21 juni uur AA Kramer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "21 juni uur AA Kramer"

Transcriptie

1 21 juni uur AA Kramer Orde van dienst: Votum en zegen Psalm 18: 1 Wet - zingen: Nieuw liedboek 311 Wij kiezen voor de vrijheid. Gebed Kinderen: Vaderdag. Psalm 103: 5 Lezen: Johannes 8: Preek Zingen: GK 70 Gij dienaars van Hem Doop Sita en Hamida. Formulier en vragen Knielen voor de doop. Gebed Getuigenis van Sita en Hamida geschenk Zingen: Nieuw Liedboek 738 Viering Heilig Avondmaal: Formulier Klaarmaken tafel: Psalm 147: 1 Nodiging en instellingswoorden. Zingen tijdens het aangaan: GK 57 Ik ben het levensbrood GK 59 Ik ben de goede herder GK 62 Ik ben de weg, zo zegt de Heer Dankgebed Collecten GK 165 Zegen.

2 Votum en zegen GK psalm 18: 1 (=LB 18:1) 1 Ik heb U lief van ganser harte, HERE. Gij immers zult het onheil van mij weren. Gij zijt mijn steenrots, mijn bevrijder, Gij, Gij zijt een muur, een vestingwal om mij. Mijn God, mijn schild, mijn schuilplaats in gevaren, mijn rots die mij beschermt en blijft bewaren, o hoorn des heils, U loof ik voor altijd, ik roep het uit, want Gij hebt mij bevrijd. Wet - zingen: LB 311 Wij kiezen voor de vrijheid. L melodie A (vrouwen) Wij kiezen voor de vrijheid die God ons heeft beloofd: Hij heeft de boze goden van al hun macht beroofd. 2 melodie B (mannen) Weg met de stomme beelden, die maken God te klein: Hij zal ons zelf vertellen wie Hij voor ons wil zijn. 3 melodie A+B En Hij heeft ook gegeven dat je Hem noemen mag: maak dan jezelf niet groter met Gods naam als je vlag. 4 melodie A En neem voluit de vrijheid, één dag van feestelijkheid, om opgewekt te vieren dat God ons heeft bevrijd. 5 melodie B Hoor ook naar de verhalen van wie zijn voorgegaan: want God, de God van gisteren is met ons doorgegaan.

3 6 melodie A+B Geef ruimte aan je naaste, geschapen naar Gods beeld: want alle mensen heeft Hij zijn leven meegedeeld. 7 melodie A Blijf met elkaar verbonden als mens, als man of vrouw: zo is tot in de diepte ook God zijn liefde trouw. 8 melodie B Wil zó ruimhartig delen dat niemand stelen moet: God liet ons samen wonen in 't land van overvloed. 9 melodie A+B En breek niet met je woorden een anders leven stuk: want God sprak tot ons allen het woord van ons geluk. 10 melodie A+B Gun dan elkaar het goede, zo is het ons gegund: je leven is pas leven als je ook geven kunt. Gebed Kinderen: Vaderdag. GK psalm 103: 5 (=LB 103:5) 5 Zoals een vader liefdevol zijn armen slaat om zijn kind, omringt ons met erbarmen God onze Vader, want wij zijn van Hem. Hij die ons zelf uit aarde heeft genomen, Hij weet, dat wij, uit stof aan 't licht gekomen, slechts leven op de adem van zijn stem.

4 Lezen: Johannes 8: Jezus ging naar de Olijfberg, 2 en vroeg in de morgen was hij weer in de tempel. Het hele volk kwam naar hem toe, hij ging zitten en gaf hun onderricht. 3 Toen brachten de schriftgeleerden en de farizeeën een vrouw bij hem die op overspel betrapt was. Ze zetten haar in het midden en 4 zeiden tegen Jezus: Meester, deze vrouw is op heterdaad betrapt toen ze overspel pleegde. 5 Mozes draagt ons in de wet op zulke vrouwen te stenigen. Wat vindt u daarvan? 6 Dit zeiden ze om hem op de proef te stellen, om te zien of ze hem konden aanklagen. Jezus bukte zich en schreef met zijn vinger op de grond. 7 Toen ze bleven aandringen, richtte hij zich op en zei: Wie van jullie zonder zonde is, laat die als eerste een steen naar haar werpen. 8 Hij bukte zich weer en schreef op de grond. 9 Toen ze dat hoorden gingen ze weg, een voor een, de oudsten het eerst, en ze lieten hem alleen, met de vrouw die in het midden stond. 10 Jezus richtte zich op en vroeg haar: Waar zijn ze? Heeft niemand u veroordeeld? 11 Niemand, heer, zei ze. Ik veroordeel u ook niet, zei Jezus. Ga naar huis, en zondig vanaf nu niet meer. Preek Zingen: GK gezang 70 Gij dienaars van Hem 1 Gij dienaars van Hem, die alles regeert, verenigt uw stem, verheft en vereert de Naam aller namen, vol rijkdom en kracht, bezingt Hem tezamen, Gods arm is met macht. 2 God heerst van zijn troon, in t heilige licht, maar zoekt in de Zoon wie machteloos ligt. De heiligen loven reeds hier in hun lied, met d engelen boven, het heil, hun geschied. 3 Aan Hem zij het lied der wereld gewijd, die eens uit het niet t heelal heeft bereid, de dank, de aanbidding, de wijsheid en kracht, om eeuwige redding de wereld gebracht. Doop Sita en Hamida. Formulier en vragen Knielen voor de doop. Gebed Getuigenis van Sita en Hamida geschenk Zingen: LB Kom zing het lied van Eva, de bron vol levenskracht, en zing het lied van Sara die moeder wordt en lacht en zing het lied van Hanna die God bestormt met haar gebed en zing omdat Maria Gods woord ter wereld brengt.

5 2 Kom zing het lied van Sifra en Pua, die t bevel om jongetjes te doden teniet doen bij de Nijl en zing het lied van Mirjam: in zee komt paard en ruiter om en zing het lied van Ester die massamoord voorkomt. 3 Kom zing het lied van Tamar die opkomt voor haar recht en zing het lied van Rachab en haar geloofsgevecht en zing met Ruth uit Moab: in uw gemeente ben ik thuis, en zing ook met Bathseba die meebouwt aan Gods huis. 4 Kom zing het lied van Anna die uitziet naar het kind en zing het lied van Marta die Jezus volgt en dient en zing van de Maria s die steeds Hem hebben bijgestaan en op de hemelbruiloft aan Jezus tafel gaan. 5 Kom zing ook met Hamida en Sita, dat is fijn; zij mochten Jezus vinden die ook hun heil wil zijn. Zij mogen hun verleden nu veilig leggen in zijn hand, en Hij zal met hen meegaan, wat Hij belooft, houdt stand. Viering Heilig Avondmaal: Formulier Klaarmaken tafel: GK psalm 147: 1 (=LB 147:1)

6 1 Lof zij de HEER, goed is het leven als 's Heren lof wordt aangeheven. Lieflijk en recht te allen tijde is 't onze God ons lied te wijden. Hij bouwt de stad, door Hem verkoren, het volk in ballingschap verloren brengt Hij er samen, heelt hun wonden, hoezeer hun harten zijn geschonden. Nodiging en instellingswoorden. Zingen tijdens het aangaan: GK gezang 57 Ik ben het levensbrood 1 Ik ben het levensbrood, Ik red je van de hongersnood. Zo heeft de Heer gesproken; Hij heeft het brood gebroken. Zijn lichaam is het brood, zegt Hij, dat deelt Hij uit aan jou en mij. 2 Ik ben het echte brood, wie eet zal opstaan uit de dood. Wie Mij gelooft, zegt Jezus, is bij het feest aanwezig. Ik ben het brood waarvan je leeft, dat leven aan de wereld geeft. 3 Dit brood zal nooit vergaan, het blijft, het komt bij God vandaan. Heer Jezus, wij geloven in U, het brood van boven. Nu hebben wij geen honger meer en nooit meer dorst door onze Heer. GK gezang 59 Ik ben de goede herder 1 Ik ben de goede herder die zijn eigen schapen kent. Ik roep ze bij hun naam en zie, ze komen aangerend.

7 2 Zoals de Vader Mij vertrouwt en Ik vertrouw op Hem, zo hou Ik van mijn schapen en zij horen naar mijn stem. 3 Volg Mij maar, omdat Ik je red en van de wolf verlos. Maar slechte herders huilen met de wolven in het bos. 4 Ik zet mijn leven op het spel voor schapen van mijn stal. Ze volgen Mij, ze weten wel dat Ik ze hoeden zal. GK gezang 62 Ik ben de weg, zo zegt de Heer l Ik ben de weg, zo zegt de Heer, de toegang tot de Vader, de echte jakobsladder, de enige weg omhoog. 2 Ik ben de waarheid, zegt de Heer, een mens van nieuwe waarde. Wie Jezus ziet op aarde heeft werkelijk God gezien. 3 Ik ben het leven, zegt de Heer, het doel voor alle mensen is God te leren kennen, een andere weg loopt dood. 4 Ik ben de weg, zo zegt de Heer, de waarheid en het leven. Heer Jezus, wil ons geven die enige weg te gaan. Dankgebed Collecten

8 GK gezang 165 2x Machtig God, sterke Rots, u alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U, glorie voor uw Naam. Lam van God, hoogste Heer, heilig en rechtvaardig, stralend Licht, Morgenster, niemand is als U. Prijst de Vader, prijst de Zoon, prijst de Geest die in ons woont. Prijst de Koning der heerlijkheid, prijst Hem tot in eeuwigheid. Zegen.

Liturgie 971 : 1,2,3 KND Opw : 369 Gebed Joh.8 : :1,3 Rom. 8 : : :1,2,3 Verkondiging 885 :1,2 Collecten 838 :1,2,3.

Liturgie 971 : 1,2,3 KND Opw : 369 Gebed Joh.8 : :1,3 Rom. 8 : : :1,2,3 Verkondiging 885 :1,2 Collecten 838 :1,2,3. Liturgie Welkom & afk Liturgie Zingen 971 Liturgie 1-2 Zingen 971 Liturgie 2-2 Zingen 971 Liturgie 1-2 Zingen 971 Liturgie 2-2 Zingen 971 Liturgie 1-2 Zingen 971 Liturgie 2-2 Votum & groet Liturgie KND

Nadere informatie

21 mei uur AA Kramer orgel: Piet Noort schriftlezing: Mijndert Blijdorp. Welkom. Votum en zegengroet. GK psalm 147: 1 = LB 147: 1.

21 mei uur AA Kramer orgel: Piet Noort schriftlezing: Mijndert Blijdorp. Welkom. Votum en zegengroet. GK psalm 147: 1 = LB 147: 1. 21 mei 2017 17.00 uur AA Kramer orgel: Piet Noort schriftlezing: Mijndert Blijdorp Welkom Votum en zegengroet GK psalm 147: 1 = LB 147: 1 Inleiding op Psalm 51 en Zondag 3. Lezen: Psalm 51 Zingen: GK psalm

Nadere informatie

Is het God die ons veroordeeld of doen wij dat zelf?

Is het God die ons veroordeeld of doen wij dat zelf? Is het God die ons veroordeeld of doen wij dat zelf? 1. Hoe ontstaat de manier waarop je naar jezelf kijkt? 2. Wie is God? 3. Wat is DE Waarheid over onszelf? 4. Wie worden er door God wel veroordeeld?

Nadere informatie

26 augustus uur A Buursema orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Jaap Wolters

26 augustus uur A Buursema orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Jaap Wolters 26 augustus 2018 10.00 uur A Buursema orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Jaap Wolters votum: GK 121,1 groet zingen: GK 121, 2-4 zingen van de wet: LB 311 gebed voor de opening van het Woord. Lezen: Mattheüs

Nadere informatie

Eeu - wig en mach - tig Heer. groot van ge - na, o Heer. Uw Naam zij d'eer.

Eeu - wig en mach - tig Heer. groot van ge - na, o Heer. Uw Naam zij d'eer. Wij zingen voor de dienst: Eeuwig en machtig Heer Melodie: God save the queen Eeu - wig en mach - tig Heer groot van ge - na, o Heer Uw Naam zij d'eer. U bent zo groot voor ons, U gaf Uw Zoon voor ons.

Nadere informatie

Liturgie 27 januari 2019

Liturgie 27 januari 2019 Liturgie 27 januari 2019 Votum en groet Zingen Hemelhoog 609 Machtig God, sterke Rots Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U, glorie voor Uw naam. Lam van God hoogste

Nadere informatie

HET FEEST VAN ESTER EN MORDECHAI

HET FEEST VAN ESTER EN MORDECHAI HET FEEST VAN ESTER EN MORDECHAI Zondag 24 februari 2019 IN DE FONTEIN Medewerker aan de dienst: Voorganger: ds. Marga Baas Kindernevendienst: Geartsje Visser, Petra Links, Inge de Vries Ouderling van

Nadere informatie

15 februari uur AA Kramer

15 februari uur AA Kramer 15 februari 17.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Welkom Votum en zegengroet van Sela. Zingen: GK 174 Inleiding thema: Pantheon Lied: Psalm 138: 1, 2 Dia s van Athene en Areopagus. Lezen Handelingen 17:

Nadere informatie

zondag 29 maart uur Pagina 1

zondag 29 maart uur Pagina 1 29 maart 10.00 uur P Poortinga Welkom, mededelingen Votum, groet, amen GK psalm 118: 9 (= LB 118: 9) Verbondswoorden LB 538 (=LvdK 172) Gebed Johannes 7: 37 8: 11 GK psalm 36: 1, 2, 3 Tekst: Johannes 8:

Nadere informatie

Eredienst 17 september uur Voorganger: ds. G.A. Heek

Eredienst 17 september uur Voorganger: ds. G.A. Heek Eredienst 17 september 16.30 uur Voorganger: ds. G.A. Heek Liturgie Votum / zegengroet (Sela) Zingen: In de hemel is de Heer Juicht / Hij is verheerlijkt (Sela) Gebed Schriftlezing Jona 3:10 4:11 Preek

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Eredienst 21 mei 2017 10:00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Opwekking 462 Wet Gezang 165 Gebed Handelingen 4 : 10B - 12 Psalm 99 : 1, 4, 6, 8 >> Regenboog Preek Opwekking 733

Nadere informatie

*GK gezang171 Wees stil *Opw. 520 Wees mijn verlangen.

*GK gezang171 Wees stil *Opw. 520 Wees mijn verlangen. 15 januari 10.00 uur- AA Kramer orgel: Jannes Munneke / Geert Burgler votum en groet GK psalm 80: 1, 10 wet GK gezang 161: 1, 3 gebed. voor de kinderen: Oase in de woestijn. LB 539 Jezus diep in de woestijn.

Nadere informatie

3 juni uur P Boonstra orgel: Geert Burgler schriftlezing: Annemarie Kreling

3 juni uur P Boonstra orgel: Geert Burgler schriftlezing: Annemarie Kreling 3 juni 2018 17.00 uur P Boonstra orgel: Geert Burgler schriftlezing: Annemarie Kreling Votum Zegengroet GK 18: 1 en 9. Formulier 5 GK06 gz162: 1 en 4 (tijdens viering) Dankzegging. Lezen: Rom. 5: 1-11

Nadere informatie

Eredienst 06 mei :00 Voorganger: ds. H. van den Berg

Eredienst 06 mei :00 Voorganger: ds. H. van den Berg Eredienst 06 mei 2018 10:00 Voorganger: ds. H. van den Berg Liturgie Votum / zegengroet Psalm 65 : 1 (NPB) Wet Psalm 65 : 2 (NPB) Gebed Johannes 13 : 31 38 Gezang 61 : 1, 2, 3 Tekst: 1 Korintiërs 13 :

Nadere informatie

5 februari uur AA Kramer orgel: Harry Kroeske; piano: Jannes Munneke

5 februari uur AA Kramer orgel: Harry Kroeske; piano: Jannes Munneke 5 februari 2017 10.00 uur AA Kramer orgel: Harry Kroeske; piano: Jannes Munneke Orde van dienst: Votum en groet GK psalm 122: 1 Wet Psalm 16 uit Psalmen voor nu Doop van Jasmijn Drukker. Doopformulier

Nadere informatie

15 maart uur AA Kramer

15 maart uur AA Kramer 15 maart 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Votum en zegengroet GK psalm 146: 1, 5 Wet LvdK 360: 1, 2 ( Heer, wij komen vol verlangen ) Gebed Kinderen: vitamine G. GK psalm 78: 7 Lezen: Johannes 6: 1-15

Nadere informatie

Wet: zingen LB 310 Eén is de Heer, de God der goden.

Wet: zingen LB 310 Eén is de Heer, de God der goden. 1 oktober 2017 10.00 AA Kramer orgel : Jannes Munneke; muziekgroep schriftlezing: Alida Larooy Votum en zegen. Zingen: GK psalm 18: 1 = LB 18: 1 Wet: zingen LB 310 Eén is de Heer, de God der goden. Gebed

Nadere informatie

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Welkom en mededelingen Opwekking 25 Rechts Links Laat

Nadere informatie

26 april uur AA Kramer m.m.v. de muziekgroep pianist Piet Noort

26 april uur AA Kramer m.m.v. de muziekgroep pianist Piet Noort 26 april 10.00 uur AA Kramer m.m.v. de muziekgroep pianist Piet Noort Orde van dienst: Votum en zegengroet Opwekking 194 U maakt ons een, u brengt ons samen Voor de kinderen: Paspoort. GK 30 Ik breng een

Nadere informatie

Mededelingen. Psalm 121: 1 >

Mededelingen. Psalm 121: 1 > Mededelingen Psalm 121: 1 > Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt mijn hulp vandaan? Mijn hulp is van mijn HERE, die dit alles heeft geschapen. Mijn herder zal niet slapen. Psalm 121:

Nadere informatie

4 oktober 10.00 uur AA Kramer

4 oktober 10.00 uur AA Kramer 4 oktober 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Welkom en mededelingen. Stil gebed Votum en zegengroet Psalm 108: 1 Wet + spreuken 3: 1-4 GK 22 Uw woord omvat mijn leven. Gebed Voor de kinderen: Waardevol.

Nadere informatie

Eredienst 11 juni 2017 Voorganger: Ds. R. Vreugdenhil

Eredienst 11 juni 2017 Voorganger: Ds. R. Vreugdenhil Eredienst 11 juni 2017 Voorganger: Ds. R. Vreugdenhil Liturgie 16.30 uur Votum / zegengroet Psalm 18: 1, 8, 9 Gebed Schriftlezing Jeremia 17: 1 18 Opwekking 244 Tekstlezing Jeremia 17: 5 8 Preek Gezang

Nadere informatie

SCHADUW OVER HET EVANGELIE. 26 juni :30 10:30

SCHADUW OVER HET EVANGELIE. 26 juni :30 10:30 SCHADUW OVER HET EVANGELIE 26 juni 2016 8:30 10:30 ds. W. Gugler VOORGANGER ds. W. Gugler Jan Pauw OUDERLING Gea van Maanen Lydia van den Broek ORGANIST Jan W. van den Brink Thea Bos LECTOR Desiree van

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : 1 Timoteüs 3 : 14-4 : 5 Tekst : 1 Timoteüs 3 : 16 Gezang 70 Gezang 68 Gezang 100 : 2, 3 en 4 Lied 317 Lied 235 In de hemel is de Heer Welkom en

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Berend Jongsma Lezen : Psalm 139 Opwekking 354 Psalm 139 : 1, 2 en 11 Gezang 165 Gezang 161 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 111 : 1 en 2 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze

Nadere informatie

30 december uur A de Snoo orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis

30 december uur A de Snoo orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis 30 december 2018 10.00 uur A de Snoo orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis Votum en groet LB 162 (GK06 gz1):1a, 2v, 3m, 4v, 5m,6a (In het begin) Kindermoment LB8b (GK06 gz148) (Zie de zon)

Nadere informatie

LB 459 = GK gezang 30 Ik breng een rechter aan het licht

LB 459 = GK gezang 30 Ik breng een rechter aan het licht 19 februari 10.00 uur AA Kramer orgel: Peter Sneep / piano: Jannes Munneke schriftlezing: Biny Blijdorp Orde van dienst: Welkom Votum en groet LB 405 Heilig, heilig, heilig = LvdK 457 Wet GK psalm 119:

Nadere informatie

Eredienst 2 juli :30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot

Eredienst 2 juli :30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot Eredienst 2 juli 2017 16:30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot Liturgie Votum van Sela Opwekking 638 Prijs Adonai Gebed Lezen: 1 Korintiërs 12 : 6-8 Preek Lied 39 (wisselzang) Gebed Viering Heilig Avondmaal

Nadere informatie

Thema: Het begint bij Jezus

Thema: Het begint bij Jezus Welkom / mededelingen Gebed Votum en groet van Sela Zingen: Gezang 167 : 1 1. Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen

Nadere informatie

9 oktober uur SM Alserda orgel / piano Johan Volk

9 oktober uur SM Alserda orgel / piano Johan Volk 9 oktober 10.00 uur SM Alserda orgel / piano Johan Volk 1. Votum & Zegengroet 2. Zingen: GK psalm 61:1,2,3 3. Gebed 4. Schriftlezing: Psalm 62 5. Zingen: Opw 717 (Stil, mijn ziel, wees stil...) 6. Tekst:

Nadere informatie

1 november uur AA Kramer

1 november uur AA Kramer 1 november 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Welkom Stil gebed - Votum en zegengroet Psalm 147: 1 Wet Psalm 78: 1, 2 Kindmoment: Mezouza Zingen: Klap in je handen van blijdschap. Lezen: Deuteronomium

Nadere informatie

Eredienst 15 oktober uur Voorganger: broeder A. de Gelder

Eredienst 15 oktober uur Voorganger: broeder A. de Gelder Eredienst 15 oktober 10.00 uur Voorganger: broeder A. de Gelder Liturgie Votum/zegengroet Gezang 70: 1, 2, 3 Gebed Lucas 12: 13-21 Jakobus 4: 13-17 Psalm 103: 6 en 7 Preek Liedboek 473: 1, 2, 4, 5 en 10.

Nadere informatie

12 november uur AA Kramer orgel: Peter Sneep schriftlezing: Frouke IJsselstein

12 november uur AA Kramer orgel: Peter Sneep schriftlezing: Frouke IJsselstein 12 november 2017 10.00 uur AA Kramer orgel: Peter Sneep schriftlezing: Frouke IJsselstein Orde van dienst: Welkom Votum en zegengroet. GK psalm 36: 2, 3 Wet: zingen LB 311 Gebed Kinderen: bron. Opwekking

Nadere informatie

THEMAREEKS: 10 GEBODEN

THEMAREEKS: 10 GEBODEN THEMAREEKS: 10 GEBODEN STEEL NIET! ACTIE 4 KIDS 6 november 2016 10:30 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Marrian Meiling Organist: Ans Kuus Lector: Lieske Gijsbertsen Koster: H. van Polen/ M. van

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Ds. G. Heek

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Ds. G. Heek Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Ds. G. Heek Lezen : Handelingen4: 13-31 Psalm 98 : 1 en 4 Opwekking 366 Gezang 118 : 1, 2 en 3 Gezang 165 : 1 Gezang 143 : 1, 2 en 4 Votum en groet Onze hulp is in de

Nadere informatie

ORDE VAN DE DIENST. Intro bij de vijfde zomerzondag (voorganger; naar Psalm 92,13-14) de gemeente gaat staan

ORDE VAN DE DIENST. Intro bij de vijfde zomerzondag (voorganger; naar Psalm 92,13-14) de gemeente gaat staan Orde voor de viering op zondag 21 juli 2019 aanvang 10.00 uur in de Goede Herderkerk vijfde zondag van de zomer Voorganger: ds. H. Marsman Kind van de Zondag: Diederik Booi Organist: Ria Hoving ORDE VAN

Nadere informatie

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins zondag 11 juni 2017 Liturgie 09:30 uur Ds H D Bondt 14:15 uur Ds R Prins 09:30 uur 11-jun Ds H D Bondt NLB 217 : 1-5 Ps 101 : 1, 2, 3 Exodus 34 : 4-9 NLB 195 : Matt 28 : 16-20 2 Kor 13 : 11-13 Opw 661

Nadere informatie

Grootletterliturgie morgendienst Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen

Grootletterliturgie morgendienst Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen Grootletterliturgie morgendienst 28-05-2017 Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Schriftlezing: Psalm 67 Lied 276 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 130 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 103 vers 1 en 9 (Nieuwe Psalmberijming) Lied

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Exodus 15 vers 1 t/m 21 Lied 368 vers 1, 2, 5 en 6 (Op Toonhoogte) Psalm 138 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 111 vers 5 en 6 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

19 april uur AA Kramer

19 april uur AA Kramer 19 april 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Welkom Votum en zegengroet Psalm 98: 1, 3 Wet Psalm 25: 4 Voor de kinderen: Bethesda Sela: Ik zal er zijn. Lezen: Johannes 5: 1-18 Nieuw Liedboek 534 Tekst:

Nadere informatie

Schriftlezing: Filippenzen 1:1-11 (Dankzegging en voorbede van een apostel)

Schriftlezing: Filippenzen 1:1-11 (Dankzegging en voorbede van een apostel) 6 augustus 2017 10.00 uur Leen Baan (JvanBruggen) orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Anny Runhaar Votum, Zegengroet, Amen Zingen: GK psalm 18:1, 9 (God is de rots die mij beschermt) Wet van de HERE Zingen:

Nadere informatie

TWEEDE ADVENT 4 DECEMBER uur AA Kramer orgel / piano: Johan Volk Schriftlezing Nora Rodenhuis

TWEEDE ADVENT 4 DECEMBER uur AA Kramer orgel / piano: Johan Volk Schriftlezing Nora Rodenhuis TWEEDE ADVENT 4 DECEMBER 2016 10.00 uur AA Kramer orgel / piano: Johan Volk Schriftlezing Nora Rodenhuis welkom, mededelingen adventskaars aansteken + tekst zingen: LB 466: 3 votum en zegengroet GK psalm

Nadere informatie

31 december uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Jaap Wolters

31 december uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Jaap Wolters 31 december 2018 19.30 uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Jaap Wolters Orde van dienst: Welkom Votum en zegegroet GK ps100 Inleiding: een jaar voorbij. Lezen: Psalm 91 Zingen: LB 91a Wie

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: Muzikale medewerking: Koster: Ds. G. de Goeijen Willem

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar zr. J. Slaa. Gezang 159 (schoollied) >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar zr. J. Slaa. Gezang 159 (schoollied) > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar zr. J. Slaa. Gezang 159 (schoollied) > God die alles maakte, de lucht en 't zonlicht blij, de hemel, zee en aarde, zorgt ook voor mij. Gezang 159: 1, 2, 3 (schoollied)

Nadere informatie

19 augustus uur AA Kramer orgel: Piet Noort schriftlezing: Rinke Larooy

19 augustus uur AA Kramer orgel: Piet Noort schriftlezing: Rinke Larooy 19 augustus 10.00 uur AA Kramer orgel: Piet Noort schriftlezing: Rinke Larooy Orde van dienst: Welkom Votum en zegengroet GK 164 Heer, laat het licht zijn om ons heen. Wet - zingen LB 311 (GK06 gz176b)

Nadere informatie

Intocht: Psalm 67 Votum & groet OTH 183 / Opw 125 Heer ik kom tot U Gebed Gezang 434

Intocht: Psalm 67 Votum & groet OTH 183 / Opw 125 Heer ik kom tot U Gebed Gezang 434 Intocht: Psalm 67 1 God zij ons gunstig en genadig. Hij schenke ons t gezegend licht dat overvloedig en gestadig straalt van zijn heilig aangezicht: opdat hier op aarde elk uw weg aanvaarde en tot U zich

Nadere informatie

Liturgie gezamenlijke dienst

Liturgie gezamenlijke dienst Orde van Dienst van de Gezamenlijke dienst van de Hervormde Gemeente en Gereformeerde Gemeente te Sellingen zondag 23 juli 2017 Aanvang 9:30 uur Voorganger: Ds. A.B. Wolters uit Musselkanaal Locatie: Gereformeerde

Nadere informatie

Zingend Gelovendienst

Zingend Gelovendienst Liturgie voor Zingend Gelovendienst Thema: HULP Zondagmiddag 23 juni 2019, 17:00 uur, Vredeskerk Katwijk Voorganger: Ds. Marjan Zebregs uit Valkenburg ZH Organist: Dhr. W. Guijt Medewerking: Mare Canto

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 24 februari 2019, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 24 februari 2019, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 24 februari 2019, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Organist: Marco Borkent Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Lezen : Filippenzen 4 : Tekst : Filippenzen 4 : 13. Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4

Lezen : Filippenzen 4 : Tekst : Filippenzen 4 : 13. Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4 Lezen : Filippenzen 4 : 10-20 Tekst : Filippenzen 4 : 13 Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4 Gezocht: nieuwe jeugdleid(st)ers Voor de jeugd van 12 t/m 15 Voor informatie of aanmelden,

Nadere informatie

5 mei uur Mijndert Blijdorp orgel: Piet Noort schriftlezing: Rinke Larooy. Votum, zegengroet, amen.

5 mei uur Mijndert Blijdorp orgel: Piet Noort schriftlezing: Rinke Larooy. Votum, zegengroet, amen. 5 mei 2019 17.00 uur Mijndert Blijdorp orgel: Piet Noort schriftlezing: Rinke Larooy Votum, zegengroet, amen. Zingen: GK ps147:1,2 (`Lof zij de HEER, goed is het leven ) Gebed voor de eredienst Schriftlezing:

Nadere informatie

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart.

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart. Toon mijn liefde Aan de maaltijd wordt het stil, als de meester knielen wil, en vol liefde als een knecht, elk apart de voeten wast en zegt: Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie

Nadere informatie

Johannes 8: Vrijgesproken Doop Sita en Hamida.

Johannes 8: Vrijgesproken Doop Sita en Hamida. Johannes 8: Vrijgesproken Doop Sita en Hamida. Orde van dienst: Votum en zegen Psalm 18: 1 Wet - zingen: Nieuw liedboek 311 Wij kiezen voor de vrijheid. Gebed Kinderen: Vaderdag. Psalm 103: 5 Lezen: Johannes

Nadere informatie

Zondag 17 april 2016 om uur in de Knoptorenkerk te Sint-Oedenrode. Een sterke vrouw

Zondag 17 april 2016 om uur in de Knoptorenkerk te Sint-Oedenrode. Een sterke vrouw Zondag 17 april 2016 om 10.00 uur in de Knoptorenkerk te Sint-Oedenrode Een sterke vrouw Aanvangswoord Aan deze viering werd meegewerkt vanuit de MO-groepen, die zich dit jaar hebben beziggehouden met

Nadere informatie

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse 30 oktober 2016 Voorganger : Begeleiding : Ds. H.D.Bondt Jeugdband / Els Cornelisse Welkom mededelingen Luisteren: groep 1-3 Wie liefde heeft - Jezus! Wie vrede geeft - Jezus! Dat Jezus leeft Want iedereen

Nadere informatie

Eredienst 30 juli uur Voorganger: Arjan de Gelder

Eredienst 30 juli uur Voorganger: Arjan de Gelder Eredienst 30 juli 2017 16.30 uur Voorganger: Arjan de Gelder Liturgie Votum / zegengroet Gezang 165 Gebed: Gezang 157 Schriftlezing Psalm 8 Psalm 8: 1, 2 Hebreeën 2: 5-9 Psalm 21: 2, 7 Preek Gezang 145:

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 20 december 2015, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 20 december 2015, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Maranathakerk Liturgie 20 december 2015 ochtend RdH Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 20 december 2015, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Muzikale begeleiding: Marcel Gerds (orgel),

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst van zondag 26 november

Liturgie voor de ochtenddienst van zondag 26 november Liturgie voor de ochtenddienst van zondag 26 november Gezang 1 [LB 1973] 1.God heeft het eerste woord. Hij heeft in den beginne het licht doen overwinnen, Hij spreekt nog altijd voort. 2.God heeft het

Nadere informatie

Tekst liederen 31-10. Machtig God, sterke Rots (het geheel 2x zingen)

Tekst liederen 31-10. Machtig God, sterke Rots (het geheel 2x zingen) Tekst liederen 31-10 Machtig God, sterke Rots (het geheel 2x zingen) Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard' en hemel prijzen U. Glorie voor uw naam. Lam van God, hoogste Heer, heilig en

Nadere informatie

Eredienst 4 maart uur Voorganger: ds. M.J. Oldenhuis

Eredienst 4 maart uur Voorganger: ds. M.J. Oldenhuis Eredienst 4 maart 2018 16.30 uur Voorganger: ds. M.J. Oldenhuis Liturgie Votum / zegengroet Gezang 107: 1, 2, 3, 4 Gebed Lukas 5: 27-39 Liedboek 446: 1, 2, 3, 4 = NLB 512 Lukas 5: 36-39 Preek Liedboek

Nadere informatie

Heer, ik verlang heel dicht bij U te zijn. Alles in mij smacht naar U Mijn ziel is onrustig, mijn hart vol verdriet Mijn God- verlaat mij niet.

Heer, ik verlang heel dicht bij U te zijn. Alles in mij smacht naar U Mijn ziel is onrustig, mijn hart vol verdriet Mijn God- verlaat mij niet. Lied 01 Titel: Gelukkig is het land Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Adrianus Valerius (Nederlandse) : Adrianus Valerius Uitvoering: Samenzang Gelukkig is het land, dat God de Heer beschermt.

Nadere informatie

14 april 2019 Palmpasen 10:30

14 april 2019 Palmpasen 10:30 14 april 2019 Palmpasen 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Haddo Hans Hilbers Organist: L. van den Broek / W.J. Schaap Junior Andreasband o.l.v. Eva Arendsen Lector: Gert Broekhuis Koster:

Nadere informatie

Zondagmorgen 10 januari

Zondagmorgen 10 januari Zondagmorgen 10 januari 1 e zondag na Epifanie, kleur wit, viering HA, Voorganger: Ds. J.E. Schelling Organist: Dhr. Bastiaan van der Pijl Dienst van de Voorbereiding Orgelspel Mededelingen door de kerkenraad

Nadere informatie

1 Oecumenische Kerkgemeenschap. De Ark in Hoofddorp. Orde van dienst. zondag 18 maart 2018 woorddienst 5e zondag van de 40-dagentijd

1 Oecumenische Kerkgemeenschap. De Ark in Hoofddorp. Orde van dienst. zondag 18 maart 2018 woorddienst 5e zondag van de 40-dagentijd 1 Oecumenische Kerkgemeenschap Orde van dienst De Ark in Hoofddorp zondag 18 maart 2018 woorddienst 5e zondag van de 40-dagentijd Voorganger: Annelies Buijs Thema: Ruimte geven m.m.v. Marjoleijn Dijkstra,

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar (naam) Lied 454: 1 (Schoollied) >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar (naam) Lied 454: 1 (Schoollied) > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar (naam) Lied 454: 1 (Schoollied) > Wat zou ik zonder U geweest zijn, hoe zou ik zonder U bestaan? Ik zou ten prooi aan angst en vrees zijn en eenzaam door de wereld

Nadere informatie

zondag 28 juni uur Pagina 1

zondag 28 juni uur Pagina 1 28 juni 10.30 uur AA Kramer Votum en zegengroet Psalm 84 (Psalmen voor nu) Wet Opwekking 518 Heer, u doorgrondt en kent mij. Kindmoment: Waar ben je? GK 171: 1, 2 Lezen: Psalm 62 Zingen: GK 174 Preek Zingen:

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Psalm 18 vers 1 t/m 20 Lied 235 vers 1, 3 en 5 (Op Toonhoogte) Psalm 2 vers 7 (Schoolpsalm) Psalm 124 vers 1 en 4 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

2 augustus uur Joh de Wolf Kandelaar OOST+CENTRUM+ZUID

2 augustus uur Joh de Wolf Kandelaar OOST+CENTRUM+ZUID 2 augustus 17.00 uur Joh de Wolf Kandelaar OOST+CENTRUM+ZUID Votum en zegengroet Aanvangspsalm: Psalm 18 : 1 en 9 Gebed om opening van Gods woord en verlichting met de heilige Geest Schriftlezingen: Handelingen

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst op zondag 14 oktober Thema: Echtbeuk? Geef vrede Heer, geef vrede!

Liturgie voor de morgendienst op zondag 14 oktober Thema: Echtbeuk? Geef vrede Heer, geef vrede! Liturgie voor de morgendienst op zondag 14 oktober 2018 Thema: Echtbeuk? Geef vrede Heer, geef vrede! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. H.M. Klaassen Jenny Valk Henk Dubbink Afkondigingen

Nadere informatie

Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW

Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW Welkom en introductie Keller LEERDIENSTEN 1. Houvast vinden 1.1. Zijn eigendom HC 1a 1.2. Bij Hem blijven HC 1b 2. Wie ben ik? 2.1. Geboren zondaar

Nadere informatie

Eredienst 2 juli :00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma

Eredienst 2 juli :00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma Eredienst 2 juli 2017 10:00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Psalm 62: 1 en 3 Gebed Lezen: Johannes 21: 15-17 Preek deel I Wet van de Heer: Zingen Gezang 176b Gebed HA Formulier

Nadere informatie

Liturgie , br R. van Swetselaar

Liturgie , br R. van Swetselaar Liturgie 19-11-2017, br R. van Swetselaar Welkom en afkondigingen Votum en Groet Zingen Hemelhoog 232 Laat het huis gevuld zijn Laat het huis gevuld zijn met wierook van aanbidding Laat het huis gevuld

Nadere informatie

Boek1. Les 1. Dit is het verhaal van Maria. Dit is het verhaal van de engel. Dit is het verhaal van Jezus.

Boek1. Les 1. Dit is het verhaal van Maria. Dit is het verhaal van de engel. Dit is het verhaal van Jezus. Boek1. Les 1. Dit is het verhaal van Maria. Dit is het verhaal van de engel. Dit is het verhaal van Jezus. De engel zei: God zal jou een kind geven. God zal jou Zijn Kind geven. God zal jou Jezus geven.

Nadere informatie

Eredienst 17 maart uur Voorganger: Ds. H. Lopers

Eredienst 17 maart uur Voorganger: Ds. H. Lopers Eredienst 17 maart 2019 16.30 uur Voorganger: Ds. H. Lopers Liturgie Votum / zegengroet Gezang 145 : 1-4 Gebed Gezang 164 (2x) Schriftlezing Matteüs 19 : 16-30 Psalm 86 : 4 Verkondiging Gezang 62 : 1 4

Nadere informatie

18 februari uur A Koster orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Anny Runhaar

18 februari uur A Koster orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Anny Runhaar 18 februari 2018 17.00 uur A Koster orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Anny Runhaar Votum Groet LB 705:1, 3, 4 = GK gezang 107:1,3,4 Ere zij aan God, de Vader Gebed voor de preek Johannes 1:1-18 LB 838:4

Nadere informatie

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Welkom en mededelingen Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Stil gebed Votum en groet van Sela Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte laat niet

Nadere informatie

Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016

Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016 Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016 Samenzang 1 Opw 720 God maakt vrij In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de Geest voor Uw troon,

Nadere informatie

Votum en Zegengroet. Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar

Votum en Zegengroet. Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Votum en Zegengroet Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar Ik hef mijn ogen op naar de bergen waar komt mijn hulp vandaan? Ik hef mijn ogen op naar U Heer, Die mij bij zal staan. Opwekking 640 Votum

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Johannes 21 : 1-19 Tekst : Johannes 21 : 15-17 Psalm 116 : 1, 3, 4, 5 en 8 (NPB) Schriftberijming 1 Psalm 18 : 1 en 9 LB 912 : 1, 2, 3, 4, 5 en

Nadere informatie

Lied voor de dienst, uit de bundel van Johannes de Heer, 94: 1,2,3,4 Heer ik kom tot u

Lied voor de dienst, uit de bundel van Johannes de Heer, 94: 1,2,3,4 Heer ik kom tot u De morgendienst in de Hoeksteen Leek op 16 sep. 2018 Lied voor de dienst, uit de bundel van Johannes de Heer, 94: 1,2,3,4 Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U hoor naar mijn gebed Vergeef mijn zonden nu

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. T. Groenveld

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. T. Groenveld Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. T. Groenveld Lezen : Psalm 19 Tekst : Psalm 19 : 14 Welkom en medelingen Psalm 8 : 1 en 3 Lied 21 : 1, 4 en 7 Gezang 79 : 1, 2 en 4 Gezang 165 Opwekking 687 Lezen

Nadere informatie

8 januari uur ET van de Kamp orgel: Geert Burgler Schriftlezing: Jurrina de Vos

8 januari uur ET van de Kamp orgel: Geert Burgler Schriftlezing: Jurrina de Vos 8 januari 17.00 uur ET van de Kamp orgel: Geert Burgler Schriftlezing: Jurrina de Vos stilte toewijding en groet zingen Psalm 33:1,2,6 nieuwe psalmberijming gebed: Zingen LB 371 = Opw. 436 lezen Joh.3:22-36

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Intochtslied: Psalm 146C: 1, 4 en 7 1. Alles wat adem heeft love de Here, zinge de lof van Isrels God! Zolang ik hier in het licht mag verkeren, roem ik zijn liefd' en prijs mijn lot. Die lijf en ziel

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Zingen: Evangelische Liedbundel 374 vers 1, 2 en 3 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Ochtenddienst 11 december 2016 3 e Advent Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Eredienst zondag 21 januari 16:30 Voorganger: ds. W.B. van der Wal. Mededelingen Votum / zegengroet Gezang 165 Gebed

Eredienst zondag 21 januari 16:30 Voorganger: ds. W.B. van der Wal. Mededelingen Votum / zegengroet Gezang 165 Gebed Eredienst zondag 21 januari 16:30 Voorganger: ds. W.B. van der Wal Mededelingen Votum / zegengroet Gezang 165 Gebed Viering Heilig Avondmaal Lezen: formulier 5 Geloofsbelijdenis van Nicea Psalm 68: 8 Viering

Nadere informatie

Biddag 2019 Wat vraag jij?

Biddag 2019 Wat vraag jij? Biddag 2019 Wat vraag jij? Voorganger: Dhr. Treur Koster: van der Leede Orgel: Mw. Veenstra - Piano: Wilbert Baelde - Dwarsfluit: Maria van Dijk Welkom! Fijn dat je er bent! We zingen: Als je bidt Refrein:

Nadere informatie

7 mei uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Rinke Larooy. Votum en zegengroet. GK psalm 89: 1, 6 = LB 89:1, 6.

7 mei uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Rinke Larooy. Votum en zegengroet. GK psalm 89: 1, 6 = LB 89:1, 6. 7 mei 2017 10.00 uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Rinke Larooy Votum en zegengroet GK psalm 89: 1, 6 = LB 89:1, 6 Wet Gebed: Onze Vader - LB 1006 Kindmoment: Cirkels. GK gezang 161: 1,

Nadere informatie

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur Liturgie van zondag 24 februari 2019 in de Hervormde Dorpskerk Aanvang 14.30 uur Zing allemaal en maak muziek! De dienst wordt geleid door dominee David ten Voorde. Muzikale medewerking wordt verleend

Nadere informatie

Gezang 138 vers 1, 2, 3en 4. Liturgie morgendienst 1 e kerstdag 2013

Gezang 138 vers 1, 2, 3en 4. Liturgie morgendienst 1 e kerstdag 2013 Gezang 138 vers 1, 2, 3 en 4 Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der eng'lenhier geboren. komt, laten wij aanbidden die Koning. Gezang 138 vers

Nadere informatie

28 oktober uur AvdLugt orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk LITURGIE:

28 oktober uur AvdLugt orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk LITURGIE: 28 oktober 2018-10.00 uur AvdLugt orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk LITURGIE: votum en groet NPB psalm 100:1-3 wet en gebed GK 233 (GK06 gz164) ( Jezus, vol liefde... ) ==> in canon en

Nadere informatie

Eredienst 22 oktober uur Voorganger: ds H vd Berg. Thema: Heb jij toegang tot de schepping?

Eredienst 22 oktober uur Voorganger: ds H vd Berg. Thema: Heb jij toegang tot de schepping? Eredienst 22 oktober 10.00 uur Voorganger: ds H vd Berg Thema: Heb jij toegang tot de schepping? Votum en groet Psalm 24 : 1 en 2 Wet Psalm 24 : 3 Gebed Lezen: Psalm 24 Lied 120 : 1 en 2 >> Regenboog 1-4

Nadere informatie

1 februari uur JH Smit. Liturgie bij Leerdienst Het doel van God. Votum: gezongen Groet Amen: gezongen. LvdK 434, (LB 868) Gebed.

1 februari uur JH Smit. Liturgie bij Leerdienst Het doel van God. Votum: gezongen Groet Amen: gezongen. LvdK 434, (LB 868) Gebed. 1 februari 17.00 uur JH Smit Liturgie bij Leerdienst Het doel van God Votum: gezongen Groet LvdK 434, 1.2.5 (LB 868) Gebed Woord Startvragen (zie ppt) Preek (Schriftlezingen in preek: o Deut. 8,7-9 en

Nadere informatie

Eredienst 24 juni uur Voorganger: ds. Peter Colijn

Eredienst 24 juni uur Voorganger: ds. Peter Colijn Eredienst 24 juni 16.30 uur Voorganger: ds. Peter Colijn Votum en zegengroet Gezang 171:1, 2, 3 Gebed 1 Tessalonicenzen 5: 14-28 Psalm 27: 3, 5 >> Regenboog 5/6 Preek Psalm 63:1, 2, 3

Nadere informatie

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag 24 mei 2015, 17.00 uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag Zingen: Gez. 145 : 1 4 Gesproken verwachting, groet Zingen: Ps. 67 : 1, 2 Gebed Schriftlezing: Johannes 15 : 26 16 : 16 Zingen: Gez. 106 :

Nadere informatie

UW NAAM WORDE GEHEILIGD. 19 februari :30 uur / 10:30

UW NAAM WORDE GEHEILIGD. 19 februari :30 uur / 10:30 UW NAAM WORDE GEHEILIGD 19 februari 2017 8:30 uur / 10:30 ds. W. Gugler VOORGANGER - ds. W. Gugler Rex Arendsen OUDERLING Jannie Torsius Lydia vd Broek - ORGANIST Lydia vd Broek Thea Bos - LECTOR Corrie

Nadere informatie