Universeelstrooier VS 2403

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Universeelstrooier VS 2403"

Transcriptie

1 Universeelstrooier VS 2403

2 2 Sterk tot in het detail De firma Strautmann heeft op het gebied van de productie van mestwagens meer dan 50 jaar ervaring en biedt vandaag de dag een keuze die loopt van BE 4, met 5800 kg maximaal toegestaan gewicht tot aan de VS 2403 met kg maximaal toegestaan gewicht. Ze worden breed toegepast. Segmentwalsen-strooimechanisme Het product wordt door de verwisselbare, omkeerbare, tanden gedoseerd afgefreesd en valt dan op de centrifugaal-strooischijven, die het breed naar achteren en opzij verdelen. De segmentwals is met een speciale flens gemonteerd, om te voorkomen dat ook de aandrijving moet worden gedemonteerd bij een beschadiging. Twee-schijven-centrifugaalstrooimechanisme De 2 strooischijven zijn elk met 4 verstelbare schoepen uitgerust. Afschroefbare verslijtdelen van een hoogwaardig materiaal zorgen voor een lange levensduur van dit aggregaat. Instellen van de beschermkap over de strooiwalsen De doorlaat tussen de beschermkap over de walsen van de breedstrooiïnrichting en het afgiftepunt op de strooischijven kan in hoogte en in breedte worden versteld en zo worden aangepast aan het te verspreiden product. De aanpassing aan het te verspreiden materiaal of de te bewerken oppervlakte (zeer fijne of grovere verdeling nodig) zorgt steeds voor een goed resultaat en bespaart vermogen en brandstof.

3 3 Onderhoudsarme aandrijving Door gebruik te maken van tandwielkast aandrijvingen op de segmentwalsen van de VS 2403 is een onderhoudsarme aandrijving gerealiseerd. Intensief gebruik - speciaal in het loonwerk, vereist een robuuste en onderhoudsarme aandrijving en een goede beveiliging tegen vreemde voorwerpen. In de hiernaast geplaatste afbeelding is af te lezen, dat bij Strautmann elke strooischijf apart door een nokkenschakelkoppeling wordt beveiligd. Ook de strooiwalsen worden door een nokkenschakelkoppeling met een toerentalcontrolesysteem beveiligd. Een nog meer uitgebreide bescherming op de VS 2403 wordt geboden door een toerentalcontrolesysteem op de strooiwalsen en op elke strooischijf afzonderlijk. Bij onderschrijding van de minimale toerentallen wordt een akoestisch en een optisch alarm gegeven. De bodemketting wordt daarbij automatisch uitgeschakeld. toerentalcontrole nokkenschakelkoppeling voor strooiwalsen vrijloopkoppeling hoofdaandrijving verdeelaandrijving voor 2-schijven-breedstrooimechanisme strooischijfaandrijving strooischijfaandrijving toerentalcontrole linker strooischijf toerentalcontrole rechter strooischijf nokkenschakelkoppeling voor 2-schijven-breed-strooimechanisme

4 4 De universeelstrooier voor grote bedrijven en voor het loonwerk. Door de jarenlange ervaring met het bouwen van mestverspreiders en het hoge kwaliteitsbewustzijn hebben de Strautmann universeelstrooiers hun kwaliteiten voldoende bewezen. Bij de ontwikkeling van de VS 2403 heeft Strautmann aan de zware eisen die de praktijk aan dergelijke machines stelt tegemoet kunnen komen. Perfectie tot in het detail zijn de kenmerken van deze machines. De omvangrijke standaard uitrusting van de VS 2403 kan met extra opties worden uitgebreid, om de slagvaardigheid nog hoger te maken. Voorbeelden hiervoor zijn een geïntegreerde weeginrichting of de GPS voorbereide ISOBUS-aansturing met strooihoeveelhedenregeling. Bodemketting De VS-Universeelstrooiers zijn in standaarduitvoering uitgerust met vier kettingstrengen. De hoogwaardige kettingen zijn 14 mm dik en hebben een breukbelasting van elk 25 to (afb. links). Strautmann plaatst om de drie meenemers een dakprofiel. Hierdoor wordt voorkomen dat kleverige producten achterblijven en bovendien wordt de bodem schoon gehouden. Grote diameter van de nestwielen - geringe slijtage Door de grote diameter van de nestwielen vermindert de aangrijphoek van de bodemketting met 20%. De nestwielen zijn speciaal gevormd. Dit is in een verminderde slijtage terug te vinden. Bovendien worden meer kettingschakels gelijktijdig belast en worden meer kettingschakels tegelijkertijd meegenomen. Bodemketting met gesmede, vlakke kettingen Als optie kan de VS 2403 ook met gesmede, vlakke bodemkettingen worden uitgerust. Bodemkettingspanning Door de automatische spaninrichting is een eenvoudige zichtcontrole van de spanning van de bodemketting genoeg. Het naspannen kan indien nodig zeer snel worden uitgevoerd en is een bevordering van de levensduur van de kettingen. De goede toegankelijkheid zorgt voor meer arbeidscomfort en veiligheid.

5 5 2,20 m Stalen opbouw Door het 2,20 brede platform ontstaat een optimale verhouding van de asbelastingen en de oplegdruk. De machine kan ook met grotere laders worden beladen. Toevoer/ doseerschuif Voor het nauwkeurig uitbrengen van rioolslib, compost of ander, fijn kruimelend materiaal, is de VS 2403 in standaard uitvoering uitgerust met een toevoer- / doseerschuif. Kantstrooi-inrichting De kantstrooi-inrichting zorgt voor een optimale verdeling van het product tot aan de perceelsrand. Er is een mechanische- en een hydraulische variant leverbaar.

6 6 Bedieningsconcept van de nieuwste generatie Voor de Universeelstrooiers VS biedt de Firma Strautmann een elektro-hydraulische bediening met een geïntegreerde strooihoeveelhedenregeling. Deze op de ISOBUS gebaseerde machine-aansturing kenmerkt zich door de omvangrijke controle mogelijkheden en het bedieningscomfort. De voordelen van deze bediening liggen hoofdzakelijk in twee gebieden. Als eerste kan een wezenlijk gelijkmatigere lengteverdeling worden bereikt. Daarnaast maakt de snelheidsafhankelijke regeling een optimale benutting van de combinatie mogelijk. Hydropneumatisch onderstel In standaarduitvoering is de VS 2403 uitgerust met een BPW hydropneumatisch onderstel met een geïntegreerde lift-as en naloopbesturing. Dit is ook tegen meerprijs te verkrijgen met een gedwongen besturing. Beschermd ingebouwde cilinders voor een lange levensduur. Gedwongen besturing De universeelstrooier VS 2403 kan optioneel worden uigerust met een gedwongen besturing. De wendbaarheid van de machine wordt hierdoor aanzienlijk groter. Bovendien worden de banden gespaard. Disselvering Alle VS-modellen zijn in standaarduitvoering uitgerust met een disselvering. Stoten en schommelen, speciaal als de machine beladen is, wordt hierdoor goed opgevangen. Het rijcomfort wordt beduidend verhoogd. Lift-as voor tandemaggregaat Als de machine half leeg is, kan de restlading achter in de machine een negatieve oplegdruk veroorzaken. Om dit effect te voorkomen kan een hydraulische lift-as worden toegepast. Scharmüller kogelkopaankoppeling Standaard zijn de VS 2403 uitgerust met een Scharmüller kogelkop-koppeling en onderaanspanning. Goede rijeigenschappen en uiterst geringe slijtage zijn voordelen van deze koppeling. Weeginrichting De VS 2403 kan worden uitgerust met een weeginrichting. Door het weegsysteem ontstaat de mogelijkheid de uitgebrachte hoeveelheden precies te documenteren en per gewicht met de klant af te rekenen.

7 7 ISO De ISO-bediening draagt ertoe bij dat de trekkerbestuurder minder wordt belast, omdat opvolgende functies in functiegroepen samengevat kunnen worden en sensoren een betere controle van de machine mogelijk maken. Zo worden met behulp van statusaanduidingen informatie over de stuur-as, de toevoer-/doseerschuif en het toerental van de delen van het strooimechanisme geleverd. Comfortbediening De als optie verkrijgbare elektro-hydraulische comfortbediening, bestaat uit een overzichtelijke bedieningskast, waarop de hydraulische functies via tuimelschakelaars worden bediend. Op deze bedieningskast bevinden zich o.a. controlelampen voor enkele van deze functies. Ook is de traploze verstelling van de bodemketting geïntegreerd. Deze bediening is gemakkelijk en veilig te gebruiken. ISOBUS - bediening en strooihoeveelhedenregeling ISOBUS Als eerste stap van de mogelijke ISOBUS-bedieningen is de Field-Operator 120 te verkrijgen. Deze terminal is eenvoudig te bedienen met softkeys waarop duidelijke symbolen zijn aangebracht. Het geïntegreerde display geeft de statustoestanden van de machine duidelijk aan. Bovendien zorgt een hoeveelhedenregeling voor zeer precieze resultaten en ontlast bovendien de bestuurder. Bedieningsconcept van de nieuwste generatie Basis voor de hoeveelhedenregeling zijn de in de machine geïntegreerde snelheidssensor en een zeer nauwkeurige sensor op de toevoer-/doseerschuif, die de instellingen van de toevoer-/doseerschuif. Na het ingeven van een gewenste waarde in m³/ha of t/ha wordt de bodemkettingsnelheid zodanig geregeld, dat het volume/gewicht per hectare altijd gelijk blijft. In de leveromvang is een volwaardige ISO-BUS terminal inbegrepen. Zo is het mogelijk, de universeelstrooiers met de trekkergebonden ISOBUSterminal te bedienen. De zo verkregen gegevens over de daadwerkelijk uitgebrachte hoeveelheden worden op een USB-stick geschreven en kunnen in de gangbare grafische akkerkaarten verder worden bewerkt.

8 Op de VS 2403 kunnen de volgende bandenmaten worden toegepast: Beschrijving grootte breedte hoogte mm mm Alliance I /50-26, Vredestein Flotation Trac 750/45-26, Michelin Cargoxbib 800/45 R 26, Michelin Cargoxbib 710/50 R 30, Michelin Cargoxbib 800/45 R 30, Vredestein Flotation Trac 710/50 R 30, Universeelstrooier VS 2403 Type VS 2403 Toegestaan max. totaalgewicht kg Toegestane asbelasting kg Toegestane oplegdruk kg Eigengewicht kg ca Volume m 3 20,5 Totale lengte m 9,80 Totale breedte m 2,75 Totale hoogte m 3,64 Overlaadhoogte m 3,05 Afmetingen laadbak lengte tot schuif m 6,30 breedte m 2,20 hoogte m 1,30 Doorgang toevoer-/doseerschuif m 1,45 Doorgang strooiwalsen m 1,65 Afmeting met banden 700/50-26,5 (12 PR) Aftakastoerental 1/min 1000 Benodigd vermogen vanaf kw/pk 140 (190) Alliance I 328 Michelin Cargoxbib Afbeeldingen, maten en gewicht niet bindend. Wijzigingen voorbehouden. Flotation Trac 2000/R.1111 B. Strautmann & Söhne GmbH u. Co. KG Bielefelder Straße 53 D Bad Laer Tel. +49(0 )54 24/ Fax +49(0 )54 24/ kontakt@strautmann.com

Silagewagen Giga-Trailer

Silagewagen Giga-Trailer Silagewagen Giga-Trailer 2 Slagvaardige transporttechniek Hakselaars met een grote capaciteit en zware trekkers vereisen een betrouwbare transporttechniek. Betrouwbaarheid, gering onderhoud, lichtlopend

Nadere informatie

Opraap- en doseerwagens. Super-Vitesse

Opraap- en doseerwagens. Super-Vitesse Opraap- en doseerwagens Super-Vitesse 2 Lichtlopend en productvriendelijk De Super-Vitesse staat in de eerste plaats bekend om het lichte lopen met daaraan gekoppeld de hoge capaciteit. Onderhoud en reparaties

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix

Voermengwagen. Verti-Mix Voermengwagen Verti-Mix W etenschappelijke onderzoeken in verschillende landen hebben aangetoond dat de productiviteit in de melkveehouderij, door het gebruik van voermengwagens wordt verhoogd. Door het

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix Double

Voermengwagen. Verti-Mix Double Voermengwagen Verti-Mix Double D e voermengwagens Verti-Mix Double hebben een grote inhoud met compacte afmetingen (hoogte en breedte). Op basis van de al bestaande verticaal mengende voermengwagens, die

Nadere informatie

Kortsnij opraapdoseerwagen. Super-Vitesse CFS

Kortsnij opraapdoseerwagen. Super-Vitesse CFS Kortsnij opraapdoseerwagen Super-Vitesse CFS 2 Voor de beste voerkwaliteit Traditie verplicht Al bijna vijftig jaren bouwt Strautmann met succes opraap-/doseerwagens met een brede inzetbaarheid. Van hooi-opraapwagens

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

Blokkendoseerwagen BVW UBVW BVW 801

Blokkendoseerwagen BVW UBVW BVW 801 BVW UBVW BVW 801 De blokkendoseerwagen uit de stal van Strautmann vormt een ideale aanvulling op de gunstige methode voor het uitnemen van kuilvoer met kuilvoersnijders. Ook de blokken van de grootste

Nadere informatie

Universeelstrooier. Universeelstrooier PS 2201 PS 2401 PS 3401

Universeelstrooier. Universeelstrooier PS 2201 PS 2401 PS 3401 PS 2201 PS 2401 PS 3401 Onze grootten: Strautmann universeelstrooiers zijn precies goed voor u,... als u stalmest als waardevolle meststof beschouwt.... als u stalmest precies wilt verspreiden.... als

Nadere informatie

Kuilvoersnijder. Hydrofox HQ

Kuilvoersnijder. Hydrofox HQ Kuilvoersnijder Hydrofox HQ Kuilvoersnijder HQ- de grootste kuilvoersnijder Strautmann kuilvoersnijder een successtory 1971 Strautmann presenteert de eerste kuilvoersnijder Silofox aan het publiek. De

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN FEEDO AMIGO voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring

Nadere informatie

TEBBE. universeel precisie breedstrooier

TEBBE. universeel precisie breedstrooier Nederlandse importeurs voor het noordoosten en zuiden voor de westen en het midden LMC Gennep bv. JAMO bv. Hoogveld 3 Polderweg oost 8 6598 BL Heijen L 2973 AN Molenaarsgraaf (ZH) Tel. 0485 511605 b.g.g.:

Nadere informatie

16.000 16.000. Vario Vario Vario Variosix 8.000 12.000 14.000

16.000 16.000. Vario Vario Vario Variosix 8.000 12.000 14.000 M-stalmeststrooiers Niederländisch 02/2014 Haus der Werbung Verden Technische M 1080 M 2120 M 2120 M 3140 SZ E M 3140 SZ T M 4190 M 5210 M 6240 M A M A MA M A gegevens SW E T SZ SY SY 16 19 19 21 Enkelas

Nadere informatie

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Gedragen en getrokken pootmachines 2- en 4-rijig GL 32 E / GL 34 E / GL 34 TE Bedieningsgemak en flexibiliteit voor ú! Ideaal voor bedrijven met een relatief

Nadere informatie

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Ruggenfrees uit de GF-serie 2-, - en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Robuust en hoge capaciteit: de ruggenfrees uit de GF-serie De verwachtingen die aan

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

Kortsnij-opraapwagen. Zelon CFS

Kortsnij-opraapwagen. Zelon CFS Zelon CFS De efficiëntie van de CFS al vanaf 23 m³! Krachtige spiraalrotor met erop gelaste tandplaten voor optimaal behoud van de voerstructuur en beste snijkwaliteit Gelijkmatig verspreiden met behulp

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen Mobiele Ventilatie Unit M V U op aanhangwagen Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD op aanhangwagen B.S. Belüftungs-GmbH Etn. P. Vanassche & Cie N.V. Am Hungerwiesgraben 10 Brugsesteenweg 2 D-89429

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING

opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Rapide Siwa opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten Doormiddel van de Q-line Paarden Loopband sneller fit. Ideaal voor elke paarden bezitter, die voor de dagelijkse beweging van het paard een loopband wil gebruiken De loopband trainer van Q-line voorziet

Nadere informatie

GROOTPAKKENWIKKELAAR. zéér compact voor zéér grote prestaties

GROOTPAKKENWIKKELAAR.   zéér compact voor zéér grote prestaties 998 GROOTPAKKENWIKKELAAR www.mchale.net zéér compact voor zéér grote prestaties Ontwor Grootpakkenwikkelaar met een enorme kapaciteit De McHale grootpakkenwikkelaar is de universele oplossing voor het

Nadere informatie

RAPIDE SIWA. opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING

RAPIDE SIWA. opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING RAPIDE SIWA opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

Compact en krachtvol Arriva verhuislift

Compact en krachtvol Arriva verhuislift Compact en krachtvol Arriva verhuislift De Arriva Verhuislift van Böcker Het werkbeest onder de verhuisliften extra sterk en robuust Krachtige transport van ladingen tot 400 kg bij compacte constructie

Nadere informatie

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD .............................. WD SERIE.......... ......... met opvangbak DIESEL MOTOR De nieuwste Kioti professional maaier is uitgerust met de 26 pk diesel met 1131 cc inhoud. De motor die zijn dienst

Nadere informatie

TX Silagewagen. www.krone.de

TX Silagewagen. www.krone.de TX Silagewagen www.krone.de KRONE TX Silagewagen Laadvolume tot 56 m³ volgens DIN 11741 Schuin naar voren aflopende stalen laadvloer voor meer laadruimte en een hoger rijcomfort Zelfdragende frame voor

Nadere informatie

CONDOR Premium Lifts CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG

CONDOR Premium Lifts CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG 630140 Elektromechanische 1-koloms hefbrug met drempel. Telescopische uitschuifbare hefarmen met in hoogte instelbare opname spindels met rubber opnameblokken.

Nadere informatie

BETEX WSPM WERKPLAATSPERSEN, HAND- EN/OF VOETBEDIEND, 15, 30 EN 50 TON

BETEX WSPM WERKPLAATSPERSEN, HAND- EN/OF VOETBEDIEND, 15, 30 EN 50 TON BETEX WSPM, HAND- EN/OF VOETBEDIEND, 15, 30 EN 50 TON Deze robuuste hydraulische werkplaatspersen zijn geschikt voor professioneel montagewerk, of voor het professioneel testen van allerlei werkstukken.

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

DT05. Het ruimtewonder: DT05.

DT05. Het ruimtewonder: DT05. DT05 Rupsdumpers Het ruimtewonder: DT05. De rupsdumper DT05 van Wacker Neuson is door zijn compacte afmetingen en zijn nauwkeurige bestuurbaarheid op iedere ondergrond op de centimeter nauwkeurig te manoeuvreren.

Nadere informatie

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES De Kiggen afvalpersen van Geesinknorba bieden veel slimme voordelen:

Nadere informatie

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands ZANDKIPWAGENS ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens

Nadere informatie

MALONE DE GRAS SPECIALIST. Malone Xcel. Malone Trojan-MT

MALONE DE GRAS SPECIALIST. Malone Xcel. Malone Trojan-MT OPRAAPWAGENS Malone Xcel Malone Trojan-MT Malone Malone is sinds 1999 al actief in het ontwerpen en produceren van hooibouwmachines. Gevestigd in het westen van Ierland, hebben zij een mooie reeks goede

Nadere informatie

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES GEWOON GOED. MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR. De nieuwe veegmachines hebben

Nadere informatie

CALIBRATOR. 100% rijsnelheidafhankelijk en nog veel meer.

CALIBRATOR. 100% rijsnelheidafhankelijk en nog veel meer. CALIBRATOR CALIBRATOR. 100% rijsnelheidafhankelijk en nog veel meer. Sinds 1991 biedt de CALIBRATOR dé oplossing voor nauwkeurig strooien door gebruik te maken van een computer die 100% rijsnelheidafhankelijk

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens voor zowel landbouw, grondverzet als

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Deze machine smeert zichzelf.

Deze machine smeert zichzelf. Deze machine smeert zichzelf. Onderhoud De lange levensduur en bedrijfszekerheid van onze persen zijn legendarisch. Eigenlijk kunnen we het stuk onderhoud overslaan want voor QUADRANT-bezitters doet het

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

PC COMPACTKRANEN COMPACTE KRACHT VAN PALFINGER

PC COMPACTKRANEN COMPACTE KRACHT VAN PALFINGER PC COMPACTKRANEN COMPACTE KRACHT VAN PALFINGER IDEAAL GESCHIKT VOOR DE OPBOUW OP LICHTE BEDRIJFSWAGENS Zwenkaandrijving Lichte en onderhoudsvriendelijke wormoverbrenging waarmee de kraan bijzonder nauwkeurig

Nadere informatie

ris> tt\\\\t\\\} Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BEPROEVING LIPSIA LANDBOUWWAGEN-MESTSTROOIER . 3. BULLETIN No.

ris> tt\\\\t\\\} Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BEPROEVING LIPSIA LANDBOUWWAGEN-MESTSTROOIER . 3. BULLETIN No. ris> BULLETIN No. 147 BEPROEVING LIPSIA LANDBOUWWAGEN-MESTSTROOIER tt\\\\t\\\} Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen k. 3. . DE LiPSIA LANDBOUWWAGEN-MESTSTROOIER

Nadere informatie

WT 300. De beste in zijn categorie

WT 300. De beste in zijn categorie WT 300 De beste in zijn categorie Doordachte systeemoplossingen De WT 300 transporteert zijn gebruiker snel en veilig naar een werkhoogte van 30 meter. De royale korfuitrusting aan de drievoudige telescooparm

Nadere informatie

premium line degelijk duurzaam

premium line degelijk duurzaam premium line degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid Veenhuis Denkt u aan mest? Dan denkt u aan Veenhuis! Veenhuis Machines heeft ruim 75 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van landbouwmachines

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex ProLine Andex ProLine 1 2 3 4 Enkele rotor harken Zijafleg harken Middenafleg harken Vier rotor hark Andex 424 4.2 m Andex 774 7.70 m Andex 784 7.0-7.8 m Andex 1504 9.50-15.0 m Andex 464 4.6 m Andex 844

Nadere informatie

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem Algemeen Algemeen De volgende componenten voor het bedienen van hydraulische uitrusting kunnen af fabriek worden besteld: De volgende componenten zijn beschikbaar: Bedieningshendel Hydraulische olietank

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Rapide Siwa. opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING

Rapide Siwa. opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Rapide Siwa opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp

Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp Hard tegen vuil - eenvoudig in gebruik'comfortabele en heel compacte zitveeg-/zuigmachine op batterij waarbij de onderhoudsvrije batterijen en elektronisch gestuurde

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

MATRIX 1200/ en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei

MATRIX 1200/ en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei AARDAPPELTECHNIEK BIETENTECHNIEK GROENTETECHNIEK MATRIX 1200/1800 12- en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei Mechanische precisiezaaimachine MATRIX

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Afmetingen en gewichten (standaardbanden, met olie en brandstof, zonder bestuurder) Achterbanden 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38

Nadere informatie

Aluminium-autokranen.

Aluminium-autokranen. Aluminium-autokranen www.boecker.de Böcker aluminium-autokranen Böcker autokraantechnologie De actuele generatie Böcker autokranen zet de jarenlange ervaring van het bedrijf op het gebied van kraan- en

Nadere informatie

Inleiding Grasland en Berijding De (on)mogelijkheden. Door: Sjon de Leeuw Adviseur Management en Strategie

Inleiding Grasland en Berijding De (on)mogelijkheden. Door: Sjon de Leeuw Adviseur Management en Strategie Inleiding Grasland en Berijding De (on)mogelijkheden Door: Sjon de Leeuw Adviseur Management en Strategie 24 oktober 2012 Grasland en berijding Een productieve grasmat Grasland en berijding of het risico

Nadere informatie

TALAMEX SILVERLINE: sterk en robuust. Het aanbod

TALAMEX SILVERLINE: sterk en robuust. Het aanbod Silverline 2 TALAMEX SILVERLINE: sterk en robuust U wilt sportief varen en genieten van een uiterst wendbare boot met uitmuntende vaareigenschappen? Dan is de Talamex Silverline RIB u op het lijf geschreven.

Nadere informatie

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR VARIABELE AFSTEMPELING De automatische opstellingsnivellering en de grote zijdelingse reikwijdte van de TKA 30 KS maken het mogelijk dat iedere taak bijzonder snel

Nadere informatie

Garagedeuren gegevens

Garagedeuren gegevens Garagedeuren gegevens Sectionale Garagedeur 40 mm dik. Cassette uitvoering met houtnerf structuur. Inclusief montage, demontage en afvoeren van de oude deur De garagedeuren zijn tochtvrij door de afdichting

Nadere informatie

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT 44 45 CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT De CarGO All Plant van Brian James Trailers is het bewijs van transportoplossingen en het aangaan van uitdagingen. Niets is overbodig bij deze trailer, maar

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com D267 D337T D337T X-TRA KNIKLADERS Een flexibele

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

& PROFILINE. degelijk duurzaam

& PROFILINE. degelijk duurzaam ECOFarm, ecovac, & PROFILINE degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid VEENHUIS De Ecofarm, Ecovac en Profiline zijn tanks met de kwaliteit waar Veenhuis voor staat, van een basis machine tot luxe bemestingstank.

Nadere informatie

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Technische gegevens. Aandrijflijn 2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Cilinderinhoud [cm³] 1.968 1.968 1.968 1.968 Aantal cilinders 4 4 4 4 Max. vermogen [kw (pk)] 75 (102) 90 (122) 103 (140)

Nadere informatie

werkplaats ontbreken.

werkplaats ontbreken. Mag in geen enkele werkplaats ontbreken. De Bosch tafelboormachine PBD 40. NIEUW! De Bosch tafelboormachine PBD 40 voor de hoogste precisie en bedieningsgemak. Meer informatie vindt u op www.bosch-do-it.nl

Nadere informatie

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE FAYMONVILLE biedt transportoplossingen aangepast aan de specifieke noden van de houtsector Bij Faymonville kent het domein houttransport

Nadere informatie

Schuifdeuraandrijving serie AC-21

Schuifdeuraandrijving serie AC-21 Schuifdeuraandrijving serie AC-21 DICTATOR heeft met de deuraandrijving type 900-21 een uitvoering ontwikkeld welke samen met de besturing SQUARE 940 voldoet aan de eisen volgens de norm EN 12453 (gebruiksveiligheid

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL knikladers SERIE De F800 serie van FUCHS is de kleinste in de lijn. De machines onderscheiden zich in motor vermogen en aandrijving. De F800 t/m F853 hebben twee tandwielpompen. Eén voor het rijden en

Nadere informatie

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 1 SOLOMIX 1 Voermengwagens type 500-1400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Ruim 60 jaar innovatie Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de

Nadere informatie

BULLETIN No. 135 BEPROEVING JF STALMESTSTROOIER. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie. Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen

BULLETIN No. 135 BEPROEVING JF STALMESTSTROOIER. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie. Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen t^ BULLETIN No. 135 BEPROEVING JF STALMESTSTROOIER Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen DE JF STALMESTSTROOIER Fabrikant: Importeur: JF Fabriken, Sonderborg,

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

DOSEERAPPARATEN PLASTICOLOR 1500 PLASTICOLOR 2500 PLASTICOLOR 3200 PLASTICOLOR 5000 KLEURWISSELSYSTEMEN BIJDOSEERINSTALLATIES

DOSEERAPPARATEN PLASTICOLOR 1500 PLASTICOLOR 2500 PLASTICOLOR 3200 PLASTICOLOR 5000 KLEURWISSELSYSTEMEN BIJDOSEERINSTALLATIES DOSEERAPPARATEN PLASTICOLOR 1500 PLASTICOLOR 2500 PLASTICOLOR 3200 PLASTICOLOR 5000 KLEURWISSELSYSTEMEN BIJDOSEERINSTALLATIES Onder voorbehoud van wijzigingen, ook zonder aankondiging vooraf. Maten en

Nadere informatie

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten CRAYLER F3 serie *) Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten Krachtig en wendbaar... Wij lossen uw transportproblemen op om het even hoe moeilijk de omstandigheden mochten zijn. Maak gebruik

Nadere informatie

Necoloc Keer Optim ale veiligheid! Het keersleutelsysteem met oneindige merkbescherming

Necoloc Keer Optim ale veiligheid! Het keersleutelsysteem met oneindige merkbescherming Necoloc Keer Optim ale veiligheid! Het keersleutelsysteem met oneindige merkbescherming g o l d l i n e Sluitsysteemtechnologie met oneindige merkbescherming De Necoloc Keer heeft niet alleen de voordelen

Nadere informatie

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

HU 18 VS Freesbank - 400V

HU 18 VS Freesbank - 400V INDUSTRIËEL FREZEN HU 18 VS Freesbank - 400V K11.2 HU 24 EVS Freesbank - 400V K11.3 FB 50 Industriële freesmachine - 400V K11.4 FBB 40 Industriële freesmachine - 400V K11.5 FBB 50 Industriële freesmachine

Nadere informatie

RotaFlow RO-M twee schijven strooier

RotaFlow RO-M twee schijven strooier RotaFlow RO-M twee schijven strooier >> RotaFlow RO-M RotaFlow RO-M RO-M1100 RO-M1550 RO-M2000 Kuipinhoud(ltr) 1100 1550 200 Vulhoogte (cm) 100 119 138 Kuipbreedte (cm) 220 220 220 Vulhoogte (cm) 214 214

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

Kleppenregisters. Luchtdichtheidsklasse C volgens NEN-EN 1751. comfort. www.inatherm.nl

Kleppenregisters. Luchtdichtheidsklasse C volgens NEN-EN 1751. comfort. www.inatherm.nl Kleppenregisters volgens NEN-EN 171 Kleppenregisters (typen en SPC) worden gebruikt voor het regelen, afsluiten en/of mengen van luchtstromen. Deze contraroterende jaloeziekleppen worden gemonteerd aan

Nadere informatie

Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders. Q18 Q27 Q35 Q42

Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders.  Q18 Q27 Q35 Q42 Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders www.quappen.nl Q18 Q27 Q35 Q42 Het gemak van kwaliteit Een robuuste, compacte bouw, de indrukwekkende wendbaarheid en stabiliteit... kenmerkend voor Quappen

Nadere informatie

www.pellet-cvketel.be

www.pellet-cvketel.be De Pelling is een ketel voor het verwarmen van water voor centrale verwarmingsinstallaties en sanitair warm water. De pelletketel zal automatisch starten en stoppen, afhankelijk van het warmteverbruik.

Nadere informatie

Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak

Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak Doorschuifvaatwasmachine PT-500 Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak PT-500 PT-500 wast gewoonweg schitterend Met de PT-500 presenteert Winterhalter een nieuwe doorschuifvaatwasmachine die snel

Nadere informatie

Aluminium-aanhangerkranen.

Aluminium-aanhangerkranen. Aluminium-aanhangerkranen www.boecker.nl Böcker aluminium-aanhangerkranen Economisch, efficiënt en dynamisch Een economisch voordelig alternatief ten opzichte van de BÖCKER autokranen zijn de aanhangerkranen.

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT.

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. steyr-traktoren.com DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. EEN EXPERT OP ELK GRONDGEBIED. Op weideland, het veld, de straat of op de boerderij: de nieuwe STEYR Expert

Nadere informatie

De krachtige universele machine

De krachtige universele machine De krachtige universele machine Krachtig Gemak Veiligheid op hellingen en taluds Wiel- en maaibalkaandrijving volledig hydraulisch Geen koppelingen die aan slijtage onderhevig zijn Maaibalken van 1,25

Nadere informatie

PK 78002 SH. Lifetime excellence OOK HEAVY DUTY AAN

PK 78002 SH. Lifetime excellence OOK HEAVY DUTY AAN PK 78002 SH Lifetime excellence HET DUAL POWER SYSTEM MAAKT HOGE REIKWIJDTEN MOGELIJK, MAAR KAN OOK HEAVY DUTY AAN 1 lifetime excellence Palfinger laadkranen overtuigen door hun superieure prestatie. Rendabiliteit

Nadere informatie

B+F International B.V. Technische en modelwijzigingen voorbehouden Pagina 1

B+F International B.V. Technische en modelwijzigingen voorbehouden Pagina 1 B+F International B.V. Technische en modelwijzigingen voorbehouden Pagina 1 houtbewerkingsmachines Zaagtafel met inklapbaar onderstel Zaagtafel met inklpbaar onderstel RTS 250 H Vermogen: 1500 W Zaagblad:

Nadere informatie

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeggen HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeg HK 25 HK 25 met kooirol en hydr. aanbouwdelen (op aanvraag.). De HK 25 rotorkopeg is een veelzijdige machine die geschikt is voor middelgrote bedrijven en

Nadere informatie

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA Geavanceerde chassistechniek, uitgebreid voertuigprogramma, de hoogste wettelijke laadvermogens in elke klasse, ruime technische reserve HPVS, EVS en TRIDEM : Toppers

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

LIFETIME EXCELLENCE HOOGSPANNING OP HET HOOGSTE NIVEAU

LIFETIME EXCELLENCE HOOGSPANNING OP HET HOOGSTE NIVEAU P 650 i P 650 i Class high ted insula Class LIFETIME EXCELLENCE HOOGSPANNING OP HET HOOGSTE NIVEAU TALRIJKE OPLOSSINGEN VOOR EFFICIËNTIE EN VEILIGHEID 6 HIGHLIGHTS FIJNGEVOELIGE BESTURING Traploze snelheidsregeling

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

TRIOTRAC TRIOTRAC Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

TRIOTRAC TRIOTRAC Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOTRAC TRIOTRAC 1700-2000-2400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOTRAC Voeren met de grootste precisie De zelfrijdende voermengwagen Triotrac is uitermate geschikt voor grotere rundveebedrijven die op

Nadere informatie