Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr juni 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr juni 2017"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 40 nr juni 2017 Algemeen Vrije dag Maandag 5 juni is een vrije dag voor alle leerlingen in verband met 2 e Pinksterdag. We wensen iedereen een zonnig lang weekend! HULPOUDERS GEZOCHT! Beste Ouders, Woensdag 14 juni a.s. is het weer tijd voor de Nationale Buitenspeeldag! De projectgroep, bestaande uit een groep ouders van kinderen uit de onderbouwgroepen is er al klaar voor en heeft voor de kinderen uit groep 0-1-2, 3 en 4 van alles geregeld. We willen er met z n allen een gezellige en leuke ochtend voor de kinderen van maken, maar dat kan niet zonder jullie hulp. Fijn als vele ouders zich weer aanmelden! De hulpouders worden om half 9 op school verwacht voor spel-uitleg en groepsverdeling. Deze buitenspeeldag zal tot half 12 duren. Aanmelden kan via het formulier dat op het raam bij de klas hangt. Wij als projectgroep hebben er al zin in jullie ook? Speurtocht Op dinsdagmiddag 11 juli gaan we de kinderen trakteren op een speurtocht. Hierbij hebben we de hulp nodig van veel ouders. Wanneer u tijd en zin heeft om een groepje van ongeveer 6 kinderen te begeleiden, vraag dan een invulstrookje bij de leerkracht van uw kind. Wij hopen op veel hulp!!! Ouderbedankochtend Noteer alvast in uw agenda woensdag 12 juli willen we u eens flink in het zonnetje zetten. Deze ochtend is voor iedereen die op welke manier dan ook heeft meegeholpen dit schooljaar (en dat is bijna iedereen!). Wij hopen er weer een onvergetelijke ochtend van te maken! Graag tot dan!

2 Muurschildering De afgelopen weken is Marleen Eekels bezig geweest met het maken van een prachtige muurschildering. Wat is het schitterend geworden! Het lijkt net of je echt in een oerwoud terecht komt. Marleen, heel erg bedankt voor het geweldige resultaat! En voor alle kinderen: heel veel speelplezier! Vlinders op school Ook dit jaar kunnen de kinderen weer genieten van de vlinders op onze school. Niet alleen de kinderen van de groepen waar de vlinderkooien staan kunnen volgen hoe de ontwikkeling van ei-rups-pop-vlinder gaat, maar ook andere groepen pikken er een graantje van mee. Bijvoorbeeld als de vlinders worden vrij gelaten. Het is geweldig om te zien als deze vlinders de vrije natuur in kunnen.

3 Sommige vlinders blijven nog even bij elkaar en maken een soort dansje om elkaar heen voordat ze de wijde wereld in gaan. Wij willen Thom Sniekers en Jeremy Thijssen heel erg bedanken voor het goed verzorgen van ons schooldieren tijdens onze vrije dagen met Hemelvaart. ******************** Prietpraat ******************** Twee leerlingen in groep zitten naast elkaar in de kring. Ze hebben het samen over wie eigenlijk de baas is. Zegt de ene leerling tegen de andere: Nou, ik ben nog altijd meer juffrouw dan jij, want ik ben al 6 en jij bent 4. Een derde leerling hoort dat het gaat over leeftijden en roept, Ja, maar ik ben 5 jaar! ************************************************** Voorlezen in de bibliotheek We willen u er nogmaals op attent maken dat elke eerste woensdagmiddag van de maand om uur in de bibliotheek een voorleesuurtje plaatsvindt. Na het voorlezen is er een creatieve activiteit met de kinderen naar aanleiding van het verhaal. Groep 1 en 2 Spelletjesmiddag voor groep Op maandagmiddag 12 juni organiseren de stagiaires van de kleuterklassen een spelletjesmiddag om het thema zomer in te luiden. Er worden allerlei spelletjes opgezet op het schoolplein, die de kinderen onder begeleiding van de leraren en de kinderen van groep 8 gaan doen. Het wordt letterlijk en figuurlijk een spetterende middag (als het weer het toelaat)! Heeft u nog vragen over de spelletjesmiddag, dan kunt op maandag of dinsdag terecht bij Vera (groep 0-1-2a), Tom (groep 0-1-2b) of Sari (groep 0-1-2c). Vrije dag Maandag 5 juni is i.v.m. 2 e Pinksterdag een vrije dag voor alle leerlingen. Thema Komende week is de laatste week dat we rondom het thema Letterwinkeltje werken. Daarna zullen we starten met het thema zomer/water. Juffen- en meesterdag Het is nog wat vroeg, maar wij willen alvast aangeven wanneer wij onze verjaardagen met de kinderen samen willen vieren. Vrijdagmorgen 30 juni vindt dit feestje plaats in alle kleutergroepen. Wanneer kinderen ons graag een cadeautje willen geven, zijn we erg blij met een zelfgemaakt presentje. Verdere informatie volgt in de komende weken. Insmeren Wanneer het weer het toelaat, gaan we elke dag met de kinderen buiten spelen. We willen vragen om de kinderen thuis al goed in te smeren, zodat ze goed beschermd zijn tegen de zon.

4 Kabouterpad Het kabouterpad rondom het thema zomer staat over een paar weken weer op het programma en wel op woensdag 28 juni. De indeling van de groepen is als volgt: Groep 0-1-2a: 10.30u 11.15u Groep 0-1-2b: 08.45u 09.30u Groep 0-1-2c: 09.30u 10.15u Vind je het leuk om ons te komen helpen? Geef het dan via de mail even door aan de eigen leerkracht. Alvast hartelijk bedankt! Toetsweken Vanaf komende week nemen we bij de leerlingen van groep 2 de citotoetsen eind groep 2 van taal en rekenen weer af. We vragen daarom om doktersbezoek e.d. zoveel mogelijk buiten schooltijd om te plannen. Ook is het fijn wanneer de kinderen deze dagen lekker op tijd naar bed toe gaan, zodat ze goed uitgerust aan de toetsen kunnen werken. Wij noemen deze toetsen overigens geen toets, maar zeggen tegen de kinderen dat we weer in het boekje gaan werken. Dit vinden ze erg leuk omdat ze dan al een beetje kunnen oefenen voor groep 3! Groetjes van de kleuterleerkrachten. Groep 3 Attentie attentie!!! Tentoonstelling groep 3!! In kern 10 zijn we druk bezig geweest met het praten en werken over verzamelingen. Ieder kind heeft een verzameling mee naar school gebracht en daar hebben de kinderen zelf informatie formulieren bij geschreven en getekend. Omdat dit zo speciaal is willen we een tentoonstelling organiseren waarbij u als ouders van harte uit willen nodigen om een kijkje te komen nemen. U kunt kiezen uit de volgende 2 ochtenden: maandag 12 juni of donderdag 15 juni van 8.30 tot ongeveer 9.00 uur! De leerlingen van onze school mogen onder schooltijd met de eigen leerkracht ook een bezoekje komen brengen. We hopen op een grote opkomst, tot dan!! Plastic tasjes gevraagd Wie heeft er nog plastic tasjes voor ons? Daar zouden wij heel blij mee zijn. Alvast bedankt!

5 Veilig en Vlot kern 10 Gisteren hebben onze kinderen weer de leestoets Veilig en Vlot kern 10 gehad. Alle kinderen hadden erg goed hun best gedaan en het diploma gekregen. Proficiat allemaal en probeer, ondanks het heerlijke zonnetje, vol te houden met lezen!! Groetjes van juf Anne, Ingrid, Wilma en Miranda. Groep 4 Taal: Lekker We zijn deze week gestart met het nieuwe en laatste thema van taal: Lekker! Het gaat over lekker koken en eten; lekker en vies. Ook over lekker de natuur in, lekker vrij zijn (vakantie). Kinderen mogen spullen meenemen die met koken te maken hebben. Heeft u werk dat hier mee te maken heeft? Kunnen we een kijkje komen nemen, of kunt u ons iets komen leren? We horen het graag! ellen.vandeven@eenbes.nl joyce.vandeursen@eenbes.nl Lekker weertje! Afgelopen maandag was het lekker weer. Vooral maandag was het warm. We hebben hier van genoten rondom de visvijver. Gevist met netjes, in bakjes gespeurd naar diertjes die in het water zaten, geklommen over de palen en stenen die door het water lopen, gespoten met waterpistolen... kortom een erg leuk en leerzaam uitje op een warme middag!

6 Vrije dag Komende maandag is Tweede Pinksterdag. De kinderen zijn deze dag vrij. Groep 5 Tafeldiploma Op maandag 22 mei hebben Joy Thijssen en Timo Vereijken hun tafeldiploma gehaald. Nadat ze zwaar aan de tand waren gevoeld door de examinator, kwamen ze met een big smile de klas weer in. Timo en Joy, heel goed gedaan!! Jullie mogen enorm trots op jezelf zijn. Van harte gefeliciteerd!!!!! Op dinsdag 30 mei heeft Sara Verheijen haar tafeldiploma gehaald. Van harte gefeliciteerd, Sara, met het behalen van dit heel belangrijke papiertje. Voor alle kinderen die nog niet in het bezit zijn van het tafeldiploma, is het van groot belang om dagelijks te oefenen op tempo. De kinderen die al een tafeldiploma hebben, moeten ook nog regelmatig tafeltjes blijven oefenen, anders ga je ze weer vergeten. Bibliotheek Op donderdag 1 juni gaan we weer naar de bieb. Toetsen Op donderdag 8 juni start groep 5 met de Cito-toetsen. Een verzoek om geen bezoeken aan artsen, enz. te plannen tijdens deze weken. Groep 6 Herhaalde oproep: Ouderhulp gevraagd voor de Excursie naar IVN in Aarle-Rixtel op dinsdagmorgen 6 juni Op dinsdagmorgen 6 juni gaan we op excursie naar het IVN in Aarle-Rixtel. Wie van de ouders wil en kan er meefietsen en wie kan met een auto meerijden? Er zijn nog geen aanmeldingen! Wie o wie, anders kan de excursie niet doorgaan. Excursie naar LOS op donderdag 8 juni Op donderdag 8 juni gaan we op excursie naar Laarbeek Op Smaak (LOS) in Aarle-Rixtel (Pater Eustachiuslaan). We gaan daar een educatieve reis maken door agrarisch Laarbeek. Omdat we te gast zijn op een boerderij, is het handig dat de kinderen niet hun beste kleding en schoenen aan doen, maar bijvoorbeeld laarzen. Vergeet je rugzak en fiets niet mee te nemen. Yes, hiervoor hebben we fietsouders! Toets geschiedenis Donderdagmiddag 8 juni is de geschiedenistoets over De Opstand. Lees elke dag even de aantekeningen door, dan gaat het lukken! Herhaling: Boekenmarkt Op de boekenmarkt van groep 6 gaat elk kind een boekbespreking houden. Uw kind heeft hiervoor een werkblad mee naar huis gekregen. Het is voor uw kind fijn als u daar bij helpt.

7 De bespreking mag ongeveer 10 minuten duren. Nog niet alle kinderen hebben een titel doorgegeven. Graag komende week doorgeven! Vlinderkast in groep 6 Thom en Jeremy zorgen prima voor de vlinderkast, met daarin eitjes, rupsen en poppen. Er zijn al verschillende vlinders uitgekomen. Natuurlijk krijgen ze dan hun vrijheid terug! Toetsweken De komende drieweken zijn de Cito-Toetsweken. Zorg ervoor dat uw kind uitgerust op school komt. Pinksteren We wensen iedereen een heel fijn lang weekend toe en tot ziens op dinsdagmorgen 6 juni. Vergeet je fiets niet!! Groep 7 Excursies Op woensdagochtend 7 juni gaan we naar het IVN in Aarle-Rixtel. We gaan daar met de fiets naar toe. Marijke en Odessa, moeders van Jolijn en Mirne en Marik, fietsen mee. Hiervoor alvast hartelijk dank. Op vrijdagochtend 9 juni gaan we naar museum Bevrijdende Vleugels. We hebben nog een auto tekort. Wie o wie wil er nog mee rijden? We vertrekken om 9.00u en zijn om 12.00u weer terug op school. De kinderen eten dus gewoon thuis. Brigadierinstructie Donderdagmiddag 8 juni krijgen alle kinderen een brigadierinstructie, zodat zij volgend jaar als ze in groep 8 zitten onze kinderen veilig kunnen laten oversteken. De instructie wordt gegeven door iemand van de politie. Verder wensen wij iedereen een fijn Pinksterweekend toe.

8 Groep 8 Ameland 2017 De schoolverlatersdagen zijn dit jaar van maandag 3 juli tot vrijdag 7 juli. De bijdrage voor de ouders is voor dit schooljaar vastgesteld op 175,--. Dit is natuurlijk een behoorlijk groot bedrag. Daarom mag u het in termijnen betalen. U bepaalt zelf de hoogte van het termijnbedrag. U kunt betalen op rekeningnummer NL 63 RABO St. Ouderraad De Raagten. Zet er bij a.u.b. bij dat het voor Ameland is en voor welk kind. Wij willen u wijzen op de mogelijkheid om een beroep te doen op Stichting Leergeld, wanneer dit bedrag voor u een probleem is. Graag zo snel mogelijk betalen. Alvast bedankt! Musical Op dinsdagavond 11 juli om uur en op donderdagochtend 13 juli om uur wordt de musical opgevoerd voor genodigden (oudere broers/zussen, opa s, oma s enz.). Op donderdag 13 juli wordt de musical opgevoerd voor de ouders van de kinderen en hebben we aansluitend het afscheidsfeest. De kinderen zijn op donderdagmiddag vrij en worden dan om uur weer op school verwacht. Voor de musical zijn wij nog steeds op zoek naar bepaalde spullen. Wie kan ons hier aan helpen: - Djembé s - Headsets (microfoons) met een ontvanger - (nep) fototoestel - 2 strandstoeltjes Nieuws van PSZ Nieuws van Peuterspeelzaal De Raagten In het thema 'Dit ben ik' worden de zintuigen van de kinderen geprikkeld...lopen door een bak verf op blote voeten, door een bak zand en als laatste water. We lezen voor uit 'Rupsje nooit genoeg' en bijten daarna ook door allerlei hapjes fruit, kaas en worst heen. We laten ze geluiden van dieren horen, sommige kunnen ze al goed benoemen. Verder wordt er van alles geknutseld omtrent dit thema.

9 Nieuws van buiten Wat te doen als de kinderen niet Leren luisteren! Elke ouder kent momenten waarop kinderen niet naar ze luisteren! In deze workshop worden suggesties besproken om ouders te helpen hun kinderen grenzen te leren accepteren en te begrijpen wat NEE betekent. Deze workshop geeft concrete tips en handvaten hoe je dit in praktijk kunt brengen en is bedoeld voor ouders met kinderen tot 6 jaar. Waar : De Regt, in de ruimte "de ontmoeting" Otterweg 19 te Beek en Donk Wanneer : Maandag 19 juni 2017 Tijd : Aanvang 20:00 uur tot 22:00 De workshop is gratis! Aanmelden kan t/m 15 juni 2017 via het adres: linda.verhagen@zorgboog.nl onder vermelding van Leren Luisteren. Vermeld hierbij ook de leeftijd van uw kind(eren). Naast deze workshop, worden in de toekomst, ook andere workshops georganiseerd: Omgaan met ruzie en agressie, en Een goed slaappatroon ontwikkelen. Houdt hiervoor de nieuwsbrieven van de scholen, de peuterspeelzalen, de kinderdagverblijven en het consultatie bureau van Laarbeek in de gaten! Graag tot ziens!

10 Roefeldag Beek en Donk Ook zo nieuwsgierig waar je dit jaar gaat Roefelen? De formulieren zijn op dinsdag 6 juni op te halen bij basisschool De Muldershof. Om 7 uur of om half 8 is er een informatiebijeenkomst. Kies zelf een tijdstip. Wij geven een half uur uitleg over de Roefeldag. Vergeet niet uw nummer dat u via de mail gekregen hebt. Via dit nummer krijgt u het programma voor op de Roefeldag. Kom de school binnen via de deuren van de aula. Tot ziens op 6 juni om 7 uur of om half 8. Roefelcomité Beek en Donk.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Algemeen Gered Deze natuur-knappe kinderen wisten niet alleen de andere kinderen, maar ook de grote spin te redden! Tijdens het keuze-uur tekenen / schilderen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 32, 19 mei 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 32, 19 mei 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 32, 19 mei 2016 Algemeen Belangrijke data om alvast te noteren: 9 juni: studiedag: alle kinderen vrij 28 juni: studiedag: alle kinderen vrij 30 juni: schoolreisje: aangepaste

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Algemeen Schoolreisje Dankzij de ouders van de ouderraad hebben de kinderen van groep 1 t/m 7 weer een heerlijk schoolreisje gehad. Voor de groepen 1 t/m

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

mei nummer 16

mei nummer 16 2016 2017 31 mei 2017 - nummer 16 Agenda Maandag 5 juni 2 e Pinksterdag Donderdag 8 juni 8.30 9.30 u. Logopedie spreekuur Woensdag 17 juni KinderRaadvergadering Woensdag 21 juni Studiedag Algemeen Informatieavond:

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Algemeen Laatste schoolweek Komende week is alweer de laatste schoolweek van het jaar aangebroken. Deze week zal er als volgt uitzien: Maandag: In de middag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Algemeen Verkeersveiligheid In het kader van de verkeersveiligheid rondom de school is er een werkgroep verkeer opgericht. De jeugdgemeente raad en de werkgroep

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 27 13 april 2017 Algemeen Continurooster Vrijdag 14 april is er een continurooster voor de groepen 5 t/m 8. Alle kinderen brengen een lunchpakket en drinken mee. De school

Nadere informatie

Wij als projectgroep hebben er zin in en hopen op mooi weer, zodat we er met de kinderen een super leuke ochtend van kunnen maken.

Wij als projectgroep hebben er zin in en hopen op mooi weer, zodat we er met de kinderen een super leuke ochtend van kunnen maken. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 32, 31 mei 2018 Algemeen Het is weer zover! Op woensdag 13 juni is het buitenspeeldag! De groepen 0-1-2, 3 en 4 gaan op deze dag heerlijk buiten spelen. De projectgroep,

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 27, 5 april 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 27, 5 april 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 27, 5 april 2018 Algemeen Staking vrijdag 13 april De partijen van het PO-front tekenden een jaar geleden het manifest voor minder werkdruk en meer salaris. Inmiddels ligt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters)

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters) Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 35, 21 juni 2018 Algemeen We hebben super genoten van het schoolreisje. Kort overzicht laatste twee schoolweken Omdat er allerlei bijzondere activiteiten op de planning

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag.

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 25, 22 maart 2018 Algemeen Vrije dagen groepen 1 t/m 4: 29 en 30 maart! Op donderdag 29 maart is er voor de leerkrachten van de onderbouw een studiedag. Op vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 35, 29 juni Prikactie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 35, 29 juni Prikactie Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 35, 29 juni 2017 Algemeen Prikactie De prikactie van PO IN ACTIE heeft veel aandacht gehad. Wij hopen dat dit tot het gewenste resultaat zal leiden zodat verdere actie niet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Nationale Voorleesdagen Van woensdag 25 januari tot zaterdag 4 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend

Nadere informatie

Reminder; Let op vrijdag 1 juli a.s. studiedag, alle leerlingen zijn vrij!!

Reminder; Let op vrijdag 1 juli a.s. studiedag, alle leerlingen zijn vrij!! Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 23-06-2016 Kalender: 22-06

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Datum: donderdag 7 juni 2018

Datum: donderdag 7 juni 2018 Datum: donderdag 7 juni 2018 Populierenblaadje Algemeen: Theemiddag: Morgenmiddag zijn alle vrijwilligers en hulpouders van harte welkom op de theemiddag! Op die manier willen we iedereen bedanken voor

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 33, 26 mei 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 33, 26 mei 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 33, 26 mei 2016 Algemeen HULP, HULP!! Ouders gezocht voor renoveren speelberg Arian de Groot, de vader van Daan en Teun, is bezig met het renoveren van de speelberg op onze

Nadere informatie

Informatieboekje. Peuterspeelzaal De Grutterij. Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon:

Informatieboekje. Peuterspeelzaal De Grutterij. Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon: Informatieboekje Peuterspeelzaal De Grutterij Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon: 06-44397688 www.psz-steenwijkerland.nl Beste ouder/verzorger, In dit informatie boekje vindt u alles wat u moet weten

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 40, 14 juli 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 40, 14 juli 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 40, 14 juli 2016 Algemeen Bijna vakantie. Wat ging het schooljaar snel voorbij. Volgende week is al weer onze laatste schoolweek van het schooljaar en dan hebben we natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 37, 23 juni 2016. Belangrijke data:

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 37, 23 juni 2016. Belangrijke data: Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 37, 23 juni 2016 Algemeen Belangrijke data: Dinsdag 28 juni studiedag Dinsdag 28 juni hebben al onze kinderen vrij omdat de juffen en meesters een studiedag hebben. We wensen

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren Jaargang 26 Nr. 11 Vrije dagen 16 mei Pinksteren Bijzondere activiteiten 17 mei Sport4Kids 19 mei Slotfeest Schoolschrijver 23 tot 27 mei Verkeersweek 27 mei Landelijk verkeersexamen 27 mei Reünie 27 mei

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 19 12 juni 2014 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 32, 8 juni 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 32, 8 juni 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 32, 8 juni 2017 Algemeen Uitslag verkiezingen Medezeggenschapraad De Raagten Op 2 juni om 12:00 uur precies is een commissie bij elkaar gekomen voor het bepalen van de uitslag

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 02 okt. Versieren school thema herfst werkgroep ouders 05 okt. Dag van de leraar 05 okt. Informatieavond 1 e Communie. Aanvang 19.30 uur 07 t/m 18 okt. Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie