Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen"

Transcriptie

1 Agenda Vr : afsluiting met voorlezen Trudo met de neus in de boeken Do : Studiedag (kinderen zijn vrij) Vr : e vrijdag (vrije dag) Ma : 2 e paasdag (vrije dag) Wo : Open dag en inloopavond Datum: maandag 14 maart 2016 Gefeliciteerd! Deze week feliciteren wij Charlie (groep 1/2B), Mathias (groep 3b), Eli (groep 7), Dirk (groep 7) en C-jay (groep 3a). Een hele fijne verjaardag gewenst! Algemeen Beste ouders en kinderen, Anderhalve week geleden is het vernieuwde Trudo rapport voor het eerst met de kinderen meegegaan, gevolgd door de eerste rapportavonden. Wij zijn een klein jaar bezig geweest met het proces rondom de nieuwe rapporten en, met name, de nieuwe manier van beoordelen. Het was voor ons (en ook voor mij persoonlijk) spannend hoe de eerste indrukken en reacties zouden zijn. Om deze eerste indrukken te weten te komen, is er door de leerkrachten gevraagd aan de ouders om een kort briefje met vragen in te vullen tijdens de ouderavond. Hieronder de resultaten van deze vragenlijst. Algemeen: Er zijn totaal 139 briefjes ingeleverd. Er waren 165 briefjes uitgedeeld, dus de respons ligt op 84%. Dit is een erg hoog percentage, waardoor de antwoorden als een betrouwbare weergave opgevat mag worden. Van de 139 briefjes waren er 61 vanuit de groepen 1 en 2 en 78 briefjes vanuit de groepen 3 t/m 8.

2 De eerste vraag ging over de nieuwe manier van beoordelen. Met dezelfde vijfpuntschaal en woorden die op de rapporten staan, vroegen wij de ouders over hoe ze de nieuwe manier van beoordelen vinden. De respons was als volgt: 55,7% Onderbouw 1,6% 4,9% 6,6% 31,1% De onderbouw: Een geweldige meerderheid (bijna 87%) vindt de nieuwe manier van beoordelen ruim voldoende of goed. Door ongeveer 7% worden we gescoord met een voldoende en 7% beoordeelt deze nieuwe manier met een onvoldoende of matig. Midden/bovenbouw 3,8% 3,8% 29,5% 23,1% 39,7% De midden/bovenbouw: Ook hier wordt met een grote meerderheid (bijna 70%) vindt de nieuwe manier van beoordelen ruim voldoende of goed. Door ongeveer 23% worden we gescoord met een voldoende en ongeveer 7% beoordeelt deze nieuwe manier met een onvoldoende of matig. 41,0% 2,9% 4,3% 15,8% 36,0% Totaal Totaal vind dus 92,8% onze nieuwe manier van beoordelen voldoende of beter! Dit is een percentage waar wij natuurlijk enorm trots op zijn! Deze scores zijn bevestiging voor ons, dat we een koers zijn ingeslagen die niet alleen bij onze nieuwe visie past, maar ook zo uitgestraald wordt. Een vernieuwing die gezien en positief beoordeelt wordt door het overgrote deel van onze ouders.

3 Een tweede vernieuwing zat in het uiterlijk van het rapport. Ook de eerste indrukken hierover hebben we middels de briefjes getoetst. De resultaten over het uiterlijk: 54,1% Onderbouw 1,6% 0,0% 13,1% 31,1% Onderbouw: Ook hier vindt een enorme meerderheid (ruim 85%) de nieuwe lay-out ruim voldoende of goed. Door ongeveer 13% worden we gescoord met een voldoende en 1,6% beoordeelt deze nieuwe manier met een onvoldoende. Midden/bovenbouw 0,0% 1,3% 28,2% 30,8% 39,7% Midden/bovenbouw: Bijna 68% scoort de nieuwe layout ruim voldoende of goed. Door ongeveer 30% worden we gescoord met een voldoende en 1,3% beoordeelt deze nieuwe manier met een matig. 0,7% 0,7% 39,6% Totaal 23,0% 36,0% Totaal beoordeelt dus bijna 76% ons met een ruim voldoende of goed, beoordeelt 23% ons met een voldoende en 1,4% met een onvoldoende of matig. Deze keer moesten we helaas de rapporten los meegeven. Tevens werden letters met leestekens niet goed afgedrukt. Als het goed is, zijn deze problemen volgende keer verholpen en zal het rapport in een prachtige fullcolor map aan de kinderen meegegeven worden. Wij denken dat dit een positief effect zal hebben op het uiterlijk. Wij horen volgende rapportronde dan ook graag uw mening hierover!

4 Algemeen mogen wij dus meer dan tevreden zijn over het resultaat. Wij hebben als team heel uitgebreid stilgestaan bij de rapporten en nagenoeg elke vergadering zijn ze aan bod gekomen. Ik kan niet anders dan trots zijn en mijn waardering uitspreken voor het enorm harde werken van het team om tot dit resultaat te komen. De leerkrachten zochten een manier om het totaalbeeld van een leerling te kunnen schetsen in het rapport. Dus meer dan alleen CITO, de methodetoetsen of het gemaakte werk. Juist alle factoren samen geven een beeld van een leerling en de beoordeling is dan ook een weergave van dit totaalbeeld. De professionaliteit van de leerkracht om een beeld te kunnen vormen en te schetsen van de ontwikkeling van een leerling, staat dus centraal. En dit mogen we dus als geslaagd beschouwen! Via deze weg wil ik iedereen bedanken die zijn mening gegeven heeft. Afgelopen week zijn er veel vervangingen op school geweest. Ook Trudo moet helaas aan de griepepidemie geloven en er vallen dus regelmatig ook leerkrachten uit. Helaas is er hetzelfde probleem bij vervangers. We proberen dus, zoals altijd, dezelfde vervangers te krijgen, maar het is momenteel zelfs hopen dat er überhaupt vervangers zijn. Onze excuses hiervoor! Tenslotte nog even mooi nieuws (wat er al gelukkig aan zat te komen, maar desalniettemin zeker goed nieuws genoemd mag worden) want vanaf vandaag is juffrouw Alieke weer officieel beter! Dus zij werkt weer op alle dagen behalve donderdag in groep 6. Welkom terug juffrouw Alieke! Meneer Ron Trudo met de neus in de boeken - Voorleesproject van 7 t/m 18 maart Deze week is al weer de laatste week van Trudo met de neus in de boeken. Overal wordt er al veel voorgelezen. Mooi om te zien hoe de oudere kinderen bij de jongere kinderen voorlezen en hoe enthousiast de bibliotheek wordt bezorgd. Op vrijdag 18 maart sluiten we het thema af in de middag met een voorleesactiviteit. Er mag s middags in de klas worden voorgelezen door ouders of grootouders. Wie komt er voorlezen? Meld u aan bij de leerkracht van uw (klein)kind. En natuurlijk ook voor thuis veel voorleesplezier! Bibliotheek Onze schoolbibliotheek is geopend op maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.45u u en op woensdagochtend van 12.00u-12.30u. Nog geen pasje? Geen probleem, uw kind kan toch een boek komen lenen. Onze bibliotheekvrijwilligers staan klaar om u en uw kind te helpen. Ook wordt er regelmatig voorgelezen. Wist u dat er ook speluitleen is voor de groepen 1 t/m 8? Om de week is het mogelijk om een leuk gezelschapsspel te lenen. Inleveren kan op ieder moment dat de bibliotheek is geopend. Een spel kan tot 2 weken geleend worden. Het is fijn als het spel in ieder geval voor de volgende uitleen woensdag ingeleverd is. Bij de uitleen wordt het spel in een tas gestopt. Het is fijn als het spel weer met de tas ingeleverd wordt.

5 De data waarop de speluitleen plaatsvindt zijn: Woe 16-3 van 12.00u-12.30u (uiterlijk inleveren di 15-3) Woe 30-3 van 12.00u-12.30u (uiterlijk inleveren di 29-3) Woe 13-4 van 12.00u-12.30u (uiterlijk inleveren di 12-4) Controleren van de spelmaterialen: Alle spellen worden, nadat ze ingeleverd zijn, gecontroleerd. Toch kan het onverhoopt een keer gebeuren dat een spel niet compleet is wanneer uw kind het leent. Wilt u woensdagochtend wanneer uw kind uit school komt het geleende spel eerst controleren? Wanneer er iets beschadigd is of ontbreekt, geef dit dan donderdagochtend aan de leerkracht van uw kind door. Wanneer we na donderdagochtend niets gehoord hebben, gaan we ervan uit dat het spel onbeschadigd en compleet is. Blijkt bij de controle na inlevering dat we toch iets missen of dat er iets beschadigd is, dan ontvangt u van ons een brief met daarin aangegeven wat er gemist wordt, zodat u thuis nog eens goed kunt kijken. Is er toch iets beschadigd of kwijt, dan vragen wij hiervoor middels een briefje een kleine vergoeding voor. De vergoeding kunt u dan afgeven aan de eigen groepsleerkracht. Tot ziens in de schoolbieb! RC de lichtstad Zaterdag 26 Maart organiseert RC de lichtstad weer het Husseltoernooi. Op deze gezellige dag mag iedereen jong oud,ervaren onervaren mee rolhockeyen in een onderling toernooi. Wil je meedoen geef je op bij Syl,de moeder van Suus in groep Rolschaatsen en bescherming hebben wij voor je! Tot dan op onze rolschaatsbaan in de trudostraat Bijdrage op de Hoogte Vanaf dit jaar kunt u uw bijdrage voor Op de Hoogte alleen aanleveren door een mail te sturen naar trudo@skpo.nl Onderaan de nieuwsbrief vindt u mededelingen uit de groepen. Daarnaast zijn er de groepspagina s. Groepen Kleutergroepen Voorlezen tijdens het thema en het project Trudo met de neus in de boeken Tijdens ons nieuwe thema loopt ook het voorleesproject Trudo met de neus in de boeken. Op dinsdag- 8 maart en donderdagochtend 10 maart zijn de kinderen van Groep D in de bibliotheek geweest om samen met hun ouder een boekje uit te zoeken en samen te lezen. Deze week zijn de andere kleutergroepen aan de beurt. De groepen A t/m C zijn als volgt ingedeeld: -groep A dinsdag 15 maart van 8.30u-9.00u -groep B woensdag 16 maart van 8.30u-9.00u -groep C donderdag 17 maart van 8.30u-9.00u We verzamelen allemaal eerst bij de eigen groep en lopen dan samen naar de bibliotheek. Alle kinderen gaan mee naar de bibliotheek. De kinderen waarvan geen ouder is kan toch een boek lenen. Dit boek verzamelen we in de eigen groep. Thuisopdracht

6 Vandaag krijgen de kinderen hun zelfgemaakte boerderij mee naar huis. Thuis mogen de kinderen samen met u de boerderij gaan vullen. Lees er meer over in de begeleidende brief behorende bij de thuisopdracht. Het is fijn als alle kinderen hun boerderij uiterlijk dinsdag 29 maart mee terug naar school brengen. In de klas gaan we alle boerderijen bekijken en mogen de kinderen over hun boerderij vertellen. Letter g De komende twee weken staat de letter g centraal in het letterwinkeltje. Het is de letter van geit. De kinderen mogen weer spulletjes die beginnen met deze letter meebrengen naar school. Groep 5 Talenten Zoals u wellicht vorige week in Op de Hoogte heeft kunnen lezen, zijn wij in groep 5 gestart met een pilot rondom talentontwikkeling. De kinderen hebben 2 momenten de gelegenheid gekregen om te bedenken wat ze graag in de klas zouden willen doen. Er waren echter 2 voorwaarden; je moet er 4 weken lang een uur per week aan kunnen werken en na deze 4 weken moet je de klas iets kunnen presteren. Er kwamen leuke ideeën uit, zoals de klas interviewen en dit filmen, kleding ontwerpen en maken, een spel ontwerpen, knutselen etc. Vanaf aankomende vrijdag gaan de kinderen gedurende 4 weken aan hun zelf gekozen opdracht werken. Het is de bedoeling dat het initiatief vanuit de kinderen komt en dat ze zelf over oplossingen nadenken. Ook zullen ze wellicht van thuis materialen mee willen nemen. Mocht u hier vragen over hebben kunt u natuurlijk altijd mailen. Spreekbeurten Afgelopen vrijdag zijn we in de klas van start gegaan met spreekbeurten. Martijn beet het spits af met een leuke spreekbeurt over de hond. In groep 5 is het de bedoeling dat iedereen zijn spreekbeurt doet en hiervoor samen met de juf een datum prikt. De spreekbeurten worden altijd op vrijdag gehouden. Bij een spreekbeurt gaat het om het presenteren aan de klas. Dit betekent dat de spreekbeurt bijv. ook een boek presentatie mag zijn, vertellen over je favoriete hobby etc. Wat de kinderen presenteren en hoe ze dit willen doen wordt thuis voorbereid. Kinderen mogen natuurlijk wel altijd met vragen naar mij toe komen. Groep 6 Feestje Afgelopen vrijdagmiddag hebben de kinderen van groep 6 zelf een feestje georganiseerd voor de meester en juf. Ze hebben dit heel knap gedaan en hadden overal aan gedacht. Het was een hele gezellige middag! Spreekbeurten Deze week hebben we samen met de kinderen een planning gemaakt voor de spreekbeurten. Wat de bedoeling is en wanneer de spreekbeurten zijn is te lezen in een aparte brief die de kinderen hebben meegekregen. Groep 7 Door persoonlijke omstandigheden zal meneer Johan deze week niet aanwezig zijn.

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen Datum: maandag 4 januari 2016 Agenda Di. 1 maart: themastart peuters en kleuters Wo. 2 maart: Eerste rapport gaat mee met de kinderen! Do. 3 maart : kind-ouderactiviteit thema voor de groepen A t/m D,

Nadere informatie

Jinte, Rieky, Kay, Char-deougnne, Chanelly en Sinan zijn deze week jarig. Een hele fijne dag gewenst! Proficiat namens heel het team.

Jinte, Rieky, Kay, Char-deougnne, Chanelly en Sinan zijn deze week jarig. Een hele fijne dag gewenst! Proficiat namens heel het team. Agenda Di. 13-10 : speelinloop voor kleuterouders van 8.30u-8.45u Wo. 14-10: speluitleen in de bibliotheek van 12.00u-12.30u Vr. 16-10: einde kinderboekenweek van 14.00u-14.45u Do. 22-10: Talentenshow

Nadere informatie

Deze week zijn Ramona, Fleur, Christiano, Bregt, Lara en Dean jarig. Alvast een hele fijne dag gewenst en van harte gefeliciteerd!

Deze week zijn Ramona, Fleur, Christiano, Bregt, Lara en Dean jarig. Alvast een hele fijne dag gewenst en van harte gefeliciteerd! Agenda Di. 08-12 : MR vergadering Do. 17-12 : Inloopochtend (8.15 9.15 uur) en inloopmiddag (14.30 15.30 uur) voor informatie over dagopvang en groep D (peuterkleutergroep) Do. 17-12 : Kerstviering 18.30

Nadere informatie

Deze week mogen we Josien (groep 7) en Jack (groep 8) feliciteren. Wij wensen jullie een fijne verjaardag!

Deze week mogen we Josien (groep 7) en Jack (groep 8) feliciteren. Wij wensen jullie een fijne verjaardag! Agenda Ma. : Teken-, knutsel en spelletjesmiddag Di. : Pyjama- en sportkleding dag (huispakken mogen ook!) Wo. : Muziekdag Do. : Gekke haren en schoenendag! Vr. : Carnaval!!! (kinderen zijn om 12 uur uit)

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen 19-09-2016 Agenda Maa.dag 19-9; Kennismakingsavond groepen 3, 3-4, 4 en 8 (19.00-20.00 uur) Din.dag 27-09; Koffieochtend ouders van peuters en kleuters van 8.30 uur-10.00 uur Woe.dag 05-10; Studiedag,

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen

OP DE HOOGTE. Algemeen OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 04-11-2016 Agenda Ma. 07-11: MR vergadering Do. 10-11: Ouderavond groep 1 t/m 8 Di. 15-11: Ouderavond groep 1 t/m 8 Di. 15-11:

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s.

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s. OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 08-06-2018 Agenda juni juli - augustus Wo. 13-06: Speluitleen in de bibliotheek Ma. 18-06: 2 e rapport Do. 21-06: ouderavond

Nadere informatie

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen 30-09-2016 Agenda Wo. 05-10: Studiedag, de kinderen zijn vrij Do. 06-10: Start van de kinderboekenweek Di. 11-10: Hulpouderavond Vr. 21-10: Begin van de herfstvakantie. Kinderen zijn om 12.30 uur uit!

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2018/januari 2019 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 2 1 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Studiedag vrijdag 22 september a.s. Op vrijdag 22 september hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 (groep

Nadere informatie

Deze week feliciteren wij Mees, Julian, Isabel, Idris en Robin van harte met hun verjaardag. Hopelijk hebben jullie een hele fijne dag!

Deze week feliciteren wij Mees, Julian, Isabel, Idris en Robin van harte met hun verjaardag. Hopelijk hebben jullie een hele fijne dag! Agenda Wo. 18-11 : NIO afname groep 8 Di, Wo en Do. 17, 18 en 19-11; Talenten in de groepen 1 t/m 8 Do 19-11 en Di 24-11; Ouderavonden groepen 1 t/m 8 Gefeliciteerd! Deze week feliciteren wij Mees, Julian,

Nadere informatie

Di. 15-09: MR vergadering Di. 22-09: Studiedag (de kinderen zijn vrij!) Wo.23-09: koffieochtend ouders van peuters en kleuters van 8.30u-10.

Di. 15-09: MR vergadering Di. 22-09: Studiedag (de kinderen zijn vrij!) Wo.23-09: koffieochtend ouders van peuters en kleuters van 8.30u-10. Agenda Di. 15-09: MR vergadering Di. 22-09: Studiedag (de kinderen zijn vrij!) Wo.23-09: koffieochtend ouders van peuters en kleuters van 8.30u-10.00u Gefeliciteerd! Deze week feliciteren wij Tess, Simone,

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 Opening 5 e peutergroep VISJES OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl september

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda Nieuwsbrief 3, 4 oktober 2017 Agenda 4 oktober Opening Kinderboekenweek 5 oktober Staking in het primair onderwijs 13 oktober Opa en Oma dag, voorlezen van 13.15 14.20 20 oktober Podiumoptreden groep 1-2

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017 Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 18 13 juni 2017 ALGEMEEN Agenda 12 juni: start toetsweken gr. 3 t/m 6 13 juni: MJW 18 16 juni: spelletjesmiddag gr. 1-2A 13.30 u 19 juni: toetsweek; bogaviering

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 07 30 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov Alle groepen 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 28-9 Knutselen kleuters Kinderpostzegels groep 7-8 (12.00 uur uit) Do 29-9 Vr 30-9 Ma 3-10 Di 4-10 Wo 5-10 Start Kinderboekenweek Do 6-10 Vr 7-10 Ma 10-10 Kinderraadvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Open huis gemist of nog een keer komen kijken???

Open huis gemist of nog een keer komen kijken??? Schooljaar 2016-2017 13 t/m 17 februari Agenda: Ma - Groep 3 Overstap Di - Groep 3 Overstap Groep 3-4 naar Bibliotheek Wo - Do - Vr - Groep 5-8 vrij i.v.m. Studiedag leerkrachten Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-09 (01-02-17) 06 februari studiedag: alle leerlingen zijn vrij 09 februari rapport mee 14 + 16 februari 10-minutengesprekken 14 t/m 16 februari adviesgesprekken groep 8 VOORAANKONDIGING: 19 februari

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus. Heel hartelijk gefeliciteerd. Ma 27 augustus Wo 29 augustus Vr 31 augustus.

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus. Heel hartelijk gefeliciteerd. Ma 27 augustus Wo 29 augustus Vr 31 augustus. Nieuwsbrief 2018-08-24 Samenwijs Willibrordus Heel hartelijk gefeliciteerd Ma 27 Wo 29 Vr 31 Woe 01 Femke de Kroon Nathalie Oerlemans Verberk Fleur van Gils Lisa Schmans Wieneke Welten PBS Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Agenda: 19 september Prinsjesdag 26 september Klassenavond groep 3/4 en groep 7/8 (aanvang 3/4: 19.00 uur) (aanvang 7/8: 19.30 uur) 27 september Klassenavond groep 1/2 en groep 5/6 (aanvang 19.30 uur)

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

19 oktober 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek

19 oktober 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek 5 19 oktober 2017 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 6 t/m 10 november Groep 5/6 project De weyert/oold Ark 8 november schoolontbijt 20 t/m 22 november oudercontact Nieuwe website Alle scholen van Comprix

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA28

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA28 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 12 18-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda 10-minutengesprekken MA21 MA28 10-minutengesprekken

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 januari

Nieuwsbrief 23 januari Nieuwsbrief 23 januari Trefwoord In deze nieuwsbrief Thema: Dat heb je verdiend! Trefwoord Rapporten Lezen 2 Wist u dat? 3 Eerste H Communie. Tafeltennistoernooi LeerKRACHT 5 De komende weken werken de

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

20 december 2018 Nummer: 8

20 december 2018 Nummer: 8 20 2018 Nummer: 8 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, In deze nieuwsbrief vindt vertellen de Spetters en Sterren wat er de afgelopen weken in de klas gedaan is. Vandaag vieren we met de kinderen en

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 28september 2018 1 3 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief juli 2019 En dan is het zo maar juli...nog 3 weken en dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijke zomervakantie. Ieder jaar opnieuw zeggen we tegen elkaar: wat is het toch weer snel gegaan.

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders,

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, Groep 1/ 2: Piramidethema: MENSEN ( allemaal mensen). Vorige week hebben de kinderen de letter U van UK aangeboden

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 16 november 2018 Verjaardagen 18 Semih Çanta Fase 04B 20 Nina A Fase 04B 20 Sem C Fase 05A 20 Sam ten H Fase 14 21 Ravi Fase 15B 22 Maddox Fase 09B 25 Wouter G Fase 06 26 Ties Fase 04B 26 Djanaya

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

belangrijke data... 13 mei 2016 nr. 31

belangrijke data... 13 mei 2016 nr. 31 belangrijke data..... 13 mei 2016 nr. 31 Maa 16 mei 2 e Pinksterdag, leerlingen vrij Din 17 mei Entreetoets, groep 7 Woe 18 mei Entreetoets, groep 7 Woe 18 mei Ko-Ouderbijeenkomst, gr. 1/2 Don 19 mei Entreetoets,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie