Di : Hulpouderavond ( ) Vr : Begin van de herfstvakantie. Kinderen zijn om uur uit! Ma : Begint de school weer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Di : Hulpouderavond ( ) Vr : Begin van de herfstvakantie. Kinderen zijn om uur uit! Ma : Begint de school weer"

Transcriptie

1 Agenda Di : Hulpouderavond ( ) Vr : Begin van de herfstvakantie. Kinderen zijn om uur uit! Ma : Begint de school weer Gefeliciteerd! Volgende week vieren Veerle Seuntiëns (groep 1 2), Kay van den Bosch (groep 2), Jinte van Wijk (groep 4) en Rieky Alkemade (groep 5) hun verjaardag. Allen alvast van harte gefeliciteerd, en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Algemeen Beste ouders en kinderen, Vorige week is de nieuwe website gelanceerd. We hebben er lang op moeten wachten, maar hij is eindelijk up to date! Hetzelfde geldt voor de Trudo app. Ook deze heeft een update gehad en heeft een aantal nieuwe functies. Dit heeft gevolgen voor onze manier van communiceren met u. - Website De website is met name bedoeld als digitaal visitekaartje. Hier staan de contactgegevens op, een overzicht van de groepen en teamleden, wat algemene informatie. De schoolgids, het ondersteuningsprofiel en de kalender zijn te downloaden. Op de nieuwspagina zullen we regelmatig updates plaatsen, maar alleen van schoolse activiteiten (dus niet van individuele groepen). -Op de hoogte De wekelijkse nieuwsbrief zal het voornaamste medium blijven om algemene informatie met iedereen te delen. Deze is terug te vinden op de website, wordt via de mail verspreid en zal nieuws bevatten vanuit school, Korein, ouders en de wijk. Ook als er belangrijke activiteiten zijn, zal de nieuwsbrief gebruikt worden om dit te communiceren.

2 -De Trudo app In de app van Trudo (voor ios en Android) staan dezelfde nieuwtjes als op de website, zijn dezelfde documenten te downloaden en kunt u tevens vragen stellen, verlof aanvragen, uw zoon of dochter ziekmelden en de kalender opzoeken. Daarnaast heeft de app een nieuwe functie; groepspagina s. Op deze pagina s kunt u nieuws, foto s en activiteiten van specifieke groepen vinden. Dit werkt hetzelfde als de app Klassenbord, die nu in een aantal groepen gebruikt wordt. Hiervoor heeft u een inlognaam en wachtwoord nodig. Deze krijgt u aan het einde van de week via de mail. Deze functie zal Klassenbord gaan vervangen. Die app kunt u dus op korte termijn verwijderen. U krijgt hier uiteraard nog bericht over. -Parnassys Tenslotte krijgt u regelmatig mails van de school of van leerkrachten via Parnassys. Deze mails gaan over groep-specifieke aangelegenheden, urgente mededelingen of vragen, informatie over een leerkracht, etc. Deze mails bevatten, in principe, informatie die niet geschikt is om in de nieuwsbrief of via de app te delen. Zoals u ziet hebben wij geprobeerd onze communicatie gestroomlijnd te laten verlopen. Hopelijk voorkomt dit miscommunicaties in de toekomst. Ook nu willen wij echter wel benadrukken dat het van groot belang is, dat wij over een actueel en werkend mailadres van u beschikken. Bedankt! Meneer Ron Bijdrage op de Hoogte Vanaf dit jaar kunt u uw bijdrage voor Op de Hoogte alleen aanleveren door een mail te sturen naar trudo@skpo.nl Sinterklaas Beste ouders/verzorgers. Op 5 december willen wij de sint weer uitnodigen om een bezoekje te brengen aan onze school. Natuurlijk willen wij een mooie ontvangst en een gezellige dag organiseren en daar hebben we hulp bij nodig. Wilt u meedenken en helpen, laat het dan via de mail weten aan juf Ilona (peuterkleutergroep) i.reijntjens@skpo.nl. Groepen Kleutergroepen Dinsdag 11 oktober is er ouderinloop. U bent dan van harte welkom om samen met uw kind te komen spelen in de klas (van 8.30 tot ca. 8.50)

3 Groep 5 Afgelopen week is er meer bekend geworden over de knieblessure van juffrouw Linda. Zij heeft haar zij-banden gescheurd en mogelijk is ook haar meniscus beschadigd. Zij zal de komende 5 weken (totaal 6) met een brace moeten lopen die haar bewegingen beperken. Na deze weken zal gekeken moeten worden of de banden en meniscus geheeld zijn. Zo niet, dan zal zij geopereerd moeten worden. Vandaag heeft er overleg plaatsgevonden over haar werkzaamheden tijdens het herstel. Hoewel juffrouw Linda nog geen hele dagen kan (en mag) werken, zal zij wel meer in de groep aan de slag gaan. Komende week heeft zij nog wat ondersteunende werkzaamheden, maar vanaf maandag 17 oktober zal zij weer veel in de groep lesgeven. Groep 7 Eerste Proefwerk Vandaag hebben de kinderen de samenvatting van thema 1 van Brandaan mee naar huis gekregen. Dit thema ging over de Egyptenaren. We hebben tijdens die lessen ook gekeken naar de schooltv-serie de oude Egyptenaren, want beelden zeggen vaak meer dan woorden. Volgende week donderdag krijgen de kinderen de toets over dat eerste Thema. Die toets maken ze op hun eigen tablet in het programma Wintoets. Kinderboekenweek We zijn nog op zoek naar opa s of oma s die tijdens de kinderboekenweek zouden willen komen voorlezen in de klas. Misschien kent u opa s of oma s die dat leuk zouden vinden. U kunt dan contact opnemen met ons. Alvast bedankt namens de kinderen van groep 7. Groep 8 De Rooi Pannen (vmbo) De Rooi Pannen vraagt uw speciale aandacht voor een informatie-avond voor ouders en leerlingen op woensdag 2 november De kinderen die meekomen kunnen in die tijd zelf iets lekkers maken in de praktijklokalen. De Open Dag is op 15 januari 2017 Aloysius De Roosten(vmbo-t) Maandag 17 oktober 2016 informatieavond van tot uur. Naast informatie en een rondleiding voor ouders, is er een apart programma voor de leerlingen Woensdag 14 december 2016 inspirion workshops van tot uur (minilessen) Zondag 29 januari 2017 open dag van tot uur Woensdag 15 februari 2017 inspirion workshops van tot uur (minilessen) Lorentz Casimir Lyceum (havo/athenaeum/gymnasium) Op donderdag 10 november organiseert het Lorentz Casimir Lyceum een infoavond voor leerlingen en ouders. Het programma voor de leerlingen is in de leslokalen. Voor de ouders is er een algemene voorlichting in de aula. De aanvang is om 19:00 uur en we sluiten af rond 20:30 uur.

4 Tijdens de infoavond kunnen de leerlingen zich aanmelden voor de minilessen op woensdag 23 november van 14:00 uur tot 16:00 uur. Een tweede ronde minilessen is op woensdag 15 februari. De Open Dag zal plaatsvinden op zaterdag 21 januari van 11:00 tot 15:00 uur. Huygens Lyceum (havo/athenaeum/gymnasium) Informatieavond: 22 & 28 november Inschrijven via Open Dag: 21 januari 10:00 13:00 uur. Minilessen: 15 februari Inschrijven vanaf 21 januari via Aanmelden: 6,7,8 maart Kennismakingsmiddag: 21 januari van 14:30 tot 16:00 uur. Novalis College (vmbo-t/havo/vwo) Woensdag 9 november :30-21:00 Informatieavond voor ouders Woensdag 16 november :00-16:00 Proeflessen voor leerlingen (aanmelden via onder het kopje Nieuwe leerlingen) Zondag 29 januari 11:00-14:30 Open Dag Woensdag 1 februari 14:00-16:00 Proeflessen voor leerlingen (aanmelden via onder het kopje Nieuwe leerlingen) Stedelijke College Henegouwenlaan (vmbo-t/havo/vwo) vrijdag 27 januari 18:30-21:00 Open Dag zaterdag 28 januari 11:00-14:00 Open Dag Stedelijke College Oude Bossche Baan (vmbo) vrijdag 27 januari 18:30-21:00 Open Dag zaterdag 28 januari 11:00-14:00 Open Dag Kinderboekenweek Ook wij zijn nog op zoek naar opa s of oma s die tijdens de kinderboekenweek zouden willen komen voorlezen in de klas. Aanmelden kan via Sarah of Tim. Verjaardagen van de Peuterdagopvang van Korein Kinderplein Koyuki is 2 oktober 2 jaar geworden. Alsnog van harte gefeliciteerd, en we hopen dat je een hele leuke dag hebt gehad.

5 De Peuterdagopvang We zijn afgelopen week gestart met het thema Ik en mijn gezin. Raai de Kraai kwam in de kring en hij had een koffer bij zich met iets heel belangrijks erin. Samen met het hulpje van de dag hebben de kinderen de koffer open gemaakt. Er zat een mooie foto in van de familie van Raai de Kraai. In de kring hebben we gepraat over familie. De foto hangt nu op het whitebord en we vinden het erg leuk als alle peuters een familie foto mee neemt, zodat we een familiewand kunnen maken. Op de thema tafel staat de familie beer. We lezen voor uit Kleine Kangoeroe. In de kring zingen we elke dag liedjes, soms ook met muziekinstrumenten erbij. We zingen o.a. over de familie olifant die er aan komt met de bewegingen erbij. We hebben een koffertje op de groep waar een peuter iets uit mag halen en dan raden we samen welk liedje daarbij hoort. Afgelopen week kwam er een grote bak in de kring met de familie slak er in. De peuters vonden het reuze interessant om zo de slakken van dichtbij te kunnen zien. Voor de thuisopdracht hebben alle peuters een huis groot huis geverfd. De B.S.O. We willen graag aan alle ouders vragen om z.s.m. door te geven (ook op het Ouderportaal) of uw kind(eren) komt(komen) in de Herfstvakantie. Alvast hartelijk dank. Team Korein Kinderplein Trudostraat Capoeira Capoeira is een spel, een gevecht, een dans met een Afro Braziliaanse geschiedenis. Het spel tussen twee spelers vindt plaats in een cirkel, gemaakt door toeschouwers en muzikanten. Capoeira is 400 jaar geleden geboren in Brazilië, afkomstig van de slaven uit Afrika. Capoeira brengt kinderen in beweging. Capoeira leert kinderen hun coördinatie, motoriek en zintuigen te ontwikkelen. Kinderen ontmoeten, spelen en leren van elkaar in een plezierige omgeving. Ieder kind heeft de ruimte om op eigen tempo mee te doen en te ontwikkelen. Proeflessen op school Wij, de docenten van Capoeira Interaçâo, hebben een passie voor capoeira en die passie delen we graag. Sinds 2009 geven wij daarom aan kinderen lessen in Eindhoven. Vorige zomer zijn we gestart met een 2e les op donderdag in de gymzaal naast de school. Om deze lessen te promoten hebben wij een afgelopen weken een aantal proeflessen gegeven op de school.

6 Wij zijn Capoeira Interaçâo De groep Capoeira Interaçâo, in Eindhoven geregistreerd als Stichting Capoeiro do Futuro, bestaat sinds 1996 in Europa. De groep is actief in Nederland, België, Portugal, en Brazilië. In de regio zijn er lessen in Eindhoven en Geldrop. Onze docenten hebben meer dan 10 jaar ervaring met lesgeven. Gratis proefles Is uw kind enthousiast? Kom dan eens langs voor een gratis proefles op een van onze dagen. Maandag 18:30-19:30 BS Dommeldal, Beneden Beekloop 93 Geldrop Dinsdag 18:30-19:30 BS Hasslebraam, Tuinstraat 6 Eindhoven Donderdag 18:30-19:30 Gymzaal, Klipperstraat 1 Eindhoven Meer informatie? Kijk op Facebook Capoeira Kids Eindhoven en Capoeira Kids Geldrop Lessen in Eindhoven worden gegeven door Cyrilo Lessen in Geldrop worden gegeven door Bacalhau

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen 30-09-2016 Agenda Wo. 05-10: Studiedag, de kinderen zijn vrij Do. 06-10: Start van de kinderboekenweek Di. 11-10: Hulpouderavond Vr. 21-10: Begin van de herfstvakantie. Kinderen zijn om 12.30 uur uit!

Nadere informatie

Jinte, Rieky, Kay, Char-deougnne, Chanelly en Sinan zijn deze week jarig. Een hele fijne dag gewenst! Proficiat namens heel het team.

Jinte, Rieky, Kay, Char-deougnne, Chanelly en Sinan zijn deze week jarig. Een hele fijne dag gewenst! Proficiat namens heel het team. Agenda Di. 13-10 : speelinloop voor kleuterouders van 8.30u-8.45u Wo. 14-10: speluitleen in de bibliotheek van 12.00u-12.30u Vr. 16-10: einde kinderboekenweek van 14.00u-14.45u Do. 22-10: Talentenshow

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 6 21 november Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 6 21 november Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 6 21 november 2016 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Voorwoord

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Belangrijke data 16-10 Gastlessen Stichting Opkikker 23-10 Thema-afsluiting Iedereen hoort erbij groepen 1 t/m 8 26-10 Start Herfstvakantie t/m 30-10 04-11 Thema-avond Hoe

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 10 30 januari 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Jarig in februari 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 07 september 2015 Belangrijke data 07-09 Algemene ouderavond 19.30u-21.00u 14-09 MR vergadering 21-09 O-ja 02 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Inschrijven Mini Marathon en City

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober Zaterdag 15 oktober Zaterdag 29 oktober Vrijdag 14 oktober 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas?

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas? Samenwijsaccommodatie Diessen Nieuwsflits Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en M O L E N S T R A A T 8 5 0 8 7 B N D I E S S E N J A A R G A N G 1. N R. 1 3 D O N D E R D A G 0 1 D E C 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

7 oktober 2016 nummer 3

7 oktober 2016 nummer 3 7 oktober 2016 nummer 3 AGENDA vrij 14 okt. voorleeswedstrijd groep 7 en 8 ma 17 okt. juf Nellie vrij ma 17 okt. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 di 18 okt. ouderraad vergadering vrij 21 okt.

Nadere informatie

Deze week feliciteren wij Mees, Julian, Isabel, Idris en Robin van harte met hun verjaardag. Hopelijk hebben jullie een hele fijne dag!

Deze week feliciteren wij Mees, Julian, Isabel, Idris en Robin van harte met hun verjaardag. Hopelijk hebben jullie een hele fijne dag! Agenda Wo. 18-11 : NIO afname groep 8 Di, Wo en Do. 17, 18 en 19-11; Talenten in de groepen 1 t/m 8 Do 19-11 en Di 24-11; Ouderavonden groepen 1 t/m 8 Gefeliciteerd! Deze week feliciteren wij Mees, Julian,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen

OP DE HOOGTE. Algemeen OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 04-11-2016 Agenda Ma. 07-11: MR vergadering Do. 10-11: Ouderavond groep 1 t/m 8 Di. 15-11: Ouderavond groep 1 t/m 8 Di. 15-11:

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 18 januari 2018 Ouderavond 23 januari Bij deze nieuwsbrief vinden jullie een uitnodiging voor de ouderavond volgende week dinsdag. De naam van de avond is Naar een

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De herfstvakantie is voorbij en met plezier starten we weer een nieuwe periode in dit schooljaar. Komend weekend gaat de wintertijd in, de dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 Belangrijke data in maart 1 maart Koffie uurtje op KAN 14.00 uur 14 maart Koffie uurtje op KRO 11.30 uur 16 maart Rapport mee naar huis 19 maart Rapport gesprekken Beste ouders en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen Datum: maandag 4 januari 2016 Agenda Di. 1 maart: themastart peuters en kleuters Wo. 2 maart: Eerste rapport gaat mee met de kinderen! Do. 3 maart : kind-ouderactiviteit thema voor de groepen A t/m D,

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda 27-06-2014 Agenda Discussieavond 30-06 doorschuifmiddag 30-06 schoomaakavond 01-07 afscheid groep 8 02-07 afscheid juf Houkje 04-07 laatste schooldag 05-07 t/m 17-08 ZOMERVAKANTIE Zoon voor juf Bianca!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7 Algemene informatie Brandoefening Vandaag heeft er een onaangekondigde brandoefening plaatsgevonden. Het doel van deze oefening was inzicht te krijgen in de snelheid van ontruiming. Alle leerlingen, leerkrachten

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 12 oktober 2016

Nieuwsbrief 6 12 oktober 2016 Nieuwsbrief 6 12 oktober 2016 Belangrijke data 20-10 Ouderavond groep 7-8 PO-VO 24-10 Start Herfstvakantie t/m 28-10 Bijlagen Informatiebrief GGD Brabant-Zuidoost ALGEMEEN Personele zaken Vervanging Heidy

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 26-10 Ma 30-10 Deze week: oudergesprekken Di 31-10 Wo 1-11 Do 2-11 Vr 3-11 Ma 6-11 Deze week: oudergesprekken Di 7-11 Wo 8-11 Do 9-11 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 28-9 Knutselen kleuters Kinderpostzegels groep 7-8 (12.00 uur uit) Do 29-9 Vr 30-9 Ma 3-10 Di 4-10 Wo 5-10 Start Kinderboekenweek Do 6-10 Vr 7-10 Ma 10-10 Kinderraadvergadering

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1 De Kleurrijker Schooljaar 2018-2019 6 september 2018 nummer 1 NIEUWE SCHOOLJAAR VOORSTELLEN OUDERBIJDRAGE ZWEMLESSEN KLANKBORDGROEP SCHOOLONTWIKKELING OUDERPORTAAL TRAKTATIE BELEID KENNISMAKINGSONTBIJT

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel.

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel. Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Bso, peuterspeelzaal en kinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl 5 juli 2019 weeknieuws 31 www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

Deze week zijn Ramona, Fleur, Christiano, Bregt, Lara en Dean jarig. Alvast een hele fijne dag gewenst en van harte gefeliciteerd!

Deze week zijn Ramona, Fleur, Christiano, Bregt, Lara en Dean jarig. Alvast een hele fijne dag gewenst en van harte gefeliciteerd! Agenda Di. 08-12 : MR vergadering Do. 17-12 : Inloopochtend (8.15 9.15 uur) en inloopmiddag (14.30 15.30 uur) voor informatie over dagopvang en groep D (peuterkleutergroep) Do. 17-12 : Kerstviering 18.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Algemeen Beste ouders, Hoewel ik al voor de zomervakantie een aantal ouders ontmoet heb op de informatieavond of anderszins gesproken heb en al kennis gemaakt

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Deze week zijn Lilith, Marouan, Ties, Christine, Jelle, Kyano, Aniruddh, Luc en Shanayah jarig. Alvast van harte gefeliciteerd!

Deze week zijn Lilith, Marouan, Ties, Christine, Jelle, Kyano, Aniruddh, Luc en Shanayah jarig. Alvast van harte gefeliciteerd! Agenda Di. 8-9 : Kennismakingsavond groep 1-2 (19.00 20.00) groep 3-4 (20.00 21.00) Do. 10-9: : Kennismakingsavond groep 5-6 (19.00 20.00) groep 7-8 (20.00 21.00) Aan het einde van deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 28-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Geboorte Jill Maron Schakelaar Vorige week is juf Kelly bevallen

Nadere informatie

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen Agenda Vr. 18-3 : afsluiting met voorlezen Trudo met de neus in de boeken Do. 24-03 : Studiedag (kinderen zijn vrij) Vr. 25-03 : e vrijdag (vrije dag) Ma. 28-03 : 2 e paasdag (vrije dag) Wo. 30-03 : Open

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie