Play. Ivan kok Christiaan de Kok Bart van den Heiligenberg Dinsdag 10-jun-08

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Play. Ivan kok Christiaan de Kok Bart van den Heiligenberg Dinsdag 10-jun-08"

Transcriptie

1 Play Ivan kok Christiaan de Kok Bart van den Heiligenberg Dinsdag 10-jun-08

2 Inhoud Opdracht 3 Doelgroep 4 Concept 5 Uitwerking smaakmakers 6 Benodigdheden 7 Tijdsduur 7 Kosten 7 Visuals 8

3 Opdracht : Binnenkort is Rotterdam een unieke plek rijker, begin mei zal het oude station Hofplein zijn omgetoverd tot een bijzondere en creatieve plek waar je 24 uur per dag terecht kunt voor de laatste mode, kunst, muziek, eten en drinken. Een rauwe creatieve hotspot. Station Hofplein is een initiatief van lifestyle magazine Blend en communicatiebureau Contain.r. Twee jaar geleden lanceerden zij 60 Days of space, zogeheten guerilla stores, een reizende winkel, een soort van real life 3 dimensionale Blend. 60 Days of space, een winkel/galerie met de laatste mode, kunst en muziek. Na 60 dagen verdween de store en dook in een andere stad in Nederland op. Dit project was een groot succes. In commercieel en artistiek opzicht. Het was uniek, slim, underground en toch commercieel, goed vormgegeven, rauw en zeer creatief. Met dezelfde doelstellingen gaan Blend en Contain.r na 2 jaar ervaring een stap verder. Station Hofplein biedt een platform voor talentvolle en jonge multi disciplinaire creatieve ondernemers die zich onderscheiden van de massa en op een vernieuwende manier werken, of het nu om mode, kunst, eten of een clubconcept gaat. De beoogde doelgroep is te vergelijken met de Blend lezer; creatief en op zoek naar iets nieuws of unieks. Zoals gezegd wordt Station Hofplein begin mei geopend. De plannen zijn weliswaar bekend, de precieze invulling wellicht nog niet, hoe het ook zij, dit concept vraagt om een bijzondere introductiecampagne. In stijl met de visie en missie van het project en de initiatiefnemers. Een aantal weken voor de opening moet er het gevoel ontstaan dat er iets gaat gebeuren, iets wat de doelgroep niet mag, kan en wil missen. Iets nieuws, underground, iets wat te maken heeft met mode, uitgaan, kortom, de ingrediënten waaruit Station Hofplein zal bestaan. Rondom de campagne moet een buzz ontstaan, de uitingen intrigeren de doelgroep en vragen om interactie. Als een speurtocht, door boodschappen, vragen en andere diverse uitingen of clues kom je uiteindelijk bij Station Hofplein terecht. Het is een puzzel die je wilt oplossen en waarvan je blij wordt als jij, of iemand anders, samen, het juiste stukje vindt zodat je verder kunt. Slim, spannend, vreemd en verrassend. Inventief en uniek. Zowel in inhoud, vormgeving en tekst, als in media en middelen. Randvoorwaarden : Speelt zich af in de publieke ruimte Gebruik maken van diverse vormen van urban screens en media (alles is een platform!) Interactie Campagne loopt in de grote steden Design in de stijl van Blend; zowel in fotografie, gebruik typografie, illustratie Totale communicatie budget is EURO

4 Doelgroep De doelgroep die het station Hofplein wil benaderen en aantrekken zijn de 18 tot 35 jarige mannen en vrouwen die de onderstaande interesses hebben: Mode Muziek Kunst Lifestyle Lectuur Zij geven veel geld uit aan hun interesses en hobby s. Het zijn creatievellingen en een beetje alternatief. Zij vullen tegenwoordig het straatbeeld steeds meer en doen zich op als een echte stroming of groep mensen die elkaar weten te waarderen en ook graag samen zijn.

5 Concept Ons concept heet: Smaakmakers. Wij willen een treasure hunt door de verschillende Randstad steden bewerkstellingen. Onze conceptnaam gaat uit van de lokale smaakmakers die het station Hofplein tot een creatieve uitspatting gaan maken. Ons idee is om door de vier Randstad steden de doelgroep te laten zoeken naar kleine hints en deze te koppelen aan een website die je naar de volgende hint helpt. De speurtocht brengt je naar kleine hotspots in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Wij verstoppen de kleine hints in deze hotspots zodat je ze niet gelijk op het eerste oog zal zien en pas als je goed door de hotspot heenloopt of voorstaat zal opmerken. Wij beginnen tegelijk in alle vier de steden en plaatsen in elke stad in één club een snoepkom. Deze door ons ontworpen snoepjes plaatsen wij bij de uitgang en kunnen de bezoekers pakken als ze naar huis gaan. Op deze snoepjes genaamd smaakmakers hebben wij een code en een url laten drukken. Als je de url volgt kom je uit op uit en krijg je alleen een invul formulier te zien waar je de code in kan typen. Deze code word ingetypt en zal er een locatie verschijnen in beeld waar de volgende code kan worden gevonden. Zo worden de hints verworven in elke stad en kom je uiteindelijk terecht in het station Hofplein waar de creatieve smaakmakers er een uitspatting van hebben gemaakt.

6 Uitwerking Smaakmakers Samenwerking aanvragen: 1. Vier verschillende clubs in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, voorkeur Flexbar, Catwalk, Tivoli en Paard van Troje voor plaatsing snoep. 2. Appel67 voor plaatsing kaartjes in kleding 3. Woei voor plaatsing van veters in schoenen. 4. Fotomuseum voor plaatsing lichtkrant. 5. Aorta architectuurcentrum voor plaatsing kijkdoos Hofplein. Voorbereiding 1. Het registreren van 2. Wij laten snoephartjes bedrukken met codes en url voor eerste hint. 3. Wij laten kaartjes bedrukken met codes en url voor tweede hint 4. Wij laten veters bedrukken met codes en url voor derde hint. 5. Lichtkrant voor weergave codes en url voor vierde hint. 6. Maken maquette hofplein met codes en url erin voor in de kijkdoos voor de vijfde hint. Storyline Campagne: 1. Plaatsen van snoepgoed Smaakmakers bij de uitgangen van de verschillende uitgaansgelegenheden. 2. Bezoekers pakken het snoep en eten het op of bekijken het snoepgoed en zien een url staan en op de achterkant een cijfer combinatie. 3. Nieuwsgierigheid houdt hun in zijn greep en gaan ze toch even die url volgen. 4. Eenmaal op kunnen zij alleen de cijfercombinatie invoeren. 5. Cijfercombinatie word ingevoerd en er komt een locatie in beeld. 6. De volgende locatie is Appel67 in Amsterdam. 7. De volgende locatie word bezocht en word afgespeurd naar de volgende code. 8. Code gevonden op een kaartje in een broekzak die daar wordt verkocht. 9. Weer een nieuwe code met dezelfde url. 10. Code wordt ingevoerd op de website. 11. Website geeft nieuwe locatie weer. 12. De volgende locatie is Woei, een sneakerstore in Rotterdam. 13. De winkel wordt bezocht en doorzocht. 14. Hint gevonden op een paar veters in een showmodel op de planken. 15. Weer een nieuwe code met dezelfde url 16. Code word ingevoerd op de website 17. Website geeft nieuwe locatie weer. 18. De volgende locatie is het Fotomuseum in Den Haag. 19. De locatie word bezocht en afgespeurd. 20. Hint gevonden, lichtkrant op de spandoeken voor het fotomuseum. 21. Nieuwe code word ingevoerd op de website. 22. Website geeft nieuwe locatie weer. 23. De volgende locatie is het Aorta architectuurcentrum in Utrecht. 24. Locatie word bezocht en doorzocht. 25. Hint gevonden in een kijkdoos waar een maquette inzit van het station Hofplein met daarop de code en de url. 26. De code word weer ingevoerd op de website en de laatste locatie word weergegeven. 27. De speler word nu naar het station Hofplein geleid en ziet daar de creatieve uitspatting dat het station Hofplein is en zal er tijd willen doorbrengen.

7 Triggerpoints Wij willen aan het eind van de speurtocht een prijs hangen. Een workshop cocktails maken van bacardi. Door alle codes te vinden, zal een zin zich langzaam openbaren die duidelijk maakt dat je een workshop cocktails maken voor jou en 4 vrienden gewonnen hebt. 1 e code: Vindt alle codes. 2 e code: en win voor jou. 3 e code: en 4 vrienden een workshop 4 e code: cocktails shaken. 5 e code: op het station hofplein!! Door alle 5 de codes als achter elkaar te plakken heb jij het bewijs om met jou 4 vrienden de workshop te mogen meemaken. Samenwerking: Appel67: Dit is een kleding boetiek in de Amsterdams Pijp, zij hebben veel beginnende ontwerpers en vintage kleding in de rekken hangen. Dit lijkt ons een geschikte locatie om de doelgroep langs te lijden. Dit is een onbekende parel in het shopping walhalla dat Amsterdam is. Woei: een sneakerstore bij uitstek. Gerespecteerd in Rotterdam en omstreken. Woei brengt je de unieke sneakers van de bekende merken zoals Nike en Adidas. Een Must see voor de sneakerfreaker. Fotomuseum: In de stad achter de duinen worden veel foto-exposities gehouden en willen de creatieve doelgroep een kijkje laten nemen. Aorta architectuur centrum: In Utrecht is het architectuurcentrum een nieuwe plek waar creatieve architecten samenkomen en bezoekers kunnen kijken naar het nieuwste van het nieuwste. Wij hebben voor de bovenstaande locaties gekozen omdat dit stuk voor stuk Hotspots kunnen zijn voor de doelgroep die wij willen benaderen. De waarden en kenmerken die wij aan deze samenwerkingen en het concept koppelen zijn: Diversiteit Vernieuwend Kruisbestuiving Programmagericht Bottum-up Rotterdams: door de stad, voor de stad!

8 Benodigdheden Wij hebben voor deze campagne verschillende items nodig. Hieronder staan zij genoteerd: Website ( Nog niet geregistreerd of gebruikt. 200 bedrukte snoepjes Lichtkrant. Kijkdoos met maquette 200 kaartjes 4 bedrukte veters Dit zijn de benodigdheden om de hints te kunnen plaatsen. Tijdsduur Wij willen over een periode van 6 weken deze campagne uitvoeren. Dit doen wij zodat de speler voor elke hint, 1 week de tijd heeft om het uit te zoeken waar hij of zij naar toe moet. Omdat niet iedereen zomaar van het ene op het andere moment mee kan spelen lijk een week ons lang genoeg om mee te doen en niet het tempo uit het spel te halen. Kosten Snoep + bedrukken = 49,- Lichtkrant = 724,- Veters= offerte op aanvraag. Kijkdoos= kostenloos of voor kleine vergoeding. Kaartjes= 89, Kijkdoos kunnen wij laten maken door de HVA bouwkunde opleiding.

9 Visuals Snoepgoed, voor het begin van de speurtocht. Kaartjes in de kleding bij Appel67.

10 Veters voor in de showmodellen bij Woei. Lichtkrant bij het spandoek van het foto museum.

11 Kijkdoos met maquette.

12

HEMA maakt trouwen toegankelijk

HEMA maakt trouwen toegankelijk conceptboek HEMA maakt trouwen toegankelijk intro jouw onvergetelijke dag wordt een belevenis met de bestaande producten van HEMA. intro Vandaag de dag behoord trouwen tot een trend. We willen steeds

Nadere informatie

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014 1 ALLES OVER HAARLEM vernieuwende blog Haarlemcityblog.nl is een vernieuwend online blog over Haarlem en omgeving voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, wonend in Haarlem of bezoekers van onze

Nadere informatie

Er is een groot verschil tussen 20-ers en 30-ers, 30-ers gaan minder uit omdat veel van hun kinderen hebben.

Er is een groot verschil tussen 20-ers en 30-ers, 30-ers gaan minder uit omdat veel van hun kinderen hebben. Doelgroeponderzoek verslag Hoe heb je onderzoek gedaan? We hebben onderzoek gedaan door interviews af te nemen bij mensen waarvan wij dachten dat ze tot onze doelgroep behoren, bij gebrek aan een betere

Nadere informatie

Voorwoord. Als eindproject waren er drie mogelijkheden om uit te kiezen: Een eigen interieurlabel, een magazine of een concept

Voorwoord. Als eindproject waren er drie mogelijkheden om uit te kiezen: Een eigen interieurlabel, een magazine of een concept Voorwoord Dit jaar, 2017, is het jaar dat ik zal afstuderen als grafisch vormgever. Om te slagen heb ik naast acht maanden stage en een eindexamen ook nog een eindproject moeten maken. En dat laatste is

Nadere informatie

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt.

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt. l o o h c s h g i H O V M@ Wat is Highschool? Op school vergroot je je kennis en leer je vaardigheden binnen verschillende vakken als Nederlands, biologie, wiskunde en geschiedenis. Dat programma is voor

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

Eindverslag. Ivan de Kok Rianne Jongebloed Bart van den Heiligenweg Stefan van der Voort. Document Eindverslag Versie 1.0

Eindverslag. Ivan de Kok Rianne Jongebloed Bart van den Heiligenweg Stefan van der Voort. Document Eindverslag Versie 1.0 Eindverslag Ivan de Kok Rianne Jongebloed Bart van den Heiligenweg Stefan van der Voort Document Eindverslag Versie 1.0 Inleiding De Wibautstraat bestempeld als lelijkste straat van Amsterdam, maar waarom

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave. Doelgroep... 2 Concept... 2 User Case Scenario... 2 Creative Rationale... 4 Visuals... 5 Moodboard Doelgroep...

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave. Doelgroep... 2 Concept... 2 User Case Scenario... 2 Creative Rationale... 4 Visuals... 5 Moodboard Doelgroep... Inhoudsopgave Inhoudsopgave Doelgroep... 2 Concept... 2 User Case Scenario... 2 Creative Rationale... 4 Visuals... 5 Moodboard Doelgroep... 8 Doelgroep Jongeren die actief zijn in het uitgaansleven in

Nadere informatie

ANNELIES HOOFDREDACTEUR

ANNELIES HOOFDREDACTEUR SALESKIT 2016 HOOFDREDACTEUR ANNELIES Op de redactie van Beau Monde borrelt het van de originele ideeën over trends, style, fashion, beauty en celebrity. Moeiteloos vullen wij 17 edities per jaar. Met

Nadere informatie

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM OPENING 2015 2 WAAROM IS DE PIER ZO SPECIAAL INNOVATIEF LANDMARK CULTUREEL ERFGOED VANONS VERNIEUWEND VOORCULTUUR IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND EIGENTIJDS BAKEN AMBACHTELIJK GELIEFD UNIEK CONCERTEN REUZENRAD

Nadere informatie

Projectinformatie MAAK MEE: S.H.O.E.S. Leerjaar 2 Maak Mee Voortgezet Onderwijs

Projectinformatie MAAK MEE: S.H.O.E.S. Leerjaar 2 Maak Mee Voortgezet Onderwijs Projectinformatie MAAK MEE: S.H.O.E.S. Leerjaar 2 Maak Mee Voortgezet Onderwijs BESTE DOCENT Graag informeren wij u over het project Maak Mee waaraan uw school binnenkort mee doet. In dit document vindt

Nadere informatie

Seminar. Essay conceptstores

Seminar. Essay conceptstores Seminar Essay conceptstores Marlies van den Bos 1622703 Concept Design Eng JDE-SCONE.3V-13 Marvin Fernandes 19-12-2014 1 CONTENT IntroductiE Conceptstores Communicatie Conclusie uitwerking infographic

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Projectinformatie MAAK MEE: S.H.O.E.S. Groep 7-8 Maak Mee Primair Onderwijs

Projectinformatie MAAK MEE: S.H.O.E.S. Groep 7-8 Maak Mee Primair Onderwijs Projectinformatie MAAK MEE: S.H.O.E.S. Groep 7-8 Maak Mee Primair Onderwijs BESTE LEERKRACHT Graag informeren wij u over het project Maak Mee waaraan uw school binnenkort mee doet. In dit document vindt

Nadere informatie

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI H.A.N.G. PLEKKEN Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI Binnenkort ga je met je klas op bezoek bij het Nederlands Architectuur instituut (NAi). Daar zal je het programma H.A.N.G. plekken volgen.

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

URBAN SHOPPER. De locatie. Plattegrond. De unit. Aantrekkelijke voorwaarden. Wij zoeken. Planning. Contact

URBAN SHOPPER. De locatie. Plattegrond. De unit. Aantrekkelijke voorwaarden. Wij zoeken. Planning. Contact versie 25 januari 2013 URBAN SHOPPER De locatie Plattegrond De unit Aantrekkelijke voorwaarden Wij zoeken Planning Contact 3 4 5 5 6 6 7 URBAN SHOPPER Strijp-S is het nieuwe creatieve en culturele hart

Nadere informatie

Berlijn Excursie, maart 2014

Berlijn Excursie, maart 2014 Hogeschool Rotterdam Communication and Multimedia Design Berlijn Excursie, 12----16 maart 2014 DesignThis! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

COLLECTIEBOEK - INLEIDNG - INTRODUCTIE YOUJEANS - MERK IDENTITEIT - BESCHRIJVING KLANT - MOODBOARDS - COLLECTIE - TRIMS, STOFFEN & KLEURKAART

COLLECTIEBOEK - INLEIDNG - INTRODUCTIE YOUJEANS - MERK IDENTITEIT - BESCHRIJVING KLANT - MOODBOARDS - COLLECTIE - TRIMS, STOFFEN & KLEURKAART COLLECTIEBOEK - INLEIDNG - INTRODUCTIE YOUJEANS - MERK IDENTITEIT - BESCHRIJVING KLANT - MOODBOARDS - COLLECTIE - TRIMS, STOFFEN & KLEURKAART - INLEIDING - Onze innovatieve jeans zal ontworpen worden door

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Visie. It s the little spontanious things in life that matter

Visie. It s the little spontanious things in life that matter De Man Visie It s the little spontanious things in life that matter Door te genieten van originaliteit en oog te hebben voor de kleine spontane gebeurtenissen om je heen, wordt de sleur van het dagelijks

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

I know a place where we should MEET!

I know a place where we should MEET! Dit document wordt u aangeboden door: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX klik hier voor meer artikelen I know a place where we should MEET!

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

LOST CITY GUIDE EDITIONS 2015. Roy Kahmann April 2015

LOST CITY GUIDE EDITIONS 2015. Roy Kahmann April 2015 LOST CITY GUIDE EDITIONS 2015 Roy Kahmann April 2015 De mooiste en handigste CITYGUIDE VAN EUROPA Slechts 5 TIPS van unieke locaties op het gebied van coffee, shopping, food, drinks en art in de stad de

Nadere informatie

specialisatie creatief nadine van kleef n.vankleef@han.nl

specialisatie creatief nadine van kleef n.vankleef@han.nl specialisatie creatief nadine van kleef n.vankleef@han.nl ben je fantasierijk? ben je origineel? ga je weleens naar het filmhuis? maak je veel foto s? maak je tekeningetjes op de rand van je papier? let

Nadere informatie

Ga jij de uitdaging aan?

Ga jij de uitdaging aan? Ga jij de uitdaging aan? Download Verbind nieuwe de app en en bestaande speel met leden. wie, waar Hoe benut wanneer je PingPongbaas? je zelf wilt. App Store Google Play PingPongbaas De meest uitdagende

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst!

Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst! Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst! Weet jij al welke afdeling je in de bovenbouw van het vmbo gaat kiezen? Vanaf klas 1 ben je al bezig om je talenten te ontwikkelen en kom je er geleidelijk achter

Nadere informatie

Lesbrief: Je gaat wat beleven Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst

Lesbrief: Je gaat wat beleven Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Lesbrief: Je gaat wat beleven Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Welke winkels vind jij leuk om te shoppen? Wat

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

Focus op andere mediatechnieken

Focus op andere mediatechnieken Focus op andere mediatechnieken De wereld om ons heen verandert snel, zowel commercieel als maatschappelijk. Om aansluiting bij onze klanten te houden, vraagt dat binnen Achmea (Versnellen & Vernieuwen),

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

Optimistisch Progressief

Optimistisch Progressief Dit is Bart. Hij leest BRIGHT voor nieuwe inspiratie. Nieuwsgierig Optimistisch Progressief Cultureel actief Op zoek naar inspiratie Sociaal Woont samen Filmliefhebber Creatief Copywriter Toonaangevend

Nadere informatie

Breng uw campagne tot leven!

Breng uw campagne tot leven! Breng uw campagne tot leven! Maak uw marketingactie of PR actie onvergetelijk! Onze acteurs voegen beleving toe aan uw marketingactie. Zij maken het contactmoment met uw doelgroep bijzonder en interactief.

Nadere informatie

Case Zeeman. Marianne Flach Specialisatie Concept

Case Zeeman. Marianne Flach Specialisatie Concept Case Zeeman Marianne Flach Specialisatie Concept Inhoudsopgave 1 Debriefing 2 2 Het concept 3 3 Naming 5 4 Creatieve werken 6 5 Mediaplanning 13 6 Budgettering 14 1 1 Debriefing 1. Opsomming Zeeman is

Nadere informatie

Dream Discover Do. Visual/Creative Essay. Mijn identiteit. Eva Borsje CMD - Visual Design Marion de Rijk

Dream Discover Do. Visual/Creative Essay. Mijn identiteit. Eva Borsje CMD - Visual Design Marion de Rijk Dream Discover Do Visual/Creative Essay Mijn identiteit Eva Borsje 1562560 CMD - Visual Design Marion de Rijk 1 Inhoudsopgave Introductie 3 Mijn Brand Identity 4 Mijn Visual Identity 7 Conclusie 10 2 Introductie

Nadere informatie

Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten

Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten Even voorstellen Mijnwebwinkel Sinds 2005 voorziet Mijnwebwinkel webwinkeliers van het hart van hun webshop: het webwinkel systeem. Kasper Hägele - Teamleider

Nadere informatie

levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum Utrecht

levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum Utrecht Voorbeeld Ondernemers van gezocht, een titel over die programma s twee regels en activiteiten Voorbeeld willen van leveren een subtitel voor een levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Vervolg en gebiedsproces WBP 5

Vervolg en gebiedsproces WBP 5 Vervolg en gebiedsproces WBP 5 1 Inleiding Het WBP5 strategisch deel ligt voor. Hiermee is het WBP 5 niet af, maar staat het aan het begin van het gebiedsproces en het interne proces om tot een uitvoeringsprogramma

Nadere informatie

Let s introduce you to...

Let s introduce you to... Let s introduce you to... The Millennials The Outspoken Millennials zijn mannen en vrouwen van 20 t/m 28 jaar en een subgroep van de Millennials. Afriek richt haar communicatie momenteel op de Conscious

Nadere informatie

Nederlands Film Festival. Huisstijlhandboek

Nederlands Film Festival. Huisstijlhandboek Nederlands Film Festival Huisstijlhandboek Inhoud 3 Inleiding 4 Logo 5 Kleur 6 Typografie 7 Toepassing 2 NFF Huisstijlhandboek Inleiding Deze handleiding is speciaal geschreven om u mee te nemen in de

Nadere informatie

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE WAT IS ROBBIENETWORKS? RobbieNetworks is een innovatief bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van avatars (alter ego). Onze missie is: het

Nadere informatie

TRAVEL! CAMPAGNEPRESENTATIE! Rick Bolding Martijn van den Heuvel Ruby Verhoeveı

TRAVEL! CAMPAGNEPRESENTATIE! Rick Bolding Martijn van den Heuvel Ruby Verhoeveı TRAVEL! CAMPAGNEPRESENTATIE! Rick Bolding Martijn van den Heuvel Ruby Verhoeveı INTRO! WIE ZIJN WIJ?! WIE:! Bijenkorf Travel DOELGROEP:! 25 65 jaar met bovenmodaal inkomen! WAT:! Chique Zakelijk Kwaliteit

Nadere informatie

20/03/2018 Surf Plank (0/9) Webdesign. made with. 1/11

20/03/2018 Surf Plank (0/9) Webdesign. made with.   1/11 Webdesign made with http://beacon.by/magazine/pdf/surf-plank/webdesign?type=print 1/11 Inhoud 1. Introductie 2. Website 3. Wat is inbegrepen? 4. Eventuele aanvullingen 5. Zij gingen je voor 6. Waarom Surf

Nadere informatie

Belangrijkste bevindingen

Belangrijkste bevindingen Inleiding In dit rapport de bevindingen en de aanbevelingen aan de hand van de enquête die we hebben afgenomen onder mensen uit de doelgroep. Aan de hand van dit rapport worden gepaste reclame uitingen

Nadere informatie

Melkweg #rewind. Melkweg #rewind. Jesse van van Thijn Ricardo Bindervoet Project Visual

Melkweg #rewind. Melkweg #rewind. Jesse van van Thijn Ricardo Bindervoet Project Visual Melkweg Jesse van van Thijn 5007272450 Ricardo Bindervoet 500729853 Project Visual 1 InhouDsopgave Onderzoek Visual research Planning Concept Customer Journey Schetsen Responsive design Prototype 3 4 5

Nadere informatie

Chasing Spaces, Lizzy Ansinghstraat 163, 1072 RG Amsterdam, telefoonnummer: 020-89 32 446

Chasing Spaces, Lizzy Ansinghstraat 163, 1072 RG Amsterdam, telefoonnummer: 020-89 32 446 Chasing Spaces, Lizzy Ansinghstraat 163, 1072 RG Amsterdam, telefoonnummer: 020-89 32 446 Persbericht Amsterdam, 30 september 2015 Jacht op pop-up locaties in Amsterdam geopend Leegstaande winkel- en bedrijfspanden

Nadere informatie

18 MEI 2019 UNIVERSUM AMSTERDAM PLAY VIDEO

18 MEI 2019 UNIVERSUM AMSTERDAM PLAY VIDEO 18 MEI UNIVERSUM AMSTERDAM PLAY VIDEO FIT FOR SUMMER FESTIVAL Na zes succesvolle edities staat Women s Health Fit For Summer Festival weer voor de deur. Op zaterdag 18 mei wordt sportcentrum Universum

Nadere informatie

VACATURE: SENIOR SUPPORT ENGINEER

VACATURE: SENIOR SUPPORT ENGINEER 1 VACATURE: SENIOR SUPPORT ENGINEER CLOUD2 ZOEKT JOU! Een gedreven Support Engineer die onze partners uit de brand helpt! Of het nu een makkelijke of moeilijke case is, je vindt het fantastisch om deze

Nadere informatie

Projectgroep 8: Briefing. CDE Muziekatelier. Eva Thomas & Silke Lauwers

Projectgroep 8: Briefing. CDE Muziekatelier. Eva Thomas & Silke Lauwers Projectgroep 8: Briefing CDE Muziekatelier Eva Thomas & Silke Lauwers Grafische en digitale media 2013-2014 Inhoud Inleiding...3 1. Logo en huisstijl...4 2. Folder...5 3. Poster zomerworkshop...6 4. Advertentie...7

Nadere informatie

YOUNG & STRONG. Christelijke scholengemeenschap mavo - havo - vwo KRIMPEN

YOUNG & STRONG. Christelijke scholengemeenschap mavo - havo - vwo KRIMPEN Christelijke scholengemeenschap mavo - havo - vwo KRIMPEN Young Strong Je bent jong en nieuwsgierig. Je wilt leren, kiezen, groeien en praktisch bezig zijn. Samen ontdekken we waar jij sterk in bent! Leren

Nadere informatie

Tanja Sierkstra 17-10-2014

Tanja Sierkstra 17-10-2014 MEDIACOLLEGE AMSTERDAM STAGEBEDRIJF: DICHTBIJ Beroepsopdracht Formulier een advies voor een mediaproductie Tanja Sierkstra 17-10-2014 2 1. Beschrijf je stagebedrijf... 3 2. Maak een SWOT-analyse voor jouw

Nadere informatie

GRATIS BRAIN- STORM. *zie achterin. vastgoedcommunicatie

GRATIS BRAIN- STORM. *zie achterin. vastgoedcommunicatie GRATIS BRAIN- STORM *zie achterin vastgoedcommunicatie Wij ontwikkelen identiteiten. Wij ontwerpen beelden die een verhaal vertellen. Geven gevoel en gezicht aan projecten die te maken hebben met bouwen

Nadere informatie

furnlovers mediakit Index: About: 4 Gastbloggers: 5 Social stats: 5 YouTube & Instagram: 6 Samenwerkingen: 7 3

furnlovers mediakit Index: About: 4 Gastbloggers: 5 Social stats: 5 YouTube & Instagram: 6 Samenwerkingen: 7 3 furnlovers mediakit 2 furnlovers mediakit Furnlovers ontdekt, inspireert en verbindt. We ontdekken dagelijks weer nieuwe trends. We inspireren onze volgers met mooie sfeerbeelden, video s, blogs en meer.

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Externe contacten. Interne contacten. Financiën. Conclusies en aanbevelingen

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Externe contacten. Interne contacten. Financiën. Conclusies en aanbevelingen Stichting Earlybirds fotografie Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave: Voorwoord Activiteiten Publiciteit Externe contacten Interne contacten Financiën Conclusies en aanbevelingen Voorwoord Earlybirds fotografie

Nadere informatie

DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017.

DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017. DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017. Kennis van de producten Klantvriendelijkheid Entertainen Inspirerend interieur Totaalbeleving Lifestyle concept Innovatie Merkassortiment Online beleving Sfeer Originaliteit

Nadere informatie

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek United by FITNESS! Sponsormogelijkheden Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek Zeg je Workout Summer Festival dan zeg je Rotterdam. Het Sidelingepark omgetoverd tot fitnessfestivalterrein gevuld

Nadere informatie

Lesbrief voor het voortgezet onderwijs. voorstelling BROOS

Lesbrief voor het voortgezet onderwijs. voorstelling BROOS Lesbrief voor het voortgezet onderwijs voorstelling BROOS Het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst is in 1992 opgericht om een podium te creëren voor het werk van choreograaf Conny Janssen. Onder

Nadere informatie

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +...

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... Handleiding Google+ Inhoud V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +..... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... 7 3 F O T O S B E K I J K E N... 14

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG! met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD! MET EEN KNIPOOG PROFIEL! LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Magazine. Limited edition. Simone Lohnstein Communication & Multimedia

Magazine. Limited edition. Simone Lohnstein Communication & Multimedia Magazine Limited edition Simone Lohnstein 550054 Communication & Multimedia Design Juli 2016 Inhoudsopgave Wie ben ik? 1. Wie ben ik? 2. Inspirerende mensen 3. Mijn mediakanalen 4. Huisstijl Logo Typografie

Nadere informatie

Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI

Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI CIZZO.BE 1 2 Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI Wat is CIZZO? Fashion & lifestyle met pit, zowel offline als online. Dát is CIZZO in een notendop. Zonder zever bieden we vrouwelijke lezers

Nadere informatie

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer BLOGGIN De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer IN VIER STAPPEN NAAR SUCCES De komst van social media en de daarbijhorende blogs heeft het marketingcommunicatielandschap

Nadere informatie

Aflevering: 31. Te + infinitief

Aflevering: 31. Te + infinitief Te + infinitief A: Te + Infinitief: twee dingen tegelijk. Jan staat in de keuken. Hij doet de afwas. Jan staat in de keuken de afwas te doen. Tom zit op zijn stoel. Hij leest een boek. Tom zit op zijn

Nadere informatie

gather Build a new story, share a new store

gather Build a new story, share a new store gather c o n c e p t s t o r e Build a new story, share a new store GATHER is de missing link die de wereld van mode, kunst, muziek, design, beauty, food en lifestyle vangt in 1 label, 1 ruimte en 1 look

Nadere informatie

Speech toelichting Cultuurplan door wethouder Pex Langenberg woensdag 7 september 2016, om 11:00 uur in Codarts 1

Speech toelichting Cultuurplan door wethouder Pex Langenberg woensdag 7 september 2016, om 11:00 uur in Codarts 1 1 Kunst en cultuur. Hoe kun je op zoiets moois zoiets abstracts nou een prijssticker plakken? Zeggen: voor jou meer budget, en voor jou minder budget, en sorry, voor jou nu niets? Maar het moet. We moeten

Nadere informatie

Schrijven geoptimaliseerde teksten

Schrijven geoptimaliseerde teksten Schrijven geoptimaliseerde teksten Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Title Tag... 4 2. Metatag Description... 4 3. Paginatekst... 5 Woordenlijst... 7 Deze handleiding wordt u aangeboden door, specialist

Nadere informatie

Groeikansen met Social Media? Bijeenkomst 18 Mei 2010

Groeikansen met Social Media? Bijeenkomst 18 Mei 2010 Groeikansen met Social Media? Bijeenkomst 18 Mei 2010 1 AGENDA 2 3 Waarom netwerken? Sociale contacten Inspiratie Kennis Doorverwijzingen Transparant Laagdrempelig Interactief Persoonlijk Betrouwbaar Sociaal

Nadere informatie

Opdracht 1. Ideeën liggen voor het oprapen. Nick de Kleijn 0817774. 16-03-2011 Manon van der Sar

Opdracht 1. Ideeën liggen voor het oprapen. Nick de Kleijn 0817774. 16-03-2011 Manon van der Sar Opdracht 1 Ideeën liggen voor het oprapen Nick de Kleijn 0817774 CMD2D Concept Development 16-03-2011 Manon van der Sar Inhoud De Locatiekeuze 3 De 15 foto s 4 De principes 5 Het Concept 9 De Locatiekeuze

Nadere informatie

Case H&M. Marianne Flach Specialisatie Concept

Case H&M. Marianne Flach Specialisatie Concept Case H&M Marianne Flach Specialisatie Concept Inhoudsopgave 1 Debriefing 2 2 Het concept 3 3 Doelgroepen en volggroepen 7 4 Campagne 11 5 Naming 12 6 Creatieve werken 13 1 1 Debriefing 1. Aanleiding opdracht

Nadere informatie

Escape room 1: Zombie attack

Escape room 1: Zombie attack De baas op internet Escape room 1: Zombie attack Moeilijkheid Eenvoudig Duur ca. 60 min. bouwen / ca. 20 min. spelen Verhaal Aahhh de zombies vallen aan! Één voor één verandert iedereen in een zombie.

Nadere informatie

ONTWIKKELING KERNGEBIED VEEMARKTKWARTIER

ONTWIKKELING KERNGEBIED VEEMARKTKWARTIER ONTWIKKELING KERNGEBIED VEEMARKTKWARTIER Inhoud Kerngebied Veemarktkwartier door Rob Crul / Van de Ven Architectuur door Ed Bergers & Elisabeth Boersma / BBE Gedachten over ideale werkplek door Joost Beelenkamp

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. met content & interactie die voldoen aan ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. MET EEN ALTIJD MET EEN KNIPOOG

Nadere informatie

Een speld in een hooiberg zoeken.

Een speld in een hooiberg zoeken. Een speld in een hooiberg zoeken. Agrotoerisme in mijn buurt: Agro toerisme moet in mijn ogen vernieuwend zijn al wil het kansmaken. waarom paintballen bij een boederij als het ook in een bos kan, waarom

Nadere informatie

Doelgroep onderzoek Martijn van Heezik

Doelgroep onderzoek Martijn van Heezik Doelgroep onderzoek Martijn van Heezik In dit onderzoek ga ik er achter komen wie mijn doelgroep is. Waarom zij patches kopen. Hoe ze deze zouden kopen. Wat belangrijk is voor hun bij het kopen van een

Nadere informatie

Peins, 15 juni 2015. Beste Lezer,

Peins, 15 juni 2015. Beste Lezer, Peins, 15 juni 2015 Beste Lezer, Vol vertrouwen sturen wij u deze brief. Wij willen u iets vragen maar u ook iets geven. Iets van bijzondere waarde. Eigenlijk willen we iets met u ruilen Atelier De Kunst

Nadere informatie

WIE GESCHIEDENIS WIL SCHRIJVEN, MOET DE TOEKOMST CREËREN. DE TOEKOMST START MORGEN, CREËREN VANDAAG.

WIE GESCHIEDENIS WIL SCHRIJVEN, MOET DE TOEKOMST CREËREN. DE TOEKOMST START MORGEN, CREËREN VANDAAG. DESIGN TO OPERATE WIE GESCHIEDENIS WIL SCHRIJVEN, MOET DE TOEKOMST CREËREN. 2 3 Serge Lefevere Johan Cogge Albaan Tas Jan De Vloed DE TOEKOMST START MORGEN, CREËREN VANDAAG. PUBLIC BUILDINGS REDEFINED

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Graphica s Grafisch Ontwerp Powered by: TheMagica The Creations Experience Ik was op zoek naar een uniek uiterlijk voor mijn product. Dankzij Themagica s grafische diensten heeft Hanisha Design een gezicht

Nadere informatie

Verdeling van de groepjes

Verdeling van de groepjes Groot Triviant Spel idee Ook dit jaar wilden wij, Zadkine Spijkenisse en Stichting Welzijn Ouderen (SWO) weer mee doen aan het Festival van het Leren (voorheen week van het leren). We zijn begonnen met

Nadere informatie

Ondernemen is een vak... bij Hogeschool INHOLLAND Den Haag!

Ondernemen is een vak... bij Hogeschool INHOLLAND Den Haag! Ondernemen is een vak... bij Hogeschool INHOLLAND Den Haag! Ondernemen zie jij het al helemaal voor je? Droom jij van je eigen bedrijf? Of heeft je moeder een bedrijf en wil je dat graag overnemen? Misschien

Nadere informatie

Tot zover Format Doelgroep Locaties Grounding the narrat Interactie Motivatie

Tot zover Format Doelgroep Locaties Grounding the narrat Interactie Motivatie Tot zover 1. Format: (serieus)game, play, tour, commercieel enz. 2. Doelgroep / personages / persona s / sociale relatie met een ander 3. Locaties: (non)lineair, history, branching. Herhaalbare patronen

Nadere informatie

Je hebt iets te vertellen...

Je hebt iets te vertellen... Je hebt iets te vertellen.....aan je klanten, je medewerkers of een andere specifieke groep mensen. Over je product, je dienst, je campagne of je proces. Je hebt, kortom, een boodschap. Vertel hem eerst

Nadere informatie

Handleiding: Doelgroep selecteren en adverteren op Facebook

Handleiding: Doelgroep selecteren en adverteren op Facebook Handleiding: Doelgroep selecteren en adverteren op Facebook Videotutorial van 9 minuten: https://youtu.be/s7imya1klvg In deze handleiding leer je hoe je een geschikte delgroep kunt selecteren voor je zelf

Nadere informatie

Feiten & cijfers. food magazine. Een nieuw. van de makers van gezondnu. Bereik je doelgroep via diverse mediakanalen zowel offline als online

Feiten & cijfers. food magazine. Een nieuw. van de makers van gezondnu. Bereik je doelgroep via diverse mediakanalen zowel offline als online Een nieuw food magazine van de makers van gezondnu Bereik je doelgroep via diverse mediakanalen zowel offline als online Feiten & cijfers 2018 MEER WETEN? 038-303 10 53 of mail naar adverteren@mixcom.nl

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Staatjutten. Opdracht 1. Marketing Concept development. Chantal Aafjes 0834273 CMD2b

Staatjutten. Opdracht 1. Marketing Concept development. Chantal Aafjes 0834273 CMD2b Staatjutten Opdracht 1 Marketing Concept development Chantal Aafjes 0834273 CMD2b Keuze straat De keuze van de straat die ik gekozen heb is misschien niet geheel voor de hand liggend aangezien het een

Nadere informatie

Van aftrap tot zenden volledig ontzorgd DE ONMISBARE SCHAKEL IN EFFECTIEVE EVENT- COMMUNICATIE

Van aftrap tot zenden volledig ontzorgd DE ONMISBARE SCHAKEL IN EFFECTIEVE EVENT- COMMUNICATIE Van aftrap tot zenden volledig ontzorgd DE ONMISBARE SCHAKEL IN EFFECTIEVE EVENT- COMMUNICATIE Aantrekkelijke uitnodiging Eenvoudig registratieproces Save the date! Yes, ik ben present! En natuurlijk aftercare

Nadere informatie

ONTWERPDOCUMENT. Koen Beijer V1-02. Peter Buijs

ONTWERPDOCUMENT. Koen Beijer V1-02. Peter Buijs ONTWERPDOCUMENT Koen Beijer 500684088 V1-02 Peter Buijs Inleiding: Darten is de laatste jaren steeds populairder geworden in Nederland. Daardoor is het aandeel in kijkcijfers van RTL 7: Darts steeds meer

Nadere informatie

Belangenbehartiging en verandering

Belangenbehartiging en verandering Belangenbehartiging en verandering Deelnemers zullen leren over het concept belangenbehartiging door een probleem te identificeren dat hun gemeenschap beïnvloedt en door te brainstormen over twee veranderingen

Nadere informatie

ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN

ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN WAT IS TIKKIT? TICKETS OPSLAAN EN DELEN MET VRIENDEN & FAMILIE Tikkit is een app waar je aangekochte tickets voor een evenement kan opslaan en delen met vrienden of familie. Maak

Nadere informatie

Waarom styling en wat doet een stilist

Waarom styling en wat doet een stilist Styling is kortweg: toegepaste vormgeving die inhoud vertaalt naar beeld. En dat moet je breed zien. Er zijn stilisten die collecties samenstellen, beursstands ontwerpen, kantine, kantoor of winkel (re)stylen,

Nadere informatie

In deze Mastertraining gaan we dieper in op de opgeslagen doelgroep.

In deze Mastertraining gaan we dieper in op de opgeslagen doelgroep. Hi ondernemer, Welkom bij je eenmalige Mastertraining! In deze mail laten wij jou weten wat de laatste ontwikkelingen zijn in Facebookland. Elke maandag versturen wij een Masterplan mail naar onze zilver

Nadere informatie

Clear Channel lanceert permanent interactief netwerk. Outdoor gaat mobiel

Clear Channel lanceert permanent interactief netwerk. Outdoor gaat mobiel Clear Channel lanceert permanent interactief netwerk. Outdoor gaat mobiel 2 3 Waarom een interactief netwerk? Outdoor gaat mobiel Het nieuw gelanceerde netwerk maakt outdoor interactief. Het maakt het

Nadere informatie