Welkom in het Verloren Bos!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in het Verloren Bos!"

Transcriptie

1 Welkom in het Verloren Bos! Het parkdomein Verloren Bos is een schitterend stuk Lokeren, verstopt in de bossen maar toch op wandelafstand van het centrum, het station en het stadion van Lokeren, een zwembad, een sporthal, twee natuurreservaten, een speeltuin en massa s andere leuke activiteiten. Op het domein in een groenzone van 60 hectare groot is er ook voor iedereen, van kleuter tot student of (oud-)leiding, genoeg te doen voor urenlang plezier. Deze map is je gids om je verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Je vind er alle info over koken, spelen, slapen, poetsen, veiligheid, prijzen, etc. Laat het ons weten als er iets ontbreekt of als er verkeerde info in staat. Je kan altijd bij ons terecht met vragen die niet beantwoord worden in deze map: verlorenbos@cjt.be, of aan de ingang van het Kasteel, Nijverheidstraat 17, 9160 Lokeren. Je contactgegeven tijdens het verblijf: CJT vzw Verloren Bos Koetshuis Naam groep Nijverheidstraat Lokeren

2 In het kort We zetten hieronder even de belangrijkste zaken nodig voor een prettig verblijf op een rijtje: - Het koetshuis is voor eventjes jullie thuis. Draag er goed zorg voor! - Meld het ons zo snel mogelijk wanneer er iets stuk is of niet goed meer werkt of bij andere problemen. Je kan altijd iemand bereiken via de contactgegevens aan de inkom van het kasteel. We doen ons best om je probleem zo goed mogelijk te verhelpen. Ben je na je verblijf toch niet helemaal tevreden over iets, laat het ons dan weten via verlorenbos@cjt.be. - Zorg er bij aankomst voor dat je over een correcte lijst met aanwezige personen (minimaal naam groep, datum verblijf en naam, voornaam en geboortedatum van aanwezige personen )in drievoud beschikt. Dit is essentiële informatie voor de brandweer bij rampen. Eén exemplaar hou je zelf bij, één exemplaar bezorg je ons en één exemplaar steek je in de daarvoor bestemde brievenbus aan de zijkant van het gebouw. - Zorg er voor dat iedereen een kussensloop, een onderlaken en een bovenlaken/slaapzak meeheeft. We stellen het op prijs als je pantoffels gebruikt in het hele gebouw en zeker in de slaapgedeeltes. - Beperk het gebruik van de wagen in het park tot een minimum. Voor laden en lossen mag je tot in het park rijden; tot maximum twee wagens mogen parkeren naast het koetshuis. - Laat de keuken, de toestellen, het eetgerei en de kasten schoon en proper achter voor de volgende groep. - Zorg ervoor dat er geen afval meer in het koetshuis is (vuilbakjes leeg!) en dat het correct gesorteerd is volgens de sorteerwijzer. - Zet de meubels in de dagzalen voor het vertrek terug zoals aangegeven op de foto s die ophangen in de zalen. - Poets je zelf? Laat het koetshuis dan properder achter dan je het gekregen hebt. - Er is wifi! Kies Wifi Koetshuis en geef het wachtwoord CJTVerlorenBos in. We wensen je een prachtig verblijf toe in het Verloren Bos!

3 Wie zijn we? Bea. Verwent al meer dan 20 jaar onze gasten in het Verloren Bos. Regina. Huisbewaarder. 365 dagen per jaar is zij op vakantie in het Verloren Bos. Samira. Zij kan kinderen echt niks weigeren. Ginette. Tegen Ginette heeft het vuil geen kans. Zelfs niet als 100 kinderen hun best doen! Caroline. De bedenker van de befaamde stoverij met friet op de wijze van het Verloren Bos. Marc. Werkt bij De Sperwer, een centrum voor mensen met een mentale beperking. Op dinsdag en vrijdag komt hij ons helpen. Annita. Werkt bij Alderande, een centrum voor mensen met een mentale beperking. Op donderdag komt zij ons helpen. Len. Centrumverantwoordelijke. Laat me weten wat goed is en wat er beter kan!

4 Aankomst en vertrek Deze map ontvang je bij aankomst in het koetshuis. Wil je graag zo weinig mogelijk tijd verliezen bij het inchecken? Voorzie dan alvast de volgende zaken: - Een lijst in drievoud met daarop de naam, voornaam en geboortedatum van iedereen die aanwezig is.. Dit is essentiële informatie voor de brandweer bij rampen. Eén exemplaar hou je zelf bij, één exemplaar bezorg je ons en één exemplaar steek je in de daarvoor bestemde brievenbus aan de zijkant van het gebouw. Zo kunnen de reddingsdiensten bij rampen steeds snel beschikken over een aanwezigheidslijst. We gebruiken deze lijst ook voor de kosten die per persoon aangerekend worden. Je kan een onderscheid maken per nacht en per dag, zoniet beschouwen we iedereen als aanwezig tijdens het volledige verblijf. Daarnaast zijn we ook verplicht om deze lijst bij te houden voor de lokale politie en brandweer en Toerisme Vlaanderen euro waarborg voor de ontleende sleutels. Bij aankomst zal een medewerker van het Verloren Bos met jou het incheckdocument overlopen en invullen. Zie bijlage 1 voor zo een voorbeelddocument. Opmerkingen i.v.m. de accommodatie, schade, onvolledige inventaris worden dan of binnen het uur na aankomst gemeld en genoteerd op het incheckdocument. Heb je vragen over de accommodatie of je verblijf? Blijf er niet mee zitten en stel ze onmiddellijk! Reken op ongeveer een half uurtje voor het inchecken. Spreek bij aankomst het uur van vertrek af en respecteer dit. Bij schade of verlies meld je dit tijdens je verblijf of bij het uitchecken aan een medewerker van het Verloren Bos. Voor de meeste schade hanteren we een vaste tarievenlijst. In het geval van uitzonderlijke schade wordt er samen een schadedocument opgesteld (zie bijlage 3). Dit kan voor beide partijen een handig document zijn voor de verzekering. Bij vertrek zal een medewerker van het Verloren Bos met jou het uitcheckdocument overlopen en invullen. Zie bijlage 2 voor zo een voorbeelddocument. Hij zal samen met jou het gebouw doorlopen en controleren of alles correct is achtergelaten. Poets je zelf? Dan zal de medewerker ook de checklist poetsen (zie bijlage 4) met jou overlopen. Reken op ongeveer een half uurtje voor het uitchecken.

5 Poetsen Materiaal Het nodige poetsmateriaal vind je terug in de sanitaire blok op het gelijkvloers aan de kant van het kampvuur. Je hoeft niet zelf te poetsen, dit kan ook door het Verloren Bos gebeuren. Je kan dit doorgeven tot aan je vertrek. Als het poetsen door de groep niet voldoet aan de standaard die we hanteren in het Verloren Bos, dan zullen de extra poetsuren gefactureerd worden. Dit gebeurt op basis van het uitcheckdocument poetsen (zie bijlage 5). Het poetsmateriaal bestaat uit het volgende: - 4 emmers - 4 dweilen - 4 stofdoeken - 4 borstels en veegblikken - 4 aftrekkers - 2 grote borstels - 2 kleine borstels - 1 stofzuiger Je dient zelf te zorgen voor kuisproducten. Gebruik geen bijtende producten! Zelf maken we gebruik van het ecologische gamma van Frosch.

6 Wat verwachten we sowieso van jullie? - Tafels en stoelen proper afkuisen en terug opstellen zoals aangegeven. - Versiering, kamerindeling, affiches op ramen, weghalen - Bedden en beddenbakken proper maken. - Alle ruimtes vegen (ook achter de deuren en onder de bedden!) - Vuilbakjes legen in slaapkamers, badkamers, dagzalen en keuken. - Per bed 1 kussen leggen en de dekens opplooien en op de voorziene plaatsen terug leggen. - De afwas is gedaan en vuren, oven, fornuis, koelkast, werkbladen, kasten en vloer zijn proper. Aluminiumfolie is terug aangebracht op de vloer van de oven en op de onderkant van gaspitten. - Alle keukenmaterieel staat terug op zijn plaats. - Alle afval opruimen en correct sorteren volgens de sorteerwijzer. - Kampvuur : hout sorteren en uitvegen. Asse in de daartoe voorziene ton. - Terrein rondom : vuilnis opruimen en vegen, alle banken goed zetten. Wanneer is er goed genoeg gepoetst om de schoonmaakkosten terug te krijgen? - Spiegels en lavabo s reinigen en droog maken. - Ruimtes met linoleum nat en droog dweilen, ruimtes met vloeren schuren, nat en droog dweilen. - Douches proper maken, nat en droog dweilen en douchegordijnen van de grond hangen. - Toiletten helemaal reinigen, ook onder de bril, de pot zelf en achter de toiletten.

7 Koken Het is steeds de bedoeling dat de keuken hygiënisch en proper is zodat de maaltijden in de beste omstandigheden bereid kunnen worden. Zorg er bij vertrek voor dat de keuken in een staat zoals ook jij hem graag zou aantreffen! Keukentoestellen Gasbraadslede Deze gasbraadslede heeft een inhoud van 80 liter (65cm x 60cm x 22,5cm). Het is een gasbraadslede, dus deze moet aangestoken worden met een vuurtje. Je kan dit doen door de aanwezige zeer lange aansteker in het gat aan de voorkant te steken en de gasknop op de stand aansteken te zetten. Als dit niet lukt, kan je de braadslede kantelen en met een kleinere aansteker onmiddellijk aan de basis het gas laten ontvlammen. Kantelen kan je doen door de buis aan de rechterkant naar achter te trekken en deze naar beneden te duwen. Je kan warm en koud water toevoegen via het kraantje aan de rechterkant. Ideaal voor vlees, omeletten, aardappelgerechten, spaghettisaus, croque monsieurs, De braadslede dient onmiddellijk na elk gebruik schoongemaakt te worden. Laagbrander Deze laagbrander werkt ook op gas. Je kan deze aansteken met een aansteker of met lucifers nadat je de gasknop hebt opengedraaid (de automatische ontsteking werkt niet). Ideaal voor grote potten spaghetti, aardappelen, soep, etc. Er is een heel handig kraantje net boven de laagbrander om de potten te vullen. Er is ook een stopcontact in de buurt zodat je makkelijk een mixer kan gebruiken. De laagbrander na gebruik reinigen. Let ook goed op de vloer onder de laagbrander, want deze is niet afgedekt.

8 Kookplaat met 4 krachtige gaspitten Deze kookplaat heeft 4 gaspitten van samen 18,2KW. Ideaal om snel je potten en pannen op te warmen. Je kan deze gaspitten met de automatische ontsteker aansteken. Wanneer dit niet lukt kan je een gewone aansteker of lucifers gebruiken. Er is ook 1 vuurverkleiner beschikbaar. We leveren de gaspitten aan met aluminiumfolie onderaan. Dit houdt de kookplaat rein en bespaart je heel wat poetswerk. We verwachten van jou dat je de kookplaat ook achterlaat bedekt met nieuwe aluminiumfolie. Elektrische oven met plaats voor 2 x 1/1GN De elektrische oven heeft twee knoppen: één om de temperatuur te regelen en één om de gewenste bakmethode in te stellen. Als één van beide knoppen op nul staat, staat de oven uit. In de oven is plaats voor 2 GN schalen. Er zijn 2 GN roosters, 2 GN platen, 2 GN braadsledes en 2 GN halve braadsledes ter beschikking. We leveren de oven aan met aluminiumfolie onderaan. Dit houdt de oven rein en bespaart je heel wat poetswerk. We verwachten van jou dat je de oven ook achterlaat bedekt met nieuwe aluminiumfolie. Microgolfoven Er zijn twee microgolfovens beschikbaar. De werking hiervan wijst zichzelf uit. Maak de microgolfovens steeds mooi proper voor het vertrek.

9 Friteuse We hebben twee grote friteuses ter beschikking. De ene friteuse bestaat uit twee aparte bakken van 8 liter elk. De tweede friteuse is een grote bak van 16 liter. Olie dien je zelf te voorzien. De friteuses moeten na gebruik zeer grondig gereinigd worden. Olie kan je bij ons achterlaten in het daartoe bestemde vat. S o m s i s Percolator Deze percolator heeft een capaciteit van 10L. Filters voor de percolator zijn ter beschikking. Koffie zetten met een percolator gaat als volgt: Giet koud water in ketel (minstens tot de helft). Plaats de stijgbuis in het midden van de filterbakhouder. Zorg ervoor dat de voet van de stijgbuis stevig in de bodemholte rust. Schuif de filterbak over de stijgbuis en vul de filterbak met [grof] gemalen koffie. Plaats het fillterbakdeksel op de filterbak en plaats vervolgens het deksel op de ketel. Steek de stekker in het stopcontact en zet het toestel aan. Als het controlelampje groen gaat branden, is de koffie klaar. Om de koffie warm te houden, slaat automatisch het tweede verwarmingssysteem aan. De koffie is nu klaar om te worden geserveerd. Reinig de filterbak, het deksel, de stijgbuis en de binnenkant van de ketel met een nietschurend schoonmaakmiddel [en spoel ze goed na met schoon water] na gebruik. Koffiezet Soms is een percolator een beetje teveel van het goede. In dat geval hebben we ook een gewone koffiezet ter beschikking. Werkt met een gewone koffiefilter maat 4 (niet ter beschikking).

10 Waterkoker Er zijn twee waterkokers ter beschikking. Koel- en vriestoestellen In de keuken hebben we 1 grote koelkast staan en 1 combinatie koelkast/diepvriezer. Daarnaast hebben we op aanvraag nog 1 grote bakfrigo ter beschikking en 1 grote bakdiepvriezer. In de ontspanningsruimte is er een aparte drankenfrigo.

11 Keukenmateriaal 10 opdienpollepels 6 grote/medium pollepels 4 schuimspanen (varia) 2 vleesvorken 2 visspatels 1 garde of klopper 1 grote vleestang 6 kleine vleestangen 2 pannenlikkers 2 blikopeners 2 kurken- en flessentrekkers 1 aansteker braadslede 1 grote aardappelstamper 1 pizzasnijder 3 dunschillers (2 soorten) 1 kleine aardappelstamper 10 snijplanken varia 3 scharen 1 aansteker 1 kaasrasp 1 eisnijder 1 sauslepel 2 maatbekers 1 schaar 1 analoge keukenweegschaal 4 aardappelmesjes 4 kunststof spatels 1 deegrol 3 grote chefmessen 2 trechters 1 digitale keukenweegschaal Potten en pannen 2 braadsleden (30 X20) 1 kleine en 1 grote zeef 1 grote soepmixer 1 vuurverkleiner 3 plateau's 1 appelsienperser 2 slazwierders 2 thermossen 1 koffiezetapparaat 10 tassen 1 koffiepercolator 10 liter 1 waterkoker (1,5liter) 1 kookpot (100 l, met kraan) 3 grote vergieten 2 kleine braadpannen 2 grotere braadpannen 3 sauspannen 4 kleine kookpotjes 4 kookpotten (6 l) 4 kookpotten (100 l) Borden en bestek 100 messen 100 vorken 100 soeplepels 100 koffielepels 100 tassen 100 glazen 100 dessertpotjes 100 ondertassen 100 dessertborden 100 diepe borden 100 platte borden 10 waterkannen 10 koffiekannen 10 melkkannetjes 10 glazen kommen 10 inox schotels 5 broodmanden 15 inox kommen

12 Afval en sorteerwijzer Elke groep zorgt ervoor dat het eigen afval netjes gesorteerd is en op de daartoe bestemde plaatsen staat. Wat sorteren we en waar zetten we het? - Papier: papier maak je klein en berg je op in kartonnen dozen. Deze kartonnen dozen plaats je in het afvalhok. Heb je extra kartonnen dozen nodig kan je deze steeds in het kasteel vragen. Desnoods kan je het papier met een touw mooi samenbinden. - PMD: je krijgt bij aankomst een aantal PMD zakken. In deze zakken kan je je PMD kwijt. Volle PMD zakken plaats je in het afvalhok. Heb je extra PDM zakken nodig kan je deze steeds in het kasteel vragen. - Etensresten: etensresten kan je kwijt in de twee kleine blauwe tonnen naast/achter de grote afvalcontainer. Deze worden frequent geleegd. Zijn deze tonnen vol of staan ze er niet meer, dan kan je je etensresten kwijt bij het restafval. - Frituurolie: gebruikte frituurolie kan je kwijt in de grote blauwe ton naast de afvalcontainer. Laat geen frituurolie achter in de toestellen! - Glas: glas kan je kwijt in de plastic bakken in het afvalhok of in de glasbollen op 500m van het Verloren Bos (Beukenlaan) - Hout: brandbaar hout mag je achterlaten naast de kampvuurkring. - As: as van het kampvuur berg je op in de metalen ton in de kampvuurkring. - Restafval: al het overige afval mag je verzamelen in restafvalzakken en deze in het afvalhok plaatsen. - Grof vuil: Dit dien je terug mee te nemen naar huis. Beperk zoveel mogelijk je afval! Afval verwerken kost geld. Hiervoor vragen we ook van jullie een bijdrage. Deze bestaat uit: - Een forfaitaire afvalkost van 25 cent per aanwezige persoon per begonnen dag. - 1,1 euro per gebruikte PMD zak - 0,8 euro per gebruikte restafvalzak - 2,5 euro per gebruikte doos glas

13 Handige contactgegevens Hieronder vind je een lijst van nuttige adressen en telefoonnummers van handelszaken en dokters in de buurt. Klopt er iets niet meer? Laat het ons weten! Wie? Wat? Telefoon Adres Extra info Bakkerij Eddy Bakker Levert aan huis en Viviane Bakkerij Van Bakker Levert aan huis Hecke Bakker t Karrewiel Bakker Oude Heerweg m van Verloren Bos, dichtstbijzijnde bakker Van Moeseke Slager Schoolstraat 24 Levert aan huis Boulalouche Slager Brugstraat 81 Halalslager Fruitpaleis Groeten en fruit Oude heerweg 33 Levert aan huis 400m van Verloren Bos Van Eetvelde Dranken Levert aan huis. Colruyt Algemeen Gentsesteenweg 22 Op 2,3 km. Aldi/Renmans Algemeen Tweebruggenstraat Op 1,3 km. 10 Proxi Delhaize Algemeen Prosper Thuysbaertlaan 10 Op 1km. Voormiddag open op zondag en feestdagen Delhaize Algemeen Oeverstraat 2 Op 4 km Albert Heyn Algemeen Dijkstraat 3A Op 3.5 km Brico Doe het zelf Tweebruggenstraat 6 Op 1.3 km. Oa. Hout voor kampvuur Frituur t Fast Food Koning albertlaan 8 Op 1 km hoeksken Pita Mersan Fast Food Groentemarkt 7 Levert aan huis. Bestel via justeat.be Op 1.3 km. Pitza Service Fast Food Luikstraat 2 Levert aan huis. Bestel via justeat.be. Op 1.5 km. Frituur Den Fast Food Kleine Dam 32 Op 1.5 km Dam McDonalds Fast Food Zelebaan 134 Op 4 km. Quattro Stagioni Resto Roomstraat 7 Echte Italiaanse keuken. Op 1.3 km. Ook afhaalpizza.

14 Wie? Wat? Telefoon Adres Extra info Centrale wachtdienst Dokter / Nacht en weekend Hilde D Hondt Dokter Kopkapelstraat 1 Michel D Hollander Dokter P. Thuysbaertlaan 9 Marc Eeckhaute Dokter Kopkapelstraat 20 Alexander De Dokter Kleine Dam 28 Groote Wachtdienst Apotheek Nacht en weekend De Schrijver Apotheek Stationstraat 23 Neyt Apotheek Bergendriesstraat 1 Bellens Apotheek Karrestraat 50 Jacobs Apotheek Markt 75 De Causemaecker Apotheek Markt 42 AZL Lokeren Ziekenhuis Lepelstraat 2 Op +/- 1 km. Er is een spoedafdeling. Antigifcentrum Noodnr Brandwondencent Noodnr UZ Gent rum Noodnummer Noodnr. 112 Politie Noodnr. 101 Lokale politie Noodnr Lokeren Child Focus Noodnr CJT Verloren Bos Nijverheidstraat 17

15 Evacuatie en brandalarm Alarmsysteem Het koetshuis is uitgerust met automatische branddetectie en drukknoppen op strategische plaatsen om de alarmsirene te laten starten. De alarmcentrale staat in de berging naast de keuken. Het alarm staat steeds aan. Wanneer de alarmsirene weerklinkt kan je op het display van de alarmcentrale zien welke sensor aanleiding heeft gegeven tot het alarm. De info op het paneel is steeds in de vorm <SOORT ALARM> <PLAATS ALARM> bv. SD 1.2. SD wil zeggen branddetectie (Smoke Detection) en DC wil zeggen drukknop (DOOR CONTROL). 1.2 wil zeggen kamer 1.2. Het eerste deel van de locatie staat voor de verdieping (0 voor gelijkvloers, 1 voor eerste verdieping en 2 voor tweede verdieping) en het tweede deel voor de kamer. De sirene kan je afzetten door op het alarm de code 5225 in te geven en daarna op OK te drukken. Je kan de code ingeven in beide bakjes. Je kan daarna ook nog steeds de alarmcode bekijken. Je hoeft het alarm niet opnieuw aan te zetten. Het brandalarm is steeds in bedrijf. Verwittig nadat het alarm is afgegaan steeds een personeelslid van het Verloren Bos zodat hij of zij de alarmcentrale kan komen nakijken. Lukt het niet om het alarm tijdig af te zetten, dan wordt ook steeds automatisch een personeelslid van het Verloren Bos verwittigd. Indien evacuatie nodig is, zorgen de groepsverantwoordelijken voor de evacuatie. Stel je daarom bij aankomst goed op de hoogte van de vluchtwegen, de noodknoppen en de brandbestrijdingsmiddelen. De verzamelplaats is op het grasplein voor het kasteel. Hou steeds een nauwkeurig bijgehouden aanwezigheidslijst ter beschikking van de hulpdiensten. Brandinstructies 1. Blijf rustig en bel 112. Geef duidelijke informatie over: plaats en omvang van de brand + aantal slachtoffers. 2. Probeer éénmaal om de de brandhaard te blussen. 3. Sluit ramen en deuren en verlaat de gevarenzone. Bij versperring van de normale vluchtweg, gebruik de tweede evacuatieweg. Maak uw aanwezigheid duidelijk. 4. Blijf ter beschikking van de brandweer om verdere informatie te verschaffen. 5. Contacteer de uitbater: Hij kan de nodige middelen ter beschikking stellen van de hulpdiensten. Evacuatieplannen De evacuatieplannen en de brandinstructies vind je ook terug op strategische plaatsen in het gebouw. Legende Uitgang Nooduitgang Brandblusser Drukknop alarm

16 Gelijkvloers

17 Eerste verdieping Tweede verdieping

18 Activiteiten Wil je graag weten wat er allemaal te doen is in het Verloren Bos en in de buurt? Neem dan zeker een kijkje op onze website Vraag je login aan voor toegang tot meer info en contactgegevens van organisatoren. Enkele weetjes bij het organiseren van activiteiten: - Een nachtspel (later dan 22u) is mogelijk. Hiervoor dien je wel een aanvraagformulier in te vullen en op te sturen naar Stad Lokeren enkele weken voor je verblijf. Dit aanvraagformulier vind je op onze website. - Wens je iets groots te organiseren tijdens je verblijf zoals bv. een tent groter dan 100m² plaatsen, vuurwerk, groot feest, etc., dan bekijk je best ook even het aanvraagformulier voor evenementen van Stad Lokeren. Ook dit formulier vind je op onze website. - De overdekte kampvuurkring mag je vrij gebruiken. Je dient zelf voor hout te zorgen (sprokkelen in het bos, overschot van de vorige groep gebruiken of kopen in bv. Brico. Indien er tijdens je verblijf een andere groep verblijft in het kasteel hebben zij ook het recht om éénmalig het kampvuur te gebruiken tijdens hun verblijf. De exacte timing zal steeds rechtstreeks met de verblijvende groep in het koetshuis afgesproken worden. Als beide groepen geen overeenstemming vinden beslist de verantwoordelijke van het Verloren Bos over de modaliteiten van het gebruik van het kampvuur.

19 Slapen Een goede nachtrust kunnen we helaas niet garanderen, maar als je met de volgende zaken rekening houdt ben je toch al een eind op weg. Onze bedden zijn allemaal uitgerust met hotellinnen. Dit is zeer hygiënisch maar niet aangenaam om rechtstreeks op te slapen. Voorzie daarom zeker de volgende zaken: - Kussensloop - Onderlaken - Slaapzak of dekbedovertrek. Indien gewenst kan je een lakenpakket (kussensloop, onderlaken en dekbedovertrek) ontlenen aan 7,50 euro per pakket. Vraag ernaar bij de receptie in het kasteel. Wij bieden de volgende zaken gratis aan: - Bed met matras - Kussen - Donsdekens We vragen om niet met schoenen op het slaapverdiep te komen. Gebruik hiervoor pantoffels. De bedden mogen niet verzet worden.

20 Te ontlenen De volgende zaken zijn gratis te ontlenen in het Verloren Bos indien beschikbaar: - Projectiescherm - Beamer - Draagbare muziekinstallatie Vraag ernaar bij de receptie in het kasteel. Daarnaast zijn er nog vele activiteiten die gratis aangeboden worden door het Verloren Bos en waarvoor je al dan niet materiaal bij ons kan ontlenen. Check hiervoor de website Ook kan je via de Stad Lokeren of via de provincie Oost-Vlaanderen andere zaken ontlenen. De aanvraagformulieren voor de jeugddienst van Stad Lokeren of voor materiaal uit het stadsmagazijn vind je op onze website of op Wil je materiaal uitlenen van Provincie Oost-Vlaanderen dan kan dit via een webshop. Meer info daarover vind je hier:

21 Multimedia Overal in het koetshuis is draadloos internet aanwezig. Het netwerk heet Wifi Koetshuis en het wachtwoord is CJTVerlorenBos. Verder is het koetshuis uitgerust met 1 grote multimediakast en 1 kleinere TV-kast. In de grote multimediakast zit een HD Smart TV (incl. apps zoals Youtube en Netflix), Belgacom TV, een dvd-speler en een geluidsinstallatie. We hebben alle mogelijke in- en uitgangen voorzien, je hoeft dus niet zelf te prutsen aan de installatie.

22 Verwarming en warm water 1. Verwarming De verwarming werkt met een centrale thermostaat. Op deze thermostaat kan je de gewenste temperatuur instellen. Elke radiator kan nog apart geregeld worden met thermostatische kranen. Eens de gewenste temperatuur in de ruimte van thermostaat bereikt is, zal de verwarming uitvallen. Ook al vraagt een individuele radiator nog warmte, de radiator zal niet opwarmen zolang er geen warmtevraag is van thermostaat. Laat de thermostaat hangen in de eetzaal. 2. Warm water We werken met een zonneboiler waardoor je met wat geluk een flink stuk kunt besparen op je gasrekening.

23 Huisreglement Algemeen De verblijfgroepen zijn als een goede huisvader verantwoordelijk voor de gebouwen, de omgeving en het toebehoren. Indien de accommodatie niet netjes is of indien je gebreken merkt dan wordt je geacht dit binnen het uur na aankomst te melden. Indien je niets komt melden betekent dit dat alles in orde is en is nadien ook geen verhaal mogelijk. Het gebouw moet zowel binnen als buiten dagelijks onderhouden worden tijdens het verblijf. Verloren Bos kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen in en rondom het gebouw, ontvreemding van goederen, schade of verlies van eigen zaken en goederen. Hou er rekening mee dat het koetshuis gelegen is in een openbaar park en dat de omgeving dus voor iedereen toegankelijk is. De verblijfgroep is verplicht toegang te verschaffen aan bezoekende groepen indien ze vergezeld is van personeel van het Verloren Bos. Wij beschikken niet over een afgesloten fietsenstalling. Breng best fietssloten of een ketting mee. Wagens in het park Gelieve het gebruik van wagens in het park tot een minimum te beperken. Laden en lossen kan voor de deur. Max. snelheid in het park: 20 km/uur Wagens kan je achterlaten op de parking Aardeken op 50m van het koetshuis ofop de baan aan het zwembad en sporthal aan de overkant van de voetgangersbrug over de Durme (200m). Maximaal twee wagens kunnen kunnen rechts tussen het Koetshuis en het vuilnishok geparkeerd worden. Zorg er wel voor dat op vrijdagochtend de afvalcontainer vrijstaat zodat deze opgehaald kan worden. Er is een minder valide parking. Koken De keuken en de toestellen moet netjes onderhouden worden. Alle vuren en toestellen bij vertrek grondig reinigen (ook als je niet de eindschoonmaak doet). De onderkant van de oven en de gaspitten bedekken met aluminiumfolie. Alles sorteren overeenkomstig de foto s die uithangen en de opgegeven aantallen. Afval sorteren volgens de sorteerwijzer.

24 Slapen In de slaapgedeeltes zijn schoenen verboden. We stellen het op prijs als je pantoffels gebruikt in het volledige gebouw. De bedden dienen op dezelfde plaats te blijven staan en het beddengoed mag de slaapgedeeltes niet verlaten (geen donsdekens bij het kampvuur!). Gebruik van onderlaken en kussensloop is steeds verplicht, ook bij gebruik van een slaapzak. Indien je geen slaapzak gebruikt is ook het bovenlaken verplicht! Er zijn dekens en hoofdkussens voorradig. Beddengoed en matrassen mogen niet op de grond worden gelegd, noch als spelmateriaal of zitting worden gebruikt. Audiovisueel materiaal Het aanwezige audiovisuele materiaal mag niet verplaatst worden en kabels en aansluitingen moeten vast blijven zitten. Er zijn voldoende aansluitingen voorzien voor extern materiaal. Eigen geluidsinstallatie mogen tijdens de dag gebruikt worden indien ze geen overlast veroorzaken. Tussen u en 8.00 u mogen deze toestellen buiten niet gebruikt worden. Brand Er is een rookverbod in het hele gebouw. Gooi geen brandende peuken weg. Kaarsen en ander brandend materiaal is verboden in het gebouw en in het park muv de overdekte kampvuurkring en de barbecue. Er is een (rook)detectiesysteem in het gebouw. Sluit alle ramen en doe de deuren op slot indien je het gebouw verlaat. De sleutel die je gekregen hebt past op alle toegangen: voordeur, nooddeuren, schuifdeuren, binnendeuren. Het brandalarm en de brandblussers mogen alleen bij brand of andere noodgevallen gebruikt worden. De nooduitgangen moeten vrij blijven De verzamelplaats bij brand is het grasplein tegenover het Kasteel. Kampvuur Enkel in de overdekte kampvuurkring mag er vuur gemaakt worden. Hout kan gesprokkeld worden in het bos (gebruik enkel dood hout). Overtollig hout mag je op de daartoe voorziene plaats achterlaten voor de volgende groep. Geen kampvuur of ander vuur in het park.

25 Buitenterreinen Het ganse park mag als speelruimte gebruikt worden. Respecteer de bomen en beplanting. Hou het terrein netjes. Wil je een nachtspel (na 22u) organiseren dan dien je dit minstens 1 maand op voorhand aan te vragen aan Stad Lokeren via het aanvraagformulier dat op onze website te vinden is. Om de nachtrust van iedereen (deelnemers, buurtbewoners en conciërge) te respecteren vragen wij stilte van 22 uur tot 7 uur. Maak je gebruik van het kampeerterrein in het natuurgebied De Buylaers dan gelden daar een paar extra regels: - Geen versterkte muziek - Geen felle lampen (enkel zaklampen) - Alle afval, tot en met het kleinste papiertje, moet opgeruimd worden. Vertrek Voor je vertrek moet het volgende zeker in orde zijn: - Tafels en stoelen staan terug opgesteld zoals aangegeven en zijn proper afgekuist. - Alle versiering, kamerindeling op papier, affiches op ramen, zijn weg. - Bedden en beddenbakken proper maken. - Alle ruimtes vegen (ook achter de deuren!) - Per bed 1 kussen leggen en de dekens opplooien en op de voorziene plaatsen terug leggen. - Vuren, ovens, kasten en keukengerei proper maken en ordenen zoals aangegeven. - Alle afval opruimen en correct sorteren. - Kampvuur : hout sorteren en uitvegen. - Terrein rondom : vuilnis opruimen en vegen, alle banken goed zetten. We houden verloren voorwerpen 1 maand bij. Daarna worden deze weggeschonken. Verloren voorwerpen kan je ophalen na het maken van een afspraak. Op aanvraag kunnen deze ook opgestuurd worden mits betaling van de kosten. Verloren Bos is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van een zending in de post. Schade We appreciëren het enorm als je ons opgemerkte of aangebrachte schade meedeelt. Normale gebruiksschade of spijtige ongevallen zullen we nooit aanrekenen. Langs de andere kant lijkt het ons logisch dat de groep ons een faire schadevergoeding betaalt bij al dan niet bewust aangerichte schade. In onderling overleg proberen we een schikking te bereiken. Vragen en klachten Is er een probleem tijdens je verblijf? Verwittig dan zo snel mogelijk een medewerker van het Verloren Bos. Bij voorkeur de centrumverantwoordelijke of de huisbewaarder:

26 contactgegevens vind je aan de inkom van het kasteel. Zij zullen er alles aan doen om je probleem op te lossen en je hier correct over te informeren. Is je probleem niet naar wens opgelost of wil je graag feedback geven, dan kan je dit steeds doen via

27 Prijzen en betaling We willen graag zo transparant mogelijk onze prijzen kenbaar maken zodanig dat je op het einde van het verblijf niet voor onaangename verassingen komt te staan. Je kan steeds surfen naar voor een simulatie op maat van jouw verblijf. De huurprijs voor het gebouw voor een bepaalde periode bestaat uit een aantal ( al dan niet optionele) onderdelen: - Een vaste verplichte huurprijs per begonnen 24u. Deze prijs hangt af van het soort groep waar je mee komt en de periode Jeugdwerk Andere jeugd Volwassenen/Prive Weekend 401,00 421,05 501,25 Midweek 381,00 400,05 476,25 Juli-Augustus 443,00 465,15 520,00 Kleine vakanties 416,00 436,80 553,75 Tentengrond zomer 64,00 67,20 80,00 - Energie- en afvalkosten volgens verbruik: o Elektriciteit aan 25 cent per kwh o Gas aan 78 cent per m³ (we hebben ook een zonneboiler) o Water aan 4,85 euro per m³ o Vaste afvalbijdrage van 25 cent per persoon per begonnen dag o 80 cent per gebruikte restafvalzak o 1,10 euro per gebruikte PMD zak o 2,50 euro per gebruikte bak glasafval Het is niet makkelijk om op voorhand aan te geven hoeveel deze kosten zullen zijn. Dit hangt af van de eigen zuinigheid, het gebruik, de buitentemperatuur, de uren zonneschijn voor de zonneboiler, etc. We vragen een voorschot van 75 euro per dag voor al deze variabele kosten. Tot nu toe heeft nog geen enkele groep meer verbruikt dan dit voorschot. - Schoonmaakkosten: 175 euro. Deze zijn optioneel, maar we raden ten zeerste aan om ons te laten schoonmaken. - Dossierkosten van 10 euro (15,00 euro voor documenten via de post) - In de zomervakantie komt er nog een annulatiepremie van 10% van één dagprijs bij. Het totale geschatte bedrag wordt voor je verblijf in een aantal keren (afhankelijk van je reservatiedatum) overgeschreven naar de boekingscentrale van het CJT. Na je verblijf betaalt het Verloren Bos je de afrekening terug of betaal je de afrekening aan het Verloren Bos.

28 Tarieflijst schade 1. Breuk of verlies Mes, lepel of vork 3 Klein lepeltje 2 Koffietas 3,50 Onderbord 3 Glas 3 Diep of plat bord 4,50 Dessertbord 3,50 Kleine glazen kom 2,50 Grote glazen kom 10 Inox soepkom 25 Inox groentenkom 22 Waterkaraf 20 Inox melkkan 10 Opdienplateau inox 20 Opdienplateau kunststof 10 Koffiezetkan 30 Pollepel/visspaan 20 Braadkom oven 25 Ovenschaal inox 25 Vergiet inox groot 30 Kurkentrekker 10 Aardappelmes (Solingen) 10 Aardappelmes (gewoon) 3 Dunschiller 5 Chefmes 20 Snijplank 10 Klopper 20 Kunststof spatel 20 Pannen klein 20 Pannen groot 45 Thermosfles 25 Kussensloop 15 Kussen 15 Donsdeken 50 Beschermhoes matras Oneigenlijk gebruik - Brandblussers leegspuiten of zegel verwijderen: 100 euro. - Noodsleutels wegnemen: 200 euro. - Glas noodsleutels breken: 50 euro. - Sleutel verloren: 100 euro. - Kampvuurkring niet mooi opgekuist: 50 euro. - Keuken niet mooi opgekuist: 50 euro. - Afval niet mooi weg of gesorteerd: 50 euro. 3. Andere schade Andere schade zal aangerekend worden volgens de herstelfactuur.

29 Klachten We proberen iedereen een aangenaam verblijf te bezorgen. Soms loopt echter niet altijd alles zoals we het zelf zouden willen. Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als er iets niet naar wens is. Dat geeft ons de kans om dit alsnog recht te zetten en hopelijk kunnen jullie je verblijf verder zetten zonder verdere ongemakken. Het kan ook altijd zijn dat je met iets blijft zitten na je verblijf: een probleem dat echt niet door de beugel kan of een probleem dat niet goed opgelost raakte. We appreciëren feedback hierover ten zeerste. Het liefst hebben we dat je even de tijd neemt om het probleem duidelijk neer te schrijven in een naar Dit geeft ons de mogelijkheid om acties op touw te zetten om dezelfde problemen naar de toekomst toe te vermijden. We garanderen je ook dat je steeds een antwoord zal krijgen op deze mail.

Koken. Keukentoestellen. Gasbraadslede. Laagbrander

Koken. Keukentoestellen. Gasbraadslede. Laagbrander Koken Het is steeds de bedoeling dat de keuken hygiënisch en proper is zodat de maaltijden in de beste omstandigheden bereid kunnen worden. Zorg er bij vertrek voor dat de keuken in een staat zoals ook

Nadere informatie

Welkom in het Verloren Bos!

Welkom in het Verloren Bos! Welkom in het Verloren Bos! Het parkdomein Verloren Bos is een schitterend stuk Lokeren, verstopt in de bossen maar toch op wandelafstand van het centrum, het station en het stadion van Lokeren, een zwembad,

Nadere informatie

ZONNEDAUW PAVILJOEN + KASTEEL

ZONNEDAUW PAVILJOEN + KASTEEL ZONNEDAUW PAVILJOEN + KASTEEL 232321 Zonnedauw Paviljoen ligt samen met de Blokhut en het Kasteel op een domein van 5 ha. Op het kanaal dat aan het domein grenst, kan je een vlottentocht houden. Het Paviljoen

Nadere informatie

HUURREGLEMENT KLJ Wiekevorst - Dalstraat 22a, 2222 Wiekevorst www.kljwiekevorst.be

HUURREGLEMENT KLJ Wiekevorst - Dalstraat 22a, 2222 Wiekevorst www.kljwiekevorst.be HUURREGLEMENT KLJ Wiekevorst - Dalstraat 22a, 2222 Wiekevorst www.kljwiekevorst.be Huurverantwoordelijken: Nele Van Houdt Frederik Cambré Kruisstraat 23 Godinstraat 13 2222 Wiekevorst 2222 Wiekevorst 0476/43

Nadere informatie

BAUTERSHOF CARDIJNCENTRUM + STUDIO

BAUTERSHOF CARDIJNCENTRUM + STUDIO BAUTERSHOF CARDIJNCENTRUM + STUDIO 329391 Bautershof Cardijn en Studio maakt deel uit van het Domein Bautershof. Het domein is 5ha groot met. Er is een vijver, een speelbos en voetbalterrein. In juli en

Nadere informatie

9241 De Kattenberg DE KATTENBERG

9241 De Kattenberg DE KATTENBERG DE KATTENBERG 9241 Aantrekkelijke nieuwbouwlokalen in Aalter. Gelegen vlakbij een privé-bos van ongeveer 3 ha en een grote speelweide achter dit bos. Mooie ruimtes en de ligging maken dit gebouw geschikt

Nadere informatie

Afvalbeheer aankomst vertrek prijs/stuk 1 Pedaalvuilnisbak 60 l 85,00 1 afvalbak PMD 30,00

Afvalbeheer aankomst vertrek prijs/stuk 1 Pedaalvuilnisbak 60 l 85,00 1 afvalbak PMD 30,00 Exemplaar voor de verhuurder JEUGDVERBLIJF DE KATROL Huishoudelijk reglement + Eindafrekening Datum : Groep : Reservatienummer : De te gebruiken lokalen door de huurder zijn allemaal proper. Gelieve dit

Nadere informatie

KAMPHUIS PAX. Ben Bogaerts Zagerijstraat Lille Zagerijstraat Lille 0494/

KAMPHUIS PAX. Ben Bogaerts Zagerijstraat Lille Zagerijstraat Lille 0494/ KAMPHUIS PAX 2271 Kamphuis Pax bevindt zich op een bebost terrein van 2 ha. Dit bivakhuis is volledig uitgerust voor groepen tot 120 personen, tenten inbegrepen. Hou er wel rekening mee dat je in een woonwijk

Nadere informatie

HET VEEN Gebouw A (Deel 1)

HET VEEN Gebouw A (Deel 1) HET VEEN Gebouw A (Deel 1) 2371 Het Veen is een groot gebouw midden in de Antwerpse Kempen. Het is opgesplitst in A: deel 1 (40 personen), deel 2 (96 personen) en het bijgebouw (46 personen). De delen

Nadere informatie

DE SLIKKE EN DE SCHORRE

DE SLIKKE EN DE SCHORRE DE SLIKKE EN DE SCHORRE 8151 In de schaduw van Isara ligt een modern en stijlvol jeugdverblijf. Er is veel speelruimte op het domein en zee en strand liggen op een paar km. De Slikke en de Schorre hebben

Nadere informatie

KAMPHUIS CHIKABO. Alfons Vanhees. Oude Diesterbaan 1A Lommel. Schommelstraat Lommel 011/ /

KAMPHUIS CHIKABO. Alfons Vanhees. Oude Diesterbaan 1A Lommel. Schommelstraat Lommel 011/ / KAMPHUIS CHIKABO 3111 Deze Chirolokalen vormen een perfecte kampplaats voor groepen tot 90 personen. Bossen en speelterreinen liggen op 500 en 100 m van het lokaal. BEZICHTIGING Alfons Vanhees Schommelstraat

Nadere informatie

DEN APPELDIJK. Sigrid Bal Appeldijkstraat 36 2880 Weert 0488/40.93.60. info@kindervreugd.be

DEN APPELDIJK. Sigrid Bal Appeldijkstraat 36 2880 Weert 0488/40.93.60. info@kindervreugd.be DEN APPELDIJK 2341 In de Schorren van Weert ligt dit aangenaam kamphuis voor 40 personen. Door de leuke binnenruimtes en de aanwezigheid van grachten en een vijver is er wel een unieke atmosfeer. Omdat

Nadere informatie

HUISBROCHURE. Contactgegevens. Adres jeugdlokaal Chiro Zonderschot Blokstraat 7 2220 Heist-op-den-Berg

HUISBROCHURE. Contactgegevens. Adres jeugdlokaal Chiro Zonderschot Blokstraat 7 2220 Heist-op-den-Berg HUISBROCHURE Contactgegevens Adres jeugdlokaal Chiro Zonderschot Blokstraat 7 2220 Heist-op-den-Berg Verantwoordelijke VZW Bochizon Heremans Rikke Heibloemstraat 10 2220 Heist-op-den-Berg 0496/25 88 39

Nadere informatie

BAUTERSHOF CARDIJNCENTRUM

BAUTERSHOF CARDIJNCENTRUM BAUTERSHOF CARDIJNCENTRUM 3293 Bautershof Cardijn maakt deel uit van het Domein Bautershof. Cardijncentrum is de achterbouw van de Studio en kan ofwel apart ofwel samen met het de Studio gehuurd worden.

Nadere informatie

BAUTERSHOF CARDIJNCENTRUM + KLEIN

BAUTERSHOF CARDIJNCENTRUM + KLEIN BAUTERSHOF CARDIJNCENTRUM + KLEIN 329392 Bautershof Cardijn en Klein maakt deel uit van het Domein Bautershof. Het domein is 5ha groot met. Er is een vijver en voetbalterrein. In juli en augustus kan enkel

Nadere informatie

ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder

ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder I. Algemeen Indien er inbreuken worden vastgesteld door de verantwoordelijke beheerder op het huurreglement of huishoudelijk reglement kan de

Nadere informatie

GEKKOO VERBLIJF SPELEN Volledig (Gebouw A+B)

GEKKOO VERBLIJF SPELEN Volledig (Gebouw A+B) GEKKOO VERBLIJF SPELEN Volledig (Gebouw A+B) 23737271 Het Veen is een groot gebouw midden in de Antwerpse Kempen. Het is opgesplitst in A: (40 personen of 96 personen) en het bijgebouw (46 personen). De

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT jeugdverblijfplaats VZW Den Chiro Bijef te Klein-Vorst Adres van het LOKAAL: Jeugdverblijfplaats Chiro Klein-Vorst Lindestraat 15A 2430 LAAKDAL Voor vragen, informatie, toegang

Nadere informatie

DE KATTENBERG. Honoré Rik Kattenberg Aalter Tervennelaan Aalter 0479/

DE KATTENBERG. Honoré Rik Kattenberg Aalter Tervennelaan Aalter 0479/ DE KATTENBERG 9241 Aantrekkelijke nieuwbouwlokalen in Aalter. Gelegen vlakbij een privé-bos van ongeveer 3 ha en een grote speelweide achter dit bos. Mooie ruimtes en de ligging maken dit gebouw geschikt

Nadere informatie

BAUTERSHOF CARDIJNCENTRUM + STUDIO + KLEIN + KAMPEERTERREIN

BAUTERSHOF CARDIJNCENTRUM + STUDIO + KLEIN + KAMPEERTERREIN BAUTERSHOF CARDIJNCENTRUM + STUDIO + KLEIN + KAMPEERTERREIN 329493 Domein Bautershof bestaat uit de gebouwen Cardijn, Studio en Klein het kampeerterrein. maakt deel uit van het Domein Bautershof. Er is

Nadere informatie

inventarislijst De Plokker

inventarislijst De Plokker inventarislijst De Plokker keuken 1 WANDREK wasbekken groen 4 tas 10 ondertas 10 glas 10 glazen kommetje klein 10,5 cm 10 soepbord 10 soeptas 10 plat bord 10 dessertbord 10 snijplank klein 2 snijplank

Nadere informatie

HOEVE DE BRUG. Marleen Claessens Rouwmoer Essen Rouwmoer Essen. 03/

HOEVE DE BRUG. Marleen Claessens Rouwmoer Essen Rouwmoer Essen. 03/ HOEVE DE BRUG 2241 Een voormalige stal werd omgebouwd tot een eenvoudig maar ruim bivakhuis. Het grote terrein met voldoende plaats voor tenten is ideaal voor grotere groepen in juli en augustus. BEZICHTIGING

Nadere informatie

INVENTARIS BOSKABANNE BADKAMERS

INVENTARIS BOSKABANNE BADKAMERS INVENTARIS BOSKABANNE BADKAMERS Wc borstel aan elk toilet Metalic vuilbakje aan elk toilet met plastiek zakje Elke badkamer heeft een wc, labavo met spiegel en douche Elke kamer heeft zijn eigen badkamer

Nadere informatie

T WITGOOR 2121 BEZICHTIGING ADRES HUIS

T WITGOOR 2121 BEZICHTIGING ADRES HUIS T WITGOOR 2121 De bijgebouwen van een oude boerderij werden omgebouwd tot een eenvoudig bivakhuis. De combinatie bivakhuis/kampeerterrein is perfect voor groepen die ruimte willen. BEZICHTIGING ADRES HUIS

Nadere informatie

DE WIEKSLAG. Mia Marx Heesstraat 4 3545 Zelem Moenstraat 49 2450 Meerhout 014/30.08.10 0474/43.04.17. marxmia@gmail.com

DE WIEKSLAG. Mia Marx Heesstraat 4 3545 Zelem Moenstraat 49 2450 Meerhout 014/30.08.10 0474/43.04.17. marxmia@gmail.com DE WIEKSLAG 3021 De Wiekslag is een bivakhuis in Zelem (Halen). Het ligt in het Hageland vlak bij Diest. Dit huis ligt vlak bij de uitgestrekte bossen van Hees waardoor dit huis zeer geschikt is voor bos-

Nadere informatie

BAUTERSHOF STUDIO. Bautershoven vzw Bautershoven Sint-Truiden Bautershoven Sint-Truiden 0499/

BAUTERSHOF STUDIO. Bautershoven vzw Bautershoven Sint-Truiden Bautershoven Sint-Truiden 0499/ BAUTERSHOF STUDIO 3291 Bautershof Studio maakt deel uit van het Domein Bautershof. Studio is het voorgebouw van het Cardijncentrum en kan ofwel apart ofwel samen met het hoofdgebouw gehuurd worden. Het

Nadere informatie

HET HAANTJE. Pierre Vandenheede Brandstraat Ruiselde Brandstraat 60 B 8755 Ruiselede 051/ /

HET HAANTJE. Pierre Vandenheede Brandstraat Ruiselde Brandstraat 60 B 8755 Ruiselede 051/ / HET HAANTJE 8101 Het Haantje is een oud schoolgebouw in Doomkerke, een gemeente van Ruiselede, dat ingericht werd als bivakplaats. Dit gebouw biedt plaats aan 90 personen en in juli en augustus kan je

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE VOLPENSION. Tips voor een veilig en milieuvriendelijk verblijf. (Merkenveldteam en vrijwilligers danken je alvast)

ONTHAALBROCHURE VOLPENSION. Tips voor een veilig en milieuvriendelijk verblijf. (Merkenveldteam en vrijwilligers danken je alvast) ONTHAALBROCHURE VOLPENSION Tips voor een veilig en milieuvriendelijk verblijf (Merkenveldteam en vrijwilligers danken je alvast) 1 SPELREGELS ALGEMEEN breng alle leiding op de hoogte van deze info en sensibiliseer

Nadere informatie

DE BOSUIL 3321 BEZICHTIGING ADRES HUIS

DE BOSUIL 3321 BEZICHTIGING ADRES HUIS DE BOSUIL 3321 Dit gebouw ligt op domein de Bosuil. Er is een (publieke) speeltuin, kampeerweide, grote speelvelden, een speelbosje en bossen op 1 km. BEZICHTIGING ADRES HUIS Jan Triki Bosuilstraat 4 3910

Nadere informatie

CHIRO ZONDERSCHOT. Rikke Heremans. Blokstraat z/n. 2220 Heist o/d Berg. Heibloemstraat 10. 2220 Heist o/d Berg 0496/25.88.39

CHIRO ZONDERSCHOT. Rikke Heremans. Blokstraat z/n. 2220 Heist o/d Berg. Heibloemstraat 10. 2220 Heist o/d Berg 0496/25.88.39 CHIRO ZONDERSCHOT 2161 Deze lokalen van de Chiro liggen in een rustige straat. Er zijn ruime lokalen zonder bedden, een goed uitgeruste keuken en een prachtig speelterrein met speeltoestellen. BEZICHTIGING

Nadere informatie

Dorpshuis HET DORPSHUIS

Dorpshuis HET DORPSHUIS HET DORPSHUIS 8171 Het Dorpshuis is volledig vernieuwd. In het oorspronkelijke gebouw zijn de slaapkamers (bed toilet en douche op de kamer). In het nieuwe gedeelte heb je 3 grote zalen, een ruimte keuken,

Nadere informatie

DE WIEKSLAG. Toon en Pascal Van Mierlo - Rubens. Heesstraat Zelem. Molenstraat Zelem 013/ / /41.28.

DE WIEKSLAG. Toon en Pascal Van Mierlo - Rubens. Heesstraat Zelem. Molenstraat Zelem 013/ / /41.28. DE WIEKSLAG 3021 De Wiekslag is een bivakhuis in Zelem (Halen). Het ligt in het Hageland vlak bij Diest. Dit huis bevindt zich aan de uitgestrekte bossen van Hees waardoor het zeer geschikt is voor jeugdbewegingen,

Nadere informatie

DE KETTING. Els Delie Meensesteenweg Beitem Kortewagenstraat 30 B 8800 beitem 056/ /

DE KETTING. Els Delie Meensesteenweg Beitem Kortewagenstraat 30 B 8800 beitem 056/ / DE KETTING 8131 De Ketting is een KSA-lokaal zonder bedden maar met een zeer goed ingerichte keuken en sanitair. De lokalen kunnen gebruikt worden als dag-, eet- en slaaplokaal. Op zondagnamiddag is er

Nadere informatie

STAGE- EN KAMPPLAATS - OTEGEMSTRAAT 238-8550 ZWEVEGEM WWW.KSKZ.BE - INFO EN RESERVATIE - 15 TOT 45 PERSONEN

STAGE- EN KAMPPLAATS - OTEGEMSTRAAT 238-8550 ZWEVEGEM WWW.KSKZ.BE - INFO EN RESERVATIE - 15 TOT 45 PERSONEN STAGE- EN KAMPPLAATS - OTEGEMSTRAAT 238-8550 ZWEVEGEM WWW.KSKZ.BE - INFO EN RESERVATIE - 15 TOT 45 PERSONEN WELKOM! KSKZ vzw heet u van harte welkom in ons verblijfscentrum! Wij hopen dat u van onze accommodatie

Nadere informatie

HUURCONTRACT. Chiromeisjes Nele Zwevegem verbindt zich ertoe het gebouw te verhuren aan Naam, adres, gsm van de verantwoordelijke huurder (+18):...

HUURCONTRACT. Chiromeisjes Nele Zwevegem verbindt zich ertoe het gebouw te verhuren aan Naam, adres, gsm van de verantwoordelijke huurder (+18):... HUURCONTRACT M.b.t. het gebouw van Chiromeisjes Nele Zwevegem Meer informatie i.v.m. het verhuur: www.chiromeisjeszwevegem.be Verantwoordelijke verhuur: Eva Defraeye verhuurchiromeisjeszwevegem@hotmail.com

Nadere informatie

DE KETTING. Els Delie Meensesteenweg Beitem Kortewagenstraat 30 B 8800 beitem 056/ /

DE KETTING. Els Delie Meensesteenweg Beitem Kortewagenstraat 30 B 8800 beitem 056/ / DE KETTING 8131 De Ketting is een KSA-lokaal zonder bedden maar met een zeer goed ingerichte keuken en sanitair. De lokalen kunnen gebruikt worden als dag-, eet- en slaaplokaal. Op zondagnamiddag is er

Nadere informatie

DAKANANDERS. Tine Hendrickx Beekstraat Westmeerbeek Ramselsesteenweg Westmeerbeek 0476/

DAKANANDERS. Tine Hendrickx Beekstraat Westmeerbeek Ramselsesteenweg Westmeerbeek 0476/ DAKANANDERS 2311 Dakananders is het lokaal van de plaatselijke jongens- en meisjeschiro. In juli en augustus staan er 80 bedden en kan je nog eens met 40 personen in tenten slapen. Buiten deze maanden

Nadere informatie

DE BERKELHOEVE 53. Bieke Parmentier Berkelheide Vorselaar Berkelheide Vorselaar 0485/

DE BERKELHOEVE 53. Bieke Parmentier Berkelheide Vorselaar Berkelheide Vorselaar 0485/ DE BERKELHOEVE 53 229192 Vakantie- en vormingscentrum Berkelhoeve ligt in een uitgestrekt landelijk domein, vlakbij het centrum van Vorselaar. Deze unieke locatie met een oppervlakte van 18 ha heeft zeer

Nadere informatie

Richtlijnen de velpe. Info

Richtlijnen de velpe. Info Richtlijnen de velpe Info 016-46 14 00 PROJECTIEMUUR 1 RICHTLIJNEN ZAAL DE VELPE Zaal de velpe Velpestraat 47 3360 Opvelp 2 Inhoud 1. BUITENDEUR... 3 2. ZAAL... 3 o Licht:... 3 o Verwarming:... 4 o Audio:...

Nadere informatie

t EKSTERNEST - A Jacqueline Noppe Poperingestraat Westouter Poperingestraat Westouter 057/

t EKSTERNEST - A Jacqueline Noppe Poperingestraat Westouter Poperingestraat Westouter 057/ t EKSTERNEST - A 8191 t Eksternest bestaat uit deel A (52 personen) en deel B (49 personen). De delen kunnen zowel apart als samen gehuurd worden (in juli en augustus enkel samen). Westouter is een ideale

Nadere informatie

t EKSTERNEST - A + B Jacqueline Noppe Poperingestraat Westouter Poperingestraat Westouter 057/

t EKSTERNEST - A + B Jacqueline Noppe Poperingestraat Westouter Poperingestraat Westouter 057/ t EKSTERNEST - A + B 819291 t Eksternest bestaat uit deel A (52 personen) en deel B (49 personen). De delen kunnen zowel apart als samen gehuurd worden (in juli en augustus enkel samen). Westouter is een

Nadere informatie

CHIRO HATSJIKIDEE. Benny Claes Dorpstraat 80 3294 Molenstede (Diest) Reppelsebaan 29 3294 Molenstede 0495/21.57.44. Benny.claes1@telenet.

CHIRO HATSJIKIDEE. Benny Claes Dorpstraat 80 3294 Molenstede (Diest) Reppelsebaan 29 3294 Molenstede 0495/21.57.44. Benny.claes1@telenet. CHIRO HATSJIKIDEE 1061 Het gebouw is eenvoudig, maar mooi ingericht. Tijdens de maanden juli en augustus zijn er 60 bedden. Twee grote dakoversteken kunnen gebruikt worden als uitbreiding van de dag- of

Nadere informatie

8111 De Touwladder DE TOUWLADDER

8111 De Touwladder DE TOUWLADDER DE TOUWLADDER 8111 In hartje Dadizele in de schaduw van de basiliek ligt het kamphuis De Touwladder verscholen. Deze locatie is de place to be voor de jeugdbeweging die op zoek is naar een leuke weekend-

Nadere informatie

Informatiemap Feestzaal

Informatiemap Feestzaal Informatiemap Aanwezig in deze zaal: 500 stoelen 90 vierkante tafels (80 x 80 cm) 50 lange tafels (250 x 75 cm) Koelcel Bierglazen Koffietassen en ondertassen Capaciteit: - : 800 personen - Halve feestzaal:

Nadere informatie

1 Informatiemap foyer

1 Informatiemap foyer 1 Informatiemap foyer 2 1. AANWEZIG IN DIT LOKAAL Bar Frigo Waterglazen, bierglazen 50 Koffietassen en ondertassen wifi Capaciteit: 360 personen Drank Veiligheid 3 2. DRANK 2.1 DE KOELCEL Bij drankverbruik

Nadere informatie

t Chaletje Tom Van Hemel Meierbroekstraat 3950 Bocholt Beemdstraat Meeuwen 0472/

t Chaletje Tom Van Hemel Meierbroekstraat 3950 Bocholt Beemdstraat Meeuwen 0472/ t Chaletje 3031 t Chaletje is een gezellig, houten bivakhuis voor kleine groepen tot 24 personen. Bos en heide zijn vlakbij. Je hebt een leuk privé-tuintje en een ruim afdak. BEZICHTIGING Tom Van Hemel

Nadere informatie

ISARA. Receptie Sandeshoved Brugsesteenweg 19 8620 Nieuwpoort Zeedijk 26 8620 Nieuwpoort 058/22.23.60. info@sandeshoved.be

ISARA. Receptie Sandeshoved Brugsesteenweg 19 8620 Nieuwpoort Zeedijk 26 8620 Nieuwpoort 058/22.23.60. info@sandeshoved.be ISARA 8153 Isara is een landhuis op een paar kilometer van het strand dat momenteel volledig vernieuwd wordt. Je kan er met een groep tot 60 personen logeren. In juli en augustus kan je tentengroep bij

Nadere informatie

3. Auto s van personen met een handicap mogen wel binnenrijden via het straatje in de Hogestraat tussen huisnummer 6 en 8 en blijven staan.

3. Auto s van personen met een handicap mogen wel binnenrijden via het straatje in de Hogestraat tussen huisnummer 6 en 8 en blijven staan. algemeen 1. De lokalen van vzw lokalen jongens-chiro Sint Jan zijn gelegen in de Hogestraat nr 10 te 8870 Izegem, Kachtem en zijn te bereiken via het kleine straatje tussen Hogestraat 6 en 8 of via het

Nadere informatie

SCHIP JEANNE PANNE. The Outsider Coast Brugsevaart Nieuwpoort Brugsevaart Nieuwpoort 058/

SCHIP JEANNE PANNE. The Outsider Coast Brugsevaart Nieuwpoort Brugsevaart Nieuwpoort 058/ SCHIP JEANNE PANNE 8142 Logeerboot! Op de Jeanne Panne in Nieuwpoort kan je slapen met 18 personen in 6 kajuiten voor telkens 3 personen. Scholen kunnen op aanvraag een uitbreiding krijgen tot 28 personen.

Nadere informatie

INVENTARIS KEUKEN STEBORG

INVENTARIS KEUKEN STEBORG GROTE KEUKEN gasfornuis 2 x 4 bekken gasoven 2 x 90 cm gasbekken LADENBLOK lade 1 vleesvork messenslijper lucifers aardappelmesjes 4 x schaar messen zwarte handgreep 5 x mes witte handgreep lade 2 pannenlikker

Nadere informatie

DE SCHALMEI De Schalmei is een charmant kamphuis, ondergebracht in de gebouwen van een voormalige boerderij.

DE SCHALMEI De Schalmei is een charmant kamphuis, ondergebracht in de gebouwen van een voormalige boerderij. DE SCHALMEI 2171 De Schalmei is een charmant kamphuis, ondergebracht in de gebouwen van een voormalige boerderij. BEZICHTIGING Walter Francken Achtel 83 A ADRES HUIS Achtel 83 A 03/314.36.17 0475/27.66.36

Nadere informatie

t BRIELHOF Maarten Vander Beken Antoon Van Paryspad Deinze Kemmelbergstraat 70/ Berchem 0489/

t BRIELHOF Maarten Vander Beken Antoon Van Paryspad Deinze Kemmelbergstraat 70/ Berchem 0489/ t BRIELHOF 9231 t Brielhof is een lokaal van de KSA dat plaats biedt aan 60 personen. In juli en augustus kunnen tenten geplaatst worden voor 20 personen zodat je er dan met 80 kan logeren. Er zijn geen

Nadere informatie

HET DOORNTJE. Bernard Deceuninck Hondschootebaan Houtem Hondschootebaan Houtem 058/ /

HET DOORNTJE. Bernard Deceuninck Hondschootebaan Houtem Hondschootebaan Houtem 058/ / HET DOORNTJE 8081 Het Doorntje is een oude boerderij die omgevormd werd tot een stijlvolle bivakplaats. Het is gelegen in een zeer landelijke omgeving, vlak aan de Franse grens. Het Doorntje wordt enkel

Nadere informatie

SCHIP KAREL COGGE Slapen op een charmante boot in Nieuwpoort Er kan zelf gekookt worden in de kombuis en slapen doe je in de kajuiten.

SCHIP KAREL COGGE Slapen op een charmante boot in Nieuwpoort Er kan zelf gekookt worden in de kombuis en slapen doe je in de kajuiten. SCHIP KAREL COGGE 8141 Slapen op een charmante boot in Nieuwpoort Er kan zelf gekookt worden in de kombuis en slapen doe je in de kajuiten. BEZICHTIGING ADRES HUIS The Outsider Coast Brugsevaart 50 8620

Nadere informatie

DE BERKELHOEVE. Bieke Parmentier Berkelheide 9 2290 Vorselaar Berkelheide9 2290 Vorselaar 0485/53.67.37. berkelhoeve@elegast.be

DE BERKELHOEVE. Bieke Parmentier Berkelheide 9 2290 Vorselaar Berkelheide9 2290 Vorselaar 0485/53.67.37. berkelhoeve@elegast.be DE BERKELHOEVE 229192 Vakantie- en vormingscentrum Berkelhoeve ligt in een uitgestrekt landelijk domein, vlakbij het centrum van Vorselaar. Deze unieke locatie met een oppervlakte van 18 ha heeft zeer

Nadere informatie

CAERNHOEVE - JUNIOR. Melissa Verschoor Schanker Essen Schanker Essen 03/ / / (bij afwezigheid)

CAERNHOEVE - JUNIOR. Melissa Verschoor Schanker Essen Schanker Essen 03/ / / (bij afwezigheid) CAERNHOEVE - JUNIOR 2204 Caernhoeve - Junior is een gebouw geschikt voor groepjes tot 20 personen. De bedden bevinden zich in een oude pipowagen. In juli en augustus kan je Junior enkel huren met Caernhoeve

Nadere informatie

9221 Het Oud Station HET OUD STATION

9221 Het Oud Station HET OUD STATION HET OUD STATION 9221 Een originele locatie in een oud, maar prachtig gerenoveerd stationsgebouw. Het Het bevindt zich aan de rand van de stad Oudenaarde en op wandelafstand van een schitterende sporthal

Nadere informatie

HUURCONTRACT. Chiromeisjes Nele Zwevegem verbindt zich ertoe het gebouw te verhuren aan Naam, adres, gsm van de verantwoordelijke huurder (+18):...

HUURCONTRACT. Chiromeisjes Nele Zwevegem verbindt zich ertoe het gebouw te verhuren aan Naam, adres, gsm van de verantwoordelijke huurder (+18):... HUURCONTRACT Meer informatie i.v.m. het verhuur: www.chiromeisjeszwevegem.be Verantwoordelijke verhuur: Lore Duyck verhuurchiromeisjeszwevegem@hotmail.com M.b.t. het gebouw van Chiromeisjes Nele Zwevegem

Nadere informatie

Verhuurcontract bivak

Verhuurcontract bivak Verhuurcontract bivak Overeenkomst gesloten tussen, Chiro SAS Stekene, Nieuwstraat 11-13, vertegenwoordigd door: O Tristan Van Geystelen 0493/76.35.99 O Alien Schokkaert 0479/10.54.22 O Christoph Cuylaerts

Nadere informatie

t CHIROPAKSKEN Jean-Marie de Volder Appelterredorp 13 A 9400 Appelterre Botermelkstraat Ninove 0496/

t CHIROPAKSKEN Jean-Marie de Volder Appelterredorp 13 A 9400 Appelterre Botermelkstraat Ninove 0496/ t CHIROPAKSKEN 9051 Deze Chirolokalen zonder bedden beschikken over een goed ingerichte keuken en een prima sanitair. Het huis ligt in het centrum van Appelterre in de Dendervallei. t Chiropaksken wordt

Nadere informatie

stad brugge groendienst Overzicht zaal De Doening

stad brugge groendienst Overzicht zaal De Doening stad brugge groendienst Overzicht zaal De Doening Bar Glazen / tassen / kommen / kannen 20 bierglazen Palm 30 hoge glazen (bier, water) 40 koffiekopjes 4 koffiemokken 2 theemokken 9 kommen in aardewerk

Nadere informatie

HOOGLAND DE BEUK en DE WINGERD

HOOGLAND DE BEUK en DE WINGERD HOOGLAND DE BEUK en DE WINGERD 913231 De Beuk en de Wingerd bieden plaats aan 92 personen. Hoogland heeft voldoende speelruimte en ligt vlak bij 60 ha bossen en park. Volpension is mogelijk via traiteur.

Nadere informatie

INFOBROCHURE ZAAL BEKKERZEEL

INFOBROCHURE ZAAL BEKKERZEEL INFOBROCHURE ZAAL BEKKERZEEL cultuurcentrum asse huinegem 4, 1730 asse tel.: 02 456 01 60 info@ccasse.be www.ccasse.be WELKOM Je maakt gebruik van de zaal in Bekkerzeel. Om alles in goede banen te leiden

Nadere informatie

stad brugge groendienst Overzicht zaal De Doening

stad brugge groendienst Overzicht zaal De Doening stad brugge groendienst Overzicht zaal De Doening Bar Glazen / tassen / kommen / kannen 20 bierglazen Palm 30 hoge glazen (bier, water) 40 koffiekopjes 4 koffiemokken 2 theemokken 9 kommen in aardewerk

Nadere informatie

SPRING 3 A3. Beschrijving inhoud. KEUKEN. Besteklade : 12 x mes, vork, lepel, dessert mes, dessert vork, dessert lepel, koffie lepel.

SPRING 3 A3. Beschrijving inhoud. KEUKEN. Besteklade : 12 x mes, vork, lepel, dessert mes, dessert vork, dessert lepel, koffie lepel. SPRING 3 A3 Beschrijving inhoud. KEUKEN Besteklade : 12 x mes, vork, lepel, dessert mes, dessert vork, dessert lepel, koffie lepel. 6 x steakmes 1 x houten spatel, silicone spatel, soeplepel, schuimspaan,

Nadere informatie

DE DRIES De moderne en comfortabel ingerichte lokalen van de Chiro staan het ganse jaar open voor groepen.

DE DRIES De moderne en comfortabel ingerichte lokalen van de Chiro staan het ganse jaar open voor groepen. DE DRIES 3011 De moderne en comfortabel ingerichte lokalen van de Chiro staan het ganse jaar open voor groepen. BEZICHTIGING ADRES HUIS Edgard Mussen Nielerlaan 11 3668 Niel-bij-As Bremstraat 20 3668 Niel-bij-As

Nadere informatie

DE WIEKSLAG BEZICHTIGING ADRES HUIS

DE WIEKSLAG BEZICHTIGING ADRES HUIS DE WIEKSLAG 3021 De Wiekslag is een bivakhuis in Zelem (Halen). Het ligt in het Hageland vlak bij Diest. Dit huis bevindt zich aan de uitgestrekte bossen van Hees waardoor het zeer geschikt is voor jeugdbewegingen,

Nadere informatie

t Kraaienest The Outsider Coast Brugsevaart Nieuwpoort Brugsevaart Nieuwpoort 058/

t Kraaienest The Outsider Coast Brugsevaart Nieuwpoort Brugsevaart Nieuwpoort 058/ t Kraaienest 8143 Naast de boten Jeanne Panne en Karel Cogge biedt The Outsider Coast ook een overnachtingsplaats aan op het vaste land. Het gebouw biedt plaats aan 20 personen en kan eventueel gecombineerd

Nadere informatie

ZONNEDAUW KASTEEL + BLOKHUT

ZONNEDAUW KASTEEL + BLOKHUT BLOKHUT ZONNEDAUW KASTEEL + BLOKHUT 232221 Zonnedauw Kasteel ligt samen met de Blokhut en het Paviljoen op een domein van 5 ha. Op het kanaal dat aan het domein grenst, kan je een vlottentocht houden.

Nadere informatie

Verhuurcontract. 737-0319201-17 Chiro SAS Stekene Nieuwstraat 11-13 9190 Stekene. Overeenkomst gesloten tussen,

Verhuurcontract. 737-0319201-17 Chiro SAS Stekene Nieuwstraat 11-13 9190 Stekene. Overeenkomst gesloten tussen, Verhuurcontract Overeenkomst gesloten tussen, Chiro SAS Stekene, Nieuwstraat 11-13, vertegenwoordigd door: O Nicola Keymeulen 0479/47.25.06 O Maartje Cosemans 0486/22.92.38 O Lode Windey 0486/82.78.12

Nadere informatie

DEN ELSHORST. Thea Moonen en Ben Bruurs. Esbeeksedijk TG Baarschot Hilvarenbee Nederland. Esbeeksedijk TG Baarschot Hilvarenbeek

DEN ELSHORST. Thea Moonen en Ben Bruurs. Esbeeksedijk TG Baarschot Hilvarenbee Nederland. Esbeeksedijk TG Baarschot Hilvarenbeek DEN ELSHORST 4021 Den Elshorst ligt net over de grens, niet ver van Turnhout. Je kan er terecht met 50 personen en in juli en augustus kan je tenten bijplaatsen tot 100 personen. De keuken is bespreekbaar

Nadere informatie

Domein Les Pommiers De Slikke

Domein Les Pommiers De Slikke Domein Les Pommiers De Slikke 8151 In de schaduw van Isara ligt een modern en stijlvol jeugdverblijf. Er is veel speelruimte op het domein en zee en strand liggen op een paar km. je kan de Slikke huren

Nadere informatie

CHIRO HULSHOUT Deze, goed ingerichte Chirolokalen bieden ruim plaats aan 80 personen. Voor het gebouw vind je een groot speelterrein.

CHIRO HULSHOUT Deze, goed ingerichte Chirolokalen bieden ruim plaats aan 80 personen. Voor het gebouw vind je een groot speelterrein. CHIRO HULSHOUT 2061 Deze, goed ingerichte Chirolokalen bieden ruim plaats aan 80 personen. Voor het gebouw vind je een groot speelterrein. BEZICHTIGING Bart Peeters ADRES HUIS Booischotseweg 27 A 015/22.47.98

Nadere informatie

WEEKENDJE WEG? WANNEER? SPECIFICATIES DIT MOET U WETEN!

WEEKENDJE WEG? WANNEER? SPECIFICATIES DIT MOET U WETEN! Met aandacht voor natuur, sfeer en creativiteit is De Boskabanne dé plaats voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s. Deze oase aan rust en speelplezier biedt eveneens een uitstekend

Nadere informatie

INLICHTINGEN EN AFSPRAKEN BIJ HET GEBRUIK VAN ZALEN

INLICHTINGEN EN AFSPRAKEN BIJ HET GEBRUIK VAN ZALEN 1 INLICHTINGEN EN AFSPRAKEN BIJ HET GEBRUIK VAN ZALEN ZAALGEBRUIK DIENSTBETOON Don Bosco is geen professioneel uitbater van zalen, maar stelt enkel lokalen en terreinen ter beschikking als dienstbetoon

Nadere informatie

INFOBROCHURE ZAAL WALFERGEM

INFOBROCHURE ZAAL WALFERGEM INFOBROCHURE ZAAL WALFERGEM cultuurcentrum asse huinegem 4, 1730 asse tel.: 02 456 01 60 info@ccasse.be www.ccasse.be WELKOM Je maakt gebruik van de zaal in Walfergem. Om alles in goede banen te leiden

Nadere informatie

Informatiemap Raadszaal

Informatiemap Raadszaal 1 Informatiemap 2 Inhoudstafel 1. Aanwezig in dit lokaal... 3 2. Drank... 4 2.1 Frigo... 4 2.2 Koffiepercolator... 5 3.... 6 3.1 Grondplan... 6 3.2 Zaalplan - Lichten... 7 3.3 Beamer... 8 3.4 Klankinstallatie...

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Verhuringen

Huishoudelijk Reglement Verhuringen Huishoudelijk Reglement Verhuringen Onthaal en inventaris De verantwoordelijke of zijn vertegenwoordiger zorgt voor het onthaal en geeft een rondleiding door het gebouw. Daarom vragen we het afgesproken

Nadere informatie

Chiro Heilig Hart Zottegem Kasteelstraat 30 9620 Zottegem

Chiro Heilig Hart Zottegem Kasteelstraat 30 9620 Zottegem Chiro Heilig Hart Zottegem Huurcontract tussen Chiro Heilig Hart Zottegem verantwoordelijke en ondergetekende (verantwoordelijke van de groep) Adres:. De huurder (gegevens van de groep) Adres:. Prijs en

Nadere informatie

BERKENHOF DEN HOUW. Jaak Janssen Fabrieksweg Opoeteren Fabrieksweg Opoeteren 089/ /

BERKENHOF DEN HOUW. Jaak Janssen Fabrieksweg Opoeteren Fabrieksweg Opoeteren 089/ / BERKENHOF DEN HOUW 333231 Berkenhof Den Houw is een zeer landelijk gelegen bivakplaats waar je terecht kan met 66 personen. In juli en augustus kan je er terecht met groepen tot 90 personen (waarvan 30

Nadere informatie

JABBE DE BEUKELAAR. Marleen Persoons Akkerstraat Kapellen Hoogboomsteenweg Kapellen 0474/

JABBE DE BEUKELAAR. Marleen Persoons Akkerstraat Kapellen Hoogboomsteenweg Kapellen 0474/ JABBE DE BEUKELAAR 2331 De nieuwbouwlokalen van de Gidsen van Kapellen blinken uit door de originaliteit van het gebouw. Het lokaal is in een unieke en praktische vorm van een slakkenhuis gebouwd. Zeer

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT - BIVAK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT - BIVAK HUISHOUDELIJK REGLEMENT - BIVAK VERHUUR VAN CHIROHEEM VOOR MEERDERE DAGEN Martinus van Gurplaan 39 3920 Lommel (Werkplaatsen) Tel: 0478 02 53 29 PRIJS Per nacht: 160 Per extra tent: 25 Meer dan 50 personen:

Nadere informatie

Panne Residentie Neptunus West Dynastielaan De Panne

Panne Residentie Neptunus West Dynastielaan De Panne De Panne Panne Residentie Neptunus West Dynastielaan 26 8460 De Panne Noodnummers Bij problemen in het appartement : Syndicus : Immo albatros Dynastielaan 4-8660 De Panne Tel: 058/ 41 08 08 - GSM: 0476

Nadere informatie

DUISTERWEIDE In de groene vallei van de Voer kan je een kampeerterrein huren voor 200 personen. Er is beperkt sanitair aanwezig.

DUISTERWEIDE In de groene vallei van de Voer kan je een kampeerterrein huren voor 200 personen. Er is beperkt sanitair aanwezig. DUISTERWEIDE 3371 In de groene vallei van de Voer kan je een kampeerterrein huren voor 200 personen. Er is beperkt sanitair aanwezig. BEZICHTIGING ADRES HUIS Fam. Heggen-Van der Linden Varn 8 Varn 8 3793

Nadere informatie

Leefregels volpensiongroep:

Leefregels volpensiongroep: Leefregels volpensiongroep: Het onthaal Wanneer je aankomt in het Oud Klooster Dikkele, word je uitgenodigd je aan te melden aan de woning van de huisverantwoordelijke. Hij zorgt voor het onthaal en geeft

Nadere informatie

Informatiemap Vergaderzaal boven

Informatiemap Vergaderzaal boven 1 Informatiemap Vergaderzaal boven 2 1. AANWEZIG IN DIT LOKAAL 30 stoelen 10 lange tafels Beamer Klankinstallatie Frigo Waterglazen, bierglazen 30 Koffietassen en ondertassen wifi Capaciteit: 30 personen

Nadere informatie

De Caernhoeve - Club

De Caernhoeve - Club De Caernhoeve - Club 2203 Caernhoeve Club biedt plaats aan 16 personen. Er is een dagzaal met een kleine keuken en een zithoek. Een privétuintje en terras zorgen voor de nodige knusheid en privacy. Caernhoeve

Nadere informatie

RESIDENTIE HONZEBROEK

RESIDENTIE HONZEBROEK RESIDENTIE HONZEBROEK 8121 In Residentie Honzebroek kan je zowel vakantie nemen als vergaderen. Het is rustig gelegen en straalt een huiselijke sfeer uit. Ideaal voor kleine (rustige) groepjes tot 18 personen.

Nadere informatie

DE KOMPEL. Carlo Mariën Laan op Vurten Beringen-Mijn Laan op Vurten Beringen-Mijn 0473/

DE KOMPEL. Carlo Mariën Laan op Vurten Beringen-Mijn Laan op Vurten Beringen-Mijn 0473/ DE KOMPEL 328281 De Kompel is een deel van een voormalige kleuterschool die verbouwd werd tot een bivakhuis. De Kompel bestaat uit de Put en de Schacht, elk voor 54 personen. De Kompel ligt vlak bij de

Nadere informatie

Domein Les Pommiers De Schorre

Domein Les Pommiers De Schorre Domein Les Pommiers De Schorre 8152 In de schaduw van Isara ligt een modern en stijlvol jeugdverblijf. Er is veel speelruimte op het domein en zee en strand liggen op een paar km. je kan de Slikke huren

Nadere informatie

De Caernhoeve SIDE. Laura Van Den Heuvel Melissa Verschoor. Schanker Essen Schanker Essen 03/

De Caernhoeve SIDE. Laura Van Den Heuvel Melissa Verschoor. Schanker Essen Schanker Essen 03/ De Caernhoeve SIDE 2201 Een deel van een eeuwenoude boerderij werd ingericht tot een eenvoudig maar comfortabel bivakhuis. In juli en augustus kan je enkel de combinatie huren van Side en Caernhoeve Zuid.

Nadere informatie

INFO EN BOEKINGSDOCUMENT DE BOSKABANNE ZONDER OVERNACHTING

INFO EN BOEKINGSDOCUMENT DE BOSKABANNE ZONDER OVERNACHTING Pagina 1 van 5 INFO EN BOEKINGSDOCUMENT DE BOSKABANNE ZONDER OVERNACHTING DE BOSKABANNE Met aandacht voor natuur, sfeer en creativiteit is De Boskabanne dé plaats voor ont spanning met gezin, familie,

Nadere informatie

HET MOORSHOF - Groot

HET MOORSHOF - Groot HET MOORSHOF - Groot 33030201 Het Moorshof is een goed ingerichte bivakplaats voor 100 personen. Van november tot april kan je er echter maar terecht in het kleine gedeelte (24 personen) of in Moorshof

Nadere informatie

Het KAF - Verloop, afspraken & voorzieningen. Inhoudstafel. 1. Verloop 2. Afspraken 3. Prijzen 4. Grondplan, afmetingen en parking 5.

Het KAF - Verloop, afspraken & voorzieningen. Inhoudstafel. 1. Verloop 2. Afspraken 3. Prijzen 4. Grondplan, afmetingen en parking 5. Het KAF - Verloop, afspraken & voorzieningen Inhoudstafel 1. Verloop 2. Afspraken 3. Prijzen 4. Grondplan, afmetingen en parking 5. Voorzieningen 1. Verloop Eerst en vooral willen wij u bedanken voor uw

Nadere informatie

ZAAL BORN. Philip Van Dyck - Brenda Van Beneden Azalealaan 4 - Gsm: bereikbaar in het weekend en feestdagen, tijdens de week vanaf 17u.

ZAAL BORN. Philip Van Dyck - Brenda Van Beneden Azalealaan 4 - Gsm: bereikbaar in het weekend en feestdagen, tijdens de week vanaf 17u. ZAAL BORN ADRES Zaal Born Azalealaan 5 (voorheen Gemeentepark 8) 2930 Brasschaat INLICHTINGEN EN RESERVATIES Secretariaat Cultuurcentrum Brasschaat, Verhoevenlei 11, 2930 Brasschaat Tel.: 03.650.03.40,

Nadere informatie

CHIROLOKALEN BRANST. Ivan Verbiest Riddermoerstraat 15 2880 Branst Bovenstraat 15 2880 Bornem 0486/83.43.15. bisteke@hotmail.be

CHIROLOKALEN BRANST. Ivan Verbiest Riddermoerstraat 15 2880 Branst Bovenstraat 15 2880 Bornem 0486/83.43.15. bisteke@hotmail.be CHIROLOKALEN BRANST 2221 Deze goed ingerichte lokalen van de Chiro bieden plaats aan 45 personen. Zowel binnen als buiten is er voldoende ruimte. Grenzend aan het terrein is er een speelbos en in de buurt

Nadere informatie

ONTHAAL JEUGDVERBLIJF TER ELVEN

ONTHAAL JEUGDVERBLIJF TER ELVEN 1 P a g i n a ONTHAAL JEUGDVERBLIJF TER ELVEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT TER ELVEN 2 P a g i n a AANKOMST. Respecteer de uren van aankomst en vertrek. Controleer ook bij aankomst samen met de verantwoordelijke

Nadere informatie

Loubele Jos Heidriesstraat 2,2460Lichtaart en Barbara

Loubele Jos Heidriesstraat 2,2460Lichtaart en Barbara Nuttige gegevens Conciërge Loubele Jos Heidriesstraat 2,2460Lichtaart 014 71 04 92 en Barbara 0495 87 93 13 Huisartsen Willemse Paul Hoogstraat 8, 2460 Lichtaart 014 55 56 90 Stoops M. Korenbloemlaan 5,

Nadere informatie

CC t Vondel - Halle. Technische Fiche Lokaal 6

CC t Vondel - Halle. Technische Fiche Lokaal 6 CC t Vondel - Halle Technische Fiche Lokaal 6 Secretariaat: J. Possozplein 40, 1500 Halle tel 02 365 98 27 e-mail: cultuurcentrum@halle.be Huisbewaarster: Valerie Nuyttens GSM 0471 08 56 98 e-mail : concierge.vondel@halle.be

Nadere informatie