Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster. Hartelijk welkom

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster. Hartelijk welkom"

Transcriptie

1 Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster Hartelijk welkom

2 Welkom en gebed

3 Samenzang: UaM Nu daagt het in het oosten, het licht schijnt overal: Hij komt de volken troosten, die eeuwig heersen zal.

4 Samenzang: UaM De duisternis gaat wijken van d eeuwenlange nacht. Een nieuwe dag gaat prijken met ongekende pracht.

5 Samenzang: UaM Zij, die gebonden zaten in de schaduw van de dood, naar t scheen van God verlaten, begroeten t morgenrood.

6 Samenzang: UaM De zonne, voor wier stralen het nachtelijk duister zwicht, en die zal zegepralen, in Christus, t eeuwig licht!

7 Samenzang: UaM Reeds daagt het in het oosten, het licht schijnt overal: Hij komt de volken troosten, die eeuwig heersen zal.

8 Declamatie Er staan vier kaarsjes op een rij te wachten op het feest. Één lichtje laat ons alvast zien hoe mooi het is geweest.

9 Declamatie Nu mogen er twee kaarsjes aan, ons wachten wordt beloond. Het wordt steeds lichter in de kerk, dit huis waarin God woont.

10 Declamatie Vandaag branden drie kaarsjes, drie vlammetjes van licht vertellen van het Kind dat komt, is dát geen mooi bericht?

11 Declamatie Nu mag het vierde kaarsje aan. Vier lichtjes laten horen: nog een paar nachtjes slapen, dan wordt het Kind geboren.

12 Declamatie We steken de kaarsen van kerstfeest aan en iedereen komt bij de kribbe staan. Het licht is geboren, het kindje straalt. De last is van onze wereld gehaald. Laat t kerstfeest beginnen voor allemaal!

13 Kinderen zingen: Als je veel van iemand houdt Als je veel van iemand houdt Geef je 't mooiste wat je hebt Da's heel gewoon Omdat God van mensen houdt Gaf Hij 't mooiste wat Hij had Zijn eigen Zoon

14 Kinderen zingen: Als je veel van iemand houdt Refrein: Hoe ik ook denk hoe ik ook denk Een mooier geschenk ken ik niet Hoe ik ook denk hoe ik ook denk Een mooier geschenk ken ik niet

15 Kinderen zingen: Als je veel van iemand houdt Als je veel van iemand houdt Geef je 't mooiste wat je hebt Da's heel gewoon En de wijzen brachten goud Mirre en wierook voor het kind Als eerbetoon

16 Kinderen zingen: Als je veel van iemand houdt Refrein: Hoe ik ook denk hoe ik ook denk Een mooier geschenk ken ik niet Hoe ik ook denk hoe ik ook denk Een mooier geschenk ken ik niet

17 Kinderen zingen: Als je veel van iemand houdt Als je veel van iemand houdt Geef je 't mooiste wat je hebt Da's heel gewoon En als jij de Heer vertrouwt Leg je leven in Zijn hand Hij is Gods Zoon

18 Kinderen zingen: Als je veel van iemand houdt Refrein: Hoe ik ook denk hoe ik ook denk Een mooier geschenk ken ik niet Hoe ik ook denk hoe ik ook denk Een mooier geschenk ken ik niet

19 Vertelling: De aankondiging van de geboorte

20

21

22 Kinderen zingen: Meisje uit Nazareth Meisje uit Nazareth Door God apart gezet Hij zond een engel vanaf Zijn troon Die haar de boodschap bracht Ik heb aan jou gedacht Jij zult de moeder zijn van Mijn Zoon

23 Kinderen zingen: Meisje uit Nazareth Hij zei Wees gegroet Wees niet bevreesd Wees vervuld van Mijn Geest

24 Kinderen zingen: Meisje uit Nazareth Toen zei Maria stil Ik wil als God het wil Dat het gebeuren zal naar Zijn woord Ging toen uit Nazareth Naar nicht Elisabeth Die had van God al het nieuws gehoord

25 Kinderen zingen: Meisje uit Nazareth Ze zei Wees gegroet O wat een eer Jij wordt de moeder van mijn Heer

26 Vertelling: De reis van Maria en Jozef

27

28

29 Samenzang: Maria die zoude naar Bethlehem gaan Maria, die zoude naar Bethlehem gaan Kerstavond voor den noene Sint Josef zoud' al met haar gaan Om haar gezelschap te hoeden

30 Samenzang: Maria die zoude naar Bethlehem gaan Het hageld' en sneeuwde, het was er zo koud De rijm lag op de daken Toen Jozef tot Maria sprak "Maria wat zullen wij maken?"

31 Samenzang: Maria die zoude naar Bethlehem gaan Maria die zeide: "Ik ben er zo moe, laat ons een weinig rusten. Laat ons een weinig verder gaan, aan een huizeke zullen wij rusten."

32 Samenzang: Maria die zoude naar Bethlehem gaan Zij kwamen een weinig verder gegaan, tot aan een boerenschure. 't Is daar waar Heer Jezus geboren werd; daar sloten noch vensters noch deuren.

33 Vertelling: Geboorte van Jezus en bezoek van de herders

34

35

36

37

38

39

40 Kinderen zingen: Dag ster kleine ster Refrein: Dag ster, kleine ster! Voor wie twinkel jij? Voor wie geef jij je twinkelend licht? Dag ster, kleine ster! Als ik naar je kijk, Krijg ik lichtjes in mijn ogen En een lach op mijn gezicht.

41 Kinderen zingen: Dag ster kleine ster Geef jij licht aan de wijzen? Help jij ze door de nacht? Kleine ster, ik zie je staan. Wijs jij ze hoe ze moeten gaan?

42 Kinderen zingen: Dag ster kleine ster Refrein: Dag ster, kleine ster! Voor wie twinkel jij? Voor wie geef jij je twinkelend licht? Dag ster, kleine ster! Als ik naar je kijk, Krijg ik lichtjes in mijn ogen En een lach op mijn gezicht.

43 Kinderen zingen: Dag ster kleine ster Geef jij licht aan de herders? Help jij ze door de nacht? Kleine ster, ik zie je staan. Wijs jij ze hoe ze moeten gaan?

44 Kinderen zingen: Dag ster kleine ster Refrein: Dag ster, kleine ster! Voor wie twinkel jij? Voor wie geef jij je twinkelend licht? Dag ster, kleine ster! Als ik naar je kijk, Krijg ik lichtjes in mijn ogen En een lach op mijn gezicht.

45 Kinderen zingen: Dag ster kleine ster Geef jij licht aan de mensen? Help jij ze door de nacht? Kleine ster, ik zie je staan. Wijs jij ze hoe ze moeten gaan?

46 Kinderen zingen: Dag ster kleine ster Refrein: Dag ster, kleine ster! Voor wie twinkel jij? Voor wie geef jij je twinkelend licht? Dag ster, kleine ster! Als ik naar je kijk, Krijg ik lichtjes in mijn ogen En een lach op mijn gezicht.

47 Kinderen zingen: Dag ster kleine ster Refrein: Dag ster, kleine ster! Voor wie twinkel jij? Voor wie geef jij je twinkelend licht? Dag ster, kleine ster! Als ik naar je kijk, Krijg ik lichtjes in mijn ogen En een lach op mijn gezicht.

48 Vertelling: De wijzen uit het oosten

49

50

51

52 Kinderen zingen: Op weg naar het naar het Licht Sterren, sterren, sterren, sterren, sterren in de nacht.

53 Kinderen zingen: Op weg naar het naar het Licht Die flonkerende lichtjes vertellen een verhaal. Wat staat er in de sterren? Wat belooft dat allemaal?

54 Kinderen zingen: Op weg naar het naar het Licht Vrede op aarde? Eind aan geweld? De wijzen zoeken een geheim dat de hemel hen vertelt.

55 Kinderen zingen: Op weg naar het naar het Licht Want kijk, daar aan de hemel tussen al die sterren in, staat opeens een heel bijzondere, waard om te bewonderen. Wijst die op een nieuw begin?

56 Kinderen zingen: Op weg naar het naar het Licht Sterren, sterren, sterren, sterren, sterren in de nacht.

57 Kinderen zingen: Op weg naar het naar het Licht De wijzen uit het oosten zien meer dan licht alleen. Ze komen in beweging, maar waar brengt dat licht hen heen?

58 Kinderen zingen: Op weg naar het naar het Licht Vrede op aarde? Eind aan geweld? De wijzen zoeken een geheim dat de hemel hen vertelt.

59 Kinderen zingen: Op weg naar het naar het Licht Want kijk, daar aan de hemel gaat die ene ster hen voor. En de wijzen trekken in de nacht aangewakkerd, onverwacht ook voor ons een lichtend spoor.

60 Kinderen zingen: Op weg naar het naar het Licht Sterren, sterren, sterren, sterren 5x

61 Collecte

62 Samenzang: Lofzang van Zacharias 1. Lof zij den God van Israël, den HEER, die aan Zijn erfvolk dacht, en door zijn liefderijk bestel verlossing heeft teweeg gebracht, een hoorn des heils heeft opgerecht. 't Geen Davids huis was toegezegd,

63 Samenzang: Lofzang van Zacharias 1. dat wil Hij ons nu schenken, gelijk Gods trouw, van 's aardrijks ochtendstond door der profeten wijzen mond zich hiertoe aan de vaderen verbond.

64 Samenzang: Lofzang van Zacharias 4. Dus wordt des HEEREN volk geleid door 't licht, dat nu ontstoken is, tot kennis van de zaligheid in hunne schuldvergiffenis, die nooit in schoner glans verscheen dan nu, door Gods barmhartigheên;

65 Samenzang: Lofzang van Zacharias 4. die, met ons lot bewogen, om ons van zond' en ongeval t' ontslaan, een ster in Jakob op doet gaan, de zon des heils doet aan de kimmen staan.

66 Samenzang: Lofzang van Zacharias 5. Voor elk, die in het duister dwaalt, verstrekt deez' zon een helder licht, dat hem in schâuw des doods bestraalt, op 't vredepad zijn voeten richt.

67 Afsluiting en dankgebed

68 Opwekking voor kids 251 (staande) Zondagsschool: Ga in vrede, ga in liefde, ga in de kracht van onze Heer. Met zijn blijdschap, en zijn zegen, ga met God, tot de volgende keer.

69 Opwekking voor kids 251 (staande) Zondagsschool: Dit is mijn gebed voor jou, elke dag steeds weer:

70 Opwekking voor kids 251 (staande) Zondagsschool: Ga in vrede, ga in liefde, ga in de kracht van onze Heer. Met zijn blijdschap, en zijn zegen, ga met God, tot de volgende keer.

71 Opwekking voor kids 251 (staande) Gemeente: Ga in vrede, ga in liefde, ga in de kracht van onze Heer. Met zijn blijdschap, en zijn zegen, ga met God, tot de volgende keer.

72 Opwekking voor kids 251 (staande) Gemeente: Dit is mijn gebed voor jou, elke dag steeds weer:

73 Opwekking voor kids 251 (staande) Gemeente: Ga in vrede, ga in liefde, ga in de kracht van onze Heer. Met zijn blijdschap, en zijn zegen, ga met God, tot de volgende keer.

74 Samenzang: Ere zij God (staande) Ere zij God, ere zij God, in de hoge, in de hoge, in de hoge! Vrede op aarde, vrede op aarde, in de mensen een welbehagen.

75 Samenzang: Ere zij God (staande) Ere zij God in de hoge, ere zij God in de hoge. Vrede op aarde, vrede op aarde, vrede op aarde, vrede op aarde, in de mensen, in de mensen een welbehagen, in de mensen een welbehagen, een welbehagen.

76 Samenzang: Ere zij God (staande) Ere zij God, ere zij God in de hoge, in de hoge, in de hoge! Vrede op aarde, vrede op aarde, in de mensen een welbehagen. Amen. Amen.

77 Uitdelingen

78 De zondagsschool wenst u een fijne tweede kerstdag en een gezegend 2015! De kinderen worden weer verwacht op 11 januari 2015.

Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster

Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster Datum: vrijdag 26 december 2014 Aanvang: 10.00 uur Locatie: CGK Huizen Organisatie: Zondagsschool Zaait aan alle wateren Welkom en gebed Samenzang: UaM 26 1.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: 1 Petrus 2 vers 1 t/m 10 Psalm 107 vers 19 (Schoolpsalm) Psalm 65 vers 1 en 6 Gezang 92 vers 1, 2 en 4 (Bundel 1938) Psalm 26 vers 8

Nadere informatie

SAMENZANG KINDERKERSTFEEST

SAMENZANG KINDERKERSTFEEST SAMENZANG KINDERKERSTFEEST 24-12-2017 1. Zacharias, luister goed, dit nieuws is niet gewoon: Jij en je vrouw Elisabet krijgen straks een zoon. Noem hem Johannes, God is goed, want hij is heel speciaal.

Nadere informatie

KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE

KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE KINDERNEVENDIENST PROTESTANTSE GEMEENTE TUBBERGEN ZONDAG 24 DECEMBER 2017 2 Lied: Brandend kaarsje 1. Jezus zegt dat Hij hier van ons verwacht, dat wij zijn als

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Mattheüs 2 vers 1 t/m 12 Lofzang van Zacharias vers 1 en 4 Psalm 107 vers 6, 7 en 8 Psalm 72 vers 6 en 8 Gezang 138 vers 1, 2 en 4 (Liedboek)

Nadere informatie

Welkom in deze dienst. 1 e kerstdag 2016 Voorganger: Ds. J. Hoekman Organist: Marijke Loosman

Welkom in deze dienst. 1 e kerstdag 2016 Voorganger: Ds. J. Hoekman Organist: Marijke Loosman ELB 100: 1, 2 Welkom in deze dienst. 1 e kerstdag 2016 Voorganger: Ds. J. Hoekman Organist: Marijke Loosman Donker de nacht met sterren aan de hemel de aarde diep in het duister gehuld t Was in die nacht,

Nadere informatie

Wij zijn op weg Programma voor de viering van het Kerstfeest met de kinderen van de gemeente op Tweede Kerstdag 2016

Wij zijn op weg Programma voor de viering van het Kerstfeest met de kinderen van de gemeente op Tweede Kerstdag 2016 Wij zijn op weg Programma voor de viering van het Kerstfeest met de kinderen van de gemeente op Tweede Kerstdag 2016 Inleidende muziek Samenzang Lofzang van Zacharias Dus wordt des HEEREN volk geleid,

Nadere informatie

Thema: Lichtpuntjes in het donker.

Thema: Lichtpuntjes in het donker. Thema: Lichtpuntjes in het donker. WELKOM Vandaag is het kerstfeest, dat vieren wij blij. Wij steken één kaars aan en zingen daarbij Vandaag is het kerstfeest en ik doe ook mee. Ook ik steek een kaars

Nadere informatie

Komt allen tezamen. Samenzang (orgel): Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht

Komt allen tezamen. Samenzang (orgel): Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht Samenzang (orgel): Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij zijn als kaarsjes, brandend in de nacht. En Hij wenst dat ieder tot Zijn ere schijn'; jij

Nadere informatie

En zij gingen allen om beschreven te worden, een iegelijk naar zijn eigen stad.

En zij gingen allen om beschreven te worden, een iegelijk naar zijn eigen stad. LICHT Zingen: Psalm 98: 1 Lezen: Lukas 2: 1-14 En het geschiedde in diezelve dagen, dat er een gebod uitging van den keizer Augustus, dat de gehele wereld beschreven zou worden. Deze eerste beschrijving

Nadere informatie

emeente Sprang Kinderkerstfeest BELOOFD is BELOOFD Op 25 december 2016 om uur in de Hervormde Kerk van Sprang

emeente Sprang Kinderkerstfeest BELOOFD is BELOOFD Op 25 december 2016 om uur in de Hervormde Kerk van Sprang emeente Sprang Kinderkerstfeest BELOOFD is BELOOFD \ Op 25 december 2016 om 17.00 uur in de Hervormde Kerk van Sprang Voor de samenkomst wordt muziek gespeeld Zingen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde:

Nadere informatie

LITURGIE. 1 e KERSTDAG 2016 ICHTHUSKERK REEUWIJK. Marjolein Reijneveld en Gerian Tekelenburg Gerard van den Akker

LITURGIE. 1 e KERSTDAG 2016 ICHTHUSKERK REEUWIJK. Marjolein Reijneveld en Gerian Tekelenburg Gerard van den Akker LITURGIE 1 e KERSTDAG 2016 ICHTHUSKERK REEUWIJK Voorganger: Fluit Orgel ds. A.W van der Plas Marjolein Reijneveld en Gerian Tekelenburg Gerard van den Akker Muzikale inleiding Woord van welkom en afkondigingen

Nadere informatie

Liturgie Kinderkerstfeest. Het licht van de wereld

Liturgie Kinderkerstfeest. Het licht van de wereld Liturgie Kinderkerstfeest Het licht van de wereld 24 december 2016 Met medewerking van de samenspelgroep van Ons genoegen en Kindercantorij Parels. Bij binnenkomst speelt de samenspelgroep van Ons genoegen.

Nadere informatie

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 25 december 2018 Voorganger: ds. Els van der Wal Organist: Eduard van Maanen Lector: Christine Poelakker-Voogd De Paaskaars brandt VOORBEREIDING

Nadere informatie

1. Intro mannenkoor Elim: Sanctus. 2. Heilig, heilig, heilig, heilig is de Heer!

1. Intro mannenkoor Elim: Sanctus. 2. Heilig, heilig, heilig, heilig is de Heer! 1. Intro mannenkoor Elim: Sanctus 1. Heilig, heilig, heilig, heilig is de Heer! Heilig, heilig, heilig, Hem alleen zij eer! Hem die nooit begonnen, nimmer eind gen zal, eeuwig onvergank lijk, d Een ge

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst 12- op 11 dec uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels

Liturgie Jeugddienst 12- op 11 dec uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels Liturgie Jeugddienst 12- op 11 dec. 2016 9.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels Psalm 100: 1 t/m 4 (OB) 1. Juich aarde, juich alom den HEER', Dient God met blijdschap, geeft

Nadere informatie

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 2 december 2018 Dienst: Middagdienst Voorganger: ds. De Jong uit Doetinchem Welkom en mededelingen Maatwerk in de kerk Zingen: Liedboek Gezang

Nadere informatie

Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent

Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent Bemoediging en drempelgebed Orgelspel Aansteken van de kaarsen Lichtlied Het engelenlied-3 Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent Moment van stilte Bemoediging en drempelgebed V onze hulp is in

Nadere informatie

Kerstfeest. voor de Kinderen. 23 december 2014

Kerstfeest. voor de Kinderen. 23 december 2014 Kerstfeest voor de Kinderen 23 december 2014 De kinderen komen binnen en zingen: Luid klokje kling Luid klokje klingelingeling luid klokje kling Laat de boodschap horen Jezus is geboren Voor die blijde

Nadere informatie

Baalder kerstdienst Zaterdag 24 december Verder werken mee; - De nu-je-onderweg-band - Kinderen en volwassenen uit onze gemeente

Baalder kerstdienst Zaterdag 24 december Verder werken mee; - De nu-je-onderweg-band - Kinderen en volwassenen uit onze gemeente Baalder kerstdienst Zaterdag 24 december 2016 Voorganger: Organist: ds. Wim van der Wel Bert Slijkhuis Verder werken mee; - De nu-je-onderweg-band - Kinderen en volwassenen uit onze gemeente 1 Voor de

Nadere informatie

Kerstavondviering voor kinderen voor mama s en papa s voor oma s en opa s voor iedereen die er bij wil zijn

Kerstavondviering voor kinderen voor mama s en papa s voor oma s en opa s voor iedereen die er bij wil zijn Kerstavondviering voor kinderen voor mama s en papa s voor oma s en opa s voor iedereen die er bij wil zijn Ontmoetingskerk, 24 december 2013 Organist: dhr. Jan Fahner Zingen: Nu zijt wellekome 1 Nu zijt

Nadere informatie

De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST Liturgie

De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST Liturgie De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST 2018 Liturgie Marktpleinkerk 24 december 2018 Aanvang: 19.00 uur Predikant: ds. Aarnoud van der Deijl Organist: Arjen Noordzij

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. S.J. Verheij. Zondag 23 augustus 16:45 uur Goede Herderkerk

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. S.J. Verheij. Zondag 23 augustus 16:45 uur Goede Herderkerk Welkom in deze dienst Voorganger is ds. S.J. Verheij Zondag 23 augustus 16:45 uur Goede Herderkerk Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur, zal Hij opendoen, Als je zoekt dan zul je 't vinden,

Nadere informatie

Zondag 20 december e Advent

Zondag 20 december e Advent Zondag 20 december 2015 4 e Advent Orgelspel Woorden rondom licht: Dat er licht mag zijn. Licht in onze harten. Dat wij ruimte scheppen en plaats maken voor velen. Aansteken van de kaarsen Terwijl de kaarsen

Nadere informatie

2. Opening en gebed: Ds. J. Joppe. 3. Tekstopzegging: Lukas 2 vers 1 t/m. 3: Jesse Prins

2. Opening en gebed: Ds. J. Joppe. 3. Tekstopzegging: Lukas 2 vers 1 t/m. 3: Jesse Prins 1. Samenzang: Psalm 116 vers 1 God heb ik lief; want die getrouwe Heer' Hoort mijne stem, mijn smekingen, mijn klagen; Hij neigt Zijn oor, 'k roep tot Hem, al mijn dagen; Hij schenkt mij hulp, Hij redt

Nadere informatie

Kerstfeest 2017 groep 5

Kerstfeest 2017 groep 5 Kerstfeest 2017 groep 5 Ere zij God, ere zij God, in den hoge, in den hoge, in den hoge. Vrede op aarde, vrede op aarde. In de mensen een welbehagen. Ere zij God in den hoge, ere zij God in den hoge. Vrede

Nadere informatie

Programma kerstviering 2016

Programma kerstviering 2016 Programma kerstviering 2016 Declamatie: gedicht Nel Benschop(Simone van Wageningen) Vanuit het duister van de nacht waarin de wereld ligt gevangen, vanuit de dagen, vol verlangen naar licht, naar vrede,

Nadere informatie

LITURGIE EERSTE KERSTDAG 2017

LITURGIE EERSTE KERSTDAG 2017 WELKOM IN DE HERVORMDE GEMEENTE HAGESTEIN LITURGIE EERSTE KERSTDAG 2017 'KERST: EEN VERRASSING?' Eer zij God 1. Eer zij God in deze dagen Eer zij God in deze tijd Mensen van het welbehagen Roept de aarde

Nadere informatie

Programma Kerstnachtdienst

Programma Kerstnachtdienst Programma Kerstnachtdienst 24 december 2013 Orgelspel en dwarsfluit Afkondigingen Samenzang: Stille nacht Stil gebed 1. Stille nacht, heilige nacht! Davids Zoon, lang verwacht, die miljoenen eens zaligen

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

Jezus is de morgenster

Jezus is de morgenster Jezus is de morgenster Kinderkerstfeest op 2 de kerstdag 10:00 uur in de Hervormde Kerk te Den Ham Met medewerking van de zondagsschool, kindernevendienst en de clubs Muzikale ondersteuning doormiddel

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 2 december 2018 De eerste zondag van Advent Mmv de cantorij olv Leo

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 2 december 2018 De eerste zondag van Advent Mmv de cantorij olv Leo Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 2 december 2018 De eerste zondag van Advent Mmv de cantorij olv Leo Lommers Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Kerstdienst Zondagsscholen 2014

Kerstdienst Zondagsscholen 2014 26 december 2014 09:00 uur Goede Herderkerk Opening: Ds. P. Blom Muziek: Ellen van den Brink, Wim de Graaf 1. Samenzang Komt allen tezamen, Jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet

Nadere informatie

1. Inleidend orgelspel

1. Inleidend orgelspel 1. Inleidend orgelspel 2. Komt allen tezamen (samenzang) Komt allen tezamen, jubelend van vreugde; komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de Vorst der eng'len hier geboren. Komt, laten wij aanbidden,

Nadere informatie

Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4

Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de Vorst der eng len hier geboren. Komt, laten wij aanbidden, komt, laten

Nadere informatie

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Welkom op ons kerstfeest Groep 0 zingt : Jezus zegt, dat hij hier van ons verwacht Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij

Nadere informatie

Kerstnachtdienst. Vrede? Vrede! De hoop van de wereld begint met Kerst in Gods hart en is volledig als ieders hart bereikt wordt met liefde en begrip.

Kerstnachtdienst. Vrede? Vrede! De hoop van de wereld begint met Kerst in Gods hart en is volledig als ieders hart bereikt wordt met liefde en begrip. Kerstnachtdienst De hoop van de wereld begint met Kerst in Gods hart en is volledig als ieders hart bereikt wordt met liefde en begrip. Vrede? Vrede! In de Protestante Kerk te Raalte voorganger: mw. Ellen

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR DE MORGENDIENST op 2 december 2018 in de Slangenburgse kerk

ORDE VAN DIENST VOOR DE MORGENDIENST op 2 december 2018 in de Slangenburgse kerk ORDE VAN DIENST VOOR DE MORGENDIENST op 2 december 2018 in de Slangenburgse kerk 1e Advent De engel Gabriël zegt tegen Zacharias: Wees niet bang, Zacharias... (Lucas 1: 13) Voorganger: Ria Klein Wolterink

Nadere informatie

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 25 december 2017 Voorganger: ds. Els van der Wal Organist: Jac. Juch Lector: Christine Poelakker-Voogd De Paaskaars brandt VOORBEREIDING

Nadere informatie

Beloofd is beloofd! Programma voor de viering van het Kerstfeest met de kinderen van de gemeente op Eerste Kerstdag 2015

Beloofd is beloofd! Programma voor de viering van het Kerstfeest met de kinderen van de gemeente op Eerste Kerstdag 2015 Beloofd is beloofd! Programma voor de viering van het Kerstfeest met de kinderen van de gemeente op Eerste Kerstdag 2015 Inleidende muziek Samenzang Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van

Nadere informatie

Orde van dienst 9 december Zuiderkerk Mmv Concordia Voorganger ds. Peter Smilde. Vooraf zingen:lied 444 Nu daagt het in het oosten

Orde van dienst 9 december Zuiderkerk Mmv Concordia Voorganger ds. Peter Smilde. Vooraf zingen:lied 444 Nu daagt het in het oosten Orde van dienst 9 december Zuiderkerk Mmv Concordia Voorganger ds. Peter Smilde Vooraf zingen:lied 444 Nu daagt het in het oosten 1 Nu daagt het in het oosten, het licht schijnt overal: Hij komt de volken

Nadere informatie

Thema. Een plek voor een kind.

Thema. Een plek voor een kind. Thema Een plek voor een kind. M.m.v. Kinderen uit de wijk Baalderdienstcommissie Nu-je-onderweg-band Ds. Wim van der Wel Welkom Kaarsenlied uit Trefwoord: jij bent licht voor de wereld Eerste kaars, geef

Nadere informatie

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2015 Ds. W.E. den Hertogschool Lichtjes, lichtjes overal Kerstfeest is het nu Jezus is geboren Zeggen zij aan U Groep 1/2 Welkom Kim & Jake Openingsgebed Gebed door groep 6 (1) Lieve Here God,

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Jesaja 6 vers 1 t/m 13 Romeinen 11 vers 11 t/m 24 Gezang 124 vers 1, 2, 3, 4 en 5 (Liedboek) Psalm 146 vers 3 (Schoolpsalm) Gezang 125

Nadere informatie

Welkom. KinderKerstZangDienst 2018

Welkom. KinderKerstZangDienst 2018 Welkom KinderKerstZangDienst 2018 Wij zijn op weg Wij zijn op weg naar Bethlehem Wij volgen de ster, die leidt ons naar Hem Met mirre en wierook en geschenken van goud Zijn onze zadeltassen tot de rand

Nadere informatie

Samenzang: Kom allemaal samen (op de wijs van Komt allen tezamen)

Samenzang: Kom allemaal samen (op de wijs van Komt allen tezamen) Samenzang: Kom allemaal samen (op de wijs van Komt allen tezamen) Kom allemaal samen. Zing het uit van vreugde. Kom nu, ja, kom nu, naar Bethlehem. Hier is de Koning van ons hart geboren. Kom, laten wij

Nadere informatie

Voor de dienst op Eerste Kerstdag 2016 in de Hervormde kerk te Woudenberg. Aanvang uur.

Voor de dienst op Eerste Kerstdag 2016 in de Hervormde kerk te Woudenberg. Aanvang uur. L I T U R G I E Voor de dienst op Eerste Kerstdag 2016 in de Hervormde kerk te Woudenberg. Aanvang 10.45 uur. Voorganger: ds. A.D.J. Wessels Orgel : Steven Luitjes Trompet : Guido Grünbauer Orgelspel Binnenkomst

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap JOUW LICHT SCHIJNT ALS VOORLOPER OM TE ONTHOUDEN: God laat ons lichtdragers van Hem zijn om te schijnen

Nadere informatie

Een ster in Jakob op doet gaan

Een ster in Jakob op doet gaan Een ster in Jakob op doet gaan samen zingen in Het Mosterdzaadje te Gortel Samen zingen Het is goed om op een avond als deze bij elkaar te zijn om te zingen. Psalmen en geestelijke liederen kunnen immers

Nadere informatie

De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Ga je mee op zoek?

De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Ga je mee op zoek? De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Ga je mee op zoek? Ga je mee op zoek naar het Koningskind? Ga je mee op zoek, want wie zoekt, die vindt. Ga je mee op zoek naar het Koningskind? Want wie zoekt, die

Nadere informatie

Tweede kerstdag Een heel bijzondere Baby Woensdag 26 december 2018 Aanvang: uur

Tweede kerstdag Een heel bijzondere Baby Woensdag 26 december 2018 Aanvang: uur Tweede kerstdag Een heel bijzondere Baby Woensdag 26 december 2018 Aanvang: 10.00 uur 1 Met medewerking van: Meditatie: Organist: Jeugdclubs, zondagsschool en band The Extra Mile Hans Scherphof Gerard

Nadere informatie

Met medewerking van: Jeugdclubs, zondagsschool en The Extra Mile Meditatie: Marco van der Spek Organist: Gerard Kunst

Met medewerking van: Jeugdclubs, zondagsschool en The Extra Mile Meditatie: Marco van der Spek Organist: Gerard Kunst Met medewerking van: Jeugdclubs, zond Extra Mile Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij zijn als kaarsjes brandend in de nacht. En Hij wenst dat ieder tot zijn ere schijn, jij in jouw klein

Nadere informatie

Programma Kerstnachtdienst

Programma Kerstnachtdienst Programma Kerstnachtdienst Hervormde Gemeente Everdingen Maandag 24 december 2018 Aanvang om 20.30 uur Waar een klein Kind groot in is Instrumentaal intro Afkondigingen Stil gebed Votum en groet Samenzang:

Nadere informatie

Kerstviering zondagsschool 25 december uur in de Ark. Thema: Gods plan met Maria

Kerstviering zondagsschool 25 december uur in de Ark. Thema: Gods plan met Maria Kerstviering zondagsschool 25 december 2015 16.30 uur in de Ark Thema: Gods plan met Maria Kinderen van de zondagsschool komen binnen. Op het podium zingen zij het lied: God heeft een plan met je leven.

Nadere informatie

ORDE van DIENST voor dinsdag 24 december 2018 Kerstnachtdienst uur in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen organist: M. van Mourik trompet:

ORDE van DIENST voor dinsdag 24 december 2018 Kerstnachtdienst uur in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen organist: M. van Mourik trompet: ORDE van DIENST voor dinsdag 24 december 2018 Kerstnachtdienst 22.30 uur in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen organist: M. van Mourik trompet: W. Bos voorganger: ds. G.J.Krol VOORZANG Midden in

Nadere informatie

WELKOM tijdens deze dienst op tweede kerstdag 2014

WELKOM tijdens deze dienst op tweede kerstdag 2014 Wees gegroet, gij begenadigde: De Heere is met u (Lukas 1:28) WELKOM tijdens deze dienst op tweede kerstdag 2014 Deze dienst waarbij de kinderen een bijdrage hebben, staat in het teken van Ontmoeting.

Nadere informatie

Samenzang Lied 138: De kerstnachtdienstcommissie van de drie kerken te Onstwedde wensen u: Gezegende Kerstdagen en Gods Zegen voor het nieuwe jaar!

Samenzang Lied 138: De kerstnachtdienstcommissie van de drie kerken te Onstwedde wensen u: Gezegende Kerstdagen en Gods Zegen voor het nieuwe jaar! Samenzang Lied 138: De kerstnachtdienstcommissie van de drie kerken te Onstwedde wensen u: Gezegende Kerstdagen en Gods Zegen voor het nieuwe jaar! Kerstnachtdienst 24 december 2015 Komt allen tezamen,

Nadere informatie

De kleuters komen zingend binnen: Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou.

De kleuters komen zingend binnen: Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou. De kleuters komen zingend binnen: Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou. Welkomstwoord door Demi, Aram en juf Lenneke. Kinderen: Hartelijk welkom alle mensen

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah 4 e Advent Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. J. van der Leij : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 461: 1, 2, 3 en 4

Nadere informatie

Drie wegen naar Bethlehem.

Drie wegen naar Bethlehem. Gezamenlijke Dienst op tweede Kerstdag Dinsdag 26 december Drie wegen naar Bethlehem. Voorganger: ds. J.F. Tanghé uit Maassluis Muzikale medewerking: muzikanten van Jeduthun In de stad van koning David

Nadere informatie

Liturgie van de kerstdienst voor de kinderen en jongeren van de Hervormde Gemeente Elim. Kerst.Begrijp je het?

Liturgie van de kerstdienst voor de kinderen en jongeren van de Hervormde Gemeente Elim. Kerst.Begrijp je het? Liturgie van de kerstdienst voor de kinderen en jongeren van de Hervormde Gemeente Elim Kerst.Begrijp je het? 1 Kinderen komen binnen tijdens het zingen van: Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht,

Nadere informatie

Bij binnenkomst drinken we koffie of thee. Welkom

Bij binnenkomst drinken we koffie of thee. Welkom Orde van dienst voor de KERSTZANGDIENST in Borgerhof op zondag 23 December 2018 om 19.00 uur Voorganger: pastor Hessel Hansma Medewerking zanggroep: leden van Chr. Gem. Koor Laudate Vocalis o.l.v. dhr.

Nadere informatie

Kerstliturgie 26 december 2018

Kerstliturgie 26 december 2018 Kerstliturgie 26 december 2018 Thema: kerstfeest voor jou en mij. Kinderband: Mees de Visser piano Jozua Freeke gitaar Luke Verlaan drums Leonel Burggraaf saxofoon Ruchama van Leeuwen viool Madelon Burggraaf

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Lukas 2 vers 1 t/m 16 Johannes 1 vers 1 t/m 18 Lied 73 vers 1, 2, 3 en 4 () Lied 80 vers 1, 2, 3, 4 en 5 () Lied 63 vers 1, 3 en 4 () Lofzang

Nadere informatie

De hemelse eng'len riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbied'ge schreden!

De hemelse eng'len riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbied'ge schreden! 1 Ga je mee? Een warm welkom! Zingen Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der eng'len hier geboren. Komt, laten wij aanbidden,

Nadere informatie

Adventswijding. Christelijke Muziekvereniging De Eendracht o.l.v. Egbert van Groningen. Aaltens Christelijk Mannenkoor o.l.v.

Adventswijding. Christelijke Muziekvereniging De Eendracht o.l.v. Egbert van Groningen. Aaltens Christelijk Mannenkoor o.l.v. Adventswijding Christelijke Muziekvereniging De Eendracht o.l.v. Egbert van Groningen en Aaltens Christelijk Mannenkoor o.l.v. Susanna Veerman Meditatie: Jan Willem Hengeveld Piano: Yvonne Beeftink Orgel:

Nadere informatie

Liturgie. voor de clubkerstdienst. 1 e Kerstdag. 25 december 2013. Organist: Martin Visser Pianist: Timon Dubbeldam

Liturgie. voor de clubkerstdienst. 1 e Kerstdag. 25 december 2013. Organist: Martin Visser Pianist: Timon Dubbeldam Liturgie voor de clubkerstdienst 1 e Kerstdag 25 december 2013 Organist: Martin Visser Pianist: Timon Dubbeldam Jezus zegt dat Hij... - alle kinderen zingen (de kinderen van Benjamin en Joas komen binnen)

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Jesaja 6 vers 1 t/m 13 Romeinen 11 vers 11 t/m 24 Gezang 124 vers 1, 2, 3, 4 en 5 (Liedboek) Psalm 146 vers 3 (Schoolpsalm) Gezang 125

Nadere informatie

Liedboekje kinderkoor de Bubbel. september t/m december 2017

Liedboekje kinderkoor de Bubbel. september t/m december 2017 Liedboekje kinderkoor de Bubbel september t/m december 2017 Volg het spoor : Kijk eens naar een vlinder luister naar een eend die kwaakt kijk eens naar de bloemen zie hoe mooi ze zijn gemaakt kijk eens

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Met muzikale begeleiding van Marloes Stomphorst Thom van Eck Bauke de Boer. Kinderkerstfeest 2014

Met muzikale begeleiding van Marloes Stomphorst Thom van Eck Bauke de Boer. Kinderkerstfeest 2014 Met muzikale begeleiding van Marloes Stomphorst Thom van Eck Bauke de Boer Kinderkerstfeest 2014 Binnenkomst kinderen groep 1 tot en met 3 Luid klokjes, klingelingeling, luid klokjes kling! Laat de boodschap

Nadere informatie

Kerstviering Maandag 25 december 2016

Kerstviering Maandag 25 december 2016 Kerstviering Maandag 25 december 2016 Geloof, hoop en liefde Protestantse Gemeente Laren ( Gld.) Voorganger: ds.jaap Jonk Orgelspel: Stefan Potman Trompet: Dirk Jan Bronsvoort We luisteren naar muziek

Nadere informatie

Wilhelminakerk 16 december 2018

Wilhelminakerk 16 december 2018 Wilhelminakerk 16 december 2018 Voorganger: Ambtsdragers: Lector: Organist: Welkom en mededelingen OM TE BEGINNEN ds. J.P. Koning Wijgert Teeuw, Denise Smit Janny Mook Hans Hulshof Aansteken derde adventskaars,

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst

Liturgie voor de morgendienst Liturgie voor de morgendienst op Eerste Kerstdag 2015 in de Oosterholthoeve Gloria in excelsis Deo! Eer aan God in de hoge! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: m.m.v. muziekgroep ds. J.A.

Nadere informatie

vrijdag 25 december 2015 Liturgie

vrijdag 25 december 2015 Liturgie vrijdag 25 december 2015 Liturgie Liturgie Eerste Kerstdag 2015 Voor de dienst zingen we enkele Kerstliederen Welkom en mededelingen namens de kerkenraad Thema: Vreugde, vreugde, grote vreugde! Afsluitend

Nadere informatie

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN E R E D I E N S T 25 december 2014 Kerstmorgen KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN Protestantse gemeente Brielle Sint-Catharijnekerk voorganger ds. Anke Dekker ouderling Rienk Koopmans organist Marco t Hart

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Schriftlezing: Lukas 2 vers 1 t/m 9 Lukas 2 vers 10 t/m 20 Lied 89 vers 1, 2 en 4 (Op Toonhoogte) Lofzang van Maria vers 1 en 3 Psalm 98 vers 1 en 2 (Weerklank)

Nadere informatie

Ja, dat gaan we dus NIET doen. We gaan niet vertellen maar we gaan eens met zijn allen zingen.

Ja, dat gaan we dus NIET doen. We gaan niet vertellen maar we gaan eens met zijn allen zingen. Op weg naar de stal Bijna is het weer kerstmis en natuurlijk wordt dan het aloude kerstverhaal weer tot in den treure verteld. Jullie denken misschien, nou, dat zullen ze toch niet weer gaan voorlezen.

Nadere informatie

Liturgie Kerstfeestviering ouderen 16 december Het wordt weer zoals het was!

Liturgie Kerstfeestviering ouderen 16 december Het wordt weer zoals het was! Liturgie Kerstfeestviering ouderen 16 december 2015 Het wordt weer zoals het was! Met medewerking van: Ds. R.R. Eisinga Organiste M. van Steenis Mannenkoor Sola Fide Welkom Zingen: Psalm 98 : 1 Zingt,

Nadere informatie

KERSTavond. Welkom in De Regenboog. Protestantse Gemeente Nijverdal 24 december 2016

KERSTavond. Welkom in De Regenboog. Protestantse Gemeente Nijverdal 24 december 2016 KERSTavond Welkom in De Regenboog Protestantse Gemeente Nijverdal 24 december 2016 Wie is dat kind?? Voorganger : Ds Wolter Broekema Organist : Rien Hoekjen met medewerking van het Christelijk Zangkoor

Nadere informatie

LITURGIE 25 december 2016, uur, Ichthuskerk, Katwijk Voorganger: ds. J.B. Alblas, m.m.v. Jacomina van der Plas - Vooijs. Zingen voor de dienst:

LITURGIE 25 december 2016, uur, Ichthuskerk, Katwijk Voorganger: ds. J.B. Alblas, m.m.v. Jacomina van der Plas - Vooijs. Zingen voor de dienst: LITURGIE 25 december 2016, 18.00 uur, Ichthuskerk, Katwijk Voorganger: ds. J.B. Alblas, m.m.v. Jacomina van der Plas - Vooijs Zingen voor de dienst: Gezang 18: 1 en 3 Komt allen te zamen, jubelend van

Nadere informatie

Wijkgemeente Noord Doopdienst in de Oude Kerk, zondag 11 december 2016 om uur

Wijkgemeente Noord Doopdienst in de Oude Kerk, zondag 11 december 2016 om uur Wijkgemeente Noord Doopdienst in de Oude Kerk, zondag 11 december 2016 om 10.45 uur De heilige doop wordt bediend aan: Raphaël Ariën William de Bruin (Raphaël) Conny Hendrike de Gier (Lieke) Joas Arie

Nadere informatie

Eerste Kerstdagdienst

Eerste Kerstdagdienst Eerste Kerstdagdienst Op 25 december 2018 Om 9.30 uur In de Hervormde Kerk Te Sprang Predikant Ds. E. van Wijk Organist Peter Nieuwkoop Cornet Jan Wouters Koster Henk van Zelst Voor de dienst speelt de

Nadere informatie

Muzikaal kerstverhaal: Ga je mee op zoek. Voorganger: Heidi Ebbers. M.m.v. Kinderdienstcommissie en figuranten. Muziek: Young Company en Cantorij

Muzikaal kerstverhaal: Ga je mee op zoek. Voorganger: Heidi Ebbers. M.m.v. Kinderdienstcommissie en figuranten. Muziek: Young Company en Cantorij Muzikaal kerstverhaal: Ga je mee op zoek Voorganger: Heidi Ebbers M.m.v. Kinderdienstcommissie en figuranten Muziek: Young Company en Cantorij Voor de dienst muziek (Harry en Johan) Welkom Gebed Samenzang

Nadere informatie

Adventsmiddag december Witte Kerk Lochem

Adventsmiddag december Witte Kerk Lochem Adventsmiddag 2017 16 december Witte Kerk Lochem Thema: Leven met Licht Het feest van het licht Licht, eenmaal gesproken Licht, voorgoed van kracht Orgelspel Vocaal Ensemble zingt: Luidt nu de klokken

Nadere informatie

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen 1 Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der englen hier geboren.

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 30 december Thema: Jezus en de Samaritaanse vrouw, een gesprek van oud naar nieuw.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 30 december Thema: Jezus en de Samaritaanse vrouw, een gesprek van oud naar nieuw. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 30 december 2018 Thema: Jezus en de Samaritaanse vrouw, een gesprek van oud naar nieuw. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. H.M. Klaassen Herman Bouwhuis

Nadere informatie

De Bronkerk Ugchelen. Kerstavondviering

De Bronkerk Ugchelen. Kerstavondviering De Bronkerk Ugchelen Kerstavondviering 24 december 2018 Voorbereidingsgroep: ds Anja van der Hart Joke Endedijk Bart van Meurs M.m.v. Muziekvereniging Ugchelen o.l.v. Chris de Boer 2 Informele ontmoeting

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Liturgie voor de themadienst, op zondag 9 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang Thema: Wees een vent, vier Advent

Liturgie voor de themadienst, op zondag 9 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang Thema: Wees een vent, vier Advent Liturgie voor de themadienst, op zondag 9 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 19.00 Thema: Wees een vent, vier Advent Voorganger: m.m.v.: organist: Ds. G. de Goeijen mannenensemble

Nadere informatie

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers Niet bang zijn! Kerstdienst op Eerste kerstdag voor jong en ouder Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers Vooraf zingen we: lied 477 ( Komt allen tesamen

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Schriftlezing: Lukas 1 vers 5 t/m 25 Psalm 98 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 130 vers 1 Psalm 130 vers 2 Psalm 130 vers 3 en 4 Gezang 118 vers 1 en 2 (Liedboek)

Nadere informatie

Orde van dienst Kerstnacht 2014 Thema: OverHOOP Voorganger: ds. Dick Steenks Mmv: 4Tune

Orde van dienst Kerstnacht 2014 Thema: OverHOOP Voorganger: ds. Dick Steenks Mmv: 4Tune Orde van dienst Kerstnacht 2014 Thema: OverHOOP Voorganger: ds. Dick Steenks Mmv: speelt Filmpje - Casting Crowns God is with us - Uit: Young Messiah Comfort Ye https://www.youtube.com/watch?v=vfqh4b9lali

Nadere informatie

EVANGELISCHE BROEDERGEMEENTE COMENIUSSCHOOL ZEIST

EVANGELISCHE BROEDERGEMEENTE COMENIUSSCHOOL ZEIST EVANGELISCHE BROEDERGEMEENTE COMENIUSSCHOOL ZEIST HOSIANNADIENST 1 ADVENT 2014 2 Welkom Advent is kijken naar wat komt, hoewel er weinig zicht is. Je steekt een kaars aan in de nacht, omdat je iets van

Nadere informatie

Feestelijke Kerstmorgendienst

Feestelijke Kerstmorgendienst Feestelijke Kerstmorgendienst dinsdag 25 december 2018 aanvang 10.00 uur Voorganger: ds. Saskia Ketelaar uit Lede Ouderling van dienst: Daniëlle Rijksen Organist: Akko de Feijter Muzikale medewerking:

Nadere informatie

Kerstfeestviering Zondagsschool Tweede Kerstdag 2014

Kerstfeestviering Zondagsschool Tweede Kerstdag 2014 Kerstfeestviering Zondagsschool Tweede Kerstdag 2014 Jezus is de Goede Herder 1. De kinderen komen zingend binnen De sterren blonken in die nacht, de herders hielden trouw de wacht, daar klonk opeens een

Nadere informatie

25 december Voorganger: ds. Co Janssen m.m.v. Accoord Ouderling van dienst: Carla van Welzenis Extra collecte: Kinderen in de knel

25 december Voorganger: ds. Co Janssen m.m.v. Accoord Ouderling van dienst: Carla van Welzenis Extra collecte: Kinderen in de knel Liturgie voor 1 e kerstdag 25 december 2016 Voorganger: ds. Co Janssen m.m.v. Accoord Ouderling van dienst: Carla van Welzenis Extra collecte: Kinderen in de knel Hervormde Gemeente Haarlo en Waterhoek

Nadere informatie

Het verhaal van onze kerststal

Het verhaal van onze kerststal Het verhaal van onze kerststal In dit boekje wordt het verhaal van onze kerststal verteld. Het verhaal gaat over wat er gebeurde toen Jezus geboren werd. Op onze internetpagina is iets meer te zien. Ook

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 13 december 2015, 3 e Advent, Koorkerkgemeenschap Middelburg. Thema: Tijd-Geest

Orde van dienst zondag 13 december 2015, 3 e Advent, Koorkerkgemeenschap Middelburg. Thema: Tijd-Geest Orde van dienst zondag 13 december 2015, 3 e Advent, Koorkerkgemeenschap Middelburg Thema: Tijd-Geest Eindeloze trap (Max Bill) De wenteltreden vertegenwoordigen het Prinzip Hoffnung van Ernst Bloch Voorganger:

Nadere informatie

Gods belofte komt uit

Gods belofte komt uit Eerste Communieproject 20 Gods belofte komt uit God doet wat Hij belooft Wat heeft God beloofd in les 3? Kijk maar eens wat Jesaja daar zegt! Hij zegt: Een jonge vrouw zal een zoon krijgen. Zij zal het

Nadere informatie