Liturgie zondag 24 juli 2016 Andreaskerk Morgendienst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Liturgie zondag 24 juli 2016 Andreaskerk Morgendienst"

Transcriptie

1 Liturgie zondag 24 juli 2016 Andreaskerk Morgendienst Voorganger: ds. Reinoud Koning Organist: Cor Geskus Lector: Henny Pauw Koster: Mark van den Bor en Jan Hijmissen ORDE VAN DIENST Welkom door de ouderling Stil gebed Intochtslied gezang 328 1) Here Jezus, om uw woord zijn wij hier bijeengekomen. Laat in 't hart dat naar U hoort uw genade binnenstromen. Heilig ons, dat wij U geven hart en ziel en heel ons leven.

2 2) Ons gevoel en ons verstand zijn, o Heer, zo zonder klaarheid, als uw Geest de nacht niet bant, ons niet stelt in 't licht der waarheid. 't Goede denken, doen en dichten moet Gij zelf in ons verrichten. Bemoediging en groet Zingen gezang 328 3) O Gij glans der heerlijkheid, licht uit licht, uit God geboren, maak ons voor uw heil bereid, open hart en mond en oren, dat ons bidden en ons zingen tot de hemel door mag dringen. Gebed van toenadering Zingen psalm 103 1) Zegen, mijn ziel, de grote naam des HEREN, laat al wat binnen in mij is Hem eren, vergeet niet hoe zijn liefd' u heeft geleid, gedenk zijn goedheid, die u wil vergeven, die u geneest, die uit het graf uw leven verlost en kroont met goedertierenheid. 4) Zo hoog en wijd de hemel staat gerezen boven de aarde, is voor wie Hem vrezen zijn liefde en zijn goedertierenheid. Zo ver verwijderd 't westen is van 't oosten, zo ver doet Hij van hen die Hij wil troosten de zonden weg, ja Hij heeft ons bevrijd. Lezing leefregel Jesaja 58:6 12 (NBV) 6 Is dit niet het vasten dat ik verkies: misdadige ketenen losmaken, de banden van het juk ontbinden, de verdrukten bevrijden, en ieder juk breken? 7 Is het niet: je brood delen met de hongerige, onderdak bieden aan armen zonder huis, iemand kleden die naakt rondloopt,

3 je bekommeren om je medemensen? 8 Dan breekt je licht door als de dageraad, je zult voorspoedig herstellen. Je gerechtigheid gaat voor je uit, de majesteit van de HEER vormt je achterhoede. 9 Dan geeft de HEER antwoord als je roept; als je om hulp schreeuwt, zegt hij: Hier ben ik. Wanneer je het juk van de onderdrukking uitbant, de beschuldigende vinger en de kwaadsprekerij, 10 wanneer je de hongerige schenkt wat je zelf nodig hebt en de verdrukte gul onthaalt, dan zal je licht in het donker schijnen, je duisternis wordt als het licht van het middaguur. 11 De HEER zal je voortdurend leiden, hij zal je verkwikken in dorre streken, hij maakt je botten sterk en krachtig. Je zult zijn als een goed bevloeide tuin, als een bron waarvan het water nooit opdroogt. 12 Je eigen mensen zullen weer opbouwen wat al eeuwenlang verwoest ligt; fundamenten, door vroegere generaties gelegd, zullen weer worden hersteld. Dan zal men je noemen Hersteller van muren, Herbouwer van straten. Zingen gezang 477 1) Geest van hierboven, leer ons geloven, hopen, liefhebben door uw kracht! Hemelse Vrede, deel U nu mede aan een wereld die U verwacht! Wij mogen zingen van grote dingen, als wij ontvangen al ons verlangen, met Christus opgestaan. Halleluja! Eeuwigheidsleven zal Hij ons geven, als wij herboren Hem toebehoren, die ons is voorgegaan. Halleluja!

4 Lezing N.T. Matteüs 25:31 40 (NBV) Wanneer de Mensenzoon komt, omstraald door luister en in gezelschap van alle engelen, zal hij plaatsnemen op zijn glorierijke troon. Dan zullen alle volken voor hem worden samengebracht en zal hij de mensen van elkaar scheiden zoals een herder de schapen van de bokken scheidt; de schapen zal hij rechts van zich plaatsen, de bokken links. Dan zal de koning tegen de groep rechts van zich zeggen: Jullie zijn door mijn Vader gezegend, kom en neem deel aan het koninkrijk dat al sinds de grondvesting van de wereld voor jullie bestemd is. Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe. Dan zullen de rechtvaardigen hem antwoorden: Heer, wanneer hebben wij u hongerig gezien en te eten gegeven, of dorstig en u te drinken gegeven? Wanneer hebben wij u als vreemdeling gezien en opgenomen, u naakt gezien en gekleed? Wanneer hebben wij gezien dat u ziek was of in de gevangenis zat en zijn we naar u toe gekomen? En de koning zal hun antwoorden: Ik verzeker jullie: alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor mij gedaan. Zingen "Hij kwam bij ons..."(el118) 1) Hij kwam bij ons, heel gewoon, de Zoon van God als mensenzoon. Hij diende ons als een knecht, en heeft zijn leven afgelegd. Ref. Zie onze God, de Koningknecht, Hij heeft zijn leven afgelegd. Zijn voorbeeld roept om te dienen ied're dag, gedragen door zijn liefd' en kracht. 2) En in de tuin van de pijn verkoos Hij als een lam te zijn, verscheurd door angst en verdriet maar toch zei Hij: Uw wil geschied. 3) Zie je de wonden zo diep. De hand die aard en hemel schiep, vergaf de hand die Hem sloeg. De Man, die onze zonden droeg.

5 4) Wij willen worden als Hij. Elkanders lasten dragen wij. Wie is er needrig en klein? Die zal bij ons de grootste zijn. Lezing Filippenzen 2:1 8 (NBV) Nu u door Christus zozeer bemoedigd wordt en liefdevol getroost, nu er onder u zo n grote verbondenheid met de Geest is, zo veel ontferming en medelijden, maak mij dan volmaakt gelukkig door eensgezind te zijn, één in liefde, één in streven, één van geest. Handel niet uit geldingsdrang of eigenwaan, maar acht in alle bescheidenheid de ander belangrijker dan uzelf. Heb niet alleen uw eigen belangen voor ogen, maar ook die van de ander. Laat onder u de gezindheid heersen die Christus Jezus had. Hij die de gestalte van God had, hield zijn gelijkheid aan God niet vast, maar deed er afstand van. Hij nam de gestalte aan van een slaaf en werd gelijk aan een mens. En als mens verschenen, heeft hij zich vernederd en werd gehoorzaam tot in de dood de dood aan het kruis. Gebed om de Heilige Geest Verkondiging Zingen "Door liefde sterk bewogen" (Iona 16) 1) Door liefde sterk bewogen, verbolgen om al het kwaad, Volharden wij in smeken tot God die onrecht haat: 'Hoelang nog duurt het lijden, hoelang houdt men zich doof,

6 hoelang breekt eigenliefde de kracht van het geloof?' 2) Hoor toch het luide roepen van hen die dag aan dag gebukt gaan onder hebzucht en harteloos gedrag: 'Waar blijft, o God, uw vrede en uw gerechtigheid?' Welk teken krijgt de arme die onder onrecht lijdt?' 3) Die aan bezit verslaafd zijn, ze roepen goden aan uit angst om te verliezen de grond van hun bestaan: 'Veroordeel niet de weelde, verwerp niet wat wij doen, vraag niet naar ons geweten of politiek fatsoen!' 5) God vraagt: 'Wie heeft het lef nog te leven naar mijn woord en als profeet te spreken, door weinigen gehoord? Wie raakt, als gast niet welkom, de grens van het bestaan? Wie durft, haast zonder bijval, die ene weg te gaan?' 6) In dagelijkse dingen zo thuis, zo ingewijd, vertrouwd met de profeten en in verbondenheid kwam Hij om ons te redden, nam Hij het voor ons op. Zo zette Hij met dwazen ons leven op z'n kop. Zegening groep jongeren die naar Afrika vertrekt voor SHJB

7 Zingen lied 416 (Nieuwe liedboek) 1) Ga met God en Hij zal met je zijn: jou nabij op al je wegen, met zijn raad en troost en zegen, Ga met God en Hij zal met je zijn. 2) Ga met God en Hij zal met je zijn: bij gevaar, in bange tijden, over jou zijn vleugels spreiden. Ga met God en Hij zal met je zijn. 4) Ga met God en Hij zal met je zijn, tot wij weer elkaar ontmoeten, in zijn naam elkaar begroeten. Ga met God en Hij zal met je zijn. Bericht van overlijden Zingen gezang 91 1) Niemand van ons leeft voor zichzelf alleen, of sterft zichzelf, wij zijn met Christus één. Wanneer wij leven leven wij voor Hem, wanneer wij sterven horen wij zijn stem. In leven en in sterven weten wij: wij zijn geborgen in zijn heerschappij. Dank- en voorbeden, stil gebed en Onze Vader Collecte Slotlied lied 425 (Nieuwe Liedboek) Vervuld van uw zegen gaan wij onze wegen van hier, uit dit huis waar uw stem wordt gehoord, in Christus verbonden, tezamen gezonden op weg in een wereld die wacht op uw woord. Om daar in genade uw woorden als zaden te zaaien tot diep in het donkerste dal, door liefde gedreven, om wie met ons leven uw zegen te brengen die vrucht dragen zal.

8 Heenzending en Zegen Laat God je onafscheidelijk vergezellen en je begeleiden op al je wegen; laat Christus de staf zijn in je hand en de richting van elke voetstap; laat de heilige Geest voor jullie zijn als de wind in de rug, die je brengt op wegen van vrede. Wees gezegend, ga met God.

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. A. Bouma. Naam van de zondag: Exultat gaudio: hij verblijd zich zeer

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. A. Bouma. Naam van de zondag: Exultat gaudio: hij verblijd zich zeer Welkom in de Menorah Voorganger : ds. J. Hiemstra Ouderling van dienst : mw. A. Bouma Organist : dhr. H. Dorsman Lectrice : mw. N. Feenstra Naam van de zondag: Exultat gaudio: hij verblijd zich zeer Kleur:

Nadere informatie

uur AA Kramer

uur AA Kramer 150906 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst Votum en groet Psalm 42: 1 (berijming 1774: t Hijgend hert, der jacht ontkomen.) Wet voor kinderen GK 131: 1, 4 Barmhartig Vader. Kinderen: Zeven werken van Barmhartigheid.

Nadere informatie

Ouderendienst zondag 25 oktober 2015 Kruiskerk 16.30 uur. Thema: Goede Buren

Ouderendienst zondag 25 oktober 2015 Kruiskerk 16.30 uur. Thema: Goede Buren 1 Ouderendienst zondag 25 oktober 2015 Kruiskerk 16.30 uur. Thema: Goede Buren Voorgangers: Pastoraal werker Alice van Veen en dominee Jan Willem Overvliet Organist: Henk Hortensius en medewerking van

Nadere informatie

Liturgie zondag 13 maart 2016 morgendiensten Andreaskerk. Niels Kuyt en Harrie Hoorn

Liturgie zondag 13 maart 2016 morgendiensten Andreaskerk. Niels Kuyt en Harrie Hoorn Liturgie zondag 13 maart 2016 morgendiensten Andreaskerk Vijfde zondag van de veertigdagentijd Voorganger: Organist: Lectoren: Kosters: ds. Reinoud Koning Lydia van den Broek Ans Kuus Thea Bos Henny Pauw

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 19 juni 2016 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Léon Missche gedoopt wordt Voorganger : Ds. Bram Verduijn. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Een kerk voor een gebroken wereld. 3 december 2017

Een kerk voor een gebroken wereld. 3 december 2017 Een kerk voor een gebroken wereld 3 december 2017 Psalm 146 1 Halleluja! Loof de HEER, mijn ziel. 2 De HEER wil ik loven, zolang ik leef, mijn God bezingen zolang ik besta. 3 Vertrouw niet op mensen met

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Bron, Amsterdam-Watergraafsmeer

Protestantse Gemeente De Bron, Amsterdam-Watergraafsmeer Protestantse Gemeente De Bron, Amsterdam-Watergraafsmeer PAASZONDAG 21 April 2019 Met de doop en belijdenis van Marlon Sinclair Bennert Voorganger: ds. Margrietha Reinders Betondorp Bloeit Thema: Het graf

Nadere informatie

17 maart :00 / 10:30

17 maart :00 / 10:30 17 maart 2019 9:00 / 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Michiel Nieboer / Rick van Emous Organist: Rik Nijs Lector: Desiree van Meerveld / Thea Bos Koster: Evert van den Heuvel Beamer: Niels

Nadere informatie

Liturgie zondagmorgen 13 maart Na een moment stilte luisteren we naar:

Liturgie zondagmorgen 13 maart Na een moment stilte luisteren we naar: Liturgie zondagmorgen 13 maart 2016 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Na een moment stilte luisteren we naar: Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats; daarom kniel ik neer bij U. Om bij U te zijn, is de

Nadere informatie

Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13

Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13 Lezen : Maleachi 1 : 1-5 Romeinen 9 : 1-13 Tekst : Romeinen 9 : 13 NLB 554 Lied 328 NLB 25d Psalm 63 : 2 en 3 Psalm 146 : 3, 4 en 5 NLB 342 Lied 477 : 1 en 2 Nieuw Liedboek 554: 1, 2, 3 en 4 Intochtslied

Nadere informatie

Morgendienst zondag 12 juni 2016, Gereformeerde Kerk, Wierden, Aanvang: 9.30 uur. voorganger: ds. Gerhard ter Maat, Aalten organist:

Morgendienst zondag 12 juni 2016, Gereformeerde Kerk, Wierden, Aanvang: 9.30 uur. voorganger: ds. Gerhard ter Maat, Aalten organist: Morgendienst zondag 12 juni 2016, Gereformeerde Kerk, Wierden, Aanvang: 9.30 uur. voorganger: ds. Gerhard ter Maat, Aalten organist: DIENST VAN DE VOORBEREIDING welkom en mededelingen ps. 72:1,4 1. Geef,

Nadere informatie

Liturgie morgendiensten zondag 15 oktober Andreaskerk Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Wieger-Jan Schaap Thea Bos / Corrie Sebok

Liturgie morgendiensten zondag 15 oktober Andreaskerk Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Wieger-Jan Schaap Thea Bos / Corrie Sebok Liturgie morgendiensten zondag 15 oktober 2017 - Andreaskerk Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Wieger-Jan Schaap Lector Thea Bos / Corrie Sebok Koster/beamer Mark van den Bor / Evert van den Heuvel

Nadere informatie

Voorganger: ds. Jaap van de Meent Ouderling van dienst: Stan Butijn Diaken van dienst: Tineke van Bommel Organist: Gert Boersma

Voorganger: ds. Jaap van de Meent Ouderling van dienst: Stan Butijn Diaken van dienst: Tineke van Bommel Organist: Gert Boersma DUINZICHTKERK, zondag 7 april 2019 5 e zondag Veertigdagentijd (Judica) Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. Jaap van de Meent Ouderling van dienst: Stan Butijn Diaken van dienst: Tineke

Nadere informatie

Liturgie morgendiensten zondag 22 oktober Andreaskerk Voorganger: ds. Reinoud Koning Organist: Ans Kuus

Liturgie morgendiensten zondag 22 oktober Andreaskerk Voorganger: ds. Reinoud Koning Organist: Ans Kuus Liturgie morgendiensten zondag 22 oktober 2017 - Andreaskerk Voorganger: ds. Reinoud Koning Organist: Ans Kuus Lector: Evert Lubbersen Koster: Niels Kuyt, Dimri Bruggeman ORDE VAN DIENST Welkom door de

Nadere informatie

Liturgie zondag 2017 Voorganger: ds. Reinoud Koning Organist: Ans Kuus Zang: Mariette Nijs

Liturgie zondag 2017 Voorganger: ds. Reinoud Koning Organist: Ans Kuus Zang: Mariette Nijs Liturgie zondag 2017 Voorganger: ds. Reinoud Koning Organist: Ans Kuus Zang: Mariette Nijs Welkom door de ouderling Stil gebed Zingen 'Votum en groet' (Sela - Hemelhoog 495 / 1x Mariette en 1x samen) Onze

Nadere informatie

Thema: Het geboortebericht van de apostel Paulus. Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van dienst: Jeannette ter Harmsel

Thema: Het geboortebericht van de apostel Paulus. Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van dienst: Jeannette ter Harmsel Liturgie voor de gemeenschappelijke avonddienst voor de viering en dankzegging van het Heilig Avondmaal op de 3 e adventszondag, 16 december 2018 Thema: Het geboortebericht van de apostel Paulus Voorganger:

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. Bemoediging en groet

ORDE VAN DIENST. Bemoediging en groet Liturgie zondag 30 december 2018 Avonddienst Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Ans Kuus Lector Marlies de Vroom Koster Hans van Polen Techniek Mark van den Bor ORDE VAN DIENST Welkom

Nadere informatie

2

2 1 2 3 4 5 6 Voorganger: Onze hulp is in de naam van de Heer Gemeente: Voorganger:.. die hemel en aarde gemaakt heeft Amen. 7 8 Voorganger: daarom roepen wij: 9 10 11 12 13 14 Voorganger: De Heer zij met

Nadere informatie

Orde van Dienst. op zondag 5 maart in de Hervormde kerk te Sellingen. aanvang 9.30 uur

Orde van Dienst. op zondag 5 maart in de Hervormde kerk te Sellingen. aanvang 9.30 uur Orde van Dienst op zondag 5 maart 2017 in de Hervormde kerk te Sellingen aanvang 9.30 uur Voorganger : Ds. A.L. Verduijn Organist : Mevrouw G. Hilverts Medewerking : Kinderkoor 'De Lichtbakentjes'. En

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal) Schriftlezing: Efeze 4 vers 17 t/m 32 Gezang 305 vers 1 (Liedboek) Psalm 111 vers 1 (Schoolpsalm) Gezang 328 vers 1 en 3 (Liedboek) Psalm

Nadere informatie

ORDE VOOR DE AVONDMAALSDIENST. Zondag 15 februari 2015 ~ Grote Kerk Wijkgemeente Markus ~ Grote Kerk 9.30 uur

ORDE VOOR DE AVONDMAALSDIENST. Zondag 15 februari 2015 ~ Grote Kerk Wijkgemeente Markus ~ Grote Kerk 9.30 uur ORDE VOOR DE AVONDMAALSDIENST Zondag 15 februari 2015 ~ Grote Kerk Wijkgemeente Markus ~ Grote Kerk 9.30 uur Voorganger: ds. A. Groeneveld Organist: Simon Marbus Koster: Bert de Bruin Orgelspel Welkom

Nadere informatie

Zondag 22 november Zondag Christus Koning

Zondag 22 november Zondag Christus Koning Zondag 22 november 2015 Zondag Christus Koning 9.30 uur Organist: Joop van Oordt Lectoren: Maaike Lok / Nico Louwen Met medewerking van ouderenpastor Mario Boelen Voorganger: ds. Adri van der Wal Uitleg

Nadere informatie

Lezing: Lucas 13,22-24

Lezing: Lucas 13,22-24 Lezing: Lucas 13,22-24 22 Op weg naar Jeruzalem trok hij verder langs steden en dorpen, terwijl hij onderricht gaf. 23 Iemand vroeg hem: Heer, zijn er maar weinigen die worden gered? Hij antwoordde: 24

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Welkom in de Menorah Voorganger : Dhr. J van der Brink Lector : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Organist : Dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Gezang 328: 1, 2 en 3 Here Jezus, om

Nadere informatie

Zondag 7 april. vijfde zondag in de Veertigdagentijd. Welkom in De Regenboog

Zondag 7 april. vijfde zondag in de Veertigdagentijd. Welkom in De Regenboog Zondag 7 april vijfde zondag in de Veertigdagentijd Welkom in De Regenboog Voorganger : ds. Bertine van de Weg Ouderling van dienst : Lia Nauta Welkomouderling Organist Lector : Jan Scholten : Henk de

Nadere informatie

3 maart uur PR Barkema orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Jaap Wolters

3 maart uur PR Barkema orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Jaap Wolters 3 maart 2019 10.00 uur PR Barkema orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Jaap Wolters toewijden aan God gezongen votum en vredegroet Met open armen (Schrijvers voor Gerechtigheid) luisteren naar God

Nadere informatie

Gebedsmoment. Openingslied. Openingsgebed

Gebedsmoment. Openingslied. Openingsgebed Gebedsmoment Ondanks alles goed proberen zijn, goed proberen doen is een teken van Gods liefde. Doorheen het licht dat andere mensen voor ons betekenen en het licht dat wij voor andere mensen zijn, kunnen

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 14 september 2014, eerste viering, 9.30 uur Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Koster: Hendrie Arnold Organist: Wim Pardoen Ouderling van dienst: Herma Schepers Zondagskind:

Nadere informatie

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon.

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon. Liturgie zondag 31 december 2018 om 19:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Lector Marianne Mulder Organist Rik Nijs Koster Evert van den Heuvel Techniek Arjan van den Bor ORDE VAN DIENST

Nadere informatie

Voor de dienst zingen we:

Voor de dienst zingen we: Voor de dienst zingen we: Looft de Here, alle gij volken, prijst Hem, alle gij natiën, want zijn goedertierenheid is machtig over ons, en des Heren trouw is tot in eeuwigheid. Halleluja (8x) Ben je groot

Nadere informatie

Eredienst 17 juni uur Voorganger: ds. J.M. Oldenhuis

Eredienst 17 juni uur Voorganger: ds. J.M. Oldenhuis Eredienst 17 juni 2018 16.30 uur Voorganger: ds. J.M. Oldenhuis Liturgie Votum / zegengroet Psalm 42: 1, 5 Gebed Romeinen 8: 18-30 Opw. 770: Ik zal er zijn Kindermoment Preek Romeinen 8: 26-27 Gezang 151:

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. 2) Het heil dat uw altaar omgeeft

ORDE VAN DIENST. 2) Het heil dat uw altaar omgeeft Liturgie zondag 26 mei 2019 Morgendienst 9:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Piano Lydia van den Broek Lector Evert Lubbersen Koster Harry Hoorn Techniek Coen Robbertsen ORDE VAN

Nadere informatie

Voorhof, 25 augustus Avondmaalsviering *** Stilte tot inkeer. Orgelspel. Welkom en drempelgebed

Voorhof, 25 augustus Avondmaalsviering *** Stilte tot inkeer. Orgelspel. Welkom en drempelgebed Voorhof, 25 augustus 2013 - Avondmaalsviering *** Stilte tot inkeer Orgelspel Welkom en drempelgebed Intochtslied (staande) Tussentijds 3 : 1, 2, 4 en 6 Hier vraagt Hij ons Hem toegewijd te wezen, het

Nadere informatie

DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL

DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL 1 e zondag van de 40dagentijd Invocabit Roept hij Mij aan, Ik zal hem antwoorden Psalm 91, 15 Nieuwe Kerk Groningen, 5 maart 17 VOORBEREIDING Orgelspel Woord van welkom Stilte

Nadere informatie

Thema: SERVE AND CHANGE!

Thema: SERVE AND CHANGE! World Servants-uitzendingsdienst 19 juli 2015 Thema: SERVE AND CHANGE! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: Koster: Ds. A.A. v.d. Berg Goof Gravendeel Cor Groenendijk Barbara Broeren Rinus

Nadere informatie

Zingen Adventsproject Lied met de kinderen God zal met ons zijn God zal met ons zijn, God is Immanuel. God zal met ons zijn, de God van Israël.

Zingen Adventsproject Lied met de kinderen God zal met ons zijn God zal met ons zijn, God is Immanuel. God zal met ons zijn, de God van Israël. Liturgie zondag 16 december 2018 Morgendiensten Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Rik Nijs / Jan W. van den Brink Lector Thea Bos / Desiree van Meerveld Koster Harry Hoorn Techniek

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 7 oktober 2018 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1, 2 en 3 Heer, onze Heer, hoe heerlijk 1. Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige

Nadere informatie

Het Koninkrijk en de ander. een nieuw hart, nieuwe prioriteiten

Het Koninkrijk en de ander. een nieuw hart, nieuwe prioriteiten Het Koninkrijk en de ander een nieuw hart, nieuwe prioriteiten Een nieuw hart Eze. 36:26 Ik zal jullie een nieuw hart en een nieuwe geest geven, ik zal je versteende hart uit je lichaam halen en je er

Nadere informatie

Welkom. JdH 456 Gz125: 1,4 Gz141 Opw 268 Adventslied Gz150 Gz139: 1 3 Ps89: Gz143: 3c. Johannes 1: 1-18

Welkom. JdH 456 Gz125: 1,4 Gz141 Opw 268 Adventslied Gz150 Gz139: 1 3 Ps89: Gz143: 3c. Johannes 1: 1-18 Welkom JdH 456 Gz125: 1,4 Gz141 Opw 268 Adventslied Gz150 Gz139: 1 3 Ps89: 1 9 13 Gz143: 3c Johannes 1: 1-18 Mededelingen Voorganger : ds. Frank Bruintjes, Kampen Schriftlezing: Peter Nieuwenhuizen Voorbede

Nadere informatie

ORDE VAN DE DIENST op zondag 5 februari 2017 om 9.30 uur in Kerkelijk Centrum Het Anker te Vroomshoop. Kerkinactie / World Servants

ORDE VAN DE DIENST op zondag 5 februari 2017 om 9.30 uur in Kerkelijk Centrum Het Anker te Vroomshoop. Kerkinactie / World Servants ORDE VAN DE DIENST op zondag 5 februari 2017 om 9.30 uur in Kerkelijk Centrum Het Anker te Vroomshoop Kerkinactie / World Servants Voorganger: ds. F. Schipper, lector: mw. D. Stuut, organist: dhr. J.C.

Nadere informatie

Zingen: Op Toonhoogte 343. Zingen: Op Toonhoogte 94. Zingen: Op Toonhoogte 234. Zingen: Op Toonhoogte 112. Zingen: Op Toonhoogte 236

Zingen: Op Toonhoogte 343. Zingen: Op Toonhoogte 94. Zingen: Op Toonhoogte 234. Zingen: Op Toonhoogte 112. Zingen: Op Toonhoogte 236 Welkom Zingen: Op Toonhoogte 343 Votum en Groet Zingen: Op Toonhoogte 94 Geloofsbelijdenis Zingen: Op Toonhoogte 234 Gebed Schriftlezing: Jesaja 53 Zingen: Op Toonhoogte 112 Verkondiging Luisterlied Zingen:

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

Bemoediging en groet Aansteken van de kaarsen en openen van de Bijbel

Bemoediging en groet Aansteken van de kaarsen en openen van de Bijbel Liturgie voor de morgendienst in kerkcentrum Open Hof Op 22 februari 2015 om 9:30 uur Voorganger: ds. Wim Terlouw Organist: Harry Haasjes Aanvangslied: Lied 556 : 1, 3 Alles wat over ons geschreven is

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 juli 2017, 3e zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Jan Willem Altelaar Ouderling van dienst: Lia Boonstra Zondagskind:

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Johannes 19 vers 1 t/m 15 Lied 250 (Op Toonhoogte) Psalm 95 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 22 vers 1 en 12 (Nieuwe Berijming) Psalm 119 vers

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen) Schriftlezing: Markus 2 vers 1 t/m 17 Gezang 328 vers 1 t/m 3 (Liedboek) Psalm 87 vers 4 (Schoolpsalm) Psalm 146 vers 1, 3 en 5 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Viering Heilig Avondmaal 29 november e advent

Viering Heilig Avondmaal 29 november e advent Viering Heilig Avondmaal 29 november 2015 1 e advent Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door ouderling-kerkrentmeester Dirk Middelkoop. Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

- GK gezang 174 = LB 221 (zo vriendelijk en veilig als het licht)

- GK gezang 174 = LB 221 (zo vriendelijk en veilig als het licht) 5 februari 2017 17.00 uur A Kruizinga orgel: Piet Noort - gezongen votum / zegengroet / gezongen amen - GK psalm 63: 2. 3 (Uw liefde is het hoogste goed) - L: 2 Koningen 20: 1-11 - GK psalm 116: 1. 2.

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK VOORGANGER: Dr. J.C. Borst OUDERLING: Greetje Hubers-Hekhuis DIAKEN: Roelie Meyering-Rougoor ORGANIST: Anja Wolbers-Kuilder LECTOR:

Nadere informatie

M25 viering. Zondag 17 april Willibrorduskerk Ter Apel. Mmv: Het kinderkoor Ter Apel en de vormseljongeren o.l.v. Francine Gangelhof

M25 viering. Zondag 17 april Willibrorduskerk Ter Apel. Mmv: Het kinderkoor Ter Apel en de vormseljongeren o.l.v. Francine Gangelhof M25 viering Zondag 17 april Willibrorduskerk Ter Apel Mmv: Het kinderkoor Ter Apel en de vormseljongeren o.l.v. Francine Gangelhof Pagina 1 Openingsgezang: Deze dag Deze dag, je verwacht, in dit uur nieuw

Nadere informatie

Kerk- school- en gezinsdienst 10 april 2016 om uur in de Martinikerk van Bolsward Help jij ook?

Kerk- school- en gezinsdienst 10 april 2016 om uur in de Martinikerk van Bolsward Help jij ook? Kerk- school- en gezinsdienst 10 april 2016 om 09.30 uur in de Martinikerk van Bolsward Help jij ook? Samen met kinderen en leerkrachten uit groep 1 t/m 4 van C. B. S. De Bron Peter Wagenaar: Orgel, Piano

Nadere informatie

Lam van God, hoogste Heer, heilig en rechtvaardig, stralend Licht, Morgenster, niemand is als U.

Lam van God, hoogste Heer, heilig en rechtvaardig, stralend Licht, Morgenster, niemand is als U. Liturgie zondag 4 augustus 2019 Morgendienst Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Jan w. van den Brink Lector Desiree van Meerveld Koster Coen Robbertsen Techniek Jan Hijmissen ORDE

Nadere informatie

Liturgie zondag 26 maart 2017

Liturgie zondag 26 maart 2017 Liturgie zondag 26 maart 2017 Voorganger: Organist: Lector: Koster: ds. Reinoud Koning Ans Kuus Fennie van den Broek Gert Broekhuis jan Hijmissen Hans van Polen & Jan Hijmissen ORDE VAN DIENST Welkom door

Nadere informatie

Zondagmorgen 10 januari

Zondagmorgen 10 januari Zondagmorgen 10 januari 1 e zondag na Epifanie, kleur wit, viering HA, Voorganger: Ds. J.E. Schelling Organist: Dhr. Bastiaan van der Pijl Dienst van de Voorbereiding Orgelspel Mededelingen door de kerkenraad

Nadere informatie

Lam van God, hoogste Heer, heilig en rechtvaardig, stralend Licht, Morgenster, niemand is als U.

Lam van God, hoogste Heer, heilig en rechtvaardig, stralend Licht, Morgenster, niemand is als U. Liturgie zondag 26 mei 2019 Morgendienst 10:30 uur Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Orgel Piano Jan Jaap Korevaar& Lydia van den Broek Zang Noah Doppenberg Lector Marianne Mulder Koster

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 80 Evang. Liedbundel Geen and re naam

Wij zingen voor de dienst: Lied 80 Evang. Liedbundel Geen and re naam Wij zingen voor de dienst: Lied 80 Evang. Liedbundel Geen and re naam Mededelingen Wij zingen als intochtslied: Psalm 100 : 1, 2, 3 en 4 Nieuwe Liedbundel Juicht Gode toe, bazuint en zingt 1 2 3

Nadere informatie

Hervormde gemeente Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente Haaksbergen-Buurse Verheerlijking op de berg Evangeliarium Otto III, na 970 2 e zondag van de 40-dagentijd Zondag "Gedenk uw barmhartigheid" 16 maart 2014 voorganger: ds. N.J. Pronk

Nadere informatie

LITURGIE. openluchtdienst 28 juni uur. thema: Jij en die ander

LITURGIE. openluchtdienst 28 juni uur. thema: Jij en die ander LITURGIE openluchtdienst 28 juni 2015 15.00 uur thema: Jij en die ander voorganger: Durk Muurling muziek: Harry, Wilma, Debbie, Bendja, Rianne, Wim Woord van welkom We zingen staande: opwekking 539 Kom

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst Ontmoetingskerk zondag 0 februari 09 - Doopdienst In deze dienst wordt Yara Jonas gedoopt Ik ben erbij voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Teuni de Kok organist: Sjaak Kreeft m.m.v. de muziekgroep

Nadere informatie

Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent

Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent Bemoediging en drempelgebed Orgelspel Aansteken van de kaarsen Lichtlied Het engelenlied-3 Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent Moment van stilte Bemoediging en drempelgebed V onze hulp is in

Nadere informatie

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN MAAR Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Jannie Torsius Lector: Henk Buscher Pianist: Rik Nijs / Jan vd Brink Koster: Niels Kuyt / Coen Robbertsen Intochtslied: Opwekking

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Schriftlezing: Psalm 67 Lied 276 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 130 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 103 vers 1 en 9 (Nieuwe Psalmberijming) Lied

Nadere informatie

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken.

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Welkom Mededelingen namens de Kerkenraad Aanvangslied: Opwekking 167:

Nadere informatie

Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u. Thema: Be There!

Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u. Thema: Be There! Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u Thema: Be There! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Muzikale medewerking: Ds. C. Hoek Roelof Jan

Nadere informatie

Innerlijke genezing. Door medelijden bewogen stak Hij de hand uit, raakte hem aan en sprak tot hem: Ik wil, word rein.

Innerlijke genezing. Door medelijden bewogen stak Hij de hand uit, raakte hem aan en sprak tot hem: Ik wil, word rein. PAROCHIE HERZELE HOUTEM Zesde Zondag door het jaar (B) 10 en 11 februari 2018 Innerlijke genezing Door medelijden bewogen stak Hij de hand uit, raakte hem aan en sprak tot hem: Ik wil, word rein. [Marcus

Nadere informatie

Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus thema:

Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus thema: Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus 2016 thema: voorganger: ds. Co Janssen Ouderling van dienst: Dinie Kossink mmv: The Ballad Singers aanvang: 9.30 uur Orde van dienst The Ballad Singers zingen enkele

Nadere informatie

Kievietkerk te Wassenaar zondag 7 april zondag Judica, verschaf mij recht

Kievietkerk te Wassenaar zondag 7 april zondag Judica, verschaf mij recht Kievietkerk te Wassenaar zondag 7 april 2019 zondag Judica, verschaf mij recht Over bruikbare en onbruikbare stenen Hoe maak je je leven minder zwaar? Voorganger: ds. Pieter van Winden Organist: Anneke

Nadere informatie

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep LITURGIE Tweede Paasdag 2016 Voorganger: Organist: Pianist: Ds. J.A. Brussaard Thijs Snoeijer Marcel ten Brinke m.m.v. muziekgroep Zingen: Door Uw genade Vader (Opwekking 369) Door Uw genade, Vader, Nooit

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 30 april 2017 Aanvang:19.00 uur Thema: JUBEL voor God onze sterkte Voorganger: ds. Th.J.S. van Staalduine uit Nijbroek M.m.v. Gospelband Sinjael uit Donkerbroek 1 Voor de dienst

Nadere informatie

Verkondiging Lied: Gezang 477 Geloofsbelijdenis Lied: Gezang 95:3 Gebed Inzameling van de gaven Lied: Psalm 33: 7,8 (NB) Zegen

Verkondiging Lied: Gezang 477 Geloofsbelijdenis Lied: Gezang 95:3 Gebed Inzameling van de gaven Lied: Psalm 33: 7,8 (NB) Zegen Liturgie zondagavond 1 mei 2016 Binnenkomst kerkenraad Muzikale inleiding Welkom en mededelingen Lied: Op Toonhoogte 216 Stil gebed Bemoediging en Groet Lied: Psalm 89: 6,8 (NB) Gebed Schriftlezing: Efeziërs

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking. Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van dienst: Gerrit

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer : dhr. P. de Jong : mw. M. Tiekstra Lied voor de dienst: Lied 517: 1 a, 2 en 5 (NLB) Christus,

Nadere informatie

Zondag Gezamenlijke dienst - Kruiskerk

Zondag Gezamenlijke dienst - Kruiskerk Zondag 19-1-2014 Gezamenlijke dienst - Kruiskerk OPENING Woord van welkom. Openingslied: Psalm 84 vers 1 en 3. (NLB Lied 84) Votum en groet. Zingen: - Zanggroep zingt: lied 297 vers 1 (Evangelische liedbundel).

Nadere informatie

Liturgie Welkom

Liturgie Welkom Liturgie 28-05-2017 Welkom Zingen: Ps. 108:1 en 2 Mijn hart is, Heer, in U gerust 1. Mijn hart is, Heer, in U gerust. Uw lof te zingen is mijn lust. Maakt, harp en luit, den Heere groot. Mijn lied begroet

Nadere informatie

Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G. de Goeijen Hans Nijland Bram

Nadere informatie

Zondag 17 november 2013

Zondag 17 november 2013 Zondag 17 november 2013 aansteken tafelkaarsen lichtlied Stilte Welkom v Onze hulp is in de naam van de Heer a DIE HEMEL EN AARDE GEMAAKT HEEFT v in de naam van de Heer die de weerstand van de nacht wil

Nadere informatie

Dankdag. Orde van dienst voor de viering van. 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk

Dankdag. Orde van dienst voor de viering van. 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk Orde van dienst voor de viering van Dankdag 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk Voorganger: Ds. Stephan Kurtzahn Ouderling: Annie v.d. Stel Organist: Kees Brinkman Aangetrokken door Gods Liefde

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst 533: 1 a, 2, 3, 4, 5, 6 Lied voor de

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Handelingen 8 vers 36 t/m 40 Lied 171 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 146 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 118 vers 14 Lied 189 vers 1

Nadere informatie

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft.

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft. Liturgie Gospeldienst Zondag 19 februari 2017 om 19:00 uur Voorganger: ds. Reinoud Koning Muziek & begeleiding: Gospelkoor Spring o.l.v. Remco Hakkert Lector: Fennie van den Broek Koster: Dimri Bruggeman

Nadere informatie

Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen

Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen Voorganger Ouderling Diaken Lector Organist Kind en Kerk KeK Ds. Peter Verhoeff uit Alkmaar

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondag 27 maart 2016 (1 e Paasdag), aanvang in de Hervormde Kerk te Den Ham

Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondag 27 maart 2016 (1 e Paasdag), aanvang in de Hervormde Kerk te Den Ham Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondag 27 maart 2016 (1 e Paasdag), aanvang 19.00 in de Hervormde Kerk te Den Ham Voorganger: Ouderling van dienst: Ds. W.L. Dekker, Kampen Janneke Schutmaat Afkondigingen

Nadere informatie

Protestantse gemeente het Trefpunt

Protestantse gemeente het Trefpunt Protestantse gemeente het Trefpunt Orde van dienst voor de viering op zondag 5 maart Voorganger: ds. Aart Mak Organist: Addy Alberts Welkom Aansteken van de kaars Zingen: lied 281: 1 Inleiding Stilte INKEER

Nadere informatie

Welkom in De Regenboog Protestantse Gemeente Nijverdal. - Vijfde zondag van de 40-dagentijd - zondag 18 maart uur

Welkom in De Regenboog Protestantse Gemeente Nijverdal. - Vijfde zondag van de 40-dagentijd - zondag 18 maart uur Welkom in De Regenboog Protestantse Gemeente Nijverdal - Vijfde zondag van de 40-dagentijd - zondag 18 maart 2018 9.30 uur Thema: Ik heb alles voor je over liturgie voorganger : Ds Wolter Broekema organist

Nadere informatie

Lezen : Matteüs 27 : GKB 212 Psalm 51 : 1 en 2 Wees mijn brood en beker Samen eten wij Heer, U bent mijn leven LvK 416

Lezen : Matteüs 27 : GKB 212 Psalm 51 : 1 en 2 Wees mijn brood en beker Samen eten wij Heer, U bent mijn leven LvK 416 Lezen : Matteüs 27 : 27-50 GKB 212 Psalm 51 : 1 en 2 Wees mijn brood en beker Samen eten wij Heer, U bent mijn leven LvK 416 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die

Nadere informatie

Liturgie. voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van. Hendrik Tjoelker. 17 januari februari 2017

Liturgie. voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van. Hendrik Tjoelker. 17 januari februari 2017 Liturgie voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van Hendrik Tjoelker 17 januari 1928 13 februari 2017 Leek, zaterdag 18 februari 2017 Voorganger: ds. F. de Jong Organist: Niek Schuringa Mededelingen

Nadere informatie

Onderwerp: Een andere

Onderwerp: Een andere Onderwerp: Een andere Lezen : Johannes 14 : 15-26 Timotheüs 3 : 1-7 Opwekking 708 Psalm 98 : 1 en 2 Opwekking 689 Gezang 102b : 2 en 4 Lied 675 : 1 en 2 In deze dienst is er: Ichtûs Kidzz Voor wie? Voor

Nadere informatie

Liturgie zondag 20 januari m 19:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger Ds. Reinoud Koning

Liturgie zondag 20 januari m 19:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger Ds. Reinoud Koning Liturgie zondag 20 januari 2019 0m 19:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger Ds. Reinoud Koning Lector Rianne Vedder Piano Rik Nijs Zang Mariette Nijs Koster Arjan van den Bor Techniek Mark van den Bor ORDE

Nadere informatie

Orde van de overstapdienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 7 juli 2019 Hervormde kerk te Geesteren

Orde van de overstapdienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 7 juli 2019 Hervormde kerk te Geesteren Orde van de overstapdienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 7 juli 2019 Hervormde kerk te Geesteren voorganger: ds. Co Janssen ouderling van dienst: Marleen Schuijl organist: Willemien Zieverink

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST ZONDAG 21 APRIL 2019 MARTINIKERK PASEN. Muziek van chr.muz.ver.harmonie

ORDE VAN DIENST ZONDAG 21 APRIL 2019 MARTINIKERK PASEN. Muziek van chr.muz.ver.harmonie ORDE VAN DIENST ZONDAG 2 APRIL 209 MARTINIKERK PASEN Muziek van chr.muz.ver.harmonie Lezing: Genesis : 5: In het begin schiep God de hemel en de aarde. De aarde was nog woest en doods, en duisternis lag

Nadere informatie

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog! Zondag 16 oktober 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Peter ten Kleij Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jorieke Poorterman Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

licht van Jezus Christus, wijnstok van het leven, wij zijn één in Christus. wij zijn één in Christus. 3 Gaven schonk Hij vele, 4 Velen mogen dienen

licht van Jezus Christus, wijnstok van het leven, wij zijn één in Christus. wij zijn één in Christus. 3 Gaven schonk Hij vele, 4 Velen mogen dienen Orde van de gezamenlijke dienst voor de viering op zondag 9 juli 2017 Voorganger: ds. Lennart van Berkel Organist: Adrie van der Padt Thema: Ik wacht op je maat * zingen vóór de dienst: NLB 970 en NLB

Nadere informatie

Liturgie zondag 8 juli 2018 om 10:30 uur Voorganger ds. Reinoud Koning Piano Lydia van den Broek Koster - Beamer Harry Hoorn & Arjan van den Bor

Liturgie zondag 8 juli 2018 om 10:30 uur Voorganger ds. Reinoud Koning Piano Lydia van den Broek Koster - Beamer Harry Hoorn & Arjan van den Bor Liturgie zondag 8 juli 2018 om 10:30 uur Voorganger ds. Reinoud Koning Piano Lydia van den Broek Koster - Beamer Harry Hoorn & Arjan van den Bor ORDE VAN DIENST Welkom door de ouderling Stil gebed Intochtslied

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 15 oktober, voorgangers ds. W. Louwerse. Micha-zondag Thema: De knop om. Mededelingen. Zingen: Gezang 21: 1 en 4. Votum.

Liturgie morgendienst 15 oktober, voorgangers ds. W. Louwerse. Micha-zondag Thema: De knop om. Mededelingen. Zingen: Gezang 21: 1 en 4. Votum. Mededelingen Zingen: Gezang 21: 1 en 4 Votum Groet Zingen: Opwekking 672 Micha-zondag Thema: De knop om. Heerser over alle dingen God van de oneindigheid van Uw liefde wil ik zingen buigen voor Uw majesteit

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST LOCATIE WILHELMINAKERK

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST LOCATIE WILHELMINAKERK PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST LOCATIE WILHELMINAKERK OUDEJAARSDIENST 31 DECEMBER 2017 Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager van dienst: Elly Roorda, Dênise Smit Lector: Suze Deelen Organist: Jan Meurs Beamer:

Nadere informatie

Liturgie 18 november 2018 Morgendiensten Andreaskerk Putten 2 e zondag van de Voleinding

Liturgie 18 november 2018 Morgendiensten Andreaskerk Putten 2 e zondag van de Voleinding Liturgie 18 november 2018 Morgendiensten Andreaskerk Putten 2 e zondag van de Voleinding Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Lydia van den Broek / Wiegerd Jan Schaap Lector Evert Lubbersen / Corrie

Nadere informatie

Mededelingen door de ouderling van dienst. Peter-Paul van Hunen Jeugdouderling

Mededelingen door de ouderling van dienst. Peter-Paul van Hunen Jeugdouderling Mededelingen door de ouderling van dienst Peter-Paul van Hunen Jeugdouderling Psalm 121 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 121 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 121 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 121 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 121 vers

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST Zondag 8 november 2015, 9.30 uur. Kerkelijk Centrum Het Anker. Viering Heilig Avondmaal. Voorganger: Ds. J.A.

ORDE VAN DIENST Zondag 8 november 2015, 9.30 uur. Kerkelijk Centrum Het Anker. Viering Heilig Avondmaal. Voorganger: Ds. J.A. ORDE VAN DIENST Zondag 8 november 2015, 9.30 uur. Kerkelijk Centrum Het Anker. Viering Heilig Avondmaal Voorganger: Ds. J.A. Antonides De Paaskaars brandt Lied voor de dienst: 577 geheel Welkom, afkondigingen.

Nadere informatie