t Boekske Sparta Ranst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Boekske Sparta Ranst"

Transcriptie

1 t Boekske Sparta Ranst maart 2011

2 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Onze quiz was een schot in de roos. Een grote opkomst van leden en sympathisanten, 11 ploegen namen deel aan deze hersenbrekeravond. Het was een gezellige avond met leuke vragen, droedels, fotoronde etc. Bedankt Leo (quizmaster), Erik (jury), Katrien, Carla en Daniëlle voor de organisatie van deze avond. De zaal kompetitie loopt op zijn einde en we kunnen een balans opmaken van een goede zaalcompetitie voor onze ploegen. Onze eerste ploeg speelt mooi korfbal met regelmatig een overwinning op finesse en spirit. Knap en hopelijk spelen ze volgend zaalseizoen opnieuw samen. Onze gewestelijke ploeg speelde deze competitie wisselvallig wegens de vele blessures en afwezigheden. Maar er waren knappe wedstrijden bij die ze nipt verloren. Opmerkelijk is de prestatie van onze kadetten die al 4 wedstrijden wonnen en momenteel in de middenmoot van hun reeks zitten. Ook de pupillen en miniemen hebben mooie wedstrijden gespeeld. Er zit toekomst in onze jeugdploegen. Ook is onze recreantenploeg opnieuw van start gegaan met enkele nieuwkomers. Zij hebben enkele leuke wedstrijden gespeeld, dit lees je verder. De eerste veldwedstrijden zijn in het weekend van maart. Onze kadetten spelen dan thuis op 19.3 en de gewestelijken starten pas op 3.4 Graag nodigt het bestuur jullie allen; spelers, ouders, sympathisanten, sponsors uit voor onze algemene vergadering op 2 april. De werking van onze club wordt besproken, nieuwe bestuursleden, feestcomité en de doelstellingen van onze verschillende ploegen voor volgend seizoen sportieve groeten, de voorzitter An Diddens

3 Kern Hoofdklasse 3 Sparta Ranst - Atlantis 14-9 Mits een goeie prestatie tegen Atlantis was de tweede plaats met bijhorend play-off ticket nog altijd mogelijk. En Jan, al opgewarmd met de gewestelijken, had duidelijk een goeie dag: een schot en een inloper leverden ons meteen een dubbele voorsprong op. Steven VH deed er met een inlegger na de rebound nog een schepje bovenop vooraleer de bezoekers op het scorebord kwamen. Opnieuw Jan maakte de kloof weer groter, maar dan was het even aan de bezoekers uit Lebbeke die terug kwamen tot op 1 punt voordat Nadja ons met een inloper weer wat meer ademruimte gaf. Bij deze 5-3 tussenstand werd er dan aan beide kanten een penalty gemist en duurde het bijgevolg even voor er nog eens gescoord werd. Atlantis kwam nog even dichter, maar met schoten van achtereenvolgens Ilse, Kristof, Jan en Steven DC sloegen we een kloof 9-5 die we niet meer uit handen mochten geven en dat deden we ook niet. Dichter dan die vier punten kwam Lebbeke niet meer. Aanvallend bleef het behoorlijk vlot gaan aan onze kant. Na korven van Steven VH, Steven DC en Ilse was het verschil zelfs even zes punten. Op het einde kwamen Ilse en Steven VH nog op het scoreblad. Hove - Sparta Ranst Sparta Ranst - ATBS 17-8 Een vlotte wedstrijd die we zeer snel in eigen handen namen. Een totale andere wedstrijd dan in de heenronde. Daar verloren we met 1 puntje verschil. Sparta Ranst - Ekerse 12-9 Een fantastische start werd er genomen. Kristof (vakantie) en Danny was opnieuw in vorm na een tijdje gesukkeld te hebben met verschillende spieren. In een oogwenk stond het 4-0 maar dan stokte de machine er waren wel kansen maar we konden ze niet benutten. De tegenpartij was een schim van de ploeg waar we van verloren begin januari. Stilletjes liepen we verder uit naar een knappe score van 7-0. Maar dan lieten we ons in slaap wiegen en het spel slabakte. De tegenpartij kwam in de wedstrijd daar we niet meer geconcentreerd speelden. Op het einde werd het plots spannend want Ekerse kwam terug tot op 2 korven. Uiteindelijk konden we deze laatste wedstrijd goed beëindigen. De meesten hebben zin om volgend jaar opnieuw in zaal te spelen: 3 de kl., enkel nog een extra heer is nodig.

4 Gewestelijken reeks 2 de GEW G Sparta Ranst - KCOV 10-5 Na enkele weken verplichte rust, kwamen ook de gewestelijken nog eens in actie. Tegen KCOV zou er zeker gewonnen moeten worden en al meteen kwamen we ook op voorsprong. Na een inloper van Daniëlle en een penalty van Jan Geudens (Bedankt dat je nog eens met de gewestijken wilde meedoen.) werd er een eerste keer van kant gewisseld. Ook het andere vak kwam snel tot scoren via een schot van Karleen. In het begin konden de bezoekers nog wat weerwerk bieden. Na opnieuw een doelpunt van Jan stond er een 4 2 tussenstand op het bord, maar dan duwden wij even door. Met doelpunten van An (2), Karleen en Jan (2) bereikten we de rust met een veilige 9 4 ruststand. In de tweede helft stond de scoremachine dan plots stil. In 25 minuten vielen er nog maar 2 doelpunten, helemaal in het begin zodat er nadien niet meer van functie werd gewisseld. Knap werk van de verdediging die ruim 20 minuten niet lieten tegenscoren. Onze aanval zag vele pogingen op de bovenkant van de korf landen en enkele ballen die al helemaal in de mand hingen, kwamen er toch nog uit. Voor ons kon enkel Jan nog scoren en zo eindigde de wedstrijd op een verdiende 10 5 overwinning. Verde - Sparta Ranst Vandaag konden we nog eens punten pakken. Pieter terug uit blessure was zeer gretig. Hij zorgde er met Hans, Karleen en An in het aanvallend vak voor de eerste voorsprong, direct 0-2. Wissel en direct ging de wedstrijd verder Jan en An konden met inloper en schot de stand brengen op 1-4. Maar de wedstrijd was niet gespeeld want Verde kwam terug tot op 1 pnt. Eddy, Jan en Karleen zorgden weer voor een kleine opdoffer voor onze tegenstrever 3-6. Charlotte werd foutief in de steun gestopt en Eddy scoorde de daaropvolgende vrijworp. Jan kon onze tegenstrever vlak voor rust mentaal breken met een penalty maar hij miste. Rust 4-7. Bedoeling was om snel 4-8 te maken maar dit lukte niet. Hans en Jan konden nog scoren en op 8-9 en daar was 8-10 met een knap schot van Pieter maar deze draaide uit de korf. Kort nadien maakte Verde 9-9. De thuisploeg kwam toen op voorsprong Hans maakte het van ver spannend met en toen kregen we een dubieuze penalty tegen na een vorige fout met een vrije worp waar de voet op de stip stond en match gespeeld. Maar dit was een partij die we zeker verdienden te winnen.

5 Er werd knap gespeeld, verschillende spelers scoorden en tja het zat niet mee die laatste 5. Sparta Ranst - ATBS Een wedstrijd waarin we opnieuw de winst zouden kunnen thuishouden. We konden rekenen op Eddy, Jan, Hans, Pieter, Michel en langs dames zijde waren Karleen, Daniëlle, Martine, Inge en Carla er. De heenwedstrijd tegen ATBS werd vlot gewonnen en dus roken we opnieuw onze kans, dit keer voor eigen publiek. De start was alvast veelbelovend, Sparta kwam als eerste tot scoren en behield aanvankelijk een kleine voorsprong. Naarmate de match vorderde, kwam de tegenstander (met enkele spelers van de kern op het veld) echter steeds beter in z n spel. De voorsprong die we hadden werd weggewerkt door ATBS en ze kwamen zelfs nog even op voorsprong, maar in de laatste minuut maakten wij alsnog gelijk. Sparta Ranst - Voorwaarts 6-8 Om de zaalcompetitie af te ronden, kwam leider Voorwaarts nog op bezoek. In de heenmatch konden we aanvankelijk gelijke tred houden, en ook nu bleef het in het begin spannend. Voorwaarts was niet zo goed bij schot als gewoonlijk en bij ons vielen de ballen er wel in. Bij de rust stond het dan ook 4 5. In tegenstelling tot de heenwedstrijd bleef de kloof ook na de rust klein. Gescoord werd er niet veel meer en uiteindelijk stond er een 6 8 stand op het scorebord. Kadetten reeks 2G Sparta Ranst - KCOV 0-8 Met enkele goeie wedstrijden achter de rug, namen onze kadetten het op tegen KCOV, de leider in de reeks, een team met grote en stevige spelers en speelsters. Gezien de knappe wedstrijden van de voorbije weken, niet zo erg zou je denken, maar toch waren onze kadetten wat onder de indruk. De wedstrijd was net iets minder dan de voorbije weken en tegen de leider kan je je dat uiteraard niet permitteren. De passing was minder goed, te slap, de weinig kansen die we kregen gingen tegen of over de korf en zo hadden onze kadetten het toch heel moeilijk tegen een ploeg die zeer kort kwam verdedigen. Een wedstrijd om snel te vergeten, volgende week is er een nieuwe kans.

6 Verde - Sparta Ranst 2-1 Thuis hebben we deze ploeg het vuur aan de schenen gelegd en ook nu zouden we dat gaan doen. Helaas kwamen we snel achter op 2-0. Maar eigenlijk was deze wedstrijd voor ons. Een totaal andere match dan tegen KCOV. Nu waren wij diegenen die overal tussen kwamen en de bal in de ploeg hielden. Claudia moest de beste speelster uit de match houden en deed dit met de steun van Lore, die afzakte en mee loerde naar Claudia. In het andere vak had Raphael de taak om zijn tegenspeler in zijn broekzak te steken. Hij deed dit ook met veel passie. Kortom een wedstrijd naar ons hartje, snelle balwisselingen en knappe aanvallen. De eerste kans die we kregen was een penalty, Lore mistte helaas. Maar in de volgende periode met Kobe op het veld draaide het vak met Jules, Luna, Raphael en Kobe veel beter en daar kwam de verdiende aansluiting 2-1. De overwinning kwam weer dichter. In de tweede helft hadden we kans na kans. Raphael van ver, Jef met inlopers, eigenlijk iedereen kreeg een resem mogelijkheden maar de bal ging er niet in. De tegenstrever werd zenuwachtig en wij eigenlijk ook. Helaas voor ons konden we niet meer scoren. Ondanks de nederlaag hadden we eigenlijk wel een bijna perfecte match gespeeld met inzet. Knap gedaan kadetten en die overwinningen komen nog wel. Sparta Ranst - ATBS 1-1 In de heenwedstrijd hadden we tegenslag maar dat gingen we vandaag rechtzetten. Het werd een wedstrijd 7-7 want ATBS had er 1 tekort. Het vak van 3 bestond uit Lore, Claudia en Wannes. Joppe en Jules speelden 1 helft daar ze nog ergens anders verwacht werden. Ze werden aangevuld door Luna en Kato. Op de bank zaten Jef, Tijs en Ruben. Bij aanvang werden Joppe en Jules aangemaand om hun twee heren zeer kort te houden. Ze mochten geen vin verroeren of ze moesten erbij zijn. Ze hebben zich deze taak ongelofelijk goed uitgevoerd. Conclusie dat vak kon amper aanvallen. Ondertussen hadden we in ons aanvallend vak de ene kans na de andere. Wannes liep in op steun van de 2 meisjes. Ook konden zij schotjes nemen. Een penalty van Lore ging net over. Helaas kwamen we op achterstand 0-1. In de aanval werd er nog beter rondgespeeld en er waren een resem aan kansen. Dit werd beaamd door onze vele supporters (merci allen) ook nog een bedankje aan Eddy die onze wedstrijd kort leidde. Want die ene struise van ATBS was soms nog bruut. Vakwissel en dan konden we aanvallen met Kato, Luna, Jules en Joppe. Ook hier een resem aan

7 kansen en Joppe kon ons opnieuw en verdiend in de wedstrijd brengen. k Weet alleen niet meer of je scoorde met een penalty, schot of een inloper Joppe? Na de rust kwamen Jef, Tijs in en ook zij moesten die twee gasten onder de knoet houden. En dit deden ze uiterst briljant. Goe gedaan mannen. Ruben kwam Kato vervangen en speelde ook enorm tegen een grotere meisjeskadet. Kortom een berg, een massa, een karrevracht aan doelpogingen maar de overwinning konden we niet verzilveren. Het bleef 1-1. Eigenlijk verdienden we meer. Hopelijk kunnen we nog 2 ptn pakken op onze uitgestelde wedstrijd 16 maart in t Loo om 17u. Supporters kom ons naar de overwinning brullen. Sparta Ranst - Voorwaarts 1-2 Woensdagavond onze laatste wedstrijd in zaal. We waren met onze voltallige ploeg op Manes en Kato (zieke supporter) na om Voorwaarts het vuur aan de schenen te leggen en het zaalseizoen af te sluiten met een onverwinning. We begonnen gretig aan de partij met aanvallend spel en het rondspelen ging bijna perfect. Enkel bleven we soms te lang treuzelen om de inloper in de zetten. Ook de schots van op afstand kwam er niet uit. De befaamde luju voor de kenners onder ons, een samenspel met Luna voor de korf, werd toegepast maar het schotje strandde tegen de korf. Plots kwamen we in de wedstrijd op voorsprong nadat we bal opniuew veroverden in de aanval. Claudia greep haar kans van ver en bang droog door de korf. De meegekomen supporters en de wisselspelers op de bank schreeuwden het uit. Lap we waren vertrokken. Maar kort nadien werd ons enthousiasme vermindert door een misrekening van Joppe en zijn tegenspeler kon van dichtbij scoren. Maar niet getreurd want we speelden nog steeds goed rond en de tegenpartij kreeg geen enkele kans meer. We zaten overal kort op de bal maar onze kansen werden niet benut. Het gevaar sloop erin dat onze tegenstrevers een korf zouden meepikken en plots was daar een penalty fout en de penalty werd benut dus 1-2 achter. Oei minder geluk, we konden helaas niet meer tegenscoren en dus was onze nederlaag tegen een minder sterke tegenstander een feit. Conclusie is dat we moeten trachten om zo snel mogelijk te scoren om zo rustiger te kunnen korfballen. Bedankt Eddy om de wedstrijd te leiden, Daniëlle om de klok te doen en An om de inklom te bemannen. Ook alle ouders worden bedankt om ons in zaal te steunen en iedereen die het heeft mogelijk gemaakt om onze thuiswedstrijden te kunnen spelen. Hop opnieuw naar het veld, hopelijk kunnen we daar onze goede inzet en spel verzilveren met overwinningen.

8 Kadetten Veldcompetitie reeks 2I Sparta Ranst - Putse 3-0 Een nieuwe veldwedstrijd na onze vorige zaalwedstrijd van 3 dagen geleden. Er was een stralende zon met heldere blauwe lucht. Iedereen voelde reeds de lentekriebels. De tegenpartij was tijdig paraat en tijdens de opwarming konden onze kadetten vaststellen dat elke bal van Putse door de korf ging. Ze werden dus reeds bij de opwarming gewaarschuwd over de sterkte bij de tegenpartij. Er werd soms nogal zachtjes opgewarmd, tja de zon scheen en die zou ons wel verwarmen. Luna, kapitein, koos ervoor om niet aan te vallen naar de zon. Knap gekozen zou later blijken. In de aanval startten we met Luna, Kato, Raphael en Jef. Een vak dat reeds enige tijd samenspeelt en elkaar beter begint te vinden. Er werd goed rondgespeeld maar toch stonden we steeds te dicht op elkaar waardoor de snelheid uit ons spel ging. We kregen verschillende inlopers maar zagen de bal naast gaan. De tegenpartij werd steeds op de lijn vastgezet en de bal bleef dus vrij lang in de aanval. Maar de vele kansen die er waren werden niet omgezet in een korf. Claudia, Lore, Joppe en Kobe kregen hun kans in de aanval na 10. Plots een kans een inloper van en foutief gestopt. Joppe nam de penalty maar keek bij het fluitsignaal naar scheids Johan en mistte. Niet erg werd er in de verdediging geroepen. In de verdediging werd er ook een penalty toegekend maar gelukkig voor ons werd ook deze gemist. Niet veel later stonden we dan toch op het scorebord met 1-0 via een penalty en jawel Joppe legde de bal mooi binnen. Kort na rust speelde Putse beter. Hans bracht Jules ipv Raphael en Emily kwam een goed spelende Kato vervangen. Emily maanden weggeweest met een armbreuk, je zou het helaas amper zien, ze speelde vlot mee en zorgde er mee voor dat Jules zijn inlopertje kon scoren Wat me vooral goed maakte als scheids (nu mag dat gezegd worden, op t veld gaat dat niet) is dat de hele ploeg elkaar voortdurende steunde met aanmoedigingen. Knap gedaan spelers! Nog te noteren dat we er een derde korf konden scoren opnieuw via een goed ingevallen Jules. Eindstand 3-0 tegen toch een goed spelend Putse. De eerste overwinning op het veld is er. Proficiat aan de hele ploeg.

9 Pupillen speelgelegenheid naronde De pupillen gaan opnieuw deelnemen aan speelgelegenheid wedstrijden. Er zijn 3 wedstrijddagen reeds gekend. 26 maart worden er op Sikopi 2 wedstrijden gespeeld: Sikopi en Ganda. Wedstrijden starten om 10u. Meer info volgt via Inge en Martine. Op het veld van Sikopi mag je niet met shoes met ijzeren toppen spelen. Ze hebben daar namelijk kunstgras. Dus plastic toppen onder je shoes of met sportschoenen spelen. Op 2 april worden we verwacht bij KCOV: Loenhout en KCOV. Wedstrijden starten om 10u. Op 7 mei spelen we om 10u een wedstrijd thuis tegen ASKC. Miniemen nieuws Onze jongsten gaan ook nog enkele wriemeldagen meespelen. Ze zijn ingeschreven op de volgende dagen: 26 maart op Rijko van 10-12u 2 april op KCOV van 14-16u 7 mei op Borgerhout/Groen Wit van 12-14u. Activiteitenkalender 2 april gezelschapspellen namiddag 2 april algemene vergadering 11 mei korfbal jeugdspe(el)dag, vriendjes-vriendinnetjesdag! mei jeugdweekend: miniemen, pupillen en kadetten 4 juni 2 palentornooi en BBQ 12 juni tornooi Boechout: miniemen, pupillen en kadetten 18 juni recreanten tornooi

10 Recreanten flits Zaterdag 19 februari speelden de recreanten een tornooike te Ekeren. Voor 2 dames een belevenis want zij stonden voor de eerste keer tussen de lijnen. De eerste match was tegen Hoevenen, een ploeg waar we de vorige keer van verloren. Pieter en An brachten ons op voorsprong met elk een schotje. De tegenpartij deed zijn best en helaas vonden ze een gaatje. Een vrije worp van Eddy en een schot van Marc zorgden voor de eindstand 4-1. Edith speelde haar eerste wedstrijd en heeft deze met glans doorstaan. Winst die moest gevierd worden maar niet te hard want er volgde nog een wedstrijd. Riviera was een ander kaliber. Katrien (juf Katrien voor de jeugd) mocht niet onder doen en kreeg na 2 trainingen achter de rug speelgelegenheid. Een indraaierke van Eddy gaf ons een voorsprong die we lang konden houden. Kansen waren er voor beide ploegen, de bal vloog steeds tegen of over de korf. De wedstrijd werd even stilgelegd om te kijken of er wel een gat in de korf zat. Als ik mij niet vergis was het met de rust 1-1. Na de rust begon de tegenpartij aan afwerking te denken. Met een schotje van Pieter konden we gelijke stand houden, en dan was het over voor ons. De eindstand 2-6 in ons nadeel, werd overtroffen door de leuke wedstrijd. Zoals gewoonlijk is de nabespreking even belangrijk als een match. Zeker een geslaagde avond.

11 Algemene vergadering 2 april 2011 We nodigen iedereen uit voor deze vergadering en we hopen vele spelers, ouders, sympathisanten en sponsors te mogen begroeten. Het bestuur zal toelichting geven betreffende de werking van het voorbije jaar: financiën algemene werking jeugdploegen gewestelijken kern recreanten trainers feestcomité activiteiten en de toekomst. Het is een avond waarbij we van jullie graag enige feedback horen en we samen verder onze club kunnen uitbouwen. Verder zijn we nog op zoek naar nieuwe bestuursleden, leden om het feestcomité te versterken en jeugdtrainers. Dus indien jullie mee onze club op één of andere manier willen versterken, mag je een mailtje sturen naar an.diddens@telenet.be. Liefst reageren want het is zeer zeker nodig.

12 Klassementen zaal Veldcompetitie

13 Clubnieuws Jarigen maart Erik Dujardin (gew) 6/3 Rinske Vanlommel (pup) 13/3 Inge Raes (kern) 18/3 Inge Hellemans (gew) 19/3 Hans Smits (gew) 19/3 Paulien Smet (min) 21/3 Kato Vanhaecke (kad) 22/3 Tijs Van Laer (pup) 23/2 Joppe Vanlommel (min) 24/3 Bestuur Voorzitter - wedstrijdsecretaris An Diddens an.diddens@telenet.be 0478/ Secretaris Inge Hellemans inge.hellemans@telenet.be 0477/ Jeugdcoördinator Johan Van De Putte johanvandeputte@hotmail.com 03/

14 Feestcomité Carla Vermeulen Katrien Janssens Danielle Coppé Sportief Trainer cadetten Johan Van De Putte / Hans Smits johanvandeputte@hotmail.com 03/ / 0472/ hans.smits2@telenet.be Trainsters pupillen Martine Buelens / Inge Hellemans inge.hellemans@telenet.be 0477/ martine.buelens@dester.com 0477/ Trainers miniemen Fien Van Hoof / Daniëlle Coppé / Jan Geudens fien.van.hoof@telenet.be 0473/ desmedtcoppe@telenet.be 0497/ jan.geudens@ranst.be 0495/ Redactioneel Website Jean Buelens inge.hellemans@telenet.be t Boekske Johan Van De Putte johanvandeputte@hotmail.com 03/ Materiaal Materiaalmeester Erik Dujardin erikdujardin@telenet.be

15

16

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst September 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Na een deugddoende vakantie zijn de batterijen van het bestuur weer opgeladen om er een spetterend seizoen van te maken met

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Mei / juni 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden,

Nadere informatie

tboekske Sparta Ranst

tboekske Sparta Ranst tboekske Sparta Ranst mei 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaai wat een geweldig einde voor onze kadetten in de veldcompetitie. Op woensdag 4 mei zorgden onze kadetten en

Nadere informatie

tboekske Sparta Ranst

tboekske Sparta Ranst tboekske Sparta Ranst augustus 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Op het einde van juni was er ons eerste, sinds lange tijd, jeugdtornooi. Het organiseren ervan was even wennen. Want wat heb

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst februari 2011 Beste leden, sympathisanten en sponsors, Onze nieuwjaarsreceptie was een knappe start van het nieuwe jaar. Vele gezichten waren aanwezig: spelers, ouders van pupillen

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst augustus 2010 Jean Buelens Jean.buelens@jb-assistance.be www.jb-assistance.be Beste leden en sympathisanten, Het bestuur is sterk vernieuwd. Onze ploegen zijn helaas ook gehalveerd.

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Januari / februari 2012 www.jb-assistance.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Schoolstraat 33, Ranst www.deridder-goossens.be Sint-Damiaanstraat 4, Wommelgem 03 / 353 33 75

Nadere informatie

Software Advies bvba Frankrijklei Antwerpen. tel. 03/

Software Advies bvba Frankrijklei Antwerpen. tel. 03/ Software Advies bvba Frankrijklei 65 2000 Antwerpen tel. 03/202 50 00 info@software-advies.be t Boekske Sparta Ranst februari 2010 Restaurant Petrus Genietgezond 03/ 455.08.18 info@petruskokaanhuis.be

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Oktober 2011 www.jb-assistance.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Schoolstraat 33, Ranst www.deridder-goossens.be Sint-Damiaanstraat 4, Wommelgem 03 / 353 33 75 Uw advertentie

Nadere informatie

01 Mei In dit nummer :

01 Mei In dit nummer : 01 Mei 2018 In dit nummer : Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 15/04: Floriant-Sikopi Upcoming evenementen Sportief verslag 22/04: Boeckenberg-Sikopi Sponsorpagina Agenda Seizoen Veld 2017-2018

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst september 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden,

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst mei 2010 Restaurant Petrus Genietgezond 03/ 455.08.18 info@petruskokaanhuis.be info@petruseggers.be http://www.petruskokaanhuis.be/ Jean Buelens Jean.buelens@jb-assistance.be www.jb-assistance.be

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst december 2009 Restaurant Petrus Genietgezond 03/ 455.08.18 info@petruskokaanhuis.be info@petruseggers.be http://www.petruskokaanhuis.be/ Jean Buelens Jean.buelens@jb-assistance.be

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst oktober / november 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst augustus 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden, ouders,

Nadere informatie

t Boekske Maart/April 2014

t Boekske Maart/April 2014 t Boekske Maart/April 2014 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden, ouders, sympathisanten en sponsors, De winter hebben we dit jaar (nog?) niet gezien

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst november 2009 Company Address e-mail info e-mail accounts BVBA BE 0891 638 648 - RPR Antwerpen Recognitiestraat 19, B 2160 Wommelgem, Belgium info@jb-assistance.be accounts@jb-assistance.be

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10 Wedstrijd : Vosselaar - KFCT U10 Datum : Zaterdag 22-10-16 Vandaag een matchke tegen het 'zwarte beest' van onze jongens: Vosselaar. De laatste thuismatch tegen onze buren werd nog nipt verloren, dus onze

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 01 April 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 2017-2018 Verantwoordelijke uitgever : Marc

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Maart april 2013 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden,

Nadere informatie

t Boekske December 2013 & januari 2014

t Boekske December 2013 & januari 2014 t Boekske December 2013 & januari 2014 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden, ouders, sympathisanten en sponsors, Een nieuw jaar is weeral begonnen.

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld!

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld! 1 2 Voorwoord Korfbal is een teamsport. In het korfbal sta je er niet alleen voor. Vanaf nu speel je in een team. Vaak eerst eenvakskorfbal en daarna tweevakskorfbal. Teamsport betekent: je samen inzetten,

Nadere informatie

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 RECREANTENFLASH Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 Verslag van de geleide training Onder een stralende zon gingen we op zaterdag 23 september 2017 om 10u van start op de terreinen van Temse. Er waren 29

Nadere informatie

15 November In dit nummer :

15 November In dit nummer : 15 November 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws : Tarieven en abonnementen Zaal 2017-2018 Upcoming evenementen Publi : 24/11 Lazy Friday Recreanten Publi : 02/12 Sinterklaasfeest op Sikopi Agenda Seizoen

Nadere informatie

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Uitslagen speelgelegenheid recreanten 19 maart 2016, rechtzetting Sfeerfoto geleide training EKERSE ATBS 5 0 FF KAPELLEN CATBA wordt naar een latere datum verschoven 16 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

t Boekske April / Mei 2014

t Boekske April / Mei 2014 t Boekske April / Mei 2014 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden, ouders, sympathisanten en sponsors, De sportieve kant van het seizoen zit er zo goed

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 09/10/2013 dinsdag 22/10/2013 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

15 Maart In dit nummer :

15 Maart In dit nummer : 15 Maart 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 24/02: MeeuwenSikopi Sportief verslag KERN 04/03: SikopiTemse Sportief verslag U12 04/03: Sikopi ROODRijko C Sportief verslag U12 10/03: Sikopi ROODSparta

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W Versie: seizoen 2011-2012 VISIE VAN DE CLUB KON. VLIMMEREN SPORT VZW IS EEN SPELERSGERICHTE VERENIGING, D.W.Z.: - Alles wordt in het

Nadere informatie

Meeting Lebbeke 13 september 2014

Meeting Lebbeke 13 september 2014 Meeting Lebbeke 13 september 2014 Het was zonnige zaterdagnamiddag in Lebbeke met een grote spartadelegatie waarbij er mooie prestaties geleverd werden. Maar liefst 14 spartabenjamins hebben deelgenomen

Nadere informatie

Sportief door de D/C-jeugd

Sportief door de D/C-jeugd Sportief door de D/C-jeugd Spelregels voor de D-jeugd Het korfbalveld Het korfbalveld bestaat uit twee vakken. In het ene vak ben je aan het verdedigen en in het andere vak aan het aanvallen. Het begin

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Blerick A - Concordia B 2-1 Op donderdag nog 8 spelers maar Mat tovert er weer lustig op los en zo waren we deze keer uiteindelijk met 16!!. Vijf wissels wat een luxe.

Nadere informatie

Competitie bulletin nr

Competitie bulletin nr Never Out - Houtrust Competitie bulletin nr 2 2010 Van de redactie Waar blijven al die verslagen, dames en heren competitiespelers? Het weer was tot nu toe misschien niet fantastisch maar toch niet alle

Nadere informatie

15 Januari In dit nummer :

15 Januari In dit nummer : 15 Januari 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 16/12: Sikopi-Meeuwen Sportief verslag KERN 06/01: Temse-Sikopi Sportief verslag U12 Rood 17/12: Sikopi-Meeuwen Sportief verslag U12 Rood 07/01: Rijko-Sikopi

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 34 In dit nummer: Kalender 1 Miniemennieuws 1 Pupillennieuws 2 Juniorennieuws 2 Recreantennieuws 2 Wintercompetitie 3 Programmatie veld 3 Uitslagen zaal

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud!

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud! Seizoen 2018-2019 Volleybal voor jong en oud! Agenda: 15 december - Mini toernooi 28 december - Oliebollentoernooi 5 januari - Voorrondes NOJK 12 januari - Heel VTC kookt In dit nummer: AIRCOHEAT DS1 doet

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten Jaargang 3 nummer 36 23-04-2014 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Beste leden, Naar jaarlijkse gewoonte worden alle spelersbloesjes verzameld door de ploegverantwoordelijken.

Nadere informatie

LES 2. GROEP: 3 t/m 8 KORFBAL DOELSTELLINGEN:

LES 2. GROEP: 3 t/m 8 KORFBAL DOELSTELLINGEN: LES 2. GROEP: 3 t/m 8 DOELSTELLINGEN: Groep 3/4 - De leerling gooit de bal niet op het moment dat er een verdediger in de afspeellijn staat. De leerling maakt soms de keuze om de bal over te spelen in

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Als ploeg in de kijker stellen we jullie ditmaal Divo Ingelmunster voor, onze gesprekspartner was secretaris Katrien Eggermont. Het huidige

Nadere informatie

ANGRIJKE MEDEDELING!!

ANGRIJKE MEDEDELING!! Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) Erkenningsnummer P911138 woensdag 14/08/2013 dinsdag 27/08/2013 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie Technikorf TURNHOUT in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie.. jaargang 17 augustus 2010 nr.1 Verantwoordelijke

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

Uitslagen. Verslagen. De Pein speelt MV van de mat

Uitslagen. Verslagen. De Pein speelt MV van de mat Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 18 (2008) 3624 04-05-08 14:00 R4G SIOS (W) 4 - VIOS (Nij) 2 6-10 Wolvega 3809 29-04-08 19:45 2A Moedig Voorwaarts 1 - De Pein 1 8-22 Wapservee

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

Naam: Jeugdwerking KSAV St. Dimpna Duur: 1u 30min. Thema: B- Speelhoeken afsluiten. Aantal: K Categorie/niveau: u15 u21

Naam: Jeugdwerking KSAV St. Dimpna Duur: 1u 30min. Thema: B- Speelhoeken afsluiten. Aantal: K Categorie/niveau: u15 u21 Naam: Jeugdwerking KSAV St. Dimpna Duur: 1u 30min Thema: B- Speelhoeken afsluiten Materiaal: 14 ballen 12 hesjes 2 duiveltjes doelen (+ verankering) 1 groot doel (indien niet beschikbaar 1 extra duiv.

Nadere informatie

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Na de overwinning tegen Rood Zwart stond de uitwedstrijd tegen Hector op het programma. Deze hadden hun eerste wedstrijd gelijk

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten Jaargang 3 nummer 5 30-08-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 14/09/2013 vriendjesdag (miniemen + pupillen) organisatie JAC 14/09/2013

Nadere informatie

TOUCH RUGBY WAT IS TOUCH RUGBY

TOUCH RUGBY WAT IS TOUCH RUGBY REGELS TOUCH RUGBY WAT IS TOUCH RUGBY Touch rugby is een rugby-vorm die er voor zorgt dat rugby prima voor iedereen is te spelen. Het is een variant waarbij intensief fysiek contact wordt voorkomen. In

Nadere informatie

2.2 Eventueel kunnen 2 tornooien naast elkaar worden georganiseerd: 1 voor aangeslotenen en 1 voor niet -aangeslotenen.

2.2 Eventueel kunnen 2 tornooien naast elkaar worden georganiseerd: 1 voor aangeslotenen en 1 voor niet -aangeslotenen. Basket 3 on 3 Kern lokale schoolsport 1 CATEGORIEEN Miniemen A: jongens meisjes. Miniemen B: jongens meisjes. Cadetten A: jongens meisjes. Cadetten B: jongens meisjes. Scholieren A: jongens meisjes. Scholieren

Nadere informatie

01 November In dit nummer :

01 November In dit nummer : 01 November 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws Evenementenkalender Sportieve Verslagen Kern Sportieve Verslagen U14 Sportieve Verslagen U12 Sportieve Verslagen U10 Sportieve Verslagen Gew4 Sportieve

Nadere informatie

Voorwoord. Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart Triade E 1 Dordrecht E1 Eindstand: Triade D1 albatros D5

Voorwoord. Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart Triade E 1 Dordrecht E1 Eindstand: Triade D1 albatros D5 Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart 10.00 Triade E 1 Dordrecht E1 11.00 Triade D1 albatros D5 12.00 Triade C1 vriendenschaar (H) C3 13.00 Triade A1 Vriendenschaar (H) A2 14.15 Triade 3 RWA 7 15.30 Triade

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.3 7 mrt 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

TORNOOIREGLEMENT & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN REGLEMENT

TORNOOIREGLEMENT & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN REGLEMENT TORNOOIREGLEMENT & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN Wij wensen u hartelijk te danken voor uw inschrijving voor ons tornooi. Wij hopen dat wij, samen met u, erin slagen een voetbalfeest aan onze jonge spelertjes

Nadere informatie

Wedstrijdfolder 12 april SBHC Xenios

Wedstrijdfolder 12 april SBHC Xenios Wedstrijdfolder 12 april SBHC Xenios Voorwoord Voorwoord Na een weekend rust gaan alle teams er weer tegenaan. Helaas spelen Heren 1 en Dames 1 de komende weken niet parallel uit en thuis. Dames 1 ontvangt

Nadere informatie

CLUBBLAD DE BLAUWE DRUIF

CLUBBLAD DE BLAUWE DRUIF CLUBBLAD DE BLAUWE DRUIF 50e jaargang - nummer 30 - d.d. 9 maart 2015 VERENIGING GEGEVENS Internet: http://www.blauw-zwart.nl Voorzitter: VACATURE Secretaris: Nick Gierveld tel. 432545 Penningmeester:

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

ASKC Nieuws Nr. 13 NIET VERGETEN KALENDER

ASKC Nieuws Nr. 13 NIET VERGETEN KALENDER Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 13 In dit nummer: 24-10-2012 NIET VERGETEN In de nacht van zaterdag 27/10 op zondag 28/10 begint de wintertijd. Wij draaien dan de klok 1 uur achteruit.

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U11

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U11 Wedstrijd : Hoogstraten - KFCT U11 Datum : Zaterdag 03-12-16 Op 5 december 2015 verloren we thuis met 0-8 (!) van Hoogstraten. Onze jongens waren er zich van bewust dat dit niet nog eens mocht gebeuren.

Nadere informatie

16/08/2012 Kalendervergadering: start om 20:00. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00. 01/09/2012 Nationaal tornooi dag 1

16/08/2012 Kalendervergadering: start om 20:00. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00. 01/09/2012 Nationaal tornooi dag 1 Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 2 In dit nummer: 08-08-2012 Kalender 1 Miniemennieuws 1 Pupillennieuws 1 Cadettennieuws 1 Scholierennieuws 1 Juniorennieuws 2 Recreantennieuws 2 Kernnieuws

Nadere informatie

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen 2013-2014 Boutersem korfbalclub vzw juli 2013 Beste korfballers en ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief in verband met het komende korfbalseizoen 2013-2014. We raden u aan om hem

Nadere informatie

01 September In dit nummer :

01 September In dit nummer : 01 September 2017 In dit nummer : Voorwoord voorzitter Bestuurlijk Nieuws Sportieve Verslagen Voorbije Evenementen Publi : Coming-up evenementen Coming-up evenementenkalender Wedstrijdkalender Seizoen

Nadere informatie

H1 wint alles, 33 uit 11!

H1 wint alles, 33 uit 11! Nieuwsbrief 11 H1 wint alles, 33 uit 11! Afgelopen zondag was een historische dag voor hockey in de 1 e klasse. HC Zwolle H1 won alle 11 heenwedstrijden. De dames roken aan hun tweede overwinning, maar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week NIEUWSBRIEF jaargang 7 nr. 267 week 19 2012 Ton Noyens wordt 90 jaar (door Nico Grubben) Op 5 juni wordt ons voormalig damlid Ton Noyens 90 jaar. De zondag er aan voorafgaand houdt hij een groot feest.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KC de Pein - Week 47 - Jaar 2009. Uitslagen

Nieuwsbrief KC de Pein - Week 47 - Jaar 2009. Uitslagen Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 47 (2009) 3491 22-11-09 15:50 R5N Lintjo 5 - KIA 3 6-8 Dunoardhal 1613322-11-09 14:45 2A Kinea 1 - WSS 1 14-14 Heerenvee n 1391322-11-09 14:20

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.5 27 Apr 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Jeugtornooi kon.noorse S.V April Tornooi-boekje

Jeugtornooi kon.noorse S.V April Tornooi-boekje Jeugtornooi kon.noorse S.V. Memorial Vic Adriaensens 21-22-23 April 2017 Tornooi-boekje Reglementen-wedstrijden-INFO Zie voor wedstrijduitslagen op www.noorse.be 1 2 Beste Sportvrienden! Wederom zijn we

Nadere informatie

Good Luck MB1 - Riel MB1

Good Luck MB1 - Riel MB1 Good Luck MB1 - Riel MB1 Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste competitie wedstrijd gespeeld in de 1ste klas. We waren echt benieuwd hoe het zou gaan. We wisten dat de meisjes van Riel ook uit de 2de

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE Georganiseerd door FC Almere Beste jongens, meisjes, leerkrachten en toeschouwers, Football Club Almere heet u van harte welkom op Sportpark de Marken, waar

Nadere informatie

Nieuws. Zaterdag 10 mei 2014 familiedag van BBC Alsemberg: zie pagina 3

Nieuws. Zaterdag 10 mei 2014 familiedag van BBC Alsemberg: zie pagina 3 Nieuws Kent u mensen die onze nieuwsbrief nog niet ontvangen? Laat het ons weten per mail. nieuws@bcalsemberg.be Pagina 1: Allerlei Pagina 2: Actie Delhaize community week Pagina 3: Familiedag programma

Nadere informatie

ZVC MIKRA 2015-2016. Hierna korte evaluaties van de wedstrijden van onze competitie zaalvoetbalploegen. We hebben zo een algemeen seizoensoverzicht

ZVC MIKRA 2015-2016. Hierna korte evaluaties van de wedstrijden van onze competitie zaalvoetbalploegen. We hebben zo een algemeen seizoensoverzicht ZVC MIKRA 2015-2016 Hierna korte evaluaties van de wedstrijden van onze competitie zaalvoetbalploegen. We hebben zo een algemeen seizoensoverzicht Beoordelingen : Goed tot zeer goed Normaal Minder goed

Nadere informatie

Stadsbeker REGLEMENT.

Stadsbeker REGLEMENT. Stadsbeker 2017. REGLEMENT. De stukken die in het groen staan zijn de punten die aangepast of veranderd zijn ten opzichte van het reglement van vorig jaar. Veel leesplezier. 1. Elke wedstrijd dient stipt

Nadere informatie

Spelregels aspiranten E (5-5)

Spelregels aspiranten E (5-5) Spelregels aspiranten E (5-5) 1. Inleiding Waterpolo is een technische, behendigheid vragende en zeer gezonde sport, waarbij nauwelijks blessures ontstaan. Het waterpolospel vraagt van de deelnemers niet

Nadere informatie

TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN

TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN Wij wensen u hartelijk te danken voor uw inschrijving voor ons tornooi. Wij hopen dat wij, samen met u, erin slagen een voetbalfeest aan onze jonge spelertjes

Nadere informatie