Veel gestelde Vragen over Piè di Costa en Montaione

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veel gestelde Vragen over Piè di Costa en Montaione"

Transcriptie

1 Veel gestelde Vragen over Piè di Costa en Montaione Is het huis panoramisch gelegen? Ja. Het huis bevindt zich bovenop een heuvel vanwaar u het prachtige landschap van Toscane kunt bewonderen tot aan de heuvels rondom Florence. Hoeveel mensen kunnen er in totaal in Piè di Costa verblijven? Vakantiehuis Piè di Costa is verdeeld in 5 appartementen, 2 appartementen van 2 personen en 3 appartementen voor 4 personen, dus voor een maximum van totaal 16 personen. Is het mogelijk om een ontspannende vakantie in Piè di Costa te hebben? Natuurlijk! Omdat er in Piè di Costa niet meer dan 16 personen kunnen verblijven, kunt u zich gemakkelijk ontspannen gedurend uw verblijf. Dankzij de grote tuin kunt u - zelfs als het bij het zwembad druk is, toch nog - ontspannen zitten op elk moment van de dag. Is er een industrieelgebied in de omgeving? Nee. Vakantiehuis Piè di Costa is ver weg van elk industriegebied of elektrische palen die schadelijk zouden kunnen zijn voor uw gezondheid of uw ontspanning zouden kunnen storen tijdens uw vakantie. Piè di Costa is een privé- landgoed van 12 hectaren, omringd door een reusachtig gebied van plantages van olijfbomen en Chianti- wijngarden. Zijn er andere huizen in de nabijheid? Nee. Piè di Costa is een landgoed bestaande uit een rustiek vakantiehuis met vijf appartementen en een schuur, die wordt gebruikt om het landbouwmaterieel op te slaan. Het vakantiehuis is omringd door een heel grote tuin ( m2) met gras waar u olijfbomen en vele vruchten kunt vinden. Het meest dichtbijgelegen huis ligt 200 m verderop. Is er een koffiemachine in het appartement? Ja. Elk appartement heeft een italiaans koffiemachine (mocca). Vind ik in de keuken van de appartementen zout, peper en suiker? Nee. Om hygienische redenen, bewaren we geen zout peper of suiker. Staat er afwasmiddel? Er wordt niet voorzien in afwasmiddel voor de handafwas. Vaatwastabletten (voor de appartementen Girasole, Mimosa en Iris) kunnen in de nabijgelegen supermarkten worden gekocht. Kunnen we elektrische apparaten tegen muggen in Piè di Costa vinden? Ja. U kunt elektrische apparaten tegen muggen in de appartementen vinden. Men dient echter niet te vergeten dat er op het platteland altijd de mogelijkheid bestaat dat er insecten of muggen aanwezig zijn. Is het zwembad altijd open?

2 Het zwembad wordt gedeeld met de eigenaren en is meestal geopend van 1/5 tot 10/10. Voorziet u in handdoeken voor bij het zwembad? Nee, de handdoeken voor bij het zwembad worden niet verstrekt. Wat kunnen we nog vinden in de appartementen buiten wat er op de website staat? In de slaapkamers zult u bedlinnen en handdoeken voor de badkamer vinden (1 kleine, 1 middelgrote en een grote handdoek). Badkamers zijn voorzien van 1 rol toiletpapier en een douchemat. Is er een wasserij op Piè di Costa en hoe kan ik die gebruiken? Ja, op Piè di Costa is er een wasserij aanwezig met een wasmachine en een strijkplank. Muntstukken kunnen aangevraagd worden bij de receptie en bij uw vertrek moet u alleen wat u gebruikt hebt betalen. Alle appartementen zijn voorzien van een droogrek. Is het mogelijk om een extra schoonmaakbeurt te hebben gedurend de week? Nee, schoonmaken gebeurt bij uw vertrek voor de aankomst van de volgende gasten. We vragen wel dat u het appartement in orde achterlaat. Is het mogelijk om bedlinnen en badhanddoeken te vervangen tijdens de week? Ja, tegen betaling. Hoe en waar kunnen we de barbecue toestellen gebruiken? De barbecuetoestellen in de tuin staan ter beschikking van onze gasten. Het houtskool dient u zelf te voorzien, dit is verkrijgbaar in de winkels van Montaione. Is het mogelijk om in Piè di Costa maaltijden of ontbijt te krijgen? Nee, bij Vakantiehuis Piè di Costa worden er geen maaltijden of ontbijt opgediend. Al onze appartementen zijn voorzien van een compleet geïnstalleerde keuken waar u al uw lievelingsgerechten kunt klaarmaken. Is het mogelijk om in Piè di Costa toeristische informatie te vinden over de belangrijkste kunststeden van Toscane of over Montaione? Ja zeker, bij de receptie zullen we blij zijn om u informatie te geven over de meest belangrijke kunststeden zoals Florence, Pisa, Siena, Lucca, San Gimignano en Volterra. Verblijft de eigenaar ook op Piè di Costa? De eigenaars wonen niet permanent op Piè di Costa, maar er is wel bijna altijd iemand aanwezig. Zou je me kunnen vertellen wat de meest belangrijke dingen zijn die ik in de koffer moet doen?

3 Natuurlijk! Wij hebben een gids samengesteld met een aantal adviezen en suggesties over de belangrijkste zaken die u mee moet nemen in uw koffer, voordat u begint aan uw reis naar Toscane. Doet u soms promoties of speciale aanbiedingen? Zeker! Ga naar onze pagina met speciale aanbiedingen om te kijken welke aanbieding het beste voldoet aan uw vereisten. Kunnen er wijnen worden aangeschaft in Piè di Costa? Zeker. Wanneer u een vakantie doorbrengt in Piè di Costa kunt u wijnen van onze eigen wijngaarden, die zich op de flanken van de heuvels bevinden, aanschaffen. De Chianti (2/3) en bacca bianca (1/3) wijngaarden brengen witte en rode wijnen voort, die kunnen worden gekocht om er tijdens uw vakantie van te genieten of om ze cadeau te doen aan vrienden of familie. Is Piè di Costa geschikt voor een vakantie met het gezin? Ook een gezin met kleine kinderen kan hier een vakantie in het teken van rust en plezier doorbrengen. De appartementen worden omringd door een grote tuin met een uitgeruste speeltuin, waar de kinderen veilig kunnen spelen. Ook is er een zwembad (13x6,5 meter) die zodanig is aangelegd dat er een zone met laag water (50 cm) is, zodat het zwembad ook geschikt en veilig is voor onze allerkleinste gasten. Ook proberen wij zoveel mogelijk aan de behoeften van gezinnen met kinderen te voldoen, door kinderbedjes en kinderstoelen ter beschikking te stellen in de appartementen. Wat moet je doen om een appartement te boeken? Om één van onze appartementen te boeken wordt je vriendelijk gevraagd om het formulier aanvraag informatie in te vullen of het appartememt direkt te boeken door het formulier boekingsaanvraag formulier op te sturen. Wij bevelen je aan om toch in elk geval onze boekingsaanvraag gids nauwkeurig te lezen. In de prijslijst en op het reserveringsbewijs staat dat er toeristenbelasting dient te worden betaald. Wat is dit? Toeristenbelasting wordt geheven bij een verblijf in de omgeving van Montaione, evenals in vele andere gemeenten in de provincie Florence. De manager van de accommodatie neemt de toeristenbelasting in ontvangst, en betaalt deze door aan de gemeente Montaione. De toeristenbelasting wordt aangewend om onderhoud en renovatie van cultureel en natuurlijk erfgoed te financieren, als aanvulling op de publieke diensten. De toeristenbelasting - 1,00 p.p.p.n.- geldt per persoon per nacht, met een maximum van 6 aansluitende nachten. Hieronder enkele voorbeelden: Familie van 2 volwassenen en een kind van 8 jaar. 1 week. 1 x 6 nachten x 2 volwassenen = 12. Kinderen onder de 14 jaar gratis. Familie van 2 volwassenen en een kind van 14 jaar. 1 week. 1 x 6 nachten x 2 volwassenen en een kind (3 personen) = 18. Wat gebeurt er als wij ons verblijf moeten afzeggen?

4 Ter annuleringsverzekering hebben wij er voor gekozen om diegeen die toch, ondanks de annulering, in Toscane een vakantie willen houden te hulp te komen. Op welke manier kan ik contact opnemen met het vakantieoord Piè di Costa om al de nodige informatie aan te vragen om mijn volgende vakantie in Toscane te kunnen plannen? Om al de nodige informatie voor uw verblijf aan te vragener kunt u ons contacteren via e- mail, het informatie aanvraagformulier in vullen of telefonisch contact leggen. Wilt u echter informatie hebben in real time dan kunt u terecht in onze chat room live. Ik zou graag mijn laptop meenemen op vakantie. Is het in Piè di Costa mogelijk draadloos te internetten? Piè di Costa stelt gratis een draadloos netwerk tot uw beschikking waarmee u in alle vrijheid en veiligheid op internet kunt surfen. U kunt uw password opvragen op de dag van aankomst of op elke andere gewenste dag. Hiermee kunt u zowel in uw appartement als in de tuin, maar ook onder de parasol aan de rand van het zwembad surfen. Tijdens uw vakantie in Toscane, kunt u e- mails ontvangen en versturen, informatie over de te bezoeken plaatsen opzoeken, de bezoekjes aan de musea van Florence en Sienna boeken maar ook ver van huis werken. Vraag dus bij aankomst de username en password op om gebruik te kunnen maken van de draadloze service van Piè di Costa. Hoe geraken we in Montaione? Meestal komen onze gasten in Montaione met de auto aan. Het is ook mogelijk om met het vliegtuig te komen, landen op de vlieghaven van Florence 'Amerigo Vespucci' of op de vlieghaven van Pisa 'Galileo Galilei', beide 50 km van Piè di Costa vandaan en dan kunt u een auto huren in de vlieghaven. Het is nodig om een auto te hebben om steden zoals Volterra en San Gimignano te bezoeken waar er geen treinverbinding is, of om kleinere steden te bezoeken die moeilijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Gasten kunnen ook aankomen met de trein. Het dichstbijzijnde treinstation is in Castelfiorentino op 9 km van Montaione. Als u in Castelfiorentino bent, raden we u aan om een taxi te vragen (zelfs als het moeilijk is om er een te vinden) of om een bus te nemen. Als er problemen zijn, kunnen onze gasten altijd contact opnemen met de receptie van Piè di Costa, die dan zal zorgen dat u afgehaald wordt. Is het nodig om een auto te hebben gedurend uw verblijf in Piè di Costa? Het is ook mogelijk om in Piè di Costa te verblijven zonder een auto. De afstand van Montaione van slechts 500 m staat u toe om naar het dorp te kunnen wandelen om gebruik te maken van alle aangeboden diensten. Toch raden we u aan om met de auto te komen, of als u komt met de vliegtuig, om er één te huren op de vlieghaven, omdat het nodig zal zijn om Toscane en de steden te bezoeken waar het openbaar vervoer onvoldoende verbindingen verzekert. Is het mogelijk om een auto te huren in Montaione? Als u een huurauto nodig hebt is de dichtstbijzijnde plaats waar u er een kunt huren San Gimignano.( Hoe ver is Piè di Costa van het centrum van Montaione? Piè di Costa is slechts 500 m van het dorp van Montaione vandaan.

5 Kunnen we naar Montaione gaan te voet? Ja. Het is mogelijk om naar Montaione te lopen of te gaan met de fiets. Welke diensten biedt het dorp van Montaione aan? Montaione, met zijn 3500 inwoners, biedt alle moderne diensten het hele jaar door. Er zijn supermarkten, kruidenierswinkels, bakkerijen, apotheken, dokters, banken, postkantoren, bibliotheek, restaurants en pizzeria's en internetdiensten. Voor verdere informatie over diensten en winkels in Montaione kunt u terecht bij de website: Als we 's avonds of in de late namiddag toe komen, tot hoe laat is het mogelijk om te gaan winkelen in de nabije omgeving? In Montaione, de winkels zijn meestal open tot 19.30/20.00 uur. Is het mogelijk om te gaan winkelen op zondag? Zijn er voedingswinkels of supermarkten open? Ja, in de zomer zijn sommige winkels of een kleine supermarkt open op zondagmorgen. Zijn er restaurants dicht bij Piè di Costa of in de omgeving van Montaione? Ja. Er zijn restauranten in (de regio van) Montaione, waarvan 4 in het historisch centrum en 12 in het omringende platteland. Ze bieden meestal pizza's en/of schotels van Toscane maar ook internationale menus. Tot welk uur is het mogelijk om 's avonds te eten in de restaurants in Montaione? In de restaurants is het meestal mogelijk om te eten tot 21.30/22.00 uur; terwijl de pizzeria's open zijn tot uur. Hoe ver is Montaione van de meest belangrijke kunststeden van Toscane zoals Florence, Siena, Pisa, Lucca, Volterra en San Gimignano? Montaione is ongeveer 50 km verwijderd van de meest belangrijke kunststeden zoals Florence, Siena en Pisa, Lucca ligt op ca. 60 km.de afstand tot San Gimignano en Volterra is respectievelijk 22 en 30 km. Is het mogelijk om met de trein naar deze steden te reizen? Firenze, Pisa en Siena zijn gemakkelijk bereikbaar met de trein vanuit Castelfiorentino. Om Lucca te bereiken met de trein moet men overstappen in Empoli of Pisa, een alternatief is om te vertrekken vanuit Firenze maar dat maakt de reis zeker iets langer. In Volterra en San Gimignano zijn er geen treinstations. Is het mogelijk om sportactiviteiten in Montaione te beoefenen? Welke? Ja, Montaione is een goede keus voor iemand die houdt van een sportieve vakantie. Dankzij een brede waaier van landelijke routes biedt het gebied een eindloze verscheidenheid aan parcours en mogelijkheden om te genieten van een fietsvakantie, (best met een mountainbike) of

6 gewoon om te wandelen. In dat geval raden we u aan om de landwegenkaart van Montaione aan te schaffen. Voor zij die van paardrijden houden is er een manège en een rijschool, die de meest belangrijke diensten aanbieden en daguitstapjes organiseren op het plattenland. Is het mogelijk om in de buurt golf te spelen? Voor de liefhebbers van golf is er de nabijgelegen golfclub Castelfafi, die zich op slechts 11 km afstand van Montaione bevindt en over een veld met 18 holes en een veld met 9 holes beschikt. Op minder dan een uur rijden met de auto kunnen er andere golfclubs worden bereikt, waar u kunt golfen terwijl u wordt omringd door het schitterende landschap van Toscane. Zijn er in Montaione festivals, evenementen of ambachtelijke markten met lokale produkten? Ja, gedurende de zomer worden er in het historische centrum van Montaione festivals, evenementen en ambachtelijke markten georganiseerd waar men meestal typische produkten van Toscane kan proeven, gemaakt op de nabijgelegen boerderijen, of lokale ambachtelijke produkten kan kopen. Is er een internet dienst in Montaione? Ja, het is mogelijk om in de bibliotheek van Montaione op de Via Marconi tel: +39 (0) van een internetdienst gebruik te maken. Piè di Costa heeft een draadloos netwerk tot zijn beschikking waarmee de gasten, in het bezit van een eigen laptop, op internet kunnen en gratis kunnen surfen. Zijn er banken in Montaione? Beschikken ze over een geldautomaat? Ja. In Montaione zijn er 3 bankkantoren waar het mogelijk is om geld af te halen. Buiten de openingsuren kunt u ook terecht bij het geldautomaat (24 uur per dag). Is er een postkantoor in Montaione? Ja. Er is een postkantoor op de Piazza Cavour. Waar kunnen we terecht voor meer toeristische informatie in Montaione? In Montaione is het mogelijk om toeristische informatie te verkrijgen bij de Toeristische Dienst in de Via Cresci, 15 (telefoon +39 (0) ). Op aanvraag, naargelang van de beschikbaarheid, is het mogelijk om kaarten en toeristische informatie rechtstreeks bij de receptie van Piè di Costa te krijgen over de meest belangrijke kunststeden van Toscane. Is er een apotheek in Montaione? Ja. In Montaione is er een apotheek in Via Roma 46. In Montaione zijn er ook huisartsen, een kinderarts, een tandarts en een dierenarts. Is er een dokter van dienst in de omgeving van Montaione? Is er een medische dienst voor noodgevallen aanwezig in Montaione of in de omgeving? Er is een dokterspraktijk in "Villa Serena" in Montaione (Tel. +39 (0) ). In Castelfiorentino is er een kleine EHBO- post en in Empoli is er een ziekenhuis.

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo della Meliana - (Italië Toscane Gambassi Terme) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Waar zijn wij. Montaione bevindt zich in het grote gebied van de Valdelsa wat zich in het hart van Toscane bevindt.

Waar zijn wij. Montaione bevindt zich in het grote gebied van de Valdelsa wat zich in het hart van Toscane bevindt. Waar zijn wij Montaione bevindt zich in het grote gebied van de Valdelsa wat zich in het hart van Toscane bevindt. Montaione bereiken is nog nooit zo makkelijk geweest, dankzij een groot vluchtaanbod dat

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Podere Tipertoli. Vakantiehuis Il Fienile in hartje Toscane

Podere Tipertoli. Vakantiehuis Il Fienile in hartje Toscane Podere Tipertoli Vakantiehuis Il Fienile in hartje Toscane Ligging In de nabijheid van Florence ligt de oude Toscaanse boerderij Tipertoli waar nu het prachtig appartement Il Fienile beschikbaar is gekomen

Nadere informatie

La Canonica di Cortine Appartement Italië Toscane Val D'Elsa

La Canonica di Cortine Appartement Italië Toscane Val D'Elsa La Canonica di Cortine Appartement Italië Toscane Val D'Elsa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Canonica di Cortine Appartement - (Italië Toscane Val D'Elsa) - 4 sterren 1.2.

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3739 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Greve in Chianti Traditioneel boerenhuis te koop in

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 21617 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Florence - heuvels Oud kasteel te koop in Florence

Nadere informatie

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Castellare di Tonda - (Italië Toscane Montaione) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer.

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Samenvatting Vakantiehuis luxe uitgerust met zwembad, en internet. Geschikt voor 4 personen. Vrijstaand op 1700 m2 omheinde tuin. Parkeren op

Nadere informatie

Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad

Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad Samenvatting Luxe vrijstaande bungalow met privé zwembad en draadloos internet. Geschikt voor 6 + 1. Mooi panorama. Centraal gelegen tussen Boedapest en het

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen Casale Marittimo, de ultieme vakantieomgeving - MONTALEO 15 Contactpersoon: M. Karres Orionlaan 17 1223 AC Hilversum 035 6479888 e-mail: montaleo@karres.nl 1 De villa 2 De appartementen 3 De locatie en

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 1027 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pisa - Valdera HISTORISCHE BOERENHOEVE IN TOSCANE TE

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3794 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Forte dei Marmi Luxueuze villa in het hart van Forte

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren I Grandi di Toscana - (Italië Toscane Civitella in Val di Chiana) - 4 sterren 1.2.

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0475 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena - Casole Val D'Elsa LUXE RESIDENTIE IN HET HART

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018 Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018 Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een

Nadere informatie

Le Terre dei Cavalieri Appartementen Italië Toscane Cortona

Le Terre dei Cavalieri Appartementen Italië Toscane Cortona Le Terre dei Cavalieri Appartementen Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Le Terre dei Cavalieri Appartementen - (Italië Toscane Cortona) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3803 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pistoia Typisch Toscaanse luxe villa in Pistoia BESCHRIJVING

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 1031 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Heel oud kasteel te koop in de heuvels van Siena

Nadere informatie

Praesent congue sapien sit amet justo.

Praesent congue sapien sit amet justo. Praesent congue sapien sit amet justo. Montecatini Val di Cecina Leef het Toscaanse leven! Luieren in een hangmat, zwemmen, zonnen, wijn proeven en kopen, wandelen, koken, fietsen, eten in trattoria s,

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Casa de Ensueño 2015-01

Casa de Ensueño 2015-01 Genieten van rust en ruimte in het zonnige Spanje? Dan is Casa de Ensueño een goede keus voor uw vakantie. Genieten van het achterlandschap van Alicante op een steenworp afstand van het zandstrand van

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano Terme di Sorano Italië Toscane Sorano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Terme di Sorano - (Italië Toscane Sorano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties LMV3280

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties   LMV3280 LMV3280 Accommodatie Beschrijving Vakantievilla met airco en zwembad bij MacerataLMV3280 is een prachtige rustieke vakantievilla met zwembad in het midden van Le Marche, in de omgeving van de historische

Nadere informatie

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici Reizen voor Sport Fans Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 634 vanaf pp Standard room Vertrekdatum 27/06/2016 717 vanaf en Standard room 28/06/2016 717 vanaf

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Case di Gello Italië Toscane Val di Cecina

Case di Gello Italië Toscane Val di Cecina Case di Gello Italië Toscane Val di Cecina 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Case di Gello - (Italië Toscane Val di Cecina) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

DE KIBBELHOF Aangepast Vakantieverblijf

DE KIBBELHOF Aangepast Vakantieverblijf Klanten enquete Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen, uw beoordelingen worden anoniem verwerkt. Met u antwoorden kunnen wij onze dienstverlening aan u nog verbeteren.

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1800I

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1800I PV1800I Accommodatie Beschrijving Gargano, vakantiepark met uitzicht op zeedit zeer goed verzorgde vakantiepark heeft een mooie ligging aan de Adriatische zee van de Gargano Streek in Noord Puglia. De

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016. Martens Bridge Reizen. Excursiereis. Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016. Martens Bridge Reizen. Excursiereis. Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016 Martens Bridge Reizen Excursiereis Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Toscane, beroemd om zijn kunst, geschiedenis en aansprekende groene

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano Terme di Sorano Italië Toscane Sorano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Terme di Sorano - (Italië Toscane Sorano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca la Crucita - (Spanje Lanzarote Haría) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

TE KOOP Moraira

TE KOOP Moraira TE KOOP 336856 Moraira 449.000 KENMERKEN Prijs 449.000 Woningtype Villa Woonruimte 185m² Perceeloppervlakte 938m² Woontype Bestaande bouw Stad Moraira Adres 336856 OMSCHRIJVING Deze absoluut unieke accommodatie

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV220D1

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV220D1 PV220D1 Accommodatie Beschrijving Vakantiehuis op klein parkje bij ViestePV220D1 is een leuk vakantiehuisje voor 6 personen. Het vakantiehuis is mooi gelegen vlakbij de kust op van het mooie natuurgebied

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Taalschool Madrid i.s.m. Horizontes

Taalschool Madrid i.s.m. Horizontes Taalschool Madrid i.s.m. Horizontes 1 - Cursussen Algemeen Duur van de cursus: 1 of 2 weken (uiteraard langer mogelijk) Aantal deelnemers: 2 tot 8 per groep 1 lesuur = 55 minuten Standaard cursus Deze

Nadere informatie

Sådan ankommer man til Piè di Costa

Sådan ankommer man til Piè di Costa Sådan ankommer man til Piè di Costa Montaione befinder sig i det store området til Valdelsa dalen der ligger midt i hjertet af Toscana. At komme frem til Montaione har aldrig været nemmere enn nu, takket

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Villa Loredana euros/week

Villa Loredana euros/week Villa Loredana Villa Loredana gelegen op het eiland Kreta is de ideale setting voor een rustige vakantie met een adembenemend uitzicht. De villa is onderdeel van een groep van drie moderne stijlvolle,

Nadere informatie

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi 1. Algemene informatie Eliza was here - Petronikolis - /griekenland/kreta/choudetsi/petronikolis.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petronikolis - (Griekenland

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

RESERVEREN en ANNULEREN Reserveren kan via de website via Facebook of telefonisch, wij reageren via .

RESERVEREN en ANNULEREN Reserveren kan via de website  via Facebook of telefonisch, wij reageren via  . PARAISO CURACAO DE KLEINE LETTERTJES Wees welkom in Paraiso Curaçao. Hieronder vind je meer informatie over de huurvoorwaarden en onze huisregels. Wat betekent dat? Lees alsjeblieft verder. LEEFTIJD Volwassenen

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2730

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2730 PV2730 Accommodatie Beschrijving Puglia prachtige villa met trullo en zwembad Villa PV2730 bestaat uit een authentieke trullo en een nieuw aangebouwd gedeelte. Het ligt op een prachtige rustige plek op

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

B&B Menica Marta Country House

B&B Menica Marta Country House B&B Menica Marta Country House Soort: Bed and Breakfast Thema: Meer Plaats: Fabrica di Roma (Lazio) Adres: via chiossi 5 Huisdieren: Welkom Faciliteiten: airco,kinderbed Zwembad: Nee Afstand strand: n.v.t.

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0623 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Florence - Chianti KASTEEL TE KOOP BIJ FLORENCE BESCHRIJVING

Nadere informatie

I n f o r m a t i e 2 0 1 4

I n f o r m a t i e 2 0 1 4 I n f o r m a t i e 2 0 1 4 Kärnten - Recommended in Lonely Planet Best in Travel 2013. onze openingstijden: 16.03. tot 16.11.2014 Schwimmbad Camping Mössler & Seecamping Mössler P r i j s l i j s t Staanplaatstarieven

Nadere informatie

TORRE SAN DONATO. Voor het gehele jaar geldt een korting van 5% op de huurprijs per week en reserveringskosten zijn niet verschuldigd

TORRE SAN DONATO. Voor het gehele jaar geldt een korting van 5% op de huurprijs per week en reserveringskosten zijn niet verschuldigd TORRE SAN DONATO AANBIEDING!! Agriturismo Huizen/app. Zwembad Florence 18 km. Voor het gehele jaar geldt een korting van 5% op de huurprijs per week en reserveringskosten zijn niet verschuldigd Beschrijving:

Nadere informatie

Villas Delight Griekenland Kreta Sitia

Villas Delight Griekenland Kreta Sitia Villas Delight Griekenland Kreta Sitia 1. Algemene informatie Eliza was here - Villas Delight - /griekenland/kreta/sitia/villas_delight.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Delight - (Griekenland

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Borgo San Luigi Italië Toscane Monteriggioni

Borgo San Luigi Italië Toscane Monteriggioni Borgo San Luigi Italië Toscane Monteriggioni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo San Luigi - (Italië Toscane Monteriggioni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Anasa - (Griekenland Lesbos Molivos) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja (privé)

Nadere informatie

Fattoria Casabianca Italië Toscane Murlo

Fattoria Casabianca Italië Toscane Murlo Fattoria Casabianca Italië Toscane Murlo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fattoria Casabianca - (Italië Toscane Murlo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties SIV0510A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties   SIV0510A. Accommodatie Beschrijving SIV0510A Accommodatie Beschrijving Luxe villa met groot zwembad bij ModicaSIV0510 betreft een luxe grote villa met een groot zwembad aan de rand van het oude barokke plaatsje Modica in het zuid-oosten

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

Norcenni Girasole Club Prijslijst NL 2013 CAMPING VILLAGE

Norcenni Girasole Club Prijslijst NL 2013 CAMPING VILLAGE Norcenni Girasole Club Prijslijst NL 2013 CAMPING VILLAGE Camping 28/03-24/5 25/5-21/06 22/6-5/7 6/7-16/8 7/9-13/10 31/8-6/9 17/8-30/8 Volwassene 7,50 9,50 11,50 14,30 Kind (0-2 jaar) gratis gratis gratis

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3726 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Marina di Pietrasanta Exclusieve villa te koop in het

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex.

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex. Villa's Orange De villa's en suites bevinden zich in Orange Benitses dat 12 km ten zuiden van Corfu-Stad ligt en 9 km van Loannis Kapodistrias International Airport. Benitses is een van de traditionele

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3539 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Fiesole Villa te koop in de heuvels van Fiesole BESCHRIJVING

Nadere informatie

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Serenella & Villa Limonaia - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Carrer de Viladomat 89 BH-3151

Carrer de Viladomat 89 BH-3151 www.barcelona-home.com info@barcelona-home.com +34 934 231 270 - Carrer de Viladomat 89 BH-3151 GEZELLIGE FAMILIE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN EEN ZWEMBAD, CASTELLAR DEL VALLES Beschrijving Prijs / nacht

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0780A

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0780A PV0780A Accommodatie Beschrijving Puglia, trullo op 15 km van de zeetrullo PV0780A ligt slechts 15 km van zee, op een bijzonder mooi en kleinschalig landgoed. Vlakbij het leuke witte plaatsje Ostuni. Het

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa el Morro - /spanje/lanzarote/uga/casa_el_morro.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Morro - (Spanje Lanzarote

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3785 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pontedera Prachtig huis met zwembad in het natuurschoon

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123139 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

DE HIGHLIGHTS VAN TOSCANE

DE HIGHLIGHTS VAN TOSCANE DE HIGHLIGHTS VAN TOSCANE Toscane Toscane is misschien wel de bekendste streek van Italië. Een streek die veel te bieden heeft. Toscane ligt in het midden van Italië, vanaf de Middellandse Zee helemaal

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Appartement in Budva, Montenegro

Appartement in Budva, Montenegro Appartement in Budva, Montenegro Samenvatting Stijlvolle appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in Budva, Montenegro. Beschrijving Prachtige appartementen in het hart van het historische Budva, Montenegro.

Nadere informatie

Foodietour il tartufo. Truffelverwenweekend

Foodietour il tartufo. Truffelverwenweekend Foodietour il tartufo Truffelverwenweekend Wegens groot succes herhaald Voor het vijfde seizoen op een rij organiseren we voor de liefhebbers van truffels en la dolce vita Foodietour il Tartufo : het culinaire

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie