Nieuwsbrief 23 september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 23 september 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 23 september 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de derde nieuwsbrief van het schooljaar Vakantierooster (meivakantie) Voor de zomervakantie hebben wij het vakantierooster voor het schooljaar in de nieuwsbrief opgenomen. Het vakantierooster voor de leerlingen is gebaseerd op de landelijke regeling vakantiespreiding. In afwijking van voorgaande jaren, kon niet gekozen worden voor een meivakantie van 2 weken in verband met het jaarlijks verplichte aantal lesuren. Bij 2 weken meivakantie zouden we niet voldoen aan het aantal verplichte lesuren. De Prinsenhof heeft er voor gekozen om eind april en eind mei één week vakantie te plannen. In de laatste week van april is het Koningsdag en in de laatste week van mei is het Hemelvaart. Dit zijn landelijke vrije dagen. De laatste week van mei kost dan maar 2,5 dag aan verplichte lesuren. Op deze manier voldoen we dan als school wel aan het verplichte aantal lesuren. Hieronder nogmaals het vakantierooster zoals ook opgenomen in de schoolgids. Vakanties en vrije dagen gedurende het schooljaar 2016/2017 Herfstvakantie t/m Kerstvakantie t/m Krokusvakantie t/m Pasen t/m Meivakantie t/m Bevrijdingsdag Hemelvaartvakantie t/m Pinksteren t/m Zomervakantie t/m Schoolteam Ons team bestaat uit ongeveer 35 teamleden. Als aanvulling op het overzicht in de schoolgids en in het kader van wie is wie nemen wij in de nieuwsbrief foto s op van nieuwe teamleden. Voor kinderen met een spraak- of taalachterstand kan via de huisarts een verwijzing aangevraagd worden voor logopedie. Deze begeleiding wordt binnen De Prinsenhof verzorgd door Logopediepraktijk Mirjanne Toorn. Na de zomervakantie is mevrouw Anne Menting begonnen als logopediste bij Logopediepraktijk Mirjanne Toorn. Begin oktober zal Stefan Straatman vanuit Beweegwijs beginnen als pleincoach. Hij begeleidt de leerlingen tijdens het buiten spelen in de grote pauze.

2 Week tegen Pesten Van maandag 19 september tot en met vrijdag 23 september was het de Week tegen Pesten. Pesten is een groepsproces. Iedereen in de klas speelt daarbij een rol. Op De Prinsenhof besteden wij daarom veel aandacht aan groepsvorming. Deze week hebben de schoolreisjes en de speldag voor de schoolverlatersgroepen plaatsgevonden. Activiteiten die bij uitstek passen bij het vormen van de groep als een veilige basis, waar in de Gouden weken veel aandacht aan besteed wordt door groepsvormende activiteiten.pesten speelt zich af in de klas maar ook daarbuiten. Om pesten aan te pakken moet je pesten herkennen. Dat lijkt eenvoudig maar pesten is soms lastig te signaleren. Met behulp van de Kanjertraining wordt dit ook in de groepen besproken. Voor de leerlingen is er een speciale website over pesten: Reminder voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs-scholen Het laatste jaar van de basisschool is een spannend jaar. U gaat samen op zoek naar een geschikte school voor Voortgezet Onderwijs voor uw kind. Om daarbij te helpen wordt u samen met uw kind uitgenodigd voor een voorlichtingsavond georganiseerd door de basisscholen en de VO-scholen in Apeldoorn en omstreken. Deze avond voor leerlingen en ouders uit groep 8 wordt georganiseerd op maandag 3 oktober. Vanaf uur inloop en de start is om uur. De avond is rond uur afgelopen. In verband met beperkte parkeermogelijkheden willen wij u verzoeken zoveel mogelijk op de fiets te komen. Kinderboekenweek Op woensdag 5 oktober gaat de jaarlijkse Kinderboekenweek van start. Dit jaar is het thema Opa s en oma s - voor altijd jong!. Graag willen wij u als ouder/verzorger, maar ook opa s en oma s betrekken bij de opening op woensdag 5 oktober. Een uitnodiging treft u in de bijlage van deze nieuwsbrief. Stichting Kinderzwerfboek Stichting Kinderzwerfboek heeft als doel om zoveel mogelijk kinderboeken te laten zwerven door heel Nederland zodat ieder kind thuis en in de vrije tijd boeken kan lezen. Want uit onderzoek blijkt dat kinderen die beschikking hebben over boeken en regelmatig lezen, een beter toekomstperspectief hebben. Veel kinderen in Nederland kunnen thuis niet lezen omdat ze geen boeken hebben. Daarom is de eerste dag van de Kinderboekenweek uitgeroepen tot Nationale Kinderzwerfboekdag. Gedurende de Kinderboekenweek zal er onder de trap in de hal een boekenkast staan. Deze willen we graag vullen. Hiervoor hebben we uw hulp nodig. Wilt u samen met uw kind kijken of u thuis gelezen kinderboeken heeft die mogen gaan zwerven? Op woensdag 5 oktober zullen we de boekenkast in gebruik nemen. U kunt samen met uw kind een boek uit de kast kiezen en deze mee naar huis nemen. Heeft u het boek uit, dan willen we u vragen het boek weer in de boekenkast terug te zetten. Natuurlijk kunt u dan weer een ander boek kiezen. Wilt u de boeken uiterlijk maandag 3 oktober mee naar school geven? Wij zamelen de boeken dan in en zullen ze voorzien van een zwerfsticker.

3 Kinderboekenweekfeest Op woensdag 5 oktober gaat de jaarlijkse Kinderboekenweek van start. Dit jaar is het thema Opa s en oma s - voor altijd jong!. Op zaterdag 8 oktober van uur tot uur organiseert CODA een feestelijke middag. Deze editie is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor opa s en oma s! Het wordt een te gekke middag met tal van voorstellingen, workshops en activiteiten waarin ook bekende kinderboekenschrijvers een belangrijke rol spelen. Deze keer komen Tosca Menten, Fred Diks, Marius van Dokkum en kinderboekenillustrator Jenny Bakker. Zij hebben speciaal voor deze dag superleuke workshops samengesteld die allemaal iets te maken hebben met het thema. Meer informatie vindt u op Belangrijke data Hierna als geheugensteuntje de activiteitenplanning voor de eerstkomende periode in het nieuwe schooljaar. Het betreft het actuele deel van het jaaroverzicht dat is opgenomen in de schoolgids. oktober 2016 maandag 3 oktober uur voorlichtingsavond georganiseerd door het Voortgezet Onderwijs op Sprengeloo dinsdag 11 oktober uur ouderavond ouders nieuwe leerlingen donderdag 13 oktober nieuwsbrief vrijdag 14 oktober groepen C, D en E vrij maandag 17 t/m astervakantie t/m vrijdag 21 oktober november 2016 dinsdag 01 november uur informatieavond voortgezet onderwijs op De Prinsenhof vrijdag 04 november nieuwsbrief vrijdag 18 november nieuwsbrief Tot zover het schoolnieuws van deze nieuwsbrief. Fijn weekend. Hartelijke groet, M.J. van Zanten, directeur

4 Nieuws uit de groepen Excursies We trekken er regelmatig op uit. We gaan op schoolreisje, we nemen deel aan gastlessen buiten school zoals bijvoorbeeld een boerderijles, we bezoeken de Week van de Techniek en de Techniektoren in het Sprengeloo, we gaan jaarlijks naar Orpheus en nemen ook nog deel aan schoolsporttoernooien. Gedurende het schooljaar komen daar nog andere excursies bij. Zo brengen de groepen uit de bovenbouw de aankomende periode een bezoek aan de boerderij voor een les over zuivel. Deze les wordt compleet verzorgd door ZuivelNL. Van de leerkracht ontvangt u t.z.t. meer informatie over de datum. Nieuwe inrichting huishoek kleuters Vorige week dinsdag was het zover. De kinderen van groep C mochten voor het eerst gaan spelen in de nieuwe huishoek. Dit jaar is de huishoek helemaal vernieuwd en uitgebreid met een wasmachine, strijkplank, koelkast en een heuse kinderstoel voor de pop. De kinderen zijn erg enthousiast over alle nieuwe dingen en vinden het heerlijk om er te spelen en te verkleden. Schoolreisje kleuters Maandag 19 september is groep C op schoolreisje geweest. Ze hebben een bezoek gebracht aan Playcity Scherpenhof in Terwolde. Wat hebben de kinderen genoten van het klimmen en klauteren, spelen in de ballenbak, springen op de trampoline, bouwen met de grote stenen en het rodelen. Tussen de middag hebben de kleuters lekker patatjes gegeten. Het was een hele gezellige en geslaagde dag!

5 Schoolreisje groepen D en E De groepen D en E zijn dinsdag 20 september op schoolreisje geweest naar Skelterboerderij Hanskamp in Warnsveld. Groep D maakte een woordspin van het schoolreisje. Ties uit groep E vertelde het volgende: Ik heb op de skelter gereden. Het was heel erg leuk. Ik heb als enige een hut gevonden. Er waren drie glijbanen, 2 blauwe en 1 groene. Er was ook een heel groot huis en een telefoonfabriek. Er mocht water in de tonnen. Je kon ook boven op de hut spelen. Het was leuk. Schoolreisje De Spelerij De groepen I, J, K, M en N hebben op dinsdag 20 september een bezoek gebracht aan De Spelerij in Dieren. We kijken terug op een zeer geslaagde dag! Sylvano uit groep M schreef het volgende stukje: We gingen op schoolreisje, joepiee. We gingen met auto s naar het speelpark en na even wachten gingen we het park in. Er was een mevrouw die ging uitleggen wat er wel en niet mocht en toen telde ze tot drie. Alle kinderen stormden naar de kapstok om hun jas op te hangen en daarna mochten we spelen. En leuk dat het was! Ik ging van de glijbaan, in de bootjes en op de uitkijktoren zodat ik het hele park kon zien. We gingen ook broodjes bakken, mmmmmmm lekker was dat. Daarna ging ik bouwen en we moesten een helm op. Daarna ging ik met de karretjes en toen moesten we weer naar huis. Jammer was dat wel, maar het was echt wel heel leuk.

6 Speldag groepen L, O en P Aan het begin van elk schooljaar wordt in de groepen veel aandacht besteed aan de groepsvorming en de samenwerking, ook wel de Gouden Weken genoemd. Alle groepen, behalve de schoolverlatersgroepen, gaan daarom aan de start van het schooljaar op schoolreisje. De schoolverlatersgroepen gaan aan het einde van het schooljaar op kamp. Om ook voor de schoolverlatersgroepen extra tijd te besteden aan de groepsvorming, werd er op dinsdag 20 september een speldag georganiseerd. Yusri en Joost uit groep P schreven een verslag van de dag: De speldag van de groepen L, O en P was een groot succes! Voor iedereen was er wel iets te doen: voetbal, spelletjes in de zaal, clash of clans trefbal, de escape room, pannenkoeken bakken/marshmallows roosteren en over de streep. Voetbal: Voetbal was heel leuk. Er werd snel gewisseld en iedereen deed sportief mee. Spelletjes in de zaal: In de zaal waren veel spelletjes (party & co, poolen, tafelvoetbal, sjoelen, hally gally en kamertje verhuren) vrijwel iedereen vond het leuk. Clash of clans trefbal: clash of clans trefbal was ook zeker leuk! Het doel van het spel is om naar de overkant te komen. Eerst was het groep P vs groep O, na die wedstrijd werd het groep P vs groep L en tot slot speelde groep O en groep L tegen elkaar. Escape room: bij de escape room was het de bedoeling om zo snel mogelijk een kist te openen met een schat er in. Dit moest je doen door sleutels te vinden. De groep met de snelste tijd was groep P, op de 2e plaats staat groep O en op de 3e plaats groep L. Groep P kreeg een beker! Pannenkoeken bakken/marshmallows roosteren: Bij het pannenkoeken bakken kon je met een groepje je eigen pannenkoeken bakken. Als je was uit gegeten, mocht je marshmallows roosteren. Over de streep: na de pauze hadden we nog het spel Over de Streep. Het was een spel waar je vragen bij moest beantwoordden. Dit deden we met de drie groepen tegelijk. Zo leren we elkaar beter kennen. Zelfstandig werken groep P In groep P moeten de leerling nadat ze klaar zijn met hun werk aan de slag met zelfstandig werk opdrachten. Nima legt hieronder uit wat ze dan moeten doen: We moesten een werkstuk maken over bedreigde diersoorten. We moesten informatie zoeken en foto s hebben en dat dan op een grote poster plakken. Ik had het over de Reuzenpanda. Die heeft te weinig bos en loopt soms door de straten en wordt dan aangereden. Ik vond het leuk om te doen en creatief. Ik denk dat andere kinderen het ook leuk vonden. We kregen ook een cijfer. Ik had een 7. Er waren ook kinderen met een 8 of 9. Maar niemand lager dan een 7.

7 Sport van de Maand Sport van de maand biedt een kind elke maand diverse activiteiten waar het kind aan mee kan doen. Op vindt u alle informatie en ook het overzicht van alle sporten. Om een kind aan te melden voor Sport van de Maand dient de ouder zich eerst te registreren op deze website. Als de ouder een account heeft aangemaakt kan deze zijn/haar kind(eren) toevoegen en vervolgens aanmelden bij meerdere activiteiten van Sport van de maand. Om deel te nemen aan de sporten van "Sport van de Maand" wordt er jaarlijks een bijdrage van 2,50 per kind gevraagd. Uw kind sport dus voor 2,50 van september tot en met juni bij zoveel activiteiten van Sport van de maand als hij/zij graag wil! Kinderpostzegels Woensdag 28 september a.s. start de jaarlijkse kinderpostzegelactie. De stichting Kinderpostzegels steunt verschillende projecten. In Nederland zijn de projecten gericht op verbetering van de kansen en mogelijkheden van kinderen die onder moeilijke omstandigheden moeten opgroeien. In het buitenland zijn de projecten onder andere gericht op de ontwikkeling van kinderen met een handicap, werkende kinderen, kinderen die het slachtoffer zijn van uitbuiting of op straat leven. De leerlingen van de groepen L, O en P gaan vanaf 28 september met de kinderpostzegels op pad. Kleindierenshow Midden Veluwe Net zoals voorgaande jaren hebben leerlingen uit de onderbouw en een paar groepen uit de bovenbouw meegedaan aan de kleurwedstrijd van de Kleindierenshow Midden Veluwe. Bij deze nieuwsbrief ontvangen de leerlingen uit de onderbouw een gratis entreebewijs voor de Kleindierenshow. Deze wordt gehouden in de Oranjehal, Bentweideweg 25 te Wenum-Wiesel. U kunt de tentoonstelling bezoeken op donderdag 6 oktober van uur tot uur, vrijdag7 oktober van uur tot uur en op zaterdag 8 oktober van uur tot uur. Tijdens de tentoonstelling kunt u de kleurplaten bewonderen en de dieren bekijken. Voor meer informatie kunt u terecht op Hartelijke groet, Lieke Botden, Annelies Beltman, unitleiders

Nieuwsbrief 22 september 2017

Nieuwsbrief 22 september 2017 Nieuwsbrief 22 september 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de derde nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Staking in het Primair Onderwijs Op donderdag 5 oktober vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2018

Nieuwsbrief 28 september 2018 Nieuwsbrief 28 september 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de derde nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Intraverte Van Intraverte ontving ik onderstaande tekst: Alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 september 2015

Nieuwsbrief 25 september 2015 Nieuwsbrief 25 september 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de derde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Gezond gedrag Als u door De Prinsenhof wandelt, ziet u in iedere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 februari 2017

Nieuwsbrief 3 februari 2017 Nieuwsbrief 3 februari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de tiende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Vervoer Een groot aantal leerlingen van onze school gaat op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december 2016

Nieuwsbrief 22 december 2016 Nieuwsbrief 22 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 november 2015

Nieuwsbrief 27 november 2015 Nieuwsbrief 27 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. ASK Theater Jaarlijks brengt een groot deel van de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2015

Nieuwsbrief 9 oktober 2015 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de vierde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Leerplicht Mevrouw Jansen, leerplichtambtenaar in de gemeente Apeldoorn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 september 2018

Nieuwsbrief 14 september 2018 Nieuwsbrief 14 september 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Rookvrije school Onze school heeft al geruime tijd een rookvrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 oktober 2016

Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de vierde nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Noodtelefoon vakanties Volgende week hebben alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 oktober 2017

Nieuwsbrief 12 oktober 2017 Nieuwsbrief 12 oktober 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de vierde nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Noodtelefoon vakanties Volgende week hebben alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 november 2016

Nieuwsbrief 4 november 2016 Nieuwsbrief 4 november 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Leerplicht Mevrouw Bolat is als leerplichtambtenaar van de gemeente

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWS. Medezeggenschapsraad. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Medezeggenschapsraad. De foto s. Oud Papier NIEUWS 31-03- 2016 Jaa rgang 6, nummer 8 Medezeggenschapsraad Beste ouders en verzorgers, Wij willen u op de hoogte brengen van een wijziging in de samenstelling van de MR van onze school. In de MR zitten

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers Belangrijke data Maandag 11 april Schoolfotograaf broertjes en zusjes Woensdag 13 april Oversteekproject groepen 3 en 4 Dinsdag 19 april Landelijke dag tegen het pesten. Ouderavond Kanjertraining in KSH;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 september 2017

Nieuwsbrief 15 september 2017 Nieuwsbrief 15 september 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Gegevens over de leerlingen In de eerste schoolweek hebben de

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 29 september 2017 3 oktober Oudergesprekken 5 oktober Staking 11 oktober Leerlingen vrij De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 26 25 maart 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 26-03 Meester Arif 31-03 Luuk, groep 7 31-03 Nomy, groep 6 PRIJSUITREIKING

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 12-06-2017 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -10-minutengesprekken -schoolvakanties -inloopspreekuur GGD -ziekmeldingen

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2015-2016 SEPTEMBER 2015 31 aug 1 2 3 4 5 6 Eerste schooldag 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Studiedag Informatieavond: 19.30-21.30 u 21 22 23 24 25 26 27 Start Herfst 10.21 uur 28

Nadere informatie

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo September 2016 Informatieavond 2016-2017 Op deze avond krijgt u wat algemene informatie, veel specifieke informatie over de betreffende groep en kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders.

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 AUGUSTUS 2017 1 2 3 4 5 6 Zomervakantivakantivakantie Zomervakantie 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantivakantivakantivakantie Zomervakantie 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantivakantivakantivakantie

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Jaargang 5 - nummer 1 week 38. In dit nummer. Van de directeur

Jaargang 5 - nummer 1 week 38. In dit nummer. Van de directeur Jaargang 5 - nummer 1 week 38 In dit nummer Van de directeur 1 Ziekmelden 2 Ouderraad 2 Vakantieregeling 2015-2016 3 Vakantierooster en vrij vragen 4 Introductieprogramma klas G3A 5 Wat staat er op het

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur.

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur. Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 2017-2018. In deze kalender staan belangrijke data voor It Haskerfjild. Iedere maand komt onze nieuwsbrief De Hazzeklets uit.

Nadere informatie

Juli 2017 Nieuwsbrief #15

Juli 2017 Nieuwsbrief #15 Juli 2017 Nieuwsbrief #15 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Schooljaar 2016/2017 is al weer ten einde. Wat hebben we veel geleerd en wat hebben we mooie dingen met elkaar bereikt. Als team zijn we

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 15 e jaargang Vrijdag 1 september 2017 Na een heerlijke

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3. Kinderboekenweek. Van 4 tot 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is

Nieuwsbrief Nr. 3. Kinderboekenweek. Van 4 tot 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is Nieuwsbrief Nr. 3 Belangrijke data 21-9 t/m 1/10 - Week van de eenzaamheid 5 oktober- Leerkrachten staken. School is dicht! 11 oktober - Inloopochtend 27 september- Start verkoop Kinderpostzegels 4 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 17-02-2016 Nummer 11 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Mei 2016 Nieuwsbrief #4

Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Beste ouders, leerlingen, opa s en oma s en andere belangstellenden. Nog maar 6 weken en dan is het al weer zomervakantie. Wat is dit schooljaar ontzettend snel voorbij gegaan.

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen!

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen! Paulus-Weekbrief 5 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 07-10-2016

Nadere informatie

Augustus 2019 September 2019

Augustus 2019 September 2019 Augustus 2019 September 2019 2 2 20:00 u / Vergadering oudervereniging 3 3 5 5 Informatie-avond groep 6 6 6 7 ZOMERVAKANTIE 7 8 8 18:30 19:30 uur / Open Huis 10 10 12 Groep 5 / Ouwehands Dierenpark / Rhenen

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni 2015 01 Agenda 16 juni MR vergadering 20.00 uur 17, 18, 19 juni schoolreis meerdaagse schoolreis groep 8 18 juni De Hooizolder groep 2 24 juni bedankochtend 1 juli afscheid

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Uitgave van Montessorischool Floriande Hoofddorp jaargang 9 editie juni 2014

Uitgave van Montessorischool Floriande Hoofddorp jaargang 9 editie juni 2014 Uitgave van Montessorischool Floriande Hoofddorp jaargang 9 editie juni 2014 Heeft u een nieuw emailadres? Als u een nieuw emailadres hebt, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit door te geven aan de administratie,

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Beste leerlingen en ouders / verzorgers, De laatste weken voor de zomervakantie En zomer is het. Het is heerlijk om te genieten

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 augustus 2015

Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. De nieuwsbrief wordt ongeveer één keer per twee weken meegegeven.

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2016-2017 SEPTEMBER 2016 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag 12 13 14 15 16 17 18 Studiedag 19 20 21 22 23 24 25 Informatieavond: 19.30-21.30 u Start Herfst 16.21 uur 26 27 28 29 30 Deze maand:

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2018-2019, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 9, nr..; 2 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie