Betreft seizoen PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen"

Transcriptie

1 Linden, 5 juni 2014 Betreft seizoen PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Beste voetbalvrienden, spelers, ouders, Het WK in Brazilië, schoolexamens en de zomer staan voor de deur, maar VK Linden denkt al aan het nieuwe voetbalseizoen! Met deze nieuwsbrief willen we de jeugdspelers (U6 U13) en ouders inlichten over ploegen, trainers en trainingsuren hoe inschrijven? ploegafgevaardigden en vrijwilligers

2 Ploegen en trainingen De trainersstaf is bijna compleet en voor de meeste jeugdploegen hebben we ook de trainingsuren al vastgelegd. Voor U13 (en oudere ploegen) volgt een update zodra de details bekend. Ploeg Trainer Trainingsuren Training hervat op U6 Thijs Van Schoonlandt Woe. 16u15-17u15 U7 Bart Claesswinnen Woe. 18u30-19u30 U8 Gert Sips Maa. 17u15-18u15 Woe. 17u15-18u15 U9 Thomas Wouters & Stefan Verresen Vrijd. 17u30-18u30 U10 Wim Van der Stappen Vrijd. 17u30-18u30 U11 Luc Vansina Woe. 16u30-17u45 Vrijd. 16u30-17u30 U12A Luc Vansina Woe. 18u00-19u15 Vrijd. 17u45-19u00 U12B Thijs Van Schoonlandt Vrijd. 17u45-19u00 U13 Nader te bepalen Woe. 18u45-20u00 Vrijd. 18u30-19u45 U14 Philip Houblon Maa. 18u45-20u00 Woe. 18u45-20u00 Woe. 6/augustus Elke ploeg speelt in de loop van augustus nog enkele tornooien en/of vriendenwedstrijden. De competitie zelf hervat het 1 ste weekend van september, namelijk op zaterdag 6 en zondag 7 september. De trainer zal je hiervan op de hoogte brengen tijdens de eerste training. Opmerkingen: De KBVB heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd o.a. wat betreft de duur en rusttijden van wedstrijden, de trainer vertelt meer voor de start van de competitie; De U6 ploeg zal enkel onderlinge vriendschappelijke wedstrijden spelen; het is niet opportuun om U6 competitiewedstrijden te laten spelen; VK Linden is een fijne club waar het prettig vertoeven is, maar dat kan alleen als er duidelijke afspraken worden gemaakt, zie verder in deze nieuwsbrief.

3 Inschrijvingen Hier maken we een onderscheid tussen de spelers die vorig seizoen al voor VK Linden hebben gespeeld en nieuwe spelers. Als je vorig jaar al voor Linden hebt gevoetbald, dan dient enkel het lidgeld betaald. Het lidgeld voor voetbalseizoen bedraagt 200 als je betaalt vóór 1 augustus 2014, na 1 augustus betaal je 230. Vanaf het 2de gezinslid geldt een korting van 60 maar is het eveneens in je belang om vóór 1 augustus over te schrijven! Ben je een nieuwe speler? Voor jou worden er 2 inschrijvingsavonden georganiseerd in de kantine, namelijk op 29 augustus tss. 19h en 21h en op 3 september tss. 18h en 20h. Voor nieuwe spelers bedraagt het lidgeld 230, dat is inclusief de KBVB administratiekost. Voor U6 geldt een gereduceerd tarief. Samengevat: Speler U6 Lidgeld Nieuwe speler 170 (incl. KBVB bijdrage) Speler U7 U21 Lidgeld - betaling voor 1/aug/14 Lidgeld betaling na 1/aug/14 Vorig seizoen al VKL speler Nieuwe speler 230 (incl. KBVB bijdrage) 230 (incl. KBVB bijdrage) Voor alle inschrijvingen geldt een korting van 60 vanaf het 2de gezinslid. Gelieve het lidgeld over te schrijven op rekeningnummer van VK Linden VZW: IBAN BE BIC GKCCBEBB) met de mededeling naam/namen van de speler(s) lidgeld In dit lidgeld zit de bondsverzekering, gratis toegang wedstrijden 1 ste ploeg en een consumptiebonnetje na elke wedstrijd. Opgelet: de uiterste datum van betaling is maandag 8 september Na deze datum zal de trainer ingelicht worden en kan de speler/speelster niet deelnemen aan wedstrijden en trainingen want is niet verzekerd.

4 Ploegafgevaardigden en vrijwilligers Voor elke ploeg zoeken we twee afgevaardigden om het trainersteam bij te staan. De afgevaardigden helpen het trainersteam op wedstrijddagen op en rond het veld: invullen van het wedstrijdformulier, klaarzetten van het terrein, drank voorzien voor de spelers. Tegelijk zijn de afgevaardigden de spreekbuis van de trainers naar de ouders voor het regelen van allerlei praktische afspraken voor trainingen en wedstrijden. Met een 2-tal afgevaardigden per ploeg hebben we meer kans dat er steeds iemand deze rol kan oppakken en de wedstrijden optimaal worden begeleid. Spreek de trainer van je ploeg aan en stel je kandidaat! Op dinsdag 2 september 20h is er een info-avond voor de afgevaardigden in de kantine van de club. Ook de anciens worden verwacht want de bond heeft eea. aangepast in de regelementen. Ouderwerking VK Linden kan sportief enkel groeien als de basis, de infrastructuur en de entourage goed zit. Maar dat gaat niet vanzelf. De vorige jaren konden we reeds rekenen op een talrijke vrijwilligers, en we hopen daar dit jaar op verder te kunnen bouwen. Draag je de club een warm hart toe, stuur dan een mailtje naar vklindenvoetbal@gmail.com (of klik hier) en we zetten jou op de mailing list. We houden je verder op de hoogte van initiatieven en informatievergaderingen. Alvast bedankt! Heb je nog vragen en heb je suggesties, laat dit dan zeker weten via de CONTACT-pagina van de VK Linden website Geef zeker je naam, telefoonnummer en adres zodat we contact kunnen opnemen. Sportieve groeten! Rudi Peelaerts Bart Verbiest Danny Vanden Bergh Luc Vansina voorzitter GC/Secretaris Penningmeester Jeugdcoördinator KBVB / VFV 08522, BTW BE GC/Sec. Bart Verbiest, Diestsesteenweg 440/0002, 3010 Kessel-Lo, 0495/249793,0020 bart.verbiest2@telenet.be

5 Het SPORTIEVE reglement van VK Linden Inschrijven betekent dat speler akkoord gaat met volgende afspraken: Sportief Trainingen Wedstrijden Kantine - Pesten, geweld en racisme zijn uit den boze! - Spelers aanvaarden de aanwijzingen van scheidsrechter en trainer. - Iedereen draagt zorg voor het materiaal, kledij, douches en kantine. - Probeer op tijd te komen; - Afspraak aan de tribune; - Een eigen bal meenemen is NIET nodig, je riskeert de bal maar kwijt te raken; - Douchen kan, maar hoeft niet; - Scheenlappen verplicht. - Respecteer het vertrekuur, verwittig trainer en/of afgevaardigde in geval van onverwacht verlet. - In de voetbalzak nemen we mee: scheenlappen, voetbalschoenen (geen ijzeren toppen), proper ondergoed, een regenvestje en spullen om je te wassen; - Alleen de trainer en de afgevaardige blijven in de kleedkamer tijdens het omkleden. Zo kunnen we al met de voorbereiding van de match starten en trainen we tevens zelfstandigheid en verantwoordelijkheidszin. - Na de match vragen we dat iedereen zich doucht. De bedoeling is dat we samen de kleedkamer verlaten om daarna samen iets te eten en drinken. - Tijdens de match hebben we niet liever dat de ouders supporteren en veel lawaai maken. Natuurlijk vragen we wel dat dit op een positieve manier gebeurt. Probeer zo weinig mogelijk tactische richtlijnen te roepen, laat dat aan de trainer. - Na de match krijgen de spelers een bonnetje om iets te drinken. - Tijdens thuismatchen moeten de veldjes klaargezet worden (goals + potjes) en de kleedkamer gepoetst, na iedere wedstrijd zorgt één van de ouders dat kledij gewassen wordt en dat de spelers iets te eten hebben. Een beurtrol wordt per ploeg geregeld. - De jongere ploegen spelen nog zonder officiële scheidsrechter. Tijdens thuismatchen is de kans dan ook groot dat één van de ouders deze taak waarneemt. Op die manier zie je je kind van zeer dichtbij voetballen en ook dit levert je een drankbonnetje op. - Na de wedstrijd geven we tegenstrever en scheidsrechter een hand. - Geen voetbalschoenen in de kantine! - Even afruimen is een kleine moeite maar een wereld van verschil Met RESPECT voor elkaar en omgeving komen we al een heel eind. En doelpunten natuurlijk ;)