PRIMOR 2060 H. Stro-instrooier met en zonder wielstel. S t r o i n s t r o o i e n o p m a a t!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRIMOR 2060 H. Stro-instrooier met en zonder wielstel. S t r o i n s t r o o i e n o p m a a t!"

Transcriptie

1 Stro-instrooier met en zonder wielstel S t r o i n s t r o o i e n o p m a a t!

2 Stro-instrooier Concurrentiekracht en economisch produceren zijn noodzakelijk om verzekerd te zijn van toekomstperspectief voor het veehouderijbedrijf. KUHN houdt bij de ontwikkeling van machines voor de veehouderij maatstaven aan, zo ook voor de stro-instrooier, die met alle eisen uit de praktijk rekening houden. Optimale instrooikwaliteit! Door de unieke contructie van de doseerwalsen en de turbine valt het stro als een milde regen neer. Over de totale oppervlakte van de ligplaatsen wordt zo een gelijkmatige laag stro gelegd, die minder snel gaat broeien en langer schoon blijft en waarop de dieren zich op hun gemak voelen. Behoud van de structuur. In de ruimte tussen de doseerwals en de blazer wordt het te strooien materiaal voorzichtig losgemaakt, zonder hakseleffect. Daardoor behoudt het stro zijn vochtopnemend vermogen en blijft het langer schoon voor de dieren. Minder stro verbruik. De standaard doseerwals reguleert de toevoer van stro naar de turbine, zodat het gelijkmatig wordt verdeeld en er wordt bespaard op stro Langere levensduur. Dankzij het praktijk gerichte concept van de zijn alle werkzaamheden, zowel het instrooien als het onderhoud snel en eenvoudig uit te voeren. Snelheid en instrooikwaliteit dragen wezenlijk bij aan een gezonde veestapel, reden genoeg om een PRIMOR van KUHN te kiezen. Met een KUHN product heeft u zekerheid, want KUHN biedt u: Kosten besparing PRAKTIJK GERICHTE OPLOSS

3 INGEN COMFORT - LEVENSKWALITEIT ADVIES DICHTBIJ SERVICE

4 Stro-instrooier met en zonder wielstel Voor een gezonde veestapel! 3 Veehouders, die niet tot een compromis bereidt zijn, wanneer het om de kwaliteit van instrooien en het welzijn van de dieren gaat, komen met de volledig aan hun trekken. Leverbaar in de uitvoeringen met en zonder wielstel, kan de ook achter kleinere trekkers gebruikt worden. Het gebruiksvriendelijke concept met doseerwals en de nieuw ontwikkelde turbine, garandeert een losse, gelijkmatige instrooing. De bodemketting is met 10 mm dikke schakels extreem robuust en loopt over vier gietstalen kettingwielen. De bodemketting is aan de onderzijde gesloten, zodat er in de voergangen geen stro gemorst kan worden. T E C H N I S C H E G E G E V E N S Driepunts * Al naar gelang type trekker en bandenmaat; Richtwaarde bij hefarmhoogte 550 mm resp. aankoppelhoogte 460 mm en machine horizontaal. Getrokken met wielstel Leeggewicht kg kg Maximale baalgrootte Ronde balen 1 baal met doorsnede 1,95 m Vierkante balen 1 baal 1,20 m x 1,20 m x 2,70 m Maximaal Instrooibereik Standaard-pijp 18 m naar rechts Draaibare pijp 18 m naar rechts en 13 m naar links Maximale instrooihoogte* rechts 2,35 m 2,42 m Benodigd trekkervermogen 51 kw (70 pk) 37 kw (50 pk)

5 4 1 2 Opname van balen eenvoudig te doen! De licht oplopende laadklep met gladde zijkanten maakt het mogelijk balen te laden zonder verdere hulpmiddelen. Dankzij een diepe opstelling van de turbine is het laden voldoende zichtbaar vanuit de trekkercabine. De opgebolde laadklep is speciaal zo ontworpen, dat de balen bij het laden en bij het lossnijden van het bindtouw niet naar achteren weg kan rollen Q. Door de plaats van de laadklep in het verlengde van de bodemketting, is de opname van de vierkante balen mogelijk, zonder de hefinrichting van de trekker te laten zakken W. Bak en laadklep zijn standaard zo uitgevoerd, dat zonder extra verlenging grotere vierkante balen (tot 2,70 m) opgenomen kunnen worden. Door de uitgekiende bevestiging van de beide cilinders van de laadklep kunnen ook de zwaarste balen probleemloos worden opgenomen. De is standaard met een tegenhoudketting voor vierkante balen uitgevoerd. met wielstel Voor kleinere trekkers (vanaf 37 kw/50 pk) is de PRIMOR 2060 H met wielstel leverbaar (standaard in combinatie met de elektrische afstandsbediening). Voor een probleemloze opname van strobalen kan men de machine met 2 cilinders volledig op de grond laten zakken.

6 Stro-instrooier met en zonder wielstel Optimale instrooikwaliteit voor de beste diergezond Hydraulisch aangedreven doseerwals De aandrijving van de doseerwals geschiedt onafhankelijk van de turbine via een hydromotor. Deze vermindert het benodigde vermogen tijdens het starten van de wals en garandeert een hoge flexibiliteit tijdens het gebruik. Hierdoor kan het instrooien altijd tussen de boxen en ligplekken onderbroken worden. De regeling van de stro hoeveelheid met de doseerwals voorkomt samen met de speciale stand van de wals dat het stro wordt verhakseld. door de turbine. Het resultaat is een strodek met een ideale structuur dat langer droog blijft en minder vaak ingestrooid hoeft te worden. Aandrijving bodemketting met hydromotor en een elektrische hoeveelheiddosering Ook bij zware omstandigheden (kleverig, vochtig stro) komt u met de niet in de problemen, want de bodemketting wordt aangedreven door een tweede hydromotor Q en een hoeveelheiddosering W onafhankelijk van de doseerwals. De snelheid van de bodemketting laat zich onafhankelijk van de doseerwals aan de omstandigheden aanpassen - natuurlijk gemakkelijk vanuit de trekkercabine E. Resultaat: met de kunt u door een gecontroleerde aanvoer naar de turbine precies de gewenste stro hoeveelheid per m² ligplaats bereiken en dit bij elke strokwaliteit. Een turbine met veel capaciteit! De turbineschijf is voorzien van 8 werpschoepen, waarvan er twee naar het midden toe verlengd zijn. Deze verdelen het stro gelijkmatig over de totale turbineschijf, wordt met verschillende draaisnelheden gewerkt, dan wordt het grondig losgemaakt. Door de grote oppervlakte van de 163 mm brede werpschoepen verdeelt het stro zich over de totale uitwerp-opening en daalt als een milde regen over de dieren. Over het gehele oppervlak van de ligplaatsen komt een gelijkmatige laag stro te liggen, zonder dat de uitwerpklep voordurend moet zwenken. De werpschoepen zijn met bouten vastgezet. Dit vereenvoudigt het onderhoud en voorkomt onbalans (in tegenstelling tot gelaste werpschoepen). Optimale instrooikwaliteit komt van KUHN Tussen doseerwals en turbine wordt het stro losgemaakt zonder het te beschadigen voor het door de uitwerpschoepen wordt aangezogen en hierdoor opgenomen. Ook bij lang stro komt het niet tot een hakseleffect, het stro wordt geknikt en de capulairen op zoveel mogelijk plaatsen geopend. De structuur blijft daarbij behouden en de strolaag gaat langer mee en er hoeft minder vaak uitgemest te worden.

7 heid U heeft de keuze! 6 Direkte bediening van de hydraulische functies De bedieningsconsole kan met de houder verzet worden. Vier bedieningshandels garanderen een betrouwbare en gemakkelijke bediening van de machine. De regeling van de snelheid van de bodemketting geschiedt via een op de bedieningsconsole aanwezige schakelaar. Elektrische afstandsbediening Bij een dagelijks gebruik van de machine biedt de elektrische afstandsbediening u het bedieningscomfort wat u niet zou willen missen (Standaard op de getrokken uitvoering met wielstel, en op verzoek leverbaar op de driepuntsmachine). Door zijn compacte bouwwijze is de elektrische bedieningskast bijzonder gebruikersvriendelijk. Ze beschikt over alle machinefuncties (bediening laadklep, bodemketting doseerwals en uitwerppijp). Instrooien in de ligboxen Voor stallen met ligboxen resp. ligplaatsen met geringe diepte is het aan te bevelen de op verzoek leverbare schakelbare aandrijving te gebruiken, waardoor het turbinetoerental van 540 min -1 naar 270 min -1 gereduceerd kan worden. Door de geringe instrooisnelheid wordt het stro gelijkmatig in de ligbox gelegd. De omzetting van het toerental gebeurt gemakkelijk via een Bowden kabel. Uitworp met 300 zwenkbereik Voor minder toegankelijke ligplaatsen is het beter de met de extra uitvoering Draaibare uitwerppijp met 300 zwenkbereik te nemen. Hiermee kan naar rechts, naar achteren en naar links ingestrooid worden (Instrooibereik naar links: 13 m). De op een draaikrans draaiende uitwerppijp met hydraulische aandrijving wordt gemakkelijk via een tiptoets vanuit de trekkercabine bestuurd.

8 T E C H N I S C H E G E G E V E N S Deze KUHN-machines kunnen naast het instrooien ook voerdoseren: PRIMOR 2060 M (2 m 3 ) PRIMOR 3560 (3,5 m 3 ) PRIMOR 5060 (5,5 m 3 ) ALTOR 8060 (7,5 m 3 ) In de landen van de Europese Unie zijn onze machines conform aan de Europese richtlijnen voor Machines. Voor de andere landen volgen zij de veiligheidsvoorschriften die gelden in die landen. In onze folders zijn soms veiligheidsinrichtingen verwijderd om een betere zichtbaarheid te bekomen. Maar bij het gebruiken van onze machines moeten deze veiligheidsinrichtingen op hun plaats blijven, zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing. Wij behouden ons het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving onze modellen, hun uitrustingen en hun toebehoren te wijzigen. DEALER PACKO 8210 ZEDELGEM Tel (050) CINEY Tel (083) RIJKEVORSEL Tel (03) NINOVE Tel (054) driepunts Inhoud van de voorraadbak m * Al naar gelang type trekker en bandenmaat; richtwaardes voor hefarmhoogte 550 mm resp. Trekhaak hoogte 460 mm bij horizontale machine. E X T R A T O E B E H O R E N Extra uitvoeringen kunnen per land verschillen Standaarduitvoering - Niet leverbaar *** Al naar gelang type trekker en bandenmaat; richtwaardes voor hefarmhoogte 550 mm resp. Trekhaak hoogte 460 mm bij horizontale machine. Reesink Technishe Handel B.V. Loskade 6 Postbus 20 NL 7200 AA Zutphen Telefoon:(0575) Telefax:(0575) info@rth.reesink.nl Internet: getrokken Leeggewicht kg Binnenmaat van de voorraadbak Totale maten (machine geheel op de grond) Breedte m 1,40 1,40 Hoogte m 1,15 1,15 Lengte bij geheven laadklep m 1,40 1,40 Breedte bij ingeklapte uitwerppijp m 1,76 2,12 Breedte (uitwerppijp naar rechts uitgeklapt) m 1,92 2,12 Breedte buiten zijde van de wielen m - 2,12 Lengte m 2,91 3,79 Hoogte bij neergeklapte uitwerppijp m 2,27 2,27 Maximale instrooihoogte rechts* m 2,35 2,42 Instrooibereik bij een standaard uitwerppijp m 18 m naar rechts Instrooibereik bij draaibare uitwerppijp m 18 m naar rechts en 13 m naar links Maximale doorsnede ronde balen m 1,95 Maximale afmetingen vierkante balen m 1,20 x 1,20 x 2,70 Aantal doseerwalsen 1 1 Soort aandrijving doseerwals hydraulisch hydraulisch Bandenmaat / 70 R15 Toerental van de turbine min Afstandsbediening direct / elektrisch elektrisch Aan te bevelen trekkervermogen kw (pk) 51 (70) 37 (50) Noodzakelijke olieopbrengst van de trekker l/min/bar min. 30 l/min bij 150 bar max. 45 l/min bij 190 bar Groothoekaftakas met vrijloop en slipkoppeling - op verzoek Schakelbare aandrijving (270 / 540 min ) op verzoek op verzoek Naar voren verzet onderste aanbouwkoppeling (100 mm) op verzoek - Tweede bedieningsunit voor de laadklep (machines met electrische afstandsbediening) op verzoek op verzoek Uitwerppijp met 300 zwenkbereik op verzoek op verzoek Maximaal instrooihoogte *** naar rechts 2,35 m 2,42 m Maximaal instrooihoogte *** naar links 2,56 m 2,63 m Waarschuwingsborden en verlichting op verzoek Hoeveelheid verdeler voor tractoren met een olieopbrengst boven de 45 l/min bij 190 bar op verzoek op verzoek Par respect pour l environnement, ce document est imprimé sur du papier sans chlore / Printed in France - A Copyright KUHN Imp LNG.

PRIMOR 2060 M M M. Stro-instrooien en voerdoseren

PRIMOR 2060 M M M. Stro-instrooien en voerdoseren PRIMOR 2060 M - 3570 M - 5570 M Stro-instrooien en voerdoseren V O E D E R V E R W E R K I N G O P M A A T! PRIMOR STRO-INSTROOIERS EN VOERDOSEERDERS PRIMOR: De juiste keus! De veelzijdigheid van de rantsoenen

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers

Hagen- & Grasklepelmaaiers Hagen- & Grasklepelmaaiers AGRI-LONGER 05 De kunst om het landschap te onderhouden De Hagen- & Grasklepelmaaiers KUHN AGRI-LONGER (Mechanische beveiliging) Ons landschap moet constant onderhouden worden

Nadere informatie

SPRING-LONGER Klepelmaaier

SPRING-LONGER Klepelmaaier SPRING-LONGER Klepelmaaier GROENVERZORG ING OP MAAT SPRING-LONGER Kilometers lang ongestoord doorwerken Als aanvulling op onze klepelmaaiers voor het professionele gebruik hebben wij de klepelmaaiers SPRING-LONGER

Nadere informatie

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-LONGER Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-loNger Hagen- & Grasklepelmaaiers Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af.

Nadere informatie

SPRING-LONGER. Klepelmaaier. G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t

SPRING-LONGER. Klepelmaaier. G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t SPRING-LONGER Klepelmaaier G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t SPRING-LONGER Kilometers lang ongestoord doorwerken Als aanvulling op onze klepelmaaiers voor het professionele gebruik hebben wij de

Nadere informatie

MULTI-LONGER. Armklepelmaaiers. Groenonderhoud op maat!

MULTI-LONGER. Armklepelmaaiers. Groenonderhoud op maat! Armklepelmaaiers Groenonderhoud op maat! armklepelmaaiers: De oplossing voor het groenonderhoud De toekomst van de landbouw ligt ook in het onderhoud van het landschap. Daarom werd een compleet nieuwe

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix

Voermengwagen. Verti-Mix Voermengwagen Verti-Mix W etenschappelijke onderzoeken in verschillende landen hebben aangetoond dat de productiviteit in de melkveehouderij, door het gebruik van voermengwagens wordt verhoogd. Door het

Nadere informatie

TRIOMIX S TRIOMIX S Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

TRIOMIX S TRIOMIX S Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX S TRIOMIX S 800-1000-1200 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX S De Triomix S: geniaal eenvoudig, eenvoudig geniaal Voor uw veestapel is alleen het beste goed genoeg. Als u zowel de hoogste kwaliteit

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

TRIOMIX TRIOMIX Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

TRIOMIX TRIOMIX Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX TRIOMIX 800-1600 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX De Triomix: een zéér economische drie-eenheid Met versies van 8, 10, 12 en 16 m³, is Trioliet's nieuwe uitkuil- mengdoseerwagen Triomix bij

Nadere informatie

Balenhakselaar/Voermachine Strooien en voeren - flexibiliteit verhoogt rendement

Balenhakselaar/Voermachine Strooien en voeren - flexibiliteit verhoogt rendement Balenhakselaar/Voermachine 852-853-856 Strooien en voeren - flexibiliteit verhoogt rendement Flexibiliteit om uw kosten voor strooien, voeren en arbeid te verlagen De Kverneland stro hakselaar serie is

Nadere informatie

EUROMIX I. Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT!

EUROMIX I. Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT! Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT! KUHNvoermengwagens met verticale vijzel(s) Met stijgende melkopbrengsten van de veestapel stijgen ook de eisen aan het voersysteem en aan

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER. be strong, be KUHN

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER.   be strong, be KUHN Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK be strong, be KUHN EEN MACHINE DIE AAN UW VERWACHTINGEN VOLDOET! Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af. En juist daarvoor heeft

Nadere informatie

STROBLAZER MET/OF ZONDER OPTIE VOORDROOGPAKKENVERDELER GEDRAGEN OF GETROKKEN

STROBLAZER MET/OF ZONDER OPTIE VOORDROOGPAKKENVERDELER GEDRAGEN OF GETROKKEN STROBLAZER MET/OF ZONDER OPTIE VOORDROOGPAKKENVERDELER GEDRAGEN OF GETROKKEN PAILLEUSE AVEC/OU SANS OPTION DISTRIBUTRICE DE PRÉ-FANÉ. PORTÉE OU SEMI PORTÉE STAL STRO INSTROOIER tot op een afstand van 18

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN FEEDO AMIGO voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring

Nadere informatie

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 1 SOLOMIX 1 Voermengwagens type 500-1400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Ruim 60 jaar innovatie Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

KUILUITHAAL- EN DOSEERMACHINES. Multifeed Silobuster Masterbuster UKW 3500 Triomaster S. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

KUILUITHAAL- EN DOSEERMACHINES. Multifeed Silobuster Masterbuster UKW 3500 Triomaster S. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. KUILUITHAAL- EN DOSEERMACHINES KUILUITHAAL- EN DOSEERMACHINES Multifeed Silobuster Masterbuster UKW 3500 Triomaster S Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet is een toonaangevend

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT!

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL 43 - EL 53 KUHN FREZEN KUHN Frezen De KUHN EL 43 en EL 53 frezen zijn efficiënte, veelzijdige frezen die goed presteren. Door hun betrouwbaarheid zijn

Nadere informatie

GIGANT GIGANT Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

GIGANT GIGANT Trioliet. Ontwikkelt voor ú. GIGANT GIGANT 500-700-900 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. GIGANT Gigantisch veel voordeel met de Gigant Natuurlijk gunt u uw vee het beste. Maar u moet ook rekening houden met de kosten. Wilt u zowel kwaliteit

Nadere informatie

. De sterke kwaliteit uit Oostenrijk.

. De sterke kwaliteit uit Oostenrijk. Het inkuilseizoen staat weer voor de deur De kwaliteit van de kuil is nog nooit zo belangrijk geweest als dit jaar. Door op de juiste manier met de beste machines de bult aan te rijden zorgt u ervoor dat

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

Innovatief. Ervaren. Sterk. COMFORT. Instrooitechniek.

Innovatief. Ervaren. Sterk. COMFORT. Instrooitechniek. Innovatief. Ervaren. Sterk. COMFORT Instrooitechniek www.bvl-group.de www.bvl-group.de De onderneming Absoluut betrouwbaar Bij de instrooitechniek zijn de eisen heel individueel en heel uiteenlopend, daarom

Nadere informatie

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk. SUIRE STARGREEN met 1 rotor voor tractoren tot 75 pk. OPTIES voor MG en SG Maaiers

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk. SUIRE STARGREEN met 1 rotor voor tractoren tot 75 pk. OPTIES voor MG en SG Maaiers SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk MG 120 maaibreedte 1200 mm maaihoogte 25/45/65 mm, eigen gewicht 137 kg Ook leverbaar met smalle CAT 1 aansluiting voor zeer kleine tractoren

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix Double

Voermengwagen. Verti-Mix Double Voermengwagen Verti-Mix Double D e voermengwagens Verti-Mix Double hebben een grote inhoud met compacte afmetingen (hoogte en breedte). Op basis van de al bestaande verticaal mengende voermengwagens, die

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

Tuin & Park THE POWER TO PERFORM

Tuin & Park THE POWER TO PERFORM Tuin & Park THE POWER TO PERFORM Waarom kiezen voor Votex? Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren. Of u nu actief bent in het

Nadere informatie

Innovatief. Ervaren. Krachtig. Instrooitechniek.

Innovatief. Ervaren. Krachtig. Instrooitechniek. Innovatief. Ervaren. Krachtig. Instrooitechniek www.bvl-group.de www.bvl-group.de De onderneming Absoluut betrouwbaar Bij de instrooitechniek zijn de eisen heel individueel en heel uiteenlopend, daarom

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB 870, 890, 1270 EN 1290 KUHN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen, maakt KUHN het onderscheid

Nadere informatie

PK serie. Lifetime excellence. lichte bedrijfswagens

PK serie. Lifetime excellence. lichte bedrijfswagens PK serie Lifetime excellence Veelzijdige kleine kranen met geoptimaliseerd specifiek gewicht voor lichte bedrijfswagens 1 lifetime excellence Palfinger laadkranen overtuigen door hun superieure prestatie.

Nadere informatie

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk MG 100 maaibreedte 1000 mm maaihoogte 25/45/65 mm, gewicht 125 kg, benodigd vermogen min.-max. 15-25 1.022,-- MG 120 maaibreedte 1200

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

Silagewagen Giga-Trailer

Silagewagen Giga-Trailer Silagewagen Giga-Trailer 2 Slagvaardige transporttechniek Hakselaars met een grote capaciteit en zware trekkers vereisen een betrouwbare transporttechniek. Betrouwbaarheid, gering onderhoud, lichtlopend

Nadere informatie

SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid

SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid SPECIALIST MESTBEWERKING capaciteit duurzaamheid MEST DUURZAAMHE VEENHUIS Veenhuis gaat verder in mesttechniek. De productlijn mestbewerking kent de kwaliteit en degelijkheid waar Veenhuis al jarenlang

Nadere informatie

2013-2014 SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid

2013-2014 SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid 2013-2014 SPECIALIST capaciteit duurzaamheid MEST DUURZAAMHEID VEENHUIS Denkt u aan mest? Dan denkt u aan Veenhuis! Veenhuis Machines heeft 75 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van landbouwmachines

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

KUILUITHAAL- EN DOSEERMACHINES. Multifeed Silobuster Masterbuster UKW 3500 UKW 5000 Triomaster S. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

KUILUITHAAL- EN DOSEERMACHINES. Multifeed Silobuster Masterbuster UKW 3500 UKW 5000 Triomaster S. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. KUILUITHAAL- EN DOSEERMACHINES KUILUITHAAL- EN DOSEERMACHINES Multifeed Silobuster Masterbuster UKW 3500 UKW 5000 Triomaster S Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet is een

Nadere informatie

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R HAKSELEN EN VERHAKSELEN, SCHOON EN PERFECT! Universele hakselaars van KUHN Serie RM Gewasresten zijn bodemverbeteraars als ze in

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

vario Efficiëntie wordt betaalbaar! De revolutionaire circulatiepomp Efficiëntie tegen een lage prijs:

vario Efficiëntie wordt betaalbaar! De revolutionaire circulatiepomp Efficiëntie tegen een lage prijs: Efficiëntie wordt betaalbaar! De revolutionaire circulatiepomp ecocirc vario Ecocirc E4vario Ecocirc E6vario Efficiëntie tegen een lage prijs: De revolutionaire ecocirc vario. met efficiënte electronische

Nadere informatie

K2 CombiCutter 1600- en 1200-model

K2 CombiCutter 1600- en 1200-model K2 CombiCutter 1600- en 1200-model Hakker voor ronde balen en voederdistributiemachine De meest complete oplossing www.tks-as.no Stationair Op wielen Aan rails Magazijn K2 COMBICUTTER Arbeidsbesparende,

Nadere informatie

PC serie Lifetime excellence ComPaCte LiChtgewiChten tussen een en vier meter ton met echte PaLfinger Power

PC serie Lifetime excellence ComPaCte LiChtgewiChten tussen een en vier meter ton met echte PaLfinger Power PC serie Lifetime excellence Compacte lichtgewichten tussen een en vier METER ton met echte PALFINGER Power 1 lifetime excellence Palfinger laadkranen overtuigen door hun superieure prestatie. Rendabiliteit

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions COMPACT TRACTOR GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions STATE OF THE ART TECHN VOOR GEAVANCEER TECHNOLOGIE DIE U VERWACHT YANMAR tractoren zijn ontwikkeld en gebouwd om de zware werkzaamheden

Nadere informatie

SIERRA T650 (SL) SCHROOTSCHAAR met persfunctie Stationair of Semi-mobiel

SIERRA T650 (SL) SCHROOTSCHAAR met persfunctie Stationair of Semi-mobiel SIERRA T650 (SL) SCHROOTSCHAAR met persfunctie Stationair of Semi-mobiel Algemene beschrijving van de Sierra T650 schrootschaar met persfunctie In de wereld van metaalrecycling zijn een optimale prijs/kwaliteitverhouding

Nadere informatie

EUROMIX II - SP. Voermengwagens met horizontale vijzels VOEDERVERWERKING OP MAAT!

EUROMIX II - SP. Voermengwagens met horizontale vijzels VOEDERVERWERKING OP MAAT! EUROMIX II - SP Voermengwagens met horizontale vijzels VOEDERVERWERKING OP MAAT! Kuhn Voermengwagens met horizontale vijzels Meer dan ooit zijn capaciteit, betrouwbaarheid en winstgevendheid belangrijke

Nadere informatie

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch.

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch. MP Nederland Hengelderweg 22, 6942 NB Didam Tel. 0316 523142 - info@mpnederland.nl Productblad MP 50 OMSCHRIJVING Maximale oppervlakte prestatie Werkbreedte centrale borstel Werkbreedte met een zijborstel

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeggen HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeg HK 25 HK 25 met kooirol en hydr. aanbouwdelen (op aanvraag.). De HK 25 rotorkopeg is een veelzijdige machine die geschikt is voor middelgrote bedrijven en

Nadere informatie

Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92

Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92 EL Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL FREZEN EL 62 - EL 82 - EL 92 Frezen voor een veelzijdige en professionele inzet De KUHN EL 62, EL 82 en EL 92 frezen zijn het resultaat van lange

Nadere informatie

4061/A 4061/TA. Technische gegevens. Sterk Betrouwbaar Uitstekend

4061/A 4061/TA. Technische gegevens. Sterk Betrouwbaar Uitstekend Technische gegevens 4061/A Motor: Rijaandrijving: Banden: Perkins 4 cilinder dieselmotor, cilinderinhoud 2216 ccm, 45kW/61 pk bij 2800 omw/min Automotive hydrostatische aandrijving met INCH-pedaal. Systeemdruk

Nadere informatie

PALENPLANTMACHINE OP RUPSONDERSTEL PAUSELLI MOD 400

PALENPLANTMACHINE OP RUPSONDERSTEL PAUSELLI MOD 400 ENFONCEUSE POTEAUX À CHENILLES Grondboormachines en materieel Machines et matériel de forage Snel en precies palen planten dankzij Palenklem onder de hamer met palengeleiding onderaan de mast Automatische

Nadere informatie

EUROMIX & PROFILE. Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT!

EUROMIX & PROFILE. Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT! EUROMIX & PROFILE Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT! EUROMIX & PROFILE VOERMENGWAGENS MET VERTICALE VIJZEL S Voermengwagens met verticale vijzel(s) Met het stijgen van de

Nadere informatie

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen Mobiele Ventilatie Unit M V U op aanhangwagen Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD op aanhangwagen B.S. Belüftungs-GmbH Etn. P. Vanassche & Cie N.V. Am Hungerwiesgraben 10 Brugsesteenweg 2 D-89429

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com D263S D332ST D263SW D263SW X-TRA D332SWT D332SWT X-TRA

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

Compact en krachtvol Arriva verhuislift

Compact en krachtvol Arriva verhuislift Compact en krachtvol Arriva verhuislift De Arriva Verhuislift van Böcker Het werkbeest onder de verhuisliften extra sterk en robuust Krachtige transport van ladingen tot 400 kg bij compacte constructie

Nadere informatie

Balen-losmaaktechniek. voor ronde balen

Balen-losmaaktechniek. voor ronde balen Balen-losmaaktechniek voor ronde balen GÖWEIL / Balen-losmaaktechniek / Pagina 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Oostenrijk Tel.: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215

Nadere informatie

voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN

voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Feedo Amigo voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring

Nadere informatie

Parkeerhefbruggen. De parkeer hefbrug is modulair uit te breiden en bestaat dan uit een module A en een module B enz. dus oneindig uit te breiden.

Parkeerhefbruggen. De parkeer hefbrug is modulair uit te breiden en bestaat dan uit een module A en een module B enz. dus oneindig uit te breiden. PARKEER HEFBRUG P230 Deze parkeer hefbrug is geschikt voor 2 voertuigen, en heeft een maximaal hefvermogen van 2300 kg. Dit is toereikend voor de meeste type voertuigen. Geparkeerd kunnen bijvoorbeeld

Nadere informatie

Balen-losmaaktechniek. voor ronde balen

Balen-losmaaktechniek. voor ronde balen Balen-losmaaktechniek voor ronde balen GÖWEIL / Balen-losmaaktechniek / Pagina 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Oostenrijk Tel.: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 Ontstoppelaar met onafhankelijke schijven + OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R EN 1003 OPTIMALE MENGING BIJ EEN HOGE SNELHEID In de huidige economische

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB 1290 id. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB 1290 id.  be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB 1290 id www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB 1290 id DE NIEUWSTE GENERATIE GROOTPAKPERSEN MET EEN EXTREEM HOGE PERSDICHTHEID EFFICIËNTE LOGISTIEK TELT DOOR Maimaliseer de transportefficiency

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

vereenvoudigt de 'workflow

vereenvoudigt de 'workflow vereenvoudigt de 'workflow De JOWI mobiele rekken ondersteunen de 'workflow' vanaf het snijden tot de montage. Een tijdelijke én mobiele opslag: Door de lichtlopende, semi elastische wielen kan één persoon

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

De handige compressor. Mobiel. Handig. Verrijdbaar! Mobiele zuigercompressoren SOLIDdrive

De handige compressor. Mobiel. Handig. Verrijdbaar! Mobiele zuigercompressoren SOLIDdrive De handige compressor Mobiel. Handig. Verrijdbaar! Mobiele zuigercompressoren SOLIDair // De handige compressor Handig is, wanneer prijs en prestatie overeenstemmen. Wanneer wordt een compressor een handige

Nadere informatie

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat INLEIDING Deze gebruiksaanwijzing is bedoeld voor Rapid 100E. Lees ze eerst grondig door alvorens u het apparaat in gebruik neemt. Deze gebruiksaanwijzing bevat de veiligheidsvoorschriften, de voorschriften

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

ZOUTSTROOIER ITM SPRD

ZOUTSTROOIER ITM SPRD ZOUTSTROOIER ITM SPRD ALGEMEEN De driepuntsstrooier SPRD is ontworpen om vooraan of achteraan een landbouwtractor te monteren. De aandacht is geschonken aan het speciale design en het hoogwaardig gebruikt

Nadere informatie

K2 CombiCutter en 1200-model

K2 CombiCutter en 1200-model 1600- en 1200-model www.tks-as.no Hakker voor ronde balen en voederdistributiemachine De meest complete oplossing Stationair Op wielen Aan rails Magazijn Arbeidsbesparende, duurzame, uitvoerig geteste

Nadere informatie

Universeelstrooier VS 2403

Universeelstrooier VS 2403 Universeelstrooier VS 2403 2 Sterk tot in het detail De firma Strautmann heeft op het gebied van de productie van mestwagens meer dan 50 jaar ervaring en biedt vandaag de dag een keuze die loopt van BE

Nadere informatie

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 1 SOLOMIX 1 Voermengwagens type 500-1400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de drie broers Liet. Het

Nadere informatie

WT 300. De beste in zijn categorie

WT 300. De beste in zijn categorie WT 300 De beste in zijn categorie Doordachte systeemoplossingen De WT 300 transporteert zijn gebruiker snel en veilig naar een werkhoogte van 30 meter. De royale korfuitrusting aan de drievoudige telescooparm

Nadere informatie

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Zuigercompressoren. Mobiel en Economy serie

Zuigercompressoren. Mobiel en Economy serie Zuigercompressoren Mobiel en Economy serie Direct aangedreven draagbare en mobiele compressoren 1,5 kw Lichtnet uitvoering - Maximum werkdruk 8 bar Portair 240/6 De Portair 240/6 is de ideale oplossing

Nadere informatie

Breedwoelers CULTISOIL DC

Breedwoelers CULTISOIL DC DC Breedwoelers CULTISOIL DC 301-401 GRONDBEWERKING OP MAAT! Breedwoeler CULTISOIL De moderne agrarische ondernemer kan de toenemende concurrentie alleen nog de baas blijven, als hij zo economisch mogelijk

Nadere informatie

A Product of Hard Work COMPACTE WIELLADER 403

A Product of Hard Work COMPACTE WIELLADER 403 A Product of Hard Work COMPACTE WIELLADER 403 Komt overal en beschikt over voldoende vermogen De compacte afmetingen zorgen dat de 403 toegang heeft tot kleinere gebouwen en andere locaties De hydrostatische

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB Series www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB Series KUHN GROOTPAKPERSEN ULTIEME PERFORMANCE EN MAXIMALE CAPACITEIT CAPACITEIT Ons doel is om machines te ontwikkelen die de winstgevendheid

Nadere informatie

CONDOR Premium Lifts CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG

CONDOR Premium Lifts CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG 630140 Elektromechanische 1-koloms hefbrug met drempel. Telescopische uitschuifbare hefarmen met in hoogte instelbare opname spindels met rubber opnameblokken.

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Het beste systeem voor het automatisch verpakken van kleine balen 1 BALE BARON BUNDEL BEVAT 21 KLEINE VIERKANTE BALEN

Het beste systeem voor het automatisch verpakken van kleine balen 1 BALE BARON BUNDEL BEVAT 21 KLEINE VIERKANTE BALEN Het beste systeem voor het automatisch verpakken van kleine balen 1 BALE BARON BUNDEL BEVAT 21 KLEINE VIERKANTE BALEN BEHEER RUIMTE & TIJD Het beste systeem voor het automatisch verpakken van kleine balen.

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

ZAGEN MET DRIEMAAL S. Solide VERANKERING AAN DE VLOER met speciale geflensde stalen voeten met bevestigingsgat

ZAGEN MET DRIEMAAL S. Solide VERANKERING AAN DE VLOER met speciale geflensde stalen voeten met bevestigingsgat CLASSIC 40-50-60 NL ZAGEN MET DRIEMAAL S solide SIMPEL SAFE solide De Classic zaagmachines zijn medeontworpen om onder zware omstandigheden massief hout te kunnen verwerken. De machines zijn gebouwd van

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

" KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS

 KILVERBORD  AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 1 " KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 2 TOEPASSING De " Weterings " bodem-egaliseer-machine, ook wel " Kilverbord " genoemd, is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC SMARTRAC Zelfrijdende voermengwagen Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC Nieuwe generatie zelfrijdende voermengwagens De factor tijd wordt steeds belangrijker in de moderne landbouw. Bovendien

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL knikladers SERIE De F800 serie van FUCHS is de kleinste in de lijn. De machines onderscheiden zich in motor vermogen en aandrijving. De F800 t/m F853 hebben twee tandwielpompen. Eén voor het rijden en

Nadere informatie