De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Ga je mee op zoek?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Ga je mee op zoek?"

Transcriptie

1

2 De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Ga je mee op zoek? Ga je mee op zoek naar het Koningskind? Ga je mee op zoek, want wie zoekt, die vindt. Ga je mee op zoek naar het Koningskind? Want wie zoekt, die vindt!

3 Ga je mee op reis? Wie weet lang en ver. Ga je mee op reis? Kijk, daar is de ster! Ga je mee op reis? Wie weet lang en ver, kijk daar is de ster!

4 Alle kinderen zingen: We hebben die ster, daar in het westen gezien. De mooiste van de mooiste, de lichtste bovendien. Er is een Kind geboren, een Kind als nooit tevoren. Een heel bijzonder Koningskind misschien

5 De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Ga je mee op zoek naar het Koningskind? Ga je mee op zoek, want wie zoekt, die vindt. Ga je mee op zoek naar het Koningskind? Want wie zoekt, die vindt! Tralalala... Want wie zoekt, die vindt! (3x)

6 De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Schrik niet! Maria denkt aan Jozef met een lach op haar gezicht. Ik ga straks met hem trouwen en opeens is daar dat licht. Maria, schrik niet, schrik niet! Wat ik vertel is juist heel fijn. Jij krijgt een kleine baby, die Zoon van God zal zijn.

7 Maria gaat naar Jozef, ze vertelt hem: Ik ben blij, Wij krijgen straks een kindje, het is een kind voor jou en mij. Hé, Jozef, schrik niet, schrik niet! Wat ik vertel is juist heel fijn. Ik krijg een kleine baby, jij mag de vader zijn.

8 De herders zitten buiten bij de schapen in het veld. Opeens is daar een engel die de herders iets vertelt. Hé, herders, schrik niet, schrik niet! Wat ik vertel is juist heel fijn. Er is een kleine baby, die Zoon van God zal zijn.

9 Samenzang: Komt allen tezamen (orgel) Komt allen tezamen jubelend van vreugde; Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de Vorst der eng'len hier geboren. Komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden, die Koning.

10 De hemelse eng len riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbied'ge schreden! Komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden, die Koning.

11 O Kind ons geboren, liggend in de kribbe, neem onze liefde in genade aan. U, die ons liefhebt, U behoort ons harte! Komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden, die Koning.

12 Welkom & Gebed

13 Aansteken kaarsen door kinderen van groep 4: Er waren eens tien kaarsjes, met vlammetjes zo fijn. Ze wilden op het Kerstfeest graag goede lichtjes zijn. Eén kaarsje viel het tegen, altijd in vlam te staan. Het doofde snel zijn lichtje en is toen weg gegaan. Er waren negen kaarsjes, één van de negen zei:,,ik vind het niet gezellig hier" en stapte uit de rij.

14 Er waren nog acht kaarsjes, het was een mooi gezicht. Maar één dacht:,,ik ben de beste", meteen verdween zijn licht. Toen stonden van de kaarsjes er zeven nog in vlam. Maar... één vergat te branden, hij wist niet hoe het kwam. De vlammen van zes kaarsjes die brandden honderd uit. Eén zei:,,ik ben de mooiste", toen ging zijn lichtje uit.

15 Nog maar vijf kaarsjes over. Wat zullen zij gaan doen? Eén brandde veel te haastig, opeens verdween hij toen. Er stonden maar vier kaarsjes, ze brandden feller op. Eén werd er uitgeblazen, hij lette niet goed op. Van die drie laatste kaarsjes ging één met het donker mee. Hij vond het niet meer zo nodig, toen stonden er nog twee.

16 Die beide kleine kaarsjes, wat waren ze alleen. Eén ging van moeheid slapen, toen was er nog maar één. Het laatste kleine kaarsje, dat eenzaam achterbleef, dacht:,,als ik nu mijn lichtje eens aan een ander geef". Toen heeft dat ene kaarsje het feest nog net gered. Het heeft alle andere kaarsjes opnieuw in vlam gezet. Nu brandden alle kaarsjes met vlammetjes zo fijn. Ze willen op het Kerstfeest graag goede lichtjes zijn.

17 De kinderen van groep 3 en 4 zingen: In het Begin Refrein: In het begin was het Woord, en het Woord was bij God, bij God. In het begin was het Woord, en het Woord was bij God, en het Woord was God.

18 Het Woord is bij ons gekomen, het kwam als een licht in de nacht. Om onder de mensen te wonen. Maar wie had een Kindje verwacht? Refrein: In het begin was het Woord, en het Woord was bij God, bij God. In het begin was het Woord, en het Woord was bij God, en het Woord was God.

19 Het Woord is aan ons gegeven, al lang van tevoren beloofd. De weg en de waarheid, het leven voor wie in het Kindje gelooft. Refrein: In het begin was het Woord, en het Woord was bij God, bij God. In het begin was het Woord, en het Woord was bij God, en het Woord was God.

20 De kinderen van groep 3 en 4 zingen: Zijn naam is Jezus Refrein: Zijn naam is Jezus, Jezus is Zijn naam, Hij is de Redder die God aan de wereld geeft, dat wie in Hem gelooft voor eeuwig leeft. Zijn naam is Jezus.

21 Voor dit kleine kindje buigen wij ons neer, Hij is de Messias, Hij is onze Heer, Hij is de Messias, Hij is onze Heer. Refrein: Zijn naam is Jezus, Jezus is Zijn naam, Hij is de Redder die God aan de wereld geeft, dat wie in Hem gelooft voor eeuwig leeft. Zijn naam is Jezus.

22 Samenzang: De herdertjes lagen bij nachte De herdertjes lagen bij nachte Zij lagen bij nacht in het veld Zij hielden vol trouwe de wachte Zij hadden hun schaapjes geteld Daar hoorden zij 'd engelen zingen Hun liederen vloeiend en klaar De herders naar Bethlehem gingen Zij vonden het kindje daar.

23 Lezen uit de Bijbel: Lucas 2: 1-20 (NBV)

24 De geboorte van Jezus In die tijd kondigde keizer Augustus een decreet af dat alle inwoners van het rijk zich moesten laten inschrijven. Deze eerste volkstelling vond plaats tijdens het bewind van Quirinius over Syrië. Iedereen ging op weg om zich te laten inschrijven, ieder naar de plaats waar hij vandaan kwam. Jozef ging van de stad Nazareth in Galilea naar Judea, naar de stad van David die Bethlehem heet, aangezien hij van David afstamde, om zich te laten inschrijven samen met Maria, zijn aanstaande vrouw, die zwanger was. Terwijl ze daar waren, brak de dag van haar bevalling aan, en ze bracht een zoon ter wereld, haar eerstgeborene. Ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats was in het nachtverblijf van de stad.

25 Niet ver daarvandaan brachten herders de nacht door in het veld, ze hielden de wacht bij hun kudde. Opeens stond er een engel van de Heer bij hen en werden ze omgeven door het stralende licht van de Heer, zodat ze hevig schrokken. De engel zei tegen hen: Wees niet bang, want ik kom jullie goed nieuws brengen, dat het hele volk met grote vreugde zal vervullen: vandaag is in de stad van David jullie Redder geboren. Hij is de Messias, de Heer. Dit zal voor jullie het teken zijn: jullie zullen een pasgeboren Kind vinden dat in een doek gewikkeld in een voederbak ligt. En plotseling voegde zich bij de engel een groot hemels leger dat God prees met de woorden: Eer aan God in de hoogste hemel en vrede op aarde voor alle mensen die hij liefheeft.

26 Toen de engelen waren teruggegaan naar de hemel, zeiden de herders tegen elkaar: Laten we naar Bethlehem gaan om met eigen ogen te zien wat er gebeurd is en wat de Heer ons bekend heeft gemaakt. Ze gingen meteen op weg, en troffen Maria aan en Jozef en het Kind dat in de voederbak lag. Toen ze het Kind zagen, vertelden ze wat hun over dat Kind was gezegd. Allen die het hoorden stonden verbaasd over wat de herders tegen hen zeiden, maar Maria bewaarde al deze woorden in haar hart en bleef erover nadenken. De herders gingen terug, terwijl ze God loofden en prezen om alles wat ze gehoord en gezien hadden, precies zoals het hun was gezegd.

27 Musical gespeeld door groep 5 t/m 8 Het Kerstverhaal van A tot Z

28 Samenzang: Stille nacht (orgel) Stille nacht, heilige nacht! Davids Zoon, lang verwacht, Die miljoenen eens zaligen zal, Wordt geboren in Bethlehems stal, Hij, der schepselen Heer, Hij, der schepselen Heer.

29 Hulp loos Kind, heilig Kind, Dat zo trouw zondaars mint, ook voor mij hebt G Uw rijkdom ontzegd, Werd G op stro en in doeken gelegd. Leer me U danken daarvoor. Leer me U danken daarvoor.

30 Stille nacht, heilige nacht! Heil en vreê wordt gebracht, aan een wereld, verloren in schuld. Gods belofte wordt heerlijk vervuld. Amen, Gode zij eer! Amen, Gode zij eer!

31 Wisselzang: Dank U voor dit mooie kerstfeest (orgel) Kinderen: Dank U voor dit mooie Kerstfeest. Dank U voor dit feest zo blij. Dank U dat ik nu stil mag zeggen 't is ook feest voor mij.

32 Vrouwen: Dank U voor t Kindje in de kribbe. Dank U voor Beth lems arme stal. Dank U dat er ook op de aarde vrede komen zal. Mannen: Dank U dat U de engel stuurde. Dank U dat Hij de boodschap bracht. Dank U dat U juist werd geboren in die donk re nacht.

33 Kinderen: Dank U dat ook de herders t hoorden, Dank U voor t mooie engelenlied. Dank U dat U vanuit de hemel ook de kind ren ziet.

34 Allen: Dank U eerbiedig knielen kind ren, dank U bij Uwe kribbe neer. Dank U dat wij U danken mogen voor dit Kerstfeest Heer.

35 Dankwoord & Gebed

36 * Ere zij God, ere zij God, in den hoge, in den hoge, in den hoge. Vrede op aarde, vrede op aarde, in de mensen een welbehagen. Ere zij God in den hoge. Ere zij God in den hoge. Vrede op aarde, vrede op aarde, vrede op aarde, vrede op aarde, in de mensen, in de mensen, een welbehagen, in de mensen een welbehagen, een welbehagen. Ere zij God, ere zij God, in den hoge, in den hoge, in den hoge. Vrede op aarde, vrede op aarde, in de mensen een welbehagen. Amen, Amen. *

37 Gezegende Kerstdagen toegewenst!

De hemelse eng'len riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbied'ge schreden!

De hemelse eng'len riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbied'ge schreden! 1 Ga je mee? Een warm welkom! Zingen Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der eng'len hier geboren. Komt, laten wij aanbidden,

Nadere informatie

Met muzikale begeleiding van Marloes Stomphorst Thom van Eck Bauke de Boer. Kinderkerstfeest 2014

Met muzikale begeleiding van Marloes Stomphorst Thom van Eck Bauke de Boer. Kinderkerstfeest 2014 Met muzikale begeleiding van Marloes Stomphorst Thom van Eck Bauke de Boer Kinderkerstfeest 2014 Binnenkomst kinderen groep 1 tot en met 3 Luid klokjes, klingelingeling, luid klokjes kling! Laat de boodschap

Nadere informatie

Welkom, bemoediging en groet. Kaars aansteken. Gebed. Samen zingen: Komt allen tezamen

Welkom, bemoediging en groet. Kaars aansteken. Gebed. Samen zingen: Komt allen tezamen Kerstviering 2018 Welkom, bemoediging en groet Kaars aansteken Gebed Samen zingen: Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der eng'len

Nadere informatie

SAMENZANG KINDERKERSTFEEST

SAMENZANG KINDERKERSTFEEST SAMENZANG KINDERKERSTFEEST 24-12-2017 1. Zacharias, luister goed, dit nieuws is niet gewoon: Jij en je vrouw Elisabet krijgen straks een zoon. Noem hem Johannes, God is goed, want hij is heel speciaal.

Nadere informatie

Liturgie 1e kerstdag, 25 december 2015

Liturgie 1e kerstdag, 25 december 2015 Liturgie 1e kerstdag, 25 december 2015 Voorganger: ds. B.H. Steenwijk Organist: Frits Top Fluitiste: Anne van de Brink Koor: Ex Animo onder leiding van: Dick van Asselt Welkom De kerstkaars wordt aangestoken

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 523 : 1, 2, 3 en 4 Opwekking Laat ieder het horen

Wij zingen voor de dienst: Lied 523 : 1, 2, 3 en 4 Opwekking Laat ieder het horen Wij zingen voor de dienst: Lied 523 : 1, 2, 3 en 4 Opwekking Laat ieder het horen Want Hij wil ons ge - ven Dicht bij ons te le - ven De Heiland der wereld, Hal - le - lu - jah Want Hij wil ons ge

Nadere informatie

24 december 2018 PM Wierden Kerstnacht Lucas 2:12 De be-teken-is van kerst

24 december 2018 PM Wierden Kerstnacht Lucas 2:12 De be-teken-is van kerst 24 december 2018 PM Wierden Kerstnacht Lucas 2:12 De be-teken-is van kerst Voorzang Power 21:40 uur Joyful Joyful; Ring the Bells of Heaven; Heaven is in this house; Voorzang gemeente 21:55 uur NLB 477:1,4,5

Nadere informatie

Jezus is de morgenster

Jezus is de morgenster Jezus is de morgenster Kinderkerstfeest op 2 de kerstdag 10:00 uur in de Hervormde Kerk te Den Ham Met medewerking van de zondagsschool, kindernevendienst en de clubs Muzikale ondersteuning doormiddel

Nadere informatie

Couleur Vocale o.l.v. Ruud Krijnen Zingt voor de dienst: Dost Thou in a manger lie Hoe leit dit kindeke

Couleur Vocale o.l.v. Ruud Krijnen Zingt voor de dienst: Dost Thou in a manger lie Hoe leit dit kindeke 1 Couleur Vocale o.l.v. Ruud Krijnen Zingt voor de dienst: Dost Thou in a manger lie Hoe leit dit kindeke 2 3 Gemeente zingt lied 1 en 3, Koor zingt lied 2 in het Engels 4 5 koor zingt 2 in Engels: God

Nadere informatie

De Bron Protestantse Gemeente Watergraafsmeer. Kerst Viering op de Kerstmorgen. 'In mensen een welbehagen?!'

De Bron Protestantse Gemeente Watergraafsmeer. Kerst Viering op de Kerstmorgen. 'In mensen een welbehagen?!' De Bron Protestantse Gemeente Watergraafsmeer Kerst 2016 Viering op de Kerstmorgen 'In mensen een welbehagen?!' Aanvangslied 'Bethlehem, o uitverkoren stad' 1. Betlehem, o uitverkoren 2. In het ondoordringbaar

Nadere informatie

Kerstfeest. voor de Kinderen. 23 december 2014

Kerstfeest. voor de Kinderen. 23 december 2014 Kerstfeest voor de Kinderen 23 december 2014 De kinderen komen binnen en zingen: Luid klokje kling Luid klokje klingelingeling luid klokje kling Laat de boodschap horen Jezus is geboren Voor die blijde

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014. Samenzang

Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014. Samenzang Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014 Samenzang - Komt allen te zamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde, komt nu, o komt nu naar Bethlehem. Ziet nu de Vorst der eng'len, hier geboren, komt laten

Nadere informatie

Tweede kerstdag Een heel bijzondere Baby Woensdag 26 december 2018 Aanvang: uur

Tweede kerstdag Een heel bijzondere Baby Woensdag 26 december 2018 Aanvang: uur Tweede kerstdag Een heel bijzondere Baby Woensdag 26 december 2018 Aanvang: 10.00 uur 1 Met medewerking van: Meditatie: Organist: Jeugdclubs, zondagsschool en band The Extra Mile Hans Scherphof Gerard

Nadere informatie

Kerstavondviering voor kinderen voor mama s en papa s voor oma s en opa s voor iedereen die er bij wil zijn

Kerstavondviering voor kinderen voor mama s en papa s voor oma s en opa s voor iedereen die er bij wil zijn Kerstavondviering voor kinderen voor mama s en papa s voor oma s en opa s voor iedereen die er bij wil zijn Ontmoetingskerk, 24 december 2013 Organist: dhr. Jan Fahner Zingen: Nu zijt wellekome 1 Nu zijt

Nadere informatie

KERSTNACHTSAMENKOMST

KERSTNACHTSAMENKOMST KERSTNACHTSAMENKOMST Vóór we beginnen zingen we samen: (vanaf 21.45 u.) Lied: Gez. 141: 1, 2 1 Ik kniel aan uwe kribbe neer, o Jezus, Gij mijn leven! Ik kom tot U en breng U, Heer, wat Gij mij hebt gegeven.

Nadere informatie

KERSTVIERING VOOR JONG EN OUD 2015 Datum: 24 december 2015

KERSTVIERING VOOR JONG EN OUD 2015 Datum: 24 december 2015 KERSTVIERING VOOR JONG EN OUD 2015 Datum: 24 december 2015 Tijd: 19.30 uur Locatie: De Kern Spijkenisse Voorganger: ds. Lennart van Berkel Organist: Adri v/d Padt Pianist: Manon Welkom Samenzang: Stille

Nadere informatie

Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015

Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015 Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015 Voorganger Ouderling v. dienst Organist M.v.v. : Ds. A. H. Boschma : mw. H. Prinsen : dhr. H. Dorsman : Zangroep Menorah o.l.v. N. Boschma Kerstviering in de Menorah

Nadere informatie

22.30 DORPSKERK EELDE

22.30 DORPSKERK EELDE KERSTNACHTDIENST 2017 22.30 DORPSKERK EELDE Welkom in de kerstnachtdienst in de Dorpskerk. Het is een oud gebruik om het verhaal van Jezus mee te beleven door deze avond bij elkaar te komen. Nacht en avond

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE I.W. TE HOOGEZAND-SAPPEMEER

PROTESTANTSE GEMEENTE I.W. TE HOOGEZAND-SAPPEMEER PROTESTANTSE GEMEENTE I.W. TE HOOGEZAND-SAPPEMEER Gezamenlijke Kerstmorgen dienst op vrijdag 25 december 2015, om 10.00 uur in de Ontmoetingskerk te Sappemeer Voorganger ds. Frits Praamsma Muzikale medewerking:

Nadere informatie

KINDERKERSTZANG Zijn naam is Jezus

KINDERKERSTZANG Zijn naam is Jezus KINDERKERSTZANG Zijn naam is Jezus Woensdag 24 december 2014, aanvang 19.00 uur Petrakerk Veenendaal Hanneke en Márin zingen een mooi lied voor ons als opening 1. We zingen vooraf Komt allen tezamen 1.

Nadere informatie

Kerstnacht Woord van welkom

Kerstnacht Woord van welkom Kerstnacht 2016 Woord van welkom Het Bethelkoor zingt: Als alles duister is (Daarna zingen we het samen) Als alles duister is Onsteek dan een helder licht dat nooit meer dooft Een vuur dat nooit meer dooft

Nadere informatie

Welkom. KinderKerstZangDienst 2018

Welkom. KinderKerstZangDienst 2018 Welkom KinderKerstZangDienst 2018 Wij zijn op weg Wij zijn op weg naar Bethlehem Wij volgen de ster, die leidt ons naar Hem Met mirre en wierook en geschenken van goud Zijn onze zadeltassen tot de rand

Nadere informatie

PROGRAMMA KERSTZANGDIENST TWEEDE KERSTDAG 2015 OUDE KERK PUTTEN. Gods vredesmissie VAN HARTE WELKOM!

PROGRAMMA KERSTZANGDIENST TWEEDE KERSTDAG 2015 OUDE KERK PUTTEN. Gods vredesmissie VAN HARTE WELKOM! PROGRAMMA KERSTZANGDIENST TWEEDE KERSTDAG 2015 OUDE KERK PUTTEN Gods vredesmissie VAN HARTE WELKOM! Samenzang: Vreugde alom, de Heiland leeft! Vreugde alom, de Heiland leeft! Ik hef de lofzang aan. En

Nadere informatie

Kerstnacht. 24 december 2016 PAASKERK AMSTELVEEN. viering met de muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis o.l.v. Ruud Pletting

Kerstnacht. 24 december 2016 PAASKERK AMSTELVEEN. viering met de muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis o.l.v. Ruud Pletting Kerstnacht 24 december 2016 PAASKERK AMSTELVEEN viering met de muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis o.l.v. Ruud Pletting voorganger: ds. Marianne Bogaard Vanaf 22.00 uur speelt het orkest: - The

Nadere informatie

Kinderkerstfeest in de Maartenskerk Maartenskerkgemeente Doorn

Kinderkerstfeest in de Maartenskerk Maartenskerkgemeente Doorn KINDER KERSTFEEST Maartenskerk Doorn Zondag 24 december 16.30 uur Het kerstverhaal gespeeld door (groot)ouders en jongeren en samen kerstliedjes zingen 1 Kinderkerstfeest in de Maartenskerk Maartenskerkgemeente

Nadere informatie

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2014 Ds. W.E. den Hertogschool Kling klokjes klingelingeling, kling klokjes kling. Laat de boodschap horen: Jezus is geboren, Voor die blijde klanken, willen wij God danken. Kling klokjes klingelingeling,

Nadere informatie

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2015 Ds. W.E. den Hertogschool Lichtjes, lichtjes overal Kerstfeest is het nu Jezus is geboren Zeggen zij aan U Groep 1/2 Welkom Kim & Jake Openingsgebed Gebed door groep 6 (1) Lieve Here God,

Nadere informatie

Thema: Gods liefde uit de doeken. Afkondingen >

Thema: Gods liefde uit de doeken. Afkondingen > Thema: Gods liefde uit de doeken. Afkondingen > Thema: Gods liefde uit de doeken. Kees Kraayenoord: Kom verwonderd U hier mensen (Start ongeveer rond 21:47:43 uur) Afkondingen > Thema: Gods liefde uit

Nadere informatie

KERSTNACHT 2017 Een beetje thuis

KERSTNACHT 2017 Een beetje thuis KERSTNACHT 2017 Een beetje thuis Voorganger: ds. Jan Willem Drost Organist: Els Dijkerman Trompettisten: Koen Koster, Harry ten Brinke Namens de kerkenraad: Remco van Donk Vooraf: trompet en orgel Welkom

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk Gezinsviering Kerstavond. Uw voorganger: Dominee H.J. Reinders

Welkom in de Pauluskerk Gezinsviering Kerstavond. Uw voorganger: Dominee H.J. Reinders Welkom in de Pauluskerk Gezinsviering Kerstavond Uw voorganger: Dominee H.J. Reinders Lied 477 1, 2 en 4 Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem!

Nadere informatie

Orde voor Kerstnachtdienst Voorgangers: ds. Jaap Hansum en ds. Wim Scheltens Orgel: dhr. Marco Bouw M.m.v. de a-meezingband

Orde voor Kerstnachtdienst Voorgangers: ds. Jaap Hansum en ds. Wim Scheltens Orgel: dhr. Marco Bouw M.m.v. de a-meezingband Orde voor Kerstnachtdienst 2015 Voorgangers: ds. Jaap Hansum en ds. Wim Scheltens Orgel: dhr. Marco Bouw M.m.v. de a-meezingband Zingen: God is in ons midden (band) in de mensen een welbehagen. Amen, amen.

Nadere informatie

Komt allen tezamen. Samenzang (orgel): Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht

Komt allen tezamen. Samenzang (orgel): Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht Samenzang (orgel): Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij zijn als kaarsjes, brandend in de nacht. En Hij wenst dat ieder tot Zijn ere schijn'; jij

Nadere informatie

VIERING VAN EERSTE KERSTDAG 2017 IN DE MARANATHAKERK

VIERING VAN EERSTE KERSTDAG 2017 IN DE MARANATHAKERK VIERING VAN EERSTE KERSTDAG 2017 IN DE MARANATHAKERK Voorganger: Sity Smedinga Organist: dhr S. Groenveld Trompettist: Pieter Koster Ouderling: Margreet de Pous Diaken: Nell de Vries Kindernevendienst:

Nadere informatie

Liturgie kerstnacht zangdienst maandag 24 december 2018 Aanvang uur. We zitten vol.

Liturgie kerstnacht zangdienst maandag 24 december 2018 Aanvang uur. We zitten vol. Liturgie kerstnacht zangdienst maandag 24 december 2018 Aanvang 21.00 uur We zitten vol. 1 2 De klokken luiden. Orgelspel Zingen: Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o

Nadere informatie

24 december Kerstnachtviering. Zuiderkerk Nieuw-Amsterdam

24 december Kerstnachtviering. Zuiderkerk Nieuw-Amsterdam 24 december 2018 Kerstnachtviering Zuiderkerk Nieuw-Amsterdam Thema: Wees niet bang Voorganger: ds. Elly Wisselink Organist: Willy Misker M.m.v. Christelijk Mannenkoor Drenthe o.l.v. Jan Boheur Mannenkoor:

Nadere informatie

Kerstnachtdienst Wie ben ik? Ben Ik in beeld? In de Ned. Herv. Kerk te Giessen-Oudekerk en Peursum 24 December Aanvang 21.

Kerstnachtdienst Wie ben ik? Ben Ik in beeld? In de Ned. Herv. Kerk te Giessen-Oudekerk en Peursum 24 December Aanvang 21. Kerstnachtdienst Wie ben ik? Ben Ik in beeld? In de Ned. Herv. Kerk te Giessen-Oudekerk en Peursum 24 December 2016 - Aanvang 21.30 uur Voorganger: Ronny van Renswoude Organist: Ro Romijn M.m.v. Koor:Vita

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst op KERSTAVOND Michaëlskerk Grijpskerke, uur

Liturgie voor de dienst op KERSTAVOND Michaëlskerk Grijpskerke, uur Liturgie voor de dienst op KERSTAVOND 2013 Michaëlskerk Grijpskerke, 20.30 uur met medewerking van: Ds. Fred van Slooten, voorganger Koor Groot Veere o.l.v. mevr. Anneke Huibregtse Dhr. Johan Davidse,

Nadere informatie

emeente Sprang Kinderkerstfeest BELOOFD is BELOOFD Op 25 december 2016 om uur in de Hervormde Kerk van Sprang

emeente Sprang Kinderkerstfeest BELOOFD is BELOOFD Op 25 december 2016 om uur in de Hervormde Kerk van Sprang emeente Sprang Kinderkerstfeest BELOOFD is BELOOFD \ Op 25 december 2016 om 17.00 uur in de Hervormde Kerk van Sprang Voor de samenkomst wordt muziek gespeeld Zingen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde:

Nadere informatie

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen 1 Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der englen hier geboren.

Nadere informatie

Baalder kerstdienst Zondag 24 december 2017

Baalder kerstdienst Zondag 24 december 2017 Baalder kerstdienst Zondag 24 december 2017 Orde kerstnachtdienst 22.00 uur Thema: Reiken naar het Licht.. Voorganger: Organist: ds. Wim van der Wel Bert Slijkhuis Verder werken mee; - Jan Jaap Boessenkool

Nadere informatie

Kerstliturgie 26 december 2018

Kerstliturgie 26 december 2018 Kerstliturgie 26 december 2018 Thema: kerstfeest voor jou en mij. Kinderband: Mees de Visser piano Jozua Freeke gitaar Luke Verlaan drums Leonel Burggraaf saxofoon Ruchama van Leeuwen viool Madelon Burggraaf

Nadere informatie

Liturgie van de kerstdienst voor de kinderen en jongeren van de Hervormde Gemeente Elim. Kerst.Begrijp je het?

Liturgie van de kerstdienst voor de kinderen en jongeren van de Hervormde Gemeente Elim. Kerst.Begrijp je het? Liturgie van de kerstdienst voor de kinderen en jongeren van de Hervormde Gemeente Elim Kerst.Begrijp je het? 1 Kinderen komen binnen tijdens het zingen van: Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht,

Nadere informatie

Organist: Kees Nottrot Trompet: Tseard Gietema Hobo: Inge Ariesen Blazers: koperensemble Zang: Margrietha Sikma en Ageeth Bierma M.m.v.

Organist: Kees Nottrot Trompet: Tseard Gietema Hobo: Inge Ariesen Blazers: koperensemble Zang: Margrietha Sikma en Ageeth Bierma M.m.v. Organist: Kees Nottrot Trompet: Tseard Gietema Hobo: Inge Ariesen Blazers: koperensemble Zang: Margrietha Sikma en Ageeth Bierma M.m.v. combo van de Martinikerk Voorganger: ds. Jaap van der Windt Zingen:

Nadere informatie

Stil gebed votum en groet. Aanvangstekst Joh 3: 16 16. Zingen Psalm 149:1, 2 en 5. Gebed. Muziekgroep zingt: In het licht. Samenzang Gezang 138

Stil gebed votum en groet. Aanvangstekst Joh 3: 16 16. Zingen Psalm 149:1, 2 en 5. Gebed. Muziekgroep zingt: In het licht. Samenzang Gezang 138 Liturgie voor de kerstmorgendienst 2014 om 9.30 uur In de Christelijke Gereformeerde Kerk, Open Poort Boskoop Deze dienst is een gecombineerde dienst samen met de doven en slechthorende brs. en zrs. uit

Nadere informatie

Welkom. Schijn met Uw licht in mijn hart o Vader Schijn met Uw licht in mijn hart

Welkom. Schijn met Uw licht in mijn hart o Vader Schijn met Uw licht in mijn hart Welkom Komt allen tezamen, jubelend van vreugde. Komt nu, o, komt nu naar Bethlehem. Ziet nu de Vorst der eng len hier geboren. Komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden,

Nadere informatie

Het MDW-team heet u van harte welkom in deze kerstnachtdienst. Thema kerstnachtdienst 24 december 22.00 uur: Zing met verwondering mee: Ere zij God!

Het MDW-team heet u van harte welkom in deze kerstnachtdienst. Thema kerstnachtdienst 24 december 22.00 uur: Zing met verwondering mee: Ere zij God! Het MDW-team heet u van harte welkom in deze kerstnachtdienst. Thema kerstnachtdienst 24 december 22.00 uur: Zing met verwondering mee:! Predikant: Ds. O. Doorn Organist: Frits Top Koor: Cellar Gospel

Nadere informatie

Kinderkerstfeest. 24 december 2015 Grote of Sint Walburgiskerk Zutphen

Kinderkerstfeest. 24 december 2015 Grote of Sint Walburgiskerk Zutphen Kinderkerstfeest 4 december 015 Grote of Sint Walburgiskerk Zutphen Welkom Zingen: lied 477: 1, en 4 Komt allen tesamen De hemelse engelen riepen eens de herders weg van de kudde naar t schamel dak Spoeden

Nadere informatie

Muzikaal kerstverhaal: Ga je mee op zoek. Voorganger: Heidi Ebbers. M.m.v. Kinderdienstcommissie en figuranten. Muziek: Young Company en Cantorij

Muzikaal kerstverhaal: Ga je mee op zoek. Voorganger: Heidi Ebbers. M.m.v. Kinderdienstcommissie en figuranten. Muziek: Young Company en Cantorij Muzikaal kerstverhaal: Ga je mee op zoek Voorganger: Heidi Ebbers M.m.v. Kinderdienstcommissie en figuranten Muziek: Young Company en Cantorij Voor de dienst muziek (Harry en Johan) Welkom Gebed Samenzang

Nadere informatie

24 december 2018, 20:15uur in de Plaskerk te Raalte

24 december 2018, 20:15uur in de Plaskerk te Raalte Serieus Kerst 24 december 2018, 20:15uur in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Organist: Klaas Bos Trompettist: Bennie Neppelenbroek Voor de dienst: Lied 444 1. Nu daagt het in het

Nadere informatie

Kerstviering zondagsschool 25 december uur in de Ark. Thema: Gods plan met Maria

Kerstviering zondagsschool 25 december uur in de Ark. Thema: Gods plan met Maria Kerstviering zondagsschool 25 december 2015 16.30 uur in de Ark Thema: Gods plan met Maria Kinderen van de zondagsschool komen binnen. Op het podium zingen zij het lied: God heeft een plan met je leven.

Nadere informatie

Aansteken van de adventskaarsen. refrein: refrein. refrein. Welkom. Lied: Verlanglichtjes

Aansteken van de adventskaarsen. refrein: refrein. refrein. Welkom. Lied: Verlanglichtjes Kerstfeest 2016 Welkom Aansteken van de adventskaarsen Lied: Verlanglichtjes refrein: Vier kleine kaarsen, verlanglichtjes voor kerst. Zo komt voor jou en mij het kerstfeest dichterbij Steek ze aan. Ze

Nadere informatie

Liturgie voor de kerstnacht van Jan Hendrik van der Kamp o.l.v. cantrix Elly Bakker Liesanne de Rijke. Een ster is opgegaan

Liturgie voor de kerstnacht van Jan Hendrik van der Kamp o.l.v. cantrix Elly Bakker Liesanne de Rijke. Een ster is opgegaan Liturgie voor de kerstnacht van 2014 Voorganger: Organist: Cantotij: Lector: ds. Nita van der Horst Jan Hendrik van der Kamp o.l.v. cantrix Elly Bakker Liesanne de Rijke Een ster is opgegaan Cantorij en

Nadere informatie

Komt allen tezamen (Sela versie)

Komt allen tezamen (Sela versie) Komt allen tezamen (Sela versie) Komt allen tezamen, jubelend van vreugde, komt nu, o komt nu naar Bethlehem. Ziet nu de Vorst der eng'len, hier geboren, komt laten wij aanbidden, De hemelse eng'len, riepen

Nadere informatie

Kerstnachtdienst. Liturgie voor de dienst op 24 december 2018 om uur in de Ichthuskerk te Tholen

Kerstnachtdienst. Liturgie voor de dienst op 24 december 2018 om uur in de Ichthuskerk te Tholen 0 Kerstnachtdienst Liturgie voor de dienst op 24 december 2018 om 22.30 uur in de Ichthuskerk te Tholen Voorganger: Ds. Peter Broere Organist: Dhr. Eric Brander 0 1 M.m.v. zanggroep d Accord o.l.v. Marjan

Nadere informatie

KINDER KERSTFEEST. Maartenskerk Doorn Kerstavond maandag 24 december uur De wonderlijke Kerst van Koster Kees

KINDER KERSTFEEST. Maartenskerk Doorn Kerstavond maandag 24 december uur De wonderlijke Kerst van Koster Kees KINDER KERSTFEEST Maartenskerk Doorn Kerstavond maandag 24 december 19.00 uur De wonderlijke Kerst van Koster Kees 1 2 Kinderkerstfeest in de Maartenskerk Maartenskerkgemeente Doorn Zoek een plek op waar

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

KERST uur AA Kramer muziekgroep en gemeentekoor olv Theo van Bokkem orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Sarah Meerveld

KERST uur AA Kramer muziekgroep en gemeentekoor olv Theo van Bokkem orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Sarah Meerveld KERST 2018 10.00 uur AA Kramer muziekgroep en gemeentekoor olv Theo van Bokkem orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Sarah Meerveld welkom en mededelingen zingen: Wijs mij de weg naar Betlehem (Sela) votum

Nadere informatie

Een teken van grote liefde

Een teken van grote liefde Slotzang In de hoge, in de hoge, in de hoge Vrede op aarde, vrede op aarde In de mensen een welbehagen. in de hoge in de hoge Vrede op aarde, vrede op aarde Vrede op aarde, vrede op aarde In de mensen,

Nadere informatie

KERSTNACHTDIENST. 24 december 2018 Oude Blasius te Delden. Koster: Gerrie Tuitert- Burggraaff Organist: Matthijs ten Thije Voorganger: Ds.

KERSTNACHTDIENST. 24 december 2018 Oude Blasius te Delden. Koster: Gerrie Tuitert- Burggraaff Organist: Matthijs ten Thije Voorganger: Ds. KERSTNACHTDIENST 24 december 2018 Oude Blasius te Delden Koster: Gerrie Tuitert- Burggraaff Organist: Matthijs ten Thije Voorganger: Ds. Dick Juijn 1 Orgelspel: Louis-Claude d'aquin (1694-1772): Noël no.

Nadere informatie

Kerstnachtdienst op 24 december 2014 in de Vloedschuur

Kerstnachtdienst op 24 december 2014 in de Vloedschuur Kerstnachtdienst op 24 december 2014 in de Vloedschuur Cantorij komt binnen met Hanaqpanach een oud kerstlied van gechristianiseerde Indianen uit 1631. Hemelse vreugde, duizenden malen zullen wij u lof

Nadere informatie

De duisternis gaat wijken van de eeuwenlange nacht. Een nieuwe dag gaat prijken met ongekende pracht. Welkom en opening

De duisternis gaat wijken van de eeuwenlange nacht. Een nieuwe dag gaat prijken met ongekende pracht. Welkom en opening Kerstnachtdienst in de Zuiderkerk 4 december 06 Aanvang:.30 uur Thema: Wees niet bang Voorganger: ds. Aafke Nicolai Orgel: Cor Zijlstra M.m.v. In His Name o.l.v. Joeke Hoekstra Voor de dienst zingen van

Nadere informatie

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Welkom op ons kerstfeest Groep 0 zingt : Jezus zegt, dat hij hier van ons verwacht Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij

Nadere informatie

Liturgie Kinderkerstfeest. Het licht van de wereld

Liturgie Kinderkerstfeest. Het licht van de wereld Liturgie Kinderkerstfeest Het licht van de wereld 24 december 2016 Met medewerking van de samenspelgroep van Ons genoegen en Kindercantorij Parels. Bij binnenkomst speelt de samenspelgroep van Ons genoegen.

Nadere informatie

Een herder kijkt verder kerstmusical

Een herder kijkt verder kerstmusical Kerstmorgen 25 december 2014 in Finsterwolde Een herder kijkt verder kerstmusical organist: dhr. W. Eelsing voorganger: Ds. W. Jöhlinger ORGELSPEL MEDEDELINGEN VAN DE KERKENRAAD STIL GEBED (tegelijk met

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst op KERSTAVOND Opstandingskerk Grijpskerke, uur

Liturgie voor de dienst op KERSTAVOND Opstandingskerk Grijpskerke, uur Liturgie voor de dienst op KERSTAVOND 2012 Opstandingskerk Grijpskerke, 20.30 uur met medewerking van: Ds. Fred van Slooten, voorganger Gospelkoor Together uit Nieuwerkerk Hr. Adrie Davidse, organist Samenzang:

Nadere informatie

Voorganger: ds. J.E. de Groot Ouderling van dienst: Wout van Schaik Organist: Simon Marbus Koster: Hans van de Goor

Voorganger: ds. J.E. de Groot Ouderling van dienst: Wout van Schaik Organist: Simon Marbus Koster: Hans van de Goor Voorganger: ds. J.E. de Groot Ouderling van dienst: Wout van Schaik Organist: Simon Marbus Koster: Hans van de Goor Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Komt allen tezamen ~ gezang 138 : 1, 2, 3 en

Nadere informatie

Les 13: Geboorte van Jezus.

Les 13: Geboorte van Jezus. Les 13: Geboorte van Jezus. kun je lezen in lukas 1 en 2 Wees gegroet, Maria, je bent begenadigd, de Heer is met je. Maria kijkt op van waar ze mee bezig is. Er staat iemand in de deuropening van het huis

Nadere informatie

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december 2016 Kerstverhaal Heel lang geleden was er een jonge vrouw, Maria. Zij woonde in het dorpje Nazareth. Maria was een heel gewone vrouw, net zo gewoon

Nadere informatie

DORPSKERK EELDE uur

DORPSKERK EELDE uur KERSTNACHTDIENST 2017 DORPSKERK EELDE 21.00 uur Welkom in de kerstnachtdienst in de Dorpskerk. Het is een oud gebruik om het verhaal van Jezus mee te beleven door deze avond bij elkaar te komen. Nacht

Nadere informatie

Prijs nu zijn naam samen met de engelen. o, nacht dat Jezus kwam

Prijs nu zijn naam samen met de engelen. o, nacht dat Jezus kwam Lied 01 Titel: Licht in de nacht Arrangement: Martin Zonnenberg Tweede componist: Adophe Adams Uitvoerende: Lucas Kramer Uitvoering: Solo en samenzang Licht in de nacht: een ster schijnt door de wolken

Nadere informatie

Kerstfeest 2018 Drachten Oost, West en Zuid. Thema: Lichtpunt.

Kerstfeest 2018 Drachten Oost, West en Zuid. Thema: Lichtpunt. Kerstfeest 2018 Drachten Oost, West en Zuid. Thema: Lichtpunt. Voorganger: Ds. Anne Henk Boschma. Met medewerking van een groep muzikanten van CMV Crescendo o.l.v. Gatze Verbeek. Liederen voor de dienst:

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Hervormde gemeente Sellingen Orde van Dienst 24 december 2018 Kerstnachtdienst 22:00 uur met medewerking van Anima Mea Voorganger: Ds. Bram Verduijn Organist: dhr. Gert Jan Veneman Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Kerstliturgie. Jakob was de vader van Jozef. Jozef was de man van Maria, en Maria was de moeder van Jezus.

Kerstliturgie. Jakob was de vader van Jozef. Jozef was de man van Maria, en Maria was de moeder van Jezus. Kerstliturgie Jezus Christus kwam uit de familie van David en Abraham. Abraham was de vader van Izak. Izak was de vader van Jakob Salmon was de vader van Boaz. De moeder van Boaz was Rachab. Boaz was de

Nadere informatie

Welkom Zingen: Komt allen tezamen : 1 en 2 Gebed Zingen Psalm 98 : 1 en 2

Welkom Zingen: Komt allen tezamen : 1 en 2 Gebed Zingen Psalm 98 : 1 en 2 Welkom Zingen: Komt allen tezamen : 1 en 2 Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de Vorst der eng len hier geboren. Komt, laten wij aanbidden, komt, laten

Nadere informatie

Met medewerking van: Jeugdclubs, zondagsschool en The Extra Mile Meditatie: Marco van der Spek Organist: Gerard Kunst

Met medewerking van: Jeugdclubs, zondagsschool en The Extra Mile Meditatie: Marco van der Spek Organist: Gerard Kunst Met medewerking van: Jeugdclubs, zond Extra Mile Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij zijn als kaarsjes brandend in de nacht. En Hij wenst dat ieder tot zijn ere schijn, jij in jouw klein

Nadere informatie

Dank u wel lieve Heer

Dank u wel lieve Heer Dank u wel lieve Heer Dank U wel, lieve Heer, U kwam op de aarde neer, als een baby arm en klein. Dank U wel, lieve Heer, t Is een wonder zo fijn. Omdat U onze Redder wil zijn. 2009 Ans Heij - de Boer

Nadere informatie

KERSTVIERING DE WIEDEKIEKER 22 DECEMBER 2011

KERSTVIERING DE WIEDEKIEKER 22 DECEMBER 2011 KERSTVIERING DE WIEDEKIEKER 22 DECEMBER 2011 HÉ, TEL JE MEE? Kerstviering CKC De Wiedekieker 22 december 2011 Blz. 1 Inleidend Orgelspel Samenzang: Komt allen tezamen (Gezang( 138: : 1, 2 en 4) Komt allen

Nadere informatie

Liturgie. voor de clubkerstdienst. 1 e Kerstdag. 25 december 2013. Organist: Martin Visser Pianist: Timon Dubbeldam

Liturgie. voor de clubkerstdienst. 1 e Kerstdag. 25 december 2013. Organist: Martin Visser Pianist: Timon Dubbeldam Liturgie voor de clubkerstdienst 1 e Kerstdag 25 december 2013 Organist: Martin Visser Pianist: Timon Dubbeldam Jezus zegt dat Hij... - alle kinderen zingen (de kinderen van Benjamin en Joas komen binnen)

Nadere informatie

Een ster gaat ons voor

Een ster gaat ons voor Liturgie voor de kerstnacht van 2016 Voorganger: Organist: Cantotij: Lectoren: ds. Nita van der Horst Jan Hendrik van der Kamp o.l.v. cantrix Elly Bakker Maartje Bergwerff en Miranda Göbel Een ster gaat

Nadere informatie

25 december 2017 A.D. Kerstmorgen

25 december 2017 A.D. Kerstmorgen 25 december 2017 A.D. Kerstmorgen Voorganger : Dr. J.P. Schouten, Naarden Organist : Jan Ballintijn m.m.v. Spieghelkoor en Cantorij o.l.v. Peter Steijlen Symbolische bloemschikking. Kerst Openbaren Een

Nadere informatie

Viering Kerstavond. Donderdag 24 december Zuiderkerk Nieuw Amsterdam. Thema:Een hemelse boodschap

Viering Kerstavond. Donderdag 24 december Zuiderkerk Nieuw Amsterdam. Thema:Een hemelse boodschap Donderdag 24 december 2015 Viering Kerstavond Zuiderkerk Nieuw Amsterdam Thema:Een hemelse boodschap Voorganger ds. Elly Wisselink Organist: Henk Oving M.m.v. Female Voices Orgelspel Samenzang: Lied 477:

Nadere informatie

Beamer Edwin Krijgsheld

Beamer Edwin Krijgsheld Welkom Mieneke de Vries Koor Aglow uit Leek o.l.v. Bauke Mulder Combo Orgel Frans Koster Voorleesstem Danielle Krijgsheld Beamer Edwin Krijgsheld 1 2 Opening Komt allen te samen Lezen uit de Bijbel O kom

Nadere informatie

Organist: Kees Nottrot Zang: Ageeth Bierma Piano: Tsjamme Wiersma Trompet: Marja Klazenga Voorganger: ds. Jaap van der Windt

Organist: Kees Nottrot Zang: Ageeth Bierma Piano: Tsjamme Wiersma Trompet: Marja Klazenga Voorganger: ds. Jaap van der Windt KERSTNACHT 2017 Organist: Kees Nottrot Zang: Ageeth Bierma Piano: Tsjamme Wiersma Trompet: Marja Klazenga Voorganger: ds. Jaap van der Windt 2 Orgelspel Welkom door de ouderling van dienst Stilte Zingen

Nadere informatie

Kerstfeest 2017 groep 5

Kerstfeest 2017 groep 5 Kerstfeest 2017 groep 5 Ere zij God, ere zij God, in den hoge, in den hoge, in den hoge. Vrede op aarde, vrede op aarde. In de mensen een welbehagen. Ere zij God in den hoge, ere zij God in den hoge. Vrede

Nadere informatie

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers Niet bang zijn! Kerstdienst op Eerste kerstdag voor jong en ouder Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers Vooraf zingen we: lied 477 ( Komt allen tesamen

Nadere informatie

De nacht brak in duizend stukken

De nacht brak in duizend stukken Liturgie voor de kerstnachtdienst 2017 in Honselersdijk, om 21.45 uur De nacht brak in duizend stukken Voorganger: ds. Piet Schelling Organist: Alexander Prins Fluit: Nicolien van Deursen - van der Wel

Nadere informatie

Komt allen tezamen. Er is een Kindeke Er is een kindeke geboren op aard (2x) 't Kwam op de aarde voor ons allemaal (2x)

Komt allen tezamen. Er is een Kindeke Er is een kindeke geboren op aard (2x) 't Kwam op de aarde voor ons allemaal (2x) Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der eng len hier geboren. De hemelse eng len riepen eens de herders weg van de kudde naar

Nadere informatie

Liturgie. van de Kerstnachtdienst. 24 december Grote of Barbarakerk. Aanvang: uur. De aanbidding der herders

Liturgie. van de Kerstnachtdienst. 24 december Grote of Barbarakerk. Aanvang: uur. De aanbidding der herders Liturgie van de Kerstnachtdienst 24 december 2018 De aanbidding der herders Voorganger: Rieks Hoogenkamp Ouderling van dienst: Carla Bulsing Organist: Marijn Slappendel Tweede organist: Jeroen van Kleef

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op 1 e Kerstdag 25 december 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang en/of

Liturgie voor de ochtenddienst op 1 e Kerstdag 25 december 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang en/of Liturgie voor de ochtenddienst op 1 e Kerstdag 25 december 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 09.00 en/of 10.30. Thema: En het geschiedde in die dagen Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling

Nadere informatie

KERSTNACHTDIENST 24 december uur. Samen delen. Georganiseerd door beide kerken van Aalden en Zweeloo

KERSTNACHTDIENST 24 december uur. Samen delen. Georganiseerd door beide kerken van Aalden en Zweeloo KERSTNACHTDIENST 24 december 2016 21.30 uur Samen delen Georganiseerd door beide kerken van Aalden en Zweeloo Voorganger:Ds. Bernadette de Groot Organist: Cees Roubos Gospelkoor: Marturia Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Kerstdienst Zondagsscholen 2014

Kerstdienst Zondagsscholen 2014 26 december 2014 09:00 uur Goede Herderkerk Opening: Ds. P. Blom Muziek: Ellen van den Brink, Wim de Graaf 1. Samenzang Komt allen tezamen, Jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet

Nadere informatie

Kerstmorgen 2015 Tijd voor vreugde

Kerstmorgen 2015 Tijd voor vreugde Kerstmorgen 2015 Tijd voor vreugde Organist: Maeike Versteeg Voorganger: ds. Joke van der Neut De dienst wordt uitgezonden via de Lokale Omroep Ridderkerk (SLOR) Orgelspel Binnenkomst Kerkenraad Lied 477:

Nadere informatie

De hemelse englen riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbiedge schreden!

De hemelse englen riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbiedge schreden! Kerstmorgen 25 december 2015 Om 9.30 uur in de Oude Helenakerk Protestantse Gemeente Aalten Voorganger: ds. Wim Everts Organist: Janieke Mollenhorst Trompettist: Peter Bruin Kerstmuziek van orgel en trompet

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Lukas 2 vers 1 t/m 7 Lied 73 vers 1, 2 en 4 (Op Toonhoogte) Lofzang van Maria vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 118 vers 12 en 13 Psalm 72 vers

Nadere informatie

Kinderkerstfeest 2015

Kinderkerstfeest 2015 Kinderkerstfeest 2015 Liturgie Marktpleinkerk 24 december 2015 Aanvang: 19.00 uur 1 SAMENZANG MET LICHTJESOPTOCHT! Zingen: Wat een sterren Refrein: Wat een sterren, wat een sterren als je heel lang kijkt,

Nadere informatie

zien wij elkaar: mensen van uw welbehagen. Allen gaan zo mogelijk staan Komt allen tezamen Lied V.: 477 t. C.B. Burger; m. 18 de eeuw?

zien wij elkaar: mensen van uw welbehagen. Allen gaan zo mogelijk staan Komt allen tezamen Lied V.: 477 t. C.B. Burger; m. 18 de eeuw? Allen gaan zo mogelijk staan zien wij elkaar: mensen van uw welbehagen. Komt allen tezamen Lied V.: 477 t. C.B. Burger; m. 18 de eeuw? Komt allen tezamen jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem!

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Lukas 2 vers 1 t/m 20 Gezang 138 vers 1, 2 en 3 (Liedboek) Psalm 98 vers 2 (Schoolpsalm) Lied 83 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Lofzang

Nadere informatie

Liturgie voor Kerstavond 24 december Een ster verschijnt in de nacht

Liturgie voor Kerstavond 24 december Een ster verschijnt in de nacht Liturgie voor Kerstavond 24 december 2014 Voorganger: ds. Nita van der Horst-Kattenberg m.m.v. de muziekvereniging: Volharding o.l.v. Rob Scheers Locatie en tijd: Dorpskerk Oostvoorne om 19.30 =================================================

Nadere informatie

Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4

Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de Vorst der eng len hier geboren. Komt, laten wij aanbidden, komt, laten

Nadere informatie