M OGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN KLEDINGSPONSOR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "M OGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN KLEDINGSPONSOR"

Transcriptie

1

2 TOPPERS VOOR TOPPERS Stichting Choku is in 1979 opgericht met als doel de voordelen van de leer van de oosterse verdedigingssporten beschikbaar te stellen voor alle lagen van de bevolking. Bij Choku doen we meer dan ons richten op de sportieve (top)prestaties van onze leden. Wij zijn ons zeer bewust van de mogelijkheden die wij kunnen bieden aan de inwoners van de Zaanse Vogelaarwijk Poelenburg (en daarbuiten). Wij nemen onze positie in de wijk dan ook zeer serieus! We weten als geen ander dat sport een brug kan slaan in onze (multiculturele) samenleving. We begrijpen heel goed dat er verschillende culturen zijn, en zijn van mening dat al deze culturen een plek moeten hebben binnen onze wijk en binnen onze stichting. Choku ondersteunt ook scholen door regelmatig weerbaarheidtrainingen te geven, zet vrijwilligers in voor het geven van bijles en helpt bij het zoeken naar woonruimte of werk door gebruik te maken van het wijdvertakte netwerk. We doen er alles aan om de mensen die het nodig hebben vooruit te helpen. Een mooie bevestiging van ons werk hebben wij in 2009 ontvangen in de vorm van de Vrijwilligersprijs. Bij Choku kan je altijd terecht om te sporten. Kan je geen vergoeding opbrengen voor de sport dan helpen wij je bij het zoeken naar een oplossing. Bij Choku beginnen we altijd met ja, dat kan en daarna kijken we wel verder. Sport biedt onbetwist mogelijkheden voor het ontwikkelen van competenties en talenten op uiteenlopende vlakken. Op het fysieke vlak (topsport), organisatorisch en sociaal (als vrijwilliger) en op het mentale of pedagogische vlak (als trainer of coach). Behalve dat sport kan dienen als opstap voor het ontdekken van eigen talent, is het ook karaktervormend. Sport is op de eerste plaats een wedstrijd met jezelf. Choku probeert een middel te zijn om de sociale cohesie in haar wijk te verbeteren, minderheden te integreren en om overgewicht tegen te gaan. De gedachte dat samen sporten contacten kan opleveren tussen verschillende bevolkingsgroepen is bij Choku dagelijkse praktijk. Door deze aanpak is Choku al meerdere malen onder de aandacht gekomen van personen en organisaties die zich inzetten tot het verbeteren van het leefmilieu in de wijk. Choku heeft ook meermalen input geleverd aan ministers en beleidsmakers over de weg naar een stabiele omgeving voor bewoners in de wijk. Zo is in 2004 Minister de Graaf op werkbezoek geweest. Tijdens dit werkbezoek bekeek minister De Graaf van Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties (BVK) de resultaten die Zaanstad heeft bereikt met eerder verkregen GSB-gelden.

3 In 2007 waren ministers Vogelaar (Wonen, Wijken en Integratie) en Rouvoet (Gezin en Jeugd) op bezoek in de wijk Poelenburg in Zaandam. Zij waren hier zeer onder de indruk van de positie die Choku in de wijk neemt. En in 2011 kwam Burgemeester Geke Faber op bezoek om het werk van Choku te bekijken en om te praten over de rol van Choku betreffende het stimuleren van de sociale cohesie, multiculturele sportbeoefening, topsport, veiligheid in de wijk en preventie van jongerenoverlast in de wijk. Begin 2012 maakte ook mr. Pieter van Vollenhoven kennis met het goede werk van Choku. Al deze activiteiten kunnen natuurlijk alleen maar doorgang vinden dankzij de inzet en het enthousiasme van veel leden. De afzonderlijke commissies werken elk jaar dan ook met veel plezier en doorzettingsvermogen aan het slagen van hun activiteit, en het jarenlange bestaan van Choku verraadt al het succes van hun inspanningen. Het bestuur houdt zich bezig met het coördineren van het reilen en zeilen binnen Choku. Maar wij hebben natuurlijk ook de hulp nodig van donoren en sponsoren. Hulp om er voor te zorgen dat onze leden beschikken over de juiste materialen waar het kleding en bescherming betreft.

4 M OGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN Wat heeft Choku sponsoren te bieden? Allereerst biedt Choku haar sponsoren naamsbekendheid onder alle leden in Zaandam en ver daarbuiten. Ook geniet Choku een grote naamsbekendheid onder tegenstanders, organisaties, bezoekers van wedstrijden, de vele toernooien waar onze teams aan mee doen. Dit omdat Choku al jaren aan de top staat in het Nationale karate en ook Internationaal vaak van zich laat spreken. Zo trainen er bij Choku meerdere Nederlands Kampioenen, Europees Kampioenen en Wereld Kampioenen! Daarnaast hebben we een druk bezochte website, met tienduizenden page views per jaar. Onze website is altijd up to date en wordt direct na elk evenement bijgewerkt. Ook komen de leden van Choku veel in het nieuws. KLEDINGSPONSOR Op dit moment zijn wij op zoek naar een Kledingsponsor. De vermelding van de sponsor plaatsen wij op zowel de sweaters die leden ook privé dragen, op de trainingspakken en sporttassen die onze leden nodig hebben. Choku leden staan met grote regelmaat in de lokale maar zeker ook nationale media. Door hun aansprekende prestaties worden zij ook regelmatig uitgenodigd tot het geven van workshops en demo s. Tevens heeft Choku een aantal meervoudig Europees kampioenen die uiteraard ook als paradepaardje voor de Nederlandse Karate Bond promotie activiteiten ondernemen. Op de foto s de Choku leden Hanina Berrouba, Bahija Berrouba, Vanesca Nortan, Dion van der Eerden, Jaydin van der Eerden en Daniel Dutomadio. Vooral de wat jongere leden zitten hier om te springen aangezien die nog in de groei zijn en met enige regelmaat nieuwe kleding nodig hebben. Het is helaas vaak zo dat de ouders/vertegenwoordigers van een groot aantal van onze jeugdige leden niet voldoende draagkrachtig zijn om hier in te investeren. Wij willen ze dan ook graag helpen! U ook?!!

5 WEBSITE Wij plaatsen een logo en link naar de sponsor op onze hoofdpagina en bieden de mogelijkheid voor het plaatsen van een advertentie op de hoofdpagina. Onze website wordt druk bezocht door onze leden maar ook door personen van buiten onze organisatie (+/ views per jaar). Dit omdat wij zorgen voor een up to date agenda en ook zorgen voor continue updates van evenementen waar onze leden aan deelnemen. Ook zijn wij zeer actief op de sociale media als Twitter, Facebook en Linkedin. Ook via deze weg zullen wij de sponsoren bedanken en promoten. Kosten internet promotie: 500,- per jaar OVERIGE MOGELIJKHEDEN Eenmalige of terugkerende donaties zijn ook zeer welkom. Wij hebben een club van 100 welke voor 100 euro een eervolle vermelding krijgen op onze website en welke tevens in de Dojo op een Club van 100 wandbord zullen worden getoond. U kunt uiteraard ook meerdere vermeldingen aanschaffen. Dit waren dit slechts enkele voorbeelden van sponsormogelijkheden. Het plaatsen van reclameborden in de Dojo a 250,- is mogelijk ook een interessante mogelijkheid. Maar mocht u concrete ideeën of verzoeken hebben, dan staan wij daar uiteraard voor open!

6 TOPPRESTATIES Los van onze maatschappelijke positie zijn wij natuurlijk ook zeer trots op de prestaties van onze wedstrijdploeg. In 2011 hadden wij de volgende KBN geselecteerden en NOC*NSF talenten: KBN Nationale selectie: Louise Oldeman, Britt Hofman, Bahija Berrouba, Hanina Berrouba, Boris Delhez, Daniël Dutomadio, Lorenzo Manhoef en Vanesca Nortan, Giordy Nortan en Eric Jonk. KBN Regionale selectie: Jaydin van der Eerden, Kübra Öztürk, Rüveyda Albayrak, Glenn Roovers, Vanesa de Jong en Dion van der Eerden. NOC*NSF Talentstatus: Jaydin van der Eerden Nationaal Talent, Glenn Roovers Nationaal Talent en Vanessa de Jong Belofte. Jaarlijks pakken de leden van Choku op Nationaal en Internationaal niveau gemiddeld zo n 100 prijzen. Ook 2012 zijn we weer goed gestart door 11 prijzen (7 finaleplaatsen, 4 x Nederlands Kampioen) te pakken tijdens het Nederlands Kampioenschap Senioren te Dordrecht. Ook in voorgaande jaren waren we weer zeer succesvol met onder andere in 2011: 2 Nederlands Kampioenen Senioren, Het Goud tijdens de Dutch Open, Goud tijdens de Italian Open in Milaan - Italië, Goud tijdens de GP in Pilzen - Tsjechië, Goud tijdens Challenge de Differdange in Differdange - Luxemburg, Goud op de Interland Nederland vs Kenia, Goud tijdens de Lion Cup in Strassen - Luxemburg, Goud tijdens de Banzai Cup in Duitsland, Deelname aan het Wereld Jeugdkampioenschap in Malaka Maleisië, 3 Nederlands Kampioenen Jeugd. In 2010: 3 x Goud tijdens de Holland Mondial Cup te Zwolle, 1 Nederlands Kampioen Senioren (5 finaleplaatsen), Goud tijdens de Krokoyama Cup in Koblenz Duitsland, 1 Europees Kampioen tijdens het Europees Kampioenschap Senioren te Athene Griekenland, Goud tijdens Challenge de Differdange in Differdange Luxemburg, Goud tijdens de interland Nederland vs Turkijke te Zwolle, 4 Europees Kampioenen tijdens de Europese Wado kampioenschappen in Venetië Italië, Goud tijdens de Lion Cup in Strassen Luxemburg, Goud tijdens de Belgian Open in Leuven België, 1 Nederlands Kampioen Jeugd. En vele, vele andere prijzen! Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar onze website CONTACT Dojo: Ivan Nikolov Mail: info@choku.org Voorzitter: Ralf van der Eerden Mail: r.vandereerden@choku.org Telefoon: Telefoon:

Glenn Roovers Belofte Vanessa de Jong Belofte Jaydin van der Eerden Nationaal Talent

Glenn Roovers Belofte Vanessa de Jong Belofte Jaydin van der Eerden Nationaal Talent Nationale selectie: Louise Oldeman, Britt Hofman, Bahija Berrouba, Hanina Berrouba, Boris Delhez, Daniël Dutomadio, Lorenzo Manhoef en Vanesca Nortan. Giordy Nortan en Eric Jonk (vroegtijdig uit de selectie

Nadere informatie

Jaydin van der Eerden Nationaal Talent Glenn Roovers Nationaal Talent Vanessa de Jong Belofte

Jaydin van der Eerden Nationaal Talent Glenn Roovers Nationaal Talent Vanessa de Jong Belofte Nationale selectie: Louise Oldeman,, Bahija Berrouba,, Boris Delhez, Daniël Dutomadio, Lorenzo Manhoef en. Giordy Nortan en Eric Jonk (vroegtijdig uit de selectie gestapt) Regionale selectie: Jaydin van

Nadere informatie

29 februari Daniel Dutomadio door KBN gehonoreerd met de 1e Dan. 8/9 maart 3e Open Nederlandse Kampioenschappen (Dutch Open), Rotterdam, Nederland

29 februari Daniel Dutomadio door KBN gehonoreerd met de 1e Dan. 8/9 maart 3e Open Nederlandse Kampioenschappen (Dutch Open), Rotterdam, Nederland Wedstrijd uitslagen 2008 Eerste Prijs Tweede Prijs Derde Prijs 12/13 januari Open de Calais, Calais, Frankrijk Deelname vanuit de bond: Britt Hofman en Louise Oldeman Tweede Prijs Britt Hofman (jeugd,

Nadere informatie

24/25 januari Open International de Wasquehal (Wasquehal, Frankrijk) 30/31 januari EK Cadetten/Junioren (14-17 jaar) (Parijs, Frankrijk)

24/25 januari Open International de Wasquehal (Wasquehal, Frankrijk) 30/31 januari EK Cadetten/Junioren (14-17 jaar) (Parijs, Frankrijk) 18 januari Beker van Veerle: kata (Veerle, België) Deelname: Boris Delhez Boris Delhez 24/25 januari Open International de Wasquehal (Wasquehal, Frankrijk) Deelnemers: Bahija Berrouba,, Giovanni Tollenaar,

Nadere informatie

Deelnemers: Eddy Marques, Daniel Dutomadio, Merle van Wely, Vanesca Nortan, Giovanni Tollenaar, Lorenzo Manhoef en Jaouad Ikan.

Deelnemers: Eddy Marques, Daniel Dutomadio, Merle van Wely, Vanesca Nortan, Giovanni Tollenaar, Lorenzo Manhoef en Jaouad Ikan. Westrijd uitslagen 2007 Eerste Prijs Tweede Prijs Derde Prijs 20 Januari Open de Paris Senioren, Parijs, Frankrijk Deelnemers: Eddy Marques, Daniel Dutomadio, Merle van Wely, Vanesca Nortan, Giovanni Tollenaar,

Nadere informatie

sociaal, maatschappelijk, topsport, sociaal, maatschappelijk, topsport, sociaal, maatschappelijk De Olympische droom van Choku Gym help mee!

sociaal, maatschappelijk, topsport, sociaal, maatschappelijk, topsport, sociaal, maatschappelijk De Olympische droom van Choku Gym help mee! De Olympische droom van Choku Gym help mee! een sterke sociaal maatschappelijke functie in de wijk Poelenburg (Zaanstad) het vliegwiel achter Topsport De wijk Poelenburg in Zaanstad Poelenburg. Deze wijk

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Tyfoon d.d. januari 2014 www.svtyfoon.nl Handbalvereniging SV Tyfoon 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging SV Tyfoon. In dit schrijven

Nadere informatie

Sponsorplan TurnGroep Noord

Sponsorplan TurnGroep Noord Sponsorplan Sponsorplan TurnGroep Noord Noord-Nederland heeft topturnsters op trots op te zijn! TurnGroep Noord is een nieuwe vereniging die zich ten doel heeft gesteld om kwalitatief hoogstaand turnen

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, neemt u dan contact op met één van de leden van de Commerciële Commissie of via

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, neemt u dan contact op met één van de leden van de Commerciële Commissie of via Sponsoring bij TOP/SolarCompleet Sport is niet alleen een populaire manier van vrijetijdsbesteding, maar levert ook een wezenlijke bijdrage aan de samenleving. Topsport is ook een bron van nationale trots

Nadere informatie

Sponsoring Haagse Hockey Vereniging haagsche delftsche mixed. hdm, dat zijn wij samen Versie seizoen

Sponsoring Haagse Hockey Vereniging haagsche delftsche mixed. hdm, dat zijn wij samen Versie seizoen Sponsoring Haagse Hockey Vereniging haagsche delftsche mixed hdm, dat zijn wij samen Versie seizoen 2018-2019 INHOUD hdm Sponsoring bij hdm Sponsormogelijkheden Contact hdm Identiteit hdm is een echte

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Sara Wennekes NED-33 Tokyo 2020

Sara Wennekes NED-33 Tokyo 2020 On the road to GOLD Sara Wennekes NED-33 Tokyo 2020 Sara Wennekes Begonnen met windsurfen in 2008. Nederlandse selectie windsurfen van het watersportverbond Woont in surfcity Scheveningen om fulltime te

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging

SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging versie februari 2018 Hoornse Badminton Vereniging In 1956 is de Hoornse Badminton Vereniging (HBV) opgericht, de benodigde attributen werden aangeschaft en ging

Nadere informatie

Beknopte Handleiding Website HC Tilburg

Beknopte Handleiding Website HC Tilburg Beknopte Handleiding Website HC Tilburg Datum : Oktober 2011 Inhoud De hoofdpagina...3 Afgeschermd gedeelte van de site (alleen leden)...4 Mijn HC Tilburg...4 Hockey...4 De hoofdpagina De hoofdpagina van

Nadere informatie

NBF multimediakit 2015.,,The reach you need to strike your audience

NBF multimediakit 2015.,,The reach you need to strike your audience NBF multimediakit 2015,,The reach you need to strike your audience 1 Inhoudsopgave Inleiding Bowlen.nl tabloid NBF website NBF nieuwsbrief NBF evenementen NBF kalender NBF welkomstpakket Nationale selecties

Nadere informatie

Choku karatekids Nieuwsbrief 3 Oktober 2016

Choku karatekids Nieuwsbrief 3 Oktober 2016 Choku karatekids Nieuwsbrief 3 Oktober 2016 Voorwoord Beste karateka, Hierbij de derde editie van de nieuwsbrief karate kids. Wij hebben veel positieve reacties gekregen op het interview in de vorige editie.

Nadere informatie

Choku karatekids Nieuwsbrief 2 Augustus 2016

Choku karatekids Nieuwsbrief 2 Augustus 2016 Choku karatekids Nieuwsbrief 2 Augustus 2016 Beste Choku karatekids, ouder(s)/verzorger(s), In de nieuwsbrief van deze nieuwsbrief hebben onze reporters Samy en Jesse een oudere karateka geïnterviewd.

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

Sponsoring Haagse Hockey Vereniging Haagsche Delftsche Mixed. hdm, dat zijn wij samen

Sponsoring Haagse Hockey Vereniging Haagsche Delftsche Mixed. hdm, dat zijn wij samen Sponsoring Haagse Hockey Vereniging Haagsche Delftsche Mixed hdm, dat zijn wij samen INHOUD hdm Sponsoring bij hdm Sponsormogelijkheden Contact hdm Identiteit hdm is een echte familievereniging, met mini

Nadere informatie

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Voorwoord Sponsoring is een onmisbaar fenomeen en kostbaar bezit in de sportwereld. Dus ook voor onze vereniging SportClub Den Dungen. Met een

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Sponsorplan

Sponsorplan Inhoudsopgave 2. Introductie woord vooraf.2 3. Sponsorpropositie 3 - Kijk op badminton - Kijk op sponsoring - Wat levert het op? 4. Sponsor onderdelen 4 5. Sponsor pakketten..5 6. Contact en contract..

Nadere informatie

Overzicht Sponsormogelijkheden

Overzicht Sponsormogelijkheden Utrechtse Studenten Rugby Society o.d.z. Old Ruggers Never Try Opgericht 7 november 1967 Koninklijk goedgekeurd 29 juli 1972 Overzicht Sponsormogelijkheden De Utrechtse Studenten Rugby Society De Society

Nadere informatie

Voorwoord. Contactpersonen Sponsorcommissie AKC Almelo: Rik Landhuis 06-11953338 Thijs van den Barg 06-24444400 Ramon Post 06-25044354

Voorwoord. Contactpersonen Sponsorcommissie AKC Almelo: Rik Landhuis 06-11953338 Thijs van den Barg 06-24444400 Ramon Post 06-25044354 Sponsorbrochure AKC Almelo Seizoen 2015 2016 Voorwoord De korfbalclub AKC Almelo (kortweg AKC) heeft in haar ruim 100 jarig bestaan in de stad Almelo en de regio steeds een prominente plaats ingenomen.

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

1. Waar staat Midlandia voor?

1. Waar staat Midlandia voor? Sponsoring Deze map geeft informatie over de sponsormogelijkheden van korfbalvereniging Midlandia. Midlandia is op zoek naar sponsoren die zich kunnen identificeren met onze visie en onze activiteiten

Nadere informatie

Selectiecriteria. Stichting Sport en Transplantatie. Auteurs: Bestuur Sport en Transplantatie Datum: 17 Juni 2018 Versie: 1.

Selectiecriteria. Stichting Sport en Transplantatie. Auteurs: Bestuur Sport en Transplantatie Datum: 17 Juni 2018 Versie: 1. Elsenburg 28 3813 RD Amersfoort info@sportentransplantatie.nl KvK: S41194401 Reknr: IBAN NL 46040.10.84.450 Selectiecriteria Stichting Sport en Transplantatie Auteurs: Bestuur Sport en Transplantatie Datum:

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Universiteit Twente & Saxion Runningteam. Sponsorbrochure 2013-2014

Universiteit Twente & Saxion Runningteam. Sponsorbrochure 2013-2014 Universiteit Twente & Saxion Runningteam Sponsorbrochure 2013-2014 Over het UT/Saxion-runningteam. De beste lopers studerende aan de UT en het Saxion. 2 Universiteit Twente / Saxion - Runningteam Het UT/Saxion-runningteam

Nadere informatie

AZ&PC AMERSFOORT WWW.AZPC.NL

AZ&PC AMERSFOORT WWW.AZPC.NL AZ&PC AMERSFOORT WWW.AZPC.NL AZ&PC AMERSFOORT ~ Opgericht op 29 mei 1910 ~ Eén van de oudste zwemsportclubs van Nederland ~ Richt zich op alle sporttakken: synchroonzwemmen, waterpolo schoonspringen en

Nadere informatie

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio STERA De Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) stimuleert talentontwikkeling. Dit doet de stichting door top-events naar de regio Alkmaar

Nadere informatie

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden! Sponsorplan Noord Nederland heeft turnsters om trots op te zijn!!!! TurnGroep Noord is een vereniging in de gemeente Tynaarlo. De vereniging is opgericht op 1 juli 2011 en heeft ten doel het verzorgen

Nadere informatie

SPONSORmagazine 1

SPONSORmagazine 1 sponsorplan VZC waterpolo 2018-2019 SPONSORmagazine 1 INTRODUCTIE vzc waterpolo VZC is al meer dan 80 jaar de zwemsportvereniging van Veenendaal en omgeving. Ooit startte de vereniging in het Bergbad in

Nadere informatie

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken Aanleiding UZSC heeft heel wat bereikt: stevig aanwezig in de top van het Nederlandse waterpolo bij de mannen en de vrouwen, een bloeiende jeugdopleiding

Nadere informatie

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure Korfbalvereniging Victum Sponsorbrochure Victum Korfbal staat hoog in de top 10 van teamsporten in Nederland. Ook in Houten speelt de korfbalvereniging Victum een belangrijke rol. Korfbalvereniging Victum

Nadere informatie

Op uw plaatsen, klaar?...bijna

Op uw plaatsen, klaar?...bijna Op uw plaatsen, klaar?...bijna AC TION wil sterk aan de start komen Wilt u het startschot geven? ATLETIEKVERENIGING AC-TION'48 - ENSCHEDE sponsorinformatie Maak kennis met de breedte van onze topatletiekvereniging

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

adverteren Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010

adverteren Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010 adverteren www.rbihf.be www.kbijf.be www.hockeyref.be Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010 ROYAL BELGIAN ICE-HOCKEY FEDERATION KONINKLIJKE BELGSICHE IJSHOCKEY FEDERATIE FEDERATION

Nadere informatie

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 Voetbalvereniging Leerdam Sport 55 Historie In 1912 is het huidige Leerdam Sport 55 opgericht onder de naam Sparta. Een groep arbeiders van de toenmalige Glasfabriek

Nadere informatie

Op weg naar de Olympische Spelen 2024

Op weg naar de Olympische Spelen 2024 Op weg naar de Olympische Spelen 2024 sponsorbrochure Thomas Sibbald Badminton seizoen 2018-2019 Inhoudsopgave Wie ben ik? pag. 3 Behaalde resultaten pag. 4 Als u mij sponsort levert dat geld op. pag.

Nadere informatie

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor?

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? Gepidae? Gepidae! Waar staat Gepidae voor? T.S.V.V. Gepidae is opgericht in 1968. Opgericht door een paar jongemannen om af en toe te volleyballen,

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

René Smaal update augustus 2016:

René Smaal update augustus 2016: René Smaal update augustus 2016: Bekijk nu de planning tot eind 2016 op www.renesmaal.nl/nieuws René Smaal Karate heeft nieuwe sporttassen besteld van natuurlijk Adidas. In september kunnen de kinderen

Nadere informatie

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes Sponsorplan Voor u ligt het Sponsorplan van A.V.V. Merna voor het seizoen 2013-2014. In dit plan wordt inzicht verstrekt in de activiteiten van A.V.V. Merna, en de sponsormogelijkheden voor regionale bedrijven.

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

Het gaf mij veel energie om een eigen evenement te organiseren.

Het gaf mij veel energie om een eigen evenement te organiseren. Het Cruyff Foundation Community Program De Johan Cruyff Foundation wil jongeren langdurig binden aan het Cruyff Court en de wijk. Wij willen jongeren meer zelfvertrouwen geven, kansen bieden om hun talent

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

Basketbalvereniging Jump 80 Hellevoetsluis

Basketbalvereniging Jump 80 Hellevoetsluis 1/ inleiding Het huidige bestuur heeft zich ten doel gesteld de vereniging sportief, bestuurlijke, organisatorisch en financieel gebied naar een hoger plan te tillen. De sportieve prestaties van dit moment

Nadere informatie

WELKOM BIJ. sponsorbrochure

WELKOM BIJ. sponsorbrochure WELKOM BIJ sponsorbrochure We l k o m b i j h o c k e y v e re n i g i n g A b c o u d e Een levendige familieclub waar plezier, sportiviteit en ambitie hand in hand gaan. HVA bestaat sinds 1975 en is

Nadere informatie

Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015. Ook iets voor u?

Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015. Ook iets voor u? Sponsoring bij Hockey Club Dordrecht (DMHC) Seizoen 2014-2015 Ook iets voor u? Wat biedt Hockey Club Dordrecht? Exposure aan ca.1000 leden en hun familie Grootste hockey vereniging van Zuid Holland Zuid

Nadere informatie

Beleidsvisie BCNieuwerkerk

Beleidsvisie BCNieuwerkerk Beleidsvisie BCNieuwerkerk 2017-2022 Missie Visie Beleid BCN 2017.Docx 17-04-2017 1/8 Doel... 3 Leeswijzer... 3 Missie... 3 Visie... 4 Beleid... 5 1. Bestendig:... 5 a. Financieel gezond en betaalbaar...

Nadere informatie

Beste judoka en ouders/verzorgers

Beste judoka en ouders/verzorgers Beste judoka en ouders/verzorgers In deze brief vind je kort de belangrijkste informatie over TopJudo Amsterdam voor het seizoen 2016-2017, zoals trainingstijden, deelname aan wedstrijden en stages, de

Nadere informatie

Kwalificatietraject JBN Cadetten (-18)

Kwalificatietraject JBN Cadetten (-18) Kwalificatietraject JBN Cadetten (-18) Dit kwalificatietraject is specifiek voor judoka s geboren in 1999, 2000 en 2001. De genoemde meetmomenten zijn onder voorbehoud van beschikbare financiële middelen,

Nadere informatie

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld;

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld; Beste Rabobank, Als eerste willen wij u bedanken voor deze unieke mogelijkheid om één van onze wensen en ambities die wij als SportPlus vereniging hebben via deze mogelijkheid waar te kunnen maken. Wij

Nadere informatie

Sponsorboek. G.S.H.C. Forward. De Blauwe Kathedraal Het clubhuis van G.S.H.C. Forward

Sponsorboek. G.S.H.C. Forward. De Blauwe Kathedraal Het clubhuis van G.S.H.C. Forward Sponsorboek G.S.H.C. Forward De Blauwe Kathedraal Het clubhuis van G.S.H.C. Forward G.S.H.C Forward Geachte heer/mevrouw, Via G.S.H.C Forward, beter bekend als de Studs kunt u op een actieve manier in

Nadere informatie

Goede doelen ondersteunen Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor

Goede doelen ondersteunen Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor Sponsors ICG 2015 Sinds september 2010 is Dordrecht te trotse bezitter van de Sportboulevard. Een sportcomplex waar bijna elke indoor sport kan worden bedreven. Dus ook ijshockey. DE snelste teamsport

Nadere informatie

Almelose Atletiek vereniging Sisu

Almelose Atletiek vereniging Sisu AAV SISU een korte introductie: Graag stellen we u voor aan A.A.V. SISU. Maar waarschijnlijk is dit niet eens nodig want SISU is één van de bekendste atletiek verenigingen van Almelo en omstreken. A.A.V.

Nadere informatie

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl SPONSORPAKKET www.bvceres.nl Belangrijke adressen & telefoonnummers Sponsorcommissie Bankrelatie BV Ceres Ronald Wijnia ABN-AMRO Emmeloord Henk van de Kemp rek. nr. 47.12.04.366 Gitta Montanus T 0649120132

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels INHOUDSOPGAVE 1) Inleiding 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels 3) Informatie sponsoring Scheldevogels 4) Sponsormogelijkheden Scheldevogels 5) Teamfoto s 1) Inleiding Scheldevogels is opgericht

Nadere informatie

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel 2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel voorbereidingen treffen, maar op het weer heb je geen grip. Toen op de wedstrijddag het terrein helemaal blank stond van de regen

Nadere informatie

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Jos de Vos Overzicht Wat ik voor u kan doen Blz. 3-5 Landelijke ijsbanen Blz. 6 Resultaten Blz. 7 Begroting Blz. 8 Sponsorpakketten Blz. 9 + 10 Contactgegevens

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING FOCUS GEDRAGSCODE. Volleybalvereniging Focus

VOLLEYBALVERENIGING FOCUS GEDRAGSCODE. Volleybalvereniging Focus VOLLEYBALVERENIGING FOCUS GEDRAGSCODE bestaat sinds eind april 1991, onze thuisbasis is de Hessenhal in Hoog-Keppel. Focus: een vereniging waar we trots op mogen zijn! Een vereniging waar iedereen welkom

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE. Team 4481. First Dutch FRC team

SPONSORINFORMATIE. Team 4481. First Dutch FRC team SPONSORINFORMATIE Team 4481 First Dutch FRC team WAT IS FIRST? FIRST is een wereldwijd opererende non-profit organisatie met als doel promotie van Wetenschap & Techniek bij jongeren. Met de Junior FIRST

Nadere informatie

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor?

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor? sportclub rijssen Even voorstellen Sportclub Rijssen is in 1960 opgericht. Sinds 1964 wordt gevoetbald op sportpark De Koerbelt, waar we over 2 speelvelden, een combinatieveld (dat we samen met Excelsior

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties.

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties. Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols Samen werken aan sportieve prestaties. Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Een initiatief van het bestuur

Nadere informatie

SPONSORMAP VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN

SPONSORMAP VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN SPONSORMAP 2016-2017 VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN Inhoudsopgave Voorwoord 3 Over Volleybalvereniging Turfstekers-Drachten 4 Sponsormogelijkheden 5 Pakket 1 Adopteer een team 6 Pakket 2 Trainingspakken

Nadere informatie

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Zaandam, Geachte relatie, Allereerst willen wij u namens de voetbalvereniging Hellas Sport bedanken voor uw interesse in onze vereniging. Hellas Sport

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R

G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R 2 0 1 7 1 INTRODUCTIE LACROSSE, WAT IS DAT VOOR BEEST? E N W A A R O M Z O U I K E R I N I N V E S T E R E N? Houdt u van een snelle, tactische en

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Dinsdag 12 augustus 2014 Inhoudsopgave 3 Van de voorzitter 4 & 5 Gouden Pijl Middagprogramma 6 & 7 Gouden Pijl Avondprogramma 8 Breng uw

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

WELKOM BIJ HV ABCOUDE

WELKOM BIJ HV ABCOUDE WELKOM BIJ HV ABCOUDE Een levendige familieclub waar plezier, sporeviteit en ambiee hand in hand gaan. De Hockey Vereniging Abcoude (HVA) bestaat sinds 1975 en viert dit jaar het 40 jarig bestaan. In afgelopen

Nadere informatie

SPORTIEF ONDERNEMEND SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN

SPORTIEF ONDERNEMEND SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN DURF TE INNOVEREN Als ondernemer beschikt u over passie, lef en doorzettingsvermogen. Eigenschappen waar onze sporters bij uitstek over moeten beschikken. Voortdurend bent

Nadere informatie

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE INHOUD 04 06 08 10 12 14 16 Rijk verleden en een mooie toekomst In de Korfbal League Introductie sponsoring Media aandacht en Korfbal League Sponsorpakketten Diamond en Gold

Nadere informatie

PASSIE, PLEZIER & VRIENDSCHAP

PASSIE, PLEZIER & VRIENDSCHAP RKVV Zwaluw V.F.C 1931 PASSIE, PLEZIER & VRIENDSCHAP INFORMATIE BROCHURE SPONSORING WIE ZIJN WIJ SPONSORING Zwaluw V.F.C. is een club voor en door Vughtenaren: wekelijks voetballen bij ons zo n 900 jeugdleden

Nadere informatie

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS 2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS RLT & SV de Sluipers De Reeuwijkse Lawn Tennis en Squash Vereniging is opgericht op 19 december 1962 met als doel het beoefenen en bevorderen van racketsporten met tennis

Nadere informatie

Agendapunt 7 Structuur Talentencentra Inleiding School, Academy en University

Agendapunt 7 Structuur Talentencentra Inleiding School, Academy en University Agendapunt 7 Structuur Talentencentra Inleiding Reeds sinds 1993 voert de Nederlandse Badminton Bond een actief beleid om Talenten tijdig te ontdekken en regionaal en centraal op te leiden tot Topspeler.

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

VOORWOORD. Lees verder en ontdek of ook u bij onze club wilt, zodat we samen kunnen doorbouwen aan de mooiste sport van Oeffelt!

VOORWOORD. Lees verder en ontdek of ook u bij onze club wilt, zodat we samen kunnen doorbouwen aan de mooiste sport van Oeffelt! PROPOSITIE VC-ARGOS VOORWOORD Ambitieus, dat zijn we bij Volleybal Club Argos. Al bijna 40 jaar stellen we onszelf tot doel om volleybal in Oeffelt voor iedereen mogelijk te maken. Inmiddels zijn we er

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Inleiding pag. 3 2. Maatschappelijke paragraaf pag. 4 3. Financiële paragraaf pag. 7

Inhoudsopgave. 1. Inleiding pag. 3 2. Maatschappelijke paragraaf pag. 4 3. Financiële paragraaf pag. 7 Jaarverslag 2013 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Maatschappelijke paragraaf pag. 4 3. Financiële paragraaf pag. 7 2 1. Inleiding In dit jaarverslag worden de resultaten van de Stichting Return over

Nadere informatie

Sponsoring v.v. BMC 1

Sponsoring v.v. BMC 1 1 Voorwoord: In 2009 is er een nieuwe sponsorcommissie in het leven geroepen bij v.v. BMC om meer gestalte te geven aan dit onmiskenbaar fenomeen. Na het dichtdraaien van diversie subsidiekranen is naast

Nadere informatie

Sponsorplan OACN 2012 2013

Sponsorplan OACN 2012 2013 Sponsorplan OACN 2012 2013 INHOUDSOPGAVE 1. DE VERENIGING EN HAAR HISTORIE... 3 1. DE VERENIGING... 3 2. DE TOEKOMST... 3 2. SPONSORING... 5 1. WAAROM OACN?... 5 2. SOORTEN SPONSORING... 5 3. WAAR HEEFT

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor SPONSORMOGELIJKHEDEN Tenuesponsor Reclamebordsponsor Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50 Beachhandbal sponsor Sponsor scholentoernooi Heesch 2011 Pagina: 1 Tenuesponsor Deze vorm van

Nadere informatie

dé communicatiekans van 2015

dé communicatiekans van 2015 - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2015 X-OVER X-OVER OVERSTEKENDE ONDERNEMERS De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond SPONSORBoek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond 2 Waarom dit sponsorboek? Als sponsor van RKAVV bent u een belangrijk onderdeel van onze prachtige club, die met ruim 850

Nadere informatie

SPONSORING. Beste geïnteresseerde, sporter, relatie,

SPONSORING. Beste geïnteresseerde, sporter, relatie, Beste geïnteresseerde, sporter, relatie, De Etten-Leurse zwem- en waterpolovereniging Z&PC DIO is een leuke vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De vereniging heeft ongeveer

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden S.V. Walcheren

Sponsor mogelijkheden S.V. Walcheren Sponsor mogelijkheden S.V. Walcheren 2016-2017 Kledingsponsoring : 1 1 e elftal : 1.a - bedrijfslogo in 1 kleur op voorzijde wedstrijdshirt Op aanvraag 1.b - bedrijfslogo in 1 kleur op achterzijde trainingspak

Nadere informatie