AQUALINE. gegarandeerd waterdichte systemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AQUALINE. gegarandeerd waterdichte systemen"

Transcriptie

1 AQUALINE gegarandeerd waterdichte systemen

2 Elke badruimte duurzaam en onderhoudsarm Een gedegen ontwerp en een solide ondergrond vormen het fundament van douche- en badruimtes. De keuze en de combinatie van afwerkingsmaterialen bepaalt de kwaliteit en de levensduur. Voor een duurzame en onderhoudsarme uitvoering gelden een aantal essentiële vragen. Wat zijn de functionele eisen, welke de esthetische en wat is er mogelijk? En is de minimaal vereiste bouwkwaliteit leidend, of tellen optimale zekerheid en het voorkomen van kosten achteraf? Ontstaan er problemen tijdens het gebruik, dan is vocht een veelgenoemde boosdoener. Problemen door vocht komen vaak pas na langere tijd aan het licht en soms op onverwachte plaatsen. Een gedegen voorbereiding en uitvoeringsoverleg geven grip op kwaliteit, kosten en onderhoud. En maken van vocht geen ongrijpbaar symptoom. VOLLEDIG SLUITENDE WATERDICHTING: AQUALINE SYSTEMEN Wilt u aan de bouwregelgeving voldoen, de levensduur van doucheen badruimtes verhogen, of geen enkel risico lopen? Wilt u het goed, beter of best? Met de Aqualine producten en systemen kiest u tot 10 jaar gegarandeerde waterdichting die altijd past bij uw wensen, eisen en budget. Aqualine is een selectie hoogwaardige waterdichtingproducten voor douche- en badruimtes. Omnicol zet er een forse stap verder mee dan de huidige beschikbare systemen. Wij leveren namelijk de lijm- en voegproducten, maar ook wat aanvullend essentieel is voor de prestaties, zoals een speciale afvoerput, dichtingsmanchetten en afdichtingsmembramen. OMNICOL ZET DE TREND Omnicol is trendsetter in de markt van professionele materialen voor het bouwen en afwerken van gebouwen. Wij staan bekend om onze complete waterdichte tegelsystemen voor iedere ondergrond. De eerste watervaste pastategellijm (TP2 stabicol) en de eerste waterwerende voeg (100WD omnifill) zijn van Omnicol s hand. Productverbetering en innovatie zien wij als permanente processen. Menigmaal loopt Omnicol voorop bij de introductie van nieuwe producten en systemen in de bouw; de professionele gebruiker staat daarbij altijd centraal. Copyright Koninklijke Mosa bv op enkele foto s uit deze folder.

3 Waterdichting op een lijn ` ` met uw wensen Met Aqualine kiest u altijd het systeem die volledig aansluit bij uw wensen en de uitgangspunten van het project. Aan de hand van 3 stappen bepaalt u eenvoudig de kwaliteit die u het beste past. 1. De basis: voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit 2. Verlengde levensduur: minder risico s bij intensief gebruik 3. Optimale zekerheid: kans op gebreken en kosten achteraf nihil INCLUSIEF GARANTIE TOT 10 JAAR Omnicol levert het gehele systeem dat de kale ondergrond transformeert in een volledig sluitende en duurzame waterdichting. Ongeacht het type project, renovatie of nieuwbouw, snelle of normale oplevering. Wij zijn zo overtuigd van de kracht en duurzaamheid van Aqualine, dat wij een verlengde garantie tot 10 jaar geven. NIEUWE KIJK EN AANPAK De kans op een lekkende badruimte is klein, maar de impact ervan groot. Vrijwel geen enkele badkamer of doucheruimte is na 5 jaar zonder gebreken. In 80% van de gevallen is dat door water veroorzaakt. Dat komt onder meer door intensiever gebruik: vroeger douchte men één keer per week. Een laagje extra betekent met nieuwe functies en trends niet zonder meer een duurzame waterdichting. Regendouches en RVS afvoergoten stellen immers andere eisen aan materialen en uitvoering. Snelle oplevering, lichter en prefab bouwen en al het leidingwerk in de vloer, noodzaken ook een nieuwe kijk en aanpak. In Omnicol vindt u de partner die u van a tot z, dus van eerste planvorming tot en met de oplevering, begeleidt en adviseert. GEEN PROJECT GELIJK AAN HET ANDER Anders bouwen en samenwerking zijn een belangrijke sleutel voor succes. Naast ontwerp en materiaalkeuze zijn ook planning en bouwdetaillering essentieel voor een duurzaam beschermde ondergrond. Gaat het om renovatie of nieuwbouw, wordt er prefab gebouwd? Hoe verhouden kwaliteit en budget zich? Geen project is gelijk aan het ander. Met een iets hogere investering vooraf bespaart u mogelijk op termijn. Een hoogwaardigere waterdichting kan de ondergrond of de bouwmethodiek zelfs aanzienlijk goedkoper maken. Aan de hand van alle elementen bepalen we gezamenlijk de keuze voor de juiste opbouw, het best passende systeem en de ideale aanpak van de waterdichting.

4 Silver Gold 6 jaar garantie 1. DE BASIS 8 jaar garantie 2. VERLENGDE LEVENSDUUR voldoen aan de eisen van het bouwbesluit minder risico s bij intensief gebruik Met deze Aqualine keuze verzekert u zich van de kwaliteit volgens de minimumeisen van het Bouwbesluit. U krijgt een systeem dat de marktstandaard is voor woningbouw en basis voor garantieregelingen zoals SWK en Woningborg. Kiest u voor dit systeem dan geeft de productkeuze u meer zekerheden. Het succes, en dus de duurzaamheid, is nog wel sterk afhankelijk van de vakkennis en kunde, en van de efficiëntie binnen het bouwproces. WAND OPBOUW: 1. B2 omnibind 2. 90GR / 90R LIGHT omnimix 3. TPW omnibind 4. COAT + MB omnibind VLOER OPBOUW: 9. DBW omnicem 10. TP omnibind 11. COAT + MB omnibind MF omnimat COAT omnibind + MW omnimat Stabicol 100WD omnifill WAND OPBOUW: 1. B2 omnibind 2. 90GR / 90R LIGHT omnimix 3. TP omnibind 4. COAT + MB omnibind B100WD omnifill 2-componenten kit COAT omnibind 9. COAT omnibind + MW omnimat Stabicol WD FLEX R omnifill VLOER OPBOUW: 10. TP omnibind 11. COAT + MB omnibind 12. COAT omnibind MF omnimat SILICONE omnikit WD FLEX R omnifill 2-componenten kit *Dit detail geeft een beeld van de werkvolgorde en laagopbouw per systeem, de productkeuze kan per projectsituatie verschillen *Dit detail geeft een beeld van de werkvolgorde en laagopbouw per systeem, de productkeuze kan per projectsituatie verschillen.

5 Platinum 10 jaar garantie 3. OPTIMALE ZEKERHEID kans op gebreken en kosten achteraf nihil Met dit systeem is optimale zekerheid gewaarborgd. Selecteert u Platinum dan passen we alle producten toe die afhankelijkheid van de applicatie, en de kans op gebreken en kosten achteraf tot het minimum beperken. WAND OPBOUW: 1. TP omnibind 2. + JB omnimat 3. + WD omnimat VLOER OPBOUW: 8. TP omnibind 9. + JB omnimat WD omnimat + MW omnimat Stabicol PROF 123 omnifill MF omnimat PROF 123 omnifill *Dit detail geeft een beeld van de werkvolgorde en laagopbouw per systeem, de productkeuze kan per projectsituatie verschillen.

6 Goede voorbereiding is het halve werk Klanten waarderen Omnicol om de betrouwbare kwaliteit van producten, hun prettige verwerking en duurzame karakter. Maar de rol van Omnicol gaat al lang veel verder dan oplossingen voor professionele verlijming van bouwmaterialen alleen. Onze producten zijn namelijk vaak een kleiner onderdeel van een grotere toepassing. Dat heeft ons in de loop der jaren een schat aan kennis en ervaring opgeleverd. Met onze expertise over projecten, producten en processen voegen wij technische waarde toe, productoverstijgend. Over waterdichting bijvoorbeeld. PROJECTMANAGEMENT VERBINDT BOUWFASEN Uw project organiseren, plannen en uitvoeren betekent dat u nauw samenwerkt met de mensen van Omnicol. Projectmanagement verbindt bouwfasen en vermindert de kans op fouten. We adviseren en informeren u over bouwtechnische zaken en productverwerking en begeleiden u tijdens het bouwproject. Ongeacht of u bijvoorbeeld als tegelzetter vragen hebt over belastbaarheid, hygiëne, waterdruk, of reiniging. Als architect op zoek bent naar praktische antwoorden over functie in relatie tot esthetiek. Of als bouwopdrachtgever met vragen over financiën en exploitatie zit. 1. Conceptfase STAPPENPLAN Adviesgesprek Bestek STAPPENPLAN VORMT DE BASIS We begeleiden uw project van begin tot eind gedigitaliseerd. Alle informatie gaat in een digitaal projectdossier, we doorlopen samen iedere fase. De volledige projectinformatie blijft op één plek bijeen en voor u toegankelijk, ook over 15 jaar. Met het 4 fasen stappenplan heeft u Omnicol aan uw zijde tijdens de conceptfase, de planning, de uitvoering en de oplevering. We vertalen uw plannen en ideeën in de juiste bestekteksten; van onze standaard lijmsystemen zijn die online beschikbaar. Na online aanmelding bezoeken we uw project. Vervolgens stellen we een uitgebreid projectadvies op met alle relevante gegevens en aandachtspunten. Tijdens de uitvoering bewaakt Omnicol de voortgang van het project, u ontvangt van elke controle een uitgebreide rapportage. 2. Planningfase Projectanalyse Projectadvies ONZE GARANTIE WAARBORGT UW ZEKERHEID 3. Uitvoeringsfase Projectaanmelding Projectbezoek en controlerapportage Zijn bij oplevering alle afspraken en adviezen opgevolgd, dan is het Omnicol garantiecertificaat voor onze producten de logische afronding. Dat geeft u gewaarborgde zekerheid. Bij aanvang van het project stellen we in overleg met u de garantietermijn vast. Deze variëert van 5 tot 10 jaar, afhankelijk van het type product en de wijze waarop dit is verwerkt. 4. Opleveringsfase Projectgereedmelding Garantiecertificaat Wilt u het goed, beter of best? Aqualine is de nieuwe generatie kwaliteitssystemenvoor douche- en badruimtes. U kiest uit 3 kwaliteiten het systeem dat past bij uw wensen, eisen en budget. Een gegarandeerde waterdichting is inclusief. En onze service krijgt u er gratis bij, vanzelfsprekend.

7 Baronieweg 12 D 5321 JW Hedel Tel. +31 [0] Disclaimer De omschreven werkmethodes zijn gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. Omnicol is niet aansprakelijk voor het volgens onze systemen vervaardigde werk, daar factoren buiten onze beoordeling en invloed mede bepalend zijn voor het uiteindelijke resultaat. Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de inhoud van deze brochure kan Omnicol geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade, direct dan wel indirect, tengevolge van eventuele in deze brochure voorkomende fouten of vergissingen. Op al onze overeenkomsten en aanbiedingen zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing. Kanaalstraat Ham Tel. +32 [0] info@omnicol.eu V

OMNICOL. ontzorgt en garandeert

OMNICOL. ontzorgt en garandeert OMNICOL ontzorgt en garandeert De verbindende factor Omnicol is trendsetter in de markt van professionele materialen voor het bouwen en afwerken van gebouwen. Binnen zijn onze producten de verbindende

Nadere informatie

Verlijmen van keramische tegels op HYDROPANEL in natte cel, spatzone of droge ruimte BE Versie 9.2

Verlijmen van keramische tegels op HYDROPANEL in natte cel, spatzone of droge ruimte BE Versie 9.2 1 / 6 Maak uw keuze uit vier mogelijkheden: Advies 1: Advies 2: Advies 3: Advies 4: U gaat een zogenaamde natte cel of spatzone betegelen en uw voorkeur gaat uit naar werken met pastategellijm. U gaat

Nadere informatie

Tegelen op hout. www.omnicol.info

Tegelen op hout. www.omnicol.info Tegelen op hout www.omnicol.info TEGELEN OP HOUT Tegelen op hout ligt niet voor de hand. Immers, keramische tegels en houten ondergronden zijn materiaalsoorten die niet goed samen gaan. Tegels zijn hard

Nadere informatie

Eter-Backer HD Systeem. Geventileerd gevel- en plafondsysteem. Voor nieuwbouw en renovatie.

Eter-Backer HD Systeem. Geventileerd gevel- en plafondsysteem. Voor nieuwbouw en renovatie. Eter-Backer HD Systeem Geventileerd gevel- en plafondsysteem. Voor nieuwbouw en renovatie. Eén hoogwaardig bouwsysteem Nieuwe en creatieve esthetische mogelijkheden. De eenvoudige oplossing voor slanker

Nadere informatie

TEGELEN OP KRITISCHE ONDERGRONDEN

TEGELEN OP KRITISCHE ONDERGRONDEN TEGELEN OP KRITIHE ONDERGRONDEN SYSTEEM OPBOUW OMNIMAT Vloer. Sel betegelbaar! Waterdichte elastische otkoppeligsmat voor oder tegelwerk. Zeer due (0,87mm) flexibele, scheuroverbruggede mat. Voorbeelde

Nadere informatie

VOCHTBESCHERMING ONDER WAND- EN VLOERTEGELS

VOCHTBESCHERMING ONDER WAND- EN VLOERTEGELS VOCHTBESCHERMING ONDER WAND- EN VLOERTEGELS SYSTEEM OPBOUW Vloer e wad. Vochtafschermig voor oder tegels. Voorbeelde va toepassige zij douches e badkamers i de woigbouw. WWW.OMNICOL.EU VOORBEHANDELING

Nadere informatie

Systeem voor waterdicht tegelwerk

Systeem voor waterdicht tegelwerk Systeem voor waterdicht tegelwerk www.omnicol.info SYSTEEM VOOR WATERDICHT TEGELWERK Keramische tegels zijn over het algemeen waterdicht. Tegels alleen zijn echter niet voldoende om een ruimte waterdicht

Nadere informatie

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk Referentiesheet Bedrijfspand Bouwbedrijf Voegafdichting Van den vochtsanering Bogaard, Geldermalsen met vakwerkgarantie Uw complete partner voor voegafdichting

Nadere informatie

GEVELMETSELWERK MET DUNNE VOEGEN

GEVELMETSELWERK MET DUNNE VOEGEN GEVELMETSELWERK MET DUNNE VOEGEN OMNIFIX Lijmen of dunmetselen in een notendop WWW.OMNICOL.EU GEVELMETSELWERK MET DUNNE VOEGEN OMNIFIX LIJMEN OF DUNMETSELEN IN EEN NOTENDOP Wat? Lijmen of dunmetselen van

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie

TEGELEN OVER BESTAAND TEGELWERK

TEGELEN OVER BESTAAND TEGELWERK TEGELEN OVER BESTAAND TEGELWERK 3 5 3 Vloer e wad. SYSTEEM OPBOUW Voorbeelde va toepassige zij douches, toilette, badkamers, keukes e wookamers. Het lijme va tegels over geslote odergrode ka iet zomaar.

Nadere informatie

TEGELWERK SYSTEEM OPBOUW WWW.OMNICOL.EU

TEGELWERK SYSTEEM OPBOUW WWW.OMNICOL.EU TEGELEN VERMINDEREN OP KRITISCHE VAN CONTACTGELUID ONDERGRONDEN ONDER TEGELWERK 6 5 4 3 2 1 SYSTEEM OPBOUW OMNIMAT Geluiddempede otkoppeligsmat voor oder tegelwerk. Dempt het cotactgeluid va tegelvloere.

Nadere informatie

Verwerken van marmer en andere natuursteen soorten

Verwerken van marmer en andere natuursteen soorten Verwerken van marmer en andere natuursteen soorten www.omnicol.info VERWERKEN VAN MARMER EN ANDERE NATUURSTEEN SOORTEN Er zijn veel soorten natuursteen. Afhankelijk van de functionele eisen die u stelt

Nadere informatie

GEVELMETSELWERK MET DUNNE VOEGEN OMNIFIX

GEVELMETSELWERK MET DUNNE VOEGEN OMNIFIX GEVELMETSELWERK MET DUNNE VOEGEN OMNIFIX WWW.OMNICOL.EU LIJMEN OF DUNMETSELEN IN EEN NOTENDOP OMNIFIX Wat? Lijmen of dunmetselen van gevelstenen betekent dat tussen de gevelstenen een voeg van 4 tot 8

Nadere informatie

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13.

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13. DOUCHEBAKKEN DOUCHEVLOEREN 2 douchevloeren douchevloeren Inhoud Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4 Solid Seal Dorpel 6 Douchebakken 8 Lanura 10 Bianco&Nero 11 Chezza 12 Spazio 13 Senso 14 Comfort

Nadere informatie

ONTKOPPELINGSSYTEMEN VOOR TEGELVLOEREN

ONTKOPPELINGSSYTEMEN VOOR TEGELVLOEREN ONTKOPPELINGSSYTEMEN VOOR TEGELVLOEREN Onderzoek, ontwikkeling en innovatie Tegenwoordig wordt er in een vloeropbouw tussen de ondergrond en de tegels alsmaar vaker gebruik gemaakt van de systemen: n Ontkoppeling.

Nadere informatie

VOCHTBESCHERMING TEGELEN OVER VLOERTEGELS

VOCHTBESCHERMING TEGELEN OVER VLOERTEGELS VOCHTBESCHERMING TEGELEN OVER BESTAAND ONDER WAND- TEGELWERK EN VLOERTEGELS 1 5 SYSTEEM OPBOUW Vloer e wad. Vochtafschermig voor oder tegels. Voorbeelde va toepassige zij douches e badkamers i de woigbouw.

Nadere informatie

SYSTEEMBOUW STERK, BETROUWBAAR EN VOORAANSTAAND VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION

SYSTEEMBOUW STERK, BETROUWBAAR EN VOORAANSTAAND VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION SYSTEEMBOUW STERK, BETROUWBAAR EN VOORAANSTAAND WWW.VSC.NL 01 INTRODUCTIE INTRODUCTIE Voortman Steel Construction is een dynamische en innovatieve bouwer van kwalitatief hoogwaardig bedrijfsvastgoed. Ons

Nadere informatie

HET WATERDICHT MAKEN VAN TEGELWERK IN DOUCHES EN NATTE RUIMTES

HET WATERDICHT MAKEN VAN TEGELWERK IN DOUCHES EN NATTE RUIMTES HET WATERDICHT MAKEN VAN TEGELWERK IN DOUCHES EN NATTE RUIMTES 5 SYSTEEM OPBOUW Vloer e wad. Sel betegelbaar! Ee perfecte vochtafdichtig e otkoppelig voor oder tegels e atuurstee. Zeer due (0,mm) flexibele,

Nadere informatie

STANDAARD ADVIEZEN 5 CONSTRUCTIEVE LIJMEN VOORBEHANDELING TOESLAGMIDDELEN EGALISEERMORTELS ONTKOPPELINGSMATTEN. Nederland (6) Noord (7)

STANDAARD ADVIEZEN 5 CONSTRUCTIEVE LIJMEN VOORBEHANDELING TOESLAGMIDDELEN EGALISEERMORTELS ONTKOPPELINGSMATTEN. Nederland (6) Noord (7) LEVERINGS PROGRAMMA CONTACTGEGEVENS INHOUD BUITENDIENST TELEFOON E-MAIL FUNCTIE RAYON PROJECTEN EN APPLICATIE 1. Lucien Petiet +31 [0]6 199 453 36 lpe@omnicol.eu Accountmanager Noord/Midden 2. Ronald Denekamp

Nadere informatie

TEGELEN OVER BESTAAND TEGELWERK

TEGELEN OVER BESTAAND TEGELWERK TEGELEN OVER BESTAAND TEGELWERK 5 Vloer e wad. SYSTEEM OPBOUW Voorbeelde va toepassige zij douches, toilette, badkamers, keukes e wookamers. Het lijme va tegels over geslote odergrode ka iet zomaar. Daar

Nadere informatie

BETER BOUWEN MET PREFAB CASCO

BETER BOUWEN MET PREFAB CASCO BETER BOUWEN MET PREFAB CASCO STEVIGE BASIS MET HEEMBETON Heembeton is de toonaangevende producent van prefab casco s, wanden, vloeren en binnenspouwbladen. Samen met Alvon Bouwsystemen, Calduran Kalkzandsteenen

Nadere informatie

TEGELWERK SYSTEEM OPBOUW

TEGELWERK SYSTEEM OPBOUW TEGELEN VERMINDEREN OP KRITISCHE VAN CONTACTGELUID ONDERGRONDEN ONDER TEGELWERK 6 4 3 1 SYSTEEM OPBOUW Geluiddempede otkoppeligsmat voor oder tegelwerk. Dempt het cotactgeluid va tegelvloere. Gerige dikte

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

Sikkens 5-stappenplan

Sikkens 5-stappenplan Infoblad 1330 Sikkens 5-stappenplan Plan om faalkosten rond schilderwerk aan nieuwbouwprojecten te voorkomen Faalkosten in nieuwbouwprojecten zijn terecht een bron van zorg voor elke bouwpartij. Sikkens

Nadere informatie

Polyester Sanitaire units

Polyester Sanitaire units Hydrae Sanitaire units Polyester Sanitaire units Polaris Mira SANITAIRE UNITS Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de badkamer. Door gebruikers, maar ook door instellingen en bedrijven die accommodaties

Nadere informatie

INHOUD CONSTRUCTIEVE LIJMEN VOORBEHANDELING CLEANER 11 TOESLAGMIDDELEN EGALISEERMORTELS 90GR 17 ONTKOPPELINGSMATTEN. Zuid. Nederland.

INHOUD CONSTRUCTIEVE LIJMEN VOORBEHANDELING CLEANER 11 TOESLAGMIDDELEN EGALISEERMORTELS 90GR 17 ONTKOPPELINGSMATTEN. Zuid. Nederland. LEVERINGS PROGRAMMA CONTACTGEGEVENS INHOUD PROJECTBEGELEIDING IN 4 STAPPEN 4 STANDAARD ADVIEZEN 5 CONSTRUCTIEVE LIJMEN OMNIFIX GK60 7 GK60 PL 7 SB 7 PVM 7 GM 7 NIVO 7 SPUITZAK 7 KLEUREN PVM/GM omnifix

Nadere informatie

Ambiance Zekerheidspakket

Ambiance Zekerheidspakket Ambiance Zekerheidspakket Kwaliteit en zekerheid dat is Ambiance Je schaft niet elke dag zonwering, rolluiken of één van de andere duurzame producten van Ambiance aan. Het is daarom belangrijk dat je voorafgaand

Nadere informatie

Hét bouwsysteem dat zich aanpast aan uw wensen...

Hét bouwsysteem dat zich aanpast aan uw wensen... Hét bouwsysteem dat zich aanpast aan uw wensen... Marktgerichte producten De bouwmarkt evolueert voortdurend. Met een aangepast productengamma wil Xella optimaal op de veranderingen inspelen. De nieuwe

Nadere informatie

Bouwt mee aan uw rendement

Bouwt mee aan uw rendement Bouwt mee aan uw rendement 1 In de projectontwikkeling is het van belang de grote lijnen in het oog te houden. Een scherp oog voor details is echter ook onmisbaar. Want in elke fase van het bouwproces

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Stappenplan Bloem en Lemstra Architecten

Stappenplan Bloem en Lemstra Architecten Stappenplan Bloem en Lemstra Architecten Bouwen en verbouwen zijn complexe processen. Een kleine verbouwing vraagt een andere aanpak dan een grote nieuwbouw. Bloem en Lemstra architecten heeft een stappenplan

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS PREFAB BADKAMERS De prefab badkamer wint snel terrein in de bouwwereld. Geen wonder, want de prefab badkamer is een kwaliteit product dat de functionaliteit en de uitstraling

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN Waar woonwensen werkelijkheid worden 1 2 DROOMPLEK GEVONDEN? OF ZOEKT U NOG? HOE WORDT UW DROOMWONING WERKELIJKHEID? Iedereen heeft dromen. Zeker als het om wonen gaat. Maar

Nadere informatie

Keuzes voor uw nieuwe woning

Keuzes voor uw nieuwe woning Keuzes voor uw nieuwe woning 8 juni 2016 Inhoud: Uw woning naar wens Maak uw keuze Afwerkingen Keuken Sanitair en tegelwerk Binnendeuren, kozijnen en garnituur Uw woning naar wens Gefeliciteerd met de

Nadere informatie

Wédéflex Established. Meesters in bewezen duurzaamheid

Wédéflex Established. Meesters in bewezen duurzaamheid Wédéflex Established Meesters in bewezen duurzaamheid Nog eens 10 jaar extra zekerheidsstelling Onze opdrachtgevers zijn het eens: kiezen voor Wédéflex Established is kiezen voor zekerheid. En dat bewijzen

Nadere informatie

Hoge duurzaamheidsambities realiseren met de efficientie van Lean?

Hoge duurzaamheidsambities realiseren met de efficientie van Lean? Hoge duurzaamheidsambities realiseren met de efficientie van Lean? Perfectie Waarde Pull Waardestroom Flow Lean en BREEAM stappenplan Een oplossing om de efficientie van de realisatie van duurzame kwaliteit

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

Een kozijn waar Nederland trots op kan zijn

Een kozijn waar Nederland trots op kan zijn Een kozijn waar Nederland trots op kan zijn DOORNENBAL DUURZAAM DOORDACHT Inhoudsopgave Hoofdstuk pag. 3D COMBI-kozijn 4 Kwakiteitsstreven 6 Kwaliteitseis 8 Levensduur 10 Het 3D COMBI-kozijn is een uniek

Nadere informatie

HET WATERDICHT MAKEN VAN TEGELWERK IN DOUCHES EN NATTE RUIMTES

HET WATERDICHT MAKEN VAN TEGELWERK IN DOUCHES EN NATTE RUIMTES HET WATERDICHT MAKEN VAN TEGELWERK IN DOUCHES EN NATTE RUIMTES 5 SYSTEEM OPBOUW Vloer e wad. Sel betegelbaar! Ee perfecte vochtafdichtig e otkoppelig voor oder tegels e atuurstee. Zeer due (0,mm) flexibele,

Nadere informatie

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren!

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren! De top in wand- en vloertegels Laat u inspireren! Welkom bij Lingen Keramiek Vloeren en wanden vormen de basis van de inrichting van uw woning. Het is belangrijk dat ze de juiste sfeer en uitstraling hebben,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2019-ERB-P009

NIEUWSBRIEF 2019-ERB-P009 Je maakt wat mee - kanttekening bij vraag en antwoord van de Helpdesk Bouwregelgeving en brandveilig gebruik en de verdere procedure. Samenvatting Door de minister van BZK is de Helpdesk bouwregelgeving

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

Uw dak is een inspectie waard

Uw dak is een inspectie waard Uw dak is een inspectie waard U overweegt renovatie van uw dak? U wilt uw huis een mooiere uitstraling geven? U wilt uw huis energiezuiniger maken? Of U vraagt zich af of uw dak nog in goede staat is?

Nadere informatie

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Betrouwbaar bouw en v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Bouwbedrijf Webbink is een familiebedrijf met een lange traditie. Al vier generaties lang worden opvallende bouwprojecten gerealiseerd

Nadere informatie

PRODUCT- CATALOGUS 2017

PRODUCT- CATALOGUS 2017 PRODUCT- CATALOGUS 2017 BUITENDIENST TELEFOON E-MAIL FUNCTIE RAYON Wim Strobbe +32 [0]478 66 11 56 wst@omnicol.eu Salesmanager Algemeen BUITENDIENST TELEFOON E-MAIL FUNCTIE RAYON 1. Cindy Vangeenberghe

Nadere informatie

DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+

DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ FAB5+ DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT 02 Inhoud Introductie 3 Het 5S-bouwsysteem? 5 Waarom 5S gebruiken? 7 Isolatiewaarde 11 De praktijk

Nadere informatie

M3H Werkwijzer Het bouwen

M3H Werkwijzer Het bouwen M3H Werkwijzer Het bouwen 1/7 Het bouwen M3H ontwerpt en bouwt al zeventien jaar in opdracht van woningcorporaties, ontwikkelende partijen en particulieren. M3H ontwerpt en begeleidt het gehele ontwerp-

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer

Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer ouwwerken Bomaes 3 Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer dan??? prachtige woonprojecten van topkwaliteit. Wij genieten van een jarenlange reputatie als een betrouwbare, gewaardeerde en solide bouwpartner.

Nadere informatie

WONINGBOUW VERRIJCKT 7 STAPPEN OM JE DROOMHUIS TE BOUWEN

WONINGBOUW VERRIJCKT 7 STAPPEN OM JE DROOMHUIS TE BOUWEN WONINGBOUW VERRIJCKT 7 STAPPEN OM JE DROOMHUIS TE BOUWEN WWW.BOUWENMETVERTROUWEN.BE INFORMATIE NODIG? WWW.BOUWENMETVERTROUWEN.BE VOOR WONINGBOUW VERRIJCKT BETEKENT SLEUTEL OP DE DEUR OOK; EERLIJKHEID EN

Nadere informatie

Bedenken & Maken. Van kennismaking tot oplevering

Bedenken & Maken. Van kennismaking tot oplevering Bedenken & Maken Van kennismaking tot oplevering LooHorst biedt het totaalpakket aan op het gebied van realisatie; grondwerk, techniek, waterbeheer en terreininrichting. Of dit nu onder de grond of boven

Nadere informatie

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen. Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN Verbouw Samen bouwen onder één dak Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Badkamers Keukens Dakkapellen Dakramen www.bouwbedrijflarenstein.nl Over Bilthovens bouwbedrijf Larenstein

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Opdrachtgevers HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

Bedenken & Maken Van kennismaking tot oplevering

Bedenken & Maken Van kennismaking tot oplevering Bedenken & Maken Van kennismaking tot oplevering LooHorst biedt het totaalpakket aan op het gebied van realisatie; grondwerk, techniek, waterbeheer en terreininrichting. Of dit nu onder de grond of boven

Nadere informatie

Kaschra Bouwmanagement

Kaschra Bouwmanagement Kaschra Bouwmanagement VAN INITIATIEF TOT EN MET GEBRUIK Kaschra Bouwmanagement werkt vanuit ervaring en deskundigheid in het hele bouwtraject. Onze dienstverlening omvat: management op de bouwplaats bouwtoezicht

Nadere informatie

Het op de juiste manier afdichten van privé badkamers behoort in Nederland tot de weinig toegepaste werkwijzen.

Het op de juiste manier afdichten van privé badkamers behoort in Nederland tot de weinig toegepaste werkwijzen. Afdichten zeker en duurzaam Het op de juiste manier afdichten van privé badkamers behoort in Nederland tot de weinig toegepaste werkwijzen. Afdichtingen in badkamers worden over het algemeen alleen bij

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

Porotherm Lijmblokken PL25 en PL-I

Porotherm Lijmblokken PL25 en PL-I Porotherm Lijmblokken PL25 en PL-I Sterk, kostenefficiënt en snel lijmen Baksteen. Voor mensen gemaakt. Een heldere visie op bouwen Building Value Wienerberger produceert keramische bouwmaterialen met

Nadere informatie

Jouw huis verdient een mooie badkamer.

Jouw huis verdient een mooie badkamer. Jouw huis verdient een mooie badkamer. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe woning! De keuze voor een nieuwe woning is ingrijp end en spannend. Ten slot otte te kom t er heel wat kijken bij de in richti

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR LUCHTDICHT BOUWEN

DE TOTAALOPLOSSING VOOR LUCHTDICHT BOUWEN DE TOTAALOPLOSSING VOOR LUCHTDICHT BOUWEN Het belang van luchtdicht bouwen De komende jaren blijft de overheid de EPC-norm aanscherpen, dus energiezuinig bouwen is en blijft een noodzaak. Een belangrijk

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

GARANTGUM BITUMINEUZE WATERDICHTING

GARANTGUM BITUMINEUZE WATERDICHTING BITUMINEUZE WATERDICHTING GARANTGUM INTRODUCTIE GARANTGUM is een begrip in de Nederlandse markt. Elke vakman kent deze extreem sterke en duurzame APP dakbaan. Oerhollands, al sinds jaar en dag geproduceerd

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

LEVERINGS PROGRAMMA 2019

LEVERINGS PROGRAMMA 2019 LEVERINGS PROGRAMMA 2019 CONTACTGEGEVENS INHOUD BUITENDIENST TEGELTECHNIEK TELEFOON E-MAIL FUNCTIE RAYON Roy van Gorkom 06 317 958 63 rvg@omnicol.eu Salesmanager Nationaal 1. Wim Postema 06 199 453 36

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

Slim samenwerken in de openbare ruimte

Slim samenwerken in de openbare ruimte Slim samenwerken in de openbare ruimte Aanleg en beheer van civiele infrastructurele voorzieningen in de openbare ruimte is ronduit complex. Tel daarbij de ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid,

Nadere informatie

Voor hoogwaardige zorgkwaliteit

Voor hoogwaardige zorgkwaliteit Voor hoogwaardige zorgkwaliteit ZIEKENHUIS INSTELLINGEN VERPLEEG-/ VERZORGINGSHUIS Wie zijn wij? Introductie Om optimale zorg te kunnen garanderen is snelle, flexibele service op het gebied van zorghulpmiddelen

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Virtueel Bouwen met BIM Serge Lefevere (BOECKX. architecture & engineering)

Virtueel Bouwen met BIM Serge Lefevere (BOECKX. architecture & engineering) Virtueel Bouwen met BIM 1 2 ++ CAD: COMPUTER AIDED DESIGN 2D / 3D ++ Van dom model 3 ++ Naar intelligent model Een Bouwwerk Informatie Model is een informatiemodel dat gemaakt en gebruikt wordt bij een

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen.

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen. ManuPro Vastgoedonderhoud in professionele handen. Vastgoedonderhoud in professionele handen... Vastgoed bezitten en beheren is één, het bouwkundig in topconditie houden van gebouwen is een ander verhaal.

Nadere informatie

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN Waarom een Belisol dakkapel? Kwaliteit en duurzaamheid Een dakkapel moet niet alleen esthetisch zijn en ruimte creëren; hij moet ook zéér onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

Stappenplan. U (ver)bouwd uw huis niet zomaar. U wilt dat uw huis mooier wordt en beter bij u past. Daar heeft u ongetwijfeld al ideeën over.

Stappenplan. U (ver)bouwd uw huis niet zomaar. U wilt dat uw huis mooier wordt en beter bij u past. Daar heeft u ongetwijfeld al ideeën over. Introductie U (ver)bouwd uw huis niet zomaar. U wilt dat uw huis mooier wordt en beter bij u past. Daar heeft u ongetwijfeld al ideeën over. Het idee omzetten in werkelijkheid is voor velen een grote stap.

Nadere informatie

Wil je vrijstaand wonen?

Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen in een huis dat perfect past bij jouw wensen? Met bouw je gemakkelijk en betaalbaar jouw eigen, unieke vrijstaande woning. Nieuwsgierig? Binnen 5 minuten

Nadere informatie

Porotherm Metselblokken PM20 en PM25

Porotherm Metselblokken PM20 en PM25 Porotherm Metselblokken PM20 en PM25 Metselen met meerwaarde Baksteen. Voor mensen gemaakt. Een heldere visie op bouwen Building Value Wienerberger produceert keramische bouwmaterialen met een heldere

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Uw dak is een inspectie waard

Uw dak is een inspectie waard Uw dak is een inspectie waard U overweegt renovatie van uw dak? U wilt uw huis een mooiere uitstraling geven? U wilt uw huis energiezuiniger maken? Of U vraagt zich af of uw dak nog in goede staat is?

Nadere informatie

Wil je vrijstaand wonen?

Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen in een huis dat perfect past bij jouw wensen? Met bouw je gemakkelijk en betaalbaar jouw eigen, unieke vrijstaande woning. Nieuwsgierig? Binnen 5 minuten

Nadere informatie

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 WWW.BAKAGLASS.COM BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 Baka Glass Creating Life In tijden waarin de wereld sneller draait dan ooit en de opkomst van Social Media nieuwe onderlinge waardes creëert, is er

Nadere informatie

TOTAALPROJECTEN VAN ONTWERP TOT OPLEVERING

TOTAALPROJECTEN VAN ONTWERP TOT OPLEVERING TOTAALPROJECTEN VAN ONTWERP TOT OPLEVERING It takes hands to build a house, but only hearts can build a home. ONZE VISIE Onze visie is úw visie, zo eenvoudig is dat. TOTAALPROJECTEN VAN ONTWERP TOT OPLEVERING

Nadere informatie

U heeft een idee en wij maken het tastbaar!

U heeft een idee en wij maken het tastbaar! Dunia Coatings ontwikkelt en produceert high performance industriële coatings, markeerinkten en hoogwaardige gebruiksklare verf. Door onze jarenlange laboratorium ervaring staat innovatie en flexibiliteit

Nadere informatie

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren!

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren! De top in wand- en vloertegels Laat u inspireren! Welkom bij Lingen Keramiek Vloeren en wanden vormen de basis van de inrichting van uw woning. Het is belangrijk dat ze de juiste sfeer en uitstraling hebben,

Nadere informatie

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Lichtgewicht met een massief karakter U kent als geen ander het belang van een comfortabele binnenruimte. En u weet als geen ander hoe u

Nadere informatie

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen Even voorstellen. Dé bus. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het onderstreept dat we doen wat we beloven en

Nadere informatie

TO BUILD UP. BROCHURE Huisvestingsadvies

TO BUILD UP. BROCHURE Huisvestingsadvies TO BUILD UP BROCHURE Huisvestingsadvies Tobuildup Tobuildup begeleidt organisaties bij de build-up van vastgoedvraagstukken. Door jarenlange ervaring en expertise in de vastgoedmarkt kunnen we voor elk

Nadere informatie

URSEM 3D MODULAIRE STUDENTENWONINGEN

URSEM 3D MODULAIRE STUDENTENWONINGEN URSEM 3D MODULAIRE STUDENTENWONINGEN 1 Hoge kwaliteit optimaal product en proces Scherpe integrale prijs op aanvraag Korte bouwtijd twee keer zo snel Gerealiseerde projecten Studentenwoningen Delft 186

Nadere informatie

MOXILON 200 NANO BASE

MOXILON 200 NANO BASE PRODUCTINFORMATIE MOXILON 200 NANO BASE KEIHARD + SLIJTVAST + STUIFVRIJ + ONDERHOUDSARM Eigenschappen Moxilon 200 Nano Base is een op lithium silicaat gebaseerd impregneermiddel op nano schaal, waardoor

Nadere informatie

Zicht op Toegankelijkheid. Professioneel advies over toegankelijkheid van gebouwen en buitenruimte voor slechtziende en blinde mensen

Zicht op Toegankelijkheid. Professioneel advies over toegankelijkheid van gebouwen en buitenruimte voor slechtziende en blinde mensen Zicht op Toegankelijkheid Professioneel advies over toegankelijkheid van gebouwen en buitenruimte voor slechtziende en blinde mensen Koninklijke Visio Koninklijke Visio is het expertisecentrum voor slechtziende

Nadere informatie

Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen

Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen Over ons Klima Wonen is een nieuwe innovatieve en energiezuinige bouwer. Wij hebben decennia lang ervaring opgedaan in de projectontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

Drinkwater wij voegen er iets aan toe

Drinkwater wij voegen er iets aan toe Drinkwater wij voegen er iets aan toe Samen met u... Drinkwater is van levensbelang voor de maatschappij. Als de drinkwatervoorziening wegvalt, komt ons dagelijks leven vrijwel tot stilstand. Als drinkwaterbedrijf

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Een innovatief constructiesysteem Welk constructiesysteem maakt het mogelijk om: een vrije overspanning tot wel 20 meter te

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de B&U Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

MONARPLAN. De norm voor kunststof daken. afdichten en beschermen. Onderscheidend. Betrouwbaar. Nederlands product. Flexibel.

MONARPLAN. De norm voor kunststof daken. afdichten en beschermen. Onderscheidend. Betrouwbaar. Nederlands product. Flexibel. MONARPLAN afdichten en beschermen Onderscheidend Betrouwbaar Nederlands product Flexibel Duurzaam De norm voor kunststof daken * Safety overlap: snelvloeiende VARIO-bitumen aangebracht op bovenzijde van

Nadere informatie

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Wij zijn Rodenburg Tuinen... Ons team bestaat uit professionals op elk vakgebied. Met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerpen,

Nadere informatie