Woonklaar Pakket. t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon in Hoogeland te Naaldwijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woonklaar Pakket. t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon in Hoogeland te Naaldwijk"

Transcriptie

1 Woonklaar Pakket t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon in Hoogeland te Naaldwijk 4 april 2014

2 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 2 Inhoud 1 Woonklaar Pakket Het principe Partijen Woonklaar Pakket Type Patalena - eengezinswoningen Keuken Sanitair Tegelwerk Vloerafwerking Wandafwerking Screens Tuinafwerking Financieel advies Advies - huidige woning Type Castrum Type Diana Type Castrum en Diana vrijstaande woningen Keuken Sanitair Tegelwerk Vloerafwerking Wandafwerking Screens Tuinafwerking Financieel advies Advies - huidige woning Colofon... 15

3 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 3 1 Woonklaar Pakket Ontwikkelaar Projectikon heeft in samenwerking met Brummelhuis (de architect) en HMU Olsthoorn (de aannemer) diverse woningen in Hoogeland te Naaldwijk ontwikkeld. De verschillende type woningen worden gebouwd via Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap. De brochure die u heeft ontvangen is een eerste opzet en voorziet u van algemene informatie. De intentie is om samen met u de woning aan te passen aan uw specifieke woonwensen. U krijgt de vrijheid om de woning binnen de stedenbouwkundige/architectonische uitgangspunten voor u passend te maken. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken is voor u het Woonklaar Pakket samengesteld. U kunt zonder klussen uw woning betrekken, alleen het verhuizen doet u zelf. Het Woonklaar Pakket omvat: - Een vrijblijvend intakegesprek met een financieel adviseur omtrent hypotheekadvies; - Een vrijblijvend eerste gesprek voor de verkoop van uw huidige woning; - De woning wordt opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk, een hoekkeuken, wand- en vloerafwerking, zonnescreens op de eerste verdieping en een compleet ingerichte voor- en achtertuin! U hoeft alleen nog maar de sleutel om te draaien op de dag van de oplevering, waarna u gelijk kunt genieten van u nieuwe woning. 1.1 Het principe De woningen van Projectikon worden standaard sleutelklaar opgeleverd, tenzij anders vermeld 1. Sleutelklaar houdt in dat de casco woning 2 als volgt wordt afgewerkt: - aanbrengen van de niet dragende binnenwanden; - aanleggen van de elektrische installatie; - aanleggen van het verwarmings-, waterinstallatie en ventilatiesysteem; - verzorgen van aftimmerkwerk (plaatsen van de trap en het aftimmeren daarvan, afhangen van de binnendeuren, monteren van raam- en deurbeslag, aanbrengen van de vensterbanken). U kunt er dus voor kiezen om de woning zelf af te bouwen of u volledig te laten ontzorgen. Per woningtype is een Woonklaar Pakket samengesteld tegen een scherpe prijs. Elk pakket omvat diverse onderdelen waaruit gekozen kan worden. U bepaalt zelf welke onderdelen voor u van toepassing zijn en hoeveel u uiteindelijk wilt laten afbouwen. Kiest u meerdere onderdelen uit het Woonklaar Pakket? Dan krijgt u extra korting! Op de volgende pagina is een rekenvoorbeeld opgenomen. 1 2 Mocht de woning inclusief diverse onderdelen uit het Woonklaar Pakket, zoals bij type Patalena, worden opgeleverd en wenst u toch een sleutelklare woning, dan is het altijd mogelijk de kosten daarvan in mindering te brengen op de VON-prijs. Casco: Alleen de ruwbouw is verzorgt. De woning is wind- en waterdicht, dus inclusief ramen, deuren, beglazing en dakbedekking.

4 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 4 Rekenvoorbeeld: U bepaalt zelf hoe hoog uw voordeel oploopt!

5 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk Partijen Woonklaar Pakket Het is de bedoeling dat u zelf met de verschillende partijen uw wensen afstemt. Wanneer u aangeeft welke onderdelen uit het pakket u wenst, zullen de betreffende partijen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. U kunt natuurlijk ook zelf een afspraak maken. De volgende partijen zijn voor u geselecteerd: Keuken KeukenVision Naaldwijk Warmoezenierstraat ZP NAALDWIJK Tel: Sanitair Plieger Capelle a/d IJssel Rivium 2e straat LG CAPELLE A/D IJSSEL Tel: Tegelwerk Lingen Keramiek Rivium Westlaan LD CAPELLE A/D IJSSEL Tel: Vloerafwerking Floors For You Naaldwijk Gildestraat BW NAALDWIJK Tel: Wandafwerking Aannemingsbedrijf HMU Olsthoorn B.V. Nijverheidstraat DJ NAALDWIJK Tel:

6 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 6 Screens Vitrona Naaldwijk Grote Woerdlaan 36c 2671 CL NAALDWIJK Tel: Tuinafwerking Green Care Dirk van den Burgweg XM HOEK VAN HOLLAND Tel: Financieel advies Zuidgeest Financieel Kokkel BV NAALDWIJK Advies - huidige woning Borgdorff Makelaars Vestiging Monster Kerkplein BB MONSTER T In aanvulling op de basis-afwerking conform de technische omschrijving wordt de woning woonklaar opgeleverd met de specificaties omschreven in navolgende paragrafen.

7 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 7 2 Type Patalena - eengezinswoningen 2.1 Keuken Een hoekkeuken van ca. 2,5 meter lang en ca. 2,8 meter breed voorzien van: Hoge kast t.b.v. inbouwkoelkast en inbouwapparaat; Kookonderkast met 2 laden en bestekindeling; Hoekonderkast en werkblad met kunststof toplaag. Apparatuur: Keramische kookplaat (4 pits) met bovenbediening, 60 cm breed; Combimagnetron oven met geïntegreerde grill; Rvs schouwkap t.b.v. afzuiging, 90 cm breed; Inbouwkoelkast; Geïntegreerde vaatwasser met 5 programma s; Rvs opbouwspoelbak en een chromen één-handel keukenmengkraan. Er is ruime keus in standaard kleuren van front, grepen en bladen.

8 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk Sanitair Woningtype Patalena is inclusief sanitair, zie de technische omschrijving voor de beschrijving. 2.3 Tegelwerk Woningtype Patalena is inclusief tegelwerk, zie de technische omschrijving voor de beschrijving. 2.4 Vloerafwerking De hal, woonkamer en keuken worden afgewerkt met extra brede en kwalitatief hoogwaardig laminaat, type Palermo en voorzien van een waterwerende mdf plint van 15x70 mm. Bij de entree wordt een antraciet kleurige schoonloopmat aangebracht; De overloop en slaapkamers op de eerste verdieping worden voorzien van een laminaatvloer, type Designo en voorzien van een waterwerende mdf plint van 15x70 mm; De zolder wordt voorzien van een laminaatvloer, type Designo en afgewerkt met zelfklevende deklatten; De traptreden worden voorzien van profielen met rubber inleg. 2.5 Wandafwerking De wanden in de woning worden voorzien van glasvlies behang met een structuur en gesausd in een lichte kleur (t/m RAL 9001); De dakplaten op zolder worden wit gesausd; De badkamer en het toilet worden niet voorzien van glasvlies en sauswerk. Deze worden voorzien van tegelwerk en spuitwerk indien van toepassing; De meterkast en de ruimte voor de WKO installatie worden niet afgewerkt. 2.6 Screens De kozijnen op de eerste verdieping worden aan de voor- en achtergevel voorzien van elektrische screens; De kleur van de omkasting is RAL 9001; De kleuren van de doeken zijn in overleg te bepalen; Er worden twee afstandsbedieningen bijgeleverd. 2.7 Tuinafwerking Woningtype Patalena is inclusief ingerichte voortuin. Kleuren en eventuele alternatieve inrichting zijn met GreenCare af te stemmen. Voortuin: Parkeervak met honingraatmatten en split; Antracietkleurige betontegels; Beplanting in de plantvakken. Op de bouwlocatie is een verkoopkantoor geplaatst waar een voorbeeld van de voortuin is gerealiseerd.

9 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 9 Achtertuin: 22 m 2 betonklinker bestrating. Type en kleur steen in overleg te bepalen; Beplanting ca. 8 m 2, in overleg te bepalen; Hardhouten palen t.b.v. een schutting. Plankenschutting van 180 x180 cm. van geïmpregneerd vuren; Een deur in de schutting van 180 x100 cm. van geïmpregneerd vuren. 2.8 Financieel advies Een financieel pré advies om de haalbaarheid voor u te beoordelen in een quick scan. 2.9 Advies - huidige woning Een advies omtrent de verkoopbaarheid van u huidige woning in een intakegesprek.

10 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 10 3 Type Castrum 4 Type Diana

11 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 11 5 Type Castrum en Diana vrijstaande woningen 5.1 Keuken Een hoekkeuken van ca. 2,75 bij 2,75 meter voorzien van: Hoge kast t.b.v. inbouwkoelkast en inbouwapparaat; Kookonderkast met lade en 2 uittrekladen; Hoekonderkast en werkblad met kunststof toplaag. Apparatuur: Keramische kookplaat (4 pits) met bovenbediening, 60 cm breed; Combimagnetron oven met geïntegreerde grill; Rvs schouwkap t.b.v. afzuiging, 90 cm breed; Inbouwkoelkast; Geïntegreerde vaatwasser met 5 programma s; Rvs opbouwspoelbak en een chromen één-handel keukenmengkraan. Keuze uit ca. 10 verschillende frontkleuren, 30 kleuren werkblad en 15 grepen. 5.2 Sanitair * Vraag voor het exclusive pakket naar de mogelijkheden bij KeukenVision. De volgende sanitaire toestellen worden geleverd, gemonteerd en op de aan- en afvoerleidingen aangesloten: Toiletruimte: wandcloset diepspoel, closetzitting met deksel Villeroy & Boch O.novo in wit en inbouwreservoir met frontbediening Geberit Easy met bedieningspaneel Geberit Sigma Alpine wit; Fontein Villeroy & Boch O.novo in wit uitgevoerd en toiletkraan laag Grohe Costa; Closetrolhouder met klep in chroom Plieger start. Badkamer (1e verdieping): wandcloset diepspoel, closetzitting met deksel Villeroy & Boch O.novo in wit en inbouwreservoir met frontbediening Geberit Easy met bedieningspaneel Geberit Sigma Alpine wit; wastafel en planchet Villeroy & Boch O.novo in wit uitgevoerd met mengkraan in chroom uitgevoerd Grohe Eurosmart Cosmo en spiegel afm. 40x60cm met chromen spiegel klemmen Plieger; douchebak acryl 90x90cm in wit uitgevoerd Plieger Kwadrant met Grohe Cosmopoliton 1000 thermostaatkraan en Grohe Tempesta glijstangset. 5.3 Tegelwerk Vloertegelwerk: (naar keuze) Uitgaande van standaard afmetingen (standaard afmeting tussen de 150x 150 mm en de 300x300 mm en legpatroon). Afmetingen groter of kleiner zullen worden verrekend. Vloertegelwerk, stelpost 25,00 p/m² (incl. BTW), aangebracht in: de toiletruimte; de bad-/doucheruimte.

12 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 12 Het vloertegelwerk is niet strokend met het wandtegelwerk. Onder de binnendeuren van de toiletruimte en bad-/doucheruimte worden hardstenen dorpels aangebracht. Wandtegelwerk: (naar keuze) Uitgaande van standaard afmetingen (standaard afmeting tussen de 150x 150 mm en de 200x300 mm en legpatroon). Afmetingen groter of kleiner zullen worden verrekend. Wandtegelwerk, stelpost tegels 25,00 p/m² (incl. BTW), aangebracht in: de toiletruimte vloer; de bad-/doucheruimte verdiepingshoog tot plafond. Voegwerk: De vloertegels worden grijs en de wandtegels wit ingevoegd. Alle inwendige hoeken van het tegelwerk en naden tussen dorpels en kozijnen worden afgekit met sanitair kit (alleen in ruimten waar tegelwerk van toepassing is). 5.4 Vloerafwerking De hal, woonkamer en keuken worden afgewerkt met extra brede en kwalitatief hoogwaardig laminaat, type Palermo en voorzien van een waterwerende mdf plint van 15x70 mm. Bij de entree wordt een antraciet kleurige schoonloopmat aangebracht; De overloop en slaapkamers op de eerste verdieping worden voorzien van een laminaatvloer, type Designo en voorzien van een waterwerende mdf plint van 15x70 mm; De zolder wordt voorzien van een laminaatvloer, type Designo en afgewerkt met zelfklevende deklatten; De traptreden worden voorzien van profielen met rubber inleg. 5.5 Wandafwerking De wanden in de woning worden voorzien van glasvlies behang met een structuur en gesausd in een lichte kleur (t/m RAL 9001); De dakplaten op zolder worden wit gesausd; De badkamer en het toilet worden niet voorzien van glasvlies en sauswerk. Deze worden voorzien van tegelwerk en spuitwerk indien van toepassing; De meterkast en de ruimte voor de WKO installatie worden niet afgewerkt. 5.6 Screens De kozijnen op de eerste verdieping worden voorzien van elektrische screens; De kleur van de omkasting is RAL 9001; De kleuren van de doeken zijn in overleg te bepalen; Er worden twee afstandsbedieningen bijgeleverd. Knikarmscherm 6 x 2,5 meter diep bij de achtergevel Bij type Diana is de erker voorzien van 3 windvaste screens.

13 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk Tuinafwerking Castrum: Kleuren en eventuele alternatieve inrichting zijn met GreenCare af te stemmen. 25 m 2 tegels 60x60 cm, type en kleur steen in overleg te bepalen; 52 m² betonklinkerbestrating, type en kleur steen in overleg te bepalen; 44 m² beplanting, in overleg te bepalen; 15 m² graszoden; Hardhouten palen t.b.v. een schutting; Plankenschutting van 180 x180 cm. van geïmpregneerd vuren; Twee poorten in de schutting van 180 x100 cm. van geïmpregneerd vuren; Diana: Kleuren en eventuele alternatieve inrichting zijn met GreenCare af te stemmen. 25 m 2 tegels 60x60 cm, Type en kleur steen in overleg te bepalen; 48 m² betonklinkerbestrating, Type en kleur steen in overleg te bepalen; 63 m² beplanting, in overleg te bepalen; 25 m² graszoden; 13 m² groenstrook; Beukenhaag aan de voorzijde; Hardhouten palen t.b.v. een schutting; Plankenschutting van 180 x180 cm. van geïmpregneerd vuren; Een deur in de schutting van 180 x100 cm. van geïmpregneerd vuren;

14 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk Financieel advies Een financieel pré advies om de haalbaarheid voor u te beoordelen in een quick scan. 5.9 Advies - huidige woning Een advies omtrent de verkoopbaarheid van u huidige woning in een intakegesprek.

15 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 15 Colofon Ontwikkelaar Projectikon Ontwikkeling Kleine Achterweg 44-B 2671 LT NAALDWIJK Aannemer Aannemingsbedrijf HMU Olsthoorn B.V. Nijverheidstraat DJ NAALDWIJK Tel: Architect Brummelhuis Bouwcoördinatie B.V. Grote Voort BK Zwolle Tel: Verkoopconsulent Wendy van der Voort De Jonghlaan NM S-GRAVENZANDE Tel:

Woonklaar Pakket. t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon Ontwikkeling in Hoogeland te Naaldwijk

Woonklaar Pakket. t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon Ontwikkeling in Hoogeland te Naaldwijk Woonklaar Pakket t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon Ontwikkeling in Hoogeland te Naaldwijk 4 april 2014 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 2 INHOUD 1 Woonklaar Pakket... 3 1.1 Het principe...

Nadere informatie

Woonklaar Pakket. t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon in Hoogeland te Naaldwijk

Woonklaar Pakket. t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon in Hoogeland te Naaldwijk Woonklaar Pakket t.b.v. woningen ontwikkeld door Projectikon in Hoogeland te Naaldwijk 4 april 2014 Woonklaar Pakket Hoogeland te Naaldwijk 2 INHOUD 1 Woonklaar Pakket... 3 1.1 Het principe... 3 1.2 Partijen

Nadere informatie

Afwerkingsniveau Comfort De Bloei van Krispijn

Afwerkingsniveau Comfort De Bloei van Krispijn Het Comfort niveau is eigentijds en passend bij de wensen van de kopers van nu. Dit zie je terug in een wandcloset, een keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime keuze in tegels, tegels in de

Nadere informatie

Onderwerp E-mail Woningtype verkoopprojecten.delft@bouwfonds.nl Type Bosuil. 12 oktober 2012

Onderwerp E-mail Woningtype verkoopprojecten.delft@bouwfonds.nl Type Bosuil. 12 oktober 2012 Onderwerp E-mail Woningtype Pluspakket, materialen sanitair en tegelwerk verkoopprojecten.delft@bouwfonds.nl Type Albatros Type Bosuil Werknummer Datum 12 oktober 2012 Project Pijnacker, plan Keijzershof,

Nadere informatie

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Herenhuizen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject Rhenomare.

Nadere informatie

34 comfortabele appartementen met riant terras in Naaldwijk

34 comfortabele appartementen met riant terras in Naaldwijk 4 comfortabele appartementen met riant terras in Naaldwijk Introductie Situatie Projectikon Ontwikkeling is een jong bedrijf dat op een klantgerichte wijze projecten initieert. De woningbouwontwikkeling

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Fluitekruid+ SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een kunststof zitting

Nadere informatie

Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare

Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare Appartementen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Bostulp en Fonteinkruid SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een kunststof

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Duizendschoon en Ereprijs SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een

Nadere informatie

woningtype E goud platina vtwonen prijs incl 21% btw 22.345 29.520 36.540 43.815 Werknummer 14955 versie 2.0 december 2015

woningtype E goud platina vtwonen prijs incl 21% btw 22.345 29.520 36.540 43.815 Werknummer 14955 versie 2.0 december 2015 Basiswoning Prijslijst Woonsferen - 20 Woningen Tuinveld Fase 3C Woningtype E - Jaren '30 uitrustingsniveau zilver woningtype E goud platina vtwonen prijs incl 21% btw 22.345 29.520 36.540 43.815 Werknummer

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen - Parc Hooglande Fase 2 Gala (type E) - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver

Prijslijst Woonsferen - Parc Hooglande Fase 2 Gala (type E) - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Prijslijst Woonsferen - Parc Hooglande Fase 2 Gala (type E) - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Woningtype Gala Goud Platina VTWonen prijs incl 21% btw 27.060 35.030 42.950 44.480 Basiswoning Wandafwerking

Nadere informatie

woningtype T2 Prijslijst Woonsferen Antoniuskwartier fase 2 - Woningtype T2 - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning

woningtype T2 Prijslijst Woonsferen Antoniuskwartier fase 2 - Woningtype T2 - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning Prijslijst Woonsferen uitrustingsniveau Zilver Goud woningtype T2 Platina VTWonen prijs incl 21% btw 20.525 27.155 33.085 34.990 Basiswoning Begane grond Wandafwerking Polyesterweefsel behang gesausd,

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen

Prijslijst Woonsferen Prijslijst Woonsferen woningtype Dorpshof (type III) uitrustingsniveau zilver goud platina vtwonen prijs incl 21% btw 19.795 24.895 30.295 37.595 Basiswoning Begane grond Wandafwerking Polyesterweefsel

Nadere informatie

MijnHuis afwerkstaat & prijslijst Kop Oostdijk Hellevoetsluis

MijnHuis afwerkstaat & prijslijst Kop Oostdijk Hellevoetsluis MijnHuis afwerkstaat & prijslijst Kop Oostdijk Hellevoetsluis Datum 5 april 2018 Type A, B, C, D, E en F In de volgende pagina s staan de prijslijsten van alle afwerkingspakketten met meerprijzen en omschrijving

Nadere informatie

NEERKANT, BAKKERSHOF 13

NEERKANT, BAKKERSHOF 13 Woninginformatie NEERKANT, BAKKERSHOF 13 AARD Vrijstaande woning met ruime losstaande berging gelegen op een ruim vrij gelegen perceel. De in 2014 nieuw gebouwde woning is met hoogwaardige materialen afgewerkt

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen - Bergh & Boszicht Woningtype E - Oud-Hollands uitrustingsniveau Zilver

Prijslijst Woonsferen - Bergh & Boszicht Woningtype E - Oud-Hollands uitrustingsniveau Zilver Prijslijst Woonsferen - Bergh & Boszicht Woningtype E - Oud-Hollands uitrustingsniveau Zilver woningtype E Goud Platina VTWonen prijs incl 21% btw 25.940 33.580 41.180 44.390 Basiswoning Wandafwerking

Nadere informatie

woningtype B Prijslijst Woonsferen De Tuinen van Mollenburg fase Sierappel (Woningtype B) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver Goud

woningtype B Prijslijst Woonsferen De Tuinen van Mollenburg fase Sierappel (Woningtype B) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver Goud Prijslijst Woonsferen uitrustingsniveau Zilver Goud woningtype B Platina VTWonen prijs incl 21% btw 22.920 27.975 33.090 37.730 versie 2.1, juli 2018 Basiswoning Begane grond Wandafwerking Polyesterweefsel

Nadere informatie

Standaard hoogwaardige afwerking. Absolute meerwaarde. Betrokken bouwers

Standaard hoogwaardige afwerking. Absolute meerwaarde. Betrokken bouwers Standaard hoogwaardige afwerking Absolute meerwaarde Betrokken bouwers Profiteer nu van uniek aanbod Broekhorn Havenkwartier aantrekkelijke eengezinswoningen BPD Ontwikkeling BV en aannemer HSB Volendam

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

40 woningen De Wende Afwerking van uw woning

40 woningen De Wende Afwerking van uw woning 40 woningen De Wende Afwerking van uw woning De gebruikte impressies en afbeeldingen in dit document kunnen afwijken van werkelijke uitvoering en zijn slechts bedoeld om u een indruk te geven. Pagina 1

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen - Vrouwenhof Weert Woningtype type E - Jaren'30 uitrustingsniveau zilver. woningtype E. Basiswoning.

Prijslijst Woonsferen - Vrouwenhof Weert Woningtype type E - Jaren'30 uitrustingsniveau zilver. woningtype E. Basiswoning. Prijslijst Woonsferen - Vrouwenhof Weert Woningtype type E - Jaren'30 uitrustingsniveau zilver woningtype E goud platina prijs incl 21% btw 20.250 26.950 33.500 Werknummer 12306 Basiswoning Wandafwerking

Nadere informatie

woningtype C Prijslijst Woonsferen Antonuiskwartier fase 2 - Woningtype C - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning

woningtype C Prijslijst Woonsferen Antonuiskwartier fase 2 - Woningtype C - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning Prijslijst Woonsferen Antonuiskwartier fase 2 - Woningtype C - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud woningtype C Platina VTWonen prijs incl 21% btw 20.110 26.490 32.290 33.510 Basiswoning Begane grond

Nadere informatie

woningtype G Prijslijst Woonsferen Hof van Gerwen - Woningtype G - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning versie 1.

woningtype G Prijslijst Woonsferen Hof van Gerwen - Woningtype G - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning versie 1. Prijslijst Woonsferen uitrustingsniveau Zilver Goud woningtype G Platina VTWonen prijs incl 21% btw 20.830 27.695 34.135 35.550 Basiswoning Begane grond Wandafwerking Polyesterweefsel behang gesausd, keuze

Nadere informatie

Groen en vrijstaand wonen in Lelystad. Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis.

Groen en vrijstaand wonen in Lelystad. Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis. Groen en vrijstaand wonen in Lelystad Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis. Warande: groen en ruim wonen Aan de zuidkant van Lelystad wordt momenteel de

Nadere informatie

In de volgende pagina s staan de prijslijsten van alle afwerkingspakketten met meerprijzen en omschrijving van de materialen in de pakketten.

In de volgende pagina s staan de prijslijsten van alle afwerkingspakketten met meerprijzen en omschrijving van de materialen in de pakketten. Afwerkingspakketten Mijnhuis.org 30 woningen in Nieuwe Vesting fase 2b Hofwoningen, Singelwoningen, Laanwoningen en Herenhuizen Datum 6 oktober 2017 In de volgende pagina s staan de prijslijsten van alle

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen Facade Deurne (fase 4) - rij- en hoekwoningen (woningtype B) - Oud Hollands uitrustingsniveau Zilver Goud.

Prijslijst Woonsferen Facade Deurne (fase 4) - rij- en hoekwoningen (woningtype B) - Oud Hollands uitrustingsniveau Zilver Goud. Prijslijst Woonsferen uitrustingsniveau Zilver Goud woningtype B Platina VTWonen prijs incl 21% btw 20.835 25.790 30.850 32.680 Basiswoning Begane grond Wandafwerking Polyesterweefsel behang gesausd, keuze

Nadere informatie

RITTENBURG. Unieke keuzemogelijkheid voor de perfecte afwerking van je woning

RITTENBURG. Unieke keuzemogelijkheid voor de perfecte afwerking van je woning RITTENBURG Unieke keuzemogelijkheid voor de perfecte afwerking van je woning UNIEKE KEUZEMOGELIJKHEID Voor de perfecte afbouw van je woning Wonen is individueel. Je omringen met je eigen spullen. In een

Nadere informatie

WONEN MET MAASBLVD - VENLO. Verkoopinformatie Lineair appartement type B

WONEN MET MAASBLVD - VENLO. Verkoopinformatie Lineair appartement type B WONEN MET MAASBLVD - VENLO Verkoopinformatie Lineair appartement type B 2 WELKOM OP DE MAASBOULEVARD! Het appartement van uw keuze is casco opgeleverd. Dat wil zeggen, zonder keuken en sanitair. Hierdoor

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen De Tuinen van Mollenburg fase 2 - Ridderspoor (Woningtype E) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver

Prijslijst Woonsferen De Tuinen van Mollenburg fase 2 - Ridderspoor (Woningtype E) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver Prijslijst Woonsferen uitrustingsniveau Zilver woningtype E Goud Platina VTWonen prijs incl 21% btw 24.170 32.050 39.830 41.590 versie 2.0 septermber 2017 Basiswoning Wandafwerking Polyesterweefsel behang

Nadere informatie

AMBERBOOM & MEIDOORN SANITAIR & TEGELWERK 18 MEI 2015

AMBERBOOM & MEIDOORN SANITAIR & TEGELWERK 18 MEI 2015 AMBERBOOM & MEIDOORN SANITAIR & TEGELWERK 18 MEI 2015 SANITAIR BASIS IMPRESSIE 1 TOILETRUIMTE BASIS VISUALISATIE Villeroy & Boch O.novo, diepspoelcloset, kleur wit wandhangend Villeroy & Boch O.novo closetzitting

Nadere informatie

Wandtegels badkamer en toilet

Wandtegels badkamer en toilet Wandtegels badkamer en toilet MOSA wandtegels, serie Villa, afm. 196 x 246 mm MOSA wandtegels, serie Holland, afm. 196 x 246 mm Villery en Boch wandtegels, afm. 197 x 247 mm 4 1 4 4 Vloertegels badkamer

Nadere informatie

In de volgende pagina s staan de prijslijsten van alle afwerkingspakketten met meerprijzen en omschrijving van de materialen in de pakketten.

In de volgende pagina s staan de prijslijsten van alle afwerkingspakketten met meerprijzen en omschrijving van de materialen in de pakketten. Afwerkingspakketten Mijnhuis.org Verdieping 1 t/m 11 Type A, B en C Datum 1 februari 2018 In de volgende pagina s staan de prijslijsten van alle afwerkingspakketten met meerprijzen en omschrijving van

Nadere informatie

prijs incl 21% btw 20.950 27.950 34.950 Werknummer 08246 versie 1.0 december 2014

prijs incl 21% btw 20.950 27.950 34.950 Werknummer 08246 versie 1.0 december 2014 Prijslijst Woonsferen - Landje van Kemp - Werkhoven Woningtype type E - Oudhollands uitrustingsniveau zilver woningtype E goud platina prijs incl 21% btw 20.950 27.950 34.950 Werknummer 08246 Basiswoning

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen

Prijslijst Woonsferen Prijslijst Woonsferen woningtype Dorpshuis (type E) uitrustingsniveau zilver goud platina vtwonen prijs incl 21% btw 22.345 29.520 36.740 44.050 Basiswoning Wandafwerking Polyesterweefsel behang gesausd,

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen Woningtype - Gala -(type E J'30) uitrustingsniveau Zilver

Prijslijst Woonsferen Woningtype - Gala -(type E J'30) uitrustingsniveau Zilver Prijslijst Woonsferen Woningtype - Gala -(type E J'30) uitrustingsniveau Zilver woningtype E Goud Platina VTWonen prijs incl 21% btw 24.270 31.770 39.480 42.530 Basiswoning Wandafwerking Polyesterweefsel

Nadere informatie

Sanitair en tegel specificatie

Sanitair en tegel specificatie Sanitair en tegel specificatie Na oplevering kunt u direct verhuizen Vergeet het grote en vermoeiende klusfestijn na oplevering van je huis! Want met onze interieursfeer service zorgen wij in alle kamers

Nadere informatie

Plattegronden en informatie

Plattegronden en informatie Plattegronden en informatie 94 moderne nieuwbouw appartementen Woning Woning buitenruimte met NW-zonligging 1e verdieping, 25-3 en 29-3 2e verdieping, 25-8 en 29-8 3e verdieping, 25-14 en 29-14 4e verdieping,

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen - Breecamp Zwolle

Prijslijst Woonsferen - Breecamp Zwolle Prijslijst Woonsferen - Breecamp Zwolle woningtype D Woningtype type D - Oudhollands uitrustingsniveau zilver goud platina vtwonen prijs incl 21% btw 19.950 25.500 31.900 37.500 Werknummer 01528 versie

Nadere informatie

BOSZOOM FASE 2B SANITAIR & TEGELWERK BROCHURE 16 NOVEMBER 2015 ZILVERSPAR

BOSZOOM FASE 2B SANITAIR & TEGELWERK BROCHURE 16 NOVEMBER 2015 ZILVERSPAR BOSZOOM FASE 2B SANITAIR & TEGELWERK BROCHURE 16 NOVEMBER 2015 ZILVERSPAR SANITAIR COMFORT IMPRESSIE 8 TOILETRUIMTE COMFORT Villeroy & Boch Omnia Architectura Design diepspoelcloset, kleur wit wandhangend

Nadere informatie

TE KOOP. Plattenborgstraat TS Zwolle k.k.

TE KOOP. Plattenborgstraat TS Zwolle k.k. TE KOOP Plattenborgstraat 43 8043TS Zwolle 249.000 k.k. KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 8043TS Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidoost, 5 11cm Woonruimte 110m² Perceeloppervlakte 124m²

Nadere informatie

woningtype C Prijslijst Woonsferen - Hoef en Haag Fase 2A Vianen Bredrode (type C + type 3) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning

woningtype C Prijslijst Woonsferen - Hoef en Haag Fase 2A Vianen Bredrode (type C + type 3) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning Prijslijst Woonsferen - Hoef en Haag Fase 2A Vianen uitrustingsniveau Zilver Goud woningtype C Platina VTWonen prijs incl 21% btw 14.805 21.750 26.690 29.670 Basiswoning Begane grond Wandafwerking Polyesterweefsel

Nadere informatie

Koperskeuzelijst Meer- en minderwerk. Thuis in Wormerveer

Koperskeuzelijst Meer- en minderwerk. Thuis in Wormerveer Koperskeuzelijst Meer- en minderwerk Thuis in Wormerveer v1.3 18-02-2013 Algemene gegevens Achternaam Tussenvoegsel Voorletter(s) Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer thuis Telefoonnummer werk Mobiele

Nadere informatie

Nieuwbouw 9 woningen Palmstraat Nijmegen, fase 1

Nieuwbouw 9 woningen Palmstraat Nijmegen, fase 1 Omschrijving alternatieven en opties: Voor de prijzen van de alternatieven / opties verwijzen wij u naar de prijslijst alternatieven, verderop. Hieronder geven wij aan welke werkzaamheden hiervoor worden

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Adres: Telefoon privé: Postcode: Telefoon werk: Woonplaats: E-mail adres: SANITAIR EN LOODGIETERSWERK O L.01 Standaard sanitair in de toiletruimte Sanitair

Nadere informatie

woningtype C Prijslijst Woonsferen De Tuinen van Mollenburg fase 2 - Korenbloem (Woningtype C) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning

woningtype C Prijslijst Woonsferen De Tuinen van Mollenburg fase 2 - Korenbloem (Woningtype C) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning Prijslijst Woonsferen De Tuinen van Mollenburg fase 2 - Korenbloem (Woningtype C) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver Goud woningtype C Platina VTWonen prijs incl 21% btw 20.185 26.480 32.565 34.840

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen - Nieuw Weideveld fase 3 Woningtype B - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud. woningtype B. Basiswoning

Prijslijst Woonsferen - Nieuw Weideveld fase 3 Woningtype B - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud. woningtype B. Basiswoning Begane grond Prijslijst Woonsferen - Nieuw Weideveld fase 3 Woningtype B - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud woningtype B Platina VTWonen prijs incl 21% btw 21.350 25.700 30.515 32.570 Dit is een

Nadere informatie

VERKOOP DOCUMENTATIE MIDDELBURG JOHAN HIERONIMUS HUIJSSENSTRAAT 15

VERKOOP DOCUMENTATIE MIDDELBURG JOHAN HIERONIMUS HUIJSSENSTRAAT 15 JOHAN HIERONIMUS HUIJSSENSTRAAT 15 MIDDELBURG VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Recent gerenoveerde en uitgebouwde hoekwoning rustig gelegen in de Magistraatwijk. Deze ruime eengezinswoning is vrijwel geheel

Nadere informatie

Optielijst 27 koopappartementen blok 4 Puyckendam St. Antonius van Padua Noordwijkerhout D.D. 16-10-2014

Optielijst 27 koopappartementen blok 4 Puyckendam St. Antonius van Padua Noordwijkerhout D.D. 16-10-2014 1 Optielijst 27 koopappartementen blok 4 Puyckendam St. Antonius van Padua Noordwijkerhout D.D. 16-10-2014 Algemeen Onderstaand treft een aantal opties aan waarvoor u kunt kiezen. Uw keuze wordt verwerkt

Nadere informatie

Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur

Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur Algemene ruimten Onderdeel Materiaal Kleur Parkeergarage Rijbaan Gebakken klinker dikformaat Parkeerplaatsen Gebakken klinker dikformaat

Nadere informatie

Groen en vrijstaand wonen in Lelystad. Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis.

Groen en vrijstaand wonen in Lelystad. Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis. Groen en vrijstaand wonen in Lelystad Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis. Warande: groen en ruim wonen Aan de zuidkant van Lelystad wordt momenteel de

Nadere informatie

Roerdomp 39 4872PJ Etten-leur 197.500,- k.k. Tussenwoning Namens één van onze relaties bieden wij te koop aan in plan Hooghuis in een breed opgezette straat, een goed onderhouden en instapklare

Nadere informatie

MijnHuis Afwerkingspakketten : Volgerlanden Oost - Watervogels Type A2 en A3 Meerkoet Datum 12 oktober 2017

MijnHuis Afwerkingspakketten : Volgerlanden Oost - Watervogels Type A2 en A3 Meerkoet Datum 12 oktober 2017 MijnHuis Afwerkingspakketten : Volgerlanden Oost - Watervogels Type A2 en A3 Meerkoet Datum 12 oktober 2017 Afwerkingspakket MijnHuis - Comfort Prijslijst: Type A2 Afwerkingspakket Comfort 18.400,- Type

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Adres : R. Kipling-erf 7

Adres : R. Kipling-erf 7 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : R. Kipling-erf 7 Vraagprijs 188.500,-- k.k. TYPE WONING Eengezinswoning (hoek) BOUWJAAR Circa

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen - La Fleurie Naaldwijk

Prijslijst Woonsferen - La Fleurie Naaldwijk Prijslijst Woonsferen - La Fleurie Naaldwijk woningtype Fleurie (type E) J'30 Woningtype Fleurie (type E) - Jaren '30 uitrustingsniveau zilver goud platina vtwonen prijs incl 21% btw 22.450 29.700 36.600

Nadere informatie

MEERSTAD - GRONINGEN. Kopers keuzelijst. 12 2/1 kap woningen. Langs de Erven. september 2014

MEERSTAD - GRONINGEN. Kopers keuzelijst. 12 2/1 kap woningen. Langs de Erven. september 2014 MEERSTAD - GRONINGEN Kopers keuzelijst september 2014 12 2/1 kap woningen Langs de Erven Kopers keuzelijst 12 2/1 kapwoningen Langs de Erven Meerstad versie d.d. september 2014 Betreft : Bouwnummer Naam

Nadere informatie

woningtype H zilver uitrustingsniveau goud platina vtwonen prijs incl 21% btw Werknummer versie 2.

woningtype H zilver uitrustingsniveau goud platina vtwonen prijs incl 21% btw Werknummer versie 2. Basiswoning Prijslijst Woonsferen - Hoef en Haag fase 1 woningtype H zilver uitrustingsniveau goud platina vtwonen prijs incl 21% btw 22.320 28.470 35.210 44.140 Werknummer 08458 Begane grond Wandafwerking

Nadere informatie

woningtype B Prijslijst Woonsferen - Hoef en Haag Fase 2A Koetshuis (type B) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning

woningtype B Prijslijst Woonsferen - Hoef en Haag Fase 2A Koetshuis (type B) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning Prijslijst Woonsferen - Hoef en Haag Fase 2A Koetshuis (type B) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver Goud woningtype B Platina VTWonen prijs incl 21% btw 22.205 24.785 32.770 35.900 Basiswoning Begane

Nadere informatie

Sanitairlijst woningtype H

Sanitairlijst woningtype H Sanitairlijst woningtype H 22 woningen Noordhof Wateringse Veld te Den Haag De badkamer is meer en meer een plek waar u zich terug kunt trekken om te ontspannen, omringd door alle comfort. Om de badkamer

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Algemene informatie Spoorlaan

Algemene informatie Spoorlaan Algemene informatie Spoorlaan Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken aan de voorzijde van de woningen. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04 Begane grond Entree Toilet - 1 schakelaar t.b.v. buitenlichtpunt aan de voorgevel - 1 wisselschakelaar voor lichtpunt overloop - 1 elektrische deurbelinstallatie - 1

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen Park Centraal - Woningtype B - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud. woningtype B. Basiswoning

Prijslijst Woonsferen Park Centraal - Woningtype B - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud. woningtype B. Basiswoning Begane grond Prijslijst Woonsferen Park Centraal - Woningtype B - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud woningtype B Platina VTWonen prijs incl 21% btw 21.145 26.100 31.580 33.570 Woning wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

VELDHOVEN TONGELREEP 57

VELDHOVEN TONGELREEP 57 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN TONGELREEP 57 VELDHOVEN, TONGELREEP 57 RUIME VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING MET CARPORT EN VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN IN DE WIJK PEGBROEKEN, AAN DE RAND VAN

Nadere informatie

Dordrecht. Mildenburg 60. Huurprijs 0,- per maand

Dordrecht. Mildenburg 60. Huurprijs 0,- per maand Dordrecht Mildenburg 60 Huurprijs 0,- per maand Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Buitengewoon royale 4-kamer (voorheen

Nadere informatie

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k.

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k. Beukestraat 11 Vlaardingen Bieden vanaf 300.000 k.k. *** BIEDINGEN VANAF 300.000,- kk WORDEN SERIEUS OVERWOGEN.*** Jaren dertig allure en hedendaags gemak? Dat vindt u in deze ruime, in 1995 gebouwde tusseneengezinswoning

Nadere informatie

Projectnaam Plein 14. Raafstraat, Hilversum. 01 ALGEMEEN 00.002 Uitbreiding achtergevel 2,4 meter 18.650,00...

Projectnaam Plein 14. Raafstraat, Hilversum. 01 ALGEMEEN 00.002 Uitbreiding achtergevel 2,4 meter 18.650,00... Aalberts Bouw bv Postbus 18 1230 AA Loosdrecht Nieuw Loosdrechtsedijk 105 035 588 87 77 www.aalbertsbouw.nl info@aalbertsbouw.nl IBAN NL50 RABO 0336 9118 74 KVK 32115109 BTW NL815854638B01 Datum betreft

Nadere informatie

Kopersoptielijst 17 Appartementen Leusden

Kopersoptielijst 17 Appartementen Leusden Kopersoptielijst 17 Appartementen Leusden d.d. 02-07-2019 1 RUWBOUW 1003 Wijzigen draairichting binnendeur (incl. kozijn) Het wijzigen van de draairichting van een binnendeur. Optie in overleg met de kopersbegeleider.

Nadere informatie

Assenrade Hattem. Projectbrochure keuken, sanitair en tegels

Assenrade Hattem. Projectbrochure keuken, sanitair en tegels Assenrade Hattem Projectbrochure keuken, sanitair en tegels 2 Assenrade - Hattem 3 De keuken, badkamer en tegels maken het karakter van je nieuwe woning compleet Inhoudsopgave 4 Keuken Voor jouw woning

Nadere informatie

Te koop. Zeer goed onderhouden eengezinswoning met berging in zuidelijke achtertuin. Polderboom 24, 3267 BH Goudswaard

Te koop. Zeer goed onderhouden eengezinswoning met berging in zuidelijke achtertuin. Polderboom 24, 3267 BH Goudswaard Te koop Zeer goed onderhouden eengezinswoning met berging in zuidelijke achtertuin Polderboom 24, 3267 BH Goudswaard Houdt u niet van klussen? Dan is deze woning perfect voor u. Kom eens kijken in deze

Nadere informatie

Informatie afwerking hofwoningen Rhenomare

Informatie afwerking hofwoningen Rhenomare Informatie afwerking hofwoningen Rhenomare Hofwoningen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject Rhenomare.

Nadere informatie

prijs incl 21% btw 17.995 22.500 27.500 Werknummer 08246 versie 1.0 augustus 2014

prijs incl 21% btw 17.995 22.500 27.500 Werknummer 08246 versie 1.0 augustus 2014 Prijslijst Woonsferen - Landje van Kemp - Werkhoven Woningtype type B - Oudhollands uitrustingsniveau zilver woningtype B goud platina prijs incl 21% btw 17.995 22.500 27.500 Werknummer 08246 versie 1.0

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen Park Centraal - Woningtype E - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver

Prijslijst Woonsferen Park Centraal - Woningtype E - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Begane grond Prijslijst Woonsferen Park Centraal - Woningtype E - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver woningtype E Goud Platina VTWonen prijs incl 21% btw 24.200 31.690 39.700 40.950 Woning wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen - Hoef en Haag fase 1 Woningtype E - Oud Hollands uitrustingsniveau zilver goud. woningtype E. Basiswoning.

Prijslijst Woonsferen - Hoef en Haag fase 1 Woningtype E - Oud Hollands uitrustingsniveau zilver goud. woningtype E. Basiswoning. Basiswoning Prijslijst Woonsferen - Hoef en Haag fase 1 Woningtype E - Oud Hollands uitrustingsniveau zilver goud woningtype E platina vtwonen prijs incl 21% btw 22.345 29.520 36.740 44.050 Werknummer

Nadere informatie

Groenendaal k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel

Groenendaal k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel Nieuwe Tiendweg 11-a 0180-51 00 90 info@svmakelaardij.nl svmakelaardij.nl Groenendaal 24 //www.svmakelaardij.nl/aanbod/groenendaal-24-krimpen-aan-den-ijssel/320 239.000 k.k. Kenmerken Type Eengezinswoning

Nadere informatie

Sfeervolle eengezinswoning naar uw wens! Modern, goed onderhouden, maar liefst 5 slaapkamers en een zonnige achtertuin op westen!

Sfeervolle eengezinswoning naar uw wens! Modern, goed onderhouden, maar liefst 5 slaapkamers en een zonnige achtertuin op westen! Sfeervolle eengezinswoning naar uw wens! Modern, goed onderhouden, maar liefst 5 slaapkamers en een zonnige achtertuin op westen! De woning is gelegen op een perceel eigen grond van 151 m2 in de woonwijk

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zijn er mogelijkheden voor meer-/minder

Nadere informatie

Woningtype Glinster fase III

Woningtype Glinster fase III Woningtype Glinster fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

8 Halfvrijstaande woningen Tiber Nuth

8 Halfvrijstaande woningen Tiber Nuth 8 Halfvrijstaande woningen Tiber Nuth 1 De plaats Nuth is gelegen tussen Heerlen en Sittard-Geleen. De bosrijke omgeving, optimale bereikbaarheid en de centrale ligging in Zuid-Limburg, maken van Nuth

Nadere informatie

Geachte geïnteresseerde,

Geachte geïnteresseerde, v1.3 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze Woonvereniging Doornsteeg. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen gaan bouwen. Wij

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance Zwaag / Hoorn Type Nuance & Nuance+ Nieuwbouw 6 huurwoningen Technische omschrijving Technische omschrijving Omschrijving van het werk Het werk bestaat uit het bouwen van 6 rijwoningen

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen Wonen in Tuinveld fase 3 - Glorie van Holland Jaren '30 Vrijstaand (type HV) uitrustingsniveau Zilver Goud.

Prijslijst Woonsferen Wonen in Tuinveld fase 3 - Glorie van Holland Jaren '30 Vrijstaand (type HV) uitrustingsniveau Zilver Goud. Prijslijst Woonsferen Wonen in Tuinveld fase 3 - Glorie van Holland Jaren '30 Vrijstaand (type HV) uitrustingsniveau Zilver Goud woningtype HV Platina VTWonen prijs incl 21% btw 27.335 34.215 41.605 44.580

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen

Prijslijst Woonsferen Prijslijst Woonsferen woningtype Bredenrode (type C) uitrustingsniveau zilver goud platina vtwonen prijs incl 21% btw 18.795 24.720 29.990 36.885 Basiswoning Begane grond Wandafwerking Polyesterweefsel

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen Park Centraal - Woningtype H Modern uitrustingsniveau Zilver Goud. woningtype H. Basiswoning

Prijslijst Woonsferen Park Centraal - Woningtype H Modern uitrustingsniveau Zilver Goud. woningtype H. Basiswoning Begane grond Prijslijst Woonsferen Park Centraal - Woningtype H Modern uitrustingsniveau Zilver Goud woningtype H Platina VTWonen prijs incl 21% btw 25.770 32.420 39.820 43.630 Woning wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Waar kan de scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zitten er zonnepanelen op de woning?

Nadere informatie

Breestraat k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel

Breestraat k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel Nieuwe Tiendweg 11-a 0180-51 00 90 info@svmakelaardij.nl svmakelaardij.nl Breestraat 6 //www.svmakelaardij.nl/aanbod/breestraat-6-krimpen-aan-den-ijssel/416 325.000 k.k. Kenmerken Type Eengezinswoning

Nadere informatie

Spinetstraat 14 155.000,- k.k. 4876XS Etten-leur Eengezinswoning UNIEKE AANKOOP KANS! Getoonde woning heeft een scherpe vraagprijs! Deze verspringende en uitgebouwde tussenwoning met tuin, stenen

Nadere informatie