EXPRESSE PADDINGTON. Zomervakantie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EXPRESSE PADDINGTON. Zomervakantie"

Transcriptie

1 In dit nummer: PADDINGTON EXPRESSE * Mededeling * Berichtje Jolanda * Geboren * Beweegdiploma * Continurooster * 20 jaar Paddington * Koningsspelen Op dit moment is de bezettingsgraad, zowel de dagopvang als de bso, erg hoog. Dit betekent dat op sommige dagen de groepen vol zitten, soms voor langere tijd. Wij raden u aan om nieuwe kinderen tijdig aan te melden en wijzigingen in de opvangdagen zo vroeg mogelijk aan ons door te geven. Aangezien er de komende periode weinig kinderen uitstromen, kan het gebeuren dat kinderen later doorstromen dan normaal gesproken het geval is. Het activiteitenaanbod en de materialen zullen hier, indien nodig, op worden aangepast. Zomervakantie KINDEROPVANG Kapelstraat 1, 2 en 2b 9781 GK BEDUM opvang: kantoor: Internet: info@kinderopvangpaddington.nl Openingstijden: ma t/m vrij 7:30 uur 18:15 uur Graag zouden wij willen weten of uw kind(eren) ook in de vakantie komen. En dan met name welke dagen/weken uw kind niet komt, zodat we bij het maken van het rooster hier rekening mee kunnen houden. U mag het op de groep doorgeven maar per mail mag ook.

2 Lieve Ouders en Kinderen, Bedankt voor de kaartjes en berichten die ik heb mogen ontvangen. Dat heeft mij heel veel goeds gedaan! Inmiddels heb ik 3 chemokuren gehad. Ik heb een MRI scan gehad om te kijken of de kuren ook iets doen. De uitslag van de MRI zag er zeer goed uit. Ik moet wel de kuren afmaken. Ik krijg ik nog 6 chemokuren die 18 week in beslag gaan nemen. Na deze kuren volgt een operatie en misschien nog bestralingen. Het is bijna zeker dat ik helemaal beter ga worden! Tot zover een berichtje van mijn kant. Liefs van Jolanda Landelijk Register Kinderopvang Contact momenten Op welke manieren kunnen jullie ons bereiken? Voor declaraties etc Meini Tel Telefonisch KDV- BSO Tel Telefonisch kantoor Tel info@kinderopvangpaddington.nl oudercommissie info@kinderopvangpaddington.nl Kom gerust met vragen, daar zijn we voor! In het Landelijk Register Kinderopvang worden alle kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders geregistreerd, die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Ouders hebben vanaf 1 januari 2011 alleen recht op kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van kinderopvang die in het LRK staat. Via onderstaande link komt u op de site van Landelijk Register Kinderopvang. KDV Paddington heeft als registratienummer: BSO Paddington Kapelstraat heeft als registratienummer:

3 Geboren Rozemarijn en Valentijn hebben een broertje gekregen, hij heet Marius. Papa, mama, Rozemarijn en Valentijn van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje! Senn heeft een broertje gekregen, hij heet Jim. Papa, mama en Senn van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje! Van de BSO Het is de afgelopen tijd een paar keer gebeurd dat kinderen niet werden afgemeld als ze niet op de BSO kwamen. Dit is voor de leidsters erg vervelend omdat bij school dan lang op de kinderen wordt gewacht. Daarom willen we u vragen altijd uw kind af te melden als hij /zij niet komt. Dit kan ook met een appje naar de mobiel van de BSO

4 Nijntje beweegdiploma Deze maand zijn de peuters bezig geweest met het Nijntje Beweegdiploma. De KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) organiseert dit op scholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven om het bewegen te stimuleren. Op maandag, dinsdag en woensdag is Rick Abbas 3 weken lang bezig geweest om leuke spelletjes met de kinderen te doen. Door deze spelletjes oefenen ze allerlei lichamelijke vaardigheden. Zo leren ze rollen, gooien, balanceren, kruipen, springen en nog veel meer. De kinderen vinden het vooral erg leuk om te doen. Trots lieten ze op de derde dag aan de papa s en mama s zien wat ze hadden geleerd. Voor deze 3 keer oefenen krijgen de kinderen een certificaat, met daarbij een uitnodiging om mee te doen aan het echte diploma dat KNGU organiseert samen met SV Bedum.

5 Komend schooljaar gaan er scholen over op een continurooster waardoor de kinderen iedere dag om vrij zullen zijn. Wij zullen de plaatsingscontracten hierop aanpassen. Wij hebben voor de groepen mobiele telefoons aangeschaft. Zo kunnen wij u bij een moeilijk afscheid beter informeren over hoe het met uw kind gaat via de whatsapp. Of bij een leuke activiteit een foto via de whatsapp sturen. De foto s die gestuurd zijn waar ook andere kinderen op staan, zijn privé en niet bedoeld om met andere mensen te delen! Onze medewerkers kunnen niet elke moment een whatsappje sturen tijdens hun werkzaamheden met de kinderen. Als u rechtstreeks met de groep wilt bellen, kan dit dan ook. Wilt u via de whatsapp informatie ontvangen dan kunt u uw 06 nummer aan de groep doorgeven. Babygroep: Dreumesgroep: Peutergroep: BSO: Fenna Roos Nora Bram Linde Benjamin Noan Naomi Tom Senn Sophie Reesa Thijs Amy Nola Marius Isa Liza Jim Daan Ninthe Manoah Jaëlle Aniek Idiris Arvin Fleur Jade Yasefien Bo

6 Op 1 mei 2017 is het 20 jaar geleden dat Kinderopvang Paddington de eerste kinderen welkom mocht heten. Dit hebben we in alle groepen een beetje gevierd. De kinderen hebben heerlijke broodjes knakworst, tosti s of pannenkoeken gegeten en cakejes versierd. En op vrijdagmorgen. komt Loes binnen met papa, mama en Dylan. Maar kijk nou eens.. wat ze heeft meegenomen?? een taart!! Wat een verrassing. Ze vertelt dat de juffen jarig zijn en daar hoort een taart bij! Samen met mama heeft Loes een prachtige roze taart met bloemen erop gemaakt! We gaan snel aan tafel en zingen: t Is feest tralala, t is feest tralala, want Paddington is 20 jaar jaja, t is feest tralala, t is feest tralala, hieperdepiepiepiep hoera!!! We drinken sap en smullen van de taart van Loes. Daarna gaan we met de bolderkar naar Alegunda Ilberi. We brengen de theezakjes en de doppen die we hebben gespaard. Owen helpt Rik goed mee met het trekken van de kar!! Weet je waar we ook heen gaan? Naar de PLUS! We gaan vandaag geen brood eten. nee hoor. we halen pannenkoeken en poffertjes!! We hebben trek gekregen van de wandeling.. alle kinderen genieten Roland, Zara en Rick gaan even slapen en ondertussen komt Annemiek de pauze overnemen van oma Tjitske. Het is feest en daar hoort muziek bij, Owen, Loes en Lieke genieten met volle teugen van de muziekinstrumenten. Als iedereen weer wakker is maken we van een aardbeiveter en chips een prachtige ketting. en die is nog lekker ook!! Mmmmm Aan het eind van de dag komen de kinderen van de BSO gezellig bij ons een cracker of warme hap eten!! Alle kinderen hebben ter gelegenheid van dit feest een prachtige strandbal gekregen met 20 jaar Paddington erop!!!

7 Op 27 april wordt onze koning Willem-Alexander 50 jaar en dat vieren we! Op de basisscholen wordt er vandaag, vrijdag 21 april, flink gesport tijdens de Koningsspelen. Wij willen dit feest niet missen. We hebben allemaal een prachtige gouden koets geverfd met Koning Willem- Alexander en koningin Maxima en de drie prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane erin. Ze hangen aan een lange lijn in de kamer, ook hangen er oranje vlaggetjes. Deze kleur hoort bij de koning! Als alle peuters binnen zijn leggen we kussens op de grond, waarop we gaan zitten om te luisteren naar het verhaal van Woezel en Pip: Hallo Nederland! Alle peuters krijgen een oranje bloemenkrans om en een oranje zonnebril op en dan. dansen we de openingsdans van de Koningsspelen: OKIDO!! Van al dat dansen hebben we reuze dorst gekregen, dus gaan we snel aan tafel voor een oranje sapje in een oranje beker met een oranje rietje en een cupcake met een mandarijn in een oranje bakje. Mmmmmm we smullen ervan, alleen Rick heeft liever appel!! Als iedereen een schone luier heeft spelen we verder: de ballonnendans. Zo zo, de oranje ballonnen vliegen door de lucht. Roland vindt dit maar eng.. en zoekt de rust bij de wc s. Ondertussen stappen wij in de koningstrein, dit betekent dat we in een lange rij lopen met de ballonnen tussen onze buik en de rug van het kindje voor ons... en we zingen: Een treintje ging uit rijden met de koning, met de koning Hé wat zien we daar nu aan de oranje vlaggetjes hangen?? Het zijn lange spekken, oeps. Hoe kunnen we die nu pakken nu we onze handen op de rug moeten doen???? Ooooohh. Met de mond!! Dat is moeilijk! Maar het lukt!! Onze stagiaire Rik probeert het ook.. Owen, Loes, Lieke, Zara en Rick letten goed op dat hij zijn handen niet gebruikt!!

8 Roland kijkt ook zijn ogen uit en wat zien we???? Roland pakt een ballon en gaat er mee gooien!! Hij heeft zijn angst overwonnen!! Geweldig!! Hij geniet!! Nu is het tijd voor een broodje! De melk en sap zit natuurlijk weer in een oranje beker met een oranje rietje en brood doen we deze keer in een oranje bakje!! Na het eten gaan Zara, Rick en Roland naar bed en vermaken Owen, Loes en Lieke zich met Annemiek, die tijdens de pauze van oma Tjitske o.a. gaat voorlezen. Als Zara, Rick en Roland wakker zijn drinken we sap en eten we een cupcake, versierd met vruchtenhagel, alles oranje.. mmm zelfs Rick eet er een op!! Rik leest het boekje Een kindje voor prinsje Alexander voor en de kinderen genieten! Maar wat doet Rik nu??? Hij verstopt verschillende dingen onder een theedoek en van een andere theedoek maakt hij een blinddoek Om de beurt mogen we de blinddoek voor, raar hoor we zien niks.. oh oh, nu moeten we ook nog voelen en vertellen wat er onder de theedoek ligt. dat is spannend.. maar we doen het allemaal heel goed! Tot slot mogen we pittenzakken in de hoepels gooien en dan gaan we gezellig weer in een kring op de grond op de kussens zitten, want. er zitten lekkere oranje chips in een oranje bakje mmmm daar smullen we van!!! Nog even zingen, dansen en springen met de baljurken aan en de oranje slingers om en de oranje zonnebrillen op.. en dan is het tijd voor de cracker en de warme hap en komen de papa s en mama s ons weer halen. Het was een fantastische dag, maar. we zijn best een beetje moe van de Koningsspelen.

9

EXPRESSE PADDINGTON. Mededeling van de maatschap. In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest

EXPRESSE PADDINGTON. Mededeling van de maatschap. In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest PADDINGTON EXPRESSE In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest Mededeling van de maatschap Per 1 januari 2017 heeft Meini besloten om uit de maatschap te stappen. Hij

Nadere informatie

EXPRESSE ZWANGER. Nationale Voorleesdagen

EXPRESSE ZWANGER. Nationale Voorleesdagen PADDINGTON EXPRESSE Nummer 62, jan 2015 In dit nummer: * Voorleesdagen * Nieuwe invalkracht * Peutergroep * Babygroep * Mobiele telefoons * Pravoo ouderbrief Nationale Voorleesdagen Van 21 t/m 31 januari

Nadere informatie

EXPRESSE ZWANGER. Geschillencommissie. Zomervakantie

EXPRESSE ZWANGER. Geschillencommissie. Zomervakantie PADDINGTON EXPRESSE Nummer 66, mei 2016 In dit nummer: * Geschillencommissie * Zomervakantie * Luiercontainer * Geboren * Thema Kunst Geschillencommissie Vanaf 1 januari 2016 datum moeten alle kinderopvanginstellingen,

Nadere informatie

EXPRESSE ZWANGER. Warm eten op de groepen. In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject

EXPRESSE ZWANGER. Warm eten op de groepen. In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject PADDINGTON EXPRESSE Nummer 64, juli 2015 In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject ZWANGER De tuin van de dreumes- en peutergroep is klaar! De kinderen kunnen

Nadere informatie

EXPRESSE ZWANGER. Gesloten: In dit nummer: * Herinrichting * Gesloten op * Oudercommissie * Mobiele telefoons * Workshop Eldorado * Paaseieren zoeken

EXPRESSE ZWANGER. Gesloten: In dit nummer: * Herinrichting * Gesloten op * Oudercommissie * Mobiele telefoons * Workshop Eldorado * Paaseieren zoeken PADDINGTON EXPRESSE Nummer 63, april 2015 In dit nummer: * Herinrichting * Gesloten op * Oudercommissie * Mobiele telefoons * Workshop Eldorado * Paaseieren zoeken ZWANGER Geen nieuws Herinrichting Kapelstraat

Nadere informatie

EXPRESSE ZWANGER. Warm eten op de groepen. In dit nummer: * Sint Maarten * Website * Pietenfeest * Oudercommissie * Peuters naar de bibliotheek

EXPRESSE ZWANGER. Warm eten op de groepen. In dit nummer: * Sint Maarten * Website * Pietenfeest * Oudercommissie * Peuters naar de bibliotheek PADDINGTON EXPRESSE Nummer 65, december 2015 In dit nummer: * Sint Maarten * Website * Pietenfeest * Oudercommissie * Peuters naar de bibliotheek Het Sint Maarten feest was weer een succes. 211 kinderen

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie 2016

Voorjaarsvakantie 2016 Voorjaarsvakantie 2016 Maandag 22 februari Vandaag de eerste da g van de voorjaarsvakantie! We zijn met gezellig veel kinderen. We vermaken ons vanmorgen met het bouwen van een hut, spelen van spelletjes

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

Kerk op Schoot met toelichting

Kerk op Schoot met toelichting Kerk op Schoot met toelichting thema: Het verloren schaap Voor vragen: info@kerkopschoot.nl We vertellen het verhaal van het verloren schaap in heel simpele bewoordingen. De een vertelt, de ander gaat

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Les 18. Voor het eerst naar school

Thema Kinderen en school. Les 18. Voor het eerst naar school Thema Kinderen en school. Les 18. Voor het eerst naar school Taban brengt zijn dochter Ama voor het eerst naar school. Hij praat met de juf. Ama is al op een peuterspeelzaal geweest. Is Ama verlegen? Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Lesbrief 18. Voor het eerst naar school

Thema Kinderen en school. Lesbrief 18. Voor het eerst naar school Thema Kinderen en school. Lesbrief 18. Voor het eerst naar school brengt zijn dochter Ama voor het eerst naar school. Hij praat met de juf. Ama is al op een peuterspeelzaal geweest. Is Ama verlegen? Wat

Nadere informatie

Kinderdagverblijf t Kruimeltje. Informatie Boekje. Oude Arnhemseweg 234, 3705 BJ Zeist Tel

Kinderdagverblijf t Kruimeltje. Informatie Boekje. Oude Arnhemseweg 234, 3705 BJ Zeist Tel Kinderdagverblijf t Kruimeltje Informatie Boekje 0 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding 2 2. Openingstijden 2 3. Inschrijving, plaatsing en intake 2 4. Opzeggingen 3 5. De gang van zaken 3 6. Wennen op t

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Maart 2018 Nieuwsbrief Maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Nieuwe Stagiaire: Wij hebben een nieuwe stagiaire op de groep. Haar naam is Imane, 17 jaar oud. Ze doet de opleiding pedagogische medewerker niveau 4. Ze

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Zo aan de Van der Wyckstraat

Veel gestelde vragen Zo aan de Van der Wyckstraat Veel gestelde vragen Zo aan de Van der Wyckstraat Veel gestelde vragen Inhoudsopgave 1. Uw kind 1 Hoe ziet de groepssamenstelling eruit? 1 Wie is de vestigingsmanager? 1 Hoe is het dagritme van de groepen?

Nadere informatie

welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN

welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN Jij wordt bijna 4 jaar. Hoera! Je mag dan naar school. Je komt bij ons in de klas. Gezellig! Kijk maar gauw verder. Eerst kom je binnen in onze hal, bij lokaal

Nadere informatie

Miauw! Miauw!

Miauw!  Miauw! Onderbouw Thema: jaloezie Miauw! Een verhaal over een meisje dat jaloers is op haar babyzusje. Sinds Dian een zusje heeft moet ze de aandacht van moeder delen. Dat vindt Dian soms heel moeilijk. Miauw!

Nadere informatie

Juni 2017 Nieuwsbrief 29

Juni 2017 Nieuwsbrief 29 Juni 2017 Nieuwsbrief 29 VillaDriel wint Kinderopvang awards 2017 In de door Opiness georganiseerde verkiezing Kinderopvang awards 2017 hebben we 3 prijzen binnen gesleept. In de categorie beste kinderopvangorganisatie

Nadere informatie

Take a look at my life week 11

Take a look at my life week 11 Take a look at my life week 11 Ik weet steeds niet zo goed wat ik nou wil, elke week een diary online of elke 2 weken. Heb het zelfs al een keer elke maand gedaan, maar dat was niet te doen. Toch weer

Nadere informatie

Let op! Nieuwsbrief Kindcentrum Putten. Oktober Ouderavond. Hoe gezellig is het bij jou aan tafel? en Wat is nou gezonde voeding?

Let op! Nieuwsbrief Kindcentrum Putten. Oktober Ouderavond. Hoe gezellig is het bij jou aan tafel? en Wat is nou gezonde voeding? Ouderavond Woensdag 18 november organiseert de oudercommissie van Kindcentrum Putten weer de jaarlijkse ouderavond. Naast het informatieve gedeelte is er ook de gelegenheid om de oudercommissieleden en

Nadere informatie

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO Nog 1 week en dan zit het schooljaar er weer op! We nemen afscheid van groep 8 en kijken terug op een mooi en leerzaam jaar. Inmiddels kijken we ook al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar. In de afgelopen

Nadere informatie

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat 51 2015 JK HAARLEM tel.023-5246333 www.haarlemeffect.nl E-mail: bijenkorfje@haarlemeffect.nl De leidsters van Peuterspeelzaal

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Lesbrief 10. Voor het eerst naar school

Thema Kinderen en school. Lesbrief 10. Voor het eerst naar school Thema Kinderen en school. Lesbrief 10. Voor het eerst naar school brengt zijn dochter Ama voor het eerst naar school. Hij praat met de juf. Ama is al op een peuterspeelzaal geweest. Is Ama verlegen? Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus KDV / BSO Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en kdv / bso Apenrots Terugblikken op afgelopen 2 maanden Wat

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool De Plantage

Informatieboekje van. Peuterspeelschool De Plantage Informatieboekje van Peuterspeelschool De Plantage Dit boekje informeert u over de huisregels van ; Peuterspeelschool De Plantage. De leidsters op de Dreumeldoos zijn: Kitty Delsink Migo Kitty werkt op

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. 1 ingang ligt aan

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf!

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! ikook! Oirschot Castaert 98 5688PG Oirschot T:040-3333801 W: www.ik-ook.nu E: oirschot@ik-ook.nu Dit is ons kinderdagverblijf: Guppies Kinderdagverblijf voor

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

ROZENBOTTEL NIEUWSBRIEF

ROZENBOTTEL NIEUWSBRIEF Nuttige informatie: Het is natuurlijk ook mogelijk om direct contact op te nemen met Kinderopvang KaKa over zaken die u liever rechtstreeks met hen zou willen bespreken: info@kinderopvangkaka.nl Wilt u

Nadere informatie

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven.

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Pit Groeihuis Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Aangeboden door 7.30-8.30 uur Brengen van de kindjes Ik maak je nog even mooi,

Nadere informatie

Spelen en ontwikkelen. bij de peuteropvang in Alkmaar

Spelen en ontwikkelen. bij de peuteropvang in Alkmaar Spelen en ontwikkelen bij de peuteropvang in Alkmaar Is uw kind tussen de twee en vier jaar? Dan mag hij of zij naar de peuteropvang: Een leuke en leerzame plek waar uw kind onder deskundige begeleiding

Nadere informatie

PEDAGOGISCH WERKPLAN PEUTERSPEELZAAL OT EN SIEN

PEDAGOGISCH WERKPLAN PEUTERSPEELZAAL OT EN SIEN PEDAGOGISCH WERKPLAN PEUTERSPEELZAAL OT EN SIEN Juli 2018 Inhoud 1. Informatie over Peuterspeelzaal Ot en Sien... 2 2. Groepsomvang, leeftijdsopbouw en personeel... 3 3. Kennismaking, wennen en mentorschap...

Nadere informatie

Gemeenschapshuis de Lange Berg

Gemeenschapshuis de Lange Berg Wat leuk dat je mee doet aan KVW! Hebben jullie het al gehoord? KVW groep 1 gaat deze week een groot feestje maken met alle kindjes. Wij hopen dat jullie er zin in hebben!! Heel belangrijk om te weten:

Nadere informatie

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019:

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019: Algemeen Sinterklaas: Deze maand komt natuurlijk onze goedheilig man weer aan! Een hele spannende, drukke maar vooral ook hele leuke periode voor ons allemaal. Op alle groepen zal de Sint dinsdag 4-12

Nadere informatie

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom.

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom. Nieuwsbrief September 2015 Hallo lezers van de Lila nieuwsbrief, Als team Lila hopen wij dat jullie een fijne zomervakantie achter de rug hebben gehad. Wij staan helemaal startklaar om de kinderen weer

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Roos gaat naar het ziekenhuis

Roos gaat naar het ziekenhuis Roos gaat naar het ziekenhuis 1 gaat naar het 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 3 4 O ok gezonde kinderen gaan wel eens voor behandeling naar het ziekenhuis. Ze zijn niet ziek maar er moet iets verbeterd worden.

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

2. Opvangvormen en openingstijden Kinderdagverblijf Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur.

2. Opvangvormen en openingstijden Kinderdagverblijf Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur. 2Lepelaars 2Lepelaars heeft een mooi pand gelegen in de Vogelwijk in Den Haag. Wij bieden voor kinderen van 0 tot 13 jaar opvang in zes verschillende groepen. Op de begane grond hebben wij drie babygroepen,

Nadere informatie

Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma

Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma Week 15 Datum 7 tot en met 11 April 09.15 uur - Kring: Kern 0 1½ fruit eten. Fruit onder een doek verstoppen. Wat ligt er

Nadere informatie

Hoe viert juf haar verjaardag

Hoe viert juf haar verjaardag Hoe viert juf haar verjaardag Voor zowel juf als de kinderen, is de verjaardag van juf een bijzonder feest. Reden temeer om er een leuke ochtend van te maken. De ervaring heeft geleerd dat een ochtend

Nadere informatie

Hoofdstuk II: 2Penselen

Hoofdstuk II: 2Penselen Versie juni 2014 Hoofdstuk II: 2Penselen 2Penselen ligt in de Schilderswijk, naast basisschool t Palet en het Hannemanplantsoen. Het kindercentrum is kleinschalig en gezellig, zodat de kinderen zich thuis

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus. Seizoen 2013 / 2014. Thema "water" In dit thema staat water centraal.

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus. Seizoen 2013 / 2014. Thema water In dit thema staat water centraal. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus Seizoen 2013 / 2014 Thema "water" In dit thema staat water centraal. Water komt uit de kraan maar zit ook in een fles, je kunt het drinken maar je

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk centrum. Juli 2013

Nieuwsbrief Waalwijk centrum. Juli 2013 Nieuwsbrief Waalwijk centrum Juli 2013 De bladeren zijn weer aan het vallen: de herfst is begonnen. We genieten nog van een paar mooie zonnige najaarsdagen. Buiten valt er weer genoeg te ontdekken en beleven.

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Hallo allemaal, De winter was af en toe prachtig maar de dagen worden alweer langer en de vogels horen we alweer fluiten! Heerlijk de lente is in aantocht! Veel leesplezier! Team

Nadere informatie

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO.

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. Beste ouders/verzorgers Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. De dagen worden korter, wij maken ons klaar voor het eerste lichtjesfeest op weg

Nadere informatie

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3 THEMA ENERGIE > Kleuter & Eerste graad > Lessuggesties en activiteiten 2. 1. Lessuggesties Leon en de ikkietikkietijd en activiteiten op klasniveau Het verhaal Tekening 1 Hallo iedereen ik ben Leon. Ik

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep Babygroep Nieuwe kinderen Jeanot: komt op maandag, dinsdag en woensdag. Robin: komt op vrijdag. Joris: komt op dinsdag en donderdag. Novan: komt op maandag en donderdag. Ella: komt op maandag en woensdag

Nadere informatie

Informatieboekje. Peuterspeelzaal De Grutterij. Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon:

Informatieboekje. Peuterspeelzaal De Grutterij. Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon: Informatieboekje Peuterspeelzaal De Grutterij Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon: 06-44397688 www.psz-steenwijkerland.nl Beste ouder/verzorger, In dit informatie boekje vindt u alles wat u moet weten

Nadere informatie

OP REIS DOOR HET PALEIS WORKSHOP PROGRAMMA BUITENSCHOOLSE OPVANG. Thema 2 maart & april

OP REIS DOOR HET PALEIS WORKSHOP PROGRAMMA BUITENSCHOOLSE OPVANG. Thema 2 maart & april OP REIS DOOR HET PALEIS WORKSHOP PROGRAMMA BUITENSCHOOLSE OPVANG Den Haag Thema 2 maart & april WIST U DAT? en Op 16 maart is het Nationale Pannenkoekendag. Dit gaan we natuurlijk vieren met het eten van

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan Nieuwsbrief, Oktober 2014 Beste ouders, 1 jarig bestaan Hoera!! Kinderopvang Lila bestaat al 1 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren met zijn allen. Op Donderdag 16 Oktober hebben wij een kijkochtend op

Nadere informatie

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz.

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz. WELKOM PUK!!! Van week 35 t/m 40 gaan wij van start met het thema Welkom Puk. De vakantie is weer voorbij, dat betekent dat er nieuwe baby s en kinderen bij ons op De Boerderij komen. Zo wordt ook Puk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Thema Wat heb ik aan vandaag?

Nieuwsbrief Thema Wat heb ik aan vandaag? Nieuwsbrief Thema Wat heb ik aan vandaag? Terugblik Wat was het gezellig om al die knuffels in de klas te hebben! Sommige knuffels bleven op school slapen, maar de meeste knuffels gingen aan het einde

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Naar de basisschool. Naar de peutergroep..

Naar de basisschool. Naar de peutergroep.. Naar de basisschool. Annika is in sept 4 jaar geworden en zit nu in groep C bij Juf Ingrid en Juf Heidy Ze heeft voor ons een prachtige tekening gemaakt die op de voorkant van de peuterkrant een speciaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Datum: september 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen 2013 2014 OEF WAT IS HET WARM Ons laatste thema voor de vakantie is Oef wat is het warm. We gaan het hebben over warm en koud, wat voor kleren

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

SPROET DE BRUID DE BRUILOFT

SPROET DE BRUID DE BRUILOFT opdrachten Nog meer Hotel Hallo - Thema 6 Wat een feest! SPROET DE BRUID 1 Knip de strip Knip de strip los langs de stippellijntjes. Leg de stukken omgekeerd en door elkaar heen op tafel. Draai de stukken

Nadere informatie

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 49 Peutercollege weetjes - In de kerstvakantie zijn alle locaties van het Peutercollege weer geopend, behalve op Eerste kerstdag 25 december en op 1 januari. U kunt uw kind brengen om 0900

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom op Het Krijt Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom bij ons op Het Krijt In dit boekje hebben we de belangrijkste informatie voor de groepen 1 en 2 voor u op een rijtje

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

De pedagogisch medewerkers spreken met de ouders af wanneer het feestje gevierd zal worden. PROTOCOL VERJAARDAG EN TRANENFEEST VIEREN

De pedagogisch medewerkers spreken met de ouders af wanneer het feestje gevierd zal worden. PROTOCOL VERJAARDAG EN TRANENFEEST VIEREN De pedagogisch medewerkers spreken met de ouders af wanneer het feestje gevierd zal worden. PROTOCOL VERJAARDAG EN TRANENFEEST VIEREN - 1 - Verjaardag vieren Ouders uitnodigen Kinderen mogen op De Tweeling

Nadere informatie

3 september 2014 PRIKBORD december 2017

3 september 2014 PRIKBORD december 2017 Schooljaar 2017-2018 3 september 2014 PRIKBORD 6 21 december 2017 Agenda Vr 22 december Kinderen 12.00 uur kerstvakantie Ma 25 december Kinderen kerstvakantie t/m vrijdag 5 januari 2018 Wo 10 januari Hoofdluiscontrole:

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

OBS Heidepark ds. A.J.W. Vogelaarstraat AN Lemelerveld tel

OBS Heidepark ds. A.J.W. Vogelaarstraat AN Lemelerveld tel OBS Heidepark ds. A.J.W. Vogelaarstraat 22 8151 AN Lemelerveld tel. 0572 371850 info-heidepark@ooz.nl www.obsheidepark.nl Inleiding Binnenkort start uw kind op obs Heidepark met de wendagen. Spannend voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Paddington (KDV) Kapelstraat 2 9781GK BEDUM Registratienummer 163840404

Inspectierapport KDV Paddington (KDV) Kapelstraat 2 9781GK BEDUM Registratienummer 163840404 Inspectierapport KDV Paddington (KDV) Kapelstraat 2 9781GK BEDUM Registratienummer 163840404 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Bedum Datum inspectie: 28-07-2015 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Verjaardagen: Juli: 4 Aniek Kleven 11 Colin Kiernan 28 Melissa Wisotzki. Augustus: 18 Jimmy Kiernan 22 Moniek Arts 23 Joep Verhaegh 27 Pim Verhaegh

Verjaardagen: Juli: 4 Aniek Kleven 11 Colin Kiernan 28 Melissa Wisotzki. Augustus: 18 Jimmy Kiernan 22 Moniek Arts 23 Joep Verhaegh 27 Pim Verhaegh Verjaardagen: Juli: 4 Aniek Kleven 11 Colin Kiernan 28 Melissa Wisotzki Augustus: 18 Jimmy Kiernan 22 Moniek Arts 23 Joep Verhaegh 27 Pim Verhaegh September: 4 Lieke Janssen 5 Soraja Geurtjens 7 Yvonne

Nadere informatie

Pedagogisch werkplan. Peuterspeelzaal Ot en Sien

Pedagogisch werkplan. Peuterspeelzaal Ot en Sien Pedagogisch werkplan Peuterspeelzaal Ot en Sien September 2016 1 Inhoud 1. Informatie over Peuterspeelzaal Ot en Sien p. 3 2. Groepsomvang, leeftijdsopbouw en personeel p. 4 3. Kennismaking en wennen p.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Mama komt ze halen. We gaan eten! Wat eten we?, vraagt Isa gelijk. Bonensalade.

Mama komt ze halen. We gaan eten! Wat eten we?, vraagt Isa gelijk. Bonensalade. Verhaal door Zonne 2099 woorden 4 november 2017 4,4 4 keer beoordeeld Vak Nederlands Hoofdstuk 1 Isa pak jij je tas?, roept mama door de keuken. Jaaa! Doe ik zo!, roept Isa terug van de bank. Isa en haar

Nadere informatie

december 2014 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof Lekker en gezond

december 2014 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof Lekker en gezond december 2014 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof Lekker en gezond Lekker en gezond 1 Kom, dan gaan we in de kring. Pak je trommel op je schoot. Laat maar zien, wat zit erin? Appel,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Weeknieuws week 15. Locatie t Kwetternest 2 jarigen

Weeknieuws week 15. Locatie t Kwetternest 2 jarigen Weeknieuws week 15 Locatie t Kwetternest 2 jarigen Het thema Reuzen en Kabouters wordt ontzettend leuk ontvangen, we lezen en zingen mee met kabouter Bim en hebben een eigen kabouterhuis op de groep! Zingen

Nadere informatie

Workshops BSO Rakker-pret. 29 febr. t/m 8 juli 2016.

Workshops BSO Rakker-pret. 29 febr. t/m 8 juli 2016. Workshops BSO Rakker-pret 29 febr. t/m 8 juli 2016. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Workshop-programma Mozaïek met tijdschriften Bami koken/eten Paas knutsel Boekenlegger Overzicht workshops

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel:

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel: Locatie nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de locatienieuwsbrief van PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst. In deze nieuwsbrief algemene informatie en wat leuke weetjes over de onze locatie. Contactgegevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie