JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2016"

Transcriptie

1 JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2016 Totaal aantal leden : 194 De vereniging kent leden voor de sporten: judo (131), boksen (40), krachttraining (5) en conditietraining (19). Totaal aantal leden : 201 De vereniging kent leden voor de sporten: judo (140), boksen (36), krachttraining (7) en conditietraining (18). Voorzitter: Vicevoorzitter: Penningmeester: Secretaris: Alg. bestuurslid: Judoleraar: Boksleraar: Martijn de Boer Rikus de Lange Marcel Spoelstra Alex Kuiper Freek de Miranda Willem van Heest Jaap de Haas JANUARI FEBRUARI 6 januari Bericht van de gemeente dat de judoclub een nieuw recht van opstal nodig heeft gezien deze per 2015 is verlopen. De nieuwe akte zou per terugwerkende kracht ingaan. Tegen een bedrag van 25 per 5 jaar. De akte wordt met het nieuwe bestuur getekend. 6 februari De 4e ronde van de Westfriese judocompetitie. Dankzij veel afmeldingen konden we maar met slechts 5 judoka's aantreden. De klassen 73 en 90 waren niet gevuld. De wedstrijden vonden plaats in Hensbroek nabij Heerhugowaard. 16 januari Landsmeer kwam uit in de derde ronde van de Westfriese Judocompetitie bij Toradoshi. Het team van Landsmeer moest aantreden tegen Cees Veen II en Fuyiama. Tegen Cees Veen II werd verloren, maar van Fuyiama werd wel gewonnen! 22 januari Op vrijdagavond 22 januari heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Tijdens deze vergadering is gestemd voor nieuwe statuten en zijn zowel voorzitter Bert de Ridder en penningmeester Peter Puls afgetreden. Beiden zijn uiteraard bedankt voor hun inzet van de afgelopen 15 jaar! Helaas werd de eerste wedstrijd tegen EBI Sports ruim verloren met In de tweede wedstrijd van de avond revancheerde het team zich tegen Hensbroek en werd er met 11 1 gewonnen. 20 februari Na maanden trainen hebben Jelle Walsma en Remy Elsemulder in Beverwijk de 2e dan judo behaald. Beide judoka s deden een volledig technisch examen. Daarnaast moesten ook twee kata s naar keuze volledig gedemonstreerd worden.

2 Zij kozen beiden voor het Nage no kata en Go no sen kata. Ze voerden een voorbeeldig examen uit en daarmee is Judo Club Landsmeer twee 2 e dangraad houders rijker. 22 februari Inbraak in de dojo. In verband met de inbraak moest op korte termijn een ander slot komen. Na een korte periode is er een professioneel anti inbraakslot op de deur geplaatst. De kosten van de inbraak zijn gedekt in de verzekering en het bedrag is overgemaakt. Sindsdien kennen we ook een sleutellijst en weten we precies wie allemaal een sleutel heeft en van wat. MAART 19 maart Op zaterdagmiddag 19 maart werd er door Van Heest in de dojo de derde ronde van de MiniRots competitie georganiseerd. Dit is een zeer laagdrempelig toernooi waar ook judoka s van Landsmeer aan mee kunnen doen. Gelukkig hadden we ditmaal een volledig team. Doordat twee rondes waren samengevoegd, moesten een aantal judoka s twee of zelfs drie keer in actie komen. Het resultaat was twee nederlagen tegen Cees Veen II (4 10) en Hikiwake (6 8), maar ook een knappe overwinning op het team van Toradoshi (8 6). Het seniorenteam is geëindigd op de 5 plaats in de 3e klasse! APRIL 23 april Zaterdag 23 april deed Jesper de Miranda, Wessel de Graaf en Coen de Graaf mee aan de Open Flevolandse Kampioenschappen. Jesper gooide hoge ogen door een aantal topjudoka s van de mat te werpen. Wessel werd 1e in de poule tot 34kg in de leeftijd tot 12 jaar, terwijl Coen 3e wist te worden in de poule tot 30kg in de leeftijd tot 10 jaar. 20 maart Door beschikbaarheidsproblemen van de sporthal de Walvis voor de slotronde werden twee rondes (voorlaatste en de slotronde) samengevoegd in de Westfriese judocompetitie. 24 april Op zondag 24 april moesten Martijn de Boer en Alex Kuiper allebei een proefles geven voor hun kwalificatie als judoleraar A. Ze moesten voor een groep van 10 kinderen van Judoclub Landsmeer een judoles geven onder toeziend oog van een examinator. De lessen werden

3 door de kinderen als erg leuk ervaren en ook judoleraren in opleiding waren blij met de feedback die ze kregen op hun lessen. 31 mei Dinsdag 31 mei deed Judoclub Landsmeer mee aan de Club Promotie Dag in Landsmeer georganiseerd door LOS (Live Outside). In 3 rondes ontving leraar Alex Kuiper meer dan 50 judoka s die zich hadden opgegeven voor judo. JUNI MEI 5 juni Op zondag 5 juni moesten Martijn de Boer en Alex Kuiper examen doen voor hun kwalificatie als judoleraar A. Ze hebben beiden voor een groep van 11 kinderen van Judoclub Landsmeer een judoles geven onder toeziend oog van een examencommissie van de Judobond Nederland. 9 mei Aanschaf dumbells. In verband met de inbraak en het stelen van veelgebruikte gewichten, heeft de judoclub dumbells aangeschaft voor het krachthonk. Deze zijn tweedehands ingekocht. 28 mei Na maanden trainen hebben Tommy Johansson en Mike van Heest in Beverwijk de 1e dan judo behaald. Mike, de zoon van onze judoleraar Willem van Heest, deed een volledig technisch examen. Tommy hoefde vanwege het behalen van danpunten geen kata te demonstreren, dus voor hem resteerde slechts het staande werk en grondwerk. Beide kandidaten voerde het examen uit met als uke Jelle Walsma. Ze slaagden glansrijk en op deze manier is de club ook weer een paar 1 e dangraad houders rijker. Het is fantastisch om te zien dat ouders en kinderen bereid zijn om naar Wijk bij Duurstede te rijden om deze judoleraren te helpen. 9 juni Na meerdere klachten over koud water in de douches. Is de cv installatie nagekeken en is er onderhoud gepleegd. Zo was het expansievat van 50 liter lek, de branderstenen waren gescheurd en de condensbak was lek. De reparaties vonden op donderdag 9 juni plaats door Waterland Installatietechniek v.o.f.. 22 juni Voor boksen en conditietraining wordt gevraagd om extra trainingsmaterialen. Aan de hand van een offerte worden meerdere spullen aangeschaft. Deze worden sinds dat moment tot op heden in het leraren hok bewaard. Hiervoor hebben David Passenier en Sebastiaan Meijer een wand met gaas geplaats waarachter de spullen bewaard worden. Dit is uitsluitend toegankelijk voor leraren.

4 JULI 9 juli Op zaterdagmiddag 9 juli werd er door Van Heest in de dojo de slotronde van de MiniRots competitie georganiseerd. Dit is een zeer laagdrempelig toernooi waar ook judoka s van Landsmeer aan mee kunnen doen. Een aantal van de judoka s van Landsmeer zijn goed geëindigd in de competitie: Alexander Heijnis (3 e in blok 1), Bright Ramsahai (5 e in blok 1); Arseny Eskander (4 e in blok 2), Rob de Graaf (6 e in blok 2), Angelo Eskander (7 e in blok 2), Wessel de Graaf (8 e in blok 2). 12 juli Sinds 12 juli hebben we de verzekeringen ondergebracht bij een andere tussenpersoon namelijk De Miranda Verzekeringen & Hypotheken. Deze tussenpersoon is gevestigd in het dorp. AUGUSTUS 14 augustus Lancering nieuwe website. In de vakantie is er hard gewerkt om alle informatie van de oude naar de nieuwe website te migreren. De nieuwe website draait om Joomla zodat ook andere mensen makkelijk content kunnen toevoegen. Carlo Kuiper heeft zich opgeworpen om hierin een rol te spelen. 29 augustus Topjudo Amsterdam (TJA) traint in de dojo van Judoclub Landsmeer. In verband met dat de locatie voor TJA nog niet open was op de Hogeschool van Amsterdam bood Judoclub Landsmeer haar faciliteiten aan voor de benodigde trainingsuren. SEPTEMBER 9 september Sinds september heeft de judoclub een webshop voor judopakken en banden. De reden is de contante betaalstromen verder te verminderen en de tijdsdruk op de judoleraar te verlagen. Op de website vinden leden een link waar ze zelf pakken kunnen bestellen. Met een kortingscode (Sportlaan25) krijgt men 25% korting op de reguliere prijs. De pakken kunnen uitsluitend afgehaald worden op de club, en zijn geplaatst achter de wand waar alleen leraren een sleutel voor hebben. OKTOBER 3 oktober In het weekend was er een website lek ontdekt in een Joomla module van de website. Deze lek is door een Joomla expert gedicht, omdat de eigen kennis ontbrak. Ook ons hostingsbedrijf had niet de kennis in huis om dit te verhelpen. 11 oktober De judoclub was in de personen van de voorzitter en secretaris aanwezig bij de vergadering van de SportAdviesRaad (SAR) in de kantine van Heb Durf. Het ging onder andere om een initiatief voor een sportpas, maar ook om de veiligheid van het sportpark. Er lijkt de wil te zijn om gezamenlijk het sportpark veiliger te krijgen en inbraken te verminderen. 12 oktober Sinds 12 oktober wordt op woensdagochtend peutergym gegeven in de dojo. Dit gebeurd vanuit Wilskracht. 15 oktober Op zaterdagmiddag 15 oktober werd er door Van Heest in de dojo de derde ronde van de MiniRots competitie georganiseerd. Dit is een zeer laagdrempelig toernooi waar ook judoka s van Landsmeer aan mee kunnen doen. 22 oktober Zaterdag 22 oktober was de eerste ronde van een nieuw seizoen Westfriese Judocompetitie. Het senioren team van Judoclub Landsmeer komt voor het tweede seizoen oprij uit in de 3e klasse. De 1e ronde werd gehouden in een gloednieuwe Sporthal in Oosthuizen.

5 Het team van Landsmeer had als een van de weinige teams alle zeven gewichtsklassen bezet, van 55kg tot en met 90+. Dat leidde samen met goed judo tot een mooie overwinning op het team van Sportschool Nijhoff (8 6). De tweede wedstrijd tegen Cees Veen II werd helaas met 8 6 verloren. De laatste wedstrijd tegen Hensbroek werd reglementair gewonnen door Landsmeer. 24 oktober De Jumbo sponsoractie heeft in 2016 een flink bedrag opgeleverd! We hebben een cheque in ontvangst mogen nemen ter waarde van 494,60. Nico van der Pijl nam namens de club de cheque in ontvangst. NOVEMBER 19 november Zaterdag 19 november organiseerde Landsmeer zelf de tweede ronde van de Westfriese Judocompetitie in de dojo. Er werd sterk gejudood, maar helaas werden beide teamwedstrijden (Toradoshi en Cees Veen II) verloren. De laatste wedstrijd tegen Hikiwake werd reglementair gewonnen door Landsmeer, 27 oktober Judoclub Landsmeer deed ook mee met de Deen sponsoractie! Vanwege de initiatieven van verschillende kinderen met ouders om de club extra te promoten was deze actie voor de club nog succesvoller. De actie leverde 928,01 op! 20 november In Wijk bij Duurstede heeft Martijn de Boer afgelopen weekend zijn 4e dan judo weten te behalen. Hij deed examen voor 4 kata (Nage no kata, Katame no kata, Go no sen en Kime no kata) en eigen vaardigheid.

6 DECEMBER 5 december Sinds 5 december hebben we een bestuursaansprakelijkheid verzekering naast de al lopende verzekeringen: opstal en inboedelverzekering. 27 december Verder professionalisering ledenbeheer en contributie incassering middels Sportlink. Verkennend onderzoek naar een juist administratiepakket is uitgevoerd door Marcel Spoelstra en Martijn de Boer. Uiteindelijk is gekozen voor Sportlink. Dit is immers ook het systeem waar de Judobond mee werkt en een directe koppeling met hun administratie is mogelijk. Hiermee kunnen eenvoudig leden bij de bond aan en afgemeld worden. 30 november Vanaf nu wordt de Judoclub gesponsord door drie bedrijven uit Landsmeer en omstreken: notariskantoor Mr. E.D.J. ten Hoor, accountantskantoor Spoelstra & Scherer en Bregman bedrijfsmakelaardij. Hun reclameborden zijn dus nu ook te bewonderen in de dojo! Er is nog volop ruimte dus we zoeken nog meer sponsoren. Voor 250 euro wordt u sponsor. 29 december De nieuwe statuten ten gevolge van de algemene ledenvergadering van 22 januari 2016 zijn nu gepasseerd bij de notaris en verwerkt in het register van de Kamer van Koophandel (KvK).

JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2017

JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2017 JAARVERSLAG JUDO CLUB LANDSMEER 2017 Totaal aantal leden 1-1-2017: 201 De vereniging kent leden voor de sporten: judo (140), boksen (36), krachttraining (7) en conditietraining (18). Totaal aantal leden

Nadere informatie

Jaarverslag Judoclub Landsmeer 2018

Jaarverslag Judoclub Landsmeer 2018 Jaarverslag Judoclub Landsmeer 2018 Totaal aantal leden 1-1-2018: 197 De vereniging kent leden voor de sporten: judo (147 = 115 jeugd + 32 senioren), boksen (31), krachttraining (7) en conditietraining

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering 9-03-2018 Locatie: de kantine van de dojo aan de Sportlaan 25 te Landsmeer Tijd: 20:30 21:40 uur. 1. Opening Vergadering is door de voorzitter Martijn de Boer geopend om 20:30.

Nadere informatie

Beste judoka en ouders/verzorgers

Beste judoka en ouders/verzorgers Beste judoka en ouders/verzorgers In deze brief vind je kort de belangrijkste informatie over TopJudo Amsterdam voor het seizoen 2016-2017, zoals trainingstijden, deelname aan wedstrijden en stages, de

Nadere informatie

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland Accommodatie: Sporthal De Haverkamp, Stationsstraat 30, Markelo, tel. 0547-363423 Opgeven voor de toernooien kan via de volgende website: jbn.toernooi.nl De gegevens worden

Nadere informatie

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland 2019 2020 Accommodatie: Sporthal De Haverkamp, Stationsstraat 30, Markelo, tel. 0547-363423 Opgeven voor de toernooien kan via de volgende website: jbn.toernooi.nl De

Nadere informatie

JBN Toernooi Pakket Overzicht tijdens JBN Budodag v1.0. Maart 2016 John Beer

JBN Toernooi Pakket Overzicht tijdens JBN Budodag v1.0. Maart 2016 John Beer JBN Toernooi Pakket Overzicht tijdens JBN Budodag v1.0 Maart 2016 John Beer JBN Toernooi Pakket Inhoud Doel van het JBN Toernooi Pakket MijnJBN Toernooi Aanvraag Toernooi Inschrijving JBN Toernooi Planner

Nadere informatie

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland 2016 2017 Accommodatie: Sporthal De Haverkamp, Stationsstraat 30, Markelo, tel. 0547-363423 Opgeven voor de toernooien kan vanaf dit seizoen alleen via de volgende website:

Nadere informatie

JBN-ON NIEUWSFLITS 10 februari 2018 Nummer 1/ 18

JBN-ON NIEUWSFLITS 10 februari 2018 Nummer 1/ 18 JBN-ON NIEUWSFLITS 10 februari 2018 Nummer 1/ 18 DISTRICTSNIEUWS OPSTAPTOERNOOI EN APPLICATIECURSUS Op zaterdag 20 januari vond het eerste opstaptoernooi van het jaar plaats in Markelo. Vol enthousiasme

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN: Artikel 1 Begripsbepalingen:

ALGEMENE BEPALINGEN: Artikel 1 Begripsbepalingen: ALGEMENE BEPALINGEN: Artikel 1 Begripsbepalingen: 1. Voorzitter: de voorzitter van de vereniging West Friese Judo Competitie; 2. Penningmeester: de penningmeester van de vereniging West Friese Judo Competitie;

Nadere informatie

JUDOCLUB SEI-DO Neer Opgericht 25 sept 1972

JUDOCLUB SEI-DO Neer Opgericht 25 sept 1972 HUISHOUDELIJK REGLEMENT JUDOCLUB SEI-DO NEER. Het huishoudelijk reglement is een uitbreiding op de verenigingstatuten en ontleent zijn rechtsgeldigheid aan en volgens het artikel 23 v/d statuten v/d Judoclub

Nadere informatie

Beste judoka en ouders/verzorgers

Beste judoka en ouders/verzorgers Beste judoka en ouders/verzorgers In deze brief vind je kort de belangrijkste informatie over TopJudo Amsterdam voor het seizoen 2017-2018, zoals trainingstijden, deelname aan wedstrijden en stages, de

Nadere informatie

Kata wedstrijdtraining judo en Kata in het algemeen (ju no kata)

Kata wedstrijdtraining judo en Kata in het algemeen (ju no kata) Activiteiten Agenda Seizoen 2018 2019 augustus 24 vr Aanvang trainingstage Judo Yushi Nieuw Vennep 25 za Kodokan Kata cursus Amstelhof Sport & Health Club, Uithoorn 26 zo Kodokan Kata cursus Amstelhof

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick.

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 28 oktober: Senioren:

Nadere informatie

Juni 2013. Woordje van het bestuur. EK Kata

Juni 2013. Woordje van het bestuur. EK Kata Woordje van het bestuur Voor veel JKT-ers komt een lang gekoesterde wens uit. De wedstrijdgroep wordt in verenigingstrainingspak gestoken. Het heeft even geduurd maar tijdens de afgelopen algemene leden

Nadere informatie

Reageert u niet, dan gaan we ervan uit dat u geen interesse heeft. Alle belangrijke zaken staan uiteraard ook op de site en op facebook.

Reageert u niet, dan gaan we ervan uit dat u geen interesse heeft. Alle belangrijke zaken staan uiteraard ook op de site en op facebook. VELO Ryu Ha Judo Nieuwsbrief oktober 2018 Beste judoka's van VELO Ryu Ha, Hierbij alweer de tweede nieuwsbrief van dit seizoen. Dit is de laatste versie die aan iedereen uitgedeeld wordt op papier. Wij

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Voorwoord van de voorzitter Beste clubleden, vrijwilligers, club van 100 en ieder die Hikiwake een warm hart toedraagt, Wat was het een feest vorig jaar tijdens ons 45 jarig bestaan. We kregen onze burgemeester

Nadere informatie

Mei Opening nationale sportweek

Mei Opening nationale sportweek Opening nationale sportweek Op zaterdag 20 april was er door de gemeente Tilburg de start van de nationale sportweek georganiseerd. De Nationale Sportweek vindt doorgaans de laatste week van de maand april

Nadere informatie

Promotiemogelijkheden dangraden voor judoka s met een beperking

Promotiemogelijkheden dangraden voor judoka s met een beperking Promotiemogelijkheden dangraden voor judoka s met een beperking Nationale Commissie G-Judo in samenwerking met Special Needs Judo Foundation Pag. 1 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Over dit document...

Nadere informatie

BadmintonClub Dwingeloo. Jaarverslag Seizoen

BadmintonClub Dwingeloo. Jaarverslag Seizoen BadmintonClub Dwingeloo Jaarverslag Seizoen 2015 2016 1 Badminton Vereniging Dwingeloo is opgericht in 1980. Op dit moment zijn we een vereniging die de badmintonsport hoofdzakelijk recreatief beoefend.

Nadere informatie

We blijven bezig met nieuwe lesgevers op te leiden en hebben hier een heel uniek lesgeefplan voor ontwikkeld voor de jeugdleden. Later hierover meer.

We blijven bezig met nieuwe lesgevers op te leiden en hebben hier een heel uniek lesgeefplan voor ontwikkeld voor de jeugdleden. Later hierover meer. Waar staan we nu en eind van dit jaar? Op dit moment heeft René Smaal Karate 4 locaties; Zuidbroek, de Maten, Vaassen en de Pellikaan. We zin vorig jaar erg hard gegroeid juist door de extra locaties die

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Dangraad reflectie bijeenkomst

Dangraad reflectie bijeenkomst Dangraad reflectie bijeenkomst Op weg naar de eerste, tweede en derde dan Zondag 8 oktober 2017 Door de dangraadcommissie Noord-Holland: Alfred Maatman (voorzitter) Robert Takken (technisch lid) Bert Bras

Nadere informatie

Nieuwsbrief Zondag 12 juni. In deze nieuwsbrief. Judo een sport voor jong en oud. Verslag Open Beverwijkse. Zadelpijn voor de centjes

Nieuwsbrief Zondag 12 juni. In deze nieuwsbrief. Judo een sport voor jong en oud. Verslag Open Beverwijkse. Zadelpijn voor de centjes 1 Judo een sport voor jong en oud Nieuwsbrief 2016-24 Zondag 12 juni Sportlaan 21 Anna Paulowna (ingang sporthal Veerburg) In deze nieuwsbrief Verslag Open Beverwijkse Zadelpijn voor de centjes Fitness

Nadere informatie

16.00u u.Judo Wedstrijdtraining -10 jaar 17.00u u.Judo Wedstrijdtraining -12 jaar 18.00u u.Judo Wedstrijdtraining -15 jaar

16.00u u.Judo Wedstrijdtraining -10 jaar 17.00u u.Judo Wedstrijdtraining -12 jaar 18.00u u.Judo Wedstrijdtraining -15 jaar Wedstrijdjudo Met wedstrijdjudo van Bakker Sports Schagen krijgen de judoka s een gedegen en verantwoorde opleiding die zijn pijlen richt op de toekomst. Naast de verschillende technieken en tactieken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

P rogramma T oernooi:

P rogramma T oernooi: Nr.122 10-09-2016 Toernooi te Amersfoort Sporthal: Zielhorst Zaterdag 10 september werd het toernooi Wheelchair Mania gespeeld. Basketball Events Organisation heeft voor het eerst in haar geschiedenis

Nadere informatie

Opgaven mailen naar t.a.v. Loes alleen door de sportschool of vereniging.

Opgaven mailen naar t.a.v. Loes alleen door de sportschool of vereniging. Trainingsdagen Opgaven mailen naar wedstrijdsecretriaaton@gmail.com t.a.v. Loes alleen door de sportschool of vereniging. Trainingsdag Oost-Nederland(vol is vol) Datum : 4 september 2010 Telefoon : 0547

Nadere informatie

VELO Ryu Ha Judo Nieuwsbrief november Beste judoka's van VELO Ryu Ha, Hierbij alweer de derde nieuwsbrief van dit seizoen.

VELO Ryu Ha Judo Nieuwsbrief november Beste judoka's van VELO Ryu Ha, Hierbij alweer de derde nieuwsbrief van dit seizoen. VELO Ryu Ha Judo Nieuwsbrief november 2018 Beste judoka's van VELO Ryu Ha, Hierbij alweer de derde nieuwsbrief van dit seizoen. Juf Marie-José en Irene Goud op de Open Zuid-Nederlandse Kampioenschappen

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

MATTENKLOPPERTJES Maart 2010, nr 3

MATTENKLOPPERTJES Maart 2010, nr 3 MATTENKLOPPERTJES Maart 2010, nr 3 Nieuws (interviews, verslag, moppen enz.) kan aangeleverd worden via: jvthag@gmail.com De mattenkloppertjes is ook te lezen op www.jvthag.nl Informatie betreft de samenwerking

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2010-33 16 augustus 2010

Nieuwsbrief 2010-33 16 augustus 2010 1 Judo een sport voor jong en oud Nieuwsbrief 2010-33 16 augustus 2010 ZomerStopVoorbij Het leven gaat snel en zeker alle leuke dingen zijn altijd vlot gebeurd. Zo ook de zomerstop van 2010. Deze hebben

Nadere informatie

JBN-ON NIEUWSFLITS 31 juli 2017 Nummer 2/ 17

JBN-ON NIEUWSFLITS 31 juli 2017 Nummer 2/ 17 JBN-ON NIEUWSFLITS 31 juli 2017 Nummer 2/ 17 DISTRICTSNIEUWS ZOMERVAKANTIE Het is alweer een tijdje geleden dat de laatste nieuwsbrief verscheen. Daarom een wat uitgebreidere versie deze keer met o.a.

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Verder vragen we je aandacht voor het volgende:

Verder vragen we je aandacht voor het volgende: INFORMATIE over de GRADUATIES Elk half jaar vinden de graduaties weer plaats in sporthal Den Oord. In februari is speciaal voor de beginnende judoka s met een rode slip. De judoleraar beslist of je, praktisch

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 TEAM 1 en TEAM 3 kampioen Zie standen en foto s verder op in deze nieuwsbrief Activiteitenkalender 2 e deel van het seizoen 2013-2014 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gelukkig In deze editie. Sponsorcommissie. Fototerugblik op activiteiten. Slecht weer. Vrijwilligersbowling

NIEUWSBRIEF. Gelukkig In deze editie. Sponsorcommissie. Fototerugblik op activiteiten. Slecht weer. Vrijwilligersbowling NIEUWSBRIEF Hoeksche Waardse Volleybalvereniging BeneVia Januari 2017 Gelukkig 2017 Het eerste deel van het seizoen 2016-2017 zit er op. We zijn gestart met het nieuwe jaar en ook deel twee van de competitie

Nadere informatie

Melisseweg 83 050-3113851 info@dijkmansport.com www.dijkmansport.com 9731 BM Groningen. Activiteiten overzicht. Judo 2 e helft 2014

Melisseweg 83 050-3113851 info@dijkmansport.com www.dijkmansport.com 9731 BM Groningen. Activiteiten overzicht. Judo 2 e helft 2014 Melisseweg 83 050-3113851 info@dijkmansport.com www.dijkmansport.com 9731 BM Groningen Activiteiten overzicht Judo 2 e helft 2014 Activiteiten overzicht Augustus 2014: Maandag 18 augustus lessen weer van

Nadere informatie

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord: woord van de voorzitter KBJB 2. Belgische kampioenschappen Judo 3. Judoclub Samoerai Ronse 4. Programma 5. Enkele kanshebbers

Nadere informatie

P rogramma T oernooi: Divisie C1 Ronde 4 Delft - Julianadorp 1:30 Uur, 121km. Basketbalterm 6 : Baseline - de achterlijn (onder iedere basket).

P rogramma T oernooi: Divisie C1 Ronde 4 Delft - Julianadorp 1:30 Uur, 121km. Basketbalterm 6 : Baseline - de achterlijn (onder iedere basket). Nr.130 14-01-2017 Toernooi te Julianadorp Sporthal: Sport aan Zee Na de Kerst, oud & nieuw feesten heeft Redeoss nog maar één keer de mogelijkheid gehad om te trainen. Op de donderdagavond, twee dagen

Nadere informatie

11 e Zeeuwse Open Karate Kampioenschappen

11 e Zeeuwse Open Karate Kampioenschappen Vlissingen, -07-08 Beste Sportschoolhouder / instructeur, Hierbij nodigen wij U en uw leden uit voor de e Zeeuwse Open Karate Kampioenschappen Datum : zaterdag Oktober 08 Organisatie : Wedstrijd Organisatie

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse

Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Jaarverslag 2017 Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Jaarverslag 2017 Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Inhoudsopgave Voorwoord 3 Jaarverslag

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 6 t/m 18 mei 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 6 t/m 18 mei 2019 UIT HET BESTUUR. Alcoholbeleid NKC 51 vindt het belangrijk aan te sluiten bij maatschappelijke en gemeentelijke ontwikkelingen. Een onderdeel daarvan is verantwoord omgaan met alcohol en geen alcohol verkopen

Nadere informatie

INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook)

INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook) INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook) BESTUURSSAMENSTELLING Voorzitter: Martin Monderen, Mergelsteen 15, 3991 SN Houten Tel. 030 2882916 m.monderen@gmail.com Secretaris

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op René Smaal update december 2017: Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op www.renesmaal.nl/nieuws Terugblik november De Grote Clubactie. Winnaars bekend Midden

Nadere informatie

Wij laten iedereen zo spoedig mogelijk meer weten wat de invulling zal zijn voor het weekend.

Wij laten iedereen zo spoedig mogelijk meer weten wat de invulling zal zijn voor het weekend. Vers van de pers. De Stoofpolder in Bruinisse is de locatie waar wij op 30, 31 mei en 1 juni naar toe zullen gaan. We hebben een groot aantal aanmeldingen, maar er zijn nog wat slaapplaatsen beschikbaar,

Nadere informatie

Graag willen wij vaders en moeders, opa s en oma s, ooms en tantes en alle andere volwassenen kennis laten maken met judo.

Graag willen wij vaders en moeders, opa s en oma s, ooms en tantes en alle andere volwassenen kennis laten maken met judo. Midio nieuwskrant van augustus en september 2012 Lege flessen actie: De lege flessen actie stopt met de kerstvakantie tot nu toe is er 125, - aan flessen ingeleverd. Helaas is dit nog niet genoeg voor

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje. Shuttle-Nieuws december 2017 Nieuwe aanmeldingen Afgelopen maand hebben zich bij onze vereniging de volgende nieuwe leden aangemeld: Ria van Kuijk; Maandagmiddag groep Jacqueline Couwenberg; Maandagmiddag

Nadere informatie

Belangrijk nieuws. Betreft contributie! september 2012. Sneller een mail of brief ontvangen DOJO ETIQUETTE

Belangrijk nieuws. Betreft contributie! september 2012. Sneller een mail of brief ontvangen DOJO ETIQUETTE Belangrijk nieuws september 2012 Met ingang van september aanstaande hebben wij te maken met nieuwe regels van de verhuurder van de beide locaties, de Gemeente Rotterdam dienst Sport en Recreatie. Betreft

Nadere informatie

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Op het eerste GP toernooi van 2013 is de jeugd van schaakclub Oppositie goed vertegenwoordigd. Wessel, Sanne, Lotte, Anna en Tom reizen samen met Arjen en Bastiaan op een

Nadere informatie

functionele classificatie judo voor mensen met een beperking

functionele classificatie judo voor mensen met een beperking Pilot: functionele classificatie judo voor mensen met een beperking NCGJ & Classificatiewerkgroep - september 2016 Inhoudsopgave Divisioning... 3 Niveaus... 3 Definitie recreatieve en reguliere wedstrijd

Nadere informatie

S.V. NIPPON WAUBACH JAAR-RAPPORT 2016

S.V. NIPPON WAUBACH JAAR-RAPPORT 2016 S.V. NIPPON WAUBACH JAAR-RAPPORT 2016 Ledenaantal: Op 1 januari 2017 telt onze vereniging 140 leden. Ten opzichte van vorig jaar is dit een stijging van 19 leden. In de afgelopen 14 jaar is dit de sterkste

Nadere informatie

December. 3e jaarse Kruikentoernooi 2015. Onze sponsors:

December. 3e jaarse Kruikentoernooi 2015. Onze sponsors: 3e jaarse Kruikentoernooi 2015 Op 1 februari 2015 is het zover, het 3de JKT Kruikentoernooi! Dit is een judotoernooi voor de beginnende judoka wat JKT zal organiseren en waar ook andere verenigingen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 14 Leidschendam, 3 november 2008.

Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 14 Leidschendam, 3 november 2008. Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 14 Leidschendam, 3 november 2008. In dit nummer: Van de voorzitter Wisseling judoleraren ALV Strandtraining Overdrachtt nieuwsbrief Judo examens Vrijdagavond-competitie Penningmeester

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Voorwoord van de voorzitter Hoogwoud, november 2016 Beste clubleden, vrijwilligers, club van 100 en ieder die Hikiwake een warm hart toedraagt. Jaren vliegen voorbij alsof het niets is! Eén jaar?? Het

Nadere informatie

10 e Zeeuwse Open Karate Kampioenschappen

10 e Zeeuwse Open Karate Kampioenschappen Middelburg, 0-0-07 Beste Sportschoolhouder / instructeur, Hierbij nodigen wij U en uw leden uit voor de 0 e Zeeuwse Open Karate Kampioenschappen Datum : zaterdag 0 mei 07 Organisatie : Karatedo-Academie-Middelburg

Nadere informatie

Het bestuur mag en kan een ledenstop afkondigen als dit wenselijk of noodzakelijk is.

Het bestuur mag en kan een ledenstop afkondigen als dit wenselijk of noodzakelijk is. Huishoudelijk Reglement Judo Vereniging Gilze I. Algemene Bepalingen Artikel 1: Door toetreding tot de Judo Vereniging Gilze, hierna te noemen de vereniging, en het lid worden daarvan, onderwerpt ieder

Nadere informatie

Haal je sporters in de weken

Haal je sporters in de weken Haal je sporters in de weken voor de Spelen uit hun gewone dagelijkse leven Marjolein van Unen (1963) is sinds maart 1997 in dienst van de JBN (Judo Bond Nederland). In Beijing begeleidde ze vier judoka

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief. Judo een sport voor jong en oud. 3 e ronde WFJC judocompetitie. Banden Examens 2017

Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief. Judo een sport voor jong en oud. 3 e ronde WFJC judocompetitie. Banden Examens 2017 Judo een sport voor jong en oud Nieuwsbrief 2017-01 Zondag I januari Aansluit nummer JBN -D2SL22S Sportlaan 21 Anna Paulowna (ingang sporthal Veerburg) In deze nieuwsbrief 3 e ronde WFJC judocompetitie

Nadere informatie

VERS VAN DE PERS RANDORI PILOT

VERS VAN DE PERS RANDORI PILOT Budo Ryu Rotterdam De gezelligste vereniging sinds 1970 2e plaats ONS KLUPPIE 2013 Winnaar ONS KLUPPIE 2016 2e plaats ROTTERDAM VERENIGING VAN HET JAAR november 2018 editie 2 VERS VAN DE PERS De dagen

Nadere informatie

Voor iedere ouder dus! Wij hopen u dan ook te zien op de informatiemiddag. u bent van harte welkom!

Voor iedere ouder dus! Wij hopen u dan ook te zien op de informatiemiddag. u bent van harte welkom! VELO Ryu Ha Judo Nieuwsbrief december 2018 Beste judoka s en judo geïnteresseerden van VELO Ryu Ha, Hierbij alweer de vierde nieuwsbrief van dit seizoen. Ouderavond woensdag 16 januari 2019 Graag inschrijven

Nadere informatie

18.00 19.00 uur Jeugd onder 14 jaar. 19.00 20.00 uur. 20.00 20.30 uur Kata training. 18.10 19.05 uur Jeugd. 19.05 20.00 uur Jeugd

18.00 19.00 uur Jeugd onder 14 jaar. 19.00 20.00 uur. 20.00 20.30 uur Kata training. 18.10 19.05 uur Jeugd. 19.05 20.00 uur Jeugd JUDOCLUB KANO (KANO) Inlichtingen-Ledenadministratie: Maria van der Heijden, Bottelroosstraat 21, 5761 GD Bakel Tel: 0492-342367 / 06-13818125 E-mail: kanobakel@gmail.com Rabobank : NL64 RABO 0324 9001

Nadere informatie

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

De leden zijn geïnformeerd over de uitspraak van het kort geding omtrent een restant betaling aan de familie Nieuwenhuizen.

De leden zijn geïnformeerd over de uitspraak van het kort geding omtrent een restant betaling aan de familie Nieuwenhuizen. Betreft: Notulen BLV maandag 9-10-2017. De leden zijn geïnformeerd over de uitspraak van het kort geding omtrent een restant betaling aan de familie Nieuwenhuizen. Volgende feiten zijn uitgelegd: Rob Mueller

Nadere informatie

Kernmerken. 19/01/2009 1 van 9. Variatie biologische. (sportspecifieke. Kalenderleeftijd. Fase in het. Meerjaren Opleidingsplan Judo

Kernmerken. 19/01/2009 1 van 9. Variatie biologische. (sportspecifieke. Kalenderleeftijd. Fase in het. Meerjaren Opleidingsplan Judo Judo Algemeen Kernmerken Beschrijving van de fase Deze fase is belangrijk voor het verbeteren van de bewegingsmotoriek: * balans en coordinatie * rennen, gooien, springen en vangen * snelheid * kracht

Nadere informatie

Uitnodiging tot deelname aan Districtskampioenschappen Judo Senioren

Uitnodiging tot deelname aan Districtskampioenschappen Judo Senioren Uitnodiging tot deelname aan Districtskampioenschappen Judo Senioren - 2010 Uitnodiging tot deelname aan: Categorie: Districtskampioenschappen Dames en Heren Senioren Wedstrijddatum: zaterdag 18 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

JBN-ON NIEUWSBRIEF APRIL 2018

JBN-ON NIEUWSBRIEF APRIL 2018 JBN-ON NIEUWSBRIEF APRIL 2018 Tilburg Op 10 maart streden de dames en heren in de klasse -18 jaar om het eremetaal op het NK. Zo ook Naomi Loffeld. In deze en de komende nieuwsbrieven laten we judoka s

Nadere informatie

Privacy Beleid Judo Vereniging Stella Duce

Privacy Beleid Judo Vereniging Stella Duce Je persoonlijke gegevens. We willen je graag duidelijk maken waarom wij persoonlijke gegevens van je vragen en wat wij ermee doen. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten via info@judostelladuce.nl.

Nadere informatie

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl.

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl. Van de redactie Het is nu alweer een jaar geleden dat we zijn begonnen met deze nieuwsbrief. Er is in het afgelopen sportseizoen veel gebeurt. Veel nieuwe banden, slips en ook natuurlijk niet te vergeten

Nadere informatie

Beleving van kata onder judoleraren. Rapport maart 2019

Beleving van kata onder judoleraren. Rapport maart 2019 Beleving van kata onder judoleraren Rapport maart 2019 Auteur: Berber Roorda Titel: Beleving van kata onder judoleraren Afdeling: Nationale Kata Commissie Judo Datum: 15-03-2019 Inhoud 1.Samenvatting...

Nadere informatie

Vlaamse Judofederatie Parantee

Vlaamse Judofederatie Parantee Vlaamse Judofederatie Parantee EXAMENPROGRAMMA G-JUDO VAN WIT TOT ZWARTE GORDEL Het programma tot en met groene gordel (3 de Kyu) wordt vrijgelaten aan de hoofdtrainer van de G judoclub. Het aanleren van

Nadere informatie

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Staand vlnr: Kevin Lunenborg, Marco Kolk, Dhr. De Jonge en Johan Vos Hurkend vlnr: Allert Nijmeijer en Pim Broens Voordat het toernooi echt

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 Dinsdag 23 april: 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO Woensdag 24 april: 09.30 uur: ABC-activiteit Jeu de Boules 19.45 uur: Training

Nadere informatie

Er wordt stilgestaan bij het overlijden van de leden Riny Deelen en Wim van Kraay.

Er wordt stilgestaan bij het overlijden van de leden Riny Deelen en Wim van Kraay. Notulen 101e jaarvergadering R.K.S.V. MULO d.d. 30-10-2017 Locatie: Aanwezig: Notulen: kantine RKSV MULO zie presentielijst Rob Swinkels 1. Opening door de voorzitter De voorzitter heet iedereen welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

VERS VAN DE PERS JBN RANDORI PILOT

VERS VAN DE PERS JBN RANDORI PILOT Budo Ryu Rotterdam De gezelligste vereniging sinds 1970 2e plaats ONS KLUPPIE 2013 Winnaar ONS KLUPPIE 2016 2e plaats ROTTERDAM VERENIGING VAN HET JAAR Augustus 2018 editie 1 VERS VAN DE PERS Dit is de

Nadere informatie

Oktober. Grote Klub Actie. PR Leden Gezocht. WCG ers gezocht

Oktober. Grote Klub Actie. PR Leden Gezocht. WCG ers gezocht Grote Klub Actie Vanaf zaterdag 13 september is De Grote club Actie van start gegaan! In de week van 8 t/m 12 sept. kregen alle leden van JKT tijdens de les de intekenlijsten voor de loten uitgereikt.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Biljartvereniging DVO. Biljartvereniging DVO

Huishoudelijk Reglement Biljartvereniging DVO. Biljartvereniging DVO Biljartvereniging DVO HUISHOUDELIJK REGLEMENT Onder de naam Door Vriendschap Ontstaan is de huidige vereniging D.V.O. op 7 september 1989 door de familie Hoogenboom opgericht. Reeds in 1983 legde een vriendenclub,

Nadere informatie

1. Vers van de pers. de deur, het nieuwe jaar is alweer 6 weken oud en we hebben een hoop leuke dingen gedaan in het afgelopen jaar.

1. Vers van de pers. de deur, het nieuwe jaar is alweer 6 weken oud en we hebben een hoop leuke dingen gedaan in het afgelopen jaar. INHOUDSOPGAVE. 1. Vers van de pers. 2. Administratieve mededelingen 3. Nieuw logo 4. Open lesdag 29 augustus 5. Aanpassingen lesrooster Alexanderpolder a. Maandag b. Vrijdag 6. JudoExtra (speciaal onderwijs)

Nadere informatie

VELO Ryu Ha Judo Nieuwsbrief Februari Beste judoka s en judo geïnteresseerden van VELO Ryu Ha, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2019

VELO Ryu Ha Judo Nieuwsbrief Februari Beste judoka s en judo geïnteresseerden van VELO Ryu Ha, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2019 VELO Ryu Ha Judo Nieuwsbrief Februari 2019 Beste judoka s en judo geïnteresseerden van VELO Ryu Ha, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2019 De Kyu examens in januari zijn voor de meeste leerlingen weer

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Activiteiten agenda seizoen 2011 2012 (14 juli 2011)

Activiteiten agenda seizoen 2011 2012 (14 juli 2011) Activiteiten agenda seizoen 2011 2012 (14 juli 2011) datum dag activiteit plaats augustus 23 t/m 28 Wereld kampioenschappen Judo Parijs 26 t/m 28 Stages kodokan Kata Amsterdam 27 aug za Applicatiecursus

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Noord- Scharwoude, 26 november 2014 Verslag/notulen 1 Opening Voorzitter opent de vergadering en meldt de personen die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam.

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam. Nr.6 21-04-2008 Finaleronde seizoen 2007-2008, Op 19-04-2008 sporthal Oostervant te Rotterdam. Om 12.00 is de start van de 1 ste wedstrijd in de Oostervant te Rotterdam. Voordat het zover zou zijn had

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 27-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 8 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Budocentrum Junansei Voorschoten Leiden Wassenaar December Welkom! Landelijke Aikido examens.

Nieuwsbrief. Budocentrum Junansei Voorschoten Leiden Wassenaar   December Welkom! Landelijke Aikido examens. Nieuwsbrief Budocentrum Junansei Voorschoten Leiden Wassenaar www.junansei.nl December 2018 Welkom! Dit is de nieuwsbrief van december 2018. We kunnen terugblikken op een mooi en succesvol jaar waarin

Nadere informatie

René Smaal update augustus 2016:

René Smaal update augustus 2016: René Smaal update augustus 2016: Bekijk nu de planning tot eind 2016 op www.renesmaal.nl/nieuws René Smaal Karate heeft nieuwe sporttassen besteld van natuurlijk Adidas. In september kunnen de kinderen

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Dit jaar werden de Nationale Kampioenschappen Taekwondo in Den Haag gehouden en wel op zaterdag 13 januari. Met 24 inschrijvingen was TKD Oude

Nadere informatie

Bossche ZwemVereniging

Bossche ZwemVereniging Bossche ZwemVereniging Februari 2015 Heb jij een nieuwtje voor de nieuwsbrief mail hem naar secretariaat@bzv.nl en wie weet staat hij volgende maand in deze nieuws brief. Onze nieuwsbrief Onze nieuwsbrief

Nadere informatie

Clubblad Zomer 2017 Pagina 1

Clubblad Zomer 2017 Pagina 1 www.bcbios.nl Clubblad Zomer 2017 Pagina 1 Badmintonclub BIOS Opgericht 21 april 1959 Speelgelegenheid: Sportpark Duinwetering, Duinwetering 105, Tel. 071-3615493 Voorzitter: Michael Weterings Binnenhof

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie