Handleiding MH1210B temperatuurregelaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding MH1210B temperatuurregelaar"

Transcriptie

1 Handleiding MH1210B regelaar

2 1 Formaat gat voor behuizing Breedte: Hoogte: 70,5 mm 28,5 mm 2 Aansluitschema Er zijn een aantal uitvoeringen van de MH1210B in omloop. Bovenstaande afbeelding dient als indicatie. Gebruik altijd de meegeleverde Engelstalige handleiding voor het aansluiten. Aansluitklemmen 1 en 2: Normaal geopend contact van het relais. (Let op: er is ook een uitvoering waarbij het verbreekcontact op nummer 3 zit.) Aansluitklemmen 3 en 4: (of 4 en 5 indien het verbreekcontact van het relais naar buiten is gebracht.) Aansluiting ingangsspanning. (+ en mogen gewisseld worden.) Aansluitklemmen 5 en 6: Aansluiting sensor. (Let op, soms genummerd als 6 en 7. De sensor zit echter altijd op de rechter 2 klemmen.) Opmerking: Met belasting (load) wordt bedoelt de verwarmingsapparatuur, koelapparatuur of ander element welke geregeld moet worden. 3 Technische eigenschappen Temperatuur meetbereik: C Temperatuur regelbereik: C Temperatuur meetfout: ± 0.5 C Sensor Type: NTC (10K/3435) Regel nauwkeurigheid: 0.1 C Ingangsspanning: Zie regelaar Maximale schakelstroom relais: AC 5A/230V Dataopslag: Ja Omgevings: C 4 Bedieningsknoppen 4.1 R(ST) Met de RST knop kunt u de regelaar aan- en uitschakelen. Als de regelaar is uitgeschakeld en u drukt op de RST knop dan zal de regelaar aan gaan. Is de regelaar aan, en u houdt de RST knop voor meer dan 3 seconden ingedrukt dan zal de regelaar uitschakelen.

3 4.2 S(ET) Regel wijzigen Druk eenmaal op de SET knop om in de instelmode te komen waarin u de regel kunt wijzigen. Met de of knop kunt u de regel verhogen of verlagen. Als u de of knop langer dan 3 seconden ingedrukt houdt zal de verhoging of verlaging versnelt gaan. Drukt u nogmaals op de SET knop dan wordt de instelmode verlaten Systeeminstellingen wijzigen Als u de SET knopt voor meer dan 3 seconden ingedrukt houdt komt u in de mode waarin u de systeeminstellingen kunt wijzigen. Door middel van de of knop kunt u vervolgens naar de gewenste systeeminstelling gaan. Drukt u vervolgend op SET knop dan kunt u met de of knop de gewenste systeeminstelling wijzigen. Na de wijziging kunt u deze mode verlaten door op de RST knop te drukken. Deze mode wordt ook automatisch na 5 seconden verlaten. 4.3 : (Up knop) Hiermee kunt u de gewenste waarde verhogen. 4.4 : (Down knop) Hiermee kunt u de gewenste waarde verlagen. 5 Led indicatoren De HEAT led aan de linker zijde van het scherm geeft de werking status aan. Brandt deze led continu dan is de indicatie dat er verwarmd wordt. Knippert deze led dan is dit een indicatie dat de tijdvertraging voor de verwarming in werking is. De COOL led aan de linker zijde van het scherm geeft de werking status aan. Brandt deze led continu dan is de indicatie dat er gekoeld wordt. Knippert deze led dan is dit een indicatie dat de tijdvertraging voor de koeling in werking is. 6 De verschillende functies 6.1 Koelen, verwarmen functie Let op. Heeft u een vertraagde tijd voor het koelen of verwarmen ingesteld dan komt het relais vertraagd in Koelen functie ingesteld Wanneer de gemeten hoger is dan de ingestelde + de hysteresis zal het uitgangsrelais ingeschakeld worden. Wanneer de gemeten daalt tot onder de ingestelde dan zal het uitgangsrelais uitgeschakeld worden. Voorbeeld: wanneer de ingestelde is ingesteld op 25.2 C en de hysteresis is ingesteld op 0.7 C dan wordt het uitgangsrelais uitgeschakeld beneden een gemeten van 25.2 C en weer ingeschakeld bij een gemeten van 25.9 C en hoger Verwarmen functie ingesteld Wanneer de gemeten hoger is dan de ingestelde zal het uitgangsrelais uitgeschakeld worden. Wanneer de gemeten daalt tot onder de ingestelde - de hysteresis dan zal het uitgangsrelais ingeschakeld worden.

4 Voorbeeld: wanneer de ingestelde is ingesteld op 25.2 C en de hysteresis is ingesteld op 0.7 C dan wordt uit uitgangsrelais uitgeschakeld boven een gemeten van 25.2 C en weer ingeschakeld bij een gemeten van 24.5 C en lager. 6.2 Instellen koelen of verwarmen functie (HC) systeeminstellingen menu en verschijnt er op het scherm HC. Laat de SET knop los en druk nogmaals op de SET knop en de ingestelde functie wordt zichtbaar. Door middel van de of knop kunt u de functie wijzigen. Hierbij staat C voor de koelfunctie (cooling mode) en de H voor verwarmen (heating mode). 6.3 Hysteresis functie (slewing range) (CP) De hysteresis geeft het verschil aan waarbij het koelen of het verwarmen weer moet starten. Het minimale verschil is 0.1 C en het maximale verschil is 30 C. (Verstandig is om deze instelling niet lager dan 0.5 C in te stellen.) systeeminstellingen menu en verschijnt er op het scherm HC. Druk vervolgens op de of knop tot u de CP op het scherm ziet staan. Druk nu wederom op de SET knop om de hysteresis waarde aan te geven. Vervolgens kunt u door middel van de of knop deze waarde 6.4 Onderste en bovenste limiet functie (LA en HA) Door middel van de LA (laagste limietwaarde) en HA (hoogste limietwaarde) instelwaarden van men het instelbereik van de regelaar beperken. Voorbeeld: wanneer LA is ingesteld op C en HA is ingesteld op C dan kan de gewenste alleen ingesteld worden tussen C en 15.0 C. Let op. LA kan alleen ingesteld worden tussen -40 en de ingestelde en HA kan alleen ingesteld worden tussen ingestelde en Indien nodig voor de gewenste instelling dus eerst de ingestelde systeeminstellingen menu en verschijnt er op het scherm HC. Druk vervolgens op de of knop tot u de LA of HA op het scherm ziet staan. Druk nu wederom op de SET knop om de limietwaarde aan te geven. Vervolgens kunt u door middel van de of knop deze waarde 6.5 Startvertragingtijd (PU) Met deze instelling kan het starten van het koelen of verwarmen vertraagd worden om te snel achter elkaar in te schakelen te voorkomen. In de koelen functie zal bij de eerste opstart van het systeem, wanneer de gemeten boven de ingestelde waarde + hysteresis waarde ligt, er niet gelijk gekoeld worden maar wacht het systeem tot de vertragingstijd is verstreken. Is de volgende intervaltijd groter dan de startvertragingstijd dan zal de machine onmiddellijk starten met koelen. Is de volgende intervaltijd kleiner dan de startvertragingstijd dan wacht de machine met koelen tot de vertragingstijd verstreken is. De startvertragingstijd voor het verwarmen werkt op gelijke wijze.

5 systeeminstellingen menu en verschijnt er op het scherm HC. Druk vervolgens op de of knop tot u de PU op het scherm ziet staan. Druk nu wederom op de SET knop om de startvertragingswaarde aan te geven. Vervolgens kunt u door middel van de of knop deze waarde 6.6 Temperatuur calibratie functie (CA) Wanneer er een verschil is tussen de gemeten en de werkelijke dan kan er gebruik gemaakt worden van de calibratie functie. Een voorbeeld hiervan is het volgende. Stel u wilt de water meten van een aquarium maar dat doet u aan de buitenzijde van het aquarium. Hierdoor krijgt men een afwijking in de meting. Met deze instelling kunt u deze afwijking ingeven. De NaCalibratie = de voor calibratie + calibratiewaarde. (De calibratiewaarde kan een positief getal, negatief getal of 0 zijn. Voorkeur heeft het om altijd rechtstreeks in het medium te meten en de calibratiewaarde op 0 zetten.) systeeminstellingen menu en verschijnt er op het scherm HC. Druk vervolgens op de of knop tot u de CA op het scherm ziet staan. Druk nu wederom op de SET knop om de calibratie waarde aan te geven. Vervolgens kunt u door middel van de of knop deze waarde Voorbeeld: wanneer we de sensor meten en deze is 25 C dan geeft het display 25.0 C aan bij CA = 0.0. Het display geeft 26.0 C bij CA = 1.0 en 24.0 C bij CA = Deze functie wordt algemeen gebruikt in omgevingen waarbij de sensor niet rechtstreeks in het medium geplaatst kan worden. Stel dat wij bijvoorbeeld de buiten een kopje thee meten dan moet de CA waarden worden aangepast door warmteverlies door het kopje. De weergegeven kan nu in overeenstemming gebracht worden met de van de thee. 6.7 Hoog en laag alarm functie (HP en LP) Door middel van de AH ( hoog waarde) en AL ( laag waarde) kan men een alarmwaarde instellen. Wordt deze ingestelde waarde overschreden dan begint het scherm te knipperen en verschijnt er een H of L in het scherm en kan er een akoestisch geluid klinken wanneer dit is ingeschakeld. Zodra men op 1 van de knoppen drukt zal het knipperen stoppen. Voorbeeld: Wanneer HP is ingesteld op 30.0 C en LP is ingesteld op 5.0 C dan zal het display gaan knipperen en H tonen wanneer de boven 30.0 C komt en zal het display gaan knipperen en L tonen wanneer de onder 5.0 C. Afhankelijk van de instelling bij EP en PC kan er een akoestisch signaal klinken. systeeminstellingen menu en verschijnt er op het scherm HC. Druk vervolgens op de of knop tot u de HP of LP op het scherm ziet staan. Druk nu wederom op de SET knop om de alarmwaarde aan te geven. Vervolgens kunt u door middel van de of knop deze waarde Let op. LP kan alleen ingesteld worden tussen -40 en de ingestelde en HP kan alleen ingesteld worden tussen ingestelde en Indien nodig voor de gewenste instelling dus eerst de ingestelde

6 6.8 Alarmvertragingtijd (PC) Met deze instelling kan het het alarmsignaal dat door de hoog en laag alarmfucties gegenereerd wordt vertraagd worden. Staat deze instelling bijvoorbeeld op 1 minuut dan zal de regelaar 1 minuut wachten met het afgeven van het alarmsignaal. 6.9 Alarmvertragingtijd (PC) Met deze instelling kan het het alarmsignaal dat door de hoog en laag alarmfucties gegenereerd wordt vertraagd worden. Staat deze instelling bijvoorbeeld op 1 minuut dan zal de regelaar 1 minuut wachten met het afgeven van het alarmsignaal In-uitschakelen alarmfunctie (EP) Met deze instelling kan de alarmfunctie ingeschakeld of uitgeschakeld worden Systeeminstellingen overzicht Symbool Details Bereik Instelling Fabrieksinstelling Eenheid HC Heating/Cooling H/C C Verwarmen/Koelen CP Slewing range 0.1->15 1 C Hysteresis LA Minimum set limiet -40->ingestelde -40 C HA Maximum set limiet ingestelde 120 C ->+120 PU Delayed start 0->10 2 Minuten Vertragings tijd CA Temperatuur calibratie -10->+10 0 C HP Hoog alarm ingestelde 50 C ->+120 LP Laag alarm -40->ingestelde -40 C PC Alarmvertragingtijd 0->90 10 Minuten EP In-uitschakelen alarmfunctie OFF-ON ON Storings tips: 1. Wanneer de sensor is verwijderd of onderbroken geeft het display --- aan. 2. Wanneer de sensor een waarde meet beneden -40 C dan geeft het scherm LLL weer. 3. Wanneer de sensor een waarde meet boven 120 C dan geeft het scherm HHH weer. 4. Wanneer de regelaar de status LLL of HHH aangeeft wordt de belasting (relais) uitgeschakeld. 5. Als u voor 5 seconden op de R toets drukt springt de regelaar terug naar de fabrieksinstellingen Waarschuwing voor gebruik De belasting van het schakelrelais mag niet de maximale belasting overschrijden ander kan er schade of brand optreden;

7 De verschillende verbinden moeten correct worden aangesloten en verbonden met de regelaar; Maak bij de montage van alle onderdelen alles spanningsloos.

VDH doc Versie: v1.0 Datum: Software: ALFA75-MTT File: Do WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0,1 C

VDH doc Versie: v1.0 Datum: Software: ALFA75-MTT File: Do WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0,1 C Gebruikershandleiding ALFA 75MTT MelkTankThermostaat. VDH doc. 080743 Versie: v.0 Datum: 29052008 Software: ALFA75MTT File: Do080743.WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0, C * Beschrijving. De ALFA 75MTT is een

Nadere informatie

MC 785D-6p in- en opbouw

MC 785D-6p in- en opbouw MC 785D6p in en opbouw Gebruiksaanwijzing Omschrijving : MC 785D6P Thermostaat Doc.nr.: 97076 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 2 Versie: V.3 Bestand: Do97076 MC785D6P v3 NL.wpd Software: MC785D6P Versie:

Nadere informatie

Handleiding. 24Vdc -50/+50 C

Handleiding. 24Vdc -50/+50 C Handleiding ALFA(NET) 51 PI 24Vdc -50/+50 C 1 Werking De ALFA(NET) 51 PI is een DIN-rail thermostaat-unit met een analoge 0-10Vdc PI-uitgang. Verder heeft de thermostaat ook drie relais uitgangen instelbaar

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing TTA 8000 -50/+150 C (1) VDH doc. 000472 Versie: V1.1 Datum: 23-01-2001

Gebruiksaanwijzing TTA 8000 -50/+150 C (1) VDH doc. 000472 Versie: V1.1 Datum: 23-01-2001 Gebruiksaanwijzing TTA 8000-50/+150 (1) VDH doc. 000472 Versie: V1.1 Datum: 23-01-2001 Software: TTA8000L_V1.01 File: Do000472 TTA 8000-50_+150'c v11 NL.wp8 * Werkingsbeschrijving. De TTA 8000 is een 8-voudige

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing TTA DEUR. Typenummer (meting per 0,1C)

Gebruiksaanwijzing TTA DEUR. Typenummer (meting per 0,1C) Gebruiksaanwijzing TTA 8000 + DEUR Typenummer 902.000263 (meting per 0,1) VDH doc. 961433 Versie: V1.4 Datum: 23092002 Software: TTA8000D Versie: V1.01 File: do961433.hnd * Werkingsbeschrijving. De TTA

Nadere informatie

Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C

Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C 1 Werking De ALFA(NET) 71 is een Paneel inbouw thermostaat-unit. Verder heeft de thermostaat ook drie relais uitgangen instelbaar voor functie koelen, verwarmen of alarm.

Nadere informatie

Handleiding transparant waterbad VOS-12034

Handleiding transparant waterbad VOS-12034 Handleiding transparant waterbad VOS-12034 1 3 2 Verklaring: 1. Reageerbuisrek(optioneel te gebruiken) 2. Aan/Uit schakelaar 4 5 3. LED display en bedieningspaneel 4. Actuele temperatuur 7. 6 7 8 5. Ingestelde

Nadere informatie

Room Controller NEW BEDIENING 40KMC---N 42HMC---N 42VMC---N 40SMC---N I S O 9 00 1

Room Controller NEW BEDIENING 40KMC---N 42HMC---N 42VMC---N 40SMC---N I S O 9 00 1 LLOYD'S REGISTER QUALITY ASSURANCE Room Controller NEW I S O 9 00 1 40KMC---N 42HMC---N 42VMC---N 40SMC---N BEDIENING Bediening Deze regelaars werken alleen met de volgende typen binnenunits: 42HMC---N

Nadere informatie

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat VDH doc: 9675 Versie: v. Datum: 7729 Software: 9668 MC885HLCMP File: Do9675.wpd Regelbereik: 5/+7 C per, C * Werking De MC 885 HL CMP is een brander thermostaat

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (verkort) GT1050/GT1060

GEBRUIKSAANWIJZING (verkort) GT1050/GT1060 GEBRUIKSAANWIJZING (verkort) GT1050/GT1060 Draagbare CO 2,temperatuur, RV-meter Aan / uit schakelen Druk enkele seconden op de SET knop totdat de meter een kort geluid signaal geeft. De meter gaat nu 30

Nadere informatie

VOS-12035(10L) VOS-12036(36L)

VOS-12035(10L) VOS-12036(36L) Handleiding waterbad VOS-12035(10L) VOS-12036(36L) 1 6 5 4 2 3 Verklaring: 7 8 1. Deksel 1 9 10 11 2. Deksel 2 7. Actuele temperatuur 3. Afdichtringen 8. Ingestelde temperatuur of 4. Aan/Uit schakelaar

Nadere informatie

BESCHRIJVING FUNCTIE MODES speciaal ontworpen voor vloerverwarming en koeling systemen die aangestuurd worden door actuators. Instelmogelijkheden: Enk

BESCHRIJVING FUNCTIE MODES speciaal ontworpen voor vloerverwarming en koeling systemen die aangestuurd worden door actuators. Instelmogelijkheden: Enk BESCHRIJVING FUNCTIE MODES speciaal ontworpen voor vloerverwarming en koeling systemen die aangestuurd worden door actuators. Instelmogelijkheden: Enkel omgevingsvoeler Enkel externe voeler (vloersensor)

Nadere informatie

HANDLEIDING. De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen.

HANDLEIDING. De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen. HANDLEIDING SAS1000WHB-7DF / (master) klokthermostaat Omschrijving; De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen. Technische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING PCE-AC 4000

GEBRUIKSAANWIJZING PCE-AC 4000 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening.

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Wordt gebruikt om unit te starten en te stoppen. Let Op!!: Bij alleen koeling units is warmte mode niet

Nadere informatie

HANDLEIDING - LEVEL INDICATOR M A N U A L

HANDLEIDING - LEVEL INDICATOR M A N U A L HANDLEIDING - LEVEL INDICATOR M A N U A L Ondanks de grootst mogelijke zorgvuldigheid die Tasseron Electronics B.V. aan haar producten en de bijbehorende handleidingen besteedt, kunnen er onvolkomenheden

Nadere informatie

Elektrische verwarming

Elektrische verwarming Elektrische verwarming Bedieningshandleiding Digitale programmeerbare regelaar DPC DPC 16 A Type 17-8811-46332300 DPC 16 A/8 A Type 17-8811-46342300 ** ** Bedieningshandleiding BARTEC DPC Type: 17-8811-46332300

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing.

Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing. Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing. VDH doc. 9 Versie: v1. Datum: 1-4- Software: ALFA 45 Doc: DO9.WP8 Bereik: -5/+5 C, uitlezing per 1 C * Installatie.

Nadere informatie

Draadloze zoneregelaar HCE80. Handleiding bij het inleren

Draadloze zoneregelaar HCE80. Handleiding bij het inleren Inleer handleiding Draadloze zoneregelaar HCE80 Handleiding bij het inleren Wat doen we eerst? 1. Het aansluiten van de motoren MT4-230-NC op de HCE80!!!! 2. Op 1 zone kunnen maximaal 3 motoren MT4-230-NC

Nadere informatie

MC 785 AL KLIMA. Gebruiksaanwijzing (Opbouw) Omschrijving : MC 785 AL KLIMA Alarm Thermo/Hygrostaat Doc.nr.:

MC 785 AL KLIMA. Gebruiksaanwijzing (Opbouw) Omschrijving : MC 785 AL KLIMA Alarm Thermo/Hygrostaat Doc.nr.: MC 785 AL KLIMA Gebruiksaanwijzing (Opbouw) Omschrijving : MC 785 AL KLIMA Alarm Thermo/Hygrostaat Doc.nr.: 2412 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 8 Versie: V1.2 Bestand: DO2412.HND Software: MC785ALKLIMA

Nadere informatie

HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E. Inhoudstafel

HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E. Inhoudstafel HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E Inhoudstafel 1. AFSTANDSBEDIENING EN ZIJN FUNCTIES 2 2. NAMEN EN FUNCTIES VAN DE INDICATOR OP DE AFSTANDSBEDIENING 3 3. BESTURING VAN DE AFSTANDSBEDIENING 3 3.1. INBRENGEN

Nadere informatie

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00 WWW.TECHGROW.NL TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER software versie: 1.00 HANDLEIDING TechGrow HS-1 handleiding GEFELICITEERD! U heeft de TechGrow HS-1 Portable CO 2 Meter aangeschaft. De HS-1 CO 2 Meter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ALFA 85 Koel Thermostaat met fanen ontdooisturing

Gebruiksaanwijzing ALFA 85 Koel Thermostaat met fanen ontdooisturing Gebruiksaanwijzing ALFA 85 Koel Thermostaat met fanen ontdooisturing VDH doc. 9748 Versie: v1.3 Datum: 17111998 Software: ALFA85SEVAPLAN File: Do9748.WP8 Bereik 4/+5 C * Installatie. Op de zijkant van

Nadere informatie

2HEAT DHT: OPBOUW DIGITALE THERMO- en HYGROSTAAT

2HEAT DHT: OPBOUW DIGITALE THERMO- en HYGROSTAAT INTRODUKTIE DHT ; De 2HEAT-DHT thermo- en hygrostaat is een hoogwaardige regelunit die voor tal van toepassingen kan worden gebruikt. De 2HEAT-DHT is een zeer geavanceerde thermo- en hygrostaat met een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Heinen en Hopman Airco FC400

Gebruikershandleiding Heinen en Hopman Airco FC400 Gebruikershandleiding Heinen en Hopman Airco FC400 VDH Doc. nr. 930708 Handleiding FC400 Airco-regeling Doc. nr.: 930708 Soort: HAND Aantal Bladen: 21 Datum: 26-09-1994 Bestand: 930708 FC400 v15 NL.wp8

Nadere informatie

MC 785D -50/+100 O C per 0,5 O C

MC 785D -50/+100 O C per 0,5 O C MC 785D 5/+ O C per,5 O C Gebruiksaanwijzing In en Opbouw Omschrijving : MC 785D 5/+ Thermostaat Doc.nr.: 5545 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 2 Versie: V. Bestand: Do5545 MC785D 5_+'C v NL.wpd Software:

Nadere informatie

Kenmerken: Instellen:

Kenmerken: Instellen: 955768 Kenmerken: Zendergestuurde klok (433 MHz) met mogelijkheid om de tijd handmatig in te stellen. Weersvoorspelling met pictogrammen voor zonnig, licht bewolkt, bewolkt, regenachtig en regen Kalender

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding LC-Products B.V. tel. (+31) 088-8111000 email: info@lc-products.nl website: www.lc-products.nl LC-Products. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced in any form or by any means

Nadere informatie

Thermostaat met display

Thermostaat met display H/LN4691-0 674 59-64170 Thermostaat met display RA00118AA_U-01PC-13W38 www.homesystems-legrandgroup.com Inhoudsopgave Thermostaat met display 1 Thermostaat met display 4 1.1 Functionering 4 1.2 Wat voor

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ALFA-45A Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing en waakalarm.

Gebruiksaanwijzing ALFA-45A Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing en waakalarm. Gebruiksaanwijzing ALFA-45A Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing en waakalarm. SUPPLY-unit CPU-unit VDH doc. 1133 Versie: v1.4 Datum: 25-1-25 Software: ALFA 45A Doc: DO1133.WP8 Bereik: -5/+5

Nadere informatie

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET CTS Afstandsbediening Infrarood Let op! 1 Zorg ervoor dat er niets tussen de ontvanger en de afstandsbediening

Nadere informatie

Programmeerbare plug-in thermostaat HT-600

Programmeerbare plug-in thermostaat HT-600 Deze plug-in thermostaat is bestemd voor gebruik in elektrische verwarmingselementen en soortgelijke apparatuur. Knop Functie Stroom aan/uit Temp. omhoog of temp. instellen Temp. omlaag of temp. instellen

Nadere informatie

LCD scherm va LCD scherm

LCD scherm va LCD scherm scherm 1. Gebruik scherm Met het in Uw scooter ingebouwde scherm kunt U alle rij-, stuuracties, remmen en bedienen van het voertuig bepalen. De elektrische installatie van de scooter en de elektronica

Nadere informatie

RADIOGRAFISCHE BUREAUKLOK MET TIMER GEBRUIKSAANWIJZING

RADIOGRAFISCHE BUREAUKLOK MET TIMER GEBRUIKSAANWIJZING RADIOGRAFISCHE BUREAUKLOK MET TIMER 372494 GEBRUIKSAANWIJZING BEGINNEN 1. Verwijder het klepje van het batterijcompartiment aan de achterkant van de klok. 2. Plaats 2 nieuwe batterijen van het type AA

Nadere informatie

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding NETVOEDING/BATTERIJEN De psense-ii gebruikt vier oplaadbare penlite (AA) batterijen. Om de batterijen te plaatsen of te vervangen moet je met een schroevendraaier

Nadere informatie

MC 785T-DF in- en opbouw

MC 785T-DF in- en opbouw M 785TDF in en opbouw Gebruiksaanwijzing Omschrijving : M 785TDF Thermostaat Doc.nr.: 96465 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 16 Versie: V2. Bestand: Do96465 M785TDF v2 NL.wp8 Software: M785TDF Versie:

Nadere informatie

1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%.

1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%. SportsArt 1288 HR Gebruiksaanwijzing computergedeelte A. KNOPFUNCTIES: 1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%. 2. SPEED:

Nadere informatie

HANDLEIDING - LEVEL INDICATOR M A N U A L

HANDLEIDING - LEVEL INDICATOR M A N U A L HANDLEIDING - LEVEL INDICATOR M A N U A L Ondanks de grootst mogelijke zorgvuldigheid die Tasseron Electronics B.V. aan haar producten en de bijbehorende handleidingen besteedt, kunnen er onvolkomenheden

Nadere informatie

Configuratieoverzicht en storingscodes Carrier splitsystemen met Xpower + regeling (toerengeregelde compressor)

Configuratieoverzicht en storingscodes Carrier splitsystemen met Xpower + regeling (toerengeregelde compressor) Configuratieoverzicht en storingscodes Carrier splitsystemen met Xpower + regeling (toerengeregelde compressor) 1 Inhoud: 3. Overzicht unit typen 4. Configuratie infrarood afstandsbediening 8. Configuratie

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Techneco Energiesystemen BV Kleveringweg 9 2616 LZ Delft T. 015 21 91 000 Symbolen Beschrijving Menu selecteren, wisselen bedrijfsmodus Verstellen waarde

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ALFA 55 24Vdc Koel/Ontd. Thermostaat met ventilator-sturing.

Gebruiksaanwijzing ALFA 55 24Vdc Koel/Ontd. Thermostaat met ventilator-sturing. Gebruiksaanwijzing ALFA 55 24Vdc Koel/Ontd. Thermostaat met ventilatorsturing. VDH doc. 1835 Versie: v1. Datum: 6421 Software: ALFA 55 File: Do1835.WP8 Bereik: 5,/+5, C per,1 C * Installatie. Op het aansluitschema

Nadere informatie

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4 Art.-Nr.: Art.-Nr.: Montage handleiding Inhoud Algemene omschrijving...p. Montage handleiding en functies...p. Instellingen van magneet contacten...p. Aansluiting met draadloos magneet contact...p. Aansluiting

Nadere informatie

VH Control RF Thermostaat Echo Handleiding & Instructies

VH Control RF Thermostaat Echo Handleiding & Instructies VH Control RF Thermostaat Echo Handleiding & Instructies 1 Inhoud Algemeen... 3 Belangrijkste functionaliteiten... 3 Technische specificaties... 3 Belangrijke veiligheidsinformatie... 4 Afmetingen... 4

Nadere informatie

Hanwell temperatuur / vocht logger handleiding

Hanwell temperatuur / vocht logger handleiding Hanwell temperatuur / vocht logger handleiding De Hanwell temperatuur / vochtigheid datalogger Hanwell Hanlog32USB software (W200) USB set up communicatie kabel Y055 Verschillende mogelijkheden: -starten

Nadere informatie

Service Manual. Comfort System

Service Manual. Comfort System Service Manual Comfort System Elektronische Regeling Het IRC comfortsysteem is voorzien van een elektronische regeling ten behoeve van besturing en bewaking van het toestel. Het toestel is tevens voorzien

Nadere informatie

handleiding module verwarmen en koelen (PAC-module)

handleiding module verwarmen en koelen (PAC-module) handleiding module verwarmen en koelen (PAC-module) NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING De module verwarmen en koelen (PAC-module) is speciaal ontworpen voor de bediening van uw vloerverwarmings- / koelingssysteem.

Nadere informatie

Nederlandstalige handleiding Autoalarm AS5

Nederlandstalige handleiding Autoalarm AS5 Nederlandstalige handleiding Autoalarm AS5 Inhoud verpakking: Alarmunit Sirene Handzender ( 2 stuks) Kabels incl. zekeringen Zoekfunctie Stil alarm Startblokkering Paniek functie Anti carjacking Aansturing

Nadere informatie

ALFA(NET) 75 RTDF. Handleiding -50/+50 C. 1 Functie. 2 Installatie. 3 Bediening. 4 Bekijken/veranderen setpoint

ALFA(NET) 75 RTDF. Handleiding -50/+50 C. 1 Functie. 2 Installatie. 3 Bediening. 4 Bekijken/veranderen setpoint Handleiding ALFA(NET) 75 RTDF -50/+50 C 1 Functie De ALFA(NET) 75 RTDF is een real-time defrost thermostaat voor paneel montage met verschillende ondooi- en ventilator-control instellingen. De thermostaat

Nadere informatie

MS Semen Storage Pro

MS Semen Storage Pro MS Semen Storage Pro 150 4508425 NL MS Semenstorage PRO 150 Gebruiksaanwijzing... 3 4508425/11-01-2016/F Inhoud MS Semen Storage Pro 150... 1 Bepalingen... 3 Introductie... 4 MS Semen Storage... 5 Aanbevelingen...

Nadere informatie

KLIMA 500 TOPLINE. Gebruiksaanwijzing. Omschrijving : Klima 500 Topline (Alfanet) met of zonder aan/uit schak. Doc.nr.:

KLIMA 500 TOPLINE. Gebruiksaanwijzing. Omschrijving : Klima 500 Topline (Alfanet) met of zonder aan/uit schak. Doc.nr.: KLIMA 5 TOPLINE Gebruiksaanwijzing Omschrijving : Klima 5 Topline (Alfanet) met of zonder aan/uit schak. Doc.nr.: 13561 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 14 Versie: V1. Bestand: Software: Do13561 KLIMA

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PX Combi 800

Gebruiksaanwijzing PX Combi 800 Gebruiksaanwijzing Systeem Lykketronic Productnummer Serienummer Geïnstalleerd door Installatiedatum Pagina 1 van 15 INHOUD 1. ALGEMEEN GEBRUIK 1.1 OVERZICHT VAN DE BESCHIKBARE FUNCTIES EN DISPLAYS 1.2

Nadere informatie

LCD scherm ve LCD scherm

LCD scherm ve LCD scherm scherm. Gebruik scherm Met het in Uw scooter ingebouwde scherm kunt U alle rij-, stuuracties, remmen en bedienen van het voertuig bepalen. De elektrische installatie van de scooter en de elektronica zelf

Nadere informatie

InteGra Gebruikershandleiding 1

InteGra Gebruikershandleiding 1 InteGra Gebruikershandleiding 1 Algemeen Met dank voor de keuze van dit product aangeboden door SATEL. Hoge kwaliteit en vele functies met een simpele bediening zijn de voordelen van deze inbraak alarmcentrale.

Nadere informatie

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY BEDIENINGS INSTRUCTIES 8-SYMBOOL AFSTANDBEDIENING Kinder slot Tijd Signaal indicator Thermostatische stand Batterij Countdown F or C Programma Eco stand Temperatuur Dubbele brander 8-SYMBOOL DISPLAY INSTELLING

Nadere informatie

Sigma CP K and Sigma CP T series

Sigma CP K and Sigma CP T series Sigma CP K and Sigma CP T series Brandmeldcentrale Gebruikers Handleiding DOCUMENT REFERENCE K6800-08 (Man-1082) MODEL NUMBERS K11020M2, K11040M2, K11080M2 T11020M2, T11040M2, T11080M2 191108V1.0FN Brand

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Elektronische Thermostaat RPC-F ref: ABJ/02/5370

GEBRUIKSAANWIJZING Elektronische Thermostaat RPC-F ref: ABJ/02/5370 ELEKTRONISCHE THERMOSTAAT RPC-F: 1. Bij normale werking A. Toetsenbord en displays. Displays: 1 = Duidt de waarde van de gemeten temperatuur aan. 2 = Duidt de gevraagde temperatuur aan. 3 = Duidt de ingestelde

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Productinformatieblad A. Koelvak 1. Groente- en fruitlade 2. Schappen/Zone voor schappen 3. Led-verlichting 4. Bovenste schap 5. Deurvakken 6. Flessenplank 7. Flessenblokkering (indien

Nadere informatie

UNIVERSELE TRAPPENREGELAAR IR32 en IRDR

UNIVERSELE TRAPPENREGELAAR IR32 en IRDR UNIVERSELE TRAPPENREGELAAR IR32 en IRDR KEUZE VAN DE REGELAAR IR aa b c d speciale toepassing (zie handleiding) 0 voor voelers type NTC 1 voor voelers Pt100 2 voor voelers met thermokoppel type J of K

Nadere informatie

DF405_V5 Universele uitlezing opbouw

DF405_V5 Universele uitlezing opbouw DF405_V5 Universele uitlezing opbouw Geschikt en ontwikkeld voor de meest voorkomende sensoren. Zowel analoge alsmede frequentie uitgang van de sensor kan als input voor de uitlezing worden gebruikt. Hierbij

Nadere informatie

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut.

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut. Proteus PEC-4850 Computerhandleiding Standaard trainingsstappen Stap 1: Stap 2: Stap 3: U kunt de rechterknop naar rechts of naar links draaien om een programma te selecteren; variërend van MANUAL, PROGRAM

Nadere informatie

PROGRAMMEERBARE TEMPERATUUR DETECTOR TD-1_NL 07/11

PROGRAMMEERBARE TEMPERATUUR DETECTOR TD-1_NL 07/11 TD-1 PROGRAMMEERBARE TEMPERATUUR DETECTOR TD-1_NL 07/11 1. Toepassingen De detector kan temperatuur meten en worden gebruikt om informatie te tonen over: Te lage temperatuur, bijv. in kassen, bloemenwinkels,

Nadere informatie

11/05 HD2302.0. Lees ook het engelse boekje

11/05 HD2302.0. Lees ook het engelse boekje REV. 1.3 11/05 HD2302.0 Lees ook het engelse boekje Photo-Radiometer HD2302 - - HD2302.0 1. Ingang voor sensoren, 8-pole DIN45326 connector. 2. Batterij symbool: displays de batterij spanning. 3. Functie

Nadere informatie

Registratie Uponor Smatrix systeemapparaten op de Wave en Wave PLUS regelmodules

Registratie Uponor Smatrix systeemapparaten op de Wave en Wave PLUS regelmodules Registratie Uponor Smatrix systeemapparaten op de Wave en Wave PLUS regelmodules Uponor Smatrix Wave registratie systeemapparaten versie 1.01 d.d. 01-01-2016 Registratie Uponor Smatrix systeemapparaten

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzingen Hete draad anemometer PCE-423

Gebruiksaanwijzingen Hete draad anemometer PCE-423 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede Nederland Tel.: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 430 36 46 info@pcebenelux.nl Gebruiksaanwijzingen Hete draad anemometer PCE-423 Inhoud 1 Uitrusting......3 2

Nadere informatie

Bedienerhandleiding. Digital Compressor Controller.

Bedienerhandleiding. Digital Compressor Controller. Bedienerhandleiding Digital Compressor Controller. FHT Perslucht B.V. www.fhtperslucht.nl info@fhtperslucht.nl +31(0)493-354633 Handleiding versie 1.0 M.Knaapen 21-5-2012 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding:...

Nadere informatie

TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00. Uitgifte datum: 01-11-2014

TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00. Uitgifte datum: 01-11-2014 WWW.TECHGROW.NL TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER software versie: 1.00 Uitgifte datum: 01-11-2014 HANDLEIDING TechGrow HS-1 handleiding GEFELICITEERD! U heeft de TechGrow HS-1 Portable CO 2 meter aangeschaft.

Nadere informatie

7 Serie. The Future Starts Now. Digitale thermometers Temp7. Temp7 PT100. Temp7 NTC. Temp7 K/T

7 Serie. The Future Starts Now. Digitale thermometers Temp7. Temp7 PT100. Temp7 NTC. Temp7 K/T 7 Serie Digitale thermometers Temp7 Temp7 PT100 Temp7 NTC Temp7 K/T Voor Pt100 RTD elektrodes 0,1 C van -99,9 tot +199,9 C / 1 C van -200 tot +999 C Voor NTC 30K elektrodes 0,1 C van -50,0 tot +150,0 C

Nadere informatie

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL Innovative Growing Solutions Datalogger DL-1 software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL DL-1 Datalogger gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de TechGrow

Nadere informatie

HENKELMAN BV. Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland. Postadres Postbus 2117 5202 AE s-hertogenbosch Nederland

HENKELMAN BV. Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland. Postadres Postbus 2117 5202 AE s-hertogenbosch Nederland HANDLEIDING VOOR DE DEALER DIGITAAL BEDIENINGSPANEEL JUMBO-SERIE 0,6 0,4 VACUUM 0,8-1 0 0,2 SEAL HENKELMAN BV Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland Postadres Postbus 2117 5202 AE

Nadere informatie

Handleiding ALFANET 70-Clock

Handleiding ALFANET 70-Clock Handleiding ALFANET 70-Clock 1 Werking De ALFANET 70-Clock is een real-time weekklok met een relais uitgang en twee contact ingangen geschikt voor paneel inbouw. Er zijn 7 schakeltijden die via parameters

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Digitale Alcohol Tester - model 6389

Gebruiksaanwijzing Digitale Alcohol Tester - model 6389 Gebruiksaanwijzing Digitale Alcohol Tester - model 6389 1. LCD klok 2. LCD alcohol test 3. Aan-knop (POWER-knop) 4. Adem inhalator 5. Menu-knop (MODE-knop) 6. SET-knop 7. ADJ knop 8. Batterijklepje 9.

Nadere informatie

Installatievoorschriften. CO₂-sensor Nederlands

Installatievoorschriften. CO₂-sensor Nederlands Installatievoorschriften CO₂-sensor Nederlands Algemeen CO₂-sensor De ebus CO 2 -sensor kan op alle Plus-uitvoering van de Renovent Excellent en de Renovent Sky toestellen worden aangesloten. Het maximale

Nadere informatie

HANDLEIDING PROGRAMMAREGELAAR 40/16 SE

HANDLEIDING PROGRAMMAREGELAAR 40/16 SE Handleiding Programmaregelaar 40/16 SE rev. 01 blad 1 van 11 HANDLEIDING PROGRAMMAREGELAAR 40/16 SE WESTENENG OVENBOUW B.V. Elektrische- en gas- industrie-ovens Wielweg 46 3785 KR ZWARTEBROEK Telefoon

Nadere informatie

Espace bedrade regeling (230 volt)

Espace bedrade regeling (230 volt) Espace bedrade regeling (230 volt) Installatiehandleiding klokthermostaat. Espace klokthermostaat De fraai vormgegeven thermostaat is eenvoudig te bedienen met slechts vier toetsen en is standaard reeds

Nadere informatie

De informatie in deze handleiding mag niet zonder toestemming van HRS worden gekopieerd of gepubliceerd. Fouten en drukwijzigingen zijn voorbehouden.

De informatie in deze handleiding mag niet zonder toestemming van HRS worden gekopieerd of gepubliceerd. Fouten en drukwijzigingen zijn voorbehouden. CE-keur EN50131-8 De informatie in deze handleiding mag niet zonder toestemming van HRS worden gekopieerd of gepubliceerd. Fouten en drukwijzigingen zijn voorbehouden. 2013 High Risk Solutions 1. Over

Nadere informatie

KVE Ronde elektrische kanaalverwarmer

KVE Ronde elektrische kanaalverwarmer Ronde elektrische verwarmingsbatterij met aan/uit-regeling, maximum uitblaastemperatuur: 50 C. Een minimale luchtsnelheid van 1,5 m/s door de batterij is vereist. Beschikbaar in diameters 100 tot 500 mm

Nadere informatie

PROTEUS PEC 3250 Trainingsmonitor

PROTEUS PEC 3250 Trainingsmonitor PROTEUS PEC 3250 Trainingsmonitor INTRODUCTIE Uw fiets beschikt over een programmeerbare computer om u te helpen en te motiveren bij het bereiken van uw fitness doelen. Deze computer beschikt over verscheidene

Nadere informatie

Handleiding Remote control thermostaat

Handleiding Remote control thermostaat Handleiding Remote control thermostaat De programmeerbare intelligente Remote Control thermostaat, is inclusief een eenvoudig bedienbare afstandsbediening maar kan ook bediend worden zonder deze afstandsbediening.

Nadere informatie

Handleiding R.E.D. Remote Echo Depthsounder:

Handleiding R.E.D. Remote Echo Depthsounder: Handleiding R.E.D. Remote Echo Depthsounder: Montage van de R.E.D. in uw voerboot: Zoek eerst een geschikte vlakke plek op in de boot voor het monteren van de sensor, deze plek goed afschuren met schuurpapier

Nadere informatie

AUTO ON OFF BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5

AUTO ON OFF BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5 NL BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5 GEBRUIK VAN DE INFRAROOD AFSTANDSBEDIENING BELANGRIJK VOOR GEBRUIK : Voordat U het toestel gebruikt gelieve zeker te zijn dat : Het binnentoestel correct is aangesloten op

Nadere informatie

Handleiding. E-Trendy Lithium fietscomputer. 1. Inleiding P. 2

Handleiding. E-Trendy Lithium fietscomputer. 1. Inleiding P. 2 Handleiding E-Trendy Lithium fietscomputer 1. Inleiding P. 2 2. Functie-overzicht en beschrijving bedientoetsen P. 3 2.1 Korte beschrijving van de gebruiks instellingen P. 3 2.2 Beschrijving weergave van

Nadere informatie

Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T

Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Bediening en display 3 Bediening 3 Display 4 Handleiding voor gebruik 4 Gebruiksfuncties 5 Functie COMFORT 5 Functie ECO

Nadere informatie

BEP 600-TLM2 CONTOUR MATRIX TANK MONITOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING

BEP 600-TLM2 CONTOUR MATRIX TANK MONITOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING BEP 600-TLM2 CONTOUR MATRIX TANK MONITOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING INDEX KENMERKEN 3 AFMETINGEN 3 AANSLUIT SCHEMA 4 GEBRUIK 5 NOTITIES 6 ALARMEN EN STILALARM 7 MENU OVERZICHT 7 SET-UP EN PROGRAMMERING

Nadere informatie

Montage instructies hometrainer H246

Montage instructies hometrainer H246 Hometrainer H246 Montage instructies hometrainer H246 1.Haal het apparaat ( fiets ) uit de doos en controleer of u alle onderdelen heeft: ( A )Het hoofdonderdeel, ( B ) Stuur en stuurstang, ( C ) Zadelstang,

Nadere informatie

HANDLEIDING RZ-D-4.40WD / RZ-D-4.433WD

HANDLEIDING RZ-D-4.40WD / RZ-D-4.433WD HANDLEIDING RZ-D-4.40WD / RZ-D-4.433WD INHOUD 1. Voorwoord... 3 2. Normale functies... 4 2.1 Instellen van de code... 4 2.2 Bedienen van een functie... 4 2.3 Te lage batterij spanning... 5 3. Menu functies...

Nadere informatie

MC 785 KLIMA 0-100 O C Gebruiksaanwijzing (Opbouw en Inbouw)

MC 785 KLIMA 0-100 O C Gebruiksaanwijzing (Opbouw en Inbouw) MC 785 KLIMA 1 O C Gebruiksaanwijzing (Opbouw en Inbouw) Omschrijving : MC 785 KLIMA 1 O C Thermo/Hygrostaat Doc.nr.: 4333 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 15 Versie: V1. Bestand: Do4333 MC785 KLIMA 1C

Nadere informatie

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Lees deze handleiding aandachtig door voor een veilig en correct gebruik van de mobiele airconditioner. Bewaar de handleiding zorgvuldig, zodat

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing DSC785 Dry/Store Controller

Gebruiksaanwijzing DSC785 Dry/Store Controller Gebruiksaanwijzing DSC785 Dry/Store Controller VDH doc. 941060 Versie: V1.2 Datum: 01-09-99 (vanaf software versie V1.04) * Werkingsbeschrijving. De DSC785 Dry/Store Controller is een speciale regelaar

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ALFANET 75 Koel/Ontd. Thermostaat met ventilator-sturing

Gebruiksaanwijzing ALFANET 75 Koel/Ontd. Thermostaat met ventilator-sturing Gebruiksaanwijzing ALFANET 75 Koel/Ontd. Thermostaat met ventilatorsturing VDH doc. 99128 Versie: v1.1 Datum: 15225 Software: ALFANET 75 File: DO99128.WP8 Bereik: 5,/+5, C * Omschrijving. De ALFANET 75

Nadere informatie

FLEXESS TERRA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS100 CS VERGRENDELINGEN. t f MODELLEN CS100 SPECIFICATIES

FLEXESS TERRA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS100 CS VERGRENDELINGEN. t f MODELLEN CS100 SPECIFICATIES FLEXESS TERRA CODETABLEAU EN PASLEZER MODELLEN CS100 SPECIFICATIES Voltage 12V AC/DC Stroomafname 35mA Relais uitgang maximaal 1 Amp. schakelen Alarm uitgang maximaal 1 Amp. schakelen Bel uitgang maximaal

Nadere informatie

NF2000 Beknopte gebruikershandleiding. Version V0102

NF2000 Beknopte gebruikershandleiding. Version V0102 NF2000 Beknopte gebruikershandleiding & logboek NF2000: KORTE BESCHRIJVING VOOR DE GEBRUIKER 1. TOESTAND NORMAAL De groene led VOEDING OK brandt. Alle andere led's zijn gedoofd (behalve eventueel de led's

Nadere informatie

FAQ en HANDLEIDINGEN. MEER HANDLEIDINGEN: kijk op faq.koba-groep.com

FAQ en HANDLEIDINGEN. MEER HANDLEIDINGEN: kijk op faq.koba-groep.com FAQ en HANDLEIDINGEN MEER HANDLEIDINGEN: kijk op faq.koba-groep.com Gebruikershandleiding Brandmeldcentrale Junior V4 Inhoud: 1.1. Omschrijving Bediening Brandmeldcentrale 1.2. Alarmsituatie 1.3. Reset

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Ruimtethermostaat RCT-01

Gebruiksaanwijzing Ruimtethermostaat RCT-01 Gebruiksaanwijzing Ruimtethermostaat RCT-01 Inhoudsopgave Algemeen RCT-01 Opstarten IJken Configuratie Hoofdscherm 4 Instellen Aanleren thermostaat Master modus 4 4 gebruiksaanwijzing RCT-01 mei 2011 Wij

Nadere informatie

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT Technische gegevens: Spanning: 230-240VAC + aarde Frequentie: 50-60Hz Weerstandsbelasting: 16A (3600W-230VAC) Inductieve belasting: 1A IP Waarde: IP21 Aanpassing:

Nadere informatie

MC 785 EASY. in- en opbouw. Gebruiksaanwijzing. Omschrijving : MC 785 EASY Thermostaat Doc.nr.:

MC 785 EASY. in- en opbouw. Gebruiksaanwijzing. Omschrijving : MC 785 EASY Thermostaat Doc.nr.: MC 785 EASY in en opbouw Gebruiksaanwijzing Omschrijving : MC 785 EASY Thermostaat Doc.nr.: 991816 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 15 Versie: V1.1 Bestand: DO991816.HND Software: MC785EASY Versie: V1.01

Nadere informatie

Deze pompschakelaar kunnen wij U aanbieden voor 79 gemonteerd en wel. Zie onderstaande beschrijving van deze unieke pompschakelaar

Deze pompschakelaar kunnen wij U aanbieden voor 79 gemonteerd en wel. Zie onderstaande beschrijving van deze unieke pompschakelaar Ingeschreven KVK-maastricht nr.14084548 onder Installatietechniek DWC Schoutens BTW-nr.156857182B01 E mail : its@brunssum.net Web : www.installatietechniekdwcschoutens.nl Deze pompschakelaar kunnen wij

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE Geachte klant, dank u voor het aanschaffen van de UMA, de electronische weegschaal van CASA BUGATTI. Zoals elk huishoudelijk apparaat moet ook deze zorgvuldig behandeld worden om

Nadere informatie

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS VH CONTROL THERMOSTAAT METIS HANDLEIDING & INSTRUCTIES 1 INHOUD Algemeen... 3 Belangrijkste functionaliteiten... 3 Belangrijke veiligheidsinformatie... 3 Technische gegevens... 3 Afmetingen... 4 Installatie

Nadere informatie

Kenmerken: Instellen:

Kenmerken: Instellen: 955214 Kenmerken: Zendergestuurde klok (433 MHz) met mogelijkheid om de tijd handmatig in te stellen. Weersvoorspelling met pictogrammen voor zonnig, licht bewolkt, bewolkt en regen Kalender Tijdsaanduiding

Nadere informatie

Alfanet PC-interface 2e gen.

Alfanet PC-interface 2e gen. Alfanet PC-interface 2e gen. Hardware Gebruiksaanwijzing Omschrijving : Alfanet PC-interface met real-time klok Doc.nr.: 020310 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 8 Versie: V1.2 Bestand: Do020310 Alfanet

Nadere informatie