HUISVUILWAGEN HALLER X-2C 20m 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HUISVUILWAGEN HALLER X-2C 20m 3"

Transcriptie

1 1. Algemeen. HUISVUILWAGEN HALLER X-2C 20m 3 Bij de huisvuilwagen, type X-2C is veel aandacht geschonken aan het ontwikkelen van een eenvoudige opbouw. Een opbouw die weinig onderhoud vergt, een hoge beladingsnelheid en een goede gewichtsverdeling heeft, evenals een lage inworphoogte voor het vuil. De Haller X-2C opbouw is uitstekend geschikt voor het inzamelen van alle fracties, waaronder GFTafval, huisvuil, grof vuil, papier en karton, snoeihout, houtafval, PMD, gemengde plastic en oude metalen. De beladingcyclus kan continu en enkelvoudig werken. In de aanbieding spreken we over een 20m 3 opbouw optioneel kan een 21m 3 aangeboden worden. Dit kan dan op het zelfde chassis lengte gemonteerd worden. 2. De drie basis elementen van de Haller X-2C Het systeem bestaat uit: hulpraam reservoir achterlader Aan de achterlader word dan weer het laadsysteem gemonteerd. 2.1 Hulpraam Dit hulpraam is opgebouwd uit twee langsliggers met dwarsbalken. De constructie hiervan is in zijn geheel volgens de opbouwrichtlijnen van het desbetreffende chassis. Het reservoir is bevestigd op het hulpraam, dat aan de achterzijde en het midden stijf op het chassis is gemonteerd door middel van hoekprofielen. Hierdoor wordt een maximale sterkte gecreëerd. Er wordt gebruik gemaakt van veren, trekstangen of flexibele ophangrubbers aan de voorzijde van het hulpraam. De reden hiervan is, om de opbouw te beschermen tegen optredende buigingen van het chassis. 2.2 Reservoir Het reservoir is door middel van lassen bevestigd aan het hulpraam. In het reservoir is een hydraulisch bediend uitdrukschot gemonteerd. Waarmee de fractie naar buiten gedrukt word. Het uitdrukschot is voorzien van vier kunststof geleidingssloffen. waardoor het uitdrukschot langs de geleidingsbanen kan voortbewegen. Tevens zijn er rubber strips op het uitdrukschot geplaatst om de afdichting tussen het uitdrukschot en de reservoirwand te waarborgen. Het uitdrukschot, dat bij het begin van de inzameling achter in het reservoir staat, wordt automatisch naar voren gedrukt (cabinerichting) als de tegendruk van de uitdrukcilinder te groot wordt. Het uitdrukschot wordt bediend door een hartverchroomde dubbelwerkende telescoopcilinder. De dubbelwerkende telescoopcilinder heeft als grote voordeel dat bij de inzameling van bijvoorbeeld G.F.T. -afval het uitdrukschot geheel voorin (cabinerichting) geplaatst kan worden zodat het G.F.T.

2 afval niet wordt samengeperst. De voorzijde van het reservoir is tot een hoogte van 650mm vloeistof dicht. Aan de rechterzijde van het reservoir is een inspectieluik aanwezig. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige manier de ruimte achter het uitdrukschot te kunnen betreden voor mogelijk onderhoud smering of schoonmaken. Door middel van een afglijplaat, bevestigd over de gehele breedte van het reservoir, kan de fractie er op de juiste manier uitvallen. De twee scharnierbare veiligheidssteunen, bevestigd aan het uiteinde van het reservoir, geven het onderhoudspersoneel de mogelijkheid hun werk veilig te verrichten. Veiligheidssteunen zijn uitgeklapt Reservoir is aan de rechterzijde uitgerust met een inspectieluik 2.3 Achterlader De trog van de achterlader heeft een nuttige inhoud van 2 m³. De breekbalk (nuttige breedte 2.10 mtr.) is zodanig geconstrueerd, op een hoogte van +/ mm (hangt af van hoogte chassis) vanaf de grond, dat het inzamelen van grof vuil zonder problemen kan worden uitgevoerd. Bij het ledigen wordt de achterlader door twee hefcilinders ± 80 omhoog gedraaid, waardoor het reservoir over de gehele breedte geopend wordt. Het afval kan nu door het uitdrukschot naar buiten geperst worden. De achterlader wordt geopend en gesloten door twee dubbelwerkende hydraulische cilinders, die gemonteerd zijn aan beide zijden van de achterlader. Deze cilinders zijn uitgerust met slangbreukventielen voor het geval er iets misgaat in het hydraulische systeem. Wanneer de achterlader gesloten is, wordt deze automatisch afgesloten door een vergrendeling. Dit blijft gedurende de beladingcyclus. Doordat de achterlader uitgerust is met een rubberafdichting, is deze lekvrij. Dit is ideaal tijdens het inzamelen van de G.F.T. fractie. De achterlader is aan weerszijden voorzien van een treeplank. Deze opklapbare treeplank is verzinkt en voorzien van een slipvast profiel en rubber. De handvaten (bekleed met rubber), bestemd voor de beladers, zijn links en rechts verticaal gemonteerd. De afmetingen evenals de montage van de treeplanken en handgrepen zijn geheel volgens de CEnormering.

3 3 Belading De achterlader van de huisvuilwagen, type X-2C, kan omgebouwd worden voor het bevestigen van een belading. Door het monteren van een draaideur (DIN-kader) of een frame dat aan de achterlader is bevestigd, kunnen er verschillende typen beladingen worden bevestigd, waardoor de meest verschillende werkzaamheden kunnen worden verricht, zoals de inzameling van: plastic zakken grof vuil mini containers (80 ltr. t/m 240 ltr.) vierwiel containers (500 ltr ltr. en m³). 4. Verdichtingmechanisme De beladingcyclus kan continu en enkelvoudig werken. De trog van de achterlader kan door het verdichtingmechanisme in één cyclus worden leeggemaakt met een maximale cyclustijd van 20 seconden. De persinrichting werkt volgens het duo-press-systeem. Dit houdt in dat het afval eerst wordt samengeperst tussen perspaneel en bodem van trog en daarna samen met sledepaneel naar boven tegen de achterwand van trog en uitdrukschot. Deze panelen zijn voorzien van dubbelwerkende cilinders die geheel vrij van het afval bewegen waardoor beschadigingen zoveel mogelijk worden voorkomen. Het netto laadvermogen wordt bepaald door de verdichtingsgraad van de desbetreffende fractie: - G.F.T. = 750 kg per m 3 - restafval = 500 kg per m 3 - los vuil = 550 kg per m 3 - papier = 450 kg per m 3 In onderstaande figuren wordt de beladingcyclus omschreven: fase 1 fase 2 Het perspaneel (6) zwaait naar achteren. Sledepaneel (7) schuift naar beneden en pers-paneel (6) perst het afval in de achterlader (4).

4 fase 3 fase 4 Het perspaneel (6) ledigt de achterlader (4) en schuift Het sledepaneel (7) en het gesloten perspaneel (6) lopen het afval tegen het uitdrukschot in het reservoir (2). naar boven en persen het afval in het reservoir tegen het uitdrukschot. 5. Hydrauliek De Haller X2c opbouw is uitgerust met een dubbele schottenpomp Deze schottenpomp bestaat uit twee pompen en wordt als volgt toegepast: voorste pomp: achterste pomp: - verdichtingsmechanisme in de achterlader - heffen en zakken van de achterlader - uitdrukschot in- en uitschuiven - aanwezige belading Doordat de opbouw is uitgerust met deze dubbele schottenpomp kan het beladingsysteem onafhankelijk van het verdichtingsysteem werken. Door middel van een onderhoudsvrije homokinetische aandrijfas die bevestigd is op de PTO van het voertuig en aan de flens van de pomp, wordt de pomp aangedreven. De Haller X-2C opbouw is voorts uitgerust met elektronisch gedempte dubbelwerkende cilinders. De cilinders zijn voorzien van geslepen en hardverchroomde zuigerstangen die geheel vrij van het afval bewegen, waardoor bevuiling van de lagering voorkomen wordt. Het hydraulisch systeem van de Haller X-2C kent meerdere beveiligingen tegen mechanische overbelasting. De hydrauliek tank van de opbouw is gemonteerd voorop het reservoir, achter de cabine. Vanuit deze hydraulische tank wordt de olie naar de dubbele schottenpomp gevoerd. Deze tank heeft een inhoud van 160 ltr. en is voorzien van een kogelkraan, retourfilter en peilglas. Tevens is het hydraulische systeem uitgerust met een persfilter. 6. Besturing

5 De Haller X-2C opbouw is voorzien van een microprocessor, fabrikant; Mobil Electronic. Deze microprocessor staat in verbinding met de bedieningsterminal in de cabine. Deze processor bestuurt de functies van de opbouw en controleert de tijdbewaking van het verdichtingmechanisme. Alle bediening- en veiligheidscomponenten (noodstoppen, signaalknoppen, cilinderschakelaars, treeplankschakelaars enz) worden volgens de norm NEN-EN gemonteerd en geleverd. Het bedrijfstoerental van de opbouw is standaard tpm bij een PTO overbrengingsverhouding van 1:1. De chassisleverancier dient het gewenste bedrijfstoerental in te stellen, nadat de opbouw een elektronisch signaal heeft gegeven. 6.1 Verlichting: De achterzijde van de Haller X-2C wordt standaard voorzien van hoog- en laaggeplaatste achterlichten. Deze achterlichten kunnen worden voorzien van demontabele beschermbeugels. Op de bovenzijde van de achterlader is een werklamp gemonteerd. De opbouw is voorzien van zwaailampen. Dit type zwaailamp, volgens DIN 14620, is radio-ontstoord en voldoet aan de ontstoringsgraad 5 volgens VDE 0879 deel 3. De zwaailamp wordt gemonteerd met een beschermkorf. De Haller X-2C opbouw is uitgerust met 6 stuks zijverlichting; reservoir 4 stuks en achterlader 2 stuks. Alle verlichtingselementen voldoen aan de eisen van het R.D.W. 6.2 Camera-/monitor-systeem: De Haller opbouw kan worden voorzien van een zwart/wit of kleur camerasysteem. Dit systeem bestaan uit een achterzicht en/of zijzichtcamera, aangesloten op de bedieningsterminal, en zal in overleg worden geplaatst.

6 7. Vet smeersysteem: De Haller X-2C opbouw is standaard uitgerust met een handmatig vet smeersysteem, door middel van een handpomp worden de volgende smeerpunten voorzien van vloeibaar vet: daklagers (scharnierpunten) van de achterlader lagers van het perspaneel geleidingsrollen van het sledepaneel De Haller opbouw en de containerbelading en eventueel het chassis, kunnen worden aangesloten op een automatisch vetsmeersysteem. Dit systeem voorziet de volgende smeerpunten van vloeibaar vet: daklagers (scharnierpunten) van de achterlader lagers van de perspanelen geleidingsrollen van het sledepaneel geleidingsbanen van het uitdrukschot laadsysteem (aantal varieert ) chassis ( aantal varieert ) 8. Spuitwerk: De Haller X-2C opbouw zal volgens de huisstijl van de Maassluis gespoten worden. Dit houdt het volgende in: Alle metalen delen van de opbouw worden eerst ontvet en gestraald voordat met het spuitwerk wordt gestart. twee grondlagen één laag roestwerende verf schildering in twee componentenlak minimale totaal dikte 150mü Alle delen van het chassis evenals de spatborden van de achterassen zullen worden voorzien van een bitumenbeschermlaag. 9 Normering: De Haller X-2C opbouw voldoet geheel aan: ARBO en CE-normering NEN-EN De opbouw wordt geleverd met een geldige conformiteitverklaring. De Haller X-2C opbouw inclusief het chassis produceert maximaal 78 DBA. De meest bepalende factor is het chassis, de X-2C opbouw is nagenoeg geluidsarm. Haller Benelux b.v. verzorgt de keuring en weging van het geheel,voor het toelaten op de weg door het R.D.W. in dien gewenst. 10 Service: De Haller X-2C opbouw wordt geleverd met een Nederlandstalige handleiding, onderdelenboek en instructiekaarten.

7 In de cabine bevindt zich de bedieningsterminal welke de opbouw in en uitschakelt en tevens is uitgerust met een storingsindicatie. Uit de praktijk blijkt dat hierdoor 90% van alle storingen vrij eenvoudig door uw personeel zelf opgelost kan worden, al dan niet met onze telefonische hulp. Kenmerken HALLER pershuisvuilwagenopbouw, type X-2C : Een groot aantal aspecten, dat bij het inzamelen van afval, exploitatie en onderhoud van belang kunnen zijn, zijn in onze Haller X-2C serie verwerkt. Wij benadrukken dan ook de volgende punten: Optimale gewichtsverdeling; De opbouw kent een korte achteroverbouw, zodat ook bij een gemonteerde (mini-) containerbelading de gewichtsverdeling optimaal blijft. Werksnelheid; Bij concentraties van mini of vierwiel containers kan mede door de snelle cyclustijd, 20 seconden, en de grote achterlader probleemloos doorgeladen worden. Geluidsarm; Door toepassing van een dubbele schottenpomp en elektronisch gedempte hydraulische cilinders wordt een zeer laag geluidsniveau verkregen. Energiezuinig; Door het lage werktoerental, ± toeren, en de modernste besturingstechnieken wordt een hoog rendement gerealiseerd. Elektronische toerenbeveiliging; Deze beveiliging sluit overbelasting van het perssyteem uit. Elektronisch "gedempte" cilinders; Geslepen en hardverchroomde zuigerstangen die geheel vrij van het afval bewegen waardoor bevuiling van lagering wordt voorkomen. Storingsdisplay; Het traceren van storingen kan zeer eenvoudig worden vastgesteld. Dubbelwerkende uitdrukcilinder; Hierdoor kan bij inzameling van G.F.T.-afval het uitdrukschot voorin (tegen de cabine) worden gezet (niet persen van G.F.T.-afval). Opbouw; Wordt geheel volgens ARBO en CE-normering geleverd.

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw werkzaamheden

Nadere informatie

Klant Besteknummer Onderdeel Opening offerte VUILNISWAGEN ITM T-SERIE

Klant Besteknummer Onderdeel Opening offerte VUILNISWAGEN ITM T-SERIE Klant Besteknummer Onderdeel Opening offerte VUILNISWAGEN ITM T-SERIE ALGEMEEN De vuilniswagen kan gebruikt worden voor: het wegnemen van sluikstortingen het ophalen van marktvuil het ophalen van vuilnis

Nadere informatie

G-serie GeC industrieel. KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS

G-serie GeC industrieel. KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS G-serie GeC industrieel KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS G-serie De betrouwbare G-Serie kan alle soorten afval verwerken, zoals rest-, huishoudelijk afval en grofvuil. ongeëvenaarde FLeXIBILITeIT

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

KRACHTIG GENOEG VOOR DE ZWAARSTE ROUTES

KRACHTIG GENOEG VOOR DE ZWAARSTE ROUTES G-SErIE ComBI BELAdInG ComBI SpLIt BELAdInG KRACHTIG GENOEG VOOR DE ZWAARSTE ROUTES G-SErIE De betrouwbare G-Serie kan alle soorten afval verwerken, zoals rest-, huishoudelijk afval en grofvuil. ONGEËVENAARDE

Nadere informatie

Van Schijndel Afvalinzamelsystemen Iets anders, veel beter.

Van Schijndel Afvalinzamelsystemen Iets anders, veel beter. Van Schijndel Afvalinzamelsystemen Iets anders, veel beter. solid dutch quality VSAII vaste opbouw Bij de afvalinzameling zijn volume en continuïteit belangrijke grootheden. Zo is onze vaste kraakpersopbouw

Nadere informatie

Uitvoering afvalinzamelvoertuig

Uitvoering afvalinzamelvoertuig 1.1. Laadbak 1. Seriematige basisuitvoering De laadbak is geschikt voor het laden van normaal huisvuil in zakken of containers, GFT en grof vuil. Buigstijve stalen constructie, laadbak volledig doorgelast.

Nadere informatie

KRACHTIG GENOEG VOOR DE ZWAARSTE ROUTES

KRACHTIG GENOEG VOOR DE ZWAARSTE ROUTES N3-SERIE KRACHTIG GENOEG VOOR DE ZWAARSTE ROUTES N3-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw werkzaamheden

Nadere informatie

Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid!

Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid! Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid! Leverbaar uitvoering met 18 en 22 ton laadvermogen. Standaard zeer compleet Pagina 1 Chassis Assen BPW kwaliteits assen met paraboolveren

Nadere informatie

CombiKipper GEBRUIKSHANDLEIDING

CombiKipper GEBRUIKSHANDLEIDING CombiKipper GEBRUIKSHANDLEIDING Karhof Purmerend BV van IJsendijkstraat 162 1442 LC PURMEREND Ind.terr. de Koog Karhof Amsterdam BV Pleimuiden 5 1046 AG AMSTERDAM Ind.terr. Sloterdijk III Karhof Nieuw-Vennep

Nadere informatie

ZOUTSTROOIER ITM SPRD

ZOUTSTROOIER ITM SPRD ZOUTSTROOIER ITM SPRD ALGEMEEN De driepuntsstrooier SPRD is ontworpen om vooraan of achteraan een landbouwtractor te monteren. De aandacht is geschonken aan het speciale design en het hoogwaardig gebruikt

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES De Kiggen afvalpersen van Geesinknorba bieden veel slimme voordelen:

Nadere informatie

PR031_TR_TI_06_2011:PR016_TIPPERZ_TRIPLEZ_0509 15.06.11 11:43 Seite 1 DESIGNS THE DIFFERENCE NEDERLANDS

PR031_TR_TI_06_2011:PR016_TIPPERZ_TRIPLEZ_0509 15.06.11 11:43 Seite 1 DESIGNS THE DIFFERENCE NEDERLANDS PR0_TR_TI_06_2011:PR016_TIPPERZ_TRIPLEZ_0509 15.06.11 11:43 Seite 1 RECYCLING TRIPLE Z DESIGNS THE DIFFERENCE NEDERLANDS PR0_TR_TI_06_2011:PR016_TIPPERZ_TRIPLEZ_0509 15.06.11 11:43 Seite 2 EPSCOPE EPSLINK

Nadere informatie

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V 1-5 4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V

Nadere informatie

GPM IV SERIE MAAK KENNIS MET DE NIEUWE GPM IV ACHTERLADER

GPM IV SERIE MAAK KENNIS MET DE NIEUWE GPM IV ACHTERLADER GPM IV SERIE MAAK KENNIS MET DE NIEUWE GPM IV ACHTERLADER GPM IV SERIE De GPM IV is de moderne interpretatie van onze legendarische lijn van GPM afvalinzamelvoertuigen. De GPM IV biedt een scala aan vooruitstrevende

Nadere informatie

VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT

VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT Schachtloze huisliften Open cabine HLO-3000 en HLO-3500 De liften met halfopen cabine worden veel gebruikt door personen die zittend

Nadere informatie

---.'fl --_- ==::=E. Kranen. 400 series. 600 t/m 95 series. Fig.213. Fig.215. Fig.214 Fig. 216. Fig. 211. Fig. 212

---.'fl --_- ==::=E. Kranen. 400 series. 600 t/m 95 series. Fig.213. Fig.215. Fig.214 Fig. 216. Fig. 211. Fig. 212 :j'-j1_:4 Kranen De "voertuig-opbouwmatrix" in hoofdstuk 7 geeft een overzicht van de opbouwen die mogelijk zijn op de verschillende voertuigen met verschillende wielbases en verschillende asconf iguraties.

Nadere informatie

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming 2.1 2.2 2.3 2.4 R 2,5 min 25 max 150 max 250 min 30 max Buitenzijde laadeenheid 1.3 1.2 3.1 3.2 5.2 Zijaanzicht 2.1 2.2 2.3

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig Innovatief ontwerp Aërodynamisch, dus brandstofbesparend Geavanceerde technologie Prestigieus design Zeer hoogwaardige materialen Onderscheidend Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

MAAKT LADEN, LOSSEN & VERVOEREN EENVOUDIGER

MAAKT LADEN, LOSSEN & VERVOEREN EENVOUDIGER TLS KIEPSYSTEMEN WANNEER WELKE UITVOERING? TLS kiepsystemen staan al vele jaren garant voor een goede basis voor een kiepsysteem op elk gewenst chassis. In onderstaand overzicht ziet u snel welk systeem

Nadere informatie

Montagehandleiding. GrootvakstellingTube-50. Wij maken ruimte voor uw plannen!

Montagehandleiding. GrootvakstellingTube-50. Wij maken ruimte voor uw plannen! Montagehandleiding GrootvakstellingTube-50 Wij maken ruimte voor uw plannen! Inhoudsopgave Montageinstructies Onderdelen 1. Montage enkel unit 2. Montage dubbel unit Montageinstructies De Europe Racking

Nadere informatie

ZOELLER afvalinzamelopbouw type Mini XL

ZOELLER afvalinzamelopbouw type Mini XL ZOELLER afvalinzamelopbouw type Mini XL 1.1. Laadbak 1. Seriematige basisuitvoering De laadbak is geschikt voor het laden van normaal huisvuil in zakken of containers, GFT en grof vuil. Buigstijve stalen

Nadere informatie

BETEX WSPM WERKPLAATSPERSEN, HAND- EN/OF VOETBEDIEND, 15, 30 EN 50 TON

BETEX WSPM WERKPLAATSPERSEN, HAND- EN/OF VOETBEDIEND, 15, 30 EN 50 TON BETEX WSPM, HAND- EN/OF VOETBEDIEND, 15, 30 EN 50 TON Deze robuuste hydraulische werkplaatspersen zijn geschikt voor professioneel montagewerk, of voor het professioneel testen van allerlei werkstukken.

Nadere informatie

kiggen zelfpersende containers EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES

kiggen zelfpersende containers EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen zelfpersende containers EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES De Kiggen afvalpersen van Geesinknorba bieden veel slimme voordelen:

Nadere informatie

5 Elektronische sturing (VSE) 5.1 Werking Schema. Tractor

5 Elektronische sturing (VSE) 5.1 Werking Schema. Tractor 5 Elektronische sturing (VSE) 5.1 Werking 5.1.1 Schema 9 10 M 4 Tractor 8 2 7 7 5 1 5 1 6 3 3 62 1. Cilinders 2. ECU 3. Hoeksensor 4. Kingpensensor 5. Hydrauliek unit 6. Centreerleiding 7. Stuurleidingen

Nadere informatie

Montagehandleiding. Legbordstelling Multisystem. Wij maken ruimte. voor uw plannen!

Montagehandleiding. Legbordstelling Multisystem. Wij maken ruimte. voor uw plannen! Montagehandleiding Legbordstelling Multisystem Wij maken ruimte voor uw plannen! Inhoudsopgave Omschrijving Onderdelen 1. Montage enkel unit 2. Montage dubbel unit 3. Montage dichte achterwand Montageinstructies

Nadere informatie

BECO Haakarmcarriers

BECO Haakarmcarriers BECO Haakarmcarriers BECO Haakarmcarriers De BECO haakarmcarriers zijn uniek in de sector. Zo op het oog lijken alle systemen op elkaar, er zijn veel manieren om een haakarmcarrier te bouwen, echter er

Nadere informatie

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Wij doen nog aan ouderwetse service! 2 Hefkolommen

Nadere informatie

Vrachtwagens voor wissellaadbakken. Algemene informatie over vrachtwagens voor wissellaadbakken

Vrachtwagens voor wissellaadbakken. Algemene informatie over vrachtwagens voor wissellaadbakken Algemene informatie over vrachtwagens voor wissellaadbakken Algemene informatie over vrachtwagens voor wissellaadbakken Vrachtwagens voor wissellaadbakken worden gebruikt om snel de lastdrager te kunnen

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1 TRAMAT.EU Bandoverkappingen Brochure 7.1 Protec S metalen bandoverkappingen Protect S bandoverkappingen beschermen uw product en omgeving, reduceren geluid van de transportband en geeft een professionele

Nadere informatie

ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS

ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS ALGEMEEN De borstel, gemonteerd op een D.I.N. aanbouwplaat [BorstelZijde] en standaard voorzien van steunvoeten kan door één persoon op- en afgebouwd worden. AANBOUWPLAAT VRACHTWAGENZIJDE

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens voor zowel landbouw, grondverzet als

Nadere informatie

KIPPERS. BAKMAAT TYPE S (200 x 115 x 30) Art-code Omschrijving Prijs. A = 125 cm. D = 305 cm. C= 200 cm. E = 35 cm F= 94/100 cm G= 64/70 cm UK-1.

KIPPERS. BAKMAAT TYPE S (200 x 115 x 30) Art-code Omschrijving Prijs. A = 125 cm. D = 305 cm. C= 200 cm. E = 35 cm F= 94/100 cm G= 64/70 cm UK-1. Art-code Omschrijving Prijs BAKMAAT TYPE S (200 x 115 x 30) A = 125 cm B = 30 cm C= 200 cm D = 305 cm E = 35 cm F= 94/100 cm G= 64/70 cm UK-1.0-AS 50-7005 1000 kg. Bakmaat: 200x115x30 cm 20x8-10-6ply /

Nadere informatie

Maak kennis Met de nieuwe GPM iv achterlader

Maak kennis Met de nieuwe GPM iv achterlader gpm iv serie Maak kennis Met de nieuwe GPM iv achterlader gpm iv serie De GPM IV is de moderne interpretatie van onze legendarische lijn van GPM afvalinzamelvoertuigen. De GPM IV biedt een scala aan vooruitstrevende

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

Eenvoudige bediening via het KKS bedieningspaneel

Eenvoudige bediening via het KKS bedieningspaneel KKS POLY SERIE Deze machines zijn uitgevoerd met: Complete behuizing uit chemisch resistent polyester of RVS Ultrasoonbaden geheel vervaardigd uit RVS 1.4462, dikte 2mm Niveau beveiliging Speciale verlijmde

Nadere informatie

ACCOMMODATIE EN OPSLAG

ACCOMMODATIE EN OPSLAG INDEX 1 SCHAFTWAGENS SCHAFTWAGEN PL................. 2 SCHAFTWAGEN W................ 3 SCHAFTWAGEN W MET TOILET........ 4 SCHAFTWAGEN W MET KEUKEN/TOILET. 4 TOILETWAGENS TOILETWAGEN W..................

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

Turbo II, lucht-hydraulische pompen. Van perslucht naar compacte hydrauliek. gemonteerde kleppen. veeleisende omstandigheden

Turbo II, lucht-hydraulische pompen. Van perslucht naar compacte hydrauliek. gemonteerde kleppen. veeleisende omstandigheden Turbo II, lucht-hydraulische pompen Van links naar rechts: Van perslucht naar compacte hydrauliek Aanbevolen voor gebruik met alle luchtpompen. Voorziet in schone, gesmeerde lucht en maakt regeling van

Nadere informatie

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten Doormiddel van de Q-line Paarden Loopband sneller fit. Ideaal voor elke paarden bezitter, die voor de dagelijkse beweging van het paard een loopband wil gebruiken De loopband trainer van Q-line voorziet

Nadere informatie

Retail Rolcontainer 2.0

Retail Rolcontainer 2.0 Retail Rolcontainer 2.0 Retail Rolcontainer 2.0 L 815 x B 680 x H 1683 mm * * (B ook in 720 / H variabel) L 815 x B 632 x H 1500 mm * * (B ook in 672) 21 kg Retail Rolcontainer 2.0 De Retail Rolcontainer

Nadere informatie

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands ZANDKIPWAGENS ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens

Nadere informatie

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem Algemeen Algemeen De volgende componenten voor het bedienen van hydraulische uitrusting kunnen af fabriek worden besteld: De volgende componenten zijn beschikbaar: Bedieningshendel Hydraulische olietank

Nadere informatie

Berekeningen aslasten. Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten

Berekeningen aslasten. Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten Voor alle typen transportwerk waarbij vrachtwagens worden gebruikt, moet het vrachtwagenchassis van een opbouw worden voorzien. Het doel van de aslastberekeningen

Nadere informatie

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar Domicare huisliften Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar ervaring, circa 900 liften per jaar verlaten de fabriek. Onze plateauliften en huisliften

Nadere informatie

Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde. Opbouw Instructie VAKO Vouwkap

Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde. Opbouw Instructie VAKO Vouwkap Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde Opbouw Instructie VAKO Vouwkap Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Kopschot... 4 3. Aandrijfkasten en Lagerblokken... 5 4. Cilinders en

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:30 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007

Nadere informatie

RollingStoned G-Kit. Opbouw instructies. Versie: NL

RollingStoned G-Kit. Opbouw instructies. Versie: NL RollingStoned G-Kit Opbouw instructies Versie: NL2014 10 RollingStoned G-kit Compleet: Specificaties: Materiaal: Afmetingen: Reflector Lamp Schakelkast Ventilator Filter Aluminium extrusie profielen Gepatenteerde

Nadere informatie

Uitdeukset hydraulisch 4 ton Handleiding

Uitdeukset hydraulisch 4 ton Handleiding Uitdeukset hydraulisch 4 ton 9706155 Handleiding Gebruiksaanwijzing en onderdelenlijst Lees voor uw eigen veiligheid de instructies, voor gebruik, goed door. Nummer Omschrijving Aantal 1 Kunststof kist

Nadere informatie

Eisen te stellen aan tractie

Eisen te stellen aan tractie Bijlage 2 Eisen te stellen aan tractie A: Eisen voor vrachtauto s (kipper/container) die worden ingezet voor het (nat)zoutstrooien en eventueel sneeuwruimen met brede sneeuwploegen. Voor het (nat)zoutstrooien.

Nadere informatie

Bijlage 2 PVE Perceel 3 pick-up kiepbak met opbouw t.b.v. ledigen afvalbakken. 2.1 Inhoud van de opdracht

Bijlage 2 PVE Perceel 3 pick-up kiepbak met opbouw t.b.v. ledigen afvalbakken. 2.1 Inhoud van de opdracht Bijlage 2 PVE Perceel 3 pick-up kiepbak met opbouw t.b.v. ledigen afvalbakken 2.1 Inhoud van de opdracht De gemeente Venlo, de afdeling Openbare en Gebouwde Omgeving en specifiek het team S ervice Openbare

Nadere informatie

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA ( ) VOORSTELLING OPLEGGER KG MET EU-TYPEGOEDKEURING E6*2007/46*0105*00

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA ( ) VOORSTELLING OPLEGGER KG MET EU-TYPEGOEDKEURING E6*2007/46*0105*00 (052 47 05 48) VOORSTELLING OPLEGGER 18.500KG MET EU-TYPEGOEDKEURING E6*2007/46*0105*00 Pagina 1 VOORSTELLING OPLEGGER 18.500kg - LEMEIRE S.A.18500 (LAGE VLOER CHASSIS met schijfremmen) e6*2007/46*0105*00

Nadere informatie

Leveringsprogramma. Leemkuilstraat 1 : info@esma.be B-3630 Maasmechelen : +32-89779190 Oude Bunders 1307 : +32-89779199 1/34

Leveringsprogramma. Leemkuilstraat 1 : info@esma.be B-3630 Maasmechelen : +32-89779190 Oude Bunders 1307 : +32-89779199 1/34 Leveringsprogramma 1/34 Aansprakelijkheid Alle in deze folder vermelde gegevens zijn met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onvolkomenheden welke

Nadere informatie

...een product van BEKA

...een product van BEKA Algemene beschrijving en hydraulisch schakelschema Algemene beschrijving De hydraulisch aangedreven vetpomp BEKA HAMAX Systeem 2 wordt voornamelijk gebruikt voor het smeren van hydraulische hamers en alle

Nadere informatie

Voertuigen met verwijderbare opbouw. Algemene informatie over voertuigen met verwijderbare opbouw PGRT

Voertuigen met verwijderbare opbouw. Algemene informatie over voertuigen met verwijderbare opbouw PGRT Algemene informatie over voertuigen met verwijderbare opbouw Algemene informatie over voertuigen met verwijderbare opbouw worden beschouwd als torsiesoepele constructies. Bij voertuig met verwijderbare

Nadere informatie

Hydrauliek 1 AOC OOST Almelo Groot Obbink 01-09-2013

Hydrauliek 1 AOC OOST Almelo Groot Obbink 01-09-2013 AOC OOST Almelo Groot Obbink 01-09-2013 Inleiding In de land- en tuinbouw wordt veel gewerkt met hydraulische installaties, Een trekker heeft een hydraulische hefinrichting waarmee werktuigen opgetild

Nadere informatie

OMC PL / FC 70T. Koudpers. Uniek in kwaliteit en service

OMC PL / FC 70T. Koudpers. Uniek in kwaliteit en service Koudpers Uniek in kwaliteit en service VOORDELEN De pers is voorzien van tandlatten en een tandwielgeleiding voor een perfect parallelle beweging tijdens de opening/sluiting van de tafel. Hydraulisch systeem

Nadere informatie

ZD 600/900 COMPACT SILENT COMBI

ZD 600/900 COMPACT SILENT COMBI Pompspecificaties Type ZD 900 ZD 600 Ontwerp met tandwielkast met tandwielkast Max. Capaciteit 95 m³/uur 65 m³/uur Max. Opvoerhoogte 20 mwk 20 mwk Max. Aanzuighoogte 9,6 mwk 9,6 mwk Geluidsniveau (elektro)

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

Reflex peilglastoestellen

Reflex peilglastoestellen Reflex peilglastoestellen 2 Introductie 3 Technische informatie 4 Uitvoeringen 5 Model A - serie 1055 en 1056 afsluiter(s) gemonteerd in de hartlijn Maattabel toestellen met draadaansluiting en onderafsluiter

Nadere informatie

RICHTLIJN 91/226/EEG. Eisen voor de opspatafschermingssystemen bij bepaalde categorieën motorvoertuigen en aanhangwagens. Eisen v.a.

RICHTLIJN 91/226/EEG. Eisen voor de opspatafschermingssystemen bij bepaalde categorieën motorvoertuigen en aanhangwagens. Eisen v.a. ICHTLIJN 91/226/EEG Eisen voor de opspatafschermingssystemen bij bepaalde categorieën motorvoertuigen en aanhangwagens Eisen v.a. 9 april 2011 Inleiding Op 29 oktober 2010 is richtlijn 91/226/EEG in werking

Nadere informatie

Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast.

Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast. Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast. Verwijder de olie uit de tandwielkast. Demonteer de pomp door de twee M6 zeskant boutjes te verwijderen. Als de twee M6 bouten verwijderd zijn kan de pomp

Nadere informatie

Reglementsaanpassingen cq correcties op reeds gepubliceerd Veiligheids- en Technisch Reglement op 9 december 2013 Wijziging No.01

Reglementsaanpassingen cq correcties op reeds gepubliceerd Veiligheids- en Technisch Reglement op 9 december 2013 Wijziging No.01 Reglementsaanpassingen cq correcties op reeds gepubliceerd Veiligheids- en Technisch Reglement op 9 december 2013 Wijziging No.01 ARTIKEL 253 (pagina 26) is tekening 253-29 weggevallen, hieronder de tekening:

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING YOUBOARD-TOUCH

INSTALLATIE HANDLEIDING YOUBOARD-TOUCH INSTALLATIE HANDLEIDING VERSIE A 2010 INSTALLATIE HANDLEIDING YOUBOARD-TOUCH INHOUD: A] ALGEMENE INFORMATIE pag 2 B] AFMETINGEN YOUBOARD-TOUCH pag 3 C] ONDERDELEN YOUBOARD-TOUCH pag 4 D] CONTRAGEWICHT

Nadere informatie

Reparatievoorschriften Demonteren van het CF500 besturingsventiel

Reparatievoorschriften Demonteren van het CF500 besturingsventiel NL Reparatievoorschriften Demonteren van het CF500 besturingsventiel NL Demonteren van het CF500 besturingsventiel U heeft van Cargo Floor een besturingsventiel ontvangen ter uitwisseling van een defect

Nadere informatie

E14 - E16. Compacte graafmachines

E14 - E16. Compacte graafmachines E14 - E16 Compacte graafmachines Duurzaamheid en betrouwbaarheid tot in de kern n Sterke materialen, getest ontwerp Dankzij hun opbouw uit zeer duurzame materialen zijn de Bobcat E14 en E16 supersterk

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water te

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water

Nadere informatie

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid.

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laadkaaien eftafels Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laden en lossen. Soepel gebruik aangepast aan alle vracht- en bestelwagens.

Nadere informatie

ZD COMPACT SILENT - DIESEL

ZD COMPACT SILENT - DIESEL Pompspecificaties Type ZD 900 ZD 600 Ontwerp met tandwielkast met tandwielkast Max. Capaciteit 95 m³/uur 65 m³/uur Max. Opvoerhoogte 20 mwk 20 mwk Max. Aanzuighoogte 9,6 mwk 9,6 mwk Geluidsniveau 47 db(a)

Nadere informatie

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl Twinpark Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats Autolift Twinpark Lange ritten op zoek naar een dure parkeerplaats zijn vanaf nu verleden tijd. Astralift heeft hiervoor namelijk dé oplossing!

Nadere informatie

AW40 UniPro / AW40 UniPro Nano80 sectionaaldeur

AW40 UniPro / AW40 UniPro Nano80 sectionaaldeur AW40 UniPro / AW40 UniPro Nano80 sectionaaldeur Paneel: Paneelhoogtes: Staaldikte: 40mm, 5x staalomzetting bij bevestigingen Buitenzijde: standaard kleuren, RAL kleuren Binnenzijde RAL 9002. Voorzien van

Nadere informatie

Type markering Toepassing Afmeting Aantal Artikelnummer

Type markering Toepassing Afmeting Aantal Artikelnummer .3 Voertuigmarkeringen Regelgeving markeringsborden ECE 70-01 en ECE 70 Waarom ECE 70-01 (klasse III) borden i.p.v. de oude ECE 70 (klasse II) borden? In het ECE regelement voor nieuwe type voertuigen

Nadere informatie

CADRYS monobloc Lege kasten

CADRYS monobloc Lege kasten Kasten en toebehoren De oplossing voor >Automatisme uitrusting > Elektrische verdeling De sterke punten kdrys_502_a_1_cat > Elektrische veiligheid > Uitgebreid gamma > 15 beschikbare modellen > Beschermingsindex

Nadere informatie

G-kit Bonanza. Opbouw instructies - leeg. Versie: NL

G-kit Bonanza. Opbouw instructies - leeg. Versie: NL G-kit Bonanza Opbouw instructies - leeg Versie: NL2014 04 G-kit Bonanza: Algemeen: De G-kit behuizing is een robuuste kast voor het opbergen van huishoudelijk materiaal, kleding of gereedschap. De kast

Nadere informatie

Algemene. Montagerichtlijnen. Elektrische Bediende. Beveiligingsrolluiken. NCP AMR augustus 2007 versie 1.0

Algemene. Montagerichtlijnen. Elektrische Bediende. Beveiligingsrolluiken. NCP AMR augustus 2007 versie 1.0 Algemene Montagerichtlijnen Elektrische Bediende Beveiligingsrolluiken Algemene montage richtlijnen elektrische beveiligingsrolluiken Inleiding: Een rolluik is zo sterk als zijn bevestiging toelaat. Vandaar

Nadere informatie

5 Bediening van een koppeling

5 Bediening van een koppeling 5. Mechanische bedieningssystemen 5 Bediening van een koppeling 5. Mechanische bedieningssystemen 5.. Werking In voertuigen met een voetbediende droge enkelvoudige platenkoppeling is een mechanisme noodzakelijk

Nadere informatie

ROM - TOILET SERVICE UNITS

ROM - TOILET SERVICE UNITS ROM - TOILET SERVICE UNITS Ledigen & reinigen van portable toiletcabines WWW.ROMBV.COM ROM... MEER DAN MACHINES ALLEEN Waarom ROM? Gunstige prijs-kwaliteitverhouding RUIM 30 jaar ervaring Duurzaam & Betrouwbaar

Nadere informatie

Catalogus balenpersen 2015

Catalogus balenpersen 2015 Catalogus balenpersen 2015 P a g i n a 2 Artikelnummer: 16004000 MACFAB balenpers 40 Met de balenpers voor karton en plastic neemt het volume van je karton of plastic afval af. Je bespaart hiermee op de

Nadere informatie

Hefbrugkriks hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch

Hefbrugkriks hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch s hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch nl/ta-bjxxxx -1 INHOUDSOPGAVE pagina 1 Inleiding 02 2 Gebruik van de handleiding 02 3 Beschrijving van de hefbrugkrik 02 4 Veiligheid 02 5 Technische specificaties

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

Midden-Oost Pagina : 1 van 5. werken (papierinzameling) Datum : 01-01-2007

Midden-Oost Pagina : 1 van 5. werken (papierinzameling) Datum : 01-01-2007 Midden-Oost Pagina : 1 van 5 Persoonlijke beschermingsmiddelen Het dragen van de aan U verstrekte persoonlijke beschermingsmiddelen zoals: Veiligheidshesje (zichtbaarheid) Bij minicontainers tevens: Handschoenen

Nadere informatie

Afvalzakhouders. divers. voordelig. AfvA lza khouders

Afvalzakhouders. divers. voordelig. AfvA lza khouders divers voordelig Afvalzakhouders Een gunstig geprijsde oplossing geschikt voor vele doeleinden; van opklapbare zakhouders voor op de camping tot zware uitvoeringen voor industrieel- en/of buitengebruik.

Nadere informatie

Groots in prestaties, licht in gewicht

Groots in prestaties, licht in gewicht PU-, Compacte elektrische pompen Afgebeeld: Groots in prestaties, licht in gewicht Manometers Gebruik altijd een manometer om het risico van overbelasting te beperken zodat u kunt rekenen op een lange

Nadere informatie

Grasmand met flexibele bodem 5010-serie maai-eenheden van 56 cm en Reelmaster 3550/5010-H-serie achterste maai-eenheden van 56 cm WAARSCHUWING

Grasmand met flexibele bodem 5010-serie maai-eenheden van 56 cm en Reelmaster 3550/5010-H-serie achterste maai-eenheden van 56 cm WAARSCHUWING Form No. Grasmand met flexibele bodem 5010-serie maai-eenheden van 56 cm en Reelmaster 3550/5010-H-serie achterste maai-eenheden van 56 cm Modelnr.: 03415 Modelnr.: 03416 3413-615 Rev A Installatie-instructies

Nadere informatie

Handleiding algemeen

Handleiding algemeen Handleiding algemeen De volgende gereedschappen heb je nodig bij de montage van een Moduloo kast. De belangrijkste onderdelen van het geraamte van je kast. (doorsnede) Bij een kast van 110 en 120 cm breed

Nadere informatie

Uitvoeringen anders dan in deze documentatie vermeldt, kunnen in overleg worden geleverd.

Uitvoeringen anders dan in deze documentatie vermeldt, kunnen in overleg worden geleverd. Weeg systemen DOCUMENTATIE WEEG SYSTEMEN In deze documentatie vindt U een gedeelte uit ons standaard programma weeg systemen, geheel vervaardigd uit roestvrijstaal, speciaal voor gebruik in slachterijen

Nadere informatie

Montage- en gebruikershandleiding Sta-op hulp

Montage- en gebruikershandleiding Sta-op hulp Technische gegevens Netspanning : 230 V / 50 Hz, 16A Vermogen : 160 W Stuurstroomspanning : 24 V Snoerlengte : 1,2 m Beschermingsklasse : IP 56 Gewicht : 60 kg Afmeting Met vaste armleggers : 630 x 630

Nadere informatie

Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800 kg. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

ENGELS. Stalen container Quattro: verdiepte plaatsing. Stalen afvalcontainer: Aero. Glasbollen 3300 liter, hier in 2 fractie versie

ENGELS. Stalen container Quattro: verdiepte plaatsing. Stalen afvalcontainer: Aero. Glasbollen 3300 liter, hier in 2 fractie versie BOVENgrondse Stalen container Quattro: verdiepte plaatsing Stalen afvalcontainer: Aero Glasbollen 3300 liter, hier in 2 fractie versie ENGELS afvalinzameling, ruimer en fraaier M65 BOVENGRONDSE POLYESTER

Nadere informatie

ALGEMEEN CERTIFICATEN

ALGEMEEN CERTIFICATEN SNEEUWPLOEG PT ALGEMEEN De ITM sneeuwploeg is een baanbrekend product, ontwikkeld in Italië, ze geven zeer goede resultaten, ook in moeilijke omstandigheden. Ze worden ingezet in straten, stegen, voet-

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING Evolution

MONTAGEHANDLEIDING Evolution MONTAGEHANDLEIDING Evolution Technische specificaties. Buitenschild Afmetingen Materiaal; 310mm x 50mm x 12mm (l x b x d) Aluminium met polycarbonaat en nylon onderdelen Sloten; Nemef 4918 Kaartlezer technologie;

Nadere informatie

JEROS Platenpoetsmachine

JEROS Platenpoetsmachine JEROS Platenpoetsmachine Schone en ingesmeerde platen altijd gebruiksklaar! Snel rendement uit uw investering: De JEROS platenpoetsmachine is zeer tijdsbesparend. Het schoonmaken én insmeren van 100 platen

Nadere informatie