Spullen van jou, spullen van mij, we zorgen ervoor dan blijven we blij.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Spullen van jou, spullen van mij, we zorgen ervoor dan blijven we blij."

Transcriptie

1 Info maart 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: Spullen van jou, spullen van mij, we zorgen ervoor dan blijven we blij. Trefwoord Week 12 t/m 14 (16 maart t/m 3 april): Opbloeien Inhoud: Over afgedankt worden of erkenning krijgen. Over mensen die opfleuren of wegkwijnen. Over opleven, opbloeien en de wereld rijker maken. Bijbel: De lamme van Betesda (Johannes 5); Matteüs de tollenaar (Matteüs 9); Lijdensverhalen en Pasen (Lucas 19 t/m 24). Studiedag woensdag 18 maart De kinderen zijn vandaag vrij, maar onder de leerkrachten wordt hard gewerkt: We willen samen altijd terug kijken op ons eigen handelen en daar weer volgende stappen in zetten. Het hele jaar werken we, op studiedagen, maar ook in de klas, aan een positief leer- en leefklimaat en aan zelfstandig en verantwoordelijk gedrag. Vanochtend denken we na wat de acties die we al ondernomen hebben, hebben opgeleverd. We wisselen dit met elkaar uit en leren op deze manier van en met elkaar. We gaan ook nadenken over een concrete volgende stap; wat gaan we in en met de klas doen om weer een stap verder te komen in zelfstandig en verantwoordelijk gedrag? In de middag gaan we schoolbreed onze Cito-resultaten van het midden-moment (midden groep 3, midden groep 4, enz) naast elkaar leggen. De leerlingen van groep 6 t/m 8 hebben een vragenlijst ingevuld over het onderwijs wat er gegeven wordt bij ons op school. De uitkomsten van deze enquête leggen we ook weer naast de cito-gegevens. Zij geven ons extra inzicht en werpen een ander licht op de resultaten. Stel dat in een groep hoog gescoord is op Cito-rekenen, maar de kinderen geven aan dat ze rekenen geen leuk vak vinden Voor ons interessant om te onderzoeken. Terugkoppeling van deze dag vindt u in de volgende info.

2 Pasen Thema: opbloeien Pasen wordt gevierd op de eerste zondag na de eerste volle maan in de lente. De keuze voor Opbloeien als paasthema is dan ook niet zo verwonderlijk. Hij sluit aan bij de beleving van het voorjaar waarin de natuur opleeft en tot bloei komt. Juist op dit moment vieren christenen de opstanding van Christus: het nieuwe leven dat begint vanuit duisternis en dood. Een bloeiende plant geeft kleur en geur, is op zijn mooist. Ook mensen kunnen het mooiste van zichzelf laten zien. In dit thema passen wij deze metafoor toe op kinderen: wat in de knop aan mogelijkheden verborgen zit, moet de kans krijgen om tot bloei te komen. De kinderen worden zich ervan bewust dat mensen, net als planten, voeding nodig hebben en verzorging. De moestuintjesactie van één van de supermarkten wordt hier mooi in meegenomen. Zowel thuis als op school zijn de kinderen druk met het verzorgen van deze moestuintjes. De kinderen denken na over hoe zij zelf graag behandeld willen worden zodat ze zich echt kunnen ontpoppen. Aandacht, vertrouwen en ruimte zijn dan belangrijke voorwaarden. Basisbehoeften, net zo hard nodig als water en voeding. Ook de Gouden Regels die we allemaal op school hanteren komen hierbij regelmatig om de hoek kijken. In het boek `Plant bloeit op` dat bij het thema past wordt beschreven hoe een plant tot bloei komt, wat het nodig heeft om te groeien: aarde, water, zonlicht, voeding (mest). Zowel dit verhaal als het Bijbelse paasverhaal zullen in deze komende periode centraal staan. Paasviering 2 april Op donderdag 2 april a.s. zullen we Pasen vieren met de kinderen op school. In iedere klas is een viering met de eigen leerkracht en we zullen met elkaar feestelijk lunchen in de eigen groep. Het is de bedoeling dat de kinderen gezamenlijk deze lunch mogelijk maken door op een intekenlijst, die vanaf begin volgende week bij elke klas hangt, aan te geven wat zij voor de lunch mee willen nemen naar school. Wil je je kind(eren) op 2 april een bord en bestek (voorzien van naam) meegeven? Een beker is niet nodig want er staan pakjes drinken op de intekenlijst. De kinderen zijn allemaal op de gebruikelijke tijd om uur uit.

3 Passend onderwijs Samenwerkingsverband De Eem is bezig met de voorbereiding van een avond (22 april) voor ouders van kinderen die basisonderwijs volgen. De doelstelling van deze avond is ontmoeting en informatie verstrekking aan ouders over alle veranderingen ten aanzien van Passend onderwijs en zorg. Meer duidelijkheid voor ouders in het "oerwoud van regelgeving, maar ook vertrouwen scheppend voor de toekomst. Om deze avond goed voor te kunnen bereiden en zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeftes van ouders worden ook aan de ouders van De Wonderboom de volgende vragen gesteld: Welke vragen/problemen leven er bij ouders oa tav passend onderwijs? Welke termen (in onderwijs- en zorgland) roepen nog verwarring op? Welke informatie zou u graag nog willen ontvangen? Welke adviezen willen/kunnen jullie ons nog meegeven tav deze avond? Ieder antwoord, groot of klein, wordt gewaardeerd. Uw antwoorden zullen worden verzameld en gebundeld door de MR van De Wonderboom en doorgestuurd worden. Graag uw antwoorden voor eind maart sturen naar mr.wonderboom@pcboamersfoort.nl. Schoonmaak De schoonmaak van scholen is een terugkerende zorg. Niet alleen bij ons, maar op heel veel scholen laat de schoonmaak met regelmaat te wensen over. Ook wij krijgen van ouders daar soms feedback over. En die feedback snappen we heel goed. Soms krijgen we de vraag/tip om ouders in te zetten voor het extra schoonmaken van bijvoorbeeld toiletten. Ook die vraag snappen we. Toch gaan we daar niet op in. Niet omdat we geen schone wc s willen, die willen we juist heel graag, maar omdat het de taak van het schoonmaakbedrijf is hier voor te zorgen. Als ze dat niet voldoende doen, moet dat probleem ook aan het licht komen en moet daar actie op worden gezet. Regelmatig melden wij dat de schoonmaak beter kan. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe Europese Aanbesteding. Verschillende schoonmaakbedrijven hebben een schouw bij ons gedaan en zullen met een voorstel komen. Dit wordt de komende maanden verder vormgegeven. We hopen dat u begrijpt dat de schoonmaak ook onze zorg en aandacht heeft, maar helaas niet altijd gelijk op te lossen is. Dank voor uw begrip en geduld! Gevonden voorwerpen waterkers Vrijdag 20 maart spreiden we alle gevonden voorwerpen uit in de hal van de waterkers. Wilt u er ook even tussen kijken? Er liggen tassen, sjaals, wanten, jassen etc. Dan kunnen we ze daarna opruimen. Spaart u mee? In de kleutergroepen sparen we eierdozen, het liefst platte, waar 25 eieren in kunnen. Daar willen we de komende periode mee gaan knutselen. Mocht u ons blij kunnen maken met één of meerdere van deze dozen: graag! Alvast dank!

4 Terras achter de Waterkers Achter de lokalen op de Waterkers hebben we heel veel ruimte die nauwelijks wordt gebruikt. Het plan ontstond om daar een terras te maken waar leerkrachten van de buitenlucht, de zon en de rust kunnen genieten na een intensieve dag voor de groep. Een pauze in de buitenlucht waarna we weer energie hebben om aan de slag te gaan met alle zaken die rondom de klas moeten gebeuren. Met dank aan firma Tiggelaven is dit terras er gekomen! We kunnen niet wachten op het mooie weer om daar weer lekker een kopje thee te drinken! Een foto volgt! Avondvierdaagse 2015 vooraankondiging De organisatie van de 32 e Hooglandse Avondvierdaagse 2015 gaat binnenkort weer beginnen. Hiermee gaan ook de voorbereidingen door de ouderraad van de Wonderboom weer van start. In de eerste week van april krijgen de groepen 5 t/m 8 het aanmeldingsformulier mee naar huis. Alle leerlingen van groep 5 t/m 8 lopen de afstand van (ongeveer) 10 kilometer per avond. Bedenk van tevoren dat als je inschrijft, je ook alle vier de avonden mee moet lopen! Alleen dan krijg je een medaille! De kosten voor inschrijving zijn nog niet bekend. We gaan er vanuit dat de inschrijfgelden duidelijk zijn wanneer de aanmeldformulieren worden verspreid. Om met de Avondvierdaagse mee te lopen moet het inschrijfgeld, samen met het inschrijfformulier, op school worden ingeleverd in een dichte envelop. Je kan je aanmelden t/m vrijdag 1 mei. Er wordt ook een inschrijfmoment georganiseerd, op de locatie Bonte Koe, op donderdagavond 30 april van 19:00 20:00 uur. Wij hopen ook dit jaar op veel loopplezier! Kalender 18 maart Studiedag, alle leerlingen vrij 2 april Paasviering in de groep 3 april Goede vrijdag, leerlingen vrij 6 april 2 e Paasdag, leerlingen vrij 21, 22, 23 april Cito groep 8 24 april Vieren koningsdag op school 27 april Koningsdag, leerlingen vrij 28 april OR/MR vergadering 4 mei Meivakantie, leerlingen 2 weken vrij 18 mei 1 e schooldag na de meivakantie

5 Ingekomen informatie BSO Plekkey atelier proefjes BSO Plekkey in Nieuwland organiseert ateliers. Dit zijn workshops waarin kinderen van 4 t/m 13 jaar worden uitgedaagd om hun creativiteit te ontwikkelen. Ze maken kennis met allerlei materialen en technieken en krijgen de ruimte om te experimenteren en te ervaren. Alle kinderen kunnen hier kosteloos aan deelnemen. VOL=VOL Het volgende Plekkey-atelier is op woensdag 25 maart 2015 van tot uur. Deze middag gaan we proefjes uitvoeren. Hoe snel is jouw reactievermogen? Hoe kun je kleine letters groter maken? Kunnen glazen zingen? Kun je door je hand heen kijken? Deze antwoorden gaan wij met elkaar ontdekken. Wil je meedoen? Meld je dan kosteloos aan via nieuwlandatelier.plekkey.nl (let op dit is GEEN adres) Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bekijk onze website of neem contact op met : Michal van de Velde T E nieuwland@plekkey.nl Dansfeest voor vrouwen uit Nieuwland Op zaterdag 28 maart is er een dj-dansfeest voor vrouwen die in Nieuwland wonen of werken. Het dansfeest is in het inloophuis van Nieuwland, De Herberg, Watersteeg 85 van tot uur. Aanmelding is verplicht via Nieuwlanddoet@gmail.com en geef meteen je favoriete dansnummer op. De entree is gratis en vol = vol. De dansmuziek bestrijkt de periode van de sixties tot aan nu, en is in handen van een dj van DJ Academy PmP. Zij geven dj trainingen aan kinderen uit Nieuwland. Ze willen ook een dj-cursus gaan geven aan jonge vrouwen. Want een vrouwelijk dj is voor deze avond niet beschikbaar. De Herberg stelt belangeloos de ruimte ter beschikking en hun vrijwilligers zorgen voor de bar en de hapjes. Ons Nieuwland heeft geld beschikbaar gesteld uit het buurtbudget, om deze avond mogelijk te maken.

Ik, jij, hij of zij: iedereen hoort erbij.

Ik, jij, hij of zij: iedereen hoort erbij. Info 16 1 april 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: Ik, jij, hij of zij: iedereen hoort erbij. Trefwoord Week 15 t/m 17 (6

Nadere informatie

Wat je aandacht geeft, groeit!

Wat je aandacht geeft, groeit! Wat je aandacht geeft, groeit! Info 16 5 april 2017 Trefwoord thema: Opstaan! Pasen is het feest van de opstanding, Jezus is opgestaan uit de dood. Het is ook de tijd van uitlopende takken, jonge dieren

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad maart 2015

Maandbrief Klimop-Stad maart 2015 Maandbrief Klimop-Stad maart 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda maart: Maandag 2 maart: Woensdag 4 maart: Maandag

Nadere informatie

Lachen is fijn, uitlachen doet pijn.

Lachen is fijn, uitlachen doet pijn. Info 17 15 april 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: Lachen is fijn, uitlachen doet pijn. Team nieuws Juf Mariët Juf Mariët

Nadere informatie

weeknieuws 27 cursus 2014 2015 27 maart 2015 Beste ouders/verzorgers,

weeknieuws 27 cursus 2014 2015 27 maart 2015 Beste ouders/verzorgers, PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

We zijn aardig voor elkaar, dan blijft het gezellig het hele jaar.

We zijn aardig voor elkaar, dan blijft het gezellig het hele jaar. Info 14 5 maart 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: We zijn aardig voor elkaar, dan blijft het gezellig het hele jaar. Meedenkavond

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Vanuit het team. Trefwoord

Vanuit het team. Trefwoord -vanuit het team -koningsspelen -trefwoord -musical -paasviering -vanuit de groepen -rekendag -activiteitenkalender -tienminutengesprekken -to do -schoolfotograaf Nr. 14 20 maart 2015 Vanuit het team Welkom

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Maart 2015

Maandbrief - Klimop-Buiten - Maart 2015 Maandbrief - Klimop-Buiten - Maart 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda maart 2015: Woensdag 4 maart : Woensdag

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 PASEN Donderdag 2 april vieren we het paasfeest op school. We beginnen de dag met een paasviering in de Vlinderkas. Alle kinderen blijven deze dag

Nadere informatie

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 22 maart 2018 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Activiteiten per groep te bekijken op AAplein: Hebt u deze week al weer

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 27 maart

Post op Stelten vrijdag 27 maart Post op Stelten vrijdag 27 maart Vanuit de directie Integraal Kindcentrum In Nederland zijn Brede Scholen sinds een aantal jaren een begrip. Gebouwen waar meerdere partijen samenwerken zijn massaal in

Nadere informatie

Schoolregel maart. Groep 5 Kijk in het tropisch dierenrijk

Schoolregel maart. Groep 5 Kijk in het tropisch dierenrijk Schoolregel maart Nieuwsbrief 12 16 e jaargang 24 maart 2015 APRIL Woensdag 1 Paasviering Donderdag 2 Studiedag groep 1 t/m 8 Vrijdag t/m maandag 3 t/m 6 Kinderen vrij i.v.m. Goede vrijdag en Pasen Woensdag

Nadere informatie

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken.

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Info, 1 april 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Verkeersituatie De verkeerssituatie rondom school verandert bijna dagelijks. Aanstaande dinsdag zal er weer een

Nadere informatie

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag +- Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag 20-03-2015 Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch Donderdag 2 april houden we een Paaslunch. Voor

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof: Berkenblad nr.14 31 maart 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het veertiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

CBS de Arke. April 2015. Belangrijke data. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)),

CBS de Arke. April 2015. Belangrijke data. De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), April 2015 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen.

Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen. Schooljaar 2016-2017, nummer 14 6 april 2017 Creamiddag groepen 3 Creamiddagen; ze staan zo vaak gewoon genoemd, in de agenda van het infoblad. Maar iedere keer is het weer zo n bijzonder moment, waarbij

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Info Bron. April is de maand van gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst Elke maand stellen wij een ander gewoonte centraal, in april is dit:

Info Bron. April is de maand van gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst Elke maand stellen wij een ander gewoonte centraal, in april is dit: Info Bron Amersfoort-Vathorst 14 april 2016 Uitgave 32, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016

Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016 INFO Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016 Algemeen Zo vlak voor de vakantie de nieuwsbrief van maart. Afgelopen donderdag 18 februari is juf Linda begonnen in groep 7/8. Zij vervangt juf Isabelle

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30.

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 05-04-2013 Nr. 30 Inhoud week 14 1. Gevraagd: Partytent 2. Sportdag de Buut 2013 3. Laatste nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Trefwoord. Agenda. Wel en wee. december. januari

Nieuwsbrief. Trefwoord. Agenda. Wel en wee. december. januari Nieuwsbrief 15 december 20 14 Jaargang 16, nummer 7 Trefwoord Agenda december 18 december kerstlunch lichtjestocht 19 december School tot 12.00 uur 22 dec, t/m 2 januari Kerstvakantie Onze methode Trefwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Nummer 20 26 juni 2015

Nummer 20 26 juni 2015 Nieuwsbrief www.toonhermansschool.nl Tel. 636.984 Nummer 20 26 juni 2015 de data: zaterdag 27 juni: Kleine snoeidag, van 10.00-12.00 uur dinsdag 30 juni: Inloopavond van 18.00-19.00 uur en mogelijkheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 BIJLAGEN 28-01 Flyer PO in actie voor ouders 28-02 Onderwijs (meer) voor mannen VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u van mooie Paasdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2019

NIEUWSBRIEF. nr april 2019 NIEUWSBRIEF nr. 8 10 april 2019 In deze nieuwsbrief: Ontwikkelingen op school Aanpassing hek van het schoolplein Halen en brengen van kinderen Pasen Vreedzame school blok 5 Het goede doel Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 12 maart 8.30 Koffieochtend met ouders groep 0/1 14 maart Schoolvoetbal groep 5 t/m 8 15 maart Kangoeroewedstrijd 16 maart gr.5 en 6a,6b: Skills Heroes (Ijsselhallen) 19 maart Jeugd symfonie orkest

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

4 april 2019 Jaargang 20, uitgave 14

4 april 2019 Jaargang 20, uitgave 14 4 april 2019 Jaargang 20, uitgave 14 Pasen De Paasviering wordt op donderdag 18 april in de groep gevierd. Deze dag is ook de laatste dag van de CITO eindtoets van groep 8. We hebben daarom geen kindcentrumbrede

Nadere informatie

Goede God alles wat leeft, groeit: planten, dieren en mensen.

Goede God alles wat leeft, groeit: planten, dieren en mensen. 25-03-2015 nr. 8 De Inleiding We hebben al en paar mooie zonnige dagen achter de rug en iedereen gaat weer denken aan het voorjaar. We zien de eerst bolletjes boven komen en iedereen ziet uit naar de zomer.

Nadere informatie

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 Jaargang 2018-2019 NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 AGENDA 12-4-2019 Koningsspelen groep 1-8 16-4 en 17-4-2019 Eindtoets Cito groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt / sponsorloop schoolplein Alle kinderen

Nadere informatie

Op onze website zullen we ook steeds hun tweemaandelijkse nieuwsbrief publiceren. Alvast van harte aanbevolen! *** Team De Horizon ***

Op onze website zullen we ook steeds hun tweemaandelijkse nieuwsbrief publiceren. Alvast van harte aanbevolen! *** Team De Horizon *** Beste ouders / verzorgers, Volgende week donderdag gaan we weer op pad om onze viooltjes huis-aan-huis te verkopen. Deze keer wordt het de laatste keer dat de opbrengst van deze actie naar de Mtinkoschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 9 december 2016

Nieuwsbrief 15 9 december 2016 Nieuwsbrief 15 9 december 2016 Alles wat je zegt dient waar te zijn. Maar niet alles wat waar is dient gezegd te worden Kerstavond op woensdag 21 december ziet er als volgt uit: De kinderen kunnen vanaf

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016 Nieuwsbrief Week 14 2 t/m 9 april 2016 Vanuit de directie Vandaag hadden de kinderen veel plezier met de één-aprilgrappen. Computermuizen met plakbandjes eronder, de klok die een uur terug werd gezet en

Nadere informatie

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 19 31 mei 2017 Thema Trefwoord We horen deze week het verhaal over de Tien Woorden. Tien dagen stond elke dag een woord centraal. Nu vertellen we het verhaal in de context

Nadere informatie

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Onlangs heeft heel groep 7/8 meegedaan aan de MENSA IQuiz.

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Altijd op de hoogte Het wordt voor ons makkelijk om u op de hoogte te houden. Onze berichten komen direct aan.

Altijd op de hoogte Het wordt voor ons makkelijk om u op de hoogte te houden. Onze berichten komen direct aan. Jaargang 9, nummer 1 Even bijpraten: Parro Wij gaan op school Parro gebruiken. En te zijner tijd afscheid nemen van Email works. Via Parro kunnen we voortaan op een makkelijke, veilige en snelle manier

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014 Nieuwsbrief 4 april 2014 CITO-uitslag 2014 De laatste jaren zijn we, zoals we u al eerder lieten weten, hard aan het werk rond het onderwerp kwaliteitszorg. Zo analyseren we opbrengsten van medio- en eindtoetsen

Nadere informatie

OBS Willem de Zwijger

OBS Willem de Zwijger Nieuwsbrief april 2019 OBS Willem de Zwijger Mr. Jaap Burgerlaan 1 4797 CX Willemstad T 0168 472736 E lous@basisschool-willemdezwijger.nl W www.basisschool-willemdezwijger.nl Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 oktober 2016 Nr. 6

Nieuwsbrief Dinsdag 11 oktober 2016 Nr. 6 Nieuwsbrief Dinsdag 11 oktober 2016 Nr. 6 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 14 oktober Afsluiting Kinderboekenweek Maandag 17 oktober 12.15 14.00 uur Herfstwandeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015

De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015 cdbsjonglaren@conod.nl, Ludinge 6, 9471 JD, Zuidlaren. 050-4092079. www.jonglaren.nl De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015 Schaken: Enige weken geleden is het schoolschaakkampioenschap

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord.

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord. Ridderhofnieuws maart 2015 Inhoud Voorwoord Petitie Muziekplein moet speelplein worden Kerstactie Pasen Schaatsen met de groepen 6 W4Kangaroe rekenwedstrijd Informatie avond zonnepanelen blz 1 2 3 4 5

Nadere informatie

Pasen met de Samenleesbijbel. Materiaal voor kinderen van 8-12 jaar Johannes 20:1-18 uit de Samenleesbijbel

Pasen met de Samenleesbijbel. Materiaal voor kinderen van 8-12 jaar Johannes 20:1-18 uit de Samenleesbijbel Pasen met de Samenleesbijbel Materiaal voor kinderen van 8-12 jaar Johannes 20:1-18 uit de Samenleesbijbel Samenleesbijbel De Samenleesbijbel is de Bijbel in Gewone Taal, aangevuld met ruim 500 pagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Terugblik op Maart Wij wensen alle kinderen die in april jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF APRIL 2018

Terugblik op Maart Wij wensen alle kinderen die in april jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF APRIL 2018 NIEUWSBRIEF APRIL 2018 Belangrijke data: 1 april tweede paasdag, gehele school is dicht 9 april groep 1-2 A en 1-2 B bezoek concertgebouw 9 april groepen 3 bezoek Artis 10 april groep 1-2 C bezoek concertgebouw

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7 23 maart 2018 Beste ouders, Zoals het bestuur u onlangs heeft laten weten zal ik per 1 april 2018 worden benoemd als directeur van De kleine Nicolaas. Via deze weg

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Iedereen is anders, al zijn we groot of klein, je mag jezelf zijn.

Iedereen is anders, al zijn we groot of klein, je mag jezelf zijn. Info 20 10 juni 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: Iedereen is anders, al zijn we groot of klein, je mag jezelf zijn. Trefwoord

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019 Voor u ligt de nieuwsbrief van april. Wij wensen u veel leesplezier! Agenda Wo 10 april Peuter-kleuterochtend Wo 10 april Ma 15 april Groep 1-4 op bezoek bij boer Germ Giliam Di 16 en wo 17 april Centrale

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 11 Nieuws uit het Onderwijs. Hoop. Diep in ons zelf dragen we hoop: als dat niet het geval is, is er geen hoop. Hoop is de kwaliteit van de ziel en hangt af van wat er in de

Nadere informatie

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus.

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus. Augustus 01 maandag 1 augustus dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Iedereen is aardig voor groot en klein. September 01 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Studiedagen Maandag staat het onderwerp rekenen centraal tijdens de studiemiddag met het team. Een expert op het gebied van rekenen zal het team een training geven in

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 24 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom en afscheid We hebben afscheid genomen van Lex uit de groep van

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Jaarkalender voor ouders 2015 2016 OBS de Vlonder

Jaarkalender voor ouders 2015 2016 OBS de Vlonder Jaarkalender voor ouders 205 206 AUGUSTUS 205 AA A 3 4 5 6. 34 7 Eerste schooldag! Gouden week Leefstijl: de groep dat zijn wij! 8 9 20 2 35 24 Gouden week 2 25 26 27 5.30 :Spreekuur 28 29 30 SEPTEMBER

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief 28 30 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, In alle klassen wordt in deze weken het Paasevangelie verteld. Donderdag twee april sluiten

Nadere informatie

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website: Triangelnieuws

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website:   Triangelnieuws Adres: Tonselsedreef 60 3845 CT Harderwijk 0341-433965 Email: info@cbsdetriangel.nl website: www.cbsdetriangel.nl Triangelnieuws 17 e jaargang nummer 11, 14 april 2014 Beste Ouders en Verzorgers, De rustige

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 14 30-03-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Info 3 7 september 2016

Info 3 7 september 2016 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 3 7 september 2016 Trefwoord Het komende thema van onze godsdienstmethode is In beweging. Kinderen bewegen graag en veel. Bewegen is gezond én leerzaam; onderzoek wijst

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie