Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 4-25 februari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 4-25 februari 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 4-25 februari 2016 Thema s Trefwoord Week 10 Voorjaarsvakantie Week 11 Thema: Achterlaten Mensen laten van alles achter: een leeg blikje, een hartje in de bast van een boom, een ergernis, een ideaal. Soms toevallig, soms heel bewust met de bedoeling dat het ook weer gevonden wordt. Jezus leerlingen hebben heel bewust huis, haard en alle zekerheden achtergelaten om hun meester te volgen. De rijke jongeling, die ook in Jezus voetsporen wil treden, heeft meer moeite met het achterlaten van zijn bezit dat blijkbaar ook een ballast kan zijn. Wat door voorgaande generaties is achtergelaten, kan en moet soms worden opgepakt. Omdat het uitdaagt, omdat het verplicht. Johannes beschrijft hoe Jezus Jeruzalem nadert en hoe hij wordt onthaald as de nieuwe koning, de nieuwe David. Hier pakt Jezus het ideaal en de droom van het Messiaanse koninkrijk op. En dat schept verwachtingen! Week 12 Thema: Jezelf achterlaten Mensen kunnen zichzelf achterlaten. In de herinnering aan wat ze deden, waarin ze geloofden en waarvoor ze knokten. In deze week, de Goede Week, staan we nadrukkelijk stil bij wat Jezus ons heeft nagelaten. In de symboliek van het delen van brood en wijn laat Jezus ons de betekenis van zijn hele leven na: je leven delen. De lijdensverhalen getuigen van de indruk die Jezus heeft achtergelaten. Bij Pilatus die hem veroordeelt en bij de Romeinse soldaten die hem zien sterven aan het kruis. Deze man blijft trouw aan de goede God waarin hij gelooft, tot het einde toe. In de Paasverhalen horen we over het geloof dat Jezus heeft achtergelaten bij zijn vrienden, zijn leerlingen, de vrouwen die het lege graf bezoeken. Zij beseffen: dit leven is sterker dan de Kalender dood. 29 feb. t/m 4 mrt: voorjaarsvakantie ma 14 maart: Theatertaart voorstelling woe 16 maart: Grunniger Veurleeswedstried do 17 maart: aanmeldingsmiddag uur vr 18 maart: sneldenktoernooi uur woe 23 maart: Wandelen voor Water (gr. 7) do 24 maart: Paasviering vr 25 t/m ma 28 maart: Paasvakantie do 31 maart: fietsenkeuring (gr. 7) do 7 april: schrift. verkeersexamen (gr.7) di 12 april: prakt. verkeersexamen (gr. 7) woe 13 april: Daltoncongres Deventer (alle kinderen vrij van school!) do 21 april: Koningsspelen gr. 3/4 ma 25 april t/m zo 8 mei: meivakantie VSO vanaf 7.30 uur, 5 dagen/week kosten 1,50 opgave bij Simone Smit: noordkaapvso@gmail.com TSO van uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag opgave bij Alida de Boer: , ajdeboervink@gmail.com Willem de Mérodelaan LK Uithuizermeeden noordkaap@vcpong.nl website:

2 Verjaardagen in februari en maart 5 Rodney Sikkema 6 7 Veerle Kuiper 4 8 Ilse Bogema 7 10 Daan Duinkerken 1 10 Sem Pieterman 1 10 Mike Smit 4 11 Dianne Rijzebol 3 14 Jolein Moes 3 14 Eliza de Vries 7 17 Coen Renken 3 17 Tiemen Sikkema 3 20 Robin Dijkhuizen 1 20 Jans Klip 1 20 Auke te Nijenhuis 8 20 Mathijs Weijenberg 2 23 Willemein Klijn 7 23 Aijelt Scholte 4 26 Quinn Reitsma 4 28 Thijs Paapst 6 29 Trijntje Noorloos 4 1 Teun Wolters 5 5 Daan Westerloo 7 8 Duco Slagter 8 11 Marije Bultena 3 11 Carien Scholtens 5 16 Fabiënne Tillema 2 17 Stefan van der Deen 5 18 Pieter Wit 4 23 Jarno Mensinga 5 24 Lydia Scholte 7 30 Troy Koehoorn 3 31 Sem Haan 3 Aan/afmelden voor en naschoolse opvang Vriendelijk verzoek van de leiding van de voor en naschoolse opvang om aan en afmeldingen voor VSO/TSO niet via school of de leerkrachten te doen. Aan en afmelden kan bij de onderstaande adressen, zowel per telefoon als per mail: VSO: Simone Smit: noordkaapvso@gmail.com TSO: Alida de Boer: , ajdeboervink@gmail.com Fietsenstalling Gezien een aantal recente incidenten willen wij u verzoeken om uw kinderen op het hart te drukken dat ze zowel op school als bij de sporthal hun fietsen op slot zetten. Het sleuteltje kan evt. bij de leerkracht in bewaring worden gegeven.

3 Opnamen RTL 5 Vorige week vrijdag zijn er door RTL 5 televisieopnamen gemaakt voor het tv-programma LifestyleXperience. Ze namen shots buiten en binnen zoals in groep 5, 7 en de plusklas. Dat was best een beetje spannend! Teun werd geïnterviewd. Op zondagmiddag 3 april om uur wordt het programma uitgezonden op RTL 5, Goed kijken hoor, want het duurt maar 2 minuten.

4 Scoor een boek Groep 5 en 6 zijn enthousiast aan het lezen! We doen namelijk mee aan de actie van de bibliotheek Scoor een Boek! Tien weken lang lezen de kinderen zo veel mogelijk boeken in de klas. Ze noteren en waarderen ieder gelezen boek in hun logboekje en plakken een bal op het voetbalveld. Ook thuis kunnen de kinderen meedoen aan deze actie. Woensdag 16 maart komt Ietje Elich ( van de bibliotheek) weer bij ons op school om de tussenstand te bekijken. Crea- workshops Pasen Voor de kerst hebben we in samenwerking met veel vaders en moeders twaalf creatieve activiteiten aangeboden waar de kinderen van groep 5 tot en met 8 uit konden kiezen op de vrijdagmiddag. Het was een groot succes en we hebben afgesproken dat we het voor Pasen zouden herhalen. Dit zal zijn op vrijdag 18 maart. Wie van de ouders of andere creatieve belangstellenden willen ons weer helpen op deze middag. Wilt u ons mailen, briefje of bellen wanneer u tijd en zin hebt en daarbij aangeven of u zelf een activiteit bedenkt ( welke is dat dan) of dat u graag wilt dat wij een paasknutsel bedenken. U kunt zich aanmelden bij Diddy, Alice, Gradeke of Atty. Natuurlijk hopen wij, net als met kerst, op een grote groep vrijwilligers! Gevraagd verschoning voor de meisjes! Wie heeft er voor onze kleutergroep nog meisjes onderbroekjes over. Op school hebben wij alleen nog broekjes voor de jongens. Misschien dat ze uw dochter te klein zijn geworden en zijn ze nog goed genoeg voor noodgevallen. Wij houden ons aanbevolen. De juffen van groep 1 en 2 Grunniger Veurleeswedstrijd Ien het Der Aa-theater, A-kerkstroade 11, 9712 BD Stad is op wonsdagmiddag 16 meert 2016 om u. veur de 21ste moal de wedstried om de Grunneger Veurleescup. Veur onze schoul doun mit: Miriam Brouwer, Corné Haan, Lydia Scholte en Jacob Wolters Ien de jury zit de winnoar van verleden joar Gerben Scholte. Wie wensen alle dailnemers hail veul succes! Zai binnen al drok aan t oefenen. Publiek is welkom. t Wordt vast n haile mooie mirreg! Nieuw gezicht Hallo mijn naam is Lotte Huizing (22) en ik ben in februari begonnen aan mijn masteropleiding Orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na jarenlang met de neus in de boeken te hebben gezeten, is het nu eindelijk tijd om 'echte ervaringen' op te doen in de praktijk. Dit zal ik doen door de komende drie maanden, als stagiaire van juf Tilly, mee te lopen op CBS de Noordkaap. Ik zal aanwezig zijn op de woensdag en de donderdag. Gedurende die twee dagen zal ik juf Tilly ondersteunen en o.a. leerlingen begeleiden. Ik heb veel zin in de komende tijd en hoop veel te leren!

5 Dammen Woensdag 17 februari speelden we in onze eigen school, in de Noordkaap, de finale van het schooldamkampioenschap van het Hogeland. Al onze drie teams hadden zich geplaatst voor deze finale. Het ging heel goed! Ons eerste team de Noordkaap-1 is in de eigen school kampioen geworden bij de pupillen en ons welpenteam is kampioen geworden bij de welpen. Hierdoor mogen zij meedoen aan de finales van de schooldamkampioenschappen van de provincie Groningen. Naar de finale van het algemeen Groninger schooldamkampioenschap gaan behalve 1) de Noordkaap -1 ook 2) de Togtemaarschool-1 uit Bedum en 3) St. Walfridus-1 uit Bedum. Ons tweede team werd 4-de en gaat helaas niet door. Naar de finale van het kampioenschap voor de welpen gaan behalve 1) de Noordkaap ook de teams van 2) St. Walfridus-1 uit Bedum en 3) de Getijden-1 uit Pieterburen. Het begon om half twee. In ons eerste team speelden Kevin, Jaron, Jaeren en Jonathan. In ons tweede team speelden Rick, Miriam, Martijn en Daan. Bij de welpen speelden Thijs, Martin, Njord en Daniel. Wij waren in deze wedstrijden heel goed bezig. Ons eerste team won 4 wedstrijden en speelde eenmaal gelijk, het werd daarmee eerste. De welpen speelden ook maar eenmaal gelijk en wonnen 5 wedstrijden en werden daarmee ook eerste. Ons tweede team begon tegen het eerste en verloor met 2-6. Daarna wonnen ze 2 maal. Maar in de laatste 2 ronden ging het helemaal mis: 2 maal 0-8! Hierdoor missen ze de provinciale finale op een haar. Bij het algemeen kampioenschap was de einduitslag: 1) de Noordkaap-1 2) Togtemaarschool-1 uit Bedum 3) St. Walfridus-1 uit Bedum 4) de Noordkaap-2 en bij de welpen: 1) de Noordkaap 2) St. Walfridus-1 uit Bedum 3) de Getijden-1 uit Pieterburen Op woensdag 17 februari is in onze eigen school, in de Noordkaap, ons eerste team de Noordkaap-1 kampioen van het Hogeland geworden bij de pupillen en ons welpenteam is kampioen van het Hogeland geworden bij de welpen. Hierdoor mochten zij meedoen aan de finales van het schooldamkampioenschap van de hele provincie Groningen. Deze finales van de provinciale kampioenschappen zijn afgelopen zaterdag in Oude Pekela gespeeld. We gingen er met 3 auto s naar toe, de vader van Jaron en Thijs en de moeder van Corné reden. Het begon om twaalf uur. In ons team de Noordkaap bij de pupillen speelden ze: aan bord 1 Kevin, aan bord 2 Jaron, aan bord 3 Jaeren en aan bord 4 Runan. Als vervanger van Jonathan. Bij de welpen speelden in verschillende opstellingen Thijs, Martin, Njord en Corné. Onze welpen speelden 7 partijen, ze wonnen er 4, speelden 2 gelijk en verloren er 1. Ze haalden zodoende 10 punten en dat leverde een prachtige EERSTE plaats op: Kampioen van Groningen. De pupillen verging het slechter. Hier speelden zulke goede damteams dat je er onmogelijk van kon winnen. De St.Michaelschool uit Groningen won alle partijen en werd kampioen.! Het team van de Noordkaap kwam op de 7e plaats. Op de vijfde plaats zouden we nog door zijn gegaan naar de landelijke halve finales, dat zat er niet in, jammer. Maar evengoed hebben ze goed hun best gedaan!

6 Voorstelling groep 4, 5 en 6 Op maandagmorgen 14 maart is er voor de kinderen van groep 4, 5 en 6 de voorstelling Hijs de zeilen! door Garage TDI Het is een interactieve dansvoorstelling met nadruk op actie en zelf dansen. De kinderen zien eerst een korte heftige dansvoorstelling waarin ze kennismaken met het leven van twee stoere matrozen anno 1650 op een VOC schip. Als die twee het niet meer alleen afkunnen roepen ze de hulp in van hun publiek. De zaal verandert in een spannend schateiland waarin de gedanste emoties hoog op lopen.

7 INGEZONDEN De jeugdverpleegkundige op uw school Hallo, ik ben Lineke Nienhuis, als jeugdverpleegkundige vanuit het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) verbonden aan de school van uw kind(eren). Ik ben samen met de schoolarts, doktersassistente en logopediste als Jeugdgezondheidszorgteam van de GGD verbonden aan deze school. Het team Jeugdgezondheidszorg van de GGD werkt vanuit het CJG (Centrum voor Jeugd en Gezin). Het CJG is dus op school aanwezig, maar u kunt ook terecht in onze CJG locatie, Schoolstraat 39 te Uithuizen. Ook het consultatiebureau is onderdeel van het CJG. U kunt zowel op school als op onze andere locaties terecht met al uw vragen. Vanuit het CJG worden tevens diverse activiteiten georganiseerd, dóór en vóór ouders en kinderen. Op de website kunt u ons wisselend aanbod en onze openingstijden zien. Ook kunt u hier veel informatie vinden over allerlei onderwerpen gerelateerd aan de groei, ontwikkeling en opvoeding van uw kind(eren). en hebben we een telefonische advisering die iedere werkdag van uur bereikbaar is op telnummer: Daarnaast ben ik er voor u wanneer u vragen heeft over de groei of ontwikkeling van uw kind. Ook is het mogelijk dat de leerkracht u doorverwijst naar mij. U kunt met mij over allerlei onderwerpen praten wat met uw kind(eren) en/of uw gezin te maken heeft. Heeft u een vraag, dan kunt u mij altijd mailen en/of bellen voor een afspraak. Lineke Nienhuis, CJG medewerker/ jeugdverpleegkundige lineke.nienhuis@ggd.groningen.nl Tel: CJG Schoolstraat AL Uithuizen

8 Waarom IVN Scharrelkids Noord-Groningen? Kinderen vinden het fijn om naar buiten te gaan, de natuur in. Bewegen, beleven, speuren en ontdekken staan daarbij centraal. Om leuke, spannende natuuractiviteiten te organiseren, willen wij, Susan Wieringa en Regien Bosman, een jeugdwerkgroep (6-11 jaar) starten onder de naam scharrelkids. Wij zijn beiden lid van IVN Noord-Groningen, een vereniging die jaarlijks tal van activiteiten organiseert om de natuur in Noord-Groningen dichter bij de bewoners te brengen. Uitnodiging Natuurlijk hebben wij bij de uitvoering van de natuuractiviteiten helpende handen van ouders nodig om alle kinderen optimaal te kunnen begeleiden. Op woensdag 24 februari worden geïnteresseerde ouders met hun kinderen van harte uitgenodigd kennis te maken met IVN Scharrelkids Noord-Groningen. De bijeenkomst start om 13:15 (inloop) en eindigt om ongeveer 15:00. Plaats: De Wijngaard, Kerkstraat 7, Uithuizermeeden. Programma Inleiding IVN Scharrelkids, voorlopig programma. We spelen het spel Voel de Natuur! Onder genot van een drankje bekijken we de clip Het pimpernelblauwtje en de moerassteekmier. We eindigen met neem een versierd bloemetje mee! Kosten en opgave Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. U kunt zich opgeven via ivnscharrelkidnoordgroningeni@gmail.com. Vergeet niet het aantal personen te vermelden! Wij hopen u te ontmoeten, Susan Wieringa en Regien Bosman.

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 5-10 maart 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 5-10 maart 2016 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 5-10 maart 2016 Thema s Trefwoord Week 12 Thema: Jezelf achterlaten Mensen kunnen zichzelf achterlaten. In de herinnering aan wat ze deden, waarin ze geloofden en waarvoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 12- nummer 3-9 februari Week 7 Thema: Kwijtraken en missen. Week 8/9 Thema: Zoeken

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 12- nummer 3-9 februari Week 7 Thema: Kwijtraken en missen. Week 8/9 Thema: Zoeken 1 Nieuwsbrief jaargang 12- nummer 3-9 februari 2017 Thema s Trefwoord Week 7 Thema: Kwijtraken en missen Iedereen raakt weleens iets kwijt. Maar niet alles wat iemand kwijt raakt wordt ook even erg gemist.

Nadere informatie

Jarigen komende week. Agenda. Paasontbijt. 25 maart Goede vrijdag, iedereen vrij. 28 maart Tweede Paasdag, iedereen vrij

Jarigen komende week. Agenda. Paasontbijt. 25 maart Goede vrijdag, iedereen vrij. 28 maart Tweede Paasdag, iedereen vrij 25 maart Goede vrijdag, iedereen vrij Vrijdag 18 maart 2016, 1 ste jaargang Nummer 27, week 12 28 maart Tweede Paasdag, iedereen vrij Jarigen komende week 20 mrt Tatev Davtyan APEN 25 mrt Daan van den

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 4454r week(nr) 11 Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Blz. 1-5 Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 6-7 april 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 6-7 april 2016 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 6-7 april 2016 Thema s Trefwoord Week 15 Thema: Wat is er nodig om zelfstandig te zijn? Zelfstandigheid moet kunnen groeien. Een gunstige omgeving en positieve ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 7-21 april 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 7-21 april 2016 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 7-21 april 2016 Thema s Trefwoord Week 17 en week 18 meivakantie Week 19/20 Thema: Neem de tijd Tijd is belangrijk, het is prettig als kinderen kunnen klokkijken: zo laat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 10-2 juni 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 10-2 juni 2016 1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 10-2 juni 2016 Thema s Trefwoord Week 23 Thema: Op het juiste moment spreken Hoewel het spreekwoord zegt dat het in bepaalde gevallen beter is om te zwijgen, zijn er

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. belangrijke mededelingen. Kalender. jaargang 11 - nummer 3-11 februari 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. belangrijke mededelingen. Kalender. jaargang 11 - nummer 3-11 februari 2016 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 3-11 februari 2016 Thema s Trefwoord Week 7 Thema: Wat is Het kwade? Kwaad bestaat. Niet de emotie kwaad (boos), maar het opzettelijk toebrengen van leed. Waar denken de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 12- nummer 5-16 maart Week 12 Thema: Wat kun je ermee? Week 13 Thema: Onbeperkt

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 12- nummer 5-16 maart Week 12 Thema: Wat kun je ermee? Week 13 Thema: Onbeperkt 1 Nieuwsbrief jaargang 12- nummer 5-16 maart 2017 Thema s Trefwoord Week 12 Thema: Wat kun je ermee? Wat iemand met een beperking kan, wordt soms mede bepaald door de omgeving. De vraag Wat kun je ermee?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer juni 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer juni 2016 1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 11-16 juni 2016 Thema s Trefwoord Week 25 Thema: Spijt Jona laat deze week zijn emoties zien. Hij vindt dat hij zelf de oorzaak is van de storm en laat zich daarom in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 088-1454500 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 12 4 maart 2016 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Thema s Kind op Maandag

Thema s Kind op Maandag Nieuwsbrief jaargang 10 - nummer 19-10 december 2015 Thema s Kind op Maandag Week 51 Thema: Luister het begint. In de periode voor Kerst zien we reikhalzend uir naar de geboorte van Jezus. Die verwachting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016 1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016 Thema s Trefwoord Week 41 Thema: Plaatsmaken Een plaats hebben, is niet vanzelfsprekend. Het kan voorkomen dat er geen plaats voor je is omdat de plek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer december Week 02 Thema: Een goed begin is het halve werk

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer december Week 02 Thema: Een goed begin is het halve werk 1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 21-22 december 2016 Thema s Trefwoord Week 02 Thema: Een goed begin is het halve werk In deze eerste schoolweek van 2017 kijken we naar een speciaal moment: het begin.

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Hij is niet dood, Hij leeft! Dat woord te allen tijde, in vreugde en in lijden. een kind van God omgeeft!

Hij is niet dood, Hij leeft! Dat woord te allen tijde, in vreugde en in lijden. een kind van God omgeeft! NIEUWSBRIEF 6 MAART 2016 PASEN 2016 Hij is niet dood, Hij leeft! Dat woord te allen tijde, in vreugde en in lijden een kind van God omgeeft! Frits Deubel NIEUWS UIT HET TEAM Na de voorjaarsvakantie zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden. Cultuurdagen in mei en juni. Blij met alle ouderhulp!

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden. Cultuurdagen in mei en juni. Blij met alle ouderhulp! NUMMER 15 JAARGANG 31 26-04-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 27 april t/m 13 mei Meivakantie 14 mei Voorstelling Oorlogsgeheimen: groep 8 21 mei Tweede Pinksterdag 22 mei Studiedag: leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 10 - nummer 4-5 maart 2015

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 10 - nummer 4-5 maart 2015 Nieuwsbrief jaargang 10 - nummer 4-5 maart 2015 Thema s Trefwoord Week 11 Thema: Doe je mee? Een samenleving die zichzelf respecteert, probeert te voorkomen dat mensen worden buitengesloten. Doe je mee?

Nadere informatie

P A S E N M A A R T 2 0 1 6

P A S E N M A A R T 2 0 1 6 P A S E N M A A R T 2 0 1 6 Inhoud: Voorwoord Pasen 1 Personele zaken 2 Wandelen voor water 2 Uitnodiging schoolkerkdienst 2 Paasviering 2 Potgrondactie opbrengst 3 Trefwoord 3 Nieuws uit groep 1 en 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Agenda februari: Agenda begin maart:

Agenda februari: Agenda begin maart: Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-3441 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda februari: 1 Oefenen schoolschaken 3 en 6 leerlingen lesvrij 7 Inschrijven gesprekken 10 Oefenen schoolschaken

Nadere informatie

Groep 3 en 4 Groep 5,6, 7 en 8 Opgeven Liederen project Liederen project Ps. 105:5 Ps. 105:

Groep 3 en 4 Groep 5,6, 7 en 8 Opgeven Liederen project Liederen project Ps. 105:5 Ps. 105: Schoolnieuws Nieuwsbrief 22 Jaargang 13 02--2017 05-9.30 uur GKV Leek, Bijbelproject Jezus vertelt 07- Kijkochtend groep 3 t/m 8 08- Biddag 09- kijkochtend groep 3 t/m 8 14- Kijkochtend groep 1b en 2 15-

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 5-24 maart 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 5-24 maart 2016 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 5-24 maart 2016 Thema s Trefwoord Week 13 Thema: Oppakken Wat is achtergelaten, kan worden opgepakt. Dat doen de twee mannen die op weg zijn naar Emmaüs. Zij pakken het

Nadere informatie

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast.

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Week 40-41 2016-2017 Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Agenda 14 oktober Alle kinderen krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld September 2013 Margedagen 28 augustus 2013 16 oktober 2013 20 december 2013 s middags Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties

Nadere informatie

Informail 23 februari 2017 Prins Willem-Alexanderschool

Informail 23 februari 2017 Prins Willem-Alexanderschool Informail 23 februari 2017 Prins Willem-Alexanderschool Rondom de Bijbel Personeel Dinsdag heeft groep 2 afscheid genomen van juf Naomi. We danken haar voor de lessen die ze gegeven heeft in groep 2. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 10 - nummer 17-12 november 2015

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 10 - nummer 17-12 november 2015 Nieuwsbrief jaargang 10 - nummer 17-12 november 2015 Thema s Trefwoord Week 47 Thema: Kleding Kleding: je hebt er iets mee of niet. De officier Naäman heeft er duidelijk iets mee. Hij is een belangrijk

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 maart 2018 Jaargang 24 nr. 16 Voorwoord Donderdagavond

Nadere informatie

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april WEEKKAART 18-22 april 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot 18.00 uur open. DINSDAG 19 april WOENSDAG 20 april Ticho

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren!

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren! Vrijdag 17 februari 2017 En Hij gaf de menigte opdracht op het gras te gaan zitten; en Hij nam de vijf broden en de twee vissen, en terwijl Hij opkeek naar de hemel, zegende Hij ze. En toen Hij ze gebroken

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Week 22. Week 23. Van de directie

Week 22. Week 23. Van de directie Twee wekelijkse nieuwsbrief van de Chr. basisschool Het Mozaïek Nummer 18 23 mei 2014 Agenda Bijbelverhalen... ma 26 t/m 28 mei 2014 schoolkamp groep 8 wo 28 mei 2014 extra vrije dag groep 1 t/m 7 do 29

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Weeknieuws nr februari 2019

Weeknieuws nr februari 2019 Weeknieuws nr.21 15 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

Nieuwsbrief van februari 2018 UIT DE SCHOOL GEKLAPT

Nieuwsbrief van februari 2018 UIT DE SCHOOL GEKLAPT CBS de Noordkaap Willem de Mérodelaan 1 9982 LK Uithuizermeede n Tel: 0595-413662 Nieuwsbrief van februari 2018 UIT DE SCHOOL GEKLAPT e-mail: noordkaap@vcpong.nl Website: noordkaap.vcpong.nl Van de directie

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Voorjaarsvakantie Team Bereikbaarheid Privacy Schoolfotograaf PKN 40 dagentijd Muziekschool Opvoedavonden De Prenter Laser gamen in de voorjaarsvakantie Kalender februari Kalender

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs mei 2014

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs mei 2014 basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2014 In deze VLOTte Babbel: Voorwoord Schoolvoetbal uitslagen Onderzoek woordenschat Avondvierdaagse Datum kleuterschoolreis Kalender Feestelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Voor alle groepen 1 t/m 8: Schoolvakanties: Schooljaar Nummer 14. Beste ouders en/of verzorgers,

Voor alle groepen 1 t/m 8: Schoolvakanties: Schooljaar Nummer 14. Beste ouders en/of verzorgers, Beste ouders en/of verzorgers, Inmiddels zijn we aangekomen bij de meivakantie. Er is de afgelopen weken hard gewerkt en we hebben veel mooie activiteiten gedaan. De Buitenlesdag was een enorm succes.

Nadere informatie

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject Agenda 16 mrt. Start lentekriebels groep 7 en 8 18 mrt. Open dag voor nieuwe ouders 19 mrt. Kangoeroewedstrijd gr.4- gr.8 23 mrt. Palmpaasstokken voorbereiding 25 mrt. Grote rekendag 29 mrt. Palmpasen

Nadere informatie

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Rondom de Bijbel Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem; een heerlijk morgen licht breek aan; de Zoon van God is

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter N Gezond Speelgoedmiddag En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Terwijl

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Week 6: 6 t/m 10 februari Aren plukken op de sabbat, Lucas 6:1-5 Genezing op de sabbat, Lucas 6:6-11 De twaalf apostelen, Lucas 6:12-19

Week 6: 6 t/m 10 februari Aren plukken op de sabbat, Lucas 6:1-5 Genezing op de sabbat, Lucas 6:6-11 De twaalf apostelen, Lucas 6:12-19 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.21 donderdag 2 februari 2017, week 5 Algemene informatie 10 februari Rapporten mee naar huis 13 + 14 februari Rapportbespreking 16 februari

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda juni 21 juni kleuterfeest 28 juni sportdag groep 5 t/m 8 14 juni praktisch verkeersexamen 23 juni gezamenlijke vergadering SC/MR

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Nieuwsbrief obs De Dennenkamp 29 maart 2019 gr 1 in een eigen lokaal Sinds 25 maart hebben de kinderen van groep 1 een eigen lokaal! Hoe fijn is dat. Samen met de leidsters van de BSO zijn er afspraken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 9 - nummer 18-6 juni 2014

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 9 - nummer 18-6 juni 2014 Nieuwsbrief jaargang 9 - nummer 18-6 juni 2014 Thema s Trefwoord Week 24 Thema: Respecteren kun je leren Respectvol gedrag is een fundamenteel principe van een leefbare, humane samenleving. Regels en normen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 9 - nummer september 2014

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 9 - nummer september 2014 Nieuwsbrief jaargang 9 - nummer 23-25 september 2014 Thema s Trefwoord Week 40 Thema: Groot en Klein Groot of klein heeft, in letterlijke zin, heel concreet te maken met lengte en omvang. Kwalificaties

Nadere informatie

DE JARIGEN: 9 april Twan Hagen groep 3 12 april Jonethan Schonewille groep 5b/8

DE JARIGEN: 9 april Twan Hagen groep 3 12 april Jonethan Schonewille groep 5b/8 30 ZELFSTANDIGHEID Zelfstandigheid is het doel van onderwijs en opvoeding en kinderen willen graag zelfstandig zijn. Maar wat bedoelen we met zelfstandigheid en wanneer vinden we iemand zelfstandig. Tot

Nadere informatie

Paasviering 2016 ds Jonkersschool. Pasen, het verhaal van Jezus leven, sterven en opstaan. Het leven, sterker dan de dood.

Paasviering 2016 ds Jonkersschool. Pasen, het verhaal van Jezus leven, sterven en opstaan. Het leven, sterker dan de dood. Paasviering 2016 ds Jonkersschool Pasen, het verhaal van Jezus leven, sterven en opstaan. Het leven, sterker dan de dood. 1. Welkom door meester Joop Het dochtertje van Jaïrus. Zij is niet dood, zij slaapt.

Nadere informatie

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 april 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 16 Van de directie Het schooljaar vliegt voorbij. De meivakantie staat alweer voor de deur.

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe adressen:

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe  adressen: Nieuwsbrief c.b.s. de Bron maart 2018 Nieuwe emailadressen: Met ingang van januari is het algemene emailadres van c.b.s. de Bron gewijzigd. Ons nieuwe emailadres is nu: bron@palludara.nl Ook onze raden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF E JAARGANG MAANDAG 13 FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF E JAARGANG MAANDAG 13 FEBRUARI 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 10 31 E JAARGANG MAANDAG 13 FEBRUARI 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71 Agenda Project Landen 2-12 maart 2015 Ledenvergadering 26 maart 2015 Grote Rekendag 25 maart 2015 Paasviering s middags op 2 april 2015 Koningsspelen 24

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES):

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES): KALENDER: 4 november : Groep 3 naar de bibliotheek in s-heerenberg 7 november : Laatste inlever dag voor de dozen voor Roemenië 7 november : Presentatie jeugdprins 11 november : Groep 7 bezoekt museum

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor.

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor. Wiek-2-Date nieuwsbrief 9 De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens per 3 weken. Op onze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de activiteiten in de groepen. Agenda

Nadere informatie