Jan Harmenshof Nieuws 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jan Harmenshof Nieuws 2017"

Transcriptie

1 Jan Harmenshof Nieuws 2017 Wij wensen u een mooi en vooral gezond 2017 Nieuwe leerlingen Als nieuwe leerlingen begroeten wij Ralf van Schaik en Faisel Maalin in groep 1a, Tom Ros en Jay van Galen in groep 1b en Chris van Engelenburg in groep 4. Wij wensen hen een fijne tijd op obs Jan Harmenshof. Sinterklaas 2016 Op vrijdag 2 december heeft Sinterklaas onze school gelukkig weer kunnen vinden en bereiken. De hele school en vele ouders stonden in spanning op het plein te wachten op de aankomst van de Sint en zijn pieten. We stonden deze morgen op tijd klaar om de Sint en zijn pieten welkom te heten, maar de Sint kwam maar niet opdagen. Gelukkig was het gezellig op het schoolplein, er werden verschillende sinterklaasliedjes uit volle borst meegezongen door de kinderen. Het wachten werd uiteindelijk beloond. André van Erkom kwam met zijn tractor de Sint en zijn pieten brengen. Sinterklaas was namelijk op zoek gegaan naar Amerigo, want Amerigo was weggelopen. Hij was in het weiland van André van Erkom aan het zoeken, toen André aan het werk ging en Sinterklaas aantrof in het weiland. Sinterklaas was een beetje verward, omdat hij nu niet wist hoe op school moest komen. André heeft de Sint een lift naar school geven. Amerigo zouden ze later weer gaan zoeken. Na deze rommelige start ging de Sint met zijn pieten naar binnen om daar aan alle groepen een bezoekje te brengen. Na een gezamenlijke lunch in de klas, was het om uur alweer tijd om naar huis te gaan. De Sint heeft ons nog laten weten dat hij, na het bezoek aan onze school, Amerigo al snel weer gevonden had!

2 Kerstviering Home Alone 2016 De kerstballen, kerstslingers en alle andere kerstspullen zitten allang weer in de dozen en zijn opgeruimd, maar toch willen we nog even terugblikken op het afgelopen kerstfeest. Wat was het weer gezellig en wat hebben we gesmuld van al die lekkere hapjes! Geweldig, het was als vanouds een buffet met de tapas á la Jan Harmenshof, het leek wel een 5***** restaurant. Wat hebben de koks hun best gedaan. Het was verrukkelijk! Natuurlijk nogmaals onze hartelijke dank!!! Na het kerstdiner hebben we genoten van de prachtige toneelvoorstelling: Home Alone. Het leek erop dat de familie gezellig op vakantie ging met Kerst naar Hawaii. Maar al gauw bleek het mis te gaan., want wie vergeet er nu zijn kinderen De kinderen Floris en Fleur waren wel even bang, maar ze ontdekten al snel de cola en de chips, dus werd er een klein feestje gevierd. De ouders, ondertussen aangekomen op Hawaii, maakten zich wel zorgen, ze konden immers de kinderen niet bereiken, omdat de wifi uitgevallen was. En zeker toen ze hoorden dat er ook inbrekers op pad waren. Gelukkig liep alles goed af door een oplettende buurvrouw, zij verjaagde de dieven en haalde met vliegmaatschappij Easy Bep de ouders op en zo kwam alles weer goed en kon de familie gezellig Kerst vieren. Toneelgroep Home Alone hartelijk dank!! Nieuws uit de MR Tijdens de MR-vergadering van 7 december jl. zijn de volgende onderwerpen aan bod gekomen: Goedkeuring Jaarverslag MR Op verzoek is dit opvraagbaar voor de ouders. Medezeggenschapsreglement Bij de volgende actualisering van het medezeggenschapsreglement wordt de nieuwe samenstelling van de GMR opgenomen en de daaruit voortvloeiende consequenties voor de afvaardiging vanuit de MR. Begroting bestuur en school Deze is goedgekeurd door de GMR. Communicatie Een afvaardiging van de MR zal aanwezig zijn tijdens de open dag op 25 januari. Informatie over in de groepen aanwezige stagiaires wordt geactualiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd contact op nemen met een van de MR-leden (zie ).

3 Onderwijscafé Engels Maandag 16 januari organiseert Fluvium op de basisschool in Opijnen weer een onderwijscafé. Dit keer is het thema Engels op de basisschool. Het programma wordt verzorgd door onze juf Rose, leerkracht van groep 8 en coördinator Engels. We hopen uiteraard op een grote opkomst. Wilt u meer weten, kijkt u dan op onze website. De flyer vindt u onder het kopje Nieuws. Inspectierapport Op 21 juni 2016 heeft de onderwijsinspecteur onze school bezocht en zij heeft onderzocht hoe wij gestalte geven aan het onderwijs. Ofschoon het altijd spannend is, zagen we de uitslag met vertrouwen tegemoet. Vanwege diverse oorzaken (buiten onze schuld) hebben we best lang moeten wachten op de officiële publicatie op de website van de inspectie. Sinds enkele weken kan iedereen het rapport bekijken op deze site: onderwijsinspectie basisonderwijs.nl. De inspecteur heeft zeer lovende woorden gesproken, de samenvatting hebben we alvast opgenomen in deze nieuwsbrief. Het onderwijs op basisschool Jan Harmenshof is van goede kwaliteit en de inspectie handhaaft het basisarrangement. De resultaten die de leerlingen behalen aan het einde van de basisschool zijn ruim voldoende tot goed. Leraren hebben goed zicht op de vorderingen van alle leerlingen, analyseren deze zorgvuldig en nemen gerichte actie om het onderwijs aan te laten sluiten bij de behoeften van de leerlingen. De school hecht veel waarde aan leerkrachten die goed les geven en legt daarom de lat hoog. Uit observaties en consultaties blijkt dat de meeste leraren doelmatig, doordacht en aansprekend les geven. De school investeert veel in het op peil houden van goed pedagogisch-didactisch handelen. Leerlingen voelen zich veilig op basisschool Jan Harmenshof. De school doet veel aan het voorkomen van ongewenst gedrag en pesten. De school heeft goed zicht op haar eigen kwaliteit middels zelfevaluaties. Ook is de kwaliteit en de ontwikkeling van het onderwijs regelmatig onderwerp van gesprek in het team. Op bovenschools niveau zijn ontwikkelingen gaande om de kwaliteitszorg verder te intensiveren. Het gehele team werkt vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid en gedrevenheid aan goed onderwijs voor de leerlingen. Uiteraard zijn we erg blij met dit rapport en we hopen dat veel ouders de moeite nemen om zich op de hoogte te stellen van hetgeen onderzocht is en hoe de inspectie onze inspanningen waardeert. Tenslotte hopen wij onze leerlingen en ouders op maandag 23 januari op een zeer prettige manier te verrassen. Degenen die het inspectierapport goed doornemen zullen hoogstwaarschijnlijk wel kunnen ontdekken waar we nog meer mee bezig zijn geweest..

4 Serious Request In de kersttijd hebben kinderen van onze school zich ingezet voor dit goede doel. Lieke, Evelien en Vigo hebben op het station warme chocolademelk verkocht en zo geld bij elkaar gesprokkeld, zodat zij een mooi bedrag naar het glazen huis konden brengen. Een mooi gebaar. Zij hebben zelfs de TV gehaald met hun actie: Ook Jens en Tim hebben zich ingezet, zij hebben op de eerste vakantiedag op de markt vele nagels gelakt, en zo de spontane actie Heel Holland lakt van Tijn gesteund. Bijna heel Geldermalsen liep daarna met mooie gekleurde nagels rond. Prima gedaan jongens!

5 Experimenteren met de Science! gekke professoren van Mad Op donderdag 2 februari komt Mad Science een spannende wetenschap & techniekshow verzorgen op basisschool Jan Harmenshof te Geldermalsen! Aan de hand daarvan kunnen de kinderen van groep 3 t/m 8 zich inschrijven voor de naschoolse wetenschap & techniekcursus. De kinderen gaan tijdens 6 bijeenkomsten aan de slag met talloze experimenten, activiteiten en demonstraties. De lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen en stimuleren een onderzoekende leerhouding. Leer komend jaar alles over robots, ga aan de slag met superkrachtbronnen, en verbaas je in de les 'Mengsel Mix'! Fantastische lessen! Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later. Na iedere les krijgen de kinderen een pakketje en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en te experimenteren. De activiteiten vinden bij voldoende aanmeldingen plaats in een lokaal op de school. Data van de cursus: Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Tijdstip: 15:15 tot 16:15 uur. Inschrijven kan tot 14 februari via Cursusgroep vol = vol, wees er dus snel bij! Deelname kost voor 6 lessen 67,50 per kind.

6 Speaking Contest Volgende week donderdagmiddag zal de jaarlijkse Speaking Contest worden gehouden. Leerlingen van de groepen 7 en 8 zullen korte speeches in het Engels houden en daar zullen een winnaar uit groep 7 en een winnaar uit groep 8 uit komen. Als het organisatorisch lukt zullen deze leerlingen de strijd aangaan met kandidaten van andere Fluvium scholen. Dit jaar is er gekozen voor een gezamenlijk thema. Alle leerlingen bereiden hun speech voor rondom de zin: When I grow up.. In de klas is al hard gewerkt aan de opzetjes en het is geweldig leuk om te zien hoeveel verschillende speeches uit deze zin kunnen worden gemaakt. Van profvoetballer tot wereldvrede, geen onderwerp wordt geschuwd. Publiekelijk spreken en dan ook nog in het Engels is natuurlijk enorm knap en we zijn dan ook erg trots op de leerlingen die zich hier voor hebben opgegeven. In de volgende nieuwsbrief zal uiteraard vermeld worden hoe de Speaking Contest is verlopen. Proost Voor groep 8 breekt een spannend jaar aan. Dit jaar nemen de leerlingen afscheid van hun basisschooltijd. Vanaf groep 1 zijn de leerlingen met elkaar meegegroeid, maar nu gaan zij uitvliegen naar verschillende middelbare scholen. Daar zullen nog wel wat traantjes over vloeien. Gelukkig zijn er ook veel leuke dingen om naar uit te kijken zoals de eindmusical en een groep 8 kamp in Duitsland. Kortom, in groep 8 hadden we afgelopen maandag genoeg om op te proosten. Wij gaan er iets moois van maken! En dan nog Vrijdag 20 januari en vrijdag 3 februari hebben de leerlingen van groep 1 en 2 een vrije vrijdag. Weeksluiting groep 1/2a: vrijdag 27 januari. Vrijdag 13 januari hebben wij weer een Engelse middag. Het thema is deze keer Transportation. Dinsdag 21 februari: ouderavond Kanjertraining, nader bericht volgt. Zet u de datum vast in uw agenda? Met vriendelijke groet, Team obs Jan Harmenshof

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Gendt, 4 april 2016 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van IKC t Holthuus Betreft: benoeming nieuwe directeur Geachte ouder(s) of verzorger(s),

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Jaargang nummer 6 Maandag 21 november 2016

Jaargang nummer 6 Maandag 21 november 2016 Jaargang 2016-2017 nummer 6 Maandag 21 november 2016 AGENDA 18-25 november Week van de mediawijsheid 23 november Start computertypen 25 november Nieuwsbrief 7 28 november Surprise-avond 19.00 uur 1 december

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2019

Jan Harmenshof Nieuws 2019 Jan Harmenshof Nieuws 2019 Wij wensen u een mooi en vooral gezond 2019 Nieuwe leerlingen Als nieuwe leerlingen begroeten wij Amir Arkhouch, Asiya Arkhouch en Maurits Klop in groep 1/2a, Stan van Doesburg,

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

Beeldschermen. Nieuwsbrief. februari o.b.s. de Haarschool. Van de directie

Beeldschermen. Nieuwsbrief. februari o.b.s. de Haarschool. Van de directie Nieuwsbrief februari 2018 o.b.s. de Haarschool Van de directie De maanden vliegen voorbij. Vanmorgen mochten we genieten van het Haarschooltheater van groep 5; zij hebben ons door middel van theater laten

Nadere informatie

Wat mag ook al weer allemaal ingezameld worden en kunt u voor onze actie nog even apart leggen?

Wat mag ook al weer allemaal ingezameld worden en kunt u voor onze actie nog even apart leggen? Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 6 oktober 2016 Informatieavond groep 8 Op dinsdag 11 oktober is er een informatieavond voor

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

INFOBRIEF 9, september 2018.

INFOBRIEF 9, september 2018. INFOBRIEF 9, september 2018. AGENDA eerste schoolweken Dinsdag 4 en donderdag 6 september: Ouder (- kind) gesprekken Donderdag 16 september: Info avond groepen 8 Woensdag 26 september: Start kinderpostzegelactie

Nadere informatie

WEEK mei 2017 AGENDA

WEEK mei 2017 AGENDA WEEK 19 12 mei 2017 MEER HULP ROMMELMARKT!!! Voor de vrijdagavond en de zaterdag hebben we echt nog hulp nodig van ouders, opa s, oma s etc. De aanmeldingen die we nu hebben, zijn te weinig om het tot

Nadere informatie

Infobrief nummer 13,

Infobrief nummer 13, De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :borgwal@delinge.nl Website :www.borgwal.nl FaceBook: Daltonbasisschool De Borgwal Postadres : Postbus 39 6680 AA Bemmel

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

25 november 2016 Nummer 6

25 november 2016 Nummer 6 25 november 2016 Nummer 6 Inhoud: Even voorstellen Schoolfruit Ouderraad heeft nieuw lid Mad science Speculaasactie, de uitslag Kinderkoor Heilig Hart Parochie Kerstviering nieuwe stijl Vervangingen Even

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject Schildpaddenproject In de afgelopen weken hebben we met de hele school hard gewerkt aan ons schoolproject Schildpadden, duurzaamheid en recyclen. Dat zal u vast niet zijn ontgaan! Alle kinderen hebben

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

Sjors Sportief en Creatief

Sjors Sportief en Creatief AGENDA Woensdag 25 oktober: -Luizencontrole -Dijkmagazijn groepen 1-2 Woensdag 1 november: Show Mad Science Woensdag 8 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 14 november: Vergadering OR Maandag 20 november:

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG Informatieblad voor leerlingen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij bs. De Lindegaerd. DE LINDEFLITS In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: jarigen juni, studiedag juni, 1e heilige communie,

Nadere informatie

Ouderbijdrage

Ouderbijdrage In deze Boemeratel: 1) MR-vergadering 2) Ouderbijdrage 17-18 3) Optreden groepen 1, 2 en 3 4) Project Afval 5) Cursus Mad Science (na school) 6) Kalender 7) KABoem KABoem: 1) Juffen en meester AWARD 2)

Nadere informatie

Maandbrief SEPTEMBER 2017

Maandbrief SEPTEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2018

Jan Harmenshof Nieuws 2018 Jan Harmenshof Nieuws 2018 Nieuwe leerlingen Als nieuwe leerlingen begroeten wij Kaiden van den Ham in groep 1b en Lyam Rutges in groep 1/2c. Wij wensen hen een fijne tijd op OBS Jan Harmenshof. English

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 13,

Nieuwsbrief nummer 13, Ot en Sienpad 3 6852 EG Huissen Postbus 92 6850 AB Huissen Telefoon: 026 3253196 Email: drieluik@delinge.nl Website: www.dalton-drieluik.nl Facebook: HetDrieluik Integraal Kind Centrum Het Drieluik-De

Nadere informatie

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!)

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!) 13 december 2016 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! 1 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Op donderdagavond 19 januari 2017 zal er een extra ouderavond plaatsvinden voor

Nadere informatie

december 2015 Belangrijk in december 15: 26 november 2015

december 2015 Belangrijk in december 15: 26 november 2015 26 november 2015 december 2015. Belangrijk in december 15: 02: groep 1-2 vrij 04: Sinterklaasfeest 09: informatieavond VO gr 7 en 8 11: vrije keuze JK De decembermaand is (bijna) weer begonnen. De bladeren

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs

Openbare basisschool voor Daltononderwijs Openbare basisschool voor Daltononderwijs De Meern, 23 december 2016 Welkom op de Apollo 11! Welkom Giulia Verhagen, Valentijn Del Tin en Shahin Falahi Firouzi. We wensen jullie een hele fijne tijd op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

augustus - nummer 1

augustus - nummer 1 2018 2019 24 augustus - nummer 1 Agenda Maandag 27 aug. Mad Science geeft een show onder schooltijd Donderdag 30 aug. Kennismakingsgesprekken en inloopmoment Maandag 3 sept. OR vergadering (20.30) Dinsdag

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2016

Jan Harmenshof Nieuws 2016 Jan Harmenshof Nieuws 2016 Wij wensen u allen een gelukkig en gezond 2016 Nieuwe leerlingen Als nieuwe leerlingen begroeten wij Shania van de Luijtgaarden in groep 3 en Loïs Verhagen in groep 6. Wij wensen

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 03 20 september 2018 Schoolreisje Vrijdag gaan we met de groepen 1 /2 naar Den Scherpenberg in Rucphen en met de groepen 3 t/m 7 naar Duinoord! Zorg dat

Nadere informatie

Berg en Dal, 2-03 -2015. Nieuwsbrief 6 krijgt u een aantal dagen eerder dan gepland. Werkzaamheden rondom het schoolterrein:

Berg en Dal, 2-03 -2015. Nieuwsbrief 6 krijgt u een aantal dagen eerder dan gepland. Werkzaamheden rondom het schoolterrein: Berg en Dal, 2-03 -2015 Nieuwsbrief 6 krijgt u een aantal dagen eerder dan gepland. Werkzaamheden rondom het schoolterrein: U heeft kunnen zien dat er hard gewerkt wordt rondom onze school. In het oorspronkelijke

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot. Maassluis, 23 december 2016

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot. Maassluis, 23 december 2016 NIEUWSBRIEF 6 In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot Maassluis, 23 december 2016 Geachte ouder(s)/verzorger(s), (Dit plaatje ontvingen we van een van onze

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2017

Jan Harmenshof Nieuws 2017 Jan Harmenshof Nieuws 2017 Wij zijn excellent Maandag 23 januari mochten wij van de onderwijsinspectie het predicaat excellente school in ontvangst nemen. Iets waar wij met zijn allen ongelooflijk trots

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 7. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 7. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 7 Vrije dagen 9 febr. Groep 1-2 vrij i.v.m. carnaval op vrijdag 13 febr. 14 t/m 22 febr. Alle kinderen Carnavalsvakantie 25 febr. Alle kinderen Studiedag Team Bijzondere activiteiten 28

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 detoverlaars@stichtingleersaam.nl www.toverlaars.nl Kersteditie 2018 Agenda JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek Hoofdluis 16. 19.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het is altijd een gezellige maar drukke tijd in november/december.

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, ,

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, , Alle hulpouders bedankt!!! Wat is het toch fantastisch om te zien en te merken dat er zoveel ouders betrokken zijn bij de school en heel vrije tijd steken om ons te helpen het voor de kinderen een fijne

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Hartelijk dank daarvoor. We gaan hier met de kinderen en met u een positieve invulling aan geven.

Hartelijk dank daarvoor. We gaan hier met de kinderen en met u een positieve invulling aan geven. Nieuwsbrief 8 18 januari 2018 Belangrijke data: 23 januari MR 19.30 21.30 uur 1 februari Nieuwsbrief 9 Algemene informatie Wensen voor 2018 van kinderen en ouders We kijken terug op een sfeervolle, gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Ouderbulletin. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 258

Ouderbulletin. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 258 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 258 December 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Heerlijk avondje is gekomen Nieuws van de MR 2 Cito-Nieuws

Nadere informatie

... 1... 2... 2... 3... 4... 4... 5... 5... 6... 7... 7 Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de feestweek in juni 2017. Voor de aankleding van de school zijn wij op zoek naar ouders die ons kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van oktober. We zijn weer goed gestart na de herfstvakantie. Een prachtige week met heel veel mooi weer ligt achter ons.

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Agenda december. Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied.

Agenda december. Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied. Agenda december Website Schoolplein Sinterklaas Waar zijn wij mee bezig? Opbrengst sponsorloop Kerstfeest Nr. 4 Schooljaar 2016-2017 Agenda december Ma 5 Sinterklaasfeest Ma 5 Continurooster tot 14.30

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2019

Jan Harmenshof Nieuws 2019 Jan Harmenshof Nieuws 2019 Jan Harmenshof 120 jaar Vrijdag 1 februari j.l bestond onze school 120 jaar. Toch wel een mijlpaal. Deze verjaardag wilde de Ouderraad niet zomaar voorbij laten gaan. Alle kinderen

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie