PBS les van de week De les die vanaf maandag 28 november centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PBS les van de week De les die vanaf maandag 28 november centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:"

Transcriptie

1 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 2 december De nieuwsbrief staat op onze site PBS les van de week De les die vanaf maandag 28 november centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Goed gedrag in de kleedkamer (bovenbouw) In de kleedkamer respect verantwoordelijkheid zelfstandigheid Ik praat met gedempte stem Ik kom alleen aan mijn eigen spullen Ik zet mijn schoeisel naast elkaar neer onder de bank. Ik kleed me om aan één kant van de kleedkamer Ik leg mijn kleren netjes op een stapeltje op de bank Ik draag geen sieraden tijdens gym Ik ga als ik omgekleed ben in de hal in het grijze vak staan Ik wacht tot de leerkracht zegt dat ik naar binnen mag Goed gedrag naar het speellokaal (onderbouw) Naar het speellokaal respect verantwoordelijkheid zelfstandigheid Ik praat met gedempte stem Ik kom alleen aan mijn eigen spullen Ik gebruik het materiaal waarvoor het bedoeld is Ik voer de opdrachten goed uit Ik help met opruimen als de leerkracht dat vraagt Ik leg mijn kleren op mijn stoel Ik ga als ik binnen kom op de trap zitten Milieu bewust Beste ouders, Graag willen wij u aandacht voor het volgende: 1 keer per week wordt onze container geleegd. De laatste tijd hebben wij wel 8 zakken naast de container staan die niet meer in de container kunnen. Deze worden helaas niet meegenomen. Ons afval bestaat voor 60% uit drinkpakjes die de kinderen meenemen. Wij willen u vragen zoveel mogelijk plastic bekers met draaidop mee te

2 nemen. Dit enerzijds om afval te besparen en rekening te houden met het milieu. Anderzijds willen wij u vragen de hoeveelheid suiker te beperken. Dit is voor de kinderen ook gezonder! Tip: U kunt ook een lege beker meegeven die de kinderen zelf kunnen vullen met water. Veel kinderen drinken nu ook vaak water tussendoor. Nemen de kinderen wel pakjes mee naar school, dan laten we ze de lege pakjes weer mee terug nemen, om onze afvalberg te minderen. Aankondiging JOGG in de nieuwsbrief. Aankondiging meetdagen JOGG-onderzoek Wij als CBS het Kompas doen mee aan het JOGG-onderzoek. Dit is een onderzoek naar de gezondheid van de kinderen in de provincie Drenthe. Om deel te nemen aan dit onderzoek heeft u de toestemmingsverklaring in kunnen leveren. In week 48 vinden de metingen voor dit onderzoek plaats. Dit betekent dat alle deelnemende kinderen tijdens een gymles (in hun gymkleding) worden gemeten door een getraind onderzoeksteam. Ook worden de bewegingsarmbandjes uitgedeeld. Meer informatie over dit bandje krijgt u kind mee naar huis, op het moment dat het bandje wordt uitgedeeld. De deelnemende leerlingen in de groepen 7 en 8 vullen daarnaast ook klassikaal een vragenlijst in. Kinderen waarvan geen toestemmingsverklaring is ontvangen, of waarvan bekend is dat er geen toestemming is gegeven, worden uiteraard niet gemeten. Digitale vragenlijst Ouders die deelnemen aan het onderzoek hebben een informatiebrief ontvangen met een link naar de digitale vragenlijst en een unieke inlogcode. Mocht u deze vragenlijst nog niet hebben ingevuld, dan willen wij u vragen om dit zo snel mogelijk te doen. Bent u de brief met inloggegevens kwijt? Stuur dan een met de naam van het kind waarvan u de inlogcode kwijt bent, naar joggdrenthe@org.hanze.nl. Voor meer informatie over dit onderzoek kunt u terecht op Een bericht van de OR: Beste ouders/verzorgers van de kleuters, Na het gaan van de bel 's morgens is het een drukte van belang bij de kapstokken. Om het s morgens iets soepeler te laten verlopen zouden we graag het volgende met u willen afspreken. Bij het gaan van de bel gaat u met uw kind naar binnen. De kinderen gaan rechtsaf om zelf hun jas op te hangen. De ouders/verzorgers lopen direct door richting de klassen en kunnen in de hal op de kinderen wachten om vervolgens samen naar de klas te gaan. Heeft u twijfels over of de jas wel goed hangt? Bij het weggaan kunt u dit altijd even contoleren. We hopen het zo samen met u iets makkelijker te maken. Namens de OR. Groep 3a en 3b In groep 3 willen wij de kinderen leren een presentatie over zichzelf te geven. Dit doen wij doormiddel van de: Ik-Tas.

3 In deze tas komen voorwerpen die te maken hebben met jezelf. Op school mag je dan in de kring vertellen over de voorwerpen die je in de tas hebt gedaan en waarom. Je mag in totaal 5 voorwerpen in de tas stoppen. Het mag dus iets zijn wat je leuk vindt en waardoor we jou nog beter leren kennen. Wij, juf Jenny en juf Ali zijn afgelopen week begonnen met de presentatie en iedere week gaat nu iemand anders iets vertellen. Voorleeskampioenschappen op het Kompas Oh, wat was het spannend vanochtend. Vier kinderen uit de groepen 7 en 8 hebben zo hun best gedaan om de voorleeskampioen te worden. Sarah (gr 7) en Laura (gr 8) deelden een geweldige derde plaats. En hoewel Julie (gr 7) fantastisch heeft voorgelezen, heeft toch Layla (gr 8) gewonnen met haar fragment uit het boek De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen. In maart zal zij de school vertegenwoordigen tijdens de Asser Kampioenschappen. Julie is tweede geworden en valt in voor Layla, als zij bijvoorbeeld ziek zou worden. Wat een super stel. Cultuurvoorstelling in groep 3 en 4 Vrijdagmorgen waren er op het Kompas aardmannetjes, witte Wieven en burgers! En spannend dat het was!!!!! Ze waren op school om deel te nemen aan de cultuurvoorstelling fluisteringen. Op prachtige wijze werd het verhaal over de geschiedenis van Drenthe verteld en uitgebeeld en ook de kinderen mochten deelnemen aan de voorstelling.

4 Speculaastaarten actie Beste kinderen van onze school, Wat hebben jullie goed je best gedaan om veel speculaastaarten te verkopen. Samen hebben we een grandioos resultaat gehaald. We hebben in totaal 50% meer dan vorig jaar verkocht!!! Complimenten. Graag willen wij jullie vragen om rekening te houden dat aanstaande dinsdag de taarten meegegeven worden, dus neem een grote tas mee! Ewoud Knoop uit groep 2A heeft de meeste taarten verkocht. In totaal 41 taarten. Uiteraard krijgt Ewoud van de ouderraad een klein cadeautje. Schooltafeltennistoernooi In de bijlage kunt u meer lezen over het schooltafeltennistoernooi. Schoolcirculatievolleybaltoernooi De kinderen van de groepen 5 t/m 8 hebben een brief van meester Jeroen gekregen over het circulatievolleybaltoernooi o twee woensdagen in januari. Wil uw kind hieraan deelnemen, dan kunnen de ingevulde formulieren uiterlijk dinsdag 29 november ingeleverd worden in de sportbox bij groep 5 op het leerplein. We hopen op een groot aantal teams. Sinterklaas Vrijdag 2 december tijdens het onthaal van Sinterklaas en zijn Pieten heeft elke klas een vaste plek op het plein. De ouders kunnen dan achter de kinderen gaan staan. Op de tekening kunt u zien op welke plek de kinderen mogen gaan staan. We hopen dan Sinterklaas en zijn Pieten veilig en op tijd aankomen. Het feest begint om 8.15 uur, dus wees zeker om 8.10 uur op het plein, zodat je niets mist!

5 Agenda: Datum Groep Huiswerk Elke week 1 /2 Letter van de week: p Spullen meenemen voor lettertafel Elke week 5 en 6 Nieuwsbegrip op de computer Elke week 5a Leesblad 30 nov 5a Tafel van 7 vlot opzeggen en de tafel van 3 herhalen. Datum Activiteit 2 dec Sinterklaas viering 8 dec Speeltuin commissie vergadering uur 12 dec OR/MR vergadering 21 dec Kerstviering 23 dec Kerstvakantie vanaf uur Hele week 5b Tafels 1-4 opzeggen Hele week 4b Tafels opzeggen die je kent Elke week 7 en 8 Bloon op de computer Nieuwsbegrip op de computer Elke week 3 Een leesblad. Bijlage: schooltafeltennistoernooi Vriendelijke groeten namens het team, Ellen Sonnemans (dir.)

6

7 Geachte heer/ mevrouw, Op woensdag 28 december organiseert tafeltennisvereniging Assen een tafeltennistoernooi voor alle basisscholieren uit Assen. Graag nodigen wij ook de leerlingen van uw school uit om deel te nemen aan het tafeltennistoernooi, Table Stars the Battle. Voor de opzet van het toernooi is gekozen voor een duo toernooi. Wij willen de leerlingen van uw school graag een leuke dag bezorgen. Bijgaand ontvangt u het inschrijfformulier en een poster en vragen wij u om deze poster op een leuke en goed zichtbare plaats in uw school op te hangen. Tevens ontvangt u informatie formulieren voor de kinderen. Wilt u deze formulieren verspreiden onder de leerlingen van groep 3,4,5,6,7 en 8? In verband met de verwerking willen wij de inschrijfformulieren graag vóór 22 december ontvangen. U kunt het inschrijfformulier opsturen naar opgave@ttvassen.nl. We willen u er ook graag op wijzen dat de winnende school mag deelnemen aan de landelijke finale; Table Stars The Battle! Dit wordt op zondag 1 maart georganiseerd, in het Landstede Sportcentrum in Zwolle en is gelijktijdig met de NK tafeltennis wat in de andere zaal wordt gespeeld. Kortom een fantastische ervaring voor het hele team! Meer informatie volgt later of kijk op > Table Stars the Battle. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met onderstaand contactpersoon. Wij willen u nogmaals hartelijk danken voor uw belangstelling en medewerking! Met vriendelijke groet, Tafeltennisvereniging Assen H. Lamers Het Kanaal 73a 9406AP Assen Tel; Mail; ruzius.lamers@home.nl VERZAMELINSCHRIJF FORMULIER BASISSCHOLEN TAFELTENNIS TOERNOOI ASSEN

8 Naam school : Adres : Contactpersoon : Tel. nr.: 2 8 december 2016 M/J NAAM Geb.dat. Adres Woonplaats groep Eventuele opmerkingen DIT FORMULIER VOOR 22 december 2016 STUREN naar: opgave@ttvassen.nl en CC; j.nieuwenhuis@cogdrenthe.nl, r.bos@cogdrenthe.nl SPORTHAL DE SPRENG VREDEVELDSEWEG CC ASSEN Info: OF

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 13 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf komende maandag

Nadere informatie

PBS les van de week. In de hoeken

PBS les van de week. In de hoeken Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 2 oktober

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 08 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 4 december

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 30-08-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

PBS les van de week. In de hoeken. Ik speel samen Ik speel in de gekozen hoek Ik gebruik het materiaal waarvoor het bedoeld is. Basisverwachtingen

PBS les van de week. In de hoeken. Ik speel samen Ik speel in de gekozen hoek Ik gebruik het materiaal waarvoor het bedoeld is. Basisverwachtingen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 15 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 11 december

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 15-03-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, Zoals

Nadere informatie

VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015

VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015 VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015 -Kalender -De Nationale Voorleesdagen 2015 KALENDER Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest, kinderen s middags vrij Dinsdag 9 december MR vergadering Donderdag 18

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

PBS les van de week. Instructie

PBS les van de week. Instructie 05-10-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 12 okt 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf

Nadere informatie

Basisverwachtingen. - twitter: kompasassen. respect

Basisverwachtingen.   - twitter: kompasassen. respect Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 16 juni 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 12 juni

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 28-06-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Bij de boekenkast. Ik zet alle boeken netjes terug op de goede plaats Ik ga netjes om met het boek

Bij de boekenkast. Ik zet alle boeken netjes terug op de goede plaats Ik ga netjes om met het boek Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 7 juli 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 3 juli centraal

Nadere informatie

PBS les van de week. Fietsenstalling. Ik zet mijn fiets in het fietsenrek Ik zet mijn fiets op slot. Nieuws uit de peuteropvang

PBS les van de week. Fietsenstalling. Ik zet mijn fiets in het fietsenrek Ik zet mijn fiets op slot. Nieuws uit de peuteropvang 30-11-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 07 dec 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf

Nadere informatie

Goed gedrag op het leerplein (bovenbouw) Op het leerplein

Goed gedrag op het leerplein (bovenbouw) Op het leerplein 21-09-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 28 sept 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

PBS les van de week. Vragen om hulp

PBS les van de week. Vragen om hulp 28-09-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 05 okt 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4 Nieuwsbrief 6 december 2018 nr. 5 Agenda Week 50 10 t/m 14 dec Ma 10 Muziekles gr. 6-8 Week 51 Di 18 Vr 21 17 t/m 21 dec Kerstviering in het Trefpunt s Middags alle lln vrij Week 52 en 1 Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop Ontwikkeling brede school Nieuwsbrief 5 Het heeft lang op zich laten wachten maar er is eindelijk nieuws over de toekomst van onze scholendriehoek. Het is afgelopen week duidelijk geworden dat we een nieuw

Nadere informatie

PBS les van de week. De les die vanaf maandag 19 november centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf maandag 19 november centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: 16-11-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 23 nov 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten 7-09-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 14 september 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 11-01-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum SCHOOLDAMMEN IN

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

10 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

10 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Hallo Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 5 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 14-06-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum DE SCHOOLFOTOGRAAF

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteen-bussum.nl info@hoeksteenbussum.nl Informatie Kleuters 2013-2014

Nadere informatie

Februari Maandthema: 1 / 6

Februari Maandthema: 1 / 6 Februari 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 8 februari Maandag 13 februari Donderdag 16 februari Ma 20 t/m vr 24 februari Margedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De leerkrachten werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest 8 december 2016 27 e jaargang nr 14 Weekjournaal 13 december Start oliebollenactie! 22 december Kerstviering; groep 1 t/m 4 s middags vrij. 24 dec t/m 8 jan 17 Kerstvakantie Fantastisch Sinterklaasfeest

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S.BRINKSCHOOL 11-12-2015

NIEUWSBRIEF O.B.S.BRINKSCHOOL 11-12-2015 NIEUWSBRIEF O.B.S.BRINKSCHOOL 11-12-2015 OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) info@obsbrinkschoolharen.nl * (I) www.obsbrinkschool-linde.nl A G E N D A 17 december

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

PBS les van de week De les die vanaf 13 maart centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week De les die vanaf 13 maart centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 24 maart 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 13 maart

Nadere informatie

PBS les van de week De les die vanaf 13 maart centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week De les die vanaf 13 maart centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 17 maart 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie 1 Nieuwsbrief Nummer 7 08-12-2017 2017-2018 Vanuit de directie Panelavond 28 november 2017 Op 28 november jl. hebben we onze eerste panelavond van dit schooljaar gehad. Deze panelavond stond in het teken

Nadere informatie

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij!

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij! NIEUWSFLITS 17 SCHOOLJAAR 2018-2019 Het is even echt winter, prachtig! Vorige week werd de nieuwsflits pas op donderdag verstuurd, helaas! De reden was dat ik op woensdag en donderdag migraine had en naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nummer 11 jaargang 18 8 november

NIEUWSBRIEF nummer 11 jaargang 18 8 november NIEUWSBRIEF nummer 11 jaargang 18 8 november Komende week: Uitdelen vogelvoer Deze week Woensdag stond het schoolontbijt op het programma. Het was een mooi gezicht om de kinderen in hun pyjama op school

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. 1 ingang ligt aan

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 31 oktober Cultuurtje groepen 5 5 november Tafeltjesmiddag 7 november Cultuurtje groep 7 Sander, Keano, Alexander, Maud, Olivier, Inna 9 november Groepen 2 vrij 19 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Nieuwsbrief 4 maandag 25 vrijdag 29 september Beste ouders, 4 Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Gym We hebben al een aantal keer gegymd in de sportzaal en merken dat nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 november 2015

Nieuwsbrief 27 november 2015 Nieuwsbrief 27 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. ASK Theater Jaarlijks brengt een groot deel van de leerlingen

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2013 2014 21 oktober 2013 Pagina 1 Start zwangerschapsverlof

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 10 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Een

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 2: 23.08.2013

Het Wilgenblaadje. Editie 2: 23.08.2013 Het Wilgenblaadje Editie 2: 23.08.2013 Belangrijke data: 26 augustus: startvergadering ouderraad en medezeggenschapsraad 3 september: schoolverpleegkundige GGD op school 5 en 6 september: cultoer 11 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Nieuwe conciërge Welkom aan Andor Janvier, onze nieuwe conciërge! Andor is aangenomen voor 24 uur per week. Op woensdagen is hij niet aanwezig.

Nieuwe conciërge Welkom aan Andor Janvier, onze nieuwe conciërge! Andor is aangenomen voor 24 uur per week. Op woensdagen is hij niet aanwezig. Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 06 26 oktober 2018 Zondag 28 oktober 2018 gaat de klok één uur terug: we mogen een uurtje langer slapen! Nieuwe conciërge Welkom aan Andor Janvier, onze

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 9 6 november 2018 Deze week: Geachte ouders, Vorige week is juf Anita bevallen van een kerngezonde dochter: Sanne. We feliciteren Jan, Anita en Teun van harte met hun lieve dochter en zusje!

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Meidoorn

Christelijke Basisschool De Meidoorn Christelijke basisschool de Meidoorn Meidoornstraat 20 8091 JX Wezep 038 376 3535 www.meidoornschool.nl info@meidoornschool.nl Christelijke Basisschool De Meidoorn Hoe heet het allemaal? Als je 4 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie