Goede God alles wat leeft, groeit: planten, dieren en mensen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Goede God alles wat leeft, groeit: planten, dieren en mensen."

Transcriptie

1 nr. 8 De Inleiding We hebben al en paar mooie zonnige dagen achter de rug en iedereen gaat weer denken aan het voorjaar. We zien de eerst bolletjes boven komen en iedereen ziet uit naar de zomer. Ook op school zie je her en der de moestuintjes tot bloei komen. Het blijft altijd weer een wonder om te zien dat iets dat een zaadje of bolletje was zomaar kan uit groeien tot een prachtige plant of bloem. Zo kijken we ook naar kinderen, alles is in aanleg aanwezig maar we mogen hen helpen door zo gunstig mogelijke omstandigheden te creëren en hen zo helpen bij de ontwikkeling. En dan is het thema voor Pasen dit jaar opbloeien. Een bloeiende plant geeft kleur en geur, is op zijn mooist. Ook mensen kunnen floreren en het mooiste van zichzelf laten zien. In dit thema passen wij de metafoor toe op de kinderen, wat in de knop aan mogelijkheden verborgen zit, moet de kans krijgen om tot bloei te komen. Kinderen worden zich binnen dit thema ervan bewust dat mensen, net als planten, voeding nodig hebben en verzorging. Ze denken na over hoe ze zelf graag behandeld willen worden zodat ze zich kunnen ontpoppen. Aandacht, vertrouwen en ruimte zijn dan net zo hard nodig als water en voeding. In de verhalen wordt er aandacht gegeven aan het feit dat de Here Jezus voortdurend bezig is om mensen te bevrijden van wat hen klein houdt. Hij neemt er geen genoegen mee dat er mensen worden afgedankt. Met Pasen wordt deze metafoor ook van toepassing op de Here Jezus. De Romeinen zien Hem als degene die onderdrukt moet worden maar Hij laat zien dat Hij kan opstaan, dat men van daaruit mag hopen en toekomst zien. Waar mensen opbloeien en op hun best zijn krijgt de wereld kleur. Goede God alles wat leeft, groeit: planten, dieren en mensen. Alles wat groeit heeft licht nodig. Daarom vragen wij: geef ons mensen die vriendelijk zijn. Alles wat groeit heeft lucht nodig. Daarom vragen wij: geef ons mensen die ruimte geven, zodat we nieuwe dingen kunnen leren. Alles wat groeit heeft voedsel nodig. Daarom vragen wij: geef ons mensen die ons daarbij willen helpen. Zo kunnen wij opbloeien en uitgroeien.

2 Personeel Pensioen Ingrid van Dam Afgelopen maandag was juf Ingrid van Dam echt voor het laatst op school. Vorig schooljaar hebben we al uitgebreid afscheid van haar genomen. Dit schooljaar was juf van Dam nog iedere maandag op school te vinden. Ze werkte de afgelopen periode met kleine groepjes kinderen uit groep 6,7 of 8. We zijn erg blij met alle hulp die juf van Dam gegeven heeft. Ze mag nu gaan genieten van een welverdiend pensioen! Zwangerschapsverlof juf Jolanda Vrijdag 20 maart heeft juf Jolanda afscheid genomen van groep 5. Zij is nu aan het genieten van haar zwangerschapsverlof. We wensen juf Jolanda een fijn zwangerschapsverlof toe. Meester Lucas zal de werkdagen van Juf Jolanda overnemen. Welkom in groep 5 meester Lucas! Leerlingen In de maand maart zijn er nieuwe leerlingen bij ons op school gekomen. We heten ze van harte welkom en wensen hen een mooie schoolperiode toe. Groep 1/2 A Groep 1/2 C Jayden Pyle Pip van Zeeuwen Teun van Proosdij Aanmelding leerlingen We merken de laatste tijd dat ouders steeds vroeger hun kinderen komen aanmelden. We stromen daardoor al aardig vol. Maar om dat goed te kunnen monitoren willen we u vragen vast broertjes en zusjes op te geven. Kinderen uit eenzelfde gezin hebben altijd voorrang en komen niet op de wachtlijst maar u begrijpt ook dat we dan graag uitgaan van echte cijfers. Ons verzoek naar u is om zo spoedig mogelijk uw zoon of dochter op te gev en. Het lijkt misschien voor sommige kinderen wat vroeg maar we hebben al redelijk wat leerlingen met het geboortejaar U snapt dat we graag goed willen plannen en dat we een duidelijk beeld willen hebben. We hopen dat u hier aan mee wil werken. Kangoeroewedstrijd Afgelopen donderdag 19 maart hebben een aantal leerlingen in groep 6,7 en 8 meegedaan aan de landelijke Kangoeroe reken- en wiskundewestrijd. De wedstrijd heeft als doel kinderen te laten ervaren dat wiskunde heel leuk en uitdagend kan zijn, voor iedereen op zijn eigen niveau. De leerlingen hebben dertig vragen gemaakt, alleen of in een duo, waarbij de vragen steeds lastiger worden. Volgende maand horen we de uitslag. Voor de beste leerlingen is er een landelijke finale in Nemo. Hieronder een voorbeeldvraag, om uw hersenen te laten kraken.

3 Ouderportaal Vorige week heeft u de inlogcodes ontvangen van het Parnassys Ouderportaal. U kunt nu inloggen en de toets uitslagen en absenties bekijken van uw kind. Op dit moment zijn we nog druk bezig met de inrichting van het ouderportaal. We lopen nog tegen een aantal beperkingen aan, waarover we nog in discussie zijn met Parnassys. Binnen het menu toetsen kunt u een jaartal aanklikken en dan van dat jaar, de betreffende scores bekijken. Op dit moment kunt u de gegevens van de landelijke toetsen (Cito) bekijken. In de toekomst willen we ook de andere cijfers (methode toetsen) hier gaan vermelden. Als u op de toets klikt krijgt u een Romeins cijfer te zien. U bent van voorheen gewend dat u op de cito uitdraai een letter en cijfer ziet. Binnen Parnassys is het alleen mogelijk om een letter of een cijfer te laten zien. We hebben als school ervoor gekozen om alleen het cijfer te laten zien, omdat dit de nieuwe normering binnen Cito weergeeft. Bij de oude normering lijkt onterecht een C gemiddeld, maar in de nieuwe normering wordt duidelijk dat een CIII gemiddeld is en een CIV onvoldoende. In het voorwoord van het rapport vindt u ook de uitleg bij de scores. Hieronder vindt u ook nog een beknopte uitleg: I II III IV V goed (0-20% scoort hoger) ruim voldoende (20-40% scoort hoger) voldoende (40-60% scoort hoger) onvoldoende (60-80 % scoort hoger) zwak ( % scoort hoger) Als u nog vragen heeft, kunt u bij de leerkracht terecht. Pasen Het is alweer bijna zover: Pasen. Op donderdag 2 april zullen wij op school vieren dat de Heer Jezus is opgestaan. De viering wordt gehouden in de eigen klassen. De kinderen zullen de verhalen rond Pasen horen, liedjes zingen en er zullen verwerkingen gemaakt worden. Aan het einde van de dag krijgen de kinderen deze verwerkingen mee naar huis. Deze dag werken wij met een continurooster. De school start gewoon om 8.25 uur, maar zal om uur eindigen. Denkt u eraan om eventueel wat te regelen met de naschoolse opvang? De ouderraad verzorgt om uur een heerlijke lunch voor alle kinderen. De kinderen zullen in de eigen klassen met de leerkrachten eten. Voor het 10-uurtje vragen wij u zelf iets mee te geven aan u kind. Vrijdag 3 april zijn alle kinderen vrij i.v.m. Goede Vrijdag en maandag 6 april zijn alle kinderen vrij i.v.m. Tweede Paasdag. Verkeersexamen Schriftelijk verkeersexamen komt eraan! Op 16 april gaat groep 7 het schriftelijk verkeersexamen maken. Spannend, maar goed voorbereid zijn is het halve werk. De kinderen oefenen hier op school voor, maar kunnen er thuis ook mee oefenen. Dit kan op de computer/tablet via: of via de app van Veilig Verkeer Nederland (Apple en androidtoestellen). Verder kun je op de site oefenen en theorie leren. Succes, groep 7!

4 PBS Vanaf deze week staat er een PBS-koker in de gang. We willen als school elke periode binnen PBS extra gaan letten op een bepaalde ruimte. Deze maand staan de gangen centraal. We schenken extra aandacht aan de gedragsverwachtingen binnen de gangen en bekrachtigen dit met PBstars. Op deze manier willen we het sparen voor de schoolbeloning zichtbaarder maken in de school. App van de maand Deze maand staat er een financiële app centraal, in het kader van de week van het geld van afgelopen week. Met Help! Ik heb geld wordt op een speelse en spannende manier kennis over geld en bankzaken getest. Kinderen krijgen meer inzicht hoe je kunt omgaan met geldzaken. Help! Ik heb geld is een handige tool voor zowel de docent als ouders om een gesprek aan te gaan met kinderen over sparen, zakgeld, lenen, klusjes doen en het veilig omgaan met geld. De app is ontwikkeld in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Banken om kinderen te leren omgaan met geld en al jong financieel bewust te maken. Koningsspelen Vrijdag 24 april doen wij als school mee aan de Koningsspelen! Na de feestelijke en landelijke opening in de klas gaan we er met z n allen een sportieve dag van maken. De kinderen van groep 1 t/m 4 zullen allerlei spellen gaan doen in en rond de school. De kinderen van groep 5 en 6 gaan o.a. korfballen onder begeleiding van de Korfbalvereniging Huizen. De kinderen van groep 7 en 8 gaan Wandelen voor Water. Op korte termijn ontvangt u meer informatie. Alvast hartelijk bedankt voor uw hulp! Kids Kledingbank Vragen? Mail naar kledingbankhuizen@gmail.com KIDS KLEDINGBANK SPRING & SUMMER Kids Kledingbank organiseert de volgende kledingbank op zaterdag 11 april in de Zenderkerk (Borneolaan 30). Voor deze kledingbank zijn wij op zoek naar goed bruikbare baby- en kinderkleding (maat met name ook grote maten!), schoenen (maat 18-42) en accessoires, geschikt voor het voorjaar en de zomer. Helpt u ook weer mee? U kunt de kleding, schoenen en accessoires inleveren op donderdagavond 9 april van uur en vrijdagmorgen 10 april van uur in de Zenderkerk.

5 Groepsindeling volgend jaar We krijgen al vragen over het volgend schooljaar. U begrijpt dat we daar nog niet zoveel ove r kunnen zeggen omdat het ook afhankelijk is van de besluitvorming en personeelsplanning van Ichthus over alle scholen. Wel kunnen we zeggen dat we volgend jaar naar alle waarschijnlijkheid gaan werken met 11 groepen. Namelijk 2 groepen drie en twee groepen acht. U begrijpt dat we dan zitten met de huisvesting hier op school. We zijn natuurlijk heel blij met de toenemende belangstelling voor onze school maar we hebben niet als doel om te groeien. Onze groei willen we vooral laten zien in kwaliteit. Op dit moment zit de groei ook in het feit dat we naast broertjes en zusjes ook een gezonde aanwas willen hebben van nieuwe gezinnen. Omdat we niet kiezen voor een brede groei zijn we op zoek naar een goede en tijdelijke oplossing voor de huisvesting van de 11 groepen. Veel oplossingen zijn de revue gepasseerd maar we kiezen er toch voor om geen van de groepen naar een andere locatie te laten gaan. Op dit moment zijn we serieus aan het onderzoeken om de gymzaal van de groepen 1 en 2 geschikt te maken voor een groep. Dat wil zeggen dat we o.a. een offerte hebben laten maken voor ramen on zo meer lichtinval te krijgen. Met de gemeente zijn we in gesprek om meer gebruik te kunnen maken van onze nieuwe gymzaal op het plein zodat we met de groepen 1 en 2 daar kunnen gymmen. U begrijpt dat we u al graag nu een pasklare oplossing zouden willen bieden maar we zijn afhankelijk van derden in deze. Het ziet er naar uit dat de oplossing zoals hierboven gaat lukken maar we kunnen nog geen harde uitspraken doen. We werken hierin ook samen met de MR en zodra we meer weten zullen we u daarover informeren. De ouders van leerlingen die in groep 2 zitten zullen apart informatie krijgen over de procedure van groepsvorming naar de 2 groepen drie. U begrijpt dat we dat traject in alle zorgvuldigheid willen lopen en de belangen van alle kinderen willen behartigen. Tot slot, mocht u nog vragen hebben dan horen we dat graag. Rij-richting We merken dat de drukte rond de school wat is afgenomen met de nie uwe parkeerplaatsen. Toch zouden we het nog veiliger kunnen maken voor de kinderen. We willen graag een oude regel in ere herstellen! Wilt u zoveel mogelijk rijrichting aanhouden als de wijzers van de klok als u naar de school komt. Dus de Thorbeckestraat, Albadastraat, Schaepmanlaan en dan weer Thorneckestraat. Dus niet de Schaepmanlaan inrijden vanaf de Thorbeckestraat. Dat is veiliger en overzichtelijker voor de kinderen. En voor veiligheid kiezen we toch allemaal. Met vriendelijke groet, namens het team, Roelie Haarhuis

6 Agenda komende weken minutengesprek groep Vrije dag groep 1/ Paasviering Continurooster 03-04/ Paasvakantie MR Kerkenpad groep Schriftelijk verkeersexamen groep Vrije dag groep 1/ Eindtoets groep Eindtoets groep 8 Brugghbrief GMR Eindtoets groep Koningsspelen Meivakantie

Geloof, hoop en liefde maar de meeste van deze is de liefde, woorden die ons vanuit de bijbel zijn aangereikt.

Geloof, hoop en liefde maar de meeste van deze is de liefde, woorden die ons vanuit de bijbel zijn aangereikt. 30-03-2016 nr. 8 De Inleiding Geloof, hoop en liefde maar de meeste van deze is de liefde, woorden die ons vanuit de bijbel zijn aangereikt. Vlak voor Pasen en vlak na de aanslagen in Brussel staat er

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Nieuws van Alex maart 2017

Nieuws van Alex maart 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon van God, die voor ons gekruisigd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk Nr. 2 schooljaar 2015-2016 Aanpassing Cito-scores op rapporten Schoolfotograaf Hulpouders gezocht voor de creatieve middag Informatieavond groep 1/2 en groep 2/3 Een goed begin is het halve werk De eerste

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 20 maart 2015 nummer 16

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 20 maart 2015 nummer 16 Trefwoord Week 13; 23 maart t/m 27 maart Sta op! (onderbouw) Bijbelverhalen: Meisje sta op! (Marcus 5, 21-43); Een nieuwe koning (Lucas 19, 29-44). In de Bijbel spreekt Jezus vaak in beelden om zijn verhaal

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof: Berkenblad nr.14 31 maart 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het veertiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Nieuwsbrief obs De Dennenkamp 29 maart 2019 gr 1 in een eigen lokaal Sinds 25 maart hebben de kinderen van groep 1 een eigen lokaal! Hoe fijn is dat. Samen met de leidsters van de BSO zijn er afspraken

Nadere informatie

Studionieuws Nieuwsbrief van de PCBS Rehoboth. Jaargang 2014/2015 nr. 6 Woensdag 1 april 2015

Studionieuws Nieuwsbrief van de PCBS Rehoboth. Jaargang 2014/2015 nr. 6 Woensdag 1 april 2015 Studionieuws Nieuwsbrief van de PCBS Rehoboth Jaargang 2014/2015 nr. 6 Woensdag 1 april 2015 Beste ouders/verzorgers, Middels deze uitgave van het Studionieuws van het schooljaar 2014-2015 brengen wij

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Groepsindeling nieuw schooljaar

Groepsindeling nieuw schooljaar 31 mei 2018 Groepsindeling nieuw schooljaar De groepsindeling en groepsbezetting voor komend schooljaar ziet als volgt uit: Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Rudie Rudie Rudie Margret

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30.

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 05-04-2013 Nr. 30 Inhoud week 14 1. Gevraagd: Partytent 2. Sportdag de Buut 2013 3. Laatste nieuws

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013 1. Opbrengst sponsorloop (Bus voor De Aventurijn) Alle inspanningen van de scholen en andere organisaties die hebben meegedaan aan de sponsorloop, van Stichting Annemieke Timmerman en van de Soroptimist

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

9 januari , nr. 8

9 januari , nr. 8 9 januari 2012-2013, nr. 8 De Geachte ouders, verzorgers, U ontvangt hier de 8 e Brugghbrief van dit schooljaar. Via de tweewekelijkse Brugghbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren over allerlei

Nadere informatie

Handleiding Parnassys Ouderportaal de Klimophoeve

Handleiding Parnassys Ouderportaal de Klimophoeve Handleiding Parnassys Ouderportaal de Klimophoeve Versie 1.0 18 mei 2014 Inleiding Als team van de Klimophoeve vinden wij openheid naar ouders belangrijk. Bij ons administratie- en leerlingvolgsysteem

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal ParnasSys

Handleiding Ouderportaal ParnasSys Handleiding Ouderportaal ParnasSys De Ark en de Ark van Noach februari 2016 1 Handleiding Inlogscherm 1. Inloggen U kunt inloggen op de Ouderportaal van Parnassys via de link https://ouders.parnassys.net/ouderportaal,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Wijziging indeling niveau s citotoetsen Op dit moment zijn we weer druk met de citotoetsen en hopen met de portfoliogesprekken te kunnen vertellen hoe de kinderen weer zijn gegroeid. Zoals bekend starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders Hoe kunnen we de nieuwsbrief anders beginnen dan met blijdschap en trots over het gerenoveerde achterplein! In de meivakantie is er keihard gewerkt: speelmaterialen werden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Info 8 maart 2018

INFO De Toverlaars. Agenda. Info 8 maart 2018 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 8 maart 2018 Agenda APRIL 1 Eerste Paasdag 2 Tweede Paasdag 5. Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 14 10-02-2017 Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie In deze nieuwsbrief Nieuws uit de Medezeggenschapsraad Informatie over de Cito-toetsen 3.0 Het ouderportaal Ouder-kind

Nadere informatie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 01 Van de Directie Wat een fantastische zomer was dat! Ik hoop dat iedereen er net zo

Nadere informatie

Inleiding. In deze Brugghbrief leest u over het grote succes van het Bijbels project en u wordt weer even geattendeerd op de rijrichting om de school.

Inleiding. In deze Brugghbrief leest u over het grote succes van het Bijbels project en u wordt weer even geattendeerd op de rijrichting om de school. 21-02-2018 nr. 6 De Inleiding Zoals u heeft kunnen lezen in een brief van Evert Vos, onze algemeen directeur, heeft heel Nederland last van een tekort aan leerkrachten. Daarom is het belangrijk dat wij

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 PASEN Donderdag 2 april vieren we het paasfeest op school. We beginnen de dag met een paasviering in de Vlinderkas. Alle kinderen blijven deze dag

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018 Agenda 17-18 april 20 april 24 april 27 april 11mei 14 mei 21 mei 28 mei IEP-toets groep 8 koningsspelen samenwerkingskwartier meivakantie bezoek aan theater de Vest

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Nieuwsbrief van de Koningsschool April 2016 jaargang 19 Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Van maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Schoolfoto Woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor de organisatie Nieuwe schoolfoto. Voor mee info www.nieuweschoolfoto.nl

Nadere informatie

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Nieuwsbrief 12 Donderdag 12 mei 2016 Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Agenda Donderdag 12 mei Nieuwsbrief 12 Maandag 16 mei Vrij ivm 2 e Pinksterdag Woensdag 18 mei MR vergadering Donderdag 19 mei Sportactiviteit

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019 HOEKSTIEN NIEUWS Maart 2019 Surhuisterveen, 21 maart 2019 Op weg naar Pasen De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgen is: Pak mijn hand. Het zijn

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 april 2015

NIEUWSBRIEF 30 april 2015 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 0172-214505 info@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 BIJLAGEN 28-01 Flyer PO in actie voor ouders 28-02 Onderwijs (meer) voor mannen VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u van mooie Paasdagen

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind.

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind. SCHOOLFOTOGRAAF Vorige week zijn de inlogkaarten van de schoolfotograaf uitgedeeld. Vergeet niet de foto van uw kind te bekijken. U heeft 10 dagen om te profiteren van de gratis groepsfotoactie. SCHOOLREIS

Nadere informatie

Wat je aandacht geeft, groeit!

Wat je aandacht geeft, groeit! Wat je aandacht geeft, groeit! Info 16 5 april 2017 Trefwoord thema: Opstaan! Pasen is het feest van de opstanding, Jezus is opgestaan uit de dood. Het is ook de tijd van uitlopende takken, jonge dieren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWS UIT HET TEAM Gezinsuitbreiding op De Bron! In het gezin van Eline werd Liam geboren op 07-06-2016. De zoon Eline en Jordi draagt de prachtige namen Liam Xavi Thie. Op het

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9 23-04-2018 In deze nieuwsbrief: Reminder ouder enquête Loes Hengelo AvondWandel4Daagse Zing 2018 Vanuit de MR Welkom op De Hunenborg Teken en eikenprocessierups Schoolvoetbal

Nadere informatie

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders NIEUWSBRIEF 15, JAARGANG 13 10 april 2017 website: www.kindercampusking.nl mail: school@kindercampusking.nl telefoon: 020-6417799, voor ziekmeldingen: 020-7670366 Geachte ouder(s), Heerlijk, het wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. 18 mei 2015. Op naar de laatste schoolweken! Ouderavonden

Nieuwsbrief 9. 18 mei 2015. Op naar de laatste schoolweken! Ouderavonden Nieuwsbrief 9 18 mei 2015 Op naar de laatste schoolweken! We hopen dat alle kinderen hebben genoten van twee heerlijke weken meivakantie en klaar zijn voor de laatste weken van het schooljaar 2014-2015.

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 15e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster We krijgen regelmatig de vraag waarom de verbouwing nog niet begonnen is en ook of we nu al een achterstand hebben qua renovatietijd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 25 februari nr. 9 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Carnaval komt er alweer aan en wij zijn er helemaal klaar voor. De komende week hebben we een heleboel leuke dagen gepland op school met als afsluiting

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Spullen van jou, spullen van mij, we zorgen ervoor dan blijven we blij.

Spullen van jou, spullen van mij, we zorgen ervoor dan blijven we blij. Info 15 18 maart 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: Spullen van jou, spullen van mij, we zorgen ervoor dan blijven we blij.

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 5 0 2-0 3-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Welkom in groep 6A! Groepsleerkrachten Juf Hopman is er op maandag, dinsdag en woensdag. Juf Heek werkt op de donderdag en vrijdag.

Welkom in groep 6A! Groepsleerkrachten Juf Hopman is er op maandag, dinsdag en woensdag. Juf Heek werkt op de donderdag en vrijdag. Welkom in groep 6A! Beste ouder, In deze folder vindt u zoveel mogelijk informatie over het reilen en zeilen in groep 6A. Sinds vorig schooljaar ontvangt u de groepsinformatie in de vorm van een folder

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie