Van de voorzitter van de Jeugdcommissie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van de voorzitter van de Jeugdcommissie"

Transcriptie

1 Van de voorzitter van de Jeugdcommissie Het is alweer november en de lessen worden al weer binnen gegeven. Wat gaat het seizoen toch snel. Gelukkig blijft het best goed weer. Je kunt dus nog veel buiten tennissen. Dat is wel lekker hoor. Even een paar keer sporten in de week. In de afgelopen maanden is er weer veel gedaan. Veel leuke activiteiten en een paar mooie toernooien. Zijn jullie er ook bij geweest? In het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met het uitvoeren van de Jeugdcampagne Dit jaar voor het eerst met de prachtige korting op de tennislessen. Dit jaar hebben we al 52 nieuwe kinderen mogen verwelkomen. Dat is geweldig. Zeker als je weet dat we op 1 januari 2014 begonnen met nog maar 63 kinderen. Deze lijn moeten we doortrekken. Dus zeg het voort! Uiteraard horen opzeggingen er ook bij. In 2014 hebben ca. 25 jeugdleden opgezegd. - Jammer dat jullie weggaan maar we hopen wel dat jullie een leuke tijd hebben gehad. Wie weet zien we jullie nog een keer terug. Ook wordt 1 juniorlid senior. Per saldo groeien we wel dit jaar en daar zijn wij heel blij mee. Heel veel ouders hebben ons tijdens de activiteiten geholpen. Heel erg bedankt daarvoor. Uit deze groep helpers hebben twee ouders zich aangemeld als lid van de Jeugdcommissie: Lonneke van der Elst (moeder van Cees Vader) en Mariëlle Fleijsman (moeder van Thijs en Marieke Fleijsman).

2 Wij zijn daar heel blij mee en er is nog ruimte voor een paar leden. Dit geldt dus ook voor de jeugdleden. Dus als je het leuk vindt om ook lid te worden van de Jeugdcommissie dan horen wij dat graag. Als je eerst meer informatie wilt, bijv. omdat je wilt weten hoeveel tijd het kost, wat er gedaan wordt, etc. bel gerust. Je kunt ook eens kijken op de websites. Veel leesplezier en tot ziens op een van de activiteiten! Peter Fleijsman voorzitter Jeugdcommissie In memoriam In de afgelopen maanden hebben we helaas afscheid moeten nemen van (oud) tennisleden. Ook hebben wij afscheid moeten nemen van tante Ans Keizer. Tante Ans is lang lid geweest van de Jeugdcommissie in de tijd dat ik zelf nog een jochie was. Tante Ans was een rots in de branding en had altijd een opbeurend woordje voor je. Als ik weer eens met dikke cijfers had verloren zij ze steevast: nou jongen dat scheelde echt niet veel hoor, de volgende keer pak je hem wel. Hier neem nog maar een snoepje en doorgaan hoor!. Tante Ans beheerde tijdens de woensdagmiddagen ook altijd de fietssleuteltjes en het snoepgeld. En ze deed dat erg goed. Als een kind teveel snoepte naar haar zin dan liet ze dat ook duidelijk merken. Tante Ans had altijd een leuke en positieve uitstraling. Altijd bezig en gezellig. Heel veel kinderen op de tennisbaan waren heel blij met tante Ans, alhoewel ze ook wel eens streng kon optreden als we aan het klieren waren. En terecht! Ik zal haar missen en ook het opbeurende gesprekje over de Jeugdcommissie als we elkaar tegenkwamen: geeft niet hoor Peet, een paar kinderen op de woensdagmiddag, het waren er bijna meer geweest dus nog even volhouden. Ze was er trots op dat ik lid was geworden van de Jeugdcommissie en ik ben trots op haar. Ik zal haar missen. Peter Fleijsman

3 Jeugdcampagne In de afgelopen periode hebben we leuke ideetjes van de kids mogen ontvangen. Hartelijk dank daarvoor en we gaan er iets mee doen hoor. Wij horen graag wat jullie vinden en willen. Daarom zal de Jeugdcommissie een mail sturen met wat vragen over hoe je het vond het afgelopen jaar. Wij zijn uiteraard ook benieuwd wat de ouders/verzorgers er van vonden. Wij horen graag wat anders kan of moet of waar onduidelijkheden en vragen over zijn. Zoals bijvoorbeeld dat sommige activiteiten door de club worden geregeld, andere door de KNTLB en dan weer door de tennisschool. Verwarrend genoeg. Het idee van de kampeernacht vonden wij ook een goed idee maar helaas er waren geen aanmeldingen. Misschien volgend jaar. Een ander goed idee is bijvoorbeeld: snerttennnis, gourmettennis, straattennis. Wie weet. In het kader van werving van nieuwe kids gaan we volgend jaar op 25 februari 2015 een tennisinstuif houden in de sporthal tijdens de voorjaarsvakantie. Als je lid bent dan mag je natuurlijk ook mee doen! Ook gaan we schooltennis bij TC Sint Pancras meer vorm geven onder het motto Kinderen in beweging. Kortom we gaan er komende winter, voorjaar en zomer weer tegen aan! Jeugdcommissie Lonneke van der Elst en Mariëlle Fleijsman hebben zich aangemeld als lid van de Jeugdcommissie. Van harte welkom we zijn heel blij met deze versterking.

4 Tijdens de bel avond voor vrijwilligers op 22 oktober jl. hebben 35 nieuwe vrijwilligers zich aangemeld voor diverse commissies. Een geweldig resultaat. We zijn als club weer in beweging aan het komen. Een aantal ouders/ verzorgers hebben aangeboden om te komen helpen bij activiteiten en daar zijn we natuurlijk ook heel blij mee. Help je ook mee? Mail ons. Het zou helemaal top zijn als een paar oudere jeugdleden/of net senior leden zich bij de Jeugdcommissie zouden aansluiten of bij het Kids-team. Wat doen we? Beleid en uitvoering beleid, bijwonen vergaderingen dagelijks bestuur en coördinatoren, bijeenkomsten KNLTB; Organiseren activiteiten (jaarkalender samenstellen, via draaiboeken organiseren, regelen activiteitenbegeleiders e.d.) Communicatie (jeugdnieuws, onderhoud draaiboeken en flyers, beheren websites) Tenniskidsfunctionaris (verantwoordelijk voor alles omtrent de World Tour en de voorjaarcompetitie Groen (op woensdag) en de vrijdagmiddag competitie, het regelen van teambegeleiders, e.d.) Gezellig mee doen met de activiteiten, lekker bezig zijn Ook zijn er zaken die nog verder bedacht en uitgewerkt en opgestart moeten worden, zoals bijvoorbeeld schooltennis, kijk-doe dagen voor nieuwe jeugd, tennisinstuif in samenwerking met Sport Service Langedijk, etc. etc. Het is echt leuk om te doen en helemaal als je met de kids op de baan bezig bent. Hopelijk mogen we jou binnenkort verwelkomen als JC lid. Kids-team TC Sint Pancras Helaas zijn er nog geen aanmeldingen binnen gekomen van de jeugd voortgezet onderwijs om deel te nemen aan het kidsteam van TC Sint Pancras. Dat is best wel jammer want onze jeugdleden kunnen ons heel goed helpen en hebben vaak hele goede ideeën.

5 Adreswijzigingen Vergeet alsjeblieft niet je nieuwe adres (huis of ) en telefoonnr. door te geven aan de ledenadministratie: Zonder het juiste adres in onze bestanden mis je veel informatie! De World Tour 2014 was voor TC Sint Pancras het eerste jaar van deelname aan de World Tour en de voorjaarscompetitie voor Groen. Wat was het leuk, gezellig en sportief. 1 x per maand een uitwisseling tegen andere verenigingen in wedstijd verband. Met hier en daar nog wel wat haken en ogen hebben de kinderen het goed naar hun zit gehad. Op zo n dag was het goed druk op het park en bleek het bijhouden van de wedstrijden op de computer ook nog een hele uitdaging.

6 Jeugdactiviteiten op de tennisbaan In de afgelopen maanden zijn er weer leuke activiteiten en toernooitjes geweest. Foto s van de diverse activiteiten staan op de website van de tennisclub maar ook op de website van Match staan leuke foto s met een kort verhaaltje van de verschillende activiteiten. De kids van TC Sint Pancras worden via de Jeugdcommissie of via de trainer uitgenodigd om deel te nemen. Wij proberen hier zoveel mogelijk aandacht aan te besteden. Het is nog wel even goed zoeken naar de juiste balans tussen de verschillende manieren van informeren: mails, flyers, posters, informatiebord op de tennisbaan, de website van de tennisclub, etc. Tip: Op de website van TC Sint Pancras staat een jaarkalender. De evenementen voor dat jaar kun je daarin opzoeken. Ik zou zeggen noteer gelijk in je eigen agenda! Zit je zelf nog op een andere sport en lijkt het je leuk om jouw sportgenoten ook een keer kennis te laten maken met tennis, dan kan dat. Mail dan even naar woemitennis@ziggo.nl en dan kunnen we kijken wat we kunnen organiseren. Leuk idee! ROG toernooi en Leerlingtoernooi Op 29 juni en op 6 september 2014 heeft Match Tennis Organisatie haar jaarlijkse ROG toernooi en Leerlingentoernooi georganiseerd op het park van tennisclub Sint Pancras. Voor ROG en het leerlingentoernooi worden de lessers van Match uitgenodigd om mee te doen aan dit gezelligheidstoernooi. Met muziek en goed weer waren het geslaagde dagen.

7 t Beverkoogje Ook dit jaar organiseerde TC Sint Pancras het Beverkoogje. Een jaarlijks terugkerend open toernooi. Dus alle jeugd uit de regio en zelfs daar buiten mogen daar aan meedoen. Een toernooi dat in onze regio hoog aangeschreven wordt. Het was weer een geslaagd toernooi. Op dit toernooi nam een deel van de organisatie na vele jaren afscheid: Fenny Douma, Lisette Dekker en Greet Visser Organisatie Beverkoogje 2014 Allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie jarenlange inzet. Dit jaar is tijdens het toernooi voor het eerst een Rood, Oranje en Groen event georganiseerd. Dat was even wennen. Ook v.w.b. inschrijving voor dit event was het even wennen want dat moest dan weer via een andere site. Erg verwarrend waardoor het aantal inschrijvingen achter is gebleven bij de wens. Desalniettemin was het Rood, Oranje event heel leuk. Dit jaar werd het Beverkoogje voor het eerst ingeluid met de Kick Off van het Beverkoogje. Iedereen die kwam moest in het oranje of iets met oranje. Die avond was ook de eerste avond dat het Nederlands elftal de eerste wedstrijd moest spelen voor

8 het wereldkampioenschap. Het werd echt een feestje die middag en avond. Dit is voor herhaling vatbaar. Kick off Beverkoogje 2014 Jeugd-clubkampioenschappen Op 23 en 24 augustus 2014 zijn weer de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Op zaterdag konden de kids van Rood, Oranje en Groen aan de bak en de jeugd in de kleur Geel mocht op zondag de strijd aan gaan. Twee gezellige dagen met veel wedstrijdjes, plezier, lekker eten en veel sportiviteit. De zondag, georganiseerd door Jim Tol en Daan Keijning, werd weer afgesloten met de traditionele bbq. Het was weer super lekker. Het valt de Jeugdcommissie in positieve zin op dat de kinderen van TC Sint Pancras heel sportief zijn. Dit bleek ook wel weer tijdens dit weekend. Complimenten kids: hou dit vast!

9 Deelnemers zaterdag 24 augustus 2014 Winnaars zondag 24 augustus 2014

10 Diploma tennis Op 24 september 2014 was er diploma tennis onder leiding van Robin Houtenbos. Vanwege het weer hebben we dit in de tennishal gedaan. Enne kids: COMPLIMENTEN. Wat zijn jullie gegroeid dit jaar. Niet allen qua tennis maar ook zijn jullie zelf gegroeid. Er werden diverse oefeningen gedaan om te laten zien hoe goed de kids bepaalde slagen beheersen. Tussendoor even snel limonade drinken en Peter had weer dikkertjes gebakken. Heerlijk. Aan het einde gingen alle kids met een welverdiend diploma en een trots gevoel naar huis. Goed gedaan allemaal!

11 Touchtennis-event Op 26 september 2014 hebben we het allereerste Touchtennis event georganiseerd voor de senioren en de jeugd. Een prachtige, zonnige dag. Het was super geslaagd en voor herhaling vatbaar. De deelnemers waren opgedeeld in poules (senioren/jeugd). Iedereen in de poule speelde een keer tegen elkaar. Tussendoor werden we verrast met een lekker ijsje en met pannenkoeken. Heerlijk! Uiteindelijk mochten de vier beste spelers uit de poules tegen elkaar in een viernale. Met zijn vieren tegelijk op kleine baantjes (de servicevakken) werd tegen elkaar gespeeld. Een hele leuke variant van een finale. Alle deelnemers werden aan het einde van het event verrast met een heus mini diploma en een flesje shampoo van Pink Ribbon. De opbrengst van de verkoop van deze shampoo gaat naar Pink Ribbon. Stichting Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Pink Ribbon heeft inmiddels ruim 150 onderzoeken en projecten gefinancierd.

12 De winnaars van het Touchtennis toernooi 2014 zijn: Robin Houtenbos senioren Antoinettte van Schooneveld - jeugd Ik kijk nu al uit naar het volgende Touchtennis event en misschien doen jullie volgend jaar ook mee.

13 Touchtennis toernooi 2014 Schooltennis Ook dit jaar heeft Robin kinderen van een lagere school uitgenodigd om eens kennis te maken met tennis. Het was een druk bezette dag waar ca. 60 kinderen kennis hebben gemaakt met tennis. Een goed initiatief dat we volgende jaar nog meer aandacht willen geven. Wist je dat als je een spreekbeurt wilt houden over tennis je via KNLTB.nl veel informatie kunt downloaden voor je spreekbeurt! er een heel leuk boekje bestaat dat heet: Tennisspelregels in een notendop en dat je die ook kunt vinden via de site van de KNLTB.

14 Nieuwe jeugdleden 2014 Beau Dijkstra Sèren Klugt Amy Giling Remy Klaassen Hendriksen Matthijs Vos Lotte Sperber Felien van der Sluis Femke Overgaag Svente Sijo Marijn Vlaar Teun Schrijver Robin Wassenaar Wij wensen jullie van harte welkom en heel veel plezier bij TC Sint Pancras. Opgezegd in 2014 Wesley Berlijn Nynke Beukema Lissy Cappendijk Anouk Bröcking Iris Heeskerk Gijs Hanrath Milou Bröcking Rosanne Heslinga Bart van den Broek Laura van Enoo Donna Hopman Dante Busch Sophie Heslinga Jurre Landskroon Lois Kos Thijs Fleijsman Floris Slot Collin Westbroek Linsey Schaap Mitch Berlijn Sander Twisk Bart Korstanje Bryan Berlijn Mike Oerlemans Cas Vroom Eline Visser Marina Ghobreyal Jammer dat jullie geen lid meer zijn van TC Sint Pancras maar jullie zijn uiteraard altijd van harte welkom om weer lid te worden. Alle kinderen die opgezegd hebben, zullen dit jaar een enquête toegestuurd krijgen met wat vragen. Met jullie antwoorden kunnen we aan de slag. Dingen beter doen die we al goed doen en dingen die we niet (goed) doen oppakken en aanpakken. Wordt senior lid per 1 januari 2015 Cerise Kraak Veel plezier bij de groters! En misschien vind je het wel leuk om ook wat voor de jeugd te doen. Ik hoor het graag. In het jaar 2014 zijn er in totaal 52 kinderen (incl 2 rollers) lid geworden. Dit jaar eindigen we dus met een plus en dat is een geweldig resultaat, nadat we een aantal jaren alleen maar een achteruitgang zagen. Dit is wat wij als Jeugdcommissie graag zien. Met dank aan alle commissieleden van de TC, onze sponsors Stichting Tennisbanen Sint Pancras, de tennisvereniging TC Sint Pancras en Match Tennis Organisatie. En ook een pluim voor alle ouders en verzorgers die een bijdrage hebben geleverd aan dit succes, waarbij de kids het middelpunt van het feestje zijn.

15 Stukje schrijven voor het Jeugdnieuws Als je het leuk vind om ook een stukje te schrijven voor het volgende Jeugdnieuws (junior en/of senior) dan ben je van harte welkom. Laat maar horen (lezen) die belevenissen op ons park of in de hal. Of heb je een leuke mop of een goeie tip? Wie weet het antwoord? Ik ben benieuwd of jullie dit weten. Hoe heet het spel dat voorloper was van het huidige tennisspel? Heb je zelf een vraag over tennis waar je het antwoord niet op weet dan kun je die mailen aan en als we het antwoord weten dan komt deze in de volgende Jeugdnieuws. Kijk voor de agenda van activiteiten ook op of op het informatiebord bij de ingang van het park Ook de foto s van de verschillende evenementen kun je bekijken op de website van TC Sint Pancras. Kijk ook eens

16 Kleurplaat

Van de voorzitter van de Jeugdcommissie

Van de voorzitter van de Jeugdcommissie Van de voorzitter van de Jeugdcommissie Het tennisseizoen 2015 is al weer meer dan een maand bezig. Heerlijk! Lekker naar buiten en tennissen. De World Tour is al in maart begonnen en de competities lopen

Nadere informatie

Van de voorzitter van de Jeugdcommissie

Van de voorzitter van de Jeugdcommissie Van de voorzitter van de Jeugdcommissie Twee meisjes teams van de vrijdagmiddag en het jongens team van de zondag zijn Kampioen geworden. Geweldig, van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie: ga

Nadere informatie

Van de voorzitter van de Jeugdcommissie

Van de voorzitter van de Jeugdcommissie Van de voorzitter van de Jeugdcommissie Wat fantastisch dat de Stichting Tennisbanen en de Tennisvereniging Sint Pancras onze jeugd een zeer warm hart toedragen door onze jeugd geweldig te sponseren. Verderop

Nadere informatie

Van de voorzitter van de Jeugdcommissie

Van de voorzitter van de Jeugdcommissie Van de voorzitter van de Jeugdcommissie Dank voor jullie leuke reacties op Jeugdnieuws nr. 1. Ook bedankt voor jullie leuke reacties en bedankjes voor de activiteiten die georganiseerd zijn. Jeugdnieuws

Nadere informatie

Van de jeugdcommissie

Van de jeugdcommissie Van de jeugdcommissie Een terugblik op 2016 Startactiviteit. Vorig jaar zijn we van start gegaan met een survival in het Zwettebos te Sneek. Verzamelen bij de tennisbaan en toen met zijn allen op de fiets

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief Editie 1, Jaargang 2018 TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 De Nieuwsbrief van Tennisvereniging Ammerzoden is weer terug. Deze nieuwsbrief verschijnt elke 4 maanden en bevat nieuws, informatie

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

Uitkomsten Enquête jeugd

Uitkomsten Enquête jeugd Uitkomsten Enquête jeugd 3 oktober 205 26 Totale aantal deelnemers 6 tenniskidsleeftijd 2 jaar en jonger 0 oudere jeugd 3 jaar en ouder Q2: Hoe lang ben je al lid? Beantwoord: 6 Overgeslagen: 0 4 Tenniskids

Nadere informatie

Welkom bij ATC Wijhe

Welkom bij ATC Wijhe Welkom bij ATC Wijhe Wij zijn Ace en Love en wij vinden het superleuk dat je lid bent geworden van onze vereniging! Wij zijn de mascottes van Tenniskids, het tennisprogramma voor kinderen tot en met 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een oproep voor een penningmeester, de nieuwe trainer die zich voorstelt, nieuws van de

Nadere informatie

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014.

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. BESTE SCHAPEKOLKERS, Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. Wat kun je allemaal in deze nieuwsbrief lezen Nieuws van de Technische commissie Sponsorcommissie Jeugdcommissie mbt een jeugdtoernooi

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt.

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt. ALGEMENE INFO 2018 Lid worden Je kunt je aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen. Het formulier kan gedownload worden via onze website www.tvhetvennewater.nl. Het inschrijfformulier samen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil...

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil... pagina 1 van 5 In dit nummer: â Trainingen â Activiteiten Tennisschool V&P â V&P Jeugdfonds â Sponsoren â Schooltennis â Tennisvakantie Tennisschool V&P Telefoon: 0183-851490 Nellie van Kolstraat 20 E-mail:

Nadere informatie

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 3 Contactadressen en telefoonnummer... 3 Jeugdcommissie... 3 Maak kennis met tennis... 4 Vervolg

Nadere informatie

Beste jeugdleden en ouders van onze jeugdleden,

Beste jeugdleden en ouders van onze jeugdleden, Beste jeugdleden en ouders van onze jeugdleden, Het nieuwe tennisseizoen is alweer een week of 6 oud. Tijd voor een paar mededelingen. Ook proberen we je in deze nieuwsbrief een beetje wegwijs te maken

Nadere informatie

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door:

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door: Welkom bij tennisclub t Eerste Wittien: Je hebt er voor gekozen om een leuke sport te gaan beoefenen nl. de tennissport. Bij tennisclub t Eerste Wittien te Genemuiden, opgericht 10 februari 1976, kan dat

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INHOUDSOPGAVE Blz. Tennisclub Delfzijl Welkom 3 Onze club 4 Clubgebouw 4 Tennissen Lidmaatschap 4 Ledenpas 5 Baan reserveren 5 Wanneer kun je spelen 5 Tijdens en na

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP (voor het zomerseizoen ingesloten) Het unieke Meerzicht concept. Tennisvereniging Meerzicht is in oprichting. In 2014 zal de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nu de Olympische Spelen voorbij zijn, en we ons eigen succesvolle Olympische toernooi in de vorm van het Carras Keershuys toernooi achter de rug hebben, maakt

Nadere informatie

Tennispark de Oude Eik

Tennispark de Oude Eik Tennispark de Oude Eik 7 smashcourt banen (hele jaar bespeelbaar) waarvan 6 verlicht gelegen in een rustige omgeving oefenmuur, geitjes en speelplaats! Tennisclub de Oude Eik wil kinderen van de basisschool

Nadere informatie

Nieuwjaarsbijeenkomst. 7 januari 2018

Nieuwjaarsbijeenkomst. 7 januari 2018 Nieuwjaarsbijeenkomst 7 januari 2018 Missie Leden spelen met plezier bij TV Holy: passend bij elk sportief ambitieniveau gezelligheid in combinatie met sportiviteit plezier heeft aantrekkingskracht op

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

world tour en competitie informatie ouders

world tour en competitie informatie ouders world tour en competitie informatie ouders De competitie voor de rode en oranje kinderen is vanaf september 2013 ingrijpend veranderen en heeft een nieuwe naam gekregen: World Tour. Meer informatie vindt

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Een leven lang tennis - behoud

Een leven lang tennis - behoud Een leven lang tennis - behoud Jaarcongres - 6 december 207 Ruud Baars In het nieuws: Langer leven: ga tennissen! Programma Vier pijlers in kader van ledenbehoud 2 Tennisgezinnen 3 Lengte lidmaatschap

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

juli 2015 Rood/oranje event met andere verenigingen Davis Cup met diverse verenigingen vanaf 11 jaar

juli 2015 Rood/oranje event met andere verenigingen Davis Cup met diverse verenigingen vanaf 11 jaar juli 2015 Evenementenoverzicht Tennisintensief week V&P Rood/oranje event met andere verenigingen Davis Cup met diverse verenigingen vanaf 11 jaar Tussen de Rivieren in Woudrichem Halloween Pietentennis

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC Mei 2014

Nieuwsbrief MTC Mei 2014 Nieuwsbrief MTC Mei 2014 Nieuws van de bestuurstafel SECRETARIAAT. Hiep hoera, we hebben een nieuwe secretaresse. Els Winters heeft aangegeven dat ze deze functie wel wil vervullen. In de bestuursvergadering

Nadere informatie

TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS?

TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS? TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS? Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden.

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Bestuur en Organisatie

Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Bestuur en Organisatie Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Deze introductie is opgesteld om jou als nieuw lid van de tennisvereniging Overhout te verwelkomen en met jou de belangrijkste zaken te delen. Bij vragen kan je

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief TC Groot Driene

Nieuwsbrief TC Groot Driene Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 12 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Clemens Tenniglo start als nieuwe trainer bij ons per 1-1-2017, hij volgt Gerco Hensema op. Helaas wordt

Nadere informatie

Tennisles bij TCV. Inleiding.

Tennisles bij TCV. Inleiding. Tennisles bij TCV Inleiding. Tennis is een technische sport. Het is daarom van belang om jong te beginnen met tennissen. Jong geleerd is oud gedaan! Tennis is bovenal een leuke sport. In dit gedeelte wordt

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Update werkgroepen ALV

Update werkgroepen ALV Nieuwsbrief 4 April 2017 In dit nummer: Update werkgroepen ALV Verslag Van Mun Advies Open toernooi 2017 Clubkampioenschappen TOZ van 10 juni t/m 17 jui 2017 Inschrijven voor de Najaarscompetitie 2017

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2018 JEUGDCOMMISSIE

JAARVERSLAG 2018 JEUGDCOMMISSIE JAARVERSLAG 2018 JEUGDCOMMISSIE Samengesteld door: Anne-Marie van Ingen, Voorzitter Datum: januari 2019 Commissiesamenstelling per 01-01-2019 Anne-Marie van Ingen Voorzitter vanaf 01.01.16 Wendy Kossen

Nadere informatie

Naar aanleiding van het bovenstaande heeft de technische commissie de volgende

Naar aanleiding van het bovenstaande heeft de technische commissie de volgende Beleidsplan Technische Commissie 1. Inleiding In de statuten van de vereniging vinden we bij de algemene doelstelling onder artikel 3 de volgende zinsneden: - het deelnemen aan de door de KNLTB georganiseerde

Nadere informatie

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief Fijne Feestdagen!!! Bijna einde jaarkalender..!! We mogen spreken van een mooi tennisseizoen en volgend jaar gaan we gewoon weer verder met alle mooie plannen. Zo zijn we

Nadere informatie

In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor

In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor Beste Tenniskid(ouder), In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor beginnende spelers t/m 12 jaar. Het is laagdrempelig, leuk en leerzaam. De verenigingen waar

Nadere informatie

JEUGDHOEK. Info pagina s Jeugd TV Son en Breugel. Jeugdcommissie. Inhoudsopgave Jeugdhoek

JEUGDHOEK. Info pagina s Jeugd TV Son en Breugel. Jeugdcommissie. Inhoudsopgave Jeugdhoek JEUGDHOEK Info pagina s Jeugd TV Son en Breugel Jeugdcommissie Voorzitter, penningmeester & bestuurslid Alida Luteyn 477 996 Competitie & link naar Technische Commissie Sheila Schraven 460 269 Leden Marianne

Nadere informatie

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres:

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: FEBRUARI 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Beste mensen, Wat is het jammer dat badminton

Nadere informatie

World Tour en competitie informatie 2014

World Tour en competitie informatie 2014 World Tour en competitie informatie 2014 Vanaf 1 september 2013 is er veel veranderd in tennislandschap: het eerste deel van de Tenniskids World Tour is succesvol van start gegaan. Van 1 t/m 15 januari

Nadere informatie

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016 1 clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 2 Inhoudsopgave: 1) VERLOOP VAN DE MCD-clubkampioenschappen 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 1 3) PAUL BRUIN IS DE TROTSE VADER GEWORDEN VAN EEN VAN EEN ZOON

Nadere informatie

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden.

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden. Van de voorzitter Inmiddels hebben wij de clubkampioenschappen achter de rug en wat was dat heerlijk met elke dag mooi weer!! Alleen op de finaledag iets minder maar het mocht de pret niet drukken met

Nadere informatie

GET OUT FIT hoe het zit en

GET OUT FIT hoe het zit en Ingezonden stuk Datum: 15 april 2012 Betreft Toelichting op jeugdprogramma Help het wordt druk bij TC Holten! en GET OUT FIT hoe het zit en Appeltaart uitverkocht! en Dubbele combi. De titels van dit stuk

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Zomer Challenge. Hoe enthousiasmeren we niet-tennissers om de challenge ook in de zomer aan te gaan?

Zomer Challenge. Hoe enthousiasmeren we niet-tennissers om de challenge ook in de zomer aan te gaan? Zomer Challenge Hoe enthousiasmeren we niet-tennissers om de challenge ook in de zomer aan te gaan? Zomer Challenge Met de Zomer Challenge dagen we je uit binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer

Nadere informatie

2018. Jeugdbeleidsplan tc Op Dreef

2018. Jeugdbeleidsplan tc Op Dreef 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding blz. 3 2. Doelstellingen blz. 3 3. Organisatie jeugdcommissie blz. 4 4. Voorwaarden blz. 5 5. Taakverdeling blz. 7 6. Jeugdactiviteiten 2017 blz. 7 7. Informatie jeugdcompetitie

Nadere informatie

Inhoud Aan de leden Van het bestuur

Inhoud Aan de leden Van het bestuur Inhoud Aan de leden Van het bestuur Jaargang 9 Nummer 2 AAN ONZE LEDEN.. Beste vrienden van GSM, Woord vanuit het Bestuur TV GSM sponsoren Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Handleiding organisa-e Rode World Tour

Handleiding organisa-e Rode World Tour Handleiding organisa-e Rode World Tour Handleiding organisatie Rode World Tour 1 Je bent hostvereniging van een of meerdere Rode of Oranje World Tour afdelingen. Dat is natuurlijk erg leuk maar wij kunnen

Nadere informatie

Informatie over het combi-lidmaatschap

Informatie over het combi-lidmaatschap Informatie over het combi-lidmaatschap Rood kinderen kunnen met een gecombineerd lidmaatschap zo vaak mogelijk lessen als ze willen (een, twee, drie, of vier keer per week). Voor Oranje, Groen en Geel

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende, gekleurde fases. Voor de jongste jeugd ontwikkelde de KNLTB Tenniskids Blauw. Daarna

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside.

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside. NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 19 VAN DE VOORZITTER VINCENT Na 19 jaar trouwe dienst in de jeugdcommissie, waarvan de afgelopen vier jaar als voorzitter heb ik besloten er na dit seizoen een punt achter

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten tijde van dit schrijven hebben wij net afscheid genomen van onze hoofdtrainer bij de jeugd. Hierover heeft iedereen 10 november jl.

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

World Tour en compe..e informa.e ouders

World Tour en compe..e informa.e ouders World Tour en compe..e informa.e ouders World Tour en competitie informatie ouders 1 De compe..e voor de rode en oranje kinderen gaat vanaf september 2013 ingrijpend veranderen en krijgt een nieuwe naam:

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek juni 2014, 14 e jaargang, nummer 6 VAN DE BESTUURSTAFEL

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek   juni 2014, 14 e jaargang, nummer 6 VAN DE BESTUURSTAFEL Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl juni 2014, 14 e jaargang, nummer 6 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.com

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

De speelvelden van Tenniskids

De speelvelden van Tenniskids Hieronder staat de leeftijdsindeling zoals die vanaf 1 september 2013 geldt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die een speler in het betreffende kalenderjaar bereikt. Dus, in het kalenderjaar dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden ABC STV Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden Van harte welkom bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Door middel van dit abc tje maken we je alvast een beetje wegwijs binnen

Nadere informatie

Ledenwerving & Ledenbehoud. Trainerscongres 2017

Ledenwerving & Ledenbehoud. Trainerscongres 2017 Ledenwerving & Ledenbehoud Trainerscongres 2017 Programma Set 1: Feiten & cijfers Set 2: Een leven lang plezier in tennis Huidig aanbod Nieuw aanbod/in ontwikkeling Set 3: KNLTB ondersteuning Set 1: Feiten

Nadere informatie

Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging. Nummer 2

Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging. Nummer 2 Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging Nummer 2 Inhoud: pagina Van de Voorzitter 2 Van het Bestuur 3 Van de dinsdag-indeelavond Joop 3 Van de Technische Commissie 4 - Clubkampioenschappen dubbel/mixed

Nadere informatie

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende, gekleurde fases. Voor de jongste jeugd ontwikkelde de KNLTB Tenniskids Blauw. Daarna

Nadere informatie

Inschrijven Het inschrijfformulier vindt je hier. Dit formulier lever je samen met het lesgeld vóór zondag 27 augustus a.s. in.

Inschrijven Het inschrijfformulier vindt je hier. Dit formulier lever je samen met het lesgeld vóór zondag 27 augustus a.s. in. 1 Karweg Escharen Tel. 0486 474997 Secretariaat: Mirella Peters Andoornweg 46 5361PC GRAVE 0486-852363 info@tvesteren.nl www.tvesteren.nl Escharen, juli 2017 Training In september starten we weer met de

Nadere informatie

Formulier opsturen naar: henk.vdlans@caiway.nl Rood, Oranje, Groen vóór 10 januari en Geel vóór 1 december

Formulier opsturen naar: henk.vdlans@caiway.nl Rood, Oranje, Groen vóór 10 januari en Geel vóór 1 december Aanmeldingsformulier Voorjaarscompetitie 2016 Jeugd Leeftijdscategorie *) Competitiedag *) Spelsoort *) Voorkeur aanvangstijd *) Sluitingsdatum *) Tenniskids voorjaar2016 o Rood (6 t/m 9) o Oranje (8 t/m

Nadere informatie

Tenniskids. Jaarcongres - 26 november 2016 Iris Smulders

Tenniskids. Jaarcongres - 26 november 2016 Iris Smulders Tenniskids Jaarcongres - 26 november 2016 Iris Smulders Vandaag: Warming up Set 1 Set 2 Set 3 Set 4 Terugblik 2016 Wijzigingen 2017 Ontwikkelingen Wat kan ik doen als vereniging? Cooling down Warming up

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart Van de voorzitter. Tennisles. Op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Beste leden,

Nieuwsbrief Maart Van de voorzitter. Tennisles. Op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Beste leden, Nieuwsbrief Maart 2012 Van de voorzitter Beste leden, Het is bijna zover, nog 2 weken en het nieuwe tennisseizoen kan weer beginnen. Er is nogal wat gebeurd in de afgelopen winter. De banen 1, 4, 5 en

Nadere informatie