rillstab showalbums toepassingen Rillstab mechaniek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "rillstab showalbums toepassingen Rillstab mechaniek"

Transcriptie

1 1 RILLSTAB SHOWALBUMS toepassingen Rillstab mechaniek

2 1RILLSTAB SHOWALBUMS toepassingen Rillstab mechaniek 1-1 RILLen (= profielen) und STABen (= staafjes), daar is het in 1960 allemaal mee begonnen. Het Rillstab mechaniek is een uniek wereldwijd gepatenteerd mechaniek wat middels staafjes in profielen binnentassen bij elkaar houdt, en ervoor zorgt dat u bladert als in een boek, ruimte- en gewichtbesparend ten opzichte van andere presentatiesystemen, eenvoudig verwisselen van de tassen, de map klapt niet open, de bladzijden slaan niet terug, kortom heel veel voordelen. Het mechaniek wordt gebruik voor de Rillstab show-albums, menumappen, cd mappen en tafelflipovers. Allen in diverse formaten verkrijgbaar, verschillende materiaalsoorten, kleuren en fraaie designs. Een succesvolle presentatie begint met een Rillstab product.

3 1 Rillstab SHOWALBUMS mechaniek toepassingen 1-2 Toepassingen Rillstab mappen Voor hobby en beroep. De binnentassen (1 binnentas = 2 x ) worden door middel van staafjes in een profiel vastgehouden welke aan de bovenzijde middels een sluitpen bevestigd zijn. De Rillstab lenen zich uitstekend voor vertegenwoordigers mappen, polismappen, prijslijsten, offerte mappen, diplomamappen, koormappen. Ook de perfecte map voor uw fotopresentatie. Na afdruk minimaal 24 uur de inkt laten drogen van uw foto s voordat u de foto in de map opbergt! Geen storend mechaniek Bladeren als in een boek Geen storend mechaniek. De binnentassen sluiten perfect aan elkaar. De liggen volkomen vlak. Ue bladert als in een boek. De binnentassen slaan / vallen niet terug. Ruimte en gewicht besparend De Rillstab besparen u veel ruimte en gewicht ten opzichte van andere presentatiemappen. =

4 De binnentassen in de diverse Rillstab zijn vervaardigd uit anti-statisch polypropyleen materiaal, dikte 50 my, en zijn glashelder en anti-reflex, dus zeer transparant waardoor de documentatie zeer duidelijk zichtbaar blijft. Indien gewenst kunnen wij ook de binnentassen leveren in polypropyleen materiaal, dikte 45 my, echter minder glashelder en minder transparant. Bij bestelling dit apart vermelden aangezien dit niet de standaard materiaalsoort is. 1-3 Eenvoudig verwisselen van de tassen De binnentassen zijn eenvoudig te verwisselen. De sluitpen aan de bovenzijde uit het profiel verwijderen. De oude set binnentassen uit het profiel verwijderen en met behulp van het zwarte hulpprofiel de nieuwe set binnentassen iets omhoog schuiven en tevens de set goed recht tegen de profielingang houden. Vervolgens langzaam in het profiel trekken. Tenslotte de sluitpen terugplaatsen. Capaciteiten De Rillstab zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, vanaf 10 binnentassen (= 20 x ) tot en met 200 binnentassen (= 400 x ). Standaard in 6 kleuren verkrijgbaar, namelijk groen, bruin, bordeaux, zwart, blauw en wit. In verschillende formaten,, en formaat. Tevens in allerlei materiaal soorten, kunststof, lederlook en leder materiaal. Buiten ons ruime assortiment denken wij graag met u mee voor een map op maat.

5 Showalbum original groen Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd voor documenten. Kleur groen. Showalbum original bruin Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd voor documenten. Kleur bruin. Showalbum original bordeaux Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd voor documenten. Kleur bordeaux.

6 Showalbum original zwart Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd voor documenten. 1-5 Showalbum original blauw Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd voor documenten. Kleur blauw. Showalbum original wit Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd voor documenten. Kleur wit.

7 Showalbum original zwart Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd voor documenten. Showalbum original groen Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd voor documenten. Kleur groen. Showalbum original bordeaux Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd voor documenten. Kleur bordeaux.

8 Showalbum original zwart Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd voor documenten. 1-7 Showalbum original blauw Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd voor documenten. Kleur blauw. Showalbum original wit Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd voor documenten. Kleur wit.

9 original buitenzijde transparant blauw Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd van binnentassen. De voor- en achterzijde zijn voorzien van een transparant insteekvak waar een document ingeschoven kan worden om het album te personaliseren. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de rechter binnenzijde een verticaal insteekvak over de volledige hoogte voor documenten. Kleur blauw. original buitenzijde transparant wit Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd van binnentassen. De voor- en achterzijde zijn voorzien van een transparant insteekvak waar een document ingeschoven kan worden om het album te personaliseren. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de rechter binnenzijde een verticaal insteekvak over de volledige hoogte voor documenten. Kleur wit. original buitenzijde transparant zwart Rillstab showalbum is vervaardigd uit generfd van binnentassen. De voor- en achterzijde zijn voorzien van een transparant insteekvak waar een document ingeschoven kan worden om het album te personaliseren. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de rechter binnenzijde een verticaal insteekvak over de volledige hoogte voor documenten.

10 All-in showalbum rood Rillstab all-in showalbum is vervaardigd uit soepel en zacht leverbaar. Deze lenen zich uitstekend als diploma-map. Kleur rood. 1-9 All-in showalbum zwart Rillstab all-in showalbum is vervaardigd uit soepel en zacht leverbaar. Deze lenen zich uitstekend als diploma-map. All-in showalbum blauw Rillstab all-in showalbum is vervaardigd uit soepel en zacht leverbaar. Deze lenen zich uitstekend als diploma-map. Kleur blauw.

11 All-in showalbum wit Rillstab all-in showalbum is vervaardigd uit soepel en zacht leverbaar. Deze lenen zich uitstekend als diploma-map. Kleur wit. Low budget showalbum zwart Low Budget showalbum is vervaardigd uit zeer soepel polypropyleen material. In het midden vast ingelaste binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Ambassadeur lederlook bordeaux Ambassadeur showalbum is vervaardigd uit lederlook materiaal. Over de volledige omtrek fraaie stiknaden. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor en documenten en 2 insteekvakken voor visitekaartjes. Aan de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. Kleur bordeaux.

12 Ambassadeur lederlook zwart Ambassadeur showalbum is vervaardigd uit lederlook materiaal. Over de volledige omtrek fraaie stiknaden. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor en documenten en 2 insteekvakken voor visitekaartjes. Aan de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok Ambassadeur lederlook blauw Ambassadeur showalbum is vervaardigd uit lederlook materiaal. Over de volledige omtrek fraaie stiknaden. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor en documenten en 2 insteekvakken voor visitekaartjes. Aan de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. Kleur blauw. Ambassadeur lederlook ivoor Ambassadeur showalbum is vervaardigd uit lederlook materiaal. Over de volledige omtrek fraaie stiknaden. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor en documenten en 2 insteekvakken voor visitekaartjes. Aan de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. Kleur ivoor.

13 Ambassaseur lederlook bordeaux Ambassadeur showalbum is vervaardigd uit lederlook materiaal. Over de volledige omtrek fraaie stiknaden. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor A6 en documenten en 2 insteekvakken voor visitekaartjes. Aan de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. Kleur bordeaux. Ambassadeur lederlook zwart Ambassadeur showalbum is vervaardigd uit lederlook materiaal. Over de volledige omtrek fraaie stiknaden. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor A6 en documenten en 2 insteekvakken voor visitekaartjes. Aan de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. Ambassadeur lederlook blauw Ambassadeur showalbum is vervaardigd uit lederlook materiaal. Over de volledige omtrek fraaie stiknaden. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor A6 en documenten en 2 insteekvakken voor visitekaartjes. Aan de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. Kleur blauw.

14 Regent lederlook bruin Regent showalbum is vervaardigd uit lederlook materiaal. De binnenzijde van het voorplat is voorzien van diverse insteekvakken. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de rechter binnenzijde balpenhouders en een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de rechterflap een insteekvak voor visitekaartjes. De map is afsluitbaar met een bronskleurig slot. Kleur bruin Senator lederlook zwart Senator showalbum is vervaardigd uit lederlook materiaal. De binnenzijde van het voorplat is voorzien van diverse insteekvakken. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de rechter binnenzijde balpenhouders en een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de rechterflap een insteekvak voor visitekaartjes. De map is afsluitbaar met een zilverkleurig slot. Admiraal lederlook bruin Admiraal showalbum is vervaardigd uit lederlook materiaal. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Leverbaar in verschillende capaciteiten. Twee gescheiden compartimenten, eerste compartiment met insteekvakken voor vele toepassingen, tweede met diverse insteekvakken voor documenten en een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Een groot insteekvak met ritssluiting op de achterzijde. De map is afsluitbaar met een bronskleurig slot. Kleur bruin.

15 Diplomaat lederlook zwart Diplomaat showalbum is vervaardigd uit lederlook materiaal. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Leverbaar in verschillende capaciteiten. Twee gescheiden compartimenten, eerste compartiment met insteekvakken voor vele toepassingen, tweede met diverse insteekvakken voor documenten en een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Een groot insteekvak met ritssluiting op de achterzijde. De map is afsluitbaar met een zilverkleurig slot. Balie standaard 300/400 tas Balie standaard is vervaardigd uit transparant acrylaat materiaal. In het midden voorzien van het Rillstab mechaniek met een groot aantal binnentassen, 2 capaciteiten leverbaar. Middels de balie standaard kan er zeer veel documentatie en/of prijslijsten (maximaal 600 of 800 pagina s) getoond worden op een relatief kleine ruimte, perfect voor op de balie als verkoopondersteuning. Afwijkende capaciteit en/of kleur op aanvraag. Kleur transparant. Jumbo showalbum met draagbeugel Jumbo showalbum met draagbeugel is vervaardigd uit luxe lederlook materiaal. Linker binnenzijde groot verticaal insteekvak voor documenten met daarop 2 visitekaartvakjes. In het midden voorzien van het Rillstab mechaniek met een groot aantal binnentassen, 3 capaciteiten leverbaar. Rechter binnenkant een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Inclusief zeer stevig handvat en afsluitbaar met drukknopsluiting. Het ideale showalbum voor veel documentatie en/of prijslijsten.

16 Genua leder bruin Genua showalbum is vervaardigd uit generfd split leder materiaal. Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten en 2 insteekvakken voor visitekaartjes. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Kleur bruin Genua leder zwart Genua showalbum is vervaardigd uit generfd split leder materiaal. Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten en 2 insteekvakken voor visitekaartjes. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Tassensets // set/ set/ set/ Set binnentassen vervaardigd uit anti-statisch polypropyleen materiaal, dikte 50 my, glashelder en anti-reflex, dus zeer transparant waardoor de documentatie zeer duidelijk zichtbaar blijft. Set van 10 binnentassen ( formaat bestaat uit set van 12 binnentassen) is voorzien van een hulpkanaal voor het eenvoudig verwisselen van het interieur van de diverse Rillstab. Set met binnentassen is voorzien van een instructie blad voor het verwisselen van de binnentassen. Kleur transparant.

17 Menumap lederlook onbedrukt Tassen Bestelnr Tassen Bestelnr Bordeaux Zwart Bordeaux Zwart Bordeaux Zwart Menumap is vervaardigd uit lederlook materiaal. en kleuren leverbaar. Luxe presentatie van uw menu- en/of wijnkaart. De menumap kan ook bedrukt worden met een logo en/of tekst. Menumap lederlook cloche/kaarsen Tassen Bestelnr Tassen Bestelnr Bordeaux Bordeaux Bordeaux Zwart Zwart Zwart Menumap cloche/kaarsen is vervaardigd uit lederlook materiaal. Bedrukt aan de voorzijde rechts onderin middels zeefdruk met afbeelding cloche/kaarsen. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Luxe presentatie van uw menukaart. Buiten de afbeelding cloche/kaarsen kan er ook nog een logo en/of tekst gedrukt worden. Menumap lederlook bestek/servet Tassen Bestelnr Tassen Bestelnr Bordeaux Bordeaux Bordeaux Zwart Zwart Zwart Menumap bestek/servet is vervaardigd uit lederlook materiaal. Bedrukt aan de voorzijde rechts onderin middels zeefdruk met afbeelding bestek/servet. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Luxe presentatie van uw menukaart. Buiten de afbeelding bestek/servet kan er ook nog een logo en/of tekst gedrukt worden.

18 Wijnkaart wijnglazen/druiventros Tassen Bestelnr Tassen Bestelnr Bordeaux Zwart Bordeaux Zwart Bordeaux Zwart Wijnkaart wijnglazen/druiventros is vervaardigd uit lederlook materiaal. Bedrukt aan de voorzijde rechts onderin middels zeefdruk met afbeelding wijnglazen/druiventros. leverbaar. Luxe presentatie van uw wijnkaart. Buiten de afbeelding wijnglazen/druiventros kan er ook nog een logo en/of tekst gedrukt worden Menumap onbedrukt Tassen Bestelnr Tassen Bestelnr Bordeaux Bordeaux Bordeaux Zwart Zwart Zwart Menumap is vervaardigd uit lederlook materiaal. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten en kleuren leverbaar. Luxe presentatie van uw menu- en/of wijnkaart. De menumap kan ook bedrukt worden met een logo en/of tekst. Menumap bestek/servet Tassen Bestelnr Tassen Bestelnr Bordeaux Bordeaux Bordeaux Zwart Zwart Zwart Menumap bestek/servet is vervaardigd uit lederlook materiaal. Bedrukt aan de voorzijde rechts onderin middels zeefdruk met afbeelding bestek/servet. In het midden het Rillstab mechaniek voorzien van binnentassen. Verschillende capaciteiten leverbaar. Luxe presentatie van uw menukaart. Buiten de afbeelding bestek/servet kan er ook nog een logo en/of tekst gedrukt worden.

19 Wijnkaart wijnglazen/druiventros Tassen Bestelnr Tassen Bestelnr Bordeaux Zwart Bordeaux Zwart Bordeaux Zwart Wijnkaart wijnglazen/druiventros is vervaardigd uit lederlook materiaal. Bedrukt aan de voorzijde rechts onderin middels zeefdruk met afbeelding wijnglazen/druiventros. leverbaar. Luxe presentatie van uw wijnkaart. Buiten de afbeelding wijnglazen/druiventros kan er ook nog een logo en/of tekst gedrukt worden. Tassensets menumap / tassen Bestelnr tassen Bestelnr Set binnentassen menumap vervaardigd uit antistatisch polypropyleen materiaal, dikte 50 my, glashelder en anti-reflex, dus zeer transparant waardoor de documentatie zeer duidelijk zichtbaar blijft. De set van 10 binnentassen menumap is voorzien van een hulpkanaal voor het eenvoudig verwisselen van het interieur van de diverse Rillstab menumappen. De set met binnentassen is voorzien van een instructie blad voor het verwisselen van de binnentassen. Kleur transparant. Luxe afrekendoos 93404/93414 Luxe afrekendoos is vervaardigd uit lederlook materiaal. Aan de linker binnenzijde 2 vakken voor creditcard / pinpas en/of visitekaartjes. In het midden een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een groot vak voor de rekening en waar de restaurantbezoeker het geld in kan leggen. De afrekendoos kan onbedrukt besteld worden (bestelnummer 93404) of met een bedrukking in goudkleur met 2 ineengesloten handen (bestelnummer 93414).

20 Voorbeelden bedrukt 1-19 Kleuren / folie s Buiten het standaard assortiment Rillstab kunnen wij een map op maat voor u produceren, wij produceren zelf dus (bijna) alles is mogelijk. Afwijkende kleuren, formaten, materiaalsoorten, capaciteiten, bedrukkingen (zeefdruk/blinddruk/lasergravure). Wij doen ons best om uw wensen te vertalen in een voor u representatief showalbum. CD organizer lederlook 3 kleuren Kleur Bordeaux met zwarte sierstrook Zwart met zwarte sierstrook Blauw met witte sierstrook CD organizer is vervaardigd uit lederlook materiaal. In het midden voorzien van het Rillstab mechaniek met 12 CD tassen voor het veilig en ordelijk archiveren van 48 CDs / DVDs. Aan de voorzijde is ruimte voor het tekstboekje van de CD / DVD. Inclusief stroken waarop de titel van de CD / DVD omschreven kan worden. De CD organizer neemt weinig ruimte in beslag en heeft een grote capaciteit. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

21 CD traveller lederlook 2 kleuren 1-20 Kleur Bordeaux met zwarte sierstrook Blauw met witte sierstrook CD traveller is vervaardigd uit lederlook materiaal. In het midden voorzien van het Rillstab mechaniek met 6 CD tassen voor het veilig en ordelijk archiveren van 24 CDs / DVDs. Aan de voorzijde is ruimte voor het tekstboekje van de CD / DVD. Inclusief stroken waarop de titel van de CD / DVD omschreven kan worden. De CD traveller neemt weinig ruimte in beslag en heeft een grote capaciteit. De CD traveller is rondom afsluitbaar met een rits. Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. CD etui excellent CD etui Excellent is vervaardigd uit lederlook materiaal. In het midden voorzien van vast ingelaste CD tassen voor het veilig opbergen van 10 CDs/ DVDs. Zeer compact en past perfect in het dashboard kastje van de auto en is zeer handig onderweg.

klemmappen ringbanden slimblocs

klemmappen ringbanden slimblocs 2 Schrijf klem ringbanden slimblocs 2Schrijf klem ringbanden slimblocs 2-1 Een schrijfmap is een map die iets groter is dan het formaat, vervaardigd uit kunststof, lederlook of leder De schrijfmap kan

Nadere informatie

tassen KOFFERS - TASSEN attachékoffers pilotenkoffers notebooktassen

tassen KOFFERS - TASSEN attachékoffers pilotenkoffers notebooktassen 5 koffers KOFFERS - TASSEN attachékoffers pilotenkoffers notebook 5KOFFERS TASSEN attachékoffers pilotenkoffers notebook 5-1 Een koffer is een mobiel opbergsysteem, dat bestaat uit twee (spiegelbeeldige)

Nadere informatie

Geperforeerde showtas. Geperforeerde showtas. Ft A4. Uit PP van 60 micron. Gekorreld. Geperforeerde showtas

Geperforeerde showtas. Geperforeerde showtas. Ft A4. Uit PP van 60 micron. Gekorreld. Geperforeerde showtas Showtassen Showtassen Ft A4. Uit PP van 50 micron. Gekorreld. 11-gaats perforatie. Ft A4. Uit PP van 60 micron. Met afgeronde hoeken. Glashelder. Pak van 100 stuks. Ft A4. Uit PP van 90 micron. Met afgeronde

Nadere informatie

Visitekaarten First Class. 5810407 verp/1. Visitekaarten MicroLine

Visitekaarten First Class. 5810407 verp/1. Visitekaarten MicroLine First Class Pak van 10 blad (= 100 visitekaartjes), ft 21 x 29,7 cm (A4). Papier van 250 g/m 2. Ft visitekaartje: 89 x 51 mm (b x h). Matte kwaliteit, gladde randen. Geschikt voor inkjet- en laserprinters.

Nadere informatie

stoelmatten onderleggers voetensteunen

stoelmatten onderleggers voetensteunen 7 ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7-1 Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Dit kan een product,

Nadere informatie

GELDIG VANAF 1 JANUARI 2013 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2013 zullen tijdig aangekondigd worden

GELDIG VANAF 1 JANUARI 2013 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2013 zullen tijdig aangekondigd worden CD/DVD-OPBERGING GELDIG VANAF 1 JANUARI 2013 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2013 zullen tijdig aangekondigd worden DVD-doos voor 1 DVD Standaarddikte 14 mm BD-900701 zwart 0,31 BD-90073C transparant

Nadere informatie

Ordnerrugetiketten. Ringmap

Ordnerrugetiketten. Ringmap Rugetiketten Rugetiketten SuperPrint Zelfklevende etiketten op A4 formaat. Geschikt voor inkjetprinters, laserprinters, kleurenlaserprinters, copiers en kleurencopiers. Hoogwaardig, chloorvrij gebleekt

Nadere informatie

Voorraad overzicht 2015

Voorraad overzicht 2015 blad 1/6 Voorraad overzicht 2015 UTS the source houdt in haar eigen magazijn te Weesp een uitgebalanceerd assortiment promotionele draagtassen voor u op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat u supersnel

Nadere informatie

97 Papierbakken. mat RVS VB Slim Open Recycler, Simplehuman

97 Papierbakken. mat RVS VB Slim Open Recycler, Simplehuman 9 Papierbakken Voor bij elke werkplek eventueel met meerdere compartimenten voor afvalscheiding. Van kunststof tot staal of RVS. Vuurbestendig of zelfs met vlamdovend deksel. vlamdovers luxe of eenvoudig

Nadere informatie

P A P I E R - B A K K E N

P A P I E R - B A K K E N P A P I E R - B A K K E N IDEALE EN VEILIGE OPLOSSINGEN VOOR BIJ HET BUREAU, IN EEN VERGADERZAAL OF OP EEN HOTELKAMER Voor bij elke werkplek, eventueel met meerdere compartimenten voor afvalscheiding.

Nadere informatie

notebooktassen rugtassen schrijfmappen

notebooktassen rugtassen schrijfmappen 6 WENGER notebooktassen rugtassen schrijfmappen 6 notebooktassen rugtassen schrijfmappen 6-1 Het merk heeft een lange traditie en is wereldwijd bekend als fabrikant van het beroemde rode Zwitserse zakmes.

Nadere informatie

Laptoptassen en koffers

Laptoptassen en koffers sen en koffers Pilotenkoffers Pilotenkoffer Uit zwarte PVC, leatherlook. Binnenin 2 compartimenten. Aan de zijkanten een extra opbergvak met Velcro-sluiting. Op de binnenzijde van de klep een indeling

Nadere informatie

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen PROMOTIONAL PRODUCTS PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen tel: +31 (0)40 284 40 14 email: info@strack.biz www: www.strack.biz PENNEN levertijd 5

Nadere informatie

Voorraad overzicht 2018

Voorraad overzicht 2018 blad 1/7 Voorraad overzicht 2018 UTS the source houdt in haar eigen magazijn te Weesp een uitgebalanceerd assortiment promotionele draagtassen voor u op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat u supersnel

Nadere informatie

Inhoudstafel IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS IDENTIFICATIE VOOR UW EVENEMENTEN & CONFERENTIES DESKTOP PERFORATORS

Inhoudstafel IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS IDENTIFICATIE VOOR UW EVENEMENTEN & CONFERENTIES DESKTOP PERFORATORS Inhoudstafel Identificatie van uw medewerkers en bezoekers Identificatie voor uw evenementen & conferenties IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS Stevige badgehouders 1 kaart Stevige badgehouders

Nadere informatie

Free yourself get organised

Free yourself get organised Free yourself get organised Beschik snel over uw documenten. Van kantoor naar klanten, van afspraak naar zakenlunch Als business professional wilt u op kantoor, thuis en onderweg snel over uw documenten

Nadere informatie

LEDERWAREN RELATIEGESCHENKEN

LEDERWAREN RELATIEGESCHENKEN LEDERWAREN RELATIEGESCHENKEN Schrijfmappen Organizers Zakagenda s Bureau sets Pen etui s Klein lederwaren Jaarinhouden ipad & iphone TOPKWALITEIT Een met vakmanschap gemaakte collectie lederwaren uit eigen

Nadere informatie

Zakelijk creatief. Opbergen Archiveren Presenteren

Zakelijk creatief. Opbergen Archiveren Presenteren Zakelijk creatief Opbergen Archiveren Presenteren Biella Benelux Biella Benelux is gespecialiseerd in het produceren van klant specifieke opberg- en presentatiemiddelen voor de zakelijke markt. Fris, eigentijds

Nadere informatie

Voorjaarsvoordeel 2016

Voorjaarsvoordeel 2016 Voorjaarsvoordeel 2016 Verzendkosten nog slechts 6,95 Franco levering al vanaf 150,- netto goederenwaarde Bezoek onze nieuwe website! www.wilhelm-kling.nl Genua set Complete 37-delige set etalagemateriaal

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

Schriften voor kantoor

Schriften voor kantoor Schriften voor kantoor Schriften met harde kaft Schrift Office European Book Met spiraalbinding. Geplastificeerde, harde kaft. Uitscheurbare bladen. 4 gekleurde stroken. 3 verplaatsbare tabbladen uit PP

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Rubbermaid Zijbak voor rechthoekige afvalbak 26,6 ltr (VB ). _. Kleur: Model: Bestelnr.: blauw VB grijs VB

Rubbermaid Zijbak voor rechthoekige afvalbak 26,6 ltr (VB ). _. Kleur: Model: Bestelnr.: blauw VB grijs VB Papierbakken Scheidingsbak, ltr, Rubbermaid Zijbak voor rechthoekige afvalbak, ltr (VB 00)., ltr, Rubbermaid Polyethyleen afvalbak.. ltr Papierbakken. ltr l, b., h. cm Afvalzakken: 00 blauw VB 000 0 00

Nadere informatie

Beckers Printing Service Prijslijst 2008

Beckers Printing Service Prijslijst 2008 Beckers Printing Service Prijslijst 2008 Hiermee komen eerdere prijslijsten te vervallen. Zandvaart 3 1764 NJ Breezand Tel. 0223 521532 Fax 0223 522300 E-mail: info@beckersprint.nl www.beckersprint.nl

Nadere informatie

onbedrukt bedrukt overig drukwerk Ketting formulieren

onbedrukt bedrukt overig drukwerk Ketting formulieren KETTINGFORMULIEREN onbedrukt bedrukt overig drukwerk 9 Ketting 9KETTING- FORMULIEREN onbedrukt bedrukt overig drukwerk 9-1 Een formulier is een stapel papier, waarvan de bladen aan elkaar vast zitten en

Nadere informatie

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick USB sticks Spectra Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB stick past

Nadere informatie

Zakelijk creatief. Opbergen Archiveren Presenteren BIELLA BENELUX

Zakelijk creatief. Opbergen Archiveren Presenteren BIELLA BENELUX Zakelijk creatief Opbergen Archiveren Presenteren BIELLA BENELUX Biella Benelux is gespecialiseerd in opberg- en presentatiemiddelen voor de zakelijke markt. Daarnaast leveren we kantoor- en schoolartikelen

Nadere informatie

15 October Productbladen

15 October Productbladen 15 October 2017 Productbladen Inhoudsopgave Roll-up banners Basic 3 Excellent 5 XXL 7 A3 9 Roll-up banners. De juiste uitstraling voor elke bedrijfspresentatie. Hoge kwaliteit banners, haarscherpe print.

Nadere informatie

BAGS CERAMICS OFFICE & BUSINESS PREMIUMS TOPPOINT DESIGN PENS BUDGET PENS METAL PENS HIGHLIGHTERS WRITING INSTRUMENTS

BAGS CERAMICS OFFICE & BUSINESS PREMIUMS TOPPOINT DESIGN PENS BUDGET PENS METAL PENS HIGHLIGHTERS WRITING INSTRUMENTS BAGS CERAMICS WRITING INSTRUMENTS OFFICE & BUSINESS PREMIUMS WRITING INSTRUMENTS TOPPOINT DESIGN PENS BUDGET PENS METAL PENS HIGHLIGHTERS OUTLET UIT DE COLLECTIE SCHERPE PRIJZEN De Outlet collectie van

Nadere informatie

Zakelijk creatief. Opbergen Archiveren Presenteren. Biella Benelux

Zakelijk creatief. Opbergen Archiveren Presenteren. Biella Benelux Zakelijk creatief Opbergen Archiveren Presenteren Biella Benelux Biella Benelux is gespecialiseerd in opberg- en presentatiemiddelen voor de zakelijke markt. Daarnaast leveren we kantoor- en schoolartikelen

Nadere informatie

Artikelnummer Omschrijving Verpakt per. D Papieren tas gedraaid handvat x 215 mm zwart 250

Artikelnummer Omschrijving Verpakt per. D Papieren tas gedraaid handvat x 215 mm zwart 250 Draagtassen Wij leveren een groot aantal verschillende soorten draagtassen uit voorraad. Het assortiment bestaat uit papieren draagtassen in diverse kleuren, LDPE, HDPE en DKT hemddraagtassen. Draagtassen

Nadere informatie

Content. USB Shapes 02. USB Pen 03. USB Eco 03. USB Cards 04. USB Design & Color 05. USB Heavy Metal 06 USB 3.0 07. Power Banks 08

Content. USB Shapes 02. USB Pen 03. USB Eco 03. USB Cards 04. USB Design & Color 05. USB Heavy Metal 06 USB 3.0 07. Power Banks 08 Content USB Shapes 02 USB Pen 03 USB Eco 03 USB Cards 04 USB Design & Color 05 USB Heavy Metal 06 USB 3.0 07 Power Banks 08 1 USB Shapes USB Shape Include USB Shape Slide Prachtig en opvallend promotioneel

Nadere informatie

Voorraad overzicht 2012

Voorraad overzicht 2012 blad 1/5 Voorraad overzicht 2012 UTS the source houdt in haar eigen magazijn te Weesp een uitgebalanceerd assortiment promotionele draagtassen voor u op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat u supersnel

Nadere informatie

Even toelichten. Voor de afdeling Grafische communicatie & media heb ik 3 oefeningen gemaakt die de leerlingen zelfstandig moeten afwerken.

Even toelichten. Voor de afdeling Grafische communicatie & media heb ik 3 oefeningen gemaakt die de leerlingen zelfstandig moeten afwerken. Even toelichten. De lessen TO bestaan steeds uit blokken van 2 lesuren. De klas wordt opgesplitst in groepen van 3 leerlingen. Per groep maken de leerlingen kennis met de verschillende richtingen die op

Nadere informatie

Pennen. omschrijving kleur verpakking. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks. omschrijving kleur verpakking

Pennen. omschrijving kleur verpakking. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks. omschrijving kleur verpakking kantoorartikelen Pennen Deze voordelige pen is in diverse kleuren verkrijgbaar. De stevige dop met clip beschermt de punt waardoor de pen altijd veilig is mee te nemen. pen tops zwart, rood of blauw koker

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure PENNEN Superior Standard & Mini Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure De Superior pennen zijn nu verkrijgbaar in 10 moderne kleuren. Nu is er altijd een stijlvolle pen die past bij het logo.

Nadere informatie

Vanaf. stuks. Maak indruk! Wereldprimeur. Professioneel Presenteren met het digitale assortiment van de Voogt. Ordners. Ringbanden. Magneet ringbanden

Vanaf. stuks. Maak indruk! Wereldprimeur. Professioneel Presenteren met het digitale assortiment van de Voogt. Ordners. Ringbanden. Magneet ringbanden De Voogt Systemen B.V. Passie voor Presentatie Maak indruk! Wereldprimeur Ordners Ringbanden Magneet ringbanden Professioneel Presenteren met het digitale assortiment van de Voogt. Tabbladensets Offertemappen

Nadere informatie

USB-Sticks. vanaf 50 stuks Model Kleur Geheugen Verpakking Logo 512 MB 1 GB 128 MB 256 MB 1 GB 64 MB

USB-Sticks. vanaf 50 stuks Model Kleur Geheugen Verpakking Logo 512 MB 1 GB 128 MB 256 MB 1 GB 64 MB 00210020021021020002201212021022222000012100122221001212102222102222100002222 USB-Sticks vanaf 50 stuks Model Kleur Geheugen Verpakking Logo 0210020021021020002201212021022222000012100122221001212102222102222100002222200001222100122221001212102222102212102222102222100002222

Nadere informatie

Pennen. omschrijving kleur verpakking prijs. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks 6,35. prijs per verpakking.

Pennen. omschrijving kleur verpakking prijs. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks 6,35. prijs per verpakking. kantoorartikelen Pennen Deze voordelige pen is in diverse kleuren verkrijgbaar. De stevige dop met clip beschermt de punt waardoor de pen altijd veilig is mee te nemen. pen tops zwart, rood of blauw koker

Nadere informatie

MPM OIL MERCHANDISE. MPM vlag. MPM beach flag. MPM banier racing. MPM banier. Beachflag voor zowel in- als outdoorgebruik en eenvoudig op te zetten.

MPM OIL MERCHANDISE. MPM vlag. MPM beach flag. MPM banier racing. MPM banier. Beachflag voor zowel in- als outdoorgebruik en eenvoudig op te zetten. MPM vlag Vlag van hoogstaande kwaliteit vlaggendoek. Formaat: 1,5 x 1 Mtr. (BxH) MPM beach flag Beachflag voor zowel in- als outdoorgebruik en eenvoudig op te zetten. Formaat: 0,8 x 2,5 Mtr. (BxH) Art.nr.:

Nadere informatie

Artikelnummer Omschrijving Verpakt per. D299900F PP blokbodemzak x 180 mm 40my D PP blokbodemzak x 200 mm 40my 1000

Artikelnummer Omschrijving Verpakt per. D299900F PP blokbodemzak x 180 mm 40my D PP blokbodemzak x 200 mm 40my 1000 Blokbodemzakken Wij hebben een ruim assortiment aan blokbodemzakken. Blokbodemzakken zijn zeer geschikt voor het verpakken van chocolade, nootjes en snoep omdat de zakjes dankzij de vlakke bodem en rechthoekige

Nadere informatie

Polyetheenfolie Polypropyleenfolie

Polyetheenfolie Polypropyleenfolie FOLIE Verpakkings is de verzamelnaam voor kunststofproducten (veelal polyethyleen en polypropyleen) met als functionaliteit het verpakken van producten voor bescherming, verpakking of presentatie. Folie

Nadere informatie

NIEUWE PROMOTIEFOLDER 2015

NIEUWE PROMOTIEFOLDER 2015 NIEUWE PROMOTIEFOLDER Op ALLE souvenirartikels in deze folder is de opdruk van uw bedrijfsgegevens GEHEEL en ontvangt u ook een gratis Brepols agenda met vooraan uw naam erop in goudfolie. Art. N 2302

Nadere informatie

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

20 February Productbladen

20 February Productbladen 20 February 2017 Productbladen Inhoudsopgave Magneten Magneet met full color bedrukking 3 Doming magneet 4 Automagneet 5 Whiteboard magneet 6 Magneet met full color bedrukking. Promotionele magneten voor

Nadere informatie

Wijnverpakkingen. Algemene aanleverspecificaties

Wijnverpakkingen. Algemene aanleverspecificaties Wijnverpakkingen Algemene aanleverspecificaties Zorg dat u tekst in uw ontwerp altijd omzet naar contouren/outlines. Full color (4/0-4/4) bestanden maakt u altijd op in CMYK. Bij een 4/1 bestelling levert

Nadere informatie

UW NAAM UW LOGO UW STIJL

UW NAAM UW LOGO UW STIJL Talba Tassenfolder 2015 UW NAAM UW LOGO UW STIJL Luxe tassen Vilten tassen Bowling tassen Shop-in tassen Papieren tassen Textiel tassen Magneet- & paperboxen www.talba.nl Papieren draagtassen Papieren

Nadere informatie

Bindomatic Inbindmappen in één oogopslag

Bindomatic Inbindmappen in één oogopslag Bindomatic inbindmappen Bindomatic biedt de hoogste kwaliteit inbindmappen in een brede verscheidenheid in kleur, rugbreedte en formaat die geschikt zijn voor elke documentpresentatie. Bindomatic Inbindmappen

Nadere informatie

VANAF 0,41. 4.401.2-001 met deksel, 275 x 560 x 365 mm 4,20 3,30 4.401.3-001 met klep, 275 x 560 x 365 mm 4,70 4,05 VANAF 0,29

VANAF 0,41. 4.401.2-001 met deksel, 275 x 560 x 365 mm 4,20 3,30 4.401.3-001 met klep, 275 x 560 x 365 mm 4,70 4,05 VANAF 0,29 0,41 3,30 Archiefdoos Boxy Stevige witte archiefdozen (Boxy 80, 100 of 150). Kan gemakkelijk in containerdoos. Eenvoudige montage. PER 50 4.401.1-001 boxy 80, 350 x 250 x 80 mm 0,55 0,41 4.401.1-002 boxy

Nadere informatie

Het grootste assortiment kaarthouders,

Het grootste assortiment kaarthouders, Het grootste assortiment kaarthouders, congresbadgehouders, clips, jojo s en overige accessoires voor het zichtbaar dragen van ID-cards www.badgehouder.nl BADGEHOUDER.NL is dé leverancier van kaarthouders,

Nadere informatie

Papier : 120 grams houtvrij wit enveloppenbank met strip venster 40 x 110 mm met rechte hoeken, 20 mm van links en 65 mm van boven

Papier : 120 grams houtvrij wit enveloppenbank met strip venster 40 x 110 mm met rechte hoeken, 20 mm van links en 65 mm van boven Omschrijving : 6017077 briefpapier Erasmus zonder blauwe balk Bedrukking : éénzijdig in blauw PMS 297 en blauw PMS 2748 Verpakking : per 500 ex. in wikkelfolie met tearstrip met vermelding van aantal,

Nadere informatie

Pins, naambadges en sleutelhangers

Pins, naambadges en sleutelhangers Pins, naambadges en sleutelhangers Met uw naam of logo. Promotiemateriaal - Relatiegeschenken - Promotiekleding Hulp nodig over de sleutelhanger die je wil laten maken, over de T-shirts waar je naar op

Nadere informatie

ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires INTRUDER C800 INTRUDER M800 INTRUDER C1500 INTRUDER M1500 INTRUDER C1800 INTRUDER M1800R/R2

ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires INTRUDER C800 INTRUDER M800 INTRUDER C1500 INTRUDER M1500 INTRUDER C1800 INTRUDER M1800R/R2 cruiser ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires INTRUDER C800 INTRUDER M800 INTRUDER C1500 INTRUDER M1500 INTRUDER C1800 INTRUDER M1800R/R2 2 Inhoud Suzuki cruisers zijn er in diverse uitvoeringen.

Nadere informatie

Presentatiemiddelen. OPUS 2 Kliklijsten. OPUS 2 Infostand met kliklijst. Actiebox

Presentatiemiddelen. OPUS 2 Kliklijsten. OPUS 2 Infostand met kliklijst. Actiebox Presentatiemiddelen OPUS 2 Kliklijsten Top kwaliteit kliklijst met Easy-Click systeem voor een snelle, eenvoudige en representatieve presentatie. Van geanodiseerd aluminium met kunststof achterzijde. De

Nadere informatie

Graag vertellen we u meer over onze. hardcover boeken. en over het aanleveren van de bestanden. Gelijmd of genaaid gebonden

Graag vertellen we u meer over onze. hardcover boeken. en over het aanleveren van de bestanden. Gelijmd of genaaid gebonden Graag vertellen we u meer over onze hardcover boeken en over het aanleveren van de bestanden Pagina 1 De omslag Pagina 2 De rugdikte en de kneep Pagina 3 De omplakking Pagina 4 De schutbladen Pagina 5

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks, pennen en sleutelhangers. Ze zijn ontworpen om gepersonaliseerd

Nadere informatie

My Travelbook, deel 5

My Travelbook, deel 5 My Travelbook, deel 5 Welkom bij deel 5 van online workshop My Travelbook! Vandaag gaan we aan de slag met het inrichten van het linker kastje en maken we beide kastjes aan de kaft vast. Het geheel gaat

Nadere informatie

Drukwerkdozen Grijskarton

Drukwerkdozen Grijskarton Drukwerkdozen Drukwerkdozen Grijskarton Voor verpakking van drukwerk op A4 formaat Een verpakkingseenheid bestaat uit 50 dozen en 50 deksels materiaal gewicht Drukwerkdozen Grijskarton Artikelnr. DIN mm

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

FLEXO DRUK PLATTE HANDVATTEN KRAFTTASSEN GEKLEURDE KRAFTTASSEN. Afmeting tas Basiskleur tas Stuks. Afmeting tas Basiskleur tas Stuks

FLEXO DRUK PLATTE HANDVATTEN KRAFTTASSEN GEKLEURDE KRAFTTASSEN. Afmeting tas Basiskleur tas Stuks. Afmeting tas Basiskleur tas Stuks WAT WORDT UW LOGO? FLEXO DRUK PLATTE HANDVATTEN KRAFTTASSEN 2-ZIJDIG BEDRUKT - MAXIMAAL 2 KLEUREN 18 x 8 x 22 cm 22 x 10 x 28 cm 32 x 17 x 44 cm 45 x 17 x 48 cm of Naturel 70 g of Naturel 70 g of Naturel

Nadere informatie

LEDERWAREN RELATIEGESCHENKEN PRIJSLIJST 2015

LEDERWAREN RELATIEGESCHENKEN PRIJSLIJST 2015 LEDERWAREN RELATIEGESCHENKEN PRIJSLIJST 2015 Schrijfmappen Organizers Zakagenda s Bureau sets Pen etui s Klein lederwaren Jaarinhouden ipad & iphone Van der Spek Van der Spek Collectie 18-Italiaans kleuren

Nadere informatie

Sorteermappen. Voorordners. Voorordner. Waaiermap. Voorordner. Voorordner. Voorordner. Voorordner. Voorordner

Sorteermappen. Voorordners. Voorordner. Waaiermap. Voorordner. Voorordner. Voorordner. Voorordner. Voorordner pen s Ft 24,5 x 34,5 cm. Een zijde geopend. Accordeonmodel. 620AZ met letteraanduiding A-Z verp/1 651-31 met cijferaanduiding 1-31 verp/1 Waaiermap Ft folio. Kaft vervaardigd uit karton, overkleefd met

Nadere informatie

OPDRACHTKAART. Thema: Drukken. Zeefdrukken 4. Zeefdrukken in twee kleuren DR-03-04-01

OPDRACHTKAART. Thema: Drukken. Zeefdrukken 4. Zeefdrukken in twee kleuren DR-03-04-01 OPDRACHTKAART DR-03-04-01 Zeefdrukken in twee kleuren Voorkennis: Zeefdrukapparatuur afgerond Een zeefdrukraam prepareren afgerond Zeefdrukken in één kleur afgerond Intro: Je gaat zeefdrukken maken in

Nadere informatie

NIEUWE PROMOTIEFOLDER 2016

NIEUWE PROMOTIEFOLDER 2016 NIEUWE PROMOTIEFOLDER 1 Op ALLE souvenirartikels in deze folder is de opdruk van uw bedrijfsgegevens GEHEEL en ontvangt u ook een gratis Brepols agenda met vooraan uw naam in goudfolie. Kastanjebruine

Nadere informatie

Ordners met hefboom. Met sleuven en metalen boord. Met zelfklevend rugetiket. Gewolkte uitvoering. Ordner Eco

Ordners met hefboom. Met sleuven en metalen boord. Met zelfklevend rugetiket. Gewolkte uitvoering. Ordner Eco s met hefboom s met hefboom Voor ft A4. Met sleuven en metalen boord. Met zelfklevend rugetiket. Gewolkte uitvoering. 794389 rug van 5 cm verp/25 794370 rug van 8 cm verp/20 All-Round Met sleuven en metalen

Nadere informatie

facebook.com/internationalgraphics

facebook.com/internationalgraphics facebook.com/internationalgraphics Boeken 3 Boeken voor maar 99,- Nieuw! Uit voorraad leverbaar * leverbaar vanaf januari 2015 49,00 BKFC-Passion Hair Magazine 120 39,50 BKFC-Hair s How Color Vol. 19 39,50

Nadere informatie

Gemeentearchiefdoos. Archiefdoos. Ft 38 x 26 x 11 cm. Pak van 25 stuks. Zuurvrij verp/1

Gemeentearchiefdoos. Archiefdoos. Ft 38 x 26 x 11 cm. Pak van 25 stuks. Zuurvrij verp/1 Archiveren Archiefdozen Stevige doos, gemaakt uit bruin golfkarton van 384 g/m 2, met een rug van 8 cm. AR-DIN voor ft A4 (345 x 251 mm) verp/50 AR-F voor ft folio (365 x 251 mm) verp/50 AR-L voor kettingformulieren

Nadere informatie

PROMOTIES NOV. - DEC JAN. 15

PROMOTIES NOV. - DEC JAN. 15 PROMOTIES NOV. - DEC. 14 - JAN. 15 Esselte klasseur Din A4 PP Kwaliteitsordners Din A4, binnen- & buitenzijde in gekleurde PP Metalen randbeschermers & vergrendelingssleuven Aluminium grijpring - verwisselbaar

Nadere informatie

ASSORTIMENT AFVALZAKKEN

ASSORTIMENT AFVALZAKKEN ASSORTIMENT AFVALZAKKEN EURO PRODUCTS AFVALZAKKEN VOOR IEDERE BRANCHE EEN OPLOSSING Afvalzakken zijn onmisbaar. De kwaliteit moet goed zijn want niets is zo vervelend als een afvalzak die openscheurt.

Nadere informatie

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems Assortimentsbrochure 1 Ruimte creëren met het Advance kastsysteem sliding door systems sliding door systems sliding door systems 2 Persoonlijke stijl Solide constructie Het gebruik van hoogwaardige materialen

Nadere informatie

nterklaasdoos Kraft Draagdoos 24,5x9x33cm

nterklaasdoos Kraft Draagdoos 24,5x9x33cm Een leuk alternatief voor de pakketdoos is het opmaken van een mandje. Uit onze brede collectie manden kunt u een keuze maken tussen verschillende vormen, maten en kwaliteiten. Ons gehele assortiment vindt

Nadere informatie

Kantoor- en bureauagenda s

Kantoor- en bureauagenda s AGENDA SPECIAL2015 Kantoor- en bureauagenda s Brepols agenda Brefix de Luxe 11,3x18,2cm. Halfuurindeling. Uitgestanste maandtabs. Leeslint. 60gr papier. Tweekleurendruk. Zestalig. Planpagina s. Maandkalender

Nadere informatie

Beschermende enveloppen. Verzendkokers. verzenden. Kartonnen enveloppen. Verzendkokers

Beschermende enveloppen. Verzendkokers. verzenden. Kartonnen enveloppen. Verzendkokers VERZENDEN In ons assortiment vindt u beschermende enveloppen en postale verpakkingen voor ieder denkbaar doel. Voor het van onderdelen, monsters, litho s, films, foto s en vertrouwelijke documenten, en

Nadere informatie

CAMPUSSHOP UHASSELT MERCHANDISING STUDENTEN

CAMPUSSHOP UHASSELT MERCHANDISING STUDENTEN CAMPUSSHOP UHASSELT MERCHANDISING STUDENTEN Inhoudsopgave Assortiment in vooraad Aan te kopen in Campusshop Diepenbeek Balpen 3 Presentatiemap 4 A4 & A5 notablok 5 Plastic zakje 6 Congres badge met combi-clip

Nadere informatie

MC01. instelkosten 50,00 70,00 90,00 110,00 130, ,00. Prijzen per 100 clips, inclusief bedrukking aan de voorzijde

MC01. instelkosten 50,00 70,00 90,00 110,00 130, ,00. Prijzen per 100 clips, inclusief bedrukking aan de voorzijde Markclip original Omschrijving De kleinste paperclip, geschikt voor het binden van 8 pagina s Materiaal Roestvrij staal, 0,25 mm dik, 12 x 28 mm Bedrukking Aan de voorzijde van de clip in tampondruk of

Nadere informatie

Gereedschapkoffers Assortimentskoffers Ega Master ABS stapelbare Gereedschapskoffers RAACO Assorters HandyBox RAACO ladekastjes RAACO transportboxen

Gereedschapkoffers Assortimentskoffers Ega Master ABS stapelbare Gereedschapskoffers RAACO Assorters HandyBox RAACO ladekastjes RAACO transportboxen Gereedschapkoffers Assortimentskoffers Ega Master ABS stapelbare Gereedschapskoffers RAACO Assorters HandyBox RAACO ladekastjes RAACO transportboxen Kunststof slagvaste koffer Pro Serie 26 Hoekbescherming

Nadere informatie

Prijslijst Kantoor IM Prijs p.s. Prijs p.s. Prijs p.s. Prijs p.s. Artikelnr Omschrijving Per 1000 Per 500 Per 250 Per 100

Prijslijst Kantoor IM Prijs p.s. Prijs p.s. Prijs p.s. Prijs p.s. Artikelnr Omschrijving Per 1000 Per 500 Per 250 Per 100 Prijslijst Kantoor IM Prijs p.s. Prijs p.s. Prijs p.s. Prijs p.s. Artikelnr Omschrijving Per 1000 Per 500 Per 250 Per 100 1771 Memostandaard Claw met metalen knijper 0,51 0,55 0,59 0,63 2621 Memohouder

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIE. nedco.nl INSTORE EN OUTSTORE PRESENTATIE VAN ONTWERP TOT EINDPRODUCT STANDAARD EN CUSTOM-MADE DISPLAYS ASSORTIMENTSBROCHURE

PRODUCT INFORMATIE. nedco.nl INSTORE EN OUTSTORE PRESENTATIE VAN ONTWERP TOT EINDPRODUCT STANDAARD EN CUSTOM-MADE DISPLAYS ASSORTIMENTSBROCHURE PRODUCT INFORMATIE INSTORE EN OUTSTORE PRESENTATIE VAN ONTWERP TOT EINDPRODUCT STANDAARD EN CUSTOM-MADE DISPLAYS ASSORTIMENTSBROCHURE FOLDERHOUDERS Handige Een opvallende PRESENTATIE Presenteer folders

Nadere informatie

GELDIG VANAF 1 JANUARI 2014 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2014 zullen tijdig aangekondigd worden

GELDIG VANAF 1 JANUARI 2014 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2014 zullen tijdig aangekondigd worden DWARSLIGGERS GELDIG VANAF 1 JANUARI 2014 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2014 zullen tijdig aangekondigd worden Kubussen voor presentatie op tafel of balie De media-kubussen zijn een standaard

Nadere informatie

Prijslijst OneWave Photography

Prijslijst OneWave Photography Prijslijst OneWave Photography Hieronder vind u de prijzen en mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Fotoshoot bij ons in de studio: Ongeveer 1 uur fotografie met 3 foto s van 13x19cm: 75,00 Voor elk extra

Nadere informatie

31 January Productbladen

31 January Productbladen 31 January 2017 Productbladen Inhoudsopgave Powerbanks Power Bank Monaco 4000 mah 3 Power Bank Porto 2200 mah 5 Power Bank Rome 2500 mah 7 Power Bank Monaco 4000 mah. Lithium-ion polymeer batterij. 4000

Nadere informatie

kantoor benodigdheden

kantoor benodigdheden 5,99 Veel modellen 0,17 Prijstopper! Paperclip Etiketten voor printer In onderstaande tabel zijn alle modellen opgenomen die bij ons voorradig zijn. Doos van 100 A4 vellen. Wit. 5.502.13-012 210 x 297

Nadere informatie

Tarieven scannen. Fotoretouche lichte bewerking fotoreparatie per uur (min. 1 uur) Afdruk op fotopapier 7,50 12,50 25,00

Tarieven scannen. Fotoretouche lichte bewerking fotoreparatie per uur (min. 1 uur) Afdruk op fotopapier 7,50 12,50 25,00 Tarieven 2016 scannen tot A5 per afbeelding tot A4 per afbeelding groter dan A4 per afbeelding Fotoretouche lichte bewerking fotoreparatie per uur (min. 1 uur) Vraag gerust eerst een offerte aan 7,50 12,50

Nadere informatie

Geschreven door Administrator dinsdag, 22 februari :38 - Laatst aangepast vrijdag, 28 februari :40

Geschreven door Administrator dinsdag, 22 februari :38 - Laatst aangepast vrijdag, 28 februari :40 Vetwerende cuvetten De vetwerende cuvetten 55grs kunnen bedrukt worden in maximum 4 kleuren zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde. De bedrukking is mogelijk in alle PMS kleuren. U kan ze bestellen

Nadere informatie

Acryl menuhouder. Acryl kaarthouders voor op. Acryl kaarthouders voor op tafel en buffetten. Art.nr Omschrijving. Prijs. Vierkante menuhouder

Acryl menuhouder. Acryl kaarthouders voor op. Acryl kaarthouders voor op tafel en buffetten. Art.nr Omschrijving. Prijs. Vierkante menuhouder Menuhouder ring In RVS uitgevoerd. (h) x (b) x 0 (d) mm. Acryl menuhouder Acryl kaarthouders voor op tafel en buffetten. MENUMAPPEN -/BORDEN Acryl menuhouder Acryl kaarthouders voor op tafel en buffetten.

Nadere informatie

U S E R M A N U A L. Auteur Frank van Leeuwen. Bedrijf Callenbach Concept Center. Document User manual

U S E R M A N U A L. Auteur Frank van Leeuwen. Bedrijf Callenbach Concept Center. Document User manual U S E R M A N U A L Auteur Frank van Leeuwen Bedrijf Callenbach Concept Center Document User manual Datum 16 juni 2010 INHOUDSOPGAVE 1 Product bestellen.. 3 1.1 Product opmaken. 3 1.2 Bestelling plaatsen..

Nadere informatie

MEDIAOPSLAG. Tip van Biblionet! Creëer slimme totaaloplossingen voor het bewaren en hanteren van AVM-titels. Zie de veelzijdige UniKeep Mediabox

MEDIAOPSLAG. Tip van Biblionet! Creëer slimme totaaloplossingen voor het bewaren en hanteren van AVM-titels. Zie de veelzijdige UniKeep Mediabox Tip van Biblionet! Creëer slimme totaaloplossingen voor het bewaren en hanteren van AVM-titels. Zie de veelzijdige UniKeep Mediabox 2 www.biblioshop.nl Bestel via onze webshop of bel ons 0800 242 54 66

Nadere informatie

Videotheek & Copy-center OPMEER PRIJSLIJST. info@vco-opmeer.nl. Lindengracht 31 1716 DD Opmeer 0226-354120 www.vco-opmeer.nl

Videotheek & Copy-center OPMEER PRIJSLIJST. info@vco-opmeer.nl. Lindengracht 31 1716 DD Opmeer 0226-354120 www.vco-opmeer.nl Videotheek & Copy-center OPMEER PRIJSLIJST info@vco-opmeer.nl Lindengracht 31 1716 DD Opmeer 0226-354120 www.vco-opmeer.nl 2015 Algemene informatie Openingstijden: Maandag 13.00-20.00 uur Dinsdag 10.00-20.00

Nadere informatie

Gildenweg 8, 7641 AZ Wierden 0546-57 51 65 info@duplicase.nl www.duplicase.nl

Gildenweg 8, 7641 AZ Wierden 0546-57 51 65 info@duplicase.nl www.duplicase.nl Adres: Telefoon: E-mail: Website: Gildenweg 8, 7641 AZ Wierden 0546-57 51 65 info@duplicase.nl www.duplicase.nl 1. Algemeen Fijn dat u de moeite neemt om dit te lezen, ten einde te voorkomen dat u bepaalde

Nadere informatie

I nleiding. Daar mag je mee gezien worden!

I nleiding. Daar mag je mee gezien worden! I nleiding Portibelli; de draagtas, die u meegeeft aan uw klanten, is een cadeau op zich en heeft meerwaarde. Of u nu kiest voor een draagtas van papier, kunststof, katoen of een ander soort materiaal,

Nadere informatie

PROMOTIEFOLDER. NIEUW! Draagtassen

PROMOTIEFOLDER. NIEUW! Draagtassen PROMOTIEFOLDER Op ALLE souvenirartikels in deze folder is de opdruk van uw bedrijfsgegevens GEHEEL GRATIS en ontvangt u ook een gratis Brepols agenda 2014 met uw naam erop in goudfolie. 1 Art. N 2301 NIEUW!

Nadere informatie

Aanlever Specificaties. www.cardimpulz.nl

Aanlever Specificaties. www.cardimpulz.nl Aanlever Specificaties www.cardimpulz.nl Inhoudsopgave Aanleverspecificaties... 2 Personalisatie... 3 Data aanlevering... 3 Personalisatie mogelijkheden... 4 Thermisch printen... 4 Inkjet printen... 4

Nadere informatie

Productbladen 16 June 2016

Productbladen 16 June 2016 Productbladen 16 June 2016 Inhoudsopgave SLEUTELHANGERS Sleutelhanger Curvo Sleutelhanger Flex Sleutelhanger Hard Sleutelhanger Helsinki Sleutelhanger Luna Sleutelhanger Open-It Sleutelhanger Quadro Sleutelhanger

Nadere informatie

bergo.nl Making offices work!

bergo.nl Making offices work! bergo.nl Making offices work! Kantoor- en bureauagenda s Brepols agenda Brefix de Luxe 13,7x18,2cm. Halfuurindeling van 8.00-21.00 uur. Hoekperforatie. Uitgestanste maandtabs. Leeslint. 60gr papier. Tweekleurendruk.

Nadere informatie

Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te

Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te noteren en op papier vast te leggen. Producttabel Writing

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering:

Nadere informatie

Afvalscheiding 65-67 71-72

Afvalscheiding 65-67 71-72 Gesloten afvalverzamelaars 65-67 Containers en deksels 68 Onderstel haliroll 69 Sorteerverzamelaars halinorm 70 Sorteerwagens Straubing plus 71-72 Kunststof bakken, etiketten 73 Sorteerverzamelaars haliwert,

Nadere informatie