En als jij de Heer vertrouwt Leg je leven in Zijn hand Hij is Gods Zoon. Hoe ik ook denk hoe ik ook denk Een mooier geschenk ken ik niet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "En als jij de Heer vertrouwt Leg je leven in Zijn hand Hij is Gods Zoon. Hoe ik ook denk hoe ik ook denk Een mooier geschenk ken ik niet"

Transcriptie

1 Jan Wissenslaan GG H-I-Ambacht Postbus AB H-I-Ambacht info@tweestroom-hia.nl Nieuwsbrief 15 jaargang april 2017 Belangrijke data - 14 t/m 17 april Paasweekend - 18 t/m 20 april Citotoetsen groep 8-19 april schoolvoetbal groepen april Koningsspelen Schema Kind op Maandag Week 16: 17 t/m 21 april 2017 De Emmaüsgangers, Lucas 24:13-35 Jezus verschijnt aan de leerlingen, Lucas 24:36-49 Week 18: 1 t/m 5 mei 2017 God maakt de hemel en de aarde, Genesis 1:1-25 God maakt de mensen, Genesis 1:26-2:3 Het paradijs, Genesis 2:8-25 Van de directietafel Nog even en dan is het Pasen. Dinsdagavond hebben we met de groepen 1/2a, 4, 6 en 8 een mooie viering gehouden in de Open Hofkerk. Het thema in deze viering was geven en delen. Hierover staan veel verhalen in de Bijbel. Verhalen die ons leren dat je niet alles alleen maar moet willen hebben en vooral niet alles voor jezelf moet willen houden. Samen delen. Daar wordt je ook veel gelukkiger van. Je bent echt rijk, als je veel te geven hebt. Als iemand heel gelukkig is, zeggen mensen weleens: Hij is de koning te rijk. Jezus laat zien wat echte rijkdom is. Jezus is bereid om alles te geven, zelfs zijn eigen leven. Hij maakt mensen de koning te rijk. Vandaag is er een Paasfeest voor alle kinderen. We luisteren naar de Bijbelverhalen en geven de kinderen het mooie Bijbelverhaal van een nieuw begin door. Evenals al die mooie waarden die erbij horen. Dat maakt ons kindcentrum tot een bijzondere plaats om op te groeien. Een lied uit de Paasviering: Als je veel van iemand houdt Geef je 't mooiste wat je hebt Da's heel gewoon En als jij de Heer vertrouwt Leg je leven in Zijn hand Hij is Gods Zoon Conny Valk Hoe ik ook denk hoe ik ook denk Een mooier geschenk ken ik niet Hoe ik ook denk hoe ik ook denk Een mooier geschenk ken ik niet Activiteiten en aanwezigheid in de kerk Onze christelijke identiteit neemt een belangrijke plaats in op ons kindcentrum. We vertellen de verhalen uit de Bijbel en geven de boodschap (de waarden en normen) uit de verhalen aan de kinderen door. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ook kinderen die een ander geloof of geen geloof hebben. Respect hebben voor elkaar is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Een belangrijk onderdeel van ons onderwijs zijn de vieringen. Soms houden we die in een kerk. We werken daar in de groepen zorgvuldig naartoe. Die vieringen zien we dan ook als een onderdeel van ons onderwijs. We hopen in de toekomst alle kinderen weer te ontmoeten. Daar met elkaar te vieren waar we in de weken daarvoor naartoe hebben geleefd.

2 Ontwikkelingen op de Tweestroom Ondertussen gaan we in onze Tweestroom steeds meer richting een kindcentrum. Er ontstaat meer samenwerking op de werkvloer tussen de pedagogisch medewerkers en de leerkrachten. Vooral bij de onderbouw zie je langzaam een doorgaande lijn ontstaan van peuters naar kleuters. En vervolgens proberen we ook weer te investeren op de overgang van kleuters naar groep 3. Een doorgaande lijn dus. Een ander groot onderwerp dat de komende jaren zichtbaar zal worden is het Toekomst Gericht Onderwijs(TGO). Hoe zorgen we ervoor dat onze kinderen, die nu de school instromen, gaan beschikken over de juiste vaardigheden en competenties die nodig zijn in het vervolg onderwijs. Hoe zal de wereld er uitzien als zij de arbeidsmarkt op stromen richting Denk maar eens 15 jaar terug. Toen hadden we nog geen smartphone of wifi. Als kindcentrum proberen we steeds meer aandacht te besteden aan belangrijke vaardigheden als: Probleemoplossend denken en handelen, kritisch denken, creatief denken, mediawijsheid, zelfregulering, etc. Een mooie ontwikkeling. Bijlage / Omwonenden scholen Kruiswiel / verkeerskundigonderzoek In de bijlage is de brief van de gemeente die aan de omwonenden in de Jan Wissenslaan is gestuurd toegevoegd. Het gaat over de gewijzigde situatie in onze straat en de gevolgen daarvan op de verkeerssituatie. We brengen deze brief graag nog een keer onder de aandacht van de omwonenden. Nieuws van de peuterspeelgroep Hoi wij zijn de nieuwe juffen van de peuterspeelgroep. Via deze Nieuwsbrief houden wij jullie op de hoogte van de thema's en activiteiten die wij met de kinderen gaan doen. Ons Puk thema van deze maand is... Dit ben ik! Elke morgen beginnen wij de morgen met een dank gebed en goedemorgen puk. Hierbij hebben wij een speciaal liedje " goede morgen Puk, fijn je weer te zien. wie zit er naast jou, weet jij dat mischien?" En zo gaat het verder tot dat iedereen aan de buurt is geweest. Ons liedje van deze maand is... " dit zijn mijn wangetjes en dit is mijn kin. Dit is mijn mondje met tandjes erin. Dit zijn mijn oren, mijn ogen, mijn haar. Nu nog een neusje en dan ben ik klaar." Tot de volgende keer, Juf Josephine & juf Norgeline Ps; donderdag 13 april doen wij ook mee aan het paasontbijt op school.

3 Hoera Conny komt ons op Maandag en Donderdag gezelschap houden! Afgelopen maand is de Bso ook erg druk bezig geweest met kunst. Zij hebben mini kunst gemaakt en een groepsschilderij. De afgelopen maandagen hadden wij een dansworkshop van Dynhna Sturrus. Helaas is het nu afgelopen. De kinderen hebben goed hun best gedaan en er wat moois van gemaakt. Aankomende maand gaan wij ons richten op de lente en Pasen. Er is genoeg te doen wij knutselen bloemen, eieren, vlinders en een mooie lente mobile. Dankzij het mooie weer, zijn er ook genoeg activiteiten om buiten te doen. En op regenachtige dagen gaan wij lekkere dingen bakken en gymactiviteiten doen in het gymlokaal. Wij hebben ook een ideeënbus, als er iemand een idee heeft, schrijft diegene het op en doet het in de ideeënbus. Zo weten wij wat iedereen leuk vind om te doen en kunnen wij afwisselen van activiteiten. Wij proberen zoveel mogelijk op Facebook te zetten. Tot de volgende keer, Gr, Josephine & Conny Klankbordgroep Maandag 3 april jl was er weer een klankbordgroep bijeenkomst. 4 Ouders waren hierbij aanwezig. Het volgende is besproken: Rapportgesprekken De startgesprekken met de kinderen erbij zijn in de bovenbouw als heel prettig ervaren door zowel ouders als leerkrachten. Ouders begrijpen de keuze om de rapportgesprekken ook met kinderen erbij te voeren. Kinderen worden op deze manier betrokken bij, en mede-eigenaar gemaakt van hun eigen leerproces. Ouders kregen bij het rapportgesprek wel het gevoel er een beetje bij te zitten. Het gesprek werd vooral met het kind gevoerd. Sommige ouders hebben er bewust voor gekozen het gesprek aan te gaan zonder aanwezigheid van hun zoon/dochter. Communicatie en PR Ouders geven aan erg positief te zijn over de nieuwsbrief en zien hier de laatste twee jaar verandering in komen. Hij is informatiever en transparanter dan voorheen. Er wordt veel gecommuniceerd op Facebook. Ouders vragen zich af of kinderen het zelf op prijs stellen wanneer hun foto of filmpje op Facebook gezet wordt.

4 Continurooster Er wordt door sommige ouders een hogere drempel ervaren in de contacten met de leerkracht. Voor een gesprek moet een afspraak gemaakt worden. Ouders begrijpen dat de leerkracht om twee uur even een half uur pauze nodig heeft. Wanneer je als ouder een creatie in de klas wilt bekijken om twee uur is dit geen probleem. Het lijkt alsof de kinderen nu fitter thuis komen dan met het oude rooster. Project Het project is als heel positief ervaren. De leerlingen zelf waren trots op het resultaat. Het is ouders opgevallen dat er erg veel gemaakt is in alle groepen. De veiling was leuk en een pluspunt was dat de veiling geleid werd door leerlingen van groep acht. Bij de kleuters lag de nadruk wel erg op productie maken. Ontwikkeling Kindcentrum Vanuit de peutergroep wordt er iets van deze ontwikkeling gemerkt. Er wordt wel meer verwacht wat betreft de samenwerking tussen de peutergroep en kleutergroep. Dit punt is echt nog in ontwikkeling. De naschoolse activiteiten die aangeboden worden vanuit de BSO (in samenwerking met Hi5) zijn leuk, maar opkomst van leerlingen van de Tweestroom is minimaal. Dit moeten we meer promoten. Alle punten uit dit overleg worden meegenomen naar het Mt en besproken. Schoolreis 2017 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de groepen 1 t/m 6 van Kindcentrum De Tweestroom. Donderdag 1 juni a.s. gaan we met de groepen 1 t/m 6 op schoolreis. De groepen 1 tot en met 3 gaan naar Pukkemuk in Dongen De groepen 4 tot en met 6 gaan naar het Dolfinarium in Harderwijk Alle kinderen die meegaan, worden die ochtend op de gewone tijd op school verwacht. De bussen vertrekken rond uur. Wij verzoeken u dan ook uw auto niet voor de school te parkeren zodat de bussen daar kunnen staan. De kinderen van de groepen 1 tot en met 3 komen rond uur terug op school. De kinderen van de groepen 4 tot en met 6 komen rond uur terug op school. Pukkemuk: De kinderen die naar Pukkemuk gaan, krijgen een lunch. Een hapje of drankje voor tussendoor mogen de kinderen in hun rugzak meenemen. De kinderen worden in groepjes van ongeveer 5 verdeeld en blijven de hele tijd bij hun begeleider. Het is een kleinschalige accommodatie en daardoor overzichtelijk voor begeleiders en kinderen. Dolfinarium: De kinderen die naar het Dolfinarium gaan, moeten zelf eten en drinken meenemen. Het is handig om een plastic flesje mee te geven zodat dit met water gevuld kan worden mocht het heel warm weer zijn. Ook mogen zij maximaal 5,- zakgeld meenemen. Wilt u erop letten dat op de jas, tas en portemonnee van uw kind, zijn of haar naam staat? Dit in verband met het eventueel zoekraken van spullen. Wij adviseren om gezonde snacks voor tussendoor mee te geven. Veel snoep is niet verstandig. De kinderen zijn dit niet gewend want op een gewone schooldag krijgen ze dit ook niet. U wordt die dag op de hoogte gehouden via de site. We hopen op een leuke en gezellige dag met elkaar, De schoolreiscommissie

5 Bak mee voor ouderen! Groep 5,6,7 en 8 (4 per groep) Met plezier naar de middelbare school! Wie bakt er mee? Woensdag 19 april uur De Blije Borgh Geef je op bij juf Jeannette of juf Simone tot uiterlijk 18 april Zit je in groep 8 en ga je na de zomervakantie naar de middelbare school? Een spannend moment! Misschien wordt je wel eens gepest of vind je het moeilijk om vriendjes te maken. Dan is het extra spannend om naar een nieuwe school te gaan. Daarom is er een leuke zomercursus voor kinderen: Plezier op School! In de cursus Plezier op School leer je hoe je contact kunt leggen met andere kinderen en leer je opkomen voor je zelf. Ook leer je hoe belangrijk oogcontact, je houding en je stem is bij het maken van contact. De cursus Plezier op School duurt twee dagen en is in de laatste week van de zomervakantie (14 t/m 18 augustus 2017). Rond de herfstvakantie in week 41 of 42 kom je met de groep nog een keer bij elkaar. Kinderen die eerder aan de cursus hebben meegedaan voelden zich een stuk beter toen ze naar de middelbare school gingen. Rachelle werd geïnterviewd door de krant. Ze zei: Ik heb geleerd om te denken: ik ben wel leuk! Het lukt allemaal heus wel! En als iemand onaardig tegen je is, moet je er gewoon een grapje van maken en vooral niet boos worden. Haar ouders merkten meteen na de cursus dat Rachelle harder praatte en meer zelfvertrouwen had. Wil jij ook met plezier naar je nieuwe school? Misschien is deze cursus dan ook wel iets voor jou! En het is helemaal gratis! Je ouders kunnen je aanmelden bij Vivenz: of bellen met

6 Deze Nieuwsbrief wordt gesponsord door: Ø Haarstudio Passie Ø Heren- en dameskapsalon Pons Ø Timmer- en aannemersbedrijf Valk Ø Manus WFM Software & HR Services Europe BV Ø Seton Installatiebedrijf Ø RMB computers - Ø Clearfreight - Ø Tandartspraktijk Prodens Ø Jumbo de Schoof

7

Loslaten. Hoe moeilijk is dat als ouder.als leraar. Gelukkig werken wij vanuit de verhalen van de Bijbel die ons leren dat je vertrouwen mag hebben.

Loslaten. Hoe moeilijk is dat als ouder.als leraar. Gelukkig werken wij vanuit de verhalen van de Bijbel die ons leren dat je vertrouwen mag hebben. Jaargang 15 Nieuwsbrief 17 23 mei 2019 Van de directietafel Loslaten. Hoe moeilijk is dat als ouder.als leraar. Gelukkig werken wij vanuit de verhalen van de Bijbel die ons leren dat je vertrouwen mag

Nadere informatie

Als je onzeker bent over jezelf, over je uiterlijk of over je capaciteiten, of je wel geestig genoeg bent,

Als je onzeker bent over jezelf, over je uiterlijk of over je capaciteiten, of je wel geestig genoeg bent, Jaargang 15 Nieuwsbrief 20 11 juli 2019 Van de directietafel Volgende week sluiten we het cursusjaar 2018-2019 af. Als team zijn we dankbaar dat u dit schooljaar uw kinderen weer aan ons heeft toevertrouwd.

Nadere informatie

Jan Wissenslaan GG H-I-Ambacht Nieuwsbrief 11 jaargang 14 1 februari

Jan Wissenslaan GG H-I-Ambacht Nieuwsbrief 11 jaargang 14 1 februari Jan Wissenslaan 5 3341 GG H-I-Ambacht 078-3030015 info@tweestroom-hia.nl www.tweestroom-hia.nl Nieuwsbrief 11 jaargang 14 1 februari 2018 Belangrijke data - 24 januari t/m 3 februari Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

Jan Wissenslaan GG H-I-Ambacht Nieuwsbrief 10 jaargang januari

Jan Wissenslaan GG H-I-Ambacht Nieuwsbrief 10 jaargang januari Jan Wissenslaan 5 3341 GG H-I-Ambacht 078-3030015 info@tweestroom-hia.nl www.tweestroom-hia.nl Nieuwsbrief 10 jaargang 14 18 januari 2018 Belangrijke data - 24 januari t/m 3 februari Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

Stel eens dat God aan het begin van t jaar je vraagt: Wat ga je doen?

Stel eens dat God aan het begin van t jaar je vraagt: Wat ga je doen? Jan Wissenslaan 5 3341 GG H-I-Ambacht 078-3030015 info@tweestroom-hia.nl www.tweestroom-hia.nl Nieuwsbrief 19 jaargang 14 14 juni 2018 belangrijke data - 20 juni - 21 juni - 3 juli - 9 juli - 10 juli Studiedag

Nadere informatie

Persbericht Kindcentrum De Wijngaard

Persbericht Kindcentrum De Wijngaard Persbericht 9 2018-2019 Kindcentrum De Wijngaard Heeft u hem voorbij zien komen, de tenyearschallenge? Het is de bedoeling dat je een foto van jezelf van 10 jaar geleden laat zien en één van nu. Als alternatief

Nadere informatie

Jan Wissenslaan GG H-I-Ambacht Postbus AB H-I-Ambacht Nieuwsbrief 4 jaargang 14 6 oktober 2017

Jan Wissenslaan GG H-I-Ambacht Postbus AB H-I-Ambacht Nieuwsbrief 4 jaargang 14 6 oktober 2017 Jan Wissenslaan 5 3341 GG H-I-Ambacht Postbus 94 3340 AB H-I-Ambacht 078-3030015 info@tweestroom-hia.nl www.tweestroom-hia.nl Nieuwsbrief 4 jaargang 14 6 oktober 2017 Belangrijke data - 11 oktober Kinderboekenmarkt

Nadere informatie

Het was deze week wat stilletjes achter de directietafel i.v.m. ziekteverlof. Ik hoop er vrijdag weer te zijn. Conny Valk

Het was deze week wat stilletjes achter de directietafel i.v.m. ziekteverlof. Ik hoop er vrijdag weer te zijn. Conny Valk Jan Wissenslaan 5 3341 GG H-I-Ambacht Postbus 94 3340 AB H-I-Ambacht 078-3030015 info@tweestroom-hia.nl www.tweestroom-hia.nl Nieuwsbrief 13 jaargang 13 16 maart 2017 Belangrijke data - 23 maart Projectavond

Nadere informatie

Van de directietafel Zomers weer en kinderen die genieten.op de een of andere manier is er een match

Van de directietafel Zomers weer en kinderen die genieten.op de een of andere manier is er een match Jan Wissenslaan 5 3341 GG H-I-Ambacht 078-3030015 info@tweestroom-hia.nl www.tweestroom-hia.nl Nieuwsbrief 17 jaargang 14 17 mei 2018 belangrijke data - 21 mei - 5 juni - 20 juni - 21 juni - 3 juli - 10

Nadere informatie

Dit Paasfeest met elkaar vieren, maakt het zo waardevol en bijzonder om in ons kindcentrum te mogen leren en werken.

Dit Paasfeest met elkaar vieren, maakt het zo waardevol en bijzonder om in ons kindcentrum te mogen leren en werken. Jan Wissenslaan 5 3341 GG H-I-Ambacht 078-3030015 info@tweestroom-hia.nl www.tweestroom-hia.nl Nieuwsbrief 14 jaargang 14 22 maart 2018 belangrijke data - 22 maart - 29 maart - 30 maart 2 april - 3-5 april

Nadere informatie

Een mooi voorbeeld deze week in groep 1 /2:

Een mooi voorbeeld deze week in groep 1 /2: Jaargang 15 Nieuwsbrief 13 14 maart 2019 Belangrijke data 21 maart Feestavond thema Neon party 28 maart Stapelgezond, Over de tong en Klasselunch 5 april Bag 2 school 10-12 april Kamp groep 7 Van de directietafel

Nadere informatie

Een steen. In de tuin van de Eeuwige liggen kleine witte steentjes; Op elk steentje een naam, rustend in de palm van zijn hand.

Een steen. In de tuin van de Eeuwige liggen kleine witte steentjes; Op elk steentje een naam, rustend in de palm van zijn hand. Ni nieuwsbrief 15---------------week 16 en17 ------------- 14 tm 25 apr 2014 Een steen In de tuin van het leven, ligt soms een grote steen, die ons het zicht ontneemt. De steen van afscheid en verdriet,

Nadere informatie

Namens het team wens ik de kinderen en u een mooi en leerzaam schooljaar!! Conny Valk

Namens het team wens ik de kinderen en u een mooi en leerzaam schooljaar!! Conny Valk Jan Wissenslaan 5 3341 GG H-I-Ambacht Postbus 94 3340 AB H-I-Ambacht 078-3030015 info@tweestroom-hia.nl www.tweestroom-hia.nl Nieuwsbrief 1 jaargang 14 24 augustus 2017 Belangrijke data - 31 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-02 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Datum: 28-09-2017 Uw kind komt voortdurend andere mensen tegen. Weet u wie uw kind kent?

Nadere informatie

Livingstoontje. Livingstoneschool Gouda jaargang 34 nummer april 2015

Livingstoontje. Livingstoneschool Gouda jaargang 34 nummer april 2015 Livingstoontje Livingstoneschool Gouda jaargang 34 nummer 14 17 april 2015 Belangrijke Data 20 april: Workshop De grote oversteek groep 8 19.00-21.00 uur 21 t/m 23 april: Cito toets groep 8 22 april: He

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Meidoorn

Christelijke Basisschool De Meidoorn Christelijke basisschool de Meidoorn Meidoornstraat 20 8091 JX Wezep 038 376 3535 www.meidoornschool.nl info@meidoornschool.nl Christelijke Basisschool De Meidoorn Hoe heet het allemaal? Als je 4 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 15-03-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, Zoals

Nadere informatie

Jaarkalender B A S I S S C H O O L

Jaarkalender B A S I S S C H O O L Jaarkalender 2016-2017 September 2016 3 1e schooldag groep 2 t/m 8 Luizencontrole S 1e Schooldag groep 1 6 Zomervakantie 1 2 3 4 Zomervakantie 7 8 9 Luizencontrole M 10 11 36 Schoolfotograaf S 12 13 14

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest k Gezond Oudercontacten Actie IRS En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Welzalig

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwsbrief juni/juli nr. 7

Directiekrabbels Nieuwsbrief juni/juli nr. 7 Directiekrabbels Nieuwsbrief juni/juli nr. 7 Beste ouders/verzorgers Aanvraag verlof buiten de schoolvakanties: Het einde van dit cursusjaar komt er weer aan. Veel ouders plannen rond deze tijd de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Jan Wissenslaan GG H-I-Ambacht Postbus AB H-I-Ambacht Nieuwsbrief 10 jaargang januari 2017

Jan Wissenslaan GG H-I-Ambacht Postbus AB H-I-Ambacht Nieuwsbrief 10 jaargang januari 2017 Jan Wissenslaan 5 3341 GG H-I-Ambacht Postbus 94 3340 AB H-I-Ambacht 078-3030015 info@tweestroom-hia.nl www.tweestroom-hia.nl Nieuwsbrief 10 jaargang 13 26 januari 2017 Belangrijke data - 9 februari muziek-

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 16 28 maart 2017 Schoolagenda Zondag 2 april Maandag 3 april Maandag 10 april Maandag 10 april 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering De volgende nieuwsbrief verschijnt Eten en musiceren op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Kinderboekenweek 2012

Kinderboekenweek 2012 www.dekloostertuin.nl De Kloostertuinier Informatiebulletin van: CBS De Kloostertuin te Assen 8 e Jrg. nr. 2 27 september 2012 Kinderboekenweek 2012 Hallo wereld in tachtig dagen Mooi project, mooi project

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 3 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 3 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 3 van CBS De Tarissing 2018-2019 Weekopening in de kerk Oktober 8 Weekopening groep 6/7 10 Dag van de Duurzaamheid 17 Pannenkoekendag 19 BLP ochtend 22 Herfstvakantie 29 Studiedag,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

April De steen is weg. Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt

April De steen is weg. Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt April 2017 De steen is weg Een steen op het graf die kan er niet af Iedereen treurt, iedereen treurt Maar kijk 's wat er is gebeurd, kijk 's wat er is gebeurd. De steen is weg, de steen is weg De weg is

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1-2

Informatieboekje Groep 1-2 Informatieboekje Groep 1-2 Beste ouders/verzorgers, Binnenkort is het zover; dan start uw zoon of dochter bij ons op De Springplank in groep 1. Een spannend moment voor uw kind en misschien ook voor u.

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Actie voor de ROMA scholen

Actie voor de ROMA scholen Jaargang 6 nummer 5 30 januari 2019 In dit nummer: Actie Ouderavond Studiedag Koffie inloopochtend Kindgesprekken Contactavond De Vreedzame school Schoolreis Geboren Overblijven Beeldknap Zelfknap Agenda

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Het ontmoetingspunt voor groot en klein. Locatie Zwijsenstraat

Het ontmoetingspunt voor groot en klein. Locatie Zwijsenstraat Het ontmoetingspunt voor groot en klein Locatie Zwijsenstraat Kindcentrum De Kiezel, Mgr Zwijsenstraat 85, 5683 HB Best 0499-714214, www.kindcentrumdekiezel.nl Welkom op de kindcentrum De Kiezel. Samen

Nadere informatie

Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan GD Schiedam Tel: / Silvana Herben:

Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan GD Schiedam Tel: / Silvana Herben: Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan 871 3119 GD Schiedam Tel: 010-4737889/010-2730334 E-mail: Silvana Herben: s.herben@primoschiedam.nl 1 2 Beste ouders/verzorgers, Wij vinden het fijn

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief 52, 1475 JD, tel: 0299 401458 Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 10 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick. (Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een school, maar dan

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

N U M M E R 2 9. Paasviering

N U M M E R 2 9. Paasviering Nieuwsbrief N U M M E R 2 9 6 A P R I L 2 0 1 7 I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Paasviering Foto s broertjes en zusjes Improkids PO in actie Talentenmiddag Paasviering Ook dit jaar

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider Nieuwsbrief 7 [Geef de titel van het document op] KBS De Catharijnepoort november 017 1 Leerlingen krijgen een stem Ontdek en ervaar je kracht! Vorige week woensdag is onze leerlingenraad voor het eerst

Nadere informatie

Bruggerinfo VMBO. gelooft

Bruggerinfo VMBO. gelooft Bruggerinfo VMBO gelooft Aangenaam: Guido Een VMBO-school waar jij met plezier naar toe gaat! We zien elkaar echt staan en zoeken naar verbinding. Verbinding met elkaar, en ook met de wereld. Wat gebeurt

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Jan Wissenslaan GG H-I-Ambacht Nieuwsbrief 2 jaargang september

Jan Wissenslaan GG H-I-Ambacht Nieuwsbrief 2 jaargang september Jan Wissenslaan 5 3341 GG H-I-Ambacht 078-3030015 info@tweestroom-hia.nl www.tweestroom-hia.nl Nieuwsbrief 2 jaargang 15 13 september 2018 belangrijke data - 18 september 20 september - 20 september -

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Jan Wissenslaan GG H-I-Ambacht Postbus AB H-I-Ambacht Nieuwsbrief 2 jaargang 14 7 september 2017

Jan Wissenslaan GG H-I-Ambacht Postbus AB H-I-Ambacht Nieuwsbrief 2 jaargang 14 7 september 2017 Jan Wissenslaan 5 3341 GG H-I-Ambacht Postbus 94 3340 AB H-I-Ambacht 078-3030015 info@tweestroom-hia.nl www.tweestroom-hia.nl Nieuwsbrief 2 jaargang 14 7 september 2017 Belangrijke data - 11 en 13 september

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief van CBS De Tarissing Droneles in groep 78 Maart 8 Leerlingparlement 9 weekopening 78 12 Start projectweek 15 groep 2 In the spotlight. 21 Open dag nieuwe ouders. 26 Voorstelling

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019 HOEKSTIEN NIEUWS Maart 2019 Surhuisterveen, 21 maart 2019 Op weg naar Pasen De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgen is: Pak mijn hand. Het zijn

Nadere informatie

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Dorpstraat 15 5563 BC Westerhoven Website: www.bs-dester.nl E-email: infodester@skozok.nl Telefoon: 040-2012837 Beste ouders Van harte welkom op onze

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief IKC de Regenboog 14 februari 2019 PLAATSING UNITS IN VOORJAARSVAKANTIE. Belangrijke data: Talenten kleuren kinderen...

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief IKC de Regenboog 14 februari 2019 PLAATSING UNITS IN VOORJAARSVAKANTIE. Belangrijke data: Talenten kleuren kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleuren kinderen... Belangrijke data: PLAATSING UNITS IN VOORJAARSVAKANTIE Vrijdag 15 februari Studiedag (kinderen vrij!) Maandag 18 februari t/m Vrijdag 22 februari Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom op Het Krijt Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom bij ons op Het Krijt In dit boekje hebben we de belangrijkste informatie voor de groepen 1 en 2 voor u op een rijtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Jaargang februari 2019

Jaargang februari 2019 Het beste! Dat kun je iemand toewensen, maar wat is eigenlijk het beste? Jezus laat zien wat je je kunt voorstellen bij het beste. Verdrietige mensen worden getroost, zieke mensen worden beter en wie niet

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Ho(rs)tnieuws, 6 maart 2018 agenda. Groep 4 doet mee aan de W4kangeroe wedstrijd, een rekenwedstrijd. Zet hem op!

Ho(rs)tnieuws, 6 maart 2018 agenda. Groep 4 doet mee aan de W4kangeroe wedstrijd, een rekenwedstrijd. Zet hem op! Horstnieuws, 6 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Het is maart en de overgang van winter naar lente was wel heel erg zichtbaar en voelbaar dit jaar. Zo stonden we vorige week nog te schaatsen met de hele

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Beste ouders, De komende weken komt de Rank steeds meer in het teken te staan van de middeleeuwen. Elke groep werkt op zijn eigen manier aan het thema.

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd!

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd! Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 16 20 april 2016 In dit nummer: Belangrijke

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017 Agenda 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie Woensdag 1 november Dankdag; leerlingen vrij! Vrijdag 3 november Luizencontrole Zaterdag 4 november Oud papier Maandag 6 november Peuterochtend Donderdag 9 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Algemeen nieuws

Nieuwsbrief mei Algemeen nieuws Nieuwsbrief mei 2013 Algemeen nieuws Groepsindeling Hieronder ziet u welke leerkracht volgend schooljaar voor welke groep staat. Daarin zitten nogal wat wijzigingen ten opzichte van dit jaar. - Ten eerste

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie