Nieuwsbrief nr. 10 KALENDER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr. 10 KALENDER"

Transcriptie

1 KALENDER 1 juli Schoolfeest 7 juli Studiemiddag (kinderen s middags vrij) 9 juli Oud papier 13 juli Rapport mee naar huis 14 1 juli Rapportgesprekken 18 juli Rapportgesprekken 19 juli Doorschuifmiddag (leerlingen maken kennis met leerkrachten van de nieuwe groep) 20 juli Ouderbedankochtend Afscheidsavond groep 8 21 juli Uitzwaaien groep 8 22 juli Laatste schooldag (kinderen s middags vrij) zie ook de kalender op INHOUD Voorwoord: Pag. 1 Voorwoord Medezeggenschapsraad Pag. 2 Terugblik Pag. 3 Uitnodiging Onderwijscafé Mededelingen Pag. 4 Goede doelen actie: Desa Putra Pag. 5 Slotactiviteiten groep 8 Pag. 6 Uitslag oud papier Schoolactiviteiten Pag. 7 Schoolzwemmen groep 4 Pag. 8 Schoolkamp groep 8 Pag. 9 Schoolfeest Nieuws uit de groepen Pag. 10 Nieuws uit groep 8 Gehoord in de groepen Pag. 11 Gehoord in de groepen Odaflits Pag. 11 Oproep groene vrijwilligers Nieuwsbrief nr. 10 Hallo allemaal, Het is alweer juli. Naast de stevige regenbuien van de afgelopen tijd, hebben we toch ook al wel weer wat zonnige dagen gehad. Maar dat mag ook wel, want het is tenslotte zomer. Zomer en juli. Als je denkt aan de combinatie zomer, juli en school, dan kom je al snel bij het woord laatste uit. De laatste weken van uw kind bij de vertrouwde juf of meester. De laatste oudergesprekken, de laatste gymlessen, de laatste keer de jassen aan die bepaalde haak van de kapstok. De laatste lessen van het taal- en rekenboek, de laatste toetsen, de laatste tekeningen en ook het laatste rapport. Als dat voor de meesten van ons al zo bijzonder voelt, dan moet dat voor de kinderen van groep acht helemaal speciaal zijn. De afsluiting van acht jaar op de basisschool... Vandaar dat er de komende weken ook veel extra activiteiten voor hen gepland zijn. Na het succesvolle kamp in Uden, volgt de eindmusical. Deze wordt eerst voor de kinderen van onze school opgevoerd. De 'grande finale' is dan de laatste voorstelling. Hierna volgt de afscheidsavond waarbij niet alleen de kinderen, maar soms ook de ouders weleens een traantje wegpinken. En dan het aller-allerlaatste moment van de basisschool: het uitzwaaien, of eigenlijk: het letterlijk buiten gooien van alle groep 8ers. Omringd door alle juffen, meesters en alle leerlingen van de andere groepen. Daarna is het dan ook echt gedaan voor hen. De overige kinderen hebben hun laatste schooldag op vrijdag 22 juli. En als u nu denkt dat dit ook de allerlaatste nieuwsbrief is van dit jaar dan hebt u het mis, want er komt er namelijk nog één: net voor de vakantie volgen de allerlaatste mededelingen, vergezeld van een stukje tekst of een foto van elke groep. Team Odaschool. Juli 2016

2 Medezeggenschapsraad Beste ouders, De zomervakantie komt er alweer aan en als MR kijken we dan samen terug op onze activiteiten van het afgelopen schooljaar. Hieronder in het kort een overzicht. 2 Nieuwe directeur We zijn als MR betrokken geweest bij de keuze van de nieuwe directeur. We hebben sinds de start van Ria Bongers in februari regelmatig contact met haar gehad en een eerste evaluatie met SKOSO heeft inmiddels ook plaatsgevonden. Wij zijn als MR tevreden over de samenwerking en zien Ria als een fijne directeur voor de Odaschool. Vakantierooster Samen met de schoolleiding hebben we het vakantierooster voor schooljaar vastgesteld. Schoolplan Gedurende het schooljaar en ook na de vakantie blijven wij als MR de uitvoering van de beleidsvoornemens volgen en gaan zo nodig met de directie in gesprek over de voortgang hiervan. Bestuursformatieplan De MR heeft instemmingsbevoegdheid als het gaat om het bestuursformatieplan. Dit plan wordt ieder jaar geactualiseerd en geeft inzicht in de begroting met betrekking tot de personele inzet en kosten voor het lopende schooljaar. Ieder overleg dat we hebben met de directie komen er punten uit dit plan aan bod. Nieuwe schooltijden Zoals u weet zijn we momenteel in een oriëntatiefase als het gaat over nieuwe schooltijden. De scholen binnen SKOSO pakken dit apart op en ouders betrekken bij de besluitvorming is voor de MR Odaschool heel belangrijk. In oktober organiseren we een onderwijscafé waarin het thema schooltijden centraal staat. U ontvangt daarvoor nog een persoonlijke uitnodiging in het nieuwe schooljaar. MR We hebben nieuwe MR-verkiezingen gehouden, omdat de zittingsperiode van Martin Hiddink was afgelopen. Hij had zich opnieuw verkiesbaar gesteld, maar er moest gestemd worden en de keuze van u als ouders is gevallen op Nelleke van Gerwen. Hélène van Hugten stopt als MR-lid namens de leerkrachten. Ingrid van Hastenberg gaat haar opvolgen. Wij bedanken Hélène en Martin voor hun enorme inzet en betrokkenheid bij de Odaschool. Nelleke wensen wij veel succes met haar MR-lidmaatschap. Vragen? Heeft u als ouders vragen of wilt u dat de MR een onderwerp op de agenda zet, dan kunt u dit altijd aangeven bij de MR-leden of een sturen naar mr@bsodaschool.nl. Jessica Steenbruggen, Martin Hiddink, Ellen van Kempen (ouders) Pieter van Oirschot, Mirjam van den Elsen, Hélène van Hugten (leerkrachten)

3 Save the date 3 12 oktober 2016 Onderwijscafé schooltijden

4 Goede doel Vincentius kindertehuizen' Mededelingen Goede doelen actie: Desa Putra 4 Een tijdje geleden kwam er een initiatief onze school binnen via Joost de Baaij, een oud leerling van onze school. Dit is de vader van Jente de Baaij (groep 1b) en Elin de Baaij (groep 2a). Zij gaan in de zomervakantie met het gezin naar Indonesië. In Indonesië gaan ze o.a. de Vincentius kindertehuizen bezoeken. In het verleden is de ondersteuning van één van deze weeshuizen ( Desa Putra ) jarenlang het goede doel van de Odaschool geweest. Het komende schooljaar zullen we ons goede doel hierbij aan laten sluiten. Nog voor de zomervakantie zullen we aandacht schenken aan de Vincentius kindertehuizen en zullen we met de gehele school ook een mooi knutselwerk maken dat de familie de Baaij mee zal nemen voor de weeshuizen. Daarnaast hebben we allerlei spulletjes in school verzameld die ze mee nemen om aan de kinderen daar te geven. Joost heeft een erg mooie presentatie gemaakt om de kinderen meer achtergrondinformatie te geven over Indonesië en Vincentius kindertehuizen. Hieronder ook voor jullie als ouders wat achtergrondinformatie over de Vincentius Kindertehuizen'. In 2003 is Joost samen met Maureen en haar ouders naar Indonesië geweest. Ze hebben daar een speciale link mee omdat Maureens vader John daar is geboren. In zijn jeugd heeft John namelijk in één van de Vincentius kindertehuizen in Jakarta gezeten, de organisatie die de Odaschool toevallig in het verleden als eens als goed doel omarmd had. Vandaar ook de verbondenheid van Joost en Maureen met dit goede doel. De tehuizen zijn opgericht voor weeskinderen en voor kinderen van wie de ouders de opvoeding niet konden verzorgen (bijvoorbeeld door werk). Joost en Maureen hebben daar toen gezien dat de school, onder leiding van paters en zusters, heel goed werk doet. Maar ze hebben ook gezien dat de tehuizen blijvend steun moeten ontvangen om de kinderen voor te bereiden op een betere toekomst. De opa en oma van Elin en Jente gaan bijna elk jaar naar Indonesië, ook omdat er nog familie en vrienden van John wonen. Ze bezoeken dan altijd één of meerdere Vincentiustehuizen en bezorgen dan persoonlijk donaties uit Nederland. Er zijn in Jakarta in totaal 4 'Vincentius kindertehuizen' waar nu in totaal plaats is voor 700 kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar: 1 Vincentius Putera (jongens) 2 Vincentius Puteri (meisjes) 3 Desa Putera 4 Ponton si Boncel (kinderen jonger dan 6 jaar). Panti Asuhan is een (erkende) Nederlandse stichting die hulp biedt aan kinderen in Indonesië. De georganiseerde hulp uit Nederland gaat ook via dat kanaal. Op kun je er meer over lezen.

5 Slotactiviteiten groep 8 Musical: 5 Op woensdag 13 juli en donderdag 14 juli voeren we de musical op voor de opa s en oma s (10:30u tot 11.45u). Op vrijdag 15 juli voeren we de musical op voor de kinderen uit groep 3, 5 en 6/7. We beginnen om 10.30u en zijn rond 11.45u klaar. Op maandag 18 juli voeren we de musical op voor de kinderen uit groep 1/2, 4/5 en 4. Afscheid Op donderdagochtend 21 juli is er voor groep 8 eerst een ontbijt op school. Aansluitend nemen we gezamenlijk afscheid op de grote speelplaats. Op woensdagavond 15 juli is de afscheidsavond. We spelen dan de musical voor de laatste keer. Na de musical vindt er een borrel plaats in de binnentuin. Bij slecht weer wijken we uit naar een andere locatie (speelzaal). De avond voor de ouders zal beginnen om 18:30 uur (start musical) en zal eindigen om 21:30 uur. Veel plezier allemaal!!

6 Uitslag oud papier Uitslag loterij oud papier. 6 zaterdag 11 juni e prijs lotnr de prijs lotnr de prijs lotnrs Prijsjes kun je ophalen bij meneer Henk Strik. Op maandagochtend, dinsdag, donderdagmiddag en vrijdag. Datum voor het inleveren van oud papier: zaterdag 9 juli.

7 Schoolactiviteiten Schoolzwemmen groep 4 7 Het scholenspel is dit jaar gewonnen door het team Europa van de Odaschool. De winnende coach!

8 Schoolkamp groep 8 8 De kinderen van groep 8 zijn samen met juf Nicky, juf Meriam, meneer Pieter en meneer Tom op schoolkamp geweest. Ook een aantal ouders waren uitgenodigd om deel uit te maken van de begeleiding. Na een lange, mooie fietsroute richting accommodatie d n Eik in Uden, was het voor de kinderen tijd om te gaan genieten van het schoolkamp. Vele activiteiten zoals touwtje trekken, slagbal, estafette en natuurlijk het voetballen kwamen aan bod. Daarnaast was er op de eerste avond een geweldige spelquiz, waarbij de kinderen erg hun best hebben gedaan. Het hoogtepunt was de spooktocht in de nacht van woensdag op donderdag. Vele kinderen gilden alsof hun leven ervan af hing. De organisatie vond het erg leuk dat vele collega s als spook wilden fungeren. Het nachtspel was geslaagd! Na een eveneens geslaagde bonte avond, met prachtige optredens en een muzikale avond als besluit (wat werd er gezongen!), sloten de kinderen op vrijdag het kamp af met een bezoek aan een zwembad, om daarna moegestreden en tevreden weer richting school te fietsen. Al met al een geweldig mooi schoolkamp om nooit te vergeten. Dank jullie wel kinderen uit groep 8 voor deze geweldige ervaring!! Groetjes van de kampbegeleiding.

9 Schoolfeest 9 Wat was het weer een gezellige drukte, afgelopen vrijdag. Het schoolfeest is voor veel kinderen (en hun ouders!) altijd weer een hoogtepunt van het jaar. Dit keer was het thema Hawaii. Dat was meteen bij de ingang al duidelijk: grote opgeblazen palmbomen en Hawaiikettingen kwamen je al tegemoet. De lichtslangen leverden een extra bijdrage aan de sfeer in de school, evenals de gezellige Hawaii-lampjes langs de bar. Niemand hoefde van de honger om te komen: er was genoeg te snoepen en de frietkar deed goede zaken! Net als andere jaren was het weer een gezellige drukte bij de verschillende spelletjes in de gangen en in de aula. Ook het schminken en het casino werden zoals altijd weer druk bezocht. Hierbij dan ook de complimenten voor de organisatie, die ook dit jaar weer voor een gezellige avond voor iedereen heeft gezorgd!

10 Nieuws uit de groepen Groep 8 10 Hallo allemaal! Hier een berichtje van groep 8. Jullie weten dat het schooljaar niet erg lang meer duurt, maar in de weken die nog komen gaan, zullen wij als groep 8 het nog erg druk krijgen. Denk maar eens aan het opvoeren van de musical of aan het schoolkamp. Natuurlijk zijn dat allemaal erg leuke activiteiten die we, niet alleen samen met juf Nicky en meneer Pieter, maar ook met de hulp van een aantal ouders mogen doen. Tussen deze leuke activiteiten door is er gelukkig ;-) ook nog tijd voor de gewone lessen zoals rekenen, taal en spelling, want volgend jaar moeten we natuurlijk een goede start kunnen maken als brugpiepers zijnde! Inmiddels hebben we allemaal onze Cito-score binnen en weten we waar we volgend schooljaar naar school mogen gaan om ons zo verder te ontwikkelen. Spannend. Om alvast een korte terugblik te geven op ons laatste jaar kunnen we al zeggen dat we een heel erg tof jaar gehad hebben met erg leuke activiteiten zoals de bankbattle, kleuterkermis, carnaval en nog veel meer leuke dingen. Als afsluiting is het nog wel even het vermelden waard dat onze eigen Tom Jansen op 2 juni wel 3 keer de Alpe d Huez omhoog gefietst is voor het goede doel! Wat een geweldige prestatie zeg. Als groep 8 hadden we ongeveer 100,- opgehaald en we zijn erg trots dat Tom deze wereldprestatie heeft neergezet! Groetjes van groep 8!

11 Gehoord in de groepen 11 In de klas wordt er gesproken door de leerlingen over plastische chirurgie. Van het één komt het ander en dus komt het gesprek ook terecht op het gebruik van Botox. Aangezien de kinderen vaak denken dat ze er veel van weten, is het misschien niet verwonderlijk als de meester hoort : 'Dat kun je ook gebruiken voor de rimpels bij je ogen. Je kunt dan je ooglel weg laten halen...'... Het regent al een paar dagen, telkens van die buien waartussen het dan weer even droog is. Op dinsdag willen de kinderen net naar buiten gaan, als het opnieuw begint te regenen. Sommige kinderen vinden dat niet leuk en klagen hierover. Nu kunnen we weer niet naar buiten... Reactie van een ander kind: 'Ach, zonder water kunnen we niet leven, toch?' Een mooi voorbeeld van positief denken... Als de kinderen tijdens een activiteit veel lawaai maken, wil de juf hier graag iets over zeggen. Ze klapt in haar handen, maar krijgt geen aandacht. Terwijl ze ziet dat er vooraan wel een een paar kinderen zijn die luisteren, zegt ze tegen hen, overdreven zuchtend: 'Het valt soms niet mee hoor, zo'n vak als juf...' Waarop de reactie onmiddellijk volgt: 'Och, juf, als je 't eenmaal doorhebt,...' Odaflits Hierbij een oproep voor vrijwilligers (ouders/ opa s oma s etc.) die onderhoud aan de schooltuin willen plegen. Bijvoorbeeld: - Binnentuin en patio bijhouden - Bladblazen - Andere activiteiten in overleg - En natuurlijk een kopje koffie/thee op z n tijd. Hoe vaak en op welke momenten is natuurlijk naar ieders mogelijkheden. Interesse? Dan a.u.b. een mailtje of tel. naar Ria Bongers rbongers@bsodaschool.nl Groene vrijwilliger. Ja, graag!!

Nieuwsbrief nr. 11 KALENDER

Nieuwsbrief nr. 11 KALENDER KALENDER 22 juli Laatste schooldag (kinderen s middags vrij) 5 september Start schooljaar 7 september Luizencontrole Opening 1 schooljaar 10 september Oud papier 12 september Infoavond groepen 1-2 en 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval!

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval! Nieuwsbrief nr. 4 Februari 2017 1 KALENDER 11 februari Oud papier 15 februari Rapport mee 16 februari Oudergesprekken 18 en 19 februari 21 februari Oudergesprekken 23 februari Schaakspektakel 24 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 5. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2017

Nieuwsbrief nr. 5. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2017 Nieuwsbrief nr. 5 Maart 2017 1 KALENDER 8 maart Hoofdluiscontrole 11 maart Oud papier 17 maart Schoolfeest 6 april Schoolfotograaf zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD Voorwoord: Pag. 1 Voorwoord

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017 Nieuwsbrief nr. 7 Mei/ juni 2017 KALENDER Voorwoord 1 22 tot en met 24 mei Schoolkamp groepen 8 24 mei Kleding inzameling 25 en 26 mei Vrij in verband met hemelvaart 1 juni Schoolreisje groepen 3 t/m 7

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. April Hallo allemaal,

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. April Hallo allemaal, Nieuwsbrief nr. 6 April 2017 KALENDER Voorwoord 1 6 april Schoolfotograaf 8 april 12 april Musical groep 5 14 april Goede vrijdag (continurooster) 16 april Eerste paasdag 17 april Tweede paasdag (vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1. Voorwoord KALENDER INHOUD. Oktober Hallo allemaal. Hierbij verschijnt de nieuwsbrief van oktober 2016.

Nieuwsbrief nr. 1. Voorwoord KALENDER INHOUD. Oktober Hallo allemaal. Hierbij verschijnt de nieuwsbrief van oktober 2016. 1 KALENDER 17 oktober fietscontrole 18 oktober Kijkuurtje 17.30-19.00 21 oktober Continurooster, gr. 5-8 om 14.00 uit Start herfstvakantie 2 november Luizencontrole zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal,

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal, Nieuwsbrief nr. 2 November 2017 KALENDER Voorwoord 1 2 en 6 november KIJK/ZIEN gesprekken 7 november Kledinginzameling 11 november 24 november Studiemiddag 5 december Sint op school 9 december zie ook

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 10-01-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl GMR Deze week namen we informeel afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 15 juni 2018 nummer: 18 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 18 t/m 22 juni 2018 Schoolkamp groep 8 20 juni 2018

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof: Berkenblad nr.19 7 juni 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het laatste Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl Neemt

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Weesp, 17 juni 2016 Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Babynieuws Informatiebrief met de groepsindelingen en leerkrachten Schoolvoetbal-/ volleybaltoernooi Presentatie muziekgroepjes

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

nummer juli 2016

nummer juli 2016 nummer 22 18 juli 2016 Agenda dinsdag 19 juli afscheidsmiddag groep 2 afscheidsavond groep 8 woensdag 20 juli laatste schooldag 11.00 uur: uitzwaaien groep 8 12.30 uur: de school is uit, de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven 19-7-2018 Jozefschoolnieuws In deze nieuw sbrief: - Einde van het jaar - Vakant ieroost er - Nieuw s vanuit de MR - Schoolreisje 2018 - Lokaalindeling - Zw em - en gym roost er - Afscheid Sam ant ha en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Wist u dat? Start op het VO Schoolkamp Schoolvoetbal Musicalhulp Bridgekampioenen Afscheid van de basisschool TechLab Agenda Wist u dat dit alweer de laatste groepsnieuwsbrief

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

1. Juf Marjolein stelt zich voor. 2. Oproep Carnaval. 3. Van de MR

1. Juf Marjolein stelt zich voor. 2. Oproep Carnaval. 3. Van de MR nieuwsbrief 16 schooljaar 2014-2015 23 januari 2015 1. Juf Marjolein stelt zich voor Ik ben Marjolein Dominicus en ben 37 jaar oud. Samen met mijn man Ad en twee kinderen Jasmijn en Iris woon ik in Dongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school.

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 14 6 juli schooljaar 2014-2015 AGENDA woensdag 8 juli 8.30-10.30 uur, doorschuifochtend, kennismaken in de nieuwe groep

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 17, nummer 13 vrijdag 20 maart 2015

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 17, nummer 13 vrijdag 20 maart 2015 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 17, nummer 13 vrijdag 20 maart 2015 Beste ouders, Afgelopen woensdag was het druk op het Eendenplein. Vanwege het stembureau kwamen veel

Nadere informatie