Taalschool Madrid i.s.m. Horizontes

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Taalschool Madrid i.s.m. Horizontes"

Transcriptie

1 Taalschool Madrid i.s.m. Horizontes 1 - Cursussen Algemeen Duur van de cursus: 1 of 2 weken (uiteraard langer mogelijk) Aantal deelnemers: 2 tot 8 per groep 1 lesuur = 55 minuten Standaard cursus Deze cursus bestaat uit 6 of 10 lessen per week. De standaard cursus is voor alle niveaus behalve beginners. Intensief 20 Deze cursus bestaat uit 20 lessen per week van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot ( 4 lessen van 55 minuten). De intensieve cursus is voor alle niveaus. Intensief 25 Aanvullend op de intensieve cursus, kun je dagelijks een extra uur nemen om in groepen van 2 tot 5 personen te oefenen in een van de volgende gebieden: Conversatie en consolidatie (voor alle niveaus) Literatuur en discussie Zakelijk Spaans Intensief Plus (20 + 5) De intensieve cursus (20 uur per week), gecombineerd met dagelijks een extra uur priveles Planning Standaard cursus: Elke maandag Intensief 20, 25 en Plus: Elke maandag (behalve beginners zie hieronder ) Beginners Intensief 20, 25 en Plus: 5/1, 2/2, 2/3, 16/3, 6/4, 20/4, 4/5, 1/6, 29/6, 13/7, 3/8, 17/8, 31/8, 14/9, 5/10, 2/11, 30/11. Feestdagen 2015: 1/1, 6/1, 19/3, 3/4, 1/5, 15/5, 4/6, 12/10, 9/11, 8/12, 25/12.

2 2 - Service In aanvulling op de talencursussen bieden wordt er een breed van diensten aangeboden, waarvan de meeste gratis zijn. Deze kunnen je verblijf verder veraangenamen. Voor het begin van de cursus Relevante informatie vooraf Persoonlijk advies Optionele transfer van het vliegveld Accomodatie Tijdens de cursus Map met lesmateriaal Bibliotheek met boeken in vier talen Spaanse kranten en tijdschriften CD-Rom programma s voor zelfstudie Gebruik van Internet en Ontvangen van faxen Diploma Na de lessen Informatie over culturele evenementen en kaartjesbestelservice Regelen van ontspanningsactiviteien voor de duur van de cursus, bijvoorbeeld sport, muziek etc. Organisatie van intercambios, individuele taaluitwisseling met Spaansprekenden 24-uur noodtelefoonservice Na afloop van de cursus Als je je verblijf in Spanje wilt verlengen kan de school je helpen met het reserveren van hotels etc, aan het strand of op het platteland in alle delen van Spanje Auto-verhuur Na afloop van de cursus blijft de school beschikbaar voor vragen en suggesties.

3 3 - Mogelijke Avond / Weekend Activiteiten In de stad Wandeling met gids door het stadscentrum Thematische stadswandelingen Bezoek aan kloosters en paleizen Bezoek aan tentoonstellingen en musea Theater, concereten en dansvoorstellingen Nachtleven met bars en cafes Bezoek aan lokale bedrijven In de school Muzikaal programma Spaanse films Kunsttentoonsellingen door lokale artiesten Wijnproeverijen Kook-workshop Lezing over sociale, politieke of historische onderwerpen Litertuur workshop: discussie over Spaanse en Latijns-Amerikaanse schrijvers Excursies Halfdaagse excursies naar kastelen en koninklijke paleizen Dagexcursies (zaterdag/zondag) Weekendexcursies Wandeling met gids in de bergen Fietsen en paardrijden Veel van de bovengenoemde activiteiten zijn in de cursusprijs inbegrepen. Bijbetaling is alleen nodig voor wijnproeverijen, kook-workshops, entreekaarten en excursies.

4 4 - Veel gestelde vragen MADRID Hoe groot is de stad? In Madrid wonen ongeveer 3 miljoen inwoners. Met de voorsteden meegerekend ongeveer 4 miljoen. Hoe kom ik in Madrid? Madrid heeft goede verbindingen met alle grote luchthavens wereldwijd. Vanuit verschillende Europese steden zijn er ook busverbindingen en natuurlijk kan je ook met de trein of auto komen. Hoe is het openbaar vervoer? De organisatie van het openbaar werkt uitstekend. Met de metro of bus kan je overal naartoe. En erg goedkoop ook! Kan ik met de auto komen? Natuurlijk kan je ook met de auto komen. We kunnen je helpen een parkeerplaats te vinden. Hoe is het weer? Madrid heeft een warm gematigd klimaat, met hete droge zomers (30-35 C) en matig tot koude winters (10-15 C)). Wat voor Spaans wordt er in Madrid gesproken? De Madrilenen spreken een duidelijk Spaans zonder accent. In Madrid worden geen dialecten gesproken

5 CURSUS Hoe weet ik of er nog plaatsen beschikbaar zijn? Stuur een naar om de beschikbaarheid van plaatsen te bekijken. Wanneer start de cursus? De cursus start iedere maandag van de week. Hoeveel niveau s zijn er? We bieden 5 niveau s van beginner tot superieur. Hoe bepaal ik mijn niveau? Horizontes kan samen met jou je niveau bepalen. Kan ik van groep veranderen als ik het gevoel heb dat het niveau niet passend is voor mij?? Ja, op ieder moment. Krijg ik een certificaat? Ja, op de laatste dag van de cursus ontvang je een certificaat met de duur, je vooruitgang, je behaalde resultaten en het bereikte niveau. Hoe groot zijn de groepen? 2 tot 8 personen. Wat gebeurt er als het minimum aantal leerlingen per groep niet gehaald wordt Dit gebeurt bijna nooit, maar dan bied de school individuele lessen voor dezelfde prijs. Hoe kan ik me inschrijven? Je kan contact opnemen met Horizontes. Hoe kan ik betalen? Per creditcard (Paypal), overschrijving of contant. Wanneer betaal ik? Om je plaats te reserveren moet je in ieder geval voor aanvang van de cursus een aanbetaling doen van 150. De rest dient uiterlijk betaald te worden 1 week voor aanvang van de cursus. Moet ik de aanbetaling betalen? Ja, de aanbetaling moet betaald worden om de cursus en verblijfplaats te reserveren.

6 Kan ik de cursus afzeggen? Ja maar hier zijn kosten aan verbonden. Bieden jullie ook individuele lessen? Ja, het is ook mogelijk om met twee personen een individuele les te boeken. Kan ik ook individuele lessen boeken in aanvulling op groepslessen? Ja, je kan zoveel extra privélessen boeken als je zelf wilt. Wat gebeurt er op de eerste dag van de cursus? Je komt om 9.00 uur voor de niveautoets en daarna zijn de lessen van 9.30 tot (met koffiepauze). Wat voor materiaal moet ik meenemen? Pen, papier en een woordenboek (er zijn er op de school, maar niet in het Nederlands). Voor het lesmateriaal wordt gezord. Wat gebeurt er op feestdagen? Er zijn geen lessen op feestdagen, maar wel een alternatief programma. Er wordt nooit meer dan 1 feestdag per week gevierd. In Madrid wordt helft van de weggevallen lessen ingehaald. Kan ik een pauze nemen tijdens mijn cursus? Het is niet bevorderlijk voor je algemene vooruitgang, maar als je wilt, kan je een pauze nemen. Kan ik op korte termijn inschrijven? Ja, ook late aanmeldingen zijn welkom.

7 SCHOOL Hoeveel studenten zijn er bij de school in Madrid? We zijn een kleine school met gemiddeld 25 à 45 leerlingen. Wat is de gemiddelde leeftijd? De leeftijden zijn : (70%), (20%) en boven de 40 (10%). Waar komen de studenten vandaan? Europa (75 %), Amerika en Australië (15%) en Azië en Afrika (10%). De meeste zijn studenten of professionals. Kan ik ook een cursus volgen als ik geen accomodatie boek? Natuurlijk dat is mogelijk. Moet ik een ziektekostenverzekering hebben? Ja, maar wij kunnen ook reis- ongeval- en ziektekostenverzekering voor je regelen. Kan ik internet gebruiken en gratis faxen ontvangen? Ja, op school kan je gratis internet gebruiken en faxen ontvangen. Kan ik vanuit de school bellen? Ja, we beschikken op school over een betaaltelefoon die je kan gebruiken. Kan ik post ontvangen? Ja, je kan het adres van de school of van de plek waar je verblijft als adres doorgeven. (schooladres : C/Raimundo Lulio 7, Madrid)

8 ACCOMODATIE Wat is de afstand tussen de woningen en de school? Sommigen zijn meer centraal dan anderen, maar ze hebben allemaal goede bus- en metroverbindingen. Wanneer kan ik in mijn kamer en wanneer moet ik vertrekken? Aankomstdag is de zondag voor de cursus en vertrek de zaterdag na het beëindigen van de cursus. Kan ik mijn kamer houden na het beëindigen de cursus? Ja, maar alleen als je dit specifiek afspreekt. Kan ik mijn kamer ruilen als ik niet tevreden ben? Ja, zolang er een alternatief beschikbaar is. Hoeveel personen delen een woning? 3 tot 10 personen delen een woning hangaf van de accomodatie. Is er een wasmachine? Ja! Heb ik beddegoed nodig? Nee, dat is beschikbaar. Hoeveel studenten zijn er per familie? Onze familie s hebben een of twee kamers voor studenten. Kan de school ook accomodatie verzorgen voor vrienden of familie? Ja, uiteraard. Kan ik telefoon ontvangen in de woning/familie? Sommige flats hebben telefoons, bij alle families kan je telefoon ontvangen. Wie informeer ik als er een probleem is? Aarzel niet om contact met de school op te nemen. Moet ik een cadeautje meenemen voor de familie? De familie verwacht het niet, het is niet gebruikelijk. Krijg ik de informatie tevoren? Ja, we zenden je het adres, hoe er te komen en hoe bij de school te komen. Als je meer informatie wilt, kan je contact opnemen.

9 OVERIGE Wie moet ik bellen in geval van nood? Je krijgt een telefoonnummer voor noodgevallen, waarop je ieder moment kan bellen. Wanneer zijn de excursies? Meestal op zaterdagen, soms op zondag of doordeweeks. Moet ik overal aan deelnemen? Nee! Voel je vrij om je eigen keuzes te maken. Kan ik ook suggesties doen? Ja, zijn alle voorstellen altijd welkom. Is de transfer van het luchthaven heen en terug? De transfer is enkel van de luchthaven naar je verblijfplaats, maar als je ook terug naar de luchthaven gebracht wil worden, laat het ons dan weten. Voor meer vragen? Als je nog verdere vragen hebt, kan je altijd contact opnemen met Horizontes.

10 5 - Accomodaties Een ontspannen atmosfeer waarin je je thuis voelt, draagt bij aan het succes van een taal en cultuur vakantie. Door middel van het gevariëerde aanbod van accomodaties hopen we aan je individuele wensen te kunnen voldoen. Spaanse Families Verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastfamilies is de beste gelegenheid om de Spaanse manier van leven te ervaren. Je verbetert je kennis van het Spaans terwijl je nieuwe vrienden maakt. Gedeelde Flat Met verschillende talenstudenten deel je een compleet ingerichte flat nabij de school. Je hebt de keuze tussen een 1 of 2 persoonskamer. Keuken, badkamer en huiskamer zijn voor gezamelijk gebruik. Appartement Als je je onafhankelijkheid prefereert, raden we je een verblijf aan in een centraal gelegen individueel apartement. Deze volledig uitgeruste kleine flats bieden een hoog niveau van comfort en gemak. Hotel/Pension Accomodatie in een hotel of pension is de beste optie voor een korter verblijf in Madrid en voor groepen. Op verzoek is een 1 of 2 persoonskamer in een hotel of pension in verschillende categoriën in het centrum te boeken.

11 6 - Prijzen Prijzen zijn inclusief: lessen, lesmaterialen, diploma, gebruik van bibliotheek en internet, cultureel programma en service. Exclusief: inschrijfgeld (45 ) S T A N D A A R D 6 Per week 45 STANDAARD 10 Per week 75 I N T E N S I E F 2 0 Per week 140 I N T E N S I E F 2 5 Per week 190 I N T E N S I E F P L U S Per week 250 DELE uur per week voor 3 weken 500 I N D I V I D U E E L ( P R I J S P E R L E S 55 M I N. ) Aantal lessen 1 Persoon 2 Personen (Prijs per persoon) 1-25 lessen lessen V E R Z E K E R I N G : R E I S, O N G E V A L L E N E N Z I E K T E K O S T E N 1 week 30 2 weken 40 O V E R I G E Transfer vanaf luchthaven (enkele reis) Annulerings verzekering 55 3 % (van de totale kosten)

12 A C C O M O D A T I E ( P R I J S P E R P E R S O O N P E R W E E K ) Reservering 30 Enkel Dubbel Enkel Ontbijt Dubbel Ontbijt Enkel Dubbel Halfpension Halfpension Spaanse familie * Spaanse familie ** Gedeelde flat * Gedeelde flat ** Appartement Vanaf 270 Vanaf Enkel = kamer voor enkel gebruik Dubbel = kamer voor gebruik door 2 personen Accomodatie is van zondag tot zaterdag.

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico-Stad, Mexico. Kader. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico-Stad, Mexico. Kader. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Spaans in Mexico-Stad, Mexico Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 2 weken Maximaal 9 studenten per klas Stad met vele culturele evenementen en feestelijkheden School in het centrum

Nadere informatie

Weken 1 2 3 4 5 6 8 10 12 [+] Prijs in -- 500 660 820 980 1140 1460 1780 2100 160

Weken 1 2 3 4 5 6 8 10 12 [+] Prijs in -- 500 660 820 980 1140 1460 1780 2100 160 CURSUSSEN De cursusprijs is inclusief transfer van en naar het vliegveld, niveautoets, lessen en lesmateriaal, cursuscertificaat, informatief materiaal, thee en koffie tijdens de pauze, gratis internettoegang

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico Stad - Mexico. School. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico Stad - Mexico. School. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Spaans in Mexico Stad - Mexico Waarom dit programma? Cursus Spaans vanaf 16 jaar Vanaf 2 weken Maximaal 9 studenten per klas School in het centrum van Mexico-Stad Wekelijks georganiseerde

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Italiaans in Rome Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 1 week voor volledige beginners Vanaf 2 weken voor niet beginners In het centrum van Rome Kleine aangename school Cursus Italiaans

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Lissabon Programma-overzicht: Leeftijd: minimum 18 jaar 15 of 25 lessen Portugees per week Verblijf bij gastgezin Boordevol culturele en sociale activiteiten Duur: vanaf 1 week

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Pools in Krakau, Prolog. Bestemming. Het programma omvat:

EASY LANGUAGES. Pools in Krakau, Prolog. Bestemming. Het programma omvat: EASY LANGUAGES Pools in Krakau, Prolog Het programma omvat: Vanaf 18 jaar Historische wereldstad Standaard, intensieve of superintensieve cursus Gastgezin of residentie School in het centrum Vanaf minimum

Nadere informatie

Mandarijn in Shanghai, Hutong School

Mandarijn in Shanghai, Hutong School EASY LANGUAGES Mandarijn in Shanghai, Hutong School Programma overzicht: Intensieve Mandarijnse cursus Vanaf 18 jaar Accommodatie in modern appartement 2 weken tot 1 jaar Alle niveaus Bestemming Taalcursus

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Alicante Zomerverblijf. Omkadering. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Alicante Zomerverblijf. Omkadering. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 12-17 jaar - Alicante Zomerverblijf Waarom dit programma? Van 12 tot 17 jaar Van 1 tot 8 weken Prachtige kuststad Pakket cursus en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Spaanse jeugd

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Nice Summer camp. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Nice Summer camp. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 10-16 jaar - Nice Summer camp Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Residentie bij de school Pakket met cursus en begeleide activiteiten Toezicht 24/7 Verblijf in residentie

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

De lessen worden gegeven in klasgroepen bestaande uit 12 tot maximaal 20 studenten. Hiragana en Katakana alfabetten initiatie: 20 lessen per week

De lessen worden gegeven in klasgroepen bestaande uit 12 tot maximaal 20 studenten. Hiragana en Katakana alfabetten initiatie: 20 lessen per week EASY LANGUAGES Japans in Tokyo, Kudan Waarom dit programma? Intensieve opleiding en beginnerscursus Begrijpende en geduldige leeraars Vanaf 16 jaar Verblijf in gastgezin of in guest house Vanaf 2 weken

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Alicante. Kader. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Spaans in Alicante. Kader. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Spaans in Alicante Waarom dit programma? Vanaf 17 jaar Vanaf twee weken Studentenstad aan de kust Modern, zeer goed uitgeruste school Onderwijs gericht op direct contact met de cultuur Maximaal

Nadere informatie

Taalreizen Nieuw Zeeland, Christchurch

Taalreizen Nieuw Zeeland, Christchurch Taalreizen Nieuw Zeeland, Christchurch HIGHLIGHTS Traditionele Engelse stad op het zuidelijk halfrond Universiteitsstad CHRISTCHURCH Engels leren in de meest Engelse stad van het zuidelijk halfrond. Hier

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, Hutong School. School. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, Hutong School. School. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Mandarijn in Peking, Hutong School Programma overzicht: Intensieve Mandarijnse cursus Vanaf 18 jaar Accommodatie in modern appartement 1 maand tot 1 jaar Alle niveaus School Bestemming China

Nadere informatie

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch EASY LANGUAGES Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar (15 in de vakanties) Vanaf 1 week (vakantie), 2 weken buiten vakantieperiode Kleine stad Warme en ruime school

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+ EASY LANGUAGES Engels in Melbourne - Lyceum - Leeftijd: 18+ Minimaal 2 weken Australië's meest levendige stad Studeren tussen de Australische studenten Standaard Engels & IELTS voorbereiding Warm welkom

Nadere informatie

Zomercursus in Nice - Frans & Activiteiten

Zomercursus in Nice - Frans & Activiteiten EASY LANGUAGES Zomercursus in Nice - Frans & Activiteiten Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Residentie bij de school Pakket met cursus en begeleide activiteiten Toezicht 24/7 Verblijf

Nadere informatie

12-18 jaar - Arcachon Zomer verblijf

12-18 jaar - Arcachon Zomer verblijf EASY LANGUAGES 12-18 jaar - Arcachon Zomer verblijf Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Beroemde badplaats Optie surfen Pakket cursussen en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Basis

Nadere informatie

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch EASY LANGUAGES Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar (15 in de vakanties) Vanaf 1 week (vakantie), 2 weken buiten vakantieperiode Kleine stad Warme en ruime school

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Barcelona, Enforex. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Spaans in Barcelona, Enforex. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Spaans in Barcelona, Enforex Waarom dit programma? Prachtige internationale stad Voor studenten vanaf 16 jaar Vele cursus/workshop mogelijkheden Voor alle niveaus Accommodatie in gastgezin,

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Nice vakantiecursus. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Nice vakantiecursus. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 10-16 jaar - Nice vakantiecursus Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Cursus en verblijf in residentie op campus Pakket met cursus en begeleide activiteiten 3 warme maaltijden

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Saint-Malo Zomerkamp. Bestemming. Programma. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Saint-Malo Zomerkamp. Bestemming. Programma. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 12-18 jaar - Saint-Malo Zomerkamp Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Badplaats Optionele activiteiten, zeilen en paardrijden Pakket met cursus en begeleide activiteiten,

Nadere informatie

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie EASY LANGUAGES 15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie Van 15 tot 19 jaar 3 weken Studenten stad Meest Europees lijkende stad in U.S.A. School in de buurt van het beroemde Boston Commons Park

Nadere informatie

Saint-Malo, een bekende bestemming in Bretagne is zeer trots op haar geschiedenis.

Saint-Malo, een bekende bestemming in Bretagne is zeer trots op haar geschiedenis. EASY LANGUAGES Zomercursus in Saint-Malo Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Badplaats Optie zeilen beschikbaar Pakket met cursus en begeleide activiteiten Niveau beginners tot gevorderden

Nadere informatie

Nederlands in Antwerpen - Cosmocollege

Nederlands in Antwerpen - Cosmocollege EASY LANGUAGES Nederlands in Antwerpen - Cosmocollege Programma overzicht: Vanaf 18 jaar Vanaf 1 week Een bruisende, dynamische en culturele stad Intensieve Nederlandse cursus vanaf 1 week Accommodatie

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala Programma overzicht: Vanaf 18 jaar Vrijwilligerswerk in diverse sectoren Verblijf vanaf 4 weken Met of zonder Spaanse cursus Accommodatie in gastgezin

Nadere informatie

Taalreizen Zuid Afrika, Kaapstad

Taalreizen Zuid Afrika, Kaapstad Taalreizen Zuid Afrika, Kaapstad HIGHLIGHTS KAAPSTAD Tafelberg Stranden Trendy clubs en restaurants Kaapstad ligt fantastisch tussen de Atlantische Oceaan, de wijnlanden en de bekende Tafelberg. Het is

Nadere informatie

Arcachon is een beroemde badplaats en beschikt over een mooie omgeving: oceaan tot zover het oog reikt, zandstranden, dennenbossen,...

Arcachon is een beroemde badplaats en beschikt over een mooie omgeving: oceaan tot zover het oog reikt, zandstranden, dennenbossen,... EASY LANGUAGES 12-18 jaar - Arcachon Zomerkamp Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Beroemde badplaats Optie surfen Pakket cursus en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Beginner

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome - Ciao Italia. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome - Ciao Italia. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Italiaans in Rome - Ciao Italia Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 1 week voor volledige beginners Vanaf 2 weken voor niet beginners In het centrum van Rome Kleine aangename school

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Alicante. Programma. Waarom dit programma kiezen:

EASY LANGUAGES. Spaans in Alicante. Programma. Waarom dit programma kiezen: EASY LANGUAGES Spaans in Alicante Waarom dit programma kiezen: Vanaf 16 jaar Vanaf twee weken Studentenstad aan de kust Modern en zeer goed uitgerust schoolgebouw Onderwijs gericht op direct contact met

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Japans in Tokio - jaarprogramma's. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Japans in Tokio - jaarprogramma's. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Japans in Tokio - jaarprogramma's Waarom dit programma? Verblijf van 10 maanden Algemene of intensieve cursus Begrijpende en geduldige leraars Vanaf 16 jaar Verblijf in gastgezin Competitieve

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Porto - Fast Forward Programma overzicht: Cursus Portugees vanaf 17 jaar Accommodatie in een gastgezin Sociale en culturele activiteiten Gratis internet en WiFi op de school

Nadere informatie

Taalreizen Canada, Vancouver

Taalreizen Canada, Vancouver Taalreizen Canada, Vancouver HIGHLIGHTS Bruisende studentenstad Wintersport in de Rocky Mountains Walvissen spotten in de Stille Oceaan VANCOUVER Vancouver is één van de mooiste steden in de wereld. Het

Nadere informatie

12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf. Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit.

12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf. Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES 12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het stadscentrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

Intensief Frans leren met workshops in Parijs, Accord, Frankrijk

Intensief Frans leren met workshops in Parijs, Accord, Frankrijk EASY LANGUAGES Intensief Frans leren met workshops in Parijs, Accord, Frankrijk Waarom dit programma? Vanaf 17 jaar Vanaf 1 week Moderne school in centrum van hoofdstad Verblijf in gastgezin Bestemming

Nadere informatie

Frans super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals)

Frans super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals) EASY LANGUAGES Frans super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals) Programma overzicht: Intensieve cursussen Frans in België Kleine groepen of individuele lessen Accommodatie op de site, volpension

Nadere informatie

12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus. Heidelberg is een charmante stad, bekend voor zijn uitstekend universiteit.

12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus. Heidelberg is een charmante stad, bekend voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES 12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het centrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

Taalreizen Nieuw Zeeland, Queenstown

Taalreizen Nieuw Zeeland, Queenstown Taalreizen Nieuw Zeeland, Queenstown HIGHLIGHTS Mekka voor adrenalinezoekers en backpackers Lord of the Rings QUEENSTOWN De stad heet Queenstown omdat het er zo mooi is dat een koningin er kan wonen. Maar

Nadere informatie

Zomercursus Engels op Malta (8-13 jaar), EC

Zomercursus Engels op Malta (8-13 jaar), EC EASY LANGUAGES Zomercursus Engels op Malta (8-13 jaar), EC Waarom dit programma? Kinderen van 8 tot 13 jaar Cursus intensief Engels Gevarieerde activiteiten in de middag, avond en in het weekend Verblijf

Nadere informatie

Taalreizen Australië, Sydney

Taalreizen Australië, Sydney Taalreizen Australië, Sydney HIGHLIGHTS SYDNEY School, studentenhuis en hostel in het centrum van Sydney Goede voorbereiding op het backpacken in Australië Vele cursusmogelijkheden Sydney: een wereldstad

Nadere informatie

5-17 jaar - Salamanca Zomerverblijf

5-17 jaar - Salamanca Zomerverblijf EASY LANGUAGES 5-17 jaar - Salamanca Zomerverblijf Waarom kiezen voor dit programma? Van 5 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Historische stad bekend om zijn unieke charme Pakket met lessen en begeleide activiteiten,

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, China. Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, China. Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Mandarijn in Peking, China Programma overzicht: Mandarijn in Peking vanaf 16 jaar Accommodatie in een gedeeld appartement of gastgezin Activiteiten en excursie programma Vanaf 2 tot 48 weken,

Nadere informatie

EASY LANGUAGES Malaga Summer camp. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES Malaga Summer camp. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 11-18 - Malaga Summer camp Waarom dit programma? Van 11 tot 18 jaar Vanaf 2 weken, behalve in juni Typisch Andalusische stad Compleet pakket: cursus en activiteiten inbegrepen Opties Youtube

Nadere informatie

Duits & activiteiten in Heidelberg, F+U. Heidelberg is een charmante stad, wereldwijd bekend om de goede universiteit.

Duits & activiteiten in Heidelberg, F+U. Heidelberg is een charmante stad, wereldwijd bekend om de goede universiteit. EASY LANGUAGES Duits & activiteiten in Heidelberg, F+U Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het centrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

5-17 jaar - Madrid Residentie - Zomerverblijf

5-17 jaar - Madrid Residentie - Zomerverblijf EASY LANGUAGES 5-17 jaar - Madrid Residentie - Zomerverblijf Waarom dit programma? Van 5 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Levendige hoofdstad Pakket inclusief cursus en activiteiten Opties: voetbal, tennis, padel,

Nadere informatie

Taalreizen Amerika, Seattle Tacoma

Taalreizen Amerika, Seattle Tacoma Taalreizen Amerika, Seattle Tacoma HIGHLIGHTS SEATTLE Talenschool op een universiteitscampus Volop buitensportmogelijkheden Excursiemogelijkheden naar Canada Welkom in Seattle, het thuis van de Space Needle,

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Frans leren in Brussel. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Frans leren in Brussel. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Frans leren in Brussel Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar, vanaf één week Intensieve cursus in kleine groepen (max 8 studenten) of privécursus, minimaal 1 week Accent op de spreekvaardigheid

Nadere informatie

Super-intensief Nederlands bij CERAN (volwassenen en professionals)

Super-intensief Nederlands bij CERAN (volwassenen en professionals) EASY LANGUAGES Super-intensief Nederlands bij CERAN (volwassenen en professionals) Samenvatting van het programma : Intensieve cursus Nederlands Kleine groepen of privélessen Verblijf op de campus, volpension

Nadere informatie

5-17 jaar - Barcelona Residentie - Zomerkamp

5-17 jaar - Barcelona Residentie - Zomerkamp EASY LANGUAGES 5-17 jaar - Barcelona Residentie - Zomerkamp Waarom dit programma? Van 5 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Levendige avant-garde stad Pakket inclusief cursus en begeleide activiteiten Opties tennis

Nadere informatie

Zomercursus Engels in Boston (Verenigde Staten)

Zomercursus Engels in Boston (Verenigde Staten) EASY LANGUAGES Zomercursus Engels in Boston (Verenigde Staten) Waarom dit programma? Van 13 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Historische maar ook moderne stad aan de kust Amerikaanse campus Pakket inclusief cursus

Nadere informatie

Erasmusbestemming: Één twee trimesters Universiteit

Erasmusbestemming: Één twee trimesters Universiteit Erasmusbestemming: Barcelona... Academiejaar: 2013-2014 Één/twee semester(s): lees: twee trimesters Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? De universiteit

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Valencia, Enforex. Omgeving. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Spaans in Valencia, Enforex. Omgeving. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Spaans in Valencia, Enforex Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 1 week 3e stad van Spanje Moderne hogeschool tegenover de universiteit Mogelijkheid tot contact met Spaanse studenten

Nadere informatie

13-18 jaar - Biarritz (Gastgezin) - Optie surfen Vakantiekamp

13-18 jaar - Biarritz (Gastgezin) - Optie surfen Vakantiekamp EASY LANGUAGES 13-18 jaar - Biarritz (Gastgezin) - Optie surfen Vakantiekamp Waarom dit programma? Van 14 tot 18 jaar Vanaf 1 week (13-15 jaar), 2 weken (15-18 jaar) Familiale sfeer Pakket met cursus en

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Frans in Lyon, Lyon Bleu. Kader. - Vanaf 18 jaar

EASY LANGUAGES. Frans in Lyon, Lyon Bleu. Kader. - Vanaf 18 jaar EASY LANGUAGES Frans in Lyon, Lyon Bleu - Vanaf 18 jaar Vanaf 1 week (bij voorkeur 2 weken) Middelgrote stad Kleine internationale groep Cultureel activiteitenprogramma Verblijf bij gastgezin of in residentie

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Engels super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals)

Engels super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals) EASY LANGUAGES Engels super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals) Programma overzicht: Intensieve cursus Engels Kleine groepen of individuele lessen Vanaf 18 jaar Accommodatie op de site,

Nadere informatie

Taalreizen Engeland, Cambridge

Taalreizen Engeland, Cambridge Taalreizen Engeland, Cambridge HIGHLIGHTS CAMBRIDGE Knusse en vriendelijke stad Alle niveaus van de Cambridge cursus beschikbaar Veel georganiseerde activiteiten Cambridge is beroemd vanwege de prestigieuze

Nadere informatie

Dit programma richt zich op jongeren van 8 tot 13 jaar die graag hun Engels bijschaven in een aangename en stimulerende omgeving.

Dit programma richt zich op jongeren van 8 tot 13 jaar die graag hun Engels bijschaven in een aangename en stimulerende omgeving. EASY LANGUAGES 8-13 jaar - Malta Vakantieverblijf EC Waarom dit programma? Kinderen en jongeren van 8 tot 13 jaar Cursus intensief Engels Gevarieerde activiteiten in de namiddag, avond en in het weekend

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Frans in Brussel. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Frans in Brussel. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Frans in Brussel Waarom dit programma? Voor volwassenen en studenten vanaf 18 jaar Intensieve cursus in kleine groepen : max. 8 studenten/klas Privécursus, minimaal 1 week Accent op de spreekvaardigheid

Nadere informatie

Engels in Auckland, Embassy School, Nieuw- Zeeland

Engels in Auckland, Embassy School, Nieuw- Zeeland EASY LANGUAGES Engels in Auckland, Embassy School, Nieuw- Zeeland Programma overzicht: Vanaf 16 jaar Studeren in het hart van de "City of Sails" Algemene cursussen Engels, semi-intensieve, intensieve cursussen

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus Frans in Parijs. Programma. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Zomercursus Frans in Parijs. Programma. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Zomercursus Frans in Parijs Programma overzicht: Vanaf 2 weken 12 tot 17 jaar Milieu veilige en stimulerend Pakket cursussen en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Van elementair tot

Nadere informatie

12-17 jaar - Duitsland - Gastgezin Zomerverblijf

12-17 jaar - Duitsland - Gastgezin Zomerverblijf EASY LANGUAGES 12-17 jaar - Duitsland - Gastgezin Zomerverblijf Waarom kiezen voor dit programma? Voor jongeren van 12 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Vele sociale en culturele activiteiten Alle taalniveaus

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar - Dublin

Privé-taallessen bij de leraar - Dublin Privé-taallessen bij de leraar - Dublin Je volgt geen taallessen in een talenschool maar bij de leraar thuis zoals de naam al doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1332 1269 Privé-taallessen bij de leraar

Nadere informatie

Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit.

Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES Duits in Heidelberg Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 1 week Charmante universiteitsstad Moderne school in het centrum van de stad Verblijf in gastgezin, gedeeld appartement of residentie

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Barcelona. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Barcelona. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Zomercursus in Barcelona Waarom dit programma? Van 5 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Levendige stad Pakket inclusief cursus en begeleide activiteiten Opties tennis of voetbal Verblijf in residentie

Nadere informatie

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9e uur.

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9e uur. Hardenberg, 20 april 2016 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Spaans wordt op het Vechtdal College gegeven als extra vak met 1 lesuur in de week. Volgend schooljaar, 2016-2017, begint er voor leerlingen

Nadere informatie

Taalreizen Amerika, San Francisco

Taalreizen Amerika, San Francisco Taalreizen Amerika, San Francisco HIGHLIGHTS Multiculturele stad Sinds 2010 nieuwe locatie in hartje centrum nabij Union Square Goede nationaliteitenmix van studenten SAN FRANCISCO San Francisco, de stad

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Sevilla, Enforex. Omgeving. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Spaans in Sevilla, Enforex. Omgeving. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Spaans in Sevilla, Enforex Programma overzicht: Vanaf 16 jaar Minimale duur: 1 week 5 studenten per klas Perfecte stad om de Spaanse cultuur te ervaren School in het centrum met een groot

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Zomerverblijf in Peking. Bestemming. Waarom kiezen voor dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Zomerverblijf in Peking. Bestemming. Waarom kiezen voor dit programma? EASY LANGUAGES 11-17 jaar - Zomerverblijf in Peking Waarom kiezen voor dit programma? Zomerverblijf voor jongeren van 11 tot 17 jaar 1 tot 8 weken Verblijf in een residentie of een gastgezin Programma

Nadere informatie

13-18 jaar - Boston - gastgezin Summer Camp

13-18 jaar - Boston - gastgezin Summer Camp EASY LANGUAGES 13-18 jaar - Boston - gastgezin Summer Camp Waarom dit programma? Van 13 tot 18 jaar Internationaal verblijf Studenten stad Meest Europees lijkende stad in U.S.A. Toezicht 24/7 Verblijf

Nadere informatie

- TAALREIS - TORONTO, CANADA

- TAALREIS - TORONTO, CANADA Home Op taalreis vertrekken Engels Canada Engelstalig Toronto EC Toronto / 30 + - TAALREIS - TORONTO, CANADA - TAALREIS - TORONTO, CANADA Toronto ligt op 30 km in vogelvlucht van de Amerikaanse grens.

Nadere informatie

Accommodatie in gastgezin of residentie in New York

Accommodatie in gastgezin of residentie in New York EASY LANGUAGES Accommodatie in gastgezin of residentie in New York Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar Vanaf 2 weken Ontdek de "Big Apple" zonder beperkingen Gastgezin of residentie Bestemming New-York

Nadere informatie

Met wie moet je als erasmusstudent het eerst contact opnemen als je aankomt?

Met wie moet je als erasmusstudent het eerst contact opnemen als je aankomt? Erasmusbestemming: Universität Heidelberg Academiejaar: 2014. - 2015. Twee semesters Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? Tot de universiteit behoren

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Nice Vakantiekamp. Kader. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Nice Vakantiekamp. Kader. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 10-16 jaar - Nice Vakantiekamp Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Cursus en verblijf in residentie op campus Pakket met cursus en begeleide activiteiten 3 warme maaltijden

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Boston, MIT. kader. Samenvatting:

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Boston, MIT. kader. Samenvatting: EASY LANGUAGES Zomercursus in Boston, MIT Samenvatting: Van 14 tot 17 jaar Minimaal 2 weken De stad waar de geschiedenis en het hedendaagse samengaan De beroemde Amerikaanse campus van MIT Pakket: cursussen

Nadere informatie

Zomercursus Adventure, Noord-Ierland

Zomercursus Adventure, Noord-Ierland EASY LANGUAGES Zomercursus Adventure, Noord-Ierland Programma overzicht: Vanaf 12 tot 16 jaar Mix van Ierse en Internationale studenten Zomercursus van 2 weken Accommodatie in residentie, volpension Engelse

Nadere informatie

De promoties hieronder zijn enkel geldig voor via de website gereserveerde verblijven en kunnen verschillen met de voorwaarden in de brochures.

De promoties hieronder zijn enkel geldig voor via de website gereserveerde verblijven en kunnen verschillen met de voorwaarden in de brochures. EASY LANGUAGES Internet-promoties De promoties hieronder zijn enkel geldig voor via de website gereserveerde verblijven en kunnen verschillen met de voorwaarden in de brochures. Wij raden u aan om deze

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Engels in Vancouver, ITTTI, Canada. Programma. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Engels in Vancouver, ITTTI, Canada. Programma. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Engels in Vancouver, ITTTI, Canada Programma overzicht: Vanaf een week Gezellig stadje tussen de zee en de bergen Modern gezin-school Algemeen Engels, examenvoorbereiding Gastfamilie Programma

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Frans leren in Brussel. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Frans leren in Brussel. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Frans leren in Brussel Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar Intensieve cursus in kleine groepen: maximaal 8 studenten Privécursus Accent op de spreekvaardigheid Levendige en dynamische hoofdstad

Nadere informatie

Accademia Italiana Salerno

Accademia Italiana Salerno Home Op taalreis vertrekken Italiaans Italië Salerno Accademia Italiana Salerno - TAALREIS - SALERNO, ITALIË - TAALREIS - SALERNO, ITALIË Salerno ligt in Campanië, in het zuidwesten van Italië, in het

Nadere informatie

TAALCURSUSSEN (& EXAMENS) JANUARI APRIL 2019

TAALCURSUSSEN (& EXAMENS) JANUARI APRIL 2019 NL TAALCURSUSSEN (& EXAMENS) JANUARI APRIL 2019 Goethe-Institut Brüssel Sprache. Kultur. Deutschland. FLEXIBILITEIT Ruim aanbod standaardcursussen in 90 landen KWALITEIT Wereldwijd erkende cursussen en

Nadere informatie

Engels in Dublin, Oscars International

Engels in Dublin, Oscars International EASY LANGUAGES Engels in Dublin, Oscars International Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Melting-pot van culturen Culturele hoofdstad van Ierland School gelegen in het centrum van Dublin Voorbereiding

Nadere informatie

Super-intensief Frans bij CERAN (jongeren en studenten), Spa

Super-intensief Frans bij CERAN (jongeren en studenten), Spa EASY LANGUAGES Super-intensief Frans bij CERAN (jongeren en studenten), Spa Programma overzicht: Intensieve Franse cursus in België Kleine groepen en privéles Accommodatie ter plaatse, volpension Korte

Nadere informatie

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9 e uur.

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9 e uur. Hardenberg, 8 mei 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Spaans wordt op het Vechtdal College gegeven als extra vak met 1 lesuur in de week. Volgend schooljaar, 2014-2015, begint er voor leerlingen

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Marbella, Enforex. School. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Spaans in Marbella, Enforex. School. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Spaans in Marbella, Enforex Programma overzicht: Vanaf 16 jaar Vanaf één week Een van de meest toeristische steden van Spanje Heldere de school op een steenworp afstand van het strand Ontmoeting

Nadere informatie

5-17 jaar - Salamanca Summer camp

5-17 jaar - Salamanca Summer camp EASY LANGUAGES 5-17 jaar - Salamanca Summer camp Waarom dit programma? Van 5 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Historische stad bekend om zijn unieke charme Pakket met cursussen en begeleide activiteiten, alles

Nadere informatie

Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC

Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC EASY LANGUAGES Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC Waarom dit programma? 20 lessen per week Tijdens de schoolvakanties Verblijf in gastgezin of residentie Door school georganiseerde activiteiten

Nadere informatie

Een visum is niet nodig voor europeanen, een geldig paspoort is voldoende.

Een visum is niet nodig voor europeanen, een geldig paspoort is voldoende. EASY LANGUAGES Zomercursus in Ottawa, Canada Programma overzicht: Zomercursus voor jongeren vanaf 12 tot 19 jaar 20 of 30 lessen Engels per week Accommodatie in een gastgezin met volpension Vanaf 1 tot

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND. Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Enquetedatum: 2006 Volgnr. Enquete:

ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND. Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Enquetedatum: 2006 Volgnr. Enquete: Zakon o dr`avni statistiki (Uradni list RS {t. 45/95 in {t. 9/01) NL TU TURISTI/2006 2104 ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Plaats: Soort plaats:

Nadere informatie

EEN BRIEF NAAR DE DOCENT

EEN BRIEF NAAR DE DOCENT EEN BRIEF NAAR DE DOCENT Je hebt een vraag en je schrijft een brief naar je docent. Wat moet je doen? 1. Lees de e-mail op blad 2. Beantwoord de vragen. 2. Lees de e-mail op blad 3. Beantwoord de vragen.

Nadere informatie

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen.

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen. EASY LANGUAGES Verblijf bij een privéleraar - Taalbad U wilt graag een taalprogramma volgen en een verbluffend resultaat behalen? Een verblijf bij een privé leraar is ideaal om binnen een korte tijd een

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 26 mei 29 mei Fundamentele kennis en praktische vaardigheid in het chirurgische aspect van de implantologie. Na het succes van de nascholingsreis naar Madrid in 2015 organiseert

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Engels op de Filippijnen. School. Programma overzicht

EASY LANGUAGES. Engels op de Filippijnen. School. Programma overzicht EASY LANGUAGES Engels op de Filippijnen Programma overzicht Engelse cursus voor jongeren en volwassenen vanaf 17 jaar Privélessen of groepslessen Verblijf in een residentie op basis van volpension Professoren

Nadere informatie

Engels in Boston op een Campus, ELI, Pine Manor

Engels in Boston op een Campus, ELI, Pine Manor EASY LANGUAGES Engels in Boston op een Campus, ELI, Pine Manor Waarom dit programma? Engelse cursus: 24 of 30 lessen per week Vanaf 16 jaar Verschillende opties (bijv. TOEFL) Toegang tot alle faciliteiten

Nadere informatie

Estudio Sampere Alicante

Estudio Sampere Alicante Home Op taalreis vertrekken Spaans Spanje Alicante Estudio Sampere Alicante - TAALREIS - ALICANTE, SPANJE - TAALREIS - ALICANTE, SPANJE Alicante is een pareltje aan de Middellandse Zee waar je op het ritme

Nadere informatie

Lessen & natuurprojecten

Lessen & natuurprojecten Lessen & natuurprojecten Start je programma met taallessen Spaans te San José voor je je inzet voor het milieu in een natuurpark! Duur: 3-24 we(e)k(en) Vanaf: 855 Lessen & natuurprojecten Leer eerst Spaans

Nadere informatie