Nieuwsbrief eenentwintigste jaargang, 14 oktober 2016, nummer 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief eenentwintigste jaargang, 14 oktober 2016, nummer 3"

Transcriptie

1 Afscheid Marcellinus Nieuwsbrief eenentwintigste jaargang, 14 oktober 2016, nummer 3 Agenda Zon. 16 okt. Ma. 17 / zon. 23 okt. Ma. 24 okt. Woe. 26 okt. Zon. 30 okt Ma. 31 okt. Woe. 2 nov. Do. 3 nov. Einde Kinderboekenweek Herfstvakantie Zilveren dag SGMW Wintertijd Halloween GMR vergadering High-tea voor de ouderen in Boekelo Mixmiddag: thema St. Maarten Vergadering Oudervereniging Ma. 7 nov. Speelgoedmiddag groep 1/2 Di. 8 nov. Do. 10 nov. Vrij. 1 1 nov. Voorlichting VO, ouders gr. 8 loc. Molenbeek Groep 7/8 rondleiding Waterzuivering Sint Maarten Nieuwsbrief Afscheid meneer Jeroen We hebben met de hele school afscheid van meneer Jeroen genomen. Het was een zeer geslaagde middag, voor jong en oud. Er zijn geweldig veel pannenkoeken gebakken door veel ouders! Heel fijn en hartelijk bedankt! Altijd goed om te weten dat wanneer we verlegen zitten, wij altijd een beroep op jullie kunnen doen! Super! Meneer Jeroen heeft ook genoten van alle verwennerij. Er waren leuke optredens van de kinderen en we konden hem een prachtig receptenboek aanbieden, met schort en keukengereedschap. Hiermee kan hij lekkere maaltijden bereiden en dan nog eens aan ons terug denken. Als afsluiting stond er een ijscokar buiten, waar iedereen een heerlijk ijsje kon halen! Meneer Jeroen, hartelijk bedankt voor alle fijne jaren waarin jij onze directeur was! Wij wensen je veel succes op De Eschmarke!

2 Herfstvakantie 2016 Van maandag 17 tot en met zondag 23 oktober is de herfstvakantie. Wij wensen iedereen een fijne week en zien jullie graag terug op maandag 24 oktober a.s.! Namens het team van de Marcellinus SGMW (Schoolgericht Maatschappelijk Werk) Woensdag 26 oktober a.s. is de Wijkcoach weer bij ons op school. Mocht u vragen aan haar hebben of behoefte hebben aan tips, bent u van harte welkom. High tea voor de ouderen in Boekelo Op donderdag 2 november, is voor de derde keer, de high tea van groep 7/8 voor en met een groep ouderen uit Boekelo. Ieder jaar koppelen we er een thema aan vast, in het verlengde van de Kinderboekenweek. Dit jaar gaan de kinderen met de ouderen moderne spelletjes doen. In het kader van The Leader in Me, wordt deze ochtend volledig door de kinderen georganiseerd en uitgevoerd. Wij hopen op een grote opkomst en een fijne ochtend voor iedereen! Financieel jaaroverzicht Oudervereniging Het boekjaar voor de Oudervereniging is afgesloten en het jaaroverzicht is klaar. Dit ligt voor een ieder die daar belangstelling voor heeft, ter inzage klaar. Mocht u het financieel jaaroverzicht willen inzien, kunt u zich melden bij de penningmeester van de Oudervereniging, Daniëlle Oude Groen, mailadres: d.oudegroen@hetnet.nl, tot en met 31 oktober Daarna zullen de stukken definitief worden vastgesteld.

3 DOEKOE actie is weer van start gegaan Bij Coöp ter Wengel in Boekelo ontvangt u vanaf maandag 3 oktober tot en met zondag 13 november 2016 weer gratis Doekoe-munten. Deze actie is een samenwerking van Coöp, Arla, Unilever en de Johan Cruyff Foundation om een gezonde levensstijl te stimuleren bij kinderen. Wij doen hier aan mee! Dus schenk uw Doekoe aan onze school waardoor u mee spaart voor leuke sport en spelmaterialen voor ons schoolplein! Project afvalscheiding en verminderen zwerfafval Dit project wordt aangeboden door de Gemeente Enschede. Inhoudelijk gaat het dan over gescheiden afvalinzameling van verpakkingsafval en zwerfafval. Het doel is tweeledig: Enerzijds leren de kinderen afval te scheiden en leveren we een waardevolle bijdrage aan een beter milieu. We geven hierdoor het goede voorbeeld aan de kinderen en leveren tevens een zinvolle maatschappelijk bijdrage. Anderzijds is het ook voor de school een kostenbesparing omdat het restafval, waarvoor we moeten betalen, zal afnemen. Daarnaast is het de bedoeling dat we een bijdrage gaan leveren aan de vermindering van het zwerfafval dat in de openbare ruimte terecht komt. Dit doen we deels al door deelname aan De Keep it Clean Dag die 25 oktober a.s. weer uitgevoerd wordt door onze leerlingen van groep 5/6 i.s.m. beide locatie van de Molenbeekschool en Stadsdeelbeheer West van de Gemeente Enschede. Verder zamelen we, zoals u weet, al een aantal jaren lege batterijen in. Als u deze nog thuis heeft, nodigen we u van harte uit om deze in de daarvoor bestemde ton in de kleine hal van de school in te leveren. Ook deze inzameling wordt door Stibat beloond met materialen van Heutink die we voor de ingezamelde punten kunnen aanschaffen. Dus ook hier weer een win-win situatie! We hebben ervoor gekozen om als school aan dit zeer zinvolle, leerzame en opvoedkundige project deel te nemen. Na de herfstvakantie zal dit verder opgepakt worden en natuurlijk houden wij u op de hoogte!

4 Groep 3 gaat alleen naar binnen In de eerste Nieuwsbrief van dit jaar hebben we u er even aan herinnerd wat de afspraken zijn m.b.t. de start van de schooldag. Het gaat dan o.m. over het op tijd komen, wel of geen vaders en moeders mee naar binnen. Over het algemeen zien we dat de meesten van u zich daaraan houden en is het bij binnenkomst relatief rustig. Dat is erg fijn! We zijn inmiddels begonnen met The Leader in Me en één van de doelstellingen is autonomie voor kinderen, passend bij hun leeftijd en ontwikkelingsfase. Dat maakt ook dat we voor de kinderen graag willen dat wij en u, hen de ruimte geven om de passende autonomie te nemen. Zeker vanaf groep 5 kunnen kinderen prima zelfstandig de school binnen komen en mededelingen aan de leerkracht doorgeven. Vanaf groep 3 is het tijd om dit te leren en te oefenen. Na de herfstvakantie gaat dan ook groep 3 zelfstandig naar binnen. Zij leren hun jas en tas zelf op te hangen en daar verantwoordelijkheid voor te dragen. Een mooie stap op weg naar zelfstandigheid. In het belang van de autonomie van uw kind, vragen wij u dit samen met ons uit te voeren en te stimuleren. Inzamelingsactie voedselbank Enschede-Haaksbergen Rondom St. Maarten willen wij voedselpakketten gaan inzamelen voor de voedselbank Enschede- Haaksbergen. Als bedelfeest was Sint-Maarten lange tijd een feest voor de armen. Rijke burgers zagen hun kinderen er liever niet aan mee doen. Pas in de jaren '20 en 30 van de 20e eeuw veranderde deze houding. Het Sint-Maarten werd toen juist gezien als een mooie, eigen traditie, die behouden moest worden. (Bron: Vanuit deze gedachte, waarin een grote groep mensen het niet makkelijk hebben en daardoor afhankelijk zijn van de Voedselbanken, zo ook de Voedselbanken zelf, die moeite hebben om aan de grote behoefte te voldoen, willen wij als school ons steentje bijdragen. T.z.t. zullen wij u nader informeren m.b.t. de organisatie.

5 Voorlichting VO ouders leerlingen groep 8 Beste ouders / verzorgers van leerlingen uit groep 8 Op 8 november komen de scholen voor het voortgezet onderwijs een voorlichtingsavond houden binnen het IKC, voor o.m. onze school. We nodigen u hiervoor van harte uit. Datum : Aanvang : uur (Inlooptijd vanaf uur) Locatie : Molenbeekschool Boekelo De opzet van de avond is als volgt: Er wordt gestart met een algemene presentatie over het voortgezet onderwijs. Daarna volgen afzonderlijke presentaties van het AOC, Het Bonhoeffer College, Het Stedelijk Lyceum en Het Greijdanus (het Greijdanus is niet op alle voorlichtingsavonden aanwezig). U kunt kiezen bij welke presentatie u aanwezig wilt zijn. Als u bij meerdere presentaties aanwezig wilt zijn dan kan dat, de presentaties worden naar gelang de belangstelling, in drie rondes gegeven. Tot ziens op de voorlichtingsavond.

6 Noaber 18 biedt les over de Dode Hoek aan. In verband met de aanleg van de N18 tussen Groenlo en Enschede, heeft groep 7/8 van basisschool De Marcellinus uit Boekelo op 11 oktober een dode hoekles aangeboden gekregen door Noaber 18. Met het lesprogramma Veilig op Weg leerden de kinderen wat je het beste kunt doen als je een vrachtauto, bus of landbouwvoertuig op straat tegenkomt. Belangrijk voor de veiligheid van de kinderen, zeker nu er door de aanleg van de N18 gedurende langere tijd meer vrachtverkeer in de omgeving zal zijn. Veilig op weg Het lesprogramma Veilig op Weg begint in de klas met een film en een quiz, waarin de kinderen leren wat de dode hoek is en hoe ze veilig kunnen omgaan met grote voertuigen in het verkeer. Met behulp van lesborden spelen de kinderen praktijksituaties na. Maar het spannendste gedeelte van de les is natuurlijk wanneer de kinderen plaats mogen nemen in de cabine van een echte vrachtauto. Oefenen met uw kind! Verkeer leer je pas echt door het te doen. Verkeerseducatie hoort dan ook niet alleen in de klas. Ook ouders spelen een belangrijke rol. Bespreek af en toe de twee vuistregels met uw kind(eren). 1. Ga nooit naast een vrachtauto staan maar blijf er rechts en ruim achter. 2. Houd meer dan drie meter afstand aan alle zijden van de vrachtauto. De dode hoek in het verkeer Chauffeurs van vrachtauto s, bussen en andere grote voertuigen hebben geen zicht op verkeer rechts naast hun auto en pal voor en achter hun auto. Jaarlijks vallen door ongelukken met de dode hoek rond de 10 doden en enkele tientallen zwaargewonden te betreuren. Het doel van de 'dode-hoek-les' is nul verkeersslachtoffers door de dode hoek van vrachtwagens. Verschillende maatregelen, zoals spiegels en camera s op grote voertuigen, maken de dode hoek kleiner, maar lossen het probleem niet helemaal op. Daarom is voorlichting letterlijk van levensbelang, vooral aan de meest kwetsbare verkeersdeelnemers: kinderen. Noaber 18 De N18 is een 27 kilometer lange nieuwe weg tussen Groenlo en Enschede en is een van de onderdelen van de nieuwe Twenteroute: de vernieuwing van de N18 tussen Varsseveld en Enschede. De nieuwe Twenteroute wordt een weg waarop het veiliger is om over te rijden of over te steken; waardoor minder verkeersslachtoffers vallen. Bouw en onderhoud van de nieuwe Twenteroute worden uitgevoerd onder de naam Noaber18, een combinatie van VolkerInfra PPP en DIF. VolkerInfra is opgericht door vier VolkerWessels ondernemingen: KWS, Van Hattum en Blankevoort, Vialis en VolkerRail. Deze Veilig op Weg-les is een ontwikkeld door Veilig Verkeer Nederland en Transport en Logistiek Nederland (TLN) en is mede mogelijk gemaakt door Noaber 18.

7 Repair Café viert jubileum met speciale kindereditie In oktober is het 7 jaar geleden dat in Amsterdam het eerste Repair Café werd geopend. In middels is het aantal gegroeid naar 1200 in 27 landen. In deze Repair Cafés staan wekelijks veel vrijwilligers klaar om kapotte spullen te repareren. In Enschede besteden de Repair Cafe s in de jubileumweek speciale aandacht aan kinderspullen. De vrijwilligers zijn vooral goed in het repareren van fietsen, elektrisch speelgoed en bestuurbare auto s. Maar ze doen evengoed hun best om een knuffel die zijn oren heeft verloren, te genezen. Natuurlijk mag je kijken hoe ze dat doen en als het kan ook zelf een handje helpen. En het mooie is dat het repareren gratis is! Alleen als er nieuwe onderdelen nodig zijn betaal je die zelf (bv een nieuwe fietsband of een batterij). Wanneer zijn de Repair Café s open: Locaties Maandag 17 oktober, uur: Huiskamer van Mekkelholt Dinsdag 18 oktober, uur: Clubgebouw Avanti, Glanerbrug Woensdag 19 oktober, uur: De Zuiderspeeltuin Zaterdag 29 oktober uur: Het Stroinkshuis

8 Opnieuw aangeboden! Speciaal voor ouders Gastspreker Gijs Horvers De lezing Autisme en overprikkeling Wegens overweldigende belangstelling hebben wij Gijs Horvers opnieuw gevraagd voor de lezing over autisme en overprikkeling. De lezing vindt plaats op dinsdagavond 15 november Gijs kan, als ervaringsdeskundige, op inspirerende wijze vertellen wat overprikkeling betekent voor mensen met autisme. Overprikkeling ontstaat als er meer informatie binnenkomt dan door het zenuwstelsel verwerkt kan worden, er ontstaat een soort van filevorming in het hoofd. Het gevolg is overprikkeling en controleverlies. Daarmee ontstaat een sterk gevoel van onveiligheid. Kinderen met ASS raken het overzicht kwijt en (kunnen) reageren met gedrag dat door de buitenwereld gezien wordt als moeilijk verstaanbaar gedrag. Datum: 15 november 2016 Zaal open: uur (koffie en thee) Start lezing: uur Einde lezing: uur Locatie: Berflo Hengelo Apolloplein 1, 7552 VG Hengelo Navigatie: Kuipersdijk afslag Stadionlaan (naast de Nettorama) Kosten: Deze lezing is gratis Aanmelden? Stuur een naar tot uiterlijk 8 november 2016.

9 Traktaties Wat is er nu leuker dan op school trakteren als je jarig bent? We zien veel prachtige en creatieve creaties voorbij komen. We willen u echter wel vragen om de traktaties zo gezond mogelijk te maken. Wellicht ten overvloede, maar als u de traktaties wilt versieren, vragen wij u geen gebruik van ballonnen te maken. Voor jonge kinderen zijn deze gevaarlijk omdat zij vaak inhaleren i.p.v. te blazen en daarmee het risico lopen de ballon in hun keel te krijgen met alle gevolgen van dien. Graag hiervoor uw aandacht en begrip. Oproep! Wij hebben op school een aantal grote spullen staan die naar de stortplaats moeten. Is er iemand die in het bezit is van een auto met aanhanger en op donderdagmiddag met juf Caroline dit even weg kan brengen? Graag maken wij daar dan gebruik van. Het zou heel erg fijn zijn als u zich dan even meldt bij juf Claudia of per mail: marcellinus@skoe.nl. Herfstvakantie 2016 van maandag 17 oktober tot en met zondag 23 oktober; Het team van de Marcellinus wenst iedereen een fijne vakantie! De volgende Nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 11 november a.s.

website: 8 november 2018 Oudergesprekken Ontdekateliers gr 5-8

website:   8 november 2018 Oudergesprekken Ontdekateliers gr 5-8 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 8 november 2018 inhoud nieuwsbrief - Voorwoord - Dode hoek les - Thema bouwen - Ontdekateliers agenda komende weken Oudergesprekken Ontdekateliers gr 5-8

Nadere informatie

De eersten zijn de laatsten, wie na komt gaat voorop, zij moeten zich niet haasten, die leven van de hoop.

De eersten zijn de laatsten, wie na komt gaat voorop, zij moeten zich niet haasten, die leven van de hoop. 7 oktober 2016 Schooljaar 2016 2017 Schoolnieuws 06 AGENDA Maandag 10 oktober : -Extra luizencontrole gr. 4-7-8 Woensdag 12 oktober : -Voorleeswedstrijd Vrijdag 14 oktober t/m Maandag 24 oktober -Herfstvakantie

Nadere informatie

Als bijlage is een ouderleaflet met informatie over het schoolontbijt toegevoegd.

Als bijlage is een ouderleaflet met informatie over het schoolontbijt toegevoegd. Infor tie wekelijks info-bulletin van PCB De Mare Almelo Jaargang 34 nr. 7 (2016-2017) 28 oktober 2016 demarealmelo@demarealmelo.nl www.demarealmelo.nl Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt ons

Nadere informatie

Geef mij maar een boek.

Geef mij maar een boek. Nieuwsbrief nr. 8, schooljaar 2015-2016 27 februari 2016 ALGEMEEN. Geef mij maar een boek. Afgelopen week is de actie Geef mij maar een boek van start gegaan. Een initiatief van de Nederlandse boekhandelaren.

Nadere informatie

nr 7 Nieuwsbrief 13 oktober 2016

nr 7 Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 7 Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Dalton en PBS afspraken De week na de herfstvakantie staan de PBS afspraken rondom

Nadere informatie

Nieuwsbrief eenentwintigste jaargang, 11 november 2016, nummer 4

Nieuwsbrief eenentwintigste jaargang, 11 november 2016, nummer 4 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 11 november 2016, nummer 4 Agenda Ma. 14 nov. Facultatieve 10 min.gesprekken groep 5/6 Di. 15 nov. Facultatieve 10 min.gesprekken gr. 1/4 en 7/8 Vrij. 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief December 2016 Jaargang: Nieuwsbrief December 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 2 december Strippenkaartverkoop 5 december Sinterklaasviering 6 december Start toetsweken groep 8 8 december Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie.

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie. Nieuwsbrief : 4 Datum: 9 oktober 2015 Verjaardagen van kinderen: De volgende kinderen vieren binnenkort hun verjaardag; Daan uit groep 1/2A en Max en Tim uit groep 1/2B. Vervolgens groep 4, daar zijn vier

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober. Welkom. Stagiaires. Shannon Geesing. Matthias de With

Nieuwsbrief oktober. Welkom. Stagiaires. Shannon Geesing. Matthias de With Nieuwsbrief oktober Welkom Mees Grunder is in september 4 jaar geworden. Wij heten Mees van harte welkom op onze school en wensen hem een heel plezierige schooltijd! Ook onze stagiaires voor dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Herfs Verwachting Vertrek Bezoek Zien Geregistreerd schoolleider Dag van de Leraar Prikkelarme kermis Regelvierdag Reddingsbrigade Kalender oktober Kalender november SBO De

Nadere informatie

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Agenda Di. 21 mrt. Zomernachtsdroom Woe. 22 mrt. Grote Rekendag 2017 Zon. 26 mrt. Zomertijd Woe. 29 mrt. Schoolvoetbal groep 7/8

Nadere informatie

wekelijks info-bulletin van PCB De Mare Almelo

wekelijks info-bulletin van PCB De Mare Almelo Infor tie wekelijks info-bulletin van PCB De Mare Almelo Jaargang 34 nr. 4 (2016-2017) 3 oktober 2016 demarealmelo@demarealmelo.nl www.demarealmelo.nl Beste ouder(s), verzorger(s), Hoewel we nog steeds

Nadere informatie

Marcellinus. Fijn voor elkaar!

Marcellinus. Fijn voor elkaar! Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 2 oktober 2015, nummer 3 Zon. 4 okt. Ma. 5 okt. Woe. 7 okt. Marcellinus. Fijn voor elkaar! Dierendag Dag van de leerkracht Start kinderboekenweek, thema

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Marcellinus. Fijn voor elkaar!

Marcellinus. Fijn voor elkaar! Bode 2014-2015 negentiende jaargang, 6 maart 2015, nummer 9 Marcellinus. Fijn voor elkaar! Agenda Zat. 7 mrt. Potgrondactie Ma. 9 mrt. t/m vrij. 13 mrt. SKOE-week Start Statiegeld lege flessen actie t.g.v.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

DATUM: 15 oktober 2016

DATUM: 15 oktober 2016 Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag JAARGANG 2015-2016 NUMMER 17 19 mei 2016 Agenda Zaterdag 21 mei Lentemarkt Dinsdag 24 mei Ouderavond klas 3 Dinsdag 31 mei Toneelstuk klas 2 aanvang 11:15u Di 31 mei t/m vrij 3 juni Avondvierdaagse Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer GRASBABBELS Jaargang 17 nummer 1 29-08-2018 Graswinkellaan 7-9 telefoon : 0495-540951 Postbus 10036 6000 GA Weert e-mailadres: info@obsgraswinkel.nl AGENDA Vrijdag 31 augustus 2018 Schoolfotograaf; Maandag

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

AGENDA. 12 oktober 2016 Schooljaar Schoolnieuws 07. Jakob is gekomen diep in de woestijn, Om van God te dromen en een kind te zijn.

AGENDA. 12 oktober 2016 Schooljaar Schoolnieuws 07. Jakob is gekomen diep in de woestijn, Om van God te dromen en een kind te zijn. 12 oktober 2016 Schooljaar 2016 2017 Schoolnieuws 07 AGENDA Vrijdag 14 oktober t/m Maandag 24 oktober -Herfstvakantie Trefwoord: Volhouden Het gaat in de week na de herfstvakantie om volhouden, doorbijten

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Frederikspark 2A 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken Jaargang 11/12

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 14 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013 de schoolinfo 16 september 2013 schooljaar 2013 2014 nummer 3 Contact met de school Babynieuws U kunt de school als volgt bereiken: telefonisch: (0485) 381200 mailadres: mariannevdboomen@gmail.com Wijziging

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2016/2017 Nummer 02: 01 oktober 2016 Wat staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

De Vuurvlinder OBS. De Vuurvl Juli In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds

De Vuurvlinder OBS. De Vuurvl Juli In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 27 De Vuurvl Juli 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds Centrum Veilig Wonen (CVW) is de komende tijd bij u in de wijk aan het werk. CVW

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

N U M M E R 8. weet en nieuwe ontwikkelingen snel toe kan passen in de klas. Verlof juf Chantal

N U M M E R 8. weet en nieuwe ontwikkelingen snel toe kan passen in de klas. Verlof juf Chantal Nieuwsbrief Voor de ouders van groep 8 is er vanavond een voorlichting over de vormen van voortgezet onderwijs! Er is om 19.00 koffie in school, om 19.30 start de voorlichting voor alle scholen in Prismare

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 16 november 2018 nr.6 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

23 DECEMBER 2016 / NUMMER

23 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 23 DECEMBER 2016 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. U hebt er dit jaar zo n 40 stuks ontvangen en daardoor kunnen meeleven met het

Nadere informatie

Marcellinus. Fijn voor elkaar!

Marcellinus. Fijn voor elkaar! Bode 2013-2014 achttiende jaargang, 9 mei 2014, nummer 15 Marcellinus. Fijn voor elkaar! Agenda Zo. 11 mei Moederdag Di. 13 mei Start Triple Social Media Training groepen 6/7/8 Woe. 14 mei Leerlingen van

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie Het laatste nieuws Puzzel Gedicht Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 11 nummer 28 donderdag 2 april 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie Nieuwsbrief Nr 4 20-10-2017 Afscheid Sil Brasz Op dinsdag 17 oktober hebben we afscheid genomen van Meester Sil. De leerlingen hebben Meester Sil toegezongen met een afscheidslied, tussen de middag aten

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Oktober 2017 Deze maand 2 t/m 6 okt Week van de opvoeding Di 17 okt Gespreksmiddag en avond Do 19 okt Gespreksmiddag en avond 23 t/m 27 okt Herfstvakantie Ma 30 okt Lijsten speculaasactie mee

Nadere informatie