4. Sluit de connectoren (L) aan, die zich aan de achterkant van de hoofdstructuur bevinden zoals wordt getoond in de figuur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "4. Sluit de connectoren (L) aan, die zich aan de achterkant van de hoofdstructuur bevinden zoals wordt getoond in de figuur."

Transcriptie

1

2

3 MONTAGE INSTRUCTIES 1. Haal de onderdelen uit de verpakking en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn: (A) Hoofdstructuur; (B) Frame met zit; (C) Steunbuis voorzijde; (D) 2 bouten M8x70; (F) 4 schroeven M8x70, ringen M8 en moeren M8. 2. Plaats de steunbuis (C) aan de hoofdstructuur (A), zoals wordt getoond in figuur 2A. Breng de bouten (D) en draai stevig vast, zoals wordt getoond in figuur 2B 3. Schuif de hoofdstructuur (A) aan het frame (B) en druk dit goed vast, zoals wordt getoond in figuur 3A. Breng de schroeven (D) in, zoals wordt getoond in figuur 3B. Plaats de ringen en de bouten zoals wordt getoond in figuur 3C en draai stevig vast. 4. Sluit de connectoren (L) aan, die zich aan de achterkant van de hoofdstructuur bevinden zoals wordt getoond in de figuur. 5. REGELEN VAN DE VOETSTEUNEN De riemgesp naar buiten doen hellen en de riem zo ver uittrekken tot het mogelijk is de voeten op de voetsteunen de plaatsen. Eenmaal de voeten zich in de voetsteunen bevinden moet aan de uiteinden van de riemen getrokken worden totdat de gewenste spanning bereikt is. Om de voeten terug los te maken moet op dezelfde manier als in 5A. gehandeld worden. 6. De spanningsregelaar (N) regelt de spanning van de roeislag. 7. VERPLAATSEN EN OPBERGEN. Het toestel is voorzien van wieltjes (W) waardoor men het gemakkelijk kan bewegen. De twee wieltjes bevinden zich vooraan uw toestel, en maken het manoeuvreren mogelijk zodat men het toestel op de gewenste plaats kan zetten door het achteraan lichtjes op te heffen en het op de gewenste plaats te duwen zoals aangetoond in figuur. Bewaar het toestel op een koele plaats waar zo weinig mogelijk temperatuurschommelingen optreden. 8. NIVELLERING Controleer, wanneer u het apparaat op zijn definitieve plek heeft gezet, of het stevig op de grond en goed genivelleerd staat. U kunt het apparaat nivelleren door de voet (E), die zich onderaan het apparaat bevindt, meer of minder uit te draaien (zie figuur 3C).

4 Een goede kennis van de functies die dit elektronisch apparaat u ter beschikking stellen is zeer belangrijk. Lees aandachtig de instructies vooraleer met uw oefeningen op het apparaat te beginnen. INSCHAKELEN De computer schakelt automatisch aan bij het indrukken van eender welke toets of bij het beginnen van eender welke oefening. Uitschakelen gebeurt automatisch 256 seconden na het beëindigen van de oefening. VERVANGEN VAN DE BATTERIJEN Haal de elektronische schakeling uit het paneel van uw trappentoestel (Fig. A). Open het batterijvak aan de achterkant van de computer (Fig. B). Plaats twee nieuwe batterijen van het type UM3 grootte AA in het batterijvak. Het verwijderen van de batterijen wist steeds alle gegevens in verband met de functies uit het geheugen. A. TIME FUNCTIE. Deze functie gaat de verlopen tijd optellen of aftellen in stappen van 1 seconde tot een maximum van 99:59 minuten. De TIMER functie is voortdurend zichtbaar in het bovenste gedeelte van het scherm. OM DE' TIJD TE SELECTEREN: 1. Druk START/STOP om de chronometer te starten. Om de chronometer op nul te kunnen stellen moet hij eerst gestopt worden met de START/STOP toets,daarna de MODE knop indrukken tot men het TM symbool voortdurend ziet aan/uit gaan, dan RESET drukken om de chronometer op nul te stellen. OM DE OEFENTIJD TE PROGRAMMEREN: 2. Daarna de MODE knop tot de gewenste oefentijd op het scherm verschijnt. 3. Druk RESET op het scherm op nul te stellen. 4. Druk. knop tot de gewenste oefentijd op het scherm verschijnt. 5. Druk START/STOP om de chronometer functie te laten aftellen tot de geprogrammeerde tijd voorbij is. Wanneer de geprogrammeerde tijd bereikt wordt, geeft de computer een akoestisch signaal en op het scherm verschijnt een klokje naast het TM symbool.

5 B. COUNT FUNCTIE. Deze functie gaat het aantal uitgevoerde stappen optellen of aftellen tot een maximum van 9999 roeibewegingen. HET AANTAL ROEIBEWEGINGEN IN TE STELLEN: 2. Druk de MODE toets verschillende malen tot de pijl op het scherm het woord 'COUNT' aanwijst. 3. Druk RESET op het scherm op nul te stellen. 4. Druk START/STOP toets, de chronometer zal starten en zal beginnen het aantal roeibewegingen te tellen. OM HET AANTAL ROEIBEWEGINGEN TE PROGRAMMEREN: 2. Druk de MODE toets verschillende malen tot de pijl op het scherm het woord' COUNT' aanwijst. 3. Druk RESET op het scherm op nul te stellen. 4. Druk. knop tot het gewenste aantal roeiwegingen op het scherm verschijnt. 5. Druk START/STOP om met het aftellen van het aantal geprogrammeerde roeibewegingen te starten. Wanneer het geprogrammeerde aantal roeibewegingen bereikt is geeft de computer een akoestisch signaal, er verschijnt een klokje en de chronometer stopt. C. TOTAL FUNCTIE Deze functie toont het totaal aantal uitgevoerde roeibewegingen sedert de batterijen voor het laast vervangen werden en indien de TIMER functie geselecteerd werd. Wanneer de 9999 roeibewegingen bereikt worden begint de teller opnieuw vanaf 0. D. CADENCE FUNCTIE (Ritmecontrole) Deze functie maakt het mogelijk aan een bepaald ritme te roeien met behulp van akoestische signalen. Het interval is instelbaar tussen 6 en 99 roeibewegingen per minuut. PROGRAMMEREN VAN HET AANTAL ROEIBEWEGINGEN PER MINUUT. 2. Druk de MODE toets verschillende malen tot de pijl op het scherm het woord CADENCE aanwijst. 3. Druk RESET op het scherm op nul te stellen. 4. Druk. tot het gewenste ritme op het scherm verschijnt. 5. Druk START/STOP om de ritmefunctie te starten. E. CALORIES FUNCTIE Telt het verbruikte aantal calorieën gedurende de oefening bij elkaar op. Er bestaat een relatie tussen de 5 krachtniveaus en de 5 zonen aangegeven op de spanningsregelaar; zone 1 van de spanningsregelaar correspondeert met niveau 1 van de computer, zone 2 met niveau 2, zone 3 met niveau 3 en zo opeenvolgend. Op deze manier, afhankelijk van het niveau dat wordt gekozen, worden bij een hoger niveau meer calorieën verbruikt, hetgeen wordt aangegeven met de cijfers naast de roeislag. HET PROGRAMMEREN VAN HET AANTAL CALORIEEN 1. Druk verschillende keren op MODE, totdat de pijl in het scherm op CALORIE gericht staat. 3. Druk op RESET om het scherm op 0 te zetten. 4. Druk op. totdat het gewenste niveau getoond wordt dat moet overeenkomen met de zone van de spanningsregelaar. De computer begint het aantal calorieën te tellen naar gelang de roeier de oefening uitvoert. F. STROKES/MIN FUNCTIE (aantal roeibewegingen per minuut) De elektronische schakeling berekent automatisch het aantal roeibewegingen per minuut die gedurende de oefening uitgevoerd worden en terwijl de teller in werking is. Het maximale aantal roeibewegingen per minuut is 99, indien sneller geroeid wordt verschijnt op het scherm een "E".

6 G. SCAN FUNCTIE. In de scan modus gaat de computer gedurende uw oefeningen voortdurend alle functies berekenen en tonen. De functie die op ieder ogenblik getoond wordt, wordt met de pijl op het scherm aangeduid.de volgorde waarin de functies achtereenvolgens getoond worden is de volgende: COUNT --- TOTAL --- CADENCE---- CALORIES OM DE SCAN FUNCTIE TE SELECTEREN: 2. Druk de MODE toets verschillende malen tot het woord SCAN op het scherm verschijnt, waardoor automatisch elke functie om beurten 4 seconden getoond wordt. H. PROGRAMMEERVOORBEELD Indien U een oefening van 150 roeibewegingen in 5 minuten wil maken met een ritme van beweging om de 2 seconden (30 bewegingen per minuut) en met moeilijkheidsgraad 3, moet U de volgende stappen volgen : - Indien de computer uitgeschakeld is, druk dan gelijk welke toets om hem aan te schakelen. - Daarna de MODE knop indrukken tot men het TM symbool voortdurend ziet aan/uit gaan. Druk RESET om het scherm op nul te stellen. Druk. en programmeer 5 minuten. - Druk opnieuw MODE tot de pijl zich naast COUNT bevindt, druk RESET om het scherm op nul te brengen. Druk. EN programmeer 150 roeibewegingen. - Druk MODE tot de pijl naast CADENCE komt te staan. Druk RESET om het scherm op nul te brengen. Druk. en programmeer 30 bewegingen per minuut. - Druk MODE tot de pijl naast CALORIES komt te staan. Druk. en programmeer een weerstand van 3 - Druk START/STOP en begin de geprogrammeerde oefening. Bij het beëindigen van ofwel de oefentijd of het aantal roeibewegingen zal het toestel een akoestisch signaal geven dat betekent dat de oefening voorbij is.

7

8 l.- AANZET - Armen gedeeltelijk gestrekt - Benen gebogen tegen het lichaam - Lichaam licht naar voren 2.- BEGIN VAN DE ACTIE - Armen gestrekt - Begin van de beweging van de benen - Riem op kniehoogte - Het lichaam in verticale stand TECHNIEK VAN HET ROEIEN 3.- ACTIE - Benen strekken zich verder - De armen buigen wanneer deze voorbij de knieën zijn 4.- EINDE - De riem op borsthoogte - Benen gedeeltelijk gestrekt - Lichaam licht naar achteren hellend 5.- HERSTEL - Armen naar voren strekken - Benen gebogen 6. VOORBEREIDING - Terugkeren naar de aanzetpositie Riem niet loslaten

9

4.- REGELEN VAN DE WEERSTAND TIJDENS HET ROEIEN (Mod. R-56, R-57)

4.- REGELEN VAN DE WEERSTAND TIJDENS HET ROEIEN (Mod. R-56, R-57) Europe (pro) R55 Neem het apparaat uit de doos en Plaats het op de vloer. l.- (Mod. R-56, R-57) Draai de rechterarm (E) (een kwartdraai) naar rechts in de positie zoals aangetoond op de figuur. Breng de

Nadere informatie

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

Montage-en gebruiksinstrukties

Montage-en gebruiksinstrukties Sfera G240 Montage-en gebruiksinstrukties 1 - Haal het apparaat (fiets) uit de doos en controleer of u alle onderdelen heeft: (A) Hoofdonderdeel. (B) Stuur en stuurstang. (C) Zakje met 5 schroeven, moeren,

Nadere informatie

Montage instructies hometrainer H246

Montage instructies hometrainer H246 Hometrainer H246 Montage instructies hometrainer H246 1.Haal het apparaat ( fiets ) uit de doos en controleer of u alle onderdelen heeft: ( A )Het hoofdonderdeel, ( B ) Stuur en stuurstang, ( C ) Zadelstang,

Nadere informatie

Zeer belangrijk Voor de montage van dit toestel zijn 2 personen noodzakelijk.

Zeer belangrijk Voor de montage van dit toestel zijn 2 personen noodzakelijk. Swing H790 ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken

Nadere informatie

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is.

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is. ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

CANNIBAL I SPINNING FIETS

CANNIBAL I SPINNING FIETS CANNIBAL I SPINNING FIETS BEDIENING CONSOLE BELANGRIJK! Gelieve voor een maximale doeltreffendheid en veiligheid deze handleiding te lezen alvorens de spinning fiets te gebruiken. Hou deze handleiding

Nadere informatie

3 Breng de punt van de kabel in het plastik onderdeel zoals wordt getoond in figuur 4.

3 Breng de punt van de kabel in het plastik onderdeel zoals wordt getoond in figuur 4. Iridium G243 1 Haal het apparaat uit de verpakking en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn: (A) Centraal gedeelte, (B) stuur, (C) elektronische monitor, (D) schroeven, (E) schroeven, (F) ringen,

Nadere informatie

Infiniti ST-790 Computerhandleiding Introductie

Infiniti ST-790 Computerhandleiding Introductie Infiniti ST-790 Computerhandleiding Introductie Uw trainingsapparaat bevat een programmeerbare computer om uw vooruitgang weer te geven en u te helpen motiveren bij het bereiken van uw fitness doelen.

Nadere informatie

Kroon R-940. Handleiding en montageinstructies

Kroon R-940. Handleiding en montageinstructies Kroon R-940 Handleiding en montageinstructies Vergelijking tabel Hieronder staat een vergelijkingstabel van de verschillende onderdelen. Niet alle onderdelen worden gebruikt voor het in elkaar zetten van

Nadere informatie

ZTX-Ergometer H779 Selfgenerator

ZTX-Ergometer H779 Selfgenerator ZTX-Ergometer H779 Selfgenerator ZTX Selfgenerator H799 ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kroon I-400/I-460/480

Gebruiksaanwijzing Kroon I-400/I-460/480 Gebruiksaanwijzing Kroon I-400/I-460/480 Onderdelenlijst Onderdelenlijst Onderdelen diagram I-400 Sommige onderdelen die u hieronder kunt zien zijn voorgemonteerd in de fabriek. Onderdelen diagram I-460/480

Nadere informatie

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage...

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage... Index 1. Veiligheidsinstructies... 2 2. Onderdelenlijst... 4 3. Gereedschap en onderdelen... 6 4. Explosietekening... 7 5. Montage... 8 6. Computer... 12 7. Gebruiksaanwijzing... 13 8. Warming-up...14

Nadere informatie

Computer Instructies voor de SM-5062

Computer Instructies voor de SM-5062 Hoofdscherm Staafgrafiek Recovery Knop om de Recovery functie te activeren Programma Profielen Select Knoppen Enter Knop om keuzes te bevestigen Reset Knop om gegevens te wissen Start/Stop Knop Computer

Nadere informatie

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan.

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Veiligheidsaanwijzingen Onderdelenoverzicht Onderdelenlijst Montage overzicht Montage instructies Instructies voor de computer Aanwijzingen voor de warming-up 2 3 4 5

Nadere informatie

Kroon I-500/I600 Gebruiksaanwijzing

Kroon I-500/I600 Gebruiksaanwijzing Kroon I-500/I600 Gebruiksaanwijzing Onderdelen schema Voor uw gemak staan hieronder de verschillende onderdelen die gebruikt worden tijdens het monteren van deze hometrainer. Dit korte overzicht is bedoeld

Nadere informatie

Dit apparaat is een programmeerbare magnetische fiets. Het apparaat bestaat uit drie delen: de motor & controller en het magnetische remsysteem.

Dit apparaat is een programmeerbare magnetische fiets. Het apparaat bestaat uit drie delen: de motor & controller en het magnetische remsysteem. Computerhandleiding Proteus PEC 4250/4255/4350/4355 Dit apparaat is een programmeerbare magnetische fiets. Het apparaat bestaat uit drie delen: de motor & controller en het magnetische remsysteem. Opstarten

Nadere informatie

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER Infiniti ST-950 Computerhandleiding Hoofdscherm Staafgrafiek Programma profielen Start/Stop knop SELECT knoppen RESET knop om gegevens te wissen RECOVERY knop om de recovery functie te activeren ENTER

Nadere informatie

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut.

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut. Proteus PEC-4850 Computerhandleiding Standaard trainingsstappen Stap 1: Stap 2: Stap 3: U kunt de rechterknop naar rechts of naar links draaien om een programma te selecteren; variërend van MANUAL, PROGRAM

Nadere informatie

ALGEMENE OPMERKINGEN AANWIJZINGEN VOOR DE MONTAGE

ALGEMENE OPMERKINGEN AANWIJZINGEN VOOR DE MONTAGE Rhyno H490-H492 ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in deze handleiding. Ga altijd na of het toestel goed werkt voordat u het gebruikt. Zet het niet aan als u een defect bespeurt. Ouders

Nadere informatie

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Korte handleiding van het computergedeelte Dit systeem is ontworpen voor een programmeerbare magnetische elliptical trainer. Er zijn 3 onderdelen die tot dit systeem behoren,

Nadere informatie

Geeft de trainingstijd weer, oplopend van 00:00 tot 99:59, met een toename van 1 seconde wanneer de training start.

Geeft de trainingstijd weer, oplopend van 00:00 tot 99:59, met een toename van 1 seconde wanneer de training start. Computerhandleiding Functie knoppen START/STOP Gebruik deze knop om de training te starten of te stoppen. MODE Met de MODE knop kunt u de ingestelde functiewaarden, leeftijd en trainingsprogramma s bevestigen

Nadere informatie

Computerhandleiding Engine V6

Computerhandleiding Engine V6 Computerhandleiding Engine V6 De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken Functieknoppen Computerschermen Werkingsinstructies 1 Functieknoppen Er zijn in totaal 6 functieknoppen, bestaande

Nadere informatie

LDT-8850 Computerhandleiding

LDT-8850 Computerhandleiding LDT-8850 Computerhandleiding De computer is ontworpen voor gemotoriseerde loopbanden en wordt geïntroduceerd met de volgende onderwerpen: Knop functies De schermen Werkingsinstructies Knopfuncties Er zijn

Nadere informatie

2. Verplaats de hielsteun zodat de bal van de voet onder riem zit en maak de riem vast. 3. Begin met roeien en de computer zal automatisch starten.

2. Verplaats de hielsteun zodat de bal van de voet onder riem zit en maak de riem vast. 3. Begin met roeien en de computer zal automatisch starten. Fluid Circuit Rower Gefeliciteerd met het investeren in één van de meest geavanceerde roeimachines die er is. Het is een besluit waar u de komende jaren blij mee zult zijn, ongeacht het voor thuisgebruik

Nadere informatie

Computer handleiding PAR-5500

Computer handleiding PAR-5500 Computer handleiding PAR-5500 Functieknoppen MODE 1. Druk tijdens het instellen de MODE knop in om year (jaar), month (maand), day (dag) hour (uur) en minute (minuten) te selecteren. 2. Gebruik tijdens

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PAR

Gebruiksaanwijzing PAR Gebruiksaanwijzing PAR-5000-1- Het opstarten van de computer De computer van de werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het batterijencompartiment die zich aan de achterkant van de computer

Nadere informatie

Riemclip houder 1 PVC houder 2

Riemclip houder 1 PVC houder 2 Gebruikershandleiding Inleiding Dank u voor het kopen van de 3D stappenteller. De stappenteller is uitgerust met klok, 7-daags geheugen, stappenteller, afstand en calorie teller functies. Belangrijk: De

Nadere informatie

Sportop E-7000 / E-8000 Elliptical trainer

Sportop E-7000 / E-8000 Elliptical trainer Sportop E-7000 / E-8000 Elliptical trainer Computerhandleiding Functie knoppen: START/STOP: MODE: UP/DOWN: RESET: Druk deze knop in om de computer te laten starten of stoppen. Druk deze knop in om langs

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht

installatiehandleiding Alarmlicht installatiehandleiding Alarmlicht INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88 E-mail WoonVeilig klantenservice@woonveilig.nl

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht met sirene. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88

Nadere informatie

4 Knops afstandsbediening

4 Knops afstandsbediening Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 4 Knops afstandsbediening Well Straler Industrielaan 22 9320 Erembodegem info@wellstraler.be www.wellstraler.be Inhoudstafel

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Gemaakt door: -1- 1. Het plaatsen van de batterijen De computer van de PEC-3425 werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het compartiment achter de computer en sluit

Nadere informatie

Computerhandleiding Proteus MTM-7500 (2003)

Computerhandleiding Proteus MTM-7500 (2003) Computerhandleiding Proteus MTM-7500 (2003) Deze computer is ontworpen voor gemotoriseerde loopbanden en wordt geïntroduceerd met de volgende onderwerpen: Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kroon I-900

Gebruiksaanwijzing Kroon I-900 Gebruiksaanwijzing Kroon I-900 Onderdelen: Vergelijkings tabel Voor uw gemak staat hieronder een vergelijkings tabel van de verschillende onderdelen. Niet alle onderdelen worden gebruikt voor het in elkaar

Nadere informatie

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan.

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Veiligheidsaanwijzingen 2 Onderdelenoverzicht 3 Onderdelenlijst 4 Montage overzicht 5 Montage instructies 6 Instructies voor de computer 9 Aanwijzingen voor de warming-up

Nadere informatie

ALGEMENE OPMERKINGEN AANWIJZINGEN VOOR DE MONTAGE

ALGEMENE OPMERKINGEN AANWIJZINGEN VOOR DE MONTAGE Rhyno H492 ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in deze handleiding. Ga altijd na of het toestel goed werkt voordat u het gebruikt. Zet het niet aan als u een defect bespeurt. Ouders

Nadere informatie

Montage-en gebruiksinstrukties

Montage-en gebruiksinstrukties Sfera G241 Montage-en gebruiksinstrukties 1 - Haal de crosstrainer uit de doos en controleer of u alle onderdelen heeft: (A) Hoofdonderdeel. (B) Stuur en stuurstang. (C) Zakje met 1 schroeven, moeren,

Nadere informatie

AUTO ON OFF BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5

AUTO ON OFF BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5 NL BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5 GEBRUIK VAN DE INFRAROOD AFSTANDSBEDIENING BELANGRIJK VOOR GEBRUIK : Voordat U het toestel gebruikt gelieve zeker te zijn dat : Het binnentoestel correct is aangesloten op

Nadere informatie

Computerhandleiding -1-

Computerhandleiding -1- Computerhandleiding Proteus -1- A. STROOM AANSLUITEN A. Verbind alle kabels met de computer. B. Nadat de stroom wordt aangesloten, zullen alle LCD segmenten 2 seconden oplichten. De weerstand zal op de

Nadere informatie

VibraLITE 3. Digitale aanduiding ( naar keuze 12 of 24 uren). De 2de aanduiding kan gebruikt worden voor reizen in verschillende tijdzones.

VibraLITE 3. Digitale aanduiding ( naar keuze 12 of 24 uren). De 2de aanduiding kan gebruikt worden voor reizen in verschillende tijdzones. VibraLITE 3 Horlogefuncties Dubbele uuraanduiding. Digitale aanduiding ( naar keuze 12 of 24 uren). De 2de aanduiding kan gebruikt worden voor reizen in verschillende tijdzones. 2 Alarmfuncties Wekker

Nadere informatie

DT-F1/DT-F1V. NL Revision 1

DT-F1/DT-F1V. NL Revision 1 DT-F1/DT-F1V NL Revision 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Plaats van de bedieningsorganen Toets AAN/UIT (dient ook als FM/TV golfbereikschakelaar op DT-F1V) Keuzetoets zendergeheugenplaats en opslaggebied

Nadere informatie

Via onze website: Modelnummer: PFICVRW70114.0 Serienummer: www.fitnessbenelux.nl. E-mail: service@fitnessbenelux.nl

Via onze website: Modelnummer: PFICVRW70114.0 Serienummer: www.fitnessbenelux.nl. E-mail: service@fitnessbenelux.nl Modelnummer: PFICVRW70114.0 Serienummer: Via onze website: www.fitnessbenelux.nl E-mail: service@fitnessbenelux.nl Fitness Benelux Telefoonnummer: 074-7600200 1 Inhoudsopgave BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN...

Nadere informatie

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4 Art.-Nr.: Art.-Nr.: Montage handleiding Inhoud Algemene omschrijving...p. Montage handleiding en functies...p. Instellingen van magneet contacten...p. Aansluiting met draadloos magneet contact...p. Aansluiting

Nadere informatie

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS LCD Display Liquid Crystal Display SPM Weergave Functie Identificatie 1. STOP Display = STOP status 2. Manueel Display = 1~16 Weerstand levels 3. Program Display = P1~P12 4.

Nadere informatie

Dolphin V4. Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies. Batterijen installatie:

Dolphin V4. Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies. Batterijen installatie: Dolphin V4 Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies Batterijen installatie: Plaats 2 AA of UM-3 batterijen in het batterijencompartiment. Zorg ervoor dat de batterijen juist geplaatst zijn; het

Nadere informatie

FUNCTIES VAN HET BEDIENINGSPANEEL 2, Druk op de pijl-vormige knoppen. Druk op de pijl-vormige knoppen om de gegevens die u wilt weergeven te kiezen. Volg de naam van de bovenkant van het scherm in waarde.

Nadere informatie

RADIOGRAFISCHE BUREAUKLOK MET TIMER GEBRUIKSAANWIJZING

RADIOGRAFISCHE BUREAUKLOK MET TIMER GEBRUIKSAANWIJZING RADIOGRAFISCHE BUREAUKLOK MET TIMER 372494 GEBRUIKSAANWIJZING BEGINNEN 1. Verwijder het klepje van het batterijcompartiment aan de achterkant van de klok. 2. Plaats 2 nieuwe batterijen van het type AA

Nadere informatie

RCW Afstandsbediening

RCW Afstandsbediening RCW Afstandsbediening Gebruikershandleiding - Nederlands MURCW 747 399569 Afstandsbediening. 1. Aan uit toets. 2. Selectie toets (koelen, verwarmen, automatisch koelen/verwarmen, ontvochtigen, ventileren).

Nadere informatie

1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%.

1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%. SportsArt 1288 HR Gebruiksaanwijzing computergedeelte A. KNOPFUNCTIES: 1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%. 2. SPEED:

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing R-88 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1-

Gebruiksaanwijzing R-88 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het batterijencompartiment dat aan de voorzijde van de

Nadere informatie

Versie: juni installatiehandleiding. Alarmlicht LXA-8A

Versie: juni installatiehandleiding. Alarmlicht LXA-8A installatiehandleiding Alarmlicht LXA-8A INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht. Telefoonnummer WoonVeilig 088 383 88 38 E-mail WoonVeilig klantenservice@woonveilig.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inleiding Dank u voor het kopen van de 3D stappenteller. Deze stappenteller is een sensor type dat stappen in elke dimensie kan detecteren. De stappenteller is uitgerust met klok,

Nadere informatie

Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken:

Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Knopfuncties De schermen Werkingsinstructies Knopfuncties Er zijn in totaal 16 knoppen aanwezig, waaronder

Nadere informatie

ProForm Nell Hometrainer Gebruikershandleiding

ProForm Nell Hometrainer Gebruikershandleiding ProForm Nell Hometrainer Gebruikershandleiding Belangrijk! Lees alle voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding voor u dit apparaat in gebruik neemt. Bewaar deze handleiding voor naslag. De

Nadere informatie

DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING

DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING Lees deze gebruikshandleiding a.u.b. zorgvuldig door voorafgaand aan gebruik en bewaar de instructies als eventueel naslagwerk. PRODUCTOVERZICHT 1 Aan/Uit/Modus-knop

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het Egardia alarmlicht met sirene. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice

Nadere informatie

HENKELMAN BV. Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland. Postadres Postbus 2117 5202 AE s-hertogenbosch Nederland

HENKELMAN BV. Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland. Postadres Postbus 2117 5202 AE s-hertogenbosch Nederland HANDLEIDING VOOR DE DEALER DIGITAAL BEDIENINGSPANEEL JUMBO-SERIE 0,6 0,4 VACUUM 0,8-1 0 0,2 SEAL HENKELMAN BV Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland Postadres Postbus 2117 5202 AE

Nadere informatie

PROTEUS PEC 3250 Trainingsmonitor

PROTEUS PEC 3250 Trainingsmonitor PROTEUS PEC 3250 Trainingsmonitor INTRODUCTIE Uw fiets beschikt over een programmeerbare computer om u te helpen en te motiveren bij het bereiken van uw fitness doelen. Deze computer beschikt over verscheidene

Nadere informatie

VirtuFit Row 450 Roeitrainer. Gebruikershandleiding

VirtuFit Row 450 Roeitrainer. Gebruikershandleiding VirtuFit Row 450 Roeitrainer Gebruikershandleiding INHOUDSOPGAVE Veiligheidsinstructies 3 Montage instructies 4-7 Onderhoud van de roeitrainer 8 Probleemoplossingen 9 Bedieningsgids 10-12 Trainingsrichtlijnen

Nadere informatie

Computerhandleiding X985 Computerhandleiding Infiniti X

Computerhandleiding X985 Computerhandleiding Infiniti X Computerhandleiding Infiniti 1. Wanneer de stroom is aangesloten, zullen alle segmenten van het LCD scherm oplichten en zal de computer een piepsignaal afgeven (1). Op het LCD scherm zal rechtsboven de

Nadere informatie

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET CTS Afstandsbediening Infrarood Let op! 1 Zorg ervoor dat er niets tussen de ontvanger en de afstandsbediening

Nadere informatie

Art-No NL Handleiding

Art-No NL Handleiding Art-No. 18141 NL Handleiding Art-No. 18142 Digitale momentsleutel Art.nr. 18141 3/8 aandrijving, 17-170 Nm Art.nr. 18142 1/2 aandrijving, 20-200 Nm Handleiding Inhoud verpakking: Momentsleutel Batterijen,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T Opvouwbare Opvouwbare Hometrainer Hometrainer Tablethouder Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: Fitness Benelux Uw partner in fitness Twekkelerweg

Nadere informatie

ANHANG AW 500 U1

ANHANG AW 500 U1 ANHANG 1 2 3 4 5 AW 500 U1 AW 500 1 Knop "Tijd" 2 Knop "Wekker" 3 Knop "Wijzigen" 4 Kroontje voor het instellen van de analoog weergegeven tijd 5 Knop "Selecteren" De horloge instellen Opmerking: Druk

Nadere informatie

Beschrijving bedieningsunit, Serie AK30.

Beschrijving bedieningsunit, Serie AK30. Beschrijving bedieningsunit, Serie AK30. LCD display met scorebordinformatie Invoer thuis: score, serve-dot, teamfouten/ setstanden, time outs Invoer algemene functies: periode, serve dot uit, claxon herhalings/eindtijd

Nadere informatie

Module nr. 3319 3319-1

Module nr. 3319 3319-1 Module nr. 3319 3319-1 OVER DEZE GEBRUIKSAANWIJZING Knopbedieningen worden aangegeven door gebruikmaking van de letters zoals in de illustratie getoond. Alle displays in deze gebruiksaanwijzing worden

Nadere informatie

Alarmlicht met sirene

Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene BXA-8 INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht met sirene. Telefoonnummer WoonVeilig 088 383

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PCE-123

Gebruiksaanwijzing PCE-123 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede Nederland Tel.: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 430 36 46 info@pcebenelux.nl PCE-123 Eigenschappen: 1. 4-20mA (belasting 1KΩ, voeding 24V) 2. 0-100.00mV, 0-1.000V,

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw aankoop van een Sprinter fitness apparaat! Wij hopen dat u dit apparaat nog vele jaren met veel plezier gebruikt

Gefeliciteerd met uw aankoop van een Sprinter fitness apparaat! Wij hopen dat u dit apparaat nog vele jaren met veel plezier gebruikt B1 B-B1 Gefeliciteerd met uw aankoop van een Sprinter fitness apparaat! Wij hopen dat u dit apparaat nog vele jaren met veel plezier gebruikt Algemene beschrijving - Merk: Sprinter (G Fitness) - Naam (Referentie):

Nadere informatie

Verwarming en ventilatie

Verwarming en ventilatie Verwarming en ventilatie BEDIENINGSELEMENTEN 1. Temperatuurregeling. Afzonderlijk instelbaar voor de bestuurder en de passagier voorin. 2. Programma voor maximaal ontdooien. 3. Luchtverdeling. In de geselecteerde

Nadere informatie

Handleiding Digitale Thermostaat elektrische Handdoekradiatoren

Handleiding Digitale Thermostaat elektrische Handdoekradiatoren Handleiding Digitale Thermostaat elektrische Handdoekradiatoren De BeauHeat digitale thermostaat is een digitale klokthermostaat voor automatische bediening van elektrische handdoekradiatoren. Een externe

Nadere informatie

SportsArt 1060 gebruiksaanwijzing Computergedeelte

SportsArt 1060 gebruiksaanwijzing Computergedeelte SportsArt 1060 gebruiksaanwijzing Computergedeelte Knop functies: 1. TIME : 2. SPEED: I. De tijd reikwijdte is 00:00 99:59. II. Gebruik de TIME knop om uw tijd in te stellen. III. Iedere keer wanneer TIME

Nadere informatie

SportsArt 1080 gebruiksaanwijzing computergedeelte

SportsArt 1080 gebruiksaanwijzing computergedeelte SportsArt 1080 gebruiksaanwijzing computergedeelte Knop functies: 1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om de helling van de loopband te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 10%.

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE Geachte klant, dank u voor het aanschaffen van de UMA, de electronische weegschaal van CASA BUGATTI. Zoals elk huishoudelijk apparaat moet ook deze zorgvuldig behandeld worden om

Nadere informatie

15kg mouleer- en tempereermachine. Handleiding

15kg mouleer- en tempereermachine. Handleiding Mol d Art b.v.b.a. A2 Industriepark 16 B-3290 Diest-Webbekom België Tel.: ++32 (0) 13 33 41 77 Fax.: ++32 (0) 13 33 47 04 e-mail: website: info@moldart.be www.moldart.be 15kg mouleer- en tempereermachine

Nadere informatie

ELECTRA. Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA

ELECTRA. Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA RC7 Bedieningsvoorschriften NL ELECTRA Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA VOORBEREIDING Installeren van de batterijen Verwijder het deksel aan de achterzijde van de afstandsbediening. Plaats de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. E-1000p Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. E-1000p Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Algemene aanwijzingen

Algemene aanwijzingen Omega H832 Algemene aanwijzingen Lees deze handleiding aandachtig door. Voordat u het apparaat gaat gebruiken, dient u te controleren of het goed werkt. Gebruik het apparaat niet, als het gebreken vertoont.

Nadere informatie

Bedieningen Dutch - 1

Bedieningen Dutch - 1 Bedieningen 1. Functieschakelaar Cassette/ Radio/ CD 2. Golfband schakelaar 3. FM antenne 4. CD deur 5. Schakelaar om zender af te stemmen 6. Bass Boost toets 7. CD skip/ voorwaarts toets 8. CD skip/ achterwaarts

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PX Combi 800

Gebruiksaanwijzing PX Combi 800 Gebruiksaanwijzing Systeem Lykketronic Productnummer Serienummer Geïnstalleerd door Installatiedatum Pagina 1 van 15 INHOUD 1. ALGEMEEN GEBRUIK 1.1 OVERZICHT VAN DE BESCHIKBARE FUNCTIES EN DISPLAYS 1.2

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzingen Hete draad anemometer PCE-423

Gebruiksaanwijzingen Hete draad anemometer PCE-423 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede Nederland Tel.: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 430 36 46 info@pcebenelux.nl Gebruiksaanwijzingen Hete draad anemometer PCE-423 Inhoud 1 Uitrusting......3 2

Nadere informatie

Tips en probleemoplossing PowerPod November 2015

Tips en probleemoplossing PowerPod November 2015 Tips en probleemoplossing PowerPod November 2015 1) De statusindicator van mijn PowerPod gaat niet aan wanneer ik op de toets druk. a. De batterij van de PowerPod met worden opgeladen. Sluit de PowerPod

Nadere informatie

Handleiding Filtron. De reeks bewerkbare velden: Spoelduur (A) Spoelmodus (B) Handmatigeaccumulaties. De gewenste spoelduur per station

Handleiding Filtron. De reeks bewerkbare velden: Spoelduur (A) Spoelmodus (B) Handmatigeaccumulaties. De gewenste spoelduur per station Filtron Algemene instructies: De spoelcontroller is gemaakt en ontworpen voor het spoelen van semi-automatische filters. Na installatie van de Filtron kan het filter spoelen op een ingestelde tijd, drukverschil

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Digitale Alcohol Tester - model 6389

Gebruiksaanwijzing Digitale Alcohol Tester - model 6389 Gebruiksaanwijzing Digitale Alcohol Tester - model 6389 1. LCD klok 2. LCD alcohol test 3. Aan-knop (POWER-knop) 4. Adem inhalator 5. Menu-knop (MODE-knop) 6. SET-knop 7. ADJ knop 8. Batterijklepje 9.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Afstandsbediening BRC315D7

GEBRUIKSAANWIJZING. Afstandsbediening BRC315D7 GEBRUIKSAANWIJZING 1 3 2 1 4 11 NOT AVAILABLE 12 6 5 5 7 8 14 9 10 19 17 18 21 13 20 15 16 1 ONZE WELGEMEENDE DANK VOOR UW AANKOOP VAN DEZE AFSTANDS- BEDIENING. LEES DE HANDLEIDING AANDACHTIG ALVORENS

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ST-990 DUAL COLOR -1-

Gebruiksaanwijzing ST-990 DUAL COLOR -1- Gebruiksaanwijzing -1- 1. Wanneer de stroom is aangesloten, zullen alle segmenten van het LCD scherm oplichten en zal de computer een piepsignaal afgeven (1). Op het LCD scherm zal rechtsboven de diameter

Nadere informatie

HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E. Inhoudstafel

HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E. Inhoudstafel HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E Inhoudstafel 1. AFSTANDSBEDIENING EN ZIJN FUNCTIES 2 2. NAMEN EN FUNCTIES VAN DE INDICATOR OP DE AFSTANDSBEDIENING 3 3. BESTURING VAN DE AFSTANDSBEDIENING 3 3.1. INBRENGEN

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing E-820P -1-

Gebruiksaanwijzing E-820P -1- Gebruiksaanwijzing E-820P -1- Knopfuncties RESET Houd de RESET knop ingedrukt om alle gegevens te wissen. Alle iconen op het scherm zullen oplichten en de computer keert vervolgens terug naar het standaardscherm.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T ibiking Opvouwbare Hometrainer Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: Fitness Benelux Uw partner in fitness Twekkelerweg 263 7553 LZ Hengelo

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing R-99 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1-

Gebruiksaanwijzing R-99 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. E-820P Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. E-820P Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing E-820P Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van

Nadere informatie

Galaxy Dimension TOUCHCENTER Handleiding gebruiker

Galaxy Dimension TOUCHCENTER Handleiding gebruiker Galaxy Dimension TOUCHCENTER Handleiding gebruiker 1 STARTSCHERM START->Datum/Tijd aanpassen Algemeen Druk op de klok linksonder het scherm om te instellingen van de klok op te roepen. Wijzigingen bevestigen

Nadere informatie

Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T

Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Bediening en display 3 Bediening 3 Display 4 Handleiding voor gebruik 4 Gebruiksfuncties 5 Functie COMFORT 5 Functie ECO

Nadere informatie

Fluid Ergometer Computer V.8012

Fluid Ergometer Computer V.8012 Fluid Ergometer Computer V.8012 2 INDEX 3. Meeteenheden Computer 4. Programma's. Snelle Start. 5. Programma's. Pacer. 6. Programma's. Interval 7. Instellen en opslaan van trainingsparameters. 8. Computeropties.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing JBM

Gebruiksaanwijzing JBM Gebruiksaanwijzing -1- Computerknoppen SPEED Met behulp van de SPEED knoppen verhoogt of verlaagt u de snelheid. U kunt tijdens het trainen op elk moment de snelheid verhogen of verlagen. In het standaardmenu

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Inhoud

Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Inhoud Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Lees de gebruikershandleiding voor gebruik zorgvuldig door en maak u vertrouwd met de verschillende functies van uw autoalarm. Deze handleiding beschrijft de functies

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie