International HorsemanshipCamp 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "International HorsemanshipCamp 2014"

Transcriptie

1 International HorsemanshipCamp 2014 Dit jaar zal de driedaagse Clinic plaatsvinden op 16, 17 en 18 juli Namens de AQHA hebben wij de mogelijkheid gekregen om weer mee te doen aan dit event. Dit jaar komen de studenten van de Colorado State University, Western Equistrian Program. In totaal komen er 5 clinicians om ons de kneepjes van het vak te leren. Op de zaterdag 19 juli houden wij een officiële AQHA noviceshow ook op deze locatie. De clinicians zullen dan de ruiters die mee hebben gedaan aan de clinic helpen met het begeleiden en showen tijdens de wedstrijd. Eerst drie dagen trainen en dan een AQHA noviceshow. Een unieke kans voor de (novice) youth en amateurruiter. Ook ruiters die niet hebben meegedaan aan deze clinics zijn natuurlijk van harte welkom. Bovendien houden wij ook tijdens deze wedstrijd ook all breed klassen, zodat ook paarden van andere rassen van harte zijn uitgenodigd om deel te nemen. Als ruiter met eigen paard, hetzij een Quarter Horse of ander western gereden paard, kunt u aan dit event deelnemen. U wordt groepsgewijs begeleidt waarbij zowel theorie als veel praktijk aan bod zullen komen. Doelen bereiken, nieuwe ideeën mee naar huis nemen en leerzame ervaring staan voorop. Met de bijbehorende gezelligheid. Waar mogelijk springen de clinicians zeker in op uw persoonlijke vragen, gedurende de clinic. U kunt deelnemen met een jong of senior paard. Met een jonger paard zal er bijvoorbeeld meer aandacht aan de basis besteedt worden. Met een seniorpaard kan er aan specifieke onderdelen gewerkt worden. Dit is maar een klein voorbeeld. Er zal in groepen gewerkt gaan worden, naargelang het niveau en interesse. Hoe kan een dag eruit zien? Voordat de dag begint dient ieder met opgezadeld paard aanwezig te zijn in de arena. Er zal, na een gezamenlijke introductie, in groepen gewerkt gaan worden afhankelijk van het onderwerp. Iedere middag, na de lunch, zal er een stuk theorie behandelt worden. Hierna zadelen we weer op tot aan het avondeten. Voor onze NQHA leden vragen wij een vergoeding om deel te nemen aan de clinic. De overnachtings- en horecakosten dienen ook door de deelnemers betaald te worden. Wij willen graag dat onze leden alle dagen meekomen doen.1 dag deelnemen is niet mogelijk. Ook niet Quarter Horses, mits western gereden, zijn welkom.

2 Programma International HorsemanshipCamp 2014 Dag 1 woensdag 16 juli Dag 2 donderdag 17 juli Dag 3 vrijdag 18 juli Introductie 11:00 uur (gezadeld) Start 9:00 uur Start 9:00 uur AQHA Novice Show, Zaterdag 19 juli vanaf 9.00 uur Locatie: Double R Ranch, Stammerdijk 23a, 1112 AA, Diemen Datum: Woensdag 16 juli, Donderdag 17 juli en Vrijdag 18 juli 2014 Datum AQHA Novice Show: zaterdag 19 juli, vanaf 10.00uur Contact: NQHA, wedstrijden@nqha.nl - tel: Faciliteiten: Beschikbaarheid van de grote indoor arena, buiten arena, kantine Beschikbaarheid van douche en toilet Ontbijt, lunch en avondeten wordt verzorgd door de Double R Ranch en dienen extra betaald te worden. Voor het avondeten en dit gebeurd in overleg vragen wij een vergoeding van 15 euro voor het bijvoorbeeld gezamenlijk halen van chinees, spareribs etc. Voor de vette avond vragen wij een vergoeding van 10 euro Drinken, koffie en thee kan op de locatie gekocht worden. Meegenomen etenswaren en drinken, graag alleen bij de tent, camper, caravan nuttigen De vaste boxen (beperkt aantal) bevinden zich in een gebouw. Prikweides NIET toegestaan. Kampeerplaatsen voorzien van stroom aanwezig. Er zijn geen losse slaapplaatsen aanwezig. In de dichte omgeving kan men hotels en huisjes huren. Indien interesse graag even contact opnemen. Voor deelname aan de clinics vragen wij een vergoeding van 90 euro indien men gebruik maakt van een andere locatie om te slapen in de buurt of bijvoorbeeld thuis. Grooms of ouders die meekomen, vragen wij ook een vergoeding van 30 euro Graag er wel rekening mee houden dat er niet gereden wordt door deze mensen op de locatie. Vergeet SVP niet het paspoort van je paard mee te nemen, deze kan gecontroleerd worden! Aankomst op woensdagochtend!! Wij beginnen om 11 uur. Dinsdag avond is niet mogelijk. Wij nemen contact op, om te laten weten of er plek is om mee te doen. Daarna kun je de betaling overmaken op ons rekeningnummer. Er dient vooruit betaald te worden. Maximaal aantal is 25 personen. Deelnemers die nog niet eerder hebben meegedaan en die langer lid zijn van de NQHA hebben voorrang. De clinic is bedoeld voor ruiters die met hun paard western rijden. Indien je meedoet aan de NoviceShow, dan mag je paard en jij natuurlijk blijven staan tot de zaterdag. De clinicians zullen ook tijdens de show aanwezig zijn en helpen met showen, groomen en dergelijke.

3 Inschrijfformulier International HorsemanshipCamp 2014 Woensdag 16, Donderdag 17 en Vrijdag 18 juli 2014 Stuur formulier retour naar: NQHA, uitsluitend per mail. Paard Naam : Indien geen QH, ras: AQHA ID # : Merrie Ruin Hengst Ruiter Naam : AQHA ID # : AQHA Status: Nov Amateur Amateur (nov) Youth Open Ik ben NQHA-lid JA Adres : Telefoon: Vul de aantallen in die van toepassing zijn: Kosten Aantal Clinic NQHA lid, die niet op de pp Woensdag, donderdag en vrijdag locatie slapen, geen box Groom, ouders pp Clinic, inclusief box voor 1 paard tent, caravan, camper pp Woensdag en donderdagnacht/eventueel de vrijdagnacht indien ruiter meedoet aan AQHA noviceshow Totaal Extra kosten: Ontbijt per dag 5,00 x Donderdagochtend / vrijdagochtend Lunch per dag 7,50 x Woensdag / donderdag / vrijdag Avondeten woensdag* 15,00 x BBQ donderdag* 15,50 x Vette avond 10,00 x *Kosten onder voorbehoud van evt. kleine wijziging. Deadline inschrijvingen: 14 juni 2014 Paard van de deelnemer hoeft geen geregistreerde QH (wel western gereden paard) te zijn en niet op naam deelnemer geregistreerd te staan. **DISCLAIMER** Deelname aan en aanwezigheid bij deze wedstrijd of clinic is geheel voor eigen risico. Bij annulering van inschrijvingen en/of boxreserveringen worden de volledige kosten doorberekent. Bij het ondertekenen van de disclaimer op pagina van het inschrijfformulier voor dit evenement verklaart ondertekende dat hij akkoord gaat met de volgende statement: De organisatie noch de eigenaar van deze accommodatie aanvaarden enige aansprakelijkheid voor verlies, beschadiging of diefstal van paarden en eigendommen van deelnemers of bezoekers, of voor enig opgelopen letsel of overlijden van een deelnemer of paard of bezoekers, of voor enig opgelopen letsel of overlijden van een deelnemer of paard of berijder tijdens de gehele duur van de wedstrijd met inbegrip van aankomst en op vertrek van het wedstrijdterrein en directe omgeving. Ondergetekende verklaart met ondertekening van het inschrijfformulier met dit uitsluitsel van aansprakelijkheid akkoord te gaan. Ondergetekende verklaart dat het (de) door hem/haar ingeschreven paarde(en) is (zijn) ingeënt volgens FEI-richtlijnen en dat hij/zij zelf als verantwoordelijke van het (de) paarden(en) tenminste tegen wettelijke aansprakelijkheid is verzekerd. Ondergetekende verklaart hierbij de voorwaarden voor deze wedstrijd gelezen te hebben. Ik heb gelezen en begrijp de regels en voorwaarden op het inschrijfformulier voor deze activiteit en ga hierbij akkoord deze regels en voorwaarden na te leven. Handtekening: Datum:

4 AQHA/NQHA just for Noviceshow 2014 Inschrijfformulier AQHA Approved Show - zaterdag 19 juli 2014 Stuur per Pagina 1 en 2: NQHA, t.a.v. wedstrijdsecretariaat Uitlsuitend per wedstrijden@nqha.nl Naam Quarter*: AQHA ID: Merrie Ruin hengst Op naam van: AQHA ID Geldig tot Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon: * stuur kopie registratie AQHA mee, dit is verplicht Naam ruiter: Geboortedatum: AQHA ID**: Geldig tot: Nieuwe membership aanvragen: ja/nee AQHA status: Novice Youth: ja/nee Novice Amateur: ja/nee Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: Mijn adres***: ** Kopie AQHA membershipkaart meesturen, dit is verplicht *** Wij verzenden uitsluitend de bevestiging per mail Als Novice Youth of Novice Amateur ruiter mag je een quarter op naam van een andere eigenaar starten: Ga je dit doen tijdens de show: ja/nee Fees (single pointed AQHA/NQHA show) aantal Te betalen Novice Youth, Novice Amateur - per onderdeel 15 euro x Ik maak gebruik van All Day Fee**** x NQHA klassen x Office Charge per combinatie 1 x AQHA International Show Fee 1 x Ik ben NQHA lid, dit is mijn nummer en ik krijg 2.50 korting Totaal BOX, voor wie alleen op deze show komt en niet heeft meegedaan aan het HorsemanshipCamp 2014 Ik wil graag een box reserveren: ja / nee Beperkt beschikbaar Je ontvangt van ons bericht wanneer er een box beschikbaar is. Let op een box is een dagbox. Deze kan gebruikt worden op de dag van de wedstrijd. Vergeet niet je paspoort van het paard mee te nemen. Er kunnen steekproeven gehouden worden. Sluitingsdatum inschrijvingen: 1 juli 2014 (ontvangst). Inschrijvingen van een nieuwe ruiter-paard combinatie is uitsluitend in overleg mogelijk. De late fee bedraagt: 10,00 extra op de te betalen inschrijving De organisatie behoudt t.a.t. het recht om starts te weigeren indien het maximum is bereikt.

5 (kruis de te starten klasse(n) aan) PROGRAMMA, ZATERDAG 19 juli 2014 Aanvang om uur Gevolgd door: Q Two-Year-Old Mares NA All Breed Trail in Hand all Ages Q Two-Year-Old Mares NY All Breed Walk & Jog Trail Q Three-Year-Old Mares NA Q Trail NA Q Three-Year-Old Mares NY Q Trail NY Q Aged Mares NA All Breed Trail All Ages Q Aged Mares NY Ask the Judge - Trail Q Performance Halter Mares NA Q Performance Halter Mares NY All Breed Walk & Jog Western Pleasure Q Two-Year-Old Geldings NA Q Western Pleasure - NA Q Two-Year-Old Geldings NY Q Western Pleasure NY Q Three-Year-Old Geldings NA All Breed Western Pleasure All Ages Q Three-Year-Old Gelding NY Ask the Judge Western Pleasure Q Aged Geldings NA Q Aged Geldings NY Q Walk & Jog Horsemanship NA Q Performance Halter Geldings NA Q Walk & Jog Horsemanship NY Q Performance Halter Geldlings NY All Breed Walk & Jog Horsemanship Ask the Judge Halter/ pauze Q Horsemanship - NA Q Showmanship at halter NA Q Horsemanship - NY Q Showmanship at halter NY All Breed Horsemanship All Ages All Breed Showmanship at halter All Ages Ask the Judge - Horsemanship Ask the Judge Showmanship at halter Q Walk & Trot Hunt Seat Equitation NA Q Western Riding NA Q Walk & Trot Hunt Seat Equitation NY Q Western Riding - NY All Breed Walk & Trot Hunt Seat Equitation All Breed - Western Riding Q Hunt Seat Equitation NA Ask the Judge Western Riding Q Hunt Seat Equitation NY All Breed - Hunt Seat Equitation All Ages Ranch Horse Pleasure - NA Q Hunter Under Saddle NA Ranch Horse Pleasure - NY Q Hunter Under Saddle NY All Breed Ranch Horse Pleasure All Breed Hunter Under Saddle All Ages Ask the Judge Ranch Horse Pleasure Ask The Judge HSE and HUS Q Reining - NA ASK THE JUDGE before HUNTER HACK Q Reining - NY Hunter Hack NA All Breed - Reining Hunter Hack NY Ask the Judge - Reining All Breed Hunter Hack

6 Just for Novice Show 19 juli 2014 (Aansluitend na het International Horsemanship Camp 2014) Double R Ranch Stammerdijk 23a 1112 AA, Diemen Wedstrijdsecretariaat: NQHA Judge: Surprise Deadline inschrijvingen: 1 juli 2014 (datum ontvangst). Voorwaarden inschrijvingen: Gebruik voor iedere ruiter/paard combinatie een nieuw inschrijfformulier. Bij Novice Amateur en Novice Youth ruiters hoeft het paard niet op eigen naam te staan. Om deel te kunnen nemen aan een AQHA show is het van belang dat u alle hieronder genoemde papieren meestuurt met uw inschrijving (dit geheel conform regelboek AQHA). Iedere ruiter moet een geldige AQHA Membership kaart hebben met de juiste (Novice Amateur/Novice Youth) status, op eigen naam. Een internetuitdraai van de kaart aankoop wordt niet geaccepteerd: indien een Membership aangeschaft/verlengt moet worden, vermeld dit op het inschrijfformulier en schaf uw Membership aan op secretariaat. De benodigde papieren zijn: Ondertekende inschrijfformulieren pagina 1 en 2, fotokopie registratieformulieren paard voorzijde, fotokopie geldige lidmaatschap kaart AQHA met juiste status. Tevens een kopie van paspoort, pagina 1 ende pagina waar de gelding enting bijgeschreven is. Tijdens de wedstrijd (start met de halter): Losrijden in de showarena gedurende de show gebeurt alleen op aangeven van showmanager en omroep waar organisatorisch mogelijk. Graag uw begrip hiervoor. Longeren in de showarena & losrijarena is te allen tijde niet toegestaan. De buitenbak is beschikbaar voor longeren. Wees verstandig en rijdt met een cap. Het door het showmanagement gepubliceerde tijdschema dient als richtlijn: men kan geen rechten aan dit tijdschema en/of schattingen van de doorman op de show ontlenen. Wees zelf op tijd aanwezig. Secretariaat: Het secretariaat is open vanaf 8.30 uur, evenals de rijhal. Tijdens de show is het secretariaat bereikbaar op , daarvoor op wedstrijden@nqha.nl. Bij het secretariaat kan alleen contant betaald worden. Het paspoort van uw paard voorzien van de juiste geldige enting, dient ten alle tijden door u meegenomen te worden naar een wedstrijd. Alsmede uw AQHA Membership kaart en kopie AQHA papieren paard. Deelnemende ruiters krijgen van hun inschrijving een bevestigende brief toegestuurd. Geannuleerde inschrijvingen en/of boxreserveringen worden niet terugbetaald, tenzij met bewijs een medische reden is voor annulering. Neem dan telefonisch contact op met het wedstrijdsecretariaat. Ingeschreven deelnemers die niet komen opdagen op de show, wordt de rekening achteraf toegestuurd. Faciliteiten: Er is geen bewaking aanwezig, let zelf op uw eigendommen. De organisatie is hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. Er zal geen hoefsmid aanwezig zijn tijdens de show. Veearts op oproep, EHBO aanwezig. De NQHA wil u er met klem op wijzen dat de paardensport niet zonder gevaren uitgeoefend kan worden. De NQHA heeft al het mogelijke gedaan om, binnen het gestelde van het Rulebook AQHA 2014, de risico's te beperken en verwacht dan ook van u als deelnemer dat u er alles aan doet om het risico op een ongeval en/of de schade bij een ongeval tot een minimum te beperken. Het dragen van een cap kan bijdragen om eventueel letsel bij een ongeval te beperken en wij adviseren u dan ook deze te dragen. **DISCLAIMER** Deelname aan en aanwezigheid bij deze wedstrijd of clinic is geheel voor eigen risico. Bij annulering van inschrijvingen en/of boxreserveringen worden de volledige kosten doorberekend, uitgezonderd bij een aantoonbare medische reden. Ondergetekende verklaart: De organisatie noch de eigenaar van deze accommodatie aanvaarden enige aansprakelijkheid voor verlies, beschadiging of diefstal van paarden en eigendommen van deelnemers of bezoekers, of voor enig opgelopen letsel of overlijden van een deelnemer of paard of bezoekers, of voor enig opgelopen letsel of overlijden van een deelnemer of paard of berijder tijdens de gehele duur van de wedstrijd met inbegrip van aankomst en op vertrek van het wedstrijdterrein en directe omgeving. Ondergetekende verklaart met ondertekening van het inschrijfformulier met dit uitsluitsel van aansprakelijkheid akkoord te gaan. Ondergetekende verklaart dat het (de) door hem/haar ingeschreven paarde(en) is (zijn) ingeënt volgens FEI-richtlijnen en dat hij/zij zelf als verantwoordelijke van het (de) paarden(en) tenminste tegen wettelijke aansprakelijkheid is verzekerd. Ondergetekende verklaart hierbij de voorwaarden voor deze wedstrijd gelezen te hebben.

Drukfouten en planning onder voorbehoud.

Drukfouten en planning onder voorbehoud. AQHA/NQHA Summermeeting double judged Inschrijfformulier AQHA Approved Show - zaterdag 10 juni 2017 Stuur per email: Pagina 1 en 2: NQHA, t.a.v. wedstrijdsecretariaat Uitsluitend per email: wedstrijden@nqha.nl

Nadere informatie

The Dutch Championship 15, 16 en 17 september 2017

The Dutch Championship 15, 16 en 17 september 2017 The Dutch Championship 15, 16 en 17 september 2017 Mailen voor 3 september 2017 naar: wedstrijden@nqha.nl Paard: Naam: AQHA ID#: Merrie Ruin Hengst Eigenaar: AQHA ID #: Adres: Postcode/woonplaats: Ruiter:

Nadere informatie

The Dutch Championship 18, 19 en 20 september 2015

The Dutch Championship 18, 19 en 20 september 2015 The Dutch Championship 18, 19 en 20 september 2015 Mailen voor 4 september 2015 naar: wedstrijden@nqha.nl Paard: AQHA ID#: Merrie Ruin Hengst Eigenaar: AQHA ID #: Adres: Postcode/woonplaats: Ruiter: Geboortedatum

Nadere informatie

The Dutch Championship 16, 17 en 18 september 2016

The Dutch Championship 16, 17 en 18 september 2016 The Dutch Championship 16, 17 en 18 september 2016 Mailen voor 1 september 2016 naar: wedstrijden@nqha.nl Paard: AQHA ID#: Merrie Ruin Hengst Eigenaar: AQHA ID #: Adres: Postcode/woonplaats: Ruiter: Geboortedatum

Nadere informatie

The Dutch Championship 3, 4 en 5 oktober 2014

The Dutch Championship 3, 4 en 5 oktober 2014 The Dutch Championship 3, 4 en 5 oktober 2014 Mailen voor 16 september 2014 naar: wedstrijden@nqha.nl Paard: AQHA ID#: Merrie Ruin Hengst Eigenaar: AQHA ID #: Adres: Postcode/woonplaats: Ruiter: Geboortedatum

Nadere informatie

Inschrijfformulier The Dutch Championship Wanroij 4, 5 en 6 oktober 2013

Inschrijfformulier The Dutch Championship Wanroij 4, 5 en 6 oktober 2013 Stuur pagina 1&2 voor 24 september 2013 naar: Pagina 1 NQHA Postbus 69 6732 ZJ Harskamp of mail aan: info@nqha.nl Paard AQHA ID # : Merrie Ruin Hengst NRHA ID# : Eigenaar : AQHA ID #: Adres : Postcode/Woonplaats:

Nadere informatie

Naam paard: merrie Ruin Hengst. Op naam van: Ik ben eigenaar / ruiter- voorbrenger / fokker / anders. Fokker & woonplaats:

Naam paard: merrie Ruin Hengst. Op naam van: Ik ben eigenaar / ruiter- voorbrenger / fokker / anders. Fokker & woonplaats: 1 Inschrijfformulier Het Keelven Jong Dressuur Talent 2017 KNHS goedgekeurde Show- 12-13-14 mei 2017 stuur per mail pagina 2 en 3: wedstrijdsec.keelven@gmail.com (Contact Yvonne Welten: 06-186543 69 )

Nadere informatie

AQHA/NQHA Summermeeting 2019

AQHA/NQHA Summermeeting 2019 AQHA/NQHA Summermeeting 2019 Vrijdag/Friday 24-05-2019 Outdoor Arena start 8.00 Entries Time N-5180 Ranch Trail NQHA 8.00 Q-281000 Ranch Trail Amateur Q-481000 Ranch Trail Youth Q-181000 Ranch Trail Open

Nadere informatie

DAWRA INTERNATIONAL ANNIVERSARY SHOW 2018

DAWRA INTERNATIONAL ANNIVERSARY SHOW 2018 DAWRA INTERNATIONAL ANNIVERSARY SHOW 2018 Datum Locatie Jury Zaterdag Jury Zondag Ringsteward Secretariaat Showmanager Zaterdag 16 juni & Zondag 17 juni, aanvang 09.00 uur (hiervan kan worden afgeweken

Nadere informatie

Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018

Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018 Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018 Gegevens Menner,Groom en paard(en) (één formulier per combinatie/aanspanning invullen) Naam Menner Postcode. E-mail adres Naam Groom Postcode E-mail adres Naam

Nadere informatie

Gebruikershandleiding van de westernsport

Gebruikershandleiding van de westernsport Gebruikershandleiding van de westernsport Maart 2014 Samengesteld door Eline Ruijs Redactie WesternToday 1 Voorwoord De westernsport is niet altijd even makkelijk te begrijpen. Met welk ras en voor welke

Nadere informatie

Application Form The Dutch Championship Nistelrode 22, 23 en 24 October 2010

Application Form The Dutch Championship Nistelrode 22, 23 en 24 October 2010 Send page 1&2 for 10 October 2010 to: Page 1 NQHA Antoinette Postbus 69 6732 ZJ Harskamp- Netherlands Horse Name Application Form The Dutch Championship Nistelrode 22, 23 en 24 October 2010 AQHA ID # :

Nadere informatie

Voor iedereen die een les wilt rijden, of met zijn paard er een keer uit wilt. Grijp deze leuke kans aan, om mee te lessen.

Voor iedereen die een les wilt rijden, of met zijn paard er een keer uit wilt. Grijp deze leuke kans aan, om mee te lessen. Volgende onderneming! De volgende is, 11 April! Voor iedereen die een les wilt rijden, of met zijn paard er een keer uit wilt. Grijp deze leuke kans aan, om mee te lessen. De lessen lopen als volgt: Het

Nadere informatie

Horsemanship Amateur/Open

Horsemanship Amateur/Open Horsemanship Amateur/Open E D C A B Be ready at A 1. Turn and jog to B 2. At B stop and backup 3. Turn a little over ¾ to the left on front legs 4. left lead and between C and D lead change 5. At E stop

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

DAWRA AVS Western Riding Cup Horsemanship WRAN L5 & DAWRA Walk & Jog. Walk Jog Lope Backup Sidepass

DAWRA AVS Western Riding Cup Horsemanship WRAN L5 & DAWRA Walk & Jog. Walk Jog Lope Backup Sidepass Horsemanship WRAN L5 & DAWRA & D C B A Be ready at A. to B. At B walk circle then jog to C At C jog circle to D At D stop and backup 1 horselength Showmanship at Halter WRAN L4 + L3 & DAWRA BEGINNERS E

Nadere informatie

PATTERNS 2 3 SEPTEMBER 2017 AAHCH International Dutch Championship DAWRA Late Summer Western Challenge

PATTERNS 2 3 SEPTEMBER 2017 AAHCH International Dutch Championship DAWRA Late Summer Western Challenge PATTERNS 2 3 SEPTEMBER 2017 AAHCH International Dutch Championship DAWRA Late Summer Western Challenge DAWRA AAHCH W&J Beg A/O Youth NonPro Open Showmanship at Halter 1 2 3 2 3 Western Horsemanship 4 5

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot.

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Inschrijfformulier Aan : Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding van uw

Nadere informatie

2. HOLLAND MEETS GERMANY TRIPLE STAR GUEST RANCH STAVERN

2. HOLLAND MEETS GERMANY TRIPLE STAR GUEST RANCH STAVERN 2. HOLLAND MEETS GERMANY EWU A/Q-C & WRAN B SHOW TRIPLE STAR GUEST RANCH STAVERN 17 19 JULI 2015 Organisatie: Locatie: Showmanager: Judge: Steward: Triple Star Guest Ranch Triple Star Guest Ranch Roßbrink

Nadere informatie

Dutch Western Riding Festival september 2011 De Uithof - Den Haag

Dutch Western Riding Festival september 2011 De Uithof - Den Haag Dutch Western Riding Festival 2011 12-18 september 2011 De Uithof - Den Haag INFORMATIEBIJLAGE: Showdatum: Maandag 12 t/m zondag 18 september 2011 Aanvang 1 e showdag: 09.00 uur Showlocatie: Sporttainment

Nadere informatie

Naam : Voornaam : hierna te noemen, deelnemer Adres : Postcode : Plaats : Geboortedatum : Telefoonnummer : -adres : Datum van het eerste bezoek :

Naam : Voornaam : hierna te noemen, deelnemer Adres : Postcode : Plaats : Geboortedatum : Telefoonnummer :  -adres : Datum van het eerste bezoek : Extreme Mountain Trail Park Tilburgs - Stal Tilburgs Burgemeester Aartslaan 29 5571 TR Bergeijk Noord Brabant Routebeschrijving Telefoonnummer: 06 54657450 info@staltilburgs.nl Naam : Voornaam : hierna

Nadere informatie

Cheerleading Challenge 2013 Ronde 1 2 3 - NK (Doorhalen wat niet van toepassing is)

Cheerleading Challenge 2013 Ronde 1 2 3 - NK (Doorhalen wat niet van toepassing is) Ronde 1 2 3 - NK (Doorhalen wat niet van toepassing is) Contact Informatie Team contact informatie en Divisie formulier Organisatie Naam contactpersoon Straatnaam + huisnr Postcode en Plaats Telefoon nummer

Nadere informatie

Beste Veteranen ruiter

Beste Veteranen ruiter Beste Veteranen ruiter Slabroek is een van de mooiste natuur gebieden van Nederland. Op deze Unieke locatie wordt voor de eerste keer een veteranen jumping georganiseerd ism de menvereniging. De organisatie

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw geldig identiteitsbewijs (géén rijbewijs) naar: Open Universiteit, Faculteit Informatica, t.a.v. Heleen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Lees voor het invullen eerst de toelichting vanaf pagina 4 van dit formulier

Lees voor het invullen eerst de toelichting vanaf pagina 4 van dit formulier AANVRAAG AFSCHRIFT MEDISCH DOSSIER Lees voor het invullen eerst de toelichting vanaf pagina 4 van dit formulier Gegevens patiënt Naam en voorletters Man / Vrouw * Eigennaam (indien gehuwd) Geboortedatum

Nadere informatie

KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016

KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016 KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016 Golf is leuk! Steeds meer kinderen ontdekken hoe leuk. Behalve een individuele sport is golf ook een sociale sport. Je speelt met anderen maar vooral voor jezelf. En

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname Voorwaarden voor deelname African Hockey Experience (AHX) 10 t/m 20 juli 2015 De Kadish Foundation KvK nummer: 55110134 De Ruijterkade 139 IBAN: NL06 ABNA 0591384620 1011 AC Amsterdam E-mail: ahx@kadish.nl

Nadere informatie

Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot.

Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Aan : Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding van uw kind(eren) en het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

Showmanship at Halter L4

Showmanship at Halter L4 Showmanship at Halter L4 4 3 Bij pion opstellen, walk naar pion Jog naar pion 3, walk bij pion 3 een cirkel naar rechts Jog om pion 4, walk naar de jury Stop Jury-inspectie Back-up paardlengte Terug naar

Nadere informatie

Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN

Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN 1. Definities In deze voorwaarden zijn de volgende definities van toepassing: de club betekent PSV NV; het stadion betekent het Philips Stadion aan Frederiklaan 10 te

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013 www.trec-raalte.nl Welkom bij de eerste editie van TREC Raalte! De locatie van deze wedstrijd is het terrein van manegebedrijf Stal t Reelaer in Raalte. Een mooie uitvalsbasis

Nadere informatie

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 In april 2016 organiseert De Rooi Pannen voor alle tweedejaars leerlingen weer een buitenlandreis naar China. Door ondertekening van dit formulier schrijf ik mijzelf in

Nadere informatie

UITNODIGING SHOW- EN FOKDAG 13 AUGUSTUS 2017

UITNODIGING SHOW- EN FOKDAG 13 AUGUSTUS 2017 secretariaat PFKB Litas 8, 4871 BM Etten-Leur Telefoon: 06 22 745 882 Email: secretariaat@pfkb.nl Website: www.pfkb.nl Bank nr. NL09 RABO 0102 3969 73 UITNODIGING SHOW- EN FOKDAG 13 AUGUSTUS 2017 Op zondag

Nadere informatie

Naam (voluit) Adres Postcode / Woonplaats Tussenvoegsel. Telefoonnummer Telefoonnummer en contactpersoon tijdens nascholing

Naam (voluit) Adres Postcode / Woonplaats Tussenvoegsel. Telefoonnummer Telefoonnummer en contactpersoon tijdens nascholing Inschrijving Care from the heart Voorkeursdata 4 t/m 8 april 2019 22 t/m 26 september 2019 Naam (voluit) Adres Postcode / Woonplaats Tussenvoegsel Telefoonnummer Telefoonnummer en contactpersoon tijdens

Nadere informatie

De Voorjaarsbeurs Oldambt

De Voorjaarsbeurs Oldambt 17, 18, 19 april 2015 Eextahal Scheemda De Voorjaarsbeurs Oldambt Wilt u zich als ondernemer presenteren bij een breed publiek? Meld u dan nu aan voor de voorjaarsbeurs Oldambt. In het voorjaar van 2015

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS HALLOWEENFAIR WEST-FRIESLAND 2016 CAMPING DE GOUWE STEK DE GOUW 11 - BOVENKARSPEL (BLOTE VOETENPAD) 15 & 16 OKTOBER 2016 Naam*: Naam bedrijf / winkel: Kamer van Koophandelnr:

Nadere informatie

STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl

STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl DE PLU GEGEVENS Achternaam Voornaam + voorletters Adres Postcode/ woonplaats

Nadere informatie

Hoe ben je bij de club beland? Via: Sportschool 013 website Andere leden Advertentie/ flyers Anders:.

Hoe ben je bij de club beland? Via: Sportschool 013 website Andere leden Advertentie/ flyers Anders:. Inschrijfformulier Kidsafety junior, Kidsafety en Total Defense Voornaam (kind): Achternaam (kind): Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer: Evt. 2 e telefoonnummer: E-mail (ouders/ verzorgers): Geboortedatum:

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar: Open Universiteit Faculteit Psychologie T.a.v. mw. Susan Meijer Antwoordnummer 4400 6400 VC Heerlen Verzoek

Nadere informatie

Falabella Stamboek Europa INSCHRIJFFORMULIER

Falabella Stamboek Europa INSCHRIJFFORMULIER Falabella Stamboek Europa INSCHRIJFFORMULIER EUROPESE FALABELLA MERRIE, HENGSTEN-, VEULENKEURING OP 27 augustus 2017: inschrijving sluit op 1 Augustus 2017! Stamboekopname, conform rubrieken stamboekopname

Nadere informatie

Geachte Heer/mevrouw,

Geachte Heer/mevrouw, Geachte Heer/mevrouw, Wij zijn van het Belgische jeugdteam THE BELGIAN YOUTH ALL STARS. Wij vertegenwoordigen België in het western rijden en zijn jeugdruiters tussen 12 en 18 jaar met allemaal 1 passie:

Nadere informatie

53e IICH Groningen Zuidbroek

53e IICH Groningen Zuidbroek ZUIDBROEK Stichting Ruitersport Noord Nederland (V30156) 21-12-2014-10-1-2015 Fred Schutter VP0054694 06-15514706 Status: Goedgekeurd info@iichgroningen.nl Datum goedgekeurd: 14-10-2014 www.iichgroningen.nl

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER SUBSCRIPTION FORM

AANMELDINGSFORMULIER SUBSCRIPTION FORM AANMELDINGSFORMULIER SUBSCRIPTION FORM Achternaam (last name): Voornaam (first name): m/v Adres (address): Postcode (postal code): Plaats (city): Telefoonnummer (telephone number): Mobielnr/ tel nr werk

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s

AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s Toelichting Lees deze informatie eerst volledig en goed door! AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s Teams Onze vereniging telt momenteel bijna 300 leden. Deze

Nadere informatie

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat INSCHRIJFFORMULIER 15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat Inschrijven Lees eerst de toelichting voordat u dit formulier in- Inschrijftermijn vult. U kunt zich inschrijven

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde CONTRACT STUDIEREIS 2009 - Boedapest Algemene informatie Achternaam:... Voornamen (zoals vermeld op je identiteitsbewijs):... Roepnaam:... Adres:... Postcode:...Woonplaats:... Telefoonnummer 1:... Telefoonnummer

Nadere informatie

Inschrijven Sluiting inschrijving : 9-9-2013 Wijzigingen doorgeven : Zondag van 0:00:00 tot 0:00:00

Inschrijven Sluiting inschrijving : 9-9-2013 Wijzigingen doorgeven : Zondag van 0:00:00 tot 0:00:00 SGW Ysselsteyn imburgs kampioenschap Eventing YSSESTEYN ( 5813E ) 5-10-2013-6-10-2013 VP00012 Status : Goedgekeurd Wedstrijd goedgekeurd op : 19-6-2013 Outdoor Pony & Paard Categorie 3 Openstelling : Onbeperkt

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD. Oosterwolde e.o.

INFORMATIEBLAD. Oosterwolde e.o. INFORMATIEBLAD Oosterwolde e.o. www.nieuw-leven.nl 2016 www.facebook.com/lrpcnieuwleven Inhoudsopgave Over onze verenigingen 3 Tarieven 2016 3 Het Bestuur 4 Lessen en instructie 5 Wedstrijden 6 Eigen buitenterrein

Nadere informatie

Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal

Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal Blok 1 Pionierkwartier (de Rozenbottelstraat) Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier te Veenendaal Het volledig ingevulde inschrijfformulier

Nadere informatie

HORSEFOOD DRESSUUR TALENT

HORSEFOOD DRESSUUR TALENT HORSEFOOD DRESSUUR TALENT 2014 De afdeling Midden Brabant Zuid van het KWPN organiseert het HORSEFOOD DRESSUUR TALENT. Het is een wedstrijd voor 4-, en 5- jarige dressuurpaarden. Het HORSEFOOD DRESSUUR

Nadere informatie

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016 Wedstrijd: Indoor Ambt Delden Locatie: Paardensportcentrum De Hoffmeijer Hoffmeijerweg 10 7495 RZ Ambt Delden Wedstrijddatum: 31 januari t/m 6 februari 2016 Afmeting hoofdring: Indoor 65 m x 25 m (zand)

Nadere informatie

Betalingsregeling Voor betaling van het overblijven worden door Dakovda de volgende betalingssystemen gehanteerd:

Betalingsregeling Voor betaling van het overblijven worden door Dakovda de volgende betalingssystemen gehanteerd: Betalingsregeling 2016-2017 Voor betaling van het overblijven worden door Dakovda de volgende betalingssystemen gehanteerd: 1. Betaling via strippenkaarten Inschrijvingen voor het gebruik maken van een

Nadere informatie

equuspirit 2017 June 10th & 11th, 2017

equuspirit 2017 June 10th & 11th, 2017 A Limited Schedule of ASPC Rated Classes Offered De is een door het AMHR approved show en zal verlopen volgens de regels van het ASPC /AMHR rulebook, voor alle classes. We bieden AMHR rated en non-rated

Nadere informatie

HORSEFOOD DRESSUUR TALENT

HORSEFOOD DRESSUUR TALENT HORSEFOOD DRESSUUR TALENT 2015 RSV De Cavalieren uit Berkel-Enschot organiseert in samenwerking met de afdeling Midden Brabant Zuid van het KWPN het HORSEFOOD DRESSUUR TALENT. Het is een wedstrijd voor

Nadere informatie

Concept Vraagprogramma (versie 2 oktober 2015) Indoor de Bergen 2015

Concept Vraagprogramma (versie 2 oktober 2015) Indoor de Bergen 2015 Wedstrijdplaats: Indoor de Bergen (779694) Recreatiepark De Bergen Zoetendaal 6 5446 PW Wanroij Wedstrijddatum: 18-22 november 2015 Inschrijvingen: Digitaal inschrijven vanaf 26 oktober 2015 via www.concours.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepassing Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die betrekking hebben op het volgen van een trainingsweekend, cursus, workshop of clinic. De algemene

Nadere informatie

Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon

Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon Uw gegevens S.V. Fibonacci Rotterdamseweg 137 2628 AL Delft studiereis@svfibonacci.nl Achternaam* Tussenvoegsel(s)* Voornaam Initialen* Geslacht (M/V)* Geboortedatum

Nadere informatie

Vraagprogramma (versie 27 september 2016) Indoor de Bergen 2016

Vraagprogramma (versie 27 september 2016) Indoor de Bergen 2016 Wedstrijdplaats: Indoor de Bergen (779694) Recreatiepark De Bergen Zoetendaal 6 5446 PW Wanroij Wedstrijddatum: 16 20 november 2016 Inschrijvingen: Digitaal inschrijven vanaf 15 oktober 2016 via www.concours.nl

Nadere informatie

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers 1 Aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Studierichting Studentenkaart nr. Aanvang

Nadere informatie

Hoe kan ik mij inschrijven voor een reiningwedstrijd?

Hoe kan ik mij inschrijven voor een reiningwedstrijd? Hoe kan ik mij inschrijven voor een reiningwedstrijd? In het kort: Inschrijven voor een reiningwedstrijd kan op drie manieren, namelijk online, offline en ter plaatse. Een online inschrijving gebeurt via

Nadere informatie

Dialoog tussen mens en paard

Dialoog tussen mens en paard Dialoog tussen mens en paard Opleiding tot Kinder DialoogCoach Prospectus Een goede coach ziet mogelijkheden Opleiding tot DialoogCoach 2014/2015/2016 Inhoud Welkom... 3 Doel... 3 Opleiding tot DialoogCoach...

Nadere informatie

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 11-9-2009) 1

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 11-9-2009) 1 Inschrijvingsreglement voor FIS wedstrjiden Koninklijke Belgische Ski Federatie (KBSF vzw) - Renners met een FIS - licentie zijn verplicht om hun programma binnen de hieronder opgesomde termijnen in te

Nadere informatie

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2010 Slovenië

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2010 Slovenië Informatie deelnemer CONTRACT BOS STUDIEREIS 2010 Slovenië Achternaam:.. Voornamen:... Roepnaam:. Adres: Postcode: Woonplaats:... Telefoonnummer:.. E-mail: Rekeningnummer:.. te:. Studentnummer: Wil je

Nadere informatie

12 Aanvraagformulier registratie LCR Kwaliteitsregister verpleegkundigen

12 Aanvraagformulier registratie LCR Kwaliteitsregister verpleegkundigen 12 Aanvraagformulier registratie LCR Kwaliteitsregister verpleegkundigen Naam.. voorletters.. Geboortedatum..... Email... BIG-register, als verpleegkundigen ingeschreven onder nummer.. Zelfstandig gevestigd

Nadere informatie

TOELICHTING BIJ AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND

TOELICHTING BIJ AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND TOELICHTING BIJ AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND Geachte heer/mevrouw, U wilt een aanvraag indienen voor bijzondere bijstand. Hiervoor moet u het bijgaande aanvraagformulier invullen, ondertekenen

Nadere informatie

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP REINING 2017

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP REINING 2017 NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP REINING 2017 Wedstrijdreglement (vraagprogramma) GRATHEM 10 juni 2017 1 Algemene informatie 1.1 Type evenement Open Nederlands Kampioenschap Reining 2017 1.2 Wedstrijd Naam: DRHA

Nadere informatie

Beccaria Instituut Inschrijfformulier

Beccaria Instituut Inschrijfformulier Beccaria Instituut Inschrijfformulier Inschrijving Met dit formulier kunt u zich inschrijven de opleidingen, cursussen, trainingen en seminars van het Beccaria Instituut. U kunt dit formulier ingevuld

Nadere informatie

Deelnameovereenkomst Kuuroord Drenthe

Deelnameovereenkomst Kuuroord Drenthe Deelname Vastenkuur Van harte welkom en wat leuk dat je meedoet. Door dit formulier in te vullen maak je je aanmelding definitief. Na ontvangst, maak ik een afspraak met jou voor een uitgebreide intake.

Nadere informatie

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:...

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:... Inschrijfformulier (personen >18 jaar een eigen formulier invullen) Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Geslacht: Man / Vrouw* Straatnaam

Nadere informatie

Stap1 blad 1-2 Inschrijfformulier bedrijf Naam bedrijf :... Adres :... Postcode/plaats :... Telefoonnr :... Telefoonnr mobiel :... Fax nummer :... E-mailadres :... Kvk-nummer :... Btw nummer :... Bank-

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen)

BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen) BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen) Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van een Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen in Haag & Hof voor wat betreft bouwnummers 1 tot en met 3, retourneert

Nadere informatie

Clinic Academische Rijkunst

Clinic Academische Rijkunst Clinic Academische Rijkunst Ism Gestüt Moorhof, Marius Schneider WAT IS ACADEMISCHE RIJKUNST? De opleiding tot goed rijpaard bestaat uit een langzame, weldoordachte en grondige opleiding. Deze opleiding

Nadere informatie

LET OP: bijen vliegen niet of nauwelijks bij slecht weer. In dat geval zal het middag deel worden vervangen door digitale zoektocht naar bijen.

LET OP: bijen vliegen niet of nauwelijks bij slecht weer. In dat geval zal het middag deel worden vervangen door digitale zoektocht naar bijen. Workshop Bee-watch : Bijen op naam brengen is niet gemakkelijk. In deze workshop geven we je vele handvaten om daarmee aan de slag te gaan. We duiken in de theorie maar gaan vooral ook buiten op speurtocht

Nadere informatie

Aanvraagformulier seizoenkaart Cableway 2016 Down Under Recreatie

Aanvraagformulier seizoenkaart Cableway 2016 Down Under Recreatie Aanvraagformulier seizoenkaart Cableway 2016 Down Under Recreatie Voornaam: Achternaam:.. Adres: Nummer: Postcode:.. Plaats: Telefoon: Email:.. Geboortedatum: - -.. Aankruisen voor welke periode een seizoenkaart

Nadere informatie

Toelating tot de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO)

Toelating tot de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) Aanvraag formulier Toelating tot de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) Niet in te vullen door aanvrager: Diploma akkoord: ja/nee Werkervaring akkoord: ja/nee Documenten akkoord: ja/nee

Nadere informatie

COMPETITIEBEPALINGEN ROELOFSEN RAALTE SALLAND CUP 2012 versie 4. 16 maart 2012 Manege Bartels, Mariënheem

COMPETITIEBEPALINGEN ROELOFSEN RAALTE SALLAND CUP 2012 versie 4. 16 maart 2012 Manege Bartels, Mariënheem versie 4 16 maart 2012 Manege Bartels, Mariënheem Algemene informatie type evenement evenement CSI Salland locatie Manege Bartels, Mariënheem datum vrijdag 16 maart 2012 Organisatie naam CSI Salland 2**

Nadere informatie

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl adres: De Muninksplaat 6 B 8754HG Makkum FRL Telefoonnummer: 06 81195047 Email adres : info@kamperenmetdeauto.nl KvK Leeuwarden nummer: 52938018 Algemene

Nadere informatie

DE TWENTSE RUITERDAGEN R.J.V. en P.C. DE BÖGELSCAMP VRAAGPROGRAMMA

DE TWENTSE RUITERDAGEN R.J.V. en P.C. DE BÖGELSCAMP VRAAGPROGRAMMA DE TWENTSE RUITERDAGEN R.J.V. en P.C. DE BÖGELSCAMP VRAAGPROGRAMMA Wedstrijdnr.: VP Plaats: Saasveld Wedstrijddatum: 5 t/m 12 november 2017 Lokatie: Manege de Ankerhal te Saasveld Categorie: 1 Parcoursbouwer:

Nadere informatie

Huishoudelijk- en Algemeen Wedstrijd Reglement DRHA per 1 januari 2015

Huishoudelijk- en Algemeen Wedstrijd Reglement DRHA per 1 januari 2015 Huishoudelijk- en Algemeen Wedstrijd Reglement DRHA per 1 januari 2015 ALGEMEEN Lidmaatschap: - Ieder lid ontvangt, nadat de betaling van het lidmaatschap is ontvangen een DRHA lidmaatschap pasje. De statuten

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier mindervalide ruiter. Naam en voorletters: Roepnaam: Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: E-mail adres: Telefoon :

Aanmeldingsformulier mindervalide ruiter. Naam en voorletters: Roepnaam: Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: E-mail adres: Telefoon : Gegevens toekomstig ruiter: Naam en voorletters: Roep Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: Telefoon : Geslacht: Aanmelding betreft: man vrouw Rij-ervaring: ja nee Zo ja, hoelang: waar: jeugd (6-17

Nadere informatie

Registratie Formulier Supporter

Registratie Formulier Supporter Registratie Formulier Supporter 14 e Europese Spelen voor Hart- en Longgetransplanteerden 27 juni t/m 1 juli 2012 Apeldoorn Dit formulier kunt u terug sturen naar: www.apeldoorn2012.nl Stichting Apeldoorn

Nadere informatie

Inschrijven op uitnodiging organisatie van 17 juni t/m 3 juli 2015 Via www.concours.nl (met een toegestuurd code)

Inschrijven op uitnodiging organisatie van 17 juni t/m 3 juli 2015 Via www.concours.nl (met een toegestuurd code) Wedstrijd: Jumping Peel & Maas Hendrix Training Rijksweg 45 5995 NT Kessel Wedstrijddatum: 22 juli t/m 25 juli 2015 Outdoor Springen Paarden Categorie: 1 Afmeting wedstrijdring: Outdoor 100 m x 60 m (gras)

Nadere informatie

Schade aangifte formulier

Schade aangifte formulier Schade aangifte formulier Doorlopende reisverzekering (inclusief annuleringsverzekering) www.onna-onna.nl 020 8203650 Noodnummer TravelCare: (+31) 70 314 7575 (24/7 bereikbaar) Tips voor het invullen Voordat

Nadere informatie

Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden

Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden ALGEMEEN Accommodatie : Manege t Ruiterkamp, Koekendijk 20, 7434 CK te Bathmen Afmeting hoofdring : 35 x 55 meter Afmeting losrijring : 35 x 40 meter Datum

Nadere informatie

CSI Twente SPRINGRUBRIEKEN PAARDEN KLASSE B, L, M, Z EN ZZ 12 t/m 14 juni 2018 VRAAGPROGRAMMA

CSI Twente SPRINGRUBRIEKEN PAARDEN KLASSE B, L, M, Z EN ZZ 12 t/m 14 juni 2018 VRAAGPROGRAMMA CSI Twente 2018 SPRINGRUBRIEKEN PAARDEN KLASSE B, L, M, Z EN ZZ 12 t/m 14 juni 2018 VRAAGPROGRAMMA Dit jaar is er ook nationale stalling mogelijk op het terrein. Zie voor meer informatie regel 15 van het

Nadere informatie

Inschrijfformulier vraagouders

Inschrijfformulier vraagouders Inschrijfformulier vraagouders Persoonlijke gegevens Aanhef De heer Mevrouw De heer en mevrouw Gegevens ouder/verzorgen 1 Geboortedatum BSN Nationaliteit Straat + huisnummer: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doe je bij voorkeur via onze website www.kindervreugd.be. Je kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat

Nadere informatie

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is)

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Sportschool 013 Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Geboortedatum: Geslacht: M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Hoe ben je bij

Nadere informatie

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 27-7-2010) 1

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 27-7-2010) 1 Inschrijvingsreglement voor FIS wedstrjiden Koninklijke Belgische Ski Federatie (KBSF vzw) 2010-2011 - Renners met een FIS - licentie zijn verplicht om hun programma via het Excel formulier binnen de hieronder

Nadere informatie

PARASPORTGOUDA. Een samenwerkingsverband tussen schermvereniging De Vrijbuiters, schermvereniging Pallas, en SPORT.GOUDA. nodigt u uit voor het

PARASPORTGOUDA. Een samenwerkingsverband tussen schermvereniging De Vrijbuiters, schermvereniging Pallas, en SPORT.GOUDA. nodigt u uit voor het PARASPORTGOUDA Een samenwerkingsverband tussen schermvereniging De Vrijbuiters, schermvereniging Pallas, en SPORT.GOUDA nodigt u uit voor het Internationaal Rolstoelschermtoernooi Datum: zaterdag 11 oktober

Nadere informatie

Inschrijven Sluiting inschrijving : Wijzigingen doorgeven : Alle dagen van 0:00:00 tot 0:00:00

Inschrijven Sluiting inschrijving : Wijzigingen doorgeven : Alle dagen van 0:00:00 tot 0:00:00 SGW Barchem BARCHEM ( 7244RT ) 26-10-2012-28-10-2012 VP0027549 Status : Goedgekeurd Wedstrijd goedgekeurd op : 9-6-2012 Outdoor Pony & Paard Categorie 3 Openstelling : Onbeperkt Selectiewedstrijd : Nee

Nadere informatie

Vraagprogramma. CH De Graafhorst dinsdag 31 mei Klasse BB, B, L, M, Z, ZZ

Vraagprogramma. CH De Graafhorst dinsdag 31 mei Klasse BB, B, L, M, Z, ZZ Vraagprogramma CH De Graafhorst dinsdag 31 mei 2016 Klasse BB, B, L, M, Z, ZZ algemene informatie type evenement landelijke springwedstrijd wedstrijdnummer evenement CH De Graafhorst data dinsdag 31 mei

Nadere informatie

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer De ondergetekende(n), NAAM INSCHRIJVER... (namen voluit) NAAM PARTNER... (namen voluit) OVERWEGENDE DAT INSCHRIJVER: a. kennis heeft genomen van

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen)

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van een levensloopbestendige Parkwoning in Haag & Hof (bouwnummers 13 tot en met 20), retourneert

Nadere informatie

SWRN Tripple XL Tour The First Show

SWRN Tripple XL Tour The First Show Start Trail L4 ingang Finish Bridge gate Jog over Back up L Square 360gr R Side Pass Walk Jog Lope Western Horsemanship L3 Ingang A B C D C Be ready before A. 1. Walk to A 2. Jog to center of A and B 3.

Nadere informatie