Programma: Zondag 2 januari : Koersvergadering 19.00 in

Nadere informatie

Concept Vraagprogramma (versie 2 oktober 2015) Indoor de Bergen 2015

Concept Vraagprogramma (versie 2 oktober 2015) Indoor de Bergen 2015 Wedstrijdplaats: Indoor de Bergen (779694) Recreatiepark De Bergen Zoetendaal 6 5446 PW Wanroij Wedstrijddatum: 18-22 november 2015 Inschrijvingen: Digitaal inschrijven vanaf 26 oktober 2015 via www.concours.nl

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012 Trophée Jean Haneffe Programma: Maandag 2 januari : Welkomsdrink 18.00 in Salle de Charvin Maandag

Nadere informatie

Provinciale Afdeling Zuid-Holland/Utrecht

Provinciale Afdeling Zuid-Holland/Utrecht Provinciale Afdeling Zuid-Holland/Utrecht Behendigheid: Chris Bierman, Lekboulevard 23, 3434 GK Nieuwegein Tel.. : 030-6063279, mob: 06-23821346 E-mail: info@cbierman.nl Website: http://www.vdhafdelingzuidholland.nl

Nadere informatie

Concept Vraagprogramma (versie 21 oktober 2014) Indoor de Bergen 2014

Concept Vraagprogramma (versie 21 oktober 2014) Indoor de Bergen 2014 Wedstrijdplaats: Indoor de Bergen (779694) Recreatiepark De Bergen Zoetendaal 6 5446 PW Wanroij Wedstrijddatum: 19-23 november 2014 Inschrijvingen: Digitaal inschrijven vanaf 22 oktober 2014 via www.concours.nl

Nadere informatie

Voorschrift selectiecriteria Wereld Kampioenschap 2018

Voorschrift selectiecriteria Wereld Kampioenschap 2018 Voorschrift selectiecriteria Wereld Kampioenschap 2018 1. Algemeen Het FCI Wereld Kampioenschap Agility (WK) zal van 4 tot en met 7 oktober 2018 worden gehouden in Kristianstad (Zweden). Ten behoeve van

Nadere informatie

Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden

Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden ALGEMEEN Accommodatie : Manege t Ruiterkamp, Koekendijk 20, 7434 CK te Bathmen Afmeting hoofdring : 35 x 55 meter Afmeting losrijring : 35 x 40 meter Datum

Nadere informatie

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling.

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. 1. Algemene informatie Alle tijden en wedstrijd technische zaken zijn onder voorbehoud. Dagindeling kan na de 1e wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. Organisatie Locatie Wegbewijzering FCC Rijswijk

Nadere informatie

Concept Vraagprogramma (versie 6 november 2013) Indoor de Bergen 2013

Concept Vraagprogramma (versie 6 november 2013) Indoor de Bergen 2013 Wedstrijdplaats: Indoor de Bergen (779694) Recreatiepark De Bergen Zoetendaal 6 5446 PW Wanroij Wedstrijddatum: 13-17 november 2013 Inschrijvingen: Digitaal inschrijven vanaf 4 oktober 2013 via www.concours.nl

Nadere informatie

Beste Veteranen ruiter

Beste Veteranen ruiter Beste Veteranen ruiter Slabroek is een van de mooiste natuur gebieden van Nederland. Op deze Unieke locatie wordt voor de eerste keer een veteranen jumping georganiseerd ism de menvereniging. De organisatie

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Secretariaat Organisatie: Huub Mertens P.P.Rubensstraat 32 6137 XX Sittard 06-19053510; huubmertns54@gmail.com Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Tentoonstellingsregels Inschrijfformulier:

Nadere informatie

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016 Wedstrijd: Indoor Ambt Delden Locatie: Paardensportcentrum De Hoffmeijer Hoffmeijerweg 10 7495 RZ Ambt Delden Wedstrijddatum: 31 januari t/m 6 februari 2016 Afmeting hoofdring: Indoor 65 m x 25 m (zand)

Nadere informatie

Vraagprogramma (versie 27 september 2016) Indoor de Bergen 2016

Vraagprogramma (versie 27 september 2016) Indoor de Bergen 2016 Wedstrijdplaats: Indoor de Bergen (779694) Recreatiepark De Bergen Zoetendaal 6 5446 PW Wanroij Wedstrijddatum: 16 20 november 2016 Inschrijvingen: Digitaal inschrijven vanaf 15 oktober 2016 via www.concours.nl

Nadere informatie

Voorschrift selectiecriteria Wereld Kampioenschap 2017

Voorschrift selectiecriteria Wereld Kampioenschap 2017 Voorschrift selectiecriteria Wereld Kampioenschap 2017 1. Algemeen Het FCI Wereld Kampioenschap Agility (WK) zal van 5 tot en met 8 oktober 2017 worden gehouden in Liberec (Tjechie). Ten behoeve van de

Nadere informatie

BEHENDIGHEID 2017 ZUID HOLLAND / UTRECHT

BEHENDIGHEID 2017 ZUID HOLLAND / UTRECHT BEHENDIGHEID 2017 ZUID HOLLAND / UTRECHT Op zaterdag 11 maart 2017 was er een landelijke trainingsdag georganiseerd door de werkgroep behendigheid van de VDH. Hier waren 2 externe instructeurs voor uitgenodigd.

Nadere informatie

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade 1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade Secretariaat Organisatie: W.J Offermans Meuserstraat 10 6464 EG Kerkrade 06-31249531 / 045-8883231 : kleur.en.vriendschap@ziggo.nl Vogelvereniging

Nadere informatie

REGLEMENTEN EN PRAKTISCHE RICHTLIJNEN BIJ HET INRICHTEN VAN WEDSTRIJDEN OBEDIENCE IN BELGIE

REGLEMENTEN EN PRAKTISCHE RICHTLIJNEN BIJ HET INRICHTEN VAN WEDSTRIJDEN OBEDIENCE IN BELGIE REGLEMENTEN EN PRAKTISCHE RICHTLIJNEN BIJ HET INRICHTEN VAN WEDSTRIJDEN OBEDIENCE IN BELGIE 1. Algemene bepalingen Obedience is een internationaal FCI wedstrijdprogramma, waarvoor in België volgende afkortingen

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V.

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. 2015 \ REGLEMENT DISTRICTS (DMX) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in een

Nadere informatie

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Jumping Brecht 14-15 en 16 augustus 2015 Amazonekampioenschap Paarden & Pony s Algemene informatie www.jumpingbrecht.be Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Organisator:

Nadere informatie

Uitschrijving. voor de FCI-Europese Kampioenschappen baanrennen 5 en 6 september 2015

Uitschrijving. voor de FCI-Europese Kampioenschappen baanrennen 5 en 6 september 2015 1 Uitschrijving voor de FCI-Europese Kampioenschappen baanrennen 5 en 6 september 2015 Organisator: F.C.I. - Fédération Cynologique Internationale Uitvoering: Windhund-Rennverein Untertaunus Hünstetten

Nadere informatie

Inschrijven op uitnodiging organisatie van 17 juni t/m 3 juli 2015 Via www.concours.nl (met een toegestuurd code)

Inschrijven op uitnodiging organisatie van 17 juni t/m 3 juli 2015 Via www.concours.nl (met een toegestuurd code) Wedstrijd: Jumping Peel & Maas Hendrix Training Rijksweg 45 5995 NT Kessel Wedstrijddatum: 22 juli t/m 25 juli 2015 Outdoor Springen Paarden Categorie: 1 Afmeting wedstrijdring: Outdoor 100 m x 60 m (gras)

Nadere informatie

Belgian NADAC Hoopers

Belgian NADAC Hoopers Handleiding Wedstrijdorganisatie Belgian NADAC Hoopers Versie 3.0-05/05/2019 1. Inleiding Met dit document willen we de clubs goed informeren rond de organisatie van een wedstrijd Belgian NADAC Hoopers

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2014-2015. Trophée de Wallonie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2014-2015. Trophée de Wallonie Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2014-2015 Trophée de Wallonie Programma: Maandag 29 december : Welkomstdrink 18.00 in Salle de Charvin Maandag 29 december : Koersvergadering aansluitend aan de welkomstdrink

Nadere informatie

NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015

NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015 NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015 23 25 oktober 2015 Bruinkoolmijn Hohenmölsen (D) 1 INTRODUCTIE 1.1 Deze Off Road Racing zal worden verreden conform de FIA Code Sportif International en zijn bijlagen,

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR ZS Equestrian Events bvba Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is

Nadere informatie

Prijzen inschrijvingen. Showreglement

Prijzen inschrijvingen. Showreglement Prijzen inschrijvingen Showreglement Niet leden Leden Katten in competitie 21 Euro 18 Euro Nest (min. 3 kittens) 24 Euro 21 Euro Huiskatten 17 Euro 14 Euro 1 extra kooi 15 Euro Determinatie +3 Euro Catalogus

Nadere informatie

Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland

Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland Commissie voor de Windhondenrensport FCI-Europees Kampioenschap Coursing 2018 (met CACIL) Organisatie: Uitvoerder: Locatie: GPS: Informatie: FCI Fédération

Nadere informatie

Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1

Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1 Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1 Algemene informatie Organisatie Locatie Route FCC Nuland BMX Circuit gelegen aan de Coppensdijk 8a, 5382 JT Vinkel De route wordt vroegtijdig d.m.v. borden aangegeven.

Nadere informatie

Rapid Wheels NK BMX Maak het mee! NK BMX & 5 juli, Klazienaveen. rapidwheels.nl

Rapid Wheels NK BMX Maak het mee! NK BMX & 5 juli, Klazienaveen. rapidwheels.nl NK BMX 2015 Maak het mee! NK BMX 2015 4 & 5 juli, Klazienaveen Klazienaveen organiseert tijdens ORGANISATIE & LOCATIE Klazienaveen, fietscrossbaan gelegen aan de Leeuw 1, 7891 TS Klazienaveen. WEGBEWIJZERING

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013 www.trec-raalte.nl Welkom bij de eerste editie van TREC Raalte! De locatie van deze wedstrijd is het terrein van manegebedrijf Stal t Reelaer in Raalte. Een mooie uitvalsbasis

Nadere informatie

Organisatiereglement 9 e wielerronde van Elim

Organisatiereglement 9 e wielerronde van Elim Organisatiereglement 9 e wielerronde van Elim 1. Organisatie De 9 e wielerronde van Elim die gehouden gaat worden op zondag 18 mei wordt georganiseerd door Stichting Wielerpromotie Elim en omstreken en

Nadere informatie

Inschrijven Sluiting inschrijving : 9-9-2013 Wijzigingen doorgeven : Zondag van 0:00:00 tot 0:00:00

Inschrijven Sluiting inschrijving : 9-9-2013 Wijzigingen doorgeven : Zondag van 0:00:00 tot 0:00:00 SGW Ysselsteyn imburgs kampioenschap Eventing YSSESTEYN ( 5813E ) 5-10-2013-6-10-2013 VP00012 Status : Goedgekeurd Wedstrijd goedgekeurd op : 19-6-2013 Outdoor Pony & Paard Categorie 3 Openstelling : Onbeperkt

Nadere informatie

Honden op het spreekuur

Honden op het spreekuur Honden op het spreekuur Op reis met de hond Wanneer u uw hond mee naar het buitenland wilt nemen, krijgt u te maken met de buitenlandse wet- en regelgeving. Recent zijn de regels van enkele landen aangepast,

Nadere informatie

Voorschrift selectiecriteria European Open 2019

Voorschrift selectiecriteria European Open 2019 1. Algemeen Het European Open zal in 2019 van 25 t/m 28 juli gehouden worden in Nederland. De selectie voor de European Open 2019 zal plaatsvinden tijdens de selectiewedstrijd welke gehouden worden op

Nadere informatie

Showreglement. Katten in competitie 23 Euro 20 Euro Nest (min. 3 kittens) 28 Euro 25 Euro Huiskatten 18 Euro 15 Euro 1 extra kooi 15 Euro

Showreglement. Katten in competitie 23 Euro 20 Euro Nest (min. 3 kittens) 28 Euro 25 Euro Huiskatten 18 Euro 15 Euro 1 extra kooi 15 Euro Prijzen inschrijvingen Showreglement Niet leden Leden Katten in competitie 23 Euro 20 Euro Nest (min. 3 kittens) 28 Euro 25 Euro Huiskatten 18 Euro 15 Euro 1 extra kooi 15 Euro Determinatie +3 Euro Catalogus

Nadere informatie

Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014)

Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014) Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014) s-hertogenbosch, Nederland 14 mei t/m 17 mei 2015 http://www.iagsportevent.nl/ TURNEN DAMES WORKPLAN IAG 2015 Pagina 1 1. Algemene informatie Voor de 3 e

Nadere informatie

WUSV Wereldkampioenschap Duitse Herdershonden 2017

WUSV Wereldkampioenschap Duitse Herdershonden 2017 In 2011 zijn we gestart met de eerste contacten en gesprekken met betaalde voetbalclubs (BVO). Er zijn gesprekken gevoerd met Heerenveen, N.E.C., FC. Eindhoven en Willem II. Hierop zijn offertes uitgebracht

Nadere informatie

ZS WINTER TOUR OKTOBER MAART 2019

ZS WINTER TOUR OKTOBER MAART 2019 ZS WINTER TOUR OKTOBER 2018 - MAART 2019 ZS Winter Tour 2018-2019 ORGANISATOR Phiba NV Overheulestraat 25 B-8560 Moorsele Tel. +2/476 52 6 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com

Nadere informatie

Algemeen Werkplan V.1 01/11/2014 (Voorlopig)

Algemeen Werkplan V.1 01/11/2014 (Voorlopig) Algemeen Werkplan V.1 01/11/2014 (Voorlopig) Den Bosch, Nederland 14 mei t/m 17 mei 2015 http://www.iagsportevent.nl/ ALGEMEEN WORKPLAN IAG 2015 Pagina 1 1. Algemene informatie Voor de 3 e keer zal het

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013 DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013 KNMV District Zuid-bestuur knmvzuidsecr@gmail.com Inhoud DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS:... 2 DEELNEMENDE KLASSEN:... 2 WEDSTRIJDEN...

Nadere informatie

Voorschrift selectiecriteria European Open 2018

Voorschrift selectiecriteria European Open 2018 1. Algemeen Het European Open zal in 2018 van 27 t/m 29 juli gehouden worden in Oostenrijk. De selectie voor de European Open 2018 zal plaatsvinden tijdens de selectiewedstrijd welke gehouden worden op

Nadere informatie

ONDERRICHTINGEN PAU

ONDERRICHTINGEN PAU ONDERRICHTINGEN PAU 21-06-2019 1 ALGEMEEN: Inkorving: maandag 17 juni 2019 Los: vrijdag 21 juni 2019 Zo vroeg mogelijke lossing! Coördinaten losplaats: 431830.0 N / -001905.0 W Voor de burelen in BELGIE

Nadere informatie

Vragen over verschillen in uitvoeringsbepalingen tussen IPO en SchH. en andere aandachtspunten. Update: 5 juni 2008

Vragen over verschillen in uitvoeringsbepalingen tussen IPO en SchH. en andere aandachtspunten. Update: 5 juni 2008 Vragen over verschillen in uitvoeringsbepalingen tussen IPO en SchH. en andere aandachtspunten. IPO SchH. Algemeen Vraag: Update: 5 juni 2008 Op welke leeftijd mag de hond opgaan 12 maanden 15 maanden

Nadere informatie

Meetreglement. Raad van Beheer, september Meten van A tot Z: A. Schofthoogte bij aanvragen van een startlicentie

Meetreglement. Raad van Beheer, september Meten van A tot Z: A. Schofthoogte bij aanvragen van een startlicentie Meetreglement Meten van A tot Z: A. Schofthoogte bij aanvragen van een startlicentie Bij het aanvragen van de startlicentie 1 geven deelnemers zelf een hoogte aan waarin zij denken te moeten lopen. Op

Nadere informatie

Kampioenschapsbepalingen

Kampioenschapsbepalingen Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Kampioenschapsbepalingen KNHS-Subli Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden 2010 ALGEMEEN 1. Het KNHS-Subli Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden heeft als belangrijkste

Nadere informatie

DE TWENTSE RUITERDAGEN R.J.V. en P.C. DE BÖGELSCAMP VRAAGPROGRAMMA

DE TWENTSE RUITERDAGEN R.J.V. en P.C. DE BÖGELSCAMP VRAAGPROGRAMMA DE TWENTSE RUITERDAGEN R.J.V. en P.C. DE BÖGELSCAMP VRAAGPROGRAMMA Wedstrijdnr.: VP Plaats: Saasveld Wedstrijddatum: 5 t/m 12 november 2017 Lokatie: Manege de Ankerhal te Saasveld Categorie: 1 Parcoursbouwer:

Nadere informatie

Voorwaarden voor de deelname

Voorwaarden voor de deelname Sparkassen Münsterland Giro.2013 Voorwaarden voor de deelname Termijn en route De start van het Jedermannrun (wedstrijd voor iedereen) in het kader van de Sparkassen Münsterland Giro.2013 vindt plaats

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood organiseert in samenwerking met de Dana Cup een internationaal voetbaltoernooi in Hjørring. Het is het derde grootste voetbaltoernooi ter wereld en het grootste sportevenement

Nadere informatie

Romisan Dressuur Talenten Bokaal

Romisan Dressuur Talenten Bokaal Romisan Dressuur Talenten Bokaal Op Zondag 29 Mei 2011 zal op het volledig gerenoveerde Dressuurterrein van RV de Kleine Parcival in Heesch een competitie plaats vinden voor 4- en 5- jarige dressuurpaarden.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN

WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1 De Nationale Jeugd- en Junioren Atletiek Kampioenschappen 2017 worden georganiseerd door de Surinaamse Atletiek

Nadere informatie

Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland

Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland Commissie voor de Windhondenrensport FCI-Europees Kampioenschap Coursing 2017 (met CACIL) Organisatie Uitvoerder Locatie GPS : FCI Fédération Cynologique

Nadere informatie

Beste deelnemers aan de Minior Swim Cup

Beste deelnemers aan de Minior Swim Cup Beste deelnemers aan de Minior Swim Cup Hierbij de laatste informatie over de Minior Swim Cup van zaterdag 8 april 2017. Ook dit jaar zijn er weer veel inschrijvingen en we hebben zo veel mogelijk zwemmers

Nadere informatie

Trampoline Workplan V.1 13/11/2014 (Voorlopig)

Trampoline Workplan V.1 13/11/2014 (Voorlopig) Trampoline Workplan V.1 13/11/2014 (Voorlopig) s-hertogenbosch, Nederland 14 mei t/m 17 mei 2015 http://www.iagsportevent.nl/ TRAMPOLINE WORKPLAN IAG 2015 Pagina 1 1. Algemene informatie Voor de 3 e keer

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA DRESSUUR Outdoor Gelderland Trofee 2012 Versie 1

VRAAGPROGRAMMA DRESSUUR Outdoor Gelderland Trofee 2012 Versie 1 algemene informatie Wedstrijdnummer type evenement basis dressuur klasse Z2 evenement Outdoor Gelderland locatie De Steeg datum finale zaterdag 2 juni 2012 organisatie naam Outdoor Gelderland BV adres

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR Phiba NV Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is een verplichte aanrij-

Nadere informatie

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462 TOERNOOIGEGEVENS Naam 35e Oranje Toernooi (Sinaasappeltoernooi) Erkenning Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462 Organisatie Bowling Vereniging Venray i.s.m. Restaurant Bowling Venray Wanneer

Nadere informatie

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 24 MEI 2015 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 24 MEI 2015 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 24 MEI 2015 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de TOPCOMPETITIE wedstrijd van 24 mei 2015 Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL

Nadere informatie

Vraagprogramma (goedgekeurd KNHS W046482)

Vraagprogramma (goedgekeurd KNHS W046482) Wedstrijd Locatie: Postadres: Nationaal Indoor Salland Manege Bartels Boetelerveldweg 7 8106 RC Mariënheem Nationaal Indoor Salland Stichting NIS Salland Postbus 93 8100 AB Raalte Wedstrijddatum: 1 5 oktober

Nadere informatie

Vraagprogramma (versie 30 augustus 2018)

Vraagprogramma (versie 30 augustus 2018) Wedstrijd Locatie: Postadres: Website: Email adres algemeen: Email adres secretariaat: Nationaal Indoor Salland Manege Bartels Boetelerveldweg 7 8106 RC Mariënheem Nationaal Indoor Salland Stichting NIS

Nadere informatie

Inschrijven op uitnodiging organisatie van dinsdag 18 juni t/m dinsdag 9 juli 2019 Via (met een toegestuurd code).

Inschrijven op uitnodiging organisatie van dinsdag 18 juni t/m dinsdag 9 juli 2019 Via   (met een toegestuurd code). Wedstrijd: Jumping Peel & Maas Hendrix Training Rijksweg 45 5995 NT Kessel Wedstrijddatum: 24-27 juli 2019 Outdoor Springen Paarden Categorie: 1 Afmeting wedstrijdring: Afmeting losrijring: Outdoor 100

Nadere informatie

KAMPENHOUTSE HONDENSCHOOL

KAMPENHOUTSE HONDENSCHOOL GEGEVENS EERSTE GELEIDER : 40 KAMPENHOUTSE HONDENSCHOOL AANVRAAG TOT LIDMAATSCHAP Vanaf 01juli tot 31 december NAAM : STRAAT : GEMEENTE : TELEFOON :... NR :........ POSTCODE :...... NATIONALITEIT :.. GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Op reis met de hond Noorwegen

Op reis met de hond Noorwegen Wanneer u uw hond mee naar het buitenland wilt nemen, krijgt u te maken met de buitenlandse wet- en regelgeving. Recent zijn de regels van enkele landen aangepast, hieronder een korte samenvatting van

Nadere informatie

Informatiebrief Special Olympics Nationale Spelen ATLETIEK, 1-3 Juli 2016, Nijmegen

Informatiebrief Special Olympics Nationale Spelen ATLETIEK, 1-3 Juli 2016, Nijmegen Informatiebrief Special Olympics Nationale Spelen ATLETIEK, 1-3 Juli 2016, Nijmegen Deze brief bevat de belangrijkste informatie voor de deelnemers en coaches/begeleiders voor het atletiekprogramma van

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Tentoonstelling 2017 Tstelling regtentoonst ( 1 ) Tentoonstelling reglement voor de Bijzondere Vogeltentoonstelling 2017 De vogelshow

Nadere informatie

Inschrijven op uitnodiging organisatie van dinsdag 12 juni t/m donderdag 12 juli 2018 Via (met een toegestuurd code).

Inschrijven op uitnodiging organisatie van dinsdag 12 juni t/m donderdag 12 juli 2018 Via   (met een toegestuurd code). Jumping Peel & Maas Hendrix Training Rijksweg 45 5995 NT Kessel Wedstrijddatum: 25-28 juli 2018 Outdoor Springen Paarden Categorie: 1 Afmeting wedstrijdring: Afmeting losrijring: Outdoor 100 m x 60 m (gras)

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan Il Grande Giro dei Paesi Bassi 2019

Voorwaarden voor deelname aan Il Grande Giro dei Paesi Bassi 2019 Voorwaarden voor deelname aan Il Grande Giro dei Paesi Bassi 2019 Algemeen Il Grande Giro dei Paesi Bassi (verder: Il Giro ) wordt op 26, 27 en 28 september 2019 georganiseerd door de Stichting Vintage

Nadere informatie

Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden DRAAIBOEK. Provinciale Clubmatch. Leeuwarden, Vastgesteld

Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden DRAAIBOEK. Provinciale Clubmatch. Leeuwarden, Vastgesteld Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden DRAAIBOEK Provinciale Clubmatch Leeuwarden,.2006. Vastgesteld Q.A.G. van der Heide Voorzitter S. Feersma Hoekstra Secretaris 25-11-2007 1

Nadere informatie

REGLEMENT AGILITYCOMPETITIE BOXERS

REGLEMENT AGILITYCOMPETITIE BOXERS REGLEMENT AGILITYCOMPETITIE BOXERS SAMENWERKENDE KRINGGROEPEN VAN DE NEDERLANDSE BOXERCLUB Een uitgave van de samenwerkende kringgroepen van de Nederlandse Boxer Club. 27 8 2018 Pagina 1 van 12 Informatie

Nadere informatie

Wedstrijdaankondiging

Wedstrijdaankondiging Wedstrijdaankondiging EUREGIO REGATTA 2016 ASSELT, 18 en 19 juni 2016 Organisatie: Georganiseerd door de Stichting Euregio Regatta in een samenwerking van onderstaande verenigingen: Zeilvereniging Noord

Nadere informatie

REGLEMENT MEERHOVEN24

REGLEMENT MEERHOVEN24 REGLEMENT MEERHOVEN24 1. HET GOEDE DOEL Make- A- Wish Nederland. Deze stichting vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstig levensbedreigende ziekte. Door deelname aan

Nadere informatie

Inschrijven op uitnodiging organisatie van maandag 19 juni t/m maandag 3 juli 2017 Via (met een toegestuurd code)

Inschrijven op uitnodiging organisatie van maandag 19 juni t/m maandag 3 juli 2017 Via  (met een toegestuurd code) Jumping Peel & Maas Hendrix Training Rijksweg 45 5995 NT Kessel Wedstrijddatum: 26-29 juli 2017 Outdoor Springen Paarden Categorie: 1 Afmeting wedstrijdring: Outdoor 100 m x 60 m (gras) Afmeting losrijring:

Nadere informatie

Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland

Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland Commissie voor de Windhondenrensport FCI-Europees Kampioenschap Coursing 2019 (met CACIL) Organisatie: Uitvoerder: Reglementen: Locatie: GPS: Informatie:

Nadere informatie

Acrobatic Gymnastics Workplan V.1 01/11/2014 (Voorlopig)

Acrobatic Gymnastics Workplan V.1 01/11/2014 (Voorlopig) Acrobatic Gymnastics Workplan V.1 01/11/2014 (Voorlopig) Den Bosch, Nederland 14 mei t/m 17 mei 2015 http://www.iagsportevent.nl/ ACROBATIC GYMNASTICS WORKPLAN IAG 2015 Pagina 1 1. Algemene informatie

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019

Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019 Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019 Algemeen De Rit om de Hertzberger Trofee wordt op 30 mei, 31 mei en 1 juni 2019 georganiseerd door de Stichting Vintage Cars & Castles

Nadere informatie

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi 0 Informatiebulletin De Zilveren Bal 2019 - Hoofdtoernooi Versie 2 (13-03-2019) Contactgegevens organisatiecomité E-mail: Info@dezilverenbal.nl Telefoon: +31 0 650487883 Postadres: Ruusbroecstraat 23,

Nadere informatie

DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS... 2 DEELNEMENDE KLASSEN ALS OOK TRAININGS- EN WEDSTRIJDVOLGORDE...

DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS... 2 DEELNEMENDE KLASSEN ALS OOK TRAININGS- EN WEDSTRIJDVOLGORDE... INHOUD DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS... 2 DEELNEMENDE KLASSEN ALS OOK TRAININGS- EN WEDSTRIJDVOLGORDE... 2 WEDSTRIJDEN... 2 LEEFTIJD... 3 RIJDEN IN EEN ANDER DISTRICT

Nadere informatie

CH Echt 2014 Sint Joost

CH Echt 2014 Sint Joost SINT JOOST LR. DE PAARDEN VRIENDEN (V40254) 4-7-2014-6-7-2014 Audrey Boots VP0050516 0031648721247 Status: Goedgekeurd audrey.boots@ziggo.nl Datum goedgekeurd: 31-3-2014 www.psvpaardenvrienden.nl Outdoor

Nadere informatie

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 1. Toelatingsvoorwaarden 1.1. Leeftijd: - De wedstrijden zijn enkel toegankelijk voor deelnemers van het basis- en secundair onderwijs, inclusief scholen met voltijdse

Nadere informatie

Programma Bathmen te Paard 2015

Programma Bathmen te Paard 2015 Programma Bathmen te Paard 2015 ALGEMEEN Accommodatie : Manege t Ruiterkamp, Koekendijk 20, 7434 CK te Bathmen Afmeting hoofdring : 35 x 60 meter Afmeting losrijring : 35 x 40 meter Datum : dinsdag 3 t/m

Nadere informatie

Inschrijvingsvoorwaarden voor de selectiewedstrijd van het Wereldkampioenschap africhting WUSV.

Inschrijvingsvoorwaarden voor de selectiewedstrijd van het Wereldkampioenschap africhting WUSV. Inschrijvingsvoorwaarden voor de selectiewedstrijd van het Wereldkampioenschap africhting WUSV. Voorwaarden voor deelname. 1. In het jaar van de WUSV Selectiewedstrijd tenminste aan één van de twee prè

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid 2016 REGLEMENT DISTRICTS (DMX CUP) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX CUP wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders,

Nadere informatie

Aankondiging. voor het

Aankondiging. voor het Aankondiging voor het Open Kampioenschap Watersportverbond District Noord voor jeugd: zwaard- en kielboten georganiseerd door de Watersport Vereniging Heeg onder auspiciën van het Watersportverbond op

Nadere informatie

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30 SPELLENMARKT VOORWAARDEN VOOR DEELNAME 1. VOORWAARDEN VOOR DEELNAME VOOR STANDHOUDERS 23-25 AUGUSTUS 2019 JUBELPARK Alle stands van de beurs worden voor particulieren bedoeld, die hun spellen tweedehands

Nadere informatie

Vraagprogramma (goedgekeurd KNHS 11 september 2018)

Vraagprogramma (goedgekeurd KNHS 11 september 2018) Wedstrijd Locatie: Postadres: Nationaal Indoor Salland Manege Bartels Boetelerveldweg 7 8106 RC Mariënheem Nationaal Indoor Salland Stichting NIS Salland Postbus 93 8100 AB Raalte Wedstrijddatum: 5 7 oktober

Nadere informatie

Donderdag 29 en vrijdag 30 mei 2014 Olympisch Stadion Amsterdam

Donderdag 29 en vrijdag 30 mei 2014 Olympisch Stadion Amsterdam Futurumshop.nl Nederlands Studenten Kampioenschap Baanatletiek Versie 5 Donderdag 29 en vrijdag 30 mei 2014 Olympisch Stadion Amsterdam Inleiding In dit document wordt de regelgeving van het NSK Baan 2014

Nadere informatie

Wedstrijdaankondiging

Wedstrijdaankondiging Wedstrijdaankondiging EUREGIO REGATTA 2017 THORN, 17 en 18 juni 2017 Organisatie: Georganiseerd door de Stichting Euregio Regatta in een samenwerking van onderstaande verenigingen: Zeilvereniging Noord

Nadere informatie

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 4 MEI 2014 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 4 MEI 2014 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 4 MEI 2014 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de TOPCOMPETITIE wedstrijd van 4 mei 2014 Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL SMETS

Nadere informatie

Technische gids. KNWU NK Masters op de weg mannen en vrouwen zondag 11 juni Versie 1.2

Technische gids. KNWU NK Masters op de weg mannen en vrouwen zondag 11 juni Versie 1.2 Technische gids KNWU NK Masters op de weg mannen en vrouwen zondag 11 juni 2017 Inhoudsopgave 1. Evenement 3 2. Parcours en materiaalpost 7 3. Calamiteiten 8 4. Logistiek 10 5. Toegang en parkeren 13 6.

Nadere informatie

Het wedstrijdreglement is van toepassing. Nijmegen, juni Organisatie en officials NSK Teams 2016

Het wedstrijdreglement is van toepassing. Nijmegen, juni Organisatie en officials NSK Teams 2016 Wedstrijdreglement NSK Teams 2016 Inleiding Het wedstrijdreglement van het NSK Teams 2016 is een verzameling spelregels en richtlijnen om dit kampioenschap technisch en organisatorisch in goede banen te

Nadere informatie

Aankondiging. voor de ZUIDERZEEWEEK 2015. en het. Voor de J-22 en J-24 klasse

Aankondiging. voor de ZUIDERZEEWEEK 2015. en het. Voor de J-22 en J-24 klasse Aankondiging voor de ZUIDERZEEWEEK 2015 en het Klasse kampioenschap Voor de J-22 en J-24 klasse georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers van 18 september tot en met 20

Nadere informatie

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2015/C410. Zondag 6 September t/m Zondag 13 September 2015

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2015/C410. Zondag 6 September t/m Zondag 13 September 2015 TOERNOOIGEGEVENS Naam 15e Hotel Asteria Toernooi Erkenning Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2015/C410 Organisatie Bowling Vereniging Venray Wanneer Zondag 6 September t/m Zondag 13 September 2015

Nadere informatie

1. Data Cup 19: 1-5 maart 2017 Cup 20: 8-12 maart 2017 : OPGELET : ander programma!!!

1. Data Cup 19: 1-5 maart 2017 Cup 20: 8-12 maart 2017 : OPGELET : ander programma!!! FLANDERS OUTDOOR SPRINGCUP 2017 ORGANISATOR ZS Equestrian Events bvba Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er

Nadere informatie

Vraagprogramma. Outdoor Gelderland Trofee Dressuur 2015

Vraagprogramma. Outdoor Gelderland Trofee Dressuur 2015 Vraagprogramma Outdoor Gelderland Trofee Dressuur 2015 algemene informatie Wedstrijdnummer type evenement basis dressuur klasse Z2 evenement Outdoor Gelderland locatie Nationaal Sportcentrum Papendal,

Nadere informatie

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap. Klassenkampioenschap

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap. Klassenkampioenschap Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Randmeer en de Spanker klasse en het Klassenkampioenschap in de Javelin klasse georganiseerd door Stichting Westeinderzeilwedstrijden in samenwerking

Nadere informatie

Uitschrijving 11 e Yoo Sin jeugdtoernooi Sparring en Poomsae

Uitschrijving 11 e Yoo Sin jeugdtoernooi Sparring en Poomsae Uitschrijving 11 e Yoo Sin jeugdtoernooi Sparring en Poomsae Pupillen / Aspiranten / Cadetten / Junioren Organisatie: Taekwondovereniging Yoo Sin Nijmegen Wedstrijdleiding: Informatie: Plaats: Frans van

Nadere informatie

1.4 De klassenvoorschriften van de Schakel en 30m2 klasse zijn van toepassing.

1.4 De klassenvoorschriften van de Schakel en 30m2 klasse zijn van toepassing. Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Schakel en 30m2 klasse georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek onder auspiciën van het Watersportverbond van 27 tot en met 29 juli

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER ter attentie van Gerlinde Groeneveld

INSCHRIJFFORMULIER ter attentie van Gerlinde Groeneveld INSCHRIJFFORMULIER ter attentie van Gerlinde Groeneveld De oude Apotheek 1 e Dorpsstraat 13, 3701 HA Zeist De inschrijfformulieren dienen uiterlijk op 17 april 2015 in het bezit te zijn van de Gemeente

Nadere informatie

Aankondiging Nederlands Kampioenschap. In de V/ VA klasse

Aankondiging Nederlands Kampioenschap. In de V/ VA klasse Aankondiging Nederlands Kampioenschap In de V/ VA klasse georganiseerd door Holland Regatta Club onder auspiciën van het Watersportverbond van 7 tot en met 9 september 2018 op het IJsselmeer 1. DE REGELS

Nadere informatie