Ouderbulletin. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 258

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ouderbulletin. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 258"

Transcriptie

1 25-ste jaargang Nummer 258 December 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE In dit nummer: Heerlijk avondje is gekomen Nieuws van de MR 2 Cito-Nieuws 3 Pietengymnastiek 4 Verjaardagskalender 4 1 Heerlijk avondje is gekomen Er breekt een gezellige tijd aan met december voor de deur. We hebben Sinterklaas ontvangen in Nederland en ook dit jaar komt Sinterklaas samen met de Pieten Grolloo bezoeken. Zoals we in de brief van Sinterklaas hebben kunnen lezen, zal Sinterklaas op 4 december onze school een bezoekje komen brengen. Natuurlijk zijn wij ook dit jaar weer druk bezig om de Sint en zijn Pieten warm te verwelkomen. Elke groep zit middenin de voorbereidingen voor een prachtige voorstelling. Sint en zijn Pieten komen vrijdag 4 december tegen 10 uur in de ochtend in Grolloo aan. Die morgen worden ALLE kinderen om 9.40 uur in hun eigen klas verwacht. Ouders en andere belangstellenden worden vriendelijk verzocht zich niet in de klas op te houden, maar zich, als ze het feest bij willen wonen, op te stellen langs De Pol bij het Markehuis. Na hun aankomst mag iedereen het Markehuis binnenstappen om daar samen met Sinterklaas en alle kinderen het Sinterklaasfeest te vieren. Voorbereidingen Kerst in volle gang 5 Tegen zal het programma in het Markehuis eindigen. De kinderen van school gaan dan via de kleedkamers naar school. Op dit moment is er voor de jongere kinderen een moment om Sinterklaas te ontmoeten. Coöperatief leren: Werkvorm van de maand Kalender december 6 5 We eten de eigen lunch gezamenlijk op school. Na de middag vervolgt het Sinterklaasprogramma zich in de klassen. Alle kinderen zijn om uur vrij. Wij wensen iedereen een leuk Sinterklaasfeest toe.

2 Pagina 2 Nieuws van de MR Beste allemaal, ouders en verzorgers van de kinderen van De Drift, Afgelopen 18 november hebben we de zakelijke ouderavond gehad. Naast de jaarverslagen van de OV en de MR en het verslag van de kascommissie, was er na de pauze tijd zodat Niels wat meer informatie kon geven over de achtergrond en ideeën achter De Gouden Weken waar De Drift dit schooljaar het jaar mee begonnen is. Deels ligt de oorsprong van het starten met De Gouden Weken in de uitkomsten van de oudertevredenheidspeiling zoals die vorig jaar gehouden is en waar uit naar voren kwam dat ouders over het algemeen tevreden zijn over de school maar waar ook een zorgpunt naar voren kwam: het pesten op school. Als MR hebben we het afgelopen jaar ook nadrukkelijk over het pesten op school gesproken. Over oorzaken maar vooral ook meedenken in aanpak van pestgedrag. Daarnaast viel ons op dat de gesprekken die we soms opvangen op het schoolplein of daarbuiten vaak vooral negatief zijn en veel kritiek bevatten; op de school en op mensen. Feedback mag er natuurlijk zijn maar dan graag van de opbouwende soort. Bespreken van zorgen met elkaar is heel natuurlijk maar dat is wat anders dan hoe we soms met elkaar de neerwaartse spiraal induiken met kritiek op school, leerkrachten of andere ouders. Ik heb op de zakelijke ouderavond daarom hier wat woorden aan gewijd en de aanwezige ouders gevraagd om, als we aan pestgedrag denken en wat er aan gedaan zou kunnen worden, ook naar onszelf te kijken. Want pestgedrag is zeker niet alleen een zaak van school maar vooral ook van ouders. Kinderen nemen gedrag, denkbeelden en meningen over van hun ouders. Maar ook de toon en het feit of we vooral klagen en kritiek hebben of dat we regelmatig wat positiefs zeggen over iets of iemand, heeft invloed. Op het plein, aan de keukentafel, op de bank delen we onze meningen tegen andere ouders, onze partners of misschien ook wel met onze kinderen. Zijn we zelf opbouwend bezig? Laten we het ook merken als we tevreden of blij zijn met iets, met iemand of voor iemand? Kortom, wat geven we ongemerkt soms mee aan onze kinderen; is dat wel zo in evenwicht? Als laatste wilden we benadrukken dat het team van obs De Drift openstaat voor feedback en zorgen die er spelen, dat zou de eerste plek moeten zijn waar we heengaan als er op school wat speelt of aan de hand is waar we niet blij mee zijn. Als het om pesten gaat, zijn daarnaast de ouders van de pester natuurlijk de aangewezen persoon om mee in gesprek te gaan. Daarnaast willen we als MR benadrukken dat ook de leden van de MR beschikbaar en bereid zijn om zorgen en/of ergernissen mee te delen als iemand er met de school en/of de andere ouders niet uitkomt. Marjolein Schreuder Voorzitter MR obs De Drift mr.drift@primah.org

3 Pagina 3 CITO Nieuws Cito 3.0 Cito is druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe generatie toetsen. Inmiddels zijn er nieuwe toetsen op de markt voor groep 3, 4 en 5 voor de onderdelen Rekenen-Wiskunde, Spelling en Begrijpend Lezen. Binnen stichting PrimAH is afgesproken dat we vanaf dit schooljaar de nieuwe toetsen gaan invoeren. Dit betekent dat we in januari in groep 3 de nieuwe toetsen zullen gaan gebruiken. Voordelen van de nieuwe toetsen: Ze sluiten inhoudelijk beter aan bij de kinderen van nu en het onderwijs dat gegeven wordt. De toetsen zijn afgestemd op de referentieniveaus Nederlandse taal en rekenen die gebruikt worden bij de overdracht naar het voortgezet onderwijs. Er zijn geïntegreerde toetsen voor leerlingen die zich minder snel ontwikkelen dan hun groepsgenoten, deze toetsen zitten qua moeilijkheid tussen de reguliere toetsen in. De toetsen kennen meer mogelijkheden om een goede analyse te maken van de gemaakte fouten. De normen van de nieuwe toetsen zullen jaarlijks geactualiseerd worden, hierdoor kunnen resultaten eerlijk vergeleken worden en kunnen we ons onderwijs optimaal afstemmen. Afschaffing en invoering Jarenlang hebben we op de Drift in groep 7 de Entree toets afgenomen. De resultaten van deze toets werden gebruikt om een indicatie te geven wat de score op de Eind toets zou zijn en daarmee het advies voor het voortgezet onderwijs. Met de invoering van de Centrale Eindtoets is de manier waarop de verwijzing naar het voortgezet onderwijs plaatsvindt veranderd. Ons schooladvies baseren we op de schoolresultaten van alle leerjaren (met name die van groep 6, 7 en 8), de persoonlijkheidskenmerken van een leerling (zoals zelfstandigheid, motivatie, zelfvertrouwen, leerhouding) en de sociaal-emotionele ontwikkeling. In onze ogen verliest de Entree toets hiermee zijn waarde en hebben we besloten om deze niet meer af te nemen. Echter missen we door deze afschaffing wel de informatie hoe de leerlingen omgaan met studievaardigheden en informatieverwerking. Om dit goed van onze leerlingen in beeld te krijgen is besloten om vanaf groep 6 de Cito toets Studievaardigheden in te voeren. Deze toetsen zullen eind groep 6 en 7 (juni) en midden groep 8 (januari) afgenomen gaan worden. Een voordeel van deze toetsen is dat we ze in meerdere leerjaren kunnen afnemen. Hierdoor kunnen we de ontwikkeling van onze leerlingen ook op dit gebied volgen en ons onderwijs optimaal afstemmen.

4 Pagina 4 Pietengymnastiek Op woensdagmorgen 2 december mogen de kinderen van de groepen 1 t/m 8 de eigen acrobatenkunsten vertonen tijdens de cursus Pietengymnastiek. Daarvoor hebben we het gymrooster een klein beetje aangepast; Kijkles voor de groepen 1 t/m uur uur: groep 1/2 ( Verzoek aan de ouders om de kinderen voor 8.30 zelf even om te kleden in de kleedruimtes) uur uur: groep 3/4 ( leerlingen worden door de groepsleerkracht naar de gymzaal gebracht) uur uur: pauze uur uur: groep 5/6 ( leerlingen worden door de groepsleerkracht naar de gymzaal gebracht) uur uur: groep 7/8 ( leerlingen worden door de groepsleerkracht naar de gymzaal gebracht) Alle kinderen zijn gewoon om uur vrij Verjaardagskalender 5 december Sinterklaas 6 december Celine 7 december Linde 7 december Vera 15 december Valerie 17 december Henning 22 december Julia 24 december Tessa 30 december Eline

5 Pagina 5 Voorbereidingen voor Kerst in volle gang! Ook de voorbereidingen voor Kerst zijn alweer in volle gang gezet. Dit jaar willen we met de kinderen een kerstdiner houden op donderdag 17 december van uur tot uur. In de klas bedenken de kinderen samen met de leerkracht wat ze die avond willen eten. Het is dan de bedoeling dat de kinderen thuis, onder begeleiding van ouders, zelf een gerecht maken. Ongeveer een week vooraf krijgen de kinderen een briefje mee waarop staat welk gerecht gemaakt moet worden. Dit gerecht moet dan op donderdagavond om uur naar school gebracht worden door de ouders. De kinderen blijven buiten op het plein. In elk lokaal is iemand van de kerstwerkgroep aanwezig die de gerechten in ontvangst neemt. Om ongeveer uur is het kerstfeest afgelopen en sluiten we buiten gezamenlijk af. Voor de ouders en belangstellenden is er van uur tot uur de gelegenheid gezellig samen een Glühweintje of een warme chocolademelk te drinken bij de kerststal!! Afwijkende schooltijden!! In verband met het kerstdiner, zijn de kleuters op donderdagmiddag 17 december vrij. Op vrijdag 18 december begint voor iedereen om uur de kerstvakantie! Coöperatief leren: Werkvorm van de maand Werkvorm v/d maand: Elke maand laten wij een coöperatieve werkvorm centraal staan. In de groepen wordt in die maand specifiek aandacht besteed aan één van de werkvormen. Deze maand staat Mix Tweetal centraal. Dit is een werkvorm waarbij kinderen vlot informatie uitwisselen. Dat kan bijvoorbeeld zijn ter afsluiting van lessenserie of ter inoefening van een specifieke vaardigheid. Het automatiseren van bijvoorbeeld de tafels is erg geschikt binnen deze werkvorm. Mix Tweetal stap 1: Je loopt rond door de klas. stap 2: Op een teken vorm je een tweetal. Stap 3: A: Stelt een vraag of vertelt. ( wat er op het kaartje staat) B: Geeft antwoord Stap 4: Je wisselt van kaartje of opdracht Stap 5: Je loopt op het teken weer door de klas.

6 Pagina 6 December 2015 ma di wo do vr za zo 1 2 Juf Inge gr. 3/4 3 4 Sinterklaas Meester Niels gr. 3/ OV verga- Oud papier dering Juf Inge gr. 3/4 17 Kleuters s middags vrij Kerstviering 18 Kinderen s middags vrij januari januari januari 2016 Juf Agnes jarig 4 januari Eerste schooldag na de

Ouderbulletin. Project Vissen. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 257. Denken-delenuitwisselen

Ouderbulletin. Project Vissen. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 257. Denken-delenuitwisselen 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 257 november 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Samenwerking maakt ons sterker Project Vissen 1 Lampionnenshow

Nadere informatie

Nieuws uit de werkgroep Verkeer

Nieuws uit de werkgroep Verkeer 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 267 november 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Nieuws uit de werkgroep verkeer Ingekomen brief van Sinterklaas

Nadere informatie

Wij zijn weer goed gestart

Wij zijn weer goed gestart 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 266 september 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: We zijn weer goed gestart Nieuwe Taal en Spelling methode

Nadere informatie

ouderbulletin it takes a village to raise a child In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 255

ouderbulletin it takes a village to raise a child In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 255 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 255 september 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: De Gouden Weken; Groot succes Oproep!! Geluidsman gezocht

Nadere informatie

ouderbulletin Zandvlakte is weer als nieuw! Geluidsman gevonden! In dit nummer:

ouderbulletin Zandvlakte is weer als nieuw! Geluidsman gevonden! In dit nummer: 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 256 oktober 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Zandvlakte weer als nieuw 1 Zandvlakte is weer als nieuw!

Nadere informatie

ouderbulletin Het einde is in zicht en Contactmomenten In dit nummer: 24-ste jaargang Nummer 252

ouderbulletin Het einde is in zicht en Contactmomenten In dit nummer: 24-ste jaargang Nummer 252 24-ste jaargang 2014-201 Nummer 22 juni 201 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 092-01480 In dit nummer: Het einde is in zicht 1 Contactmomenten 1 Afscheid groep 8 2 Wandelvierdaagse

Nadere informatie

Feestelijke Ouderavond groot Succes

Feestelijke Ouderavond groot Succes 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 250 ouderbulletin april 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Feestelijke Ouderavond groot succes Streetwise

Nadere informatie

Het einde is in zicht

Het einde is in zicht 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 264 juni 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Het einde is in zicht 1 Contactmomenten 1 Afscheid groep 8 2

Nadere informatie

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 244 Oktober 2014 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 2014-2015 Het nieuwe schooljaar is inmiddels al weer goed op- keling ingevoerd.

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015 Agenda 10 dec. MR-vergadering 10 dec. Kerstviering ouderen door gr 1-8 11 dec. Kerstknutselen gr 5 t/m 8 15 dec. Kerstmusical gr. 4 voor hele school 15 dec. 18.30 uur Kerstmusical gr. 4 ouders 16 dec.

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham 3 december 2018 - nummer 8 INLEIDING Geachte ouder(s), Nog twee nachtjes slapen en dan verwelkomen we Sinterklaas op school. De Sint werkgroep is weer heel actief geweest en heeft gezorgd voor een mooi

Nadere informatie

Januari ma di wo do vr za zo. 1 januari 2 januari 3 januari 4 januari 5 januari 6 januari uur: spelinloop

Januari ma di wo do vr za zo. 1 januari 2 januari 3 januari 4 januari 5 januari 6 januari uur: spelinloop Januari 2019 ma di wo do vr za zo 1 januari 2 januari 3 januari 4 januari 5 januari 6 januari 7 januari Deze week luizencontrole 8 januari 9 januari 10 januari 8.30-9.00 uur: spelinloop groep 2 11 januari

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Heerlijk avondje is gekomen

Heerlijk avondje is gekomen 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 246 ouderbulletin december 2014 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Heerlijk avondje is gekomen Pietengymnastiek

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school!

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school! Augustus 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 1e werkweek team 23 24 25 Teambijeenkomst 26 27 28 29 Kinderen weer naar school! 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Jaargang 14/ nummer 8/ 6 december 2013 / Nieuws rondom & vanuit de Wilge

Jaargang 14/ nummer 8/ 6 december 2013 / Nieuws rondom & vanuit de Wilge Jaargang 14/ nummer 8/ 6 december 2013 / Nieuws rondom & vanuit de Wilge Agenda Ma 9 dec Wo 11 dec Wo 18 dec Do 19 dec 19.45 uur Medezeggenschapsraad 19.30 uur Oudervereniging Kerstviering 16.40 uur leerlingen

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

Augustus Oranje Nassauschool Rembrandtlaan 2a 1399 VJ Muiderberg wk 31. wk 32. wk 33.

Augustus Oranje Nassauschool Rembrandtlaan 2a 1399 VJ Muiderberg   wk 31. wk 32. wk 33. Augustus 2017 31 32 33 34 35 ma Zomervakantie 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10.

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders.

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders. Augustus week 35 Wo 29 aug Do 30 aug Vr 31 aug Za 1 sep Zo 2 sep 9.00 studiedag (1) 9.00 studiedag (2) Nieuwsbrief 1 Week 36 ma 3 sep Di 4 sep Wo 5 sep Do 6 sep Vr 7 sep Za 8 sep Zo 9 sep eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Informatie kalender schooljaar

Informatie kalender schooljaar Informatie kalender schooljaar 2014-2015 GS De Wâldiik Postbus 6 9233ZL Boelenslaan 0512341261 E-mail directie@dewaldiik.nl AUGUSTUS 2014 VR 1 ZA 16 ZA 2 ZO 17 ZO 3 MA 18 Eerste schooldag. Gouden weken

Nadere informatie

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7 Iedere dag meenemen: (voorgesneden) fruit, boterhammen en tweemaal iets te drinken. augustus /september 2014 Week 35 Week 36 25 Eerste schooldag (8.25 uur) ma Informatieavond groep 1-2 1 Informatieavond

Nadere informatie

31 Rapporten inleveren. Benodigdheden nieuwe schooljaar

31 Rapporten inleveren. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Van Hoogstratenschool Spaarwaterstraat 21 2593 RM Den Haag (070) 385 49 72 hoogstraten@scoh.nl 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ZOMERVAKANTIE 27 28 29 30 Inleveren overblijfovereenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017 Jaarkalender ouders ODS Daalhuizen 2017-2018 augustus-2017 ma wk 1 28-aug-17 Eerste schooldag schooljaar 2017-2108 di 29-aug-17 wo 30-aug-17 do 31-aug-17 september-2017 vr 1-sep-17 za 2-sep-17 zo 3-sep-17

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

ouderbulletin De Gouden Weken In dit nummer: (vevolg blz 2.) 25-ste jaargang Nummer 254

ouderbulletin De Gouden Weken In dit nummer: (vevolg blz 2.) 25-ste jaargang Nummer 254 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 254 augustus 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: De Gouden Weken 1/2 Verjaardagskalender 2 Vakantieregeling

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2018-2019, kalender voor ouders 2018-2019 De groepen met de leerkrachten Overig personeel Groep 1-2 Amanda van Dreumel ma Conciërge: Theo Wijnhoven ma, di, do, vr ochtend Esther

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Twa yn Ien

Nieuwsbrief van Twa yn Ien vrijdag 12 december 2014 Uit de jaarkalender: Donderdag 18 december Kerstviering Vrijdag 19 december Alle kinderen s middags vrij. 22 december t/m 2 januari 2015 Kerstvakantie 5 januari 2015 Hoofdluis

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 7 9 december 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SchouderCom GroepsInfo o Groepen 1-2

Nadere informatie

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG September 2019 2 3 4 5 6 7 8 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade Start blok 1 Vreedzame School Opstart werkgroep kinderboekenweek 9 10 11 12 13 14 15 Deze week kennismakings Gesprekken AC Uitje groep

Nadere informatie

Even een weekje rust. Landelijke Opschoondag

Even een weekje rust. Landelijke Opschoondag 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 261 Maart 2016 Obs de Drift De Pol a 9 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-50180 In dit nummer: Even een weekje rust 1 Landelijke Opschoondag 1 Even een weekje rust

Nadere informatie

Aanpassing Citonormen

Aanpassing Citonormen In deze Boemeratel: 1. Aanpassing citonormen 2. Sinterklaas 3. Kerst op De Boemerang 4. In gesprek met ouders 5. 10 minutengesprekken 6. Kinderraad 7. Hoofdrol in een film: gaaf! Informatie die we vandaag

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2018-2019 SEPTEMBER 2018 Ma 3 Start schooljaar Wo 5 Luizencontrole Ouderhulp gewenst Vr 7 Nieuwsbrief 1 Di 11 Startdienst Prisma 17.00-19.00 Ouders zijn van harte welkom! Di

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop //

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop // JAARKALENDER 2017-2018 // // SEPTEMBER 2017 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 Eerste schooldag controle kriebelmoeders 9.00 uur openingsviering kerk Geerdijk 11 12 13 14 15 16 17 ochtend: groep 8 afname

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Augustus 2015. Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 10 1e werkweek team. 11 12 13 Teambijeenkomst. 17 Kinderen weer naar school!

Augustus 2015. Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 10 1e werkweek team. 11 12 13 Teambijeenkomst. 17 Kinderen weer naar school! Augustus 05 ma di wo do vr za zo 5 6 7 8 9 0 e werkweek team Teambijeenkomst 5 6 7 Kinderen weer naar school! 8 Start Gouden weken 9 0 Info avond gr. Start 9.0 u 5 Info avond gr. Start 9.0 u 6 Info avond

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 07-08 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 5 33 5 34 Website: Email: directie@obsbijvanck.nl Ziekmelden tussen 8.5 8. uur augustus 07 3 4 5 7 8 9 0 3 4 5 7 8 9 0 3 4 9 30 3 De schooltijden

Nadere informatie

wo 26 schoolfotograaf do 27 Schoolzwemmen groep 4/5 vr 28 za 29 zo 30 ma 31 Deze week startgesprekken SEPTEMBER 2015

wo 26 schoolfotograaf do 27 Schoolzwemmen groep 4/5 vr 28 za 29 zo 30 ma 31 Deze week startgesprekken SEPTEMBER 2015 AUGUSTUS 2015 za 1 zomervakantie zo 2 zomervakantie ma 3 zomervakantie di 4 zomervakantie wo 5 zomervakantie do 6 zomervakantie vr 7 zomervakantie za 8 zomervakantie zo 9 zomervakantie ma 10 zomervakantie

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief 4 Schooljaar december 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief 4 Schooljaar december 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief 4 Schooljaar 2017 2018 14 december 2017 Datum: Activiteit: 15

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2017-2018 SEPTEMBER 2017 Ma 4 Start schooljaar met Feestelijke opening! Wo 6 Luizencontrole Vr 8 Nieuwsbrief 1 Di 12 Info avond groep 1 t/m 4 Do 14 Infoavond groep 5 t/m 8 Vr

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2019 31 do 1 Zomervakantie vr 2 za 3 zo 4 32 ma 5 di 6 wo 7 do 8 vr 9 za 10 zo 11 33 ma 12 di 13 wo 14 do 15 vr 16 za 17 zo 18 34 ma 19 di 20 wo 21 do 22 vr 23 za 24 zo 25 35 ma 26 di 27 wo 28

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2017-2018, kalender voor ouders 2017-2018 De groepen met de leerkrachten Gymrooster 2017-2018 Groep 1-2 Groep 3-4 Jeroen van Erp Esther Houterman Femke Peters Nancy Konings Anneke

Nadere informatie

JAARKALENDER HD Naarden 1411 HC Naarden

JAARKALENDER HD Naarden 1411 HC Naarden JAARKALENDER 2018-2019 Hoofdgebouw: Dependance: Godelindeweg 14c Amersfoortsestraatweg 12a 1412 HD Naarden 1411 HC Naarden 035-6943998 035-6970231 AUGUSTUS Wo 1 Zomervakantie Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 Ma 6 Di

Nadere informatie

Betreft: WIJzer 15 december 2017

Betreft: WIJzer 15 december 2017 Betreft: WIJzer 15 december 2017 Inleiding Voor u ligt de nieuwste nieuwsbrief van basisschool WIJ! Een unieke inspirerende school, die de wereld naar binnen haalt en kinderen voorbereidt op deelname aan

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben.

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben. KERNNIEUWS januari 2016 E mail van de school: Website: cbs-dekern@picto.nl www.cbs-de-kern.picto.nl dat Uw ogen ons hebben gezien vol mededogen. dat we alles mochten zeggen vreugde en verdriet in Uw handen

Nadere informatie

Vrijdag 6 juni Vrijdag 20 juni Vrijdag 27 juni

Vrijdag 6 juni Vrijdag 20 juni Vrijdag 27 juni Kalender schooljaar 2013-2014 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten die nu bekend zijn voor het schooljaar 2013-2014. De kalender is te vinden op

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 7 december 2018 Jaargang 18 Nummer 7 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 7 december 2018 Jaargang 18 Nummer 7 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 7 december 2018 Jaargang 18 Nummer 7 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Op weg naar de fusie ** Kerstinfo voor ouders 2018 Tijdens

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies December 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

Den Omgang schooljaar , kalender voor ouders

Den Omgang schooljaar , kalender voor ouders Den Omgang schooljaar 2018-2019, kalender voor ouders 2018-2019 De groepen met de leerkrachten Overig personeel Groep 1-2a Yvonne van Opheusden Sanne van der Ven Groep 1-2b Daphne Dollevoet ma, di, do,

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp.

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp. In dit nummer: Uitstapje groep 7: Leerzaam en leuk. Uitstapje groep 7 Herfstfeest groep 1 en 2 Inloopochtend Voorlichting VO groep 8 LeerKRACHT Website MaxClass Lesvrije dag groep 1 en 2 Van de MR Van

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

JAARPLANNER

JAARPLANNER JAARPLANNER 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4/5 6 7 8 9 10 11/12 Zomervakantie 9 juli t/m 18 augustus 13 14 15 16 17 18/19 34 20 21 22 23 24 25/26 Eerste schooldag Luizencontrole Gouden weken 35 27 28 29

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 4 - december 2018 Agenda DECEMBER 5. Sinterklaas viering 6. Leerlingen vrij Studiedag

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar Beste ouders, Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar 2017 2018. Wij hebben zoveel mogelijk activiteiten die we al gepland hebben opgenomen. Zo kunt u rekening houden met vakanties,

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 De Proostdijschool Vertrouwd Veilig, Verrassend Veelzijdig. Data schooljaar 2014-2015 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018 Jaarkalender voor ouders ODS Daalhuizen schooljaar 2018-2019 augustus-2018 ma 13-aug-18 di 14-aug-18 wo 15-aug-18 do 16-aug-18 vr 17-aug-18 za zo 18-aug-18 19-aug-18 ma 20-aug-18 Eerste schooldag schooljaar

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte:

Homepage:   DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie