Wanneer? Wekelijks op dinsdagavond, van 21u. tot 22u. Waar? In de sporthal De Winge, Perklaan 36. Voor iedereen! Recreatief, geen competitie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wanneer? Wekelijks op dinsdagavond, van 21u. tot 22u. Waar? In de sporthal De Winge, Perklaan 36. Voor iedereen! Recreatief, geen competitie."

Transcriptie

1 1 website: Bankrekening: IBAN: BE BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1) Wanneer? Wekelijks op dinsdagavond, van 21u. tot 22u. Waar? In de sporthal De Winge, Perklaan 36. Voor wie? Deelnameprijs: Organisatie: Voor iedereen! Recreatief, geen competitie. 1,50 euro. In samenwerking met de jongeren van KWB-Winge en KAJ. Ook hier kan je terecht voor een frisse pint en een babbel. 2) Wanneer? Waar? Volgende matchen op woensdagen 9 oktober, 13 november en 11 december Afspraak om 19.30u. Match om 20.00u. Sporthal De Winge, Perklaan 36 te St.-Joris-Winge. Tegen wie? Tegen ploegen van andere verenigingen uit de buurt, zoals Chiro, KLJ, De Chocosjotters, Oud Becquevoort Info : Guido Meulemans (tel. 016/ ) We rekenen op jouw deelname! Ook supporters zijn welkom! 3) Ons jaarprogramma Naar jaarlijkse gewoonte wordt begin juni 2013 het jaarprogramma opgesteld. Heel wat activiteiten die vorige jaren op heel wat belangstelling konden rekenen, werden terug opgenomen in het jaarprogramma , zoals: - : vanaf dinsdag 04/09/2013 tot eind juni 2014 telkens op dinsdagavond. - : maandelijks op een woensdagavond vanaf september 2013 tot mei 2014 tegen ploegen van andere verenigingen uit de buurt. - Winge Kermis: op zaterdag 28 en zondag 29/09/ Kaarttornooi: op donderdagavond 19 & 26/09, 3, 10, 17, 24 en 31/10 en 7/11/2013.

2 2 - Koken voor mannen: op een donderdagavond in november 2013, januari, maart en mei Sinterklaas op bezoek: op zaterdag 23/11/ ste Hagelandse Kerstmarkt: op zondag 1 december Samenaankoop van luiers, verzorgingsproducten, reinigingsproducten, batterijen, wijnen : op zaterdagen 14/09/2013, 14/12/2013, 15/03/2014 en 14/06/ Samenaankoop stookolie/mazout: in januari en juni Feestvergadering: op zondag 2/03/ Witte Donderdagviering: op donderdag 17/04/ Infoavond Wereldsolidariteit: op donderdag 17/04/ Paaseierenworp: op zaterdag 19/04/ Fietsen met de KWB: in juni, juli en augustus. - in de Hulpgevangenis: zondag??/07/ Gezinsfietstocht: maandag 21/07/ Café Mangé: datum nog te bepalen, waarschijnlijk einde augustus Ook een aantal nieuwe activiteiten werden in het jaarprogramma opgenomen, zoals: - Infoavond Hoe omgaan met een persoon met dementie? : op woensdag 11/09/ Kerstconcert: op zaterdag 21/12/2013 i.s.m. met de Harmonie en het Zangkoor. - Infoavond Watt met je lampen i.v.m. led-lampen: datum nog te bepalen. - Mogelijk één of meerdere bedrijfsbezoeken: nog verder uit te werken. - En in geval er zich één of meerdere opportuniteiten zich voordoen, zal dit bekeken worden en mogelijk nog toegevoegd worden aan het jaarprogramma. Het jaarprogramma vind je in bijlage. 4) Kaarttornooi Boomke Wies Eenvoudig spel voor de meeste slagen. Iedereen kan er aan deelnemen. Winnen doe je altijd want er zijn telkens 4 prijzen per tafel. De speler met de meeste punten (slagen) mag natuurlijk eerst kiezen, enz Eenvoudig: Geven 3x4 + 1 (troef) altijd volgen niet kunnen volgen: troeven. Wordt er troef gespeeld: boven zetten. 2 reeksen van 20 giften. In het Gemeenschapscentrum De Maere, Leuvensesteenweg 187 te St.-Joris-Winge Telkens op donderdagavond om uur op volgende data. Inschrijving vanaf 19u september september oktober oktober oktober oktober oktober november 2013: prijsuitreiking. Inschrijving: 10 euro, waarvoor 4 waardevolle prijzen per tafel, 3 consumpties + eindklassement (waarvoor de 5 beste uitslagen in aanmerking komen).

3 3 Allen van harte welkom! Ook wie niet komt kaarten, kan bij ons terecht voor een lekker pintje en een babbel 5) KWB-lidgeld 2014 Het KWB-lidgeld voor voor de leden van KWB St.-Joris-Winge blijft behouden op 24. Wie omwille van langdurige ziekte of andere reden niet in staat is de volle bijdrage te betalen, betaalt slechts 12. De ledenbijdrage voor partners en thuiswonende meerderjarige kinderen is en blijft gratis. Normaal zou de ledenbijdrage voor 2014, zoals voor 2010; 2011, 2012 en 2013, 25 bedragen. De stijging van het lidgeld is voor een deel te verklaren door de sterke indexstijgingen de laatste jaren. Daarenboven is vanaf 1 januari 2010 de lichamelijke ongevallenverzekering in het lidgeld opgenomen. Zo zijn alle leden tijdens KWB-activiteiten verzekerd. Het bestuur van onze KWB-afdeling heeft echter besloten om de ledenbijdrage voor 2014, zoals voor 2010, 2011, 2012 en 2013te beperken tot 24 en 1 bij te dragen uit de afdelingskas. Voor dit lidgeld trachten wij steeds waar voor uw geld te geven. In ons jaarprogramma streven wij naar boeiende activiteiten en voldoende afwisseling, zodat iedereen er zijn gading kan in vinden. Uiteraard zijn suggesties steeds welkom. KWB-leden verdienen hun lidgeld meteen terug. - Toegangskaarten voor pretparken vind je nergens goedkoper dan bij de KWB. Je kan boeken bestellen aan voordeelprijzen. Bij Govaka en KWB-KAV-bedevaarten krijg je een flinke korting? Voor de nieuwste informatie over de KWB-ledenvoordelen kan je elke maand terecht in ons ledenblad RAAK en op de website van de KWB: - Ook onze eigen KWB-afdeling biedt je heel wat voordelen, zoals: - Bezoek van Sinterklaas: per kind (tot 10 jaar) een waardevol geschenk. - KWB-leden, maar ook alle leden van je gezin, kunnen elke dinsdagavond terecht in de Sporthal De Winge voor een avondje badminton, en dit voor slechts 1, Elke maand is er minivoetbal in de Sporthal De Winge. Dit is gratis en toch ben je als KWB-lid verzekerd. - Onze acties SAMENAANKOOP van: - Stookolie in de maanden januari en juni Luiers en Verzorgingsproducten nog veel meer in november 2013, maart en juni Verder nog onze koffietafel op Witte Donderdag, onze jaarlijkse feestvergadering, onze kookavonden en andere info- en vormingsavonden waarbij onze afdelingskas voor flink deel tussenkomt. Als KWB-afdeling mogen wij zeker stellen dat onze leden hun lidgeld ruimschoots terugverdienen en dit voor slechts 0,0657 per dag. 6) Winge Kermis Winge Foor Trapt Door Winge Kermis: Zoals vorige jaren zullen enkele Wingse Verenigingen (KWB, KVLV, Davidsfonds, Ziekenzorg, Chiro EsJeeWee, JH Contact, Harmonie De Weergalm der Winghe ) onder de noemer Verenigd Winge een aantal activiteiten organiseren om de kermis in Winge tijdens het laatste weekend van september terug op de kaart te zetten. Het volledige programma vind je op de volgende bladzijde.

4 4 WINGE FOOR TRAPT DOOR Kermisweekend 28 en 29 september 2013 Zaterdag 28 september: FANCY FAIR FESTIVAL OPTREDEN VAN PLAATSELIJKE MUZIEKGROEPJES EN ROCKBANDS: LOMAX, BACCHUS, YONGUS, NO DISREGARD, VENEW, afsluiter: TRONICO op de kermisterreinen (Parking Tiensesteenweg) Aanvang 17u. Gratis inkom Iedereen is van harte welkom!! Zondag 29 september: Doorlopend van 12u30 tot 18u.: Rommelmarkt op en rond de kermisterreinen: standhouders van harte welkom! (Inschrijving: 2 EUR per 2,5 lopende meter, evt. via wingefoor@gmail.com) Fotozoektocht: inschrijving: 2 EUR per deelnemer, vertrek op de kermisterreinen 14u15: Tiensesteenweg: STEPRACE VOOR KINDEREN van 6 tot 12 jaar. Voor elke deelnemer is er een prijs voorzien. Verzamelen 14u15, aanvang race per leeftijdgroep: 14u30 15u.: Wedstrijd GSM, FOTOTOESTEL en LAPTOP werpen aangeboden door Selexion CLIX FOTO LEEMAN Inschrijving ter plaatse: 2,50 EUR per deelnemer 16u30: Optreden Jan Van Den Eeden (Folk uit de 70 s) 17u30: Optreden van de Koninklijke Harmonie De Weergalm der Winghe 18u30: Prijsuitreiking GSM, FOTOTOESTEL en LAPTOP werpen Doorlopend: Kermisterreinen Parking Tiensesteenweg : - Winge foor met kermisattracties, - terras met tap en op zondag koffie en heerlijke pannenkoeken - Zondag: randanimatie: ballonnenclown en grime, Café Moerke: In Horstbier gemarineerde beenham met bijpassend Horstbrood en Horstbier op zondag vanaf 13u. Café Onder de Toren: Hamburgers, frieten en escargots (op zaterdag en zondag) Ambiance accordeon muziek: Kriebel en Huksel vanaf 18u. Cafetaria G.C. De Maere: Springkasteel voor de allerjongsten en ambiance muziek Dorpscafé Sint-Joris: Iedereen welkom voor een gezellige babbel en frisse pint! Organisatie Verenigd Winge met de steun van de Gemeente Tielt-Winge wingefoor@gmail.com

5 5 7) Samenaankoop ECOVER-producten Je profijt doen en tegelijk een steentje in de rivier verleggen. Met de kwb-ledenvoordelen is het mogelijk. In oktober dankzij een samenaankoop Ecover schoonmaakmiddelen. Ecover stelde een pakket samen met 20% prijsvoordeel voor kwb-leden. Daarnaast reserveren ze 5% van de omzet voor ecologische activiteiten van kwb-afdelingen. Tweemaal winst! Het pakket kost 100 (incl. btw) en wordt om het helemaal gemakkelijk te maken gratis bij je thuis geleverd. Wat mag je op je dorpel verwachten? Allesr einiger "Pink Blossom" 1,5l (zes stuks). Handzeep "Lavendel" 250ml (zes stuks) Vloeibaar wasmiddel "Ultra Gel" 0,98l (acht stuks) Poederwasmiddel 1,2kg (een stuk) Het pakket is wat te groot voor jou? Geen probleem? Geef je bestelling door en wij zullen dan de nodige paketten bestellen en de inhoud verdelen. Bestellen en betalen kan van 1 oktober 2013 tot en met 28 oktober Vul simpelweg het formulier in en bezorg het bij Luc Van Gelder of Gaston Vangramberen en klaar is kees. Actie enkel geldig voor kwb-leden! Bestelformulier Voornaam*... Naam*... Lidnummer*... Straat en huisnummer*... Postcode*...Gemeente*... Telefoonnummer*... adres*... Bestel...X pakket(ten) en betaal 100 per pakket totaal:=... of bestel aantal producten...x Allesreiniger Pink Blossom 1.5l en betaal per product 2.25 totaal=......x Handzeep Lavendel 250ml en betaal per product 2.65 totaal=......x Vloeibaar wasmiddel Ultra Gel 0.98l en betaal per product 8 totaal=......x Poederwasmiddel 1.2kg en betaal per product 6.5 totaal=...

6 KWB St.-Joris-Winge : Programma

7 7 Datum Juni, juli & augustus 2013 Elke vrijdagavond Zon. 07/07 Zon. 21/07 September 2013 Woe. 04/09 Woe. 11/09 Zat. 14/09 Don. 19 en 26/09 Zat. 28 & zon. 29/09 Oktober 2013 Don /10 Woe. 09/10 Zon. 27/10 November 2013 Woe. 13/11 Don. 07/11. Zat. 23/11 Activiteit Fietsen met de KWB Fietsen met de KWB in Hulpgevangenis Gezinsfietstocht Info: Hoe omgaan met een persoon met dementie? Koopzaterdag van luiers, verzorgingsproducten en Kaarttornooi Winge kermis Kaarttornooi Samenaankoop ECOVER-producten Kaarttornooi Koken voor mannen Sinterklaas op bezoek Plaats Parking Tiensesteenweg Parking Tiensesteenweg Hulpgevangenis Leuven Antwerpse Kempen Chirolokaal Esjeewee Aarschot (Hospital Logistics, Nieuwland 5b) Winge Dorp Keuken t Jongensschool Sint-Joris-Winge December 2013 Zon. 01/12 Woe. 11./12 Zat. 14/12 Zat. 21/12 25 ste Hagelandse Kerstmarkt Koopzaterdag van luiers, verzorgingsproducten en Kerstconcert Aarschot (Hospital Logistics, Nieuwland 5b) G.C. De Maere Januari 2014 Woe. /01 Din. 15/01 Don. 31/01 Februari 2014 Woe. /02./02 Maart 2014 Woe. /03 Zon. 02/03 Don. 13/03 Zat. 15/03 April 2014 Woe. /04 Don. 17/04 Don. 17/04 Zat. 19/04 Mei 2014 Actie: Samenaankoop mazout Koken voor mannen Info: Watt met je lampen Feestvergadering Koken voor mannen Keuken t Jongensschool Koopzaterdag van luiers, verzorgingsproducten eaarschot (Hospital Logistics, Nieuwland 5b) Witte Donderdagviering Infoavond: Wereldsolidariteit Paaseierenworp Keuken t Jongensschool.. Kerk St.-Joris-Winge Hall Voetbalplein TW3000

8 8 Woe. /05 Don. 15/05 Koken voor mannen Keuken t Jongensschool Juni, juli & augustus Elke vrijdagavond Zat. 14/06 Zon. 15/06 Maa. 21/ (tot eind juni) Fietsen met de KWB Fietsen met de KWB Parking Tiensesteenweg Parking Tiensesteenweg Koopzaterdag van luiers, verzorgingsproducten eaarschot (Hospital Logistics, Nieuwland 5b) Actie: Samenaankoop mazout Gezinsfietstocht

Voorstelling vastgelegd op zaterdag 4 oktober om uur in De Maere.

Voorstelling vastgelegd op zaterdag 4 oktober om uur in De Maere. 1 Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1) Wanneer? Wekelijks op dinsdagavond, van 21u. tot 22u. Waar? In de sporthal

Nadere informatie

1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met dementie?

1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met dementie? 1 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1 1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met

Nadere informatie

website: www.kwbwinge.be

website: www.kwbwinge.be 1 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij de aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. Meer info op onze website: www.kwbwinge.be Koken

Nadere informatie

1) VIERING 70 JAAR KWB Sint-Joris-Winge en FEESTVERGADERING

1) VIERING 70 JAAR KWB Sint-Joris-Winge en FEESTVERGADERING 1 website: www.kwbwinge.be Hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1) VIERING 70 JAAR KWB Sint-Joris-Winge en FEESTVERGADERING Zondag 2 maart 2014 Om 10 uur : Eucharistieviering, Om 11

Nadere informatie

1) Sinterklaas op bezoek

1) Sinterklaas op bezoek 1 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1) Sinterklaas op bezoek Op zaterdag 23 november

Nadere informatie

Wanneer? Wekelijks op dinsdagavond, van 21u. tot 22u. Waar? In de sporthal De Winge, Perklaan 36. Voor iedereen! Recreatief, geen competitie.

Wanneer? Wekelijks op dinsdagavond, van 21u. tot 22u. Waar? In de sporthal De Winge, Perklaan 36. Voor iedereen! Recreatief, geen competitie. 1 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij de aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten en ledenvoordelen. Meer info op onze website:

Nadere informatie

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar.

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. Programma Werkjaar 2015-2016 Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k September 2015 kwb gooik & strijland September 2015 September kondigt

Nadere informatie

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017 Programma Werkjaar 2017-2018 www.kwbgooik.be september 2017 kwb gooik & strijland September 2017 Een jaar geleden suggereerden we op dit zelfde plekje dat de tijd onwaarschijnlijk snel voorbij gaat. Dat

Nadere informatie

kalender Bezoek onze website: en/of onze

kalender Bezoek onze website:   en/of onze kalender 2018-2019 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be en/of onze www.facebook.com/kwbmerchtem inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten

Nadere informatie

kalender Bezoek onze website: en/of onze

kalender Bezoek onze website:  en/of onze kalender 2017-2018 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be en/of onze www.facebook.com/kwbmerchtem 2 inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Beste lezer van Kleine Raak

Beste lezer van Kleine Raak 57ste jaargang nr 1 (september) uitgiftedatum: 06/09/2013 oplage: 160 ex. Beste lezer van Kleine Raak Slogan KWB Peizegem werkjaar 2012-2013 Oogstmaanden! En wij bij KWB beginnen aan een nieuw werkjaar.

Nadere informatie

kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be

kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten 6 werkman 7 jong kwb 7 kwb merchtem viert

Nadere informatie

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be Oktober 2010 27/02 27 ste jaargang. nr 02 korte inhoud Wat voorbij is... Badminton... KWB-stratenloop... KWB mini-voetbal... Kunst in de kijker... 12 Kattenbosserherfstwandeling... 60 jaar KWB Wat komt...

Nadere informatie

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1 maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be organiseert haar kermisbarbecue IEDEREEN IS WELKOM zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug

Nadere informatie

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal December 2018 08/12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal februari Samenaankoop chocolade Pasen 17/02 Ontbijt ten voordele van Wereldsolidariteit

Nadere informatie

10de jaargang nr 2 februari 2015

10de jaargang nr 2 februari 2015 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 10de jaargang nr 2 februari 2015 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

kalender Bezoek onze website: en/of onze facebookpagina KWB Merchtem

kalender Bezoek onze website:  en/of onze facebookpagina KWB Merchtem kalender 2016-2017 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be en/of onze facebookpagina KWB Merchtem inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017 BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 0 Schiftingsdagen en Finales MAANDAG maart 0 Plaatsing Biljarts DINSDAG maart 0 u. Schiftingen Duo's Zaterdag - GVA in Reeksen Zat+ en

Nadere informatie

Infoavond. Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen

Infoavond. Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen Welkom 30/10/2018 Welkom Infoavond Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen Visie Padel Rumbeke streeft naar een

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

jaar kwb Keerbergen

jaar kwb Keerbergen 1943 2018 75 jaar kwb Keerbergen Een artikel uit de jaren 60 t boekske nr. 156 Een leuke activiteit. Maar wie is KWB? En hoe kan ik deelnemen? KWB Keerbergen is een echte gezinsbeweging. Ons jaarprogramma

Nadere informatie

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst. Lijst inschrijvingen opsturen uiterlijk tegen Maart 0 naar Van Ransbeeck Jos, Gasthuisstraat 0/000, Opwijk - 0/0.. Betalingen dienen

Nadere informatie

Vrije tijd. Walcheren Februari 2014

Vrije tijd. Walcheren Februari 2014 Walcheren Februari 2014 TOVEREN TOVEREN MET FOTO S Een leuke minicursus over werken met fotografische technieken In vier workshops, drie avonden en één keer op zaterdag, gaan we leuke, verrassende technieken

Nadere informatie

INFO. Oktober november

INFO. Oktober november INFO oktobernovember 2016 In t kort Oktober november Za. 8 oktober Vr. 14 en 28 oktober Vr 11 en 25 november Vr. 18 november Za. 26 november Zo. 4 december Waar gaat wandelclub kwb- Heist-Statie wandelen?

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

april& 17*&maart& 18

april& 17*&maart& 18 april& 17*&maart& 18 Inhoud' p.2&infodag&jeugdwerking&& p.3&lentecup&vanaf&7&jaar& p.4&kleutertennis&van&4*5&jaar& p.8&info&jeugd&van&6*8&jaar& p.12&info&jeugd&vanaf&9&jaar& p.16&jeugd&in&de&kijker!& p.18&lidmaatschap&

Nadere informatie

60 jaar. Januari 2011 27/05

60 jaar. Januari 2011 27/05 60 jaar Januari 2011 27/05 27 ste jaargang. nr 05 korte inhoud Wat voorbij is... KWB mini-voetbal... Opbouw kerststal... Samenaankoop stookolie... KWB kattenbos viert kerst Wat komt... KWB Nieuwjaarsduik...

Nadere informatie

60 jaar. April 2011 27/08

60 jaar. April 2011 27/08 60 jaar April 2011 27/08 27 ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... KWBuurtkwis... Zwerfvuilactie straat.net. Wat komt... Dag van de KWB... Samenaankoop stookolie... Parochiale bedevaart...

Nadere informatie

Gedetailleerde info ivm alle evenementen vindt U op de facebookpagina Sinksenkermis Sint-Kruis- Winkel

Gedetailleerde info ivm alle evenementen vindt U op de facebookpagina Sinksenkermis Sint-Kruis- Winkel Feestprogramma 2019 Sinksenkermis Sint-Kruis-Winkel Locatie: feestweide Winkelwarande Gedetailleerde info ivm alle evenementen vindt U op de facebookpagina Sinksenkermis Sint-Kruis- Winkel Zaterdag 8 juni

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Samenaankoop voor beginners

Samenaankoop voor beginners 4. Zelfde groot voordeel vanaf 500 liter Samenaankoop voor beginners Begin april 2008 betaalden we voor 1 liter stookolie 0,8238 euro! Een historisch record. Wie kan dat nog betalen? Tientallen kwb-afdelingen

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar. M i n i R a a k

Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. M i n i R a a k Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k April 2016 kwb gooik & strijland Inhoud Samenaankoop stookolie... 3 Dauwtrip naar Halle... 4

Nadere informatie

10de jaargang nr 1 januari 2015

10de jaargang nr 1 januari 2015 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 10de jaargang nr 1 januari 2015 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016 Zondag 16 oktober 2016 9.00 uur tot 10.30 uur Zondag ontbijt in Tom s Herberg (toegangsticket speeltuin vereist). Volwassenen en kinderen betalen 6.70 pp. Reservatie voor zaterdag 12 uur aan de Receptie.

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Gildeleven Jaargang 61 september 2017 - nr. 7 Verantw. : Chris Van Landeghem Bosstraat 35 9170 Sint-Gillis-Waas Erkenningnummer: P209136

Nadere informatie

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school 2015-2016 Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school www.rita-serveert.be 1. Doelstelling De jeugd is de toekomst! Voor jongeren is Rita Serveert een recreatieve badmintonclub met

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA

JAARPROGRAMMA 2012-2013 JAARPROGRAMMA http://kwb.dekaaie15.be kwbardooie@hotmail.be BEDRIJFSBEZOEK SIOEN De Firma Sioen in de Fabrieksstraat zet op vrijdag 21 september zijn deuren open. KWB Ardooie heeft besloten om

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Linden, 5 juni 2014 Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Beste voetbalvrienden, spelers, ouders, Het WK in Brazilië, schoolexamens en de zomer staan voor

Nadere informatie

Oktober 2013 - nr 356

Oktober 2013 - nr 356 Oktober 2013 - nr 356 Kijker nr 356: Oktober 2013 Lag het aan de keuze van een zaterdagnamiddag, lag het aan het slechte weer, lag het aan een mooie sneukeltocht activiteit op zondag, of gewoon een gebrek

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking april 19- maart 20 Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking p.3 Kleutertennis van 4-5 jaar Jeugdprogramma 2019! p.7 Info jeugd van 6-8 jaar p.11 Info jeugd vanaf 9 jaar p.16 Jeugd in de kijker! p.18 Lidmaatschap

Nadere informatie

1) Koken voor mannen : Don. 15 mei 2014

1) Koken voor mannen : Don. 15 mei 2014 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1) Koken voor mannen : Don. 15 mei 2014!"!#! $%&

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: Zaterdag 19 april

Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: Zaterdag 19 april Pagina 1 van 5, versie 14 april 2014 Agenda BOB 2014 (versie 14 april 2014) Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: 19 april se Paasmarkt 4 mei 10 mei 11 mei 18 mei 24 mei 25 mei 25 mei Donderdag 29 mei Vrijdag

Nadere informatie

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem Najaars brochure Seniorenraad Anzegem 2013 Activiteiten Kalender SENIORENUITSTAP 9 september Blankenberge ZOT VAN GEZOND 30 september Ansold KAARTING 7 oktober De Stringe DANSCAFE 4 november 9 december

Nadere informatie

mei 2017 Familiedag Zaterdag 13 mei

mei 2017 Familiedag Zaterdag 13 mei mei 2017 Familiedag Zaterdag 13 mei Een leuke activiteit. Maar wie is KWB? En hoe kan ik deelnemen? KWB Keerbergen is een echte gezinsbeweging. Ons jaarprogramma bevat dan ook activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen

Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen 2015-2016 ONTSTAAN, NAAM en KLEUREN VAN NOORSE Hoewel Noorse pas in 1996 officieel zijn gouden jubileum vierde, werd de basis van onze club gelegd in

Nadere informatie

Cultuur 21 27 Parochie Lutselus PROGRAMMA D I E P E N B E E K ZATERDAG 11 JULI 18:30 Bende Gek 20:30 BRAHIM 21:45 THE TWINSBAND 24:00 Averechts ZATERDAG 30 MEI 2009 VAN 9 u. tot 18 u. de kleine kunstenaars

Nadere informatie

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop Minivoetbaltornooi Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door Supportersclub De Wanhoop 24 & 25 Mei 2014 Deelnemende Ploegen Groep A 50gr kop & 7 schellekes kees uitkleden en wassen in kleedkamer

Nadere informatie

VOORJAARS-ACTIVITEITEN

VOORJAARS-ACTIVITEITEN VOORJAARS-ACTIVITEITEN WELKOM De lente is weer in aantocht! Groene blaadjes aan de bomen, het zonnetje breekt voorzichtig door en alles staat weer in volle bloei. Ook bij ons zijn de lentekriebels al volop

Nadere informatie

Ledenblad Crefi Kinderclub & Jeugdatelier / KOD Jaargang 01 Nr 2011/02

Ledenblad Crefi Kinderclub & Jeugdatelier / KOD Jaargang 01 Nr 2011/02 Inlichtingen betreffende de Crefi Kinderclub & Jeugdatelier / KOD zijn steeds te bekomen bij één van onze clubleden : Barbieur Bart Heirebaan 115 054 32 66 71 WV + GSF + Secretaris Boeykens Katrien Edingsesteenweg

Nadere informatie

Schaatsen 7 januari 2018

Schaatsen 7 januari 2018 Een fantastische start in 2018 Schaatsen 7 januari 2018 Schaatsbaan Die Swaene Heist o/d Berg december 2017 Samenkomst: Schaatsen: 9u40 stipt inkomhal schaatsbaan 10u 11u30 (nadien gratis drankje) Deelnameprijs:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN 2010-11 Voorwoord De kalender van onze 1ste ploeg heren onderging enkele wijzigingen omwille van diverse uitgestelde en verschoven wedstrijden. Hieronder vindt U het programma

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra.

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra. LEDENBRIEF afdeling Petegem 7/2015 november/december 2015 Beste leden, Dit is de laatste ledenbrief voor 2015. Naast aankondigingen voor de laatste aktiviteiten van dit jaar, kunnen we u ook reeds een

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding in een gezellige

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012 Tennis Club Sofoco Infogids 2012 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, SFX vzw, de

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding aan in een gezellige

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli-augustus-september 2015 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 19-09 t.e.m. 25-09-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwe Seizoen! Er is een uitgebreid aanbod aan speelmomenten. Hierbij een overzichtje:

Nieuwe Seizoen! Er is een uitgebreid aanbod aan speelmomenten. Hierbij een overzichtje: Seizoen 2016 2017 Nieuwe Seizoen! Onze badmintonclub is er voor iedereen die houdt van een brok leuke ontspanning en beweging. We spelen recreatief badminton en er is gelegenheid om af en toe een tornooitje

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN KONINKLIJK GYM WAASLAND VZW

SPONSORMOGELIJKHEDEN KONINKLIJK GYM WAASLAND VZW Jij kent Koninklijk Gym Waasland vzw. Kent de grote GW-familie jou ook? Steun jouw club en zet meteen ook jezelf op het voorplan. SPONSORMOGELIJKHEDEN KONINKLIJK GYM WAASLAND VZW Voor een club als Koninklijk

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert 2013-2014 Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert www.rita-serveert.be 1. Doelstelling Rita Serveert is zowel een recreatieve als competitieve badmintonclub met voor ieder uitgebreide mogelijkheden

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 6/2015

LEDENBRIEF afdeling Petegem 6/2015 LEDENBRIEF afdeling Petegem 6/2015 oktober 2015 Beste leden, op zaterdag 10 oktober vertrekken vanuit ons gewest 4 bussen naar Toverland, waarvan 32 personen uit onze afdeling. Hoeveel leden rechtstreeks

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER 01/01/18-07/01/18 ACTIVITEITENKALENDER GESLOTEN JANUARI 2018 08/01/18 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke appelbollen en worstenbrood. Van harte welkom!

Nadere informatie

De uiterste datum voor inschrijving is 10 MEI 2016.

De uiterste datum voor inschrijving is 10 MEI 2016. Hasselt, 25 november 2015 Beste G-karateka, p zondag 29 mei 2016 gaan we weer een stapje verder... I-Karate GLBAL organiseert: Het kampioenschap wordt georganiseerd door I-Karate GLBAL, in samenwerking

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - dec. 2017 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken? Meer dan genoeg

Nadere informatie

Kinderateliers Kinderateliers wijkafdelingen. Jongerenateliers Volwassenenateliers Inschrijvingen & Info Vakantiedagen. Muziekacademie op achterzijde

Kinderateliers Kinderateliers wijkafdelingen. Jongerenateliers Volwassenenateliers Inschrijvingen & Info Vakantiedagen. Muziekacademie op achterzijde Kinderateliers Kinderateliers wijkafdelingen Jongerenateliers Volwassenenateliers Inschrijvingen & Info Vakantiedagen Muziekacademie op achterzijde schooljaar 2016-2017 Beste vrienden, beste ouders, Te

Nadere informatie

Maart - April 2014. LDC De Dendervallei. A. De Cockstraat 12a - 9310 Herdersem 053 / 60.60.49 - dendervallei@denderrust.be. LDC De Dendervallei

Maart - April 2014. LDC De Dendervallei. A. De Cockstraat 12a - 9310 Herdersem 053 / 60.60.49 - dendervallei@denderrust.be. LDC De Dendervallei Maart - April 2014 A. De Cockstraat 12a - 9310 Herdersem 053 / 60.60.49 - dendervallei@denderrust.be www.ldcaalst.be Erkenning PE2541 Voor algemene info of deelname aan activiteiten kan u steeds terecht

Nadere informatie

1ste KLASSE HOTEL VOOR HONDEN EN POEZEN

1ste KLASSE HOTEL VOOR HONDEN EN POEZEN 2 1ste KLASSE HOTEL VOOR HONDEN EN POEZEN Sassenhout 85 2290 Vorselaar Tel. 014 / 21 22 42 fax 014 / 22 22 25 GSM. 0474/ 25 99 39 www.berkenhoeve.be Open: Maandag tot zaterdag van 10u tot 12u en van 14u

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

9, 10, 11 en 12 Juli 2017

9, 10, 11 en 12 Juli 2017 9, 10, 11 en 12 Juli 2017 www.uw-autobedrijf.nl Autobedrijf Ditters-Schweckhorst De Hogenkamp 19 7071 EC Ulft Tel 0315-695520 E-mail: info uw-autobedrijf.nl APK Roetmeting Onderhoud en reparatie van alle

Nadere informatie

leeft Jaargang 38 nr2 oktober jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden

leeft Jaargang 38 nr2 oktober jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 38 nr2 oktober 2012 http://www.kwbheusden.be 25 jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden Kwb heusden viert 70 jaar. Gelijktijdig bestaat kwb-overdag 25 jaar. Twee

Nadere informatie

Chiro Budingen 2011 2012

Chiro Budingen 2011 2012 Chiro Budingen 2011 2012 Beste vrienden, Het geweldig jaar is weer begonnen, zeker na zo een spetterende startdag. De kriebels zijn waarschijnlijk boven gekomen. Om jou verder te helpen, in dit geweldig

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september WINTER TENNISSCHOOL 20182019 20 Weken Start in de week van 24 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.4 Volwassenen P.6 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS

Nadere informatie

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30 SPELLENMARKT VOORWAARDEN VOOR DEELNAME 1. VOORWAARDEN VOOR DEELNAME VOOR STANDHOUDERS 23-25 AUGUSTUS 2019 JUBELPARK Alle stands van de beurs worden voor particulieren bedoeld, die hun spellen tweedehands

Nadere informatie