Nieuwsbrief 6 12 oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 6 12 oktober 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 6 12 oktober 2016 Belangrijke data Ouderavond groep 7-8 PO-VO Start Herfstvakantie t/m Bijlagen Informatiebrief GGD Brabant-Zuidoost ALGEMEEN Personele zaken Vervanging Heidy Daams Met ingang van de herfstvakantie start het zwangerschapsverlof van Heidy Daams. Zij zal tot half maart afwezig zijn. De vervanging voor haar groepstaak op vrijdag in groep 5 /6 wordt ingevuld door Rian Huijbers. Gedurende deze periode neemt Aniek Jacobs een aantal taken in de aansturende rol van Heidy waar. Groepstaken van Aniek worden overgenomen door Marjon Brugel (op woensdagen in groep 1 /2) en Wendy van Ginkel (op donderdagen in groep 3 /4). Daarnaast verzorgt Marjon op maandag in onderlinge afstemming extra ondersteuning in groepen. Vanwege haar LIO stage van vorig schooljaar is Marjon Brugel bekend met onze school. Het is prettig en belangrijk dat met al de vertrouwde gezichten in de school de continuïteit in de diverse groepen gewaarborgd blijft. We wensen Heidy van harte veel succes met de laatste fase van haar zwangerschap. We vertrouwen erop u met deze informatie voldoende op de hoogte te hebben gesteld. Annemieke van den Heuvel Kijkmiddag en aanmelden nieuwe leerlingen Zoals u in de nieuwsbrief van 28 september hebt kunnen lezen, start Nummereen na de herfstvakantie met een dagopvang op onze locatie en bieden zij de mogelijkheid van BSO. Op woensdagmiddag 2 november 2016 houden zij een open middag op de dagopvang. Om nieuwe ouders met jonge kinderen de gelegenheid te bieden om ook dan kennis te maken met de Prof. dr. R. Casimirschool organiseren wij tegelijkertijd een kijkmiddag op woensdagmiddag 2 november 2016 van uur tot uur.

2 Deze middag is met name bedoeld voor ouders die zich oriënteren op een basisschool voor hun kind. Terwijl de kinderen mogen spelen in de kleutergroep, kunnen de ouders zich, onder het genot van een kopje koffie of thee, laten informeren over het onderwijs op onze school. De presentatie van onze school start om uur. We vertellen u graag hoe wij het onderwijs verzorgen en welke bedoelingen wij daar bij hebben vanuit onze visie. Uiteraard is er ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Tijdens deze middag kunnen ouders hun kind ook inschrijven of een afspraak maken voor een nader kennismakings- of aanmeldingsgesprek. Wij vinden het fijn als we al in een vroeg stadium zicht krijgen op het aantal nieuwe kinderen op onze school. Hierdoor kunnen wij anticiperen op de leerlingaantallen bij de formatie van de groepen in het nieuwe schooljaar. Alle leerlingen van de school doen hun best om de kijkmiddag onder de aandacht te brengen. Zij zullen in de groep een poster kleuren en mee naar huis nemen, waarop de kijkmiddag wordt aangekondigd. Wij willen u verzoeken om deze poster op het raam te hangen of aan ouders van jonge kinderen te geven die bij u in de straat/buurt wonen, om hen attent te maken op deze kijkmiddag. Later in het schooljaar, op woensdag 25 januari 2017, houden wij nog een kijkmiddag. Wij hopen op een grote opkomst! Namens het team, Aniek Jacobs Coördinator centrale werving en Annemieke van den Heuvel, Directeur Kerst 2016 Het lijkt nog ver weg maar we zijn achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen voor het kerstfeest op de Casimir. Dit schooljaar willen we graag een andere inhoud geven aan de kerstviering. Het kerstdiner blijft, maar het krijgt een andere opzet. We vragen dit jaar de ouders om thuis hapjes voor te bereiden voor ca. 8 personen. Deze hapjes worden als buffet in de klas geserveerd. Nadere informatie volgt t.z.t. Het ochtendprogramma zal in het teken staan van kerstworkshops. We hebben hier zelf al verschillende ideeën over maar wellicht u ook! Mocht u iets willen betekenen deze ochtend of een leuk idee hebben dan horen we dat graag. Deze ochtend zijn we uiteraard ook op zoek naar hulpouders, dus houd deze dag vast vrij in uw agenda. Namens de kerstcommissie, Wendy van Ginkel en Birgit Grijseels

3 Groep 5 /m 8 gezamenlijk in de aula Eerder informeerden we u over de werkwijze en doelen van dit schooljaar. Een onderdeel hiervan is dat de leerlingen van groep 5 t/m 8 een dag in de maand een gezamenlijk programma hebben in de aula. Zo ook gisteren. Een aantal kinderen vertelt u graag zelf hun ervaringen; We gaan één keer per maand in de aula werken met groep 5 tot en met 8. Dat zijn meer dan 50 kinderen en toch gaat dat best goed. Alles is heel leuk en we doen allemaal actief mee. We werken vooral samen in groepjes. Zo kunnen we goed leren samenwerken. Met rekenen is het leuk om met de tablets te werken. Die hadden we vandaag niet, de vorige keer wel. We doen met taal en rekenen vooral actieve dingen zoals binnen 1 minuut opdrachten uitvoeren of wegen en meten. Ook hebben we vandaag zelf een lied geschreven over het thema van de Kinderboekenweek Voor altijd jong. Verder hebben we gewerkt aan de collage van de prehistorie. We doen veel vakken samen maar we moeten wel goed luisteren naar de juffen. Als er een juf ziek is doen we dit op dezelfde manier. Door: Amber (groep 7), Nikki (groep 6) en Mirthe (groep 5) GGD Brabant-Zuidoost In de bijlage treft u een informatiebrief en tevens een uitnodiging van de GGD voor ouders van basisschoolkinderen. Vera van der Velden UIT DE GROEPEN Groep 1-2 Gisterenmiddag stond er een groot pak natuurklei klaar op de knutseltafel. Alle kleuters gaan deze week een zelfgekozen werkje van klei maken. Er staan al prachtige egels, eekhoorns en bomen op de kast! Als de klei hard geworden is mogen de werkjes mee naar huis. Deze week leren de kinderen de letter 'm'. Ze mogen spulletjes meebrengen die met deze letter beginnen. Groep 3-4 Judo Er zijn inmiddels 2 van de 6 judo lessen gegeven door meester Antoon. Aan het begin van zo n les trekken de kinderen een echt judo-pak aan, waarin ze fijn kunnen bewegen. Spelenderwijs leren ze, door middel van allerlei activiteiten, omgaan met belangrijke waarden en normen. Vooral respect komt regelmatig aan de orde. Meester Antoon legt uit wat respectvol betekent. Hij laat dat steeds zien a.d.h.v. een gebeurtenis op de judomat. De kinderen kunnen dan meteen laten zien, tijdens een spel, of ze het begrepen hebben.

4 We hebben al bezoek gehad van ouders, die heel enthousiast reageerden op de les. De kinderen hebben laatst een flyer meegekregen van de judo. Ze kunnen na deze 6 lessen nog extra judolessen volgen na school. Muziek Zoals u misschien gehoord hebt van uw kind, is afgelopen vrijdag ook de eerste muziekles gestart. Meester Evert, een muziekdocent van de muziekschool in Veldhoven, heeft de kinderen al heel wat geleerd op muziekgebied: bewegen, ritme klappen, liedjes zingen. Dat ging spelenderwijs, de kinderen waren erg enthousiast. Meester Evert begeleidt zichzelf op een keyboard. De kinderen weten nu ook wat het verschil is tussen een piano en een keyboard. Uit dat laatste instrument hebben ze klanken gehoord van allerlei andere muziekinstrumenten. Dat vonden ze grandioos. Ze zien uit naar de volgende muzieklessen. In totaal zullen ze 10 lessen krijgen dit schooljaar. Ze hebben er zin in, want meester Evert heeft gezegd dat ze misschien ook zelf op een instrument gaan spelen. Wat spannend! Groep 5-6 Thema boeren Zoals u eerder in de nieuwsbrief heeft kunnen lezen, wordt er in groep 5-6 gewerkt rondom het thema boeren. Nadat de leerlingen de eerste weken voorzien zijn van kennis over dit onderwerp met behulp van de lessen uit de methodeboeken en beeldmateriaal, begint het thema in de klas nu echt praktische invulling te krijgen. Afgelopen week zijn de leerlingen in groepjes gestart met de voorbereidingen voor het maken van een collage over boeren uit de prehistorie, de eerste boeren of boeren in de huidige tijd. Tijdens dit thema heeft groep 5-6 geleerd dat de boeren in de prehistorie veel ontdekkingen hebben gedaan waar wij nu nog profijt van hebben. Eén van die ontdekkingen was het pottenbakken. Dat moest natuurlijk ook zelf geprobeerd worden. Enthousiast en gedreven hebben de leerlingen afgelopen week zelf potten gekleid. Met verbazing werd er nog eens gekeken naar de prachtige potten uit de prehistorie. Hoe konden ze die toen zo mooi maken?! Meer informatie over dit thema en foto s zijn te vinden op de groepspagina van de website.

5 Groep 7-8 Informatieavondavond groep 7-8 De leerlingen van de bovenbouw zitten in een belangrijke fase waarin het einde van hun basisschoolperiode en de begeleiding naar en voorbereiding op de overgang naar het voortgezet onderwijs centraal staan. Graag nodigen wij u in dit kader uit voor een informatie avond. Datum: 20 oktober 2016 tijd: uur uur plaats : klaslokaal groep 7-8 Wij spreken met u over het voortgezet onderwijs, de Centrale Eindtoets en het plan van aanpak van groep 7-8. Deze avond is bedoeld voor de ouders van groep 8, maar ook de ouders van groep 7 zijn van harte welkom voor de start van het schoolkeuzeproces. Via deze nieuwsbrief zullen we u regelmatig attent maken op de verschillende informatieavonden en open dagen van scholen voor Voortgezet Onderwijs in onze regio. Ook zult u materialen van verschillende scholen via uw kind mee naar huis krijgen. Net buiten het klaslokaal liggen verschillende folders voor u, ter inzage. Al deze informatie is om u te helpen in uw zoektocht naar de best passende vervolgschool voor uw kind. We lichten dit uiteraard verder toe op de bovengenoemde informatieavond. Vanuit het Voortgezet Onderwijs: Aloysius de Roosten Maandag 17 oktober 2016 informatieavond van uur tot uur. Naast informatie en een rondleiding voor ouders, is er een apart programma voor de leerlingen Woensdag 14 december 2016 inspirion workshops van uur tot uur (minilessen) Zondag 29 januari 2017 open dag van uur tot uur Woensdag 15 februari 2017 inspirion workshops van uur tot uur De Rooi Pannen Informatie avond voor ouders en leerlingen woensdag 2 november.

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Belangrijke data 16-10 Gastlessen Stichting Opkikker 23-10 Thema-afsluiting Iedereen hoort erbij groepen 1 t/m 8 26-10 Start Herfstvakantie t/m 30-10 04-11 Thema-avond Hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017 Nieuwsbrief 17 18 januari 2017 Belangrijke data 25-01 Kijkmiddag en aanmelden 26-01 Informatieavond ouders groep 1-2 09-02 Studiedag, alle leerlingen vrij Bijlagen Brief Stichting Leergeld Veldhoven en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Schoolgids Er zijn nieuwe schoolgidsen beschikbaar voor beide scholen. Op de website www.veldhovenmidden.nl staat een digitale versie en bijgevoegd ontvangt u deze in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Hartelijk dank daarvoor. We gaan hier met de kinderen en met u een positieve invulling aan geven.

Hartelijk dank daarvoor. We gaan hier met de kinderen en met u een positieve invulling aan geven. Nieuwsbrief 8 18 januari 2018 Belangrijke data: 23 januari MR 19.30 21.30 uur 1 februari Nieuwsbrief 9 Algemene informatie Wensen voor 2018 van kinderen en ouders We kijken terug op een sfeervolle, gezellige

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Schooljaar Extra uitgave, 21 december 2018

Schooljaar Extra uitgave, 21 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Extra uitgave, 21 december 2018 Kalender: 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan 2019 6 jan Verjaardag juf Patty 7 jan Studiedag team alle leerlingen hele dag vrij! 10

Nadere informatie

Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk Nr. 2 schooljaar 2015-2016 Aanpassing Cito-scores op rapporten Schoolfotograaf Hulpouders gezocht voor de creatieve middag Informatieavond groep 1/2 en groep 2/3 Een goed begin is het halve werk De eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl Uit de wei vrijdag 2 oktober 2015 Uitnodiging juf Jikke

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Algemene Ouderavond: Zoals al eerder is aangekondigd, organiseren wij op woensdag 17 oktober een algemene ouderavond. Op deze avond stellen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief 11 23 november 2016 Belangrijke data 29-11 1 e Rapport mee groep 1 t/m 8 05-12 Sinterklaasviering 06-12 School start om 9.00 uur 06-12 Rapportgesprekken groep 1 t/m 8 08-12 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief 14 29 november 2018 Belangrijke data 04-12 Bezoek Sinterklaashuis groep 3-4 05-12 Sinterklaasviering 06-12 Studiedag, alle leerlingen vrij 07-12 1 e Rapport mee groep 1 t/m 8 11-12 Rapportgesprekken

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7 Algemene informatie Brandoefening Vandaag heeft er een onaangekondigde brandoefening plaatsgevonden. Het doel van deze oefening was inzicht te krijgen in de snelheid van ontruiming. Alle leerlingen, leerkrachten

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 oktober 2015 nr. 8

Nieuwsbrief 22 oktober 2015 nr. 8 Algemene informatie Boekenbeurs De boekenbeurs van 15 oktober was een daverend succes! De opkomst was groot en er zijn veel boeken verkocht! We hebben samen het geweldige bedrag van 541,70!! opgehaald.

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 4

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 4 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 4 14 december 2017 Kerst en bijna vakantie Nog één week school en dan start de kerstvakantie. Altijd fijn om naar uit te kijken tijdens deze donkere dagen voor kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 28 september 2016

Nieuwsbrief 4 28 september 2016 Nieuwsbrief 4 28 september 2016 Belangrijke data 28-09 Start Kinderpostzegelactie 28-09 Algemene ledenvergadering ouderraad, aanvang: 20.30 u. 03-10 Studiedag, alle leerlingen vrij 05-10 Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data Info januari 2018 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data 17 januari - juf Wendy jarig 24 januari Veerse voorleesdag 25 januari - juf Carolien jarig 29 januari juf Marit

Nadere informatie

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Algemeen Beste ouders, Hoewel ik al voor de zomervakantie een aantal ouders ontmoet heb op de informatieavond of anderszins gesproken heb en al kennis gemaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 3 2016/2017 Datum: 28-10-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze Nieuwsbrief treft u een brief aan van meester Adriaen. Hij gaat met pensioen op 1 januari 2017. Wij zullen

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief Kerst Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief Kerst Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief Kerst 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Het waren nog drukke en gezellige weken. De Sinterklaasviering was een succes. De leerlingen hebben genoten! Nu staat de kerst weer voor de deur.

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Na een goede kerstvakantie zijn we in januari bijna allemaal weer met veel plezier begonnen. Helaas is juf Rina in januari ziek geweest. Op het moment van

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

PRETTIGE HERFSTVAKANTIE

PRETTIGE HERFSTVAKANTIE Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De eerstvolgende is op vrijdag 13 november a.s. PRETTIGE HERFSTVAKANTIE

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan GD Schiedam Tel: / Silvana Herben:

Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan GD Schiedam Tel: / Silvana Herben: Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan 871 3119 GD Schiedam Tel: 010-4737889/010-2730334 E-mail: Silvana Herben: s.herben@primoschiedam.nl 1 2 Beste ouders/verzorgers, Wij vinden het fijn

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Ark nieuws. Nummer 2, 22 september 2017

Ark nieuws. Nummer 2, 22 september 2017 Ark nieuws r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 2, 22 september 2017 Agenda 22 september 26 september.

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 BELANGRIJKE DATA Verslag groep 8 mee Groep 6/7 Informatieavond Kleutergroepen Groep 1/2b Certificaat zwemmen red je vriendje Groep 5 Maandag 25 januari 29 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Sinterklaas Vooral in de kleutergroepen begint Sinterklaas nu te leven. Een kleuter vertelde dat Sinterklaas bij hem bovenin de flat woont. Ook het Sinterklaasjournaal

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 8 9 oktober 2018 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Maandag 22 oktober groep 1 t/m 8 VRIJ - Werkzaamheden bij glijbaan - Stagiaire in groep 1-2 Bertie - Blazersklas en expositie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoolnieuws nr. 4 / 9 oktober 2017

Nieuwsbrief Schoolnieuws nr. 4 / 9 oktober 2017 Nieuwsbrief Schoolnieuws nr. 4 / 9 oktober 2017 Beste kinderen en ouders, Dit is de nieuwsbrief van 9 oktober 2017. We zitten middenin de Kinderboekenweek, maar ook tal van andere activiteiten staan op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Algemene informatie. Belangrijke data: Vervanging groep 4b. Dag Sinterklaas

Nieuwsbrief 8. Algemene informatie. Belangrijke data: Vervanging groep 4b. Dag Sinterklaas Nieuwsbrief 8 06 december 2018 Belangrijke data: 07 december Rapport groepen 8 10 december Deze week adviesgesprekken groep 13 en 14 december Natuurmuseum Tilburg (groepen 5 en 6) 20 december Kerstactiviteit

Nadere informatie

Ziekmelden kan via:

Ziekmelden kan via: Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14 september 2017 nummer 3 Belangrijke data

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 12 september 2014 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Agenda. Nieuws vanuit directie

Agenda. Nieuws vanuit directie Agenda 16 mei 2 e Pinksterdag: vrij 17 mei Studiedag: kinderen vrij 20 mei Vioolconcert 31 mei Kinderkoor uit Uganda 1 juni Inloopochtend groep 4 2 juni Inloopochtend groep 8 3 juni Inloopochtend groep

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie