Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 5-24 maart 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 5-24 maart 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 5-24 maart 2016 Thema s Trefwoord Week 13 Thema: Oppakken Wat is achtergelaten, kan worden opgepakt. Dat doen de twee mannen die op weg zijn naar Emmaüs. Zij pakken het verhaal van Jezus weer op en lopen opnieuw warm voor zijn idealen. Het geloof van Jezus is op vele manieren door het christendom opgepakt. In de vorm van rituelen, symbolen en verhalen. Maar ook in het handelen van mensen die in Jezus geest willen werken aan een betere wereld. Soms heeft het leven persoonlijke littekens achtergelaten bij mensen en is het oppakken van een herinnering niet gemakkelijk. Ook dat hoort erbij. En soms slagen mensen er op een heel eenvoudige manier in om een mooie boodschap achter te laten die kan worden opgepakt en die de dag van een ander tot een zonnige, feestelijke ervaring laat worden. Week 14 Thema: Zelfstandigheid Zelfstandigheid is het doel van onderwijs en opvoeding en kinderen zelf willen graag zelfstandig zijn. Maar wat bedoelen we met zelfstandigheid en wanneer vinden we iemand zelfstandig? Tot aan Pasen konden de leerlingen van Jezus als het ware met Jezus mee geloven. Maar nu komt Jezus steeds verder op afstand en zullen ze zelfstandig en op hun eigen manier inhoud moeten geven aan het geloof in het rijk van God. Zelfstandigheid toont zich (of niet) in concrete situaties waarin mensen moeten handelen, kiezen en denken. En de mate waarin en het niveau waarop iemand zelfstandig is, hoeven niet voor iedereen het zelfde te zijn. vr 25 t/m ma 28 maart: Paasvakantie do 31 maart: fietsenkeuring (gr. 7) zo 3 april: uur uitzending LifestyleXperience RTL5 do 7 april: schrift. verkeersexamen (gr.7) di 12 april: prakt. verkeersexamen (gr. 7) woe 13 april: Daltoncongres Deventer (alle kinderen vrij van school!) do 21 april: Koningsspelen gr. 3/4 Kalender ma 25 april t/m zo 8 mei: meivakantie 9-12 mei: Wandelvierdaagse Eemsmond VSO vanaf 7.30 uur, 5 dagen/week kosten 1,50 opgave bij Simone Smit: noordkaapvso@gmail.com TSO van uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag opgave bij Alida de Boer: , ajdeboervink@gmail.com Willem de Mérodelaan LK Uithuizermeeden noordkaap@vcpong.nl website:

2 Jarigen in april en mei APRIL 3 Corné Haan 7 3 Emma Slager 5 4 Denise Brouwers 4 5 Sophie Haan 1 7 Julia Wilczek 1 10 Vitória van Kempen 5 11 Laura de Vries 4 15 Sanne Brontsema 7 15 Leia Prinsen 8 15 Ruben Wiersum 2 17 Yorick Annaars 8 18 Danian van Os 1 19 Elin Timmer 4 19 Rick Woltjer 8 21 Anniek Overdijk 5 26 Elisa Kooij 2 27 Jessica Dusseljee 1 28 Lianne Bultena 6 29 Noah Wustenveld 1 MEI 1 Steijn van Heuveln 2 2 Julian Brontsema 5 4 Guus Klip 4 7 Ruben Renken 2 7 Linde Wiersema 5 9 Lilian Brouwer 1 Welkom en afscheid. Nieuws uit de groepen 1 en 2 Vanaf maandag 21 maart is Marit Visscher elke dag bij ons in de klas, Marit is net 4 jaar geworden, maar omdat groep 1 'vol' zit met 31 kinderen,komen de kinderen die nu 4 jaar worden bij de kinderen van groep 2 in de klas. Dit is best wel een beetje spannend tussen die 'grote ' kinderen die soms al 6 jaar zijn, maar we hopen dat Marit snel haar plekje zal vinden bij ons in groep 2 en dat ze het leuk zal gaan vinden bij ons op de Noordkaap. Gelukkig is Marit niet lang alleen als groep 1 leerling bij ons,want na Pasen komt Rick Weijenberg ook al kijken bij ons in de groep, 4 keer op een dinsdagmorgen en vanaf 12 mei, dan is Rick 4 jaar, komt Rick alle dagen bij ons in de klas. Ook Rick heten we van harte welkom bij ons in de klas en we hopen dat hij het ook naar zijn zin zal hebben! Na Pasen zal Niek Mensinga niet meer bij ons in groep 2 zitten. Donderdag 24 maart hebben we afscheid genomen van Niek. We hebben Niek een zelfgemaakt boek gegeven, met een afdruk van onze handen en een foto van onszelf. Ook heeft Niek een mooi prentenboek gekregen van school. Wij werden door Niek getrakteerd op iets lekkers! Niek, we vinden het erg jammer dat je weggaat, maar we wensen je heel veel geluk samen met je mama's en Jarno in Zweden! Sportdag groepen 3 en 4 Op donderdag 7 april is de sportdag van groep 3 en 4. U krijgt over de organisatie nog nader bericht. De kinderen zijn die middag vrij van school.

3 Palmpasenoptocht van groep 1 en 2 Palmpasenoptocht van groep 1 en 2 Afgelopen vrijdagmorgen hebben de kleuters met een palmpasenstok gelopen. De kinderen hadden de afgelopen 2 week hard gewerkt om er weer een mooie stok van te maken. We gingen in optocht langs 3 huizen waar we verschillende dingen kregen, nl. geen ei (haasspekje) een half ei en een paasei. De kinderen zongen uit volle borst verschillende liedjes die horen bij Palmpasen. Een van de liedjes was de volgende: Palm palm pasen, eikoerei Over ene zondag, dan krijgen wij een ei Één ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei. Toen we weer op school kwamen gingen we nog even bij alle klassen langs zodat ze onze stokken konden zien. Wat is de betekenis van de palmstokken? Het kruis verwijst naar Jezus die voor onze zonden is gestorven. De haan bovenop de stok, kondigt een nieuwe dag aan. Je mag opnieuw beginnen, maar ook verwijst hij naar Petrus die zei dat hij de Heer niet kende. Jezus had hem dit verteld, voordat de haan kraait zul jij 3 keer gezegd hebben dat je mij niet kent. De zon zegt dat de dag weer begint, hij komt elke morgen op. Een nieuwe dag, nieuwe kansen. Het groen is een teken van leven, de klimop en de buxus blijven groen. Het kuiken is ook nieuw leven. Een ei lijkt dood, maar er zit leven in. Net als Jezus die dood leek, maar na 3 dagen weer opstond uit het graf.

4 Grunneger Veurleescup Wat hebben we een prachtige middag gehad op 16 maart met De Grunneger Veurleescup in Het Der Aa- Theater. Er was veel publiek meegekomen en presentator Fré Schreiber en Charlie de IJscoman zorgden voor een gezellige ontspannen sfeer. Er deden 14 kinderen mee van verschillende scholen in de provincie. Corné, Jacob, Miriam en Lydia, allemaal uit groep 7, hebben alle vier erg goed voorgelezen in het Gronings. We zijn trots op ze. Daar kunnen ze zelf ook trots op zijn, een hele prestatie! De jury had een moeilijke opgave. De derde prijs ging naar Lydia. Zij las het verhaal Esther voor uit de nieuwe Kienderbiebel. Alle vier, bedankt veur t mitdoun!!

5 Sneldenktoernooi...met een bijzonder tintje (lintje) Afgelopen vrijdag werd het jaarlijkse sneldenktoernooi (dammen en schaken) gehouden. Wederom hadden zich meer dan 100 deelnemers gemeld. Meneer Sieb had, met hulp van een aantal ex-leerlingen, alles weer tot in de puntjes geregeld. Hij had zoals gewoonlijk de regie volledig in handen tot het moment dat de gong werd gestopt en hij even niet wist wat er gebeurde. Het volledige bestuur van de Stichting Dorpsbelangen was aanwezig en namen het heft over. Sieb werd door hen in het zonnetje gezet voor zijn verdiensten voor de samenleving met name wat betreft het enthousiasmeren van de jeugd voor dammen en schaken. Hij was genomineerd voor de Mije-ster, een onderscheiding van het dorp Uithuizermeeden voor mensen die zich op welke manier dan ook hebben ingezet voor het maatschappelijk belang. Het bestuur van de Dorpsbelangen had de nominatie gehonoreerd en bij deze gelegenheid kreeg hij het zilveren zeemeerminnetje op zijn revers gespeld. De bijbehorende oorkonde werd hem overhandigd onder luid applaus van alle aanwezigen. Uiteraard was ook de pers vertegenwoordigd. Na deze interventie ging Sieb onverstoorbaar door met waarvoor hij gekomen was: het toernooi. Het was als vanouds een gezellige avond met prijzen voor iedereen. Een uniek toernooi georganiseerd door een unieke Mijester. Sieb, gefeliciteerd, het is je van harte gegund en we hopen je nog lang in ons midden te hebben. Mien schierste woord Er zaten maar liefst 65 schiere Grunneger woorden in de bus. De Jury ( Fré Schreiber en Juf Elly) hebben er elk hun vijf mooiste uitgekozen. We hebben besloten de prijzen te delen, alle tien hebben ze een prijsje ontvangen. De woorden en de inzenders waren: Keudeldoemke Jarno groep 4 Buus Eline van juf Carina Laiverd Marije groep 3 Diezeg Guus groep 4 Spiekerboksem Milan groep 4 Smok Patrick groep 6 Mous Chiel groep 4 Stoet Sianna groep 6 Moeke Zofia groep 6 Boksem Mike groep 4 Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

6 Groep 2 is naar de lammetjes geweest Hallo allemaal, Wij zijn naar de lammetjes geweest. Daar ging het heel goed. We mochten lammetjes aaien, vasthouden en zelfs bij ze in het hok. Ook mochten we op een trekker en shovel zitten. Het was fijn dat we bij de papa en mama van Jasper mochten zijn. Bedankt daarvoor. Groetjes, groep 2

7 Wandelen voor water De kinderen van groep 7 en 8 hebben afgelopen woensdag een wandeltocht van 6 kilometer gemaakt met 6 liter water in de rugzag. Dit deden ze om geld op te halen voor waterpompen voor mensen in tropische landen. Ook kinderen moeten daar soms kilometers lopen voor hun dagelijkse watervoorraad. Daarvoor hadden de kinderen bij familie, vrienden en kennissen sponsorgeld gevraagd. In totaal hebben groep 7 en opgehaald. Een geweldig bedrag voor een geweldige actie. Petje af.

8 Uitnodiging leden vereniging VCPO Noord Groningen VCPO Noord-Groningen nodigt alle leden van de vereniging uit voor de Algemene Ledenvergadering Datum : Maandag 11 april 2016 Tijd Plaats : uur : het kantoor van VCPO Noord-Groningen Borgweg 46a te Winsum, tel (ingang tussen Winkheem en cbs Borgschool) Agenda Welkom en vaststellen agenda Samenstelling Raad van Toezicht - benoeming lid: mw. H. Bakker Rondvraag Sluiting Kijk voor meer informatie over onze vereniging op de website: Namens VCPO Noord-Groningen, S. van der Wal, voorzitter College van Bestuur

9 Zwemclub de Dinge Sporten is heel belangrijk, op scholen wordt hier ook veel aandacht aan besteed. Zwemclub de Dinge is een actieve zwemclub voor recreatief zwemmen, 's zomers in het buitenbad in Uithuizen en 's winters in overdekt bad Dubbelslag in Delfzijl. Naast wekelijkse trainingen worden regelmatig andere leuke activiteiten georganiseerd. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden, hierbij denken we vooral aan basisschool leerlingen. Wij hebben een unieke actie bedacht, een gratis abonnement bij een jaar lidmaatschap. We hopen zoveel mogelijk mensen te bereiken, vandaag staat een advertentie in de Ommelander. Om voor een gratis abonnement in aanmerking te komen, moet het voor 7 april besteld worden. met vriendelijke groet, Rineke van der Wal, namens zwemclub de Dinge

10 De mantelzorgmiddag

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 6-7 april 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 6-7 april 2016 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 6-7 april 2016 Thema s Trefwoord Week 15 Thema: Wat is er nodig om zelfstandig te zijn? Zelfstandigheid moet kunnen groeien. Een gunstige omgeving en positieve ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 7-21 april 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 7-21 april 2016 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 7-21 april 2016 Thema s Trefwoord Week 17 en week 18 meivakantie Week 19/20 Thema: Neem de tijd Tijd is belangrijk, het is prettig als kinderen kunnen klokkijken: zo laat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer juni 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer juni 2016 1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 11-16 juni 2016 Thema s Trefwoord Week 25 Thema: Spijt Jona laat deze week zijn emoties zien. Hij vindt dat hij zelf de oorzaak is van de storm en laat zich daarom in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 12- nummer 3-9 februari Week 7 Thema: Kwijtraken en missen. Week 8/9 Thema: Zoeken

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 12- nummer 3-9 februari Week 7 Thema: Kwijtraken en missen. Week 8/9 Thema: Zoeken 1 Nieuwsbrief jaargang 12- nummer 3-9 februari 2017 Thema s Trefwoord Week 7 Thema: Kwijtraken en missen Iedereen raakt weleens iets kwijt. Maar niet alles wat iemand kwijt raakt wordt ook even erg gemist.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 12- nummer 5-16 maart Week 12 Thema: Wat kun je ermee? Week 13 Thema: Onbeperkt

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 12- nummer 5-16 maart Week 12 Thema: Wat kun je ermee? Week 13 Thema: Onbeperkt 1 Nieuwsbrief jaargang 12- nummer 5-16 maart 2017 Thema s Trefwoord Week 12 Thema: Wat kun je ermee? Wat iemand met een beperking kan, wordt soms mede bepaald door de omgeving. De vraag Wat kun je ermee?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Vanuit de vereniging. Schoolse zaken. Week t/m 25 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Vanuit de vereniging. Schoolse zaken. Week t/m 25 juni 2016 Nieuwsbrief Week 25 19 t/m 25 juni 2016 Vanuit de directie Het was een korte week voor de kinderen deze week. Op donderdag middag waren de kinderen vrij en hadden de leerkrachten een werkmiddag waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 10-2 juni 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 10-2 juni 2016 1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 10-2 juni 2016 Thema s Trefwoord Week 23 Thema: Op het juiste moment spreken Hoewel het spreekwoord zegt dat het in bepaalde gevallen beter is om te zwijgen, zijn er

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016 1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016 Thema s Trefwoord Week 41 Thema: Plaatsmaken Een plaats hebben, is niet vanzelfsprekend. Het kan voorkomen dat er geen plaats voor je is omdat de plek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 9 - nummer 18-6 juni 2014

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 9 - nummer 18-6 juni 2014 Nieuwsbrief jaargang 9 - nummer 18-6 juni 2014 Thema s Trefwoord Week 24 Thema: Respecteren kun je leren Respectvol gedrag is een fundamenteel principe van een leefbare, humane samenleving. Regels en normen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 27 2 t/m 8 juli 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 27 2 t/m 8 juli 2017 Nieuwsbrief Week 27 2 t/m 8 juli 2017 Vanuit de directie Afgelopen dinsdag was de staking van het primair onderwijs PO in Actie. Het was fijn om te merken dat u als ouders deze actie ondersteunde door

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Nieuwsbrief obs De Dennenkamp 29 maart 2019 gr 1 in een eigen lokaal Sinds 25 maart hebben de kinderen van groep 1 een eigen lokaal! Hoe fijn is dat. Samen met de leidsters van de BSO zijn er afspraken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 1 no. 12

Nieuwsbrief Jaargang 1 no. 12 Nieuwsbrief Jaargang 1 no. 12 Obs De Munte Antoni Verburghwijk 5 9948 PA Termunterzijl Tel: 0596-601654 www.obsdemunte.nl obsdemunte@marenland.org Dir.: J. Duut 8 april 2016 Geachte Ouders, Verzorgers,

Nadere informatie

De familie Koppelman is verhuisd. Jack en Mitch wonen nu aan De Praam 3 in Dedemsvaart. We wensen hen veel geluk in hun nieuwe huis!

De familie Koppelman is verhuisd. Jack en Mitch wonen nu aan De Praam 3 in Dedemsvaart. We wensen hen veel geluk in hun nieuwe huis! Ommerkanaal Oost 30 7731 TS OMMEN 0523 613164 06 27599851 info@ommerkanaalschool.nl www.ommerkanaalschool.nl 17 maart 16 Voorwoord Het komend weekend vieren we Goede Vrijdag en Pasen. We denken terug aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA IN MAART 2018 PASEN, HET FEEST VAN EEN NIEUW BEGIN

BELANGRIJKE DATA IN MAART 2018 PASEN, HET FEEST VAN EEN NIEUW BEGIN 26 maart 2018 nr. PASEN, HET FEEST VAN EEN NIEUW BEGIN Deze weken leven we met de kinderen toe naar Pasen. Het feest van een nieuw begin. Altijd weer een kans om opnieuw te mogen beginnen. Wat er ook gebeurd

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! De geschiedenis van Hagar en Ismaël laat ons zien dat God dwars door alle omstandigheden van het leven heen de God is Die hoort! Dit blijkt uit het feit

Nadere informatie

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject Agenda 16 mrt. Start lentekriebels groep 7 en 8 18 mrt. Open dag voor nieuwe ouders 19 mrt. Kangoeroewedstrijd gr.4- gr.8 23 mrt. Palmpaasstokken voorbereiding 25 mrt. Grote rekendag 29 mrt. Palmpasen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

DE JARIGEN: 9 april Twan Hagen groep 3 12 april Jonethan Schonewille groep 5b/8

DE JARIGEN: 9 april Twan Hagen groep 3 12 april Jonethan Schonewille groep 5b/8 30 ZELFSTANDIGHEID Zelfstandigheid is het doel van onderwijs en opvoeding en kinderen willen graag zelfstandig zijn. Maar wat bedoelen we met zelfstandigheid en wanneer vinden we iemand zelfstandig. Tot

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Thema s Kind op Maandag

Thema s Kind op Maandag Nieuwsbrief jaargang 10 - nummer 19-10 december 2015 Thema s Kind op Maandag Week 51 Thema: Luister het begint. In de periode voor Kerst zien we reikhalzend uir naar de geboorte van Jezus. Die verwachting

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep mei Schoolfotograaf

22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep mei Schoolfotograaf Agenda: 22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep 3-4 17 mei Schoolfotograaf 23 mei Afscheid schoolschrijfproject 25 en 26 mei Hemelvaart, leerlingen vrij 29 mei Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 5-10 maart 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 5-10 maart 2016 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 5-10 maart 2016 Thema s Trefwoord Week 12 Thema: Jezelf achterlaten Mensen kunnen zichzelf achterlaten. In de herinnering aan wat ze deden, waarin ze geloofden en waarvoor

Nadere informatie

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier.

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier. Nieuwsbrief 13 25 maart 2019 In en om de school Groep 6 en 7 hebben pas een hele leuke workshop in de klas gehad, de Grote Radioshow. Voor deze Radioshow maakte Britt Maris het gedicht dat hieronder staat.

Nadere informatie

11 Maart 2015. Gefelicitaart

11 Maart 2015. Gefelicitaart Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 11 Maart 2015 Gefelicitaart 12 mrt. Jelle gr. B 12 mrt. Tibbe gr. A 12 mrt. Kris gr. 6 13

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets. tel

Beets 52, 1475 JD Beets. tel 52, 1475 JD. tel. 0299 401458 Belangrijke data in november: 07 november Schoolontbijt 10 november Sint Maarten 14 november Oud papier 20 november Week van de 10 minuten gesprekken 24 november Schoonmaak

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 14 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Juf Gerry en vervanging Paastakken inleveren bij juf Marije Opbrengst KIKA maart Paaseitjesactie 2018 Wandelen voor Water Juf Ellen

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 15 april 2015 nr. 30 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: BOLSTERNIEUWS

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter N Gezond Speelgoedmiddag En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Terwijl

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 10 - nummer 17-12 november 2015

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 10 - nummer 17-12 november 2015 Nieuwsbrief jaargang 10 - nummer 17-12 november 2015 Thema s Trefwoord Week 47 Thema: Kleding Kleding: je hebt er iets mee of niet. De officier Naäman heeft er duidelijk iets mee. Hij is een belangrijk

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Fenne (groep 1), Indy (groep 8), Kate (groep 8), Lisa (groep 8), Sven (groep 1), Leo Alexander (groep 7), Fem (groep 1), Luuk (groep 3), Kars (groep 7), Anneke

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 9 25 april 2013.

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 9 25 april 2013. Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 9 25 april 2013. Wat is vrijheid? Esther, het joodse meisje, Komt bij de koning in t paleis. Ze mag niet zeggen wie ze is, Dat vindt haar oom niet wijs. Esther, het joodse

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Rondom de Bijbel Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem; een heerlijk morgen licht breek aan; de Zoon van God is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Ankeveen, april 2018 Belangrijke data - Maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei: studiedagen, school is gesloten - Donderdag 10 en vrijdag 11 mei: Hemelvaart, school is gesloten - Vrijdag

Nadere informatie

DATUM: 13 februari 2017

DATUM: 13 februari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Het Elzennieuws. Agenda. Nieuwsbrief van basisschool De Elzenhoek nummer 10 maandag 10 mei Beste ouders, Babynieuws

Het Elzennieuws. Agenda. Nieuwsbrief van basisschool De Elzenhoek nummer 10 maandag 10 mei Beste ouders, Babynieuws Het Elzennieuws Nieuwsbrief van basisschool De Elzenhoek nummer 10 maandag 10 mei 2019 Broekwegzijde 192 2725 PE Zoetermeer 079-3316321 www.elzenhoek.unicoz.nl directie@elzenhoek.unicoz.nl Beste ouders,

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

April 2019 STEIJAERTNIEUWS

April 2019 STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS April 2019 NIEUWS

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie

Groep 3 en 4 Groep 5,6, 7 en 8 Opgeven Liederen project Liederen project Ps. 105:5 Ps. 105:

Groep 3 en 4 Groep 5,6, 7 en 8 Opgeven Liederen project Liederen project Ps. 105:5 Ps. 105: Schoolnieuws Nieuwsbrief 22 Jaargang 13 02--2017 05-9.30 uur GKV Leek, Bijbelproject Jezus vertelt 07- Kijkochtend groep 3 t/m 8 08- Biddag 09- kijkochtend groep 3 t/m 8 14- Kijkochtend groep 1b en 2 15-

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 20-10-2017 Maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober Maandag 30 oktober

Nadere informatie

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor.

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor. Wiek-2-Date nieuwsbrief 9 De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens per 3 weken. Op onze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de activiteiten in de groepen. Agenda

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Weeknieuws nr. 8 2 november Welkom In groep 1 mogen we Fay verwelkomen en in groep 6 is Demi nieuw op school. We wensen hen veel plezier.

Weeknieuws nr. 8 2 november Welkom In groep 1 mogen we Fay verwelkomen en in groep 6 is Demi nieuw op school. We wensen hen veel plezier. Weeknieuws nr. 8 2 november 2018 AGENDA Datum Activiteit 12 november Kinderen vrij 28 november Kinderen vrij 11 december MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we Fay verwelkomen en in groep 6 is Demi

Nadere informatie

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders,

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 nummer 13, maart 2017 Beste ouders, Maandag, op onze studiedag in de Rode School in Haarlem-Zuid hebben wij, geoefend in het levendig voeren van een gesprek over ons dagelijks werk.

Nadere informatie

Nieuwsweek nummer 35. Even bijpraten. 15 juni Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsweek nummer 35. Even bijpraten. 15 juni Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 35 15 juni 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma 18 juni: Vader

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Schoolnieuws. Jaargang 13 nummer 26, 30 maart 2017

Schoolnieuws. Jaargang 13 nummer 26, 30 maart 2017 Schoolnieuws Jaargang 13 nummer 26, 30 maart 2017 03-04 Juf Jongsma jarig 04-04 Juf Steenbergen jarig 05-04 Lentewandeling groep 1 en 2 12-04 ALV aanvang: 19.30 uur 13-04 Paasviering in de kerk v.a. 13.00

Nadere informatie

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni Nieuwsbrief woensdag 1 juni Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Vakantieroosters Junivakantie Korfbal Woensdag 1 juni Op 1 juni begint de meteriologische zomer. Een mooi seizoen breekt aan. Geniet van

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Tussendoor oktober 2018

Tussendoor oktober 2018 Tussendoor oktober 2018 Datum Wie? Wat? ma 1 okt. Ouders Vergadering MR, aanvang 19.00 uur. di 2 okt. Gr. 1 t/m 8 Opening Kinderboekenweek. Thema: Vriendschap. Motto: Kom erbij. do 4 okt. Allen Dierendag.

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018)

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018) NR. 13 22 februari 2018 (nr. 14 zal verschijnen op 8 maart 2018) 01-03 Julian Geenen (gr. 1-2b) 05-03 Jolie Rossieau (gr. 1-2a) 06-03 Olivier Kuijlaars (gr. 7-8) 07-03 Eline Hendriks (gr. 1-2a) 08-03 Eef

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 36 14-07-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Afscheid groep 8 Woensdag 12 juli hebben we afscheid genomen van de kinderen van groep 8. Na hun bezoek aan de Pontes kwamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71 Agenda Project Landen 2-12 maart 2015 Ledenvergadering 26 maart 2015 Grote Rekendag 25 maart 2015 Paasviering s middags op 2 april 2015 Koningsspelen 24

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 15 vrijdag 17 april 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda di. 21 april t/m do. 23 april: woe. 22

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 24. Schoolkorfbaltoernooi

WEEKBULLETIN. Week 24. Schoolkorfbaltoernooi WEEKBULLETIN Week 24 Belangrijke data in juni en juli: Do 16/06: Studiemiddag, groep 1 t/m 8 12.00 uur vrij Vrij 17/06:, groep 1 t/m 8 vrij Ma 20/06 t/m vrij 24/06: Avondvierdaagse Woe 22/06: Maandviering

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juni 2019 Za 8/6 Ma 10/6 Di 11/6 Woe 12/6 Do 13/6 Vrij 14/6 AGENDA Oud Papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Vertrek leerling Carlijn uit groep 5 is naar OBS Gieten gegaan. We wensen haar heel veel plezier en succes!

Vertrek leerling Carlijn uit groep 5 is naar OBS Gieten gegaan. We wensen haar heel veel plezier en succes! N i e u w s b r i e f 6 J a a r g a n g 6 m a a r t 2 0 1 8 Nieuwe leerlingen In groep 1 zijn drie nieuwe leerlingen gestart. Van harte welkom Nick, Marije en Quinne. We wensen jullie een fijne tijd toe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie